, ,

16.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ TY, KTEŘÍ SE SNAŽÍ VZDÁT

16.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ TY, KTEŘÍ SE SNAŽÍ VZDÁT

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NOVÝ DŮKAZ PROTI AMERICKÝM TAJNÝM SLUŽBÁM; ODSTŘELOVAČ VIDĚL ÚTOČNÍKA NA TRUMPA, ALE „NEUDĚLAL NIC„.

 

https://youtu.be/fMckzRfFkS8?si=8ZkE9ey9k4EnAPnv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŠÉF UKRAJINSKÉ ARMÁDY (SYRSKIJ) JE PŘIPRAVEN SE VZDÁT“: VELKÉ PROHLÁŠENÍ UKRAJINSKÉ ZÁKONODÁRKYNĚ. V DOBĚ, KDY RUSKO NA BOJIŠTÍCH SRÁŽÍ KYJEV NA KOLENA

 

Vzpoura v Kyjevské armádě?

 

https://youtu.be/bmd_8GTUA20?si=4NBxvQTVxnEu96DS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ „ODHAZUJE“ BIDENA A LÁKÁ TRUMPA? VELKÝ UKRAJINSKÝ POSUN K REPUBLIKÁNŮM?

https://youtu.be/hN5Fo7dP47s?si=4XQTXFT6LrLf8Nxh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HÚTIJŠTÍ REBELOVÉ BUDOU CÍLIT NA JADERNÁ ZAŘÍZENÍ VE SPOJENÝCH STÁTECH? MRAZIVÉ ODHALENÍ „RAKETY SE JIŽ VYRÁBĚJÍ“ OD JEMENSKÉHO HNUTÍ ANDAR ALLÁH

 

https://youtu.be/mtBXFTjycrk?si=EZr-_VGeKIH0dMD-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ZABILI 1.900 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN; PODÍVEJTE SE, JAK BRITSKÉ DĚLO „POLYKÁ PRACH“ NA BOJIŠTI V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/vJA8oEET3lY?si=6VXnmCyXiIopfG8g

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️16.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÚTOK NA TRUMPA: USA OBVINĚNY Z FINANCOVÁNÍ POKUSU O ZAVRAŽDĚNÍ SVÉHO ARCINEPŘÍTELE PUTINA

 

Opravdu Spojené státy financovali Ukrajinu, aby zabili Putina??? Snažil se Kyjev zavraždit Putina za pomoci Washingtonu? ((To už je léta do očí bijící, přece!!!))

 

https://youtu.be/bgdYBBFHOc8?si=R6F34yrQaddrN_da

 

 

 

📌16. července 2024, 8:59: ČTYŘI LIDÉ ZRANĚNI PŘI ÚTOKU NA ŠEBEKINA:

 

Nejméně čtyři lidé byli zraněni v důsledku dělostřeleckého ostřelování oblasti Belgorod, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Ráno 16. července se vesnice Novaja Tavolžanka a Šebekino staly terčem útoku. Tři obyvatelé posledně jmenovaného utrpěli různá zranění: jeden muž měl střepinu na noze, druhý měl pronikavou ránu do hrudníku a třetí měl tříštivou zlomeninu čelisti. Všechny oběti jsou v nemocnici.

 

Další muž byl zraněn při ostřelování Novaja Tavolžanka, byla mu diagnostikována šrapnelová poranění bederní oblasti, ale i paží a nohou.

 

Několik oblastí v Šebekinu zůstalo bez elektřiny, protože energetické zařízení bylo poškozeno. Poškozeny byly dva bytové domy a pět soukromých domů, zničena byla garáž obecního ústavu, poškozeno bylo celkem 12 aut.

 

https://www.vesti.ru/article/4048646

 

 

📌16. července 2024, 10:37, PESKOV: POLITICKÉ NÁSILÍ VE SPOJENÝCH STÁTECH ZNEPOKOJUJE CELÝ SVĚT:

 

Násilí během prezidentské volební kampaně ve Spojených státech vyvolalo podle Kremlu obavy po celém světě.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov v komentáři k situaci s pokusem o atentát na Donalda Trumpa připomněl, že americká ekonomika je největší na světě a na obranu se ve Spojených státech vynakládají „šílené peníze“ – více než v jiných zemích dohromady.

 

„Samozřejmě, když v takové zemi začne během volební kampaně převládat násilí na domácí politické scéně, pak je to věc znepokojení celého světa, včetně Ruska,“ řekl mluvčí Kremlu televizi Zvezda.

 

Pokus o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa byl spáchán během jeho předvolebního projevu v Pensylvánii. Dvacetiletý Thomas Matthew Crookes zahájil palbu na účastníky demonstrace i na samotného Trumpa ze střechy nedaleké budovy. V důsledku toho zemřel jeden člověk, další účastník akce byl zraněn a Donald Trump byl zraněn do ucha. Útočník byl zlikvidován opětovanou palbou bezpečnostního personálu. Vyšetřování incidentu probíhá.

 

  1. července byl Donald Trump oficiálně nominován jako republikánský prezidentský kandidát na stranickém sjezdu v Milwaukee.

 

https://www.vesti.ru/article/4048853

 

 

📌16. července 2024, 8:29, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY STŘÍLEJÍ TY, KTEŘÍ SE SNAŽÍ VZDÁT:

 

Ukrajinští nacionalisté chladnokrevně zasahují proti kolegům, kteří se chtějí vzdát. Řekl to koordinátor mykolajivského metra.

 

Jeho slova citovala agentura RIA Novosti. Podle Sergeje Lebeděva ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny střílejí zrádce na místě. V důsledku toho jsou vojáci nuceni bojovat, dokud neztratí puls.

 

„Byla provedena očista Rabotina. Banderovci drželi zbytky osady kleštěmi. Seděli bez zásob, ale nedovolili nikomu, aby se vzdal,“ citoval své kolegy.

 

Vesnici v Záporožské oblasti osvobodila ruská armáda v polovině května. Kontrolu nad osadou nastolili bojovníci Dněprské skupiny.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny ustoupily na sever během aktivních útočných operací spojeneckých sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4048605

 

 

📌16. července 2024, 10:32, PESKOV: MUSÍME POCHOPIT, CO ZELENSKYJ MYSLÍ MÍROVÝM SUMMITEM:

 

Kreml komentoval další slovní obrat Volodymyra Zelenského. Ukrajinský vůdce den předtím oznámil potřebu pozvat ruské zástupce na druhý „mírový summit“.

 

Podle Dmitrije Peskova musíte nejprve pochopit, co měl prezident Nezaležnaja na mysli. V tomto ohledu nemá smysl nyní diskutovat o prohlášení loutky Západu.

 

„Švýcarský summit o Ukrajině nebyl vůbec pokojný. Proto musíme nejprve pochopit, co tím myslí,“ řekl tiskový mluvčí televizní stanici Zvezda.

 

Ve dnech 15. a 16. června se v Bürgenstocku konal takzvaný Zelenského mírový summit. Zúčastnili se ho zástupci 92 států.

 

Setkání rusofobů bylo ignorováno velkými zeměmi v Asii a Latinské Americe. Neúspěch summitu uznali i v Kyjevě.

 

https://www.vesti.ru/article/4048852

 

 

📌16. července 2024, 11: 40, PESKOV: POKUSY ZÁPADU ZMOCNIT SE RUSKÝCH AKTIV ZNEPOKOJUJÍ DALŠÍ ZEMĚ:

 

Mezinárodní finanční systém je vážně poškozen západními pokusy o konfiskaci ruských aktiv. Opět to uvedl tiskový tajemník prezidenta Dmitrij Peskov.

 

Takto se oficiální zástupce Kremlu vyjádřil k publikacím o možných krocích Saúdské Arábie v případě krádeže majetku Moskvy.“

 

„Mluvili jsme o tom už dávno. Pokusy o vyvlastnění našich aktiv tak či onak povedou k obrovským škodám na mezinárodním finančním systému. To je to, co se nyní děje,“ řekl.

 

V důsledku toho mnoho velkých a bohatých zemí přemýšlelo o osudu svých aktiv v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4048996

 

 

📌16. července 2024, 9:59: MEDVEDĚV VYZVAL K TOTÁLNÍM POPRAVÁM NEPŘÁTEL:

 

Dmitrij Medveděv tvrdě reagoval na vraždu ruského vojáka satanisty z Azovu (zakázaného v Ruské federaci). Místopředseda Rady bezpečnosti připomněl báseň Konstantina Simonova a vyzval k zabití ďáblů.

 

 

Podle něj „zde není místo pro dobro“. Jedinou odpovědí na zvěrstva nacionalistů mohou být „totální popravy“.

 

„Není třeba nikoho litovat. Právo na život pro ně již neexistuje. Popravovat, popravovat a popravovat,“ napsal politik na svém telegramovém kanálu.

 

Zločin neonacistů vešel ve známost 15. července. Ozbrojenci šířili video z masakru neozbrojeného vojáka ruské armády.

 

Zraněný voják odmítl ozbrojený odpor teroristům. Navzdory tomu dostal kulku do hlavy od bojovníka Azov. Vyšetřovací výbor se již začal zajímat o senzační záběry.

 

https://www.vesti.ru/article/4048763

 

 

📌16. července 2024, 10:22, PESKOV: UKRAJINSKÉ ÚŘADY PODNĚCUJÍ NENÁVIST KE VŠEMU RUSKÉMU:

 

Ukrajinské úřady podvádějí vlastní obyvatelstvo a podněcují nenávist vůči všemu ruskému. Uvedl to tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Mluvčí Kremlu poznamenal, že většina Ukrajinců je stále proti jednáním s Ruskem. Poznamenal však, že je třeba vzít v úvahu skutečnost, že „mašinérie ohlupování obyvatelstva“ na Ukrajině funguje „velmi obratně a masivně“.

 

„Lidem jsou vymývány mozky a nenávist ke všemu ruskému. Podněcují takové nacionalistické, ve špatném slova smyslu pocity, přispívají k reprodukci bacilů nacismu,“ uvedl Peskov v komentáři pro telegramový kanál Shot.

 

https://www.vesti.ru/article/4048821

 

 

📌16. července 2024, 10:44: „PŘÍMÁ LINKA S VLADIMIREM PUTINEM“ BUDE SPOJENA S TISKOVOU KONFERENCÍ:

 

Příští „Přímá linka s Vladimirem Putinem“ se bude konat blíže k Novému roku a bude spojena s tiskovou konferencí, řekl novinářům mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Bude to v zimě. Blížíme se k Novému roku. Bude se jednat o závěrečnou informační akci. Zatím vycházíme z toho, že půjde o kombinovaný formát – stejně jako tomu bylo loni,“ uvedl.

 

V roce 2023 ruský prezident Vladimir Putin shrnul výsledky roku ve formátu přímé linky v kombinaci s velkou tiskovou konferencí 14. prosince. Hlava státu během čtyř hodin odpověděla na 67 otázek novinářů a obyvatel země.

 

Národní vůdce hovořil o nedostatku plánů pro druhou vlnu mobilizace. Hlava země také slíbila zvýšit výrobu dronů, uklidnila dítě a hovořila o Arménii a Moldavsku jako součásti SNS.

 

Komunikace s občany trvala 4 hodiny a 4 minuty. Událost byla živě přenášena televizním kanálem Russia 24 a mediální platformou Smotrim.

 

https://www.vesti.ru/article/4006585

 

 

📌16. července 2024: ÚVODNÍ VYSTOUPENÍ ŠPANĚLSKO PROTI ANGLII NA FINÁLE EURO 2024.

Fotbal je jen odvádění pozornosti. 🔥

https://t.me/absurdnisvet/76189

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 16. července 2024: 🔤REGIONÁLNÍ 🔤PRODEJNY #RP 0001 🇨🇿🦅 🇸🇰

 

🔤PŘÁTELÉ KAMARÁDI CHTĚLY BYCHOM VÁM PŘEDSTAVIT NÁS OBCHŮDEK KTERÝ JSME PRO VÁS NEDÁVNO OTEVŘELI.

 

Projekt našeho obchůdků je založen na kvalitě českých potravin a výrobků od poctivých výhradně českých farmářů a výrobců. Jedná se o poctivé výrobce, se kterými se třeba potkáváme na Farmářských trzích. Většina z nás mají na svých farmách obchůdky podobného tipu, ve kterých prodávají své výrobky a ostatní sortiment stejně jako my. Je to takové přiblížení širšího sortimentu na jednom místě abyste nemusely objíždět několik farem, a abyste si nakoupily kvalitu na jednom místě 🙂

 

NAJDETE U NÁS NAPŘÍKLAD:

👉Uzeniny a maso z farmy Bureš z Pustiměře

👉Kozí výrobky z farmy Nikada z Osičan

👉Zeleninu ze Strážnice od pana Uhmana

👉Mouku přímo z mlýna Tupesy (https://www.facebook.com/mlyn.tupesy)

👉Čaje ze Sonnentoru

👉Tvarůžkové výrobky z Loštic

👉Pivo z Pivovaru V Jarošově

👉Mošty z Nětčic od pana Kargera (https://www.facebook.com/jan.karger.92)

👉Marmelády a musli z Ježková statku

👉Těstoviny a těsta z Vojkovic

👉Kečupy a zelí od paní Haderkové z Hulina

👉Med a výrobky z něj z Roštína

👉Víno z Litenčic

👉Kroměřížskou Kávu

👉Čerstvé ryby z Koryčan

👉Koření od třetiny

👉A především naše mléčné dobroty, vejce a chlazená kuřata…

A MNOHO A MNOHO DALŠÍHO….

 

Pokud máte rádi kvalitní české a čerstvé potraviny, které neputuji přes oceán ale vypěstovali nebo vyrobily je lidé ve vašem okolí… Tak se určitě stavte věřte, že si vyberete Má to smysl, chuť a především kvalitu 🙂

Zdroj: FB Statek Slížany (https://www.facebook.com/share/p/4TWMT31YtkaxMTa7/)

 

🐥🐔🍆🍅🥔🥕🥕🥦🍷🍇🍯

Statek Slížany

Morkovice – Slížany 37

tel.+420 607 164 185

ČR, Morava, okres Kroměříž

Další informace

https://www.statekslizany.cz/

🔤ár slov o obci Slížany. (https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sl%C3%AD%C5%BEany)

 

🔤apa Slížany 37 (https://mapy.cz/s/fefofosuje)  , je to poblíž hlavní silnice. A najdete tam nejen obchůdek. (https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7303?single)

 

😉 Poblíž v Morkovicích je zámek a košíkářské muzeum, a v okolí další zajímavosti,  takže pokud to má člověk „z ruky“, je to jistě i dobrý tip na výlet. Pozor na provozní dobu.

Každopádně i ta by mi vyhovala.

Ač to mám trochu z ruky, tak se jistě zastavím. Dle zjištěných informací to skutečně stojí i za delší výlet.

Hluboce smekám kšiltoffku. 😏 🍷

 

Být takovýchto hospodářů povícero, tak se klobálisti mohou jít klouzat. 🤙

 

↘️ Naštěstí jsou různé faktické způsoby, jak klobálistům zatopit.

Všechny jsou vlastně na podobném principu. Podporovat hlasováním peněženkou české a slovenské firmy a tím vlastně i sami sebe.

Více se dozvíte na tomto odkazu

https://t.me/+7GNy_zufQoZiYmQ0  ⏪

 

(https://www.facebook.com/share/p/n15zJtvxQsdHs4qE/) …

🦅 https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR

🇨🇿#ZaR Rodná hrouda – podpora NAŠICH ‼️ ČR & SR regionů 🇸🇰 15.6.2024 04:00

🕺 Máte typ na regionální provozovnu či akci (https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7243)  v ČR i SR? 😋

 

Zašlete bližší info na mail

rodnahrouda@tutamail.com

případně do komentu, nejlépe k originálu příspěvku.

https://t.me/Rodna_hrouda_ZaR/7284

 

 

📌16. července 2024: OBAMOVA ŽENA JE MUŽ?

 

Katolická sekta mi vyčítala, že jsem rasista, že jsem to řekl!! S pozdravem, vy pokrytci

 

https://youtu.be/eQgE627sH-c?feature=shared

 

 

📌16. července 2024: 🚨 VE VŠECH ZEMÍCH EU ❗️❗️❗️ 🚨

 

  1. listopadu 2025 chtějí centrální banky zavést CBDC (digitální měny) a tím nám konečně vzít svobodu, viz zpráva Dominika Kettnera!

Předpokladem pro zavedení je digitální identita, kterou nyní systémové strany připravují také v Rakousku! Byli jsme jedinou stranou v parlamentu, která proti tomu vystoupila, a já jsem o tom promluvil!

 

❗️❗️❗️BLÍŽÍCÍ SE VOLBY DO NÁRODNÍ RADY MUSÍME JEDNOZNAČNĚ VYHRÁT, JINAK JE KONEC❗️❗️❗️

 

https://youtu.be/LbKGReB-EVw?si=biBQ9d6OUWVGwdNT

 

 

📌16. července 2024: NE, TO NENÍ AFRIKA, TO JE BERLÍN…..11.07.24 Muž smrtelně zraněn nožem ve sporu o parkovací místo v Berlíně.

https://t.me/absurdnisvet/76209

 

 

📌😷16. července 2024: AGENDA POKRAČUJE🤦🏻🤬

 

V reakci na několik případů korony mezi jezdci byl na Tour de France zaveden požadavek na masky pro zástupce médií. Organizátoři Tour of France to oznámili v neděli ve zprávě místním novinářům.

 

https://www.t-online.de/sport/mehr-sport/radsport/id_100448490/tour-de-france-fuehrt-maskenpflicht-wegen-corona-sorge-wieder-ein.html

 

 

📌📢16. července 2024: FRANCIE ZAČÍNÁ VYPÍNAT TELEVIZNÍ KANÁLY, KTERÉ ZPOCIBNUJE AGENDU WEF „NETTO-NULL-AGENDA

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron pověřil Úřad pro regulaci audiovizuálních a digitálních komunikací (Arcom) k uzavření televizních kanálů ve Francii, které se odváží zpochybňovat „agendu nulové sítě“ WEF.

 

⚠️ Tento týden bylo společnosti Arcom nařízeno přísně pokutovat druhý největší zpravodajský kanál v zemi za lehkou kritiku globálního oteplování způsobeného člověkem.

 

https://telegra.ph/Frankreich-beginnt-mit-der-Abschaltung-von-TV-Sendern-die-die–Netto-Null-Agenda–des-WEF-in-Frage-stellen-07-15

 

 

📌16. července 2024: NĚMECKO NEMÁ PRÁVO UMISŤOVAT NA SVÉM ÚZEMÍ AMERICKÉ RAKETY DLOUHÉHO DOLETU.

 

Uvedla to předsedkyně horní komory ruského parlamentu (Rada federace) Valentina Matvijenková v rozhovoru s novinářem VGTRK Pavlem Zarubinem, který jej zveřejnil na svém kanálu Telegram. Matvijenková zdůraznila, že toto nařízení, které je stále platné, bylo stanoveno v poválečné dokumentaci: „TO JE ZCELA NEPŘIJATELNÉ. POKUD VEZMETE V ÚVAHU VŠECHNY DOKUMENTY Z POVÁLEČNÉ DOBY, PODLE PODEPSANÝCH DOHOD NEMÁ NĚMECKO ŽÁDNÉ PRÁVO MÍT ZBRANĚ TOHOTO TYPU.“

 

Matvijenková vyjádřila naději, že se tak stane bude „ruská reakce tvrdá a přiměřená“. O jaké papíry přesně šlo, neupřesnila, dodala: „TOTO JE NÁSTROJ SPOJENÝCH STÁTŮ A KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU K UDRŽENÍ SVÉ HEGEMONIE PROSTŘEDNICTVÍM ZASTRAŠOVÁNÍ, STRACHU, POSÍLÁNÍ ZBRANÍ NA VŠECHNA PROBLÉMOVÁ MÍSTA, ORGANIZOVÁNÍ BAREVNÝCH REVOLUCÍ A SVRŽENÍ REŽIMŮ.“

 

  1. července bylo zveřejněno společné prohlášení Spojených států a Německa, v němž se uvádí, že počínaje rokem 2026 bude Washington na německém území rozmisťovat nové zbraně s větším doletem, než jaké jsou v současnosti umístěny jinde v Evropě. Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov řekl, že takové plány Washingtonu zvyšují pravděpodobnost závodů ve zbrojení raket a mohou vést k nekontrolované eskalaci.

 

Prezident Vladimir Putin varoval, že Rusko odpovídajícím způsobem zareaguje, pokud budou americké rakety středního a krátkého doletu rozmístěny v jakékoli oblasti světa. Na konci června řekl, že Moskva by měla takové střely začít vyrábět po odstoupení USA od Smlouvy o jaderných silách středního doletu (INF Treaty). „V zásadě jsme příslušnému odvětví již dali příslušné pokyny,“ uvedla ruská hlava státu.

 

https://t.me/kenjebsen

 

 

📌💉🎚️16. července 2024: ❗️❗️❗️💥Robert Redfield, bývalý šéf CDC („US-Wieler“):

POŠKOZENÍ VAKCÍNOU BYLO UTAJOVÁNO, POVINNÉ OČKOVÁNÍ BYLO NEJVĚTŠÍ CHYBOU, MRNA NEZABRÁNÍ INFEKCI A MÁ VEDLEJŠÍ ÚČINKY:

 

Stefan Homburg: „Takhle funguje zpracování! Pro nás bohužel ne, protože semafor jejich závažné chyby zametá pod koberec.

 

Americký přístup k vyšetřování je „bi-partisan“, tedy podporovaný demokraty a republikány.

 

V Německu jsou vyšetřovací výbory blokovány, a pokud existují, jako v Braniborsku jsou tam zakázány video a audio nahrávky, aby je bylo možné pořizovat. co veřejnost si ničeho nevšimla.

 

Doposud se přední média držela pevně. Výše uvedený citát vedoucího oddělení PEI se objevil pouze v alternativních médiích. Mnozí budou brzy znovu běžet pro injekci, bez ohledu na to, zda je to korona, ptačí chřipka nebo cokoli jiného, ​​co se jim říká, je to škoda!

 

https://www.hsgac.senate.gov/hearings/risky-research-oversight-of-u-s-taxpayer-funded-high-risk-virus-research/

 

 

📌16. července 2024: 💥💉 Dr. Sabine Hazan:  „MRNA VAKCÍNY ZABÍJEJÍ BIFIDOBAKTERIE

 

V tomto videu Dr. Sabine Hazan informovala o svých zjištěních z roku 2020, že MRNA VAKCÍNY ZABÍJEJÍ BIFIDOBAKTERIE A ZPŮSOBUJÍ TRVALÉ POŠKOZENÍ.

 

Dr. Hazan si klade otázku, proč vakcína nadále útočí na tyto bakterie a jak obtížné je pro lékaře najít řešení tohoto problému, protože je téměř nemožné publikovat údaje, které jsou v rozporu s národními narativy o zdraví.

https://t.me/absurdnisvet/76214

 

 

📌16. července 2024: NĚMECKÁ MÉDIA  – NENÁVIST DONALDA TRUMPA:

https://t.me/absurdnisvet/76215

 

 

📌16. července 2024: TO JSOU ONI, DEMOKRATÉ❗️❗️❗️

 

EU trestá Orbána:

 

Předsedkyně Komise Ursula von der Leyen reaguje na samostatné úsilí maďarského premiéra Viktora Orbána v politice Ukrajiny rozhodnutím o bojkotu.

Oznámila, že budoucích neformálních ministerských jednání pod vedením současného předsednictví Rady EU v Maďarsku se nezúčastní komisaři, ale pouze vysocí úředníci.

Kromě toho se Evropská komise vzdává tradiční zahajovací návštěvy maďarského předsednictví, oznámil mluvčí.

 

https://archive.ph/wip/9jwhx

 

 

📌16. července 2024: 🇺🇸 V REAKCI NA ÚTOK PODNIKATEL ELON MUSK PŘISLÍBIL DARY VE VÝŠI 45 MILIONŮ DOLARŮ MĚSÍČNĚ NA TRUMPOVU KAMPAŇ.

 

👉Celková částka daru by v této volební kampani mohla činit až 225 milionů dolarů.👍

 

 

https://www.reuters.com/world/us/musk-plans-commit-around-45-million-month-new-pro-trump-super-pac-wsj-reports-2024-07-16/

 

 

📌16. července 2024,  IRSKO, COOLOCK: MÍSTNÍ SE VE VELKÉM SHROMAŽĎUJÍ, ABY ZABRÁNILI VÝSTAVBĚ MIGRANTA V OBLASTI.

 

Stavební dělníci z místa utekli a jejich zařízení hoří.

https://t.me/absurdnisvet/76219

 

👉Gardai jsou v plném režimu Rambo a doslova vybíjejí znepokojené občany z ulic, kteří protestují proti výstavbě obrovského centra pro migranty v Coolocku.

Velká demonstrace je plánována na 18:00.

https://t.me/absurdnisvet/76220

https://t.me/absurdnisvet/76221

https://t.me/absurdnisvet/76222

https://t.me/absurdnisvet/76223

https://t.me/absurdnisvet/76224

https://t.me/absurdnisvet/76225?single

https://t.me/absurdnisvet/76226

https://t.me/absurdnisvet/76227

https://t.me/absurdnisvet/76228

 

 

📌16. července 2024: TĚLA NA SKLÁDCE ODPADU: NA SKLÁDCE ODPADU V KENI BYLO NALEZENO DEVĚT TĚL ŽEN.

 

Nyní má policie hlavního podezřelého. Podle policie se třiatřicetiletý muž přiznal k zabití 42 žen a vyhození těl na smetiště. První obětí byla jeho žena. Šéf kriminálního oddělení mluví o „sériovém vrahovi bez respektu k lidskému životu“: Víte, kolik Keňanů je v EU?

https://t.me/absurdnisvet/76229

 

 

📌16. července 2024: FINSKO BUDE MÍT BRZY NA HRANICI S RUSKEM VELMI TĚSNOU KONTROLNÍ SÍŤ, KAM TÉMĚŘ NIKOHO NEPUSTÍ – A PAK MÁ PRAVDĚPODOBNĚ NEJPŘÍSNĚJŠÍ AZYLOVÝ ZÁKON V EU.

Jedinečné v Evropě: Migranti mohou být dokonce odmítnuti a posláni zpět, aniž by museli kontrolovat jejich žádost o přijetí.

https://t.me/absurdnisvet/76230

 

 

📌16. července 2024: 📈 PRAVDĚPODOBNOST, ŽE DONALD TRUMP VYHRAJE PREZIDENTSKÉ VOLBY V ROCE 2024 V USA, SE PO POKUSU O ATENTÁT ZVYŠUJE O 6,7 % NA 65,1 %😏

https://t.me/absurdnisvet/76232

 

 

📌16. července 2024: NAVZDORY MASIVNÍM OBVINĚNÍM Z KORUPCE A VYŠETŘOVÁNÍ ZE STRANY ÚŘADU EVROPSKÉHO VEŘEJNÉHO ŽALOBCE NASTAL ČAS …ZA PÁR DNÍ.

 

Bruselský politický kartel se již v zákulisí z velké části dohodl na zvolení Ursuly von der Leyen na druhé funkční období předsedkyní Evropské komise. To, co by dříve nevyhnutelně vedlo k rezignaci a konci kariéry, se nyní jeví jako klíč k nejvyšší politické funkci.

 

Nebudu se účastnit této frašky. Bezprostředně před nadcházejícími volbami jsem předložila své poslední parlamentní usnesení, které jasně odmítá znovuzvolení Von der Leyen. To znamená, že všichni poslanci EU nyní musí ukázat své barvy. Každý, kdo podpoří mé usnesení, je na straně zájmů občanů. Každý, kdo rezoluci odmítne, ukazuje, že je zastáncem korupce a nepotismu. @christineanderson

https://t.me/absurdnisvet/76234

 

 

📌16. července 2024: LIDI NEBUĎTE UŽ OVCE 🐑 , BUĎTE OPICE🐵.

 

Samy vidíte, jak se dá vyhrát nad politiky. I to množství je přece stejné- Nás jsou MILIONY a jich stovky…🦅  David Z Moravy (https://t.me/jiznimorava)

https://t.me/absurdnisvet/76235

 

 

 

📌16. července 2024: HOLANDSKÁ VLÁDA A NATO CHYSTAJÍ ZŘÍZENÍ ROZSÁHLÝCH MUNIČNÍCH SKLADŮ NA SEVERU ZEMĚ, KVŮLI NIM BUDOU ZŘEJMĚ VYSTĚHOVÁNI MÍSTNÍ OBYVATELÉ:

 

V Holandsku se tedy aktuálně k již dříve započatému vyvlastňování farmářů za účelem plnění Green Dealu přidává také vyvlastňování obydlí těch občanů, kteří žijí v oblasti vybrané pro skladování ohromného počtu munice.

 

Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obecem se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…   Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obecem se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obcím se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…Z původních slibů vítězné strany tak zbývají pouhé trosky, což znamená, že stávající vláda se jeví být silně „jestřábí.“ Mezitím se obyvatelé dotčené oblasti obávají o své osudy. Budou nakonec – podobně jako farmáři – vystěhováváni ze svých domovů?

 

 

Paradox je, že zatímco likvidaci farmářů zdůvodňovali nutností snížení uhlíkové stopy, tak jejich obří muniční sklady samy o sobě budou mít šanci vyprodukovat mnohonásobně víc uhlíku než všech 3000 vyvlastněných farem dohromady.

 

Ministerstvo obrany vytipovalo čtyři místa v Gelderlandu pro obrovské sklady bomb a munice NATO. Dorien Brussenová bydlí v blízkosti jednoho z těchto míst a možná bude muset opustit svůj domov. Takové umístění muničních skladů znamená nucené stěhování.

 

„Cítíme se opuštění. Chápeme, že ministerstvo obrany potřebuje prostor, ale způsob, jakým se věci nyní vyvíjejí, je velmi zvláštní,“ říká Dorien. Ministerstvo obrany velmi pozdě oznámilo, že bude uspořádána informační schůzka.

 

 

Ministerstvo obrany má v hledáčku mimo jiné lokality v Drontenu, Dalfsenu, Weerselo a Zevenaaru. Obcím se to nelíbí a místní obyvatelé se bojí, že budou nuceni se přestěhovat.

 

Celkem je potřeba 70 hektarů. Jedním z hlavních důvodů, proč se ministerstvo obrany potřebuje rozšířit, je to, že NATO se údajně připravuje na možnost války. Místo musí mít dobré napojení na hlavní silnice, vnitrozemskou lodní dopravu a železnice.

 

Takže nyní jsou civilisté vystěhováváni ze svých domovů, protože jsou u moci váleční štváči, kteří potřebují sklady pro své zbraně.

 

 

Tolik zpráva z Holandska. K ní už jen dodávám, že volbou oddaných stoupenců EU a NATO vždy dostanete přesně to, co jste si zvolili, bez ohledu na předvolební sliby.

 

A to samozřejmě neplatí jen pro Holanďany…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/holandska-vlada-a-nato-chystaji-zrizeni-rozsahlych-municnich-skladu-na-severu-zeme-kvuli-nim-budou-zrejme-vystehovani-mistni-obyvatele/

 

 

📌16. července 2024: RITUÁLY V BOHEMIAN GROVE ODHALENY: PODÍVEJTE SE, CO ELITY DĚLAJÍ NA SVÝCH TAJNÝCH SETKÁNÍCH (video):

 

Každé léto se vysoce postavení politici, bohatí podnikatelé, celebrity, smetánka ze světa financí a šlechtici scházejí kousek od Monte Ria v Kalifornii na Bohemian Grove. Noviny o tom téměř neinformují. Mnoho amerických prezidentů bylo členy tohoto tajnůstkářského klubu.

 

Bohemian Grove je považován za nejlepší místo pro zákulisní obchody. Například základy projektu Manhattan, ze kterého vzešla atomová bomba, tam prý byly položeny v roce 1942.

 

Alex Jones, který se v roce 2000 se štábem vloupal do Bohemian Grove, o tom napsal poměrně hodně. Nyní sdílel záběry z letošního setkání. Záběry, které pořídili novináři z alternativních médií, ukazují bizarní rituály.

 

„Toto je náboženství Nového světového řádu,“ říká Jones.

 

Muži oblečeni v dlouhých hábitech kráčejí lesem s pochodněmi. Poté se shromáždí u paty obří kamenné sovy. Novináři také zachytili, jak hosté sedí u dlouhých stolů a jsou obsluhováni personálem.

 

Uvedené záběry můžete vidět ve druhé polovině videa níže. Na konci je slyšet, jak kameraman upozorňuje na přítomnost ochranky, před kterou museli prchnout – a pak již video končí…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/ritualy-v-bohemian-grove-odhaleny-podivejte-se-co-elity-delaji-na-svych-tajnych-setkanich-video/

 

 

📌16. července 2024: POLICIE A TAJNÉ SLUŽBY VĚDĚLY PŮL HODINY PŘED VÝSTŘELEM O TOM, ŽE JE NA STŘEŠE STŘELEC:

 

Další a další důkazy ukazují, že atentát musel být předem připraven a nejspíš se vůbec nejedná o útok „osamělého vlka.“ Nasvědčuje tomu stále více indicií, tou hlavní je asi fakt, že tajné služby a policie nic neudělaly, i když věděly, že je střelec na střeše.

 

Je velmi pravděpodobné, že mohl mít v minulosti nějaké kontakty, mohl být vytipován třeba v souvislosti s některými jeho prohlášeními, ale i jeho povahou. Programy jako MK Ultra a mnoho dalších ukázaly, jak lehce lze zmanipulovat mysl jakéhokoli jedince, který je k takové manipulaci náchylný.

 

 

Podle některých informací ze životopisu Thomase Crookse bylo patrné, že on takovou manipulovatelnou osobou skutečně byl. Například jeho spolužáci ze střední školy vyprávěli o tom, jak bral velmi vážně všechny covidové restrikce a roušku nosil i poté, kdy již nebyla povinná.

 

Vytipován mohl být na základě některých předchozích prohlášení, která mohla být později z jeho sociálních sítí účelově odstraněna.

 

Vždyť jeho mobil převzala Bidenova FBI, která z něj tak může účelově odstranit cokoli, co by mohlo napovídat, že v útoku nejel sám.

 

Informace, které vynesla na světlo pittsburská WPXI-11, odhalují, že potenciální atentátník, identifikovaný jako Thomas Crooks, byl spatřen na střeše přibližně 30 minut předtím, než zahájil palbu na Trumpa.

 

 

Orgány činné v trestním řízení věděly o střelci, který se chystá zastřelit Trumpa, ale nic neudělaly.

 

WPXI-11 OZNÁMIL:

 

Nicole Fordová z Channel 11 potvrdila, že tým ESU v Beaver County měl na shromáždění osm členů, včetně odstřelovačů a pozorovatelů.

 

Podle zdrojů Fordové si jeden z nich v 17:45 všiml podezřelého muže na střeše poblíž shromáždění, zavolal na něj a vyfotil ho. Z našich zdrojů jsme se dozvěděli, že dotyčná osoba je Thomas Crooks. Bylo nám řečeno, že není jasné, zda měl Crooks v té době u sebe zbraň.

 

Podle několika zdrojů strážce zákona také předtím viděl Crookse na zemi a před 17:45 ho identifikoval jako podezřelou osobu. Naše zdroje nám sdělily, že policista v tu chvíli pořídil první fotografii Crookse.

 

26 minut poté, co policie pořídila druhý snímek Crookse, se ozvaly výstřely ze střechy budovy American Glass Research. O několik vteřin později odstřelovač tajné služby palbu opětoval a Crookse zabil.

 

Nejméně dva svědci se přihlásili a řekli médiím, že varovali policisty před střelcem, který se plazil po střeše.

 

Jeden z návštěvníků Trumpova mítinku řekl CBS News: „Jen jsem tam stál jako všichni ostatní a čekal na Trumpa. A když Trump začal, všiml jsem si, že dva policisté něco nebo někoho hledají.“

 

Svědek dodal: „Rozhlížel jsem se kolem sebe a viděl jsem chlápka na střeše jedné z budov. Šel jsem k policistovi, který šel mezi budovami a řekl jsme mu, že je tam nahoře.“

 

Další svědek, který hovořil s BBC News, uvedl, že střelec „lezl“ po střeše nezabezpečené budovy. Svědek uvedl, že na střelce ukazoval dvě až tři minuty a snažil se upozornit policii na potenciální hrozbu.

 

Poté, co diváci upozornili místní strážce zákona, že Crooks šplhá po žebříku na střechu budovy, policista ho následoval, a nakonec ho konfrontoval.

 

Crooks odpověděl tím, že na policistu namířil zbraň. Osoba v modrém ustoupila po žebříku dolů a Crooks okamžitě vystřelil na Trumpa.

 

K výše uvedenému by bylo dobré uvést také další vyjádření expertů.

 

Blake Hall na X sám sebe popisuje jako zakladatele a generálního ředitele společnosti http:// ID.me a veterána z bojů v Iráku. Ve své funkci se označuje za „odstřelovačského důstojníka svého praporu, který vedl stovky bojových misí.“

 

K INCIDENTU UVÁDÍ:

 

Byl jsem odstřelovačským důstojníkem svého praporu a vedl jsem stovky bojových misí. V bezpečnostním plánu došlo k velkým bezpečnostním chybám, které umožnily střelci zaútočit na prezidenta Trumpa ze ~130 metrů – snadná střela.

 

Jak může pouhý divák odhalit pachatele dřív než profesionálové? Protější střecha je zřejmá palebná pozice. K jeho zajištění měla být nasazena místní policie. Kromě toho mělo být místo monitorováno drony.

 

Na střeše je tým odstřelovačů, který hledá hrozby. Tým má však pouze dlouhé zbraně. Obecně chcete bezpečnostní prvek umístěný společně s útočnými puškami, které mohou zaútočit mnohem rychleji – zejména do vzdálenosti 300 metrů. Nemohli se dostatečně rychle zapojit.

 

Cíl zneškodnili. Ale ne předtím, než zranil prezidenta Trumpa, zabil nevinného civilistu a vážně zranil další dva. Dobrá střelba. Hrubé nedostatky v plánu však znamenaly, že byli příliš pomalí na to, aby hrozbu odhalili. Selhání mise.

 

Tolik názor dalšího z expertů.

 

Názor Dallase Alexandra, jednoho z nejzkušenějších ostřelovačů, jste si zde mohli přečíst již včera.

 

Alexander vyjádřil své přesvědčení, že střelec musel mít pomoc zevnitř agentury, organizace nebo dokonce vlády. Argumentoval tím, že je nemožné, aby se někdo dostal na střechu se zbraní za bílého dne, když exprezident mluví na předvolebním mítinku.

 

„Jsem velmi dobře obeznámen s uspořádáním těchto typů akcí a s tím, jaké by měly být pracovní pozice. A včera, co se stalo, nepochybuji o tom, že střelec měl pomoc odněkud z agentury, organizace nebo vlády,“ řekl Alexander.

 

Velmi podezřelý je také fakt, že atentátník si tentýž den ráno, kdy střílel, koupil žebřík, který použil k vylezení na budovu, a 50 nábojů. Žebřík si pak dovezl na místo, což nelze provést bez povšimnutí.

 

Otázkou tedy je, jak je možné, že mohl jen tak přinést dlouhý žebřík a zbraň na místo, aniž by to tajné služby zaznamenaly.

 

SKUTEČNĚ VERZI O „OSAMĚLÉM VLKOVI“ NĚKDO VĚŘÍ?

 

Toto video odstřelovač z Iráku okomentoval následovně: „Odstřelovač čeká, až střelec vystřelí, než zaútočí. Podle něj tak o střelci věděli, jen čekali, až „splní“ svoji „práci.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/policie-a-tajne-sluzby-vedely-pul-hodiny-pred-vystrelem-o-tom-ze-je-na-strese-strelec/

 

 

📌16. července 2024: TRUMP PŘEDSTAVIL SVÉHO VICEPREZIDENTA A SEŠEL SE S KENNEDYM:

 

Trump si nakonec za viceprezidenta zvolil nejmladšího ze všech potenciálních kandidátů, čímž na jedné straně cílí na mladé voliče a na té druhé vytváří kontrast k nepříliš bystré Kamale Harrisové.

 

Vybraný kandidát je totiž  – na rozdíl od Bidenovy viceprezidentky – velmi vzdělaný a má za sebou slušnou kariéru, což jen podtrhne jistou omezenost Harrisové.

 

TRUMP OZNÁMIL VÝBĚR KANDIDÁTA NA SVÉ SOCIÁLNÍ SÍTI TRUTH SOCIAL:

 

„Po dlouhém zvažování a přemýšlení a s ohledem na ohromný talent mnoha dalších jsem se rozhodl, že nejvhodnější osobou pro převzetí funkce viceprezidenta Spojených států je senátor J.D. Vance z velkého státu Ohio.

 

J.D. čestně sloužil naší zemi v námořní pěchotě, absolvoval Ohio State University za dva roky, Summa Cum Laude, a je absolventem Yale Law School, kde byl redaktorem The Yale Law Journal a prezidentem Yale Law Veterans Association.

 

Kniha J.D. „Hillbilly Elegy“ se stala hlavním bestsellerem a byl podle ní natočen film, protože se zasazovala o tvrdě pracující muže a ženy naší země. J.D. má za sebou velmi úspěšnou obchodní kariéru v oblasti technologií a financí a nyní, během kampaně, se bude silně zaměřovat na lidi, za které tak brilantně bojoval, na americké dělníky a farmáře v Pensylvánii, Michiganu, Wisconsinu, Ohiu, Minnesotě a daleko za jejími hranicemi.“ uvedl Trump v pondělí.

 

Mimo oznámení jména budoucího viceprezidenta stojí za zmínku i to, že se Trump sešel s Robertem F. Kennedym. Údajně má pro něj post ve své administrativě, spekuluje se, že by mohlo jít o zdravotnické téma, kterému se věnuje dlouhodobě.

 

S Kennedyho názory na covidovou politiku či takzvané „vakcíny“ se  ztotožňuje většina Trumpových voličů. Je také možné, že Trump chce příslibem postu pro Kennedyho v jeho administrativě zajistit, že někteří voliči Kennedyho se nakonec rozhodnou volit Trumpa.

 

Včera byla také Kennedymu na popud Trumpa přidělena ochranka, kterou mu dosud Bidenova administrativa odmítala přidělit. Po pokusu o atentát si již tuto žádost odmítnout nedovolili.   Mimo oznámení jména budoucího viceprezidenta stojí za zmínku i to, že se Trump sešel s Robertem F. Kennedym. Údajně má pro něj post ve své administrativě, spekuluje se, že by mohlo jít o zdravotnické téma, kterému se věnuje dlouhodobě.

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/trump-predstavil-sveho-viceprezidenta-a-sesel-se-s-kennedym/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.07.2024“:

➡️☭☆Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Sever zničily koncentraci živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Zvědové zjistili, že nepřítel shromažďuje jednotky do lesní plantáže a plánuje další akce. Posádka houfnice Msta-B úkol dostala a s pomocí úprav UAV zasáhla cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ AKTUÁLNÍ ZPRÁVY, [16. 7. 2024 7:03]

Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Sever zničily koncentraci živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Zvědové zjistili, že nepřítel shromažďuje jednotky do lesní plantáže a plánuje další akce. Posádka houfnice Msta-B úkol dostala a s pomocí úprav UAV zasáhla cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Do teroristického útoku v Crocusu se zapojil mezinárodní tým se zástupci z různých zemí, včetně Rusů, uvedl šéf finanční rozvědky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Počet ukrajinských rezidentů ve prospěch mírových jednání s Ruskem poroste,“ řekl tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *