, ,

15.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

15.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌📢🔝🔝🔝15.6.2024, HN Televízia: INAUGURÁCIA PREZIDENTA PETRA PELLEGRINIHO:

 

Najúžasnejší prejav novozvoleného, z vôle ľudu, prezidenta Slovenskej republiky, Petra Pellegriniho, ktorý vlastnými slovami nádherne zhrnul svoj prezidentský sľub v príhovore k svojmu národu. Tak krásny prejav z rukávu, bez predpísaného zdrapu papiera som nepočula od dôb môjho detstva, kedy sme so zatajeným dychom celé rodiny sledovali každý prejavy Ludvíka Svobody, prezidenta Československa. Som hrdá na to, že som občanom Slovenskej republiky, ktorá prezentuje cestu mieru a dáva nádej všetkým ľuďom v mojej drahej domovine.

 

https://www.youtube.com/live/bPS4yzl56BM?si=fMAAtwU-lalgMn5_

 

 

📌📢🔝🔝🔝13.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: SOUD ROZHODL: „ZÚČASTNILI JSME SE“ NENÍ SEZNAM NEPŘÁTEL! KRITICI CORONY OSVOBOZENI:

 

Virální se stal hashtag #Wehaveparticipated: V létě 2022 Michael Z. shromáždil a zveřejnil slovní žvásty politiků, umělců, novinářů a lékařů proti neočkovaným lidem na X (dříve Twitter) pod pseudonymem MicLiberal, aby se na ně nezapomnělo. . Státní zástupce považoval sbírku citací za „seznam nepřátel“ a vznesl obvinění. Včera se soud konal u okresního soudu v Kolíně nad Rýnem a skončil osvobozujícím rozsudkem: vítězství nejen pro MicLiberal, ale i pro svobodu projevu!

 

Během období Corony byli lidé, kteří se nenechali očkovat léky na genovou terapii Covid, veřejně očerňováni a vyloučeni – celebrity, politici, lékaři a novináři se navzájem předháněli nenávistnými výroky jako „Lovme ty, kteří se odmítají očkovat foukačkou, Waidmanns Heil “ (Novinář Christian Ortner), „Zažíváme tyranii neočkovaných“ (Frank Ulrich Montgomery), „Anti-vaxxeři jsou idioti“ (bývalý spolkový prezident Joachim Gauck) doslova proti sobě.

  1. července 2022 zveřejnil MicLiberal sbírku těchto veřejně pronesených urážek, které by podle jeho názoru neměly být zapomenuty. Na úvod napsal„Zúčastnili jsme se! Vyloučili jsme, očernili, zdiskreditovali, urazili a zrušili lidi. Ve službách vědy!“

 

Nejen, že toto vlákno vzbudilo velkou pozornost, MicLiberal se také dostal do centra pozornosti vyšetřovacích orgánů. Státní zastupitelství vzneslo obžalobu, protože prý vytvořil „seznam nepřátel“ s citáty a ohrozil tím bezpečnost autorů – porušení § 126a trestního zákoníku ( Report24 ).

Včera byl MicLiberal zproštěn obžaloby ze škodlivého šíření osobních údajů, přičemž soud se řídil argumenty jeho obhájkyně Jessicy Hamedové. „Dnešek je nejen dobrý pro mého klienta, ale také pro svobodu projevu. „Soud založil osvobozující rozsudek v podstatě na judikatuře Spolkového ústavního soudu o svobodě projevu, a nakonec se řídil naším právním posouzením,“ řekla Berliner Zeitung .

U soudu argumentovala:

Můj klient je zapáleným obráncem svobodně-demokratického základního řádu a je mu plně oddán. Můj klient svým tweetem spustil debatu, kterou společnost naléhavě potřebovala.

Je nejen legitimní, ale dokonce eticky nutné, důrazně se ohradit proti takovým přeshraničním prohlášením lidí, kteří zastávají významné společenské postavení (např. jako politik nebo lékař). Protože tyto výroky byly diskriminační a ohrožovaly sociální smír.

Mělo by být legální vyjadřovat se veřejně slovy – také citovanými mým klientem –: „Pokud piloti s rizikem mozkové smrti syčí skrz aerosoly, chytne se spousta lidí (Udo Lindenberg), ale kritika! by nemělo být povoleno? Bývalému federálnímu prezidentovi Gauckovi je také dovoleno říci: „Anti-vaxxeři jsou blázni,“ ale můj klient nesmí říci, že tyto výroky urážely, pomlouvaly a vylučovaly jiné lidi? To hraničí s převrácením pachatele na oběť a obrátilo by to účel zákona.

Období Corony bylo společensky náročné a polarizující období. Soudnictví se však nesmí nechat těmito oddíly zmocnit. Musí rozhodně čelit zdání, že některé lidi dohlíží intenzivněji než jiné.

Většinou se tak stane nejpozději ve chvíli, kdy se lidé sejdou u soudu a střízlivě proberou skutkový a právní stav. Pevně ​​věřím, že to bude možné i dnes.

MicLiberal byl verdiktem potěšen, ale zároveň oznámil, že bude bojovat dál, pokud se státní zastupitelství odvolá.

 

Z rozsudku vyplývá, že ústavní stát v Německu (alespoň občas) stále funguje. Skutečnost, že k obvinění vůbec došlo, však také ukazuje, jak nebezpečné je v dnešní době vyjadřovat se veřejně kritizovat. Svoboda projevu je cenným aktivem, které je třeba bránit – policejní síla názoru nemá v ústavním státě místo. Verdikt je nejen vítězstvím kritického X-User MicLiberal a každého pomlouvaného neočkovaného člověka, ale také svobodně-demokratickým základním řádem, za který se vždy vyplatí bojovat.

https://volnyblog.news/soud-rozhodl-zucastnili-jsme-se-neni-seznam-nepratel-kritici-corony-osvobozeni/

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 12.06.2024, 09:30, Philippe Debionne:

TĚŽKÁ VÁHA ARD O CORONĚ: „POLITICI LHALI, ŽE TO PRÁVĚ PRASKLO

 

„Po evropských volbách panuje mezi zavedenými stranami a částmi společnosti stále velký zmatek – kde se bere úspěch AfD? A proč nápadné množství mladých lidí volilo pravicovou stranu místo Zelených nebo SPD?“ Zatemňují kampaně Tiktok mysl mladých lidí, nebo za to může jednoduše pravicově extremistický východ?

 

👉 Bývalý manažer studia ARD v Bruselu a nositel Spolkového kříže za zásluhy Rolf-Dieter Krause nyní nachází velmi jasná slova. A vysvětluje volební chování mnoha lidí s názory, které byly a jsou často odmítány jako „hoaxy“.

 

Moderátorka Anke Plättner chtěla v přednášce na veřejnoprávní stanici Phoenix vědět: Volební drby v Evropě – jak moc je poškozena semaforová? Pak Krause zaútočil a dal všestranný úder. …“

 

https://t.me/absurdnisvet/74516

 

 

 

📌 12.06.2024, 09:30, Philippe Debionne: Těžká váha ARD na Corona: „POLITICI LHALI O TOM, ŽE SE TO JEN TAK ZVRTLO.“

 

Rolf-Dieter Krause o neprůhledných obchodech Ursuly von der Leyenové, o nevysvětlitelné roli kancléře Olafa Scholza ve skandálu cum-ex a o lžích v době Corony.

 

Mezi etablovanými stranami a částmi společnosti panuje po volbách do Evropského parlamentu nadále velká bezradnost – odkud jen pochází úspěch AfD? A proč si nápadně mnoho mladých lidí udělalo kříž u pravicové strany místo u Zelených nebo SPD? Zamlžily tiktokovy kampaně mozek, nebo je vina jen na pravicově radikálním Východě? Bývalý vedoucí studia ARD v Bruselu a nositel Spolkového záslužného kříže Rolf-Dieter Krause nyní nachází velmi jasná slova. A vysvětluje volební chování mnoha lidí postoji, které byly a jsou často odmítány jako „přísaha“.

 

V rozhovoru pro veřejnou stanici Phoenix se moderátorka Anke Plättnerová zeptala: Volební kroužky v Evropě – jak poškozená je semafor? Tehdy se Krause dostal k obálce.

 

„Při volbách do Evropského parlamentu se ukázalo jako nikdy předtím, že se přece jen velké množství lidí odvrátilo od našeho demokratického stranického systému,“ dodal. To podle bývalého šéfa programu WDR má „důvody, které neleží v žádném pravicovém spektru, ale leží na těchto stranách“. Krause, který vedl ardstudio v Bruselu v letech 2001 až 2016, bude konkrétně: „Řeknu jen pár příkladů, odkud může přijít ztráta důvěry.“

 

👉 „Máme spolkového kancléře, jehož role v aférce cum-ex je stále nejasná. Prokurátorka, která vyšetřovala, se vynervovaně vzdala. „Problém je také v tom, že: A to vlastně v politice a také v médiích nikoho nerozčiluje.“

👉 „Žena von der Leyenová se v Evropě vypravila s miliardami, když sehnala vakcíny.

Dělá vše, co je v jejích silách, aby se v této záležitosti neobjasnila, a přesto je vedoucí kandidátkou a nyní má pravděpodobně dobrou šanci stát se opět předsedou Komise. “

👉 Pak Krause přijde na téma Corona. Říká: „Můžu pokračovat v pandemii. Nyní víme z protokolů RKI a rady expertů, že kritici pandemie měli velmi pravdu a že nám tehdy politici lhali, že se to jen tak porouchalo. V médiích a politice to nehraje žádnou roli. Zpracování tohoto příběhu, který hraje velkou roli u mnoha lidí, se nekoná.“

 

„POLITICKÝ STŘED SELHAL“

 

Společně to znamená „ztrátu důvěry vůči zavedeným stranám“. Pak Krause dále říká, že u AfD je „samozřejmě spousta pašeráků jako Krah a další“. Voliči AfD by k tomu ale řekli: „Ale podívej se tam, podívej se tam, není to o nic lepší.“

 

Krause shrnuje a říká: „A to je ten problém, který vidím. To jsou důvody, které jsou tak hluboké. Vzestup extremistických stran nepřichází odněkud, ale přichází proto, že střed selhal.“

 

Rolf-Dieter Krause byl po mnoho desetiletí novinářem v oboru veřejného práva, pracoval zde jako redaktor, vedoucí studia a programový ředitel. V letech 2001 až 2016 vedl studio ARD v Bruselu. Za svou práci získal Krause řadu ocenění a ocenění, mimo jiné Německou televizní cenu v kategorii „Nejlepší informace“ a několikrát „Cenu za denní téma za vynikající zpravodajskou žurnalistiku“. Krause byl také časopisem Medium Magazin oceněn jako novinář roku a je nositelem Spolkového kříže za zásluhy první třídy.

 

https://www.schwaebische.de/politik/ard-schwergewicht-zu-corona-politiker-haben-gelogen-dass-es-nur-so-krachte-2603899

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 ZLOČINCE K SOUDU! VŠECHNY OČKOVAČE!

 

Zajistíme, aby se vítr změnil a já říkám všem pachatelům: „Bůh se nad vámi smiluj!“

 

Budete rádi, když vám projde vražda z nedbalosti, jste lékaři a jste povinni se informovat a jednat podle vědeckých poznatků a etických hodnot, pouze ve prospěch svých pacientů a ne ve prospěch a na žádost průmyslových miliardářů, jako jsou Bill Gates a jeho manželka nebo z televize nebo totalitní vlády.

 

Pokud jsem jako laik schopen rozpoznat, že se jedná o trestný čin, tak vy odborníci jste to měli poznat už dávno.

 

Norimberský zákoník přesně říká, že se nemůžete vymlouvat na pokyny zločinného režimu, je to vaše volba a pokud jste ji porušili, měli byste být souzeni. KAŽDÝ LÉKAŘ JE ZODPOVĚDNÝ ZA SVÉ ČINY.

 

https://t.me/absurdnisvet/74529

 

 

📌💥Dr. Sucharit Bhakdi: „V závislosti na tom, kde k poškození očkováním dojde, se může vyskytnout široká škála neurologických a psychiatrických onemocnění. Nervová selhání a ochrnutí, ale také demence, psychózy a změny osobnosti jsou u očkovaných lidí samozřejmostí.

 

Tím neuvěřitelný hororový příběh nekončí. Fragmenty DNA byly nalezeny ve velkém množství jako kontaminanty vakcín. Fragmentované sekvence DNA mají zvýšený sklon k inkorporaci do chromozomální DNA. Možné následky jsou nekonečné. Jemně vyladěná síť, která řídí dělení a diferenciaci buněk, může být narušena. Výsledkem může být rakovina a vývojové poruchy. Mutace ve spermatu a oplodněných vajíčkách mohou způsobit dědičnost změněných vlastností.

 

https://t.me/absurdnisvet/74530

 

 

📌❗️💥 Autor: Michael Nevradakis, Ph.D.: POČET DĚTÍ, KTERÉ ZEMŘELY PO OČKOVÁNÍ COVID, JE MNOHEM VYŠŠÍ, NEŽ UVÁDÍ VAERS, ŘÍKÁ ANALYTIK

 

Mnoho zpráv VAERS uvádí „neznámý věk“ u lidí, kteří byli zraněni nebo zemřeli po očkování proti COVID-19. Analytik VAERS Albert Benavides řekl, že bližší pohled na souhrny zpráv často odhalí věk oběti – ale VAERS neaktualizuje zprávy, aby to skryli…

 

https://uncutnews.ch/zahl-der-kinder-die-nach-covid-spritzen-starben-viel-hoeher-als-in-den-vaers-berichten-angegeben-so-ein-analyst/

 

 

📌 ČAPUTKA UŽ NACVIČOVALA S LOPATOU. No, zatím nic moc. Chtělo by to rozhodně zintenzivnit tréning. Aspoň 2 x 4 hodiny denně… 😉

 

https://t.me/absurdnisvet/74514

 

Povaleči z kaváren do polí a do továren!  https://t.me/absurdnisvet/74515

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥 TOTO VIDEO, KTERÉ BYLO NATOČENO MINULÝ TÝDEN A VČERA ZVEŘEJNĚNO NA TWITTERU, MĚLO BĚHEM 12 HODIN 3,5 MILIONU ZHLÉDNUTÍ.

 

Žena je zděšena náhlým a záhadným zjevením celých rojů… Miliardy a miliardy komárů zatemňují oblohu jako bouřkové mraky. Kolují zvěsti o tom, zda Bill Gates nevypustil další roj svých geneticky modifikovaných komárů a internet spekuluje, zda se nová plandemie rozšíří právě tímto způsobem, protože globalistům se krátí čas, aby konečně realizovali své plány na světovou válku!

 

https://t.me/absurdnisvet/74524

 

 

📌SMRT VALERIE V DÖBELNU: POLICIE MÁ V HLEDÁČKU DVA MUŽE

 

Kriminální policie má v hledáčku případu Valerie z Ukrajiny, která byla zabita, na jedné straně policie pátrá po bývalém příteli Valeriiiny matky. Moldavský občan je prý v ČR. V den Valeriina zmizení prý kontaktoval Valeriinu matku. Žena řekla, že v poslední době s ním byly „problémy“. Ve stejný den ho prý také natočila bezpečnostní kamera v sousedním domě v Döbelnu.

 

Druhý hledaný muž – Ukrajinec – bydlel také v Döbelnu a prý si přál vztah s Valeriinou matkou. Když ale odmítla, začal rodinu pronásledovat a ženě prý vyhrožoval zničením života.

 

Valerie byla zabitá: Policie zatkla podezřelého v Praze

 

Šestatřicetiletý muž byl dopaden v pátek v restauraci v české metropoli v souvislosti se smrtí devítileté dívky z Döbelnu, uvedla policie v Chemnitzu. Je silně podezřelý ze zabití dítěte.

 

Vyšetřovatelé prý upozornili české policisty na moldavského státního příslušníka. V současné době je ve vazbě českých úřadů. Státní zastupitelství Chemnitz podalo žádost o převoz do sousední země. Muž hledaný pro zabití by měl být rychle převezen do Německa. Muž byl předtím na útěku. Jde prý o bývalého přítele dívčiny matky.

 

https://www.bild.de/regional/sachsen/mord-an-valeriia-9-aus-doebeln-polizei-sucht-ex-freund-der-mutter-und-einen-stalker-6669ac1ec674eb2c4b563eda

 

 

📌 🚨NATO ODMÍTLO MÍROVOU DOHODU VLADIMIRA PUTINA.

Breaking News  SPOJENÉ STÁTY ŘÍKAJÍ VŠICHNI SPOJENCI MUSÍ Utratit NA OBRANU ALESPOŇ 2 % HDP  Více dluhu.

(( USA jsou v bankrotu ))

https://t.me/absurdnisvet/74518

 

 

📌💥💥💥 MASIVNÍ VÝBUCH VE ŠVÝCARSKU – PŘÍČINA NEZNÁMÁ

 

Ve čtvrtek večer došlo v Nussbaumen AG k prudkému výbuchu. Obyvatelé hlásili silnou ránu a nad oblastí se zvedl oblak kouře. Dva lidé zemřeli a po dalších možných obětech se stále pátrá. Kantonální policie večer potvrdila dvě mrtvá a jedenáct zraněných. Většina z nich se nadýchala kouře a museli být převezeni do nemocnice k posouzení.

 

Obyvatel výškového domu s matkou uklízel byt. „Najednou všechno vibrovalo. Došlo k několika explozím, jako jeden, dva, tři. „Všechno se stalo velmi rychle.“ Vzhledem k tomu, že předtím explodovalo několik aut, nelze vyloučit teroristický útok, ale zatím neexistují žádná oficiální prohlášení o příčině této katastrofy!

 

https://t.me/absurdnisvet/74523

 

 

📌13. 6. 2024, autor Anne-Sophie Gayetová, FRANCIE: BELGICKÝ LOBBISTA ŽALUJE VON DER LEYENOVO DRUHÉ FUNKČNÍ OBDOBÍ:

 

Ursula von der Leyenová se může setkat s komplikacemi při zajišťování svého druhého funkčního období. Belgický lobbista podal žalobu proti svému druhému funkčnímu období.

 

Evropská lidová strana (EPP) zůstává i po víkendových volbách největší frakcí v Evropském parlamentu. Euractiv se dověděl, že se příští pátek (21. června) v zrychleném řízení zúčastní veřejného slyšení před francouzsky mluvícím Bruselským soudem prvního stupně.

Dvacetistránkový dokument uvádí důvody, proč by leyenová neměla být znovu zvolena předsedkyní Evropské komise a její kandidatura by měla být stažena její vlastní skupinou EU, EPP.

 

Žalobce Frédéric Baldan, belgický lobbista, stojí také za trestním oznámením proti von der Leyenové v případu Pfizergate, které bylo nedávno odloženo na prosinec. Argumentuje tím, že leyenová během svého předsednictví porušila Listinu základních práv, několik smluv EU a kodex chování komisařů . V případě jejího znovuzvolení by mohla být brzy opět ve stejné pozici.

„Nominace paní von der Leyenové skupinou PPE na post předsedy Evropské komise je zneužitím moci,“ uvádí se ve stížnosti.

 

„Nesplňuje podmínky stanovené v evropských smlouvách, kodexu chování pro členy Evropské komise, a dokonce ani v kodexu chování jejich vlastní strany pro tuto funkci,“ uvádí se v prohlášení.

 

Baldan „navrhuje, aby EPP odvolala kandidaturu ursuly von der Leyen […] pod hrozbou pokuty ve výši 50 000 eur za každý den prodlení ode dne oznámení rozhodnutí o zásahu.“

Toto slyšení souvisí s formální žádostí, kterou žalobce zaslal Evropské radě, komisařce pro hodnoty a transparentnost Věre Jourové a předsedovi Evropské lidové strany (Křesťanských demokratů) Manfredu Weberovi před více než týdnem. Vyzývá hlavy států a předsedy vlád EU, aby si vynutili rezignaci Leyenové a jejích komisařů, uvedl Euronews .

 

https://www.euractiv.de/section/innenpolitik/news/belgischer-lobbyist-geht-gerichtlich-gegen-von-der-leyens-zweite-amtszeit-vor/

 

 

📌 Podívejte se prosím na toto. JE MOŽNÉ, ŽE NĚKTERÉ SKÁLY A JESKYNĚ NA ZEMI JSOU FYZICKÝMI POZŮSTATKY TVORŮ GIGANTICKÉ VELIKOSTI.

 

Jak bylo zmíněno v jiném příspěvku, tyto zkamenělé pozůstatky mohly být vytvořeny energetickou zbraní Strážců: Medúzou.

Je neuvěřitelné, co se zde na zemi stalo a bylo nám utajeno.

 

https://t.me/absurdnisvet/74534

 

 

📌 TESLA AUTA SLYSI A ZAZNAMENAVAJI CO RIKATE, DOKONALE SLEDOVACI ZARIZENI……daji se na dalku ovladat…..zlobis? Nepojedes nikam a jeste te seberou😉

https://t.me/absurdnisvet/74535

 

 

📌 DOBA KOLONIÁLNÍCH MOCNOSTÍ SKONČILA, řekl Medveděv. Stále více zemí se chce zbavit zbytků imperialismu, argumentoval bývalý ruský prezident

 

https://www.rt.com/russia/599294-time-colonial-powers-over-medvedev/

 

 

📌 🇹🇭 THAJSKO SE CHCE PŘIPOJIT K ZEMÍM BRICS!

 

Šéf thajského ministerstva zahraničí předal Sergeji Lavrovovi na summitu BRICS v Nižním Novgorodu dopis, v němž nastínil záměr země stát se plnoprávným členem asociace.

 

https://t.me/absurdnisvet/74539

 

 

📌NOVINKY BRICS: SAÚDSKOARABSKÝ KORUNNÍ PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN POZVÁNÍ NA SUMMIT G7 ODMÍTL.

 

https://t.me/absurdnisvet/74540

 

 

📌🔥 TAKHLE TO VYPADÁ, KDYŽ HOŘÍ ELEKTROMOBIL!👀

 

https://t.me/absurdnisvet/74541

 

 

📌🔥 🇦🇷⚔️ MEZITÍM OBČANSKÁ VÁLKA V ARGENTINĚ NA SÍLE

 

https://t.me/absurdnisvet/74542

https://t.me/absurdnisvet/74552

https://t.me/absurdnisvet/74553

 

 

📌🔥PRAVDĚPODOBNĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ POLITICKOU STRATEGIÍ ZDE V NĚMECKU JE ZASTÍRÁNÍ.

 

Vidíme to zejména s ohledem na zločiny v období Corony, které stály život miliony lidí a dodnes hluboce rozdělují svět. Většina lidí nemá zájem se s tím smířit, protože se nějak zapojili všichni a mnozí z toho i těžili. Následující rozhovor s prof. Wiesendangerem je o pozadí plandemie a hlavně o zločinném zisku funkčního výzkumu, který není ničím jiným než výzkumem biologických zbraní proti lidstvu. V rozhovoru jsou zmíněna jména jako Anthony Fauci, Peter Daszak a Christian Drosten, kteří se všichni významně podíleli na této plánované masové vraždě. Nikdy nesmíme zapomenout na to, co tito lidé spolu se svými tisíci komplici v politice a masmédiích lidstvu způsobili.

 

https://youtu.be/5pLq4OMZmuE

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 NATO VYTVÁŘÍ VELITELSTVÍ UKRAJINSKÉ MISE V NĚMECKU

 

Velitelství plánované mise NATO pro koordinaci dodávek zbraní a výcvik ukrajinských ozbrojených sil bude sídlit v Německu. Jak se německá tisková agentura v pátek dozvěděla z aliančních kruhů, plánovaným místem je Wiesbaden.

 

To je také základna amerických jednotek v Evropě, které dosud odpovídaly za koordinaci. Operaci povede tříhvězdičkový generál, který bude přímo podřízen vrchnímu veliteli NATO v Evropě.

 

Operační plán nové mise NATO ve čtvrtek písemně schválila Severoatlantická rada. V pátek to schválili ministři obrany.

 

Spojené státy dosud plnily pomocné úkoly. Na konci roku 2022 Spojené státy vytvořily jednotku asi 300 vojáků s názvem Security Assistance Group-Ukraine (SAG-U) v evropském velitelství amerických ozbrojených sil ve Wiesbadenu (Hesensko).

 

Projekt NATO je také vnímán jako preventivní opatření pro případ, že by se Donald Trump vrátil do amerického prezidenta v lednu 2025. Minulá prohlášení republikána vyvolala pochybnosti, že USA budou pod jeho vedením nadále podporovat Ukrajinu v její obranné válce proti Rusku. Aliance se obává, že změna politiky Washingtonu by mohla ovlivnit i koordinaci dodávek zbraní a výcvik ukrajinských ozbrojených sil.“

——-

Panické akce následují po panických akcích.

 

Je evidentní, že opět zneužívají okupačního statusu nejlepšího Německa v historii ke své věčné válečné žízni…

 

Je nejvyšší čas srovnat celý tento hluboce infikovaný kolos NATO se zemí!

 

https://t.me/neuesausrussland

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 ROZHOVOR S PROFESOREM WIESENDANGEREM A JAKO VZKAZ VŠEM DYCHTIVÝM NOSITELŮM MASEK, KTEŘÍ VIDĚLI, ŽE NASTAL ČAS KONEČNĚ POŘÁDNĚ UKÁZNIT SVÉ BLIŽNÍ:

 

Maska N95 pro chirurgy (ekvivalentní masky FFP-2) byla považována za zlatý standard, pokud jde o nárokovanou ochranu proti koroně. Studie, kterou na jaře 2023 v tichosti zveřejnilo americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb, Národní institut zdraví (NIH), však naznačuje, že přiléhavá maska ​​může uživatele vystavit nebezpečným úrovním toxických chemikálií.

 

„Výzkumníci z Jeonbuk National University v Jižní Koreji zkoumali dva typy jednorázových lékařských masek a také několik opakovaně použitelných bavlněných masek. Studie zjistila, že chemikálie uvolňované z těchto masek byly „osmkrát“ doporučeným bezpečnostním limitem pro toxické těkavé organické sloučeniny (TVOC Inhalace TVOC byla spojena se zdravotními problémy, jako jsou bolesti hlavy a nevolnost, zatímco dlouhodobé a opakované vdechování bylo spojeno s poškozením orgánů a dokonce s rakovinou.

 

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12443319/Mask-study-published-NIH-suggests-N95-Covid-masks-expose-wearers-dangerous-level-toxic-compounds-linked-seizures-cancer.html

 

 

📌⚡️🔥🔥🔥 🇷🇺 VŠICHNI ZÁPADNÍ VOJENŠTÍ PŘEDSTAVITELÉ ZAPOJENÍ DO ÚDERŮ RAKETAMI STORM SHADOW A ATACMS BUDOU POTRESTÁNI, říká ruský vyslanec OSN

 

„Víme také, že západní armáda skutečně ručně řídí proces použití moderních high-tech prostředků ničení ukrajinského režimu, vysoce přesných a s dlouhým doletem, ať už jde o britské rakety Storm Shadow nebo americké ATACMS či francouzské. Na všechny tyto agresivní akce dáme patřičnou odpověď a všichni, kdo se na těchto zločinech podílejí, budou potrestáni,“ řekl Nebenzja

 

Evropští lídři stále více ztrácejí kontakt s realitou a vážně začínají snít o vítězství nad Ruskem na bojišti, dodal.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27059

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN NABÍZÍ MÍR, ZÁPAD ALE ŘÍKÁ „NE“; šéf aliance NATO odmítl požadavky Ruska na summitu zemí G7…

 

https://youtu.be/wTK6e0xHrEw?si=vw5dRmnMSi4V5JXv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVO VELKÉ PROHLÁŠENÍ UPROSTŘED VÁLKY: „700.000 RUSKÝCH VOJÁKŮ ZPŮSOBUJE BOLEST UKRAJINĚ„…

 

https://youtu.be/gYpVV54jcY8?si=ailS1-RNNfTDnvU2

 

 

📌💥💥💥15.06.2024, NBC News, Roman Kirsch: RUSKÉ VOJENSKÉ LODĚ PŘIPLULY NA KUBU NA PLÁNOVANÉ NÁMOŘNÍ CVIČENÍ

 

https://youtu.be/rODVoYQzcAc?si=Q4zEwf6cDCX3eLqA

 

 

📌15. června 2024 5:06: BEZPILOTNÍ LETOUN AMERICKÉHO NÁMOŘNICTVA ZAPOJENÝ DO PRŮZKUMU POBLÍŽ KRYMU VYSLAL NOUZOVÝ SIGNÁL:

 

Bezpilotní letoun MQ-4C amerického námořnictva, který byl zapojen do průzkumu poblíž Krymu, vyslal před přistáním na Sicílii nouzový signál.

 

Jak uvedla agentura RIA Novosti s odkazem na údaje monitorovacího zdroje RadarBox, MQ-4C s volacím znakem BLKCAT6 je v sekci se seznamem letadel, která v posledních dnech vyslala nouzový signál. Podle trati se dron po průzkumném letu nad Černým mořem u Krymu odpoledne 14. června vrátil na námořní základnu NATO Sigonella, která se nachází na Sicílii.

 

Podle RadarBoxu při přiblížení k Itálii MQ-4C předal přes transpondér kód 7700, což podle standardu ICAO znamená nouzovou situaci na palubě. Kolem 19:00 moskevského času dron přistál na sicilské základně.

 

O tom, že dron vyslal nouzový signál, informovali také specializovaní boti Flight Emergency Alerts a SquawkAlert na sociální síti X.

 

Začátkem června bylo oznámeno, že americký strategický průzkumný dron RQ-4B Global Hawk letí asi 200 kilometrů od Jalty.

 

https://www.vesti.ru/article/4000691

 

 

📌15. června 2024 4:44, Gubernátor: V ROSTOVSKÉ OBLASTI BYLO ZLIKVIDOVÁNO NĚKOLIK DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V oblasti Kamensk-Šachtinskij v Rostovské oblasti zničily posádky protivzdušné obrany ve službě 15. června kolem 4. hodiny ranní několik ukrajinských dronů.

 

Výsledky prací protivzdušné obrany oznámil gubernátor regionu Vasilij Golubev ve svém kanálu Telegram. Jak již bylo uvedeno, trosky dronů dopadly na území průmyslového areálu.

 

Podle předběžných údajů nebyl v důsledku incidentu nikdo zraněn. V nebytové budově došlo k poškození zasklení.

 

https://www.vesti.ru/article/4000690

 

 

📌15. června 2024 09: 40: ZÁPAD PŘIJDE O 83 MILIARD DOLARŮ Z KONFISKACE ZMRAZENÝCH AKTIV RUSKA:

 

Konfiskace ruských aktiv zmrazených na Západě zeměmi G7 by je mohla stát 83 miliard dolarů, což je částka, kterou tyto země investovaly do ruské ekonomiky, hlásí RIA Novosti.

Objem investic zemí G7 do ruské ekonomiky činil v roce 2022 82,8 miliardy dolarů, největšími investory byly Británie (18,9 miliardy dolarů), Německo (17,3 miliardy dolarů), Francie (16,6 miliardy dolarů), Itálie (12,9 miliardy dolarů), Spojené státy (9,6 miliardy dolarů), Japonsko (4,6 miliardy dolarů) a Kanada (2,9 miliardy dolarů).

 

Země G7 poskytnou Ukrajině půjčky v hodnotě 50 miliard dolarů zajištěné ruskými zmrazenými aktivy. Skupina G7 vyzvala Rusko, aby zaplatilo 486 miliard dolarů za škody, které údajně Ukrajině způsobilo, a pohrozila, že do té doby nerozmrazí aktiva.

 

Po zahájení ruské speciální vojenské operace (SMO) na Ukrajině EU, Austrálie a země G7 zmrazily 320 miliard dolarů v západních bankách, které patří ruské centrální bance a ruským fyzickým a právnickým osobám. V EU je zmrazeno více než 200 miliard dolarů, většinou na účtech belgického Euroclearu.

 

Rusko označilo zmrazení ruského majetku za krádež. Takový krok Západu nezůstane bez následků, řekl prezident Vladimir Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4000819

 

 

📌15. června 2024 11:08: ODMÍTNUTÍ RUSKÝCH NÁVRHŮ BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK ZCELA JINÉ PODMÍNKY:

 

Denacifikace, stažení ukrajinských jednotek z nových ruských regionů a zrušení sankcí. O ruských požadavcích na ukončení ukrajinského konfliktu diskutují všechna světová média již druhým dnem. Viktoria Koroljová vám řekne více o reakci Západu na návrh Vladimira Putina.

 

Jen několik hodin po projevu Vladimira Putina vyzval k mírovým rozhovorům také Peking.

 

„Zbraně mohou ukončit konflikt, ale nepřinesou trvalý mír. Čína vyzývá zúčastněné strany, aby prokázaly politickou vůli, setkaly se na půli cesty a co nejdříve zahájily mírové rozhovory s cílem dosáhnout příměří a ukončit nepřátelské akce,“ řekl Liou Ťie-i, zástupce stálého zástupce Čínské lidové republiky při OSN.

 

Západní tisk však prohlášení o příměří vstřebává jen s obtížemi. Novináři mezitím zdůrazňují, že podmínky pro vyřešení konfliktu, který jmenoval ruský prezident, jsou velmi jasné.

 

Financial Times: „Požadavky ruského prezidenta představují nejkonkrétnější podmínky, které předložil pro možné zastavení nepřátelských akcí během celého konfliktu. Dal jasně najevo, že při jakýchkoli mírových jednáních zaujme maximalistický postoj a bude je bránit donekonečna, pokud tyto požadavky nebudou splněny.“

 

Telegraph: „Putinovým návrhům nelze věřit, věří Zelenskyj… Zelenskyj odmítl návrh na příměří jako nesmyslný a řekl, že věří, že Putin nezastaví svou vojenskou ofenzívu, i když budou splněny jeho požadavky na příměří.

 

SPIEGEL: „Tímto krokem se Kreml zjevně snaží narušit mírový summit ve Švýcarsku, kterého se Rusko samo neúčastní. Podmínky, které Putin předložil, jsou pro Kyjev stěží přijatelné.“

 

Nyní se v zahraničních médiích objevuje pokus reflektovat reakci Kyjeva.

 

Britský deník The Telegraph píše, že Zelenskyj již mírový návrh odmítl, přičemž jej označil za nesmyslný, a německý časopis Der Spiegel tvrdí, že Kreml záměrně začal mluvit o míru právě teď – údajně ve snaze narušit summit ve Švýcarsku. Téměř polovina pozvaných zemí se však již odmítla zúčastnit a Moskva nebyla pozvána vůbec. Náš stálý zástupce při organizaci Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN uvedl, že situace kolem Ukrajiny se vyvíjí podle stále nebezpečnějšího scénáře, a pokud bude ruský mírový návrh odmítnut, nové podmínky pro jednání budou zcela jiné.

 

„Jsme si vědomi naší odpovědnosti za stabilitu ve světě a potvrzujeme naši připravenost k dialogu se všemi zeměmi, ale nemělo by se jednat o imitaci mírového procesu, který má sloužit něčím sobeckým zájmům, jako v Bürgenstocku, ale o seriózní a podrobný rozhovor o celé škále otázek světové bezpečnosti. Pokud Západ a Kyjev tento mírový návrh odmítnou, pak bude politická a morální odpovědnost za pokračování krveprolití na nich,“ uvedl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

Zatímco evropští lídři brainstormují, americký prezident Joe Biden se na konferenci neplánoval objevit. Má důležitější věci na práci – shánění financí na volební kampaň v Kalifornii. Otázka světové agendy se omezila na podpis bezpečnostní dohody se Zelenským po zasedání skupiny G7. Jak však již poznamenala zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová, dokument podepsaný nelegitimním vůdcem Ukrajiny vědomě nemá žádnou právní sílu. Navíc se ukázalo, že kterákoli strana může dohodu kdykoli jednostranně vypovědět.

 

Bilaterální bezpečnostní dohoda mezi Spojenými státy a Ukrajinou. Kterákoli ze stran může tuto dohodu ukončit písemným oznámením druhé straně diplomatickou cestou o svém záměru. Výpověď nabude účinnosti 6 měsíců po datu takové výpovědi.

 

New York Times: „Bude Bidenova pomoc Ukrajině poskytnuta rychle a vydrží dostatečně dlouho? Zelenskyj, který je stále zranitelnější, se obává, že samotné dohody nemusí přežít výsledky nadcházejících voleb ve Spojených státech a nedávných voleb v Evropě.

 

Na tuto okolnost upozorňovali i američtí novináři. Jak poznamenává New York Times, Kyjev je znepokojen nadcházejícími volbami ve Spojených státech. Pokud Donald Trump za nové administrativy zvítězí, hrozí, že desetiletá dohoda nevydrží ani den.

 

https://www.vesti.ru/article/4000965

 

 

📌 15.6.2024, elektropiknik.cz: STUDIE UKÁZALA, ŽE LÉKAŘI ODMÍTAJÍ CHEMOTHERAPII, KDŽ SAMI ONEMOCNÍ. ZDE JE DŮVOD, PROČ:

 

https://electropiknik.cz/viral/studie-ukazala-ze-lekari-odmitaji-chemoterapii-kdyz-sami-onemocni-zde-je-duvod-proc/2020/07/

 

 

📌 TAJEMSTVÍ PŮSTU

 

Když je lidské tělo hladové, samo se jí, dělá čistící proces, začíná tím, že odstraní všechny nemocné buňky, rakoviny a stárnoucí buňky. Hlad udržuje tělo mladé a bojuje s nemocemi jako je cukrovka.

 

Během hladu tělo vyrábí speciální proteiny, které vznikají jen za určitých okolností. A když jsou vyrobeny, organismus selektivně shromáždí tyto bílkoviny kolem nemocných, rakovinných nebo odumřelých buněk, rozpouští je a obnovuje a prospívá organismu živin, které z tohoto procesu produ Takhle se dělá recyklace během půstu.

 

Vědci prostřednictvím dlouhých specializovaných studií dosáhli, že proces autofagie vyžaduje neobvyklé podmínky, které organismus k tomuto procesu nutí. Mezi tyto zvláštní okolnosti patří osoba, která 16 hodin zdržela jídla a pití (cyklus 8/16).

 

Lidé by měli v tomto období normálně fungovat. Tento proces by se měl nějakou dobu opakovat, abychom dosáhli maximální očisty organismu, a ne reaktivovali nemocné buňky. Proces hladu a žízně se doporučuje opakovat jeden nebo dva dny v týdnu podle Yoshinoriho Ohsumi – Nobelovy ceny za fyziologii a medicínu.

 

„Cvičím přerušovaný půst 16 hodin a super doporučuji! nic to nestojí.

Večeře ve 22:00 a druhý den oběd ve 2 odpoledne, prostě vynecháte snídani a je to fakt dobré.

Cítila jsem, jak se tělo očistí. Nikdy neonemocním a cítím se pořád skvěle. Přišel jsem trénovat plné 10, 20 a 30 denní půsty pouze s vodou, a bylo to tak dobrý pocit! Doporučuji vyzkoušet 3 celodenní půst, což je když nastane úplná autofagie, a jinak přerušované půsty.“

40denní půst je pro vysoce vibrační bytosti, čtyřicátého dne nejen vyčistíte své tělo, ale také očistíte duši od mezidimenzionálních parazitů a můžete otevřít třetí oko. Tento půst je pouze pro duchovní učitele a vysoce vibrační bytosti (nedoporučuje se začátečníkům).

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217686141864045&set=a.4077905284708

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *