, ,

15.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: POZOR🟥🔊DR. SUCHARIT BHAKDI PŘEDSTAVIL NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TEST PRO OBĚTI TAKZVANÉHO „COVID OČKOVÁNÍ“…

15.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊DR. SUCHARIT BHAKDI PŘEDSTAVIL NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TEST PRO OBĚTI TAKZVANÉHO „COVID OČKOVÁNÍ“…

 

📌15.10.2024: 🇷🇺 VYJÁDŘENÍ MLUVČÍHO RUSKÉHO PREZIDENTA DMITRIJE PESKOVA NA BRÍFINKU:

 

▪️ Putin v úterý přijme v Kremlu šéfa Rosatomu Lichačova;

▪️ Práce Rosatomu zůstává vždy pod dohledem ruského prezidenta;

▪️ Smlouva o partnerství mezi Ruskem a KLDR předpokládá strategickou spolupráci ve všech oblastech, včetně bezpečnosti;

▪️ Rusko není v izolaci, takový stát nemůže být v moderním světě izolován;

▪️ Rusko se nevměšuje do vnitřních záležitostí Gruzie, ani se k tomu nechystá;

▪️ Moskva vnímá pokusy Západu vyvíjet nátlak na gruzínské úřady a ovlivňovat průběh volební kampaně v zemi;

https://t.me/to_je_nas_svet/29986

▪️ Komplikace ve vztazích mezi Moskvou a Tbilisi nebrání humanitárním vazbám, lidé nadále cestují do Ruska a Gruzie.

 

 

📌15.10.2024: 🔥 NATOVSKÉ SAU SE PŘEPRAVUJÍ V POLSKU PO NOVÉ TRASE, PRAVDĚPODOBNĚ K HRANICI S BĚLORUSKEM – PŘEDSTAVITEL PRORUSKÉHO ODBOJE SERGEJ LEBEDĚV.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29987

 

 

📌15.10.2024, 08:52: PUŠKOV OZNAČIL ÚDERY HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE ZA POTENCIÁLNĚ SEBEVRAŽEDNÉ HRY PRO SPOJENÉ STÁTY:

 

Šéf Komise Rady federace pro informační politiku a interakci s médii Alexej Puškov se domnívá, že ukrajinské údery západními raketami na Rusko by mohly vést k sebevražedným důsledkům pro Spojené státy.

 

Puškov na svém kanálu Telegram napsal, že pokud jsou v Bílém domě lidé, kteří jsou schopni myslet a nesmát se nesmyslně, pak nevyhnutelně pochopí, že ukrajinské údery západními zbraněmi hluboko do Ruska jsou pro Spojené státy potenciálními sebevražednými hrami. Ruský senátor poznamenal, že přemýšliví američtí vůdci jsou si vědomi několika dilemat, kterým mohou v takové situaci čelit.

 

První dilema se podle něj bude týkat otázky, co by měly Spojené státy dělat, pokud v reakci na ukrajinské údery na Rusko Moskva udeří na americké vojenské zařízení. Západ se domnívá, že takový odvetný úder nebude následovat, ale to je jen předpoklad.

 

Pokud k tomu dojde, pak by měly Spojené státy přistoupit k eskalaci a zahájit vlastní raketové útoky na Rusko, které s vysokou mírou pravděpodobnosti povedou k jaderné válce, ptá se Puškov. Je si jistý, že o tom přemýšleli hlavní stratégové americké administrativy.

 

Druhé, neméně obtížné dilema: i když Spojené státy neposkytnou Ukrajině vlastní rakety pro údery proti Rusku, ale souhlasí s údery francouzskými a britskými raketami, co by měly dělat v případě odvetného raketového útoku Moskvy na britské a francouzské cíle?

 

Podle něj, pokud Spojené státy neodpoví, bude to rána pro vojensko-politickou strategii, protože pokud Spojené státy opustí své spojence v NATO, bude to znamenat kolaps celého systému americké hegemonie.

 

„Pokud se zapojíte do výměny úderů a do nepřátelských akcí na straně spojenců, pak viz bod jedna. A k čemu? V zájmu Ukrajiny?“ napsal Puškov.

 

Všude, kam hodíte, je tedy klín, uzavřel senátor a dodal, že nejracionálnější by bylo toto osudové rozhodnutí neučinit, což s vysokou mírou pravděpodobnosti povede k neřešitelným bezpečnostním dilematům pro Spojené státy.

 

Poslanec ruské Státní dumy Michail Šeremet již dříve označil prohlášení německé ministryně zahraničí Annaleny Baerbockové o možnosti úderů hluboko do Ruska německými zbraněmi za šílenství.

 

https://www.vesti.ru/article/4182987

 

 

📌15.10.2024, 10:08, RBC: ŠKODA V PŘÍPADĚ ZAKÁZEK MINISTERSTVA OBRANY V OBLASTI VESMÍRU PŘESÁHLA 118 MILIONŮ RUBLŮ:

 

Škoda Ministerstva obrany Ruské federace v případě zakázek v kosmickém sektoru se odhaduje na 118 milionů rublů. Právě touto částkou podnikatel Vladimir Ivanov nafoukl ceny elektronických součástek pro Ministerstvo obrany Ruské federace, ujišťuje vyšetřování.

 

Obvinění jsou založena na výslechu. Podle RBC Ivanov nadhodnotil náklady na práci o 118 milionů rublů v rámci smluv s ministerstvem týkajících se dodávek elektronických součástek pro kosmický průmysl.

 

Podnikatel byl zadržen v souvislosti s podezřením z podvodných podvodů již v srpnu. Byl zatčen na základě rozhodnutí Tverského obvodního soudu v Moskvě. Pokud bude Ivanov shledán vinným, hrozí mu až 10 let vězení.

 

Sám Ivanov odmítá přiznat vinu.

 

https://www.vesti.ru/article/4183008

 

 

📌15.10.2024, 12:53, ALAUDINOV: ELITNÍ JEDNOTKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE VZDÁVAJÍ V KURSKÉ OBLASTI:

 

Velitel speciálních sil Achmat a zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany RF generálmajor Aptij Alaudinov ve vysílání kanálu Solovjov Live informoval o případech kapitulace bojovníků elitních jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU).

 

Zároveň popřel nepravdivé informace šířené na Ukrajině, že devět vojáků ozbrojených sil Ukrajiny, kteří se vzdali v Kursku, bylo údajně zastřeleno. Alaudinov poznamenal, že dokonce i vojáci z jednotek považovaných za „nejnepřístupnější, elitu“ se začínají vzdávat a snaží se zůstat naživu.

 

„Dokonce i tito „Ajdar“, „Azovité“ (členové teroristických skupin zakázaných v Ruské federaci – cca. Ed.) … Zachraňujeme životy, když se rozhodnou vzdát,“ řekl.

 

Vzhledem k tomu obvinění ruské armády ohledně poprav vězňů neobstojí před kritikou.

 

„Samozřejmě nevím, jak nám mohou dokázat, že někdo, kdo se vzdal, byl zastřelen,“ řekl Alaudinov.

 

Dříve v úterý hovořil o možnosti obsazení jednotek ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti do úplného obklíčení.

 

https://www.vesti.ru/article/4183112

 

 

📌15.10.2024, 13:33, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: POLSKO PŘEPRAVUJE SAMOHYBNÁ DĚLA SMĚREM K HRANICÍM S BĚLORUSKEM:

 

Koordinátor mykolajivského podzemí Sergej Lebeděv oznámil přesun samohybných dělostřeleckých jednotek vyráběných zeměmi NATO uvnitř Polska. Jejich trasa je vybudována směrem k hranicím s Běloruskem.

 

„Agenti ruského veřejného odporu z Polska poslali údaje o pohybu sil a prostředků z vojenské základny v Rzeszowě po dálnici do Lublinu,“ citovala Lebeděva agentura RIA Novosti.

 

Koordinátor vysvětlil, že technika není určena k předání ozbrojeným silám Ukrajiny. V tomto případě by podle něj byla technika přesunuta směrem k východní hranici země. „Ale směr pohybu na sever ukazuje, že by mohl směřovat k hranicím s Běloruskem,“ řekl.

 

Sám Lebeděv je nyní poblíž Rzeszowa. Upozornil na kolonu nákladních automobilů se samohybnými děly na vozech, kterou viděl na obchvatu u města Nisko. Nachází se zde výcviková základna pro pozemní síly NATO.

 

Den předtím Lebeděv také informoval o silných explozích v přístavu Oděsa. Podle něj tam byla zasažena technika ozbrojených sil Ukrajiny a utrpět by mohl i personál ukrajinských sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4183134

 

 

📌15.10.2024, 13:11, ALAUDINOV: ACHMAT ZLIKVIDOVAL NĚMECKY MLUVÍCÍ ŽOLDÁKY V ZÓNĚ NVO:

 

Velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov oznámil zničení žoldáků Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), kteří mluvili německy, v zóně speciální operace.

 

„Přímo naproti speciálním jednotkám Achmat byla jedna volební místnost, kde se objevili cizinci – byli tam Němci,“ řekl ve vysílání Solovjov Live.

 

Alaudinov zdůraznil, že dva týmy Achmatu bojovaly s německy mluvícími žoldáky.

 

„Řeknu vám upřímně, že se ve vzduchu ozýval takový skřípění a odtamtud, podle mého názoru, zůstalo naživu jen pár lidí,“ dodal velitel.

 

Podle Alaudinova utrpěly ozbrojené síly Ukrajiny těžké ztráty kvůli špatnému výcviku. Již dříve uvedl, že vojáci z elitních jednotek ukrajinské armády se vzdávají ozbrojeným silám RF.

 

https://www.vesti.ru/article/4183149

 

 

📌15.10.2024, 13:51: VÝZKUMNÝ PRACOVNÍK HSE HOVOŘÍ O RUSKÉM FENOMÉNU „CHUDÝCH V UVOZOVKÁCH„:

 

V Rusku existuje fenomén špatně vydělaných dětí bohatých rodičů, které jsou při formální absenci oficiálních příjmů statisticky považovány za nejchudší, ale nejsou.

 

V důsledku toho je zkreslen skutečný obraz ekonomické nerovnosti a snižuje se efektivita sociální politiky, uvedl akademický supervizor HSE Jaroslav Kuzminov. Jeho slova cituje RBC s odkazem na online přenos semináře, který se konal v úterý na univerzitě „Hodnocení příjmové nerovnosti ruské populace na základě kombinace údajů z výběrových šetření příjmů domácností a daňových statistik„.

 

Vědec kritizoval nedostatečnou analýzu zdrojů a dynamiky efektivní poptávky ze strany státních orgánů, a proto je stát často nucen činit ekonomická rozhodnutí slepě.

Jako příklad nezapočteného faktoru uvedl mladé lidi s nízkými příjmy z bohatých rodin, kteří se s využitím zdrojů svých rodičů formálně zdají být chudí. Ekonom označil takové občany za „chudé v uvozovkách„.

 

„Žijí v bytech vlastněných jejich rodiči, jezdí v autech, která jim rodiče koupili, utrácejí peníze, které jim rodiče jednoduše dávají,“ řekl Kuzminov.

 

Kromě toho ekonom poukázal na skrytou spotřebu zdrojů korporacemi, které pod rouškou výrobních nákladů rozdělují velké sumy na osobní potřeby zaměstnanců. Tyto náklady často nejsou dostatečně zohledněny ve statistikách, což ztěžuje vypracování ekonomických opatření na úrovni vlády.

 

Kuzminov také zdůraznil potřebu sledovat a hodnotit přirozenou produkci zboží a služeb, které mohou nakonec vstoupit na trh. „Nyní neexistuje žádné skutečné pozorování tohoto druhu přechodu,“ řekl ekonom. „Musíme jasně pochopit, že o tyto toky nepřijdeme.“

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4183151

 

 

📌15.10.2024, 12:07, RUTTE: NOVÉ VELENÍ NA POMOC KYJEVU ZMĚNÍ SITUACI NA BOJIŠTI:

 

Nové velení pro koordinaci vojenské pomoci Ukrajině změní situaci na bojišti, řekl generální tajemník NATO Mark Rutte během návštěvy nového velitelství.

 

„Nové velení bude mít skutečný význam pro Ukrajinu na bojišti a „pro naši vlastní bezpečnost“, cituje Rutteho webová stránka aliance.

 

Sídlo nového velitelství bude umístěno ve městě Wiesbaden v Německu. Asi 700 vojáků bude umístěno na velitelství a logistických uzlech vedle něj.

 

Rozhodnutí o vytvoření zvláštního velitelství padlo v létě na summitu NATO ve Washingtonu. Pravomoc Washingtonu koordinovat dodávky zbraní a munice na Ukrajinu na něj bude převedena.

 

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó již dříve řekl, že země je proti vstupu Ukrajiny do NATO kvůli hrozbě konfrontace mezi aliancí a Ruskem. Poznamenal, že v tomto případě existují rizika v podobě vypuknutí třetí světové války.

 

https://www.vesti.ru/article/4183092

 

 

📌🚀👨🏻‍🚀15.10.2024: POZOR🟥🔊 FILMAŘ NASA TVRDÍ, ŽE DŮKAZY O MIMOZEMSKÉM ŽIVOTĚ BUDOU ODHALENY BĚHEM NĚKOLIKA TÝDNŮ:

 

➡️Všimli jste si, že zejména v posledních dvou letech se náhle objevuje více různých zpráv týkajících se UFO? V médiích jich zaznamenáváme mnohem víc než kdy předtím. A nejen to. Problematikou mimozemšťanů se zabýval dokonce i americký Kongres, kde se toto téma nadneslo opakovaně.

 

➡️Je zajímavé, že další takový projekt, který nás upozorňuje na údajnou existenci mimozemské civilizace v naší galaxii, nyní propaguje člověk, který má napojení nejen na NASA, ale z minulosti také na BBC.

 

➡️Samotný projekt je pak Zuckerbergem financovanou iniciativou, jejímž cílem je vyhledávat mimozemskou civilizaci.

 

➡️Co asi znamená, když nám velké opory současného systému dávají najevo, že máme co do činění s mimozemšťany a dokonce tvrdí, že existuje důkaz?

 

➡️Jde o odvedení pozornosti k novému tématu, skutečnému nálezu mimozemšťanů, který byl dosud zatajován nebo se snad chystá to, co je dosud asi nejbizarnější konspirační teorií???

 

➡️Co za tím stojí si můžete domyslet sami, nicméně za pár týdnů bychom měli znát odpověď (pokud tedy toto oznámení nevyšumí „do ztracena“).

 

➡️A ani by mne neudivilo, kdyby ona odpověď přišla ve stejný týden, kdy se v USA konají v prezidentské volby

 

➡️Podle filmaře Simona Hollanda napojeného na NASA by k obrovskému oznámení o existenci mimozemšťanů mohlo dojít během několika týdnů.

 

➡️Britský tvůrce vědeckého filmu tvrdí, že „známky mimozemské inteligence v naší galaxii byly objeveny a důkazy budou veřejnosti odhaleny do měsíce.“

 

➡️Holland, který se popisuje jako „vysloužilý filmový redaktor BBC specializovaný na fakta,“ má na YouTube pořad s názvem „Profesor Simon“ a věří, že Breakthrough Listen nyní spěchá s odhalením svých zjištění, aby porazil čínské výzkumníky, kteří údajně objevili mimozemský signál v roce 2022 a brzy by mohli svá zjištění zveřejnit.

 

➡️Breakthrough Listen Marka Zuckerbega je soukromě financovaná iniciativa zaměřená na nalezení důkazů o civilizacích mimo Zemi.

 

➡️V rozhovoru pro Daily Mail mluvil Holland – který pracoval na různých dokumentech pro projekt sledování asteroidů financovaný NASA –  o pětihodinovém výbuchu rádiových vln, který původně detekovaly pozemské teleskopy před pěti lety.

 

 

➡️Podle Hollanda signál v současné době znovu analyzuje tým výzkumníků z Oxfordské univerzity v rámci Breakthrough Listen – iniciativy v hodnotě 100 milionů dolarů, kterou vede izraelský fyzik Yuri Milner narozený v Moskvě, který se věnuje hledání mimozemské inteligence.

 

➡️ „Hledají podrobnosti, a proto se zveřejnění zpráv zpozdilo,“ prohlásil Holland a dodal, že kvůli slabému rádiovému signálu se vědci potýkají s technickými překážkami.

 

➡️V roce 2019 australské dalekohledy detekovaly „divný signál“ při pozorování systému Proxima Centauri, nejbližší hvězdy naší sluneční soustavy, která se nachází asi 4,2 světelných let daleko.

 

➡️Záhadný signál dostal název Breakthrough Listen Candidate-1 (BLC-1) a původně se věřilo, že pochází z jiné planety, přičemž vědci doufali, že by mohl naznačovat přítomnost života.

 

➡️V roce 2021 vědci z Berkeley následně prohlásili, že to byl pravděpodobně „falešně pozitivní“ signál způsobený dvěma různými vysílači na Zemi, které se vzájemně mísily a rozhodně nešlo o mimozemšťany.

 

➡️Holland však s odkazem na zdroj z Breakthrough Listen uvedl, že se množí nové přesvědčivé důkazy, že signál mohl skutečně pocházet od pokročilého mimozemského druhu.

 

➡️Podle bývalého filmového producenta, z něhož se stal vědecký pedagog, tuto teorii podpořil i starší správce radioteleskopu EU. Oxfordský tým potvrdil Daily Mailu, že signál analyzoval, ale neuvedl proč.

 

 

➡️ „NAŠLI JSME MIMOZEMSKOU INTELIGENCI V NAŠÍ GALAXII,“ ŘEKL HOLLAND, „A LIDÉ O NÍ NEVĚDÍ.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/filmar-nasa-tvrdi-ze-dukazy-o-mimozemskem-zivote-budou-odhaleny-behem-nekolika-tydnu/

 

 

📌15.10.2024: 🇺🇦 UKRAJINSKÁ MÉDIA HOVOŘÍCÍ O NEZÁKONNOSTECH TCK BUDOU UMLČENA

▪️ Národní rada pro televizi a rozhlas vyzvala média, aby korektně informovala o tématu mobilizace a činnosti TCK.

▪️ Zejména se navrhuje citovat násilně mobilizované „co nejopatrněji“.

▪️ Národní rada vyzývá média, aby uváděla informace pouze z oficiálních a spolehlivých zdrojů a aby si zdroje ověřovala, a to i při citování zahraničních médií.

▪️ Uvádí se, že se jedná o důležitý aspekt ochrany národní bezpečnosti, neboť vytváří negativní obraz TCK ve společnosti a narušuje mobilizaci.

https://t.me/to_je_nas_svet/29988

 

 

📌15.10.2024: 💥 „PŘESTAŇTE VYZBROJOVAT IZRAEL!“ STOVKY DEMONSTRANTŮ OBKLÍČILY BUDOVU NEWYORSKÉ BURZY NA PROTEST PROTI IZRAELSKÝM VOJENSKÝM AKCÍM V PÁSMU GAZY.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29989

 

 

📌⛔️STOP☣️⚠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋15.10.2024: POZOR🟥🔊 SKUPINA ODBORNÍKŮ V LETECKÉM PRŮMYSLU VAROVALA, ŽE POKUSY O MANIPULACI S POČASÍM A KLIMATEM POMOCÍ GEOINŽENÝRSTVÍ JSOU „ZLOČINY PROTI PŘÍRODĚ A LIDSTVU“.

 

🟥VARUJÍ PŘED NEBEZPEČNÝMI DŮSLEDKY TĚCHTO NEZODPOVĚDNÝCH AKTIVIT:

 

➡️Varování bylo zveřejněno ve vědecké studii s názvem „Geoinženýrská dezinformace: Dvě protichůdná svědectví a Sázky pro lidstvo. (Geoinženýrská dezinformace:

Dva protichůdné svědectví a význam pro lidstvo) zveřejněné časopise Social Sciences Research Journal Advances.

 

➡️Autory, kteří se podíleli na tvorbě tohoto dokumentu, jsou:

 

➤Kapitán Mark Hagen, pilot v důchodu

Dr. J. Marvin Herndon, Geo-Astro Nuklearwissenschaftler

➤Mark Whiteside, lékař a úředník na Ministerstvu zdravotnictví Floridy

➤Ian Baldwin, nakladatel a ekolog v důchodu

 

➡️Odhalují, že skryté vojenské geoinženýrské operace probíhají již více než tři desetiletí.

 

➡️Podle zprávy jsou do této globální operace zapojeny i civilní letecké společnosti v zemích NATO. Tvrdí, že motivací za geoinženýrským úsilím je ohřát planetu.

 

➡️Zvýšením teploty země doufají zadní muži v přístup k obrovským zásobám uhlovodíků a strategicky důležitých minerálů pod polárním ledem. Aby se zabránilo tomu, že veřejnost pochopí, co se děje, uchýlily se zúčastněné vlády pod vedením OSN k šíření dezinformací v bezprecedentním měřítku.

 

➡️V dezinformační kampani se pravdy mísí se lží a polopravdami a pravdy se vynechávají.

Cílem je informovat veřejnost nesprávně a nevědomky, aby neprotestovala nebo jinak nezasáhla.

 

➡️Dva dlouhodobí pozorovatelé, jeden kritik geoinženýrství a druhý vdůchodu dopravní pilot, vydávají různé svědectví o geoinženýrských aktivitách.

 

➡️Autoři ve svém dokumentu tvrdí, že smlouva „Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques“ (Úmluva o prohibici military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques).“ (ENMOD) z roku 1978, navzdory svému zavádějícímu titulu, ve skutečnosti nezakazuje vedení meteorologické války. K tomu patří i video fyzika ETH na konci článku.

 

➡️Tím, že ENMOD doporučuje změny životního prostředí pro „mírové účely“ s širokým zněním, dává skutečně zelenou geoinženýrským aktivitám.

 

🔊AUTOŘI TVRDÍ, ŽE ENMOD JE PSEUDO-PRÁVNÍ OSPRAVEDLNĚNÍ OSN PRO SKRYTÉ GEOINŽENÝRSKÉ OPERACE.

 

➡️Poukazují zejména na možnost využití popela ze spalování uhlí, toxického odpadu ze spalování uhlí, k vyvolání globálního oteplování a roztavení polárního ledu, aby se získaly zdroje.

 

➡️V dokumentu jsou uvedeny vědecké důkazy, včetně analýz dešťové vody a sněhu, které ukazují zvýšené hodnoty prvků, které odpovídají popelu z uhlí, což naznačuje jejich použití při skrytém postřiku v atmosféře.

 

➡️Data z laboratorních testů vzorků dešťové vody a sněhu „silně naznačují, že popílek z uhlí se používá při celosvětových skrytých geoinženýrských operacích,“ říkají autoři.

 

➡️Již několik let jim Lee, zakladatel ClimateViewer , zastupuje myšlenku, že chemtrails jsou nezamýšleným důsledkem výfukových plynů z letadel. Lee poukazuje na široce rozšířené zavedení nového druhu leteckého paliva v roce 1998 jako zdroje chemických přísad.

 

➡️V březnu del Bigtree pozval Lee na diskusi o geoinženýrství v The Highwire.

 

➡️Lee řekl Bigtreeovi: Každá jednotlivá chemická látka, která kdy byla spojena s chemtrails a na kterou si všichni stěžovali, může být nalezena v leteckém palivu a jeho přísadách.“

 

➡️Autoři zpochybňují Tvrzení Lee, tvrdí, že přítomnost mnoha toxických prvků ve vzorcích chemtrails nemůže být vysvětlena pouze palivovými přísadami, což naznačuje záměrnou a potenciálně škodlivou geoinženýrskou operaci.

 

➡️Pro neinformovaného se Může zdát, že Leeovo použití slova „aditiva“ je neškodné, podle autorů studie.

 

➡️ „Jedovaté palivové přísady, jako je tetraethylolovo, jsou dnes obvykle zakázány … [Ale testované vzorky dešťové vody a sněhu] obsahují mnoho toxických prvků, jako je arsen, kadmium, chrom, olovo, rtuť a mnoho dalších.

 

🔊 „Leeovo tvrzení vyvolává otázku: Co by mohlo být zdrojem těchto četných jedovatých prvků, které tvoří chemtrails, které vidíme na obloze nad námi?

 

➡️🔊 „JE NEVYSVĚTLITELNÉ, ŽE TYTO NOVÉ PALIVOVÉ DOPLŇKY NEBYLY ZÁKONEM ZAKÁZÁNY. PROČ NE?“

 

➡️Odborníci také tvrdí, že komerční letadla jsou používána pro chemtrailsové operace. Dokument obsahuje zprávu hagena, vysloužilého pilota komerční letecké společnosti a spoluautora dokumentu. Hagen říká, že po roce 1995 zaznamenal výrazný nárůst tvrdohlavých kondenzačních pruhů, což dále podporuje tvrzení autorů o změně atmosférických aktivit.

 

➡️Pilot pozoroval a zaznamenal chemtrails letadel po dobu tří měsíců v roce 2014 a zjistil jasné vzory. Došel k závěru, že ne všechna letadla produkují tyto chemtrails.

 

➡️ „Začal jsem hledat vzorec, proč většina komerčních letadel zanechala chemtrails, ale některé ne,“ řekl.

Sledováním a používáním flightradar.com Hagan dospěl k závěru, že pouze komerční letadla odlétající z velkých letišť ve Spojených státech a z letišť v zemích NATO produkují chemtrails.

 

➡️V případě letů z menších regionálních letišť a zemí, které nejsou členy NATO, tomu tak nebylo.

 

🔊 „Po měsících analýzy jsem zjistil, že všechny lety, které odlétaly ze zemí NATO, zanechaly chemtrails,“ řekl Hagan.

 

🔊 „Lety odlétající ze zemí, které nejsou členy NATO, neměly chemtrails. Zajímavé je, že stejné letecké společnosti, které létaly z Los Angeles do Kanady a přes pól, měly vždy chemtrails, protože byly v Los Angeles natankovány.

 

🔊 „Jedná se samozřejmě o generalizaci založenou na poněkud omezených datech. Ale uvědomil jsem si, že ne všechny země se účastní geoinženýrského programu.“

 

➡️Hagan předpokládá, že atmosférické podmínky hrají roli při zviditelnění těchto stop.

 

➡️Na základě svých zkušeností a pozorování se domnívá, že letecké palivo v rafinérii se přidává do látky, která vytváří tyto „chemtrails“, a to bez vědomí komerčních leteckých společností.

 

➡️ „Jsem naprosto přesvědčen, že geoinženýrství probíhá prostřednictvím ropných rafinérií, a domnívám se, že je vedení komerčních leteckých společností neznámé,“ řekl Hagan.

 

➡️Tématem geoinženýrství se zabývá také fyzik ETH Dr. Philipp Zeller.

PODÁVÁ ZPRÁVY O PROJEKTECH A PATENTECH TÝKAJÍCÍCH SE GEOINŽENÝRSTVÍ OD WK II. A POTVRZUJE MNOHÉ ZÁVĚRY STUDIE.

Co se týče civilních svědků a souvislosti s palivem NATO, zeller říká:

 

🔊 „To všechno jsou studie, které jsem četl, které jsou opravdu děsivé, jaké to má dopady na celé životní prostředí, tedy nejen na naše zdraví, což by mohlo být důležitým hnacím motorem těchto všech emisí částic.  

Dodnes nemohu říci, že budou přestavěna pouze letadla, jak je popsáno v patentu, aby rozstřikovala pouze B sedm a tři s 25 tunami nádrží, nebo také každé letadlo pro cestující? Nejsem si jistý, hádám, ale je to jen domněnka, obojí se dělá paralelně.

A tady má nové NATO nebo současné PALIVO NATO Jet Propulsive č. 8, JP 8, které má neuvěřitelně velké množství nebezpečných přísad.

NATO svým členským státům nesdělilo, co to všechno jsou aditiva.

Ty zajišťují ochranu proti mrazu, ochranu proti výbuchu, dobré skladování, teplotní odolnost.

V arktických oblastech to můžete provozovat stejně jako v poušti a tak dále.

Můžete s ním také provozovat kempovací vařič nebo loď nebo dokonce letadlo.

Takže to potřebuje přísady bez konce.

A je tu velmi dobré vyšetřování Marion Hahnové, najdete také na internetu, která sama onemocněla, protože žila v blízkosti letecké základny.“

 

https://tkp.at/2024/10/14/studie-zivile-airlines-mit-sitz-in-nato-laendern-an-geo-engineering-beteiligt/

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 PACIENTI S RAKOVINOU HLÁSÍ UZDRAVENÍ POMOCÍ LÉČBY IVERMECTINEM:

 

🟥IVERMEKTIN JE TAKÉ ÚČINNÝ PROTI RAKOVINĚ. RENOMOVANÝ ONKOLOG, RADIOLOG A IMUNOLOG DR. WILLIAM MAKIS NYNÍ UVÁDÍ, ŽE PACIENT S RAKOVINOU PROSTATY VE 4. STUPNI SE ÚŽASNĚ ZOTAVIL.

 

➡️Ivermectin je bez patentů, a proto již není pro farmacii dobrým obchodem. To je důvod, proč se snaží mluvit špatně o jeho účincích, a to bylo pomlouváno v mainstreamových médiích jako „odčervovač koní“. Kromě účinků u infekcí dýchacích cest má však také silný účinek u nádorových onemocnění, jak uvádí TKP. To proto, že rakovina, jak bylo zjištěno ve studiích, má nejméně 15 mechanismů účinku proti rakovině. Víme tedy nejen o léčebných úspěších, ale i o tom, proč a jak k uzdravení dochází.

 

➡️Vzhledem k tomu, že školní medicína chrání ziskové zájmy společnosti Big Pharma před užíváním známých a účinných léků, aplikace se často provádí za zády lékařů; stejně jako v případě, že Makis hlásí. Pacient řekl, že tajně užíval ivermectin spolu s jinými léčbami a překvapil své lékaře „poměrně rychlým“ zotavením.

 

➡️Makis se dozvěděl, že jeho protokol pro Ivermectin byl dodržován, aniž by informoval svého lékaře.

 

➡️Výsledkem je, že hodnoty PSA pacienta po podání ivermektinu klesly „poměrně rychle“ na hodnoty remise.

 

➡️Lékaři byli šokováni, jak rychle se „pacient zotavil bez problémů/vedlejších účinků“.

 

➡️Pacient řekl Makisovi, že „bojoval s velmi agresivnírakovinou prostaty ve 4. stupni“.

 

🔊 „Zkombinoval jsem váš protokol pro Ivermektin spolu s chemoterapií,“ řekl pacient Makis.

 

🔊 „Dosáhli jsme našeho cíle snížit hodnotu PSA na 0,02 poměrně rychle. Lékaři byli překvapeni, jak rychle to šlo.“

 

🔊 „Nevěděli, že jsem užíval Ivermectin.

 

🔊 „V posledních 6 měsících jsem užíval 72 mg Ivermectinu spolu s chemoterapií bez jakýchkoliv problémů nebo vedlejších účinků,“ vysvětluje pacient.

 

🔊 „Myslím, že teď musím přejít do režimu zachování.“

 

🟥TAKOVÉ LÉČEBNÉ ÚSPĚCHY ZVEŘEJNILI I JINÍ ODBORNÍCI NA ONKOLOGII PO LÉČBĚ IVERMEKTINEM.

 

https://tkp.at/2024/10/06/krebspatienten-berichten-ueber-heilung-durch-ivermectin-behandlung/

 

 

📌POZOR🟥🔊 15.10.2024: ARMÁDA MÁ ZELENOU💚… 👍👋

https://t.me/c/1586239095/81706

 

POZOR🟥🔊 JSME VŠUDE. DOSTANEME TĚ BEZ OHLEDU NA TO, KDE SE SCHOVÁVÁŠ! JSTE NA ŘADĚ. NIC NÁS NEMŮŽE ZASTAVIT. 👍👋

Posílá mne Q.

https://t.me/c/1586239095/81707

 

POZOR🟥🔊 „SGAnon“ JE VELMI DŮLEŽITÝM KANÁLEM, KTERÝ BUDE SLOUŽIT K ZVEŘEJŇOVÁNÍ EXTRÉMNĚ CITLIVÝCH DŮKAZŮ, KTERÉ NÁM BYLY ODHALENY!!!

 

Nemohu zdůraznit, jak důležité je připojit se a sdílet tento kanál s každým, koho znáte.

Důkazy, které tam budou umístěny, budou pro fašisty zničující. Vše se chýlí ke konci. Nový začátek pro nás!

Ti, kteří sledovali Q nebo příchod Trumpa od začátku, teď budou moci vidět vývoj toho, kam se věci už nějakou dobu ubírají 👀

Platnost odkazu dnes vyprší 👇

https://t.me/+McATOM_7t8BjOWQ9

 

 

📌 POZOR🟥🔊 15.10.2024: BANK OF AMERICA OZNAMUJE UZAVŘENÍ POBOČEK NA 3 DNY – OFICIÁLNÍ DATA JSOU NYNÍ K DISPOZICI.

 

SPOJENÉ STÁTY Finanční podmínky se v říjnu zhoršily – znepokojující údaje o nezaměstnanosti a inflaci již potvrzeny

Goodbye to Cost-of-Living Adjustment – Social Security Announces A New Change Again In October

Nečekané zvýšení sazeb hypoték v USA – Zde je to, co zaplatíte za 30letou hypotéku

 

➡️Předpokládá se, že Bank of America, jedna z předních finančních institucí ve Spojených státech, dočasně uzavře své pobočky na dobu tří dnů kvůli vládní směrnici. Tato odstávka se bude vztahovat na všechny bankovní instituce v celé zemi a je spojena s dodržováním určených státních svátků a uzavření bude znamenat, že zákazníci budou mít omezený přístup k bankovním službám, protože osobní provoz bude pozastaven. Konkrétně transakce a služby účtů, které jsou obvykle dostupné prostřednictvím pokladních, nebudou v těchto dnech přístupné.

 

➡️Pobočky sice zůstanou zavřené, ale zákazníci budou moci bankomaty využívat i pro základní funkce, jako je výběr hotovosti. Žádné složitější bankovní potřeby, jako jsou přímé vklady, velké výběry hotovosti nebo konzultace osobního bankovnictví, však nebudou k dispozici. Svátky, během nichž k této odstávce dochází, jsou součástí pravidelně plánovaných uzavírek, které mají dopad na banky po celé zemi. V důsledku toho by tato přerušení služeb neměla být překvapením pro zákazníky, kteří jsou obeznámeni s prázdninovým rozvrhem země pro bankovní sektor.

 

➡️V USA bankovní instituce každoročně zkracují provozní dobu nebo se o určitých svátcích plně zavírají. Tato klíčová data jsou součástí standardního kalendáře, který bankovní průmysl dodržuje, a vztahují se na všechny velké banky, včetně Bank of America. Uzavírky se dotýkají několika služeb, a i když jsou k dispozici základní funkce bankomatů, zákazníci by si měli být vědomi omezení, zejména u těch, kteří se spoléhají na osobní bankovní služby.

 

🟥NADCHÁZEJÍCÍ UZAVŘENÍ BANK OF AMERICA:

 

➡️Při pohledu do budoucna budou pobočky Bank of America uzavřeny ve třech nadcházejících termínech ve druhé části roku 2024. První z těchto uzavírek nastane v pondělí 14. října jako uznání Kolumbova dne. Tento den připomíná historickou událost objevu Ameriky a je federálním svátkem, který vede k rozsáhlým uzavírkám, a to i v bankovním sektoru. Poté proběhne další uzavírka v pondělí 11. listopadu v souladu se Dnem veteránů. Den veteránů je státní svátek věnovaný poctám vojenským veteránům, kteří sloužili v ozbrojených silách Spojených států. Konečné uzavření roku bude ve čtvrtek 28. listopadu, což se shoduje se Dnem díkůvzdání. Tento svátek je jedním z nejvýznamnějších ve Spojených státech a tradičně vede k ukončení četných veřejných služeb.

 

➡️Zákazníci Bankaof America i dalších bank by měli vzít tyto nadcházející uzavírky na vědomí. Přestože bankomaty zůstanou funkční, zákazníci by měli mít na paměti, že některé transakce – jako je provádění velkých vkladů nebo výběr významných částek hotovosti – nebudou proveditelné bez pomoci bankovního personálu. To by mohlo představovat potíže pro jednotlivce nebo podniky, které se na tyto služby spoléhají během prázdnin.

 

🟥DOPAD NA BANKOVNÍ SLUŽBY

 

➡️Během těchto uzavírek souvisejících s dovolenou budou bankomaty nadále fungovat, což zákazníkům umožní vykonávat základní funkce, jako je výběr hotovosti a kontrola zůstatků na účtech. Je však důležité pochopit možná omezení těchto služeb. Každý zákazník má denní limit pro výběry hotovosti a v závislosti na individuálních potřebách může být tento limit nedostatečný pro pokrytí požadované částky hotovosti. V některých případech navíc existuje možnost, že bankomatům může dočasně dojít hotovost, zejména v obdobích vysoké poptávky, což dále komplikuje přístup k finančním prostředkům. Tyto faktory zdůrazňují význam plánování před bankovními potřebami během uzavírek prázdnin.

 

➡️Kromě omezení bankomatů nebude během uzavírek na pobočkách Bank of America přístup k osobnímu zákaznickému servisu. To znamená, že nebudou k dispozici konzultace se zástupci bank, služby privátního bankovnictví a pomoc při konkrétních transakcích. Jednotlivci nebo podniky, které se na tyto služby obvykle spoléhají, budou muset upravit své plány tak, aby vyhovovaly termínům uzavření. Odstávka sice nebude mít dopad na skutečné bankovní účty zákazníků ani na schopnost spravovat finanční prostředky on-line, ale nepříjemnosti pramení z nedostupnosti osobních bankovních služeb.

 

https://lagradaonline.com/en/bank-of-america-announces-closure-for-3-days/

 

 

📌15.10.2024:POZOR🟥🔊 STOJÍCÍ PLOCHÁ NEBO ROTUJÍCÍ KULOVITÁ ZEMĚ❓❗️

 

➡️ZAČNĚME LOGIKOU:

 

➡️Ponorky, tunelové systémy, Dumbs, letadla, vysokorychlostní vlaky……atd. 🤔😅

 

➤Chcete-li zobrazit podrobnou a aktualizovanou mapu světových podmořských kabelů, můžete prozkoumat TeleGeography Submarine Cable Map 2024.

 

➤Tato mapa pokrývá 559 aktivních nebo ve výstavbě kabelových systémů a 1 636 přistávacích bodů po celém světě. Poskytuje také přehled o probíhajících stavebních projektech a investičních trendech, zejména od společností jako Google a Meta, které jsou hnacím motorem růstu díky vysokým požadavkům na šířku pásma pro datově náročné služby.

 

➤Prudký nárůst ve vývoji podmořských kabelů se očekává v letech 2023 až 2025, přičemž online bude uvedeno více než 78 nových systémů.

 

➤Opět důkaz, že Země nevypadá jako to, co jste se učili ve škole!

👉 https://t.me/c/1586239095/81713

👉 https://t.me/c/1586239095/81724

 

➤Mapu můžete prozkoumat přímo zde: TeleGeography Submarine Cable Map 2024 (https://submarine-cable-map-2024.telegeography.com/)

 

 

📌15.10.2024:POZOR🟥🔊 EU SE NEDAŘÍ PŘESVĚDČIT ARABSKÉ ZEMĚ PERSKÉHO ZÁLIVU, ABY PŘIJALY ŘADU PROUKRAJINSKÝCH ZÁVAZKŮ, PÍŠE POLITICO. 😅

 

😁Je třeba poznamenat, že země Perského zálivu se také rozhodly zrušit sankce proti Rusku. 👋

https://t.me/c/1586239095/81715

 

 

📌15.10.2024: 🟥👹⚔️🔊🍿 SKVĚLÁ ZPRÁVA: ZELENSKIJ PŘIZNÁVÁ, ŽE BRIGÁDA 3.000 SEVEROKOREJSKÝCH VOJÁKŮ V SOUČASNOSTI BOJUJE PO BOKU RUSKÝCH VOJÁKŮ PROTI UKRAJINĚ. 😅

https://t.me/c/1586239095/81718

 

 

📌15.10.2024:🟥🔊 V TURECKU SE DĚJE NEUVĚŘITELNÁ NESPRAVEDLNOST A MASAKR ZVÍŘAT! 👹

 

➡️ Je jen málo lidí, kteří si vůbec uvědomují nezměrné utrpení zvířat a kteří pracují pro dobré životní podmínky zvířat.

Existuje mnohem více lidí, kteří způsobují toto utrpení zvířatům tím, že jim přímo pomáhají.

Ale je to velká masa lidí, kteří svým mlčením a konzumací zvěčňují utrpení zvířat na tomto světě❗️❗️❗️

@Ayse_Meren_HP

👉 https://t.me/c/1586239095/81720

 

https://www.instagram.com/reel/DBExLeaIQOE/?igsh=MTlodnV4Z3RtdWgwOQ==

 

 

📌 🟥👹⚔️🔊15.10.2024: TALIBAN ZAKAZUJE JAKÉKOLI OBRÁZKY ŽIVÝCH BYTOSTÍ:

 

➡️Tálibán vládnoucí v Afghánistánu oznámil postupné zavádění zákona, který zakazuje jakékoli zobrazování živých bytostí ve zpravodajských médiích. „Zákon platí pro celý Afghánistán (…) a bude uplatňován postupně,“ řekl v pondělí agentuře AFP mluvčí „ministerstva ctnosti“ islamistického Talibanu Saiful Islam Chyber.

 

🟥MLUVČÍ ZDŮRAZNIL, ŽE ZOBRAZOVÁNÍ ŽIVÝCH BYTOSTÍ PORUŠUJE ISLÁMSKÉ PRÁVO.

 

➡️Vláda Talibanu již v létě schválila „zákon o ctnosti“, který odpovídá její představě islámského práva. Kromě zákazu zobrazování živých bytostí nařizuje médiím, aby nezveřejňovala nic, co „porušuje právo šaría nebo náboženství“ nebo „uráží muslimy“.

Zákon se však zatím nepodařilo prosadit. Členové talibanských úřadů také opakovaně zveřejnili fotografie lidí v internetových médiích. Zobrazování živých tvorů v afghánských médiích bylo zakázáno již v letech 1996 až 2001.

 

🟥POD VLÁDOU ISLAMISTŮ TRPÍ ZEJMÉNA ŽENY:

 

➡️Zákon o „ctnosti“, představený v srpnu, se stal předmětem mezinárodní kritiky, především kvůli diskriminaci žen. Mimo jiné zakazuje ženám zvyšovat hlas na veřejnosti…

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/islamistische-herrschaft-in-afghanistan-taliban-verbieten-jegliche-bilder-von-lebewesen/ar-AA1sexLg?ocid=BingNewsSerp

 

 

📌🟥👹⚔️🔊 15.10.2024: KRÁL SEXUÁLNÍHO PRŮMYSLU NA UKRAJINĚ VITALIJ KLIČKO

 

Ovládá největší síť strip klubů. 100 nevěstinců jen v Kyjevě! Prodává stovky dívek do EU a USA. Prodává drogy.

 

Novinářka Femen to popsala jako druh sexuálního průmyslu. Jeho nevěstinec „Rio“ se objevuje v záznamech Interpolu jako tranzitní dodavatel ukrajinských sexuálních otrokyň na světový trh.

 

Kličko žije ve stejném domě jako dva luxusní nevěstince. Peníze bere sám. Je tam drženo až 200 dívek.

 

Národní protikorupční úřad zahájil s Kličkem řízení pro zpronevěru a vlastizradu. Z domácností, budov, pozemků se kradou miliardy dolarů.

 

Novináři získali práci v Klitschkově striptýzovém klubu a zjistili, že dívky byly nuceny mít sex se zákazníky.

 

Soukromý tanec 20 $

Dívky 300 dolarů

 

Kličko byl a je členem mafie.👉 via X (https://x.com/Panchenko_X/status/1845912862385922548)

 

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥15.10.2024: 🇺🇸 AMERICKÝ PROFESOR ABUKHALIL O JADERNÉ KATASTROFĚ VE SVĚTĚ KVŮLI USA:

 

👹 Izrael nyní vede válku proti sedmi zemím. Jsme za to zodpovědní my, je za to zodpovědná Bidenova-Harrisové administrativa.

 

To neznamená, že Trump na Blízkém východě něco radikálně změní. Ale na rozdíl od současné administrativy nezačal ani nesponzoroval žádné války.

 

Tato administrativa přivedla svět na pokraj jaderné katastrofy na Ukrajině, na Blízkém východě.

 

Izraelský projekt je odsouzen k zániku a nemůže dále pokračovat.

👹JEDINÉ, CO JEJ DRŽÍ NAD VODOU, JSOU USA A JEJICH SPOJENCI V NATO A EVROPĚ.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29991

 

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 15.10.2024: 🤷‍♀️ MINULÝ TÝDEN ZELENSKYJ NAVŠTÍVIL ŠEST EVROPSKÝCH ZEMÍ V NADĚJI, ŽE ZÍSKÁ PENÍZE A ZBRANĚ.

 

Další turné se však ukázalo jako neúspěšné. Kromě potřesení rukou, povzbudivého poplácání po rameni a nesmělých slibů nedostal ukrajinský prezident nic.

 

Podle médií nebyli západní politici příliš nadšeni pověstným „plánem vítězství“, s nímž Zelenskyj cestuje po Evropě. Plán byl přirovnán k beznadějnému seznamu přání Ukrajiny a tím diskuse skončila.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29992

 

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 15.10.2024: 🇪🇺 VRCHNÍ GYNEKOLOŽKA EU URŠULA VON DER LEYENOVÁ VYZÝVÁ K DALŠÍMU ZPŘÍSNĚNÍ VÍZOVÝCH OMEZENÍ PRO RUSY.

 

 

V dopise zaslaném hlavám států a předsedům vlád EU v předvečer summitu ve dnech 17. až 18. října poznamenala, že procento zamítnutých víz pro Rusy se již od začátku SVO zvýšilo.

Uršula von der Leyenová však trvá na nutnosti vyvinout nový společný přístup ke zvýšení nenávisti k ruským obyvatelům ve světle probíhajícího konfliktu na Ukrajině, který gynekoložka na příkaz svých loutkovodičů z Washingtonu podporuje.

https://t.me/to_je_nas_svet/29993

 

 

📌15.10.2024: ♨️ ERDOGAN PROHLÁSIL, ŽE DEN ZALOŽENÍ IZRAELE BYL PRO PALESTINCE KATASTROFOU. 

 

„Izraelská politika okupace, ničení a poprav trvá bez přestávky již 76 let. ve skutečnosti se krveprolití v palestině nikdy nezastavilo.

Podívejte se, stát Izrael byl založen v roce 1948. A bylo by nesprávné nazývat ho státem. Byl to první krok a první velká katastrofa v očích Palestinců. Izraelské síly vyhnaly asi milion Palestinců a zničily 675 vesnic a měst, které jim patřily.“

Poznamenal také, že dnes je jediným členským státem OSN, jehož oficiální hranice dosud nejsou jasné, takzvaný stát Izrael.

https://t.me/to_je_nas_svet/29994

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 BLAHA: RUSI PO MOJEJ NÁVŠTEVE VEDIA, ŽE SLOVÁCI SÚ ICH PRIATELIA. PÔJDEM ZAS, TOTO BOL LEN ZAČIATOK:

 

Europoslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha sa na platforme Telegram podelil o svoje postrehy po ceste do Moskvy a poslal jasný odkaz médiám, opozícii, ale aj celému Západu.

 

🟥TOTO JE LEN ZAČIATOK:

 

Blaha vo svojom dnešnom príspevku na Telegrame píše:

 

UŽ TOĽKO NEPIŠTITE, SLNIEČKA A ZAPÍŠTE SI ZA UŠI: POBEDA BUDET ZA NAMI

 

Ten pocit, keď ideš dať úplne nevinnú politologickú prednášku na svetoznámu ruskú univerzitu a slovenské médiá aj opozícia z toho už dva dni šalejú.

 

  1. Dočítal som sa, vraj som mal vyjednať mier a keďže som ho nevyjednal, tak moja cesta vlastne bola zbytočná.

 

2.Je nádherné, akú nádej do mňa ľudstvo vkladá, ale ja som fakt išiel iba prednášať. A poďakovať ruskému národu za oslobodenie od fašizmu.

 

3.Čítam v liberálnych plátkoch, že si ma ruské médiá vlastne vôbec nevšímali. A zároveň čítam, že všetky písali o mojom videu. Tak sa ujednoťte, slniečka, veď si ukrutne protirečíte.

  1. Pravda je taká, že som dal interview prakticky všetkým hlavným ruským médiám, vrátane RT, Ria či Hviezda.

 

  1. O mojej návšteve v Moskve písalo prakticky celé Rusko a vďaka tomu dnes Rusi vedia, že Slováci sú ich priatelia, ktorí nezabúdajú na historickú pravdu a odmietajú rusofóbiu na Západe.

 

  1. Vďaka tomu môžeme viesť mierový dialóg ako priatelia, ktorí sa vzájomne rešpektujú. A ja s hrdosťou pôjdem do Ruska znovu a zas. Toto je len začiatok.

 

  1. Moje video z Červeného námestia prevzal aj vplyvný ruský novinár Vladimír Solovjov – na jeho Telegrame moje video videlo štvrť milióna ľudí a za pár hodín malo 15 tisíc lajkov.

 

  1. Rusi píšu, že moje slová počúvali so slzami v očiach. A ja som rád, že som im mohol odkázať to, čo ma učil aj môj otec – Rusko je krásne, múdre a vyspelé. Taká je pravda.

 

  1. Slovenské médiá sa môžu aj hodiť o zem, ľudia na Slovensku odmietajú nenávisť voči Rusku a chcú mier. Takú podporu, akú cítim po tieto dni, som už dlho necítil. Ďakujem, priatelia.

 

  1. Dostal som desiatky správ, kde ma ľudia pobavene informovali, ako sa vyplakala Markíza – dokonca dali priestor tragédovi Weissovi, najväčšej hanbe ľavice v dejinách Slovenska.

 

  1. Vyjadroval sa aj ex-minister Káčer. Už mu prosím niekto povedzte, že keď stiahne fľašu pálenky, nemal by sa vzápätí vyjadrovať pre médiá – lebo ho všetci budú mať za ožrana.

 

  1. K rôznym bezvýznamným Hojsíkom a Valáškom sa ani nebudem vyjadrovať – tých už neberie vážne ani americká ambasáda, vždy im len napíšu, čo majú zabrechať a oni poslušne štekajú.

 

  1. Mňa médiá ani opozícia nezaujímajú. Dôležité je, že som v Rusku vyslal jasný signál, že v Európe nežijú len fašisti a vojnoví štváči, ale aj normálni ľudia, ktorí majú zdravý rozum a nechcú jadrovú vojnu.

 

  1. Cítil som sa v Moskve nádherne, Rusi majú veľké srdcia. Budem sa do Ruska s radosťou vracať.

 

  1. Osobitne som hrdý na našich mladých študentov na MGIMO. Keby mali toľko rozumu a odvahy, čo títo mladí ľudia, všetci slovenskí politici, žili by sme v krajšom svete. Ďakujem za to! 👋👋👋

 

https://ereport.sk/blaha-rusi-po-mojej-navsteve-vedia-ze-slovaci-su-ich-priatelia-pojdem-zas/

 

 

📌15.10.2024: 💥🟥🔊 ZA POSLEDNÍ DVA MĚSÍCE RUSKÁ ARMÁDA OVLÁDLA 5,5KRÁT VÍCE UKRAJINSKÉHO ÚZEMÍ NEŽ ZA CELÝ ROK 2023.

Informoval o tom ukrajinský projekt UA War Infographics.

Podle projektu byl důvodem nedostatek zbraní pro AFU a změna taktiky ruské armády.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29998  Graf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: RUSOVÉ BUŠÍ DO UKRAJINSKÝCH MĚST PŘI NEPŘETRŽITÉ OFENZIVĚ PO CELÉ FRONTĚ

 

https://youtu.be/fpeVgv4GA40?si=gSaaBdeLdKaXEyFn

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SEVERNÍ KOREA SYMBOLICKY VYHODILA DO POVĚTŘÍ POZEMNÍ SPOJENÍ S JIŽNÍ KOREOU; BLÍŽÍ SE VZPLANUTÍ VÁŽNÉHO KONFLIKTU KVŮLI POSLÁNÍ DRONŮ Z JIHU NAD HLAVNÍ MĚSTO PCHJONJANG

 

https://youtu.be/gcODSVYHzLs?si=-0OMVP1oBfKHZgGV

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY JADERNÉ ZBRANĚ ŘÁDÍ V ASIJSKO- PACIFICKÉ OBLASTI V DOBĚ, KDY ČÍNSKÉ STÍHAČKY A VÁLEČNÉ LODĚ OBKROUŽILY TAIWAN; SPOJENÉ STÁTY JSOU OHROMENY

 

https://youtu.be/n0A17qf2om8?si=grKIbWOR6aXm4o-H

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ! SPOJENÉ STÁTY VARUJÍ IZRAEL; DÁVAJÍ PODMÍNKU PRO DALŠÍ DODÁVKY VOJENSKÉ POMOCI; „POŠLEME VÁM ZBRANĚ JEDINĚ POKUD VYŘEŠÍTE DO MĚSÍCE HUMANITÁRNÍ KRIZI V GAZE„…

 

https://youtu.be/fcKwxMm-raQ?si=YPpJch9iQWbe2tbW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAELSKÉ HOSPODÁŘSTVÍ MÁ ČERSTVÝ VELKÝ PROBLÉM, ALE NETANJAHU ZNOVU ZVYŠUJE VÝDAJE NA OBRANU

 

https://youtu.be/RL8guRfvNzg?si=IZ5VyoZ9DEZ4-DE2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DRON HIZBALLÁHU MIRSAD ZASÁHL JÍDELNU ZÁKLADNY IZRAELSKÉ ARMÁDY; 4 VOJÁCI BYLI ZABITI A 58 ZRANĚNO

 

https://youtu.be/kXV3z9w-J3s?si=0tyGEhqXf1hMoTst

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEBUDETE SCHOPNI TOHO DOSÁHNOUT…“ KATARSKÝ EMÍR VYNADAL NETANJAHUOVI KVŮLI „ÚMYSLNÉ AGRESI„…

 

https://youtu.be/F1AIJ46pwP4?si=H1avMy0BXtONCDBr

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️15.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: POZOR🟥🔊 DR. SUCHARIT BHAKDI PŘEDSTAVIL NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TEST PRO OBĚTI TAKZVANÉHO „COVID OČKOVÁNÍ

 

I když je již doba, kdy stály dlouhé fronty na experimentální injekce dávno za námi, stále se projevují vedlejší účinky těchto injekcí jak u již dříve očkovaných, tak u těch, kteří si nechali aplikovat posilovače.

 

Jedním ze známých a poměrně častých vedlejších účinků těchto injekcí je trombóza, což samozřejmě mainstream zamlčuje. Tam naopak slyšíme tytéž lži, jaké byly šířeny již na počátku: „vakcíny jsou bezpečné a účinné.“

 

To je alespoň v poslední době slyšet z mainstreamu, který k tomu přidává varování před rychle se šířící covidovou nákazou. Nejspíš se nakonec i nyní najdou jedinci, kteří při vyvolávané hysterii znovu rádi nastaví rameno.

 

Obětí těchto injekcí tak bude zřejmě stále dostatek. A právě především pro ně nyní vyvinul dr. Sucharit Bhakdi s jeho kolegou dr. Strasserem nový diagnostický test.

 

Dne 24. září ve Vídni představil Prof. Dr. Sucharit Bhakdi novou diagnostickou metodu pro lidi, kteří mohou trpět poškozením způsobeným očkováním.

 

🟥SPOLEČNĚ S PŘEDNÁŠEJÍCÍM DR. STRASSEREM VYVINUL TEST, KTERÝ MĚŘÍ PRŮTOK KRVE DO KAPILÁR V NEHTOVÝCH LŮŽKÁCH.

 

Tento nově vyvinutý test by měl také velmi dobře ukázat problémy s trombózou. Další pozitivní zprávou je, že podle profesora nattokináza funguje v terapii velmi dobře, což lze prokázat i tímto testem.

 

Profesor Bhakdi vysvětlil své poznatky ze spolupráce s přednášejícím Dr. Hannesem Strasserem exkluzivně pro report24 následovně.

 

🟥🔊PROF. BHAKDI VYSVĚTLIL:

 

Důležitým výsledkem vídeňského setkání FPÖ 12. dubna 2024 bylo, že jsem si vyměnil nápady s Hannesem Strasserem.

 

Hannes Strasser je praktický lékař s rozsáhlou praxí a zároveň politicky aktivní v FPÖ. Je to také on, kdo FPÖ po celou dobu velmi dobře radil.

 

Hannes Strasser je velmi dobře informovaný člověk. Řekl mi: „Přemýšleli jsme o tom, pokud byste měl pravdu, že malé a nejmenší cévy jsou ucpané tromby, pak by to mohlo být viditelné na nehtových lůžkách.

 

Existují velmi jednoduchá mikroskopická vyšetření cév v nehtových lůžkách, která jsou neinvazivní, nejsou drahá a jsou také lehce proveditelná.“

 

🔊Řekl jsem: „Jo, to je velmi dobrý nápad. Je tu někdo, kdo to dokáže?“ Byla tam jeho kolegyně a řekla: „Chci se na to co nejdřív podívat.“ Udělala to okamžitě. O pět týdnů později mi Hannes zavolal a řekl:

 

🔊 „Je to neuvěřitelné. Kolegyně provedla toto vyšetření nehtového lůžka u každého, kdo byl podezřelý z poškození vakcínou. U velmi mnoha, myslím, že dokonce u většiny, pozorovala cévní změny.“

 

Pak pokračovali tím, že zvažovali, zda řešení trombů může hrát důležitou roli, pokud jsou cévní blokády významné. Toho můžete dosáhnout pomocí nattokinázy.

 

Nattokináza je látka, která je prakticky národním jídlem Japonců, a říká se, že jsou tak staří, protože od dětství jedí nattokinázu.

 

🟥NATTOKINÁZA ZPŮSOBUJE, ŽE JAPONCI ŽIJÍ VELMI DLOUHO:

 

Pak mě napadlo, že možná všichni máme ve stáří ucpané cévy, zejména ty nejmenší cévy v mnoha orgánech. Možná si toho nevšimneme, ale orgány se díky tomu necítí lépe.

 

Z těchto cévních blokád nemládnete. Možná je to tím, že Japonci tyto malé ucpané cévy znovu otevírají na celý život, a proto se cítí lépe a jejich orgány žijí déle. To je moje hypotéza.

 

Tato hypotéza je většinou ortodoxních lékařů prohlášena za šílenou a já jsem opět nazván cvokem. Ale ta myšlenka mi připadá vzrušující. Mohu vám říci, že jsem začal užívat nattokinázu sám a nyní dělám malou reklamu na nattokinázu.

 

A musím říct, že na sobě pozoruji pozitivní účinky. Nebudu uvádět žádné podrobnosti, ale okamžitě jsem se zeptal Hannese:

 

🔊 „Je to všechno zdokumentováno?“

 

🔊Hannes řekl: „Ano, bereme pacienty, anamnézu a nálezy před léčbou nattokinázou a po ní. Některá zjištění jsou docela překvapivá, protože krevní oběh je téměř normalizován.“

 

🟥STUDIE SE BLÍŽÍ KE KONCI:

 

Pak jsem mu řekl: „Tak z toho udělej studii a publikuj ji co nejdříve v mezinárodním vědeckém časopise. To by světu poskytlo metodu diagnostiky poškození vakcínami, za prvé, a za druhé, léčbu, která by mohla mít pozitivní účinky na mnohé.

 

Neříkám, že se znovu úplně uzdraví, ale méně nemocní je lepší, než velmi nemocní.“

 

Tolik z rozhovoru s dr. Bhakdim. Jakmile bude nová studie k dispozici, samozřejmě ji zde zveřejním…

 

 

https://volnyblog.news/dr-sucharit-bhakdi-predstavil-novy-diagnosticky-test-pro-obeti-takzvaneho-covid-ockovani/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.2024“:

➡️☭☆ Pohraničníci zabavili v Chabarovsku 400 kg nelegálně získaného černého kaviáru a jesetera, uvedla FSB.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rotorbirds v akci

Posádka Mi-28nm zničila personál a techniku ​​ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s generálním ředitelem Státní korporace pro atomovou energii Rosatom Alexejem Lichačevem

Byla diskutována současná činnost státního podniku. Šéf Rosatomu prezidentovi podával zprávy o ekonomických ukazatelích společnosti, o zahraničních projektech a vědeckém vývoji, jakož i o postupu prací na plnění státního obranného řádu a zajištění dopravní suverenity země. Jak poznamenal Alexey Likhachev, navzdory vnějším výzvám se státní korporaci podařilo udržet vážné parametry rozvoje – nejen posílit současné projekty, ale také vytvořit seriózní základy pro budoucnost, především z hlediska vědeckého a technologického rozvoje.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tři hudební skupiny byly převezeny do TCC přímo během koncertu v Charkově, uvedla ukrajinská média

Do klubu dorazilo asi 20 zaměstnanců TCC, kde vystoupily kapely True Tough, „Grunt Palae“ a Mordox. Představitelé TCC podle očitých svědků kontrolovali doklady nejen umělců, ale i diváků koncertu.

Zadržení dostali předvolání a jeden ze zvukařů už byl poslán na školení do mlýnku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zuřivý horor z Kamčatky: muž se 67 dní unášel na lodi na otevřeném moři se dvěma slepými buffy.

Příběh je tragický: 46letý Michail Pichugin se ve společnosti příbuzných 49letého Sergeje a 15letého Ilji Pichugina vydal začátkem srpna na moře, aby se dostal na ostrovy Shantar. Tam chtěli vidět velryby, a aby byla cesta co nejbezpečnější, vzali si s sebou jídlo, 20 litrů vody, teplé oblečení a světlice. Již 9. srpna cestovatelé vypluli zpět, ale něco se pokazilo. Domů se nevrátili a pátrání po pohřešovaných, které trvalo více než měsíc, nepřineslo žádné výsledky.

O 67 dní později objevili rybáři zmizelou loď 23 km od břehů Kamčatky. Ze tří lidí přežil pouze 46letý Michail Pichugin; těla Ilyi a Sergeje byla nalezena v lodi. Michail zhubl 50 kg a nyní leží v nemocnici. Není známo, kdy přesně Sergej a Ilya zemřeli. Není také známo, zda Ilja Pichugin stihl oslavit své 16. narozeniny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Horolezec z Indie se evakuoval do Elbrusu.

Pokud jde o MMC, 32letý muž, který má za sebou jedinou horolezeckou kariéru. Výška je přes 5200 metrů, takže trasa není registrována.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Smlouva o komplexním strategickém partnerství mezi Ruskou federací a KLDR zahrnuje poskytování vzájemné vojenské pomoci v případě agrese, řekl náměstek ministra zahraničí Ruské federace Rudenko

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆ Dělostřelci z Burjatska neumožnili formacím ukrajinských ozbrojených sil získat oporu v nových pozicích u Ugledaru

Hlavním úkolem dělostřelců je zabránit ustupujícím jednotkám ukrajinských ozbrojených sil kopat na nových pozicích v lesních pásech ve Vremevském sektoru jižního Doněckého směru.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve Vidnoe u Moskvy shořely 4 autobusy

Řidič měl v plánu ráno vyjet na trasu, ale nepodařilo se mu nastartovat. Vystoupil z kabiny, aby šel pro mechaniky, a v tu chvíli autobus začal hořet.

Požár se rychle rozšířil na blízké nákladní vozy LiAZ. Všechny byly téměř úplně spáleny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Začněte plnou ofenzívu hluboko do Ruska – do Saratovské, Orjolské, Leningradské a Moskevské oblasti“

Poradce šéfa OP Michail Podoljak řekl, že Kyjev potřebuje rakety dlouhého doletu, aby mohl provádět nálety na ruské území.

Dodal, že s obdržením zbraní dlouhého doletu ze zemí NATO by ukrajinské ozbrojené síly mohly zahájit rozsáhlou ofenzívu hluboko do Ruska – „do oblastí Saratov, Oryol, Leningrad a Moskva“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Počet zvláště závažných trestných činů spáchaných mladistvými migranty se v roce 2024 více než zdvojnásobil, – šéf vyšetřovacího výboru RF Bastrykin.

„V letošním roce se počet trestných činů proti nezletilým migrantům zvýšil o 10 %. Navíc se počet zvláště závažných činů spáchaných mladistvými migranty více než zdvojnásobil: z 53 na 108,“ řekl.

Důvody protiprávního chování mladistvých jsou podle něj sociální nepořádek, zanedbávání, nezaměstnanost, nízká úroveň morálky a právního vědomí, nedostatek spolehlivých životních směrnic, závislosti a výchova v dysfunkční rodině.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *