, ,

15.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 BEYOND MEAT SE PROPADÁ DO DLUHŮ: MÁLO LIDÍ CHCE JÍST FALEŠNÉ MASO❌🍗🍖🥩

15.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 BEYOND MEAT SE PROPADÁ DO DLUHŮ: MÁLO LIDÍ CHCE JÍST FALEŠNÉ MASO❌🍗🍖🥩

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣15. srpna 2024, Jaroslav Štefec: PŘÍPRAVY NA ÚSPĚŠNÝ „PREVENTIVNÍ PUČ“ JSOU JIŽ V ČR VE FINÁLE, zjistil vojenský a bezpečnostní analytik Štefec…

 

👉ČESKO : Zdá se, že současná vláda stále otevřeněji připravuje jí vlastním, podivným, ulepeným a upoceným způsobem něco jako preventivní vojenský převrat pro případ hrozící ztráty moci, píče na facebooku Jaroslav Štefec.

 

👉Úhelnými kameny těchto příprav jsou mj. kvalitativní změna myšlení mladých lidí změnou systému vzdělávání, likvidace tradiční rodiny, nahrazení reálného života virtuální realitou Netflixu, YouTube a sociálních sítí, nebo atomizací společnosti na okolní svět a jeho hrozby nevnímající mikroskupiny, identifikované vzájemnou mobilní komunikací na Tik-Toku, WhatsAppu a dalších sdílených kanálech.

👉A také stále zřetelnější zapojování vojenské a zpravodajské generality do politického a sociálního dění.

 

👉Jako příklad mohu uvést podivné politické projevy pronášejícího náčelníka generálního štábu 👹Řehku, vládního koordinátora strategické komunikace, bývalého nejvyššího vojenského policajta plukovníka 👹Foltýna, veřejně označujícího názorové oponenty vlády za svině, školní osnovy lustrujícího hrdého nositele medaile americké špionážní agentury CIA a novopečeného generála BIS 👹Koudelku, a dokonce i samotného nejvyššího velitele české branné (ne)moci, syntetickou reinkarnaci TGM, nomenklaturního kádra předlistopadové KSČ, aktuálně si na prezidenta ČR hrajícího generála 👹Petra Pavla.

 

👉V této souvislosti se mi vybavuje původně ne zcela vážně míněný text, který jsem pod názvem „Jak připravit státní převrat, aneb návod pro pučisty – amatéry“ s dovětkem „Sci-fi, nemající nic společného se žijícími osobami ani existujícími státy“, poprvé publikoval už před více než osmi lety.

 

Přiznám se, že při jeho psaní jsem byl částečně inspirován něčím, co bylo vytvořeno ve 40. letech minulého století pod názvem „Operace Gladio“ a co se léty vyvinulo v obludné hybridní všezahrnující monstrum. Skutečně jsem netušil, že to, co před pouhými pár lety vypadalo jen jako (řečeno slovy Terry Pratchetta) „lehké fantastično“, se během relativně velmi krátké doby posune do nesmírně tvrdé reality našeho života. Pro objasnění si zde dovolím citovat pár vybraných pasáží původního textu:

 

O ARMÁDĚ:

 

👉Vezmi jednu středně velkou armádu a pod záminkou „profesionalizace“ ji zbav civilního sajrajtu, který v ní nemá stejně co dělat. Počkej pár let, než civilové, kteří prošli vojenským výcvikem a umějí zacházet se zbraněmi, vymřou, nebo budou moc staří na to, aby byli schopni plnohodnotně bojovat.

👉Zajisti, aby postupně přišli o vše, co by mohli použít k odporu proti ozbrojeným silám k obraně sebe, svých rodin, svého majetku a své svobody. Zákony počínaje, a zbraněmi, i těmi nejjednoduššími konče.

 

O GENERALITĚ:

 

👉 „Vytvoř skupinu ambiciózních, snadno ovladatelných, nepříliš inteligentních generálů a plukovníků, a zajisti jim podmínky pro jejich seberealizaci; pošli je na stáže do ciziny, do zahraničních škol, izoluj je od zbytku armády a dej jim pocit výjimečnosti a beztrestnosti za sebevětší blbosti, kterých se mohou dopustit.

 

O POLITICÍCH:

 

👉Dlouhodobě vybírej do vedoucích pozic politických stran snadno korumpovatelné nebo ovlivnitelné politiky, pokud možno s temnou minulostí (byť uměle vytvořenou), dostatečně hloupé na to, aby byli ochotni za cenu osobního prospěchu aktivně působit proti zájmům vlastní země a spoluobčanů, kteří je svými hlasy vynesli na jejich dobře placené pozice.

 

 

O MÉDIÍCH:

 

👉Ovládni veškerá média v zemi. Pod záminkou boje proti „nesprávným názorům“ postupně omezuj možnost jakékoliv diskuse a odporu proti zájmům těch skupin a sil, které vše dříve popsané financují. Zajisti, aby mládež naprosto ztratila zájem o politiku a byla ochotná za pár korun kdykoliv vytáhnout do ulic s libovolnou vlajkou a pod libovolným heslem, které dostane od organizátorů.

 

O METODICE:

 

👉Pokud věci půjdou jinak, než si představuješ ty, nebo lidé, kteří to vše platí, použij to rázně a bez zbytečného prodlení.

👉Pamatuj, že už po prvních pár stovkách mrtvých není cesty zpátky.

👉Buď krutý, nemilosrdný a důsledný.

👉Měj připravený důkladný plán a stále aktualizované seznamy „objektů”. Na nikoho nezapomeň.

 

TŘEŠNIČKA NA DORTU:

 

👉Vyber si vhodného pitomce, postradatelného generála, kterého nech udělat nejšpinavější a nejkrvavější práci.

👉Po skončení akce a vyhlášení vojenské chunty ho zatkni, nech ho odsoudit „za excesy“ a popravit. Národu ukážeš, kdo za to může, a ty sám jsi z obliga.

👉Zdá se, že všechny nezbytné faktory úspěchu „preventivního puče“ jsou již v ČR k dispozici.

👉Všehoschopné speciální vojenské síly, obdivující USA a oddané NATO, vhodní generálové na vhodných místech, snadno ovladatelná a úplatná politická „věrchuška“, média … raději ani nezmiňovat. A metodika použití tohoto mixu? Ta je zvládnutá už od konce 30. let minulého století.

 

TŘEŠNIČKU NA DORTU SI SOUČASNÁ VLÁDA JIŽ TAKÉ NAŠLA:

 

👉Je jí již zmíněný koordinátor strategické komunikace Foltýn, jehož rétorika se nijak neliší od rétoriky protagonistů těch nejpokleslejších a nejzločinnějších totalitních režimů minulosti.

Tato volba na jedné straně dokresluje ubohost současné české politické scény, tvořené podivnými tvory Novotným, Vystrčilem, Pekarovou, nebo Bartošem,

👉a na straně druhé jasně ukazuje nepřehlédnutelné riziko tvrdého probuzení ze snů o demokracii a svobodě, v něž jsme doufali po roce 1989.

 

👉Pokud se česká tzv. „vláda“ tvrdě nevymezí vůči slovům tohoto primitiva, kterému dala moc nejvyššího cenzora v zemi, že lidi, nesouhlasící s „oficiálně povolenými“ názory, je třeba izolovat příkopem a karanténou, tak nezbývá, než vyzvat širokou veřejnost, aby ji za použití všech myslitelných prostředků odstranila dřív, než bude pozdě.

👉OD PŘÍKOPU A KARANTÉNY K OSTNATÝM DRÁTŮM A KONCENTRAČNÍM TÁBORŮM TOTIŽ MŮŽE BÝT JEN OPRAVDU MALÝ KRŮČEK. HISTORIE, ZEJMÉNA TA RELATIVNĚ NEDÁVNÁ, NÁM NABÍZÍ NEPŘEBERNÉ MNOŽSTVÍ PŘÍKLADŮ.

 

 

 

https://cz24.news/pripravy-na-uspesny-preventivni-puc-jsou-jiz-v-cr-ve-finale-zjistil-vojensky-a-bezpecnostni-analytik-stefec/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÁ ŠOKUJÍCÍ PROHLÁŠENÍ: UKRAJINSKÝM VOJÁKŮM BYLO NAŘÍZENO STŘÍLET A ZABÍJET CIVILISTY V KURSKU

 

https://youtu.be/li00iM4Eo3Y?si=-_EZN41IJZd-tNzw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÝ VOJÁK „ODHLAVIČKOVAL“ UKRAJINSKÝ KAMIKAZE-DRON A POTOM SE VYNOŘIL JAKO ZOMBIE Z OBLAKU KOUŘE.

Ruský bojovník zmařil Ukrajinský pokus o jeho zabití… 😂 👍

((Železní mužíci!!! Tak vidíte a vy zbabělci na vysokých postech chcete ještě bojovat s takovými neochvějnými ruskými bojovníky??? Sráči jste všichni dohromady, nesaháte jim ani po paty!!! Humus ve fracích!!! Tohle jsou skuteční vlastenci!!! Jejich srdce, nebojácnost, hrdinské skutky a vlastenectví je u nich zakódované v genech. I. sv. válka, II. sv. válka, i tahle III. sv. válka!!! Nikdy nikdo Rusko neporazil a ani neporazí!!!!!!😂😂😂))

 

https://youtu.be/0JwhsdEHEE8?si=th2uoTJCgOXhR3Af

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BUNDESWEHR BOJUJE S NOVÝM NEPŘÍTELEM NA SVÉ VOJENSKÉ ZÁKLADNĚ; ČLEN NATO NĚMECKO OBVIŇUJE RUSKO

 

https://youtu.be/iuETU2NwtEk?si=U_ib5yxe4njQcYSF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO ZAJALO UKRAJINSKÉ VOJÁKY V KURSKÉ OBLASTI; VÁLEČNÝ ZAJATEC ODHALUJE ZELENSKÉHO A GENERÁLY

 

Sergei Scryabin: „Oni nás poslali, jen abychom strašili nepřítele. Jenom, aby si koupili čas. My jsme jenom sloužili jako návnada, jako krmivo do děla. Podle mého názoru našim velitelům jde jenom o peníze. Poslali nás, abychom rozptýlili naše nepřítele, koupili nějaký čas. Lidské zdroje jsou pro ty velitele druhořadé. Oni trvale posílají nevzdělané děti do armády a tady do bojů. Jsou odvedeny, když jim je 22 let a co dál se s nimi stane, to už asi nikdo nezjišťuje. Můžete jí do naší vesnice a přepočítat si kolik tam zbylo mužů. Ale stačí Vám počet prstů na jedné ruce.“

 

https://youtu.be/QEI2xt9JhJY?si=5-UxuMpe9rPPhB4C

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ROZBÍJÍ AMERICKÉ VÁLEČNÉ STROJE V KURSKÉ OBLASTI; DRAMATICKÉ ÚTOKY „ULOV A ZABIJ“ ZACHYCENY

 

https://youtu.be/Hec26tIZ1AM?si=fF2HEyU2gN9mYhhQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV BĚLORUSKÝ PŘÍTEL „ŽENE“ SVÉ VOJÁKY DO RUSKA PO NASAZENÍ TANKŮ NA UKRAJINSKOU HRANICI

 

https://youtu.be/crG6JbwxMG4?si=OUYbcuV74h7NSzVl

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SPOLEČNÝ ÚTOK“ HIZBALLÁHU A HAMÁSU NA IZRAEL; RAKETOVÁ BOUŘE „OTŘÁSÁ“ ŽIDOVSKÝM STÁTEM

 

https://youtu.be/PPUpyz94zm8?si=EZPvM4UgkrEgKIGp

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️ NOVINKA – BÝVALÝ NĚMECKÝ ŠÉF ŠPIONÁŽE AUGUST HANNING ŘÍKÁ: „MEZI ZELENSKÝM A DUDOU BYLY DOHODY O PROVEDENÍ ÚTOKU“ NA PLYNOVODY NORD STREAM.

https://t.me/to_je_nas_svet/28479

 

 

📌15. srpna 2024: 🤡 PODOLJAK UVEDL, ŽE KYJEV SE NA PODKOPÁVÁNÍ SEVERNÍCH PROUDŮ NEPODÍLEL, A OBVINIL RUSKO.

Podle poradce šéfa Zelenského úřadu s tím Ukrajina neměla nic společného, protože prý neměla patřičné technické a finanční možnosti, uvedla agentura Reuters.

https://t.me/to_je_nas_svet/28480

 

 

📌15. srpna 2024: 🇧🇾 BĚLORUSKO NEBUDE MÍT ŽÁDNÉ ČERVENÉ LINIE V PŘÍPADĚ NARUŠENÍ HRANIC – LUKAŠENKO.

„Pokud to udělají, nebudeme mít jinou možnost. A nebudou žádné červené linie. Existuje, tato linie je státní hranice. Jakmile na ni vstoupí, mluvím jako pohraniční stráž, odpověď bude okamžitá“ – varoval Lukašenko

https://t.me/to_je_nas_svet/28482

 

 

📌15. srpna 2024: ♨️ WHO VČERA VYHLÁSILA EPIDEMII OPIČÍCH NEŠTOVIC ZA MIMOŘÁDNOU UDÁLOST MEZINÁRODNÍHO VÝZNAMU.

Počet nakažených dosáhl 14 000 a počet úmrtí 524. 😂

Dnes Trump prohlásil, že „pandemie“ opičích neštovic by mohla být využita k novým výlukám a zfalšování amerických prezidentských voleb. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28483

 

 

📌15. srpna 2024: 🔥 OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYPALUJÍ RODINNÉ DOMY V SUDŽI V KURSKÉ OBLASTI.

Na internetu se objevilo video od očitého svědka, podle kterého v části Sosnovy Bor hoří celá ulice a zatarasený je i železniční přejezd.

Je třeba poznamenat, že ukrajinští ozbrojenci shazovali miny z dronu na domy místních obyvatel. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28485

 

 

📌 ❌❌❌🍗🍖🥩❌15. srpna 2024: BEYOND MEAT SE PROPADÁ DO DLUHŮ: MÁLO LIDÍ CHCE JÍST FALEŠNÉ MASO:

 

👉Do této firmy – podobně jako do jiných, které jsou zaměřeny na potravinové náhražky – investoval nemalé peníze mimo jiné i 👺 Bill Gates.

 

 

👉Zbankrotuje nakonec skomírající podnik, který již například v USA zcela propadl – nebo jej udrží bohatí sponzoři spolu s Evropany, kteří jsou zatím údajně jediní, kdo je ochoten tyto výrobky konzumovat?

 

👉Co se týká umělého masa, tak zde se nabízí buď náhražky rostlinné, které prochází rozsáhlým zpracováním, aby se upravila chuť i textura nebo laboratorně vypěstované maso z buněk embryí daného zvířete.

 

👉Druhý uvedený způsob výroby umělého masa je velmi drahý, takže většinou se prodává rostlinná náhražka masa, což je také případ Beyond Meat.

 

👉Výrobce rostlinných alternativ masa Beyond Meat je stále hluboko v červených číslech. Jak společnost oznámila ve své nejnovější čtvrtletní zprávě, tržby ve druhém čtvrtletí roku 2024 klesly o 8,8 procenta na 93,2 milionu dolarů ve srovnání se stejným obdobím loňského roku.

 

👉Podle Beyond Meat je hlavním důvodem poklesu pokračující slabá poptávka po rostlinných náhražkách masa. Objem prodeje klesl o 14 procent. Obzvláště závažný byl propad v odvětví potravinářských služeb v USA s poklesem o téměř 19 procent.

Generální ředitel Ethan Brown také obvinil z problémů trvalou dezinformační kampaň částí hlavního masného průmyslu, která negativně ovlivňuje vnímání spotřebitelů. Zdůraznil, že pro revitalizaci celé kategorie je zásadní vyjasnění chybných představ o zdravotních aspektech.

 

👉Na druhou stranu to může být také způsobeno tím, že k výrobě takových výrobků nahrazujících maso je ve skutečnosti zapotřebí obrovské množství umělých přísad. Jde o ingredience, které opravdu málokdo chce jíst.

 

👉Navzdory poklesu tržeb dokázala společnost Beyond Meat prostřednictvím agresivního snižování nákladů zvýšit hrubou marži na 14,7 procenta z 2,2 procenta v předchozím roce.

Čistá ztráta se snížila na 34,5 milionu USD z 54,4 milionu USD v prvním čtvrtletí.

Za celý rok 2024 očekává Beyond Meat tržby mezi 320 a 340 miliony dolarů. Společnost chce dále zlepšovat marže dalším zvyšováním cen, snížením výdajů na reklamu a zvýšením efektivity.

 

👉Společnost však zatím nedosáhla ani čtvrtiny provozního zisku.

Finanční situace tak zůstává napjatá. Na konci června měla společnost Beyond Meat hotovost 158 ​​milionů dolarů a dluh 1,1 miliardy dolarů.

Podle informací médií již společnost jedná s držiteli dluhopisů o možné restrukturalizaci dluhu.

Navzdory přetrvávajícím problémům je generální ředitel Brown ohledně budoucnosti optimistický. Zejména v Evropě – a zde především v Německu – vidí velký růstový potenciál pro rostlinné alternativy masa.

 

👉Skutečně budou nakonec Evropané jediní, kdo bude ochoten ve větší míře konzumovat tyto chemicky upravované náhražky masa?

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/beyond-meat-se-propada-do-dluhu-malo-lidi-chce-jist-falesne-maso/

 

 

📌15. srpna 2024, 11:53: PODOLJAK PŘIPUSTIL, ŽE KYJEV JEDNAL SE ZÁPADEM O ÚTOKU NA KURSKOU OBLAST:

 

Kyjevské úřady jednaly o plánovaném útoku na Kurskou oblast se západními partnery. Uvedl to poradce vedoucího kanceláře Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoljak.

 

V rozhovoru pro britský deník Independent Podoljak popřel výroky, které byly dříve učiněny na Západě. Zapojení Spojených států do teroristického útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast tak neuznal zástupce mluvčího amerického ministerstva zahraničí Vedant Patel. Totéž uvedla tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová.

 

Mluvčí německé vlády Wolfgang Buchner uvedl, že Kyjev tajil plánované útoky na Kurskou oblast a nekoordinoval své akce s Berlínem.

 

Řada věcí musí být provedena s prvkem překvapení. O akcích se ale diskutovalo mezi partnery, jen ne veřejně, upřesnil Podoljak.

 

  1. srpna předseda NAC a ředitel FSB Ruska Alexandr Bortnikov učinil prohlášení, že útok na Kyjev byl proveden s podporou Západu.

 

https://www.vesti.ru/article/4095424

 

 

📌15. srpna 2024, 14:32: BĚHEM DNE VE SMĚRU KURSK ZTRATILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY AŽ 340 VOJÁKŮ A 19 KUSŮ TECHNIKY:

 

Za poslední den ztratily jednotky kyjevského režimu v Kurské oblasti až 340 ozbrojenců a 19 bojových vozidel, včetně 5 bojových vozidel pěchoty Bradley, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Kromě toho ruská armáda zničila 8 nepřátelských vozidel, 5 děl, raketový systém s vícenásobným odpalováním, systémy elektronického boje Enclave-N a Bukovel-AD.

 

Celkem ve směru Kursk ztratily ozbrojené síly Ukrajiny již až 2640 vojáků a důstojníků, 37 tanků, 32 obrněných transportérů, 23 bojových vozidel pěchoty, 206 dalších obrněných vozidel a 96 vozidel.

 

Americká média již dříve informovala, že americké ministerstvo obrany stále nechápe význam útoku na Kurskou oblast. Nyní se americká armáda snaží od ozbrojených sil Ukrajiny zjistit, jaké cíle sledují a jak to ovlivní jednání s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4095835

 

 

📌15. srpna 2024, 14:39: ISKANDER-M ZNIČIL KONVOJ 15 TANKERŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V SUMSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zničily konvoj 15 tankerů kyjevského režimu raketovým systémem Iskander-M.

 

Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany. Úder byl zasazen nepříteli v oblasti osady Lubny v oblasti Sumy.

 

Také podle vojenského oddělení letectví v Sumské oblasti zničilo sklady s municí a materiálem ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Již dříve vyšlo najevo, že síly protivzdušné obrany zničily tři řízené letecké pumy vyrobené Spojenými státy a Francií za den.

 

https://www.vesti.ru/article/4095862

 

 

📌15. srpna 2024, 15:50: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO VIDEO Z KURSKÉ OBLASTI SE ZAJATÝMI VOJÁKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace ukázalo záběry zajatých ozbrojených sil Ukrajiny. Jedná se o vojáky zadržené ruskými jednotkami v Kurské oblasti.

 

Na záběrech jsou vidět vojáci z 82. samostatné výsadkové útočné brigády a také ze 154. samostatné mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny. Účastnili se bojů na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4095988

 

 

📌15. srpna 2024, 15:33, LUKAŠENKO O OCHRANĚ HRANIC: ŽÁDNÉ „ČERVENÉ ČÁRY“, ODPOVĚĎ BUDE OKAMŽITÁ:

 

Minsk si nepřeje eskalaci a válku proti NATO, řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko. Řekl, že Bělorusko má pouze jednu „červenou čáru“ – státní hranici.

 

„Mluvím jako pohraničník,“ řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko 15. srpna v rozhovoru pro televizní kanál Rossija. „Jakmile na něj šlápnete, odpověď bude okamžitá. Je připraven.“

 

Běloruský prezident vysvětlil, že v případě narušení běloruských hranic „nebudeme mít jinou možnost“ a nebudou existovat žádné „červené čáry„. Reakce na narušení hranice je připravena předem a leží, jak se očekávalo, v trezorech ve formě rozkazu ozbrojeným silám.   V rozhovoru pro televizní kanál Rossija Lukašenko poznamenal, že v Litvě nejsou žádní zodpovědní politici, pouze šílenci.

 

NEVĚDÍ, CO DĚLAJÍ. JSOU TO ŠÍLENCI, SKUTEČNÍ ŠÍLENCI. CO O NICH MŮŽEME ŘÍCI? KDYBY EXISTOVALI ODPOVĚDNÍ POLITICI, MOHLI BYCHOM DISKUTOVAT O JEJICH POLITICE. ALE NEJSOU TAM ŽÁDNÍ ZODPOVĚDNÍ POLITICI,“ dodal Lukašenko.

 

Z ekonomického hlediska má ale podle Lukašenka rozhodnutí litevských úřadů uzavřít od 16. srpna hranice pro automobily dokonce výhody.

 

„Zaplať pánbůh. Naše země přestanou vytahovat peníze z Běloruska a Ruska. Totéž platí o Rusech. Peníze tu zůstanou,“ očekává Lukašenko. – „Už teď začali méně vyvážet. Takzvaný ekonomický turismus je obrovské množství peněz, které se odsud vyvážely.“

 

https://www.vesti.ru/article/4095941

 

 

📌15. srpna 2024, 13:05, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: V DLR BYLA OSVOBOZENA OSADA IVANOVKA:

 

Ruské ozbrojené síly osvobodily Ivanovku v Doněcké lidové republice, oznámilo ruské ministerstvo obrany.

 

Jak je uvedeno ve zprávě, Ivanivka byla osvobozena jednotkami Střední skupiny ruských vojsk.

 

https://www.vesti.ru/article/4095658

 

 

📌15. srpna 2024, 15:51, LUKAŠENKO: ZÁPAD CHCE, ABY VŠICHNI ZEMŘELI, ALE JE NUTNÉ UKONČIT BOJE NA UKRAJINĚ:

 

Ukrajinský konflikt nepotřebují ani Rusové, ani Bělorusové, ani samotní Ukrajinci, musí se ukončit, řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija.

 

„Sedněme si k jednacímu stolu a ukončeme tento boj. Ani ukrajinský lid, ani Rusové, ani Bělorusové to nepotřebují,“ řekl Lukašenko.

 

Běloruský prezident poznamenal, že o ukrajinský konflikt se zajímá řada vysoce postavených představitelů Západu.

 

Otevřeně o tom mluví. <… > Citace: „Ať se navzájem bijí – Ukrajinci, Rusové – ať všichni zemřou v tomto kotli,“ dodal Lukašenko.

 

👉Zdůraznil, že o tom hovoří vysocí představitelé, včetně těch „amerického původu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4096009

 

 

📌15. srpna 2024, 14:06: LUKAŠENKO HOVOŘIL O DRONECH KURSK A KYJEVA V BĚLORUSKU:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko poskytl rozhovor televiznímu kanálu Rossija.

 

Hovořil v něm zejména o bojích v Kurské oblasti, situaci na hranicích s Ukrajinou, ukrajinských dronech, které nedávno narušily hranice Běloruska, a agresivních prohlášeních Kyjeva a Varšavy.

 

Po rozhovoru se novinář Jevgenij Popov podělil o své dojmy z rozhovoru.

 

„Silné odpovědi na nejdůležitější otázky. Je let ukrajinských vojenských dronů casus belli (důvod k vyhlášení války – pozn. red.) a je Lukašenko připraven stisknout červené tlačítko,“ uvedl v komentáři pro Vesti.

 

Lukašenko již dříve informoval o leteckém incidentu na hranicích s Ukrajinou. Protivzdušná obrana podle něj minulý pátek sestřelila několik ukrajinských dronů nad územím země a několik dalších přes území Běloruska do Smolenska a Jaroslavle.

 

Podívejte se na celý rozhovor v nedělním vydání pořadu „Zprávy ve 20.00″

 

https://www.vesti.ru/article/4095775

 

 

📌15. srpna 2024, 14:12, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: BYLA OBNOVENA KONTROLA NAD VESNICÍ KRUPETS V KURSKÉ OBLASTI:

 

Kontrola nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti byla podle ruského ministerstva obrany obnovena. V této osadě byla dokonána destrukce nepřítele.

 

Ruské jednotky pokračují v odrážení útoku ozbrojených sil Ukrajiny na území Kurské oblasti, který začal 6. srpna.

 

Velitel speciálních sil Achmat, zástupce náčelníka hlavního vojensko-politického oddělení ruských ozbrojených sil, Apty Alaudinov, již dříve řekl televiznímu kanálu Russia 24 o dokončení čištění vesnice Martynovka v Kurské oblasti od ozbrojených sil Ukrajiny. Podle něj pokračuje čištění dalších dvou osad – Čerkasy Porechnoje a Ruske Porechnoje.

 

Alaudinov uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny plánují převzít kontrolu nad celou Kurskou oblastí 11. srpna. Ale Kyjev v ničem z toho neuspěl.

 

„Nyní nepřítel mírně změnil taktiku, snaží se nás roztrhat na kusy,“ napsal Alaudinov na svém kanálu na Telegramu. „V zásadě se mu to nepodaří.“

 

Letectvo ruské armády, bezpilotní letouny a dělostřelecké posádky zaútočily na nepřátelské mobilní skupiny u Varvarovky, Alexejevského, Kaučuku, Matvejevky, Safonivky a Šeptuchovky. Nahromaděná živá technika ozbrojených sil Ukrajiny byla zasažena u Mirného, Olgovky, Pogrebki, Snagosti, Zaoleshenki, Uspenovky a Južného. Zde se pod útok dostaly 1. brigáda Národní gardy Ukrajiny a 129. brigáda teritoriální obrany, 22. a 61. mechanizovaná, 92. útočná a 95. výsadková útočná brigáda.

 

Během invaze do Kurské oblasti ukrajinské jednotky ztratily až 340 zabitých a zraněných vojáků denně, pět bojových vozidel pěchoty Bradley, instalaci vícenásobného odpalovacího raketového systému, 14 obrněných vozidel a pět polních dělostřeleckých děl. Od 6. srpna se ztráty ozbrojených sil Ukrajiny odhadují na téměř 2,7 tisíce lidí a 37 tanků. Celkem by do Kurské oblasti mohlo vtrhnout nejméně 12 tisíc ukrajinských vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4095832

 

 

📌15. srpna 2024, 17:37, LUKAŠENKO: PUTIN NEMÁ S NIKÝM TAKOVÉ VZTAHY JAKO S BĚLORUSKEM:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija řekl, že hlava ruského státu Vladimir Putin nemá s nikým takové vztahy jako s ním.

 

V odpovědi na otázku, co je třeba udělat pro prohloubení integrace mezi Běloruskem a Ruskem, Lukašenko řekl: „Mohu jednoduše říci: musíte jít ve stopách dvou prezidentů v Rusku a Bělorusku.“

 

„Víte, naše vztahy jsou naprosto blízké, prezident Putin nemá s nikým takové vztahy jako s Běloruskem. To je přirozené. Není třeba nic vymýšlet, žádné spiknutí,“ řekl běloruský vůdce. „Jsme spojenci – to mluví za vše.“

 

https://www.vesti.ru/article/4096201

 

 

📌15. srpna 2024, 17:44, LUKAŠENKO: NA ZAČÁTKU NWO JSME POSTAVILI POLOVINU ARMÁDY, ABY KRYLA RUSKO:

 

Bělorusko postavilo „půl armády“, aby krylo Rusko, když zahájilo speciální vojenskou operaci na Ukrajině, řekl prezident republiky Alexandr Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija.

 

Běloruský prezident zmínil rozhovor s ruským vůdcem Vladimirem Putinem, který se uskutečnil před zahájením speciální operace.

Řekl: „Prosím tě, kryj nás zezadu.“

Zeptal jsem se: „Jaký týl?“

On řekl: „Křižovatka Ukrajiny, Běloruska a Polska,“ řekl Lukašenko.

 

Pomyslel jsem si: ‚Výborně, on má pocit, že tihle parchanti mohou udělat všechno.‘

 

PAK PODLE LUKAŠENKA ŘEKL, ŽE BĚLORUSKO NEDOVOLÍ „RUSŮM STŘÍLET DO ZAD“.

 

„Pak jsme shromáždili téměř polovinu armády a uzavřeli jsme ten směr. Oni (západní země) si uvědomili, že vtipy v tomto ohledu jsou špatné. Proto jsme zde <… > bojují proti těmto cynikům,“ uzavřel běloruský prezident.

 

https://www.vesti.ru/article/4096286

 

 

📌15. srpna 2024, 15:06: BĚLOUSOV JEDNAL O ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI V PŘÍHRANIČNÍCH REGIONECH:

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov uspořádal řadu jednání na téma zajištění bezpečnosti pohraničních oblastí země. Na čtvrtečním zasedání byla projednána další opatření na ochranu obyvatelstva a infrastruktury Belgorodské oblasti před útoky ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Vedoucí Ministerstva obrany Ruské federace vzal provádění těchto opatření pod osobní kontrolu. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

Bělousov také řekl, že generální štáb připravil akční plán pro další bezpečnostní opatření. Hovoříme o jmenování odpovědných osob, přidělení dalších sil a prostředků, zvýšení efektivity systému velení a řízení ve spolupráci s dalšími orgány činnými v trestním řízení a správou oblasti Belgorod.

 

Dříve byl v oblasti Belgorod vyhlášen výjimečný stav (výjimečný stav) federální povahy. Šéf ministerstva pro mimořádné situace Alexandr Kurenkov nařídil členům právní komise, aby sledovali podporu života postiženého obyvatelstva.

 

https://www.vesti.ru/article/4095897

 

 

📌15. srpna 2024, 17:30, LUKAŠENKO: RUSKO V PŘÍPADĚ AGRESE PROTI BĚLORUSKU POVOLÁ SVÉ JEDNOTKY:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko uvedl, že Ruská federace v případě agrese proti republice okamžitě vyšle do země své jednotky.

 

„Rusko, v souladu s naší dohodou, posílá své jednotky do Běloruska. My schytáme první ránu a pak nás Rusko podpoří v záloze. Je to společná válka Běloruska a Ruska proti těmto zvířatům,“ řekl Lukašenko v rozhovoru pro televizní kanál Rossija .

 

Běloruský vůdce také zdůraznil, že ani Bělorusko, ani Rusko nemají zájem na zvyšování nepřátelské linie, protože by to mohlo vést k nutnosti vyhlásit mobilizaci. Podle Lukašenka je to to, co Západ chce, aby „rozvířil společnost zevnitř“.

 

https://www.vesti.ru/article/4096231

 

 

📌15. srpna 2024, 17:56, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: LETOUN TU-22M3 SE ZŘÍTIL V IRKUTSKÉ OBLASTI:

 

V Irkutské oblasti se zřítil bombardér Tu-22M3, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace. Upřesnili, že posádce letadla se podařilo katapultovat.

 

Podle agentury k incidentu došlo během plánovaného letu. V současné době není život posádky v ohrožení.

 

Ministerstvo obrany také zdůraznilo, že letadlo se zřítilo v opuštěné oblasti, na zemi nedošlo k žádné destrukci. Podle předběžné verze byla příčinou incidentu technická závada vozu.

 

Již dříve bylo oznámeno, že se v Brazílii 9. srpna zřítilo osobní letadlo s 57 cestujícími a 4 členy posádky na palubě poblíž města Vinho. Všichni na palubě zahynuli. Ruský prezident Vladimir Putin zaslal telegram brazilskému prezidentovi Luizovi Inácio Lulovi da Silvovi, ve kterém vyjádřil soustrast v souvislosti s havárií dopravního letadla ve státě São Paulo.

 

https://www.vesti.ru/article/4096280

 

 

📌👶🏼15. srpna 2024: DE☠️ MNOHO MALÝCH DĚTÍ JE SEXUÁLNĚ ZNEUŽÍVÁNO V JESLÍCH!

 

👉Zapojeni školky, policie, politici, starostové, univerzitní kliniky, tisk a mnoho dalších!

👉Tisk vše zakrývá, označuje to za lež a hanobí dětské ochránce a všechno obrací!

👉Jsou pachatelé chráněni a oběti jsou nedůvěryhodné a ti, kteří je odhalili, jsou napadeni a pomlouváni?! 👹

 

Ve stejné školce mělo být 6 případů! Pro 3 holčičky 2, 5 a 6 nejsou zprávy z kliniky, měsíce čekání a po dotazu na rozhodnutí již uplynulo 6 týdnů.

 

👉Matka nesmí informovat ostatní případné dotčené rodiče! Neuvěřitelný! 👹

 

Útoky mobilními telefony, vyhrožování, policie nevyšetřuje!

https://t.me/absurdnisvet/77958

 

Zdroj (https://www.youtube.com/watch?v=rvPILzOVi0A)

👉 Více na kanálu! (https://t.me/wasrealist)

👉 Určitě sdílejte všude!!

 

 

📌👧🏻👶🏼 🙋‍♀️15. srpna 2024: ⚠️ DŮLEŽITÉ! SKANDÁL! TÝRÁNÍ DĚTÍ V JESLÍCH?

 

Zdá se, že to všichni chtějí zakrýt a jsou zapojeni! Mohl by to být celostátní skandál, který by se dostal do nejvyšších pater a otřásl systémem. To je velký problém a všechno je všude zpochybňováno a vykreslováno jako falešné zprávy a lži! Všechna média pálí na všechny válce a ta věc smrdí do nebes!

 

DĚTI PRÝ BYLY OPAKOVANĚ PŘEDÁVÁNY ZE ŠKOLKY CIZÍM LIDEM, NÁSLEDNĚ TÝRÁNY A NÁSLEDNĚ PŘIVÁDĚNY ZPĚT DO ŠKOLKY! NEUVĚŘITELNÝ!

https://t.me/absurdnisvet/77962

 

 

📌👧🏻👶🏼 🙋‍♀️15. srpna 2024: ⚠️ PŘIPOMENUTÍ! KENTLERŮV EXPERIMENT!

 

👉Zde je připomínka toho, co to bylo a kdo byl Kentler!

👉Úřady a stát přistoupily a vše zakryly!

👉A samozřejmě také berlínský Senát!

Vždy to dětem dělali schválně. Děti v péči jsou také používány jako testovací subjekty pro léčiva! Protože se do toho zapojili všichni, včetně mnoha soudců a státních zástupců, z nichž mnozí jsou pedofilové a zneužívají děti, kryli Kentlera a nikdy nebyl odsouzen! Všechno se zdá být stejné! 👹

https://t.me/absurdnisvet/77967

 

TOHLE JE STAROSTA MESTA FREIBURG…..KDE TAKE DOCHAZI KE ZNEUZIVANI DETI V KITTA/JESLICH….vsechno zlehcuje a v podstate popira jako MSM. Podivejte se co ten BASTARD ukazuje a kolikrat☠️

((Pro ty kdo neví…ukazuje 3x 6….ze je to ďáblovo číslo a patří do znaků deep State, pedofilu a celé ty bandy, snad už víte?))

https://t.me/absurdnisvet/77969

 

 

📌15. srpna 2024: 🇷🇺 MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO ZÁBĚRY ZNIČENÍ ODPALOVACÍHO ZAŘÍZENÍ HIMARS V SUMSKÉ OBLASTI, ZE KTERÉHO AFU OSTŘELOVALA KURSKOU OBLAST.

https://t.me/to_je_nas_svet/28486

 

 

📌15. srpna 2024: ⚡️ POLITICO: PENTAGON ZVAŽUJE VYSLÁNÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU JOINT AIR-TO-SURFACE STANDOFF MISSILES NA UKRAJINU.

Pentagon pracuje na tom, aby je ukrajinské ozbrojené síly mohly odpalovat, a to i ze stíhaček F-16. To poskytne Ukrajině možnost odpalovat střely s plochou dráhou letu na vzdálenost více než 370 kilometrů ze stíhaček americké výroby, uvedla publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/28487

 

 

📌15. srpna 2024: 💥 V KURSKÉ OBLASTI SE HLEDAJÍ CELÉ RODINY, KTERÉ ZMIZELY PO ZAHÁJENÍ ÚTOKŮ AFU.

Jsou mezi nimi i děti, všichni žili v Sujanském okrese. Jejich místo pobytu je od 6. srpna neznámé.

„Orientační údaje zveřejňuje pátrací a záchranný oddíl LizaAlert. Tam již dříve informovali, že od 7. srpna přijali 338 žádostí a 154 telefonátů od blízkých pohřešovaných. Uzavřeno bylo 38 žádostí s označením nalezen, žije“. Přesný počet pohřešovaných občanů není uváděn.

https://t.me/to_je_nas_svet/28491

 

 

📌15. srpna 2024: 🇺🇸 SPOJENÉ STÁTY NEVĚDÍ, JAK RUSKO ODPOVÍ NA ÚTOK AFU NA KURSKOU OBLAST, UVEDL KOORDINÁTOR STRATEGICKÉ KOMUNIKACE BÍLÉHO DOMU JOHN KIRBY.

((Na to měli myslet předtím, jako tuhle zrůdnost Zelenině schválilo!!!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28492

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.08.2024“: ➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly ukázaly okamžik, kdy dron zasáhl auto s Jevgenijem Poddubným – vojenský zpravodaj zázračně přežil

Aby přerušili zpravodajství o zajetí jejich bratrů ve zbrani, ozbrojenci z 80. letecké útočné brigády ukrajinských ozbrojených sil ukázali záběry z dronu, který zaútočil na auto s Jevgenijem Poddubným. Soudě podle videa se provozovatel ukrajinského UAV jako obvykle bez rozmyslu rozhodl trefit do prvního vozidla, na které narazil na silnici – teroristům ukrajinských ozbrojených sil je jedno, kdo je v autě – hlavní je zabít co nejvíce lidí.

To, že vojenský zpravodaj přežil cílený zásah na své auto, je zázrak: Poddubného zachránilo, že řídil a ne na sedadle spolujezdce. Zatímco ukrajinské zdroje zveřejňují toto video s rozzlobenými komentáři a podrážděností, že přežil, vojenský velitel se zotavuje ze zranění a připravuje se znovu připojit k informační frontě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kirijenko navštívil Kurčatov v Kurské oblasti, uvedl úřadující guvernér Smirnov.

Diskutovalo se o situaci v JE Kursk. Stanice funguje normálně, ministerstvo obrany a ruská Národní garda přijímají veškerá opatření k zajištění bezpečnosti, zdůraznil Smirnov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruští vojáci ze skupiny Střed osvobodili vesnici Ivanovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putin se setkal s úřadujícím guvernérem regionu Tula a vyslechl si zprávu o sociálně-ekonomické situaci v regionu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská armáda obnovila kontrolu nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti, informovalo ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace pořádá sérii jednání k otázkám zajištění bezpečnosti příhraničních oblastí Ruské federace

Ministr obrany Ruské federace Andrej Belousov se pravidelně sešel k otázkám zajištění bezpečnosti obyvatelstva a infrastrukturních zařízení na příhraničních územích v Kurské, Brjanské a Belgorodské oblasti.

Během dnešního jednání byla projednána další opatření k zajištění celistvosti a nedotknutelnosti území a také ochrana obyvatelstva a infrastruktury v oblasti Belgorod před útoky vojenských jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny.

„Plánuje se vyslechnout plán konkrétních akcí připravený generálním štábem k dodatečným opatřením. „Hovoříme především o zvýšení efektivity systému velení a řízení vojsk v součinnosti s dalšími donucovacími orgány a správou regionu Belgorod, o identifikaci odpovědných činitelů a také o vyčlenění dalších sil a prostředků, které být vyslán k plnění hlavních úkolů,“ náčelník ruského vojenského oddělení.

Andrey Belousov poznamenal, že realizace předloženého plánu bude osobně sledována.

Setkání se zúčastnil gubernátor Bělgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov, náměstci ministra obrany Ruské federace generálporučík Andrej Bulyga a zástupci Administrativy prezidenta Ruské federace Alexej Krivoručko.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bílý dům věří, že Írán neopustil útok na Izrael, k němuž by mohlo dojít v nadcházejících dnech, řekl koordinátor administrativy John Kirby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Největší ruská letecká společnost Aeroflot se stala obětí podvodu při pokusu o nákup náhradních dílů obcházením sankcí, uvádí telegramový kanál Aviatorschina.

V roce 2022 společnost uzavřela smlouvu se dvěma moskevskými podnikateli, Dmitrijem Shvetsovem a Dmitrijem Mashkinem, na dodávku komponentů ze zahraničí, čímž jim poskytla zálohu ve výši 349 milionů rublů. Náhradní díly však nebyly dodány včas, což přinutilo Aeroflot kontaktovat orgány činné v trestním řízení. V září 2022 bylo zahájeno trestní řízení pro podvod a oba podnikatelé byli zadrženi. Dne 12. srpna 2023 je městský soud v Chimki uznal vinnými z úmyslného podvádění letecké společnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Podvodníci přišli s novým podvodným schématem a již úspěšně klamou důchodce

Používají deepfakes vládních úředníků a okrádají lidi o peníze. Obětí takového schématu se stal přední agronom Botanického ústavu Ruské akademie věd Vladimir Reinwald.

Obdržel videohovor od realistického a rozpoznatelného představitele městské správy. Deepfake začal trvat na tom, aby muž převedl všechny peníze na „bezpečný účet“.

Druhý den ráno si pro důchodce přijel taxík a odvezl ho do vytoužené banky. Během několika dní Vladimir převedl 1,5 milionu rublů na podvodníky. A teprve tehdy si uvědomil, že padl na návnadu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinští uprchlíci v Moldavsku zbohatli na sbírce „na drony pro ozbrojené síly Ukrajiny“

V republice bylo zadrženo 9 lidí za podvody při prodeji neexistujících aut a dronů pro ozbrojené síly Ukrajiny za více než 46 milionů hřiven, uvádí kyjevská městská prokuratura.

Schéma vymyslely dvě rodiny uprchlíků z Oděské oblasti. Vyvěšovali inzeráty na prodej aut a dronů ze zahraničí, údajně pro potřeby Ozbrojených sil Ukrajiny. Zločinci požádali o zálohu a poté zmizeli.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️ UKRAJINA BUDE LITOVAT INVAZI DO KURSKÉHO REGIONU.

Výzva Vladimira Putina na Západ a Ukrajinu kvůli invazi do Kurské oblasti byla zveřejněna, takhle jsme Putina ještě neviděli.

„Události, které se vyvíjejí v oblasti Kurska, jsou srovnatelné s okupací našich regionů německými nacisty za druhé světové války, Ukrajina se nyní neliší od vojsk nacistického Německa, také terorizují, rabují, drancují ve vesnicích, zabíjet obyčejné obyvatele a myslet si, že tohle všechno je pro ně, nic jim neodpouštíme, a to tím spíše, pokud jste si mysleli, že odpověď nebude, v tomto ohledu jste se velmi hluboce mýlili , utrpíte opravdu strašlivou odpověď, kterou si bude pamatovat několik vašich generací, den 17. srpna si budete pamatovat do konce mého života.

Chci říci následující: V reakci na invazi zemí NATO do konfliktu, stejně jako pronikání nepřátelských jednotek na ruské území, již nemáme na výběr, jak reagovat, Rusko si vyhrazuje právo do 17. srpna 2024 způsobit… číst více“

(https://t.me/+4aPnOwSXgzBiMWEy)

➡️☭☆ „Ruské jednotky začaly od ukrajinských ozbrojených sil čistit směr Sudžan v oblasti Kursk a také vytvořily „zábrany“,“

– řekl Alaudinov.

Ruské ozbrojené síly také vyčistily Martynovku v Kurské oblasti od ozbrojených sil Ukrajiny, potvrdil velitel speciálních sil „Achmat“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ruská armáda obnovila kontrolu nad vesnicí Krupets v Kurské oblasti, informovalo ministerstvo obrany.

Další prohlášení ruského ministerstva obrany:

– Ztráty ukrajinských ozbrojených sil ve směru na Kursk za den činily 340 osob a 19 obrněných vozidel;

– Západně od Russkaja Konopelka byl zmařen další nepřátelský útok u obce Lubny v Sumské oblasti, kde byl zničen konvoj 15 tankerů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Chápu, že ne každý z různých důvodů rád sleduje videa z bojišť, ale nemůžu si pomoct a nezveřejním to. jsem potěšen!

Ruské stíhačce se podařilo dron sestřelit hlavou a po výbuchu zůstal zcela nedotčený!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Uljanovští výsadkáři zničili satelitní antény Starlink

Jednotky UAV výsadkářů aktivně využívají kvadrokoptéry s kapkami k ničení personálu ukrajinských ozbrojených sil a nepřátelských satelitních komunikačních systémů ve směru Kakhovka.

Jen v tomto úseku Severního vojenského okruhu jednotky UAV zničily stovky ukrajinských ozbrojenců a také desítky kusů vojenské techniky a satelitní komunikační antény.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tu-22M3 se zřítil v Irkutské oblasti při pravidelném letu, informovalo ministerstvo obrany.

Posádka se katapultovala, jejich životy nebyly v ohrožení. Letadlo se zřítilo v opuštěné oblasti a na zemi nebyly žádné škody, uvedlo ministerstvo.

Podle předběžných údajů byla příčinou nehody technická závada.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Všichni čtyři piloti havarovaného Tu-22M3 již byli nalezeni, všichni jsou naživu, řekl guvernér Irkutské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské ozbrojené síly vyřadily nepřítele z mezinárodního kontrolního stanoviště Kolotilovka na hranici Bělgorodské oblasti, kde několik dní útočily na ukrajinské ozbrojené síly.

Ztracené pozice byly zcela vráceny pod kontrolu ruské armády, nepřítel byl zničen, přeživší uprchli směrem k vesnici Pokrovka v Sumské oblasti.

Ukrajinské ozbrojené síly zde během 3 dnů ztratily spoustu obrněných vozidel a až tři roty personálu, ale vnikly do pevnosti, ze které byly nyní vyřazeny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️🔴♦️♦️♦️♦️♦️ JE TO ÚŽASNÉ! hřebeny jsou prostě úplná zvířata, az tohoto důvodu by měla být Ukrajina zničena z povrchu zemského.

Vojenský zpravodaj Semjon Pegov zveřejňuje záběry nejstrašnějšího objevu, který v Sudzha učinil:

„Dnes ráno naši bojovníci na pozicích, které znovu obsadili ozbrojené síly Ukrajiny v Sudzha, učinili děsivé objevy, to se vymyká jakémukoli slovu nebo lidskému vysvětlení, jsou to úplní buzeranti. Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Záběry ze Sudzha jsou prostě strašné, jedním slovem FUCK, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Sledujte 👇🏻

(22_videí z pozic Ozbrojených sil Ukrajiny) (150 hrozných fotek (https://t.me/+faABxjjkvWszODI0)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *