, ,

15.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: POZOR🟥🔊SYSTÉM SE HROUTÍ A VÁLKA O POČASÍ SE STÁVÁ SOUČÁSTÍ HLAVNÍHO PROUDU. JAPONSKO SE OSVOBODILO OD KONTROLY DEEP STATE…

15.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊SYSTÉM SE HROUTÍ A VÁLKA O POČASÍ SE STÁVÁ SOUČÁSTÍ HLAVNÍHO PROUDU. JAPONSKO SE OSVOBODILO OD KONTROLY DEEP STATE…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🟥🔊TRUMP SI SVÝMI VÝROKY KOPE VLASTNÍ HROB❗️

PODLE VŠEHO SKOČIL NA NEBEZPEČNOU HRU CIA O PLÁNOVANÉM ÍRÁNSKÉM ATENTÁTU NA JEHO OSOBU❗️

 

➡️Trump si svými výroky kope vlastní hrob❗️ Podle všeho skočil na nebezpečnou hru CIA o plánovaném íránském atentátu na jeho osobu!

➤Nejprve pohrozil, že by Írán vyhodil do povětří a potom vyzval Izrael, aby bombardoval íránská jaderná zařízení!

➤A dodal, že má upřímné obavy z vypuknutí III. sv. války❗️

 

➡️Již počátkem března tohoto roku jsme publikovali článek s varováním, že Deep State může chystat atentát na Donalda Trumpa, který má být účelově dán za vinu Iránu, což povede následně k válce USA na Blízkém východě a k americkým úderům proti íránským jaderným zařízením.

➤Nakonec opravdu k pokusu o atentát na Donalda Trumpa došlo, dokonce dvakrát po sobě, ale nyní se celá věc dramatizuje a náš článek z března se znovu stává více než aktuálním.

 

➡️Americké tajné služby totiž před pár dny znovu informovaly, že mají věrohodné informace, že Írán spustil operaci na likvidaci Donalda Trumpa před volbami, případně těsně po volbách, a proto došlo k neuvěřitelné reakci Bílého domu.

 

➡️Joe Biden totiž poprvé v americké historii poskytl prezidentskému kandidátovi, v tomto případě Donaldu Trumpovi, prezidentskou ochranku, vojenské letadlo a kompletní protokol ochrany úřadujícího prezidenta, jako kdyby Trump byl stále prezidentem a v Bílém domě. ➤Jedná se o naprosto bezprecedentní krok, který naznačuje, že Trumpovi hrozí zastřelení, bombový nebo raketový útok, případně jiný způsob likvidace.

 

➡️V podstatě se Bílý dům snaží zbavit zodpovědnosti za to, co se Trumpovi v nejbližší době stane, anebo může stát.

➤Doslova to působí jako alibi Bílého domu v přímém přenosu na něco, co je již dopředu nachystáno.

➤Je totiž zjevné, a mluvil jsem o tom v pátek na SVCS, že pokud Deep State má v planu zabití Donalda Trumpa, tak tím dojde k zabití dvou much naráz.

 

🟥DEEP STATE MÁ NACHYSTANOU SMRT TRUMPA JAKO ZÁMINKU PRO VYHLÁŠENÍ VÁLKY USA A NATO ÍRÁNU?

 

➡️Kromě toho, že se Deep State zbaví Trumpa, tak by jeho smrtí byla získána i záminka k vyhlášení války Íránu za smrt prezidentského kandidáta, případně zvoleného prezidenta, pokud by k útoku došlo po Trumpově zvolení po 5. listopadu.

Přitom oficiální orgány v Teheránu kategoricky odmítají obvinění, že by chystaly atentát na Trumpa, je to prý zpravodajská hra americké CIA s cílem rozpoutat válku s Íránem na Blízkém východě.

 

➡️Pokud by skutečně Trump zemřel, okamžitě se podle všeho najdou cestovní pasy několika Íránců na místě, odkud přišla střelba na Trumpa.

➤Okamžitě se objeví kamerové záznamy íránských agentů, se jmény a s informacemi. ➤Okamžitě bude Írán obviněn z válečného aktu a USA prohlásí, že byly napadeny. Může potom dojít i k aktivaci článku 5 NATO o kolektivní obraně a USA společně s aliancí vyrazí do války proti Íránu.

 

➡️Prezident Joe Biden vydal koncem týdne ostré varování Íránu a prohlásil, že jakýkoli pokus o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa nebo jiné bývalé americké představitele bude považován za válečný akt, uvedl The Washington Post.

➤Podle BBC to přichází v době, kdy Trumpova kampaň tvrdí, že byl americkými zpravodajskými službami informován o konkrétních hrozbách ze strany Íránu, že na něj bude spáchán atentát.

 

➡️Podle mluvčího Národní bezpečnostní rady Seana Savetta Bidenova administrativa již několik let sleduje íránské hrozby vůči Trumpovi.

➤ „Pokud Írán zaútočí na některého z našich občanů, včetně těch, kteří nadále slouží Spojeným státům, nebo těch, kteří jim dříve sloužili, bude Írán čelit vážným důsledkům,” uvedl Savett.

 

🟥BIDEN JIŽ POSKYTL TRUMPOVI PREZIDENTSKOU OCHRANU A VOJENSKÉ LETADLO, PŘÍPRAVY NA “VELKÝ” ATENTÁT JSOU V PLNÉM PROUDU:

 

➡️Vysoce postavený představitel Bidenovy administrativy prozradil, že prezident poslal zprávu „do nejvyšších pater” íránské vlády a vyzval je, aby přestali intrikovat proti Trumpovi a bývalým americkým představitelům.

➤USA výslovně varovaly Írán před útoky na Trumpa, bývalého poradce pro národní bezpečnost Johna Boltona, bývalého ministra zahraničí Mikea Pompea a Briana Hooka, zvláštního zástupce Trumpovy administrativy pro Írán.

➤Vývoj následuje po dvou pokusech o atentát na Trumpa od července.

➤Byl také terčem údajné nájemné vraždy zahrnující pákistánského občana s vazbami na Írán.

 

➡️Země považuje bývalého prezidenta a představitele jeho administrativy za odpovědné za útok bezpilotního letounu, při kterém byl v roce 2020 zabit íránský generálmajor Kásim Sulejmání.

Prezident Biden se v pátek zdál být k posíleným bezpečnostním opatřením v rámci kampaně vstřícný a novinářům sdělil, že „řekl ministerstvu, aby mu (Trumpovi) dali všechno, každou věc, kterou potřebuje.”

➤Novináře to překvapilo.

 

➡️ „Dokud nepožádá o letouny F-15,” řekl Biden v Bílém domě.

➤Řekl, že s republikánským kandidátem na prezidenta by se mělo jednat, jako by „byl úřadujícím prezidentem“.

➤ „Pokud se do této kategorie vejde, je to v pořádku,” dodal.

➤Zvýšené zabezpečení je odklonem od precedentu.

➤Žádný prezidentský kandidát ani bývalý prezident v nedávné historii nebyl před volbami přepravován vojenským letadlem.

 

🟥TRUMP JAKO MAGOR VYZVAL K BOMBARDOVÁNÍ JADERNÝCH ZAŘÍZENÍ V ÍRÁNU:

 

➡️Celé to skutečně působí jako mediální předehra a příprava na zavraždění Donalda Trumpa, aby z tohoto činu mohl být bez jakékoliv pochybnosti obviněn Írán, což by vedlo k vyhlášení války Íránu a ke splnění snu Benjamina Netanyahua na zatažení americké armády a USA do přímé války proti Íránu.

➤Pokud Trump nemůže Deep State sloužit jako živý, použijí ho jako mrtvolu, která poslouží k vyvolání války s Íránem.

 

➡️A jelikož Trump měl prezidentskou ochranku, kterou mu poskytl Joe Biden, nikdo nebude podezírat nikoho zevnitř Deep State, že atentátníkem byl někdo z okolí amerických tajných služeb.

➤V této chvíli byste očekávali, že Trump si uvědomí, že je vlastně chodící mrtvola.

➤Jenže, on si to nejen neuvědomuje, on dokonce tomu jde naproti a kope si vlastní hrob.

 

➡️O víkendu totiž poskytl rozhovor na americké stanici Fox News, kde vyzval Izrael k úderům proti íránským jaderným zařízením.

➤Šokovaná moderátorka se ho zeptala, jestli to myslí vážně?

Ale on ji odpověděl, že Írán nesmí získat jadernou zbraň, a to za každou cenu, takže klidně i útok na jaderná zařízení za to stojí.

➤Doslova se mi zastavil dech. Ten chlap je magor!

 

➡️A to není všechno. Již koncem září na volební mítinku prohlásil, že se od tajných služeb dozvěděl, že Írán na něj chystá atentát, a že Biden nic s tím nedělá. Kdyby byl Trump prezidentem a někdo by vyhrožoval americkému kandidátovi na prezidenta, prý by vyhodil velká íránská města a celou zemi do povětří. Video s těmito výroky máte nahoře v prvním videu v úvodu článku.

 

🟥TRUMPOVY OBAVY O VYPUKNUTÍ III. SV. VÁLKY PO JEHO VÝZVÁCH K ÚTOKŮM NA ÍRÁN ZNÍ JAKO CHUCPE:

 

➡️A potom by prý už nikdo z Íránu americkým prezidentům nevyhrožoval.

➤Jenže, tyto výroky Trump naprosto zarámoval a přebil posledním výrok z tohoto víkendu na mítinku v Kalifornii.

➤Trump totiž prohlásil to největší chucpe za posledních několik měsíců, že prý má obavy o vypuknutí III. sv. války kvůli tomu, jaká vláda je v Bílém domě.

➤Vůbec mu nedošlo, že to jsou právě jeho výroky proti Íránu, jeho výzvy k vyhození Íránu do povětří, jeho výzvy k Izraeli, aby vybombardoval íránská jaderná zařízení, že to jsou prostě tyto šílené teze, které ženou a vedou tuto planetu ke III. sv. válce.

 

➡️On si prostě ani neuvědomuje, že CIA a Deep State plánují využít jeho smrt k rozpoutání III. sv. války, on jim v tom dokonce ještě pomáhá! Ještě více útočí proti Íránu, aby optická iluze atentátu, kterou Deep State na něj chystá, byla opravdu vhozena na hlavu a bedra Íránu, který bude z jeho atentátu obviněný.

➤V této chvíli by měl Trump celou věc hasit a měl by naopak tvrdit, že je připraven jednat s Íránem, že je obchodník, že se s Íránem dohodne, že nevěří atentátu, aby prostě iluzi íránské stopy znevěrohodnil a tím zkomplikoval spiknutí CIA a Deep State k jeho zavraždění.

➤Jenže, takhle vysokou konceptuální školu Trump nehraje a nikdy nehrál.

 

➡️On prostě skočil na špek Deep State a začíná řvát unisono společně s Izraelem do úderů proti Íránu, do bombardování jaderných zařízení v Íránu, do vyhození íránských měst do povětří.

➤Tohle nedopadne dobře.

➤Trump sice má svůj věk, ale způsob, jakým se chová ve chvíli, kdy na něho Deep State chystá atentát, spíš připomíná tupello se dvěma režimy – vypnuto a zapnuto.

➤Jestli se dostane k moci, a jestli ho Deep State nechá ukončit válku na Ukrajině jenom proto, aby rozpoutal III. sv. válku na Blízkém východě, a to buď sám, anebo svojí smrtí, která ji rozpoutá, tedy jedno nebo druhé, tak nás čeká opravdu strašný rok 2025.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/trump-si-svymi-vyroky-kope-vlastni-hrob-podle-vseho-skocil-na-nebezpecnou-hru-cia-o-planovanem-iranskem-atentatu-na-jeho-osobu/

 

 

📌⛔️STOP💉☣️⚠️🐄🐑🐷🐔14.10.2024: 🟥🔊TECHNOLOGIE MRNA BYLA INJIKOVÁNA 100 MILIONŮM ZVÍŘAT A MÁLOKDO O TOM VÍ. 👉 https://t.me/c/1586239095/81664

 

 

📌14.10.2024: 🟥🔊 SRBSKO ZVAŽUJE VSTUP DO BRICS JAKO ALTERNATIVU KE VSTUPU DO EU, – MÍSTOPŘEDSEDA VLÁDY VULIN.

 

„Pokud je členství v BRICS atraktivní pro jiné země, jako jsou Spojené arabské emiráty, Saúdská Arábie nebo Turecko, proč by měla být situace jiná pro Srbsko? Není tedy pochyb o tom, že připojení k zemím BRICS se stalo skutečnou alternativou k EU,“ uvedl.‌‌

 

Deutsch_Russische_Freunde)

https://t.me/c/1586239095/81667

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.10.2024, VOLNÝbloG, Luboš Volný: 🟥🔊

1) Nebereme žádné zajatce: Ruská námořní pěchota obklíčila 1500 ukrajinských vojáků a vojáků NATO v Kursku +

2) Ruský voják sám zničil 30 ukrajinských vojáků a dobyl nepřátelskou pevnost +

3) Ukrajinská obrana v Kurské oblasti zničena +

4) Prasátko

 

https://www.facebook.com/100072368564637/videos/468678718825750

 

 

📌14.10.2024: ♨️🟥🔊 JANA ZWYRTEK HAMPLOVÁ : PREZIDENT REPUBLIKY A PROTOKOL O KONTROLE FINANCOVÁNÍ JEHO VOLEBNÍ KAMPANĚ – V ODKAZU NÍŽE.

 

➡️ „Jestli si chcete zachovat poslední špetky iluze, že tu zákony a povinnosti platí pro každého, nečtěte ho. Je to čtení pro otrlé. NEUVĚŘITELNÉ.

Komu nejde načíst, tedy alespoň příklad – ve zprávě najdete

➤mlčení kontrolované osob

➤na zaslané výzvy nereagoval

➤zaslaná výzva byla ignorována

 

➤Úřad proto začal shromažďovat alespoň některé podklady od osob, které kandidátovi v kampani dodávaly služby (tzv. povinné osoby ve smyslu § 5 odst. 2 písm. a) kontrolního řádu).

V návaznosti na poznatky získané od povinných osob Úřad doplnil původní požadavky a 8. 3. 2024 zaslal PP třetí (doplněnou) výzvu.

➤I ta byla doručena tzv. fikcí.

➤Oprávněná osoba se i tentokrát do datové schránky později (3. 5. 2024) přihlásila, výzva však i tentokrát zůstala ignorována.

➤Co k tomu chcete říct?

➤Kdyby obec, podnikatel, občan, zkrátka kdokoli z nás, jsme cokoli ignorovali, těžce by to odnesli.

https://t.me/to_je_nas_svet/29972

 

 

📌⛔️STOP🏴‍☠️💰14.10.2024:🟥🔊 BRICS TO NETAJÍ: MÁ V ÚMYSLE ZVRHNÚŤ MONOPOL DOLÁRA:

 

➡️BRICS / USA: „Bloomberg“ v predvečer ďalšieho summitu BRICS+ zverejňuje veľmi zaujímavé správy.

 

➡️Agentúra uvádza, že Rusko tam predstaví úplne nový platobný systém, ktorý nemá nič spoločné s dolárom a Spojenými štátmi.

 

➡️Pôjde o nejaký druh elektronického systému, v ktorom sa budú platby uskutočňovať pomocou tokenov, virtuálnych peňažných jednotiek.

➤Publikácia neuvádza podrobnosti o tom, ako presne bude takýto systém fungovať a ako plánujú vypočítať kurz tokena.

 

➡️V zásade sa dá predpokladať, že táto správa je výplodom fantázie novinárov kedysi rešpektovanej agentúry, no toto všetko sa môže ukázať ako pravda.

➤Pričom pre Západ oveľa surovejšou, ako to prezentoval „Bloomberg“.

 

➡️Pretože ak bude takýto systém odprezentovaný, nemôže byť produktom autorstva len jednej krajiny.

➤V BRICS+ sa veci takto vôbec nerobia, všetky návrhy a rozhodnutia sú starostlivo vypracované na expertnej úrovni zástupcami všetkých krajín združenia.

➤Pričom reči o vytvorení platobného systému sa vedú už veľmi dlho a bolo by hlúpe si myslieť, že sa v tomto smere nič nerobí.

 

➡️Krajiny BRICS+ snívajú o tom, že sa dostanú spod kontroly dolára, najmä preto, že ich ekonomika už teraz váži podstatne viac ako ekonomika kolektívneho Západu.

➤Pritom nemôžu prerušiť vzťahy so Západom, keďže ich ekonomiky sú do značnej miery spojené s obchodom s Európou a Spojenými štátmi.

 

➡️A tu by bolo fajn mať paralelný finančný systém, ktorý by výrazne oslabil závislosť na dolári, fungujúci v paralelnom režime.

Hlavným nebezpečenstvom pre dolár tu je, že nielen Spojené štáty, ale aj mnohé ďalšie krajiny obchodujú s touto menou s ekonomickými gigantmi BRICS +, ktorí určite radšej prejdú na novú platformu.

➤Samozrejme, nie hneď, postupne.

Ale v každom prípade to bude kolosálny úder pre dolárový systém.

 

➡️A pre USA je v súvislosti s touto správou ešte jedna nepríjemná správa – pre Spojené štáty bude mimoriadne ťažké bojovať s novým platobným systémom.

PRETOŽE ZAVIESŤ ROZSIAHLE SANKCIE VOČI ČÍNE ČI INDII NIE JE ANI STREĽBA DO NÔH, ALE ROVNO DO HLAVY.

 

➡️Samozrejme, je možné uvaliť sankcie na menších hráčov, no tento systém môže fungovať v režime pre Spojené štáty uzavretom.

Zhruba povedané, jeho práca môže byť jednoducho utajená a v tomto prípade by bolo mimoriadne ťažké sledovať všetky komoditné a peňažné toky.

 

➡️Takže čakáme na summit BRICS+, ktorý by sa mohol stať skutočným zlomom.

➤A ak aj to z tohto summitu nevyjde, potom sa takýto moment nebude očakávať tak dlho. Je veľa vecí, ktoré tomu nasvedčujú.

 

ZDROJ: Bloomberg / Hlas Mordora / 360.ru / News Front

https://cz24.news/brics-to-netaji-ma-v-umysle-zvrhnut-monopol-dolara/

 

 

📌14.10.2024, 19:31, ZELENSKYJ: SEVERNÍ KOREA SE VLASTNĚ ZAPOJILA DO VÁLKY PROTI UKRAJINĚ:

 

Severní Korea se ve skutečnosti připojila k válce proti Ukrajině. Uvedl to šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj ve svém telegramovém kanálu.

 

Poznamenal, že tyto údaje pocházejí z ukrajinské rozvědky, se kterou diskutoval o situaci na frontě, stejně jako o dalších plánech.

 

„Všechno je dost detailní. Prakticky o začlenění Severní Koreje do války,“ řekl Zelenskyj během večerního videoprojevu.

 

O den dříve řekl, že spojenectví mezi Ruskem a KLDR „již není jen o transferu zbraní. Je to vlastně o přesunu lidí.“

 

https://www.vesti.ru/article/4182848

 

 

📌14.10.2024, 19:37: UKRAJINŠTÍ VOJENŠTÍ KOMISAŘI VYSVĚTLILI MASOVÉ NÁJEZDY NARUŠENÍM MOBILIZAČNÍCH PLÁNŮ:

 

Rozsáhlé razie ukrajinských vojenských komisařů v restauracích, na koncertech a v nočních klubech jsou způsobeny celkovým (až 70 %) narušením mobilizačních plánů, uvádí portál Strana.

 

Podle zdrojů publikace na Ministerstvu obrany Ukrajiny a TCC jsou razie na koncertech, v nočních klubech a na dalších přeplněných místech „demonstračními vystoupeními“, která by měla společnosti jasně ukázat, že „neexistují žádní nedotknutelní“.

 

Zdroje také uvádějí, že masové razie slouží jako zástěrka pro pouliční mobilizaci, ke které jsou ukrajinští vojenští komisaři nuceni uchýlit se kvůli selhání plánů úřadů na mobilizaci obyvatelstva.

 

Ale efektivita razií je podle jednoho ze zdrojů Strany velmi nízká „kvůli totální korupci – i když byly odvezeny na ulici, je zde příležitost vyjít ven za peníze.“

 

Od minulého týdne ukrajinská média píší o masových raziích zaměstnanců TCC v ukrajinských městech. Zaměstnanci vojenských registračních a náborových úřadů zadrželi muže, kteří odcházeli z koncertu populární ukrajinské skupiny „Okean Elzy“, a také zajistili kontrolu dokladů na koncertě ukrajinského stand-up komika Antona Tymošenka. Záběry nucené mobilizace zaměstnanců TCC se pravidelně dostávají na internet.

 

https://www.vesti.ru/article/4182795

 

 

📌14.10.2024, 20:49: POSLANEC ZAVARZIN OZNAČIL ZELENSKÉHO SLOVA O PROTIÚTOKU V KURSKÉ OBLASTI ZA LEŽ:

 

Ruští vojáci odřezávají přístup záloh a dodávky prostředků pro ozbrojené síly Ukrajiny v Kurské oblasti, řekl Viktor Zavarzin, člen obranného výboru Státní dumy.

„Je tu obtížná situace… Jsou tam již napůl obklíčeni… Nezbývá mu nic jiného. Lže již na každém kroku. Tohle je Zelenskyj,“ reagoval náměstek na prohlášení šéfa kyjevského režimu Volodymyra Zelenského o protiútoku ukrajinských ozbrojenců v regionu v rozhovoru pro Lenta.ru.

 

Zavarzin řekl, že ve směru na Kursk pracují všechny typy ruských zbraní. Zdůraznil, že vojáci Ozbrojených sil RF to myslí velmi vážně.

 

„Vedení drží situaci pod kontrolou. Vše je naplánováno, vše je zaznamenáno,“ uzavřel.

 

Zelenskyj již pátý den uvedl, že ruská armáda již pátý den prolamuje obranu ozbrojených sil Ukrajiny na území Kurské oblasti kontrolované Kyjevem. Podle něj ukrajinští bojovníci „pokračují v držení a protiútoku“.

 

https://www.vesti.ru/article/4182853

 

 

📌14.10.2024, 20:50, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: JIŽNÍ KOREA BY MĚLA BRÁT VAROVÁNÍ SEVERNÍ KOREJE VÁŽNĚ:

 

Úřady v Soulu by měly brát varování Pchjongjangu velmi vážně a neeskalovat situaci provokacemi, řekla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová. Ujistila, že Rusko zůstane konstruktivní silou na Korejském poloostrově, a to i na základě komplexní dohody o strategickém partnerství s KLDR.

 

Ruský prezident Vladimir Putin v pondělí předložil Státní dumě návrh zákona o ratifikaci smlouvy o komplexním strategickém partnerství mezi Ruskou federací a KLDR. Dohoda byla podepsána v červnu během návštěvy ruského vůdce v Pchjongjangu.

 

Oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí ve svém komentáři na webových stránkách ministerstva upozornila na zhoršení situace na Korejském poloostrově. Podle ní na území KLDR zaútočily jihokorejské drony s propagandistickými materiály.

 

Zacharovová to popsala jako „bezohlednou provokativní kampaň“, která vede k eskalaci a je plná ozbrojených incidentů. Ruské ministerstvo zahraničí varovalo, že Jižní Korea představuje bezpečnostní hrozbu tím, že zavádí „pseudoliberální hodnoty“ a rozšiřuje „určité svobody“.

 

„Takové akce ze strany Soulu lze považovat pouze za hrubý zásah do suverenity KLDR, stejně jako za vměšování do vnitřních záležitostí s cílem zničit legitimní státní a politický systém nezávislého státu a zbavit ho práva na nezávislý rozvoj,“ uvedla Zacharovová, jejíž slova byla zveřejněna na webových stránkách ministerstva zahraničí.

 

Poznamenala, že Rusko má v úmyslu i nadále hrát konstruktivní roli na Korejském poloostrově, aby se situace vrátila do pozitivního stavu. Moskva bude zároveň mimo jiné založena na Smlouvě o komplexním strategickém partnerství s KLDR, uvedl oficiální zástupce ministerstva zahraničí.

 

„Dlouhodobý mír a stabilitu v subregionu je možné zajistit pouze politickými a diplomatickými prostředky založenými na principu nedělitelné bezpečnosti,“ zdůraznila Zacharovová.

 

Na začátku října severokorejský vůdce Kim Čong-un pohrozil Jižní Koreji a Spojeným státům jadernými zbraněmi v případě ohrožení suverenity země.

 

https://www.vesti.ru/article/4182838

 

 

📌14.10.2024, 21:22: MATKA ŽENY, KTERÁ ZEMŘELA PO NÁVŠTĚVĚ ZUBAŘE, DOSTALA INFARKT:

 

Matka 59leté ženy z vesnice Herzen Sanatorium nedaleko Moskvy, která zemřela po návštěvě zubní kliniky v Moskvě, byla hospitalizována s infarktem.

 

Podle zdroje agentury Regnum se 86letá žena, která se dozvěděla o smrti své dcery, „nemohla postavit na nohy“. Cítila se špatně, její příbuzní zavolali sanitku. Lékaři diagnostikovali srdeční infarkt. „Lékaři rychle dorazili, myslím, že ji to zachránilo,“ řekl zdroj.

 

  1. října přišla 59letá Marina U. na zubní kliniku, kde plánovala zavedení implantátů. Podle příbuzných jí bylo najednou odstraněno 32 zubů, poté byla propuštěna domů. O den později žena onemocněla, ztratila vědomí a brzy zemřela.

 

Na základě této skutečnosti bylo zahájeno trestní řízení podle dvou článků trestního zákoníku Ruské federace: vražda a způsobení smrti z nedbalosti. Přesnou příčinu smrti určí lékaři po pitvě.

 

https://www.vesti.ru/article/4182880

 

 

📌14.10.2024, 21:18: DUROV: TELEGRAM SPUSTIL NOVÝ ZPŮSOB OVĚŘOVÁNÍ TELEFONNÍCH ČÍSEL:

 

Telegram messenger spustil nový způsob ověřování telefonních čísel. Namísto odesílání SMS zpráv mohou společnosti posílat ověřovací kódy uživatelům přímo prostřednictvím Telegramu.

 

Spuštění metody ověření Telegram Gateway oznámil zakladatel platformy Pavel Durov. Podle něj messenger již ověřil telefonní čísla téměř miliardy uživatelů.

 

„Nyní budou společnosti moci ušetřit miliony zasíláním ověřovacích kódů svým uživatelům přímo prostřednictvím Telegramu… Tohle je Telegram Gateway,“ uvedl Durov ve svém messengeru.

 

Odeslání kódu bude společnosti stát 0,01 USD po celém světě, a pokud se ukáže, že číslo není spojeno s telegramovým účtem, nebude účtován žádný poplatek.

 

Ověření přes Telegram může firmy stát 50krát levněji než tradiční metoda – zasláním SMS, řekl zakladatel messengeru.

 

Podle Durova je Telegram Gateway nejen levnější, ale také rychlejší a bezpečnější než tradiční potvrzovací SMS.

 

Na začátku října byl Telegram schopen posílat dárky, které lze připnout do profilu nebo prodat za interní měnu telegramové „hvězdy“. Později messenger slibuje, že vydá aktualizaci, která vám umožní převádět dárky na NFT.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4182886

 

 

📌14.10.2024, 20:21, PESKOV: EVROPSKÉ ZEMĚ SE BOJÍ RUSKA KVŮLI SVÉ ÚČASTI V UKRAJINSKÉM KONFLIKTU:

 

Evropské státy se obávají reakce Moskvy na zvýšenou míru jejich zapojení do ukrajinského konfliktu. Uvedl to tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov.

 

„Mají obavy, protože ruská strana otevřeně uvedla, jaká může být naše reakce na tak rychlý nárůst míry jejich zapojení do konfliktu,“ řekl Izvestija.

 

Mluvčí Kremlu dodal, že jinak se na současné situaci nic nemění. Evropa nadále podporuje kyjevský režim. Ve skutečnosti je přímo i nepřímo zapojena do toho, co se děje na Ukrajině, uzavřel Peskov.

 

Slovenský premiér Robert Fico na začátku října uvedl, že vojenský konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou pokračuje kvůli západní podpoře kyjevského režimu. Vysvětlil, že nemůže být dokončena vojenskými prostředky.

 

https://www.vesti.ru/article/4182874

 

 

📌14.10.2024, 22:04: MERKURIS POUKÁZAL NA PONÍŽENÍ NĚMECKA KVŮLI DODÁVKÁM STARÝCH TANKŮ NA UKRAJINU:

 

Britský vojenský expert Alexander Merkuris uvedl, že dodávky starožitného vybavení na Ukrajinu ponižují Německo.

 

Nedostatek potřebného počtu moderních tanků Leopard 2 donutil německé vedení rozhodnout se vyřadit ze skladů starší modely, které byly odeslány na Ukrajinu.

 

Tanky Leopard 1 musely být restaurovány a uvedeny do provozuschopného stavu, což vyžadovalo titánské úsilí. Merkuris připomíná, že Německo bylo vždy největším dodavatelem vojenského vybavení na Ukrajinu ze všech evropských zemí. A nyní je země v ponižující pozici, sama postrádá moderní vojenskou techniku.

 

Dodávky pro ozbrojené síly Ukrajiny byly realizovány nejen ze skladů Bundeswehru, ale byly vyčištěny i všechny možné zásoby tanků dříve dodávaných evropským partnerům.

 

„V důsledku toho Ukrajina obdržela tanky z různých zemí a všechny tyto modely se od sebe lišily a někdy, jak jsem pochopil, nebyly ani plně vzájemně kompatibilní,“ uzavřel Mercuris.

 

Dříve bylo oznámeno, že Německo a Dánsko dodaly Kyjevu dalších 22 tanků Leopard 1A5 a tři samohybná protiletadlová děla Gepard.

 

https://www.vesti.ru/article/4182882

 

 

📌14.10.2024, 22:18: SLOVENSKÝ EUROPOSLANEC BLÁHA VYVRÁTIL LŽI O RUSKU, KTERÉ SE ŠÍŘÍ NA ZÁPADĚ:

 

Slovenský europoslanec Luboš Bláha řekl, že lžím, které se šíří o Rusku na Západě, nelze věřit.

 

Dne 14. října Bláha navštívil Moskvu u příležitosti 80. výročí MGIMO.

 

„Mohu potvrdit, že na Západě jsou šířeny neuvěřitelné lži o Rusku… Rusko má všechno, má vysokou kvalitu života. Procházel jsem se po Moskvě, viděl jsem kvalitní, elegantní čínská a ruská auta,“ říká politik, který stojí v moskevském obchodě s domácími spotřebiči, video zveřejnil na svém kanálu Telegram.

 

Kromě toho Bláha vyzval Evropany, aby si zapamatovali, kolik platí za litr benzínu, a upřesnil, že v Ruské federaci stojí jen asi 60 centů.

 

„Říkají, že Rusko je chudé kvůli válce, že je tu špína a nepořádek, pojďme se společně podívat na moskevské metro… Byl jsem v metru jak v Paříži, tak v New Yorku, byla tam špína a chaos,“ řekl náměstek na pozadí jedné ze stanic metra v hlavním městě.

 

Ruská ekonomika podle něj navzdory sankcím roste, zatímco samotné evropské země kvůli omezením trpí. Bláha také zdůraznil, že Rusové se nestydí za svou historii, neničí památky.

 

Politik již dříve řekl, že přijel do Moskvy, aby poděkoval Ruské federaci za osvobození od fašismu a omluvil se za rusofobii, která nyní vládne v západních zemích.

 

https://www.vesti.ru/article/4182862

 

 

📌14.10.2024, 21:52: V KURSKÉ OBLASTI BYLA ZNIČENA AMERICKÁ ARMÁDA:

 

Ruská armáda zničila americké bojové vozidlo pěchoty Stryker v Kurské oblasti, ve kterém byl americký vojenský personál. Informoval o tom telegramový kanál „Archanděl speciálních sil“.

 

„Naši bojovníci v Gluškovském okrese v Kurské oblasti zničili bojové vozidlo pěchoty Stryker, ve kterém byla posádka přímo ze Spojených států v počtu osmi lidí,“ uvádí se v příspěvku.

 

Kanál zdůrazňuje, že to potvrzuje přítomnost amerického vojenského personálu v Kurské oblasti.

 

„Naši bojovníci se v Kurské oblasti setkali se žoldáky nejednou. Ale neexistují žádní američtí vojáci na plný úvazek,“ uvádí publikace.

 

Identita jednoho z amerických vojáků byla zjištěna prostřednictvím sociálních sítí. Zpráva říká, že mluvíme o Brandonu Sanchezovi. V roce 2013 narukoval do americké armády.

 

O den dříve vyšlo najevo, že ruská armáda u Charkova zlikvidovala průzkumnou skupinu ukrajinské armády o osmi lidech, mezi nimiž byl i průzkumný důstojník s ševronem s americkou vlajkou.

 

https://www.vesti.ru/article/4182889

 

 

📌14.10.2024, 22:47, NYT: SITUACE V KURSKÉ OBLASTI NENÍ PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY PŘÍLIŠ DOBRÁ:

 

Ruské jednotky se staly aktivnějšími a vytlačují ozbrojené síly Ukrajiny z Kurské oblasti, pro ukrajinské formace se tam vyvinula „nepříliš dobrá situace“, píše New York Times (NYT).

 

Ruské protiútoky „snižují politický význam Ukrajinou kontrolovaného území v Kurské oblasti“, některým jednotkám se podařilo postoupit poměrně hluboko do ukrajinského týlu, poznamenává deník.

 

Podle New York Times se ozbrojené síly Ukrajiny snaží situaci stabilizovat, ale je „extrémně obtížné“ vrátit to, co bylo ztraceno.

 

„Pokud bude současný trend pokračovat, Ukrajinci možná budou muset přehodnotit svou přítomnost v oblasti a budoucnost celé operace,“ řekl publikaci Emil Castehelmi, vojenský analytik finské společnosti Black Bird Group.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zahájily 6. srpna invazi do Kurské oblasti, ruské jednotky se podílejí na vytlačování ukrajinských sil z regionu. V pondělí velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov oznámil, že je možné osvobodit asi polovinu území regionu okupovaného ozbrojenými silami Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4182910

 

 

📌15.10.2024, 00:31: NETANJAHU ŘEKL WASHINGTONU, ŽE IZRAEL JE PŘIPRAVEN UDEŘIT NA ÍRÁNSKÁ VOJENSKÁ ZAŘÍZENÍ:

 

Izrael nemá žádné plány na útok na íránskou jadernou infrastrukturu nebo ropná zařízení.

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v rozhovoru s americkým prezidentem Joe Bidenem řekl, že IDF je připravena udeřit na íránská vojenská zařízení. Informoval o tom Washington Post s odvoláním na zdroje.

 

„V telefonickém rozhovoru… Premiér řekl, že plánuje zaútočit na vojenské objekty,“ uvedli mluvčí novin.

 

Je třeba poznamenat, že Bílý dům si „oddechl“, když se dozvěděl, že Izrael se nechystá udeřit na íránskou jadernou infrastrukturu nebo ropná zařízení.

 

Kromě toho, novináři poukazují na to, že „změkčení“ Netanjahuova postoje ovlivnilo rozhodnutí o přesunu baterie amerického systému protiraketové obrany THAAD do Izraele.

 

https://www.vesti.ru/article/4182914

 

 

📌15.10.2024, 02:19: REUTERS: UKRAJINA VYZÝVÁ BRAZÍLII, ABY NA SUMMITU G20 ZATKLA PUTINA:😅

 

Podle generálního prokurátora Nezalezhnaya, Andreje Kostina, má údajně informace, že se Vladimir Putin příští měsíc zúčastní summitu G20 v Brazílii.

 

„V souvislosti s informací, že se Putin může zúčastnit summitu G20 v Brazílii, jsou brazilské úřady, jako smluvní strana Římského statutu Mezinárodního trestního soudu, povinny ho zatknout, pokud se odváží navštívit zemi,“ citovala agentura Reuters ukrajinského generálního prokurátora Kostina.

 

Předtím ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny vyzvalo Mongolsko, aby Putina zatklo. Nicméně, jak poznamenal místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv, „Mongolové vyslali ICC“.

 

V březnu 2023 vydal přípravný senát Mezinárodního trestního soudu (ICC) zatykač na Putina a dětskou ombudsmanku Marii Lvovovou-Bělovovou. Jsou údajně podezřelí z násilného odebírání dětí z válečné zóny.

 

https://www.vesti.ru/article/4182917

 

 

📌15.10.2024, 05:03, JERMAK: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE POTÝKAJÍ S NEDOSTATKEM SYSTÉMŮ PROTIVZDUŠNÉ OBRANY:

 

Kyjev nadále požaduje od svých západních partnerů nové dodávky systémů protivzdušné obrany.

Ukrajinská armáda se potýká s akutním nedostatkem vybavení protivzdušné obrany. Uvedl to vedoucí kanceláře šéfa kyjevského režimu Andrij Jermak.

 

„Dnes každá jednotka systémů protivzdušné obrany stále chrání oblohu… Ani to však nestačí,“ citovala Jermaka agentura RIA Novosti.

 

Poznamenal, že Kyjev nepřestává od svých západních partnerů požadovat nové dodávky.

 

„Nemůžeme říci, že dnes je ukrajinské nebe plně chráněno,“ připustil šéf kanceláře Volodymyra Zelenského.

 

Ministr obrany Ukrajiny Rustem Umerov již dříve uvedl, že Kyjev vynakládá více než 150 miliard dolarů na vyzbrojení a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny. Přidělené prostředky však stále nestačí.

 

https://www.vesti.ru/article/4182951

 

 

📌15.10.2024, 06:13: 🟥🔊NÁMĚSTEK JASNĚ UKÁZAL NÁKLADY NA OBĚD VE STÁTNÍ DUMĚ RUSKÉ FEDERACE:

 

V ruské Státní dumě bude plnohodnotné jídlo ze šesti položek stát návštěvníky jídelny téměř 600 rublů, uvedl Amir Chamitov, poslanec dolní komory ruského parlamentu.

 

Poslanec strany Nový lid Amir Khamitov ukázal agentuře RIA Novosti šek z kantýny v budově Státní dumy, podle kterého ho oběd o šesti položkách stál 577 rublů.

 

Pyré polévka stála pro náměstka 140 rublů, bramborová kaše stála 100 rublů, porce kuřecích řízků – 190 rublů, cena rajčete (za 1 kus) – 35 rublů a okurka – 37 rublů. Sklenice ovocného a bobulového nápoje stojí 70 rublů a kousek chleba stojí 5 rublů.

 

Podle poslance tuto kontrolu ukázal, protože na internetu v poslední době kolují zvěsti, že ruští poslanci utrácejí pouze 150 rublů za jídlo v kantýně – dvouchodový oběd s předkrmem a nápojem. Khamitov navíc poznamenal, že takové „padělky“ se objevují každý rok.

 

https://www.vesti.ru/article/4182939

 

 

📌15.10.2024, 06:25: SEVERNÍ KOREA VYHODILA DO POVĚTŘÍ SILNICE VEDOUCÍ DO JIŽNÍ KOREJE:

 

Jihokorejská armáda monitoruje situaci na hranicích se svým severním sousedem.

KLDR vyhodila do povětří části mezikorejských silnic. Informuje o tom agentura Yonhap s odkazem na jihokorejskou armádu.

 

„Severní Korea vyhodila do povětří části silnic… severně od vojenské demarkační linie,“ řekl agentuře Sbor náčelníků štábů.

 

Zdůraznili, že armáda situaci monitoruje a je ve vysoké pohotovosti.

 

Pchjongjang již dříve nařídil, aby bylo uvedeno do pohotovosti dělostřelectvo poblíž hranice.

 

Na začátku října severokorejský vůdce Kim Čong-un v komentáři k prohlášení jihokorejského prezidenta o „ukončení existence“ Pchjongjangu zdůraznil: pokud bude ohrožena jeho suverenita, KLDR nebude váhat použít všechny dostupné útočné síly, včetně jaderných zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4182921

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻 15.10.2024, 7:19: STÁTNÍ DUMA ZAČALA PRACOVAT NA NÁVRHU ZÁKONA O KONTROLE ČTYŘBODOVÉHO ODSTŘELOVÁNÍ:

 

Mají v úmyslu dostat čtveřici pod státní kontrolu. Státní duma připravuje návrh zákona pro tuto subkulturu, řekl poslanec Denis Majdanov.

 

Je třeba poznamenat, že důvodem tohoto opatření je, že čtyřnásobek není užitečný pro samotné děti a společnost. První místopředseda výboru Státní dumy pro kulturu poznamenal, že dětem hrozí, že ji začnou vnímat jako způsob života.

 

„Zpočátku to vypadalo jako hra, ale pak, když to děti začaly vnímat jako svůj způsob života, tak už to nejsou hračky,“ cituje ho agentura TASS. – Pro mě je zřejmé, že ATV není užitečná. Existuje spousta jiných způsobů, jak se naše děti mohou zabavit.“

 

Poznamenal také, že Státní duma již pracuje na vývoji zákona.

 

Předseda představenstva všeruského veřejného hnutí „Otcové Ruska“ Andrej Kočenov také hovořil o závažnosti problému a jeho regulaci. Zcela nepřirozené věci se stávají, když babička nebo matka vodí své dítě na vodítku. To už je překračování rozumných hranic.“

 

Den předtím akademik Ruské akademie věd Gennadij Oniščenko neklasifikoval čtyřnásobek jako duševní chorobu. Zároveň však poznamenal, že „pokud matka vede své dítě na vodítku, pak je třeba jednat s matkou“.

 

https://www.vesti.ru/article/4182940

 

 

 

📌🦻👀 15.10.2024: 🟥🔊BRITSKÝ ZÁKON BY ZAVEDL ŠPEHA DO KAŽDÉ HOSPODY, ABY KONTROLOVAL, ZDA HOSTÉ NEŘÍKAJÍ NĚCO ZÁVADNÉHO:

 

➡️Nedalo mi nevzpomenout si na Švejka a na to, jak na obraz císařpána sraly mouchy. Zdá se, že jisté časy se skutečně vrací, přičemž ti, kteří se prohlašují za „jediné demokraty“ se ve skutečnosti projevují jako nejhorší totalitáři.

 

➡️Rozdíl je tedy možná právě ten, že v oněch starých časech si na demokraty alespoň nikdo nehrál. To, co se děje ve Velké Británii od doby, co se do čela země dostali labouristé v čele se Starmerem, nemá zatím v rámci Evropy obdoby, i když totalitarismem již nasály i mnohé další země.

 

➡️Když záhy po vraždě tří dětí rukou potomka afrických migrantů začali v ulicích protestovat odpůrci této již roky trvající výměny obyvatel, která s sebou nese značný nárůst kriminality, byli záhy zatýkáni a ve zkrácených řízeních končili ve vězení.

 

➡️Stejně se Starmerův diktátorský režim zachoval i k lidem, kteří demonstrace podpořili na sociálních sítích nebo kritizovali výměnu obyvatel, v jejímž důsledku došlo nejen k vraždě těchto dětí, ale i k mnoha jiným případům vražd, napadení, znásilnění, loupeží a dalších činů, které údajně zemi obohacují.

 

➡️Velká Británie má tedy aktuálně tisíce politických vězňů a zřejmě to zatím nestačí. Lidé si již nemohou své názory jen tak psát na sociální sítě, ale stále se mají možnost vyjadřovat na místech, která (zatím) nejsou pod dohledem.

 

➡️Takovými místy časté upřímnosti, která by mohla být z pohledu Starmera trestná, jsou samozřejmě zejména hospody.

➤Nyní je připraven zákon, podle kterého by měla každá hospoda zaměstnat někoho, kdo by na výroky zákazníků dohlížel.

 

➡️Údajně má jít o ochranu zaměstnanců, nicméně lze očekávat, že postupně bude trestán jakýkoli „urážlivý“ výrok, včetně těch, které jsou namířeny na vládu, jako se to už nyní děje na sociálních sítích.

 

➡️Levicová vláda Labouristické strany v Británii se zjevně nespokojí s pouhým dohledem nad projevy na internetu nebo v ulicích, ale údajně se snaží schválit legislativu, která by zakročila proti údajně urážlivým komentářům v hospodách.

 

➡️Vláda premiéra Keira Starmera hodlá ve svém chystaném návrhu zákona o zaměstnaneckých právech změnit zákony o rovnosti v Británii tak, aby to znamenalo, že zaměstnavatelé budou zodpovědní za to, že nebude docházet k urážlivým výrokům na účet zaměstnanců ze strany zákazníků nebo široké veřejnosti.

 

➡️Zákon by vyžadoval, aby podniky a veřejné instituce podnikly všechny přiměřené kroky, aby zabránily obtěžování na základě takzvaných chráněných charakteristik v jejich prostorách, uvádí The Telegraph.

 

➡️Zastánci svobody projevu argumentovali, že zákon by donutil majitele podniků, jako jsou hostinští, aby zaměstnávali policii ve stylu Stasi, aby vyhověli vládnímu diktátu.

 

➡️Předseda Unie pro svobodu projevu Toby Young varoval: „Očekávejte, že každá hospoda v Anglii a Walesu bude zaměstnávat „žertovné policajty“, kteří budou mít za úkol odposlouchávat konverzace zákazníků a trestat každého, kdo řekne nevhodný vtip.“

 

➡️Jiní varovali, že zákon bude mít katastrofální důsledky pro již tak bojující společnosti v Británii. Stínový ministr obchodu, konzervativní poslanec Kevin Hollinrake řekl, že „agenda je řízena wokeness a odbory.“

 

➡️Potenciální zavedení řečnické policie v hospodách je jen posledním útokem na toto odvětví ze strany levicové labouristické vlády, která prosazuje  zákaz kouření ve venkovních prostorách, jako jsou hospodské zahrádky.

 

➡️Ve vládě se také údajně objevili někteří, kteří prosazovali nový limit otevírací doby hospod, aby se údajně zabránilo nemocem souvisejícím s alkoholem. 🙈

 

➡️V komentáři k útoku na hospody poslanec za Reform UK Lee Anderson řekl The Express: „Tato vláda opět omezuje svobodu projevu a tepe naše hostinské.“

 

➡️ „S 50 hospodami, které se v první polovině letošního roku zavírají každý měsíc, potřebují větší podporu než kdy jindy, ne tento nesmysl o chůvě.“

 

➡️Objevila se také varování, že navrhovaná legislativa by měla „mrazivý účinek“ na kampusy, protože univerzity by mohly potenciálně čelit soudním sporům, pokud by studenti byli uraženi řečníky, se kterými nesouhlasí.

 

➡️Stalo se tak poté, co labouristická vláda již zrušila legislativu, která konkrétně stanovovala ochranu svobody projevu na univerzitách.

 

➡️Právní ředitel právnické firmy Doyle Clayton James Murray vysvětlil, že nový zákon by pravděpodobně znamenal, že kontroverzní řečníci budou mít ještě větší potíže mluvit ke studentům.

 

➡️ „Když se zamyslíme nad řečníkem, který byl pozván – řekněme, že je to kontroverzní genderově kritický řečník, jako je Julie Bindel nebo Kathleen Stock – někdo by mohl poněkud neupřímně říci: ‚Jsem zaměstnancem této univerzity a to, co říká, považuji za hluboce obtěžující‘.

 

➡️PANUJÍ OBAVY, ŽE TO POSUNE ROVNOVÁHU PRYČ OD SVOBODY PROJEVU A UNIVERZITY BUDOU DÁLE OMEZOVAT SVODU SLOVA, PROTOŽE NEBUDOU CHTÍT BÝT ZODPOVĚDNÉ ZA OBTĚŽOVÁNÍ TŘETÍMI STRANAMI.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/britsky-zakon-by-zavedl-speha-do-kazde-hospody-aby-kontroloval-zda-hoste-nerikaji-neco-zavadneho/

 

 

 

📌15.10.2024,🟥🔊THOMAS CHODCI: KOMISAŘ DERRICK, HEREC HORST TAPPERT BYL VE SPOLKOVÉ REPUBLICE OSLAVOVÁN JAKO TELEVIZNÍ INSPEKTOR DERRICK, DOKUD SE NEOBJEVIL VÝZNAMNÝ PROBLÉM V JEHO ŽIVOTOPISU…  to bylo o více než 15 let později. V roce 2013 odkryl solingenský politolog Jörg Becker kartotéční lístek Informačního centra Wehrmachtu (WASt), který ukazoval, že Tappert, narozený v Elberfeldu v roce 1923, byl jako 19letý členem Waffen-SS.

 

https://www.juedische-allgemeine.de/kultur/derrick-der-kommissar-von-der-waffen-ss/?utm_source=pocket-newtab-de-de

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, DEEP STATE 15.10.2024:

🟥🔊 SYSTÉM SE HROUTÍ A VÁLKA O POČASÍ SE STÁVÁ SOUČÁSTÍ HLAVNÍHO PROUDU. JAPONSKO SE OSVOBODILO OD KONTROLY DEEP STATE

 

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka,

ze dne 14.10.2Q24

 

➡️Někdy se stovky, a dokonce tisíce let historie odehrají během několika týdnů. Vzpomeňte si na vyplenění Říma nebo první sjednocení Číny. V takovém okamžiku se nacházíme nyní. Celý matrix kontrolovaný Západem se hroutí a my směřujeme k jakémusi vyvrcholení.

 

➡️Největší známkou toho bylo probuzení většiny obyvatel Západu v uplynulém týdnu, kteří si uvědomili, že elita je vydírána pedofily a vede válku o počasí. LIDÉ Z HNUTÍ ZA PRAVDU O TOM VĚDÍ UŽ DLOUHO.

Po většinu této doby jsme však byli v bublině. Drtivá většina lidí zůstávala bezradná. Nyní se změnilo to, že lidé, kteří nevěnují pozornost zprávám a čtou pouze bulvární sloupky, si to začínají masově uvědomovat.

A co je ještě důležitější, armáda a zpravodajské služby nyní v důsledku toho konečně začínají jednat.

 

🟥ZAČNĚME ELITNÍ PEDOFILNÍ VYDĚRAČSKOU SÍTÍ:

 

➡️Právě soudní proces s Puffem Diddym nebo Seanem Combsem probouzí lidi do tvrdé reality. Například herec ztvárňující generála Michaela Flynna světu říká: „Do případu Diddyho budou zapleteni hudebníci, sportovci, politici a média…

Tito lidé jsou psychopati. Jsou zlí. Jsou to satanisté.”

 

➡️Chazarská mafie (ChM), která využívá „celebrity” a kulturu celebrit k ovládání mas, jim nyní vybuchuje do tváře. Hudebník Justin Bieber v roce 2017 vystoupil s prohlášením, že se „probudil” a uvědomil si „zlo hudebního průmyslu”, který je „ovládán tím absolutně nejhorším druhem lidí – pedofily”.

 

➡️Při popisu večírku během turné, kterého se zúčastnila nejvyšší smetánka hudebního průmyslu včetně výkonných viceprezidentů pro vývoj, producentů, mocných zástupců a mezinárodních finančníků, Bieber uvedl, že byl povzbuzován k sexuálnímu zneužití malého dítěte, které bylo na večírek přivedeno pro sexuální uspokojení elity tohoto odvětví.

 

➡️ „Nechtěl jsem to udělat. Opravdu jsem nechtěl. Říkali, že ten kluk je zdrogovaný, bylo to hrozné,” řekl Bieber a vysvětlil, že mu bylo jasně řečeno, že pokud „vstoupí do klubu” tím, že projde iniciačním obřadem, získá vstup do „obchodní části průmyslu”.

 

➡️ „Nebyl bych jen umělec, ale i magnát. Tato cesta by se mi otevřela stejně jako Jay-Z.”

 

➡️ „Je to rozdíl mezi milionářem a miliardářem.”

 

➡️Bieber však shromáždění řekl, že to nemůže udělat.

 

➡️ „Abych se dostal do klubu, musel bych tomu chudákovi udělat něco zlého. Ale pak jsem si uvědomil, že ani to jim nestačí. Musel bych to malé dítě také zabít.”

 

➡️ „Řekli mi, že tyhle večírky tajně natáčejí. Jakmile tě jednou natočí, jak něco takového děláš, tak tě vlastní.”

 

➡️ „Říkali, že toho kluka znásilnilo několik různých chlapů. Říkali, že krvácel. Dostal jsem se odtamtud, ale slyšel jsem, že zemřel, a to mě pronásleduje.”

 

➡️Původní odkaz na tento článek jsem nahradil zprávou australského parlamentu o „zahraničním vměšování do voleb”. Dalších pět odkazů ji rovněž vyvracelo. Přesto poté stovky a pravděpodobně tisíce odkazů měly původní příběh.

 

➡️Když se příběh původně objevil, byl pohřben, ale nyní se o něm dozvídá každý. To znamená, že kontroloři společností BlackRock a Vanguard ve společnosti Google ztrácejí možnost utvářet příběh.

 

➡️Jiným příkladem je Oprahin duchovní rádce John of God, který DRŽEL MLADÉ ŽENY V ZAJETÍ NA ODLEHLÝCH FARMÁCH, KDE JE OPLODNIL A PO DESETI LETECH ROZENÍ ZAVRAŽDIL.

TYTO DĚTI PAK PRODÁVAL ELITNÍM VIP OSOBÁM PO CELÉM SVĚTĚ.

John of God je mimo jiné úzce spjat s Billem Clintonem, Naomi Campbellovou a Marinou Abramovičovou. To není konspirační teorie, to je konspirační fakt. Brazilský soud ho uznal vinným.

 

➡️Tyto příběhy jsou důležité, protože odhalují síť pedofilního vydírání většiny západních politiků. Stopa vede k satanskému státu Izrael. Proč jinak myslíte, že by politici jako kanadský „opoziční vůdce” Pierre Poilievre veřejně vystoupili a prohlásili, že izraelský úder na íránská jaderná zařízení by byl „darem lidstvu”.

 

🟥PROČ VYZÝVÁ K NĚČEMU, CO SE ROVNÁ SPUŠTĚNÍ JADERNÉHO ARMAGEDDONU?

 

➡️Nyní si prohlédněte Kongres a Senát USA a zeptejte se sami sebe, proč zastupují Izrael, a ne své voliče. Garantuji vám, že jsou všichni podplacení a vydíraní.

 

➡️Lidé jako Elon Musk nyní také vystupují a mluví o tom. Řekl: „Myslím, že část toho, proč Kamala Harrisová získává takovou podporu, je, že pokud Donald Trump vyhraje, ten Epsteinův seznam klientů se dostane na veřejnost a někteří z těch miliardářů, kteří stojí za Kamalou, se takového výsledku děsí.”

DO PŘÍPADU JSOU ZAPLETENA JMÉNA REID HOFFMAN A BILL GATES.

 

➡️Ve snaze očistit se Gates vystoupil v australské televizi a přiznal, že „večeřel s Epsteinem”. Epsteinův ostrov navštívil 37krát! To není jen pár večeří.

 

🟥MUSK ŘÍKÁ: „MEZI DIDDYM A EPSTEINEM JE TU PRAVDĚPODOBNĚ NĚKOLIK TISÍC HODIN ZÁZNAMU.”

 

➡️Vyšetřovatelé FBI, kteří se zabývají Diddyho případem, zabavili pásky nahrané Jay-Z a Beyoncé, které odhalují jejich roli v sérii rituálních vražd a obětování hvězd z první ligy a jejich rodinných příslušníků, včetně dětí, prozradil zdroj z branže.

 

➡️Podle našich vlastních zdrojů se Diddy dohodl s ministerstvem spravedlnosti na přiznání viny a poskytl jim nahrávky, na nichž Barack „Satan” Obama znásilňuje a vraždí dítě.

 

➡️To je důležité, protože Kamala Harrisová je jen Obamou dálkově ovládaný člověk-robot, jak ukazuje video níže.

 

➡️Malik Obama se domnívá, že jeho nevlastní bratr, bývalý prezident Barack Obama, „stále řídí zemi”. Zdá se však, že i Obamu vydírá někdo jiný.

 

🟥OTÁZKOU TEDY JE, KDO JSOU TI KONTROLOŘI NA SAMÉM VRCHOLU?

 

➡️Tato otázka byla předmětem setkání na vysoké úrovni mezi zástupci americké armády a Asijských tajných společností, které se konalo minulý víkend v Japonsku.

VÝSLEDKEM SCHŮZKY BYLA DOHODA ZLIKVIDOVAT STÁT IZRAEL, KDE SE NACHÁZÍ TA KONTROLA.

Nahradí ho stát Judea, který všem obyvatelům udělí plné občanství.

Židé budou chráněni a satanisté obklíčeni. Shodli se také na tom, že satanistický kult Chabad je legitimním vojenským cílem, který bude odstraněn.

Chabad byl forenzně identifikován jako skupina řídící probíhající spiknutí s cílem rozpoutat třetí světovou válku, zabít 90 % lidstva a zotročit ty, kteří přežijí.

 

➡️Jejich vůdce Benjamin Netanjahu se v roce 2006 chlubil: „TAJEMSTVÍM JE, ŽE MÁME AMERIKU…

MÁME NA SVÉ STRANĚ SENÁT, KONGRES A VELMI SILNOU ŽIDOVSKOU LOBBY.”

 

🟥TO BYLO PŘED DESÍTKAMI LET, NYNÍ JE KONTROLA NAD USA MNOHEM VĚTŠÍ:

 

➡️Tito lidé se nyní pomocí stoprocentní počítačové grafiky Benjamina Netanjahua snaží udržet si kontrolu. Netanjahu je dávno pryč a izraelská armáda je ve skutečnosti tvrdě poražena.

 

➡️Polská rozvědka nás informuje, že „v důsledku íránské odvety proti Izraeli bylo podle zpráv Al-Džazíry, Hindustan Times, China News, pákistánské PTV, Russia Today atd. zničeno 29 izraelských letadel F35, letiště a letecká základna poblíž Tel Avivu, palivová základna, mnoho tanků Merkava, velitelství Mossadu, tajní agenti a strategické radarové stanice v Izraeli“.

 

🟥ZDROJE BRITSKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB A CIA POTVRZUJÍ, ŽE IZRAEL BRZY PŘESTANE EXISTOVAT.

 

🟥ZDE JE VYJÁDŘENÍ ŠÉFA MI6:

 

➡️ „Agrese Izraele je nepřiměřená a jedná se o válečné zločiny.

JE TŘEBA JI UKONČIT.

V mezinárodním právu a válečném právu to znamená, že reakce Izraele je přehnaná, její rozsah není pouhou reakcí na neutralizaci protivníka, ale VYHLAZENÍM CELÉHO CIVILNÍHO OBYVATELSTVA – TO JE VÁLEČNÝ ZLOČIN A ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI – GENOCIDA.

Džabalíja a severní Gaza jsou místy tohoto zločinu, zatímco všechny oči jsou upřeny na Libanon.

Vícenásobný přístup, který je takto navržen, aby rozptýlil pozornost a učinil ofenzívu skrytější.

MUSÍ SKONČIT BUĎ DOBROVOLNĚ ZE STRANY JERUZALÉMA, NEBO VYNUCENÍM ZE STRANY MEZINÁRODNÍHO SPOLEČENSTVÍ.”

 

🟥V AMERICKÝCH KORPORÁTNÍCH MÉDIÍCH SE TO NEDOZVÍTE, ALE TO NIC NEMĚNÍ NA SKUTEČNOSTI. IZRAEL SKONČIL:

 

➡️Další skutečností je, že ChM brzy ztratí schopnost OVLÁDAT NÁS PROSTŘEDNICTVÍM VÁLKY O POČASÍ.

 

➡️Například zástupkyně Marjorie Talyor Greeneová napsala na X, že „ANO, MOHOU OVLÁDAT POČASÍ… JE SMĚŠNÉ, KDYŽ NĚKDO LŽE A ŘÍKÁ, ŽE TO NEJDE”.

Napsala to v reakci na hurikány, které zasáhly Severní Karolínu a Floridu.

Získala více než 50 milionů zhlédnutí a vyvolala stovky milionů internetových vyhledávání na toto téma.

 

➡️Korporace ovládané ChM, jako je Google, se opět zoufale snažily tyto informace potlačit. Prvních asi 20 položek na Googlu o jejím prohlášení bylo snahou o jeho vyvrácení. Dokonce mi z počítače smazali poznámky, které jsem o tom měl.

Ale kontrola opět selhala, protože lidé se naučili, že první výsledky vyhledávání na Googlu jsou cenzura, a pátrají hlouběji. Také se lidé jako já naučili vždy si dělat zálohy na externí pevný disk.

 

➡️CHM SE V DNEŠNÍ DOBĚ STÁLE ČASTĚJI UCHYLUJE K MANIPULACI S POČASÍM, PROTOŽE SE ZDÁ, ŽE JE TO JEDNA Z POSLEDNÍCH TAJNÝCH ZBRANÍ, KTERÝMI SE SNAŽÍ OVLÁDAT MASY. TO SE NYNÍ UKAZUJE VE VELKÉM.

 

➡️Společnosti uvedené na webových stránkách FEMA, které provádějí domovní prohlídky obětí hurikánu Helen v Severní Karolíně, jsou vlastněny společnostmi Vanguard a BlackRock.

Takže stejná společnost, která vlastní většinu lithiových dolů v oblasti, „kontroluje” nemovitosti obětí, které chtějí.

 

🟥MINULÝ TÝDEN BYLO NA FLORIDĚ VYDÁNO 126 VAROVÁNÍ PŘED TORNÁDY, COŽ JE DRUHÝ NEJVĚTŠÍ POČET V HISTORII USA:

 

➡️TO LZE PROVÉST POMOCÍ STROJŮ NA ÚPRAVU POČASÍ.

Viděli jste někdy, jak se nad horami tvoří tornáda,

Vypadá to, že někde je stroj na hurikány a tornáda. (HAARP!))

 

➡️Věděli jste, že v roce 2009 proběhlo skutečné stolní cvičení s hurikány, při kterém Tampa Bay přímo zasáhl VELMI ničivý hurikán kategorie 5 s názvem Phoenix v měsíci říjnu a výsledky jsou katastrofické.

 

➡️Hádejte co, Bill Gates financuje projekt Tampy, která chce přebudovat 40 akrů nábřeží na 15-ti minutové město.

 

➡️Totéž se stalo v mexickém Acapulku, zatímco všichni upírali zrak na Floridu. Znovu se vyklízí obyvatelé, aby se vytvořilo patnáctiminutové město, ABY HO MOHLI LÉPE OVLÁDAT.

 

🟥TOHLE SI NEVYMYSLÍTE:

 

➡️Ve Wyomingu mezitím hoří požár o rozloze více než 73 000 akrů a jeho konec je v nedohlednu. PŘÍČINA? Blesk… ale v tom je háček – ŽÁDNÁ BOUŘKA NEBYLA.

 

➡️MOHLO BY TO NĚJAK SOUVISET S JADERNOU ELEKTRÁRNOU BILLA GATESE, KTEROU TAM PLÁNUJE POSTAVIT?

 

➡️SLYŠELI JSME, ŽE BILL GATES BUDE ODSTRANĚN.

Pokud je to pravda, objeví se to ve všech zprávách jako oznámení o jeho smrti.

Osobně bych byl raději, kdyby stanul před tribunálem pro válečné zločiny a pak čelil spravedlnosti.

 

➡️Jedním z mnoha válečných zločinů, které spáchal, je použití války proti civilistům. Chcete vědět, jak to lidé jako on mohou dělat? Nehledejte nic jiného… než STROJE HAARP PO CELÉM SVĚTĚ.

 

➡️ „Máme pádné důkazy o tom, že NOAA, bývalá franšíza UNITED STATES, vydala smlouvy o výsevu mraků, které vedly k hurikánu Helene i Milton.

„Máme další důkazy o tom, že k řízení těchto nepřirozených bouří byly použity vysílací věže s licencí FCC,” říká soudkyně Anna von Reitzová.

 

➡️Dodává: „Nedávno jsme zachytili konvoj nákladních aut naložených střelnými zbraněmi, granáty, vodními děly a podobnými válečnými zásobami, který směřoval do táborů FEMA v oblasti katastrofy.

Je zřejmé, že záměrem odesílatele bylo vyzbrojit FEMA jako cizí žoldnéřskou jednotku operující na území státu s dopadem na oblast zahrnující více států. Proto jsme tuto výzbroj zabavili a vyšetřujeme její zdroj.”

 

➡️Také na Floridě dochází k odezvě. Guvernér Ron DeSantis říká: „FEMA to neřídí! Na Floridě neuvidíte, že by FEMA řádila. JÁ JSEM ŠERIF, KTERÝ TO TADY ŘÍDÍ!”.

 

🟥S TÍMTO DRUHEM ODPORU SE DEEP STATE, DEMOKRATI, A JEJICH PODPOROVATELÉ SNAŽÍ VŠEMI MOŽNÝMI ZPŮSOBY UKRÁST VOLBY.

 

➡️Podle soudních spisů vzrostl počet nelegálních přistěhovalců ve státech, ve kterých se za vlády Bidena a Harrisové zvýšil o stovky procent.

 

➤ Georgie 401 %

➤ Severní Karolína 446 %

➤ Pensylvánie 241 %

➤ Arizona 734 %

➤ Nevada 562 %

➤ Michigan 775 %

➤ Wisconsin 467 %

➤ Snaží se také, aby Kamala Harrisová vypadala, jako by skutečně měla funkční mozek.

 

➡️Donald J. Trump na síti X: „Obří podvod s falešnými zprávami CBS a pořadem 60 minut.

Její skutečná odpověď byla šílená nebo hloupá, tak ji vlastně nahradili jinou odpovědí, aby ji zachránili nebo alespoň vypadala lépe. Podvod s falešnými zprávami, který je naprosto nezákonný. Seberte CBS licenci. To je zasahování do voleb.“

 

➡️Je zcela zřejmé, že Kamala je odvařená. Na otázku, co by udělala jinak než Biden, odpovídá: „Nic mě nenapadá.”

 

➡️Není divu, že se prázdná kniha s výčtem „úspěchů” Kamaly Harrisové stala bestsellerem Amazonu a sociální média se při tom ošívala.

 

➡️Kamala Harrisová v zoufalé snaze vylepšit si image pověřila Národní gardu Severní Karolíny, aby naložila zásoby na nákladní letadlo pouze kvůli fotografování, aniž by měla v úmyslu tyto zásoby skutečně doručit obětem bouře.

 

➡️Je to jen jeden z případů, kdy lžou skrz zuby o tom, co jejich vláda skutečně dělá. V dalším příkladu můžete sledovat lži mluvčí o Bidenovy administrativy Karine Jeane Pierre:

V roce 2022 jasně řekla, že použili peníze FEMA pro ilegální migranty.

Nyní popírá, že by je FEMA použila pro ilegální migranty.

 

➡️Stále hysteričtější je i jejich protitrumpovská rétorika. Na videu CNN přirovnává Trumpa k Hitlerovi a tvrdí, že „vyhladí celé skupiny lidí”.

 

➡️Dále sledujte Miku Brzezinskou, jak v panice blábolí o Trumpovi.

Ví, že jí hrozí trest smrti, pokud ChM ztratí kontrolu, a ona ji ztratí.

 

➡️Došlo to tak daleko, že profesor z Kansaské univerzity otevřeně prohlásil, že muži, kteří odmítnou volit Kamalu Harrisovou, by měli být popraveni.

 

🟥JE ZCELA JASNÉ, ŽE JE TO ON SÁM, KDO SE OBÁVÁ POPRAVY:

 

➡️To jsou známky toho, že loutky ChM ztrácejí kontrolu nad jejich narativem a panikaří.

Také nevolený šéf nevládní organizace OSN mluví ze strachu.

 

➡️ „Přisluhovači hlubokého státu si špiní kalhoty z toho, co je všechny čeká,” komentuje zdroj ze CIA.

 

➡️Zde je jeden ze způsobů, jak mohou lidé převzít kontrolu zpět. V listopadu 2023 jedno malé městečko v Michiganu rozpustilo své zkorumpované zastupitelstvo… a pak vyměnilo zámky na budově radnice.

 

🟥JE ČAS UDĚLAT TOTÉŽ PRO WASHINGTON A OSN:

 

➡️Japonsko se ujímá vedení a stává se první zemí skupiny G7, která se osvobodila od kontroly ChM.

Nová japonská vláda pod vedením premiéra Šigeru Išiby přerušuje vztahy s Obama-Bidenovou administrativou a spojuje se s aliancí Bílých klobouků, tvrdí japonské pravicové zdroje blízké císaři.

 

➡️JAPONSKÁ VLÁDA SI UVĚDOMUJE, ŽE OBAMA-BIDENOVA ADMINISTRATIVA SE SNAŽÍ VYHUBIT VELKOU ČÁST JEJICH POPULACE POMOCÍ SAMOROZŠIŘUJÍCÍCH MRNA VAKCÍN. Podle investigativního novináře Jona Fleetwooda je jedna ze tří společností, kterým byly zakázky uděleny, Gritstone Bio, vlastněna velkými investičními společnostmi BlackRock, Vanguard a State Street, „STEJNÝMI SPRÁVCI AKTIV, KTEŘÍ VLASTNÍ VÝROBCE MRNA VAKCÍN PFIZER A MODERNA”.

 

➡️Fleetwood také poznamenal, že společnosti BlackRock a State Street jsou oficiálními partnery Světového ekonomického fóra a že společnost Gritstone Bio získala finanční prostředky od Nadace Billa a Melindy Gatesových.

 

➡️Japonské podsvětí dostalo kompletní seznam lékařů, kteří dostali úplatky výměnou za schválení této vakcíny, a podle zdrojů z Asijských tajných společností je po všech pátráno.

 

➡️JAPONSKO VYSLALO BILLU GATESOVI JASNÝ VZKAZ – JEHO ČAS SE KRÁTÍ.

Vládní jednotka Covid Task Force rychle odhaluje jeho zločiny, a tak se vody nad globalistickým králem pomalu uzavírají.

 

➡️JAPONŠTÍ VĚDCI SE NYNÍ POSTAVILI NA ODPOR A VYZÝVAJÍ MEZINÁRODNÍ PROKURÁTORY, ABY PROTI GATESOVI ZAHÁJILI ŘÍZENÍ PRO ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI.

Mezi nimi bijí na poplach i světově uznávaní odborníci, jako je doktor Fukušima, a odhalují šokující zjištění, že některé vakcíny obsahují léky na potraty určené k depopulaci.

 

➡️NĚMECKO SE CHYSTÁ NÁSLEDOVAT JAPONSKO A ROZEJÍT SE S CHM.

Kandidát CDU/CSU na německého kancléře Friedrich Merz chce vytvořit kontaktní skupinu, která by vypracovala návrh evropského uspořádání po skončení speciální vojenské operace na Ukrajině.

Jejími členy by byly Německo, Francie, Velká Británie a Polsko, informuje polská rozvědka.

 

➡️Děje se tak v době, kdy se ukrajinský režim viditelně hroutí.

Ukrajinský fašistický diktátor Vladimir Zelenskyj nyní vyzývá k příměří, ale to už není na pořadu dne, tvrdí zdroje z ruské FSB.

 

🟥RUŠTÍ VOJENŠTÍ VYŠETŘOVATELÉ SHROMÁŽDILI DŮKAZY O BRUTÁLNÍM ZABÍJENÍ CIVILISTŮ UKRAJINSKÝMI VOJÁKY A ŽOLDÁKY.

 

➡️SPOJENÉ STÁTY TAKÉ SPOLU S UKRAJINOU INTRIKUJÍ S CÍLEM VYLOUČIT RUSKO Z ORGANIZACE PRO ZÁKAZ CHEMICKÝCH ZBRANÍ (OPCW) POTÉ, CO RUSKO PŘEDLOŽILO TÉTO ORGANIZACI SVÁ ZJIŠTĚNÍ O POUŽITÍ CHEMICKÝCH ZBRANÍ KYJEVEM.

 

🟥TYTO ZLOČINY SE TRESTAJÍ SMRTÍ A BRZY SE ZAHÁJÍ SOUDY PRO VÁLEČNÉ ZLOČINY:

 

➡️ÚPLNÉ RUSKÉ VÍTĚZSTVÍ JE NA DOHLED, protože značný počet ukrajinských vojáků se „ocitl v pasti” na ruském území (Kurská oblast).

 

➡️ „Naši nepřátelé, ukrajinské ozbrojené síly, prchají.

Jsou demoralizovaní a při prvním palebném kontaktu se snaží utéct, aniž by se ohlédli,” tvrdí velitel oddílu hloubkového průzkumu centrální bojové skupiny.

 

➡️ „Náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov varuje, že „dalekosáhlé plány a fantazie” Washingtonu vytvářejí “možnost sklouznutí k plnohodnotnému konfliktu mezi Ruskem a historickým Západem”.

 

➡️Nemusí se obávat, protože Bílé klobouky v americké armádě nedovolí, aby ChM použila třetí světovou válku jako propustku z vězení.

 

➡️Samozřejmě musíme odstranit poslední zbytky kontroly ChM, než jejich WEF zavede „digitální proces, kterým mohou omezit váš pohyb, vaše chování a vaše rozhodnutí kliknutím na tlačítko”.

 

➡️Dalším příkladem snahy udržet si kontrolu je snaha newyorské vlády prosadit něco, co se nazývá Proposition One. Pokud bude schválen, usnadní vládě mimo jiné odebírání dětí jejich rodičům.

 

➡️STÁLE SE NÁS SNAŽÍ ZABÍT VAKCÍNAMI!!!!!!

Společnost Moderna se ocitla pod palbou kritiky poté, co nabídla 12 až 18. letým dětem platby ve výši 1500 liber za testování vakcín.

 

➡️Díky RFK juniorovi a jeho snaze odhalit pravdu bylo ve studii provedené na 1,7 milionu dětí zjištěno, že zánět myokardu a osrdečníku se vyskytoval výhradně u dětí, které byly očkovány vakcínou COVID-19.

 

➡️Ve čtvrtek zemřela ve věku 96 let jeho matka Ethel Kennedyová, vdova po zavražděném americkém politikovi Robertu F. Kennedym.

Zemřela s vědomím, že se její syn konečně dočká spravedlnosti za vraždu svého otce a strýce.

 

🟥ZAKONČEME TENTO TÝDEN NĚKOLIKA DOBRÝMI ZPRÁVAMI.

 

➡️Nejprve jsme si všimli, že Elon Musk, čelní představitel DARPA, odhalil humanoidní roboty Optimus vyvinuté společností Tesla.

 

➡️Podle zdroje z Pentagonu jsou to jen upoutávky, aby se masy připravily na to, co přijde velmi brzy. Víte, že mají mnohem vyspělejší humanoidy, než jaké odhalují veřejnosti.

 

https://tadesco.org/system-se-hrouti-a-valka-o-pocasi-se-stava-soucasti-hlavniho-proudu-japonsko-se-osvobodilo-od-kontroly-deep-state/

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊🍏 FAKTA O JABLKÁCH, KTERÁ VYRÁŽEJÍ DECH 🍏

 

  1. Posiluje zdraví střev: Víte, že jedno jablko obsahuje více než 100 milionů dobrých bakterií? Ty jsou skvělé pro zdraví vašeho zažívání a pomáhají udržovat zdravá střeva.

 

  1. Ochránce srdce: Jablka jsou bohatá na rozpustnou vlákninu, která pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a snižuje riziko srdečních onemocnění.

 

  1. Bojovník proti rakovině: Jablka jsou vhodná pro boj s rakovinou: Bylo prokázáno, že antioxidanty obsažené v jablkách, jako je kvercetin a flavonoidy, pomáhají snižovat riziko vzniku některých druhů rakoviny.

 

  1. Regulace hmotnosti: Jablka mají vysoký obsah vlákniny a vody, takže jsou sytou svačinkou, která může pomoci kontrolovat chuť k jídlu a podpořit hubnutí.

 

  1. Kontrola hladiny cukru v krvi: Přírodní cukry obsažené v jablkách se do krevního oběhu uvolňují pomalu, což pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi.

 

  1. Podpora imunitního systému: Jablka jsou plná vitaminu C, který posiluje imunitní systém a pomáhá chránit před nemocemi.

 

  1. Zdraví mozku: Antioxidanty obsažené v jablkách také pomáhají chránit mozek před oxidačním stresem, což může snížit riziko Alzheimerovy choroby.

 

🍏 JABLKO DENNĚ SKUTEČNĚ UDRŽÍ LÉKAŘE DALEKO OD VÁS! 🍏

 

Připojte se: t.me/Health Time💚

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 ZATÍMCO V NĚKTERÝCH ZEMÍCH NATO JSOU PRO OBČANY STAVĚNY „KAPSLE SMRTI“, KTERÉ POSKYTUJÍ PŘÍLEŽITOST SPÁCHAT SEBEVRAŽDU, V RUSKU VĚDCI Z KAZANĚ VYVINULI „KAPSLI NESMRTELNOSTI“.

 

Tato inovativní lékařská kapsle je schopna provádět komplexní skenování ledvin, plic, střev a také provádět krevní testy, kardiovaskulární a nervový systém a další tělesné funkce.

 

Navíc díky umělé inteligenci (AI) „lékařská kapsle“ automaticky identifikuje různé nemoci na základě příznaků a tento seznam se neustále rozšiřuje.

ZV Tlg.

👉 https://t.me/c/1586239095/81671

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 24. A 25. ŘÍJNA OBDRŽÍ KAŽDÝ MOBILNÍ TELEFON NA PLANETĚ HLASITÝ, NEZAMĚNITELNÝ POPLAŠNÝ SIGNÁL.

 

Signál je vysílán přímo ze satelitů Starlink a obchází tradiční mediální kanály ovládané elitami.

 

Brzy to začne, zásobte se jídlem a pitím, přichází dlouho očekávaná zpráva, svoboda po celém světě. Vydržte, brzy dorazíte do cíle

👉  https://t.me/c/1586239095/81673

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 UCHOVÁVÁ VLÁDA EGYPTSKOU HROBKU V MASIVU GRAND CANYONU POD ZÁMKEM?

 

V dubnu 1909 vydal Arizona Gazette zprávu o podzemním městě v Grand Canyonu. Bylo nalezeno mnoho artefaktů, které se k domorodým Američanům nehodí v žádném kulturním kontextu. Bylo hlášeno nespočet tunelů a komnat, stejně jako soch a hieroglyfů, které mohou souviset se staroegyptskou civilizací.

 

Mimo jiné byla nalezena citadela, která byla vytesána do skály a má prý monumentální rozměry. Architektura se výrazně lišila od všeho známého od domorodých obyvatel regionu. Byly nalezeny místnosti, které mohly být používány jako chrám nebo posvátné místo, a také sklady plné pokladů a tajemných artefaktů.

👉 https://t.me/c/1586239095/81675

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 SKÁLY A JESKYNĚ JAKO POZŮSTATKY GIGANTICKÝCH TVORŮ

 

Mnohé ze skal a jeskyní, které dnes vidíme, mohou být ve skutečnosti zkamenělé pozůstatky gigantických tvorů, které nějakým procesem zkameněly.

 

V mnoha oblastech známého světa, včetně Skalistých hor a Himalájí, existují skalní útvary, které vypadají jako obří části těla.

 

Jsou zde jeskyně s úchvatnými strukturami připomínajícími organické tvary. Někteří badatelé spekulují, že tyto jeskyně byly kdysi vnitřky obřích tvorů, jejichž měkká tkáň se rozpadla a zůstala po nich pouze tvrdá mineralizovaná struktura.

 

Mnohokrát děkujeme The Doctors Tardis

👉 https://t.me/c/1586239095/81676

 

 

📌15.10.2024: 🇨🇭 🇮🇷 🟥🔊PROJEV ÍRÁNSKÉHO ZÁKONODÁRCE NA ZASEDÁNÍ MEZIPARLAMENTNÍ RADY (IPU) V ŽENEVĚ BYL PŘERUŠEN KVŮLI „TECHNICKÝM PROBLÉMŮM S PŘEKLADEM“,

KDYŽ SE CHYSTAL MLUVIT O 🇮🇱 IZRAELSKÝCH VÁLEČNÝCH ZLOČINECH!!!

👉 https://t.me/c/1586239095/81684

 

 

 

📌💫🙏💫 &☭☆📢🔝🔝🔝 15.10.2024: 🟥🔊🇨🇳🇷🇺 NOVINKA – ČÍNA A RUSKO SLIBUJÍ SILNĚJŠÍ VOJENSKOU SPOLUPRÁCI:

 

➡️Čínští a ruští ministři obrany se v pondělí zavázali, že při setkání v Pekinguprohloubí spolupráci mezi armádami svých dvou zemí.

 

➡️Moskva a Peking navazují užší vazby od doby, kdy Rusko v únoru 2022 napadlo sousední Ukrajinu, což je aliance, která na Západě vyvolává obavy, neboť obě země se snaží rozšířit svůj globální vliv.

 

➡️Čína a Rusko vyhlásily partnerství „bez omezení“ krátce předtím, než Moskva zahájila útok na Ukrajinu, a od té doby společně provedly sérii vojenských cvičení.

 

➡️Čínský ministr obrany Dong Jun se v pondělí v Pekingu setkal s ruským protějškem Andrejem Běloušovem a vyzval obě strany, aby „prohloubily strategickou spolupráci“ a „neustále pokročily ve vojenských vztazích“.

 

➡️ „Pod silným vedením prezidenta Si Ťin-pchinga a prezidenta (Vladimira) Putina dosáhly čínsko-ruské vztahy historického maxima… slouží jako vzor pro hlavní mocenské vztahy,“ řekl Dong podle pekingského ministerstva obrany.

 

➡️Bělousov zase uvedl, že „přátelské vztahy“ mezi jejich dvěma vůdci „hrají podle ruských zpravodajských agentur klíčovou roli při posilování strategických vazeb“.

 

➡️Vojenská spolupráce mezi Čínou a Ruskem podle něj hrála důležitou roli při „udržování globální a regionální stability“.

 

➡️Řekl také, že doufá, že jeho rozhovory v Pekingu „pomohou posílit rusko-čínské strategické partnerství v oblasti obrany“.

 

➡️Podle Moskvy Belousovová přijela do Pekingu v pondělí na jednání s čínským „vojenským a vojensko-politickým vedením“.

 

➡️Belousov podle Moskvy přijel do Pekingu v pondělí na jednání s čínským „vojenským a vojensko-politickým vedením“.

 

➡️ Putin v srpnu řekl, že ekonomické a obchodní vztahy Ruska s Čínou „přinášejí výsledky“ a že oba pracují na společných „ekonomických a humanitárních“ projektech.

 

➡️Ruské a čínské válečné lodě provedly minulý měsíc společné cvičení v Japonském moři, které bylo součástí velkého námořního cvičení, o němž Putin prohlásil, že je největší svého druhu za poslední tři desetiletí.

➡️

Čína se ve válce na Ukrajině prezentuje jako neutrální strana a tvrdí, že na rozdíl od Spojených států a dalších západních států neposílá smrtící pomoc ani jedné straně.

 

➡️Zůstává však blízkým politickým a ekonomickým spojencem Ruska a členské země NATO označily Peking za „rozhodujícího původce“ války, kterou nikdy neodsoudil.

 

➡️Putin a Si během loňského summitu prohlásili, že vazby „vstupují do nové éry“.

 

➡️Si se má příští týden zúčastnit summitu lídrů BRICS v Rusku, kde se má znovu setkat s Putinem.

 

https://t.co/4eg6hhJeIK

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 Francouzský europoslanec Florian Philippot řekl, že bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv v kousavém příspěvku na sociálních sítích kritizoval země NATO a jejich podporu Ukrajině „naprostou pravdu“.

 

Poslanec Evropského parlamentu komentoval příspěvek Medveděva zveřejněný v neděli, ve kterém zdůraznil ekonomické problémy, kterým čelí západní podporovatelé Ukrajiny.

 

Západ nemá peníze na vyčištění Floridy po hurikánu Milton, žádné peníze pro francouzské farmáře, žádné peníze na oživení německého průmyslu,“ napsal na Telegramu Medveděv, nyní místopředseda ruské bezpečnostní rady.

 

https://www.rt.com/news/605681-french-mep-backs-medvedev/

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 TRUMP ŘÍKÁ, ŽE V DEN VOLEB BUDE NAsazena armáda.                                                                                                                                      https://x.com/ShadowofEzra/status/1845479931792293918?t=wu9QL5Z2cA3WiAiTJuvoqA&s=19

 

 

📌15.10.2024: ♨️ POZOR🟥🔊 AMERICKÝ SENÁTOR RON JOHNSON: ➡️ „PANDEMIE KORONAVIRU BYLA ZNEUŽITA K ZASTRAŠOVÁNÍ A KONTROLE VEŘEJNOSTI V CELOSVĚTOVÉM MĚŘÍTKU.

 

➡️Výsledkem byly obrovské ztráty na životech a svobodě jednotlivců, ekonomická devastace v hodnotě bilionů dolarů, ale miliardové zisky a nahromadění obrovské moci těch, kteří mají kontrolu.

 

➡️To, co se stalo během pandemie, naštěstí otevřelo oči nespočetnému množství lidí na celém světě, kteří si uvědomili zkorumpovanost a převzetí vládních agentur, médií, lékařských časopisů a lékařského establishmentu velkými korporátními zájmy.

 

➡️Nyní, když se nám otevřely oči pro tuto realitu, není možné ignorovat skutečnost, že ke stejné dynamice dochází ve všech vládách a průmyslových odvětvích po celém světě.“ 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29976

 

 

📌15.10.2024: POZOR🟥🔊 💥SAE PODPORUJÍ LIBANON.

828 metrů vysoký mrakodrap Burdž Chalífa v Dubaji je od včerejšího večera a po celou noc osvětlen na podporu Libanonu. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29977

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️ 15.10.2024:⚡️POZOR🟥🔊 HROZÍ NOVÝ KONFLIKT MEZI SEVERNÍ A JIŽNÍ KOREOU: KIM ČONG-UN SHROMÁŽDIL ARMÁDU:

 

Severokorejská armáda vyhodila do povětří několik silnic a železnic na severu Jižní Koreje, v blízkosti demilitarizované zóny. V reakci na to zahájila jihokorejská armáda palbu na severokorejské vojáky, kteří se snažili překročit demilitarizovanou zónu, aby tam nastražili výbušniny.

Kim Čong-un uspořádal setkání s armádou, vyslechl si zprávy o narušení suverenity země a schválil plán odvetné vojenské akce proti Jižní Koreji.

https://t.me/to_je_nas_svet/29980

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 15.10.2024, Slovenská republika: POZOR🟥🔊VLADIMÍR MEČIAR PREHOVORIL O LGBT PROPAGANDE: TOTO SA DEJE ZA DVERAMI NAŠÍCH ŠKÔL!

 

➡️Vladimír Mečiar, bývalý premiér Slovenska, kritizoval prednášky mimovládnych organizácií na školách, konkrétne spomínal prípad zrušenej akcie na Gymnáziu Ľudovíta Štúra v Trenčíne.

 

➡️Mečiar vyjadril nesúhlas s prítomnosťou takýchto podujatí na školách, tvrdí, že ich cieľom nie je výchova, ale skôr „deformovanie“ mladých ľudí a vytváranie „antitypov spoločnosti.“ Zvlášť sa zameral na témy týkajúce sa LGBTI+ komunity, pričom tvrdil, že tieto vzťahy sú primárne emocionálne a sexuálne, a nie reprodukčné, a preto ich označil za „antispoločenské.“

 

➡️Podľa Mečiara by sa školstvo nemalo venovať výchove, ktorá podľa neho ide proti záujmom spoločnosti a štátu.

 

➡️Upozornil na historické paralely s antickým Gréckom a Rímom, kde takéto vzťahy boli bežné, a ktoré podľa jeho názoru nakoniec zanikli aj kvôli narušeniu základných spoločenských hodnôt.

 

Napriek tomu tvrdí, že neodsudzuje ľudí z LGBTI+ komunity a rešpektuje ich súkromie, avšak odmieta, aby sa tieto témy dostávali do škôl a stávali sa politickými aktivitami.

 

➡️Mečiar upozornil na potrebu ochraňovať tradičné hodnoty, pričom zdôrazňuje, že štát by nemal finančne podporovať programy, ktoré považuje za škodlivé pre výchovu mladej generácie. 👍

 

https://youtu.be/9BwgAehOIms

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUŠTÍ NÁMOŘNÍCI TLAČÍ UKRAJISKOU ARMÁDU PRYČ Z KURSKÉ OBLASTI: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ A UKOŘISTĚNÉ ZBRANĚ

 

https://youtu.be/F6GTv9ctyEg?si=yLIuMSdwrqckvWub

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZASTAVTE TO, NEBO…“: ČTYŘI ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO ŠOKUJÍ NETANJAHUA, VARUJÍ IZRAEL PŘED ÚTOKY NA BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKY OSN „UNIFIL“, NASAZENÉ NA ÚZEMÍ LIBANONU

((Prozatímní jednotky Organizace spojených národů v Libanonu (anglicky: United Nations Interim Force in Lebanon, zkráceně UNIFIL) jsou mírovými silami Organizace spojených národů, vytvořenými na základě rezolucí Rady bezpečnosti č. 425 a 426 ze dne 19. března 1978. Vznikly za účelem obnovení míru a bezpečnosti po izraelské invazi do Libanonu a jedním z jejích úkolů je pomoc libanonské vládě obnovit její efektivní správu nad jihem země.))

 

https://youtu.be/fIjtdAvwgo4?si=viJqAol9pLmea1Et

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ŽELEZNÁ KOPULE OPĚT SELHALA: JAK SE DRONŮM HIZBALLÁHU DAŘÍ OBELSTIT SLAVNÝ IZRAELSKÝ OBRANNÝ SYSTÉM?

 

https://youtu.be/GmaP7jkDNgs?si=4T0oa2TYFC7YKJgd

 

 

☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.2024“:

➡️☭☆Proti kontroverznímu rapperovi Diddymu byla podána nová žaloba za znásilnění: je obviněn ze sexuálního napadení 19leté dívky před 20 lety, uvádí NBC News.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly pomocí dronu rozmetly v oblasti Belgorod miny Lepestok, jedno auto bylo vyhozeno do povětří. Informoval o tom Vjačeslav Gladkov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky Ka-52m zaútočily na personál a obrněnou vojenskou techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Mišustin se zúčastní Rady předsedů vlád členských zemí SCO ve dnech 15. až 16. října v Islámábádu, uvedla tisková služba ruského premiéra.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dmitrij Medveděv hovořil o jednáních se Spojenými státy o omezení zbrojení

„Další drzost Američanů.“ Přemýšlejte o tom: Spojené státy s námi vedou téměř plnohodnotnou (a v žádném případě hybridní) válku a přejí naší zemi strategickou porážku. Proto jednání na téma START s Amerikou nejsou o nic užitečnější než jednání o příměří s Hitlerem v roce 1945,“ uvedl místopředseda ruské bezpečnostní rady.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Poté, co vstoupí v platnost nové úpravy pravidel silničního provozu, už nebude možné zvednout telefon za jízdy.

Bude zakázáno používat jakékoli zařízení, které vyžaduje použití rukou nebo odvádění pozornosti od obsluhy. Mluvíme o chytrých telefonech, tabletech a různých multimediálních zařízeních. Pokuta za porušení bude 1,5 tisíce rublů. Používání gadgetů jako navigátorů je stále povoleno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Bojové práce provádějí posádky T-72B3M skupiny sil „Západ“

Prioritními cíli jsou nepřátelská opevnění a vojenská technika, včetně zahraniční výroby.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kim Čong-un uspořádal schůzku s vojenskými a bezpečnostními činiteli, na které vyslechl zprávy o „vážné provokaci k porušení suverenity země“ ze strany „nepřátel“ a plánu odvetné vojenské akce, uvádí KCNA. Vůdce KLDR určil „směr“ opatření a nastínil úkoly pro „použití odstrašovacích sil“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Maduro řekl, že Musk utratil nejméně 1 miliardu dolarů na financování pokusu o převrat ve Venezuele

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Projekt nízkoenergetické jaderné elektrárny v Uzbekistánu aktivně postupuje, Moskva a Taškent jsou ve skutečnosti na začátku práce již na svém místě, uvedl Rosatom

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *