, ,

15.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 RUSKÉ PROHLÁŠENÍ V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN 13. SRPNA 2024: „VŠICHNI ZLOČINCI BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU.

15.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 RUSKÉ PROHLÁŠENÍ V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN 13. SRPNA 2024: „VŠICHNI ZLOČINCI BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU.

 

 

📌⚠️⚠️⚠️15. srpna 2024: PRO VŠECHNY V ČR, I V SR, KDO ŘÍKAJÍ, ŽE PATŘÍME NA ZÁPAD, A MYSLÍ SI, ŽE NAŠI PŘÁTELÉ ŽIJÍ NA ZÁPAD OD NÁS

 

Jazykový koutek, jak se řekne:

Slované – otroci:

španělsky : Eslavos – esclavos

portugalsky : Eslavos – escravos

francouzky : Slaves – esclaves

italsky : Slavi – schiavi

anglicky : Slavs – slaves

německy : Slawen – Sklawen

⚠️⚠️⚠️

https://t.me/absurdnisvet/77924

 

 

 

📌15. srpna 2024, Jindřich Kulhavý: V ČESKÉ TELEVIZI SE TO VAŘÍ.

 

Současné vedení se rozhodlo ukončit manipulativní a lživý pořad 168 hodin představovaný především jeho moderátorkou Norou Fridrichovou. Ta připomíná svým kvikotem píchlé domácí zvíře před porážkou a místo pokorného přijetí verdiktu kolem sebe kope na všechny strany. Přitom kontroverzní publistický pořad často zneužitý ke kydání špíny na všechny stojící na opačném břehu, než se vyskytují uvědomělí liberálové, budí vášně už mnoho let pro své připomínání politické agitky z dob ponurého socialistického temna.

 

 

🛑ČESKÁ TELEVIZE I BEZ 168 HODIN NEBUDE VEŘEJNOPRÁVNÍM MÉDIEM PRO VŠECHNY.

 

👉Může li být její přeplácenou moderátorskou hvězdou Moravec stojící za dalšími pořady totálně zkreslujícími realitu na naší politické scéně, jsou li součástí vysílání zpravodajství, diskuze a analýzy vytvářející pozitivní dojem z šířícího se ukronacismu, eurohujerství a migrace, zamlčující tvrdé ekonomické dopady působení liberálů ve vládách evropských států  včetně našeho, pak nejde o relevantní a seriózní televizní stanici přinášející nezávisle informace, ale o hlásnou troubu části elit ovládajících přes spřízněné politiky tento stát. A přidáme-li ještě dětem určené „DÉČKO“ již od zapnutí logem připomínající úchylnou sféru genderu a ovlivňující mysl nejmenších spoluobčanů, musíme konstatovat, že celé Kavčí Hory zapáchají škodlivou propagandou mnohem více než samotná Fridrichová se svým ukončeným pořadem. 👍

 

 

Navýšení koncesionářských poplatků, které schválila vláda a jsou předurčené k vylepšení ekonomické situace tohoto nedemokratického molocha, vyvolaly nevoli.

👉Odpor občanů je poměrně vysoký a 👉protikladem stádního chování je vzepření se povinnosti živit něco, co nám denodenně pomocí obrazovek lže.

👉Skupina, jejímž členem je i známý bloger Vidlák, začala organizovat výzvu k shromáždění občanů ochotných vzepřít se nesmyslnému vymáhání peněz od kompletního spektra občanů bez rozdílu, kdy k povinnosti hradit nezanedbatelné částky udržující v chodu obě veřejnoprávní média (ČT a ČRo) dopadají i na ty, kteří s těmito stanicemi nemají nic společného.

Pokud Vás to zajímá více a chtěli byste se přidat k iniciativě, více informací najdete na těchto stránkách:  👉👉👉 https://nekrm-hydru.cz  👍

 

 

🛑ABYCHOM BYLI OBJEKTIVNÍ, ANI DALŠÍ TELEVIZNÍ A ROZHLASOVÉ STANICE NEJSOU VÝJIMEČNĚ SVOBODNÉ A NEPŘINÁŠÍ PŘÍLIŠ ROZDÍLNÝ OBSAH.

 

👉Jak NOVA, tak i 👉Prima-CNN ři 👉Seznam TV patří do stáje liberálů.

Ale své manipulativní pořady a eskamotéry v roli moderátorů si platí ze svého, z protivných, ale dobře placených reklam.

👉Je na Vás, co si z jejich repertoáru vyberete a co sledujete, pokud vůbec něco.

👉❌Českou televizi či ČRo nemusíte pouštět vůbec, a přesto jste povinni, aniž byste vlastnili televizní přijímač, či si tyto stanice pouštíte, platit vyděračské koncesionářské poplatky. 👺

👉 A týká se to i firem, kde se výše úhrady kumuluje dle počtu zaměstnanců, přestože tito je už dávno hradí doma. 👺

A to i když ve společnostech nepoužíváte televizní přijímače 👺.

Stačí mít počítače či moderní telefonní přístroje.

👉 Žijeme v době pokroku a tato technologie je prostou součástí každodenního fungování všeho, tedy i podnikatelských subjektů.

 

🛑NA SLOVENSKU MOMENTÁLNĚ DOCHÁZÍ K VYČIŠTĚNÍ CHLÉVŮ A RYK PODOBNÝ TOMU VYDÁVANÉMU FRIDRICHOVOU SE OZÝVÁ ZE VŠECH STRAN.

 

👉 Dokonce došlo na výzvu k atentátu na ministryni kultury stojící v čele tažení proti liberálnímu bahnu v tamních médiích a na kulturní frontě.

 

👉 Ficem vedená vláda je radikální a nemíní už nadále snášet mediální šikanu namířenou proti všem kritikům současného dění v EU a ve světě. ❤️

 

👺To se nelíbí zkorumpovaným umělcům, novinářům a ani Šimečkovi stojícímu se svým Progresívnym Slovenskem v opozici.

 

👉 A abychom dobarvili colorit eurounijního myšlení, Brusel vyzval Elona Muska k cenzuře rozhovoru s exprezidentem a znovukandidátem na post v Bílém domu Trumpem, který s ním i přes odpor amerických Demokratů, a jim posluhujících organizací vedl před kamerami. KDE JE SVOBODA SLOVA A NÁZORŮ, když ani jeden z kandidátů na prezidenta a hlavní favorit nesmí být občanům představen?

 

 

🛑 MUSK A ANI FICO SE Z TOHO VŠEHO NA ZADNÍ ČÁST TĚLA NEPOSADILI A DÁLE DRŽÍ ZVOLENOU LINII.

 

👉 MY SE K NIM MŮŽEME PŘIDAT A ODMÍTNOU NADÁLE POSLOUCHAT KAŽDÝ BLBÝ POKUS DĚLAT Z NÁS DOJNOU KRÁVU.

👉 POKUD NEDOJDE K RADIKÁLNÍ ZMĚNĚ, KTERÁ SE SLOVÁKŮM, MAĎARŮM PODAŘILA, A DOUFEJME, ŽE VŠE DOCHÁZÍ I AMERIČANŮM, BUDE U NÁS POKRAČOVAT HNUSNÁ PROPAGANDA LIBERÁLNÍHO SVĚTA EUROHUJERŮ, GREENDEALISTŮ, EKOALARMISTŮ, MIGRAČNÍCH FANATIKŮ A DEVASTÁTORŮ EVROPSKÉ EKONOMIKY.

 

👉MÉDIA A POLITICI JDOU RUKU V RUCE PROTI NAŠIM ZÁJMŮM, PROTI OBČANŮM, byť zdaleka ne všem to dochází.

👉 Nestačí pouze konzumovat výplody novinářů, redaktorů a moderátorů, jsou to totiž jen zaměstnanci placení za prezentaci určité názorové platformy.

👉 Je potřeba začít přemýšlet, podprahově vnímat a mít vlastní názor vzešlý z reality. Jen tak se nám podaří něco změnit. JE TO I NA VÁS, HLAVNĚ NA VÁS ❗️❗️❗️

 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/nora-zuri/

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️NYT: UKRAJINA PROHRAJE, PROTOŽE ZÁPAD NEMÁ VŮLI ZVÍTĚZIT

 

Deník uvádí, že Putinův mírový návrh je „NEJREALISTIČTĚJŠÍM SCÉNÁŘEM“.

Zatímco Západ bezmocně sleduje dění na Ukrajině, Rusko se „osměluje“, poznamenávají autoři.

💬 „Západ má sice prostředky na to, aby konflikt ukončil za podmínek Ukrajiny, ale zjevně mu chybí vůle zvítězit. Pro Vladimira Putina je naopak vítězství nyní naprosto dosažitelné,“ píše autor článku.

Podpora spojenců „POUZE SLOVY A SLIBY“ staví Ukrajinu do bezvýchodné situace a dříve či později bude muset přiznat porážku, poznamenává The New York Times.

https://t.me/to_je_nas_svet/28471

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: od American Thinker:

 

PRAVDA O „NEMOCÍCH“ A „VIRECH“ JE TAKOVÁ, ŽE NEEXISTUJÍ. OBA BYLY VYTVOŘENY FARMACEUTICKÝM PRŮMYSLEM, KTERÝ VYUŽÍVÁ TEORII CHYBNÝCH ZÁRODKŮ K PRODEJI LÉKŮ A VAKCÍN OBYVATELSTVU, ABY VYDĚLAL PENÍZE A OVLÁDL POPULACI.

 

Pokud by teorie zárodků byla správná, nezbyl by dnes nikdo, kdo by tento příběh mohl vyprávět.

 

👉 👉 👉 Bakterie, bakterie, houby, patogeny a dokonce i „viry“ (což nejsou viry, ale exozomy na bázi proteinů v naší RNA) jsou všude. Život se skládá z těchto věcí! Naše těla jsou vyrobena z těchto věcí!

 

Takzvané nemoci jsou jednoduše symptomy základní toxicity v buňkách. Takzvané „viry“ jsou produkovány v našem vlastním těle jako ochranný mechanismus proti nadměrné toxicitě. Když jsme přehnaně jedovatí, naše tělo vytváří přirozený detoxikační proces zvaný chřipka, nachlazení nebo zápal plic, aby se zbavilo těchto smrtících toxinů.

 

Jediný způsob, jak se nakazit „NEEXISTUJÍCÍM VIREM“, je 💉🎚️ vstříknout si vakcínu. PŘEMÝŠLEJTE O TOM!

https://t.me/absurdnisvet/77922

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: PROFESOR, DR. PHILIP BUCKHAULTS ŠOKOVAL:

 

👉 👉 👉 COVID „vakcína“ společnosti Pfizer je „KONTAMINOVÁNA PLASMIDOVOU DNA“, 200 miliardami fragmentů DNA 👉 👉 👉 v každé dávce.

 

👉 Vážná rizika, že by se DNA mohla integrovat do genomové DNA buněk a v budoucnu způsobit rakovinu a zástavu srdce.

 

PŘIPOJTE SE K MATRIX WAKE UP

t.me/Despertadordelamatrix

 

PŘIPOJIT SE K ZNALOSTÍ JE OFICIÁLNÍ SÍLA

https://t.me/eltrabajoespoderoficial

https://t.me/absurdnisvet/77923

 

 

📌15. srpna 2024: 📡 ANO, POZNALI JSTE TO SPRÁVNĚ, JSOU TO NEXRADY.

 

Mikrovlny ohřívají naši atmosféru. Už o tom jsou tuny dobře prozkoumaných informací. Používáte ho k ovládání našeho počasí…😕

https://t.me/absurdnisvet/77925

 

📡 METEOROLOGICKÝ RADAR NEXRAD V PRÁCI🍩 Nakousaná kobliha. 🤔

 

🔹 „Náhoda“ ukazuje, že otevřená část radaru (orientace?) míří na sever – mírně na východ, přesně k bouřkovým mrakům. ⛈

🔹 Hnědé oblasti jsou oblasti s nepříznivým počasím. Ty přicházejí, jakoby navlečené na provázku, 📡 přímo ze směru směrovaného pole radaru u Záhřebu.

 

✅ Kolik náhod je potřeba k tomu, abyste už nebyli považováni za náhodu?

🌦  @WetteradlerKanal

https://t.me/absurdnisvet/77933

 

 

📌⛈15. srpna 2024: DE PO VČEREJŠÍ BOURCE…..JEN NAKOLIK FOTEK

https://t.me/absurdnisvet/77926

https://t.me/absurdnisvet/77927

https://t.me/absurdnisvet/77928

https://t.me/absurdnisvet/77929

https://t.me/absurdnisvet/77930

https://t.me/absurdnisvet/77931

https://t.me/absurdnisvet/77932

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15. srpna 2024: BUDOU V USA V ROCE 2024 VOLBY?🤷‍♂️

 

👉82 dní před volbami Světová zdravotnická organizace (WHO 👹) právě prohlásila opičí neštovice za „globální zdravotní stav nouze“!

 

👹WHO 👉 Zajímavé načasování. 👉 WHO oficiálně jmenuje „FALEŠNOU“ pandemie

 

👹WHO již nenazývá pandemii nebo něco podobného pandemií, ale počkejte, „PHEIC“ a nyní se to říká foneticky „FAKE“.

 

😂Směju se, nejdřív jsem tomu nechtěl věřit, ale článek to potvrzuje.

Tak odvážné, že je to dno sudu, nemáte co říct.

JEDNODUŠE ŘEČENO, JIŽ OFICIÁLNĚ NEMÁME PANDEMII, ALE MÁME PHEIC. V SOUČASNOSTI JSOU AKTIVNÍ TŘI PHEIC (NEJVYŠŠÍ ÚROVNĚ VAROVÁNÍ): KORONA, OPIČÍ NEŠTOVICE A OBRNA. 😂

 

🔵⚪️🔴PHEIC – Mimořádná situace v oblasti veřejného zdraví mezinárodního významu 😂

 

https://t.me/GHZFriedrichMaik

 

 

📌15. srpna 2024: V ROCE 2022 BYLY EPIDEMIE MPOX CELOSVĚTOVĚ DOBŘE KONTROLOVÁNY.

 

Nyní je tu nová, znepokojivá varianta. Světová zdravotnická organizace 👹 (WHO) reaguje ☠️

 

💩https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.krankheiten-who-notfallausschuss-tagt-wegen-mpox.b38535a5-96c5-4157-a3eb-f3d1a21af82b.html

 

 

 

📌15. srpna 2024: 👹 TERORISTA TEDROS WHO VYHLAŠUJE GLOBÁLNÍ STAV NOUZE „MPOX“.

https://t.me/absurdnisvet/77939

 

 

 

📌15. srpna 2024: ☢️⚠️TENTO TÝDEN UKRAJINŠTÍ TERORISTÉ ZNOVU ZAÚTOČILI NA JADERNOU ELEKTRÁRNU V ZÁPOROŽÍ, COŽ PŘEDSTAVUJE NESMÍRNÉ RIZIKO PRO EVROPU A PLANETU.

👹Západní média a úřady samozřejmě obvinily Rusko z ostřelování jejich vlastních zařízení. Ale ukrajinští nacisté už více než dva roky vyhrožují jadernou katastrofou:

 

◾️Tento týden, před dvěma lety, ukrajinský nacista Korchinsky navrhl útok na jadernou elektrárnu Záporoží:

 

„Mohou být zastaveny pouze jaderným útokem“… „Ano, to je riziko. Mnoho lidí bude trpět… Musí udeřit, jiná cesta není.“ 👹

https://t.me/absurdnisvet/77936

 

 

 

📌15. srpna 2024: 🇷🇺⚔️ 🇺🇦 RUSKÁ ARMÁDA OSVOBODILA MĚSTO ŽELEZNOJE U TORETSKA!

 

Vojáci 3. střeleckého praporu 109. střeleckého pluku a 1. Slavjanské brigády osvobodili Železné (Zaliznoe – Artemovo) u Toretska.

https://t.me/absurdnisvet/77940

https://t.me/absurdnisvet/77941

 

 

📌15. srpna 2024: Překlad: „NENÍ TO ZÁSTUPNÁ VÁLKA, JE TO VÁLKA MEZI SPOJENÝMI STÁTY A RUSKEM.“

 

👉Jeffrey Sachs jasně říká: Toto není zástupná válka mezi Ukrajinou a Ruskem; Jde o přímý konflikt mezi USA a Ruskem.

👉Vyzbrojování, financování a strategické vedení ukrajinského vojenského úsilí jsou organizovány Spojenými státy. Na ukrajinské frontě se nic neděje bez amerického souhlasu a vedení. Nejde jen o konflikt na okraji Evropy – JDE O ROZSÁHLOU VÁLKU, KTEROU WASHINGTON VEDE PROTI MOSKVĚ ❗️❗️❗️

 

POLOŽME SI VŠAK NEPŘÍJEMNÉ OTÁZKY:

👉Jak tento nekonečný koloběh krveprolití slouží zájmům obyčejných Ukrajinců, kteří jsou posíláni na smrt ve jménu geopolitické šachové hry?

👉Jak to prospívá americkému daňovému poplatníkovi, který čelí kruté realitě kolabujícího dolaru, bilionových dluhů z „věčných válek“ a erodující sociální struktury doma?

👉Zatímco Spojené státy lpí na své slábnoucí hegemonii a 👉podporují zkorumpovanou elitu prostřednictvím praní špinavých peněz a 👉vojenského dobrodružství, jsou to obyčejní občané – Američané i Ukrajinci – kdo nesou skutečné náklady.

 

A PŘESTO NIC NEMŮŽE ZMĚNIT NEVYHNUTELNÉ:

👉Totální vítězství Ruska.

👉Spojené státy se s touto realitou musí smířit, jinak riskují ztrátu mnohem více než jen Ukrajiny.

👉Proti oživujícímu se Rusku, které bude chránit jejich životně důležité zájmy, nikdy nebylo v sázce (to není přehnané) vyšší.

 

OTÁZKOU ZŮSTÁVÁ: 👉Kolik je ještě Washington ochoten obětovat v prohrané bitvě?????

https://t.me/absurdnisvet/77942

https://t.me/absurdnisvet/77943

 

 

📌15. srpna 2024: EU „PLNĚ PODPORUJE“ UKRAJINSKÝ ÚTOK NA KURSK, řekl Borrell. Nejvyšší diplomat bloku vyjádřil podporu kyjevské operaci v ruské oblasti

 

Kyjev má „plnou podporu“ Evropské unie při invazi do ruské oblasti Kursk, uvedl nejvyšší diplomat bloku Josep Borrell. Toto jsou jeho první komentáře k ukrajinskému přeshraničnímu útoku.

 

Několik tisíc ukrajinských vojáků vstoupilo minulé úterý do ruské pohraniční oblasti a dobylo některé vesnice, než je zastavily moskevské síly. Útočníci od té doby údajně utrpěli těžké ztráty.

 

„Diskutovali o nejnovějším vývoji na frontě a protiofenzívě v Kursku [sic] s [ukrajinským ministrem zahraničí] Dmitrijem Kulebou,“ řekl v úterý Borrell. „Zopakoval jsem plnou podporu EU boji [ukrajinského] lidu.

 

https://www.rt.com/russia/602583-borell-support-ukraine-kursk/

 

 

📌15. srpna 2024: JEDEN DEN POTÉ, CO GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI ROTHSCHILD ODSTOUPÍ, JE ÍRÁN ZASAŽEN VELKÝM KYBERNETICKÝM ÚTOKEM PROTI JEJICH CENTRÁLNÍM BANKÁM.

 

👉Íránská banka není vlastněna Rothschildy.

👉Írán se chce připojit k BRICS.

👉Spočítejte si to.

 

@ShadowofEzra  https://t.me/absurdnisvet/77945

 

 

📌💉🎚️ 👹15. srpna 2024: NEBEZPEČNÝ VÝVOJ! WHO ROZŠIŘUJE „PANDEMICKÝ SEZNAM“, ZATÍMCO SE VYVÍJEJÍ DESÍTKY NOVÝCH „VAKCÍN“ A PŘIPRAVUJE SE OČKOVACÍ PRŮKAZ!

 

Nedávný vývoj kolem nového očkovacího průkazu EU a pandemických plánů WHO vyvolává vážné obavy o svobodu jednotlivce a budoucí sociální zapojení.

 

👉 👹EU v současné době testuje očkovací průkaz, který bude zaveden v celé EU 👹 po dokončení testovacího provozu – zpočátku na dobrovolném základě.

👹 Farmaceutický průmysl přitom investuje nemalé částky do nových 💉🎚️ mRNA vakcín, které chce získat zpět s vysokou návratností.

Děje se tak na pozadí rostoucí závislosti 👹 WHO na finančních příspěvcích od velkých farmaceutických společností, včetně Nadace 👹 Billa a Melindy Gatesových a iniciativy CEPI založené Gatesem.

 

👹 WHO nedávno významně rozšířila svůj seznam patogenů 😂, které by mohly vést k pandemii, včetně nemocí jako ptačí chřipka 😂, cholera 😂 a dokonce i černá smrt 😂. Toto rozšíření dohledu by mohlo vést k tomu, že v budoucnu bude více lidí nuceno 💉🎚️ očkovat proti rostoucímu seznamu nemocí, aby se mohli účastnit společenských aktivit nebo svobodně cestovat. 🙈

((Raději necestovat, jako se nechat dobrovolně zabít!!! A to nejen sebe, ale i své děti!!!))

 

Zkušenosti z pandemie Covid-19 ukazují, že lidé, kteří nebyli očkováni ❌💉🎚️, byli vyloučeni z cestování a společenských akcí – i když vakcíny neměly vždy očekávaný efekt a často nebyly dostatečně testovány❗️❗️❗️

TENTO NOVÝ VÝVOJ BY MOHL ZNAMENAT OPAKOVÁNÍ TĚCHTO OMEZENÍ, ALE NA JEŠTĚ ŠIRŠÍM ZÁKLADĚ. 👹

 

👉 Je důležité si uvědomit potenciální nebezpečí tohoto vývoje. Svoboda každého jednotlivce by mohla být masivně omezena, pokud by se očkování proti stále většímu počtu nemocí stalo nezbytným předpokladem pro základní sociální participaci.

👉 Vzhledem k finančním zájmům velkých farmaceutických společností a rostoucímu vlivu na globální zdravotnické organizace je zásadní zůstat ostražití a zpochybňovat dlouhodobý dopad na osobní svobodu.

 

https://uncutnews.ch/gefahrliche-entwicklung-who-erweitert-pandemie-liste-wahrend-dutzende-neu-impfstoffe-entwickelt-werden-und-der-impfpass-in-vorbereitung-ist/

 

 

📌💉🎚️15. srpna 2024: JEJDA!…OFICIÁLNÍ ÚDAJE IZRAELE O VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU BYLY ZTRACENY KVŮLI „TECHNICKÝM CHYBÁM“.

 

PODLE ZPRÁV SE VELKÁ VĚTŠINA OFICIÁLNÍCH ÚDAJŮ IZRAELSKÉ VLÁDY O VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH VAKCÍNY COVID-MRNA „ZTRATILA“.

Izraelské ministerstvo zdravotnictví neprověřilo 82% zpráv o vedlejších účincích vakcíny COVID-19 společnosti Pfizer. Chybějící údaje byly nedávno odhaleny v oficiální zprávě.

 

Státní auditor Matanyahu Englman odhalil, že izraelské ministerstvo zdravotnictví obdrželo 345 200 zpráv o nežádoucích vedlejších účincích po podání injekce mRNA společnosti Pfizer. Nicméně pouze 18% těchto zpráv bylo zaznamenáno v databázi ministerstva. Zbývajících 82% bylo ztraceno kvůli „technickým chybám“, informoval y Times of Israel.

 

Ministerstvo zdravotnictví také nedokázalo zpracovat dalších 33 000 hlášení o nežádoucích účincích, protože bylo jen v omezené míře schopno analyzovat anonymně podaná hlášení. Kromě toho oddělení epidemiologie ministerstva nebylo vzhledem k nedostatku personálu schopno kontrolovat a vyšetřovat zprávy, které obsahovaly identifikační údaje.

 

18% zpráv, které byly ověřeny Ministerstvem zdravotnictví, byly většinou mírné vedlejší účinky, jako je💉 bolest v místě vpichu nebo nízká horečka.

💉Objevily se také zprávy o závažnějších vedlejších účincích, které se dostaly do fáze přezkumu a byly kontrolovány úředníky ministerstva. To zahrnovalo přibližně 200 zpráv o změnách menstruačního cyklu očkovaných žen po očkování.

 

👉 Comptroller Englman však zjistil, že ministerstvo tyto zprávy okamžitě neprovedlo. Ministerstvo také přezkoumalo pouze asi 275 zpráv o myokarditidě a perikarditidě💉 po injekci.

👉 Většina pacientů v těchto případech nakonec musela být hospitalizována.

Englman však ve své zprávě nekritizuje úředníky veřejného zdravotnictví za to, že nezkoumali velkou většinu škod způsobených očkováním.

Místo toho obviňuje ministerstvo zdravotnictví, že nedělá dost pro to, aby zajistilo důvěru veřejnosti 💉v injekce mRNA. Englman kritizuje zejména to, že vládní úředníci dostatečně nepostupovali proti „propagandě ❌💉proti očkování“.

Podle jeho názoru měla vláda vypracovat strategii boje proti „falešným informacím“ o covidových očkováních. ❌💉

 

Během pandemie izraelští představitelé opakovaně informovali veřejnost, že vedlejší účinky vakcíny jsou malé a závažné nežádoucí účinky, vzácné“👹. Tato tvrzení byla použita k ospravedlnění nuceného očkování. Izraelci, kteří odmítli❌💉 očkování, byli ❌vyloučeni ze škol, ❌ restaurací, ❌bazénů, ❌akcí, ❌ řidičských průkazů a ❌veřejných prostor.

 

👉 Oficiální orgány hrdě prohlásily Izrael za „LABORATOŘ PFIZERŮ“, 👹 protože to byla první země, která experimentovala s injekcemi mRNA 👹.

Izraelské zavedení očkování poskytlo údaje pro další země, které následně zahájily své vlastní masové vakcinační kampaně. 👹

 

👹 Země byla také jednou z prvních, která zavedla přísná pravidla očkování pro téměř všechny věkové skupiny, kromě povinnosti masky, kterou policie násilně vymáhala.

Tato opatření byla doprovázena tvrdou rétorikou úřadů, KTERÉ PŘIČÍTALY 🎚️ÚMRTÍ A ÚPADEK 👉 NEOČKOVANÝM. 👹

👹 Tehdejší premiér Naftali Bennett navrhl zvýšit pojistné na zdravotní pojištění pro ty, 👉 kteří odmítli očkování.

 

👉BENNETT SE TAKÉ POKUSIL ZAVÉST NÁRAMKOVÝ SYSTÉM, aby veřejně identifikoval neočkované. 👹

To vše bylo odůvodněno každodenními zprávami ministerstva zdravotnictví, které uváděly 🎚️ 🎚️ 🎚️tisíce údajných úmrtí souvisejících s covidem ve všech věkových skupinách. 👹

 

V reakci na žádost právníka Orena Shabiho o zákon o svobodě informací (FOIA) však loni izraelské ministerstvo zdravotnictví uznalo, že nemá žádné záznamy 🎚️ o úmrtích ve věkové skupině 18-49 let bez komorbidit.

 

🎚️Mezi úmrtími podle covid-19, u nichž byla provedena epidemiologická šetření a byly odhaleny komorbidity, je zaznamenáno 🎚️0 úmrtí ve věkové skupině 18–49 let bez komorbidit. 👹

 

Mnoho Izraelců v této skupině obyvatel bylo nicméně nuceno nechat se 💉🎚️ „očkovat“. 💉🎚️Ukázalo se však, že injekce vedly k masivnímu a náhlému zvýšení srdečních poruch a souvisejících úmrtí. Studie massachusettského technologického institutu (MIT) z roku 2022 na mladých zdravých Izraelcích zjistila, že 💉🎚️ injekce Covid-mRNA způsobily šokující nárůst počtu smrtelných kardiovaskulárních onemocnění o 25%. ( viz nature.com )

 

💉🎚️Výzkumníci MIT zkoumali tísňová volání v Izraeli po dobu dvou a půl roku (2019-2021). Zkoumali zejména tísňová volání, u kterých byla hlášena srdeční zástava [CA] nebo akutní koronární syndrom [ACS] ve věkové skupině 16 až 39 let.

💉🎚️Cílem studie bylo rovněž zjistit, zda je nárůst kardiovaskulárních příhod spojen s vakcínou COVID- 19 nebo s vakcínou COVID- 19.

💉🎚️Výsledky ukázaly, že v období od ledna do května 2021 došlo ke zvýšení počtu kardiovaskulárních mimořádných událostí o 25% ve srovnání se stejným obdobím v letech 2019 a 2020, které bylo způsobeno pouze očkováním covidem.

 

👹 IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VŠAK VEHEMENTNĚ POPŘELO, ŽE DOŠLO K NÁRŮSTU SRDEČNÍCH ZÁSTAV. Ve stejném dopise Shabimu však ministerstvo odhalilo, že přestalo zaznamenávat údaje o srdečních zástavách v roce 2021, kdy se začaly zvyšovat vedlejší účinky injekční stříkačky Covid.

 

Přečtěte si více o tématu: Srdeční selhání se zvyšuje o 620% u jedinců očkovaných covidem.

 

👹WEF: POSLÁNÍM NENÍ VAKCÍNA – POSLÁNÍM JE OČKOVAT KAŽDÉHO NA SVĚTĚ

 

 

Zdroj:Slay News

 

💩💩💩https://legitim.ch/oops-israels-offizielle-daten-zu-nebenwirkungen-von-covid-impfung-sind-aufgrund-von-technischen-fehlern-verloren-gegangen/

 

 

📌15. srpna 2024: 👹PFIZER KUPUJE SPOLEČNOST VYRÁBĚJÍCÍ LÉKY NA SRDCE:

 

👹To znamená, že společnost Pfizer bude mít prospěch ze srdečních problémů, jako je myokarditida, což jsou vedlejší účinky jejího vlastního přípravku Covid mRNA.

 

👹Pfizer nedávno podepsal smlouvu s Arena Pharmaceuticals o koupi společnosti, uvádí Natural News.

👹Arena je biofarmaceutická společnost se sídlem v San Diegu 🎚️ v klinické fázi zaměřená na vývoj léků, které se zaměřují na zánět imunitního systému. UDRŽOVANÝ PACIENT V NEMOCI, JE JEJICH ZISKOVÝ CHTÍČ A CÍL!!!

 

V době akvizice Arena pracovala na zlepšení svých schopností „studovat kardiovaskulární onemocnění, jako je akutní srdeční selhání a mikrovaskulární obstrukce“, uvádí online portál.

 

Okamžitě mě napadá Katharina Koenig, která říká, že po poškození, které utrpěla koronovými injekcemi, už nemůže přežít bez léků Pfizer 🙈

 

(https://uncutnews.ch/pfizer-kauft-firma-die-herzmedikamente-herstellt/)

 

 

🙈 „HLUPÁK“ VERSUS SUPERVÝKONNÁ ODPOJENÁ NÁDOBA:

 

Objevil se tu podnětný komentář, že vakcínu si nechali dát zejména hlupáci.

Toto je velmi zajímavé pozorování, zejména vzhledem k již objektivně zaznamenaným škodlivým následkům, které vlády a mainstreamová média zcela ignorovaly.

Viz report CDC ze září 2021 o odhadu 150 tis. nadměrných úmrtí (https://downloads.regulations.gov/CDC-2021-0089-0024/attachment_1.pdf)  v přímé souvislosti s vakcínou.

 

TAK PŘEDNĚ SI MUSÍME HLUPÁKA NADEFINOVAT:

 

Vezmeme-li materialistickou definici hlupáka, pak hloupý je ten, kdo má podprůměrné IQ (případně průměrné, záleží na velikosti ega toho, kdo tuto definici prezentuje).

Pokud je jím člověk, odpojený od Zdroje, používající své kognitivní schopnosti pouze pro pracovní výkon, pak se jedná o osvícenskou definici hlupáka.

 

A TEĎ K FAKTŮM:

 

V korporátu je zabodaný téměř každý. Fakt. A zejména pak superinteligentní ajťáci a výkonní manažeři. Tito systémoví workoholici – ke kterým byl systém vždy laskavý a nemají důvod o něm mít jakékoli pochybnosti, ba naopak, zcela akceptovali jeho materialistická pravidla hry na „úspěšné“ a „neúspěšné“ a pravidelně chodí volit své oblíbené sociopaty – nemají čas a kognitivní prostor zamyslet se nad tím, co je a co není pravda. Líbí se jim v materiálnu jim poskytovaném a nic jiného neřeší.

Ačkoli jsou tito lidé výkonově super inteligentní, tak jsou zároveň absolutně odpojení od širšího kontextu Bytí.

 

Druhou skupinou jsou lidé, kteří nemusí mít vysokou výkonovou inteligenci, ale zato jsou napojeni na Zdroj. Jinými slovy, (alespoň částečně) používají intuici.

 

Zatímco ta první skupina chtěla, za každou cenu, pokračovat ve výkonu a dále jezdit na drahé dovolené do zahraničí, a tudíž se potřebovala zbavit veškerých omezení co nejefektivněji, takže se nechala zabodat téměř okamžitě, tak ta druhá skupina okamžitě viděla absolutní rozpor mezi pozorovanou realitou a patřičností řešení, do kterého byla nucena.

 

Zatímco první skupina dala na misky vah to, o co svým rozhodnutím přijde a to, co získá, disponujíce chybnými vstupními informacemi, ta druhá o žádných miskách vah ani neuvažovala, protože jí toto řešení přišlo okamžitě nepatřičné a nesmyslné.

 

Očkovací podvod tedy nachytal zejména odpojené. Nikoli lidi s nízkou výkonovou inteligencí.

 

ZEPTEJTE SE ROMŮ, NEBO POPELÁŘŮ, KOLIK Z NICH JE OČKOVANÝCH.

Sice se ve škole možná skvěle neučili, ale kdo z nich jim na to skočil? Spíše nikdo než vůbec někdo.

 

Zatímco korporátní nádoby na propagandistické sračky to schytaly „oběma hlavněmi“ přímo do… ramene.

Ale co je úplně nejhorší, doteď si myslí, že udělaly dobré rozhodnutí a své od té doby neustávající zdravotní potíže si vůbec nespojují s nejpravděpodobnějším původcem problému.

 

Poslední čtyři roky tak dramaticky předefinovaly termín „hlupák“.

https://t.me/absurdnisvet/77956

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️15. srpna 2024: DROGA KRYSTAL OBJEVENÝ V BONBONECH DISTRIBUOVANÝCH HUMANITÁRNÍ ORGANIZACÍ:

 

Novozélandská policie objevila v bonbonech tři gramy krystalického pervitinu – stonásobek obvyklé dávky konzumované narkomany. Ty byly distribuovány humanitární organizací.

 

https://www.epochtimes.de/politik/ausland/droge-crystal-meth-in-von-hilfsorganisation-verteilten-bonbons-entdeckt-a4828389.html

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️15. srpna 2024:

RUSKÉ PROHLÁŠENÍ V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN 13. SRPNA 2024: „VŠICHNI ZLOČINCI BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU.

 

👉Zástupce ruského velvyslance při OSN na schůzce řekl, že Rusko v červnu učinilo „velkorysou nabídku k jednání“ a dostalo se mu odpovědi Kyjeva minulý týden v Kursku, čehož bude Kyjev hořce litovat. Stáhlo Rusko svou mírovou nabídku?

 

  1. srpna 2024:

 

👉ZÁSTUPCE RUSKÉHO VELVYSLANCE PŘI OSN UČINIL NA ZASEDÁNÍ OSN K UKRAJINSKÝM VÁLEČNÝM ZLOČINŮM VELMI JASNÉ PROHLÁŠENÍ, KTERÉ ZA CHVÍLI OCITUJI V PLNÉM ZNĚNÍ.

👉Vzhledem k tomu, že toto prohlášení bylo učiněno večer v New Yorku, byla v té době v Rusku již noc, ale mám podezření, že to bude předmětem diskuse ve středu, protože se zdá, že Rusko učinilo svou mírovou nabídku v reakci na Ukrajinský útok na Kursk Ukrajina se stáhla.

👉👉👉V PROHLÁŠENÍ RUSKO TAKÉ OZNÁMILO, ŽE „VŠICHNI, KTEŘÍ SPÁCHALI ZLOČINY, BUDOU POHNÁNI K ODPOVĚDNOSTI, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU V KYJEVĚ, WASHINGTONU, LONDÝNĚ NEBO BRUSELU“.

 

Než se dostaneme k úplnému znění prohlášení, rád bych krátce připomněl, co Rusko v červnu režimu v Kyjevě představilo jako návrh na vyjednávání.

 

👉Ruský prezident Putin učinil dne 14. června režimu Vladimíra Zelenského nabídku k vyjednávání, která v podstatě obsahovala návrhy na obnovení dohody dosažené v Istanbulu, že Ukrajina zůstává neutrálním, nezúčastněným státem disponujícím jadernými zbraněmi bez cizích jednotek v jeho zemi, že Ukrajina respektuje a chrání práva svých etnických menšin a že Ukrajina uznává dnešní realitu, že regiony Lugansk, Doněck, Záporoží, Cherson a samozřejmě Krym jsou nyní ruskými územími poté, co Kyjev ukončil jednání v Istanbulu v dubnu 2022, aby – jak Zelenskyj řekl – hledat rozhodnutí na bitevním poli.

 

👉V projevu ze 14. června, ve kterém návrh předložil, Putin výslovně řekl, že Rusko nemá zájem na příměří, tedy zmrazení konfliktu, ale že Rusko chce komplexní a konečné mírové řešení.

👉A upozornil, že pokud Západ a Kyjev návrh odmítnou, cena v budoucích jednáních poroste.

 

👉Před týdnem pak došlo k ukrajinskému útoku na oblast Kursk, který zřejmě vše změnil, protože v úterý 13. srpna vystoupil zástupce ruského velvyslance při OSN na setkání s názvem „ZLOČINY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL A NACIONALISTICKÝCH PRAPORŮ“ poukázal na to, že Rusko obdrželo odpověď Kyjeva na tyto „velkorysé návrhy“ v Kursku. 👉Ukrajina bude tohoto rozhodnutí hořce litovat a čeká ji stejný konec jako kdysi nacistické Německo!!!

 

https://afsaneyebahar.com/2024/08/14/20701455/

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝15. srpna 2024: BRAVO!!!💪💪💪💪

JAROSLAV FOLDYNA JE ČESKÝ POLITIK, NAPROSTO EXCELENTNĚ SETŘEL VLÁDU!!! 👏👏👏

 

https://www.facebook.com/martina.z.hanakova/videos/766509898772989/?fs=e&mibextid=UalRPS&rdid=QP9KosvLlh6NjRYC

 

 

📌15. srpna 2024: ☝️ DENÍK WALL STREET JOURNAL OBVINIL ZALUŽNÉHO ZE ZNIČENÍ NORD STREAM:

Plán na vyhození plynovodů do povětří se objevil během schůzky několika vysoce postavených důstojníků a podnikatelů v baru v květnu 2022. Náklady na operaci = 300 000 dolarů, píše WSJ. Jednalo se o malou pronajatou jachtu s šestičlennou posádkou, včetně vojenských a civilních potápěčů. Mezi nimi byla i žena, která měla vytvořit iluzi, že jde o skupinu přátel na výletě lodí.

 

Zelenskyj původně plán schválil, ale CIA, která se dozvěděla o záměrech Kyjeva, „požádala“ o zastavení operace. Poté dal příslušný rozkaz tehdejšímu šéfovi OSU Zalužnému, ale Zalužnyj rozkaz nevykonal, avšak pokračoval v přípravách.

 

Zároveň Zalužnyj změnil původní plán operace a zapojil do ní důstojníka speciálních sil se zkušenostmi s „riskantními tajnými misemi“ – plukovníka Romana Červinského.

 

WSJ „hovořil se čtyřmi vysokými ukrajinskými představiteli obrany a bezpečnosti, kteří se na činu podíleli nebo o něm přímo věděli“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28472

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝15. srpna 2024: MUNICE PRO UKRAJINU BYLA PŘEDRAŽENÁ O 1,4 MILIARDY KORUN, TVRDÍ SENÁTOR WAGENKNECHT:

 

👉Munice pro bojující Ukrajinu z české muniční iniciativy byla podle senátora Lukáše Wagenknechta (Piráti) předražená o 1,4 miliardy korun a kvůli tomu se jí nakoupilo asi o 20 tisíc kusů méně.

👉Senátor to řekl na úterním jednání senátní komise pro dohled nad veřejnými prostředky, které předsedá a která měla v úterý toto téma projednávat.

 

KOMISE NAKONEC BOD Z ÚTERNÍHO JEDNÁNÍ VYŘADILA.

 

👉Někteří členové komise poukazovali na to, že materiál dostali až v pondělí večer. 😂  DOPORUČOVALI TAKÉ, ABY SE BOD ŘEŠIL V UTAJENÉM REŽIMU. 😂

 

👉Náměstek ministryně obrany Daniel Blažkovec členy komise upozornil na to, že pokud bude jednání otevřené, nebude moci říct nic konkrétního. Z debaty vyplynulo, že senátoři neodmítají o muniční iniciativě jednat. „Opravdu se nebráním tomu, aby to bylo projednáno někdy jindy,“ řekl předseda klubu ODS a TOP 09 Zdeněk Nytra.

👉Senátorka Jitka Seitlová (KDU-ČSL a nezávislí) uvedla, že pokud se bude komise tímto tématem zabývat, bude muset získat utajované informace, aby se mohla správně rozhodnout.

👉Předseda komise Wagenknecht argumentoval tím, že v jeho materiálu není žádná režimová informace. „Bavíme se o nehospodárném nakládání ve výši 1,4 miliardy v oblasti munice,“ poznamenal. Zdůraznil také, že údaje má ověřené od příslušného výboru ukrajinského parlamentu, který si je ověřoval na tamním ministerstvu obrany. V materiálu pro senátory také uvádí, že u druhé části dodávky munice v objemu 80 tisíc kusů hrozí nadhodnocení ceny o 505 milionů korun.

👉Ministerstvo obrany už letos v dubnu uvedlo, že klade důraz na to, aby muniční iniciativa byla transparentní. „Prvním základním prvkem transparentnosti vůči partnerským státům je to, že Česká republika nemá v procesu žádné rozhodovací pravomoci. 👹👹👹

((Tak proč nám kradete naše peníze, okrádáte celý národ?????))

 

👉Je pouze prostředníkem, který zcela transparentně předkládá dárcovským zemím nabídku. Stát, který se rozhodne Ukrajině pomoci, se následně rozhodne, co odpovídá jeho představám a jakým způsobem bude munice nakoupena,“ uvedlo ministerstvo.

 

Úřad dnes na dotaz ČTK dubnové vyjádření zopakoval. Uvedl také, že transparentnost zajišťuje i meziresortní dohledová komise. Dárcovské země dále mohou na české ministerstvo vyslat svého zástupce, aby na proces dohlížel.

„V současné době této možnosti využilo Dánsko, další země nabídku zvažují,“ dodal úřad.

👉Do konce roku by podle dosavadních informací mělo dorazit na Ukrajinu půl milionu kusů munice.

 

👉ČESKÁ MUNIČNÍ INICIATIVA SHÁNÍ PRO UKRAJINU DĚLOSTŘELECKOU MUNICI V ZEMÍCH MIMO EVROPSKOU UNII. PŘED ČASEM DORAZILA NA UKRAJINU PRVNÍ ZÁSILKA ZHRUBA 50 TISÍC KUSŮ MUNICE. ČESKO NA INICIATIVĚ SPOLUPRACUJE ZEJMÉNA S NIZOZEMSKEM A DÁNSKEM. 👹👹👹

 

https://zpravy.aktualne.cz/munice-pro-ukrajinu-byla-predrazena-o-1-4-miliardy-korun-tvr/r~ce920060595811efb553ac1f6b220ee8/

 

 

📌⚔️ 📢🔝🔝🔝15. srpna 2024: ❌❌❌STOP POPLATKŮM ČT❗️❗️❗️

 

👉Česká televize dlouhodobě nedodržuje zákonná ustanovení.

 

👉ČESKÁ TELEVIZE DLOUHODOBĚ NEDODRŽUJE ZÁKONNÁ USTANOVENÍ.

👉Ve svém zpravodajství a publicistice naopak preferuje pouze jeden ideový a politický směr a jeho protagonisty ve svém vysílání zvýhodňuje. Nositelé jiných názorů jsou naopak selektováni, ostrakizováni, dehonestováni a stigmatizováni.

 

👉Máme zato, že Česká televize není nezávislým informačním zdrojem, nýbrž propagandistickým nástrojem, který jsme nuceni financovat povinným placením koncesionářských poplatků, které mají být od začátku příštího roku navýšeny a má být rozšířen okruh těch, kteří je budou platit.

 

👉Chceme, aby se praktiky České televize staly předmětem široké veřejné diskuse a silným volebním tématem pro volby do poslanecké sněmovny v roce 2025. Chceme toto téma zviditelnit masovou nátlakovou akcí zaměřenou výhradně proti České televizi.

 

👉Chceme sdružit všechny, kteří jsou ochotni jít do občanského rizika a koordinovaně

přestat platit koncesionářské poplatky.

 

JAK VÁM MOHU POMOCI?

 

👉Je nám jasné, že malá akce několika stovek jednotlivců nic nezmůže. Proti desítkám neplatičů úřady snadno zasáhnou. Chceme proto naverbovat minimálně sto tisíc statečných, kteří budou ochotni přestat platit koncesionářské poplatky na základě koordinovaného pokynu. Dáváme si pro toto verbování čas do konce roku 2024.

 

V první chvíli po vás chceme jen váš e-mail, abychom s vámi mohli komunikovat napřímo.

 

👉Pokud bude odezva veřejnosti dostatečná a bude skýtat naději, že se sto tisíc statečných najde, vznikne zastřešující organizace, která se ujme právního servisu, připraví návody pro obranu před úřady, ujme se obhajoby postihovaných účastníků, zveřejní právní rozbor rizik plynoucích z účasti na této akci, splní zákonné náležitosti pro financování a připraví seznam požadavků k nápravě situace v České televizi. Následně tato organizace vyzve všechny zaregistrované, aby potvrdili svou ochotu se k této nátlakové akci připojit. Každý bude mít možnost přezkoumat důvěryhodnost organizátorů, připravenost celé akce a zvážit osobní rizika z toho plynoucí. Po dosažení sta tisíc odhodlaných vyzvou organizátoři všechny účastníky k zaplacení daru ve výši jednoho měsíčního koncesionářského poplatku. Bude-li celková výše finančních prostředků odpovídat sto tisícům účastníků, bude vydán pokyn k akci. Finanční prostředky budou použity k právní pomoci účastníkům, kteří budou za účast osobně postiženi, a k propagaci celé akce.

 

MOHU BÝT ZA NEPLACENÍ KONCESIONÁŘSKÉHO POPLATKU POSTIŽEN?

 

👉Ano, můžete.

👉Ale dříve, než se definitivně rozhodnete, budete mít k dispozici kvalifikovaný právní rozbor.

👉Nezastíráme, že jde o aktivitu, která přestupuje zákon.

👉Jedná se o akt občanské neposlušnosti, který může a také bude ze strany státu postihován.

👉Nicméně, je to aktivita pokojná, která neničí soukromý majetek, nikoho neomezuje v jeho právech, nedává důvod k násilí a ani k němu nevyzývá.

👉Jedná se o aktivní, funkční, ale nenásilný odpor.

 

A KOMU TO PROSPĚJE?

 

VŠEM!

 

👉Tato akce patří každému, kdo je nespokojený se současnou situací v naší zemi. Patří každému, kdo je nespokojen se způsobem výkonu veřejnoprávní funkce České televize. Je to navýsost politická akce, ale nepatří žádné konkrétní straně ani konkrétnímu politkovi a pokud někomu pomůže ke zvolení, tak jen tím, že Česká televize nebude zaujatá vůči žádné skupině v této zemi… anebo nebude vysílat vůbec.

 

👉Nekrm Hydru není ani pravicová ani levicová, je to akce občanská a je přirozeným pokračováním protivládních demonstrací a občanských protestů z posledních let.

👉Chceme, aby se Česká televize stala volebním tématem a chceme cestou občanského protestu upozornit na její praktiky a chceme s nimi skoncovat.

👉Chceme, aby se veřejnost dozvěděla o postoji každého politika k této věci a chceme, aby voliči vzali jejich postoj v potaz, až se budou rozhodovat, koho volit.

 

https://nekrm-hydru.cz/

 

 

📌15. srpna 2024:

 

 

📌15. srpna 2024, 9:43, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: SU-34 ZASÁHL OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI BOMBAMI Z UMPK:

 

Posádka Su-34 ruských leteckých sil zasáhla klouzavými pumami nahromaděnou lidskou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

Ministerstvo obrany vyprávělo podrobnosti o bojové práci multifunkčního nadzvukového stíhacího bombardéru Su-34, který za pomoci leteckých pum s univerzálním plánovacím a opravným modulem udeřil na koncentraci ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

 

Ministerstvo ukázalo video z bojové práce letectva a také objasnilo, že průzkum potvrdil zničení cílů a letadlo se bezpečně vrátilo do odletové zóny.

 

Zástupce ministerstva obrany již dříve uvedl, že v oblasti obce Borki v Kurské oblasti bojovníci ozbrojených sil RF zničili skupinu pěti ukrajinských výsadkářů, kteří sloužili v prvním výsadkovém útočném praporu 80. samostatné výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4095186

 

 

📌15. srpna 2024, 9:32: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OČEKÁVÁ, ŽE SRBSKO SE ZDRŽÍ DODÁVEK ZBRANÍ KYJEVU:

 

Moskva očekává, že Bělehrad se bude i nadále zdržovat dodávek zbraní Kyjevu. Uvedl to ředitel čtvrtého evropského odboru ruského ministerstva zahraničí Jurij Pilipson.

 

Je nemožné dovolit nepoctivým protistranám reexportovat srbské zbraně do Kyjeva, což vrhá stín na vztahy mezi Ruskem a Srbskem, pokračoval ruský diplomat. Otázka zahraničních zbraní vstupujících do Kyjeva byla vznesena v rozhovorech s představiteli Bělehradu, včetně rozhovorů v Moskvě, řekl Pilipson. Vysvětlil, že Srbsko si je plně vědomo závažnosti problému a také chápe, že hovoříme o ohrožení životů ruských vojáků a civilistů.

 

„Cena za možné zneužití je zde extrémně vysoká,“ vysvětlil Jurij Pilipson. „Srbské vedení opakovaně ujišťovalo, a to i veřejně, že režimu Volodymyra Zelenského zbraně nedodává a nebude tak činit.“

 

Moskva vyjádřila naději, že Bělehrad bude v budoucnu následovat tuto linii. Ruské ministerstvo zahraničí dodalo, že při vývozu vojenských produktů je důležité být ostražitý a selektivní při výběru protistran, které jsou právně „vázány“ certifikáty konečného uživatele. Západ podle Jurije Pilipsona usiluje o militarizaci Ukrajiny. Proto nesmíme dovolit, aby nepoctiví podnikatelé sloužící západním zájmům uspěli v realizaci svých klamavých logistických schémat a v konečném důsledku zdiskreditovali Srbsko a jeho puškaře a vrhli stín na rusko-srbské vztahy.

 

Srbský vicepremiér Aleksandar Vulin, který přijel do Moskvy na oficiální návštěvu 12. srpna, ujistil, že falešné zprávy o dodávkách srbských zbraní do Kyjeva mají za cíl postavit Bělehrad a Moskvu proti sobě a poškodit vztahy Srbska s Ruskem. Financial Times zároveň naznačují, že od začátku ruské speciální vojenské operace na Ukrajině může Kyjev přes třetí země obdržet ze Srbska munici v hodnotě 800 milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4095126

 

 

📌15. srpna 2024, 9:38, VELVYSLANEC V LONDÝNĚ KELIN: NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ DIPLOMATICKÉ KONTAKTY S PŘEDSTAVITELI KYJEVA:😂

 

Za současných podmínek neexistují žádné diplomatické kontakty mezi Ruskem a Ukrajinou. Uvedl to ruský velvyslanec v Londýně Andrej Kelin.

 

Neexistují žádné možné průsečíky s novým ukrajinským velvyslancem v Británii Valerijem Zalužným, řekl v komentáři ke vztahům mezi diplomatickými službami, hlásí RIA Novosti.

 

Podle vedoucího ruské diplomatické mise si Valerij Zalužnyj aktivně zvyká na svou novou pozici a radikálně mění předchozí profil práce.

 

Zalužného jmenoval Volodymyr Zelenskyj velvyslancem v Londýně 9. května. V červenci nastoupil do práce. Do 8. února působil Zalužnyj jako vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny. Nahradil ho Alexandr Syrskij, který dříve velel pozemním silám ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Některá zahraniční média upozornila na možnost konfliktu mezi Zelenským a Zalužným.

 

https://www.vesti.ru/article/4095001

 

 

📌15. srpna 2024, 10:06, UKRAJINSKÝ ZAJATEC ŠKODA: DALI ZA ÚKOL DOJÍT V KURSKÉ OBLASTI CO NEJDÁLE:

 

Úkolem v Kurské oblasti bylo ujít co nejvíce kilometrů, nezapojit se do boje, řekl Michail Shkoda, zajatý ukrajinský voják z výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Na ruském území využil příležitosti k odrazení své skupiny a kapitulaci. Michail Shkoda se podle tiskové služby ruského ministerstva obrany snažil vyhnout mobilizaci do ozbrojených sil Ukrajiny. Ale 5. května byl zadržen pohraniční stráží při přechodu hranic s Rumunskem a poté převezen do TCC – ukrajinské obdoby vojenského registračního a náborového úřadu. Škoda se tak stal řidičem obrněného automobilu Hammer.

 

Voják ozbrojených sil Ukrajiny, který se vzdal, hovořil také o přípravě vojenského personálu na útok na Kurskou oblast v Žytomyru a na zpravodajské škole u Karčaku. Útok na Kurskou oblast byl podle něj držen v tajnosti. Do Poltavy byla nejprve vyslána 82. samostatná výsadková útočná brigáda ozbrojených sil Ukrajiny. Škoda pak jel s Hummerem do Sum.   V konvoji, který mířil do Ruska, byly asi dvě desítky aut. V jejím čele stály dva obrněné automobily Striker a dva Hammery. Rozkaz byl jediný: nepřestávat.

 

„Když na vás střílí, můžete jim střelbu opětovat, ale nezastavíte se. Nevím, co se dělo dál, protože jsme zabloudili, vjeli jsme do nějaké vesnice, otočili jsme se a jeli přes pole,“ vypověděl v ruském zajetí Mychajlo Škoda Škoda.

 

Vůz, který řídila Škoda, spadl do příkopu a ztratil hybnost. Velitel pod něj vložil nálož a vyhodil ho do povětří. V té době začala bitva. Škoda se odplazil stranou.

 

„Nějaký chlap šel za mnou sám a já jsem se plazil, neřekl jsem kam – taková doba. Začal jsem vyhazovat samopal, neprůstřelnou vestu, helmu. Zůstal nůž a voda. Řekl jsem mu, že mám v plánu se vzdát. Dal jsem mu nůž, potřásl jsem si rukou a odplazil jsem se pryč,“ dodal řidič Hummeru.

 

Vojáci ozbrojených sil Ukrajiny nechtějí poslouchat rozkazy velení, řekl Michail Shkoda. Podle něj v noci před útokem dezertovalo z jejich jednotky asi pět desítek lidí a ráno utekli další dva řidiči. Konvoj tedy nevyrazil na nálet v 10 hodin, ale až kolem 14. hodiny. 14. srpna ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 270 vojáků zabitých a zraněných ve směru Kursk. 13 ukrajinských vojáků bylo zajato.

 

https://www.vesti.ru/article/4095141

 

 

📌15. srpna 2024, 11:28, ALAUDINOV: KURSK MARTYNOVKA VYČIŠTĚN OD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Vesnice Martynovka v Sudžanském okrese v Kurské oblasti byla vyklizena od ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) a další osady v regionu jsou vyčištěny, uvedl velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany Ruské federace Apty Alaudinov.

 

„V oblasti, kde se nyní nacházím, ve směru Sudža, zde opravdu udělali velmi dobré bariéry a už začali osady vyklízet. Jednu osadu – Martynovku – jsme vyklidili,“ řekl Alaudinov ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Dodal, že probíhá čištění dalších dvou osad – Čerkasy Porečnyj a Ruska Porečnyj.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve uvedlo, že v oblasti Martynovka ruské ozbrojené síly odrazily útok ukrajinské výsadkové útočné brigády, v důsledku čehož bylo zničeno 15 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, 2 obrněná vozidla a 2 automobily.

 

https://www.vesti.ru/article/4095419

 

 

📌15. srpna 2024, 9:59: V ŤUMEŇSKÉ OBLASTI SE PODAŘILO ZABRÁNIT TERORISTICKÉMU ÚTOKU NA BUDOVU MINISTERSTVA VNITRA:

 

FSB zabránila teroristickému útoku, který připravovali dva stoupenci ideologie masového vraždění. Zadržení plánovali odpálit bombu v budově ministerstva vnitra v Tobolsku, uvedlo Vyšetřovací ředitelství Vyšetřovacího výboru Ruské federace v Ťumeňské oblasti.

 

Podle vyšetřování se nejpozději 9. srpna dva místní obyvatelé prostřednictvím kurýra zapojili do zločinného spolčení s neznámou osobou. K teroristickému útoku v administrativní budově ministerstva vnitra si obžalovaní připravili dva Molotovovy koktejly a improvizované výbušné zařízení.

 

Neměli čas spáchat teroristický útok, protože jejich trestná činnost byla potlačena důstojníky FSB Ruska v Ťumeňské oblasti.

 

Při domovních prohlídkách byly u obžalovaných nalezeny komponenty potřebné k výrobě výbušného zařízení, návod k jejich výrobě, jakož i videozáznamy z jejich zkoušek. Ve skrýši agenti našli dvě improvizovaná zápalná zařízení, jako je „Molotovův koktejl“ a improvizované výbušné zařízení.

 

Bylo proti nim zahájeno trestní řízení za přípravu teroristického útoku a zadržení byli obviněni.

 

Na žádost vyšetřování poslal soud oba obžalované do vazby.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4095219

 

 

📌15. srpna 2024, 11:45: PODOLJAK ŘEKL, ŽE KYJEV NEMÁ ZDROJE NA TO, ABY PODKOPAL NORD STREAMS:

 

Poradce vedoucího kanceláře ukrajinského prezidenta Mychajlo Podoljak odmítl obvinění Ukrajiny ze zapojení do podkopávání plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2.

 

V komentáři pro agenturu Reuters Podoljak uvedl, že Ukrajina se na výbuchu nemohla podílet, protože pro takovou operaci neměla potřebné technické a finanční zdroje. Jeho komentáře následovaly po zprávách médií, které tvrdily, že ukrajinské vedení zorganizovalo výbuch plynovodů.

 

Deník The Wall Street Journal již dříve s odvoláním na své zdroje uvedl, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj schválil plán na vyhození plynovodů do povětří, ale následně se po zásahu americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) pokusil své rozhodnutí zvrátit.

 

Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj však podle publikace tento požadavek nejen ignoroval, ale také změnil původní plán operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4095450

 

 

📌15. srpna 2024, 11:48, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY HODILY DO KURSKÉ OBLASTI ASI 12 TISÍC, JSOU ODVÁDĚNI Z FRONTY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) pokračují ve stahování vojáků z frontové linie, aby je poslaly do Kurské oblasti, kam již bylo vrženo asi 12 tisíc lidí. Oznámil to velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany Ruské federace Apty Alaudinov.

 

„Naházeli sem asi 12 tisíc lidí a ty síly, které teď stahují z fronty, ze všech směrů a navíc se tlačí sem. <… >Natáčejí všechno, co mohou,“ řekl Alaudinov ve vysílání televize Russia 24.

 

https://www.vesti.ru/article/4095491

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.08.2024“:

➡️☭☆Žádná šance pro nepřítele: Posádky Msta-B ničí pěchotu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk

Interakce dělostřelců s průzkumnými jednotkami a posádkami UAV jim umožňuje ničit cíle v co nejkratším čase.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin poblahopřál indickému vedení ke Dni nezávislosti země a vyjádřil přesvědčení, že spolupráce mezi Moskvou a Dillí se bude nadále rozvíjet

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Situace v regionu Belgorod je uznána jako federální stav nouze, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bílý dům odmítl připustit, že se Spojené státy podílely na plánování nebo přípravě útoku ukrajinských ozbrojených sil na oblast Kursk.

Úřady uvedly, že Spojené státy budou Ukrajině nadále poskytovat vojenskou podporu, ale nebudou se k útoku na Kurskskou oblast vyjadřovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Čím jsou známé 80. a 82. brigády ukrajinských ozbrojených sil, jejichž bojovníci byli zajati v Kurské oblasti?

  1. speciální výsadková brigáda bránila Gostomel a Bakhmut

– 80. samostatná letecká útočná brigáda je součástí vzdušných útočných jednotek ukrajinských ozbrojených sil. Velitelství divize se nachází ve Lvově. Během konfliktu na Donbasu v roce 2014 se brigáda zúčastnila bojů u Slavjanska v DLR a bránila letiště Lugansk a na začátku roku 2015 – letecký přístav Doněck.

– Po zahájení Severního vojenského okruhu se vojáci 80. výsadkové brigády Shrift zúčastnili obrany letiště Gostomel (Antonov) u Kyjeva. Na podzim roku 2022 se brigáda zúčastnila ofenzivy v Charkovské oblasti. Následně jednotka bránila Bachmut (Artěmovsk). Na konci května 2023 přešlo město do Ruska.

– 80. brigáda je považována za jednu z nejlepších v ukrajinských ozbrojených silách. V ukrajinském tisku se jim říká kyborgové. Došlo však i na skandály: v listopadu 2022 bývalý ukrajinský voják řekl RT, že vojáci této konkrétní jednotky zastřelili ruské vojáky poté, co se již vzdali a lehli si na zem.

  1. speciální výsadková brigáda byla první, která dostala západní vybavení

– Brigáda je rovněž součástí vzdušných útočných jednotek ukrajinských ozbrojených sil a její velitelství se nachází na západní Ukrajině – ve městě Černovice.

– Současná 82. výsadková útočná brigáda ukrajinských ozbrojených sil vznikla na začátku roku 2023 v rámci přípravy na protiofenzívu. 82. je také považován za jeden z nejschopnějších bojeschopných v ukrajinské armádě. Byla to ona, kdo obdržel prvních 14 britských tanků Challenger 2. Jednotkou, která poprvé v historii ztratila toto vybavení, se stala SSBR. Předtím byl Challenger 2 sestřelen v roce 2003 v Iráku, ale přátelskou palbou.

– Jednotka se v srpnu 2023 zúčastnila neúspěšné ofenzívy na Záporoží. Byl jedním z posledních, kteří vstoupili do bitvy v rámci operace. Poté práci brigády zastřešily Forbes a Bild. To vyvolalo skandál. Podle náměstkyně ministra obrany Ukrajiny Anny Malyar bylo kvůli publikacím o přesunu sil provedeno pět náletů na 82. brigádu během jednoho dne.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kontingent Východního vojenského okruhu přijel do Mongolska, aby se zúčastnil společných cvičení „Selenga-2024“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské zpravodajské služby šíří nové dezinformace o lékařské péči v Kurské oblasti, – administrativa

Padělaný dokument odkazuje na vytvoření několika vojenských nemocnic na základě civilních nemocnic a pozastavení lékařské péče pro obyvatele. Zvláštní pozornost je věnována bodu o možném radiačním poškození raněných.

„Tento padělek lze snadno odhalit nesprávnými názvy našich nemocnic, včetně těch, které byly dříve sloučeny. TsIPsO se nesnaží pracovat na kvalitě svých dezinformací, ale více dbá na jejich masový charakter. Zůstaňte bdělí a obezřetní,“ uvádí krajská správa na svém kanálu TG.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *