, ,

17.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

17.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

💖Nikdy nic neuč svou matku!

Vždycky dělala co mohla,

co věděla, co v ní bylo možností a sil.

Pokud už nemohla, nebo nevěděla,

není fér ji to vyčíst.

Nakonec si to uvědomíš.

Každá lítost je jako bodání nožem do srdce.

Matka, která tě vychovala,

miluje tě celým svým srdcem,

protože si její dítě.

Škoda, že některé děti si to neuvědomují.

Pokud ano, jejich máma je šťastná žena. 💖

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Západ je v rozpacích v době, kdy arabští spojenci USA a Indie odmítli podepsat „jednostranný“ švýcarský mírový plán pro ukončení války na Ukrajině

 

https://youtu.be/tqxvll6xJmM?si=3l4iQBLN_MAvbpNc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Putin „rozlousknul“ tajnou dohodu se Zelenským; výbušná zpráva New York Times odhaluje detaily tajného návrhu mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou z března roku 2022

 

https://youtu.be/LYPjAFgDtPY?si=N13auTOd36-nv0Au

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Putinovi muži obsadili klíčovou vesnici v Záporožské oblastí; chválí územní zisky v době, kdy Ukrajina trpí kritickým nedostatkem vojáků na bojištích

 

https://youtu.be/9cviKFlf9Mw?si=JPiKzc5bv1RxwWKk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Po Modiho „selfíčku“ se rozzlobený pohled Meloniové na Macrona dostal na sítě; podívejte se proč

 

https://youtu.be/TU9c5NzspEs?si=dOixeXuwsbwynxKN

 

 

📌15.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Německo v úpadku: V roce 2023 zkrachovala každých 30 minut jedna německá společnost:

 

To samozřejmě znamená dvě za hodinu a 48 společností za 24 hodin. Za rok to dělalo více než 17,5 tisíce společností. Tento trend samozřejmě pokračuje i v letošním roce a je zřejmě jen otázkou času, než se naplno dotkne i naší ekonomiky, neboť všechny dosavadní vlády vytvářely přílišnou závislost na Německu, až nás pasovaly na jakousi další spolkovou zemi.

 

Čísla bohužel hovoří jasně: Jak uvádí německá tisková agentura (dpa), v prvních třech měsících letošního roku podalo návrh na bankrot 5 209 společností – rostoucí trend bankrotů společností v Německu pokračuje.

 

Spolkový statistický úřad oznámil: Bankrotů bylo o dobrou čtvrtinu více (26,5 procenta) než ve stejném čtvrtletí předchozího roku. Od června 2023 jsou pozorována dvouciferná tempa růstu ve srovnání s předchozím rokem, uvedli wiesbadenští statistici. A slovem „tempa růstu“ míní bankroty.

 

Co se to v sousední zemi děje? Německo se bohužel stalo nejen zkrachovalou, ale také drahou zemí. Zboží a služby, které nyní využívají fotbaloví fanoušci, v posledních letech zdražily, uvádí „Welt.“

 

Kdo naposledy navštívil Německo na letním mistrovství světa v roce 2006, bude si protírat oči, když si uvědomí, kolik musí dnes zaplatit za stejné produkty: čerstvé rohlíky zdražily o 33 procent, máslo o 30 procent.

 

Alkoholické nápoje za posledních pět let zdražily o čtvrtinu. Stravování stojí o čtvrtinu více než před obdobím Covidu.

 

Nálada je taková, jak ji právě popsal Stefan Wolf, šéf sdružení zaměstnavatelů Gesamtmetall v rozhovoru: „Na rovinu, lidé už mají plné zuby neustálé šikany, vševědoucího přístupu, který vám radí jak žít. Voliči prostě nechtějí mnoho regulací na evropské úrovni, jako je Zelená dohoda. Evropané chtějí také pokračovat v jízdě se spalovacími motory.“

 

Kritický hlas mnoha lidí v Německu na začátku mistrovství Evropy. Bohužel není dne, kdy byste nad rozhodnutími politiků nemuseli kroutit hlavou. Lidé se aktuálně dívají do Berlína.

 

CDU, SPD, Zelení a Levice ve Sněmovně reprezentantů hlasovaly pro vydání dalších 1,322 miliardy eur na ubytování žadatelů o azyl v příštích letech. Starosta Kai Wegner (CDU) na začátku tohoto týdne veřejně varoval, že Berlín již nemůže přijímat další migranty a žadatele o azyl.

 

Řekl: „Tlak se zvyšuje. Už nemáme žádná místa.“ Uvolněné miliardy budou použity na rozšíření stanových městeček na bývalých letištích v Berlíně-Tegelu a Berlíně-Tempelhofu.

 

Za tímto účelem budou pronajímány další hotely a bude zřízeno 16 nových míst pro kontejnerové ubytovny…

 

Jak je z výše uvedeného patrné, tak německá vláda má na starosti především výměnu obyvatel. Deindustrializace ji příliš netíží. Ostatně, v zemích, odkud noví „Němci“ přichází, se také průmyslu příliš nedaří.

 

Německo se tak dobrovolně vydává cestou „libanonizace.“ A lze očekávat, že nás na tuto cestu dřív či později přivede také…

 

https://volnyblog.news/nemecko-v-upadku-v-roce-2023-zkrachovala-kazdych-30-minut-jedna-nemecka-spolecnost/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.6.2024, necenzurovanapravda.cz, Vzkaz muslimů ve Francii: „Znásilníme bílé ženy v Evropě, mužům usekneme hlavu“ (video)

 

Jak jste si zde již mohli přečíst, tak ve Francii aktuálně probíhají protesty proti velkému posílení podpory RN, tedy strany Marine le Pen.

 

Nepokoje v ulicích, zapálené kontejnery a útoky na policisty – to je realita Paříže a velkých měst poslední týden, tedy za dobu, co jsou známy výsledky eurovoleb.

 

 

Mezi mnoha videi nyní obzvlášť zaujalo jedno, na kterém se  odpůrci Marine le Pen dokonce svěřili s tím, jaké mají vlastně nejen oni, ale i jejich ostatní soukmenovci úmysly s Evropany.

 

Ve videu, které bylo natočeno při protestech proti Marine le Pen v Paříži, říkají:

 

„Jsme tady, abychom tady taky zůstali. Znásilníme všechny bílé ženy v Evropě a usekneme hlavy všem mužům, Evropu jsme dobyli, teď je naše!“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/vzkaz-muslimu-ve-francii-znasilnime-bile-zeny-v-evrope-muzum-usekneme-hlavu-video/

 

 

📌15.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: Rusko právě dalo světu najevo, že NEbude chránit dravé patenty Big Pharma.

 

Lance D Johnson

 

Na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru 2024 (SPIEF) vyvolal ruský poslanec mezinárodní debatu, když upřednostnil ochranu ruských životů před prosazováním práv duševního vlastnictví západních farmaceutických gigantů. Během panelové diskuse o bezpečnosti léčiv v rámci zemí BRICS zdůraznil poslanec Alexandr Petrov závazek Ruska chránit zdraví a blaho svých občanů a spojenců, i kdyby to mělo znamenat zpochybnění predátorských patentových zákonů a vybudování národního aparátu na výrobu léčiv.

 

Rusko zaujalo tvrdý postoj vůči západním farmaceutickým společnostem

 

Petrovův postoj vzbudil u mnoha lidí ohlas a zdůraznil význam národních priorit v oblasti zdravotnictví a rozumné hospodářské politiky před zájmy kamarádských společností, které na Západě přivádějí zdravotnické systémy k bankrotu. Petrov varoval západní farmaceutické společnosti před přílišným spoléháním na patentové zákony a prohlásil: „Když jde o životy a zdraví našich občanů a našich spojenců, porušíme je.“

 

Petrovův postoj není podporou duševního pirátství, ale naopak obhajobou právních mechanismů, které zajistí přístup k životně důležitým lékům, zejména tváří v tvář rostoucím cenám základních léků a v době, kdy čelí přívalu ekonomických sankcí, které ohrožují spravedlivý přístup ruského lidu k životně důležitým lékům.

 

Ústředním bodem diskuse byl případ Ozempicu, klíčového antidiabetického léku vyráběného dánským farmaceutickým gigantem Novo Nordisk. Po přerušení dodávek léku v důsledku západních sankcí Rusko reagovalo vydáním mimořádných licencí na výrobu generických verzí přímo v Rusku. Petrov ocenil rychlou reakci ruských farmaceutických firem a vyzdvihl jejich schopnost zmírnit nedostatek a udržet národní bezpečnost léčiv.

 

V panelu se rovněž diskutovalo o širším regulačním prostředí farmaceutického průmyslu. Ruský ministr zdravotnictví Michail Muraško zdůraznil význam účinné regulace, zejména ve světle skandálu s covidem-19, který odhalil omezení některých regulačních mechanismů zavedených některými státy.

Murashko kritizoval záměrné bránění ruským vakcínám Covid ze strany americké vlády ve prospěch alternativ vyráběných na Západě. Na fóru jasně prohlásil, že „regulační mechanismy, které se některé národy snaží vnutit, nemusí nutně fungovat… pro světové zdraví“.

 

Vláda USA skutečně nešla v době globální krize příkladem.

 

Federální pracovní skupina pro koronaviry diktovala nemocniční protokol, cenzurovala levné, ale účinné léčebné postupy a ignorovala právě to, co lékaři, bylinkáři a odborníci na výživu používali k účinné léčbě pacientů. Po odhalení, že farmaceutické společnosti a výrobci vakcín podplatili vědce v americkém Národním ústavu zdraví, je pro země BRICS ještě důležitější přerušit vazby s dravými vlivy.

 

Rusko se snaží bojovat proti omezujícím patentům, které umožňují západním farmaceutickým společnostem ovládat lidi!!!

 

Alexandre Cordeiro Macedo, prezident brazilské agentury pro hospodářskou soutěž, při podpoře spolupráce v rámci BRICS zdůraznil význam hospodářské soutěže pro rozvoj medicíny. Západní farmaceutické společnosti mají díky svým patentům exkluzivitu na trhu, což zvyšuje ceny a v podstatě omezuje přístup k lékům, i když by mohly být snadno dostupné generické verze. Vlády by podle něj měly zajistit jak zdravotní bezpečnost, tak spravedlivou hospodářskou soutěž ve farmaceutickém odvětví tím, že ukončí dravé praktiky farmaceutického průmyslu.

 

Postavením se proti farmaceutickým zájmům by Rusko mohlo přivítat novou éru botanické medicíny, výživy a detoxikace, která léčí základní problémy globální epidemie chronických onemocnění.

 

V průběhu diskuse byl zdůrazněn závazek Ruska v oblasti inovací a dostupnosti zdravotní péče v rámci BRICS. Murashko a další řečníci zdůraznili ruský vývoj špičkových lékařských řešení, včetně pokroků v radioterapii, protialergické vakcinaci a personalizované léčbě rakoviny. Moskva se snaží využít své odborné znalosti k posílení spolupráce v oblasti zdravotní péče mezi členy BRICS a zároveň řešit nerovnováhu v celosvětovém obchodu s léčivy.

 

Rusko má nyní v plánu dovážet veškeré suroviny potřebné k výrobě vlastních léků. Neúspěchy globalismu nutí státy podnikat zásadní kroky v oblasti ochrany občanů jednotlivých zemí.

Národy, které budou jednat nejrychleji a nejefektivněji, aby obnovily vlastní výrobu, energetiku, produkci potravin a léků, budou první, kdo si zachová svou suverenitu a zachrání se před kolapsem!!!

 

Zdroje zahrnují:

RT.com

ICCR.org

Zerohedge.com

 

https://volnyblog.news/rusko-prave-dalo-svetu-najevo-ze-nebude-chranit-drave-patenty-big-pharma/

 

 

📌13.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: BRUSELSKÁ KOBYLA CHCÍPÁ, TAK KOPE, KRADE, VYHROŽUJE

 

Petr Pokorný

Nenažraní komisaři a poslanci v Bruselu s milionovými platy za flákání už nemají kde brát na své nehorázné platy, tak kradou zlato Rusku, vykrádají sejfy s dolary a eury, Maďarsku drze uložili obří pokutu, že chránilo svůj stát.

 

Až se rozpadne Evropská unie, měly by těm nenažraným zkasírovat majetky a peníze z našich daní?

 

USA A BRUSEL SE I S BRITÁNIÍ DOHODLI

 

Kdo s námi nesouhlasí, tomu prostě vyhlásíme válku, nebo mu ukradneme peníze a majetky uložené v zahraničí. A důvěra v banky jde k čertu. A tak se pracuje na zákoně, že výplaty nebudou v penězích a jen pro ty, kteří jako v knížce Orwell 1984 budou v systému, řádně prověřeni a budou na 100% loajální.

 

Venezuela neposlouchala USA, který jí dokonce z USA nařídil prezidenta Juana Guaidó, a když na tuto drzost Venezuela nepřistoupila, Británie jí ukradla peníze, zlato a USA to samé. Prý to zmrazily, dokud Juan Guaidó nezasedne na úřad a nepředá pravomoce USA. Kde jsou obrovské majetky, zatímco Venezuelané strádají, nikdo neví.

 

A PŘEDLUŽENÉ USA A EVROPSKÁ UNIE SE ROZHODLA ROZKRÁST I RUSKO

 

Borgo Egnazia (Itálie) – Lídři zemí skupiny G7 se na summitu v Itálii shodli na poskytnutí půjčky Ukrajině ve výši 50 miliard dolarů (1,1 bilionu korun). Záruku půjčky budou tvořit výnosy ze zmrazeného ruského majetku. Informace médií o dohodě večer potvrdila italská premiérka Giorgia Meloniová, která schůzce předsedá. Politickou dohodu následně za významný výsledek označil před novináři americký prezident Joe Biden, uvítali ji i další lídři zemí G7 a Evropské unie. Podle politiků však bude ještě nutné dojednat technické detaily „půjčky“. Moskva považuje postup za zločinný a pohrozila bolestivou odplatou.

 

Že se vždy nesebraly dolary USA, když vraždily v desítkách válek, se nikdy nedozvíme?

 

A KDYŽ STÁT EU NEPOSLOUCHÁ ROZKAZY TOTALITY Z BRUSELU?

 

„Podle dnešního rozhodnutí Soudního dvora EU dostane Maďarsko jednorázovou pokutu 200 milionů plus jeden milion eur denně za to, že nedovolí vstup nelegálním migrantům. Jde o rozhodnutí, které je pobuřující a nepřijatelné,“ reagoval na facebooku maďarský premiér Viktor Orbán. „Finančnímu vydírání bruselských byrokratů neustoupíme! Budeme chránit hranice a budeme chránit maďarský lid!“ dodal.

 

Takže když bude ansábl Brusel a Washington na huntě, prostě sáhnou do bank a klidně vám ukradnou peníze, které tam máte uložené a zde je vidět, jak snadno.

 

Prostě neposloucháte, co si darebáci vymysleli a už vyberou  výpalné.

 

Právní a bankovní systém je v totalitním rozvalu a západ už mele z posledního. ZADLUŽENÍ UŽ DOSÁHLO ASTRONOMICKÉ VÝŠE A JE ČAS PRÁSKNOUT DO BOT!

 

Informace o autorovi Petr Pokorný

 

https://volnyblog.news/bruselska-kobyla-chcipa-tak-kope-krade-vyhrozuje/

 

 

📌16.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: NOVÁ PLANDEMIE ZDÁ SE BÝT REALITOU. ZASE PŘIJMETE JEJICH HRU NA VIRY, KTERÉ SVĚT NEVIDĚL?

 

Také jste si od ukončení první přípravné fáze světových „pandemií“ dne 24.2.2022 všimli něčeho zajímavého? Nebo snad až podivného?

 

Když jsme již cca od listopadu 2020 informovali o tom, že operace Covid-19 byla připravena od října 2019 v podobě světového (akademického) cvičení a to dokonce (!) se stejnojmenným názvem, valná většina lidí nám nevěřila.

 

Nedokázala si informace dohledat, a to ani na stránkách prestižní John Hopkins University, která celou „pandemickou“ operaci zaštiťovala a která přece nemohla být nikdy nařčena z dezinformací nebo virtualních hoaxů. A přesto se dodnes najdou lidé (a bohužel jich není málo), kteří naopak stále věří tomu, že od listopadu 2019 (v Číně) a od března 2020 (ve zbytku světa) vypukla po sto letech takřka na rok přesně nová celosvětová španělská chřipka, jen tentokrát s názvem Covid-19. Ta samá univerzita ještě v roce 2021 vydala velice znepokojující „přípravnou studii“ na novou „pandemii“, která by měla propuknout v letech 2025–⁠2028. Tuto novou „pandemii“ nazvala SPARS.

 

Od 24.2.2022 už uběhla spousta vody a mnozí z nás již „zapomněli“, chtěli zapomenout, byli zapomenuti (hlavně ti mrtví) a život jde (ne)vesele dál. Vždyť, co jsme si, to jsme si. Jistě mnozí také víte, že letos v květnu mělo přijmout všech 194 členských zemí tzv. novou pandemickou smlouvu WHO. Mnoho „konspirátorů“ tuto informaci rozebíralo, ale vzhledem k tomu, že se očekávatelně řada zemí vyslovila (naoko) s mnoha připomínkami, bylo přijetí této pandemické smlouvy přesunuto na září tohoto roku, kdy bude valnou většinou členských zemí také přijata, čímž se jen tak mimochodem stane závaznou. V praxi to pak bude tedy znamenat to, že až propukne nová „pandemie“, budou veškerá nařízení WHO nadřazena zákonům, a dokonce ústavám jednotlivých členských zemí WHO. V průběhu měsíců tu také zaznívaly (dez)informace o tom, že nic takového nedopadne, protože lidé už to znovu „nedovolí“, že Slovensko to neratifikuje, že Rusko to neratifikuje a podobné nesmysly. Tak předně. Slovensko to nejenže ratifikuje, ale bude to po svých občanech vymáhat úplně stejně tvrdě jako Rusko a země BRICSu. Kdo si naivně myslí, že BRICS je nějaká alternativní platforma liberálnímu Západu, dejte si prosím studenou sprchu, jinak to bude později bolet ještě víc. Jde jen o strukturálně duální projekt stejných pánů, ke kterému můžete mít sympatie, díky němuž se můžete vymezit vůči tomu samému (jen v bleděmodrém), tedy vůči liberální demokracii Západu. Toť vše. Nic víc, nic méně.

 

Na obzoru je Ptačí chřipka označovaná také jako B-influenza.

Všimli jste si od března roku 2022 toho obrovského celosvětového nárůstu ptačí chřipky? Toho každoměsíčního mnohaset tisícového vybíjení drůbežích chovů a to bez ohledu na to, zda jde o kuřata, kachny, husy…? A zaregistrovali jste už v zahraničním tisku informace o prvních přenosech ptačí chřipky na člověka? Že ne? Tak to byste možná měli, protože je to myšleno velice vážně. A bude se to opět týkat naprosto všech po celém světě a dost možná už od konce tohoto roku. Momentálně jde jen o to, který z jejích kmenů soupeřící o bulvární pozornost bude ten vítězný. V oběhu jsou zatím rozšířenější H5N1 soutěžící s H5N8 a právě nastupujícím H9N2. Je to taková obdoba našich olympijských her – jmenuje se to pandemické hry. A vítěz bere vše. O tom, že nejde jen o další opičí neštovice a podobné podružné experimenty by nás mohla přesvědčit následující fakta:

 

V Bavorsku chystají obrovský pandemický sklad a EU mezitím objednala prvních 640 000 dávek experimentální vakcíny proti ptačí chřipce. S tím, že ještě do konce tohoto roku je připravena na první „větší“ objednávku 40 000 000 dávek těchto vakcín. V dalších čtyřech letech půjde o 160 000 000 dávek těchto vakcín jen pro Evropskou unii. Objednaná vakcína se jmenuje „Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus“, byla schválená evropskou agenturou pro léčivé přípravky EMA, a to už prosím pěkně v říjnu 2023. Vakcína je původně vyvinutá pro kmen H5N8, ale oficiálně má fungovat i na ostatní mutace tohoto „viru“.

 

Citace ze zdůvodňovací zprávy: „Ptačí chřipka H5N1, vysoce nakažlivá a u ptáků smrtelná, se vyskytuje již téměř tři desetiletí, ale v poslední době se mění způsobem, který vyvolává poplach u mnoha vědců a úředníků veřejného zdraví. Zejména nedávné šíření viru mezi dojnicemi a objev genetických stop viru v 1 z 5 vzorků mléka vyvolaly obavy, že by se virus mohl stát více přenosným na člověka. (Ve vzorcích mléka nebyly nalezeny žádné živé virové kmeny a Food and Drug Administration říká, že pasterizované mléčné výrobky jsou ke konzumaci zatím bezpečné, nicméně syrovému mléku a nepasterizovaným sýrům je třeba se vyhnout.) Zatímco veřejnost může být po čtyřech letech Covid-19 už zprávami o všemožných pandemiích unavená, nyní je kritický čas pro vědce, úředníky veřejného zdraví a širokou veřejnost, aby přijali preventivní opatření,“ řekla Michele Barryová, ředitelka Stanfordského centra pro inovace v oboru globálního zdraví.

 

To zahrnuje podniknutí kroků k ochraně a sledování zdraví hospodářských zvířat a lidí, kteří se o ně starají, prostřednictvím „přístupu jednoho zdraví “ – což znamená přístupu, který podporuje spolupráci mezi zeměmi, obory a sektory s cílem zabránit propuknutí onemocnění mezi lidmi a zvířaty a chránit jejich sdílená prostředí.

„Tento virus má potenciál vážně narušit naše zemědělské zásoby a také přeskočit z jiných savců na lidi a stát se epidemií nebo dokonce pandemií,“ tvrdí dále Barryová.

 

V obsahu mezinárodní pandemické smlouvy se pak dočteme třeba následující informace. V případě vypuknutí nové pandemie se stávající členové WHO v rámci agendy přístupu jednoho zdraví zavazují, že jsou povinni přijímat veškerá nařízená opatření WHO, a to včetně i těch „nepopulárních“. Mezi ty se pak nejvíce řadí připravenost a odolnost, kompenzace a odpovědnost za vakcíny a terapie v pandemiích, posílení regulace a koordinace finančních mechanismů.

 

Dále se zde hovoří o povinném přijetí univerzálního očkovacího pasu v podobě mobilní aplikace, díky němuž bude snadno identifikovatelné, kdo již očkování podstoupil, název vakcíny, v jaké zemi, v kolika dávkách apod. Tento digitální vakcinační (očkovací) pas bude povinný PRO VŠECHNY OBČANY BEZ VÝJIMKY a na rozdíl od jeho „soft“ bratříčka z doby Covid-19 bude zapotřebí ke vstupu prakticky do jakéhokoli veřejného i soukromého prostoru, a to včetně obchodů, zaměstnání, úřadů, zdravotnických zařízení, administrativních budov atd. U seniorů se počítá s technologickou podporou rodiny, případně k tomu zřízených úřadů. Ve „výjimečných případech“ bude přistupováno k potlačování dezinformací a to sice vyhlašováním mimořádných (výjimečných) stavů, během kterých budou mazány sociální sítě dezinformátorů (rozuměj každého, kdo se vysloví proti), tito budou v případě jakýchkoli organizování masových nepokojů zatýkáni a internováni ve specializovaných detenčních táborech pro výjimečné stavy (rozuměj, nové koncentrační tábory pro „nepřizpůsobivé“ pandemickým hrám) atd… Situace je natolik drakonická, že je v této smlouvě uvedeno dokonce třeba i to, že pokud budete ve vážném zdravotním stavu, ale váš mobilní očkovací pas nebude vykazovat aplikaci vakcíny, je lékař i jakékoli zdravotnické zařízení oprávněn/o vám odepřít lékařskou péči. A to i v případě, že jste v přímém ohrožení života.

 

Možná je na čase si nechat tyto věci projít hlavou a utříbit si, zda jsme to schopni absolvovat. Pakliže je odpovědí rázné ne, je třeba tyto informace co nejdříve a v co největším měřítku pro začátek alespoň šířit.

 

P.S. Také jste v posledních dnech zaregistrovali tu „tržní záhadu“, že ačkoli je takový nedostatek drůbežího masa a drůbeže obecně, stojí v supermarketech 30 ks vajec v rozmezí 65 až 75 Kč? A kuřecích prsních řízků 80 až 100 Kč / 1 kg? Jak je to možné a proč? [zdroj]

 

Už se chystáte na další plandemičku? Zase přijmete jejich hru na viry, které svět neviděl? Že se to nestane? Vy pošetilci! Kdo je připraven, není překvapen.

 

https://volnyblog.news/nova-plandemie-zda-se-byt-realitou-zase-prijmete-jejich-hru-na-viry-ktere-svet-nevidel/

 

 

📌16.6.2024, Martin Gregor: POLITICKÉ TSUNAMI PO EUROVOLBÁCH! A co bude dál?

Podepište petici pro zachování koruny na https://prokorunu.cz/  ️

 

https://www.youtube.com/live/OEBD1J-4F4c?si=1IsUCzsDcMpU5QlZ 

 

 

📌 6.6.1024, nespokojeny.cz: Poznej svého protivníka. JAK NÁS VNÍMAJÍ POLITICI, JAK PŘEMÝŠLEJÍ OVCE, A CO S TÍM.

 

Naprosto dokonalá analýza toho, jak nás vnímají politici, jak přemýšlejí ovce a co dělat pro to, abychom se vymanili z područí vládnoucích sociopatů. Zamysleli jste se někdy nad tím, jak oni vidí vás? Jak na vás lidé u moci pohlížejí, když protestujete, nebo se snažíte cokoliv prosadit? Myslíte si, že je vůbec zajímá, co skutečně chcete?

 

Největším klišé na světě je říct, že politik nedodržel své slovo. Nikdy neměl v úmyslu svůj slib dodržet, v jeho mysli to ani sliby nebyly! Byly to věci, které měl říct, aby vás zmanipuloval, abyste mu dali moc.

 

Podívejte se, co všechno dělají proti vůli lidu. Zajímají se o vás způsobem, jakým se farmář stará o svůj dobytek. Nechtějí abyste utekli, a nechtějí abyste je zranili, až vlezou k vám do ohrady. Jediné, o co se politici zajímají, je to, zda je svrhnete či neuposlechnete. A to je všechno, nezajímáte je jako lidé.

 

Dobře investovaných 15 minut vašeho času. Nespokojený doporučuje.

 

Pro slušné mravné lidi je těžké, vžít se do mysli politiků, protože jsou to v zásadě sociopati. Nezajímáte je ani za nehet. Nejen že je nezajímají vaše potřeby, ale jsou jim ukradené vaše utrpění či smrt. Za předpokladu, že budou mít svou moc.

 

Dělají věci, které vedou k ekonomické katastrofě, k osobnímu bankrotu lidí a ztrátě jejich obydlí. Jste ji úplně ukradení.

 

A když je jdete prosit, říkáte tím vlastně „já vím, že vám na mně záleží, můj pane“. To je ubohé, nezáleží jim na vás. A pokud s nimi budete komunikovat v tomto duchu, jen ztrácíte čas.

 

https://www.nespokojeny.cz/poznej-sveho-protivnika-jak-nas-vnimaji-politici-jak-premysleji-ovce-a-co-s-tim/

 

 

📌BRICS PLÁNUJE DO ZÁŘÍ ZAVÉST MĚNU KRYTOU ZLATEM! 🇧🇷🇷🇺🇮🇳🇨🇳🇿🇦

 

https://cryptoadventure.com/brics-plans-gold-backed-currency-launch-by-september-potential-boost-for-bitcoin-and-xrp/#:~:text=Additionally%2C%20there%20are%20reports%20that,currency%20valuation%20and%20trade%20relations

 

 

📌🇮🇹 Giorgia Meloni🗣 „DONUTÍME RUSKO, ABY SE VZDALO

 

Giorgie, bylo by lepší postarat se o Lampedusu v Itálii místo válečného štvaní.

https://t.me/absurdnisvet/74656

 

 

📌„MÍROVÝ SUMMIT“ S UKRAJINOU JE „FARMA ZVÍŘAT“, řekl bývalý ruský prezident Západem ovládaná událost ve Švýcarsku je „čistým surrealismem,“ řekl Dmitri Medveděv.

https://www.rt.com/russia/599377-ukraine-summit-animal-farm-medvedev/

 

 

📌💥NIZOZEMŠTÍ VĚDCI TVRDÍ, ŽE NEJMÉNĚ 35 MILIONŮ ÚMRTÍ BYLO ZPŮSOBENO OČKOVÁNÍM PROTI COVID 19

 

https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/dutch-scientist-say-at-least-35-million-deaths-have-been-caused-by-covid-jabs/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

 

 

📌💉🧬🧫☠️ 🇺🇸 PATOLOG PŘEDPOVÍDÁ „TURBO RAKOVINU“, CHRONICKÉ ONEMOCNĚNÍ A SNÍŽENOU PLODNOST PO INJEKCI

 

„Viděli jsme spoustu nekontrolovatelných turbokarcinomů.“ A myslím, že to tak bude i nadále,“ říká Dr. Ryan Cole.

 

Očkování proti COVID je škodlivé z několika důvodů:

 

  • Kontaminovaný DNA
  • Říká vašemu tělu, aby produkovalo škodlivé spike proteiny
  • V těle také vytváří nezdravé bílkoviny

 

„Od té doby, co byly zavedeny tyto genetické injekce, které nikdy nebyly vakcínou, jsme viděli celosvětově nárůst úmrtí z nejrůznějších příčin.“

https://t.me/absurdnisvet/74673

 

 

📌🤡 ZELENSKYJ: NEJPRVE SI VEZMEME RUSKÁ AKTIVA.

 

„Takto to bude jednodušší, nebude to taková zátěž pro ostatní státy. Vezmeme to spravedlivě a využijeme to. A za tyto peníze si také můžeme koupit pomoc, koupit ochranu v jiných zemích, evropských zemích a tak dále. A to je naprosto spravedlivé. Bude spravedlivé utratit peníze na obnovu těch, kteří to všechno zničili.

 

A proto to rozhodnutí o těch 50 miliardách, to, že ty peníze můžeme použít, je velmi důležité. Co se týče těch 50 miliard, tak tady máme jasnou pozici. Budeme zvát nejen Ukrajince na rekonstrukční práce, ale budeme zvát i firmy ze zemí, které nám s tím pomáhají. Potřebujeme vaše zkušenosti. A to je správné.

VYTVÁŘÍ TO PRACOVNÍ MÍSTA JAK PRO UKRAJINU, TAK PRO ITÁLII, NĚMECKO, FRANCII A TAK DÁLE.

To je naprosto spravedlivá logika. 🙄

https://t.me/to_je_nas_svet/27096

 

 

📌⚡️ KYJEV CHCE KONFLIKT UKONČIT SPÍŠE PŘES PROSTŘEDNÍKY NEŽ JEDNÁNÍM S RUSKOU FEDERACÍ – server Politico s tím, že Ukrajina nyní pracuje na vytvoření koalice zprostředkovatelů, kteří pomohou „prosadit“ Zelenským navrhovaný „mírový vzorec“.

 

Na summitu ve Švýcarsku Zelenskyj prohlásil, že Ukrajina je údajně připravena zahájit jednání s Ruskem již zítra, pokud Moskva „bude respektovat její územní celistvost“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27097

 

 

📌 ♨️URSULA VON DER LEYEN ZNOVU ODMÍTÁ MÍR NA UKRAJINĚ:

„Víme, že míru na Ukrajině nelze dosáhnout jedním krokem. Touto cestou nyní nejsou mírová jednání, protože to Putin nebere vážně. Trvá na kapitulaci. Trvá na obsazení ukrajinských území. I ta území, která v současnosti nejsou pod jeho okupací. Tato situace je samozřejmě pro Ukrajinu zranitelná. Nikdo nikdy nebude souhlasit s těmito hroznými podmínkami.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27098

 

 

📌🤡 ZELENSKYJ* PŘIZNAL, ŽE NENÍ PROTI ÚČASTI RUSKA NA PŘÍŠTÍM MÍROVÉM SUMMITU:

„Pokud se Rusko zúčastní druhého summitu, bude to znamenat, že chce mír a že se rozhodlo ukončit válku. Zda tak chce učinit samo, nebo je k tomu donuceno světovým společenstvím, není pro nás důležité. Pro nás je důležitý výsledek – ukončení této války.“

*bývalý ukrajinský prezident uznán za nelegitimní hlavu státu

https://t.me/to_je_nas_svet/27099

 

 

📌☝️ BYL ZVEŘEJNĚN SEZNAM ZEMÍ, KTERÉ PODPOŘILY ZÁVĚREČNÉ PROHLÁŠENÍ KONFERENCE O UKRAJINĚ VE ŠVÝCARSKU.

 

Mezi signatáři jsou Maďarsko, Turecko a Srbsko.

Arménie, Brazílie, Indie, Saúdská Arábie, Slovensko, Jihoafrická republika a Spojené arabské emiráty odmítly podepsat závěrečné prohlášení konference o Ukrajině ve Švýcarsku

https://t.me/to_je_nas_svet/27100

 

 

📌 16.6.2024, 19:04, SÁRA SVERENYÁKOVÁ, ČTK: PREZIDENT ČESKÉ REPUBLIKY PETR PAVEL NA MÍROVÉM SUMMITU VE ŠVÝCARSKU.

„Ruský návrh mírového řešení je souborem kapitulačních podmínek,“ řekl Pavel

 

Původní očekávání, že summit ve Švýcarsku přinese alespoň nějaký pokrok na cestě k míru na Ukrajině, byla naplněna, řekl po návratu prezident Petr Pavel.

 

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

 

Osmdesát zemí světa včetně Česka dnes na summitu společně vyzvalo, aby „územní celistvost“ Ukrajiny byla základem jakékoli dohody o ukončení ruské agrese. Delegace zároveň vyzvaly k návratu ukrajinských dětí deportovaných Ruskem a k zapojení „všech stran“ do případného mírového procesu.

 

Některé účastnické státy mírové konference se ale pod společnou závěrečnou deklaraci nepodepsaly. Byly mezi nimi například Brazílie, Mexiko, Saúdská Arábie nebo Indie.

 

Podle prezidenta Petra Pavla, který se summitu ve Švýcarsku o víkendu účastnil, ale postoj těchto zemí neznamená, že jsou v opozici. Hlava státu to řekla novinářům po návratu ze setkání. Podle Pavla bude nutné, aby se příštích jednání o míru na Ukrajině účastnili další velcí světoví hráči, klíčová bude podle něj účast Číny.

 

O závěrech summitu jsme psali zde:

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusky-navrh-miroveho-reseni-je-souborem-kapitulacnich-podminek-rekl-pavel-254047

 

 

📌😂MÍSTO SUMMITU ZELENSKÉHO SE BIDEN VYDAL DO KALIFORNIE NA BENEFIČNÍ AKCI DEMOKRATICKÉ STRANY, KDE OPĚT „ZATUHL“ – Obama ho musel dostat z pódia.

https://t.me/to_je_nas_svet/27102

 

 

📌16. června 2024 21:00, Jevgenij Poddubny: INICIATIVA VE SMĚRU NA CHARKOV JE V RUKOU RUSKÝCH JEDNOTEK:

 

Nepřítel pokračuje v přesunu nejmodernějších zbraňových systémů západní výroby na charkovský směr a ztrácí je. Naše jednotky jsou zapojeny do těžkých bojů.

Ruské jednotky pokračují v ničení nepřátelského personálu a techniky. Formace kyjevského režimu denně utrpí vážné ztráty, nepřátelské jednotky ztrácejí svou bojeschopnost v důsledku bojové práce našich jednotek.

Na nepřátelské jednotky v oblasti Vovčansku a Lipcy neustále střílejí bojovníci skupiny „Sever“. Nepřítel zde ztrácí stovky zabitých a zraněných militantů každý den.

 

Ruské operačně-taktické letectvo pracuje na obloze, piloti používají vysoce výbušné bomby s naváděným plánovacím modulem. Naše dělostřelectvo neustále střílí. Potulující se municí naši průzkumníci ničí nejmodernější zbraňové systémy západní výroby.

 

Nepřítel převedl vše nejlepší, co má Ozbrojené síly Ukrajiny k dispozici u Charkova, ale každý den ztrácí desítky jednotek těžké techniky.

 

Na obloze pokračuje bitva dronů a specialistů na elektronický boj. Naše mobilní stanice elektronického boje zachycují a ničí nepřátelské FPV drony, když se snaží zaútočit na naše jednotky. Naši stíhači zároveň upozorňují, že nepřítel používá méně účinné potlačovací systémy.

 

„Při studiu nepřátelských zařízení elektronického boje jsme zjistili, že jejich pořizovací cena je čtyřikrát vyšší a radiační účinnost čtyřikrát nižší,“ řekl voják ruské armády.                                                                V noci bojují bojovníci ruské armády také s nepřátelskými drony, které provádějí noční průzkum a provádějí destrukci pomocí shazování min.

 

Během uplynulého dne nepřítel zvýšil intenzitu pokusů vnutit blížícím se bitvám našim jednotkám a podjednotkám. Aktivní akce ozbrojenců kyjevského režimu byly zastaveny našimi bojovníky a skončily pro nepřítele zbytečně.

 

Posílení charkovského uskupení, které kyjevský režim provedl na nouzovém základě, ozbrojeným silám Ukrajiny nepomohlo. Iniciativa je v rukou ruských jednotek.

 

https://www.vesti.ru/article/4002011

 

 

📌16. června 2024 22:42: POČET ZEMÍ, KTERÉ SCHVÁLILY ZÁVĚREČNÝ DOKUMENT VE ŠVÝCARSKU, SE SNÍŽIL NA 78:

 

Organizátoři takzvaného „mírového summitu“ v Bürgenstocku byli nuceni vyškrtnout Irák a Jordánsko ze seznamu podporovatelů dokumentu přijatého na fóru.

Organizátoři zatím nevysvětlili důvody pro provedení takových změn na seznamu, takže počet zemí, které schválily závěrečné prohlášení, se snížil z 80 na 78.

 

Arménie, Bahrajn, Brazílie, Vatikán, Irák, Indie, Indonésie, Jordánsko, Kolumbie, Libye, Mexiko, Spojené arabské emiráty, Saúdská Arábie, Thajsko a Jihoafrická republika odmítly podepsat závěrečné komuniké, které obsahuje požadavek na předání suverenity nad ZNPP Ukrajině.

 

TASS připomíná, že mnoho zemí se summitu, kde Zelenskyj prosazoval svůj „mírový recept“, vůbec nezúčastnilo, protože organizátoři na akci nepozvali ruskou stranu.

 

https://www.vesti.ru/article/4002205

 

 

📌16. června 2024 23:21: V KURSKÉ OBLASTI BYLO BĚHEM DNE ZNEŠKODNĚNO 11 UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

Pohraniční oblasti Kurské oblasti byly vystaveny leteckému útoku ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Během dne bylo v pohraničních oblastech zlikvidováno a neutralizováno pomocí elektronického boje 11 ukrajinských dronů,“ napsal na svém kanálu Telegram úřadující gubernátor regionu Alexej Smirnov.

 

Poznamenal, že shozy z ukrajinských helikoptér a útoky kamikadze dronů byly zaznamenány poblíž kontrolního stanoviště Krupets v okrese Rylsky, ve vesnicích Troitskoye v okrese Korenevsky a Sergeevka v okrese Glushkovsky. Nedošlo k žádným obětem. Ve vesnici Troitskoje po shození výbušného zařízení vypukl požár v obytné budově, byla poškozena střecha. Požár byl rychle uhašen.

 

Kromě toho byly během dne opakovaně ostřelovány vesnice Tetkino a Nový Put v okrese Gluškovskij, vesnice Gornal a vesnice Olešňa v okrese Sudžanskij. Nikdo z obyvatel nebyl zraněn.

 

Dříve zemřel obyvatel Kursk Sudzha v důsledku příletu ukrajinské rakety.

 

https://www.vesti.ru/article/4002209

 

 

📌17. června 2024 0:32: Kuleba: RUSKO BUDE POZVÁNO NA DRUHÝ „MÍROVÝ SUMMIT“ O UKRAJINĚ:

 

Nový summit o Ukrajině by měl vést k ukončení konfliktu, domnívá se ministr zahraničí země.

Příští summit o Ukrajině by měl vést k ukončení konfliktu, na jednání bude pozváno Rusko. Uvedl to ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

 

„Myšlenka je taková, že příští summit bude koncem války. A samozřejmě potřebujeme další stranu u jednacího stolu,“ cituje Strana.ua ministra.

 

Poznamenal však, že Kyjev by v té době měl být „v nejsilnější pozici“. „Samozřejmě jsme si dobře vědomi toho, že přijde okamžik, kdy bude nutné s Ruskem jednat,“ uzavřel Kuleba.

 

Konference o Ukrajině („mírový summit“) se konala od 15. do 16. června ve Švýcarsku. K účasti bylo přizváno více než 90 států. Rusko do tohoto počtu zahrnuto nebylo.

 

Závěrečné komuniké, které obsahuje požadavek na předání suverenity nad ZNPP Ukrajině, podepsalo 78 zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4002235

 

 

📌17. června 2024 2:12: NATO KONZULTUJE UVEDENÍ JADERNÝCH ARZENÁLŮ DO POHOTOVOSTI:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že země NATO zahájily konzultace o uvedení jaderných zbraní do pohotovosti.

 

„Nebudu zabíhat do operačních detailů o tom, kolik jaderných hlavic by mělo být v provozu a jak je skladovat, ale musíme tyto otázky konzultovat. To je přesně to, co děláme,“ citovala agentura TASS Jense Stoltenberga.

 

Generální tajemník Severoatlantické aliance vysvětlil, že vzhledem k tomu, že na světě jsou jaderné zbraně, pak NATO zůstane jadernou aliancí, protože „tam, kde Rusko, Čína a Severní Korea jaderné zbraně mají, a NATO ne, je to nebezpečný svět,“ řekl Stoltenberg.

 

Náměstek ministra zahraničí Sergej Rjabkov uvedl, že nepřijatelné chování Spojených států amerických a NATO vyvolává otázku, zda uvést dokumenty v oblasti jaderného odstrašení do souladu se současnými potřebami.

 

https://www.vesti.ru/article/4002197

 

 

📌17. června 2024 3:31, NĚBENZJA: ZELENSKÉHO REŽIM NENÍ SCHOPEN VYJEDNÁVAT:

 

Stálý zástupce Ruské federace při OSN Vasilij Něbenzja vysvětlil, proč není možné souhlasit s vůdcem kyjevského režimu.

 

„Jediným logickým závěrem, který jsme učinili, je, že o Zelenského režimu nelze vyjednávat,“ řekl Vasilij Něbenzja v rozhovoru pro agenturu RIA Novosti.

 

Vysvětlil, že Rusko opakovaně potvrdilo svou připravenost k dialogu s vedením Ukrajiny. V dubnu 2022 ruští vyjednavači parafovali istanbulské dohody, které podepsal i vedoucí ukrajinské delegace David Arakhamia. Ukrajinský zástupce v rozhovoru bez obalu řekl, že je vše připraveno, ale přišel Boris Johnson (v té době premiér Velké Británie) a řekl, že je nutné pokračovat v boji. Poté Volodymyr Zelenskyj podepsal dekret zakazující jednání s ruským vedením.

 

„Vyvstává řečnická otázka – je možné se dohodnout bez dialogu? Taková do očí bijící nedůslednost je však „vizitkou“ celé zahraniční politiky Kyjeva,“ zdůraznil stálý zástupce Ruska při OSN.

 

Na zasedání Rady bezpečnosti OSN Vasilij Něbenzja uvedl, že Západ a Kyjev v případě odmítnutí přijmout ruský mírový návrh na vyřešení konfliktu na Ukrajině ponesou politickou a morální odpovědnost za pokračování krveprolití.

 

https://www.vesti.ru/article/4002242

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 17.06.2024“:

➡️☭☆ Ruská garda ukázala video ze silové operace ve vyšetřovací vazbě v Rostově na Donu, kde došlo k rukojmím

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Je možné, že příští konference o Ukrajině se bude konat před listopadovými prezidentskými volbami ve Spojených státech, řeklo švýcarské ministerstvo zahraničí agentuře RIA Novosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Limit ve vyšetřovací vazbě v Rostově, kde byli rukojmí zajati, je od 200 do 400 lidí, řekl agentuře RIA Novosti Aleksey Melnikov, člen Rady pro lidská práva a výkonný tajemník PMC v Moskvě. Také této vyšetřovací vazbě podle něj chybí 30 % personálu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „U nás je všechno v pořádku – živí a zdraví“

V zóně Severního vojenského okruhu se uskutečnila telekonference mezi příslušníky skupiny sil Střed a jejich příbuznými z oblasti Kemerovo.

Během rozhovoru mluvili vojáci o svých životních podmínkách, poděkovali rodině a přátelům za podporu a slíbili, že se brzy vrátí domů s vítězstvím.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na sociálních sítích se probírá další blamáž amerického prezidenta. A tak Joe Biden, zmrzlý na pódiu během předvolebního koncertu v Los Angeles, musel být Barackem Obamou odveden za ruku.

https://t.me/c/1725938443/24626

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *