, ,

14.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥ŠOKUJÍCÍ VIDEO Z METEOROLOGICKÉHO RADARU! ČESKÁ REPUBLIKA SE STALA OBĚTÍ NEUVĚŘITELNÉ METEOROLOGICKÉ ANOMÁLIE…

15.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 🟥ŠOKUJÍCÍ VIDEO Z METEOROLOGICKÉHO RADARU! ČESKÁ REPUBLIKA SE STALA OBĚTÍ NEUVĚŘITELNÉ METEOROLOGICKÉ ANOMÁLIE…

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️14. září 2024, TikTok:🟥VYJADRENIE VLADIMÍRA PUTINA K POUŽITIU ZBRANÍ NATO A USA PROTI RUSKÉ FEDERACI:

 

👉 Redaktor: „V posledních dňoch vidíme a počúvame, ako sa v Spojenom kráľovstve a USA na veľmi vysokej úrovni diskutuje o tom, že kyjevskému režimu bude umožnené útočiť hlboko do ruského územia západnými zbraňami s dlhým doletom. A zdá sa, že toto rozhodnutie sa buď chystá, alebo už zrejme bolo urobené. A tieto veci sú samozrejme výnimočné. Chcel by som Vás poprosiť o vyjadrenie k tomu, čo sa deje.“

 

👉 Vladimír Putin: „Existuje pokus o nahradenie pojmov. Pretože hovoríme o povolení, alebo zákaze kyjevského režimu vykonávať úkony na celom území. Tie už realizuje pomocou bezpilotných lietadiel a iných prostriedkov. Ale pokiaľ ide o použitie vysoko presných zbraní západnej výroby s dlhým dosahom, je to úplne iný príbeh. Faktom je, že som o tom už hovoril a každý expert to potvrdí, u nás aj na Západe. Ukrajinská armáda nie je schopná zasiahnuť modernými vysoko presnými diaľkovými systémami západnej výroby. Toto nemôže urobiť. Toto je možné len pomocou spravodajských údajov, zo satelitov, ktoré Ukrajina nemá. Ide o údaje zo satelitov Európskej únie, alebo Spojených štátov amerických vo všeobecnosti zo satelitov NATO. To je prvá vec. Druhá a veľmi dôležitá, možno kľúčová je, že letové misie pre tieto raketové systémy môžu v skutočnosti vykonávať len vojenskí pracovníci krajín NATO. Ukrajinský vojenský personál to nedokáže. A preto tu nejde o to, povoliť, alebo nepovoliť ukrajinskému režimu zasiahnuť Rusko týmito zbraňami. Ide o rozhodnutie, či sú krajiny NATO priamo zapojené do vojenského konfliktu, alebo nie. Ak padne toto rozhodnutie, nebude to znamenať nič iné ako priamu účasť krajín NATO, USA a európskych krajín vo vojne na Ukrajine. Toto je ich priama účasť. A to samozrejme výrazne mení samotnú podstatu, samotný charakter konfliktu. To bude znamenať, že krajiny NATO, USA a európske krajiny sú vo vojne s Ruskom. A ak je to tak, potom berúc do úvahy zmenu samotnej podstaty tohto konfliktu urobíme vhodné rozhodnutia na základe hrozieb, ktorým budeme čeliť.“

 

https://www.facebook.com/watch?v=1252855849227757

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️14. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

🟥RUSKÝ VELVYSLANEC V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN VAROVAL ZÁPADNÍ VELMOCI, ŽE POKUD ZAČNOU NA RUSKÉ VNITROZEMÍ PADAT ZÁPADNÍ RAKETY, BUDE NATO VE VÁLCE S RUSKEM❗️❗️❗️

 

👉Ruský velvyslanec v Radě bezpečnosti OSN varoval západní velmoci, že pokud začnou na ruské vnitrozemí padat západní rakety, bude NATO ve válce s Ruskem!

 

👉Vasilij Nebenzja naznačil, že Rusko by v takovém případě v odvetě udeřilo na země NATO, a nikoliv na Ukrajinu! Podle Kremlu povolení už vydala Velká Británie i USA❗️❗️❗️

TAJNĚ❗️❗️❗️

 

👉Rusko podle všeho dosáhlo bodu tzv. mezního zenitu, z něhož už není možné dál ustoupit a Vladimir Putin ve čtvrtek varoval, že pokud začnou na Rusko dopadat západní rakety, bude to znamenat otevřenou válku NATO s Ruskem. Toto konstatování v pátek zopakoval v Radě bezpečnosti OSN Vasilij Nebenzja, ruský velvyslanec v OSN.

 

👉Ten ale pronesl navíc děsivou poznámku, že západ již se nebude moci vymluvit ze zodpovědnosti a svalit vinu na Kyjev.

Nebenzja v další části projevu celou poznámku rozvedl s tím, že RUSKO BY NA TAKOVÝ ÚDER RAKETAMI JIŽ NEOPOVĚDĚLO ODVETOU PROTI UKRAJINĚ❗️❗️❗️

 

👉Neřekl, proti komu by Rusko odvetu provedlo, ale to ani nemusel říkat, vyplynulo to z kontextu.

Nepřímo tím byl řečeno, že odveta by směřovala přímo na země NATO, na velitelská a řídící centra.

V TAKOVÉM OKAMŽIKU BYCHOM STÁLI NA POČÁTKU VYPUKNUTÍ III. SV. VÁLKY❗️❗️❗️

 

👉Země NATO by „zahájily otevřenou válku” s Ruskem, pokud by Ukrajině dovolily použít zbraně dlouhého doletu, řekl Nebenzja v pátek Radě bezpečnosti OSN.

 

👉 „Pokud takové rozhodnutí padne, znamená to, že země NATO začínají otevřenou válku proti Rusku,” řekl vyslanec Moskvy.

👉 „V takovém případě budeme zřejmě nuceni přijmout určitá rozhodnutí se všemi důsledky pro západní agresory.”

👉 „Letové řešení těchto raketových systémů mohou naprogramovat pouze jednotky NATO. Ukrajina tuto schopnost nemá. Nejde o to, aby Kyjev mohl zasáhnout Rusko zbraněmi dlouhého doletu, ale o to, aby Západ rozhodoval o cílení.

👉Blinken a Lammy v Kyjevě již tlumočili Zelenskému souhlas s palbou britských raket na

🟥RUSKO!!!

 

👉Rusko považuje za nepodstatné, že technicky by spoušť stiskli ukrajinští nacionalisté, vysvětlil Nebenzja.

NATO by se přímo zapojilo do vojenské akce proti jaderné mocnosti. Myslím, že nemusím vysvětlovat, jaké důsledky by to mělo,” řekl.

 

👉USA a jejich spojenci zavedli určitá omezení pro použití svých zbraní, aby mohli tvrdit, že se přímo neúčastní konfliktu s Ruskem, a přitom vyzbrojují Ukrajinu v hodnotě 200 miliard dolarů.

Několik západních médií v čele s britským The Guardian informovalo, že omezení by mohla být zrušena tento týden, kdy Kyjev navštívili americký ministr zahraničí Antony Blinken a britský ministr zahraničí David Lammy.

Rusko opakovaně varovalo Západ před takovým postupem.


👉Britský premiér Keir Starmer a americký prezident Joe Biden se v pátek setkali a britská média informovala, že Bílý dům na svém postoji nic nezmění a nedá Ukrajině povolení k použití amerických raket dlouhého doletu proti Rusku, 👉nicméně Velká Británie toto povolení Ukrajině udělí, přičemž již ve středu unikly informace, že povolení již bylo vydáno.

 

Pokud by se ukázalo, že USA nedovolí střílet své rakety na Rusko, ale Londýn by souhlas vydal, potom by skutečně raketové údery na Rusko byly čistě evropskou záležitostí, což by znovu vedlo k hlubší bezpečnostní eskalaci evropského kontinentu❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 👉 👉 👉 👉 ((Tak oni amíkovští hajzlové vyvolali tuhle válku a teď takticky z toho vycouvají a nechají Velkou Británií na nás, Evropany rozpoutat III. světovou válku s Ruskem❗️❗️❗️))

 

🟥NOSATÝ LONDÝN, STEJNĚ JAKO V ROCE 1938 V MNICHOVĚ, ZATÁHNE EVROPU DO VÁLKY S RUSKEM, ZATÍMCO USA TO BUDOU ZPOZA BUKU ZASE SLEDOVAT❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Znovu by se ukázalo, že USA prvoplánově zůstávají pozadu a nechtějí se do eskalace osobně zapojovat, ale na druhé straně nijak nebrání evropským zemím v této eskalaci.

 

🟥PROSTĚ BY SE ZNOVU POTVRDILO, ŽE CÍLEM JE LIKVIDACE EVROPY A JEJÍ ZNIČENÍ PODLE PŘEDOBRAZU I. A II. SV. VÁLKY, KDY SAMOTNÉHO ÚZEMÍ USA SE ANI JEDNA Z TĚCHTO VÁLEK NETÝKALA❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Z obou válek ale USA profitovaly, především z té druhé.

 

👉 Kreml už ve středu uvedl, že se domnívá, že Washington již dal Ukrajině souhlas k úderům na cíle uvnitř Ruska pomocí raket dlouhého doletu dodávaných USA, ale učinil tak tajně.

 

👉 „Všechna tato rozhodnutí již byla s největší pravděpodobností učiněna, lze to předpokládat s vysokou mírou pravděpodobnosti,” řekl novinářům mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

 

👉 „V tuto chvíli média pouze provádějí informační kampaň s cílem formalizovat rozhodnutí, které již bylo učiněno,” tvrdil.

 

👉 Peskov varoval, že Moskva zareaguje odpovídajícím způsobem, pokud západní spojenci Ukrajiny zmírní omezení pro použití zbraní dlouhého doletu k zasažení cílů hluboko na ruském území, ačkoli neupřesnil, co by tato odpověď mohla znamenat.

👉 Jeho poznámky následovaly po komentářích amerického prezidenta Joea Bidena, který uvedl, že jeho administrativa „řeší“, zda Kyjevu povolit použití zbraní dlouhého doletu, když na Ukrajinu přijeli jednat o této otázce nejvyšší američtí a britští diplomaté.

 

🟥KREML MÁ INFORMACE, ŽE KYJEV JIŽ DOSTAL SOUHLAS KE STŘÍLENÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU NA RUSKO OD VELKÉ BRITÁNIE, I OD USA❗️❗️❗️

 

👉 Ukrajina lobbuje za povolení používat armádní taktické raketové systémy (ATACMS), které dodávají Spojené státy a které mohou zasáhnout cíle až do vzdálenosti 300 kilometrů, k úderům hluboko v Rusku, ale podle listu Politico zvažuje Pentagon i dodávku raket AGM-158 JASSM s doletem 320 km, ale varianta ER (Extended Range) má dolet 1 000 km.

Jedná se o snadno škálovatelnou raketu s možností přidání palivové nádrže až pro 3x delší dolet.

 

👉 Biden sice od ruské invaze v plném rozsahu vyjádřil Ukrajině silnou podporu, zároveň však dal jasně najevo, že se chce vyhnout přímému konfliktu mezi USA a Ruskem, které jsou obě jadernými mocnostmi.

 

👉 Peskov však ve středu obvinil Washington a jeho evropské spojence, že se nedokázali distancovat od toho, co podle něj představuje jejich přímé zapojení do války na Ukrajině. „Každý nový krok zvyšuje míru tohoto zapojení,” odpověděl Peskov na otázku, zda by zrušení omezení dálkových úderů proti Rusku mohlo vést k širšímu konfliktu se Západem.

 

👉 Začátkem tohoto roku daly Spojené státy Ukrajině zelenou k použití zbraní dodávaných Západem proti ruským silám při přímém nasazení za hranicemi.

 

👉 Peskov uvedl, že povolení ukrajinských úderů na ruském území by dále ospravedlnilo vojenské akce Moskvy, která tvrdí, že ruská invaze na počátku roku 2022 byla reakcí na západní podporu Ukrajiny.

 

👉 Kreml je podle všeho na základě zpravodajských informací již informován, že USA i Velká Británie již souhlasy se střílením západních raket na Rusko vydaly, protože ta reakce Kremlu i velvyslance Ruska v Radě bezpečnosti OSN potvrzuje, že karty již byly vyneseny a leží na stole, takže mediální tance Bílého domu o tom, že žádné povolení nebylo vydáno, jsou podle všeho jen zastíracím manévrem a zřejmě snahou o uklidnění domácího publika a především Američanů, kteří za dva měsíce budou volit prezidenta.

 

🟥SPUŠTĚNÍ PALEB BRITSKÝCH A AMERICKÝCH RAKET NA RUSKO NECELÉ 2 MĚSÍCE PŘED ZAČÁTKEM AMERICKÝCH VOLEB SE JEVÍ JAKO AKT ŠÍLENSTVÍ, ANEBO ZOUFALSTVÍ❗️❗️❗️

 

👉 V této chvíli přiznání Bílého domu, že povoluje střílení raket na Rusko, by asi mnoho voličů v USA vyděsilo.

👉 Takže to vypadá tak, že to skončí na bedrech Londýna, který jako jediný dovolí střílet rakety na Rusko, ale USA budou jako mimo.

👉 Jenže, vzhledem k tomu, že v britských raketách Storm Shadow jsou americké součástky a americké řídící systémy, bude Londýn potřebovat tichý souhlas Washingtonu.

A nedovolit Ukrajině rakety dlouhého doletu, to by v této chvíli bylo považovánu za zradu Kyjeva a ústupek Rusům.

👉 Dá se proto očekávat, že Londýn povolení vydá na své rakety Storm Shadow, které budou padat na Rusko.

 

🟥ODVETA RUSKA SE POTOM BUDE OČEKÁVAT PROTI EVROPSKÝM ZEMÍM NATO❗️❗️❗️

 

🟥A MEZITÍM SE USA BUDOU DÍVAT❗️❗️❗️

 

👉 Pokud ruská odveta nepřijde, nebo by byla slabá, tak USA změní názor a rovněž vydají souhlas se střílením svých raket na Rusko.

 

🟥TAKHLE JE TO PODLE VŠEHO PŘIPRAVENÉ.

 

🟥NEJPRVE SE UKÁŽE, JAK RUSKO ZAREAGUJE NA BRITSKÉ RAKETY DOPADAJÍCÍ NA RUSKO, A POTOM SE UVIDÍ DÁL, CO AMERIČANÉ.

 

👉 Šílenství kolektivistů je motivováno odvrácením potupné porážky ve válce o Ukrajinu. A snaží se porážku odvrátit eskalací a střílením raket na Rusko i za cenu zatažení NATO do války s Ruskem. Karibská krize v roce 1962 byla ve srovnáním s tímto jenom slabým čajíčkem.

 

🟥PROSTĚ „ZAPADČIKY“ VSADILI VŠECHNO NA PORÁŽKU RUSKA❗️❗️❗️

🟥A KDYŽ RUSKO NECHCE PADNOUT, ZKUSÍ STŘÍLET NA RUSKO RAKETAMI A ZKUSÍ I ZATAŽENÍ NATO DO KONFLIKTU❗️❗️❗️  

🟥JEJICH HESLO: VÁLKA, NEBO NIC❗️❗️❗️

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/rusky-velvyslanec-v-rade-bezpecnosti-osn-varoval-zapadni-velmoci-ze-pokud-zacnou-na-ruske-vnitrozemi-padat-zapadni-rakety-bude-nato-ve-valce-s-ruskem/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️14. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: TRUDEAU A STARMER TLAČÍ NA BIDENA, ABY ESKALOVAL SITUACI POVOLENÍM POUŽITÍ ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PRO ÚTOKY V RUSKU!

 

👉 Po překročení mnoha „červených čar“ Putin varoval, že ta další by už byla považována za skutečné zapojení zemí NATO do války na Ukrajině. Pomineme-li fakt, že ono zapojení je zde prakticky od začátku, nikdy tomu tak nebylo oficiálně.

 

👉 Ovšem povolení použití raket dlouhého doletu proti cílům hluboko v Rusku už by mohlo být skutečně onou „POSLEDNÍ KAPKOU,“ která by toto zapojení již oficiálně potvrdila.

 

👉 USA se nyní – zřejmě i díky blížícím se volbám – rozhodly, že Ukrajinou požadované použití zbraní dlouhého doletu (zatím) nepovolí.

Lze očekávat, že lokajové v Evropě se zachovají podobně, i když mnozí tuto eskalaci podporují.

 

🟥OVŠEM TĚMI, KTEŘÍ SE IHNED OZVALI, ABY PROTI TOMUTO ROZHODNUTÍ PROTESTOVALI, BYLI DIKTÁTOŘI TRUDEAU A STARMER.

 

👉 Kirby v pátek vystoupil a řekl novinářům, že nedošlo k žádné změně v americké politice ohledně používání západních zbraní na Ukrajině k dlouhodobým zuřivým útokům uvnitř Ruska.

 

👉 Po překročení mnoha „červených čar“ Putin varoval, že ta další by už byla považována za skutečné zapojení zemí NATO do války na Ukrajině. Pomineme-li fakt, že ono zapojení je zde prakticky od začátku, nikdy tomu tak nebylo oficiálně.

 

👉 Ovšem povolení použití raket dlouhého doletu proti cílům hluboko v Rusku už by mohlo být skutečně onou „POSLEDNÍ KAPKOU,“ která by toto zapojení již oficiálně potvrdila.

 

👉 USA se nyní – zřejmě i díky blížícím se volbám – rozhodly, že Ukrajinou požadované použití zbraní dlouhého doletu (zatím) nepovolí. Lze očekávat, že lokajové v Evropě se zachovají podobně, i když mnozí tuto eskalaci podporují.

 

🟥OVŠEM TĚMI, KTEŘÍ SE IHNED OZVALI, ABY PROTI TOMUTO ROZHODNUTÍ PROTESTOVALI, BYLI DIKTÁTOŘI TRUDEAU A STARMER.

 

👉 Kirby v pátek vystoupil a řekl novinářům, že nedošlo k žádné změně v americké politice ohledně používání západních zbraní na Ukrajině k dlouhodobým zuřivým útokům uvnitř Ruska.

 

👉 ALE TLAK SE RYCHLE STUPŇUJE: Nejprve kanadský premiér Trudeau řekl, že podporuje to, aby NATO dalo k jejich použití zelenou, navzdory tomu, že Putin dal jasně najevo, že by to znamenalo „přímou válku“ mezi Ruskem a NATO, a nyní také britský premiér Keir Starmer vystoupil na podporu tohoto kroku.

 

🟥PODLE PRŮLOMOVÝCH ZPRÁV V THE WALL STREET JOURNAL:

 

👉 Očekává se, že britský premiér Keir Starmer v pátek během návštěvy Washingtonu vyzve prezidenta Bidena, aby podepsal povolení Ukrajině používat střely s plochou dráhou letu dlouhého doletu evropské výroby k útokům na cíle hluboko v Rusku, uvedli američtí a západní představitelé.

 

👉 „Rozhodnutí zrušit zákaz pro Kyjev používat rakety Storm Shadow, které mohou zasáhnout cíle vzdálené 155 mil, k palbě na Rusko, by bylo velkým vítězstvím pro Ukrajinu, která již měsíce naléhá na západní země, aby uvolnily omezení na zbraně dlouhého doletu,“ řekl Starmer.

 

👉 Ano, Zelenskij o to v podstatě prosil, ale velmi pochybujeme, že bude následovat „výhra,“ zejména vzhledem k tomu, že Putin stále drží mnoho karet a pravděpodobně by ve velkém vystupňoval útoky na Kyjev.

 

👉 „Zatímco konečné rozhodnutí o Storm Shadow učiní vláda Spojeného království, britští představitelé žádají Bidenovu administrativu, aby to zvážila, protože některé součásti raket jsou vyráběny v USA,“ pokračuje WSJ v páteční odpolední zprávě.

 

O několik hodin dříve dal premiér Trudeau jasně najevo svůj postoj:

 

👉 „Kanada plně podporuje Ukrajinu v používání zbraní dlouhého doletu, aby zabránila a zakázala pokračující schopnost Ruska degradovat ukrajinskou civilní infrastrukturu,“ uvedl v pátek premiér Justin Trudeau.

 

👉 Trudeau novinářům řekl, že ruský prezident Vladimir Putin se snaží hluboce destabilizovat mezinárodní řád založený na pravidlech, a dodal: „Proto Kanada a další jednoznačně říkají, že Ukrajina musí tuto válku proti Rusku vyhrát.“

 

🟥TO, ŽE ZÁPADNÍ PŘEDSTAVITELÉ STÁLE HOVOŘÍ O „VÍTĚZSTVÍ“ NAD RUSKEM, ZNAMENÁ, ŽE TENTO TRAGICKÝ KONFLIKT NABERE ZCELA NOVÝ KATASTROFICKÝ OBRAT A CESTU NEKONTROLOVATELNÉ ESKALACE ZALOŽENÉ NA JEJICH BLUDECH.

 

👉 Kirby však naznačil, že i když je těžké brát vše, co Putin říká, za bernou minci, tyto nejnovější hrozby a červené čáry jsou brány vážně.

 

👉 Ruské vedení vydalo prohlášení navazující na čtvrteční krátký video projev prezidenta Vladimira Putina, v němž varoval, že pokud USA a Velká Británie povolí Ukrajině provádět útoky zbraněmi dlouhého doletu na ruskou půdu, pak budou NATO a Ruská federace v oficiálním válečném stavu.

 

👉 V pátek ruský velvyslanec při OSN Vasilij Něbenzja informoval Radu bezpečnosti OSN, že země NATO zahájí otevřenou válku tím, že dovolí západním raketám dlouhého doletu zaútočit na Rusko.

 

👉 „Pokud bude takové rozhodnutí učiněno, znamená to, že země NATO začínají otevřenou válku proti Rusku,“ uvedl velvyslanec Moskvy.

 

👉 „V takovém případě budeme samozřejmě nuceni učinit určitá rozhodnutí, se všemi doprovodnými důsledky pro západní agresory.“

 

👉 Nebenzia pokračoval: „Naši západní kolegové se nebudou moci vyhnout odpovědnosti a ze všeho obviňovat Kyjev.“ A zopakoval některé klíčové Putinovy body z předchozího dne, když vysvětloval orgánu OSN, podle ruských médií:

 

👉 „Pouze jednotky NATO mohou naprogramovat letová řešení pro tyto raketové systémy. Ukrajina tuto schopnost nemá. Nejde o to, aby Kyjev mohl udeřit na Rusko zbraněmi dlouhého doletu, ale o to, aby Západ rozhodoval o cílech.“

 

👉 Postoj Kremlu je takový, že pokud na ruskou půdu budou pršet západní rakety, nebude brát v úvahu žádný rozdíl mezi silami Kyjeva a jejich podporovateli z NATO, kteří dodávají munici. NEBUDE ZÁLEŽET NA TOM, KDO MAČKÁ SPOUŠŤ.

 

👉 „NATO by se přímo zapojilo do vojenské akce proti jaderné mocnosti. Myslím, že nemusím vysvětlovat, jaké by to mělo důsledky,“ uzavřel Nebenzia.

 

👉 Níže je více z prohlášení Bílého domu, které vydal mluvčí John Kirby před odpoledním tiskovým brífinkem. Zdá se, že ve skutečnosti Putinovo varování zlehčuje.

 

👉 Kirby: „Pokud se pan Putin tak obává o bezpečnost a zabezpečení ruských míst a měst, nejjednodušším způsobem, jak tyto obavy zmírnit, je dostat své vojáky pryč z Ukrajiny a z války.“

 

👉 „Začne se například ohánět jaderným mečem, ano, bereme to vážně. Tento druh činnosti neustále sledujeme. Očividně prokázal, že je schopen agrese. Očividně prokázal, že je schopen eskalace za poslední tři roky. 

Takže ano, bereme tyto výhružky vážně, ale není to něco, co bychom už neslyšeli. Takže to bereme na vědomí…. Máme svůj vlastní kalkul na to, co se rozhodneme povolit Ukrajině a co ne.“

 

👉 Pokud Washington a Londýn skutečně povolí útoky zbraněmi dlouhého doletu i po Putinově novém varování před červenou čárou, existuje několik velmi eskalujících věcí, které by Moskva mohla v reakci na to udělat.

 

🟥 RUSKO BY MOHLO ZAČÍT PŘÍMO LIKVIDOVAT UKRAJINSKÉ VLÁDNÍ BUDOVY V HLAVNÍM MĚSTĚ, JAKO JE BUDOVA NEJVYŠŠÍ RADY NEBO ZELENSKÉHO KANCELÁŘE.

 

👉 Jeho plošné síly ovládají oblohu, ale až do této chvíle se takových akcí zdržely.

 

🟥 PUTIN BY TAKÉ MOHL VYHLÁSIT FORMÁLNÍ VÁLEČNÝ STAV SPOLU S PLNOU NÁRODNÍ MOBILIZACÍ, A TATO VÁLKA BY MOHLA BÝT DOKONCE VYHLÁŠENA NATO, COŽ BY PRAVDĚPODOBNĚ BYL BOD, ZE KTERÉHO NENÍ NÁVRATU.

 

👉 K výše uvedenému je vhodné připomenout výrok z předchozího Putinova projevu na téma jaderné konfrontace se Západem, kdy prohlásil: 🟥„NEBUDOU ŽÁDNÍ VÍTĚZOVÉ…“

 

https://volnyblog.news/trudeau-a-starmer-tlaci-na-bidena-aby-eskaloval-situaci-povolenim-pouziti-zbrani-dlouheho-doletu-pro-utoky-v-rusku/

 

 

📌📡🌎⚡️🌪 🌊💦⛈14. září 2024: 🟥ŠOKUJÍCÍ VIDEO Z METEOROLOGICKÉHO RADARU! ČESKÁ REPUBLIKA SE STALA OBĚTÍ NEUVĚŘITELNÉ METEOROLOGICKÉ ANOMÁLIE, KTERÁ PŘIPOMÍNÁ ÚČINKY ZAŘÍZENÍ HAARP!

 

👉Podařilo se nám sestavit snímky z radaru od pátečního rána a odborníci kroutí hlavou a říkají, že tohle není normální přírodní úkaz! Dešťové systémy se tvoří před vstupem do českého kráteru, nad kterým vyprší, ale potom se začínají rozpadat při opuštění území republiky!

 

👉Česká republika se stala obětí neuvěřitelné meteorologické anomálie, která připomíná účinky zařízení HAARP! Podařilo se nám sestavit snímky z radaru od pátečního rána a odborníci kroutí hlavou a říkají, že tohle není normální přírodní úkaz! Dešťové systémy se tvoří před vstupem do českého kráteru, nad kterým vyprší, ale potom se začínají rozpadat při opuštění území republiky!

 

👉Je to naprosto neuvěřitelné a pamětníci něco takového nepamatují. Nad územím českého kráteru, tedy geologického útvaru tzv. česko-moravské kotliny, který podle geologů vznikl před cca. 2 miliardami let po dopadu meteoritu, se již od pátku točí a neustále jako v pasti drží srážkový systém, který má naprosto neuvěřitelnou charakteristiku, ze které jde doslova mráz po zádech.

 

👉Na Českou republikou se pořád dokola točí dešťové systémy, které doslova utápí český kráter v obrovských dešťových přívalech. Nemá to však charakter přirozeného jevu, ale něčeho, co připomíná jakoby řízenou činnost dešťových systémů, protože to, co zachycuje video z radaru níže, z toho jde doslova mráz po zádech. Doslova to vypadá, že déšť vzniká na Českou republikou jakoby úmyslně, schválně, ohraničeně, prostě prvoplánově, anebo diplomaticky řečeno – ne zrovna přirozeně.

 

👉V naší redakci jsme video sestavili z datových snímků meteorologického radaru ČHMÚ a zachytili jsme sekvenci v čase od pátku 13. 09. 2024 v čase 07:05 ráno, až do soboty v čase 14:55 odpoledne. Snímky byly pořízeny v odstupech 10 minut a můžete si sami na webu meteoradaru ověřit, že nejde o podvrh, ani o zmanipulovaná data, všechno je čerpáno z dat ČHMÚ.

 

👉Video zachycuje, jak se nad českým kráterem tvoří obrovská srážková soustava, která se točí nad kráterem a po opuštění kráteru se postupně rozpadá. Není to tak, že by okraje srážkového systému přesně lícovaly na okraje hranic republiky, to je nesmysl a nikdo to netvrdí. Jenže při pohledu na data animace sami vidíte, co se děje, nemusíme vám to říkat. Tohle je prostě neuvěřitelná anomálie, která vyvolává obrovské podezření.

 

MODIFIKACE POČASÍ, KTEROU LZE VYUŽÍT I JAKO SKALÁRNÍ ZBRAŇ PROTI ÚZEMÍ NEPŘÍTELE:

 

👉Všichni jistě znáte americkou technologii HAARP, což je skalární zařízení určení pro modulaci geomagnetických siločar planety země. Tato modulace umí zahřívat molekuly látek a způsobovat ZEMĚTŘESENÍ, TEKTONICKÉ PROJEVY, HURIKÁNY A SAMOZŘEJMĚ I MONZUNY A CYKLÓNY.

 

🟥AMERICKÁ ARMÁDA PROVOZUJE V LESÍCH NA ALJAŠCE ZAŘÍZENÍ, KTERÉ VYSÍLÁ DO IONOSFÉRY NESMÍRNĚ SILNÉ RÁDIOVÉ VLNY.

 

👉Podle toho, čemu věříte, toto zařízení HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) prý vysílá tyto vlny, aby se dozvědělo více o elektricky vodivé vrstvě atmosféry, a to čistě pro nezištné vědecké účely. 😂

 

🟥NEBO JE HAARP NAVRŽEN TAK, ABY ŠPEHOVAL NEVĚDOMÉ NEPŘÁTELE, OVLÁDAL POČASÍ A CHRLIL PAPRSKU, KTERÉ DOKONCE ROZKLÁDAJÍ MOLEKULY KYSLÍKU.

 

👉Co je ale důležité říct, že tuto technologii už zdaleka nemají jen Spojené státy, ale i Rusko.

 

👉Rusové mají svůj vlastní HAARP nedaleko Nižného Novgorodu.

Multifunkční komplex „Сура” (Sura) je druhý po HAARP podle vyzářeného výkonu. Nachází se ve Vasilkovsku (150 km od Nižního Novgorodu, a byl postaven v roce 1963. Po rozpadu SSSR bylo zařízení opuštěno, ale od roku 2002 se začaly na místě znovu technické práce. Žádné bližší technické údaje neexistují.

 

SVŮJ HAARP MAJÍ I RUSOVÉ A V MINULOSTI I UKRAJINCI:

 

👉Na Ukrajině vznikl také obrovský radioastronomický komplex „УРАН” (URAN) a jedna z jeho částí „УРАН-1”, supervizovaná Ústavem ionosféry Národní akademie věd a Ministerstvem školství a vědy Ukrajiny, byla speciálně určena pro studium ionosféry a procesů v ní.

 

👉Vybavení některých stanic, které jsou součástí komplexu „URAN”, bylo v důsledku válečných akcí silně poškozeno.

 

🟥NEJVĚTŠÍM ASTRONOMICKÝM PŘÍSTROJEM NA UKRAJINĚ JE PRÁVĚ TATO SOUSTAVA URAN RADIOINTERFEROMETRŮ:

 

👉Je opravdu obrovská, její stanice jsou rozmístěny mnoho set kilometrů od sebe po celé Ukrajině: u Charkova, u Oděsy a u Šatských jezer na Volyni. Samotná ionosféra je elektricky vodivá za určitých podmínek. Obecně platí, že tato zařízení na bázi HAARP umí tuto ionosféru excitovat, vybudit a přenášet tak impulsy na dlouhé vzdálenosti.

 

👉Účinky se terminují jako silové projevy geomagnetických siločar naší planety. Ty začínají kmitat na určité frekvenci, čímž se indukuje elektrický proud, který nabíjí a ionizuje atmosféru, kde se začne tvořit oblačnost, srážkové systémy a je vyvolán déšť. Jakmile se vlivem větru a vzdušného proudění dostane srážková emise mimo frekvenční pole, srážkový systém se okamžitě začíná rozpadat a mizí, protože pro jeho další existenci již nejsou příznivé meteorologické podmínky.

 

👉Pokud je tato emise HAARP / SURA mířena na tektonický zlom, DOKÁŽE ZAŘÍZENÍ VYVOLAT ZEMĚTŘESENÍ, A TO VLIVEM PŘESKUPOVÁNÍ ŽHAVÉHO MAGMATU POD ZEMSKOU KŮROU, KDY TLAK MAGMATU SE ZAČNE MĚNIT A PŮSOBÍ NA USAZENÍ ZEMSKÝCH DESET V JEJICH ZLOMECH A TRHLINÁCH.

 

🟥ÚČINKY TOHOTO ZAŘÍZENÍ JSOU STÁLE ZKOUMÁNY A MANIPULACE SE ZEMSKÝMI SILOČÁRAMI NABÍZÍ NETUŠENÉ MOŽNOSTI NEJEN PO MODIFIKACI POČASÍ, ALE I PRO VOJENSKÉ ÚČELY.

 

POKUSY RUSŮ A ČÍŇANŮ V ZAŘÍZENÍ SURA PROBĚHLY JIŽ V ROCE 2018  

 

👉Takové jsou dostupné technické informace o tom, jak tato zařízení zřejmě a podle odhadů fungují.

 

👉Otázkou teď je, jestli to, co se děje nad českým kráterem od pátku, je skutečně jenom přírodní jev, anebo se ČR stala obětí úderu radiofrekvenčním zařízením pro modifikaci ionosféry.

 

👉Rusové by samozřejmě měli silný motiv k vyzkoušení úderu. 😂

((A proto sami si vyvolávají ve své zemi mohutné deště, záplavy, výbuchy sopek…😂🙈))

 

👉V roce 2018 se objevila informace, že ruští a čínští vědci se spojili, aby vytvořili zařízení, které bude schopno modifikovat počasí. Test proběhl právě na ruském HAARP zařízení SURA. Čína a Rusko totiž v červnu 2018 v tichosti provedly experimenty zaměřené na manipulaci se zemskou atmosférou.

 

👉V červnu 2018 vědci z obou zemí společně provedli pět testů, o nichž někteří spekulovali, že souvisejí s vojenskými účely, a přesně popsali jejich výsledky v Časopise Earth and Planetary Physics.

 

👉Experimenty zahrnovaly ohřev ionosféry, což je horní elektricky nabitá vrstva atmosféry planety.

V ruském zařízení Sura Ionospheric Heating Facility (SURA) ve Vasilsursku byl použit výkonný vysílač k pumpování rádiové energie do ionizované plazmy, která charakterizuje tuto vrstvu, asi 310 mil nad městem. Jakmile byla ionosféra stimulována, senzory na palubě čínské seismo-elektromagnetické družice (CSES) Zhangheng-1 zaznamenaly pozorování z oběžné dráhy.

Pokusy s ionosférou jsou motivovány vojenským a geomodifikačním zájmem

Je kolem toho hodně humbuku, ale všechny tyto věci děláme už léta,” řekl Dennis

 

👉Papadopoulos, profesor fyziky na Marylandské univerzitě. „To, co bylo provedeno, není nic vzrušujícího, kromě vyslání zprávy, že Rusko a Čína mají zájem o tento prostor na hranici vesmíru,” dodal Papadopoulos, který prováděl podobný výzkum v USA, ale nebyl součástí těchto experimentů. Většina testů nezpůsobila poruchy plazmy, uvádí studie. Jeden test ze 7. června 2018 však údajně vytvořil elektrickou špičku na ploše 49 000 čtverečních kilometrů, „s desetkrát větším množstvím záporně nabitých subatomárních částic než v okolních oblastech“, podle hongkongských novin South China Morning Post.

 

👉Studie tvrdí, že další test zvýšil teplotu ionizovaného plynu ve vybrané oblasti o 212 stupňů Fahrenheita. Ionosféra se nachází zhruba 50 až 400 mil nad zemí – tam, kde jsou plyny stimulovány slunečním ultrafialovým zářením k tvorbě elektricky nabitých iontů. Ionosféra je zodpovědná za odrážení rádiových vln od zemského povrchu a je zásadní pro mnoho způsobů komunikace, které mohou být ztíženy například kosmickým počasím. Ionosféra je také domovem zářivých polárních září, které jsou způsobeny interakcí nabitých částic s magnetickými siločarami planety.

 

🟥PODLE EDWARDA SNOWDENA EXISTUJE CELOSVĚTOVÁ SÍŤ ZÁŘIČŮ HAARP:

 

👉Vědci se již dlouho zajímají o nové technologie, které jsou možné díky zásahům do ionosféry, zejména ve vojenském, vesmírném a komunikačním průmyslu.

 

👉Podle Papadopoulose je možné blokovat komunikaci například zvýšením hustoty plazmatu nebo vytvořením struktur, které rozptylují rádiové vlny. Letectvo dokonce chtělo zvýšit dosah rádiových signálů odpálením „plazmových bomb” z mikrosatelitů.

 

👉V roce 2017 se vědci v USA částečně úspěšně pokusili vyrobit umělou polární záři za účelem studia přírodního jevu.

 

👉A zatímco první zprávy o spolupráci Číny a Ruska se přiklonily k poplašným zprávám, Papadopoulos varoval před tím, aby se výsledkům „přikládal příliš velký význam“.

Dodal, že v roce 2014 plánovali američtí vědci společnou studii s ruskými a ukrajinskými vědci, která „padla” kvůli rusko-ukrajinským vztahům. Jenže americký analytik NSA Edward Snowden v minulosti již odhalil informace o celosvětové síti zářičů na bázi HAARP.

Níže je mapa jejich umístění.

 

👉Snowden odhalil, že tato zařízení jsou umístěna v globální síti a umí synchronizovaně modifikovat počasí na globální bázi, tedy nejen lokálně. Snowdenovy informace potvrdil i sám Papadopoulos.

 

👉Několik zemí, jak znázorňuje mapa, vybudovalo specializovaná zařízení pro modifikaci ionosféry – obor s potenciálním vojenským a kosmickým využitím.

 

👉Ruské zařízení SURA bylo uvedeno do provozu v roce 1981 za finanční podpory sovětského ministerstva obrany. V současné době zařízení provozuje Radiofyzikální výzkumný ústav (NIRFI) se sídlem v Nižním Novgorodu. Zařízení je ale umístěno ve vojenském prostoru a je dodnes přísně utajeno.

 

👉Jenom přírodní jev nad Českem, anebo důrazný vzkaz a demonstrace schopností ruského radiofrekvenčního boje? 😂

((A opět, klasicky, všechno hodit na Rusko!!! Když Itálie nebyla poslušná, udělali masívní zemětřesení. Po celé planetě v létě byli požáry. Teď celá Evropa, Indie, Čína… plave ve vodě. Někde sněží, jinde padají kroupy jako tenisáky z nebe… Nebaví se tak náhodou oligarchové??? Netrestají nás za neposlušnost??? Nebo za odhalení jejich plánů??? Tak už se probuďte!!!))

 

👉Co je třeba říct, že tato technologie má zjevně a podle všech informací dvojí využití, a to civilní pro dobré účely, a vojenské využití, pro špatné účely a mířené na nepřítele.

 

🟥SAMOTNÁ IONOSFÉRA TOTIŽ FUNGUJE JAKO OZVUČNICE NA KYTAŘE, KTERÁ ZESILUJE PROJEVY VLNĚNÍ ZPŮSOBENÝCH BRNKNUTÍM NA STRUNU. TO JE NEJLEPŠÍ PŘIROVNÁNÍ TOHO, JAKO IONOSFÉRA FUNGUJE.

 

👉Podle toho, na jakou strunu se udeří, tedy jaká frekvence se vygeneruje vysílacím zařízením HAARP / SURA, tak takovou frekvenci ionosféra JAKO OZVUČNICE PŘEBERE A OBROVSKY ZESÍLÍ, COŽ VYVOLÁ INTERAKCI S GEOMAGNETICKÝMI SILOČARAMI PLANETY ZEMĚ. A ty samozřejmé mají typické indukční projevy, které se potom projevují v atmosféře, a dokonce i v zemském podloží, v zemské kůře, a dokonce i pod ní.

 

👉Neodkážeme na základě jediného videa z meteoradaru říct, k čemu došlo nad Českou republikou, jestli je to opravdu jenom přirozený přírodní úkaz, 👈😂 anebo vidíme projevy zařízení typu HARRP / SURA v akci, přičemž to děsivé ohraničení a točení dešťových mraků nad českým kráterem je opravdu něco víc, než jenom přírodní úkaz.

 

👉V době války na Ukrajině a ve chvíli, kdy Londýn a Washington chtějí podle posledních informací střílet rakety na Rusko, bychom se asi nemohli divit, kdyby Rusko 👈😂 vyslalo Západu varování a demonstrativní ukázku a hrozbu kapacit ruského pokročilého vojenského a vědeckého výzkumu.

 

👉Pokud tyto neuvěřitelné záběry opravdu mají nepřirozený původ, tak se to zřejmě nikdy nedozvíme z oficiálních míst.

 

Ale dozvíme se to nepřímo – kolektivní Západ šlápne na brzdu a zruší plány se střílením raket do Ruska.

 

🟥ANEBO NAOPAK, USA PROVEDOU PROTI RUSKU ODVETU A BRZY ZAČNOU NĚKDE V RUSKU ZÁPLAVY NEBO LESNÍ POŽÁRY, PŘÍPADNĚ ZEMĚTŘESENÍ.

 

👉Dobře se ještě jednou podívejte na video z radaru a zamyslete se. Je to opravdu děsivý pohled.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/sokujici-video-z-meteorologickeho-radaru-ceska-republika-se-stala-obeti-neuveritelne-meteorologicke-anomalie-ktera-pripomina-ucinky-zarizeni-haarp-podarilo-se-nam-sestavit-snimky-z-radaru/

 

 

📌🌊💦⛈14. září 2024: JIHOMORAVSKÝ KRAJ. NOVINKY K AKTUÁLNÍ POVODŇOVÉ SITUACI:

👉 Pro Svitavu byl vyhlášen 3. stupeň povodňové aktivity na jejím toku na území Brna. Podle predikcí by se přesto řeka měla udržet v korytě. Probíhají veškeré kroky, aby byly ochráněny životy, zdraví i majetek lidí.

 

👉 S ohledem na aktuální předpověď průtoků v řece Moravě na Hodonínsku lze očekávat během neděle 15. 9. odlehčování z řeky Moravy do Lužních lesů (obora Soutok).

 

❗️ Upozorňujeme na možnou evakuaci obyvatel obce Rajhradice a Opatovic, kdy během neděle 15. 9. hrozí zaplavení nemovitostí povodňovou vodou.

 

👉 Zhruba 14 tisíc domácností je bez elektřiny v důsledku pádů stromů. HZS Jihomoravského kraje hlásí 800 zásahů v souvislosti s počasím.

 

⚠️ Dochází k uzavírkám silnic.

 

➡️ Krajští silničáři mají za sebou 30 výjezdů kvůli sjízdnosti silnic.

 

☎️ V případě jakýchkoliv pochybností se sjízdností silnic II. a III. třídy volejte na krizovou linku: 547 120 900.

https://t.me/to_je_nas_svet/29080

 

🆘KAMARÁD SE PTÁ, JESTLI UA A MILION JEJICH OBČANŮ V ČR, POŘÁDAJÍ NĚJAKOU ZBÍRKU NA POMOC PŘI ZÁPLAVÁCH❓❓❓

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️14. září 2024, ČT24: MIMOŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ NATO V PRAZE A VŠUDE JEN ZPRÁVY O POVODNÍCH. NENÍ LEPŠÍ ZPŮSOB, JAK ODVÉST POZORNOST.

 

🟥ČESKO POPRVÉ HOSTÍ ZASEDÁNÍ VOJENSKÉHO VÝBORU 🏴‍☠️NATO

 

👉 V Praze začalo v sobotu za přísných bezpečnostních opatření výjezdní zasedání Vojenského výboru Severoatlantické aliance. Schůzka náčelníků generálních štábů zemí NATO se v Česku uskuteční vůbec poprvé, zúčastnit se jí má zhruba 350 zahraničních hostů.

 

🟥DISKUTOVAT BUDOU O BEZPEČNOSTNÍ SITUACI V EVROPĚ A OBRANNÝCH PLÁNECH ALIANCE.

((Nebo jako nás dál vycucávat z peněz a jak nejlíp napadnout Rusko, aby jme už konečně byli všichni mrtví a dodržel se plán depopulace!!!))

 

👉 Hlavním tématem setkání bude, jak uvést do praxe závěry červencového summitu NATO ve Washingtonu.

 

👉 „Bude se řešit například to, jak moc je Aliance připravená čelit bezpečnostním hrozbám, nebo jak bude pokračovat pomoc Ukrajině.

 

👉 Mluvit se bude například i o vzniku nového společného velitelství NATO pro výcvik a pomoc válkou zasažené zemi,“ 😂😂😂 informoval zpravodaj ČT Jan Řápek.

((Jako ji vyčistit od mrtvol??? Kdo asi??? 😂😂😂))

 

Náčelníci generálních štábů států Aliance se sjíždějí do Dejvic už během pátku. V sobotu na úvod zasedání promluví předseda výboru 👺Rob Bauer, prezident👺 Petr Pavel a náčelník generálního štábu české armády 👺Karel Řehka. Navečer pak Bauer s Řehkou vystoupí na tiskové konferenci.

 

👉 Akci provázejí mimořádná bezpečnostní opatření.

((Koho pak se tak bojí??? 😂😂😂))

„Proto se omlouváme za dopravní komplikace a případné uzavírky v Praze v následujících dnech, hlavně v Dejvicích. Děkujeme za pochopení a trpělivost,“ sdělila armáda na sociální síti X.

 

Vojenský výbor se na úrovni náčelníků generálních štábů schází třikrát ročně, dvakrát v ústředí NATO v Bruselu, jednou na výjezdním zasedání v některé ze členských zemí.

V Česku se toto setkání výboru uskuteční v roce, kdy země slaví 25. výročí vstupu do Aliance.

((Už aby se co nejdřív konal VÝSTUP!!! Včera bylo pozdě!!!))

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/cesko-poprve-hosti-zasedani-vojenskeho-vyboru-nato-352996

 

 

📌15. září 2024, 4:58: 🔥RUSKÁ ARMÁDA ODRÁŽÍ ÚTOK U MOSKVY: NEPŘÍTEL OPĚT NASMĚROVAL VLNU DRONŮ NA HLAVNÍ MĚSTO

▪️ Výbuchy v Odincovské čtvrti, protivzdušná obrana sestřeluje drony.

▪️ Na hraničním přechodu v Brjanské oblasti sestřeleno 9 dronů, podle gubernátora bez obětí a škod.

▪️ Ve Smolenské oblasti sestřeleny 2 bezpilotní letouny, bez obětí a škod, uvedl gubernátor Anochin.

▪️ Také nad Kurskem byl sestřelen nepřátelský objekt.

https://t.me/to_je_nas_svet/29088

 

 

📌14. září 2024, 19:10, BILD: JEDEN Z NEJSTARŠÍCH PIVOVARŮ V BAVORSKU ZAVÍRÁ KVŮLI ZTRÁTÁM:

 

Bavorský pivovar Schlössle-Bier, který je v provozu již 334 let, oznámil své uzavření v prosinci. Byl to jeden z nejstarších pivovarů v regionu, píše Bild.

 

PO 334 LETECH TO JEDEN Z NEJSTARŠÍCH PIVOVARŮ V BAVORSKU KONČÍ. Schlössle-Bier z Neu-Ulmu přestane vyrábět pivo na konci prosince,“ uvádí deník.

 

Majitelka pivovaru Krista Zollerová v rozhovoru pro Bild uvedla, že důvodem uzavření byla konkurence s průmyslovými giganty. Podniky byly vážně zasaženy rostoucími cenami energií a poklesem spotřeby piva, řekla.

 

Zoller uvedl, že aby se pivovarnictví udrželo, musí se ceny piva zdvojnásobit – to umožní investice do nového vybavení. Informovala také o negativním dopadu německé byrokracie na podnikání.

 

Podle publikace plánuje Zoller uzavřít pouze výrobu piva a ponechat si vlastní restauraci, která si zachovává ziskovost.

 

Koncern Volkswagen již dříve oznámil možné uzavření několika závodů – dvou v Německu a jednoho v Belgii. Podle ekonomů budou zaměstnanci koncernu nevyhnutelně propouštěni.

 

https://www.vesti.ru/article/4143100

 

 

📌14. září 2024, 17:24, ZBRANĚ A STRATEGIE: ÚDERY DLOUHÉHO DOLETU PROTI RUSKU POVEDOU KE TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE:

 

Potenciální povolení k útoku zbraněmi dlouhého doletu vyrobenými na Západě hluboko na ruské území by vedlo ke světové válce, uvedl bývalý asistent náměstka Pentagonu Stephen Brien v článku pro Weapons and Strategy.

 

JE TO NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ KROK PRO SPOJENÉ STÁTY A NATO, KTERÝ POVEDE KE TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE,“ píše autor.

 

Brian věří, že Amerika plánuje umožnit útok západními zbraněmi hluboko na ruské území, protože Ukrajina může konflikt prohrát ještě před prezidentskými volbami ve Spojených státech.

 

Tým současného šéfa Joea Bidena a americké viceprezidentky Kamaly Harrisové bude muset vysvětlit, proč nadále podporovali poraženou zemi, místo aby se snažili konfrontaci ukončit diplomaticky.

 

https://www.vesti.ru/article/4143014

 

 

📌🎚️🐘14. září 2024, 18:41, THE GUARDIAN: V ZIMBABWE BUDE KVŮLI HLADU SNĚDENO 200 SLONŮ:

 

Zimbabwe porazí 200 slonů kvůli hrozbě hladomoru v zemi kvůli dlouhotrvajícímu suchu, informovalo britské vydání deníku The Guardian.

 

„Mohli bychom zabíjet slony a mobilizovat ženy, aby mohly maso usušit, zabalit a zajistit, aby se dostalo do komunit, které potřebují bílkoviny,“ cituje deník slova zimbabwského ministra životního prostředí Sitembiso Nyoniho.

 

Autoři článku poznamenávají, že naposledy byla taková opatření přijata v roce 1988. V průběhu současné politiky záchrany populace byl počet slonů v rezervaci Hwangye čtyřikrát vyšší, než je kapacita.

 

  1. dubna botswanský prezident Mokgweetsi Masisi slíbil poslat do Německa 20 tisíc slonů kvůli plánům německého vedení omezit dovoz loveckých trofejí. Reakce botswanských úřadů je způsobena tím, že v zemi žije asi 130 tisíc slonů – třetina jejich světové populace.

 

Velký počet zvířat v Botswaně má negativní dopad na zemědělství. Úřady tento problém řeší prodejem loveckých licencí a přesunem sloních populací do jiných afrických zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4143061

 

 

📌14. září 2024, 18:55: ORBÁN TRÉNOVAL SE SCHWARZENEGGEREM:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán zveřejnil na sociální síti Facebook (v Ruské federaci zakázané) fotografii ze společného tréninku s hercem a bývalým guvernérem Kalifornie Arnoldem Schwarzeneggerem.

 

Maďarský premiér se pod fotografii podepsal: „Nechal jsem si doma tréninkové tričko, ale trenér mě neušetřil.“

 

Blikk již dříve upozornil na skutečnost, že maďarský příklad znatelně zhubl.

 

Jak upozornili novináři, Orbán trénuje čtyřikrát až pětkrát týdně s kettlebell o váze 16 a 24 kg.

 

https://www.vesti.ru/article/4143063

 

 

📌14. září 2024, 19:59, PUTIN: NYNÍ JE TŘEBA CHRÁNIT SKUTEČNOU SVOBODU PROJEVU:

 

V souvislosti s vytvářením multipolarity ve světě je nutné chránit skutečnou svobodu slova, řekl ruský prezident Vladimir Putin.

 

„Nyní, když probíhá složitý proces formování multipolarity, je obzvláště důležité chránit principy spolehlivosti informací, skutečné svobody slova,“ řekl ruský vůdce v projevu k účastníkům slavnostního večera u příležitosti 120. výročí TASS.

 

Putin poznamenal, že skutečná svoboda projevu odráží různé názory a pomáhá hledat kompromisy, společné přístupy k řešení problémů na globální úrovni.

 

Prezident také popřál plodnou práci účastníkům mediálního summitu BRICS v Moskvě. Podle něj země asociace podporují hodnoty rovnoprávného světového řádu.

 

„A tady samozřejmě velkou roli hrají média, která se snaží poskytnout společnosti a občanům objektivní a nezkreslený obraz světa,“ dodal Putin.

 

V Rusku jsou média svobodná, rozumně zprostředkovávají názor Ruské federace na současné problémy naší doby, dodržují normy morálky a etiky, řekl Putin dříve.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová v komentáři k americkým sankcím proti ruským médiím je označila za útok na svobodu projevu a novinářskou profesi obecně.

 

https://www.vesti.ru/article/4143136

 

 

📌14. září 2024, 16:32, LE MONDE: PAŘÍŽ VYSLECHLA MOSKVU A CHCE SE VYHNOUT NOVÉ SVĚTOVÉ VÁLCE:

 

Francouzské vedení slyšelo slova Vladimira Putina o nevyhnutelné eskalaci konfliktu, pokud se ozbrojené síly Ukrajiny pokusí udeřit hluboko na území Ruské federace, píše Le Monde s odvoláním na své vlastní zdroje.

 

„Musíme udělat vše možné, abychom se vyhnuli třetí světové válce,“ řekl zdroj.

 

Vyzval také, aby se nezapomínalo, že ruská armáda může zvýšit rozsah nepřátelských akcí.

 

Novináři zároveň připomínají, že oficiální Paříž nedala povolení k úderům hluboko do Ruské federace, ačkoli francouzský vůdce Emmanuel Macron mohl o tomto tématu diskutovat s hlavou kyjevského režimu Volodymyrem Zelenským.

 

Vladimir Putin již dříve varoval, že pokusy o úder západními zbraněmi hluboko na území Ruské federace by znamenaly přímou účast zemí NATO v konfliktu. To znamená, že rozpoutají válku s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4142961

 

 

📌14. září 2024, 20:03: ŠÉF VOJENSKÉHO VÝBORU NATO POVAŽUJE ÚTOKY ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE ZA OPRÁVNĚNÉ:

 

Údery hluboko na ruském území mají dobré důvody – mohou oslabit obranu, zničit dodavatelské řetězce a tím narušit dodávky paliva a munice na frontové linie, říká Rob Bauer, šéf Vojenského výboru NATO.

 

„Podle ustanovení o ozbrojeném konfliktu má každá napadená země právo na sebeobranu. Toto právo není omezeno na hranice této země,“ citovala agentura RIA Novosti západního vojenského vůdce.

 

Bauer zároveň připomněl, že země dodávající zbraně kyjevskému režimu mají právo stanovit omezení jejich použití, protože jsou za tyto zbraně zodpovědné.

 

  1. září americká média oznámila, že Ukrajina předala Spojeným státům seznam cílů, proti kterým hodlá použít západní zbraně. Novináři tvrdí, že mluvíme o velitelských stanovištích, muničních a palivových skladech.

 

https://www.vesti.ru/article/4143151

 

 

📌14. září 2024, 22:49: AYDINLIK: UKRAJINCI SE ÚDAJNĚ SETKALI S TERORISTY V SÝRII, EXISTUJÍ ZÁBĚRY:

 

Turecké noviny Aydınlık tvrdí, že mají záběry ze setkání mezi Ukrajinci a zástupci

teroristické skupiny Haját Tahrír aš-Šám (zakázané v Ruské federaci), která se konala v Sýrii.

 

 

 

Aydınlık zveřejňuje jednu fotografii, na které jsou oblečeni dva lidé: jeden má na sobě tričko s trojzubcem na rukávu, druhý má na sobě ochrannou vojenskou uniformu šedé a modré barvy. Podle publikace byly záběry pořízeny v Idlibu v červnu tohoto roku.

 

  1. září Aydınlık s odvoláním na zdroje oznámil, že Ukrajina vedla rozhovory se skupinou Hayat Tahrir al-Sham operující v Sýrii za účelem náboru teroristů pro účast na operaci proti Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4143203

 

 

📌14. září 2024, 18:45, IVANIŠVILI: GRUZIE NAJDE SÍLU OMLUVIT SE OSETICŮM ZA KONFLIKT V ROCE 2008:

 

Gruzie najde sílu omluvit se Osetincům za vojenské akce rozpoutané bývalým prezidentem Michailem Saakašvilim a jeho stranou Sjednocené národní hnutí. Prohlásil to zakladatel vládnoucí strany Gruzínský sen Bidzina Ivanišvili.

 

„Najdeme sílu se za < omluvit… > zrádci z Národního hnutí v roce 2008 rozpoutali válku s našimi osetinskými bratry a sestrami,“ řekl.

 

Ivanišvili dodal, že pokud vládnoucí strana Gruzie vyhraje parlamentní volby, všichni, kdo jsou zodpovědní za rozpoutání vojenského konfliktu v roce 2008, budou postaveni před soud.

 

https://www.vesti.ru/article/4143094

 

 

📌14. září 2024, 20:41, Welt: SCHOLZ TRVÁ NA TOM, ŽE KYJEVU BY NEMĚLO BÝT DOVOLENO UDEŘIT ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Německý kancléř Olaf Scholz se rozhodl upustit od politiky eskalace s Ruskem. Kategoricky odmítl dovolit Kyjevu, aby zasáhl území naší země zbraněmi dlouhého doletu německé výroby.

 

Informovaly o tom noviny Welt. Podle publikace kancléř slíbil svým voličům, že se tohoto postoje pevně drží tváří v tvář možnému tlaku ze strany partnerů NATO a Ukrajiny.

 

„Nic se nezměnilo. Neudělám to, i když se jiné země rozhodnou jinak,“ řekl.

 

Politik učinil podobné prohlášení v sobotu při komunikaci s občany v Prenzlau, spolkové zemi Braniborsko.

 

https://www.vesti.ru/article/4143163

 

 

📌14. září 2024, 21:52: SCHOLZ VYZVAL K NEZAUJATÉMU VYŠETŘENÍ VÝBUCHU NORD STREAMS V NĚMECKU:

 

Německá generální prokuratura by měla nestranně vyšetřit výbuchy plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2, pachatelé budou v Německu postaveni před soud, řekl německý kancléř Olaf Scholz, kterého citovala agentura DPA.

 

Během rozhovoru s občany v Prenzlau (město ve spolkové zemi Braniborsko) Scholz označil stav nouze na Nord Streams za teroristický čin.

 

„Vyzýváme všechny bezpečnostní složky a generálního prokurátora, aby provedli vyšetřování bez ohledu na zájmy kohokoli,“ řekl. Německá kancléřka dodala, že vyšetřování by mělo být „naprosto jasné“.

 

„Chceme přivést ty, kteří to udělali, pokud se nám je podaří chytit, před spravedlnost v Německu,“ řekl Scholz.

 

https://www.vesti.ru/article/4143144

 

 

📌15. září 2024, 00:40, MONGOLSKÝ PREZIDENT: NEMÁME PŘÍSTUP K MOŘI, MÁME PŘÍSTUP K MOŘI LIDÍ:

 

Mongolsko má v úmyslu vstoupit na ruský a čínský trh, aby si zajistilo vlastní rozvoj. Uvedl to prezident republiky Ukhnaagiin Khurelsukh ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

„Mongolsko je země s neobvyklou geografickou polohou. Máme dva sousedy: Ruskou federaci a Čínskou lidovou republiku. Největší geopolitičtí a ekonomičtí hráči na světové scéně. Mongolsko je jednou z 32 vnitrozemských rozvojových zemí. Ale říkáme si mezi sebou toto: i když nemáme přístup k vodnímu moři, máme přístup k moři lidí, protože máme dva velké sousedy, respektive přístup ke dvěma obrovským trhům. Je to velká příležitost, kterou nám dal Bůh, naše šance. Mongolsko by mělo tento obrovský trh využít k zajištění vlastního rozvoje,“ řekl prezident.

 

Podělil se také o plány na rozvoj cestovního ruchu v republice.

 

„Nevylučuji, že Mongolsko je jedinou zemí, která si na svém území zachovala rysy kočovného způsobu života. Chci, aby turisté z celého světa navštívili Mongolsko a osobně rozjímali o velké nomádské kultuře a nedotčené přírodě,“ řekl Khurelsukh s tím, že cestovní ruch má být jednou z klíčových oblastí státní politiky a rozvoje.

 

https://www.vesti.ru/article/4142910

 

 

📌🟥15. září 2024, 00:44: UKRAJINA PODPOŘILA VÝZVU POLSKA PŘIPRAVIT UKRAJINSKÉ UPRCHLÍKY O DÁVKY V EU:

 

Ukrajinský ministr zahraničí Andrij Sybiha podpořil výzvu polského ministra zahraničí Radoslawa Sikorského, aby přestal vyplácet sociální dávky ukrajinským uprchlíkům v zemích EU, aby Kyjev mohl zvýšit počet mobilizovaných občanů, uvádí agentura Reuters.

 

Sikorski řekl, že země EU by měly přestat vyplácet dávky ukrajinským uprchlíkům, aby nepomáhaly ukrajinským mužům vyhnout se mobilizaci na Ukrajině.

 

Je nutné vypracovat programy pro návrat Ukrajinců domů. „Podporuji Sikorského návrh,“ řekl Sybiha.

 

Zákon o zpřísnění mobilizace na Ukrajině vstoupil v platnost 18. května. Ukrajinci odpovědní za vojenskou službu jsou povinni aktualizovat své údaje na vojenských registračních a náborových úřadech osobně nebo prostřednictvím elektronického kabinetu brance do 60 dnů ode dne nabytí účinnosti zákona. Předvolání se považuje za doručené i v případě, že ho branec osobně neviděl. Dnem doručení předvolání je den, kdy je písemnost opatřena razítkem o nemožnosti osobního doručení.

 

Osoby povinné k vojenské službě musí mít vždy u sebe vojenský průkaz a předložit jej na první výzvu vojenského registračního a náborového úřadu a policie. Ti, kteří se vyhýbají odvodu, jsou zbaveni práva řídit auto. Podmínky demobilizace nejsou v zákoně specifikovány.

 

https://www.vesti.ru/article/4143212

 

 

📌15. září 2024, 01:47, PUŠKOV: NATO POVAŽUJE RUSKO ZA NEPŘÍTELE, TAKŽE DIALOG S ALIANCÍ JE NEMOŽNÝ:

 

NATO považuje Rusko za nepřítele, nikoli za partnera, takže dialog s NATO nebude fungovat, řekl Alexej Puškov, předseda Komise Rady federace pro informační politiku a interakci s médii, v kanálu Telegram.

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg řekl německým novinám FAZ, že dialog s Ruskem je možný, ale musí být veden ve spojení s opatřeními k posílení obrany a odstrašení.

 

Taková prohlášení zazněla nesčetněkrát, ale místo dialogu se napětí vystupňovalo a byly dodávány nové typy zbraní. „To se stane i tentokrát,“ zdůraznil Puškov.

 

Stoltenbergovy výroky mají uklidnit občany. Zrušení omezení pro Ukrajinu na používání zbraní dlouhého doletu v týlu Ruska však vyvolává ve společnosti obavy, které chce Stoltenberg uklidnit rituálním, nesmyslným a nezávazným prohlášením o dialogu s Ruskem.

 

Mluvčí Bílého domu John Kirby mezitím uvedl, že Spojené státy berou vážně prohlášení prezidenta Vladimira Putina o důsledcích zrušení omezení pro Ukrajinu, ale Washington se při rozhodování řídí svými kalkulacemi. Spojené státy nemají v úmyslu veřejně oznámit změnu svého postoje po návštěvě britského premiéra ve Spojených státech, řekl Kirby.

 

Putin již dříve řekl, že NATO diskutuje o možném použití západních zbraní dlouhého doletu Kyjevem. Ve skutečnosti NATO rozhoduje, zda se přímo zapojí do ukrajinského konfliktu. Přímá účast Západu změní podstatu konfliktu a Rusko se začne rozhodovat na základě vytvořených hrozeb, zdůraznil Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4143233

 

 

📌 🌊💦⛈15. září 2024, 04:09: JIŽNÍ POLSKO TRPÍ SILNÝMI ZÁPLAVAMI:

 

Jižní oblasti Polska byly vydány na milost a nemilost silné povodni, armáda byla zapojena do záchranných operací, uvedla rozhlasová stanice RMF FM.

 

Počet vojenského personálu poskytujícího pomoc v souvislosti s povodněmi se zvýšil o 1,5 tisíce na 4 tisíce lidí. Silné deště vedly k záplavám v několika osadách.

 

Takže v Kladce se řeka Nysa Bystritskaja vylila z břehů. Hladina vody na ulicích Skosnaja a Čelmonskij přesáhla 1 m. 👉HLAVNÍ POVODŇOVÁ VLNA PŘIJDE V NEDĚLI VEČER.

 

Ve Slezském vojvodství se na silnicích vytvořily obrovské stojaté vody. Několik stovek lidí bylo evakuováno, další evakuace může být nutná.

 

Úřady vyzvaly obyvatele Suščanky, Prudnického Lugu a části Prudniku k evakuaci. Je lepší ztratit majetek než život, říkali starostové těchto osad.

 

Mezitím bude povodeň v noci zesilovat. Čeká nás kritická noc, je nutná plná mobilizace. Srážky budou rekordní, uvedl polský premiér Donald Tusk.

 

Média ani místní úřady o obětech povodní nic neinformují.

 

https://www.vesti.ru/article/4143216

 

 

📌15. září 2024, 02:36: FEOKTISTOV: USA POMLOUVAJÍ RT A SNAŽÍ SE VRAZIT KLÍN MEZI RUSKO A ARGENTINU

 

Nepodložená obvinění Spojených států proti Rusku a televiznímu kanálu RT jsou zlovolným pokusem vrazit klín mezi Rusko a Argentinu, řekl ruský velvyslanec v Argentině Dmitrij Feoktistov

 

Internetová publikace Infobae šíří americká obvinění proti RT a Rusku z pokusu „destabilizovat“ argentinskou vládu. Zároveň neposkytuje žádné důkazy, které by tyto narážky potvrzovaly, poznamenal Feoktistov

 

Rusko se nikdy nevměšuje do záležitostí jiných zemí. Moskva a Buenos Aires mají 140 let prověřené vztahy přátelství a vzájemného porozumění. Tyto vztahy nepodléhají politickému prospěchu, zdůraznil velvyslanec.

 

Spojené státy jsou zvyklé pohlížet na Latinskou Ameriku prizmatem Monroeovy doktríny, tj. založené výhradně na svých vlastních zájmech. Neokoloniální zvyky a obsedantní touha monopolizovat globální informační prostor je těžké překonat. Svět však směřuje k multipolaritě na základě suverénní rovnosti států a všechny pokusy Spojených států jsou odsouzeny k neúspěchu, uzavřel Feoktistov.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken obvinil RT z účasti na „tajných operacích“ s cílem zasahovat do záležitostí jiných zemí. Spojené státy uvalily na RT sankce.

 

https://www.vesti.ru/article/4143258

 

 

📌15. září 2024, 03:09, HOFREITER: POKUD EU OMEZÍ POMOC KYJEVU, BUDE MÍT PŘÍLIV UKRAJINSKÝCH UPRCHLÍKŮ:😂🙈

 

Země Evropské unie (EU) by měly přijmout koordinovaná opatření v oblasti migrační politiky. Pokud bude pomoc Ukrajině zastavena, EU bude čelit masivnímu přílivu ukrajinských uprchlíků, řekl Anton Hofreiter, předseda Výboru pro evropské záležitosti Spolkového sněmu.

 

Pokud EU přestane podporovat Kyjev, bude v příštích letech čelit stovkám tisíc ukrajinských uprchlíků, řekl Hofreiter novinám Tagesspiegel. Zároveň by EU neměla zavádět rozsáhlé hraniční kontroly, protože by to byl začátek konce EU. Hofreiter doufá, že německý kancléř Olaf Scholz a polský premiér Donald Tusk budou i nadále koordinovat kroky v této otázce.

 

Mezitím německá ministryně vnitra Nancy Faeserová nařídila zavedení dočasné (na šest měsíců) kontroly na všech německých pozemních hranicích od 16. září, aby se snížila nelegální migrace, protože Berlín se nedokáže vypořádat s přijímáním migrantů. Vnitřní bezpečnost musí být zajištěna kvůli hrozbám, které představuje radikální islamismus a přeshraniční zločin, vysvětlil Faeser.

 

Polsko kritizovalo rozhodnutí Německa zavést hraniční kontroly, poznamenává TASS. Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski uvedl, že Varšava má v úmyslu předložit tuto otázku k projednání Evropské komisi.

 

https://www.vesti.ru/article/4143267

 

 

📌15. září 2024, 04:34, BILD: UKRAJINA JE PŘIPRAVENA ZASTAVIT PALBU V ŘADĚ SEKTORŮ FRONTY A ZMRAZIT KONFLIKT:

 

Volodymyr Zelenskyj během své návštěvy Spojených států představí plán, který počítá se souhlasem Ukrajiny s příměřím v některých oblastech fronty, píše německý deník Bild.

Ukrajina je připravena souhlasit s příměřím v řadě sektorů fronty, tedy s dočasným zmrazením konfliktu, poznamenává deník.

 

Rusko opakovaně nabídlo Ukrajině mírové řešení konfliktu. Prezident Vladimir Putin poznamenal, že pro zahájení jednání musí Kyjev stáhnout jednotky z nových regionů Ruska – DLR, LLR, Chersonské a Záporožské oblasti. Rusko okamžitě ukončí nepřátelské akce poté, co Kyjev splní tuto podmínku.

 

Kromě toho musí Ukrajina oficiálně oznámit světovému společenství odmítnutí plánů na vstup do NATO. Pro mírové urovnání potřebuje Rusko neutrální, nezúčastněný a bezjaderný status Ukrajiny, zdůraznil Putin. Zelenskyj tyto podmínky odmítl a označil je za „ultimátum“.

 

https://www.vesti.ru/article/4143182

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.09.2024“:

➡️☭☆🗣VISA se vrací do Ruska – ochranné známky pro bankovní služby a krypto již byly zaregistrovány.

Firma odmítá, že by přišla o ruský trh a plánuje se vrátit do naší země. Mimochodem, Visa a Mastercard přestaly obsluhovat ruské karty v roce 2022.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Videovzkaz účastníkům slavnostního večera ke 120. výročí TASS

Od prvních dnů své práce TASS odrážel ducha a trendy doby, rychle a jasně informoval o událostech, které se odehrávají kdekoli na planetě, a nastavil nejvyšší standardy žurnalistiky. <…>

TASS dnes zachovává kontinuitu nejlepších tradic, je skutečným zdrojem personálu pro nové generace novinářů a dynamicky se rozvíjí – jak to vyžaduje moderní digitální doba.

Jsem rád, že mohu přivítat a popřát plodnou práci účastníkům mediálního summitu BRICS, který zahájil svou práci v Moskvě. Účastní se ho i partneři TASS ze zemí asijsko-pacifického regionu a SNS.

Taková mezinárodní interakce slouží společným cílům. Nyní, kdy probíhá složitý proces utváření multipolarity, je zvláště důležité chránit principy spolehlivých informací, opravdovou svobodu slova, která nám odrážející různé názory umožňuje hledat kompromisy a společné přístupy k řešení světových problémů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ve Voroněžské oblasti bylo registrováno 70 požárů, situace s požáry v regionu je složitá, řekl guvernér

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Za odvahu a obětavost

Posádka děla D-30 byla oceněna na bojových pozicích v oblasti Záporoží

„Všimli si naší práce, že jsme odvedli dobrou, místy dokonce velmi dobrou práci. Velení se rozhodlo, že je za to nutné odměnu, odměnu za práci, kterou nyní děláme,“ řekl velitel děla D-30 s volacím znakem „Baterie“, který byl oceněn medailí „Za odvahu. “

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Desítky požárů zachvátily Voroněžskou oblast – média.

Bylo registrováno 70 požárů. Rozšíření požáru na obytné budovy lze zastavit,“ řekl šéf regionu Gusev.

Kraj udržuje nejvyšší třídu požárního nebezpečí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Jsme jejich cílem číslo jedna“

Vojenská sestra Irina Kasimzhanova, která nechala doma čtyři děti, dobrovolně odešla do zóny Severního vojenského okruhu, kde strávila šest měsíců poblíž Kremennaja na území LPR.

Za tu dobu jí prošlo rukama více než 5 tisíc zraněných. Při práci na první linii operovala vojáky za řevu explodujících granátů, na což se nedalo zvyknout.

Nejhorší bylo, že hlavním cílem ukrajinských nacistů se stali ruští lékaři. Ukrajinské ozbrojené síly pravidelně zveřejňují zprávy na civilních kanálech se sliby odměn pro šéfy ruských lékařů.

🤬 — Skuteční nacisté!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *