, ,

15.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

15.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede.“ – Arthur C. Clarke

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.6.2024, Na ☕️ s Vojtěchem: NALÉHAVÁ INFORMACE!!!

 

CO SE STALO „S ONDREJEM THOREM“ A JEHO PETIČNÍM STÁNKEM PŘED ÚŘADEM VLÁDY V PRAZE!!!!

 

Násilně ho odstranili, odvedli ho těžkooděnci kolaborantské vlády, která působí represí na každého člověka, který proti ní bojuje a POZOR, bavme se o tom, že Ondřej nebojoval zbraněmi, ale bojoval slovem a poklidnou protestní demonstrací, nikoliv demonstrací síly. Ondřej nikomu neublížil, nikoho nenapadal, choval se slušně a slíbil, že vytrvá až do demise této vládní pětidemolice, nebo řádných voleb. Samozřejmě, že jim neskutečným způsobem ležel v žaludku! Protože ve chvíli, kdy s Vámi táto vláda v podstatě nemůže nic udělat, tak si vymyslí něco, nějakou kličku, nebo obejde zákon, aby dosáhla svých cílů! Dokonce i masmédia napsala že je to na hranici zákona, dokonce nezákonné.

Tvrdili, že se tam bude muset něco opravovat, kde se léta nic neopravovalo, takže to je levá.

Bohužel, dostal jsem právu hned ráno, že Ondřej skončil v nemocnici, údajně na Karláku a má být údajně na Jednotce intenzivní péče (JIP), snad prý čeká na nějakou operaci a mělo by se to týkat plic. Zatím to nemám potvrzeno i když ještě v noci jsem zjišťoval, co je s Ondrou, včera jsem se mu celý den pokoušel dovolat a nebylo to možné se s ním spojit.

Všimněte si, že ti největší svazáci a komsomolci s ukrajinskou vlaječkou, srdíčkem a izraelskou vlaječkou v profilu mu nadávají, že je nácek. Co jsou pak oni??? My si říkáme, v pohodě, hlavně, že se mně to netýká. Jenomže tohle se bytostně dotýká nás všech a když si to necháme líbit, tak oni nakonec vyhrají. Jak jsou schopní dělat štvavou kampaň za anonymitou klávesnice a jak dokážou být zlí, zákeřní, konfidenti, práskači, informanti, slídilové, donašeči a přijde mi, že se najednou vynořuje to nejhorší z nás, místo toho, abychom ukázali naopak to nejlepší, protože nikdy nikdo neví, v jaké situaci se může ocitnout on sám, a proto proti těmto věcem je třeba bojovat. A o to víc se to týká mně a mojí rodiny, tak o to větší ten můj boj v tomhle tom bude. Já prostě tyhle věci nevzdám, nesmím to vzdát, ne kvůli sobě, ale kvůli dětem. To je podstatné. Přece nechceme tady nechat spálenou zemi plnou práskačů.

Držím Ondrovi palce, aby nakonec všechno bylo v pořádku a věřím tomu, že Ondra už to má vymyšlené. Za prvé doufám, že to vyhraje, co se týče trestního řízení a potom následně nějakého soudního řízení, že se to nezamete pod koberec. Je potřeba těmto lidem, kteří riskují své bytí a nebytí pomoci!

 

https://youtu.be/bcW2HRvil-E?si=uO5oRV2rDpF5npFU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA MEGA-NABÍDKA UKRAJINĚ A ZELENSKÉMU; „UKONČÍME VÁLKU A STÁHNEME VOJÁKY, POKUD…“; PĚT POŽADAVKŮ RUSKA

 

Putinův seznam pro mírovou dohodu má 5 bodů:

 

Putin navrhuje ukončit konflikt, ne jenom ho zmrazit.

Odmítněte ambice vstupu do NATO

Stáhněte vojáky ze čtyř regionů

Plné stažení vojáků z oblasti Doněcko, Luhansko, Kherson a Zaporoží

Rusko nepočítá s tím, že by Zelenskyj byl dál prezidentem

 

https://youtu.be/sfx7ZiUdAOs?si=ONeVr959tdcyNdtI

 

 

📌 14.6.2024, 16:28, CNN Prima, News, Marek Pausz: PUTIN OZNÁMIL RUSKÉ PODMÍNKY PRO KONEC VÁLKY. „STANDARDNÍ AGRESORSKÁ SESTAVA,“ ŘEKLI UKRAJINCI

 

Ruský prezident Vladimir Putin podle agentury TASS označil stažení ukrajinských vojáků z východu a jihu Ukrajiny za podmínku pro rozhovory s Kyjevem. Ukrajinské jednotky musí podle šéfa Kremlu opustit Doněckou, Luhanskou, Chersonskou i Záporožskou oblast, tedy regiony, které Rusko částečně okupuje. Jakmile Kyjev začne vojska stahovat a zaváže se nevstoupit do NATO, Moskva přeruší palbu a bude připravena k jednání, cituje TASS ruského vůdce.

Tento požadavek však ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj označil v rozhovoru pro Sky News za ultimátum. Dodal, že Putin postupuje stejně jako diktátor Adolf Hitler.

 

Putin se v pátek k možnosti jednání s Ukrajinou vyjádřil na setkání s vedením ruského ministerstva zahraničí, učinil tak krátce před začátkem mezinárodního summitu o míru na Ukrajině, který se bude o víkendu konat ve Švýcarsku, a očekává se na něm účast devíti desítek zemí a organizací. Moskva na něj pozvaná nebyla. Cílem setkání je mimo jiné najít způsob, jak v budoucnu do mírového procesu zapojit obě strany.

 

Ukrajina se brání ruské vojenské agresi už 842 dní. Invazní síly ovládají přibližně pětinu ukrajinského území – část Doněcké, Luhanské, Záporožské a Chersonské oblasti. Kromě toho Moskva v roce 2014 anektovala v rozporu s mezinárodním právem ukrajinský poloostrov Krym.

 

„Ukrajinská vojska musí být zcela stažena z Doněcké a Luhanské lidové republiky, Chersonské a Záporožské oblasti. Upozorňuji: z celého území těchto oblastí v jejich administrativních hranicích, které existovaly v době jejich uvedení na Ukrajinu,“ prohlásil šéf Kremlu, přičemž v prvních dvou případech použil termíny, které Moskva používá pro Doněckou a Luhanskou oblast. Takzvaná Doněcká lidová republika (DNR) a Luhanská lidová republika (LNR) jsou mezinárodně neuznané proruské separatistické útvary, které Moskva nejprve podporovala a po rozsáhlé invazi na Ukrajinu se je rozhodla anektovat.

 

Podle TASS šéf Kremlu stanovil celkem čtyři podmínky pro jednání s Ukrajinou: kromě stažení ukrajinských vojáků ze čtyř ukrajinských oblastí a formálního slibu Kyjeva nevstoupit do NATO Moskva požaduje také neutrální a bezjaderný status Ukrajiny a zrušení všech západních sankcí proti Rusku. Podle agentury AP zmínil Putin i omezení ukrajinských ozbrojených sil a ochranu zájmů rusky mluvícího obyvatelstva země.

 

PUTIN STUPŇUJE POŽADAVKY JAKO HITLER, ŘEKL ZELENSKYJ

 

„Putinovy vzkazy jsou ultimátum,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru pro Sky News na otázku, co si myslí o tomto návrhu. Ani přistoupení na tuto podmínku by totiž podle Zelenského Putina nezastavilo. „Chce tu část našich území, které okupují ruské jednotky, ale i další část, která okupována není,“ uvedl ukrajinský prezident.

 

Podle Zelenského Putin používá podobnou taktiku, jako Hitler, který při vyjednávání se západními zeměmi stupňoval své požadavky. „Těmto vzkazům nesmíme důvěřovat, protože Putin jde stejnou cestou. Nyní mluví o čtyřech regionech, dříve mluvil o Krymu a Donbasu,“ připomněl Zelenskyj, který považuje ruského prezidenta za novou tvář nacismu.

 

PODLE PODOLJAKA RUSKO VÁLKU UKONČIT NECHCE

 

Podoljak v reakci na síti X napsal, že Moskva nepřišla s žádnými novými „mírovými návrhy“. Vyslovila prý pouze „standardní agresorskou sestavu“, která už zazněla mnohokrát, napsal prezidentský poradce.

„Návrh Ruska vypadá takto:

  1. Dejte nám svá území.
  2. Vzdejte se své suverenity.
  3. Zůstaňte nechráněni (žádné členství v aliancích).
  4. Zrušte (spolu se západními zeměmi) všechny sankce zcela a hned, abychom mohli naplnit naši militarizovanou ekonomiku a více investovat do informačních provokací po celém světě.
  5. Urychleně napravme ne/selhání‘ Ruska na úkor Ukrajiny,“ dodal Podoljak, podle něhož Rusko ve skutečnosti válku ukončit nechce.

 

Agentura Reuters poznamenala, že Putinovy podmínky jsou zcela v rozporu s tím, co požaduje Ukrajina. Kyjev už dříve uvedl, že mír může být založen pouze na úplném stažení ruských invazních sil z ukrajinského území a na obnovení ukrajinské celistvosti. Také agentura AP píše, že podmínky Moskvy budou pro Ukrajinu nepřijatelné a připomíná mimo jiné její záměr vstoupit do NATO. Putinovo vyjádření představuje moment, kdy jasně stanovil své podmínky pro ukončení války, ale neobsahuje žádné nové požadavky, podotkla AP. Kreml už dříve uvedl, že Kyjev by měl uznat ruské územní zisky a upustit od své snahy o vstup do NATO.

 

Putin, na jehož příkaz před více než dvěma roky Rusko rozpoutalo největší konflikt v Evropě od druhé světové války, během svého pátečního jednání s představiteli ruské diplomacie také řekl, že se svět přiblížil k bodu, odkud není návratu. K současnému mimořádně nebezpečnému stavu podle něj vedl egoismus a arogance západních států. „Výzvy ke strategické porážce Ruska, které disponuje největším arzenálem jaderných zbraní, ukazují na nehorázný avanturismus západních politiků,“ pronesl Putin.

 

Šéf Kremlu podle agentury Reuters také prohlásil, že současný západní model globální bezpečnosti se zhroutil a je třeba najít způsob, jak spolupracovat s Ruskem. Podle šéfa Kremlu je čas diskutovat o novém systému bezpečnosti, Rusko je podle jeho slov otevřené diskusi se všemi, včetně NATO.

 

https://cnn.iprima.cz/clanek-putin-oznamil-podminky-jednani-s-ukrajinou-musi-stahnout-vojaky-z-vlastniho-uzemi-439830

 

 

📌💥💥💥14.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SAÚDSKÝ PRINC VYNECHAL SUMMIT SKUPIN ZEMÍ G7 NAVZDORY ITALSKÉMU POZVÁNÍ; PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN SE OMLUVIL ITALSKÉ PŘEDSEDKYNI VLÁDY MELONIOVÉ A UVEDL DŮVOD SVÉ NEÚČASTI

 

https://youtu.be/dGoTNqWfFb0?si=h1x3IGkJAT2v9Dxq

 

 

📌📢👀🔝🔝🔝🥐14. června 2024, Lukáš Jírovec: V ALBERTU SE PRODÁVALA ODPORNÁ POTRAVINA. NAŠTVANÝ ZÁKAZNÍK VYSTAVIL JEJÍ FOTKU NA INTERNET:

 

Naštvaný zákazník upozornil na potraviny, které prodává řetězec Albert. Naposledy si zakoupil oblíbené pečivo, bylo ale plesnivé. Plesnivý párek z Albertu zarazil společnost . Kdyby párek nespadl, nejspíše by ho snědl.

 

Mnoho Čechů chodí rádo nakupovat potraviny do Albertu, který nabízí téměř totožný sortiment jako například Tesco a Penny. Oblíbený obchodní řetězec se však poslední roky potýká s řadou stížností a nedostatků, na které mimo jiné často upozorňuje také Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Co se však stalo naposledy, je naprosto nepřípustné a odradí většinu zákazníků – prodávalo se tam odporně plesnivé pečivo.

 

PLESNIVÝ PÁREK Z ALBERTU ZARAZIL SPOLEČNOST

 

Nepříjemný problém sdílel na sociální síti X zákazník Pavel Cimbál, který si šel do Albertu jako obvykle koupit šáteček s párkem. Ten byl mimo jiné ve slevě, a tak si řekl, že bude ideální svačinou. Když ovšem z obchodu odcházel, pocítil, jak se masný produkt uvnitř těsta pohybuje, a nakonec vyklouzl a spadl na zem. Vtom si však všiml, že je plný zelené plísně a nechutně zapáchá. O celou skutečnost se záhy podělil na sociální síti X.

 

„V Albertu měli Svijanský máz za jedenáct korun. Což je dobré pivo, a tak jsem si k němu koupil i šáteček s párkem ve slevě. Jenže ouha, jak jdu po přechodu, cosi se uvnitř začalo pohybovat a šup, párek druhou stranou vyklouznul a už se válel na silnici. Smůla? Nikoliv, jak se ukázalo,” napsal dle webu TN naštvaný zákazník a přiložil fotografii, na které je vše patrné. (plesnivý párek uvnitř!!!)

 

https://adbz.cz/hobby/v-albertu-se-prodavala-odporna-potravina/?utm_source=dmm&utm_medium=dmm&utm_campaign=dmm#mce-section-kdyby-parek-nespadl-nejspise-by-ho-snedl

 

 

📌📢🔝🔝🔝14.6,2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: INDIE ŽÁDÁ O TREST SMRTI PRO VĚDKYNI WHO, KTERÁ ZABLOKOVALA PŘÍSTUP K IVERMECTINU:

 

Experimentální genové injekce by nemohly být schváleny, pokud by existovala účinná léčba. A protože taková léčba existovala a byla nebezpečná pro Big Pharmu, musela být záměrně zablokována.

 

Léky, které by většině pacientů pomohly, tak byly očerněny a ve většině zemí dokonce zakázány. Ivermectin, který již dávno před covidem patřil mimo jiné i k humánním lékům, byl náhle představován jako koňské antiparazitikum.

 

Na dehonestační kampani se podíleli zkorumpovaní vědci a neméně úplatná média. Dnes je již přinejmenším v USA a několika dalších zemích možné tento lék při Covidu předepisovat.

 

Také v Indii měl Ivermectin úspěch. Nicméně počáteční snahy ho zakázat nakonec vedly ke ztrátě životů. Vědkyně, která za zákazem Ivermectinu v Indii stojí, nyní stane před soudem.

Hrozí jí až doživotí, či dokonce trest smrti…

 

Indická advokátní komora (IBA) zahájila soudní řízení proti hlavní vědkyni Světové zdravotnické organizace (WHO) Dr. Soumyi Swaminathanové a obvinila ji, že způsobila smrt indických občanů tím, že je oklamala, pokud jde o účinnost Ivermectinu.

 

Podle obvinění obsažených v žalobě se WHO rozhodla potlačit Ivermectin ve prospěch propagace mRNA vakcín proti Covid-19 – a to navzdory množství vědeckých důkazů, které prokazují jeho účinnost proti Covidu.

 

Bill Gates je jak největším dárcem WHO, tak hlavním zainteresovaným subjektem s vlastními zájmy v technologii vakcíny Covid-19 mRNA.

 

Hlavní vědkyně WHO je obviněna z rozeslání úmyslně zavádějícího tweetu 10. května 2021 proti použití Ivermectinu, což vedlo k tomu, že stát Tamilnádu 11. května odstranil lék z protokolu.

 

PODLE IBA TO STÁLO ŽIVOTY TISÍCŮ INDICKÝCH OBČANŮ A MĚLO BY TO BÝT POVAŽOVÁNO ZA ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI.

 

Pokud bude Dr. Soumya Swaminathan shledána vinnou, může být odsouzena k smrti nebo doživotí.

 

IBA se sídlem v Bombaji poprvé zaslala Swaminathanové 51stránkové oznámení  dne 25. května 2021 a následně 13. června, v reakci na její prohlášení, že WHO nedoporučuje použití drogy k léčbě COVID-19.

 

Advokát Dipali Ojha, hlavní advokát indické advokátní komory, varoval, že trestní stíhání proti doktorce Swaminathanové – za každou smrt způsobenou jejím jednáním – pokračuje.

Zatímco Swaminathanová krátce po zahájení soudního řízení odstoupila ze své vedoucí role ve WHO, advokát Ojha varuje, že případ proti ní stále probíhá.

 

Zpráva obvinila doktorku Swaminathanovou z nesprávného chování, když využila své postavení zdravotnického úředníka k tomu, aby sloužila vlastním zájmům a zájmům lukrativního očkovacího průmyslu.

 

Konkrétní obvinění zahrnují vedení dezinformační kampaně proti Ivermectinu a zveřejňování prohlášení v sociálních a mainstreamových médiích s cílem falešně ovlivnit veřejnost proti užívání Ivermectinu, navzdory existenci velkého množství klinických údajů, které ukazují jeho silnou účinnost v prevenci a léčbě Covid-19.

 

IVERMECTIN JE LEVNÝ LÉK, který se předepisuje jako antiparazitikum. NAVZDORY TOMU, ŽE SE BĚHEM ZAVÁDĚNÍ VAKCÍNY DOSTAL NA ČERNOU LISTINU WHO A FDA, od té doby si získal popularitu pro prevenci Covid-19.

 

Výzkumné studie z Indie odhalují, že státy, které užívaly Ivermectin, měly mnohem lepší výsledky a mnohem méně úmrtí na Covid-19 než indické státy, které Ivermectin neužívaly.

V regionech Dillí, Uttarpradéš, Uttarakhand a Goa počet případů klesl o 98 %, 97 %, 94 % a 86 %. Na druhou stranu, po rozhodnutí Tamil Nadu přestat používat Ivermectin, počet případů explodoval a stal se nejvyšším v Indii.

 

Počet úmrtí v Tamil Nadu se po rozhodnutí ukončit užívání Ivermectinu zvýšil desetkrát.

V testu na více než 4 000 lidech v Indii přes 3 000 užívalo Ivermectin a více než 1 000 ne. Výsledky ukázaly, že Covid-19 byl potvrzen testem PCR u 2 % lidí, kteří užívali Ivermectin a u 11,7 % lidí, kteří Ivermectin neužívali.

 

Dnes již existují dostatečné důkazy, že WHO potlačuje důležitá data týkající se léčby Covid19. Nedávno zveřejnila zprávu o velkém úsilí veřejného zdravotnictví v Uttar Pradeshi, ale vynechala základní fakt, že Ivermektin je ve skutečnosti široce používán jako součást léčby.

 

PROČ BY WHO ZACHÁZELA TAK DALEKO, ABY POTLAČILA TUTO DŮLEŽITOU INFORMACI, TEDY LÉČBU, KTERÁ SKUTEČNĚ FUNGUJE?

 

Jaký druh agendy tato organizace přijala, když používá dezinformace k oklamání národů?

 

JE TENTO NEDÁVNÝ PRÁVNÍ KROK V INDII POUZE SYMBOLICKÝM GESTEM, NEBO PŘEDSTAVUJE PŘEDZVĚST DALŠÍCH PRÁVNÍCH KROKŮ, KTERÉ PŘIJDOU?

 

https://volnyblog.news/indie-zada-o-trest-smrti-pro-vedkyni-who-ktera-zablokovala-pristup-k-ivermectinu/

 

 

📌💣💣💣BOMBSHELL: Autor zákona o biologických zbraních z roku 1989 píše čestné prohlášení, že injekce mRNA Covid splňuje definici biologické zbraně hromadného ničení💣💣💣

 

Jeden z předních světových právních expertů a profesor práva, který v roce 1989 napsal zákon o biologických zbraních/Antiterorismu, právě poskytl čestné prohlášení, že výstřel COVID 19 JE ZBRANÍ HROMADNÉHO NIČENÍ👈

 

Harvard vzdělaný profesor, Dr. Francis Boyle, předložil místopřísežné prohlášení v nouzové petici o Writ of Mandamus, která se snaží přimět guvernéra DeSantise, aby zakázal distribuci „injekcí COVID 19“.

 

V čestném prohlášení profesora Boyla napsal:

„Podle mého odborného názoru „injekce nanočástic COVID-19“ nebo „injekce nanočástic mRNA“ nebo „injekce COVID-19 splňují kritéria biologických zbraní a zbraní hromadného ničení podle Biological Weapons 18 USC § 175; Zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat (2023).“

https://t.me/absurdnisvet/74511

 

 

📌🔥 BÝVALÝ SENÁTOR BLACK: „SPOJENÉ STÁTY BY ZATÁHLY CELÝ SVĚT DO JADERNÉ VÁLKY S RUSKEM. Je nám jedno, kolik lidí zemře – je to jako fotbalový zápas“

Exsenátor Black řekl, že Spojené státy zatáhnou celý svět do jaderné války…

 

https://rumble.com/v1m6i3w-ex-senator-black-said-the-united-states-would-drag-the-whole-world-into-a-n.html

 

 

📌🔥 PETRODOLAR JE HISTORIE. Nyní hoří ropné vrty.

https://t.me/absurdnisvet/74484

 

📌⚡️🌧JADRANSKÉ POBŘEŽÍ SE VELKÝMI BOUŘKAMI

 

V Porto Sant’Elpido, pobřežním městě na Jadranu, byly extrémní bouřky s krupobitím (obrázek 1), ráno zuřily silné bouře v Rimini a před Lidi di Savio (obrázek 2) se vytvořila silná vodní smršť (obrázek 2), také v Emilia Romagna a bouře – pláž byla prázdná! – Nad Rumunskem se tvoří mohutná bouřková buňka, která sahá až k pobřeží Jaderského moře a aktuálně zuří nad Chorvatskem, jak ukazují aktuální záznamy v reálném čase.

https://t.me/absurdnisvet/74487

https://t.me/absurdnisvet/74488

https://t.me/absurdnisvet/74489

https://www.blitzortung.org/de/live_lightning_maps.php?map=10

 

 

📌🧔🏿‍♂️Někde v Německu…

https://t.me/absurdnisvet/74485

🧔🏿‍♂️ To asi nečekal😂👍

https://t.me/absurdnisvet/74493

🧔🏿‍♂️ Teď už lezou po stromech…

https://t.me/absurdnisvet/74494

🧔🏿‍♂️ Muhammad se ozenil se sestiletou divenkou a tohle MONSTRUM by to udelalo taky s vlastni dcerou☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/74495

🧔🏿‍♂️ Chování v obchodech…

https://t.me/absurdnisvet/74497

 

 

📌 VLADIMÍR PUTIN:

Video 1:⚡️Žádná země na světě není imunní vůči zařazení na seznam obětí „západní diplomacie – Putin“.

https://t.me/absurdnisvet/74498

Video 2:

❗️Svět se přiblížil k bodu, odkud není návratu, řekl Putin, když hovořil o výzvách Západu, uštědřit strategickou porážku Rusku

https://t.me/absurdnisvet/74499

Video 3:

❗️Ruská federace mnohokrát navrhla řešení k vytvoření optimálního mezinárodního bezpečnostního systému pro každého, ale Západ její myšlenky ignoroval – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74500

 

VLADIMÍR PUTIN:

Video 1:

⚡️Západní mocnosti v čele se Spojenými státy věřily, že vyhrály studenou válku a mohly určovat světový řád. Na otázky Ruské federace odpověděli výmluvami – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74501

Video 2:

⚡️Potenciál zemí BRICS umožní stát se jedním ze základů multipolárního světa – Putin

https://t.me/absurdnisvet/74502

Video 3:

Ruská federace usnadní hladké přijímání nových členů BRICS a přijme nezbytná rozhodnutí před summitem Kazaň

https://t.me/absurdnisvet/74503

 

Nebezpečí pro Evropu nepředstavuje Rusko, ale spíše jeho kritická, téměř úplná závislost na USA

https://t.me/absurdnisvet/74504

 

Kdo bude potřebovat granáty, které nyní Evropa produkuje, až konflikt na Ukrajině skončí?

https://t.me/absurdnisvet/74505

 

🇷🇺 RUSKO DNES PŘEDKLÁDÁ DALŠÍ SKUTEČNÝ MÍROVÝ NÁVRH, ŘEKL PREZIDENT PUTIN

 

Mezi předpoklady mírového řešení konfliktu patří:

👉 Neutrální, nezařazená, demilitarizovaná a denacifikovaná Ukrajina

👉 Práva a svobody rusky mluvících občanů

👉 Musí být uznána nová území Ruské federace

https://t.me/absurdnisvet/74506

 

 

📌🇺🇸 ŠÉF PENTAGONU PROHLÁSIL, ŽE PUTIN NEMÁ PRÁVO STANOVOVAT MÍROVÉ PODMÍNKY PRO UKRAJINU. ((Válečný štváč!))

 

„Myslím, že podle mého názoru nemá právo diktovat Ukrajině, co má dělat, aby dosáhla míru,“ řekl šéf Pentagonu Lloyd Austin.

Austin dodal, že Putin může konflikt zastavit „dnes“, a vyzval ho, aby stáhl ruské jednotky z „ukrajinského svrchovaného území“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27039

 

 

📌🤡 ZELENSKYJ O PUTINOVÝCH MÍROVÝCH NÁVRZÍCH:

 

„Co mohu říci? Tyto návrhy jsou ultimáta, neliší se od jiných ultimát, která učinil dříve.

Nyní vidíme, že to, co dělá, je oživení nacismu 🙈. Toto je nová vlna tohoto nacismu, ruský nacismus 🙈. Putin chce, abychom se vzdali části našich okupovaných území, ale i území, která ještě obsazena nebyla. Totéž, co udělal Hitler, když řekl: „Dejte mi část Československa a tady to všechno skončí.“ 🙈

Ale ne, to je lež, historická lež. Pak bylo Polsko, pak okupace celé Evropy. Dnes mluví o 4 regionech, dříve mluvil jen o Krymu a Donbasu. Věřím, že tento nacismus již přišel a nyní má tvář Putina.“ 🙈

((Hitler byl taky veden za ručičku USA!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/27040

 

📌🔥 V ŠEBEKINU BYLA ZPOD TROSEK VYPROŠTĚNA TĚLA DVOU OBĚTÍ.

Záchranáři nadále pracují na vytažení osob. Pod troskami bytového domu zůstávají živí, signalizují.

Následky teroristického útoku kyjevského režimu na obytný dům v Šebekinu. Město se nachází v těsné blízkosti fronty.

https://t.me/to_je_nas_svet/27041

 

 

📌14.6.2024, 16:08, eReport, Lukáš Krupa: ČAPUTOVEJ SLOVÁ NA ROZLÚČKU: MOJE MILOVANÉ SLOVENSKO, BOLO MI CŤOU SLÚŽIŤ TI: 🙈

((Komu slúžiť, Slovensku??? Alebo USA a Bruselu??? Měla si za to majlant, frajerko!!!))

 

Prezidentka SR Zuzana Čaputová praje Slovensku pokojnejšie časy, múdre vedenie a viac ľudskosti. Taktiež viac sebavedomých, hrdých ľudí, ktorým nechýba pokora. Zároveň jej bolo cťou slúžiť Slovensku päť rokov. Uviedla to vo svojom poslednom verejnom príhovore vo funkcii hlavy štátu pri rozlúčkovom podujatí v Prezidentskej záhrade v Bratislave.

 

„Moje milované Slovensko! 🤡😭 Prešli sme spolu náročných päť rokov. Mohla som zblízka vidieť tvoju bolesť, ale aj radosť a potenciál v úžasných ľuďoch, ktorí tu žijú. Mohla som vidieť tvoje krásy a ukázať ich iným štátnikom. Si rozdelené, zranené, ale vždy v ťažkých chvíľach schopné sa spojiť v ľudskosti,“ skonštatovala dosluhujúca hlava štátu.

 

Poukázala na to, že Slovákov čaká veľká úloha, a to posilniť dôveru a pochopenie medzi sebou navzájom. Apeluje na to, aby sa nikdy nevzdali základnej humanistickej úlohy vidieť v tom druhom predovšetkým brata a sestru. „Sme tak zraniteľní a ten okamih večnosti, ktorý tu máme stráviť spolu, urobme pre seba navzájom lepším,“ poznamenala prezidentka. Prirodzeným a k životu potrebným tmelom musí podľa nej zostať solidarita, znášanlivosť, spravodlivosť a zodpovednosť za seba, svoju komunitu a Slovensko. 🤡😭

 

https://ereport.sk/caputovej-slova-na-rozlucku/

 

 

📌⚡️ 👹 🙈 PŘEDSTAVITELÉ ZEMÍ G7 POŽADUJÍ, ABY RUSKO ZAPLATILO 486 MILIARD DOLARŮ ZA ŠKODY ZPŮSOBENÉ UKRAJINĚ.

Uvádí se to v závěrečném prohlášení summitu G7, který se koná v Itálii.

Vedoucí představitelé G7 SE ROVNĚŽ DOHODLI NA 👉 PŮJČCE 50 MILIARD DOLARŮ Ukrajině, která by měla zemi pomoci v „boji o přežití“. Jako zástava budou použity úroky ze zisků ze zmrazených aktiv ruské centrální banky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27043

 

 

📌⚡️ 👹 🙈 MINISTR ZAHRANIČÍ SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ NAVRHUJE ZADRŽET TANKERY PŘEVÁŽEJÍCÍ RUSKOU ROPU.

 

V rozhovoru pro deník Corriere della Sera navrhl jejich blokování v italských přístavech.

„Musíme pátrat 👉po všem – 👉po penězích, ropě, stop plynu, lodích – po všem, co umožňuje fungování ruské válečné mašinérie,“ řekl Cameron 👹.

Sankce by podle něj měly být uvaleny i na společnosti z dalších zemí, jako je Izrael, Kyrgyzstán, Čína a Turecko, které údajně dodávají Rusku materiál dvojího užití

https://t.me/to_je_nas_svet/27044

 

 

📌💬 PUTIN BYL INFORMOVÁN O REAKCI KYJEVA A ZÁPADU NA JEHO INICIATIVU OHLEDNĚ UKRAJINY, OZNAČIL JI ZA PŘEDVÍDATELNOU – Dmitrij Peskov.

 

Další prohlášení mluvčího Kremlu:

🔺Podmínky mírových rozhovorů, které nastínil Putin, jsou otevřené, ale podmínky na frontě se rychle mění.

🔺Putinův návrh je právě mírovou iniciativou, není správné jej interpretovat jako ultimátum.

🔺Zelenského nedostatek legitimity není překážkou jednání.

🔺Ostřelování novinářů NTV u Gorlivky nebylo náhodným zásahem, ale úmyslným útokem

💯 💯 💯

https://t.me/to_je_nas_svet/27045

 

 

📌 NELEGITIMNÍ🤡 DORAZIL DO ŠVÝCARSKA NA SUMMIT O UKRAJINĚ jako trhan, bezdomovec a žebrák

https://t.me/to_je_nas_svet/27046

 

 

📌 14.6.2024, JUDR. HARABIN: S FAŠISTOM ROKOVAŤ O MIERI? HANBA! 💯

https://youtu.be/6jqkkenrdAE?si=kslw0m5589eCfM_m

 

 

📌🔥 RODINY ZE DVOU BYTŮ NEBYLY DOMA, KDYŽ UKRAJINSKÁ RAKETA ZASÁHLA PĚTIPATROVÝ DŮM V ŠEBEKINU.

 

Ráno odjeli na služební cestu a zachránili se. Při útoku se zřítil vchod, poškozeno bylo 20 bytů.

Do této chvíle byli dva mrtví. Jejich těla byla vytažena zpod trosek. Sedm lidí bylo zraněno – čtyři v nemocnici, tři byli vyšetřeni na místě. Dalších deset nájemníků je na seznamu pohřešovaných osob.

Záchranné práce budou pokračovat celou noc. Za tímto účelem již byly přivezeny osvětlovací stožáry. Nyní trosky odstraňuje 380 specialistů, 50 dobrovolníků a 73 jednotek techniky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27048

 

 

📌♨️BIDENŮV STAV ŠOKOVAL SPOJENCE NA SUMMITU G7. Jeden z nich přiznal: „Horší než kdy jindy.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

https://t.me/to_je_nas_svet/27049

 

 

📌💥UKRAJINA A JAPONSKO PODEPSALY DOHODU O BEZPEČNOSTNÍCH ZÁRUKÁCH, UVEDL ZELENSKYJ.

Podle něj Japonsko na základě dohody letos Ukrajině poskytne 4,5 miliardy dolarů a bude ji podporovat dalších 10 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/27050

 

 

📌😂ITALSKÁ PREMIÉRKA MELONIOVÁ NA SUMMITU G7 JEN TĚŽKO SKRÝVALA SVŮJ SKUTEČNÝ POSTOJ K FRANCOUZSKÉMU PREZIDENTOVI MACRONOVI.

https://t.me/to_je_nas_svet/27052

 

 

📌😂 KDYŽ TI ZHOŘKNE RANNÍ KAFÉ

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

https://t.me/to_je_nas_svet/27053

 

 

📌♨️ POKUD ZÁPAD A KYJEV ODMÍTNOU RUSKÝ MÍROVÝ NÁVRH, PONESOU POLITICKOU A MORÁLNÍ ODPOVĚDNOST ZA POKRAČOVÁNÍ KRVEPROLITÍ – Nebenzja

 

„Prezident Ruské federace dnes vyslovil další konkrétní mírový návrh. Vychází z naší principiální pozice: neutrální nejaderný status Ukrajiny, její demilitarizace a denacifikace, plné zajištění práv, svobod a zájmů ruskojazyčných občanů na Ukrajině, uznání nových územních reálií, status Krymu, Sevastopolu, Doněcké a Luganské lidové republiky, Chersonské a Záporožské oblasti jako subjektů Ruské federace.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27054

 

 

📌14. června 2024 19:15, PUTIN: RUSKO SE VŽDY POSILOVALO TÍM, ŽE PROCHÁZELO TĚŽKOSTMI:

 

Rusko nikdy nezažívalo absolutně dobré časy. Podle Vladimira Putina však země vždy posilovala překonáváním obtíží.

 

Na setkání s účastníky programu „Čas hrdinů“ prezident Ruské federace poznamenal, že během procesů „se vždy našli lidé, kteří, aniž by se ušetřili, učinili vnitřní rozhodnutí sloužit vlasti, chránit ji a množit se“.

 

Putin již dříve uvedl, že Rusko je připraveno zahájit jednání s Ukrajinou, pokud Ukrajinci stáhnou své jednotky z území nových ruských regionů.

 

Setkání s účastníky programu Čas hrdinů živě vysílá televizní kanál Russia 24 a mediální platforma Smotrim.

 

https://www.vesti.ru/article/4000382

 

 

📌14. června 2024 21:50, Gladkov: POČET OBĚTÍ ZŘÍCENÍ VCHODU V ŠEBEKINU SE ZVÝŠIL NA 7:

 

Sedm lidí bylo zraněno při zřícení vchodu do obytné budovy ve městě Šebekino. Čtyři si vyžádali hospitalizaci, tři byli ošetřeni na místě, uvedl šéf Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov.

 

Podle předběžných odhadů bylo poškozeno 20 bytů. Druhý vchod se zřítil úplně, třetí – částečně, dodal šéf kraje.

 

Nyní na místě pracuje 50 jednotek speciální techniky, včetně bagrů a manipulátorů. Záchranáři pravidelně vyhlašují minutu ticha.

 

Připomeňme, že 14. června ozbrojené síly Ukrajiny opět ostřelovaly Šebekino. Jedna z municí zasáhla obytnou budovu.

https://www.vesti.ru/article/4000532

 

 

📌14. června 2024 22:15: NA SUMMITU VE ŠVÝCARSKU SE SEJDOU ZÁSTUPCI 92 ZEMÍ A 8 ORGANIZACÍ:

 

Švýcarsko zveřejnilo seznam účastníků konference o Ukrajině, která se bude konat od 15. do 16. června. Celkem do Bürgenstocku přijedou zástupci 92 zemí a 8 organizací.

 

Rusko a Čína na konferenci nepřijedou. Své zástupce však vyšlou i další země BRICS, například Brazílie, Indie, Saúdská Arábie a Jihoafrická republika. Neočekává se však žádný z vůdců zemí asociace.

 

Upřesňuje se, že ve Švýcarsku bude zastoupeno 43 evropských zemí, 11 afrických, 11 latinskoamerických a stejný počet asijských zemí. Vatikán vyšle pouze pozorovatele. Na seznamu bylo také částečně uznané Kosovo.

 

Země G7 dorazí na konferenci v plné síle.

Z organizací se konference zúčastní například OSN, Evropská komise a Evropský parlament, Rada Evropy a OBSE.

 

https://www.vesti.ru/article/4000585

 

 

📌14. června 2024 21:25, KREML: PRO RUSKO JE VÝHODNĚJŠÍ DOSÁHNOUT CÍLŮ NWO PROSTŘEDNICTVÍM JEDNÁNÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov zdůraznil, že pro Rusko je výhodnější dosáhnout svých cílů diplomatickou cestou, zatímco vojenské prostředky vstupují v platnost kvůli tomu, že jednání jsou odmítána.

 

„Je důležité, aby Rusko dosáhlo cílů, které byly původně stanoveny pro speciální vojenskou operaci,“ řekl Peskov, video bylo zveřejněno na kanálu Telegram novináře Pavla Zarubina. – Samozřejmě, že je lepší toho dosáhnout politickými a diplomatickými prostředky. A teprve když jsou zcela odmítnuty, pak vstoupí v platnost všechny vojenské prostředky. Proto se provádí speciální vojenská operace.“

 

Peskov již dříve poznamenal, že Kyjev má reálnou šanci zvážit mírovou iniciativu, kterou dnes oznámil ruský prezident Vladimir Putin.

 

V pátek prezident Ruské federace řekl, že naše země je připravena zasednout k jednacímu stolu s Ukrajinou v okamžiku, kdy Kyjev stáhne své jednotky z nových ruských regionů a oznámí upuštění od plánů na vstup do NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4000500

 

 

📌14. června 2024 21:05, PESKOV: PUTINŮV NÁVRH OHLEDNĚ UKRAJINY JE NA NEURČITO:

 

Návrh Vladimira Putina na příměří na Ukrajině je na dobu neurčitou, uvedl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Zároveň připomněl, že situace na frontě se rychle mění, píše agentura TASS. Může nastat situace, kdy se pozice Kyjeva opět zhorší.

 

Peskov také objasnil, že Putinův návrh není ultimátem, ale mírovou iniciativou.

Bylo to oznámeno těsně před konferencí, která se bude konat ve Švýcarsku. Vzhledem k tomu, že o míru se mluvit nebude, vysvětlil tiskový mluvčí prezidenta.

 

Připomeňme, že dříve Vladimir Putin vyzval k podmínkám příměří na Ukrajině. Kyjev je zejména povinen okamžitě stáhnout své jednotky z celého území DLR, LLR, Chersonské a Záporožské oblasti, upustit od plánů na vstup do NATO a upevnit svůj bezjaderný status.

 

https://www.vesti.ru/article/4000417

 

 

📌14. června 2024 21:01, PESKOV: KYJEV MÁ ŠANCI ZVÁŽIT PUTINŮV NÁVRH A ZASTAVIT VÁLKU:

 

Kyjev má reálnou šanci zvážit mírovou iniciativu, kterou dnes oznámil ruský prezident Vladimir Putin, a s přihlédnutím k současné realitě zastavit válku a přejít k mírovému urovnání. Uvedl to v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin,“ řekl tiskový tajemník hlavy státu Dmitrij Peskov.

 

Zástupce prezidenta Ruské federace také vyjádřil přesvědčení, že Západ Putinovu iniciativu určitě zváží. A prohlášení, která již učinili Američané a zejména agresivní Evropané, jsou pochopitelná: chtějí pokračovat v boji proti Rusku rukama Ukrajinců, dokud nedojdou.

Peskov také upozornil na skutečnost, že Vladimir Putin konečně udělal tlustou čáru za tezí o nelegitimitě ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.

 

Připomeňme, že ruský vůdce již dříve oznámil podmínky okamžitého příměří. Kyjevský režim musí zejména stáhnout své jednotky ze všech území LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti, odmítnout vstup do NATO a přijmout bezjaderný status. Kromě toho by měly být zrušeny sankce vůči Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4000526

 

 

📌14. června 2024 22:39: ZÁCHRANÁŘI VYPROSTILI TĚLA DVOU MRTVÝCH Z TROSEK VCHODU V ŠEBEKINU:

 

Záchranáři vyprostili těla dvou mrtvých z trosek zříceného vchodu do obytného domu v Belgorodu Šebekin. Informovalo o tom ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

Ministerstvo upřesnilo, že oběťmi byli muž a žena.

 

Sutiny se rozebírají.

Gubernátor Belgorodské oblasti již dříve uvedl, že při zřícení vchodu do domu v důsledku ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny bylo zraněno sedm lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4000582

 

 

📌14. června 2024 23:12, Nebenzja: ÚDER NOVINÁŘŮM NTV V DONBASU BYL CÍLENÝ:

 

Rusko bylo zklamáno tím, že sekretariát OSN neměl odvahu odsoudit útok na novináře NTV na Donbasu, jehož obětí se stal kameraman Valerij Kožin.

 

Útok ozbrojených sil Ukrajiny na novináře v Doněcké lidové republice komentoval stálý zástupce Ruské federace při OSN Vasilij Něbenzja během zasedání Rady bezpečnosti světové organizace, svolaného na žádost Ruska na pozadí rozhodnutí západních zemí udeřit svými zbraněmi na území Ruské federace.

 

Něbenzja připomněl, že onehdy v Gorlovce byl v důsledku cíleného úderu ozbrojených sil Ukrajiny zabit kameraman kanálu NTV Valerij Kožin a jeho kolegové byli zraněni.

 

„Je zklamáním, že sekretariát OSN nenašel odvahu jmenovat viníka a odsoudit tento teroristický čin,“ řekl Vasilij Něbenzja.

 

https://www.vesti.ru/article/4000542

 

 

📌14. června 2024 23:33: EVROPSKÁ UNIE SE KVŮLI POSTOJI NĚMECKA NEDOKÁZALA DOHODNOUT NA 14. BALÍČKU PROTIRUSKÝCH SANKCÍ:

 

Stálí představitelé 27 zemí Evropské unie se nedokázali dohodnout na 14. balíčku sankcí proti Rusku v souvislosti s postojem Německa.

 

O výsledcích jednání velvyslanců při EU informovala agentura Reuters s odvoláním na evropské zdroje. Jak již bylo uvedeno, Německo chce mít jasno v tom, které evropské společnosti budou odpovědné za porušování restrikcí.

 

Příští schůzka stálých představitelů zemí EU, na které se dohodnou protiruské sankce, by se měla konat 19. června, píše TASS.

 

Hlavním cílem nového balíčku sankcí proti Rusku je boj proti obcházení dříve přijatých restriktivních opatření, píše DPA. To se týkalo mimo jiné schopnosti ruského obranného průmyslu nakupovat západní technologie. Dalším cílem je vývoz zkapalněného zemního plynu z Ruska. Evropská unie plánuje zavést zákaz využívání evropských přístavů k posílání lodí s LNG do třetích zemí.

 

Předchozí balíček protiruských sankcí předložila Evropská unie letos v únoru. Seznam omezení zahrnoval společnosti z Indie, Kazachstánu, Číny, Srbska, Thajska, Turecka a Srí Lanky za údajnou spolupráci s ruskými firmami a pomoc Rusku při obcházení uvalených sankcí.

 

https://www.vesti.ru/article/4000598

 

 

📌14. června 2024 0:54, Gavrilov: DALŠÍM NÁVRHEM RUSKÉ FEDERACE KYJEVU BUDE KAPITULAČNÍ DOKUMENT:

 

Dalším návrhem kyjevského režimu ze strany Ruské federace bude dokument o jeho kapitulaci, řekl ve vysílání televizního kanálu Russia 24 Konstantin Gavrilov, vedoucí ruské delegace na jednáních ve Vídni o vojenské bezpečnosti a kontrole zbrojení.

 

„Body, ze kterých není návratu, pomíjejí. Další věc, kterou Rusko nabídne, bude dokument o kapitulaci (kyjevského režimu – pozn. red.),“ řekl diplomat.

 

Podle Gavrilova ruský prezident Vladimir Putin během projevu na ministerstvu zahraničí předložil reálné návrhy.

 

„Oni (NATO – pozn. red.) Nejen, že jsou do konfliktu vtaženi zásobami, instruktory, ale už přímo říkají, že je budou pravidelně posílat (na Ukrajinu – pozn. red.),“ dodal.

 

Putin již dříve uvedl, že Rusko přichází s novým mírovým návrhem na vyřešení ukrajinského konfliktu, který počítá s uznáním statusu Krymu, DLR, LLR, Chersonské a Záporožské oblasti jako ruských regionů, konsolidací nezúčastněného a bezjaderného statusu Ukrajiny, její demilitarizací a denacifikací a zrušením sankcí proti Ruské federaci. Kromě toho, aby mohl Kyjev zahájit jednání, musí stáhnout své síly z LLR, DLR, Záporožské a Chersonské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4000544

 

 

📌14. června 2024 3:45: UKRAJINA NEBUDE SCHOPNA OBNOVIT VŠECHNY POŠKOZENÉ ELEKTRÁRNY PŘED ZIMOU:

 

Před nástupem zimy nebude Ukrajina schopna obnovit všechny poškozené bloky elektrárny, řekl šéf Ukrenergo Volodymyr Kudrytskyi.

 

V rozhovoru pro Ukrajinskou pravdu Kudrytskyi poznamenal, že je reálné obnovit určitý počet energetických bloků, ale ne všechny. Část pohonných jednotek byla ztracena na velmi dlouhou dobu nebo navždy, protože byla zcela zničena, uvádí TASS.

 

Podle Kudrytskyi je „strategicky důležité“ začít na Ukrajině budovat decentralizovaný výrobní systém.

 

„Nová generace bude malého rozsahu, ale takových elektráren by měly být stovky rozmístěných po celé zemi,“ vysvětlil šéf Ukrenergo.

 

Kudrytskyi také poznamenal, že je snazší skrýt umístění malých stanic v zemi než velkých zařízení, která byla postavena v sovětském období.

 

K vybudování nového systému potřebuje Ukrajina finanční prostředky od partnerů ze Západu, připustil Kudrytskyi. Podle odborníků může být v zimě na Ukrajině doba výpadku proudu 6-7 hodin, pokud se střídá se zapnutím po dobu 2 hodin. I nyní, navzdory létu, je však v Oděské oblasti a některých oblastech Kyjeva přerušena elektřina na 20 hodin denně.

 

Ministr energetiky Ukrajiny Herman Haluščenko již dříve uvedl, že země v poslední době ztratila obrovské množství výroby energie. Podle ministra zahraničí Dmytra Kuleby byla na Ukrajině poškozena více než polovina celého energetického systému.

 

https://www.vesti.ru/article/4000668

 

 

📌14. června 2024 3:10, Něbenzja: KYJEV SE PROVINIL KRVEPROLITÍM, POKUD UPUSTÍ OD RUSKÉHO PLÁNU:

 

Západ a kyjevské úřady v případě odmítnutí přijmout ruský mírový návrh na vyřešení konfliktu na Ukrajině ponesou politickou a morální odpovědnost za pokračování krveprolití, uvedl na zasedání Rady bezpečnosti stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja.

 

„Pokud Západ a Kyjev odmítnou tento mírový návrh, pak na nich ponese politická a morální odpovědnost za pokračování krveprolití,“ řekl na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

Něbenzja také poznamenal, že realita na místě se bude i nadále měnit ne ve prospěch kyjevského režimu.

 

„A podmínky pro zahájení jednání pak budou jiné,“ cituje ho agentura TASS.

Poukázal na to, že Rusko potvrzuje svou připravenost k dialogu se všemi státy, ale nemělo by jít o imitaci mírového procesu, který má sloužit něčím zájmům, jako v Bürgenstocku, ale o seriózní rozhovor o celé škále otázek světové bezpečnosti.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve uvedl, že Ruská federace přichází s novým mírovým návrhem na vyřešení ukrajinského konfliktu. Stanoví uznání statusu Krymu, LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti jako ruských regionů, upevnění nezúčastněného a bezjaderného statusu Ukrajiny, její demilitarizaci a denacifikaci, jakož i zrušení sankcí vůči Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4000667

 

 

📌14. června 2024 2:38: BĚHEM DNE UKRAJINSKÉ JEDNOTKY OSTŘELOVALY OSADY DLR 37KRÁT:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny 37krát ostřelovaly osady na území Doněcké lidové republiky.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném středisku pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 37 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 18 útoků ve směru Doněck, 19 útoků ve směru Gorlovka.

 

Celkem ukrajinští vojáci vypálili 106 jednotek různé munice, hlásí RIA Novosti.

Podle JCCC nebyl v důsledku ostřelování nikdo zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4000649

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.06.2024“:

➡️☭☆Při odklízení trosek v Belgorod Šebekino se drží minuty ticha, celkem se zapojilo více než 230 lidí a 47 kusů techniky, uvedla tisková služba ruského ministerstva pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „MILUJEME TĚ!“ – prezidentova pronikavá upřímnost při komunikaci s účastníky speciální operace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„PUTIN DNES KONEČNĚ UDĚLALA ČÁRU ZA DIPLOMOVOU PRÁCI O ELEGITIMATIVOSTI ZELENSKÉHO“ – PESKOV.

Také: PRVNÍ KOMENTÁŘ K REAKCI ZÁPADU NA PUTINOVY MÍROVÉ INICIATIVY

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Několik hodin po Putinových návrzích na vyřešení konfliktu provedl kyjevský režim další teroristický útok na obytnou budovu v oblasti Belgorod.

Ptal jsem se na to Peskova

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Národní shromáždění Jihoafrické republiky znovu zvolilo Cyrila Ramaphosu prezidentem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruský ministr obrany Andrej Belousov si prohlédl velitelské stanoviště leteckých sil

Ministr obrany Ruské federace Andrej Belousov si prohlédl velitelské stanoviště vzdušných sil, kde si vyslechl zprávy od vedení vzdušných sil o plnění úkolů složek vzdušných a kosmických sil.

Šéf ruského vojenského oddělení byl informován, že velitelské stanoviště má ve službě řídit letectvo, síly protivzdušné a protiraketové obrany a také vesmírné síly. Technické vybavení umožňuje neustálé sledování letecké situace na celém území Ruské federace a strategických leteckých směrů.

Ministr obrany Ruské federace byl také informován o bojové práci letectví v zóně speciální vojenské operace v reálném čase, včetně použití leteckých pum Su-34 vybavených jednotným plánovacím a korekčním modulem proti pevnostem ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka.

Andrey Belousov byla prezentována s prací řídící skupiny bezpilotních prostředků VKS, vybavené sadou automatizačních nástrojů a tabletovým terminálem pro vizualizaci provozní situace a výměnu dat. Operátoři této skupiny přijímají informace z UAV v reálném čase a zpracovávají video stream pomocí technologií umělé inteligence za účelem detekce a rozpoznání nepřátelských objektů.

Během zprávy byly Andreji Belousovovi předloženy údaje o objektivním sledování bojové práce průzkumných a úderných komplexů a ničení vojenské techniky a nepřátelského personálu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *