, ,

15.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

15.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, Slib prezidenta Slovenské republiky Petra Pellegrini a jeho první slová:

SOM PRIPRAVENÝ UROBIŤ VŠETKO, ČO BUDE V MOJICH SILÁCH“:

 

Hodnoty nového prezidenta SR Petra Pellegriniho sú štát, národ, rodina a človek. Definovanie si celospoločensky akceptovaných hodnôt a spoločnej vízie je tým najlepším predpokladom na to, aby národ uspel v ťažkých časoch. Vyhlásil to vo svojom inauguračnom príhovore s tým, že chce z Prezidentského paláca ponúkať najmä pokoj.

 

„V duchu svojho dlhodobého politického presvedčenia hovorím o silnom štáte, ktorý je pre svojich občanov vždy pomocou a službou, nikdy nie bremenom,“ povedal Pellegrini. Štát by sa mal podľa neho vedieť postarať o človeka „od kolísky až po hrob“. Mal by tiež byť silný vstúpiť tam, kde zlyháva trh, a postarať sa o nápravu.

 

V prípade hodnoty národa sa Pellegrini plne hlási k Ústave Slovenskej republiky. „Slovo národ sa nikdy nesmie stať obeťou politickej korektnosti. Plne rešpektujem každého jedného občana SR, bez ohľadu na to, k akému národu sa hlási,“ uviedol. Hlava štátu je presvedčená, že slovenský národ má právo na historický fakt, že demokratická SR vznikla ako nástroj jeho sebaurčenia.

 

Rodina je podľa Pellegriniho skutočnou základnou bunkou slovenskej spoločnosti. Jej základnou hodnotou by nemali byť vonkajšie, ale hlavne vnútorné znaky. „Či je pre svojich členov skutočnou oporou, zázemím, miestom odovzdávania si hodnôt a formovania človeka,“ poznamenal.

 

Prezident je zároveň presvedčený, že človek by mal byť stredobodom pozornosti štátu. „Nerodíme sa s rovnakými schopnosťami a rovnakými predpokladmi. Ale každý si zaslúži rovnakú šancu a rovnakú štartovaciu čiaru,“ tvrdí.

 

Pellegrini v prejave skonštatoval, že vo finále je stav spoločnosti výsledkom rozhodnutia každého jedného jej člena. Každý človek by sa podľa neho mal sám seba opýtať, ako môže prispieť k upokojeniu spoločnosti. „Je to zásadná úloha, ktorá dnes stojí pred politikmi, mienkotvorcami i médiami. Ale nájsť hodnoty, na ktorých sa ako spoločnosť zhodneme a ktoré budeme ctiť, je úlohou pre každého z nás,“ povedal s tým, že on ako prezident je pre to pripravený urobiť maximum.

 

Hlava štátu vyhlásila, že druhý historicky najsilnejší mandát priamo voleného prezidenta ho zaväzuje, aby bol v každej situácii pre každého jedného občana oporou. „Som presvedčený, že musíme do spoločenského života vrátiť základné prvky úcty k štátu, k jeho symbolom a v tomto zmysle aj k pôsobeniu prezidenta republiky,“ doplnil zároveň.

 

Prezident je podľa Pellegriniho symbolom krajiny, reprezentantom ľudí doma i vo svete a neoddeliteľnou súčasťou slovenskej demokratickej a ústavnej výbavy. „Našu štátnosť musíme naplniť niečím, čo si každý jeden občan Slovenskej republiky ponesie v sebe ako súčasť svojej osobnosti,“doplnil. „Som pripravený pre vás urobiť všetko, čo bude v mojich silách,“ dodal na záver.

 

((Bohužel nemám ještě doslovní překlad, který byl mnohem srdečnější a delší!!!))

 

http://veci-verejne.sk/prve-slova-prezidenta-petra-pellegriniho-som-pripraveny-urobit-vsetko-co-bude-v-mojich-silach/

 

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, HN Televízia: INAUGURÁCIA PREZIDENTA PETRA PELLEGRINIHO:

 

((Najúžasnejší, brilantný prejav novozvoleného, z vôle Slovenského ľudu, prezidenta Slovenskej republiky, Petra Pellegriniho, ktorý vlastnými slovami nádherne zhrnul svoj prezidentský sľub v príhovore k svojmu národu. Jeho zosnulý otec, nech mu je zem ľahká, musel bt hrdý na svojho syna, a myslím, že ho dobře vychoval.

Tak krásny, dojemný prejav z rukávu, bez predpísaného zdrapu papiera som nepočula od dôb môjho detstva, kedy sme všetci so zatajeným dychom, celé rodiny, susedia, známi, sledovali každý prejavy Ludvíka Svobody, prezidenta Československa.

Dnes som pociťovala v jeho prejave lásku, pokoru, úctu, srdečnoť, dojatie i nádej.

Som hrdá na to, že som občanom Slovenskej republiky, ktorá prezentuje cestu mieru a dáva nádej všetkým ľuďom v mojej drahej domovine, ale i ukazuje nám všetkým cestu, ktorí žijeme v okolitých štátoch. L.B.))

 

https://www.youtube.com/live/bPS4yzl56BM?si=fMAAtwU-lalgMn5_

 

 

📌 15.6.2024, HN Televízia: PRVÝ PREJAV PREZIDENTA PELLEGRINIHO…..

 

https://youtu.be/TD_6cHQdTl4?si=6hgKrZrKmaZaUfc7

 

 

📌 16.6.2024, PETER PELLEGRINI: MOJE HODNOTY AKO PREZIDENTA SÚ ŠTÁT, NÁROD, RODINA A ČLOVEK.

 

Bývalý premiér a predseda parlamentu Peter Pellegrini sa ujal prezidentského úradu. 48-ročný politik uspel v aprílovom rozhodujúcom kole priamych volieb novej hlavy štátu, v ktorých sa končiaca prezidentka Zuzana Čaputová o ďalší päťročný mandát neuchádzala.Bývalý premiér a predseda parlamentu Peter Pellegrini sa ujal prezidentského úradu. 48-ročný politik uspel v aprílovom rozhodujúcom kole priamych volieb novej hlavy štátu, v ktorých sa končiaca prezidentka Zuzana Čaputová o ďalší päťročný mandát neuchádzala.

https://youtu.be/ko7MyEUgB6o?si=lCb2cMbZep0r_VEX

 

 

📌 15.6.2024, HN Televízia: ČESKÝ EXPREZIDENT MILOŠ ZEMAN PO INAUGURÁCII PETRA PELLEGRINIHO

 

https://www.youtube.com/live/bThqqzzla6Y?si=VzXhUKGafnp6ay-B

 

 

 

📌❓❓❓ DOTAZ. Chodí mně podivné nabídky na WhatsApp, nevím, kde berou můj kontakt, tohle není ochrana osobních dat!!! Máte někdo taky tuhle zkušenost? Můžete mně někdo vysvětlit, co tohle má znamenat??? Už jsem někoho i blokovala a pořád to chodí dál!!!

+62 813-8971 -37926 : Ahoj, můžu s tebou mluvit?

 

?????

 

Děkuji za Vaši odpověď.

Naše společnost spolupracuje s marketéry YouTube, kteří jsou ochotni zaplatit za zvýšení předplatného a viditelnosti pro blogery, takže naše společnost musí najmout spoustu spolupracovníků, aby jim zvýšili předplatné v aplikaci YouTube a oni vám zaplatí.

Jedná se o brigádu, která nemá vliv na vaši další práci. Práce je jednoduchá, stačí vám lajkovat videa na YouTube a posílat screenshoty, pak dostanete výplatu. Můžete si užívat videa ve svém volném čase a vydělat si až 4000–10 000 Kč za den.

 

Máte zájem s námi spolupracovat?

 

(❓❓❓)

 

 

📌🤷‍♀️SVĚTOVÉ SETKÁNÍ POLITICKÝCH KLAUNŮ VE ŠVÝCARSKU:

 

Jsou to ti samí lidé, kteří na jaře 2022 věřili, že ruská ekonomika se do konce roku spíše zhroutí, než aby předstihla Německo a Japonsko.

Jsou to ti samí „géniové politických prognóz“, kteří v roce 2023 věřili, že Kyjev je schopen porazit Moskvu na bitevním poli.

A nyní, v roce 2024, pokračují v chrlení těch nejdivočejších nesmyslů a předpovídají budoucnost.

„Dokonce i ti, kteří se k summitu nepřipojili – většina je pro ukrajinský mírový vzorec“, řekl známý telepat a prognostik „prošlý“ klaun Vova Zelenskyj. Inu umí číst myšlenky.

„O konci války mezi Ruskem a Ukrajinou se rozhodne na příštím summitu světa“ – řekl klaun z Německa Olaf Scholz, který den předtím prohrál volby do Evropského parlamentu. Co je asi vede k takové jistotě?

https://t.me/to_je_nas_svet/27067

 

 

📌🇬🇧 KATE MIDDLETONOVÁ SE POPRVÉ OD DIAGNÓZY RAKOVINY OBJEVILA NA VEŘEJNOSTI.

 

Princezna z Walesu se s manželem a dětmi vydala do Buckinghamského paláce, aby se zúčastnila každoroční přehlídky královské kavalerie.

Kate Middletonová svou diagnózu poprvé oznámila v březnu. V lednu podstoupila operaci břicha, která proběhla úspěšně. Výsledky vyšetření tkání po operaci však ukázaly, že se v nich nacházejí rakovinné buňky. Od února podstupuje chemoterapii.

https://t.me/to_je_nas_svet/27068

 

 

📌 „JEDEN MUŽ“ (TO JE VŽDY MIGRANT) BILD: Muž se v pátek u Magdeburgu pobodal nožem. Jeden člověk zemřel a tři byli zraněni. Policie útočníka zastřelila. Další útočník ozbrojený nožem zranil lidi. Na soukromé párty mistrovství Evropy ve Wolmirstedtu v Sasku-Anhaltsku muž napadl několik lidí a tři vážně zranil. Podle státního zastupitelství prý předtím ubodat jinou osobu.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/attacke-bei-em-party-in-sachsen-anhalt-polizei-erschie%C3%9Ft-mann/ar-BB1oh0a6?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=5f17cf2d7d71499dbbb0a41ce1a253c5&ei=12  

 

 

📌💥MAĎARSKÝ PRÁVNÍK V TRESTNÍM ŘÍZENÍ PROTI OSOBÁM ODPOVĚDNÝM ZA DOHODU EU-PFIZER

 

Tisíce občanů EU se připojily k Dr. Attila monostory se připojil k ICC proti osobám zodpovědným za dohodu o vakcínách mezi EU a společností Pfizer. Izrael, USA, Rusko a Čína zatím trestní soud neratifikovaly.

 

Před měsícem, 10. května, maďarský právník Dr. Attila Monostory podal u Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu trestní oznámení na osoby odpovědné za dohodu EU o předběžném nákupu vakcín proti Covid-19 s americkou farmaceutickou společností Pfizer

 

https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

 

https://now-news.de/de/deutschland/ungarischer-jurist-ueber-strafanzeige-gegen-verantwortliche-des-eu-pfizer-deals/

 

 

📌15. června 2024 14:56, InfoBRICS: KYJEV SE ZAMĚŘUJE NA RUSKÉ NOVINÁŘE, ABY SKRYL PRAVDU:

 

Ruští novináři se stali jedním z hlavních cílů kyjevského režimu. Jsou zabíjeni, aby zakryli pravdu o konfliktu. Tento názor vyjádřil Lucas Leiros, analytik Centra pro geostrategická studia.

 

Novináři z Ruska jsou zabíjeni, aby „zasévali strach mezi obyčejné lidi“, a zástupci zahraničního tisku jsou pronásledováni, aby neřekli západní veřejnosti pravdu o konfliktu, napsal v článku pro InfoBRICS.

Ukrajinské úřady se podle experta obávají, že jejich lži budou odhaleny, protože to ovlivní dodávky zbraní ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

  1. června byli při ostřelování Ozbrojených sil Ukrajiny v DLR vážně zraněni dva zaměstnanci kanálu NTV – korespondent Alexej Ivlijev a kameraman Valerij Kožin – a eskortní důstojník. Oba novináři utrpěli zranění způsobená výbuchem miny. Kožin následně zemřel, Ivlijevův stav je hodnocen jako stabilizovaný.

https://www.vesti.ru/article/4001213

 

📌15. června 2024 15:30, CBS News: USA SE OBÁVAJÍ, ŽE IZRAEL PŮJDE DO VÁLKY S HIZBALLÁHEM A NEUSPĚJE:

 

Američtí představitelé se stále více obávají, že by Izrael mohl zahájit válku proti Hizballáhu v Libanonu, která neskončí bez podpory USA, uvedla CBS News.

 

Zejména někteří účastníci rozhovoru v kanálu poznamenali, že považují nedávné izraelské údery na libanonské území a následné odvetné raketové útoky na Izrael za přípravu na rozsáhlý útok.

 

Situace na hranici mezi Izraelem a Libanonem se vyhrotila po zahájení vojenské operace v pásmu Gazy.

 

V květnu 2024 izraelský premiér Benjamin Netanjahu řekl, že jeho země má „podstatné, významné a dokonce nečekané plány, jak se vypořádat s Hizballáhem“.

 

https://www.vesti.ru/article/4001200

 

 

📌15. června 2024 15:02, TRUDEAU UČINIL VÝHRADU: ZÁPAD BUDE VOLAT UKRAJINU K ODPOVĚDNOSTI:

 

Západní země poženou Ukrajinu k odpovědnosti, řekl kanadský premiér Justin Trudeau na tiskové konferenci, ale okamžitě chybu napravil.

 

Mezitím kanadský příspěvek k půjčce G7 Ukrajině (50 miliard dolarů) bude činit 3,6 miliardy dolarů, uvedl Trudeau.

 

Před dvěma lety Kanada navrhla zmrazit zahraniční aktiva ruské centrální banky, což země G7 udělaly. Úroky získané z ruských aktiv zmrazených na Západě půjdou na půjčku Ukrajině, vysvětlil Trudeau.

 

https://www.vesti.ru/article/4001190

 

 

📌15. června 2024 4:47: ZŘÍCENOU ČÁST PĚTIPATROVÉ BUDOVY V ŠEBEKINU NELZE OBNOVIT:

 

Zřícená část pětipatrového obytného domu v Šebekinu není předmětem obnovy, uvedl gubernátor oblasti Belgorod s odvoláním na předběžný znalecký posudek.

 

Během ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny 14. června se zřítilo 20 bytů od prvního do pátého patra domu č. 18 na ulici Železnodorožnaja. Z trosek byla vyproštěna těla pěti místních obyvatel, šest lidí bylo zraněno.

 

„Předběžným závěrem šetření je, že poškozená část čtyřvstupové části domu není předmětem obnovy,“ uvedl šéf kraje.

Zaměstnanci Ministerstva pro mimořádné situace a místní správy pomohou majitelům zničených a poškozených bytů s vyklizením jejich majetku.

 

Všichni obyvatelé registrovaní ve zřícené části domu obdrží každý 10 tisíc rublů, „těm, kteří mají částečně nebo úplně poškozený majetek“, bude vyplaceno 50 a 100 tisíc rublů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001194

 

 

📌15. června 2024 15:11, Peskov: ŠVÝCARSKO NEBUDE MLUVIT O MÍRU, PUTINOVY NÁVRHY NEJSOU NA POŘADU DNE:

 

Na konferenci ve Švýcarsku nebudou mluvit o míru, protože návrh Vladimira Putina nebyl ani zařazen na pořad jednání, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Zástupce ruského vůdce také dodal, že Moskva nebude účastníkům konference posílat žádné vzkazy, píše agentura TASS. Existuje plán shromáždit se na podstatnější a slibnější akci.

 

Pokud jde o reakci Západu na Putinovu mírovou iniciativu, je významná, ale nelze ji nazvat konstruktivní, řekl Peskov.

 

 

Připomeňme, že 15. června začala ve Švýcarsku konference o Ukrajině. Je známo, že na něj dorazily delegace z 92 zemí a 8 organizací. Na úrovni lídrů je však zastoupeno pouze 57 států. Zbytek se omezil na zastupitele. Rusko a Čína na konferenci nevyslaly vůbec nikoho.

 

https://www.vesti.ru/article/4001217

 

📌15. června 2024 15:22: DENÍK NEW YORK TIMES ZVEŘEJNIL NÁVRH ISTANBULSKÝCH DOHOD:

 

Americké vydání The New York Times zveřejnilo návrh mírové dohody mezi Ruskou federací a Ukrajinou, který byl vypracován během rozhovorů v Istanbulu v roce 2022.

 

Plné znění je zveřejněno na webových stránkách publikace. Dokument s názvem „Smlouva o trvalé neutralitě a bezpečnostních zárukách Ukrajiny“ se skládá z 18 článků a 6 příloh, z nichž poslední nebyla zveřejněna publikací.

 

Podle deníku The New York Times Kyjev nesouhlasil s jedním z bodů dohody – uznáním Krymu jako součásti území Ruské federace.

 

Návrh smlouvy zakotvil neutrální status Ukrajiny. V souladu s ním by se neměla připojovat k „žádným vojenským aliancím“ ani rozmisťovat na svém území cizí vojenské základny a kontingenty.

 

Kromě toho projekt předpokládal, že ruský jazyk na Ukrajině získá status úředního jazyka a budou také zrušena omezení jeho používání ve všech sférách.

 

Deník New York Times zveřejnil tři verze návrhu dokumentu – první verze v angličtině, komuniké po konzultacích a také pozdní verzi zaslanou ruskému vůdci Vladimiru Putinovi.

 

Jak poznamenávají noviny, zveřejněné materiály nejsou originály a byly speciálně přetištěny, aby se „skryly identifikační znaky“.

 

https://www.vesti.ru/article/4001141

 

 

📌15. června 2024 15:27, ZDF: MEZI SCHOLZEM A BAERBOCKOVOU VZNIKLY NESHODY KVŮLI PROTIRUSKÝM SANKCÍM:

 

Sankce proti Rusku rozdělily Německo na dva nepřátelské tábory. Informovala o tom agentura ZDF. Podle kanálu se otázka zpřísnění restrikcí dokonce pohádala kancléře Scholze s německou ministryní zahraničí Annalenou Baerbockovou.

 

Ten je krajně nespokojen s opatrnou politikou Berlína vůči Moskvě. Zasazuje se o brzké přijetí nového balíčku protiruských sankcí a aktivnější podporu Kyjeva.

 

Baerbocková je přesvědčena, že její země by měla jednat jako jednotná fronta s partnery NATO a EU. V opačném případě Berlín ponese politické náklady, které poškodí image státu.

 

„Baerbocková považuje současnou situaci za špatnou a problematickou. Právě postoj ministra zahraničí je příčinou neshod s Olafem Scholzem,“ zdůraznila média.

Mezitím jsou vůdci pobaltských států připraveni riskovat vše, aby Rusku vytvořili nové problémy.

 

https://www.vesti.ru/article/4001221

 

 

📌15. června 2024 15:46: SILNÝ POŽÁR VYPUKL NA PLYNOVODU V SARATOVĚ:

 

V Saratově došlo k silnému požáru v zásobníku plynu v důsledku odtlakování, uvedl gubernátor regionu Roman Busargin.

 

Podle něj došlo kvůli teplu k odtlakování plynovodu v oblasti Storoževky, po kterém vypukl požár.

 

Na místě nyní pracují záchranné složky. Plynovod je zablokován.

Místní obyvatelé na sociálních sítích zveřejnili video požáru, který je viditelný na několik kilometrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4001203

 

 

📌15. června 2024 16:34: PESKOV ŘEKL, ŽE NEVĚDĚL O PUTINOVĚ ZÁMĚRU PŘIJÍT S MÍROVÝMI INICIATIVAMI:

 

Mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov během svého projevu na ministerstvu zahraničí uvedl, že o záměru Vladimira Putina předložit mírové iniciativy na Ukrajině nevěděl.

 

„Nevěděl jsem,“ řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu„Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin neodpověděl na otázku, zda někdo ví, že prezident s takovými tezemi přijde.

 

Již dříve Putin pojmenoval podmínky příměří. Ukrajina musí zejména zcela stáhnout své síly z LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti a také je uznat jako součást Ruska. Kromě toho se Kyjev zavazuje přijmout nezúčastněné a bezjaderné statusy.

 

https://www.vesti.ru/article/4001291

 

 

📌15.6.2024, cz24.News: ODPADNETE! OTVORENÝ LIST ČAPUTOVEJ. TAK TOTO ZUZA NEPREDÝCHA:  

 

SLOVENSKO: VČERA PRIŠLA PRED PREZIDENTSKÝ PALÁC slziť za skládkovou Zuzankou celá „bratislavská kaviareň”. Tí ľudia musia mať nejaký čip v hlave na diaľkové ovládanie z ambasády za plotom, inak si to neviem vysvetliť.

Skonštatoval to na sociálnej sieti známy spisovateľ Gustáv Murín.

 

Bližšie realite Murínovi však pripadá tento OTVORENÝ LIST. Spisovateľ len dodáva, že sa, žiaľ, nedopátral autorky. A my spolu s Gustávom Murínom vám tento list od Savenny Monteloup, ktorá mala očividne k Čaputovej blízko, prinášame v plnom znení.

 

„Milá Zuzka,

 

tento list som mala do väčšej miery napísaný už dávno, ale keďže ma mama vychovala tak, že na prezidentku sa neútočí, ostal v šuflíku.

 

Ale Ty už prezidentkou takmer nie si a ja Ti môžem povedať od srdca, čo mám na srdci.

 

V prvom rade uznávam, že mám trocha slepé miesto na psychopatov a chvíľu mi trvá, než ich rozoznám. Zvlášť keď si na seba dajú masku jemného make upu a kopec ľúbivých fráz do pusinky.

 

Lenže už nejakú dobu mám výcvik posudzovať ľudí podľa činov a tie teraz rada zhrniem.

 

V prvom rade sa mi páči, ako si nik neuvedomil, že si prekročila všetky hranice profesionality, keď si si nabrnkla podriadeného.

 

To sa nerobí, Zuzi.

 

Ale ja som tvor zvedavý a viem, že minulé správanie je prediktorom správania budúceho a že teda toto nebol nejaký veľký exces, ale Ty si nabrnkávaš chlapov viac, než by ľudia pri Tvojom imidži čakali. Good job, Zuzi.

 

Keď si prijímala v paláci jednorodičovské rodiny, prijala si aj tie ženy s deťmi, ktoré kvôli Tebe doma plakali do vankúša?

 

Vieš čo bolo zvlášť nechutné? Ako si hrala formu, keď kritizovali novinárku za smilnenie s mužom, ktorý sa kvôli nej rozviedol, a Ty si hovorila aké je to nepekné práve takto útočiť na ženu a myslela si tým tú rozbíjačku rodiny a nie tú podvádzanú ženu. Takmer ma roztrhlo, keď som to Tvoje farizejstvo počula…

 

Ale bolo to ešte horšie. Nemám súhlas hovoriť detaily, tak to napíšem len všeobecne, Ty ……

 

Polícia v jednom prípade fatálne zlyhala a nepomohla žene, ktorej pomôcť mohla a tá žena zomrela. A čo si urobila Ty? Pomohla si to s Tvojimi chránencami pred verejnosťou zakryť.

 

Už v januári 2021 si vedela, že čurillovci, konkrétne Čurilla a Ďurka, bránia v kontakte väzneného advokáta so svojou právničkou. NEUROBILA SI NIČ!

 

Vedela si aj, že mu bránia v kontakte s rodinou. Neurobila si nič.

 

Vedela si, že Pčolinského idú zavrieť pod vymyslenou zámienkou. Neurobila si nič, ani keď ho zavreli.

 

Špinila si v médiách generálneho prokurátora Žilinku, odkedy nepočúvol Tvoje pokyny nadiktované do zošítka od Danielita, ako má Žilinka riešiť živý prípad! Živý prípad, ktorý mal pomôcť čurillovcom ostať na slobode. Pomáhali totiž pri úteku kajúcnikov, ktorí klamali v rôznych kauzách. PREUKÁZATEĽNE.

 

Zuzi, Ty nie si naivná obeť ako nevedko Ódor, ktorý sa odmietol zorientovať. Ty si presne vedela, kto je korektný a kto je sviňa a aj tak si sa postavila k válovu.

 

A aj tak si zavolala osobne Aláčovi, aby si ho vyhodila z funkcie, keď si dovolil upozorniť na manipulovanie vyšetrovaní, o ktorom mal dôkazy.

 

Vyhodila si ho, aj keď zmanipulovali aj vyšetrovanie proti nemu.

 

Aký je to pocit volať korektnému šéfovi tajnej služby, ktorému si práve zničila povesť aj kariéru, pani „prezidentka“?

 

Bez hanby si sa pozerala do očí terčom tej Vašej čurillovskej partie a dávala si ich dole jedného po druhom. A tipujem, že jediné, čo ľutuješ, je, že ste nestihli dať dole aj Žilinku a spol.

 

Áno, o tom zatýkaní na generálnej prokuratúre v čase výsluchu Aláča sa vie, moja.

 

Ale na to už vzniklo príliš veľké haló, a tak ste cúvli a klamali, že nešlo o prevrat v zložkách.

 

Zvláštne. Mne to zatýkanie potvrdilo viacero zdrojov a Ty si to nevedela ani z jedného? Ale áno. Vedela si to konkrétne aj od človeka, ktorému som tú info posunula JA, Ty, ….., a klamala si.

 

SPROSTO si klamala národu, ktorý Ti veril.

 

Tak tu máš na rozlúčku video o Tvojom zlyhaní, keď si ako prezidentka pomohla rozkladu v bezpečnostných zložkách.

 

V júli 2023 som Ťa prestala vnímať ako svoju prezidentku. Moja prezidentka totiž nestojí na strane nespravodlivosti.

 

Ľutujem, že som Ti pri Tvojej voľbe naletela a ospravedlňujem sa za to všetkým Tvojim obetiam.

 

Tým súkromným… aj tým verejným.

 

Všetkým, ktorých si vyblokovala zo života tak, či onak.

 

Ako mňa, keď som Ťa upozornila na Ďurkovu podozrivú aktivitu, než ho poslali schovávať spisy a skartovať papiere na inšpekciu.

 

Zbohom.

 

Chýbať mi nebudeš.”

 

ZDROJ: FB Gustáv Murín

https://cz24.news/odpadnete-otvoreny-list-caputovej-tak-toto-zuza-nepredycha/

 

📌15. června 2024, cz24.News: KRYLA VŠETKY SVINSTVÁ HRÔZOVLÁDY BLÁZNOV! ODIŠLA BEZ ŠTIPKY SEBAREFLEXIE!

Chmelár o desivom budovaní kultu Čaputovej, podporujúcej najstrašnejšie zločiny a zločincov…

 

SLOVENSKO: Politický analytik, historik, bývalý vysokoškolský pedagóg a poradca predsedu vlády SR Eduard Chmelár vo svojom príspevku na sociálnej sieti komentoval posledný verejný príhovor Zuzany Čapuovej vo funkcii hlavy štátu pri rozlúčkovom podujatí v Prezidentskej záhrade v Bratislave.

 

Verím, že dnes píšem o tomto hlbokom omyle slovenskej politickej scény naposledy. A začnem tým, čo tak veľmi odlišuje jedno končiace a jedno nastupujúce obdobie (lebo hovoriť v súvislosti s 5-ročným mandátom o „ére” je tak velikášske ako bolo celé zázemie tejto ženy).

 

Pred piatimi rokmi dala novozvolená prezidentka v TV Markíza najavo, že jej je nemilé, že kancelária predsedu NR SR pozvala na inauguráciu aj „neúspešných kandidátov” a protestovala, že doteraz tu takáto tradícia nebola. Bolo to veľmi hlúpe, ľudsky nepríjemné, ale Zuzana Čaputová už tu ukázala svoju osobnostnú malosť, vtedy ešte umne skrývanú za ženským šarmom. Hoci som držal oficiálnu pozvánku v ruke, za tejto situácie som ju musel odmietnuť, lebo nerád chodím tam, kde nie som vítaný a rešpektoval som potrebu novej hlavy štátu cítiť sa na takejto slávnosti komfortne. Sám som však jej postoj verejne označil za veľkú chybu, na jej mieste by som svojich súperov na takejto udalosti privítal veľmi rád. Prejavom novej kultúry v politike totiž musí byť aj určitá veľkorysosť k protivníkom. Lenže Zuzana Čaputová už tu ukázala svoju neschopnosť prekročiť vlastný tieň.

 

Peter Pellegrini túto chybu neurobil. Na svoju inauguráciu pozval aj svojich súperov a kritikov, čím ukázal hneď na začiatku gesto dobrej vôle – čiže niečo, čo Zuzana Čaputová nebola schopná urobiť po celý svoj mandát. Žasnem, ako fatálne svoju úlohu nepochopila ani pri svojom odchode. Na svoju rozlúčkovú návštevu Prahy so sebou zobrala vskutku podivnú vzorku slovenskej spoločnosti – Káčera, Bútoru, Korčoka, Mikloška, ale aj Magdu Vášáryovú, Paľa Haberu či mladého fanatického aktivistu z progresívnej mimovládky. Človek si už ani nekládol otázku, prečo, či nedovidí za humno svojej záhrady, či túto prečudesnú zmesku považuje za reprezentatívnu vzorku slovenskej spoločnosti.

 

Podobne na dnešnú rozlúčkovú party v záhrade Prezidentského paláca pozvala svojich priaznivcov a nazvala ich “reprezentantmi rôznorodého Slovenska”…

 

Haló, pani Čaputová, vy zjavne nemáte ani šajnu o rôznorodosti Slovenska, programovo sa mu vyhýbate. Tak ako ste počas piatich rokov svojho mandátu ignorovali veľké a významné skupiny slovenského obyvateľstva: až do posledných parlamentných volieb ste odmietali prijať lídrov opozície, zástupcov Matice slovenskej, Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov, združení zastupujúcich ľudí bez náboženského vyznania (takmer štvrtina občanov) a až do zblíženia sa s Monikou Uhlerovou aj predstaviteľov Konfederácie odborových zväzov. Na začiatku svojho mandátu ste sľubovali zjednotenie spoločnosti, no na jeho konci ste sa nedokázali otvoriť väčšine obyvateľov, nerozumeli ste im (doslova vlastnými slovami „Nerozumiem krajine, v ktorej žijem”) a máte zásadný podiel na tragickej polarizácii Slovenska.

 

Táto žena je bez štipky sebareflexie. Za svoje úspechy označila formálne úkony (predstavte si, že by premiér namiesto odpočtu svojej činnosti vyhlasoval na konci svojho mandátu za svoje splnené ciele rôzne prijatia na Úrade vlády SR) a privlastnila si dokonca aj úspechy vlády. Je trápne, že práve ona kázala o potrebe nahradiť monológ dialógom, keď sa ho so svojimi oponentmi ani nepokúšala vyvolať. Kto ju zažil mimo jej falošných pokryteckých póz, ten vie, ako šokujúco arogantne, chladne až agresívne reagovala na akúkoľvek kritiku. Vtedy sa jej medový terapeutický hlások v momente vytratil, a ukázala sa jej pravá tvár. Hoci zneužívala pápeža Františka na imidžové fotečky, málokto zo slovenskej politickej scény bol tak vzdialený jeho morálnym apelom na zastavenie vojen a zbrojenia ako táto žena. Jeho výzvu, aby sa Slovensko stalo poslom mieru v srdci Európy, totálne odignorovala.

 

Na ústavný súd sa obracala veľmi selektívne, zmarila referendum požadované státisícmi ľudí, no ignorovala výzvy na preskúmanie vojenskej zmluvy s USA, v ktorej videli renomovaní ústavní právnici rozpor so základným zákonom štátu. A rovnako sa tvárila, že nevidí porušenie Ústavy SR pri bezprecedentnom darovaní stíhačiek Ukrajine vládou, ktorá bola v demisii a ktorá nemala právo na také rozhodnutie. Nekritizovala nezákonnosti Matovičovej a Hegerovej vlády, naopak, latentne ich podporovala, čo výstižne symbolizuje jej výrok pri vymenovaní kabinetu Eduarda Hegera – vraj „každý si musí želať úspech tejto vlády”.

 

Kryla všetky svinstvá hrôzovlády bláznov, ktoré tu vytvorili dusnú a temnú atmosféru. Preto sa nečudujte, že keď z prezidentky „tejtokrajiny” vyhŕkne na konci „Moje milované Slovensko!”, znie mi to rovnako úprimne ako jej kŕčovitý úsmev.

 

Zuzana Čaputová končí, ale to, čo rozhodne nekončí, je miestami až desivé budovanie kultu jej osobnosti. V čase inaugurácie nového prezidenta sa bude v jednom z bratislavských parkov konať verejné podujatie nazvané Poďakovanie Zuzane Čaputovej. Jeho program by znel ako vtipná recesia, keby to jeho tvorcovia nemysleli smrteľne vážne.

 

Počúvajte dobre:

 

👉 premietanie prejavov Zuzany Čaputovej
👉 kvíz o Zuzane Čaputovej
👉 kreslenie pohľadníc pre Zuzanu Čaputovú
👉 písanie odkazov pre Zuzanu Čaputovú
👉 diskotéka pre Zuzanu Čaputovú

 

Denník N dnes navyše vyšiel v súvislosti s nástupom nového prezidenta s čiernou titulnou stranou, Matovičovi blázni odmietli pozvanie na inauguráciu a ďalšie opozičné strany odmietli účasť na štátnej recepcii…

 

Vážení, ak vám to pripomína správanie nejakej sekty, nie ste ďaleko od pravdy, ale je to oveľa horšie. Takto vyzeral fanatizmus päťdesiatych rokov minulého storočia. Snáď sa z neho po čase otrasieme, ale treba vedieť, že prístup opozície k problémom nie je zdravý, je to blúdenie od extrému do extrému. Oni nevedia nič iné len buď niekoho démonizovať (za všetko môže Fico) alebo nekriticky vynášať do nebies marketingovo vyrobenú figúrku, do ktorej si naprojektovali všetky svoje očakávania a komplexy (naša svätá a svetoznáma Zuzana, ktorú nám závidia v celej Mliečnej dráhe a priľahlých galaxiách).

 

Zuzana Čaputová mohla byť dobrou prezidentkou. Na začiatku naozaj dokázala oslovovať a upozorňovať na také skupiny obyvateľstva, ktoré boli doteraz opomínané. Ale už čoskoro sa uzavrela do vlastnej názorovej bublinky a vláčená svojimi poradcami vohnala Slovensko do krízy, z ktorej ho už nevedela a napokon ani nechcela dostať. Bola hovorkyňou príliš úzkej záujmovej skupiny, než aby mohla reprezentovať celé Slovensko. A tak jej predstieraná láskavosť nebola úctou voči všetkým, ale neúprimnou pózou, ktorej nešlo o porozumenie, ale odvádzanie pozornosti od koreňa problému.

 

Ak klasik hovorí o reklame, že je to navoňaná zdochlina, tá politická začne zapáchať oveľa skôr. A preto tak ako marketingový kandidát začína, tak aj končí. Kým na začiatku bolo odpudzujúce zveličovanie jej osobného príbehu (kto by si už dnes pamätal na rozprávku o nebojácnej advokátke, ktorá riešila kauzy ako “pezinská skládka a iné”), na konci musel vďaku, ktorá nebola spontánna, opäť zaplatiť marketing – hoci aj “prirodzenými” bilbordmi, ako občania ďakujú…

 

Našťastie je to už za nami. Dôležité je, aby sme sa z toho… neposrali.

 

ZDROJ: FB Eduard Chmelár

 

https://cz24.news/kryla-vsetky-svinstva-hrozovlady-blaznov-odisla-bez-stipky-sebareflexie-chmelar-o-desivom-budovani-kultu-caputovej-podporujucej-najstrasnejsie-zlociny-a-zlocincov/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.06.2024“:

➡️☭☆Posádka systému protivzdušné obrany Strela-10 skupiny vojsk Západ zničila průzkumný bezpilotní letoun Leleka-100 ukrajinských ozbrojených sil

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Severokorejská armáda provádí stavební práce v demilitarizované zóně oddělující obě Koreje, staví zdi a staví silnice, uvádí Yonhap s odkazem na zdroj.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lodě tichomořské flotily a egyptského námořnictva provedly společná cvičení ve Středozemním moři. Dříve oddíl ruských lodí sestávající z Nakhimova gardového řádu, raketového křižníku „Varyag“ a fregaty „Maršál Shaposhnikov“ opustil přístav Alexandrie, kde byli na služební cestě.

Společné cvičení odřadu ruských válečných lodí s egyptským námořnictvem bylo dalším praktickým krokem k posílení rusko-egyptské námořní spolupráce.

Z egyptského námořnictva se na něm podílela fregata Al-Qadir. Účastníci cvičení si procvičili formování odřadu válečných lodí v určeném prostoru, společné taktické manévrování v různých formacích, prováděli komunikační výcvik a zajišťovali lety palubních vrtulníků.

Společné cvičení bylo zakončeno slavnostním rozloučením, při kterém se lodě obou zemí rozešly opačnými kursy za zvuku sirén.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆USA vyčlení více než 1,5 miliardy dolarů na energetický sektor, humanitární potřeby a civilní bezpečnost Ukrajiny, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Mezinárodní olympijský výbor jmenoval prvních 14 ruských sportovců, kteří mají povolenou účast na olympijských hrách v Paříži, jako neutrální.

Silniční cyklistika: Tamara Dronová, Alena Ivančenko, Alexander Vlasov;

Trampolína: Angela Bladtseva;

Zápas: Nachyn Mongush, Shamil Mamedov, Arslan Bagaev, Abdulla Kurbanov, Alan Ostaev, Magomed Murtazaliev, Natalya Malysheva, Veronika Chumikova, Alina Kasabieva, Elizaveta Petlyakova.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky tanků T-90M „Průlom“ skupiny vojsk „Střed“ zlepšují své bojové schopnosti

📍 Zadní oblast zóny Severního vojenského okruhu

Vojenský personál nacvičuje používání standardních zbraní mnohatunových bojových vozidel při střelbě z nepřímých palebných postavení a přímé palby. Posádky zdokonalují své dovednosti v ovládání tanku prováděním testovacích cvičení zahrnujících strmé klesání, stoupání a manévrovací oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Odklízení sutin zničeného vchodu v Shebekino bylo dokončeno, obyvatelé si mohli vzít své věci

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *