, ,

17.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

17.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 🎼🦻17.6.2024, Informácie pravdy: NENECHAL NA NEJ SUCHEJ NITKY! ODVÁŽNY MUŽ ZLOŽIL PIESEŇ PRE ČAPUTOVÚ! SLOVÁKOM SI SKAZILA

 

https://youtu.be/_zm-dSDy6Ao?si=l07UjjG6EhFGH4z6

 

 

📌17. června 2024, 11:40, Elizabeth Piperová a William James: „PŘIPOJTE SE KE VZPOUŘE“: BRITSKÝ FARAGE STANOVÍ VOLEBNÍ POLITIKU:

 

MERTHYR TYDFIL, Wales, 17. června (Reuters) – Nigel Farage, jehož vstup do britských voleb poškodil již tak slabé naděje premiéra Rišiho Sunaka na vítězství, v pondělí představí politiku své strany Reforma Spojeného království s tím, že by měla vytvořit opozici vůči labouristické vládě.

 

Farage je jedním z nejznámějších a nejrozporuplnějších britských politiků a tlačí po sobě jdoucí vlády do agresivnějších postojů k omezování přistěhovalectví. V roce 2016 sehrál klíčovou roli při hlasování o odchodu z Evropské unie.

 

Jeho kariéru však strávil kampaní od postranní čáry britské politiky, sedmkrát se neúspěšně ucházel o křeslo v parlamentu a vedl strany, které navzdory přilákání milionů hlasů nedokázaly oslabit sevření dvou hlavních britských stran – konzervativců a labouristů.

 

V pondělí vyzval stoupence Sunakových konzervativců, aby se „připojili ke vzpouře“, a řekl, že labouristé, jejichž lídr Keir Starmer se podle předpovědí stane příštím premiérem, zaženou zemi do země, pokud zůstanou bez kontroly.

 

„Musí existovat řádný hlas opozice,“ řekl Farage BBC před akcí ve Walesu, kde stanoví politiku reformy.

 

„Tohle jsou naše první velké volby jako strany. Naším plánem je zřídit tento předmostí v parlamentu a využít tento hlas k vybudování velkého národního volebního hnutí po celé zemi v průběhu příštích pěti let pro skutečnou změnu.“

 

Reforma si pro svůj start vybrala Merthyr, aby zdůraznila to, co říká, že labouristé ve Walesu špatně vládnou.

Farage uvedl, že usiluje o to, aby se stal premiérem v příštích volbách, pravděpodobně v roce 2029.

 

Jeho nečekaný vstup do volebního klání – kdy původně prohlásil, že nebude kandidovat, a chtěl se soustředit na kampaň za Donalda Trumpa ve Spojených státech – rozdělil podporu mezi britské voliče pravého středu.

 

Labouristická strana má v průzkumech veřejného mínění náskok kolem 20procentních bodů a předpokládá se, že 4. července získá velkou většinu. Reforma minulý týden předstihla konzervativce v jednom průzkumu veřejného mínění a Farage si stanovil cíl získat ve volbách 4. července šest milionů hlasů.

 

Jiné průzkumy je posunuly daleko za vládní stranu a v rámci britského volebního systému se očekává, že Reforma získá nanejvýš malou hrstku křesel.

 

„PŘIPOJTE SE KE VZPOUŘE

 

Reformní kampaň zatím nabídla jen málo podrobností o politice, místo toho se zaměřila na Farage a jeho populistickou přitažlivost.

 

Šedesátiletý muž získal drahé soukromé vzdělání a pracoval jako obchodník s komoditami, ale úspěšně se stylizoval jako muž z lidí, kteří se ujímají nedotknutelného politického establishmentu.

 

Farage napsal na internetovou stránku Konzervativní strany ConservativeHome a vyzval své čtenáře: „No tak, připojte se ke vzpouře. Je čas.“

 

„Konzervativní strana vás tak zklamala, že opravdu musí být čas na něco – a někoho – nového, kdo dokáže sjednotit pravici. Co bys mohl ztratit? “

 

Minulý týden vyzvala k snížení daní pro voliče o 40 miliard liber (51 miliard dolarů), které bylo financováno zrušením úroků placených bankám Bank of England.

Očekává se však, že imigrace, otázka, v níž Farage už více než deset let hraje na strunu voličů, bude dominovat jejich politické nabídce, když se snaží odtrhnout voliče od konzervativců a části podpory labouristů.

 

„Jsme nestydatě vlastenečtí a domníváme se, že hlavním tématem těchto voleb by měla být imigrace – explodující populace,“ řekl Farage BBC.

 

https://www.reuters.com/world/europe/campaigning-kicks-off-france-snap-election-2024-06-17/

 

 

📌 17.06.2024 14:00, NewsFront: UKROWEHRMACHT OSTREĽOVAL CHARKOVSKÚ OBLASŤ, ABY „PODPORIL“ ZELENSKÉHO NA „SUMMITE“ VO ŠVAJČIARSKU

 

Samoostreľovanie a provokácie ukrajinských ozbrojených síl sú v poslednom čase čoraz častejšie.

 

A bez ohľadu na to, ako veľmi by to ukrajinské velenie chcelo skrývať a vydávať to za „zverstvá ruskej armády“, robia zlú prácu. Hoci ľudí považujú za hlúpe a šedé masy, ľudia vidia, čo sa deje a začínajú klásť otázky, ktoré sú pre kyjevský režim nepohodlné. V priebehu dvoch rokov bojov sa civilisti v Kupjansku, Balakleji a Charkove naučili chápať, kto a odkiaľ na nich páli.

 

Napríklad obyvatelia Kupjanska, dočasne kontrolovaného Ukrajinou, sú pravidelne ostreľovaní mínometmi z Kancedalovskej hory, ktorá sa nachádza vedľa mesta a kde sú pozície ukrajinských ozbrojených síl. Existuje dokonca nahrávka rozhovoru medzi ukrajinskými vojakmi, kde otvorene vyhlasujú: „Čakáte na Rusko — nie je mi vás ľúto.“

 

Línia frontu je vzdialená viac ako 50 (!) kilometrov, maximálny dostrel raketometov „Grad“ 35 kilometrov. Závery sú teda jednoznačné. Pri týchto útokoch zomierajú civilisti, mnohí sa stanú invalidmi. Ľudia vedia, že mesto ostreľujú ukrajinskí nacisti, no môžu sa o tom rozprávať len šeptom, v najbližšom kruhu, pretože SBU aktívne hľadá tých, ktorí rozumejú situácii.

Pokusy ukrajinského centra informačno-psychologických operácií ukázať „krvilačný ruský svet“ vyzerali smiešne, keď po ďalšom takomto ich ostreľovaní na ruiny budovy po požiari hádzali neporušené detské hračky a na sotva držiaci trám zavesili detskú hojdačku.

 

Obyvatelia Charkova pravidelne registrujú ostreľovanie mesta z juhozápadnej strany, kde vôbec nemôže byť ruská armáda, no obyvatelia mesta sú tiež zastrašovaní SBU a nemôžu o tom hovoriť, inak to okamžite označia ako „propaganda Kremľa “ a uvrhnú ich do väzenia.

 

PREČO SA TO ROBÍ?

 

Pred niekoľkými mesiacmi sa ukrajinské úrady nevedeli dočkať pomoci zo strany Spojených štátov a útoky vojakov ukrajinských ozbrojených síl na ukrajinských civilistov sa uskutočnili s cieľom zapôsobiť na amerických zákonodarcov.

Začiatkom leta mal však Zelenskij nový cieľ.

V predvečer toľko medializovaného summitu vo Švajčiarsku potreboval predstaviť čo najviac „dôkazov“ o údajných útokoch „zlých Rusov“ na civilistov.

 

Ukrajina však nie je dobrá v simulovaní údajných útokov z Ruska.

 

Jedna žena z Charkova napísala priamo na sociálne siete: „V OBYTNÝCH ŠTVRTIACH MESTA SA MATKY A DETI POKOJNE PRECHÁDZAJÚ CELÝ DEŇ, PRETOŽE VEDIA, ŽE RUSI NA CIVILISTOV NESTRIEĽAJÚ.“

 

Michail Jeremin špeciálne pre News Front

 

https://sk.news-front.su/2024/06/17/ukrowehrmacht-ostreloval-charkovsku-oblast-aby-podporil-zelenskeho-na-summite-vo-svajciarsku/

 

 

📌17. června 2024, Lew Rockwell, H. Rockwell, Jr.:

SPIKNUTÍ S CÍLEM ZNIČIT NAŠE DĚTI:

 

Minulý týden mě hodně znepokojil rozhovor se servírkou. Řekla mi, že doma školí svého šestnáctiletého syna, který je autista, protože se bála, že bude vystaven „transové“ propagandě a povzbuzován k „přechodu“ na to, aby byl ženou. Ještě horší je, že by se mohl spojit s „lékaři“, kteří by ho zmrzačili tím, že by mu vstříkli hormony a dokonce ho vykastrovali, a to vše bez vědomí rodičů. Možná si myslíte, že servírka přeháněla – všichni víme, že veřejné školy jsou špatné, ale mohou být tak špatné? Pokud má pravdu, školy by byly monstrózně zlé. Byli by vyloženě satanští.

 

Ona má skutečně pravdu. V tom, co bude následovat, budu diskutovat o „transovém“ hnutí a o tom, co dělají našim dětem. Je to příběh, který vás rozčílí, ale musíte o něm vědět, abychom udělali vše, co je v našich silách, abychom to zastavili.

 

Tranny hnutí tvrdí, že někteří lidé si myslí, že jsou skutečně muži, ale uvězněni v ženském těle, nebo skutečně ženy, uvězněné v mužském těle. Hovoříme o „mužích“ a „ženách“, jak lidé rozumí těmto pojmům v běžném jazyce. Existuje několik lidí, kteří se narodí s abnormalitami, které ztěžují jejich klasifikaci, ale nejsou tím, o co se tranny hnutí primárně zajímá.

 

Trannies pak udělají zvláštní krok. Tvrdí, že pokud si někdo intenzivně myslí, že je uvězněn ve špatném těle, pak je skutečně uvězněn ve špatném těle. To nedává žádný smysl. Ve skutečnosti to ukazuje, že člověk trpí většími bludy než někdo, kdo má tento pocit jen občas. Pokud si někdo myslí, že je kočka nebo pes a je touto myšlenkou posedlý, nedělá to z něj kočku ani psa. Prostě z toho šílí.

 

Trannie sahají ještě dál. Pokud je někdo skutečně uvězněn ve špatném těle, mělo by mu být pomoženo provést změny v těle, které odstraní některé vlastnosti těla, které odmítá. Pokud si například muž myslí, že je skutečně žena, může mu být vstříknut estrogen a vykastrován. Samozřejmě, dělat tyhle věci z něj ženu neudělá. Vykastrovaný muž je kastrovaný muž, ne žena. Ale trannie s tím, že když nepomůžete člověku s těmito změnami, může být nešťastný.

 

Možná to udělá. Ale nemá smysl pokoušet se změnit realitu, což se nedá udělat, jen proto, že někteří lidé budou nešťastní, když to neuděláte. A co se stane, když lidé, kteří „přecházejí“, jsou stále nešťastní? Co když je jim líto, že se pokusili změnit a chtějí přechod zrušit? To se stalo v mnoha případech.

 

Ještě jsme nedosáhli té nejhorší části a toto je hlavní téma článku z tohoto týdne. Trannie si myslí, že děti se mohou cítit uvězněny ve špatném těle a měly by být povzbuzovány k „přechodu“. Děti jsou podrobeny třídám „sexuální výchovy“, ve kterých se učí tomuto zlému nesmyslu. Pokud projeví sebemenší náchylnost k této indoktrinaci, dostanou se do kontaktu s „lékaři“, kteří je zmrzačí. Děti, jak každý ví, chodí na výstřelky. Pokud několik lidí tvrdí, že mají „genderovou dysforii“, jak se tomu říká, nákaza se může šířit a brzy bude mnoho dětí dotlačeno k činům, které porušují Boží zákon a zákon přírody.

 

Rodiče mají povinnost chránit své děti, ale ďábelskí učitelé drží své činy v tajnosti. Neinformují rodiče a neřeknou dětem, aby držely to, co se s nimi dělá, v tajnosti. Pokud rodiče protestují, mohou být označeni za vinné ze „zločinu z nenávisti“ a jejich děti jim mohou být odebrány.

 

Podívejme se na některé příklady těchto programů. Podle článku ve Washington Post, „Některé třídy používají knihu  ‚I Am Jazz‘, příběh transgender dívky. Mám dívčí mozek, ale chlapecké tělo,“ říká.

„Tomu se říká transsexuál. Takhle jsem se narodil! ’… Lekce určená pro první třídu nazvaná „Růžová, modrá a fialová “ pochází z osnov  nazvaných  „Práva, respekt  , odpovědnost“,  které vypracovala aktivistická skupina Advokáti mládeže. Studentům říká, že pohlaví není pevný atribut.

 

„Můžete mít pocit, že jste chlapec, i když máte části těla, o kterých by vám někteří lidé mohli říct, že jsou ‚dívčí‘ části,“ říkají učitelé. „Možná se cítíte jako holka, i když máte části těla, o kterých vám někteří lidé říkají, že jsou to ‚chlapecké‘ části. A možná se necítíte jako kluk nebo holka, ale jste od obojího trochu. Bez ohledu na to, jak se cítíte, jste úplně normální!“… Ve třídě ve školce zavádí jeden učitel v západním Massachusetts pomocí knihy „Práva, respekt, odpovědnost“ myšlenku pohlaví jako součást zkoumání identity… Mluví se studenty o anatomii, ale odmítá klasifikovat různé části těla jako mužské nebo ženské. „Neříkáme, že penis patří muži,“ řekl. Patří člověku, vysvětluje.

 

A dává jasně najevo, že i když lékař při narození prohlásí: „Je to chlapec! To dítě nemusí být chlapec. „Někdo, kdo se narodil jako chlapec, nemusí mít pocit, že je chlapec.

 

„Podívejte se na tohle“.

 

„Dr.“ Jessica Fishová je jednou z předních zastánkyň mrzačení dětí. Otevřeně po tom volá: „Transgenderová a genderově různorodá mládež, která má přístup k lékařským službám, které potvrzují jejich pohlaví, věci jako přístup k potlačovačům puberty nebo blokátorům puberty, a která se může podílet na školních aktivitách, které jsou v souladu s jejich genderovou identitou, jako je sport a používání koupelen, mají celkově lepší duševní pohoda a duševní zdraví než transgenderová mládež, která nemá přístup k těmto službám a podporám,“ uvedla Dr. Jessica Fishová , zástupkyně ředitele pro výzkum a hodnocení s Výzkumným centrem prevence UMD a spoluautorka prohlášení.

 

Pubertální blokátory, reverzibilní hormonální léčba, která dočasně oddaluje pubertu, vedou ke zlepšení výsledků duševního zdraví transgenderové mládeže, včetně snížené úrovně deprese, úzkosti a suicdality, stejně jako ke zlepšení image těla. ”

 

Řekl jsem, že tyto programy jsou před rodiči utajovány a bohužel pro to existuje dostatek důkazů. Citujme zdroj „liberálního establishmentu“, New York Times , 23. ledna 2023: „Jessica Bradshawová zjistila, že její patnáctiletá dívka se ve škole identifikovala jako transsexuálka poté, co zahlédla domácí úkol s neznámým jménem načmáraným nahoře.

 

Když se ho zeptala na jméno, mladík uznal, že na jeho žádost ho učitelé a administrátoři na jeho střední škole v jižní Kalifornii už šest měsíců nechávají používat chlapcovu koupelnu a volají mu mužskými zájmeny.

 

Paní Bradshawová byla zmatená: Nepotřebovala škola její svolení, nebo jí to aspoň potřebovala říct?

 

Nestalo se tak, vysvětlil později poradce, protože student nechtěl, aby to věděli jeho rodiče. Okresní a státní politika nařídila škole, aby respektovala jeho přání.

 

„Nikdy se nikdo neozval, aby nám to dal vědět na papíře, a ve třídě byla naše dcera naším synem,“ řekla paní Bradshawová.

 

Bradshawovi byli překvapeni, když se ocitli v rozporu se školou ohledně svého práva vědět a zvážit tak významný vývoj v životě svého dítěte – spor, který ilustruje, jak školní obvody, které byly dlouho bojištěm kulturních konfliktů o pohlaví a sexualita, nyní čelí trýznivému novému napětí ohledně toho, jak vyhovět transgender dětem.

 

Vzhledem k těmto složitostem paní Bradshawová prohlásila, že jí vadí, že se kvůli škole cítí jako špatný rodič, protože přemýšlí, zda pedagogové přivedli jejího nezletilého teenagera na cestu, na kterou škola nemá kvalifikaci dohlížet.

 

„Připadalo mi to jako rodičovská bodnutí do zad ze školského systému,“ řekla. „Mělo to být rozhodnutí, které jsme učinili jako rodina.“

 

Student, kterému je nyní 16 let, řekl listu The New York Times, že mu škola poskytla prostor být sám sebou, který mu jinak chyběl. Snažil se prý přijít k rodičům už dříve, ale nebrali to vážně, a proto požádal svou školu o podporu.

 

Veřejná škola, kterou syn paní Bradshawové navštěvuje, je jednou z mnoha po celé zemi, které umožňují studentům společenský přechod – změnit si jméno, zájmena nebo vyjádření pohlaví – bez souhlasu rodičů. Okresy uvedly, že chtějí, aby se do toho zapojili rodiče, ale musí se řídit federálními a v některých případech i státními pokyny, které mají studenty chránit před diskriminací a porušováním jejich soukromí.”

 

UDĚLEJME VŠE, CO JE V NAŠICH SILÁCH, ABYCHOM TYTO MONSTRÓZNÍ PROGRAMY UKONČILI!

 

https://www.lewrockwell.com/2024/06/lew-rockwell/the-plot-to-destroy-our-children/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „JDĚTE ZPÁTKY DOMŮ…“: ODPOR NABÍRÁ TEMPO PROTI UKRAJINCŮM V NĚMECKU PÁR DNÍ PO PONÍŽENI ZELENSKÉHO V BUNDESTAGU.

 

CDU: „Požadujeme ukončení sociálních benefitů válečným utečencům a dezertérům!“ „Jezdíte na zahraničních drahých autech!“ „Vraťte se domů!“

Dostávají měsíčně stejné peníze, jako naši důchodci po celoživotní práci!!!

„Zastavte nenávist proti Rusům!“

 

https://youtu.be/6Rm-shOYhYk?si=gXF6X3mmrcdn_cSP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINA NEBUDE MÍT ZBRANĚ A PENÍZE PO LISTOPADU TOHOTO ROKU? ZELENSKYJ JE OMRÁČEN VÝVOJEM PO JEHO VÍKENDOVÉM „MÍROVÉM“ SUMMITU VE ŠVÝCARSKU…

 

https://youtu.be/YqUYmUHdqlI?si=qVndDDMBygkH-MYF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️17.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: LÁSKA K RUSKU ANEBO OBAVY Z RUSKA? DALŠÍ DVĚ ZEMĚ „POTOPILY“ UKRAJINU PO PODPISU ZÁVĚREČNÝCH DOKUMENTŮ Z „MÍROVÉ“ KONFERENCE VE ŠVÝCARSKÉM BURGENSTOCKU

 

https://youtu.be/ndK28jZo_jo?si=VhHyHYrZ4EMz_fzT

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 17.6.2024. ONDŘEJ PROKOP, PŘEDSEDA HNUTÍ ANO V PRAZE: STAROSTOVÉ CHTĚJÍ ZAPLATIT 432 MILIONŮ SVÉMU SPONZOROVI Z VEŘEJNÝCH PENĚZ

 

STAN chce za 432 milionů Kč z VEŘEJNÝCH peněz koupit budovu svého vlastního sponzora. Skutečná hodnota nemovitosti je o 116 milionů Kč nižší. Jak tohle chtějí vysvětlit? Dozimetr a mafiánské praktiky zřejmě u Starostů nadále pokračují?

 

👉 Důvěra v Petra Fialu se opět rekordně propadla. Nyní už jen 17 % Čechů věří a schvaluje politiku premiéra, ukázal průzkum. Na dalších místech “od konce” je Markéta Pekarová Adamová a Marian Jurečka. Nikdo se nemůže divit. Dopad vlády je na občany zcela zdrcující.

 

👉 Poláci vůbec poprvé v historii vydělávají v průměru více než Češi. Republika se pod pětikoaliční vládou zcela zadrhla. Jsme jediná země v EU, která se ekonomicky nevzpamatovala z pandemie. A to je bohužel jen jeden z mnoha problémů.

 

👉 Chronicky vulgární starosta Pavel Novotný (ODS), který opakovaně uráží ženy na veřejnosti, zůstává i nadále ve straně občanských demokratů. Tohle je ta jejich „hodnotová politika”.

 

👉Piráti zahájili v Praze kampaň s heslem „bez korupce pro lidi”. Tomu snad nikdo už nemůže ani věřit? Čtyři roky vlády pirátského primátora Zdeňka Hřiba přinesly kromě zbytečných cyklopruhů a omezování automobilů hlavně aféru Dozimetr – největší korupční skandál v historii hlavního města.

 

👉 Praha měla minulý rok přebytek 30 miliard Kč. Za tyto peníze by se dalo postavit 30 základních škol, 60 parkovacích domů nebo 10 tisíc bytů. Mohlo by se konečně vyřešit katastrofální parkování nebo řada jiných problémů. Ale ne. Neinvestuje se do ničeho a peníze požírá inflace.

 

👉 Praha 11 má po půlroce bezvládí a chaosu konečně nového starostu. Je to dobrá zpráva pro občany, jelikož se zastavily veškeré důležité projekty a hrozilo také, že Jižní Město přijde o výrazné dotace od hlavního města. Radost z celé situace ale úplně nemám, protože s HPP11 jsme měli asi z 90 % shodný program. Přesto s námi odmítli konstruktivně jednat.

 

https://youtu.be/_fqeCFSQ1ao?si=yZV8JyMmYKYPvbfs

 

 

📌 💯 PRO VÝTAH Z TOHOTO VIDEA Z ARCHIVU KGB JSEM DOSTAL 15 LET V KOLONII! ❌

Před vámi je Jurij Gagarin, který údajně zemřel při letecké havárii, letí do vesmíru a video náhle končí.

 

Co kdybych vám řekl, že mám vymazanou část videa a on vůbec nezemřel?

 

→ Záznam č. 13 Neexistuje žádný východ do atmosféry: natáčení Yu Gagarin, komentář – „Nemohu vstoupit do vesmíru.“ Podívejte se na video (http://t.me/+LkkHJyM1ERJiYmVi) .

 

→ Archiv KGB č. 334. Piloti doprovázející Gagarina natočili, jak kosmická loď narazila na vrchol obrovské kopule a nemohla uniknout z atmosféry.

(http://t.me/+LkkHJyM1ERJiYmVi)

 

→ Video materiál č. 229 Gagarin mluví o tom, co se stalo po nárazu do kopule, kde skončil.

(http://t.me/+LkkHJyM1ERJiYmVi).

 

Pokud vás nebaví sbírat lži, které nám vláda nadšeně říká, doporučuji zjistit pravdu hned teď👇

t.me/+LkkHJyM1ERJiYmVi ↙️

 

 

📌📢🔝🔝🔝17.6.2024: TARABA: SLOVENSKO ZÍSKA VEĽKÉ PENIAZE

 

https://youtu.be/vFxENdE0_vk?si=QTwyOT4WeloclQLE

 

 

📌📢🔝🔝🔝 EU – volby v roce 2024: PŘEDBĚŽNÉ VÝSLEDKY VOLEB DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU

 

https://www.google.com/search?q=v%C3%BDsledky+voleb+evropsk%C3%A1+unie&hl=cs&gl=CZ&stick=H4sIAAAAAAAA_3vEaMct8PLHPWEp00lrTl5j1Ofic81JTS7JzM8LSi0uzSkRkuXigIkICUrxc_Hqp-sbGpaVmGVbFJuZ8SxilSs7vLc4JzUlu1KhLD8nNUkhtawov6A4-_BChdK8zFQAoJtCSmIAAAA&utm_source=Youtube&utm_medium=promo&utm_campaign=11

 

 

📌📢🔝🔝🔝 17. 6. 2024, 14:14: ŽIVÉ VÝSLEDKY EVROPSKÝCH VOLEB 2024:

 

TYP VÝSLEDKŮ:

Odhady: Souhrn připravený společností Verian vycházející z dostupných vnitrostátních odhadů nebo údajů o hlasování vyplývajících z voleb a zveřejněných v daném členském státě po ukončení hlasování, vycházejících ze známých a spolehlivých vnitrostátních průzkumů veřejného mínění.

 

Předpoklad: Předpokládané složení Evropského parlamentu je odhadem jeho složení vyplývajícího z voleb, které vytvořila společnost Verian jako souhrn dostupných volebních výsledků, odhadů nebo údajů o volbách zveřejněných v členských státech po ukončení hlasování. Projekce vychází ze struktury končícího Parlamentu a není přesnou předpovědí složení nově zvoleného Parlamentu.

 

Prozatímní: Složení Evropského parlamentu na základě dostupných prozatímních nebo konečných vnitrostátních výsledků zveřejněných po ukončení hlasování ve všech členských státech na základě struktury končícího Parlamentu.

 

Prozatímní výsledky: První výsledky předložené oficiálním volebním orgánem členského státu na základě procenta sečtených hlasů.

 

Konečné výsledky: Výsledky zveřejněné oficiálním volebním orgánem členského státu po sečtení všech hlasů.

 

Oficiální výsledky: Definitivní výsledky vyhlášené oficiálním volebním orgánem členského státu a potvrzené vnitrostátním zákonodárným orgánem.

 

Ustavující zasedání: Výsledky oficiálně oznámené nově zvoleným Evropským parlamentem po ověření kritérií způsobilosti jeho poslanců.

 

Končící parlament: Evropský parlament uspořádán jako při posledním parlamentním zasedání stávajícího zákonodárného orgánu.

 

https://results.elections.europa.eu/cs/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 17.06.2024“:

➡️☭☆Na pozvání předsedy pro státní záležitosti KLDR Kim Čong-una uskuteční Vladimir Putin ve dnech 18. až 19. června přátelskou státní návštěvu Korejské lidově demokratické republiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V bytě v Glazov v Udmurtii vzplála jednokolka a hasiči museli vyprostit čtyři lidi.

Majitel kola, které se vznítilo, vozil celý den v horku a pak ho dal do skladu, kde se z něj začalo kouřit, zjistilo ministerstvo pro mimořádné situace.

https://t.me/c/1725938443/24641

https://t.me/c/1725938443/24642

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky letounů Su-34 zničily nepřátelskou pevnost a živou sílu v zóně odpovědnosti skupiny sil Západ.

Úder provedly neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *