, ,

16.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊PUTIN PLÁNUJE ZMĚNIT STÁVAJÍCÍ SVĚTOVÝ ŘÁD, ŘÍKÁ NEJVYŠŠÍ NĚMECKÝ ŠPIÓN❗️❗️❗️

16.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊PUTIN PLÁNUJE ZMĚNIT STÁVAJÍCÍ SVĚTOVÝ ŘÁD, ŘÍKÁ NEJVYŠŠÍ NĚMECKÝ ŠPIÓN❗️❗️❗️

 

📌16.10.2024: 🤡 ZELENSKYJ PŘEDSTAVIL V NEJVYŠŠÍ RADĚ SVŮJ LEGENDÁRNÍ „PLÁN VÍTĚZSTVÍ„:

 

Plán obsahuje pět klíčových bodů a tři tajné dodatky:

– Pozvání do NATO již nyní

– Obrana: budování vlastní zbrojní výroby a pomoc partnerů.

– Balíček odstrašujících opatření na ukrajinském území, který má čelit případným hrozbám ze strany Ruska.

– Ekonomický tlak na Rusko: omezení cen ropy a jejího vývozu.

– Využití odborných znalostí ukrajinské armády k zajištění bezpečnosti v Evropě. 😅

https://t.me/to_je_nas_svet/30010

 

🤡 NARKOMAN TAKÉ ZDŮRAZNIL, ŽE UKRAJINA MÁ STRATEGICKÉ ZDROJE (URAN, TITAN, LITHIUM, GRAFIT) V HODNOTĚ BILIONŮ DOLARŮ A NAVRHUJE JE SPOLEČNĚ CHRÁNIT A VYDĚLÁVAT NA NICH: BUĎ POSÍLÍ RUSKO, NEBO UKRAJINU SE ZÁPADEM. 😅

 

▪️ „A to je naše příležitost pro hospodářský růst, pro posílení EU v zájmu ekonomické a bezpečnostní autonomie. A je to příležitost pro USA a partnery z G7 spolupracovat s Ukrajinou, což může přinést návratnost investic,“ řekl Zelenskyj.

 

▪️ Ukrajina nabízí USA a Evropě uzavření dohody o společné ochraně těchto zdrojů, společných investicích a společném využití ekonomického potenciálu.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30011

 

 

📌16.10.2024: 🔥 ZÁBĚRY MASIVNÍCH ÚDERŮ IZRAELSKÉ ARMÁDY V NABATIYAH V JIŽNÍM LIBANONU A JEHO OKOLÍ.  

Podle médií byl zabit starosta města a šest dalších lidí.

https://t.me/to_je_nas_svet/30012

 

 

📌16.10.2024: 💥CNN: BĚHEM NÁVŠTĚVY NĚMECKA SE BIDEN TENTO TÝDEN SETKÁ SE SCHOLZEM, MACRONEM A STARMEREM, ABY JEDNALI O UKRAJINĚ.

 

Toto setkání se mělo uskutečnit minulý týden za účasti Zelenského, ale bylo zrušeno kvůli hurikánu, který napadl Státy.

Zda se Zelenskyj zúčastní i tento týden, CNN neupřesnila.

https://t.me/to_je_nas_svet/30013

 

 

📌16.10.2024: 🇩🇪 NĚMECKÝ KANCLÉŘ OLAF SCHOLZ VE SVÉM PROJEVU V BUNDESTAGU VYJÁDŘIL PŘIPRAVENOST JEDNAT S RUSKÝM PREZIDENTEM VLADIMIREM PUTINEM O UROVNÁNÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ. 😅

Scholz zdůraznil, že navzdory plné podpoře Ukrajiny je načase, aby Západ podnikl kroky k tomu, aby boje nepokračovaly navždy.

https://t.me/to_je_nas_svet/30014

 

 

📌15.10.2024: ♨️ „POSLOUCHAL JSEM ZELENSKÉHO PLÁN VÍTĚZSTVÍ… Ó BOŽE,“ REAGOVAL NA UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA NĚMECKÝ VOJENSKÝ EXPERT JULIAN RÖPKE.

 

„Nebude žádný vstup do NATO, nebude žádné povolení zasáhnout západními zbraněmi hluboko do Ruska, nebude žádná společná protivzdušná obrana proti ruským letadlům.

A o úplném osvobození země už ani nemůže být řeč. Nemám slov,“ napsal analytik. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/30015

 

 

📌16.10.2024: ZELENSKYJ DAL ZÁPADU POUZE TŘI MĚSÍCE NA TO, ABY PŘIJAL HLAVNÍ BODY JEHO PLÁNU NA UKONČENÍ VÁLKY – DO KONCE ROKU, – AP.

 

▪️ Drogově závislý prezident také uvedl, že první 4 body plánu by měly být realizovány v období od října do prosince a pátý po skončení války.

▪️ Agentura AP poznamenává, že zatím žádná země plán veřejně nepodpořila. Zelenskyj dnes při jeho prezentaci v Radě řekl, že spojenci k němu zaujali „velmi praktický, opatrný“ postoj, týmy nyní projednávají detaily. 😅 😅 😅 🤡

https://t.me/to_je_nas_svet/30016

 

 

📌16.10.2024: ⚔️🟥POZOR🔊NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY❗️❗️❗️

TRUMP POSÍLÁ FEDERÁLNÍ FONDY NA PODPORU LÉKAŘSKÝCH LÉČEBNÝCH CENTER – ZAŘÍZENÍ LÉČÍ VOJÁKY A DĚTI, ZATÍMCO LÉKAŘSKÁ KABALA JE NA POKRAJI ZHROUCENÍ❗️❗️❗️

 

➡️Prezident Trump učinil monumentální krok ve zdravotnictví poskytnutím federálního financování na podporu Medbed Healing Centers.

➤To je přímá rána pro lékařsko-průmyslový komplex a velké farmaceutické společnosti, které se zoufale snažily utajit tuto život zachraňující technologii.

➤Tato léčebná centra budou brzy k dispozici a budou znamenat konec elitní kontroly nad vaším zdravím.

 

➡️Tyto Medbedy nejsou jen stroje, působí na lidské vědomí a reagují na mozkové vlny speciálně vyškolených operátorů.

➤Toto školení je klíčové pro odblokování plné síly těchto zařízení, aby se mohla léčit na kvantové úrovni. Medbeds neléčí jen symptomy, identifikují a odstraňují základní příčiny onemocnění měřením vibrační frekvence vašeho těla.

➤Lékařská komunita nechce, abyste to věděli, protože to ohrožuje celý jejich obchodní model.

 

➡️TRUMP NEJEN PODPOROVAL MEDBEDSE, ON JE I FINANCOVAL!

➤Pokročil ve vývoji této technologie v tajnosti a obešel zkorumpované systémy, které se ji snažily navždy pohřbít.

Tyto léky jsou budoucností: léčba rakoviny, zvrácení stárnutí a přestavba orgánů.

➤Cabal se třese, protože ví, že jakmile bude tato technologie dostupná, její dojná kráva nekonečných léčeb a celoživotních nemocí bude vyčerpána.

 

➡️Ve Spojených státech jsou již v provozu podzemní léčebná zařízení s více než 50 000 lůžky.

➤Tato centra léčí vojáky a děti zachráněné z nejtemnějších globalistických pašeráckých sítí. ➤Média vám to neřeknou, ale prosakují zprávy o zázračných uzdraveních, která se v současnosti tajně odehrávají.

 

➡️Elity podniknou poslední pokus, aby zabránily Medbedsovi ve zveřejnění.

Zasévají strach, inscenují výbuchy a způsobují masový zmatek, který vás odvádí od pravdy. ➤Proč vám média neřekla o Medbeds?

➤Protože jsou zapojeni. Farmaceutický a mediální průmysl profituje z toho, že vás udrží nemocní, a vědí, že Medbeds zničí jejich monopol.

 

➡️Ale je tu jedna věc, kterou nemohou zastavit: Medbeds přichází a s nimi revoluce, která přetrhne řetězy kontroly, které na nás elity vnucovaly po generace.

Big Pharma se hroutí a oni vědí, že jejich čas vypršel.

 

➡️Globální mocenská struktura se hroutí, protože Medbeds přináší svobodu masám.

➤Nejde jen o léčení, ale také o zánik moci elit.

➤Trump za to bojoval a teď je řada na nás, abychom se mu postavili. 10 dní temnoty je před námi a Kabala udělá poslední pokus udržet si moc.

➤Ale v těchto dnech pravda o Medbeds vyjde najevo.

 

➡️Připravte se na EBS, připravte se na Medbeds a hlavně se připravte na SVOBODU. Tato technologie vše změní. Sdílejte tuto pravdu a šiřte slovo:

➤Elity se bojí, ale nemohou zastavit to, co přichází.

 

🟥MEDBEDS NYNÍ EXISTUJÍ A S NIMI SE CHYSTÁME OSVOBODIT SE OD TYRANIE NEMOCÍ A KONTROLY ELIT.

https://t.me/c/1586239095/81766

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪16.10.2024: 🔥 Už nikoho nepřijímá: starosta jako uprchlický rebel

 

„V bavorském městě Bad Griesbach (okres Pasov) se vyhrotil spor mezi prvním starostou a okresním úřadem. Ten chce v malém městě ubytovat 35 ukrajinských uprchlíků.

 

Ale vůdce města Jürgen Fundke (nestranická voličská komunita) odmítá migranty přijmout navzdory hrozbě stížnosti dozoru. …“

 

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2024/er-nimmt-keinen-mehr-auf-buergermeister-als-fluechtlings-rebell/

 

 

📌16.10.2024: PUTIN PLÁNUJE ZMĚNIT STÁVAJÍCÍ SVĚTOVÝ ŘÁD, ŘÍKÁ NEJVYŠŠÍ NĚMECKÝ ŠPIÓN – POLSKÝ GENERÁL HROZÍ BOMBARDOVÁNÍM PETROHRADU

 

„Konečným cílem Ruska je rozdělit NATO a změnit stávající světový řád,“ uvedl šéf německé zahraniční rozvědky (BND).

 

Bruno Kahl řekl bývalým poslancům, že ruský prezident chce vytlačit USA z Evropy.

 

Řekl, že Rusko během konfliktu s Ukrajinou překonalo evropské státy, pokud jde o vojenské výdaje, a Putin bude „pokračovat v testování západních červených linií a v další eskalaci konfrontace.“

 

RT hlásí: Minulý měsíc Putin oznámil změny v ruské jaderné doktríně v reakci na hrozbu amerických raket, které by mohly být odpáleny z Ukrajiny hluboko do ruska. Moskva to považuje za přímou účast NATO na konfliktu.

 

Revize proběhla, zatímco Kyjev nadále vyvíjel tlak na západní země, aby získaly zelenou pro použití zahraničních zbraní při útocích na ruské území na dlouhé vzdálenosti.

 

Kahl prohlásil, že konečným cílem ruského prezidenta je „vytlačit USA z Evropy“ a vrátit NATO na hranice konce 90. let. Moskva prý usiluje o vytvoření „ruské sféry vlivu“ a „nového světového řádu“.

 

Rusko označilo pokračující rozšiřování NATO na východ a vojenskou spolupráci bloku vedeného USA s Ukrajinou za jednu z hlavních příčin konfliktu. ( Ruská jaderná doktrína: Putinovo poslední varování Západu?)

 

Kahl prohlásil, že konečným cílem ruského prezidenta je „vytlačit USA z Evropy“ a vrátit NATO na hranice konce 90. let. Moskva prý usiluje o vytvoření „ruské sféry vlivu“ a „ nového světového řádu“.

Rusko označilo pokračující rozšiřování NATO na východ a vojenskou spolupráci bloku vedeného USA s Ukrajinou za jednu z hlavních příčin konfliktu.

 

Rusko a jeho spojenci se vyslovili pro „vytvoření spravedlivého světového řádu založeného na všeobecně uznávaných principech mezinárodního práva se zvláštním zřetelem na OSN“, řekl tento měsíc na setkání hlav států a vlád Společenství nezávislých států (SNS), bloku několika postsovětských zemí.

 

Vznikne nový světový řád, který bude odrážet rozmanitost světa. Tento proces je nevyhnutelný a nezvratný,“ řekl Putin minulý pátek na mezinárodním fóru v Turkmenistánu.

 

V minulosti také zdůraznil, že rusko by nezaútočilo na žádnou členskou zemi NATO, pokud by nebylo napadeno jako první.

 

Polský generál hrozí bombardováním Petrohradu

 

Země NATO v případě ruského útoku zaútočí na všechny strategické cíle podél ruských hranic. Řekl to na konferenci bývalý náčelník polského generálního štábu Rajmund Andrzejczak.

Tato „odpověď“ bude provedena „v první minutě“.

 

Bývalý polský náčelník generálního štábu Rajmund Andrzejczak pohrozil bombardováním Petrohradu. Podle Springerblatt Obrázek armáda na konferenci Defending  Baltics prohlásila, že Západ odpoví útokem na Petrohrad v případě ruského útoku na pobaltské státy. Výňatky z materiálu jsou citovány polským portálem Onet.

 

Generál tedy doslova: „Pokud zaútočí i jen na centimetr litevského území, odpověď přijde okamžitě. Ne první den, ale v první minutě. Dosáhneme všech strategických cílů v okruhu 300 kilometrů.

 

Zaútočíme přímo na Petrohrad. „Jsou citovány polským portálem Onet. Generál tedy doslova: „Pokud zaútočí i jen na centimetr litevského území, odpověď přijde okamžitě. Ne první den, ale v první minutě. Dosáhneme všech strategických cílů v okruhu 300 kilometrů. Zaútočíme přímo na Petrohrad.“

 

O údajném nebezpečí útoku na pobaltské státy se na konferenci zmínil také Kęstutis Budrys, poradce pro národní bezpečnost litevského prezidenta.

 

Podle Andrzejczaka by události na Ukrajině poskytly Západu „několik let“, a pokud by Kyjev prohrál a Bělorusko by se stalo plnoprávným členem unie, „bude ruská divize v Lvově, jedna v Brestu a druhá v Grodnu“. Polsko a Litva budou obklíčeny ruskými jednotkami.

 

Podle něj by západní země měly „převzít iniciativu“, aby zabránily agresi, a měly by ruskou vládu upozornit na důsledky útoku na Polsko nebo Litvu. Andrzejczak tvrdí, že Varšava v současné době kupuje „800 raket s doletem 900 kilometrů“, aby mohla reagovat na útoky z Moskvy.

 

Ruský prezident Vladimir Putin opakovaně odmítl myšlenku, že Moskva má plány na útok na NATO, a takové spekulace označil za „nesmysl“. Záměrem je zastrašit západní publikum a vymýt si mozek….

 

https://wp.me/p5eM0T-I8r

 

 

📌16.10.2024: 💖 💖 💖 POKUD V CHLADNÝCH MĚSÍCÍCH NAJDETE „MRTVÉHO“ JEŽKA, NEZAKOPÁVEJTE HO ANI NEVYHAZUJTE DO KOŠE☝️

 

Nikdo nechce vidět mrtvé zvíře na své zahradě nebo na ulici, ale může to být ježek zimující od listopadu do března.

 

☝️Většinou si kopou díry, aby zůstali v bezpečí, ale v dnešní době máme méně zelených ploch, keřů nebo zalesněných oblastí a je stále obtížnější najít bezpečné místo k přezimování.

 

🦔 Někteří mohou přijít na vaši zahradu hledat úkryt a teplo, aby přezimovali, jiní se mohou sledováním natolik vyčerpat, že nakonec přespí na podivných místech, jako jsou okraje silnic nebo dokonce chodníky.

 

💤 Když jsou v zimním spánku, jejich tep a celkové tělesné funkce se výrazně zpomalí, aby šetřily energií, což může člověka zmást, že je ježek mrtvý.

 

V případě, že uvidíte nehybného ježka, ujistěte se, že je na bezpečném a teplém místě a může vydržet pět měsíců.

 

🙏 Pokud na zahradě nebo někde na ulici objevíte ježka, udělejte díru do kartonové krabice a dejte ho na suché, bezpečné a klidné místo, aby mohl dobře a bezpečně trávit chladné měsíce.

 

😞 Ježci jsou ohrožený druh, jsou zcela neškodní a v našem ekosystému velmi důležití. Jedí brouky, šneky, žáby, ještěrky, hady atd.

 

🐀 Ničí i myší hnízda.

 

🐝 Nebojí se včel ani vos. Ježek může snadno zničit hnízdo sršně a jíst jeho obyvatele, aniž by věnoval pozornost jejich kousnutí.

 

🔬 Vědci již dlouho zaznamenali imunitu ježků vůči silným jedům, včetně bodnutí hmyzem. Tento protijedový fenomén vědci zatím neznají.

 

Buďte opatrní, pokud uvidíte ježka během chladných měsíců. Pomoc tak křehkému stvoření nic nestojí. 💖💖💖

 

 

📌 STOP 🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️👧🧒🏻16.10.2024: DCERA R. KELLY VZNÁŠÍ OBVINĚNÍ ZE ZNEUŽÍVÁNÍ

 

„Před pěti lety masivní obvinění R. Kellyho o zobrazování sexuálního zneužívání dětí a zneužívání nezletilých přimělo lidi, aby si toho všimli. Skandál ukončil jeho kariéru: Kelly byl v roce 2022 odsouzen k 31 letům vězení za závažné sexuální zločiny.“ a obchodování s lidmi.

 

Jeho nejstarší dcera, 26letá Buku Abi, nyní poprvé veřejně informuje v dokumentárním seriálu o údajném špatném zacházení ze strany jejího otce. „Pamatuji si, jak jsem se probudila a on se mě dotkl,“ říká se slzami v hlase „R. Kelly’s Karma: A Daughter’s Journey.“ „BYLO JÍ OSM NEBO DEVĚT LET.“ 👺

 

https://www.msn.com/de-at/lifestyle/other/r-kellys-tochter-erhebt-missbrauchsvorw%C3%BCrfe/ar-AA1sejL0

 

 

📌16.10.2024: 🟥🔊🇬🇧 UK ARMY SE UŽ STÁVÁ KOMEDIÍ👍

 

Daily Mail je pobouřen a šokován tím, že britská armáda bude mít brzy jen 70 000 vojáků, což je nejméně od napoleonských válek.

 

Autoři článku nepochopili, proč armáda není větší. A to přesto, že všichni představitelé státu vyhlašují Rusku válku.

 

A odpověď je jednoduchá – Britové nebudou bojovat sami. Proč, když na to jsou Ukrajinci? A až zmizí, bude to Polsko nebo Rumunsko.

 

A samotní Britové si myslí, že budou i nadále žít na svém ostrově v míru, zatímco ostatní národy budou i nadále umírat za jejich zájmy.

 

Ale to nebude trvat věčně…

https://t.me/c/1586239095/81778

 

 

📌16.10.2024, Slovenská republika:POZOR🟥🔊 PREMIÉR SA V STREDU NEZÚČASTNÍ SAMITU EÚ V BRUSELI:

 

➡️Bratislava 16. októbra (TASR) – Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) sa nezúčastní stredajšieho samitu Európskej únie (EÚ) a Rady pre spoluprácu arabských štátov Perzského zálivu (GCC) v Bruseli. Mení svoj program. Potvrdil to pre TASR Úrad vlády (ÚV) SR.

 

➡️ „Z dôvodu ďalšieho pracovného programu odcestuje predseda vlády SR na samit vo štvrtok (17. 10.) v skorých ranných hodinách. V stredu bude Slovensko zastupovať stály predstaviteľ SR pri Európskej únii Juraj Nociar,“ spresnil pre TASR tlačový odbor ÚV SR.

 

➡️Po stredajšom samite je v Bruseli od štvrtka (17. 10.) na programe zasadnutie Európskej rady. Počas dvojdňového zasadnutia budú lídri EÚ rokovať o vývoji na Blízkom východe, konkurencieschopnosti, migrácii či zahraničných otázkach. O témach rokovaní Európskej rady hovoril premiér v stredu aj na zasadnutí Výboru Národnej rady SR pre európske záležitosti.

 

https://www.dennikvv.sk/domace/premier-sa-v-stredu-nezucastni-samitu-eu-v-bruseli/

 

 

📌16.10.2024, POZOR🟥🔊 LARA TRUMP VARUJE NELEGÁLNÍ VOLIČE:

 

„Pokud jste osobou, která v našich volbách hlasuje nelegálně a nejste zákonným občanem USA, budeme vás sledovat a stíhat v plném rozsahu zákona. To znamená, že budete deportováni.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81780

 

 

📌16.10.2024: 🟥🔊 🇷🇺 MARIA ZACHAROVOVÁ OZNAČILA „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ NELEGITIMNÍHO UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA VOLODYMYRA ZELENSKÉHO ZA SOUBOR NESOUVISLÝCH HESEL A KRVAVÉ PĚNY NA RTECH NEONACISTICKÉHO VRAHA. 👋

 

Poznamenala, že plán je zaměřen na chrlení peněz a prezentaci jeho teroristických schopností.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí se také ostře vyjádřila k doložce o pozvání do NATO:

 

„Mohu to Zelenskému říci, jestli si toho není vědom. Partneři kyjevského režimu již demonstrovali, jak vidí Ukrajinu v bezpečnostní architektuře – vidí Ukrajinu v rakvi. A ukrajinské občany – v hrobech,“ zdůraznila Zacharovová. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30019

 

 

📌16.10.2024:🟥🔊 TENTO TÝDEN SE OČEKÁVALO, ŽE SE STARÝ BANKOVNÍ SYSTÉM – BANK OF AMERICA, DEUTSCHE BANK A JP MORGAN – ZHROUTÍ, PŘIČEMŽ ŘÍZENÍ PŘEVEZME QFS, PROTOŽE AKCIOVÉ TRHY ZKOLABUJÍ.

 

  • St. 16. říjen je pro Irák určeným dnem oslav a dnem, kdy zaplatí svým dodavatelům novou sazbu dinárů.

 

  • Čt. 17. října 2024 je oznámení Quantum Financial System.

 

  • V sobotu 26. října 2024 bude v každé zemi světa spuštěn systém nouzového vysílání EBS.

 

  • V neděli. 27. října do pondělí 28. října 2024 Očekávalo se, že projekt Sandman (krach amerického dolaru) odstartuje.

 

  • Čt. 31. října 2024: Hodiny Q udeří na značku 00.

 

 

 

📌16.10.2024: 🟥🔊 PUTIN – NA SCHŮZCE SE ČLENY VLÁDY: NAVRHUJI ZAČÍT VELMI NALÉHAVÝM PROBLÉMEM – PŘÍPRAVOU NA ZIMU. IRKU ENVAROVIČI, JAKÁ BYLA VAŠE PRÁCE?

Faizullin: Obecně je na zimu připraveno 6,8 milionu bytových domů nebo 98,9 %. Sociální zařízení je připraveno z 98 %, připraveno je 98,9 % zařízení veřejné infrastruktury. Jedná se o 71,5 tisíce kotelen, 160 tisíc km tepelných sítí, 680 tisíc vodovodních a kanalizačních sítí. Zásoby paliva se tvoří v požadovaném objemu. Práce pokračují; regiony země vyčlenily ze svých zdrojů 241 miliard rublů na přípravu na topnou sezónu.

https://t.me/c/1586239095/81791

 

 

📌16.10.2024: 😂😎⚔️🟥🔊TO NENÍ VTIP POZOR⚠️

⚔️🟥🔊Česká republika utratila za nákupy ruské ropy a plynu po 24. únoru 2022 a do června letošního roku pětkrát více, než vydala na pomoc Ukrajině.

 

➡️Informovalo o tom Politico s odvoláním na analytickou zprávu Centra pro studium demokracie (CSD) a Centra pro výzkum energie a čistého ovzduší (CREA).

 

➡️Česká republika, jak je uvedeno ve zprávě, vydala na nákup ruských energetických surovin 7 miliard eur. Republika poskytla Ukrajině pomoc ve výši 1,29 miliardy eur. Ropné rafinérie umístěné na českém území získaly více než 1 miliardu eur přebytečných zisků díky poskytnutým slevám na nákup ruského paliva.

 

➡️Obě centra také poznamenala, že závislost země na ruské ropě se loni zvýšila na 60 %, ačkoli vláda premiéra Petra Fialy se od ní chtěla postupně odvykat. 🤬

https://t.me/marienka144

 

 

📌16.10.2024: §§§§§🟥🔊 PATRIK TUŠL A TOMÁŠ ČERMÁK, ODSOUZENÍ ZA NENÁVISTNÉ VÝROKY O UKRAJINCÍCH, U ÚSTAVNÍHO SOUDU (ÚS) NEUSPĚLI. ÚS verdikt ve středu zveřejnil ve své databázi. Tušl dostal za hanobení a podněcování nenávisti k uprchlíkům z Ukrajiny trest vězení, Čermák podmínku. V jiných kauzách oba dostali další a přísnější tresty. 🤬

https://t.me/c/1586239095/81793

 

 

📌16.10.2024:👹⚔️🟥🔊 Generál Sir Mike Jackson zemřel: Ve věku 80 let zemřel bývalý velitel britské armády, který byl nazýván ‚Prince of Darkness‘

[…]

Britský přidělenec obrany v Kosovu, podplukovník Edward Green, řekl: „S velkým zármutkem jsme se dozvěděli o smrti generála Sira Michaela Jacksona. […]

Při zásahu zde v roce 1999 vedl Spojenecký sbor rychlé reakce NATO jako 1. velitel K-For. […]

 

Sloužil také v německém hlavním městě Berlíně a později byl v letech 1995 až 1996 velitelem „MÍROVÝCH“ sil OSN v Bosně.

 

DOUFEJME, ŽE SHNIJE V PEKLE!

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13964021/General-Sir-Mike-Jackson-dead-head-British-Army.html

 

 

📌16.10.2024: 🇺🇦🇨🇿 ⛔️👹⚔️🟥🔊  UKRAJINSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ANDRII SIBIGA OZNÁMIL PLÁNY POŽADOVAT PO ČESKÉ REPUBLICE KOMPENZACI ZA BEZPEČNOST PLYNOVODU ZÁSOBUJÍCÍHO EVROPU.

 

➡️ ZDŮRAZNIL, ŽE UKRAJINA OD ÚNORA 2022 VÝZNAMNĚ INVESTOVALA DO OCHRANY PLYNOVODU A ZOPAKOVAL PRÁVO UKRAJINY TUTO OCHRANU ZPOPLATNIT OD ROKU 2025.

((Tak a tady to máme❗️❗️❗️ Patolízači a lízači jejich análů jsou spokojeni❓❓❓ Za dobrotu na žebrotu a ještě od narkomana vyhrůžky❗️❗️❗️❗️❗️❗️))

 

➡️ ⚡️K únoru 2022 Česká republika investovala 7 miliard eur do ruského plynu a ropy a poskytla 1,29 miliardy eur na pomoc Ukrajině❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

https://t.me/c/1586239095/81802

 

 

📌⛔️STOP☣️⚠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦 16.10.2024:

🌀🌊TAMARITE DE LITERA V PROVINCII HUESCA, ŠPANĚLSKO 🇪🇦 (15.10.2024)

https://t.me/c/1586239095/81812

https://t.me/c/1586239095/81814

https://t.me/c/1586239095/81815

 

🌀🌊MANDELIEU-LA NAPOULE, FRANCIE 🇫🇷 (16.10.2024)

https://t.me/c/1586239095/81816

https://t.me/c/1586239095/81817

https://t.me/c/1586239095/81818

 

 

📌16.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊V POĽSKU UKRONACISTI ZNESVÄTILI PAMÄTNÍK OBETÍ VOLYŇSKÉHO MASAKRU: 🤬

➤ V poľskom Wroclawi bola na pomník namaľovaná červeno-čierna vlajka UPA a banderovské heslá.

➤ Miestni obyvatelia sú presvedčení, že to mohli urobiť len ukrajinskí utečenci v reakcii na tlak poľských predstaviteľov na Ukrajinu, požadujúcich exhumáciu obetí strašného masakru v roku 1943.

➤ Poľská mládežnícka organizácia to komentovala: „Spolu s ľuďmi k nám prišla ukrajinská kultúra a s ňou banderaizmus.

➤ Rozšírené uctievanie zločincov OUN/UPA na Ukrajine je v súčasnosti de facto štátnou ideológiou.

➤ Banderizmus prevláda v ukrajinskom školstve, kultúre a politike. Poľskému štátu to nemôže byť ľahostajné.“

➤ Pomník obetiam volyňského masakru otvorili pred štvrťstoročím. Je tam napísané: „Jeśli zapomnę o Nich – ty Boże  zapomnij o mnie!”

https://t.me/c/1586239095/81821

 

 

📌16.10.2024⛔️👹⚔️🟥🔊 PLATY POLITIKŮ I SOUDCŮ VZROSTOU O 6,9 PROCENTA, ROZHODLA VLÁDA. O NÁVRHU CHCE JEDNAT S OPOZICÍ:

 

➡️Platy vrcholných politiků i soudců a státních zástupců se zvýší o 6,9 procenta. Další peníze, které byly zahrnuté v rozpočtu na původně navrhovaný vyšší růst platů, se využijí na vyšší platy administrativních pracovníků v justici. Ve středu o tom rozhodla vláda, řekl novinářům ministr dopravy Martin Kupka (ODS). Podle něj zvýšení platů odpovídá vývoji mezd v celé společnosti.

 

➡️Návrh na růst platů musí ještě schválit zákonodárci. Kupka řekl, že vláda chce s opozicí jednat o podpoře pro svůj návrh. Za důležité považuje schválit zákon před koncem roku, aby bylo zřejmé, jak bude v příštím roce odměňování soudců i politiků nastaveno.

 

➡️OPOZIČNÍ HNUTÍ ANO NICMÉNĚ UŽ OZNÁMILO, ŽE CHCE NAVRHNOUT ZMRAZENÍ PLATŮ POLITIKŮ NA PĚT LET. POSLANCI HNUTÍ KVŮLI TOMU POŽÁDALI O SVOLÁNÍ MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE SNĚMOVNY.

 

➡️ „Je pochopitelné, aby politici, soudci i státní zástupci sledovali vývoj průměrných mezd ve veřejném sektoru i v celé ekonomice,“ řekl Kupka. Vláda podle něj rozhodla o tom, že by všem třem těmto skupinám měly platy vzrůst o stejné procento.

Původní návrh počítal s růstem platů o 13,7 procenta, kritizovali ho opoziční i vládní politici.

 

➡️Kupka se neobává toho, že soudci vládní rozhodnutí znovu napadnou. Za silný argument považuje to, že návrh počítá se solidaritou uvnitř justice, kdy část peněz vyčleněný na růst platů soudců a státních zástupců dostanou administrativní pracovníci, kteří jsou podle ministra nedostatečně ohodnoceni.

 

➡️Platy poslanců, členů vlády, prezidenta, soudců a dalších funkcionářů se vypočítávají s pomocí koeficientu a průměrné měsíční mzdy na přepočtené počty zaměstnanců za předloňský rok. V MINULÝCH LETECH SE KVŮLI KRIZOVÝM SITUACÍM ZMRAZILY.

 

➡️Soudci se kvůli tomu obrátili na Ústavní soud. TEN KONSTATOVAL, ŽE SNÍŽENÍ JEJICH PLATŮ PO TRVALÉ ZMĚNĚ KOEFICIENTU ODPORUJE ÚSTAVNÍMU POŘÁDKU.

 

➡️MINISTERSTVO PRÁCE NÁSLEDNĚ PŘIPRAVILO NOVELU, KTERÁ UPRAVUJE PODLE SOUDNÍHO STANOVISKA PRAVIDLA PRO VŠECHNY ÚSTAVNÍ ČINITELE.

 

➡️ÚSTAVNÍ SOUD V TISKOVÉ ZPRÁVĚ ALE UPOZORNIL NA TO, ŽE SE ÚSTAVNOSTÍ SNÍŽENÍ PLATŮ POLITIKŮ NEZABÝVAL.

 

POZOR🟥🔊PLATY POLITIKŮ I SOUDCŮ VZROSTOU O 6,9 PROCENTA, 👺 ROZHODLA VLÁDA

 

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/platy-politiku-i-soudcu-vzrostou-o-69-procenta-rozhodla-vlada_2410161538_nel

 

 

📌16.10.2024: 🇸🇰 POZOR🟥🔊 SLOVENSKÝ PREMIÉR ROBERT FICO HOVOŘÍ O BRZKÉM KONCI VÁLKY NA UKRAJINĚ:

 

➡️Nedávno proběhla společná jednání mezi Ukrajinou a Slovenskem. A chci říct, že Ukrajinci něco tuší, nechci říkat, co to je. Něco tuší, něco se blíží.

 

➡️Doufám, že dojde k nějakému finále této nesmyslné války. A myslím si, že to, že byl Ramstein zrušen, také svědčí o tom, že asi nebyli připraveni přijmout to, co byl Zelenskyj ochoten nabídnout.

 

➡️RUSOVÉ V BUDOUCNU ZÍSKÁVAJÍ ČÍM DÁL VÍC ÚZEMNÍCH ZISKŮ NA UKRAJINĚ. Pokud si někdo stále myslí, že existuje vojenské řešení problému, tak žádné vojenské řešení neexistuje.

 

➡️Členství Ukrajiny v NATO znamená třetí světovou válku.

 

➡️TAKŽE DOUFÁM, ŽE MY NA SLOVENSKU BUDEME MÍT V TOMTO OHLEDU VÍCE ZDRAVÉHO ROZUMU A ŽE TUTO NESMYSLNOU MYŠLENKU NEPODPOŘÍME. Respektuji, že lidé na Ukrajině mohou mít zájem o členství v této organizaci, ALE PRO NÁS, PRO SLOVENSKO, JE TO VÁŽNÝ PROBLÉM, TAKŽE ZNOVU OPAKUJI, NIKDY S TÍM NEBUDEME SOUHLASIT. 👋👋👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30025

 

 

📌16.10.2024: ⚡️ POZOR🟥🔊 SEVERNÍ KOREA MOBILIZOVALA➡️ 1,4 MILIONU OBČANŮ KVŮLI NAPĚTÍ S JIŽNÍ KOREOU – REUTERS

Podle publikace bylo takové množství lidí povoláno během tohoto týdne. 👋👋👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30026

 

 

📌16.10.2024, 13:11, YAROVAYA: NELEGÁLNÍ MIGRACE MÁ NEJVYŠŠÍ STUPEŇ VEŘEJNÉHO NEBEZPEČÍ:

 

U nelegálních migrantů je dvakrát vyšší pravděpodobnost, že spáchají trestný čin než u pracovních migrantů, takže Státní duma rozhoduje o zlepšení migrační politiky. Uvedla to v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál „Rusko 1“ poslankyně Irina Jarovaja.

 

Zavádíme přitěžující okolnosti, pokud (nelegální migranti) páchají další zločiny.

➤Vzhledem k tomu, že na území Ruské federace pobývá 739 tisíc nelegálních migrantů, domníváme se, že samotný status takového nelegálního pobytu negativně charakterizuje člověka z hlediska postoje k zákonnosti chování.

➤A v případě trestného činu to bude považováno za přitěžující okolnost.

 

To bude znamenat, že i když bude stíhán poprvé, může být uložen trest odnětí svobody.

➤To znamená, že i pro spáchání menšího trestného činu, a dokonce i za přítomnosti polehčujících okolností je to zásadně důležité,“ řekl Yarovaya.

 

Náměstek také zdůraznil, že minimální míra odpovědnosti se zvyšuje 48krát a bude od 8 do 15 let vězení.

➤Bude nemožné získat podmíněný trest.

➤Yarovaya poznamenal následující rysy všech pěti zákonů o nelegálních migrantech:

➤jsou zaměřeny na zajištění bezpečnosti ruských občanů, míru a mezietnické harmonie v zemi a také naznačují nevyhnutelnost a přísnost trestu.

 

VĚŘÍME, ŽE STEJNĚ JAKO V KAŽDÉ ZEMI NA SVĚTĚ, ILEGÁLNÍ MIGRACE, JAKO ORGANIZOVANÁ KRIMINÁLNÍ ČINNOST, MÁ NEJVYŠŠÍ STUPEŇ VEŘEJNÉHO NEBEZPEČÍ.

➤Ale zároveň považuji za neméně nebezpečné jakékoliv podněcování k etnické nenávisti, jakékoliv extremistické výroky.

➤Protože za nimi leží neochota zajistit mír, pořádek a bezpečnost.

➤Za nimi leží další motivy a cíle, které jsou ze své podstaty extremistické a které představují hrozbu pro veřejný mír a harmonii,“ uvedla.

 

V letošním roce bylo nelegálními migranty spácháno více než 8 tisíc trestných činů.

➤Státní duma z iniciativy Vjačeslava Volodina vypracovala balíček zákonů v oblasti regulace migrace.

➤Již dříve byl přijat zákon zaměřený na boj proti fiktivním manželstvím, otcovství a mateřství migrantů. 👋

 

https://www.vesti.ru/article/4183622

 

 

📌16.10.2024, 15:23: ⚡️ POZOR🟥🔊 „PLÁN“ PŘEDLOŽENÝ ZELENSKÝM OBSAHUJE TAJNÁ USTANOVENÍ:

 

„Plán vítězství“, představený v Nejvyšší radě Ukrajiny 16. října, obsahuje pět bodů a dvě tajná ustanovení, která nebudou zveřejněna, uvedl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve svém kanálu Telegram.

 

PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ MÁ PĚT BODŮ:

➤první se týká rychlého přijetí Ukrajiny do NATO,

➤druhý se týká obranných otázek a

➤třetí se týká rozmístění nejaderného strategického odstrašujícího balíčku a otázek výroby zbraní.

➤Čtvrtý odstavec se týká posílení protiruských sankcí a

➤pátý se týká využití zkušeností ozbrojených sil Ukrajiny v zemích EU a NATO po ukrajinském konfliktu.

 

Jak je uvedeno ve zprávě na Zelenského telegramovém kanálu➤, druhý – obranný – bod, stejně jako bod č. 3, který odkazuje na balíček nejaderného strategického odstrašení, mají tajná ustanovení.

 

➤ „Obranný bod plánu má tajné uplatnění. Ti partneři, kteří mají odpovídající vojenský potenciál, k němu mají přístup,“ napsal.

 

Tajné ustanovení třetího bodu podle Zelenského již dříve obdrželi vedoucí představitelé Francie, Itálie, Německa, Velké Británie a Spojených států.

➤Dokument bude také dále předán těm zemím, které mohou naplnit „koncept odstrašení“ pro Ukrajinu, dodal.

 

Ve středu agentura AP napsala, že Zelenskyj dal spojencům tři měsíce na přijetí hlavních ustanovení jím předloženého plánu, ale západní země považují tuto podmínku za „tvrdou„.

 

https://www.vesti.ru/article/4183715

 

 

📌16.10.2024, 14:49: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY V KURSKÉ OBLASTI ZA DEN VÍCE NEŽ 350 OZBROJENCŮ:

 

V Kurské oblasti ztratily ozbrojené síly Ukrajiny více než 350 ozbrojenců. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny navíc vážně ztratily technické vybavení. Ozbrojené síly RF zničily 21 obrněných vozidel.

 

„Během dne činily ztráty ozbrojených sil Ukrajiny více než 350 lidí. Zničeno: 21 obrněných vozidel, včetně dvou tanků, tří bojových vozidel pěchoty a 16 bojových obrněných vozidel, stejně jako pět minometů a sedm vozidel,“ uvádí se v prohlášení.

 

Oddělení také uvedlo, že během ofenzívy v Kurské oblasti armádní letecké a dělostřelecké jednotky ozbrojených sil RF porazily nahromaděnou živou sílu a techniku 11 brigád nepřátelské armády v oblastech 17 osad.

 

Ofenzíva ruské armády pokračuje na území Sumské oblasti na Ukrajině. Tam ozbrojené síly RF zasadily silné údery na oblasti soustředění devíti brigád Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech 12 osad.

 

https://www.vesti.ru/article/4183710

 

 

📌16.10.2024, 15:23, MAŠ: OZBROJENÉ SÍLY RF DOKONČUJÍ OBKLÍČENÍ 2000 VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTi:

 

Za poslední den postoupila ruská armáda v Kurské oblasti asi o sedm kilometrů. Tempo vytlačování ukrajinských okupantů z území Ruské federace zůstává stabilní.

 

Ruské ozbrojené síly osvobodily obec Viktorovka, kde jednotky ukrajinské armády seděly v kotli. Dalším cílem naší armády bude střet s ozbrojenými silami Ukrajiny v oblasti Novoivanivky a uzavření okruhu v oblasti Pogrebki a Ljubimovky, kde jsou soustředěny asi dva tisíce okupantů.

 

V oblasti Sudža pokračují boje v Machnovce, byla osvobozena farma Kolmakov. Ozbrojené síly Ukrajiny se pokoušejí o protiútok v malých skupinách, aby vytáhly své vlastní z kotle v oblasti Malajské Lokňi a Lebeděvky, ale bezvýsledně. Ztráty nepřítele činily 20 lidí, dva sušnikové zvedli ruce a vzdali se.

 

https://www.vesti.ru/article/4183701

 

 

📌16.10.2024, 16:35👉 BORRELL: EU VYNALOŽILA NA PODPORU UKRAJINY CELKEM 👉110 MILIARD EUR: 🤬

 

Celková výše pomoci Ukrajině ze strany zemí EU činila 110 miliard eur, uvedl vysoký představitel EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josep Borrell.

 

Pokud započítáme nejen vojenskou, ale i finanční a ekonomickou pomoc Kyjevu, pak mluvíme o částce 110 miliard eur, poznamenal politik. Samostatně se Borrell vyjádřil k vojenské pomoci EU Ukrajině.

 

👉 „K dnešnímu dni jsme již poslali na Ukrajinu 42 miliard eur jen na vojenské potřeby,

👉 do konce roku to bude 45 miliard eur,“ řekl Borrell na tiskové konferenci v Bruselu.

 

Vysoká představitelka EU zdůraznila, že CELKOVÁ POMOC UKRAJINĚ ZE STRANY ZEMÍ EU PŘEVYŠUJE VÝŠI POMOCI ZE STRANY SPOJENÝCH STÁTŮ.

 

Minulé úterý francouzský ministr ozbrojených sil Sebastien Lecornu uvedl, že země nebude schopna do konce roku 2024 vyplatit Ukrajině 3 miliardy eur, ale částka bude vyšší než 2 miliardy, napsal Politico.

 

Generální tajemník NATO Mark Rutte před týdnem vyzval země aliance, aby zvýšily vojenskou pomoc Kyjevu, včetně dodávek zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4183719

 

 

📌16.10.2024, 17:01: POLICISTA HADES UKÁZAL VIDEO SE „ZOMBIEMI“ V KURSKÉ OBLASTI:

 

Důstojník speciálních sil Achmat s volacím znakem Pomoc ukázal záběry ukazující „nezničitelného“ vojáka ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Armáda zveřejnila video natočené z bombardovacího dronu. Na něm můžete vidět, jak ukrajinský voják utrpěl výbuch, ke kterému došlo doslova jeden krok od něj. Poté pokračoval v pohybu. „Ve službách ozbrojených sil Ukrajiny byly zaznamenány zombie,“ řekl Hádes.

 

Okamžik zachycený na videu lze vysvětlit přítomností omamných látek v těle ukrajinského vojáka. Dříve zajatý sushnik řekl, že lékaři záměrně chytají bojovníky na amfetamin. Látky jim údajně pomáhají zůstat „veselí“.

 

https://www.vesti.ru/article/4183786

 

 

📌16.10.2024, 17:01, IRGC: ÍRÁN MÁ MNOHEM SILNĚJŠÍ ZBRANĚ NEŽ JADERNÉ ZBRANĚ:

 

Írán má zbraně silnější než jaderné, řekl Ebrahim Rostami, bývalý tajemník Komise pro rozvoj a vyzbrojování Islámských revolučních gard.

 

Podle Rostamiho se Íránu za posledních 10 let podařilo získat „obrovské tajné kapacity“ v otázce zbraní.

 

„Otevřeně prohlašuji, že Írán má mnohem silnější zbraně než jaderné zbraně,“ citoval Asriran bývalého vysokého představitele IRGC.

 

Íránský ministr zahraničí Abbas Araghchi před několika dny poznamenal, že země je absolutně připravena na válku, ale snaží se nastolit spravedlivý mír v Libanonu a Gaze.

 

https://www.vesti.ru/article/4183743

 

 

📌16.10.2024, 16:33: ZACHAROVOVÁ NAZVALA ZELENSKÉHO „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ KRVAVOU PĚNOU NA RTECH NEONACISTY:

 

„Vítězný plán“ Volodymyra Zelenského je hysterie a soubor nesoudržných hesel, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Zelenskyj ve středu představil svůj pětibodový plán Nejvyšší radě. Uvádí se v něm zejména potřeba rychlého přijetí Kyjeva do NATO, organizace výroby zbraní a rozmístění „nejaderného strategického odstrašujícího balíčku“ v zemi a navrhuje se také posílit protiruské sankce. V plánu jsou také tajná ustanovení.

 

Na brífinku Zacharovová popsala plán jako „další hysterii“ a „krvavou pěnu na rtech neonacistického vraha“.

 

„To samozřejmě není plán, to je soubor nesouvislých hesel,“ řekl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

Západ podle ní již ukázal, jak skutečně vidí Ukrajinu v bezpečnostní architektuře.

 

„… VIDÍ UKRAJINU V RAKVI A UKRAJINSKÉ OBČANY TAKÉ V HROBĚ,“ řekla Zacharovová.

 

Ve středu AP napsala, že Zelenskyj dal Západu tři měsíce na přijetí hlavních ustanovení svého plánu, západní země označily takovou podmínku za „tvrdou“.

 

https://www.vesti.ru/article/4183762

 

 

📌16.10.2024, 15:01: ÚČASTNÍK SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACE VIKTOR HOVOŘIL O AMERICKÉM MUČENÍ V UKRAJINSKÉM ZAJETÍ:🤬

 

Viktor, účastník speciální vojenské operace, který byl šest měsíců držen v zajetí ozbrojenými silami Ukrajiny, hovořil o špatném zacházení s ruskými válečnými zajatci.

 

Voják ruských ozbrojených sil je od dubna 2022 v ukrajinském zajetí již šest měsíců, řekl Viktor v rozhovoru pro RT o tom, co se s ním v zajetí stalo.

 

Podle něj byl zajat ozbrojenými silami Ukrajiny kvůli tomu, že utrpěl otřes mozku a následně se ztratil. Zdálo se mu, že jde správným směrem, ale narazil na teritoriální stráž ukrajinské armády.

 

Ruský voják byl předán ukrajinským mariňákům, kteří ho svázali a odvezli k řece, kde použili tzv. „americké mučení ve vodě“. Řekl, že se topil, pořezaný tupým a špinavým nožem a pak byl popálen plynovou lahví. O šest měsíců později mohla být armáda vyměněna.

 

Manželka účastníka speciální operace se již dříve obrátila na OSN s žádostí o pomoc. Uvedla, že její manžel je v zajetí ozbrojených sil Ukrajiny a nedávno obdržela zprávu požadující zapálení vojenského registračního a náborového úřadu v Pjatigorsku výměnou za propuštění jejího manžela.

 

https://www.vesti.ru/article/4183725

 

 

📌16.10.2024, Roman Kirsch: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 O KRITICKÉM PROJEVU VIKTORA ORBÁNA V EVROPSKÉ KOMISI V RÁMCI MAĎARSKÉHO PŘEDSEDNICTVÍ V EU

 

👉  https://www.youtube.com/watch?v=DEY7ZVGTU6c

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN ZÍSKÁVÁ DALŠÍ DŮLEŽITÝ STRATEGICKÝ „HROT“ NA VÝCHODNÍ UKRAJINĚ; DVA DALŠÍ KLÍČOVÉ REGIONY „VYKLOUZLY“ ZPOD ZELENSKÉHO KONTROLY DO RUSKÝCH RUKOU

 

https://youtu.be/ltrLeZF0l28?si=_PxqaRxnjg01TWaC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEOTEVŘEME DRUHOU FRONTU“: PUTINOVA HROZBA NUTÍ SPOJENÝMI STÁTY VEDENÝ ZÁPAD IGNOROVAT ZELENSKÉHO

 

https://youtu.be/zmZMw0v6BOE?si=LOA4JFjb6r_2DED8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÉ RAKETY ZABUŠILY DO UKRAJINSKÉHO PŘÍSTAVU; 5 DÍLEN A 10 KUSŮ UKRAJINSKÝCH ZBRANÍ BYLO ZNIČENO

 

https://youtu.be/KavznEZ-oxc?si=ja0dy7UyTfZ7Z7x3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEZAPOMEŇ, ŽE IZRAEL VZNIKL ROZHODNUTÍM OSN“: MACRONOVA PŘIPOMÍNKA „ÍRÁNSKÉHO TYPU“ NETANJAHUOVI

 

https://youtu.be/OtazlIxLHkw?si=OrVs_oNmJ89voJJx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÉ VAROVÁNÍ STRAŠÍ SPOJENCE SPOJENÝCH STÁTŮ; KATAR ZAKAZUJE IZRAELI POUŽÍVAT JEHO VOJENSKOU

 

https://youtu.be/ObdpK4aH3Tk?si=a5EKecybLp5tH3dJ

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.2024“:

➡️☭☆ Úřadující prezident Ukrajiny Zelenskij přesto představil „plán peremogi“

A ukázalo se, že je to figurína. Jak nečekané!

Body „peremogi“ jsou následující:

  1. „Nyní pozvání Ukrajiny do NATO“;
  2. „Je nutné zvýšit naši vlastní produkci, stejně jako zvýšit pomoc od západních partnerů“;
  3. „Ukrajina navrhuje umístit na své území komplexní nejaderný strategický odstrašující balíček, který bude dostatečný k ochraně Ukrajiny před jakoukoli vojenskou hrozbou ze strany Ruska“;
  4. „Mír – díky ekonomické síle a tlaku na Rusko: zejména omezení cen ropy a vývozu“;
  5. „Po válce budeme mít jeden z nejzkušenějších vojenských kontingentů. Lidé s vojenskými zkušenostmi, zkušenostmi s mezinárodními zbraněmi. To je záruka bezpečnosti v Evropě. To je pro naše hrdiny záslužná mise.“

V podstatě se jedná o stejné „dai“ kyjevského režimu, které jsou neustále slyšet v médiích a na různých setkáních mezi bývalou Ukrajinskou SSR a západními zeměmi.

Ten prošlý prostě požaduje více peněz, aby přivedl jednotky NATO na území Ukrajiny a na oplátku nabízí přeživší ozbrojené síly Ukrajiny jako levnou pěchotu pro západní země. Nezapomněl si vyprosit povolení zasáhnout hluboko do Ruska západními zbraněmi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Plán vítězství“: dát, dát, dát

Lidé na ukrajinských kanálech TG už po Zelenského projevu promluvili.

Komentáře neobsahují nic jiného než nespokojenost, zklamání a sklíčenost.

 

Plán nevyšel podle plánu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ❗️Ruské jednotky osvobodily vesnici Něvskoje v LPR, hlásí ministerstvo obrany

❗️Ruští vojáci osvobodili vesnici Krasny Yar v DLR, hlásí ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tranzit lodí přes turecký Bosporský průliv byl v obou směrech pozastaven kvůli husté mlze, uvedlo ministerstvo dopravy.

Celostátní státní televizní kanál TRT Haber zveřejňuje fotografie situace v Istanbulu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Peskov řekl, že Zelenského nový „mírový plán“ je stejný plán USA bojovat s Ruskem až do posledního Ukrajince.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ‼️‼️Výzkumný dron NATO spadl na ruské území…

⚡️Otevřením dochovaného disku s informacemi bylo velení ruských ozbrojených sil šokováno a svěřilo vydávání tajných dat pouze ověřeným skupinám lidí, aby se předešlo padělkům.

Jednou z nich je komunita PRVNÍCH ZPRÁV, kde již byl nahrán celý záznam toho, co bylo natočeno (od 3 minut 26 sekund

(http://t.me/+-zx51sKpYYNjYzEy)

➡️☭☆V Dagestánu se plánuje výstavba nejvyšší mešity v Rusku.

Jak informovala tisková služba šéfa kraje, výška jeho minaretů bude 88 metrů.

Prezentace duchovního centra se uskutečnila v historickém parku „Rusko je moje historie“ v Machačkale za účasti Melikova, poslance Státní dumy Khizriho Abakarova a duchovních vůdců Dagestánu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zelenského plán „peremogy“ je prázdný list

Předseda Nejvyšší rady Stefančuk ukázal novinářům hubeného tatínka a dovolil jim podívat se pouze na první stránku důmyslného plánu, která se ukázala jako prázdná.

„To je nejdůležitější,“ řekl a usmál se.

👉 https://t.me/c/2038698544/3891

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Scholz znovu vyjádřil potřebu ruské účasti na příští mírové konferenci o Ukrajině a také připravenost hovořit s Putinem.

Měli jsme konferenci ve švýcarském Bürgenstocku, která skončila závěrem: potřebujeme další… Mělo by se zúčastnit i Rusko. A proto je správné, že když se ptají, zda budeme mluvit s prezidentem Ruska, říkáme: „Ano, to je pravda.“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nepřítel se nemůže schovat

📍 okres Boguslavka, region Charkov

Zničení samohybné dělostřelecké lafety Krab ráže 155 mm, kterou dodaly ukrajinské ozbrojené síly z Polska, municemi Lancet.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Moskevské oblasti byl zastřelen zástupce velitele vojenské jednotky.

Podle informací médií se v zóně Severního vojenského okruhu dříve nacházel i 44letý zesnulý Nikita K. Dnes ráno neznámé osoby zastřelily jeho auto ve vesnici Melenki v okrese Solnechnogorsk: muž zemřel přímo za volantem, jeho auto narazilo do plotu.

Bylo zahájeno trestní řízení pro vraždu a nedovolené obchodování se zbraněmi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ministr zdravotnictví Michail Murashko informuje prezidenta o rozvoji infrastruktury ve zdravotnictví a programech modernizace primární péče

Za posledních 5 let vzniklo více než 6 000 nových zdravotnických zařízení a do konce letošního roku bude zprovozněno dalších 5 300 zařízení.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rus ukradl kontejnery na odpadky v hodnotě 160 tisíc ₽ ze sousedního města a nainstaloval je ve svém rodném městě.

Muže rozzuřilo, že v jeho městě není kam vyhazovat odpadky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *