, ,

14.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊POZOR❗️❗️❗️👀POKUTA V ČR ZA SLUŠNOST AŽ 5.000 KČ❓❓❓ ŘIDIČI KROUTÍ HLAVOU NAD TRESTEM ZA DĚKOVÁNÍ „VAROVÁKY“. DIVÍ SE I MINISTR❗️❗️❗️

14.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊POZOR❗️❗️❗️👀POKUTA V ČR ZA SLUŠNOST AŽ 5.000 KČ❓❓❓ ŘIDIČI KROUTÍ HLAVOU NAD TRESTEM ZA DĚKOVÁNÍ „VAROVÁKY“. DIVÍ SE I MINISTR❗️❗️❗️

 

📌14.10.2024, 20:36: EUROPOSLANEC LUBOŠ BLÁHA ŘEKL, ŽE PŘIJEL DO RUSKÉ FEDERACE, ABY SE OMLUVIL ZA RUSOFOBII NA ZÁPADĚ:

 

Slovenský europoslanec Luboš Bláha uvedl, že přijel do ruského hlavního města Moskvy, aby se omluvil za rusofobní kurz Západu.

 

„Srdečné pozdravy z Moskvy, přátelé. <… > přišel jsem vám poděkovat za osvobození od fašismu. A omluvte se za rusofobii na Západě,“ napsal politik, kterého citovala agentura RIA Novosti na svém kanálu Telegram.

 

Blaga dodal, že přijel do Moskvy jako přítel a nemohl nadále sledovat, jak na Západě roste rusofobie.

 

Naznačil, že se chce omluvit ruskému lidu za všechny nepřátelské rezoluce proti Ruské federaci přijaté Evropským parlamentem. „Odmítáme posílání zbraní na Ukrajinu, odmítáme sankce proti Rusku, odmítáme eskalaci konfliktu,“ dodal Blaga.

 

Kromě toho uvedl, že společně se studenty ze Slovenska studujícími na MGIMO položí květiny u Hrobu neznámého vojína a pomníku Žukova a také přednese přednášku u příležitosti 80. výročí institutu.

 

https://www.vesti.ru/article/4182385

 

 

📌14.10.2024, Slovenská republika: Luboš Bláha: 🟥🔊 „DO MOSKVY IDEM S MIEROVÝM POSOLSTVOM.

Krajšiu cestu do Ruska si ani neviete predstaviť. Vo Viedni na letisku mi slovenský čašník dal grátis pivko – zjavne drží palce. Cestoval som s partiou Slovákov, futbalových fanúšikov, ktorí išli do Azerbajdžanu fandiť Slovákom. Skvelí ľudia, fajn sme pokecali. Ešte na letisku ma zastavil Slováčisko, že či neodnesiem jeho ruskej manželke nejaké tlačivo do Ruska – jasné, s radosťou. A nakoniec ma zastavila Ruska, žijúca na Slovensku. Predstavila sa ako Natália. Že sleduje môj Telegram a veľmi drží palce.“

A my všetci tiež, včetně mírumilovných občanů České republiky!!! 👋 💝

👉 https://t.me/c/1586239095/81611

 

🟥🔊 Luboš Bláha: „SRDEČNÉ POZDRAVY Z MOSKVY, PRIATELIA ❤️

Rusko je stále krásne, stále múdre, stále vyspelé… A ja som sa prišiel poďakovať za oslobodenie od fašizmu. A ospravedlniť sa za rusofóbiu na Západe.

Slovensko chce mier.“

Děkujeme, pane Bláha za nás všechny, mírumilovné lidi❗️❗️❗️ 👋 💝

👉 https://t.me/c/1586239095/81612

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️❗️❗️❗️ 14.10.2024, Slovenská republika: 🟥🔊 ZPRÁVA ZE SLOVENSKA, TAM UŽ KONAJÍ❗️❗️❗️ 👋 💝

Slovenská vláda zvažuje zákaz mRNA vakcín, po zprávě o šetření pandemie❗️❗️❗️ 👋 💝

Ministr zdravotnictví rezignuje❗️❗️❗️❗️❗️❗️

https://thecanadianindependet_substack.com/p/government-of-slovakia-considering

 

 

📌14.10.2024:🟥🔊POZOR❗️❗️❗️👀POKUTA V ČR ZA SLUŠNOST AŽ 5.000 KČ❓❓❓ ŘIDIČI KROUTÍ HLAVOU NAD TRESTEM ZA DĚKOVÁNÍ „VAROVÁKY“. DIVÍ SE I MINISTR❗️❗️❗️

 

https://youtu.be/dGF-flZ0RpY?si=SNQioDZee1ZNPZHE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: TRUMP VOLÁ PO TRESTU SMRTI PRO VRAHY Z ŘAD IMIGRANTŮ: ODVÁŽNÝ SLIB ZBAVIT USA ZAHRANIČNÍCH GANGŮ

 

https://youtu.be/YArEH76VLeA?si=n005RZrkgFu037ab

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÁ PORÁŽKA PRO ZELENSKÉHO: RUSKÉ SÍLY OBSADILY VESNICI MICHAJLIVKU PŘI POSTUPU DÁLE NA POKROVSK, PŘES 18.000 VOJÁKU BYLO ZABYTO BĚHEN 24 HODIN

 

https://youtu.be/N0IGvNX-5Mw?si=5sW99FkuuWBFv6Gq

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV „PŘÍTEL“ KIM ČONG-UN NAŘÍDIL SEVEROKOREJSKÉ ARMÁDĚ „SE PŘIPRAVIT NA ZAHÁJENÍ PALBY“ NA VĚRNÉHO SPOJENCE SPOJENÝCH STÁTŮ- JIŽNÍ KOREU

 

https://youtu.be/m5R3BiL92_E?si=zzoup2dDDlNkd-qU

 

 

📌13.10.2024, 20:50: SNĚŽENÍ V MOSKVĚ ZAČNE RÁNO 14. ŘÍJNA A POTRVÁ CELÝ DEN:

 

Moskevský městský ekonomický komplex varoval obyvatele města, že ráno 14. října začne v hlavním městě sněžit, které potrvá až do pozdních nočních hodin.

 

„Podle meteorologů se zítra, 14. října, od 9:00 do konce dne očekává v hlavním městě déšť a plískanice,“ uvedla moskevská energetická služba na svém kanálu Telegram.

 

Jevgenij Tiškovec, specialista z meteorologického centra FOBOS, již dříve varoval před sněžením 14. října. Tvorba ledu je podle něj možná i v nížinách a na mostech.

 

https://www.vesti.ru/article/4182386

 

 

📌13.10.2024, 21:54, BIDEN: 612 MILIONŮ DOLARŮ VYČLENĚNO NA POMOC PO HURIKÁNECH MILTON A HELEN:

 

Vláda Spojených států vyčlenila 612 milionů dolarů na odstranění následků hurikánů Milton a Helen ve státech, které jimi trpěly, řekl americký prezident Joe Biden během projevu na Floridě.

 

„Dnes jsem hrdý na to, že mohu oznámit 612 milionů dolarů v šesti nových špičkových projektech na podporu komunit zasažených hurikány Helen a Milton,“ řekl prezident.

 

Podle něj již bylo za pár dní obnoveno napájení pro více než 2 miliony občanů, a to díky práci tisíců zaměstnanců energetických společností ze 43 států a Kanady.

 

https://www.vesti.ru/article/4182388

 

 

📌13.10.2024, 20:09, ZDF: PO AMERICKÝCH VOLBÁCH SE BUDE KONAT SCHŮZKA V RAMSTEINU:

 

Nové setkání ve formátu Ramstein se podle televizního kanálu zdf v blízké budoucnosti neuskuteční.

Novináři vysvětlují, že nový balíček vojenské pomoci kyjevskému režimu byl oznámen již 11. října. Proto se nová setkání očekávají, s největší pravděpodobností, po amerických prezidentských volbách.

 

Dříve Bild uvedl, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj znovu požádal německého kancléře Olafa Scholze o řízené střely Taurus. Šéf německé vlády však Zelenského slova ignoroval.

 

Americký prezident Joseph Biden navíc odmítl jet na jednání o Ukrajině ne kvůli hurikánu Milton, ale aby se před volbami nedotkl tématu ukrajinského konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4182340

 

 

📌14.10.2024, 00:17, ŠERIF BIANCO: KALIFORNIE ZABRÁNILA TŘETÍMU POKUSU O ATENTÁT NA TRUMPA:

 

Ve státě Kalifornie ve Spojených státech bylo zabráněno třetímu pokusu o atentát na prezidentského kandidáta Donalda Trumpa, řekl šerif okresu Riverside Chad Bianco.

 

PRAVDĚPODOBNĚ JSME ZABRÁNILI DALŠÍMU POKUSU O ATENTÁT,“ řekl šerif novinářům, když komentoval incident, ke kterému došlo v Kalifornii v sobotu 12. října.

 

Dříve na kontrolním stanovišti poblíž místa, kde Trump hovořil ke svým příznivcům, zástupci šerifa zadrželi muže, který řídil auto. 49. letý Wem Miller měl u sebe brokovnici, nabitou pistoli a velkokapacitní zásobník. Byl zadržen. Muž se strážcům zákona nebránil, uvádí RIA Novosti.

 

Podle šerifa Bianca je Miller členem pravicové protivládní skupiny. Během inspekce předložil zástupcům šerifa falešné lístky na cestu na místo Trumpova předvolebního projevu.

 

  1. července, během akce v Pensylvánii, byl Trump střelen do ucha v důsledku pokusu o atentát. Jeden z diváků byl zabit, další dva byli zraněni.

 

  1. září byl na Floridě proveden druhý pokus o atentát na Trumpa.

 

Prezidentské volby v USA se budou v zemi konat 5. listopadu. Za Demokratickou stranu se jich zúčastní americká viceprezidentka Kamala Harrisová, za Republikánskou stranu Donald Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4182393

 

 

📌14.10.2024, 00:50: MINISTŘI ZAHRANIČÍ EU BUDOU JEDNAT O NOVÉM BALÍČKU SANKCÍ PROTI RUSKU:

 

V pondělí 14. října na zasedání v Lucemburku plánují ministři zahraničí zemí Evropské unie diskutovat o nových sankcích proti Rusku, informuje RIA Novosti.

 

Je třeba poznamenat, že akce začne v 10:00 místního času (11:00 moskevského času) pod předsednictvím šéfa evropské diplomacie Josepa Borrella.

 

Během setkání budou diskutovány seznamy pro zařazení do nového režimu sankcí proti Rusku v souvislosti s „destabilizačními aktivitami v zahraničí“, který vstoupil v platnost začátkem října tohoto roku. Díky novému sankčnímu rámci bude Evropská unie schopna „stíhat jednotlivce a subjekty zapojené do činností a politik ruské vlády, které podkopávají základní hodnoty Evropské unie.

 

Plánuje se také diskuse o rozšíření sankcí v souvislosti s „destabilizací situace v Moldavsku“. Na seznamu omezení bude jedna organizace a pět jednotlivců, včetně předsedkyně Gagauzska Eugenie Gutsulové, bývalé kandidátky na starostku Balti Ariny Coršikové, bývalého předsedy parlamentu Andriana Candua a poslanců bývalé strany Shor.

 

Ministři EU budou diskutovat o nových sankcích proti Íránu za údajné dodávky balistických raket do Ruska.

 

Na akci se bude diskutovat o finanční pomoci Ukrajině a také o mírové iniciativě Číny a Brazílie k vyřešení konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4182394

 

 

📌14.10.2024, 00:45: NATO PROVEDE JADERNÁ CVIČENÍ:

 

Dne 14. října zahájí NATO cvičení jaderných sil Steadfast Noon, kterého se zúčastní 2 tisíce vojáků a 60 vojenských letadel ze 13 zemí.

 

Cvičení se bude konat v Británii, Belgii, Holandsku a v Severním moři, aby se ukázalo oponentům, že aliance je připravena reagovat na jakékoli hrozby, řekl generální tajemník NATO Mark Rutte. Vojenské zbraně se přitom při cvičeních nepoužívají.

 

Manévry budou trvat dva týdny, účastní se jich osm leteckých základen, bombardéry, stíhačky a tankovací letadla.

 

https://www.vesti.ru/article/4182383

 

 

📌13.10.2024, 23:58: V LIBANONU PŘESÁHL POČET OBĚTÍ IZRAELSKÝCH NÁLETŮ 2,3 TISÍCE:

 

Od podzimu 2023 dosáhl počet obětí ostřelování IDF v Libanonu podle ministerstva zdravotnictví republiky 2,3 tisíce lidí.

 

Ministerstvo v prohlášení uvedlo, že během izraelských leteckých útoků na různé oblasti Libanonu bylo zabito 2 306 lidí a 10 698 lidí bylo zraněno.

 

„Toto je předběžná statistika izraelského ostřelování oblastí jižního Libanonu, Bikáa, Bejrútu a jeho předměstí,“ uvedlo ministerstvo zdravotnictví v prohlášení.

 

Podle posledních údajů bylo v sobotu 12. října zabito 51 lidí a dalších 174 bylo zraněno.

 

Zástupci hnutí Hizballáh zase oznámili útok na 34 objektů a pozic Izraelských obranných sil poblíž libanonské hranice, hlásí RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4182392

 

 

📌14.10.2024: 🤬 PO SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH KOLUJE VIDEO Z NÁSLEDKŮ NOVÉ SÉRIE BRUTÁLNÍCH NÁLETŮ NA STANY VYSÍDLENÝCH LIDÍ V PÁSMU GAZY Z DNEŠNÍ NOCI. Izraelská armáda tvrdí, že útok byl proveden na velitelské stanoviště palestinského radikálního hnutí Hamás.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29941

 

 

📌14.10.2024: 🇨🇳 JING JIANFENG, GENERÁLPORUČÍK ČÍNSKÉ LIDOVÉ OSVOBOZENECKÉ ARMÁDY:

 

„Fakta prokázala, že 🇺🇲 Spojené státy jsou největším zdrojem chaosu v mezinárodním řádu… od Afghánistánu po Irák, od Ukrajiny po Gazu, všechny tyto krize jsou výsledkem samoúčelných amerických dvojích standardů.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81616

 

 

📌14.10.2024: 🚨🇮🇱 IZRAELSKÁ SPOLEČNOST JE V „HOOREČCE GENOCIDY

 

Dr. Diana Buttu, bývalá právní poradkyně a vyjednavačka Organizace pro osvobození Palestiny, o genocidní krvežíznivosti izraelské společnosti vůči Palestincům

 

„Už nějakou dobu alespoň tři z deseti písní, které byly mezi izraelskými hity, vyzývaly ke genocidě… tady panuje skutečná genocidní nálada, kterou podněcuje a rozdmýchává nejen vláda, ale i izraelská média.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81618

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️❗️❗️❗️ 14.10.2024: ⚠️🚨 🟥🔊🇬🇧 BELFAST, SEVERNÍ IRSKO!!!

Tisíce lidí se shromáždily na protest proti drakonickému zdravotnímu zákonu (který přijde také do Anglie, o tom není pochyb!), který usiluje o úplnou kontrolu nad zdravím člověka s povinnou zdravotní péčí během JAKÉKOLI státem vyhlášené „NOUZOVÉ SITUACE“ a NUCENÉ LÉKAŘSKÉ KARANTÉNY a „OČKOVÁNÍ“… „PRO VAŠE VLASTNÍ DOBRO“ samozřejmě!

 

Obyvatelé Severního Irska vědí, že není nic důležitějšího než chránit nejen svá základní práva, ale i práva svých dětí. Ukazují sílu a jednotu! ŽÁDAJÍ o zrušení tohoto zákona.

👉 https://t.me/c/1586239095/81620

👉 https://t.me/c/1586239095/81621

👉 https://t.me/c/1586239095/81622

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Pentagon…14.10.2024:

🇺🇸🇮🇱 ÚŘEDNÍK OBRANY USA PRO CNN: 👹

 

„Asi 100 amerických vojáků se rozmístí v Izraeli, aby provozovali Terminal High-Altitude Area Defense (THAAD)“

👉 https://t.me/c/1586239095/81623

 

⛔️👹⚔️🟥🔊➡️Rothschildové, britská koruna a Vatikán po staletí kontrolují peníze amerických daňových poplatníků, centrální banky a zpravodajské agentury po celém světě, včetně izraelského Mossadu, CIA, MI6 a MI5.

➤Ústředním centrem jejich zpravodajské sítě byl Izrael, kde bylo údajně minulý týden zničeno velitelství Mossadu v Tel Avivu.

 

➡️Izrael byl založen Rothschildy a Britskou korunou s pomocí chazarské mafie, potomků Kaina, kteří praktikovali satanské obřady dětské oběti od dob Adama.

 

➡️Rozpuštění Korunní korporace a Vatikánské banky začalo v roce 2016.

Bezprostředně poté, co Trump složil přísahu během turné po Evropě/Blízkém východě, papež i královna Alžběta kapitulovali.

➤Jejich kontrola nad penězi amerických daňových poplatníků, a tedy i nad světovými financemi je u konce!

 

➡️Trump se připravuje na globální měnový přechod měn 209 zemí. Nová americká bankovka krytá zlatem brzy nahradí fiat dolar vlastněný Rothschildy.

Trump získal zpět šest letadel ukradených ze Spojených států a uložených pod Vatikánem – stejný 150 mil dlouhý tunel používaný pro vatikánský mezinárodní kroužek pro obchodování s dětmi.

 

➡️Tento tunel pro obchodování s lidmi, který spojuje Vatikán s Izraelem, vede osm kilometrů pod zemí po celém světě.

➤Je to stejný systém, který běžel pod Disney Worldem na Floridě, který se zaplavil během hurikánu Milton.

➤Několik týraných dětí bylo zachráněno.

➤Pevnost elit chátrá.

 

➡️Udržení moci britskou korunou a Vatikánem bylo ústředním bodem jejich věrnosti Satanovi.

➤Pravidelné satanské pedofilní večírky a rituály obětování dětí byly důkazem jejich oddanosti temnotě.

 

➡️Nevinné děti ukradené prostřednictvím vatikánské celosvětové sítě obchodování s lidmi se staly obětí odebírání orgánů a adrenochromu. Kevin Annett a jeho Mezinárodní tribunál pro zločiny církve a státu (ITCCS) byli neúnavnou silou při odhalování této ohavné operace. ➤Více než 500 000 kanadských domorodých dětí zmizelo z 80 katolických internátních škol v Kanadě.

➤V areálu školy je také 40 hromadných hrobů, které úřady nechtějí vyšetřovat.

 

➡️V roce 2014 Mezinárodní soud pro obecné právo v Bruselu obvinil papeže Františka, generála jezuitů Adolfa Pachona a další vatikánské vůdce z obchodování s dětmi a rituální vraždy.

➤Nyní se ozvali tři očití svědci a potvrdili účast emeritního papeže Josepha Ratzingera na satanském mučení a vraždách dětí jako součásti kultu zvaného „Devátý kruh“.

 

➡️Svědci uvedli, že Ratzinger se těchto děsivých obřadů účastnil nejméně od roku 1962. ➤Jeden tvrdil, že viděl Ratzingera zavraždit mladou dívku na francouzském zámku v roce 1987.

➤Jiní potvrdili podobné zprávy z katakomb pod Vatikánem.

 

➡️S celosvětovou sítí více než 10 milionů zdokumentovaných přeživších katolického zneužívání Vatikán nadále kryje své zločiny.

Jejich odmítnutí spolupracovat při vyšetřování není žádným překvapením – JDE O STEJNOU INSTITUCI, KTERÁ SE PO STALETÍ UTÁPÍ VE ZLU.

 

🟥🔊 PRAVDU UŽ NELZE ZASTAVIT A SPRAVEDLNOST PŘICHÁZÍ.

https://t.me/BenjaminFulford

 

🟥🔊 BENJAMIN FULFORD:

➡️Izrael přestává existovat a začíná občanská válka v USA

➤Vývoj skutečně biblického rozsahu pokračuje s tím, jak se západní mocenská struktura ovládaná hazardní mafií hroutí.

➤Stát Izrael byl znepřátelený, katolická církev zkrachovala a ve Spojených státech vypukla skutečná občanská válka.

 

🟥ZAČNĚME S IZRAELEM:

 

➡️Íránský raketový útok na Izrael 1. října byl mnohem ničivější, než se v západních médiích uvádělo. Zdroj v Pentagonu uvádí:

 

➡️ „Mnoho, mnoho tisíc Izraelců bylo zabito při raketovém útoku Íránu za posledních 48 hodin. Joave Galant, ministr obrany, byl zavražděn.

➤Polovina ranvejí byla zničena, stejně jako 30 amerických letounů F – 35, které byly zcela zničeny. Izraelci to všechno tají. Sionisté jsou vyděšení k smrti. Stát Izrael může ukončit svou existenci 15. října.

 

➡️Zdroje v Mosadu potvrzují, že „Izrael je pod novým vedením, v jehož čele stojí Herzi Halevi, náčelník generálního štábu Izraelských obranných sil.

➤Joave Galant, ministr obrany, byl zavražděn.

 

🟥ZDROJE DODÁVAJÍ:

 

➡️Mezi tím je Bibi [Netanjahu] někde jinde. Doufám, že hoří v pekle. Jako prase na vršku.

 

➡️Další potvrzení přišlo od zednářů P3, kteří poukázali na „nesrovnalosti ve zveřejněném videu s Netanjahuovou účastí v délce něco málo přes dvě minuty.

➤Netanjahu zprvu podporoval šéfa Mossadu Barnea a vysoce postaveného izraelského vojenského.

➤To jsou ostatně dva zcela odlišní lidé. Je to montáž dvou zcela odlišných scén a pravděpodobně jde o staré archivní obrázky, které jsou vydávány za skutečné.

 

➡️Izraelský diplomat nám předal video, na kterém je vidět, jak exploduje centrála Mossadu.

 

➡️Video, které jsme zveřejnili v sobotu, se ukazuje jako videozáznam výbuchu v Tchien – ťinu v Číně před devíti lety, ale zdroje v Mossadu nám sdělily, že do centrály Mossadu byla zasazena rána a šéf Mossadu je mrtvý.

 

➡️Upozorňujeme také, že Izrael nereagoval na íránský útok navzdory četným výzvám.

 

🟥PODLE ÍRÁNSKÝCH ZDROJŮ JE DŮVODEM TOTO:

 

➡️Pokud se Izrael pokusí bombardovat jaderná zařízení v Íránu, Íránci to zjistí dříve, než budou moci dosáhnout cíle, a budou neutralizováni.

➤Írán spustí 2 hyperzvukové jaderné rakety, jednu po Tel Avivu a jednu po Haifě.

➤Izrael přestane existovat.

➤Tyto rakety letí rychlostí 25 Machů a mohou dosáhnout Tel Avivu za 3 minuty. Nelze je detekovat pomocí jakýchkoliv známých technologií.

➤Mnohem pomalejším hyperzvukovým raketám použitým při tomto posledním útoku trvalo deset minut, než dosáhly Tel Avivu ze strany Íránu.

➤Zničili železnou kopuli a mnoho dalších.

➤Existují sionističtí Židé, kteří se vydávají za Íránce, zastávají velmi vysoké ministerské posty v Íránu a pracují pro Izrael.

➤Jejich jména jsou dobře známá.

➤Mají také americké pasy.

 

➡️Slyšíme také, že izraelské jednotky mířící do Libanonu jsou vystaveny masovým vraždám.

➤Můžete se podívat na video, na kterém se ničí kolona těchto jednotek, zde.

 

➡️Většina výše zmíněných informací se mi z počítače opakovaně stáhla, ale vzhledem k tomu, že jsem si na podobné triky zvykl, podařilo se mi ji obnovit pomocí několika zařízení záložního kopírování.

 

➡️Zdroje MI – 6 uvádějí, že v reakci na zkázu a hrozby zničení Izraele se vysoce postavené židovské silácké struktury snaží dohodnout výměnu satanistického státu Izrael nový judaistický stát spojený s Bohem.

➤Do něj vstoupí jak původní Židé, tak i židovští přistěhovalci. Tento nový stát získá povolení k obnově chrámu na jeho původním místě, které není poblíž mešity Al – Aksá.

➤Takže ano, je to novinka biblického rozsahu.

 

🟥TEĎ SE PODÍVEJME NA KATOLICKOU CÍRKEV.

 

➡️Zkrachovala a je na pokraji rozpuštění.

➤Několik zdrojů v průzkumu potvrzuje, že jí patří Bank of America, která zase vlastní korporaci Spojených států amerických.

➤Aby banka zakryla skutečnost, že BOA a americké korporace jsou zkrachovalé, půjčovala si od svých střadatelů, aby vytvořila dojem, že byla na konci fiskálního roku v USA solventní.

 

➡️Zprávy uváděly, že Bank of America čelí celonárodním insolvencím, v důsledku čehož klientům došly zůstatky na účtech a byly vidět jen jejich dluhy.

 

➡️Dalším příznakem hněvu v katolické církvi bylo mimořádné zasedání biskupů či Synodu 1. října, na kterém bylo oznámeno provinění za lidovecké sexuální zneužívání dětí: „stydíme se.“

➤V žádosti o odpuštění, kterou vyslovil kardinál Sean O ‚ Malley jménem církve při modlitbě v bazilice svatého Petra, stálo: „Omlouvám se a mám ostudu za všechny případy, kdy jsme byli spoluviníky nebo jsme se přímo dopouštěli zneužívání svědomí, zneužívání moci a sexuálního zneužívání … využili jsme stavu zasvěceného úřadu a zasvěceného života k tomu, abychom spáchali tento hrozný hřích, cítili se bezpečně a chráněni a zároveň ďábelsky zneužívali malé a chudé. odpusť nám, Pane.“

 

➡️Všimněte si, že tvář falešného papeže Františka v silikonové masce je nepoznatelná na fotografii prezentované v článku, ze kterého pochází tento citát.

 

➡️Církev trpí prudkým úbytkem darů z Afriky a Jižní Ameriky, kde žije drtivá většina katolíků.

➤To proto, že skuteční křesťané jsou znepokojeni nedávnými prohlášeními církve a všemi finančními, sexuálními a podobně.

➤Skandály vyvolávají odpor.

➤Církev tak není schopna zaplatit soudní žaloby svých četných obětí.

➡️MOŽNÁ JE ČAS ZBAVIT SE VAŠEHO MAJETKU, ABY SE UHRADILA VEŠKERÁ ŠKODA.

 

🟥POLSKÝ PRACOVNÍK KŘESŤANSKÉ ROZVĚDKY ŘEKL NÁSLEDUJÍCÍ O KATOLICKÉ CÍRKVI:

 

KOSTELNÍ ZVONY VYZÝVAJÍ LIDI, ABY KLEČELI JAKO OTROCI, MÍSTO ABY SE STAVĚLI Z KOLEN A VYBÍRALI NA TO PENÍZE.

 

DŘÍVE BYLY NA KOSTELNÍCH ŠPIČKÁCH ZVONY, PAK JE NAHRADILY KŘÍŽE, TAK BLOKUJÍ PROUD ENERGIE.

 

VŠICHNI TI Z VATIKÁNU, KTEŘÍ JSOU ZAPLETENI DO VRAŽD DĚTÍ, PRODUKUJÍ ADRENALINOVÝ ADRENALIN A TI, KDO HO PŘIJÍMAJÍ, BUDOU ROZPTÝLENI DO POPELA.

 

🟥PAMATUJTE, ŽE PÁD SATANISTICKÉ CÍRKVE ZNAMENÁ OSVOBOZENÍ JEJÍCH KŘESŤANSKÝCH OTROKŮ.

 

➡️Zhroucení americké vatikánské korporace už rozpoutalo americkou občanskou válku v ozbrojených silách.

➤Americké vesmírné velení bude čelit jednotkám speciálního určení USA a velení psychologické války ve Fort Braggu v Severní Karolíně.

 

➡️Vesmírné velení rozpoutalo meteorologickou válku, aby izolovalo základnu a město Ashville v Severní Karolíně.

➤Používá také tuto zbraň k zaplavení rozsáhlé sítě podzemních tunelů.

 

🟥A ano, Marjorie Taylor Green (@ mtgreenee) potvrzuje to, co už jsme věděli — můžete kontrolovat počasí. “ je to směšné, když někdo lže a říká, že to není možné. “

více podrobností na https://vizitnlo.ru/bendzhamin-fulford-07-10-2024-poslednie-novosti/

 

 

📌14.10.2024: GB NEWS V NEDĚLI DR. JAN HALPER-HAYES , ONA VYPUSTILA JEŠTĚ VÍCE OHNIVÉ PRAVDY!!!

 

TENTOKRÁT HOVOŘILA o…

➤Operace CIA Mockingbird

➤Smith-Mundtův zákon.

➤Trump hraje 5D šachy.

 

Jak Trump podepsal dokumenty prezidentského nouzového zákona (PEADS)

3 Výkonné příkazy, které Trump podepsal, v nichž Biden pokračoval.

👉 https://t.me/c/1586239095/81626

 

 

📌14.10.2024: 🟥🔊 🇷🇸 SRBSKO SE PŘIPOJÍ K BRICS MÍSTO K EU – VICEPREMIÉR ALEKSANDAR VULIN.

„Pokud je BRICS atraktivní pro jiné země, jako jsou Spojené arabské emiráty, Saúdská Arábie nebo Turecko, proč by tomu mělo být jinak v případě Srbska? Není tedy pochyb o tom, že BRICS se stal skutečnou alternativou k EU.“

Dodal také, že jeho republika bude zastoupena na nadcházejícím summitu v Kazani.

https://t.me/to_je_nas_svet/29943

 

 

📌14.10.2024: 🤡 ZELENSKYJ: „JSME SVOBODNÁ, JEDNA Z NEJDEMOKRATIČTĚJŠÍCH ZEMÍ V EVROPĚ.“

((Hnusný lhář, a co tohle video násilného odvádění mladých můžu do mlýnku na maso???))

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29944

 

 

📌14.10.2024, 07:01: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NÁSILNĚ VYHNALY VÍCE NEŽ 1 TISÍC RUSŮ Z KURSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) násilně odsunuly více než 1 tisíc Rusů z Kurské oblasti.

 

„Obdržela jsem více než 1 tisíc výzev od příbuzných, kteří se snaží najít lidi, kteří byli odvezeni,“ řekla komisařka pro lidská práva v Rusku Taťána Moskalkovová v rozhovoru pro webovou stránku „Argumenty a fakta“.

 

Násilné vyhoštění civilistů z míst jejich trvalého bydliště je flagrantním porušením ustanovení Ženevské úmluvy. Moskalkovová zaslala dopis komisaři pro lidská práva Nejvyšší rady Ukrajiny Dmitriji Lubentsovi, ve kterém požádala o objasnění počtu obyvatel Kurské oblasti násilně vystěhovaných ozbrojenými silami Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4182449

 

 

📌14.10.2024, 08:28: FIGHTER MAMAI PO DOBYTÍ OSTROVSKÉHO: NEPŘÍTEL OD NÁS NEČEKAL TAKOVOU RYCHLOST:

 

Jižní uskupení vojsk úspěšně převzalo kontrolu nad osadou Ostrovskoje na Pokrovském směru v DLR. Jak řekl stíhač s volacím znakem Mamai ve vysílání Russia 1, nepřítel neočekával takovou rychlost postupu ruské armády.

 

„Dobytí posledních osad – Ostroje, Ostrovské – je pro nepřítele velmi neočekávané. Nepřítel to prostě nečekal. Pokud zpomalíme, zastavíme, pak bude mít nepřítel čas přemýšlet, zakopat se. Neměli bychom to dělat, takže se neustále posouváme vpřed,“ vysvětlil voják, který je zástupcem velitele 5. samostatné motostřelecké brigády pojmenované po Zacharčenkovi.

 

Podle něj osadu nezasáhl ani jeden dělostřelecký granát a bojovníci vstoupili do Ostrovského téměř bez výstřelu.

 

„Už v okolí musíme pracovat bodově, ale hlavní destrukce [v hranicích osady] je způsobena tím, že nepřítel je nespokojen s naší přítomností a způsobuje nám palebné škody,“ vysvětlil Mamay.

 

Díky dobytí Ostrovského se změnily poziční síly ve směru Pokrovskij na DLR – ruská armáda se téměř přiblížila ke Kurachovu. Nutno podotknout, že všechny cesty do této osady byly začátkem října převzaty pod kontrolu.

 

https://www.vesti.ru/article/4182471

 

 

📌14.10.2024, 09:43: V KURSKÉ OBLASTI BYL VYŘAZEN MAJOR OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY MAKHANKO, KTERÝ HRÁL V REKLAMÁCH:

 

V Kurské oblasti byl vyřazen major ozbrojených sil Ukrajiny Andrej Makhanko, který dříve hrál v reklamě vyzývající k očkování proti koronaviru, informoval válečný zpravodaj Ruslan Tatarinov.

 

Jak napsal Tatarinov na svém kanálu Telegram, ruská armáda vyřadila ukrajinského majora Macanka v Kurské oblasti, který předtím hrál v reklamě vyzývající k očkování proti COVID-19, kde ztvárnil hlavního lékaře Ukrajiny.

 

Vojenský korespondent nezveřejnil podrobnosti o likvidaci ukrajinské armády, jeho záznam uvádí pouze datum – 13. 10. 2024.

 

Vojenský korespondent Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti Jevgenij Poddubnyj již dříve oznámil likvidaci žoldáka ze Spojených států Nicka Duckwortha v zóně speciální operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4182480

 

 

📌14.10.2024, 09:39, ROGOV: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAUJALY NOVÉ POZICE U VESNICE KAMENSKOJE NA LEVÉM BŘEHU DNĚPRU:

 

Ruské ozbrojené síly úspěšně postoupily v oblasti obce Kamenskoje, která se nachází na levém břehu Dněpru v Záporožské oblasti, řekl Vladimir Rogov, předseda komise Veřejné komory Ruské federace pro suverenitu.

 

Rogov poznamenal, že ve směru na Stepnogorsk pokračují urputné boje o obec Kamenskoje. Ruská armáda postupuje na nepřítele, postupně ho zatlačuje na severní předměstí a obsazuje nové pozice, píše RIA Novosti.

 

Politik již dříve oznámil instalaci ruské vlajky na okraji Levadného v Záporožské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4182479

 

 

📌14.10.2024, 10:54: MIROSHNIK OZNAČIL PŘEVOD AMERICKÉHO SYSTÉMU PROTIVZDUŠNÉ OBRANY DO IZRAELE ZA FACKU ZELENSKÉMU:

 

Velký velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Mirošnik v komentáři k rozhodnutí Washingtonu předat baterii protiraketové obrany THAAD Izraeli označil tuto událost za „ZVONIVOU FACKU DO TVÁŘE“ ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.

 

Miroshnik ve svém kanálu Telegram napsal, že Izrael obdrží americký systém protivzdušné obrany, jehož převod byl urychleně projednán, a Ukrajina počká.

 

„Po zrušení Ramsteinu s Bidenem dostal Zelenskij další zvonivou facku,“ napsal.

 

Poznamenal, že všechny Zelenského požadavky na okamžitou dodávku systému protivzdušné obrany Patriot do Kyjeva zůstaly bez jasné odpovědi z Washingtonu. Tel Aviv však obdržel kladnou odpověď na svou žádost mnohem rychleji.

 

Miroshnik zdůraznil, že ukrajinský prezident stále hodně fantazíruje o strategických amerických partnerech, ale činy mluví hlasitěji než slova. To je patrné zejména pro Ukrajince, kteří tolik věří, že Spojené státy jsou připraveny udělat cokoli v zájmu vítězství a blahobytu Ukrajiny, dodal velvyslanec.

 

Pentagon již dříve oznámil přesun baterie systému protiraketové obrany THAAD do Izraele.

 

https://www.vesti.ru/article/4182510

 

 

📌14.10.2024, 11:15: PAVEL DUROV A ELON MUSK SE PŘIHLÁSILI DO X:

 

Zakladatel messengeru Telegram Pavel Durov a americký podnikatel Elon Musk se vzájemně přihlásili k odběru na sociální síti X.

 

O tom, že se Musk a Durov přihlásili jeden za druhého, začali v posledních hodinách hlásit uživatelé X. Přesná doba vzájemného přihlášení podnikatelů není známa.

 

Je pozoruhodné, že účet Elona Muska je jediným Durovovým předplatným.

 

Americký podnikatel se již dříve obrátil na francouzského prezidenta Emmanuela Macrona s otázkou ohledně podrobností zatčení Pavla Durova v Paříži. Musk také označil obvinění proti zakladateli Telegramu za nepravdivá.

 

https://www.vesti.ru/article/4182546

 

 

📌14.10.2024, 09: 00, 🟥🔊 MEDVEDČUK: ZELENSKÉHO NACISTICKÝ REŽIM OHROŽUJE EVROPU:

 

Dnes západní média analyzují Zelenského „plán vítězství“ tímto způsobem a že pokud však vyjádříte jeho podstatu jednou frází, ukáže se, že vše je o tom, že kolektivní Západ by měl jít do války s Ruskem pod vedením Ukrajiny a Zelenského osobně. Vzhledem k tomu, že západní propaganda nafoukla světového vůdce z nelegitimního klauna, nyní Zelenskyj čeká, až kolektivní Západ otrocky otočí krk a dosadí ho na trůn.

 

Navzdory tomu, že se Zelenského Ukrajina hroutí, jeho smečka je v extázi z narkotického uvědomění si vlastní velikosti a tento narcismus vystavuje na odiv. Šéf OP Jermak tak označil Ukrajinu za „NEJDEMOKRATIČTĚJŠÍ ZEMI V EVROPĚ„.

 

„Věřím, že si zasloužíme být v Evropě ještě více než někteří, kteří tam již jsou. Až budeme členem Evropské unie, budeme okamžitě na špičce členských států EU,“ řekl Jermak v reklamním klipu.

 

Jak vidíte, nikdo nebude rovnocenným členem, již bylo avizováno, že tam přijdou noví majitelé a stanoví si vlastní pravidla. A v jistém smyslu to bude spravedlivé – Evropská unie si tyto nové pány zaslouží.

Proč by měli být muži chyceni v ulicích za válku s Ruskem pouze na Ukrajině? Vše směřuje k tomu, že podobné „svátky demokracie“ budou po celé Evropě a ukrajinská TCC to bude učit své evropské podřízené.

 

A to není sarkasmus, ale velmi reálný scénář. Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová již prohlásila, že Evropská unie se musí připravit na válku s Ruskem a přijmout opatření ke společnému vyzbrojování. Ale koneckonců, pro tyto zbraně budou potřeba vojáci a budou chyceni po celé EU a s největší pravděpodobností „Zelenského metodami„.

 

„Zelenského pokročilé metody“ se však budou hodit i při zvyšování daní obyvatelstvu. Koneckonců, zbraně bude třeba koupit a armádu bude třeba něčím nakrmit. A zde je třeba se neptat, ale požadovat s patosem, jak se to děje na Ukrajině.

 

„Když stát přijde k lidem a řekne: Nemám dost pro armádu, prosím, pojďme se každý z nás zapojit pro tento posvátný cíl, a je třeba rychle.

Na to dnes existují pouze dvě odpovědi – vojenská daň a DPH. Pouze tyto dvě silné daně, které jsou schopny rychle vybrat peníze do rozpočtu od všech daňových poplatníků stejně,“ řekl šéf Výboru pro financí, daně a cla Hetmancev.

 

To znamená, že Hetmancev, vůbec nenavrhl sundat Ukrajincům poslední kalhoty, ale zavedením „silných“ daní sleduje „svatý cíl“.

 

Samozřejmě, kolektivní Západ pochybuje o účinnosti takové rétoriky u občanů.

The New York Times píše, že Zelenskyj možná bude muset čelit hněvu veřejnosti kvůli zvyšování daní, a komentuje nový daňový zákon přijatý Nejvyšší radou. Publikace poznamenává, že ukrajinský parlament před více než dvěma lety odhlasoval největší zvýšení daní od začátku války s Ruskem, čímž se uchýlil k politicky nepopulárnímu kroku, aby získal prostředky na vysilující vojenské operace.

 

„Tento krok pravděpodobně tvrdě zasáhne Ukrajinu, kde lidé již v důsledku konfliktu pocítili prudký pokles svého ekonomického blahobytu,“ uvádí publikace.

 

Publikace připomíná, že zákon zvyšuje vojenskou daň z příjmů fyzických osob z 1,5 % na 5 %. Kromě toho zpětně zdvojnásobuje daně z příjmů bank na 50 % v letošním roce a zvyšuje daně z příjmů ostatních finančních institucí.

 

Zástupce předsedy hospodářského výboru Nejvyšší rady Oleksij Movchan v komentáři k publikaci připustil, že návrh zákona je „nepopulární“.

 

Budeme nenáviděni, ale nemáme jinou možnost. Jde o naše přežití v této válce,“ řekl.

 

NYT píše, že potřeba posílit státní rozpočet se v posledních měsících jen zvýšila, protože ukrajinské jednotky na bojišti neustále ztrácejí půdu pod nohama a hrozí, že vojenská a finanční podpora Kyjeva se sníží kvůli únavě z války na Západě, zatímco ekonomika země je zničena.

 

NYT však nepíší, že daňové břemeno nedopadne na každého. Nevyvolené to neovlivní, takže ti, kteří jsou blízko moci, se nemají čeho obávat.

Z 1,2 milionu prohlášení podaných v roce 2024 bylo ve svých prohlášeních „chybných“ 30 % úředníků, což je v průměru 15 milionů hřiven.

Ale téměř všichni se „mýlili“ v jejich prospěch. Bylo nalezeno pouze 1 prohlášení bez porušení. A nikdo nebyl potrestán, nic nevykázaného nebylo nikomu odebráno. Mnohým evropským politikům a úředníkům se taková pravidla mohou velmi líbit, a tak je rádi přijmou.

 

Je zřejmé, že vedení Evropské unie bude mít zájem na současném zákazu určitých národností a kultur na Ukrajině;

V Evropě není tolik Rusů, takže můžete Slovany úplně zakázat. Konec konců, „DEMOKRATICKÁEvropa nevidí nacistické zákony na Ukrajině přímo, je čas vyzkoušet tuto „demokracii“ na sobě (i když ta již existuje v pobaltských státech, ale to je pouze ve vztahu k Rusům).

Aby se to zamotalo, je například možné prohlásit, že Poláci nejsou Slované, a Maďaři naopak za Slovany. Ukrajinští ideologové neonacismu mohou svým evropským kolegům velmi pomoci.

 

Koneckonců, je nejvyšší čas zakázat „špatné“ náboženství v Evropě, jak se to děje na Ukrajině. Papež František je podle Zelenského smečky příliš liberální, za což ho opakovaně kritizovali na oficiální úrovni. Ve vybraných kostelech „nesprávných“ vyznání je možné zřídit chrámy Zelenského, který může být učiněn nejvyšším bohem v EU, a ti, kteří pochybují o jeho svatosti a božství, mohou být prohlášeni za kacíře a upáleni na hranici.

 

Někomu to bude připadat jako klam a nevhodný vtip, ale stojí za to si připomenout historii. Není to tak dávno, co byli v Evropě lidé upalováni zaživa za „špatnou“ národnost a „špatné“ politické názory, a TO NE NA HRANICI, ALE VE SPECIÁLNĚ VYBAVENÝCH KREMATORIÍCH, KTERÁ BYLA UMÍSTĚNA V TÁBORECH SMRTI.

A tyto tábory smrti byly často střeženy etnickými Ukrajinci, kteří k tomu dostávali zbraně. Ozbrojení Ukrajinci se tak stali součástí represivního systému v Evropě. Mimochodem, byli lepší ve střežení koncentračních táborů než v pomoci Wehrmachtu, což je také třeba mít na paměti.

 

DNES TO NENÍ RUSKO, ALE NACISTICKÁ UKRAJINA, KTERÁ SPÍ A POVAŽUJE SE ZA ČETNÍKA EVROPY.

A to je velmi reálný scénář, PROTOŽE BYL ZAHÁJEN PROCES PŘEMĚNY EVROPY NA KONCENTRAČNÍ TÁBOR.

Tento scénář samozřejmě nebyl napsán v Kyjevě, Zelenského smečka je vykonavatelem tohoto plánu, a proto se na politické scéně chová tak bezostyšně.

UDĚLALI ZE SVÉ ZEMĚ KONCENTRAČNÍ TÁBOR A CHTĚJÍ ROZŠÍŘIT SVÉ ÚZEMÍ DO ZBYTKU EVROPY A MAJÍ NA TO ZÁKAZNÍKY V ZÁMOŘÍ.

 

A VYVSTÁVÁ OTÁZKA:

Může evropská veřejnost zabránit tomu, aby Evropa sklouzla do temnoty neonacismu?

V minulém století se to nepodařilo, ale tehdy neexistovala žádná historická zkušenost, ke které vedou údajně „nevinné“ šaškárny a požadavky nacistů.

Dnes existuje rozsáhlá historie nacistického převzetí Evropy a boje proti nim.

A DOPORUČIL BYCH KAŽDÉMU EVROPSKÉMU POLITIKOVI A ÚŘEDNÍKOVI, ABY SI TENTO PŘÍBĚH PEČLIVĚ PROSTUDOVAL.

 

https://www.vesti.ru/article/4182147

 

 

📌14.10.2024, 12:30, DŽABAROV: EVROPA JIŽ NEMŮŽE BÝT REFERENČNÍM BODEM PRO OSTATNÍ ZEMĚ:

 

Poté, co EU vyčerpala své zdroje, již nemůže být příkladem a stále více zemí se začíná poohlížet po Východu. V exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 to uvedl první místopředseda Výboru Rady federace pro mezinárodní záležitosti Vladimir Džabarov.

 

„Stále více světových politiků se dívá na Východ, na rozvoj našich vztahů v rámci BRICS. Evropa s obrovským potenciálem, který má, se sama odsoudila k nepříliš důstojnému místu v tomto světě,“ uvedl senátor.

 

Vladimir Džabarov také zdůraznil, že vedoucí země Evropy opouštějí výrobu a přesouvají se do Číny. Jako důvod vidí politik kroky Spojených států, které se navíc rozhádaly s Evropskou unií a Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4182503

 

 

📌14.10.2024, 12:18: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY VESNICI LEVADNE V ZÁPOROŽSKÉ OBLASTI:

 

Jednotky skupiny Vostok Ozbrojených sil Ruské federace osvobodily obec Levadne v Záporožské oblasti.

 

Vesnice se nachází 45 km severozápadně od Melitopolu a 100 km jižně od města Záporoží, které kontrolují ozbrojené síly Ukrajiny. Tento úspěch umožnil ruským jednotkám obsadit výhodnější linie a posílit své pozice v tomto směru.

 

Během operace byly provedeny údery na jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny, včetně 72. mechanizované a 58. motorizované pěší brigády, jakož i na 110. brigádu územní obrany v Doněcké lidové republice a Záporožské oblasti.

 

Ztráty nepřítele činily až 120 vojáků a také několik kusů techniky, včetně obrněných transportérů a samohybných dělostřeleckých lafet „Bogdana“ a francouzských „Caesar“.

 

https://www.vesti.ru/article/4182556

 

 

📌14.10.2024: ♨️ ORBÁN SE SNAŽÍ ZMAŘIT PŘIDĚLENÍ PŮJČKY EU KYJEVU, ABY POMOHL TRUMPOVI.

Maďarský premiér Viktor Orbán odmítá schválit prodloužení sankcí proti Rusku, což vytváří překážky pro přidělení půjček Ukrajině na úkor zmrazených ruských aktiv. Informuje o tom server Politico.

Evropský diplomat, který si přál zůstat v anonymitě, uvedl, že Orbán je pod tlakem, ale zatím svůj postoj nezměnil.

Publikace naznačuje, že Orbánovo rozhodnutí může souviset s jeho snahou pomoci kandidátovi americké Republikánské strany Donaldu Trumpovi, který již dříve oznámil záměr zastavit poskytování pomoci Ukrajině, pokud bude znovu zvolen americkým prezidentem.

https://t.me/to_je_nas_svet/29946

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️⚕️💉 14.10.2024: 🟥🔊STUDIE: KANADSKÁ VLÁDA UŠETŘILA DÍKY EUTANÁZII 136 MILIONŮ DOLARŮ ZA ZDRAVOTNÍ PÉČI:

 

➡️V Kanadě je již eutanázie široce propagovaná a je aplikovaná u stále více jedinců.

➤ V nemocnicích je automaticky nabízena zejména dlouhodobě nemocným či invalidům, kteří nemají nevyléčitelnou nemoc a ani nezažívají žádné velké utrpení, nicméně jsou finanční zátěží pro zdravotnický systém.

 

➡️Kanada navíc postupně rozšiřuje i skupiny obyvatel, kteří mohou být legálně zabiti a v některých případech dokonce na pacienty tlačí, aby se pro eutanázii rozhodli.

A POKUD ODMÍTNOU, JE S NIMI V NEMOCNICI ZACHÁZENO JAKO S ODPADEM❗️❗️❗️

 

➡️Otázka je, kdy dojde na to, že za jistých podmínek bude eutanazie povinná.

➤ I to je možné, protože i nyní je již uplatňována v případech, v jakých by to ještě před pár lety rozhodně nebylo možné.

 

➡️A zdá se, že snaha ušetřit podnítí vládu k další liberalizaci již tak velmi uvolněných pravidel

 

🟥NOVÁ STUDIE ODHALILA, ŽE SOCIALIZOVANÝ SYSTÉM ZDRAVOTNÍ PÉČE KANADSKÉ VLÁDY ŠETŘÍ MILIONY DOLARŮ ROČNĚ TÍM, ŽE PACIENTŮM NABÍZÍ EUTANAZII NAMÍSTO JEJICH LÉČENÍ.

 

➡️Studie zjistila, že kanadský zdravotnický systém díky vládnímu programu „Medical Assistance in Dying“ (MAiD) ušetří ročně až 136,8 milionů dolarů.

 

➡️Kritici však varují, že zranitelní pacienti jsou nuceni volit smrt před „nákladnou“ péčí.

 

➡️Mnozí tvrdí, že eutanazie občanů za účelem zmírnění zátěže vlády je bezcitný utilitarismus, který je třeba odmítnout.

 

🟥STUDIE BYLA PUBLIKOVÁNA V ČASOPISE CANADIAN MEDICAL ASSOCIATION JOURNAL.

 

➡️ „Analýza nákladů na lékařskou pomoc při umírání [sebevraždě] v Kanadě zjistila, že tato politika ušetří kanadské federální vládě každý rok až 136,8 milionu dolarů,“ uvádí studie.

 

➡️ „Jak se blíží smrt, náklady na zdravotní péči v posledních měsících dramaticky rostou,“ uvádí studie.

 

➡️ „Pacienti, kteří si při umírání zvolí lékařskou pomoc, se mohou tohoto období náročného na zdroje vzdát.“

 

➡️Zpráva byla založena na projekcích využívajících údaje z Belgie a Nizozemska.

 

➡️V těchto dvou evropských zemích je asistovaná sebevražda legální již více než dvě desetiletí. „Lékařská pomoc při umírání“ (MAiD) v Kanadě byla legalizována v roce 2016.

 

🟥AUTOŘI ZPRÁVY TVRDÍ, ŽE NENAVRHUJÍ LÉKAŘSKOU POMOC PŘI UMÍRÁNÍ JAKO OPATŘENÍ KE SNÍŽENÍ NÁKLADŮ.

 

➡️Naznačují však, že úspory téměř jistě převýší náklady spojené s nabídkou lékařské pomoci při umírání pacientům v celé zemi, a že zahrnutí lékařské pomoci při umírání do služeb pokrytých univerzální zdravotní péčí uvolní finanční prostředky, které budou znovu investovány jinde.

 

➡️Zpráva také tvrdí, že eutanazie zkrátí život 60 procentům pacientů, většinou trpících rakovinou, o jeden měsíc a ve 40 procentech případů o týden.

 

➡️TATO NOVÁ STUDIE GLOBALISTICKÉ EUGENICKÉ AGENDY, KTERÁ SE OBJEVUJE NA ZÁPADĚ, NA OBČANY SE STÁLE VÍCE POHLÍŽÍ JAKO NA ODČERPÁVAJÍCÍ ZDROJE.

 

➡️Vlivní globalisté, jako jsou vůdci Světového ekonomického fóra, často popisují členy široké veřejnosti jako „neužitečné.“

 

➡️Nemělo by tedy být žádným překvapením, když globalistické vlády PROSAZUJÍ EUTANAZII JAKO PROSTŘEDEK KE ZMÍRNĚNÍ „BŘEMENE.“

 

➡️Buď prostřednictvím přímé politiky, nebo nepřímo prostřednictvím odepření finančních prostředků, budou pacienti v důsledku toho trpět a budou se cítit pod tlakem, aby si vybrali smrt, nebo jim prostě nebude dána žádná jiná alternativa.

 

➡️Tlak na „asistovanou sebevraždu“ se nyní šíří také do dalších zemí po celém světě.

 

➡️Britská vláda nyní také zvažuje plány na legalizaci „asistované sebevraždy.“

 

➡️Stejně jako Kanada se také Spojené království spoléhá na systém socializované zdravotní péče financovaný daňovými poplatníky.

 

➡️JE ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÉ, ABY POLITICI A VEŘEJNOST DBALI VAROVÁNÍ PŘICHÁZEJÍCÍCH Z KANADY A ODMÍTLI DĚSIVÝ TREND SMRTI JAKO ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ S PÉČÍ.

 

➡️Kanadský pacient s rakovinou dostal nedávno asistovanou sebevraždu do dvou dnů poté, co týdny marně čekal na léčbu.

 

🟥JEHO VDOVA POZDĚJI UVEDLA:

 

➡️ „Myslím, že bych mohl mít svého Dana, kdyby se dostal k léčbě dříve. Kdybychom měli více peněz, mohli jsme jet do Spojených států. Ale my jsme jen obyčejní lidé.“

 

➡️Míra asistované sebevraždy v Kanadě v posledních letech vzrostla na bezprecedentní úroveň.

 

➡️Nárůst přiměl renomovaný lékařský časopis The Lancet, aby komentoval alarmující nárůst, který nyní představuje 4 procenta všech kanadských úmrtí.

 

➡️Jen v roce 2022 bylo v Kanadě zaznamenáno 13 241 státem schválených asistovaných sebevražd. Mezitím provincie Quebec zaznamenala nárůst o 54 procent.

 

➡️Po několika potenciálně nezákonných sebevraždách oficiální zpráva varovala lékaře, aby respektovali limity současného zákona.

 

🟥Z KANADY SE OBJEVILY ČETNÉ HOROROVÉ PŘÍBĚHY.

 

➡️Rostoucímu počtu  vojenských veteránů trpících PTSD je nyní nabízena asistovaná sebevražda, ale je nabízena i dlouhodobě nemocným, lidem poškozeným Covidovou injekcí, invalidům s fyzickým postižením či dokonce psychicky nemocným a chudým…

 

🟥➡️ ((V ČR dlouhodobě to funguje pod názvem „PALIATIVNÍ LÉČBA“, kdy tlačí na příbuzných, aby to podepsali❗️❗️❗️ Hlavně, když něco zanedbají, a jejich pacient se dostane do stavu „NESLUČITELNÉHO SE ŽIVOTEM“❗️❗️❗️ Pak boj s nimi u našich soudů v ČR je neprůstřelný❗️❗️❗️))

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/studie-kanadska-vlada-usetrila-diky-eutanazii-136-milionu-dolaru-za-zdravotni-peci/

 

 

📌14.10.2024: ⚡️ POSTAVENÍ UKRAJINY NA FRONTĚ SE MŮŽE V NADCHÁZEJÍCÍ ZIMĚ ZHORŠIT KVŮLI ZPOMALENÍ DODÁVEK ZBRANÍ A ZNIČENÍ ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY – WALL STREET JOURNAL

▪️ Situaci Ukrajiny ztěžují útoky na infrastrukturu, kvůli nimž se země ocitla bez elektřiny. Letošní zima by mohla být pro zemi obzvláště obtížná, protože protivzdušná obrana není vždy schopna útoky odrazit a situace by se mohla s nástupem chladného počasí zhoršit.

▪️ Kyjev je znepokojen tím, že navzdory rétorice západních představitelů o podpoře Ukrajiny se díky přicházející pomoci nemění situace na bojišti tak, jak Kyjev očekával.

▪️ Zároveň Podoljak, poradce šéfa Zelenského úřadu, uvedl, že situace na frontě se nyní pro Ukrajinu zlepšuje, ale bez další podpory by se válka mohla protáhnout na roky a nakonec by mohla oslabit pozici Západu. Nutit Kyjev vyjednávat z pozice slabosti jen povzbudí Ruskou federaci v boji o plnou kontrolu nad Ukrajinou – Podoljak.

▪️ NATO však nadále dodává Ukrajině zbraně s tím, že nesmí být poražena.

https://t.me/to_je_nas_svet/29947

 

 

📌14.10.2024: 🇷🇺 MÍSTOPŘEDSEDA RUSKÉ BEZPEČNOSTNÍ RADY DMITRIJ MEDVEDĚV:

 

Biden, aby pomohl svému bezmozkovému chráněnci, vyžvanil, že je připraven jednat s Ruskem o snížení jaderného arzenálu bez předběžných podmínek. Další americký hulvát.

Zamyslete se: USA s námi vedou téměř plnohodnotnou (nikoli hybridní) válku a přejí naší zemi strategickou porážku. Jednání s Amerikou není o nic užitečnější než jednání o příměří s Hitlerem v roce 1945.

https://t.me/to_je_nas_svet/29948

 

 

📌14.10.2024: ♨️ ANDREJ BELOUSOV PŘIJEL NA OFICIÁLNÍ NÁVŠTĚVU PEKINGU, KDE BUDE JEDNAT S ČÍNSKÝM VOJENSKÝM A VOJENSKO-POLITICKÝM VEDENÍM – MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29949

 

 

📌14.10.2024: ⚡️♨️ TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA SE BLÍŽÍ: ČÍNA A KLDR DNES PŘITÁHLY POZORNOST SVĚTA.

▪️Média s odkazem na zpravodajské služby: Severní Korea může dnes vyhodit do povětří silnice do Jižní Koreje a bude provádět vojenské operace v blízkosti demilitarizované zóny;

▪️Dříve psali, že jednotky KLDR uvedly dělostřelectvo na hranici do pohotovosti;

▪️Čína mezitím zahájila velká vojenská cvičení poblíž Tchaj-wanu bez data dokončení. Lodě a letadla se k poloostrovu blíží z různých směrů;

▪️Čína také cvičí vysoce přesné údery proti klíčovým cílům.

Na tomto pozadí plánují Spojené státy vést jednání s Ruskem, Čínou a KLDR.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29950

 

 

📌14.10.2024: ☝️ THE WALL STREET JOURNAL: NEZNÁMÉ BEZPILOTNÍ LETOUNY SE AKTIVOVALY V USA V OBLASTECH TAJNÝCH VOJENSKÝCH ZÁKLADEN.

Američtí představitelé nevědí, kdo za drony, které nekontrolovatelně létají nad objekty národní bezpečnosti, stojí a jak je zastavit.

https://t.me/to_je_nas_svet/29951

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 14.2024“:

➡️☭☆Pentagon potvrdil, že podle Bidenova rozhodnutí Spojené státy pošlou do Izraele baterii mobilního systému pozemní protiraketové obrany THAAD spolu s americkým týmem.

Je třeba poznamenat, že toto rozhodnutí bylo důsledkem nedávných raketových útoků na Izrael ze strany Íránu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moskvané by se měli připravit na zimu: zítra zasáhne hlavní město plískanice, déšť a bouřlivý vítr o rychlosti 15 m/s, což je nouzové varování ministerstva pro mimořádné situace.

Bouře začne 14.10.2024 v 9:00 a bude pokračovat po celý den, takže plánujte dopředu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Policie v Kalifornii zadržela muže s pistolí a brokovnicí poblíž místa, kde hovořil Donald Trump, uvedl šerif kalifornského Riverside County. Událost neměla vliv na bezpečnost akce.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Hizballáh provedl úspěšnou operaci, v důsledku které si jeho drony nevšiml izraelský systém protiraketové obrany a zasáhly koncentraci izraelských vojáků

67 zraněných, někteří zabiti, v důsledku útoku kamikadze dronu z Libanonu v oblasti Binyamina.

Celkem bylo dnes v severním Izraeli zraněno 100 Izraelců.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 zaútočila na baštu a soustředění personálu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Úder byl proveden leteckými pumami s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Antibakteriální léky v regionech jsou dostupné v lékařských a lékárenských sítích, uvedl Roszdravnadzor a popřel zprávy o údajných potížích s takovými léky

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump označil za velkou hrozbu během amerických voleb přítomnost „vnitřních nepřátel“, „šílených ultralevicových šílenců“ a navrhl ji vyřešit s pomocí Národní gardy nebo, bude-li to nezbytně nutné, s ozbrojenými silami.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Klíčová sazba v Rusku může do konce roku vzrůst na 22 % a v budoucnu na 25 %, odborníci.

Rozhodnutí centrální banky je ovlivněno zvýšením recyklačního sběru od 1. října a oslabením kurzu rublu, – média.

Analytici předpovídají zvýšení klíčové sazby na příštím zasedání centrální banky a skok na 22 % v prosinci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Space X poprvé v historii raketové techniky dokázala přistát s opakovaně použitelným raketovým posilovačem Super Heavy.

Super Heavy slouží jako první stupeň supertěžké nosné rakety Starship.

Úspěšný návrat Super Heavy nastal během jeho pátého startu. První spuštění proběhlo v dubnu 2023.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přímo pod sedadlem řidiče v Číně vzplál skútr

Řidič dokázal z „pekelného hřebce“ za pohybu obratně seskočit uprostřed rušné silnice.

Muž přežil, ale utrpěl lehké popáleniny. Skútr vyhořel během několika minut.

Příčina náhlého požáru zůstává neznámá.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Jednotky skupiny vojsk Vostok osvobodily vesnici Levadne v Záporožské oblasti, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Belousov přijel do Pekingu na oficiální návštěvu a bude jednat s vojenským a politickým vedením Číny, uvedlo ministerstvo obrany.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Evropě zbývá málo času, aby zabránila svému úpadku – Bloomberg.

EU JE PRÝ NA POKRAJI VELKÝCH PŘEVRATŮ, ČELÍ „POLITICKÉ PARALÝZE“, VNĚJŠÍM HROZBÁM A HOSPODÁŘSKÉ KRIZI, KTERÁ OHROŽUJE JEJÍ GLOBÁLNÍ AMBICE.

Mezi varovné signály patří obrovský nárůst popularity krajní pravice, zavírání automobilek v Německu, odchod IT gigantů kvůli omezení AI a nízký růst produktivity.

Analytici poznamenávají, že Evropa již nyní výrazně ztrácí ve prospěch Spojených států a Číny, které mají zdroje. A úpadek Evropy jako globálního hráče hrozí, že se po desetiletích růstu stane nezastavitelným.

Bloomberg objasňuje, že evropské země by mohly těžit z obchodních dohod s RUSKEM, ABY ZNOVU ZVÝŠILY ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ. ZÁROVEŇ SE TAKÉ ZVYŠUJE ZÁVISLOST BLOKU NA ČÍNSKÉ EKONOMICE.

Macron si stěžoval, že ztráta levného ruského paliva již neumožňuje vzkvétat evropské ekonomice.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *