, ,

16.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊PREZIDENT CHYBOVAL VE VOLEBNÍ KAMPANI❗️❗️❗️🟥TRESTU UNIKNE❗️❗️❗️

16.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊PREZIDENT CHYBOVAL VE VOLEBNÍ KAMPANI❗️❗️❗️🟥TRESTU UNIKNE❗️❗️❗️

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️15.10.2024: POZOR🟥🔊MUDR. JAN HNÍZDIL: „SVĚT OVLÁDAJÍ PSYCHOPATI❗️ INTERNET JE JEJICH NEJSILNĚJŠÍ ZBRANÍ NA VYMÝVÁNÍ MOZKŮ❗️“

 

➡️Psychopat nezná konec, aby přestal škodit❗️❗️❗️

Používají informační terorizmus, který zabíjí mnohem ve větší množství lidí, jako ve válkách❗️❗️❗️

Psychopat se chová jako záchrance, ale vyvolaním strachu v lidech❗️❗️❗️

 

Jak daleko mohou zajít psychopati, kteří chtějí řídit náš svět❓

Proč jsme poslušní, lhostejní a nezodpovědní tváří v tvář globálním manipulacím❓

MUDr. Hnízdil OTEVŘENĚ HOVOŘÍ o tom, jak psychopati pomocí mediálního infoteroru ovládají masy a přetvářejí realitu.

Kolik lidí už padlo za oběť této hře na moc a poslušnost❓

Tento rozhovor není jen o problémech současnosti, ale i o VÝZVĚ K AKCI. Jsme ti, kdo mohou říct „NE“… ale kolik z nás to opravdu udělá❓

Podívejte se na rozhovor a zjistěte, co můžete udělat pro sebe i pro svět.

 

PROSÍM, SDÍLEJTE❗️

NOVÝ DŮLEŽITÝ ROZHOVOR s MUDr. Hnízdilem pro ROK 2024.

 

https://www.facebook.com/watch?v=1267320597732135

 

 

➡️David Rath: OBCHOD SE STRACHEM

 

Média na celém světě milují davovou hysterii.

Dílem proto, že je živí – zvyšuje čtenost, dílem proto, že je to častá lidská vlastnost – stádnost.

Proto média tak barvitě a emotivně líčí různá nebezpečí.

 

V posledních mnoha letech s tímto fenoménem velmi profesionálně nakládají různé farmaceutické firmy, a hlavně jimi najaté PR agentury. Jde o fenomén vybuzení zvýšené poptávky vyvoláním strachu.

 

Strach lidí z nemoci a smrti se stal masově užívanou marketingovou metodou jejímž jediným cílem je snaha dále zvyšovat tržby. Nemá cenu se tvářit, že jde o úplně nový fenomén, existuje tu od pradávna. Konečně co jiného třeba bylo prodávání amuletů proti uřknutí, či obchod s hromničními svíčkami. Rozdíl je v tom, že dnešní prostředky jsou často skutečně účinné a rozšiřování strachu je masovým jevem médií.

 

Před pěti lety šla celým světem vlna strachu před ptačí chřipkou.

Státy i lidé nakupovali po tunách antivirotikum, o jehož efektu v tomto případě existovaly mezi odborníky pochybnosti, ale nakonec převážil názor, že je lépe něco nežli nic a předběžná opatrnost je na místě.

 

Po světových letištích běhali tisíce převážně asijských turistů s rouškami. Tehdy jsem jako snad jediný ministr zdravotnictví členských států EU tlumočil své pochybnosti a přemlouval jsem naši vládu ke střízlivým nákupům zásob antivirotik s tím, že za pár let expirují a budeme muset zase zaplatit jejich likvidaci. Prostě vyhozené miliardy, které navíc zatíží i životní prostředí nejprve výrobou a následně likvidací.

Částečně jsem uspěl a ušetřili jsme stovky milionů. Nic jsem z nich neměl, jen jsem riskoval krk. Tehdy mě někteří kolegové ministři zdravotnictví zemí EU neoficiálně říkali, že mám asi pravdu, ale oni nemají odvahu na něco podobného ani pomyslet, natož to vyřknout.

Ptačí chřipka existuje dál, dál může teoreticky mutovat, ale je to už obehrané téma a přestalo tak mediálně i marketingově táhnout.

 

Je nový virus, tentokrát dostal jméno prasečí.

Marketingoví specialisté i média si mohou mnout ruce, neboť „chřipkové“ viry rády a často mutují, mění podobu, a tak až vyčpí prasečí, přijde třeba velbloudí

 

Samozřejmě každý nový virus znamená určité zprvu neprobádané zdravotní riziko a s tím se dá opět pěkně marketingově pracovat.

Může jít o novou a velmi smrtící podobu. Prasečí chřipka samozřejmě riziko je.

 

Z několikaměsíčních zkušeností však vyplývá, že jde o onemocnění vcelku se nelišící od ostatních obdobných „chřipkových“ virových onemocnění, jichž každý z nás za svůj život prodělá desítky.

 

Tato onemocnění jsou rizikem pro lidi oslabené, kteří trpí nějakou vážnou nemocí, jež sama o sobě ohrožuje jejich život a viróza, nachlazení, angína… pro ně může znamenat zlom mezi pro ně křehkou hranicí dělící život od smrti.

Logiku má i chránit ty profese, které jsou nejvíce ve styku s ostatními lidmi, a tudíž by sami při onemocnění velmi přispívali k jeho lavinovému šíření.

 

Tedy očkovat ano🙈, ale bez hysterie a tam, kde to má nějaký význam. To je mé, několik let neměnné stanovisko.

Na tom nic nemění fakt, že prezident Obama vyhlásil stav ohrožení. 🙈

Na jeho místě bych nejspíš udělal totéž. 🙈

Hysterie šířená médii je totiž jako tsunami, která smete politika, co se jí postaví do cesty. PROSTĚ BUĎ BĚŽÍŠ SE STÁDEM, NEBO TĚ UDUPE.

Já se alespoň snažím poukazovat na sofistikovaný marketingový systém, který promyšleně dává „stádo“ do pohybu a řídí jej tak, aby na tom co nejvíce vydělal.

JDE O VELMI CHLADNOKREVNÝ OBCHOD SE STRACHEM. 👍

 

David Rath

 

https://www.prvnizpravy.cz/sloupky.php?id=978b9686-1537-102d-b858-003048330e04

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥15.10.2024, 06:05: POZOR🟥🔊 PREZIDENT CHYBOVAL VE VOLEBNÍ KAMPANI,

TRESTU UNIKNE.

HAMPLOVÁ V RÁŽI:

 

➡️Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová si prošla protokol o kontrole financování volební kampaně prezidenta Petra Pavla a veřejně sdílela oficiální podklady.

A k protokolu si neodpustila jízlivou poznámku.

 

➡️Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí (ÚDHPSH) nedávno zveřejnil závěry kontrol prezidentských kampaní z loňského roku. ➡️Mimo jiné se zaměřil na kampaň současné hlavy státu Petra Pavla, kde poukázal na několik pochybení. Jenže

➤Pavel se jakémukoli postihu vyhne, a to díky imunitě.

ÚŘAD VŠAK TAKÉ UPOZORŇUJE NA TO, ŽE S NIMI PAVEL VŮBEC NEKOMUNIKOVAL.

➡️Úřad v úvodu kontrolní zprávy ohledně kampaně prezidenta Petra Pavla vyjmenovává několik bodů, kdy mohlo dojít k pochybení.

 

SOUČASNĚ VŠAK VE SVÝCH ZÁVĚRECH ZDŮRAZŇUJE, ŽE KONTROLA NEMOHLA BÝT PROVEDENA V PŮVODNĚ ZAMÝŠLENÉM ROZSAHU, PROTOŽE PAVEL S ÚŘADEM NEKOMUNIKOVAL.

Podle úřadu tak i po ukončení kontroly kampaně zůstávají nezodpovězeny některé důležité otázky, informoval server iDnes.cz.

 

➡️K závěrů a průběhu kontroly samotné se vyjádřila na sociální síti facebook nezávislá senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, která se nestačí divit.

➡️ „Prezident republiky a protokol o kontrole financování jeho volební kampaně (odkaz najdete ZDE).

➤Ale jestli si chcete zachovat poslední špetky iluze, že tu zákony a povinnosti platí pro každého, nečtěte ho.

➤Je to čtení opravdu pro otrlé.

➤Neuvěřitelné.

PS: Některým nejde načíst, tedy alespoň příklad – ve zprávě najdete:

➤ „mlčení kontrolované osoby“
➤ „na zaslané výzvy nereagoval“
➤ „zaslaná výzva byla ignorována“

 

➡️ „ÚŘAD PROTO ZAČAL SHROMAŽĎOVAT ALESPOŇ NĚKTERÉ PODKLADY OD OSOB, KTERÉ KANDIDÁTOVI V KAMPANI DODÁVALY SLUŽBY (tzv. povinné osoby ve smyslu § 5 odst. 2 písm. a) kontrolního řádu).

➡️V návaznosti na poznatky získané od povinných osob Úřad doplnil původní požadavky a 8. 3. 2024 zaslal PP třetí (doplněnou) výzvu.

➡️I ta byla doručena tzv. fikcí.

➡️Oprávněná osoba se i tentokrát do datové schránky později (3. 5. 2024) přihlásila, výzva však i tentokrát zůstala ignorována.”

 

PSALI JSME:

Za těch sto tisíc to demaskování pravdy a lásky stálo, říká Vidlák

„Co k tomu chcete říct? Kdyby obec, podnikatel, občan, zkrátka kdokoli z nás, cokoli ignorovali, těžce by to odnesli,“ napsala k závěrům protokolu o kontrole volební kampaně senátorka Hamplová.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/prezident-chyboval-ve-volebni-kampani-trestu-unikne-hamplova-v-razi/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 16.10.2024, 02:20:POZOR🟥🔊 ZBOŘIL: SVĚT ČEKÁ NA VOLBU AMERICKÉHO PREZIDENTA, ČEKAJÍ I V RUSKU

 

➡️<< NĚCO Z HISTORIE >> V našem historickém okénku bychom si mohli připomenout jednu zajímavou událost, a to z 11. října 1986, kdy v Reykjavíku na Islandu spolu jednali americký prezident Ronald Reagan a sovětský představitel KSSS Michael Gorbačov.

 

🟥CO NÁM K TOMU MŮŽETE ŘÍCT PANE ZBOŘILE?

 

🔊 „Mohu říct, že si to docela dobře pamatuji, protože to bylo v takové době, kdy se zdálo, že sovětský politický systém odchází do minulosti, a kdy se předpokládalo, ještě se to nevědělo, ale předpokládalo se, že nový generální tajemník ÚV KSSS Michail Gorbačov bude dělat nějakou jinou politiku než jeho předchůdci.

A zároveň se ve Spojených státech objevil antikomunistický prezident, republikán, který vystupoval velmi radikálně proti tzv. levicovým gerilám a hnutím v Latinské Americe. Najednou se tito dva lidé setkali v Reykjavíku, na poloviční cestě mezi Petrohradem a Washingtonem, chovali se velice uvolněně a my ten moment ještě dnes považujeme za počátek zániku Sovětského svazu. 

Nejen proto, že nová americká politika uzbrojit Sovětský svaz se zdála být, z našeho hlediska, úspěšná,“ říká Zdeněk Zbořil v úvodu rozhovoru pro Prvnizpravy.cz.

 

🟥REYKJAVÍK – PLNÝ OČEKÁVÁNÍ

 

🔊 „Ale dnes si asi už nechceme přiznat, že ten Reykjavík byl plný očekávání, přestože oba dva politici, kteří se zde sešli, byli vlastně nám neznámí.

Pravda je, že Ronald Reagan byl tuším už asi pět let ve funkci, už měl první prezidentský termín za sebou, ale málo platné byl to stále tak trochu ten kovboj z Hollywoodu. Který to ovšem také dotáhnul na guvernéra státu Kalifornie a měl v politice Spojených států relativně velké zkušenosti.

 Viz třeba jeho vystoupení proti radikálním studentům na Kalifornské univerzitě v Berkeley, proti studentským demonstracím za svobodu slov, ve kterém s ním spolupracovala i Národní garda státu Kalifornia.  A že tato spolupráce měla také své smrtelné oběti mezi studenty.

 

S tím Gorbačovem to bylo trochu jiné, ale on zaujal tím, že jeho způsob vyjadřování se o politice byl diametrálně odlišný od slov jeho předchůdců. A mnoho politických komentátorů a analytiků netušilo, co by se mohlo v té době odehrávat za stěnami Kremlu.

 

🔊 Takže se vlastně v tom Reykjavíku sešla spousta novinářů z mnoha světových agentur, a málokdo věděl, co od tohoto setkání očekávat. Ta událost je ale skutečně významná, samozřejmě, historicky. To, co se potom odehrávalo v dalších letech, však bylo ještě zajímavější

 

🔊 Snad bychom jen připomenout, že Ronald Reagan se stal prezidentem Spojených států po drtivém vítězství nad Jimmy Carterem, dnes stále ještě žijícím svědkem dobových událostí, který byl odsunut do pozadí kvůli neúspěšné akci v Iránu, akci, která měla osvobodit americká rukojmí z teheránského zajetí,“ pokračuje Zdeněk Zbořil.

 

🟥ODKAZ REYKJAVÍKU

 

🔊 „Jako kdyby se tehdy poprvé setkali nejvyšší představitelé světových politických sil Spojených států a Sovětského svazu a vytvořili předobraz naší doby, kdy také odchází ve Spojených státech nemohoucí Joe Biden a v Ruské federaci se čeká na nový typ politika.

 

🔊 Navíc i ten předpokládaný nový americký prezident je také republikán, také vnímaný jako trošku nezvladatelný politik, ačkoliv i já jsem přesvědčený, že nám je lhostejné, jaká je politická orientace amerického prezidenta, jeho příslušnost k politické straně nebo křídlům americké politické scény.

A tak bych v případě toho, že se prezidentem stane Donald Trump, nebyl s naší nebližší budoucností nebyl moc jistý.

Takže, myslím si, že svět dnes čeká na volbu amerického prezidenta a že na ní čekají i v Rusku, ačkoliv tvrdí, že je to nezajímá.

Ale jistě se opět můžeme dočkat překvapení, o kterých v České televizi nikoho nenapadne ani uvažovat, nebo vést řeči jako o druhém Reykjavíku,“ dodává Zdeněk Zbořil.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/zboril-svet-ceka-na-volbu-americkeho-prezidenta-cekaji-i-v-rusku-/

 

 

📌15.10.2024: ⚡️ USA POŽADUJÍ, ABY IZRAEL DO 30 DNŮ ZLEPŠIL HUMANITÁRNÍ SITUACI V GAZE, JINAK BUDE VOJENSKÁ POMOC OMEZENA – REUTERS

 

▪️ Ministr zahraničí Blinken a ministr obrany Austin zaslali Netanjahuově vládě dopis s následujícími požadavky:

➖ povolit vjezd minimálně 350 nákladních automobilů do Gazy denně

➖ přerušit boje, aby bylo možné dodávat pomoc.

➖ zrušit příkaz k evakuaci palestinských civilistů, pokud to není z operačního hlediska nezbytné

https://t.me/to_je_nas_svet/30000

 

 

📌15.10.2024, eReport, Ema Červená: ⛔️👹⚔️🟥🔊 ZELENSKYJ NA CESTE DO BRUSELU: UKRAJINSKÝ VÍŤAZNÝ PLÁN V CENTRE POZORNOSTI SUMMITU EÚ:

 

🟥Predseda Európskej rady Charles Michel v utorok oznámil, že pozval ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského do Bruselu na tohtotýždňový summit Európskej únie, aby tam predstavil svoj takzvaný víťazný plán na ukončenie vojny s Ruskom. TASR o tom informuje podľa správ agentúr Reuters a AFP.

 

🟥Michel na sociálnej sieti X napísal, že pozval Zelenského, aby „zhodnotil najnovší vývoj ruskej vojny proti Ukrajine a predstavil svoj víťazný plán“. Prezident Zelenskyj v septembri vyhlásil, že Kyjev dokončil prípravu takzvaného víťazného plánu na ukončenie vojny s Ruskom, pričom jeho podrobnosti dosiaľ nezverejnil. Tento plán koncom septembra predstavil prezidentovi Spojených štátov Joeovi Bidenovi ako aj prezidentským kandidátom Donaldovi Trumpovi a Kamale Harrisovej.

 

🟥UKRAJINSKÝ PLÁN NA UKONČENIE VOJNY V CENTRE POZORNOSTI:

 

🟥Vojenská podpora Kyjeva a posilnenie ukrajinského energetického sektora sú medzi témami, ktorým sa lídri krajín 27-členného eurobloku budú pravdepodobne vo štvrtok a v piatok venovať.

Zelenskyj minulý týždeň navštívil Berlín, Londýn, Rím a Paríž. Tieto návštevy boli zorganizované narýchlo po tom, čo americký prezident Joe Biden v dôsledku príprav na hurikán Milton na Floride odložil svoju cestu do Nemecka, kde sa mal zúčastniť na summite kontaktnej skupiny na podporu Ukrajiny na americkej leteckej základni Ramstein.

 

🟥Podľa AFP sa ukrajinský prezident usiluje získať novú vojenskú a finančnú podporu v Európe, ak by novembrových prezidentských voľbách v USA zvíťazil Donald Trump a podporu Ukrajine by zredukoval. Ruským jednotkám sa medzičasom darí postupovať na východe Ukrajiny – približujú sa k mestu Pokrovsk, ktoré je logistickým centrom ukrajinskej armády v Donbase. Ukrajina sa medzitým pripravuje na tretiu vojnovú zimu, pričom očakáva ďalšie ruské útoky na svoju energetickú sieť.

 

Zdroj: TASR/Reuters/AFP

 

https://ereport.sk/zelenskyj-na-ceste-do-bruselu/

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 NÁČELNÍK UKRAJINSKÉHO GENERÁLNÍHO ŠTÁBU SYRSKIJ PRÁSKL BRITY, KDYŽ DNES INFORMOVAL O OBSAHU SVÉHO TELEFONICKÉHO ROZHOVORU S NÁČELNÍKEM BRITSKÉHO GENERÁLNÍHO ŠTÁBU ADMIRÁLEM RADAKINEM.

 

Syrskij bez obalu prohlásil, že Británie vypracovává vlastní návrhy v rámci praktické realizace plánu peremogi. Jinými slovy,

➡️BRITÁNIE PŘÍMO VYPRACOVÁVÁ PLÁN BOJOVÝCH OPERACÍ AFU PROTI RUSKU!

 

Až dosud Britové tvrdili, že Ukrajině pouze pomáhají, cvičí její bojovníky, dodávají jí zbraně, ale jakákoli strategická rozhodnutí – to vše je na ukrajinském velení! A zde Syrskij přímo přiznává přímou účast Británie na bojových operacích proti Rusku.

 

➡️To znamená, že nastal čas „prakticky realizovat plán vítězství“ na britském území.

https://t.me/to_je_nas_svet/30002

 

 

📌15.10.2024: ⛔️⚔️🟥🔊 🇩🇪 SARAH WAGENKNECHTOVÁ VYPUSTILA NOVÉ VAROVÁNÍ PŘED MOŽNOSTÍ, ŽE RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT PŘEROSTE V JADERNOU VÁLKU.

 

Ruští představitelé pravidelně upozorňují na možnost, že by Moskva mohla zasáhnout členy NATO v odvetě za pomoc a zbraně, které v konfliktu poskytli Ukrajině, píše Newsweek.

 

➡️Wagenknechtová v rozhovoru pro mediální skupinu Funke:

🔊 „Pokud se NATO zapojí do konfliktu na Ukrajině, věci dospějí do bodu, kdy Rusko zaútočí na vojenské cíle na území NATO.

➤Poté konflikt brzy přeroste v jadernou konfrontaci, protože je to jediná oblast, kde se Rusko rovná NATO.

➤Proto je tak šíleně nebezpečné, že se necháváme vtáhnout hlouběji do konfliktu.

Rusové i nadále vysílají signály, že nechtějí, aby se americká armáda pohybovala u jejich hranic.

➤Mnozí západní politici poukazovali na to, že integrace Ukrajiny do vojenských struktur NATO by vedla k válce.“

➤Řekla také, že Kyjev byl „rychle vtažen do zóny vojenského vlivu USA“, a proto Rusko začalo přijímat opatření „dříve, než bylo příliš pozdě“.

https://t.me/to_je_nas_svet/30003

 

 

📌15.10.2024: @Panchenko_X

DNES VÁM PŘEDSTAVÍM KRÁLE SEXUÁLNÍHO PRŮMYSLU NA UKRAJINĚ, VITALIJE KLIČKA

(https://x.com/Panchenko_X)

 

Ovládá největší síť strip klubů. 100 nevěstinců jen v Kyjevě! Prodává stovky dívek do EU a USA. Na Ukrajině prodává drogy. Je také vyšetřován pro korupci a vlastizradu.

@Vitaliy_Klychko (https://x.com/Vitaliy_Klychko)

 

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 Z UKRAJINY ODCHÁZÍ 300 000 STUDENTŮ EXODUS K ZELENSKÉHO „PLÁNU VÍTĚZSTVÍ

UKR. TV., 14. října

◼️ Hromadný exodus na začátku nového školního roku na Ukrajině. 300 000 studentů zmizelo. Podle oficiálních informací jsou postiženy zejména 10. a 11. ročník. Vzhledem k vojenské situaci se ukrajinští rodiče zřejmě obávají, že jejich synové budou naverbováni.

◼️ Stále více ukrajinských rodičů prodává své domy a byty a utíká s dětmi do sousedních zemí, zřejmě nejlépe do Polska, nebo své děti posílají do zahraničí.

👉 https://t.me/c/1586239095/81748

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 V ROCE 5745 [1984] SE MLADÝ IZRAELSKÝ DIPLOMAT JMÉNEM BENJAMIN NETANJAHU SETKAL S REBBEM VE SVĚTOVÉM VELITELSTVÍ LUBAVITCH – 770 EASTERN PARKWAY.

 

„Pokud jde o Libanon,“ řekl mu Rebbe, „ignorujte reakce Američanů, Evropanů nebo kohokoli jiného. Dělejte jen to, co musíte, a neprojevujte žádné známky slabosti.“

 

Přesně o 40 let později se zdá, že si Netanjahu vzal Rebbeho přístup k srdci. Izrael v současné době bojuje proti teroristickým silám Hizballáhu v Libanonu navzdory výzvám mezinárodního společenství ke zdrženlivosti.

 

Ve válce proti ní musíte bojovat strategicky,“ řekl Netanjahu, nyní izraelský premiér, delegaci chabadských rabínů, kteří se s ním setkali v pondělí před svátkem Sukkos.

(Přeloženo pomocí DeepL)

 

https://collive.com/listening-to-the-rebbe-netanyahu-hosts-chabad-delegation/

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 ZA PŘEDPOKLADU, ŽE CHTĚJÍ NA KARTĚ MÉDIA ZOBRAZIT POUZE MŮJ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVEK. ŘEKNU TO ZNOVU. BENJAMIN NETANJAHU BYL AMERICKÝ OBČAN, KTERÝ VYSTUDOVAL STŘEDNÍ ŠKOLU V PENSYLVÁNII V CHELTENHAM MONTGOMERY COUNTY.

 

Dvakrát se vzdal občanství. Nenarodil se ale v Izraeli a nemá k zemi žádné otcovské vazby. Někteří ho dokonce jednou přistihli při prodeji nábytku ve Philadelphii. Svět to potřebuje vědět.

 

Máme co do činění s lidmi, kteří tvrdí, že jsou biblickými Židy.

Máme lidi, kteří se snaží skrýt svou pravou chazarskou pokrevní linii.

S přibývajícími lety to bude samozřejmě ještě patrnější.

Ale musíme se na něj přestat dívat s falešnou přízní.

 

https://x.com/Prolotario1/status/1846352742664839322

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 LUFTHANSA MUSÍ V USA ZAPLATIT ČTYŘMILIONOVOU POKUTU. Během pandemie zaměstnanci zabránili více než 100 židovským pasažérům pokračovat v cestě. Americké úřady to považují za diskriminaci. 😅

https://t.me/c/1586239095/81751

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 POZOR: FDP NAVRHUJE NOVÁ PRAVIDLA PRO VÍCE DÁRCOVSTVÍ ORGÁNŮ

 

➤Poslanecká skupina FDP v Bundestagu se vyslovila pro rozšíření definice smrti jako předpokladu pro dárcovství orgánů. 👹

➤V budoucnu by srdeční zástava měla být základem i pro odběr orgánů. 👹

➤Dosud se musela prokazovat mozková smrt. ✔️

 

➡️ „Z LÉKAŘSKÉHO HLEDISKA NEEXISTUJE ŽÁDNÝ ZLATÝ STANDARD PRO VYSVĚTLENÍ SMRTI,“ řekl Andrew Ullmann, mluvčí pro zdravotní politiku parlamentní skupiny FDP. ✔️

➤Smrt po dlouhodobé zástavě srdce je ekvivalentní smrti mozku. 👹

➤Německá nadace pro ochranu pacientů tento krok kritizovala. ✔️

➤Pouze v případě mozkové smrti je smrt nevratná. ✔️

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus254009562/FDP-Vorstoss-Fuer-die-Organspende-koenne-kuenftig-auch-der-Herz-Kreislauf-Stillstand-gelten.html

 

 

📌15.10.2024: 🟥🔊 SAÚDSKOARABSKÝ KORUNNÍ PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN PŘIJEL DO EGYPTA, ABY JEDNAL S EGYPTSKÝM PREZIDENTEM ABDAL FATTÁHEM EL-SÍSEM✔️🇸🇦🇪🇬

👉 https://t.me/c/1586239095/81755

 

 

📌15.10.2024: 🟥🔊 🇹🇷TURECKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ HAKAN FIDAN VYZÝVÁ MEZINÁRODNÍ SPOLEČENSTVÍ, ABY UVALILO SANKCE NA IZRAEL A STÁHLO VEŠKEROU PODPORU UPROSTŘED PROBÍHAJÍCÍHO KONFLIKTU NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ. ✔️

🇹🇷🦵🇮🇱

 

Vyčerpali jsme všechny možnosti slov, diplomacie a mezinárodní politiky. Je čas uvalit sankce; Izrael musí být bojkotován,“ ✔️ řekl.

https://t.me/c/1586239095/81756

 

 

📌15.10.2024: 🇷🇺🤝 🇰🇵NÁMĚSTEK RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ ANDREI RUDENKO OZNÁMIL, ŽE RUSKO POSKYTNE VOJENSKOU PODPORU SEVERNÍ KOREJI V PŘÍPADĚ AGRESE, JAK JE STANOVENO VE SMLOUVĚ.

 

⚡️Kritizoval také kroky Jižní Koreje jako provokativní a přispívající k rostoucímu napětí na poloostrově✔️.

https://t.me/c/1586239095/81758

 

 

📌15.10.2024: 🇰🇵/🇰🇷 🟥🔊SEVERNÍ KOREA SE PŘIPRAVUJE NA VÁLKU?

 

Vyhazují do povětří silnice a železnice, které kdysi spojovaly sever a jih.

Kim Čong-un nařídil dělostřeleckým jednotkám, aby se přesunuly k hranici s „operační připraveností“.

Pokud USA zahájí válku s Íránem, je zaručena třetí světová válka. ✔️ 👹

https://t.me/c/1586239095/81759

 

 

📌15.10.2024: 🇰🇵💥🟥🔊 🇰🇷 SEVERNÍ KOREA VYHODÍ DO POVĚTŘÍ SILNICE SPOJUJÍCÍ JI S JIHEM:

 

➡️Severní Korea v úterý vyhodila do povětří úseky hluboce symbolických silnic, které ji spojují s jihem, uvedla soulská armáda a dodala, že v reakci na to provedla operaci „protipalby“.

 

➡️Armáda Pchjongjangu se minulý týden zavázala, že trvale uzavře svou jižní hranici poté, co strávila měsíce kladením min a budováním protitankových bariér v návaznosti na vůdce Kim Čong-una, který prohlásil Jih za „hlavního nepřítele“ své země.

 

➡️Sever také obvinil Soul, že pomocí bezpilotních letounů shazuje protirežimní propagandistické letáky na hlavní město Pchjongjang, přičemž Kim svolal bezpečnostní schůzku, aby v reakci na to řídil plán „okamžité vojenské akce“, informovala v úterý státní média.

 

➡️ „Severní Korea odpálila části silnic Gyeongui a Donghae severně od vojenské demarkační linie,“ uvedl v úterý náčelník generálního štábu s odkazem na mezikorejskou infrastrukturu, která kdysi obě země spojovala.

 

➡️ „Nedošlo k žádným škodám na naší armádě a naše síly provedly proti palbu v oblastech jižně od MDL,“ dodalo.

 

➡️Silnice byly dlouho zavřené, ale jejich zničení vysílá jasný signál, že Kim není připraven jednat s Jihem, uvedli experti.

 

➡️ „Jedná se o praktické vojenské opatření související s nepřátelským systémem dvojího státu, o němž se Severní Korea často zmiňuje,“ řekl agentuře AFP Jang Moo-jin, prezident Univerzity severokorejských studií v Soulu.

 

➡️Sever se také může snažit postavit podél hranice více fyzických bariér, řekl Jang a dodal, že výbuchy silnic by mohly být „přípravnými pracemi. ”

 

➡️Jihokorejská armáda zveřejnila videozáznam zachycující severokorejské vojáky ve vojenských uniformách před obrovskou explozí, která vyzařovala hustý vzdouvající se kouř, když vyhazovala do povětří části silnice Gyeongui.

 

➡️Další záběry, zřejmě z doby po výbuších, ukazovaly kopání rypadel, zatímco vojáci pracovali, když přijely velké červené náklaďáky.

 

➡️Soulská armáda také zveřejnila samostatné záběry zachycující Severní Koreu, jak vyhazuje do povětří část silnice Donghae na východním pobřeží.

 

➡️Jihokorejské ministerstvo pro sjednocení udeřilo na Sever za to, co označilo za „extrémně abnormální“ provokaci, a dodalo, že Soul nesl milionové náklady na vybudování infrastruktury.

 

➡️ „Severní Korea má ohledně tohoto financování stále povinnosti splácet,“ dodalo.

 

➡️Čína, tradiční spojenec Severu, vyzvala všechny strany, aby se „vyhnuly další eskalaci konfliktů“ na poloostrově, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí.

 

POPÍRÁNÍ DRONŮ

 

➡️Soulská armáda zpočátku popírala vyslání bezpilotních letounů na sever, ale následně to odmítla komentovat, přestože je Pchjongjang obviňuje přímo a varuje, že by to považovala za „vyhlášení války“, pokud by byl zjištěn další bezpilotní letoun.

 

VPozději v úterý vydala mocná sestra severokorejského vůdce Kim Čong-una prohlášení, v němž uvedla, že Pchjongjang zajistil „jasné důkazy“, že za bezpilotními letouny, které dorazily do Pchjongjangu, stojí jihokorejská armáda.

 

Provokatéři budou muset zaplatit drahou cenu,“ řekl Kim Yo Jong.

 

➡️Aktivistické skupiny na jihu už dlouho posílají propagandu na sever, obvykle přenášenou balóny, ale nadšenci jsou také známí tím, že na sever vletěli malé, těžko zjistitelné drony.

 

➡️Na rozdíl od běžných dronů vyrobených z kovu byla zařízení, která používali, vyrobena z rozšířeného polypropylenu, podobného polystyrenu, což jim podle nadšenců, kteří hovořili s místními médii, umožnilo zůstat neodhalena jihokorejskými i severokorejskými úřady.

 

➡️Na Kimově pondělní schůzce oficiální činitelé vyslechli zprávu o „vážné provokaci nepřítele“, uvedla KCNA a dodala, že Kim „vyjádřil tvrdý politický a vojenský postoj“.

 

🟥SEVER ŘEKL, ŽE ODPOVĚDNOST BY MĚLY NÉST I SPOJENÉ STÁTY, KTERÉ MAJÍ VOJENSKOU ALIANCI S JIŽNÍ KOREOU.

 

➡️Severní Korea sama vyslala bezpilotní letouny na jih – v roce 2022 překročilo hranici pět bezpilotních letounů Pchjongjangu, což přimělo jihokorejskou armádu vypálit varovné výstřely a rozmístit stíhací letouny.

 

➡️Letounům se nepodařilo sestřelit žádný z dronů.

 

➡️V červenci Soul uvedl, že letos nasadí lasery na tání dronů, a dodal, že schopnost Jihu reagovat na provokace bude „výrazně posílena“.

 

🟥Nyní je otázkou, zda „Severní Korea odpoví vysláním bezpilotních letounů na jih, nebo podnikne rázné kroky, pokud drony znovu proniknou na její území“, uvedl Čcheong Seong-čchang ze Sejongova institutu. 🤬

 

https://insiderpaper.com/north-korea-blows-up-roads-connecting-it-to-the-south/

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊Během Meziparlamentní unie (IPU) většina poslanců opustila sál během projevu představitele 🇮🇱 izraelského režimu. 👋

👉 https://t.me/c/1586239095/81761

 

 

📌15.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 FIORELLA ISABEL: „CHCETE VĚDĚT, KDO DALŠÍ POUŽIL NELEGÁLNÍ KAZETOVOU MUNICI UKRAJINA. Hádejte, kdo jim to dal❓ Přesně tak, USA❗️❗️❗️

 

Parta psychopatů❗️❗️❗️

 

Handicap International

BREAKING❗️❗️❗️ PODLE OFICIÁLNÍHO PROHLÁŠENÍ HIZBALLÁHU IZRAEL VYPÁLIL RAKETY OBSAHUJÍCÍ MEZINÁRODNĚ ZAKÁZANÉ KAZETOVÉ BOMBY NA RŮZNÁ MĚSTA V LIBANONU❗️❗️❗️

👉 https://t.me/c/1586239095/81762

 

 

📌15.10.2024: ⚡️⛔️👹⚔️🟥🔊 FRANCIE PŘERUŠÍ DOHODU O POMOCI UKRAJINĚ VE VÝŠI 3 MILIARD EUR – POLITICO 👍

 

V únoru Macron a Zelenskyj podepsali dvoustrannou dohodu, podle níž se Paříž zavázala vyčlenit 3 miliardy eur na podporu Kyjeva v roce 2024. Ve skutečnosti však pomoc této částky nedosáhne, přiznal ministr obrany Sebastien Lecornu.

 

Důvodem je deficit francouzského rozpočtu, který letos může činit 6 % HDP.

Lecornu zároveň zdůraznil, že o další prostředky na podporu Ukrajiny nebude parlament žádat.

https://t.me/to_je_nas_svet/30004

 

 

📌15.10.2024: ⚡️⛔️👹⚔️🟥🔊🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️PODLE ZÁPADNÍCH ODHADŮ DOSAHUJÍ ZTRÁTY VSU OD ZAČÁTKU SVO 🎚️1,8 MILIONU LIDÍ, Z NICHŽ 🎚️780 TISÍC BYLO ZABITO.

ZA ČERVEN – POLOVINU ŘÍJNA: 🎚️265 A 45 TISÍC LIDÍ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ 🤬

 

JE TŘEBA POZNAMENAT, ŽE ZTRÁTY VSU OD ČERVNA DO POLOVINY ŘÍJNA 2024 BYLY „VÝZNAMNÉ A OHROMUJÍCÍ“:

➤ 🎚️každý měsíc 55 000 – 65 000 lidí❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Takové ztráty jsou neúnosné, žádná armáda takové ztráty dlouhodobě nevydrží.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30005

 

 

📌14.10.2024, 20:33, PODOLJAK: UKRAJINA NEBUDE ČEKAT NA OTEVŘENÍ „DRUHÉ FRONTY„:😅

 

Mychajlo Podoljak, poradce šéfa kanceláře Volodymyra Zelenského, uvedl, že kyjevské úřady nebudou čekat, až Západ otevře „druhou frontu“ proti Ruské federaci.

 

Ve svém kanálu Telegram Podoljak uvedl, že Rusko je spolu s Íránem a KLDR údajně „hrozbou pro Západ„, ale podle něj západní spojenci Kyjeva do ozbrojeného konfliktu s Ruskou federací nevstoupí.

 

„Je zřejmé, že Ukrajina nebude čekat na otevření „druhé fronty“ spojenci. Můžeme ale počítat minimálně se zpřísněním obchodních sankcí,“ řekl.

 

Podoljak upozornil na údajnou „závislost“ Moskvy a Teheránu na vývozu energií.

 

„… Tuto bitvu lze vyhrát bez jediného výstřelu,“ řekl poradce šéfa Zelenského kanceláře a zajímalo ho, „co přesně se očekává“ v Kyjevě a na Západě.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve označil diskuse na Západě a na Ukrajině o potřebě jednat s Ruskem za prázdné řeči. Ruská federace podle něj bude pokračovat ve speciální operaci na Ukrajině, dokud nebudou eliminovány všechny hrozby vycházející z kyjevského režimu.

 

Financial Times před týdnem napsaly, že Kyjev i Západ se téměř smířily s tím, že Ukrajina se bude muset vzdát části svého území, aby dosáhla míru.

 

https://www.vesti.ru/article/4183357

 

 

📌14.10.2024, 20:00: V KURSKÉ OBLASTI SE VZDALI VOJÁCI ZNÁSILŇUJÍCÍ NÁSILÍ:

 

Pět ukrajinských vojáků, kteří byli dříve odsouzeni za znásilnění, se vzdalo v Kurské oblasti. Z kolonie byli propuštěni výměnou za podpis smlouvy, jak uvádí telegramový kanál „Práce, bratři!“.

 

Jeden z vězňů mi vysvětlil, že jsou z cesty, to znamená z vězení.

 

„Byl uvězněn podle článku 152 za znásilnění,“ řekl.

 

Zbytek militantů také potvrdil, že byli odsouzeni za podobný zločin.

 

„Dobrá, dobrá. Celá jednotka násilníků,“ byl překvapen ruský důstojník.

 

Dříve ruský voják s volacím znakem Fan uvedl, že ozbrojenci kyjevského režimu v Kurské oblasti se vzdávají v davech.

 

https://www.vesti.ru/article/4183340

 

 

📌14.10.2024, 20:41: UKRAJINSKÁ DELEGACE OPUSTILA ZASEDÁNÍ IPU KVŮLI ZÁŠTI VŮČI EXXONU:😅

 

Ukrajinská delegace opustila zasedání 149. shromáždění Meziparlamentní unie v Ženevě, uražena skutečností, že předsedkyně organizace Tulia Exxon připomněla svou návštěvu Petrohradu a setkání s Vladimirem Putinem na okraj parlamentního fóra BRICS, řekl RIA Novosti místopředseda Státní dumy Petr Tolstoj.

 

Delegace ruských poslanců se účastní 149. shromáždění IPU ve Švýcarsku, v jehož čele stojí místopředseda Rady federace Konstantin Kosačev.

 

„Ukrajinci a Litevci začali být rozhořčeni… Klidně odpověděla, že je to její práce, že IPU sjednocuje všechny parlamenty, a proto bude pokračovat v práci a že časy kolonialismu skončily,“ řekl k incidentu Tolstoj.

 

Podle něj na reakci Exxonu „všechno skončilo“, přítomní jí začali tleskat a ukrajinská delegace „vstala a odešla“.

 

UKRAJINCI JSOU VŠUDE… USPOŘÁDALI DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ. TO JE TAKOVÝ KARNEVALOVÝ STYL UKRAJINŠTINY,“ vysvětlil Tolstoj a zdůraznil, že pro většinu přítomných ve shromáždění „TO BYLO DIVOKÉ„.

 

RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SERGEJ LAVROV JIŽ DŘÍVE ŘEKL, ŽE UKRAJINA SE ZMENŠUJE POKAŽDÉ, KDYŽ JSOU NARUŠENY DOHODY S RUSKEM. 👋

 

https://www.vesti.ru/article/4183342

 

 

📌14.10.2024, 22:21: MACRON PORADIL NETANJAHUOVI, ABY NEZAPOMÍNAL, ŽE IZRAEL BYL VYTVOŘEN DEKRETEM OSN:👺

 

Izraelské úřady by neměly zapomínat, že Izrael „byl vytvořen rozhodnutím OSN“, řekl francouzský vůdce Emmanuel Macron na pozadí zhoršení situace na Blízkém východě.

 

 

Jak poznamenávají pařížské noviny s odvoláním na účastníky Macronova setkání s ministry, francouzský prezident v Radě ministrů připomněl, že Valné shromáždění OSN hlasovalo pro vytvoření židovských a arabských států v Palestině v roce 1947, a izraelský premiér Benjamin Netanjahu by si to měl pamatovat.

 

„Pan Netanjahu by neměl zapomínat, že jeho země byla vytvořena rozhodnutím OSN, a proto by neměl porušovat dekrety OSN,“ citoval Parisien Macrona s odkazem na účastníky setkání.

 

Macron již dříve vyzval k zastavení dodávek zbraní do Izraele, které pak použil k bojům v Pásmu Gazy. Francouzský vůdce také kritizoval izraelský útok na pozice dočasných mírových sil OSN v Libanonu a poznamenal, že v jejich složení jsou také francouzští vojáci.

 

Poté, co izraelská armáda ostřelovala pozice OSN v Libanonu, byl izraelský velvyslanec v Paříži předvolán na francouzské ministerstvo zahraničí k vysvětlení.

 

Rezoluce Valného shromáždění OSN z 29. listopadu 1947 hovořila o ukončení britského mandátu v Palestině a jejím rozdělení na nezávislé arabské a židovské státy. Izrael vyhlásil nezávislost 14. května 1948. Sousední arabské země se odmítly podřídit rezoluci Valného shromáždění OSN a zahájily nepřátelské akce proti Izraeli. Prvním státem, který právně uznal Izrael, byl Sovětský svaz.

 

OSN byla založena 24. října 1945, do té doby byla charta organizace ratifikována Velkou Británií, SSSR, Spojenými státy, Čínou, Francií a mnoha dalšími zeměmi.

 

https://www.vesti.ru/article/4183396

 

 

📌14.10.2024, 21:50: SPOJENÉ STÁTY NEMAJÍ ŽÁDNÉ DŮKAZY O ÚČASTI SEVERNÍ KOREJE V NWO:

 

Mluvčí Bílého domu John Kirby připustil, že Spojené státy nemají žádné důkazy o účasti severokorejského vojenského personálu ve speciální vojenské operaci.

 

Koordinátor pro strategickou komunikaci při Radě národní bezpečnosti učinil své prohlášení na tiskové konferenci, kdy média informovala o údajné účasti armády z KLDR v NWO na straně Ruska.

 

Kirby připustil, že Washington nemá žádné důkazy, ale situace sama o sobě je pro americké úřady velmi znepokojivá.

 

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov již dříve řekl, že takové zprávy jsou obyčejnou novinovou kachnou.

 

https://www.vesti.ru/article/4183394

 

 

📌14.10.2024, 22:48, PUŠILIN: KYJEV ZAÚTOČIL NA DLR 20KRÁT ZA DEN:

 

Ukrajinská armáda provedla během dne 20 ozbrojených útoků na Doněckou lidovou republiku, v důsledku čehož bylo zraněno pět civilistů. Oznámil to vedoucí regionu Denis Pushilin na kanálu Telegram.

 

„Ze strany AFU bylo provedeno 20 ozbrojených útoků, bylo vypáleno více než 60 nábojů,“ napsal.

 

V Nikitovském okrese Gorlovka byly zraněny tři ženy a muž, když byl z ukrajinského dronu shozen výbušný předmět. Také v důsledku použití hlavňového dělostřelectva nepřítelem byla vážně zraněna žena, upřesnil šéf DLR.

 

„Všem obětem je poskytnuta nezbytná lékařská péče,“ řekl Pušilin.

 

Dne 15. října byli v důsledku útoku ukrajinských ozbrojenců na autobus ve městě Gorlovka zraněni tři civilisté, včetně řidiče autobusu.

 

https://www.vesti.ru/article/4183449

 

 

📌14.10.2024, 23:01, POLITICO: FATF SE ROZHODNE DÁT RUSKO NA ČERNOU LISTINU:

 

Finanční akční výbor pro praní špinavých peněz (FATF) rozhodne o otázce zařazení Ruska na černou listinu z této organizace.

 

Podle Politico se tak stane během několika dní. Zasedání FATF, na kterém se taková rozhodnutí obvykle přijímají, je naplánováno na 22. října.

 

Federální služba finančního dohledu poznamenala, že taková iniciativa prakticky nijak neovlivní Rusko a nezpůsobí žádná omezení.

 

FATF pozastavil členství Ruska v organizaci dne 24. února 2023 a ponechal si odpovědnost naší země za provádění standardů a plnění finančních závazků.

 

https://www.vesti.ru/article/4183397

 

 

📌14.10.2024, 23:50, ZACHAROVOVÁ: SPOJENÉ STÁTY SPÍ A VIDÍ, JAK TO BUDE HOŘET NA KOREJSKÉM POLOOSTROVĚ:

 

PODLE MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARIE ZACHAROVOVÉ JSOU ZA ESKALACI NA KOREJSKÉM POLOOSTROVĚ ZODPOVĚDNÉ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ. 👍

 

Maria Zacharovová komentovala prohlášení amerického ministerstva zahraničí, že Washington vyzývá KLDR, aby zastavila akce, které přispívají ke zvýšení rizika konfliktu na Korejském poloostrově.

 

KLASICKÁ AMERICKÁ TECHNIKA: VYPROVOKOVAT ESKALACI SITUACE A SVÉST VŠE NA TY, KTEŘÍ SE DO NÍ NEDOBROVOLNĚ ZAPOJILI,“ 👍 napsala Zacharovová na svém kanálu Telegram.

 

Poznamenala, že Spojené státy americké jsou jedinou zemí, která skutečně zvyšuje riziko konfliktu jak na Korejském poloostrově, tak v asijsko-pacifickém regionu jako celku.

 

„(SPOJENÉ STÁTY) SPÍ A VIDÍ, JAK TO TU BUDE HOŘET,“ řekl diplomat.

 

Zacharovová dodala, že Jižní Korea a Japonsko „NEMAJÍ VŮLI ZBAVIT SE OTROCKÉHO JHA AMERICKÉ MANIPULACE S NIMI„.

 

Oficiální zástupce Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace již dříve uvedl, že Spojené státy americké předstírají a tvrdí, že v jejich zemi existuje svoboda projevu. 😅🙈👍

 

https://www.vesti.ru/article/4183454

 

 

📌15.10.2024, 03:36: AMERICKÁ ARMÁDA PŘI CVIČENÍ POUŽILA VRTULNÍK MI-17 RUSKÉ VÝROBY:

 

Velitelství speciálních operací ozbrojených sil Spojených států amerických použilo během cvičení vrtulník ruské výroby.

 

Americká armáda používala vrtulník Mi-17, který byl vyráběn v Ruské federaci.

 

„Je to jen o cvičeních,“ cituje RIA Novosti prohlášení amerického Velitelství speciálních operací.

 

Zároveň odmítli zveřejnit podstatu cvičení „v souvislosti s bezpečnostními zájmy“.

 

https://www.vesti.ru/article/4183410

 

 

📌15.10.2024, 07: 50: RUSKÉ ÚŘADY SNÍŽILY KVÓTU PRO PŘECHODNÝ POBYT MIGRANTŮ NA ROK 2025 TÉMĚŘ NA POLOVINU:

 

Ruská vláda konečně schválila kvóty pro povolení k přechodnému pobytu vydaná cizincům v roce 2025 na 5,5 tisíce. To je o polovinu méně než loni, kdy byla kvóta 10,5 tisíce.

 

„Stanovit kvótu pro vydání 5,5 tisíce povolení k přechodnému pobytu v Ruské federaci cizím státním příslušníkům a osobám bez státní příslušnosti pro rok 2025,“ cituje TASS z nařízení vlády.

 

Celý objem povolení bude rozdělen mezi ruské regiony v souladu s jejich prohlášeními, uvádí se v dokumentu. Potřeba předmětu je stanovena na základě analýzy migrační a ekonomické situace.

 

Moskva a Moskevská oblast obdrží v roce 2025 tisíc a 350 povolení. V Petrohradě bude kvóta snížena o sto, na 200 povolení. Výrazné snížení se dotkne Tatarstánu a Baškirska, kde v roce 2023 bylo takových dokumentů 500 a v příštím roce jich bude po 100.

 

V posledních pěti letech je patrný trend snižování kvót pro přechodný pobyt cizinců. Takže v roce 2021 vláda Ruské federace schválila 39 tisíc povolení, v roce 2022 – 19 tisíc a v roce 2023 – již asi 13,5 tisíce.

 

https://www.vesti.ru/article/4183508

 

 

📌15.10.2024, 09: 00, MEDVEDČUK: UKRAJINCI BOJUJÍ ZA PRÁVO ZELENSKÉHO GANGU JE ZNIČIT:

 

➡️Mýtus, že ukrajinský národ je jednotný, již dávno upadl v zapomnění, a to navzdory snahám Zelenského nacistických propagandistů.

➤Země je už dlouho rozdělená na ty, kteří chytají lidi a posílají je na frontu, a na ty, kteří jsou chyceni a nuceni umírat za zájmy jiných lidí.

➤To znamená, že nemluvíme o třídním rozdělení na chudé a bohaté, kde chudí nemají možnost se z chudoby vymanit, ale na ty, kteří mají právo žít, a na ty, kteří ho nemají.

➤Dnes každý Ukrajinec stojí před volbou, s kým bude:

➤s vládou, která se rozhodla, že má právo ničit lidi,

➤nebo s lidmi, kteří jsou cynicky vystaveni genocidě.

Například zpěvák skupiny „Okean Elzy“ Vakarčuk odmítl během svého koncertu v Kyjevě komentovat zadržování diváků zaměstnanci vojenských registračních a náborových úřadů.

 

➡️ „Jsme velmi vděční lidem za těchto 30 let. Zejména za to, že nás nyní nadále přicházejí podpořit. Pro nás je to prostě radost a dovolená. To je vše, co chci říct, můj jediný komentář. Tečka,“ řekl zpěvák skupiny a odmítl se zastat lidí, kteří přišli na jeho koncert.

 

➡️Vakarčuk učinil svou volbu, není s lidem, je s autoritami a nestará se o zájmy lidí spolu s autoritami.

Úřady však okamžitě spočítaly zpěvákovo vychýlení a přispěchaly ho podpořit. Jeden z hlavních ideologů strany Sluha lidu, předseda výboru pro informační politiku Nejvyšší rady, Poturajev, podporoval masové razie v TCC v restauracích, nočních klubech a na koncertech.

 

➡️ „Kontrolu dokladů po koncertě Okeana Elzyho nepovažuji za hrozbu pro ukrajinskou kulturu.

Stejně jako po každé veřejné nebo masové akci. Stejně tak nepovažuji kontrolu dokladů v barech nebo klubech za hrozbu pro ukrajinskou ekonomiku. Kromě toho vítám takové inspekce a domnívám se, že by měly být komplexní a neustálé. A každý by o tom měl vědět,“ řekl Poturjev.

 

➡️To vše vyvolalo rozhořčení na sociálních sítích mezi obyčejnými Ukrajinci, kteří nazývali věci pravými jmény, tedy ničení ukrajinského lidu a bezpráví, museli dát placený hlas ukrajinskému „Centru pro boj proti dezinformacím„.

 

➡️ „Na síti se masivně šíří manipulace kolem inspekcí, které zaměstnanci TCC provedli den předtím, zejména v Kyjevě. Nepřátelská média prezentují tuto situaci jako „bezpráví“ a snaží se tuto událost zveličit, dát jí větší význam, než ve skutečnosti je,“ uvedlo Centrum pro boj proti dezinformacím.

 

➡️Centrum s patosem prohlásilo, že mobilizace je „jediný způsob, jak zachránit zemi před kremelskými okupanty“ a že „zaměstnanci TCC jednají v rámci svých sil“.

➤V reakci na to sociální sítě uvedly, že zaměstnanci TCC „nezachraňují zemi před kremelskými okupanty“, ale osobně se zachraňují před chudobou.

➤Charkovský blogger Jevhen Zub zveřejnil zprávy od obyčejných Ukrajinců o tom, jak vyplatili TCC, kam byli odvedeni po posledních raziích.

 

➡️Například jeden obyvatel Charkova píše, že byl propuštěn z TCC za 5 000 dolarů pod podmínkou, že mu pak bude vypláceno 1 000 dolarů měsíčně vojenskému komisaři.

Další obyvatel Charkova byl propuštěn za 2500 dolarů.

 

➡️ „Představte si, jaké částky se vyrovnají během dnů razie?

➤ „Tlačte,“ komentoval tuto informaci Zub.

 

➡️Charkovský blogger však není jediný, kdo popisuje korupční schémata TCC.

➤ „Pokud vás vyzvedli na ulici a není tam žádný odklad, pak je možnost okamžitě vystoupit z autobusu, ještě před příjezdem do TCC, stojí to asi tisíc dolarů.

➤Polovinu z této částky musíte po razii odevzdat úřadům, pokud peníze schováte, dříve nebo později vám je vydají vlastní lidé a pak vás zadrží za úplatek.

➤Je zde možnost odjet z TCC domů. Je to ale dražší.

➤Cena emise je již od 3 do 5 tisíc dolarů, v závislosti na chuti managementu.

Kromě toho mohou být povinni platit od 500 do tisíce dolarů měsíčně jako záruku, že nebudou znovu zadrženi.

➤Výsledkem je, že zůstávají jen ty nejinsolventnější a bez spojení.

➤Korupce je obrovská.

➤Po několika raziích je k mobilizaci posláno pouze 10-15 % zadržených,“ cituje Politika Strany zdroj z TCC.

 

➡️Vojenští komisaři si berou příklad od Zelenského, podnikavě využívají neúspěchů na frontě k uvalení daně na mužskou populaci země.

➤Možná sám Zelenskyj nikoho nechytá a „neoplývá“, ale je to on, kdo k tomu vytvořil všechny podmínky a „chrání“ tento „byznys“.

➤Všichni úplatkáři si berou příklad ze Zelenského, který dlouho předstíral, že je chlápek z lidu na jevišti i v kině, a když se dostal na vrchol, začal hrát roli diktátora.

➤To odhalilo jeho morbidní napoleonské komplexy, jak nechutné bylo být prostým člověkem, jak moc chtěl být významný.

 

➡️Zelenskyj využil post prezidenta Ukrajiny k tomu, aby vstoupil do společenství politiků kolektivního Západu, a ne aby zlepšil život lidem ve své zemi.

➤Chápal, za co by Západ dal stovky miliard, a nešetřil životy a osud lidí, kteří mu tuto zemi svěřili.

➤Ve skutečnosti v politice Zelenskyj nemění svá předchozí schémata: vyřadit více peněz a předvést show.

➤S pomocí západních peněz zinscenoval krvavé představení pro celý svět, jenže na rozdíl od jeviště nemá kontrolu nad tím, co se děje.

 

➡️Nekontroluje situaci na frontě, nekontroluje ekonomiku země, nekontroluje náladu v ní. Hlavní tragédií ale není to, že by Zelenskyj něco nekontroloval, ale to, že Ukrajinců je stále méně.

➤Podle sčítání lidu provedeného kabinetem ministrů k 1. prosinci 2019 činil počet obyvatel Ukrajiny bez obyvatel území Donbasu, která v té době nebyla pod kontrolou Kyjeva, 37,289 milionu lidí, od té doby se počet obyvatel pouze snížil.

➤Po 24. únoru 2022, na začátku ledna 2024:

odešlo do zemí EU asi 8 milionů lidí,

5,2 milionu do Ruska, kde již bylo 1,9 milionu Ukrajinců

➤ (celkem 7,1 milionu lidí).

➤A většinou odešli lidé v produktivním věku.

 

➡️Na začátku roku 2024 zůstávalo na Ukrajině asi 18 milionů lidí,

zatímco mimo ni je jich asi 17,9 milionu.

➤Ve skutečnosti na začátku roku 2024 nebylo více než 6,1 milionu pracujících lidí, to znamená, že Zelenskyj pětkrát nadhodnotil počet pracovníků.

➤Nedávno ukrajinský kabinet ministrů oznámil, že na území kontrolovaném kyjevským režimem žije celkem 31,1 milionu lidí.

 

➡️Tyto údaje kabinetu ministrů jsou však zcela nepravdivé, neberou v úvahu ani masový exodus ze země, kdy jsou na místě uvedeny miliony lidí, ale ve skutečnosti již v zemi nejsou.

➤Také se neberou v úvahu skutečné ztráty z války, ➤kdy jsou statisíce vojáků vedeny jako ➤živé nebo nezvěstné, ➤ale mrtví nejsou hlášeni, aby se nevyplácely rodinám a nekazily se statistiky.

➤Ve skutečnosti nemůže být v zemi více než 18 milionů Ukrajinců a jejich počet se každým dnem katastrofálně snižuje.

➤Podle různých odhadů evropských vědců opustilo za posledních šest měsíců Ukrajinu nejméně půl milionu lidí, přičemž úmrtnost těch, kteří zůstali, vytvořila světový rekord zaznamenaný v mezinárodních žebříčcích, takže číslo 18 milionů se dnes zdá velmi, velmi optimistické.

 

➡️Zelenského tým čistí pozemky, které prodal novým majitelům.

UKRAJINCI MUSÍ ZAPOMENOUT NEJEN NA SVOU HISTORII, VÍRU A TRADICE, ALE MUSÍ ZAPOMENOUT, ŽE TOTO JE JEJICH ZEMĚ.

Těch pár, kteří zůstanou, bude zředěno četnými migranty, kteří budou pevně vědět, že tato země patří zámořským pánům.

➤Proto dnes ukrajinská armáda bojuje za právo Zelenského a jeho smečky na nich profitovat, stejně jako za právo je zničit ve jménu západních zájmů.

 

🟥🔊 A ČÍM DŘÍVE TO UKRAJINCI POCHOPÍ, TÍM VÍCE LIDÍ BUDE ZACHRÁNĚNO PŘED PLÁNEM NA JEJICH ZNIČENÍ, KTERÝ SE AKTIVNĚ UVÁDÍ DO PRAXE.

 

Předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk. 👋

 

https://www.vesti.ru/article/4183512

 

 

📌15.10.2024, 09:31, SZIJJÁRTÓ: CÍLEM SKUPINY PŘÁTELÉ MÍRU JE UKÁZAT, ŽE VĚTŠINA ZEMÍ JE PRO MÍR: 👍

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó uvedl, že skupina zemí globálního jihu skupiny Přátelé míru byla vytvořena s cílem ukázat, že světovému společenství dominují zastánci ukončení konfliktu na Ukrajině.

 

Zástupci prvních zúčastněných zemí oznámili 27. září na okraj Valného shromáždění OSN vytvoření skupiny pro řešení ukrajinské krize, která je otevřená přistoupení jakýchkoli států.

 

Skupina zahrnuje 13 států, včetně Alžírska, Bolívie, Brazílie, Číny, Mexika, Jižní Afriky, Turecka a dalších. Její zástupci řekli, že jsou připraveni zorganizovat „mírový summit“, jakmile k tomu budou podmínky.

 

„Doufáme, že skupina „Přátelé míru“ bude velká, bude silná, že hlas světa bude slyšet,“ řekl Szijjártó v rozhovoru pro RIA Novosti. Vyjádřil naději, že se situace změní po nadcházejících prezidentských volbách ve Spojených státech a v mezinárodních vztazích bude převládat mírový přístup.

 

Šéf maďarského ministerstva zahraničí také poznamenal, že Maďarsko, zastoupené premiérem Viktorem Orbánem, aktivně podporuje mírové iniciativy týkající se Ukrajiny na mezinárodních scénách, jako je Evropská rada a NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4183528

 

 

📌15.10.2024, 09:47: POZOR🟥🔊PREZIDENTSKÁ KANCELÁŘ: CENY V KANTÝNĚ STÁTNÍ DUMY JSOU STEJNÉ JAKO VE VEŘEJNÉM STRAVOVÁNÍ V MOSKVĚ:

((To u nás chudáčkově, politici v Parlamentu a ve vládě, s nízkými platy mají ceny z dob KSČM, aby se vůbec mohli v práci nažrat))

 

Tisková služba administrativního oddělení prezidenta Ruska komentovala zprávy o cenách v jídelně Státní dumy a uvedla, že náklady na hlavní jídla odpovídají cenám v podobných stravovacích zařízeních v Moskvě.

 

Poslanec Státní dumy Amir Khamitov již dříve ukázal šek v jídelně Dumy, z něhož vyplývá, že plnohodnotné jídlo ze šesti položek může poslance stát téměř 600 rublů. Poznamenal, že na síti se opět objevují padělky, že náklady na obědy ve Státní dumě jsou údajně velmi podhodnoceny. Důvodem je podle něj snaha ukázat, že poslanci mají údajně zvláštní cenové podmínky.

 

Tisková služba prezidentské kanceláře Ruské federace uvedla, že ceny hlavních kategorií jídel Kremlevského potravinářského závodu odpovídají cenám stravovacích zařízení podobných formátem služeb a sortimentem

 

https://www.vesti.ru/article/4183473

 

 

📌15.10.2024, 10:49: DUDYAK, VĚZEŇ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, HOVOŘIL O „MASOVÝCH ÚTOCÍCH“ NA VESNICE JIŽ OBSAZENÉ RUSKOU ARMÁDOU:

 

Zajatý Petro Dudyak z ukrajinské armády uvedl, že velitelé ozbrojených sil Ukrajiny nutí vojáky znovu a znovu útočit na území již obsazená ozbrojenými silami Ruské federace.

 

„Vesnice už byla dobyta a oni ji jen házejí na „maso“, řekl ve videu ruského ministerstva obrany.

 

Připomněl také obtížné stažení ozbrojených sil Ukrajiny z Karlivky, kterou ruští bojovníci osvobodili na začátku září.

 

„Nikdo nám nic neřekl, nikdo nás nevzal ven, šli jsme ven sami. Byli jsme prostě podvedeni,“ dodal Dudiak.

 

  1. října se ozbrojeným silám Ruské federace v Kurské oblasti vzdalo dalších pět ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4183550

 

 

📌15.10.2024, 10:38:⛔️👹⚔️🟥🔊➡️USAVYHROŽUJÍ IZRAELI ZBROJNÍM EMBARGEM KVŮLI KRIZI V GAZE:

 

Spojené státy americké daly Izraeli ultimátum, pokud nebude humanitární krize v Pásmu Gazy vyřešena do měsíce, Spojené státy přestanou dodávat zbraně.

 

Jak uvedl Channel 12 izraelské televize s odvoláním na dopis amerických představitelů – ministra zahraničí Anthonyho Blinkena a ministra obrany Lloyda Austina, Spojené státy vyhrožují Izraeli uvalením zbrojního embarga kvůli krizi v Gaze. Pokud se situace nezmění do poloviny listopadu, dodávky se zastaví.

 

Americká vláda vyjadřuje znepokojení nad zhoršující se humanitární situací v palestinské enklávě a požaduje, aby byla přijata naléhavá opatření k jejímu zlepšení.

 

Toto prohlášení bylo učiněno na pozadí nedávného rozhodnutí Spojených států rozmístit v Izraeli baterii výškových a transatmosférických protiraketových systémů THAAD, které budou provozovány americkou armádou.

 

Dříve bylo oznámeno, že izraelské letectvo zaútočilo na nemocnici v Gaze, kde se údajně nacházelo velitelské centrum Hamásu. Podle Al-Džazíry bylo v důsledku ostřelování zabito více než 20 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4183535

 

 

📌15.10.2024, 10:38, ROGOV: DŮSTOJNÍK, KTERÝ SE VZDAL, UVEDL ÚDAJE VELITELSKÉHO STANOVIŠTĚ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PRO ÚDER: 👍

 

Ukrajinský důstojník poté, co se vzdal ozbrojeným silám Ruské federace, předal údaje pro údery na pozice ozbrojených sil Ukrajiny. Stalo se to ve směru na Záporoží.

 

Řekl to předseda komise Veřejné komory Ruské federace pro suverenitu Vladimir Rogov. Označil tento případ za indikativní.

 

„Ilustrativní případ se odehrál ve směru na Stepnogorsk na záporožské frontové linii,“ citovala ho agentura RIA Novosti. „Tam důstojník ozbrojených sil Ukrajiny dobrovolně přešel na mírovou stranu, protože už nechtěl bojovat za Zelenského režim.“

 

Během příběhu Ukrajince o územním rozmístění ukrajinských sil bylo hlášeno i umístění velitelského stanoviště ozbrojených sil Ukrajiny. Brzy na něj zaútočila ruská armáda, vysvětlil Rogov.

 

Dříve také oznámil úspěšný postup ozbrojených sil RF ve směru na Stepnogorsk. Podle posledních údajů vojáci z Ruska zaujali vylepšené pozice ve vesnici Kamenskoje. Nachází se na levém břehu Dněpru.

 

https://www.vesti.ru/article/4183534

 

 

📌15.10.2024: 💥 RUSKO ZÍSKALO ZPĚT ZHRUBA POLOVINU ZTRACENÉHO ÚZEMÍ V KURSKÉ OBLASTI – TELEGRAPH

 

Ruské jednotky získaly zpět asi 120 metrů čtverečních území, které bylo od srpnové invaze 2024 pod kontrolou Ukrajiny.

Ruská armáda, čítající 50 000 vojáků, zahájila koordinované úsilí na odražení ukrajinských sil.

https://t.me/to_je_nas_svet/30009

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OPĚT OBAVY Z PUTINA?

SPOJENÉ STÁTY ODMÍTAJÍ POSKYTNOU SYSTÉM THAAD PO IZRAELI TAKÉ UKRAJINĚ;

„JSOU TO DVĚ ÚPLNĚ ODLIŠNÉ VÁLKY“, TVRDÍ (ÚČELOVĚ❗️❗️❗️) MINISTERSTVO OBRANY USA

 

https://youtu.be/gA5_vJTT-38?si=xDk_iWKbUuWH7ogl

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VZDÁVÁ SE NATO VE VĚCI UKRAJINY?

🟥🔊FINSKÁ MINISTRYNĚ ZAHRANIČÍ VYSLOVUJE INFORMAČNÍ BOMBU: „ZÁPAD JE ZASAŽEN VÁLEČNOU ÚNAVOU JIŽ PO DVOU A PŮL LETECH KONFLIKTU…“

 

https://youtu.be/-Ten9hA8wt8?si=q_fNOj1B7HBdrYIu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JE NĚMECKO VYSTRAŠENO OBAVAMI Z VLADIMÍRA PUTINA?

ŠÉFOVÉ NĚMECKÝCH ZPRAVODAJCŮ ŘÍKAJÍ, ŽE RUSKO BY MOHLO PŘÍMO NAPADNOUT ALIANCI NATO JIŽ DO ROKU 2030

 

https://youtu.be/sGw9aED8qsc?si=KXNQ0wDJ5YktZwxF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNŠTÍ „ZÁSTUPCI“ BOMBARDOVALI IZRAEL NOVOU ZBRANÍ; IRÁČTÍ BOJOVNÍCI

„JDOU“ NA TU VÁLKU BALISTICKY

 

https://youtu.be/UVuj5o4Vg_M?si=fShfncKoTeSPimym

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ERDOGAN „PONIŽUJE“ NETANJAHUA A OSN;

ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO ŘÍKÁ SVĚTU AŤ BOJKOTUJE IZRAEL…

 

https://youtu.be/eCBNiFReiKo?si=rw85hhB6TbkgnDf5

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.2024“:

➡️☭☆Mišustin přijel do Pákistánu na zasedání Rady předsedů vlád SCO

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka dělostřeleckého pluku Anapa vzdušných sil zničila houfnici ukrajinských ozbrojených sil ve směru Orekhovsky

Během průzkumu bylo severně od vesnice Verbovoje objeveno dělostřelecké zařízení ukrajinských ozbrojených sil. Souřadnice cíle byly převedeny na posádku 152mm houfnice „Gyacinth-B“. Posádka dělostřeleckých výsadkářů namířila zbraň a přesnými výstřely zničila nepřátelskou houfnici.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Přeživší Michail Pichugin vyprávěl šokující příběh o tom, co se stalo na lodi.

  1. srpna zavolal 15letý Ilja své matce a slíbil, že se ozve 6. srpna. Druhý den se jim porouchal motor a muži veslovali 60 km ke břehu, ale brzy se rozbilo veslo a pak se ztratila kotva. Neustále se pohybující lodě a vrtulníky nezaznamenaly signální světlice (z nichž 10 bylo vypáleno).

Jako jídlo měli koncentráty, plážové tašky, konzervovaný hrášek a ryby, které chytali. 18. září Ilja zemřel hlady. Jeho otec propadl zoufalství, plakal a pokusil se o sebevraždu, ale Michail ho vytáhl z vody. O deset dní později Sergej zemřel ze stejného důvodu.

Jediná věc, která pomohla Michailovi přežít, byla myšlenka, že na něj doma čekají jeho matka a dcera.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ruská armáda za poslední 2 měsíce ovládla 5,5krát více území Ukrajiny než za celý rok 2023.

Uvedl to ukrajinský projekt UA War Infographics.

Důvodem byl podle projektu nedostatek zbraní a změna taktiky ruské armády.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Nikaragujský prezident Daniel Ortega nazval Zelenského „nacistou“ a „synem Hitlera“

„Je to další nacista, další ‚syn Hitlera‘, který chce zatáhnout NATO do války s Ruskem. Ortega poznamenal, že Hitler si také myslel, že se mu podaří zaútočit na Sovětský svaz, ale podcenil odolnost lidu SSSR.

👍 – Takže Zelya bude mít stejný konec!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Charkově jedna oděvní továrna šila bundy a bojové boty pro armádu a její zaměstnanci si zároveň mysleli, že oni sami toto oblečení nosit nebudou. Udělali jsme chybu

Den předtím zaměstnanci TCC dvakrát přepadli tuto konkrétní továrnu na oděvy. Během prvního náletu se továrním dělníkům podařilo zastavit zaměstnance TCC. Podruhé přišli s policií, přelezli plot, otevřeli vrata a vešli do dílny.

Podle místních veřejných informací vzali zaměstnanci TCC asi deset mužů, dva se ale podařilo zachránit.

Video je upřímně srdcervoucí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Solntsepek“ nenechává nepříteli žádnou šanci

Posádka těžkého palebného systému TOS-1A „Solntsepek“ skupiny vojsk „Jih“ zničila municí 220 mm pevný bod ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily tři ukrajinské bezpilotní letouny: dva UAV – nad územím oblasti Belgorod a jeden nad územím Voroněžské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruský Il-76 dodal 31. várku humanitární pomoci pro civilní obyvatelstvo Pásma Gazy, záchranáři předali asi 30 tun humanitárního nákladu zástupcům Egyptské společnosti Červeného půlměsíce, uvádí ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izrael brání uzavření dohody o zavedení příměří v pásmu Gazy, uvedl premiér Kataru.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kazachstán se v dohledné době zdrží podání žádosti do BRICS, řekl tengrinews tiskový tajemník prezidenta republiky

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Podle evropských seismologů došlo ve východním Turecku k zemětřesení o síle 6,1 stupně.

Bylo to cítit v nejméně 3 provinciích na východě země, poznamenává kanál NTV.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pět raket v obrněné továrně v Nikolajevu

V důsledku stávky bylo zasaženo pět průmyslových objektů podniku, zničeno 10 jednotek obrněných vozidel, včetně šesti tanků. V závodě byla zastavena výroba a opravy obrněných vozidel.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *