, ,

16.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

16.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Covid zahalil tváre a odhalil charaktery. Lekárov  i občanov.

Bol testom inteligencie, psychickej odolnosti, odvahy hájiť svoj názor,

odvahy odmietnúť manipuláciu, aj za cenu osobního ohrozenia.

Na výsledok testu sa musí každý spýtať svojho svedomia.“

MUDr. Jan Hnízdil, lekár

 

 

📌🇷🇺 PREZIDENT PUTIN ŘÍKÁ, ŽE ZMRAZENÍ RUSKÝCH AKTIV NA ZÁPADĚ NEZŮSTANE BEZ TRESTU.

https://t.me/absurdnisvet/74575

 

 

📌ve 2:52 PM, Jun 14, 2024: Hernando v oblasti Royal Highlands:

 

VELKÁ DÍRA SE OTEVŘELA V ÚTERÝ POBLÍŽ MARVELWOOD ROAD A MISSISSIPPI KITE AVENUE VE WEEKI WACHEE. Pozemky byly prázdné a jsou soukromým majetkem.

Podle: Amanda BoettcherováPublikováno v 2:52 PM, Jun 14, 2024

WEEKI WACHEE, Fla – Velká díra se otevřela v úterý poblíž Marvelwood Road a Mississippi Kite Avenue ve Weeki Wachee.

 

https://t.me/absurdnisvet/74576

https://t.me/absurdnisvet/74577

https://t.me/absurdnisvet/74578

 

https://www.abcactionnews.com/news/region-citrus-hernando/large-hole-opens-in-hernando-county-in-royal-highlands-area

 

 

📌BREAKING – MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ NEDOPORUČUJE VEŠKERÉ CESTY DO RUSKA KVŮLI VÁLCE NA UKRAJINĚ 😂a uznání Polska jako nepřátelské země úřady Ruské federace. ⚡️⚠️ Doporučujeme, aby polští občané, kteří zůstávají v Rusku, opustili jeho území pomocí dostupných komerčních a soukromých prostředků.

 

https://www.gov.pl/web/dyplomacja/ostrzezenie-przed-podrozami-do-rosji

 

 

📌 KOSOVSKÝ ALBÁNEC, KTERÝ VĚŘÍ V ISLÁM!

 

Zabíjení lidí je v islámu také zakázáno. Kdo nedodržuje německá pravidla a zákony, musí Německo opustit!

 

https://t.me/absurdnisvet/74580

 

 

📌 🇺🇸⚡️🇷🇺 AMERICKÝ MINISTR OBRANY AUSTIN🤡 ŘEKL, ŽE RUSKO „NEMÁ ŽÁDNÁ PRÁVA“ STANOVIT MÍROVÉ PODMÍNKY PRO UKRAJINU, POKUD JDE O NÁVRH PUTINA KYJEVU STÁHNOUT SVÉ JEDNOTKY Z VÝCHODNÍ UKRAJINY.

 

https://t.me/absurdnisvet/74582

 

 

📌 DALO BY SE DOJÍT K ZÁVĚRU, ŽE NATO JE PŘIPRAVENO BRÁNIT POSTUP BUDOUCÍHO ČLENSTVÍ UKRAJINY S POUŽITÍM JADERNÝCH ZBRANÍ V PŘÍPADĚ OHROŽENÍ ALIANCE ZE STRANY RUSKA.

 

https://t.me/absurdnisvet/74583

 

 

📌 ZELENSKY: TADY ŽÁDNÉ RUSKO NENÍ. PROČ? PROTOŽE POKUD BY RUSKO MĚLO ZÁJEM NA MÍRU, ŽÁDNÁ VÁLKA BY NEBYLA. 🙈

💬 „Až se na akčním plánu dohodnou všichni, pak bude ukázán představitelům Ruska, abychom na druhém mírovém summitu mohli zaznamenat skutečný konec války,“ — Zelensky

 

⚠️ Německý kancléř Scholz to již potvrdil.

 

https://t.me/absurdnisvet/74584

 

 

📌 June 14 at 11:59: ŠOK PRO FANOUŠKY BÍLÉ: První slova o konci kariéry

 

Lucie Bílá (58) je na české hudební scéně krásných 38 let, koncertní síně vyprodávat zatím nepřestala, zároveň si ale uvědomuje, že každý příběh jednou končí. A má už i plán, čemu se bude věnovat, až pověsí pěveckou kariéru na hřebík.

 

„Určitě se nezavřu doma a nebudu jenom pěstovat kytičky, až přestanu vystupovat. Chci dál dělat něco, co se bude týkat lidí,“ prozradila v rozhovoru pro iDnes.cz. Profesí, kterým se může věnovat, je spousta. Zpěvu anebo jeho výuky se ale netýkají. „Mám hospodu, kulturní dům, divadlo a tam je spousta krásné práce, které se můžu věnovat,“ říká také.

 

Lucie Bílá vyděšená k smrti: Strach o dlouholetého parťáka

 

Video se připravuje …

 

Další možností je i rozšíření byznysu ve výrobě dámských šperků, kterému se věnuje ve volném čase – jednoduše proto, že ji to baví. O korálky je nevídaný zájem, navíc každá koupě je i příspěvkem na dobrou věc. „Někde jsem zaregistrovala, že kdosi říkal, co to má ta Bílá na krku za šperky-nešperky? Tak tyhle šperky, které jsem vlastnoručně vyrobila, vydělaly na padesát sedm invalidních vozíků. Koupilo se z jejich prodeje dokonce auto pro jedno alzheimer centrum a navíc jsem díky nim zrekonstruovala tři oltáře v kostele. Klidně ať mě ten člověk kritizuje dál, protože já mám ty šperky ráda a ráda je nosím,“ vzkázala.

 

Dost pracovních příležitostí má i ve svém divadle. „Já ráda podpořím, v divadle dělám zázemí lidem, kteří si to zaslouží. Ale nemůžu říct, že bych chtěla dělat jenom to. A skutečná osobnost musí sama vědět. On jí totiž žádný manažer nepomůže. Já mám taky manažera, dělá papírovou práci a doprovází mě na cestách. Ale že by přišel s nějakou strategií, to ne. Tu představu mám já a k tomu ještě dar ukecat lidi, aby šli stejným směrem,“ dodala se smíchem držitelka jednadvaceti Slavíků.

 

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!?

 

Video se připravuje …

 

https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/215138/sok-pro-fanousky-bile-prvni-slova-o-konci-kariery.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2ySB6_Zs-YkLgqd_qsX_PNhvzf1YY94UcUCEYVABniFIh4ZTE18oRSPMo_aem_AT5mME78vkk0mLmdIcf2xDAnnSAS9xJvJCuB0ZQHlHu_oaezSZZq7P39B0_kqoW9kMXNrEC2ZnmlXtRNJO5L8O9X

 

 

 

📌 KONEC JAROMÍRA SOUKUPA. /GLOBAL -NWO/

Spolupráce🪖. Q operace .

„Zkušený obchodník s pohledávkami Jan Čermák definitivně ovládl klíčovou firmu Jaromíra Soukupa, a stal se tak novým mediálním hráčem na tuzemském trhu, informaci přinesl Deník N s tím, že celá transakce byla dopředu naplánovaná, a to už od podzimu loňského roku.

 

Valná hromada odvolala podnikatele Jaromíra Soukupa z představenstva společnosti Barrandov Televizní studio, která provozuje televizi Barrandov.

 

Podnikatel Čermák tak dostal Soukupa z poslední stěžejní pozice, ze které ještě mohl mít alespoň částečný vliv na chod TV Barrandov. Deník N uvádí, že tak přišel o to, co pro Soukupa bylo naprosto klíčové, a to je publicita a participace na veřejném dění.

 

Definitivním krokem k plnému ovládnutí televize Barrandov bylo jednání valné hromady. Ta se sice konala už před měsícem, zápis z jejího jednání byl zveřejněn teprve v těchto dnech.

 

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup na ústupu z obrazovky: Ztratil své impérium! Rýsuje se velký návrat …

„Nemám pocit satisfakce, jsem unavený. Byl to složitý a dlouhý proces a vím, že nás čeká ještě minimálně rok tvrdé práce,“ svěřil se Čermák Deníku N krátce po ovládnutí televize Barrandov. „Pokud hledáte konflikt mezi partnery, nenajdete ho. Ostatní jsou interní věci mezi námi,“ podotkl Soukup.

 

Odvolání Soukupa a jeho party

K otřesu v kíčových pozicích mělo dojít právě na zlomové valné hromadě. Čermák, který tehdy zasedání předsedal, odvolal s pomocí spřáteleného fondu IFIS Jaromíra Soukupa z pozice jediného člena představenstva. Na jeho místo dosadil sám sebe.

 

V dozorčí radě dále skončila Soukupova pravá ruka a bývalá provozní ředitelka mediální agentury Médea Jitka Věková. Nahradila ji Čermákova manažerka Andrea Geyer, která nyní stojí v čele vydavatelství Empresa Media, agentury Médea i v TV Barrandov….“

 

Ještě větší šok pro fanoušky bude, až se dozví, co je zač. To potečou slzičky

 

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/788063/definitivni-konec-jaromira-soukupa-v-televizi-prisel-o-tv-barrandov.html

 

 

📌 23 GLOBAL -NWO /ZLO 666. GLOBAL -NWO/ ZEMŘELA ČESKÁ ZPĚVAČKA. VICTORIA. ZAVRAŽDIL JI MANŽEL.

 

„V turecké Ankaře zemřela česká zpěvačka Victoria, která v poslední době vystupovala pod jménem Victoria Vera Blyth. Bylo jí 40 let. Z vraždy je podezřelý její manžel David Thomas Blyth, který následně spáchal sebevraždu. Informuje o tom turecký list Hürriyet.

 

Podle tureckého listu byla vražda spáchaná v úterý 11. června, když se manželé začali z neznámého důvodu hádat. David Thomas Blyth ji po krátké vyhrocené hádce zastřelil a poté obrátil zbraň proti sobě. Manželé měli v té době doma tři děti.

 

Jedno z dětí Hürriyetu sdělilo, že hádka začala kvůli Viktoriiným „esemeskám“, poté se hádka vyhrotila. Těla manželů jsou stále v Ankaře, byla nařízena pitva.

 

Tři děti, z nichž nejstaršímu je 14 let, jsou nyní v péči příbuzných zpěvačky. V současné době probíhá vyšetřování. List vyjádření policie neuvedl.

 

Thomas David Blyth byl skotský podnikatel, vlastnil mezinárodní společnost zabývající se těžbou ropy. V roce 2014 se s Victorií vzali. Porodila mu tři děti, nejmladší v roce 2020.

 

Blyth začal v roce 2019 pracovat v Ankaře. Victoria v té době žila v Praze a manžela v Turecku s dětma navštěvovala. Těsně před tím, než se narodilo třetí dítě, se za Blythem přestěhovala.

 

Smrt zpěvačky na Instagramu potvrdila také její kamarádka Melten Banko. „Pro nás neexistuje žádné loučení. Ať jsi kdekoli, vždy budeš v mém srdci,“ uvedla Banko.

 

Zpěvačka Victoria se narodila v roce 1983 v Kapském městě v Jihoafrické republice. Její otec byl Čech a matka Namibijka. Do Česka se rodina vrátila v roce 1998.“

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zemrela-ceska-zpevacka-victoria-zavrazdil-ji-jeji-manzel-40476338#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=nXH47W8FzCO-202406140817&dop_id=40476338&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest218_mobil_bez_boxiku_firem_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌 NEMOCNICE VRAŽDILY PACIENTY S COVID. ČÍM VÍCE ZABILY, TÍM VÍCE PENĚZ VYDĚLALY. DR. MCCULLOUGH SVĚDČÍ, ŽE „PRAKTICKY VŠECHNA ÚMRTÍ SE STALA V NEMOCNICI“.

 

Nemocnice dostaly obrovské finanční pobídky k implementaci smrtících protokolů.

 

„Remdesivir je tak smrtící, že dostal přezdívku ‚Uteč smrt je blízko‘ poté, co začal v nemocnici zabíjet tisíce pacientů s Covidem,“ napsal

@StellaPaulNY

v předchozí zprávě. „Experti tvrdili, že Remdesivir zastaví Covid; místo toho zastavila funkci ledvin a následně odstřelila játra a další orgány.“

 

Ventilátory

 

Dr. Joseph Mercola dříve uvedl:

 

„Během týdnů po vypuknutí pandemie se ukázalo, že standardní praxí uvádění pacientů s COVID-19 na mechanickou ventilaci je rozsudek smrti. „76,4 % pacientů s COVID-19 (ve věku 18 až 65 let) v New Yorku, kteří byli umístěni na ventilátory, zemřelo. Mezi pacienty nad 65 let, kteří byli ventilováni, byla úmrtnost 97,2 %. „Doporučení umístit pacienty s COVID na mechanickou ventilaci jako odpověď první linie přišlo od Světové zdravotnické organizace, která údajně založila své pokyny na zkušenostech a doporučeních lékařů v Číně. Ale ventilace pacientů s COVID se nedoporučuje, protože zvyšuje přežití. Šlo o ochranu zdravotníků izolací viru uvnitř ventilačního zařízení.“

 

Lidé by za to měli být ve vězení. https://x.com/VigilantFox/status/1801679918821994997

 

 

📌 💥EKONOM PROF. STEFAN HOMBURG KOMENTUJE ČLÁNEK V TAGESSCHAU Z 21. DUBNA 2020 NA 𝕏:

 

»V dubnu 2020 soudní lékař prof. Dr. Klaus Püschel poskytuje bezchybný popis stavu. Později byl propuštěn s obviněním z rasismu.

 

Od května 2020 každý, kdo řekl pravdu, zmizel z obrazovky. Co zůstalo, byli lháři.

 

Pozadí: Video je dokumentem současné historie, protože ukazuje, že v roce 2020 v žádném případě neexistovala „nejistota“, ale že situace byla křišťálově jasná.

 

Žalované zápisy RKI to také nade vší pochybnost ukazují

 

Zejména RKI věděla již v březnu 2020, že polovina klinik je prázdná, ale nikdy to veřejně neoznámila.

 

Místo toho RKI uvedlo obyvatele v omyl nesmyslnými čísly PCR, protože to politici tak nařídili.

 

➡️  (https://x.com/SHomburg/status/1801846408808378792)

 

 

📌 FOTBAL; Premier League: 80 % HRÁČŮ MĚLO DVĚ VAKCÍNY PROTI COVID-19

 

https://www.bbc.co.uk/sport/football/60218414

 

 

📌 🆘 VAXXED / OČKOVANÝ DOKUMENTÁRNÍ DÍL 1

 

Očkování proti spalničkám – příušnicím – zarděnkám (MMR) je pro farmaceutický průmysl a jeho majitele absolutní trhák.

 

V roce 2020 nařídil Bundestag pod vedením farmaceutického lobbisty Jense Spahna ve Spolkové republice Německo, aby byly všechny děti očkovány proti spalničkám.

 

To je obrovský úspěch tohoto odvětví a katastrofa pro svobodu v Německu a zdraví našich dětí.

 

https://t.me/absurdnisvet/74599

 

 

📌 Překlad: 🎙 MINISTR ZAHRANIČÍ RUSKA SERGEJ LAVROV PRO PROJEKT NO STATUTE OF LIMITATIONS

 

💬 Měli jsme mnoho problémů, které naši „kolegové“ v Německu přímo odmítli, včetně otázky kompenzačních plateb pozůstalým po Leningradské blokádě. V červenci 2008 Německo souhlasilo s vyplácením jednorázových plateb pouze těm, kdo přežili blokádu židovského původu. Apelovali jsme na ně a vysvětlili jim, že všechny oběti obležení trpěly, ztuhly a umíraly stejně. Byla to hrozná část Velké vlastenecké války nebo druhé světové války. Bylo nám řečeno, že pouze oběti holocaustu mohou a měly by být právně odškodněny a že všichni ostatní obětí holocaustu nejsou. Nemusím vysvětlovat, jak cynicky to znělo. Mluvil jsem o tom osobně se současným spolkovým prezidentem Frankem-Walterem Steinmeierem, když byl ještě ministrem zahraničí, i s dalšími zaměstnanci ministerstva zahraničí. Kontaktovali jsme další úřady, ale bez úspěchu.

 

💬 Německo navrhlo modernizaci oddělení malé nemocnice pro přeživší oběti blokády v Petrohradě a zřízení centra setkávání pro mladé lidi. Neměli jsme žádné námitky, ale zdůraznili jsme, že oběti blokády, které kvůli svému původu nedostávají odškodnění, žijí nejen v Petrohradu či jiných městech Ruské federace, ale i v zahraničí. Mnoho z nich stále žije v Evropě. Tyto argumenty byly neúčinné. Setkávací centrum a nemocnice ještě nejsou dokončeny.

 

💬 Do rozhovorů se již dávno vloudila myšlenka, že události poloviny 20. století jsou minulostí, že Německo zaplatilo všechny výplaty, provedlo reparace a několikrát se omluvilo. Dnešní Němci předpokládají, že už nikomu nic nedluží a my bychom to tak prý měli vidět také. To je špatný úhel pohledu. Nejde o to, abychom neustále chtěli slyšet výčitky od Němců, to ne. Chceme, aby byly součástí normálního života v každé zemi na světě a aby žádná země již nikdy neposkytla živnou půdu pro nacismus. Ale tento postoj vyzařoval aroganci. Pýcha je vždy známkou toho, že národ může najednou cítit svou vlastní nadřazenost.

 

https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1954059/?lang=en)

 

 

📌 Překlad:

„Ukrajina je doslova sídlem George Sorose.

 

George Soros otevřeně hovořil o svých investicích na Ukrajině ao angažmá Joe Bidena tam.

 

„Rád bych také zmínil, že existuje jedna osoba, která se velmi intenzivně angažovala na Ukrajině, a to je Biden.“

 

Nadace George Sorose byla založena na Ukrajině v roce 1990 a je jeho finanční základnou, ze které realizuje své aktivity po celém světě.

 

Moderní Ukrajina byla založena Cabalem.

 

„Založil jsem nadaci na Ukrajině, než se Ukrajina osamostatnila od Ruska.

-George Sorose

 

Soros dnes sleduje nový plán.

Střet kultur.

Hraje svou falešnou protiizraelsko/sionistickou roli „loutkáře“, zatímco tahá za americké nitky.

 

Psyopové se změnili.“    Shadow of Ezra na X:

Překlad:

„Ukrajina je doslova sídlem George Sorose.

 

George Soros otevřeně hovořil o svých investicích na Ukrajině ao angažmá Joe Bidena tam.

 

„Rád bych také zmínil, že existuje jedna osoba, která se velmi intenzivně angažovala na Ukrajině, a to je Biden.“

 

Nadace George Sorose byla založena na Ukrajině v roce 1990 a je jeho finanční základnou, ze které realizuje své aktivity po celém světě.

 

Moderní Ukrajina byla založena Cabalem.

 

„Založil jsem nadaci na Ukrajině, než se Ukrajina osamostatnila od Ruska.

-George Sorose

 

Soros dnes sleduje nový plán.

Střet kultur.

Hraje svou falešnou proti izraelsko/sionistickou roli „loutkáře“, zatímco tahá za americké nitky.

 

Psyopové se změnili.

 

https://x.com/ShadowofEzra/status/1801624556521537617

 

 

📌 SCHOLZ: „Mír je víc než nepřítomnost války. Okamžité příměří bez vážných jednání, bez cestovní mapy ke spravedlivému a trvalému míru, pouze na základě takzvaných „nových realit“ by pouze legitimizovalo nezákonné zabírání půdy ze strany Ruska.“🤡

 

https://t.me/absurdnisvet/74604

 

🤡Scholz na summitu o Ukrajině:  „SKUTEČNÉHO MÍRU NA UKRAJINĚ NELZE DOSÁHNOUT BEZ RUSKA. Ale jak o tom nyní mluvíme, Rusko pokračuje ve své brutální válce. Víme, že Rusko může stáhnout svá vojska dnes, kdykoli. Míru musí být dosaženo na základě Charty OSN

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27078

 

 

📌 SNĚMOVNA REPREZENTANTŮ USA SCHVÁLILA ZÁKON O POVOLENÍ K NÁRODNÍ OBRANĚ VE VÝŠI 883,7 MILIARDY DOLARŮ, včetně dodatku k automatické registraci všech amerických mužů ve věku 18–26 let pro potenciální návrh.

 

https://www.disclose.tv/id/ug9bnh6o2k/

 

 

📌 CIA VE VÁLCE NA UKRAJINĚ?

 

The New York Times ve výbušném spisu odhalily, že americká tajná služba CIA je na Ukrajině přítomna už deset let!

 

https://t.me/absurdnisvet/74609

 

 

 

📌 EXKLUZIVNÍ CO JE ŠPATNÉHO NA PUTINOVĚ MÍROVÉM PLÁNU PRO UKRAJINU? – VÍDEŇSKÝ GEOSTRATÉG MLUVÍ NA ROVINU

 

Vladimir Putin v ukrajinském konfliktu spoléhá na diplomacii – a předkládá akční plán, jak by krize mohla být konečně ukončena. Rusko je připraveno okamžitě zastavit boje a zahájit rozhovory, pokud se ukrajinské síly stáhnou ze čtyř východních oblastí, které jsou nyní součástí Ruska. Ukrajina se také musí vzdát svých aspirací na vstup do NATO. V satelitním rozhovoru se k věci dostává Herbert E. Martin, prezident Mezinárodního geopolitického institutu ve Vídni.

 

https://t.me/absurdnisvet/74616

 

 

📌 ♨️UDÁLOSTI SE VYVÍJEJÍ PODLE KATASTROFICKÉHO SCÉNÁŘE PRO BANDEROVSKÝ REŽIM A PROSTOR PRO KOMPROMIS SE ZMENŠUJE, varoval Medveděv.

Medveděv prohlásil, že Zelenskyj je nyní „nikdo a jeho jméno je nic“, jeho příkazy by neměl nikdo poslouchat.

Podle místopředsedy Rady bezpečnosti bude Zelenskyj čelit soudu nebo davovému násilí a Ukrajina kapituluje.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27071

 

 

📌 Lenka Mayerová, šéfredaktorka Extra plus: PANI PREZIDENTOVÁ ZA PÄŤ ROKOV VO FUNKCII NEUROBILA PRE SVOJ NÁROD NIČ, LEN SA TRPITEĽSKY TVÁRILA, AKO KEBY MALA FUNKCIU ZA TREST, A NIE ZA 15-TISÍC EUR MESAČNE. Do prezidentského kresla sa konečne posadí štátnik, ktorý Slovensku a jeho občanom prinesie dôstojnosť, stabilitu, bezpečnosť, profesionalitu, ale najmä pokoj…

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27073

 

 

📌😂 Jill Bidenová vystoupila na obranu svého manžela a prohlásila, že věk v nadcházejících prezidentských volbách vůbec nevadí, protože oba hlavní kandidáty dělí pouze čtyřletý věkový rozdíl.

„Joe je jedním z nejefektivnějších prezidentů naší doby, a to nikoli navzdory svému věku, ale právě díky němu.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27074

 

 

📌 ☝️ „UKRAJINU NEPODPORUJEME Z DOBROČINNOSTI, ALE PROTOŽE UKRAJINSKÝ LID A JEHO BUDOUCNOST JE V NAŠEM STRATEGICKÉM ZÁJMU“ – Kamala Harisová na summitě o Ukrajině předává Bidenův vzkaz Zelenskému.

– A tím je řečeno vše.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27075

 

 

📌 🇫🇷SHROMÁŽDĚNÍ V PAŘÍŽI SE ZMĚNILO VE STŘETY S POLICIÍ.

 

Policie použila slzný plyn. Protestující používají vše, co jim přijde pod ruku.

Dav demonstrantů se přesouvá z náměstí Republiky na náměstí Národa. Účastníci nesou propagandistické plakáty vyzývající k volbě levice a pálí petardy. Pět předních odborových svazů vyzvalo ke shromáždění proti pravicové straně Národní jednota. Slíbili akce větší než během protestu „žlutých vest“.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27076

 

 

📌 🤡 Zmije jedovatá, Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová:

„JSME ZDE, ABYCHOM POMOHLI UKONČIT TUTO KRUTOU A NESPRAVEDLIVOU VÁLKU.“

Dozvuky tohoto konfliktu, který si vyžádal mnoho obětí, jsou slyšet po celém světě: prudce vzrostly ceny energií, prudce vzrostly ceny potravin. A to je varování pro celý svět – je spravedlivé, aby větší země zaútočila a zahájila invazi na území menšího souseda? Samozřejmě že ne. Je to napsáno v Chartě OSN. Historie nám říká, že cesta k míru vede vždy přes výzvy. Ale právě na popelu druhé světové války byla OSN založena. A dnes budeme usilovat o celosvětový mír a bezpečnost. My – světové společenství – musíme stát při Ukrajině a podporovat ji v úsilí o mír. Tak otevřeme cestu k míru.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27079

 

 

📌 🇵🇱 TAKÉ PREZIDENT POLSKA DUDA ODMÍTÁ UKONČENÍ VÁLKY:

„Zastupuji tu část světa, kde je Rusko často nazýváno vězením národů. Existují pro to dobré důvody. Na jeho území žije 200 etnických skupin, které skončily na ruském území v důsledku metod, které Rusko dnes používá proti Krymu. Rusko zůstává největší koloniální říší na světě. A jinak, jako evropské státy Rusko nikdy neprošlo procesem dekolonizace. Rusko se nikdy nedokázalo vyrovnat s démony minulosti. Nakonec musíme říci, že v moderním světě není místo pro kolonialismus. Chci objasnit, že za tuto válku může pouze Moskva.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27081

 

 

📌 TO, CO SE ODEHRÁVÁ VE ŠVÝCARSKU, JE ZCELA ZBYTEČNÉ PLÝTVÁNÍ PENĚZI, ČASEM I ENERGIÍ ZÚČASTNĚNÝCH.

 

Pořádat mírovou konferenci, které se neúčastní nejdůležitější aktéři světové politiky, a především pořádat mírovou konferenci a nepozvat na ni toho, se kterým je potřeba se na onom míru dohodnout, je tak nějak mimo sféru mého chápání. Je to obdobný nesmysl jako jsou konference o poválečné obnově Ukrajiny.

 

https://42tcen.com/entry/stepanek-putinovy-navrhy-jsou-realistictejsi-nez-zvaneni-mnoha-zapadnich-politiku-a-aktivistu

 

 

📌💥💥💥15.06.2024, CRUX, Roman Kirsch: „NEJSME RÁDI…“: KUBA NAPADÁ PŘIPLUTÍ AMERICKÉ JADERNÉ PONORKY PO ZAKOTVENÍ RUSKÉ PONORKY V HAVANSKÉM PŘÍSTAVU; PO RUSKÝCH A AMERICKÝCH LODÍCH PŘIPLULA DO HAVANY I JEDNA KANADSKÁ

 

https://youtu.be/M7en4RwPKgU?si=DklCdDaaMXDOM0uR

 

 

📌 📢🔝🔝🔝 ☝️LÁHEV VODY, PERO A POZNÁMKOVÝ BLOK.

Trumpovy a Bidenovy týmy se dohodly na formátu debaty.

Kandidáti na prezidenta USA budou hovořit z pódia. Oba budou mít zakázáno přinést si předem připravené texty a taháky. Každý z nich bude mít k dispozici tužku, papír a láhev s vodou.

Debata bude trvat 90 minut se dvěma reklamními přestávkami. Biden a Trump přitom nebudou moci hovořit se svými asistenty. DEBATNÍ SHOW SE USKUTEČNÍ 27. ČERVNA. 😂

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27083

 

 

📌15. června 2024 20:05: TABÁK LZE V RUSKU OD 1. ČERVENCE DOVÁŽET POUZE SE SPOTŘEBNÍMI ZNÁMKAMI:

 

Od 1. července lze do Ruska dovážet pouze zahraniční tabákové výrobky se spotřebními kolky. Příslušné nařízení vlády je zveřejněno na oficiálním portálu právních informací.

„Import… je povoleno pod podmínkou označení na spotřebitelských obalech,“ uvádí se v dokumentu.

 

Úřadující vedoucí oddělení pro kontrolu výrobků v oběhu Rospotrebnadzoru Danil Bojčenko již dříve uvedl, že kontroly na prodejních místech tabáku by měly být prováděny bez předchozího upozornění, protože prodejci, kteří obdrží oznámení o kontrole předem, mohou veškeré nelegální zboží stáhnout z prodeje před příjezdem inspektorů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001400

 

 

📌15. června 20:47: ZÁPAD SE NA SUMMITU POSTAVIL PROTI MÍRU NA UKRAJINĚ NA ZÁKLADĚ SOUČASNÉ REALITY:

 

Příměří na Ukrajině bez jednání a bez plánu, založené pouze na aktuální realitě, pouze legitimizuje kroky Ruska, řekl německý kancléř Olaf Scholz během projevu na konferenci ve Švýcarsku.

 

Podle politika takový vývoj událostí povede k dalšímu zamrzlému konfliktu a je nebezpečný pro Ukrajinu i Evropu.

 

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová zase tvrdí, že mírová iniciativa Vladimira Putina, kterou oznámil v předvečer konference, nevyzývá k jednání, ale ke kapitulaci.

Harrisová zároveň připustila, že státy kyjevskému režimu nepomáhají z charity, ale při obraně svých strategických zájmů.

 

Na konferenci ve Švýcarsku vystoupila také šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Vyzvala k podpoře spravedlivého mírového plánu pro Ukrajinu, který by obnovil suverenitu a územní celistvost země.

 

Šéf Evropské rady Charles Michel zase uvedl, že mír mezi Ukrajinou a Ruskem vyžaduje dialog mezi stranami, ale pouze Kyjev by měl rozhodnout, kdy může začít.

Připomeňme, že konference o Ukrajině se koná ve Švýcarsku od 15. do 16. června. Účastní se jí asi 100 delegací. Klíčový hráč, Rusko, však pozván nebyl. Čína navíc odmítla přijet na tuto akci kvůli své jasné proukrajinské orientaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4001376

 

 

📌15. června 22:05: MACRON ŘEKL, ŽE ŽÁDNÝ Z ÚČASTNÍKŮ ŠVÝCARSKÉHO SUMMITU NEBOJUJE PROTI RUSKÉ FEDERACI: 😂

 

Účastníci summitu o Ukrajině nechtějí válku s Ruskem. Uvedl to ve svém projevu francouzský prezident Emmanuel Macron.

 

„Nikdo z nás nebojuje proti Rusku… Všichni usilujeme o trvalý mír založený na mezinárodním právu,“ řekl politik. 😂

 

Řekl také, že Valné shromáždění OSN brzy přijme rezoluci o olympijském příměří, které podle něj Paříž nepovažuje za závazek vůči Kyjevu. „Je to výzva Rusku, aby zastavilo svou agresi,“ řekl Macron.

 

Bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy již dříve řekl, že vstup Ukrajiny do Evropské unie je v rozporu se zdravým rozumem.

 

https://www.vesti.ru/article/4001381

 

 

📌15. června 22:33: HÚTÍOVÉ UVEDLI, ŽE UKRAJINSKÁ LOĎ, NA KTEROU ZAÚTOČILI, SE POTOPILA V ADENSKÉM ZÁLIVU:

 

Ukrajinské plavidlo Verbena se potopilo v Adenském zálivu. Předtím na něj zaútočily jemenské síly Houthiů z povstaleckého hnutí Ansar Alláh.

 

V nadcházejících hodinách se může potopit i řecká loď Tutor. Uvedl to vojenský představitel Houthiů, Yahya Saria.

 

Na své stránce na sociální síti uvedl, že Verbena a Tutor byli napadeni „kvůli porušení zákazu plavby do přístavů okupované Palestiny“.

 

Britský úřad pro námořní obchodní operace britského námořnictva již dříve oznámil, že se obchodní loď Tutor potápí. Jeho posádce se podařilo z lodi evakuovat.

 

https://www.vesti.ru/article/4001475

 

📌15. června 23:34, Sullivan: KYJEV BUDE CHTÍT JEDNAT S RUSKOU FEDERACÍ PŘI ZLEPŠOVÁNÍ POZICE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA BOJIŠTI:

 

Ukrajinské úřady budou odhodlány jednat s Ruskem o mírovém urovnání, pokud dosáhnou nejlepší pozice, pokud jde o situaci na bojišti, řekl Jake Sullivan, asistent amerického prezidenta pro národní bezpečnost.

 

Na okraj konference o Ukrajině ve Švýcarsku ho novináři požádali, aby se vyjádřil k prohlášení saúdského ministra zahraničí prince Faisala bin Farhana Al Saúda, který poznamenal, že jakýkoli důvěryhodný mírový proces, jehož cílem je vyřešit konflikt na Ukrajině, vyžaduje účast Ruska. Poukázal také na potřebu kompromisů.

 

„Ukrajina dala jasně najevo, že podle jejího názoru by válka měla nakonec skončit jednáním… Z pohledu Ukrajiny chce být nejprve v co nejlepší pozici na bojišti, aby byla v nejlepší pozici u jednacího stolu,“ citovala Sullivana agentura TASS. 😂

Připomeňme, že od 15. do 16. června se ve Švýcarsku koná konference o Ukrajině. Rusko na ni pozváno nebylo.

 

https://www.vesti.ru/article/4001383

 

 

📌15. června 13:50: ÚČASTNÍCI ŠVÝCARSKÉHO SUMMITU O UKRAJINĚ VYKŘIKOVALI NACISTICKÁ HESLA:

 

Účastníci konference o Ukrajině, která se koná ve Švýcarsku, vykřikovali nacistické heslo „Sláva Ukrajině“.

 

Těžko říct, kdo přesně křičel, poznamenává RIA Novosti. To však provádí několik zástupců různých zemí najednou.

 

Připomeňme, že 18. ledna 2024 přidalo ruské ministerstvo spravedlnosti do seznamu nacistických frázi „Sláva Ukrajině – sláva hrdinům“.

 

Během druhé světové války tento slogan používali ukrajinští nacisté, kteří kolaborovali s hitlerovským Německem a podíleli se na masovém vraždění Poláků a Židů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001434

 

 

📌 📢🔝🔝🔝 👍😂16. června 5:28: ČESKÝ PREZIDENT: NA UKRAJINU MUSÍ BÝT VRÁCEN SKUTEČNÝ, SPRAVEDLIVÝ A TRVALÝ MÍR:

 

Na Ukrajině je potřeba opravdový a spravedlivý mír, ne iluze míru, řekl český prezident Petr Pavel na konferenci o Ukrajině ve Švýcarsku.

 

Kh Pavel, který se summitu účastní, ve svém poselství na sociální síti zdůraznil: zástupci zemí světa se setkávají ve Švýcarsku a jednají o návratu míru na Ukrajinu. A neměla by to být iluze míru, ale skutečný, spravedlivý a trvalý mír.

 

„Máme před sebou těžkou cestu, ale nemůžeme čekat se založenýma rukama,“ řekl český prezident.

 

Ve dnech 15. a 16. června se ve Švýcarsku koná „Mírový summit“ o Ukrajině. Na akci dorazily delegace z 92 zemí a osmi organizací. Na úrovni vedení je zastoupeno pouze 57 států. Zbytek se omezil na zastupitele. Rusko a Čína na konferenci nevyslaly vůbec nikoho.

 

https://www.vesti.ru/article/4001547

 

 

📌16. června 6:17: V KANSKU HOŘÍ DŘEVOZPRACUJÍCÍ ZÁVOD NA PLOŠE 2,5 TISÍCE „ČTVERCŮ„:

 

Ve městě Kansk na území Krasnojarsku vypukl požár v dřevozpracujícím závodě, hlásí tisková služba ministerstva pro mimořádné situace v regionu.

 

Jak již bylo uvedeno, zpráva o požáru dřevěných přístřešků s hotovými výrobky na území závodu byla přijata ovládacím panelem 16. června ve 2:11 místního času (22:11 moskevského času 15. června).

 

Ve 3:23 ráno byl požár lokalizován na ploše 2,5 tisíce metrů čtverečních, uvedla agentura Interfax.

 

Podle předběžných údajů nebyl v důsledku mimořádné události nikdo zraněn.

V současné době na místě pokračuje kompletní likvidace požáru. Podílí se na něm 28 osob a osm jednotek speciální techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4001494

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 16.06.2024“:

➡️☭☆ Starší střelec s volacím znakem „Mozdok“ vyprávěl, jak posádka děla „Gyacinth-B“ zničila americkou houfnici M777 ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Záporoží.

„Zahájili palbu a čtvrtým granátem zasáhli americkou houfnici M777. V poslední době musím hodně často pracovat,“ říká Mozdok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V oblasti Chasov Yar kryjí výsadkové jednotky posádky 23mm protiletadlových děl ZU-23-2

Vojáci vzdušných sil Ivanovo jsou neustále v bojové službě nejen v protivzdušné obraně, ale také zasahují nepřátelský personál tříštivými granáty.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *