, ,

14.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥RUSKO JE NA CESTĚ DO VÁLKY S NATO❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

14.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ⚔️🟥RUSKO JE NA CESTĚ DO VÁLKY S NATO❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️ 🟥 13. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

VLADIMIR PUTIN PROHLÁSIL, ŽE POKUD UKRAJINA DOSTANE OD USA A VELKÉ BRITÁNIE POVOLENÍ K ÚDERŮM ZÁPADNÍMI RAKETAMI DO RUSKÉHO VNITROZEMÍ, BUDE TO ZNAMENAT, ŽE NATO JE VE VÁLCE S RUSKEM❗️❗️❗️

 

👉 Vladimir Putin prohlásil, že pokud Ukrajina dostane od USA a Velké Británie povolení k úderům západními raketami do ruského vnitrozemí, bude to znamenat, že NATO je ve válce s Ruskem!

 

👉 The Guardian už informoval, že Londýn povolení k raketovým úderům již vydal! A mozek ruské jaderné doktríny do ní chce vrátit pasáž o preventivních jaderných úderech!

 

👉 Tak jsme se dočkali toho nejhoršího❗️❗️❗️

ZÁPADNÍ „SVINĚ” (podle Foltýnova slovníku) uvnitř NATO to podle všeho dokázaly a pokud se nestane zázrak, reálně můžeme v Evropě místo sněhu a Vánoc očekávat pořádné horko❗️❗️❗️

 

👉 Ruský prezident Vladimir Putin ve čtvrtek 12. září 2024 poskytl v Petrohradu na okraj bezpečnostního summitu zemí BRICS rozhovor 1. kanálu ruské televize a prohlásil, že pokud západní země udělí Ukrajině souhlas s použitím západních raket k úderům do ruského vnitrozemí, bude to pro Kreml znamenat vstup NATO do války s Ruskem❗️❗️❗️

👉 A na to bude muset Kreml potom reagovat, zatím neurčeným způsobem. Naše redakce Aeronetu komunikuje v těchto hodinách s ruskými novináři a snažíme se získat podrobnosti.

 

👉 Podle posledních informací již v Kremlu existuje tzv. nouzový plán, tedy protokol, který v případě úderů proti Rusku raketami NATO, které budou řízeny a programovány vojáky NATO a rovněž naváděny satelity NATO, aktivuje smlouvu o kolektivní obraně s Běloruskem. O dalších možnostech jako je smlouva CSTO s Kazachstánem a dalšími postsovětskými státy se zatím neuvažuje. Otazník je nad smlouvu o kolektivní bezpečnosti s KLDR, která byla podepsána teprve nedávno při návštěvě Vladimira Putina v Pchjongjangu. Rakety dlouhého dosahu jsou totiž programovány vojáky NATO a navigovány během letu pomocí satelitů NATO.

 

🟥PUTIN: „VYPÁLENÍ RAKET PROTI RUSKÉMU VNITROZEMÍ BUDE ZNAMENAT PŘÍMÝ VSTUP NATO DO VÁLKY S RUSKEM“ ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Vladimir Putin v krátkém rozhovoru vysvětlil, že ukrajinští vojáci nemají přístup k programování letových tras a trajektorií těchto raket, 👉 programování a zadávání tras provádí vojáci zemí NATO a letové dráhy řídí tzv. velící letová centra NATO 👉 rozmístěná po celé Evropě.

 

🟥VYSTŘELIT TAKOVÉ RAKETY NA RUSKO ZNAMENÁ VSTUP NATO DO VÁLKY NEJEN NA UKRAJINĚ, ALE PŘÍMÝ VSTUP NATO DO VÁLKY S RUSKEM❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Aby situace byla ještě výbušnější, tak britský list The Guardian již informoval s odkazem na interní zdroje, že Londýn již Kyjevu vydal souhlas s použitím britských raket Shadow Storm 👉 k úderům v hloubi Ruska.

 

🟥POKUD JE TO PRAVDA, STOJÍME PRAKTICKY KROK OD VSTUPU NATO DO VÁLKY S RUSKEM❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 A to naprosto bez přehánění, protože Vladimir Putin to již nyní oficiálně potvrdil v rozhovoru. Už nejde o spekulaci, ale o potvrzený fakt, že Kreml bude považovat výstřely těchto raket proti Rusku za otevřený vstup zemí NATO do války s Ruskem❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Podle Guardianu se totiž WASHINGTON A LONDÝN 👉 již rozhodly, že Kyjev použije rakety dlouhého doletu 👉 k úderům hluboko uvnitř Ruska, a nyní tento příběh šíří prostřednictvím médií jako je The Guardian, prohlásil ruský senátor Alexej Puškov. Neočekává se však, že by Londýn tento krok oznámil veřejně, tvrdily zdroje.

 

🟥 „ROZHODNUTÍ O ÚDERU NA RUSKÉ ÚZEMÍ SE ZJEVNĚ PŘIPRAVUJE,” napsal ve středu Puškov na Telegramu.

 

👉 „JE O TOM PŘÍLIŠ MNOHO ROZHOVORŮ A NÁZNAKŮ, NEŽ ABY SE TO DALO ZVRÁTIT❗️❗️❗️

I když se to ještě neuskutečnilo, vypadá to, že to bude otázka několika dní. Únik informací prostřednictvím deníku The Guardian není náhodný❗️❗️❗️ VEŘEJNÉ MÍNĚNÍ SE PŘIPRAVUJE❗️❗️❗️”

 

👉 Omezení použití zbraní dodávaných Západem byla původně zavedena proto, aby USA a jejich spojenci mohli tvrdit, že se přímo neúčastní konfliktu s Ruskem, a přitom vyzbrojit Ukrajinu za 200 miliard dolarů.

 

👉 Londýn podle informací The Guardian již povolení k pálení raket na Rusko vydal

Kyjev však již od května požaduje zrušení těchto omezení od května, 👉 což zatlačilo USA a Velkou Británii do kouta a 👉 k volbě jedné ze dvou variant.

 

👉 Buď ukončit podporu Ukrajině a válku tak prohrát, anebo povolit údery západními raketami na Rusko, a tím de facto vstoupit do války s Ruskem.

 

🟥ZDÁ SE, ŽE BYLA ZVOLENA DRUHÁ VARIANTA, KONSTATUJE HROZIVĚ PUŠKOV.

 

🟥 STOJÍME TEĎ UŽ DOOPRAVDY NA PRAHU III. SV. VÁLKY, komentují vývoj situace ruští novináři.

 

🟥 Už to není „JAKO” na prahu války, 👉 teď UŽ JE TO DOOPRAVDY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 A olej do ohně eskalace přilil i někdo, jehož jméno v Kremlu a v okolí vyvolává mrazení a husí kůži.

 

👉 Sergej Karaganov jako autor ruské jaderné doktríny z roku 2000 prohlásil, že doktrína je již zastaralá a měla by se aktualizovat. Rusko by mělo si znovu vyhradit právo na preventivní jaderné údery proti nepřátelům, pokud je ohrožena bezpečnost Ruska.

👉 Preventivní použití jaderných zbraní Ruskem přitom zrušila právě Karaganova doktrína v roce 2000. Nyní její autor a zákulisní Putinův poradce vyzývá k její změně.

 

👉 Ruská jaderná doktrína musí být naléhavě revidována, aby umožnila jadernou odpověď na jakoukoli velkou vojenskou agresi proti zemi, prohlásil ve středu bývalý poradce Kremlu

 

👉 Sergej Karaganov. Bývalý zahraničněpolitický poradce zástupce šéfa ruské prezidentské administrativy řekl deníku Kommersant, že stávající dokument je „žalostně zastaralý” a již neslouží jako účinný odstrašující prostředek.

 

👉 Karaganov vyzval ke změně ruské jaderné doktríny a k návratu odstavce o preventivních jaderných úderech

 

👉 Ruská jaderná doktrína, přijatá v roce 2000 a poté mírně aktualizovaná v roce 2020, nepočítá s preventivními jadernými údery a předpokládá použití jaderných zbraní pouze ve „výjimečných případech” tváří v tvář „ohrožení suverenity a územní celistvosti” země.

 

👉 Podle Karaganova se tento přístup stal téměř zbytečným a fakticky „vyloučil” faktor jaderného odstrašení z vojenského a zahraničněpolitického arzenálu Ruska,

👉 což prý potvrdily i výroky českého náčelníka generálního štábu 👹 Karla Řehky o tom, že Ruska se není potřeba bát, protože jen straší. 🙈

👉 To je podle Karaganova nejlepší příklad toho, že ruskou jadernou doktrínu je potřeba urychleně změnit a přijmout možnost preventivních jaderných úderů na utišení protiruských válečných procesů v Evropě.

 

👉 „Dovolili jsme, aby se situace zhoršila do bodu, kdy se naši protivníci domnívají, že jaderné zbraně nepoužijeme za žádných okolností,” řekl politolog.

 

👉 „Mít jaderné zbraně, aniž byste byli schopni přesvědčit své nepřátele, že jste připraveni je použít, je sebevražda.

 

👉 Neexistence účinné politiky jaderného odstrašení „by uvrhla svět do série válek, které by se nevyhnutelně změnily v jaderné a skončily by třetí světovou válkou,” domnívá se Karaganov.

 

👉 A dodává, že by k tomu mohlo dojít „během několika let.

 

👉 „Hlavní cíl doktríny by měl spočívat v přesvědčení všech současných i budoucích nepřátel, že Rusko je připraveno použít jaderné zbraně.”

 

👉 Jeho slova zazněla v souvislosti s pokračujícím ukrajinským vpádem do ruské Kurské oblasti a pokusy Kyjeva získat povolení k použití západních raket dlouhého doletu k úderům hluboko uvnitř země.

 

🟥KREML ČEKAL S RAZANTNÍ ODEZVOU TAK DLOUHO, AŽ NATO VTRHLO DO KURSKU A TEĎ CHCE STŘÍLET NA RUSKO RAKETY:

 

👉 Na takové hrozby je prý potřeba odpovědět jádrem, tedy asymetrickou odvetou.

 

👉 „Je nejvyšší čas prohlásit, že jakýkoli masivní úder proti našemu území nám dává právo odpovědět jaderným úderem,“ trvá na svém Karaganov.

 

👉TEDY NEBUDE POTŘEBA ČEKAT NA TO, AŽ RUSKO BUDE NA KOLENOU. Vyzval také Moskvu, aby v příští doktríně jasně definovala „kroky jaderné eskalace” a nenechala protivníky Ruska na pochybách, zda je připraveno použít svůj jaderný arzenál a kdy.

PREZIDENT VLADIMIR PUTIN V TÉTO OTÁZCE OPAKOVANĚ PROJEVIL ZDRŽENLIVĚJŠÍ POSTOJ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ 👋👋👋

 

👉V rozhovoru s Karaganovem na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru v červnu prezident řekl, že Rusko se „neohání” jadernými zbraněmi a vyjádřil naději, že „nikdy nedojde” k jaderné výměně mezi Moskvou a Západem.

 

👉Moskva „nemá důvod o použití jaderných zbraní ani uvažovat“, řekl tehdy a vyzval ruské představitele, aby se tématu jaderných zbraní ani “nedotýkali“, pokud to nebude nezbytně nutné.

 

👉Později ale v červnu Putin už řekl, že Rusko „zatím nepotřebuje preventivní úder, protože nepřítel bude zaručeně zničen při odvetném úderu.”

 

👉Nevyloučil však změny doktríny. A právě teď podle všeho na změnu doktríny přišel pravý čas.

 

🟥RUSKO JE NA CESTĚ DO VÁLKY S NATO❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

🟥ŠÍLENÉ BESTIE V LONDÝNĚ, VE WASHINGTONU A V NATO TO PODLE VŠEHO NAKONEC OPRAVDU DOKÁŽÍ A ZATÁHNOU EVROPU DO III. SV. VÁLKY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️👺👺👺👺👺

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/vladimir-putin-prohlasil-ze-pokud-ukrajina-dostane-od-usa-a-velke-britanie-povoleni-k-uderum-zapadnimi-raketami-do-ruskeho-vnitrozemi-bude-to-znamenat-ze-nato-je-ve-valce-s-ruskem/          

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 🟥 13. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

NĚMECKO OBRACÍ NA OBRTLÍKU: PROČ NÁHLE CHCE BÝT SCHOLZ MÍROTVORCEM UKRAJINY?

 

👉HOSPODÁŘSTVÍ MU JDE KE DNU❗️❗️❗️

👉I CELÁ EU SE MĚNÍ NA TŘETÍ SVĚT❗️❗️❗️

👉VŠE VYSÁVAJÍ USA❗️❗️❗️

👉NEJEN DRAGHI CHCE VYŘEŠIT KVADRATURU KRUHU❗️❗️❗️

👉JINAK SE PRÝ EU ROZPADNE❗️❗️❗️

👉KÉŽ❗️❗️❗️

 

👉Tomáš Bican přináší analýzu stavu ekonomiky Evropské unie a katastrofálních vyhlídek německého průmyslu jako důsledek slavného Green Dealu a dalších „kuriozit“ progresivismu, k nimž bruselské a německé elity nejprve dotlačily ostatní státy EU – a teď nevědí, co s tím, jenže na zpátečku je už pozdě❗️❗️❗️

 

👉 Podle názoru analytika Gavina Mortimera zveřejněného v britském The Spectator povede rozsah úpadku EU k jejímu rozpadu.

👉 Masová imigrace,

👉 drahá energie,

👉 zelená agenda,

👉 rostoucí vojenské výdaje a

👉 prudký pokles konkurenceschopnosti Evropy

👉 podkopávají sociální soudržnost a strany zklamaných voličů považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

 

🟥EVROPA SE NYNÍ MĚNÍ Z PRVNÍHO SVĚTA NA TŘETÍ SVĚT.

 

👉 Uvědomila si to Scholzova vláda a snaží se na poslední chvíli změnit politiku, nebo je to jen politický kalkul zoufalé vlády semaforů❓

👉 A není už příliš pozdě

 

👉 TOMÁŠ BICAN přináší analýzu stavu ekonomiky Evropské unie a katastrofálních vyhlídek německého průmyslu jako důsledek slavného Green Dealu a dalších „kuriozit“ progresivismu, k nimž bruselské a německé elity nejprve dotlačily ostatní státy EU – a teď nevědí, co s tím, jenže na zpátečku je už pozdě❗️❗️❗️

 

👉 Podle názoru analytika Gavina Mortimera zveřejněného v britském The Spectator povede rozsah úpadku EU k jejímu rozpadu.

Masová imigrace, drahá energie, zelená agenda, rostoucí vojenské výdaje a prudký pokles konkurenceschopnosti Evropy podkopávají sociální soudržnost a strany zklamaných voličů považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

 

👉 Evropa se nyní mění z prvního světa na třetí svět. Uvědomila si to Scholzova vláda a snaží se na poslední chvíli změnit politiku, nebo je to jen politický kalkul zoufalé vlády semaforů?

 

🟥A NENÍ UŽ PŘÍLIŠ POZDĚ❓❓❓

 

👉 Podle mnoha analytiků je změna postojů německé vlády ke konfliktu na Ukrajině, energetice, obchodním vztahům a migraci Scholzovou reakcí na vítězství Alternativy pro Německo v durynských volbách minulý týden. Tento úspěch byl posledním evropským triumfem stran, které někteří označují za populistické, jiní za krajně pravicové a další za nacionalistické. Vyberte si sami. Můžeme je však směle označit za strany zklamaných voličů, kteří považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

Je to jako chtít vyřešit kvadraturu kruhu.

 

🟥TOTO ROZČAROVÁNÍ JIŽ SDÍLEJÍ I ELITY❗️❗️❗️

 

👉 V pondělí Mario Draghi, bývalý prezident Evropské centrální banky a oblíbenec evropských technokratů, zveřejnil 400stránkovou zprávu o konkurenceschopnosti, kterou si Evropská komise nechala vypracovat ještě v roce 2023.

👉 Krátce před jejím zveřejněním šéfka Evropské komise 👺 Ursula von der Leyenová na sociálních sítích uvedla, že „netrpělivě očekává“, co bývalý italský premiér řekne.

TO, CO SLYŠELA, SE JÍ VŠAK ZŘEJMĚ NELÍBILO.

 

👉 Draghi ve své zprávě vehementně odsoudil pomalost a nekonkurenceschopnost EU v novém století❗️❗️❗️

👉 Situace je tak špatná, že Draghi přiznal, že má „noční můry“ o budoucnosti Evropy, pokud se nepodaří zastavit hospodářský úpadek neboli „pomalou agónii“.

Zpráva sice tvrdí, že Evropa má vytvořeny základy pro to, aby se stala vysoce konkurenceschopnou ekonomikou, zároveň však přiznává, že navzdory tomu růst v EU zpomaluje v důsledku slábnoucího růstu produktivity, což zpochybňuje schopnost Evropy tyto ambice naplnit❗️❗️❗️

 

👉 Na tiskové konferenci, která toto oznámení doprovázela, Draghi uvedl, že pokles ekonomiky zastaví pouze „bezprecedentní“ reformy. „Poprvé od dob studené války bychom se měli skutečně obávat o sebezáchovu a důvody pro jednotnou reakci nebyly nikdy silnější,“ vysvětlil Draghi.

 

👉 Uvedl, že Evropa potřebuje minimálně 750 miliard eur dodatečných ročních investic, což představuje přibližně 5 % celkového HDP EU, má-li dohnat Ameriku a necouvnout před Čínou.

 

👉 DIAGNÓZA JE SKUTEČNĚ FATÁLNÍ: z 50 největších technologických společností na světě jsou pouze čtyři evropské. Pokud 27 členů EU nepřikládá jeho zprávě žádnou váhu, Draghi předpověděl chmurnou budoucnost: „Budeme si muset vybrat,“ řekl.

 

👉 „Nebudeme moci být lídrem v oblasti nových technologií, majákem odpovědnosti za klima a nezávislým hráčem na světové scéně.

👉 Nebudeme schopni financovat náš sociální model. Budeme muset zmírnit své cíle – alespoň některé, ne-li všechny.“

👉 Jinými slovy, Evropa se bude i nadále měnit ze součásti vyspělého světa na součást třetího světa.

 

👉 Proto se tolik voličů odvrací od tradičních mainstreamových stran, ať už 👉 ve Francii, 👉 Nizozemsku, 👉 Itálii nebo 👉 Německu.

Vidí, že životní úroveň klesá, zatímco chudoba, násilí a protiimigrační nálady jsou na vzestupu.

👉 Nejzávažnějším důvodem tohoto znepokojivého vývoje je však hospodářská situace v EU. Minulý měsíc německý ministr hospodářství Habeck prohlásil, že „německé ekonomice se daří dramaticky špatně“.

 

👉 Draghi ve své zprávě uvedl, že tři vnější podmínky

👉 obchod,

👉 energetika a

👉 obrana, které byly základem růstu v Evropě po skončení studené války, se vytrácejí.

 

👉 A právě těmito třemi oblastmi se zabývá americký podnikatel a ekonomický analytik Cyrus Janssen ve svém příspěvku na YouTube „Jak Amerika zničila německou ekonomiku“. 👉 Podrobně rozebírá důvody, které vedly k úpadku německé ekonomiky, a roli, kterou ve všech třech oblastech sehrála politika USA.

 

👉 Jen pro srovnání:

👉 V roce 2008 byly HDP eurozóny a USA srovnatelné:

14,2 bilionu USD a 14,8 bilionu USD v dnešních cenách.

V roce 2023 se HDP eurozóny zvýšil na něco málo přes 15 bilionů USD, zatímco HDP USA činil 26,9 bilionu USD.

EU A NĚMECKO PADÁ, RUSKO STOUPÁ.

 

👉 V loňském roce zaznamenalo Německo nejhorší růst HDP ze všech velkých ekonomik, a to o 0,2 %, přičemž nejvyšší růst vykázalo Rusko, a tento trend se nemění.

👉 Prognóza pro rok 2024 počítá s růstem německé ekonomiky o pouhých 0,2 %.

👉 Podle analytika Petera Caddleho z týmu Brussels Signal se dvě ze tří německých společností částečně nebo zcela přesouvají do zahraničí kvůli vysokým cenám energií, inflaci a nadměrné regulaci.

👉 To potvrzuje i společnost Delloitte, která uvádí, že až 67 % německých společností přesunulo alespoň část svých aktivit do zahraničí.

 

👉 Cyrus Janssen uvádí, že důvody tohoto německého hospodářského úpadku mají jednoho společného jmenovatele – politiku USA.

👉 V oblasti obchodu a snížení německého vývozu do Číny zmiňuje „TLAK USA“ na uzavření dvou továren německých průmyslových gigantů BASF a VW v čínské provincii Sin-ťiang kvůli údajnému vykořisťování ujgurského obyvatelstva této provincie.

 

👉 Tyto rozprávky šíří Meziparlamentní aliance pro Čínu (IPAC) se sídlem v USA, Národní nadace pro demokracii (NED) financovaná CIA a Open Society financovaná 👺 Sorosem❗️❗️❗️ 👉 Součástí politiky USA je tlačit na své spojence, aby se od Číny odpoutali.

👉 V roce 2016 Čína předstihla USA a stala se největším obchodním partnerem Německa. 👉 Německo je vysoce závislé na exportu a vyváží 80 % své produkce automobilů, z nichž 30 % směřuje do Číny.

👉 Pro srovnání, USA vyvážejí do zahraničí pouze 12 % automobilů vyrobených v USA.

 

🟥TO SI VŠIMLI BRZY, ŽE NEMAJÍ LEVNÝ RUSKÝ PLYN… ❗️❗️❗️

 

👉 Německo zažívá katastrofální recesi průmyslu. Výhodou německé ekonomiky byla levná ruská energie. Tato energie, která roztáčela kola německého průmyslu, je již dva roky pryč.

👉 V důsledku kolapsu německého průmyslu bude propuštěno přibližně 70 000 kvalifikovaných pracovníků.

VW ZAVÍRÁ DVĚ SVÉ NĚMECKÉ TOVÁRNY A DALŠÍ BUDOU NÁSLEDOVAT.

👉 V oblasti energetiky USA obviňují Německo ze závislosti na ruských palivech a tlačí na Německo, aby ukončilo projekt Nord Stream.

👉 Když sankce nezabraly, potrubí tohoto projektu byla jednoduše zničena, což bylo podle novináře S. Hershe, držitele Pulitzerovy ceny, tak jako tak dílem USA.

👉 Německá média o tom šokujícím způsobem mlčela a snažila se zničit Hershovu pověst.

 

👉 Před vypuknutím ukrajinského konfliktu Německo dováželo až 55 % levného plynu z Ruska, což mu umožnilo stát se průmyslovou velmocí.

👉 Ten byl z velké části nahrazen dovozem zemního plynu z USA za astronomické ceny, jak si stěžoval německý ministr hospodářství.

👉 FRANCIE SE PŘIPOJILA K NĚMECKÉMU OBVINĚNÍ, že USA využívají války na Ukrajině k prodeji předraženého plynu.

👉Tento plyn se navíc těží ekologicky extrémně škodlivým frakováním, což však Zeleným v německé vládě zřejmě nevadí.

👉 Je to přece „svobodný a demokratický“ plyn, i když ďábelsky špinavý a drahý.

 

👉 Nedávno prezident Putin na jednom ekonomickém fóru prohlásil, že nedokáže pochopit logiku Německa, které zoufale dováží ruský plyn plynovody přes Turecko a ve zkapalněném stavu a nemá odvahu spustit zbývající plynovod Nord Stream❗️❗️❗️

👉 A tak je dnes Starý svět závislý na plynu, který stojí čtyřikrát až pětkrát více než v USA.

 

👉 Z těchto důvodů bezprostředně po začátku konfliktu a zavedení sankcí iniciovaných USA došlo v Německu k dramatickému nárůstu cen plynu, 👉 což mělo pochopitelně dopad zejména na výkonnost německé ekonomiky, ale také na životní úroveň německých domácností, jejichž ceny se zdvojnásobily.

 

🟥NEJDE VŠAK JEN O NĚMECKO❗️❗️❗️

 

👉 Ceny energií v podnicích EU jsou dvakrát vyšší než u zahraničních konkurentů. Z tohoto důvodu klesá výroba v klíčových odvětvích, jako jsou chemický průmysl a ocelářství, v celé Evropě.

👉 Ceny elektřiny v Německu jsou ještě horší a jsou nyní nejvyšší na světě.

👉 Před dvaceti lety Německo pokrývalo třetinu své spotřeby energie jadernými elektrárnami.

👉Nyní uzavírá své poslední tři funkční jaderné elektrárny, což energetickou krizi v zemi ještě zhoršuje. Mezinárodní energetická agentura odhaduje, že DO ROKU 2025 BUDE ELEKTŘINA V EVROPĚ DVAKRÁT DRAŽŠÍ NEŽ V USA❗️❗️❗️

 

👉Další zátěží pro německý rozpočet jsou vojenské výdaje, které podle zprávy Greenpeace „Vyzbrojování Evropy“ vzrostly za posledních deset let o 42 % V DŮSLEDKU TLAKU USA NA PODPORU UKRAJINY a splnění 2% závazku NATO v oblasti zbrojení.

👉Německo si to však již nemůže dovolit❗️❗️❗️

 

🟥NELZE JIM VĚŘIT ANI DOBRÝ DEN❗️❗️❗️

 

👉I zde bychom asi měli hledat důvody, proč chce Scholz najednou urychlit mírová jednání o Ukrajině, a dokonce schválil Putinovu účast na nich. V žádném případě to však není altruistické. Zdá se, že tímto způsobem chce pouze zmírnit hrozící politickou a hospodářskou katastrofu.

👉Již 72 % Němců si myslí, že jeho vláda „selhává“, uvádí Lisa Haseldine v analýze pro The Spectator.

👉Německý kancléř Olaf Scholz zřejmě podlehl tlaku, aby snížil podporu Ukrajině a napravil vztahy s Ruskem. V rozhovoru pro německou televizní stanici ZDF Scholz uvedl, že mírová jednání o ukončení ukrajinského konfliktu nejsou možná bez účasti Ruska.

 

👉 „Jsem přesvědčen, že nyní je ten správný čas na diskusi o tom, jak můžeme dosáhnout mírového řešení této války,“ řekl Scholz.

👉 „S ukrajinským prezidentem se shodujeme na tom, že Rusko se musí účastnit jakýchkoli jednání.“

 

👉Scholz se takto vyjádřil po pátečním setkání s Volodymyrem Zelenským ve Frankfurtu, kde lídři jednali o „společném úsilí o dosažení spravedlivého a trvalého míru na Ukrajině“. Německé a ukrajinské vládní zprávy o této události jsou neurčité, ale potvrzují, že vedoucí představitelé jednali o „možných dalších krocích“ před dalším kolem mírových rozhovorů.

 

👉Scholzova zázračná proměna v otázce mírového řešení ukrajinského konfliktu tak byla zřejmě způsobena kromě katastrofálních výsledků německé ekonomiky také stejně katastrofálními (pro vládnoucí strany) výsledky voleb v Durynsku a Sasku na začátku tohoto měsíce.

👉Ty ukázaly, že podpora kancléřovy Sociálnědemokratické strany (SPD), stejně jako jeho koaličních partnerů, Svobodné demokratické strany a Zelených, se rozpadá.

👉Nový průzkum veřejného mínění, který v pátek zveřejnila televize ZDF, ukázal, že již 72 % Němců si myslí, že Scholzova vláda „selhává“.

 

👉V komunálních volbách si nejlépe vedla krajně pravicová Alternativa pro Německo a levicový Svaz Sáry Wagenknechtové. Obě strany jsou pro ukončení vojenské podpory Ukrajiny a zlepšení vztahů s Moskvou, což jsou myšlenky, které u voličů rezonují. Červnový průzkum časopisu Focus ukázal, že více než 80 % voličů Alternativy je pro „diplomatické řešení“ konfliktu.

 

👉Do příštích spolkových voleb v Německu zbývá něco málo přes rok.

👉Mnozí předpovídají, že se k moci dostane Křesťanskodemokratická unie (CDU), a Scholzova SPD se již v některých průzkumech propadla pod Alternativu pro Německo.

V důsledku toho se kancléř musí snažit hrozící katastrofu nějak zmírnit.

Dvanáct měsíců je příliš krátká doba na to, aby se zcela odstranily faktory, které odvádějí voliče od semaforské koalice do náruče Alternativy a Unie, ale změna taktiky v otázce Ukrajiny by mohla tento exodus alespoň dočasně zastavit.

 

👉Spíše než snaha zachránit německou ekonomiku a životní úroveň voličů se tedy za Scholzovou proměnou a totálním obratem skrývá špatná politická kalkulace – s cílem opět oklamat voliče.

 

https://volnyblog.news/nemecko-obraci-na-obrtliku-proc-nahle-chce-byt-scholz-mirotvorcem-ukrajiny/

 

 

 

📌 💨✈️ ☣️⚠️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥 13. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 13.9. 🟥PRVNÍ ANALÝZA „SAHARSKÉHO PRACHU“: TERORISTICKÝ POPLACH❗️❗️❗️

 

(autor: Ivo Sasek)

👉Ve svém projevu na Kla.TV z 11. května 2024 jsem poprvé vyslovil podezření, že nové srážky saharského prachu mohou mít více společného s použitím dlouho patentovaných meteorologických zbraní než se samotným saharským pískem.

 

👉Dnes vám předkládám první analytickou zprávu, která uvádí, že NEJMÉNĚ 26 PRVKŮ, Z NICHŽ NĚKTERÉ JSOU VYSOCE TOXICKÉ, SE S KAŽDÝM TAKZVANÝM SAHARSKÝM PRACHEM SNÁŠÍ NA NAŠE HLAVY❗️❗️❗️

 

☣️⚠️ALE NEJEN NA HLAVY, ALE I NA CELÉ NAŠE ZEMĚDĚLSTVÍ, NA NAŠE JEZERA, ŘEKY, ZAHRADÁCH, LOUKY, NA VŠECHNA NAŠE ZVÍŘATA, NA POPULACE HMYZU VE VZDUCHU, NA ZEMI I POD ZEMÍ.

 

🟥ALE POPOŘADĚ:

 

👉Nejprve bych vám rád znovu připomněl AMERICKÝ PATENT 9924640❗️❗️❗️

 

🟥A TO JE 👉JEN JEDEN Z DESÍTEK PODOBNÝCH PATENTŮ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

💨✈️ ☣️⚠️POPISUJE, JAK JSOU LETADLA BOEING UPRAVENA PRO PŘEPRAVU 25 TUN NÁKLADU NANOČÁSTIC PODOBNÝCH PÍSKU VE VÝŠCE 18 000 METRŮ❗️❗️❗️

 

🟥DŮVOD: OVLÁDÁNÍ A MANIPULACE S POČASÍM A KLIMATEM❗️❗️❗️

 

 

👉Pak bych rád znovu připomněl palivo NATO „JP 8„, které ZEDNÁŘSKÉ NATO již dávno PRODALO asi 90 % civilních letadel, tj. TÉMĚŘ VŠEM VELKÝM LETIŠTÍM NA SVĚTĚ❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

☣️⚠️Znepokojující jsou výsledky analýzy jmenovaných přídatných látek:

 

☣️⚠️V TĚCHTO VOJENSKÝCH PALIVECH BYLO ZJIŠTĚNO VYSOKÉ MNOŽSTVÍ:

👉hliníku,

👉barya,

👉berylia,

👉olova,

👉kadmia,

👉chromu,

👉kobaltu,

👉železa,

👉mědi,

👉molybdenu,

👉sodíku,

👉niklu,

👉stroncia,

👉titanu,

👉vanadu,

👉zinku a

👉cínu.

👉Také MNOHO OXIDŮ TĚCHTO KOVŮ A DALŠÍCH TOXICKÝCH LÁTEK❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

 

👉Tyto výsledky měření nás přivedly na myšlenku, že podobné látky by se snad mohly nacházet i v jemných prachových nanočásticích podobných písku.

 

👉Stovky milionů tun těchto látek již byly rozprašovány nad hlavami nás všech.

 

👉A že takzvaný saharský prachový déšť mohou být také srážky obsahující právě takové látky.

 

👉Odhalené patenty na manipulaci s počasím (tzv. PATENTY NA METEOROLOGICKÉ ZBRANĚ) popisují černé na bílém, jak se tyto nanočástice písku vznášejí v horních vrstvách atmosféry 👉až dva roky poté, co byly vyvrženy 👉a pak na nás postupně dopadají.

 

👉A já říkám: Buď potichu, nebo v kombinaci s deštěm, který pak padá na naše hlavy, ale také na hlavy našich blízkých, našich dětí❗️❗️❗️

 

👉A pak také vygumují naše solární zařízení, potřísní všechny naše dopravní prostředky, otráví všechna naše pole a, a, a, a❗️❗️❗️

 

👉Než se dostanu k výsledkům analýz takzvaného saharského prachového deště, musím také znovu poukázat na rozsáhlé experimenty s lidmi v USA v roce 1994, které byly například již dávno odhaleny❗️❗️❗️

 

🟥MUSÍM TO UDĚLAT PROTO, ABYSTE DOSTATEČNĚ POCHOPILI, ŽE TAKOVÉ KRUTÉ POKUSY NA LIDECH VE SKUTEČNOSTI PROVÁDĚJÍ VLÁDY A PAK JE KRYJE SOUDNICTVÍ❗️❗️❗️

 

👉A zde se jedná pouze o špičku ledovce, kterou již svobodní osvícenci odhalili:

 

V ROCE 1994 BYLI NEDOBROVOLNÝMI TESTOVANÝMI SUBJEKTY OBČANÉ USA – CELÁ MĚSTA❗️❗️❗️

 

🟥CO SE STALO

 

💨✈️ ☣️⚠️Vojenská letadla je záměrně dlouhodobě postřikovala jedem, protože armáda údajně chtěla zjistit, co se stane – protože bojové látky se musí testovat, než se použijí na „nepřítele„❗️❗️❗️

 

👧🏻👶🏼🚿✈️Dokonce i základní škola s dětmi byla PO DOBU TŘÍ MĚSÍCŮ KAŽDÝ DEN záměrně postřikována👉 sulfidem zinečnatokadmiovým.

👉Tyto dvě látky si zapište, protože za chvíli se o nich dozvíte více.

💨✈️ ☣️⚠️DŮSLEDKY SAMOTNÉ MLHY ZE SULFIDU ZINEČNATÉHO A KADMIA BYLY DĚSIVÉ❗️❗️❗️

 

👉🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️Polovina celé školní třídy v důsledku toho doslova zemřela,

👉zatímco druhá polovina trpěla vážnými nemocemi, sterilizací a dalšími postiženími❗️❗️❗️

 

👧🏻👶🏼Těmto bezbranným obětem, malým dětem, se později, když vyrostly, samy narodily těžce postižené děti atd❗️❗️❗️

 

👉A na tomto místě prosím pochopte, že zde nemluvíme o pouhých konspiračních teoriích, ale MLUVÍME O ZLOČINECH SPÁCHANÝCH CELÝMI VLÁDAMI A JEJICH JUSTICÍ, KTERÉ BYLY JIŽ DÁVNO PŘIZNÁNY, ALE NIKDY ŘÁDNĚ POTRESTÁNY A ZVEŘEJNĚNY. 👺

 

👉Na dotaz dříve uvedli, že letadla pouze rozprašují neškodné chemikálie. 👺

 

👉Mimochodem, 👺 NAŠE VLÁDY NÁM DÁVAJÍ STEJNÉ ODPOVĚDI, když se jich ptáme na obsah milionů tun rozprašovaných nanočástic.

 

👉A vůbec se neozývají hlasy proti tzv. saharskému prachovému dešti – a to ani v našich mainstreamových médiích.

 

🟥NYNÍ VŠAK K ŠOKUJÍCÍM VÝSLEDKŮM ANALÝZY, KTERÉ NÁM PŘEDLOŽILI NEZÁVISLÍ VYŠETŘOVATELÉ Z BOSNY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Původní dokumenty se zobrazují na pozadí.

 

👉Nechali provést srovnávací analýzu původního saharského písku a údajného saharského písku ze srážek v Bosně a Hercegovině.

 

👉Zajímala je pouze otázka, zda se v takzvaném „SAHARSKÉM PRACHOVÉM DEŠTI“ mohou vyskytovat toxické prvky.

👉Něco, co škodí nám nebo našemu ekosystému.

👉A to je přesně to, co měly vlády dělat.

👉Protože však žádný z nich nepodnikl žádné kroky, byla následující analýza provedena na soukromé bázi.

 

🟥TAKŽE JSTE KROMĚ PŮVODNÍHO SAHARSKÉHO PÍSKU POSLALI DO ÚSTAVU PRO CHEMICKÉ PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ V TUZLE I VZOREK PÍSKU Z LUKAVCE❗️❗️❗️

 

👉 „Dne 6. května 2022 jsme odeslali dva vzorky do Ústavu chemického procesního inženýrství v Tuzle:

👉Vzorek písku z břehu jezera v jižním Tunisku a vzorek písku z Dobošnice Donji u Lukavce, který byl odebrán 7. dubna 2022 po červeném „krvavém dešti“.“ … který byl pořízen 7. dubna 2022 po tzv. saharském dešti.

👉Tento vzorek je nesmírně důležitý, protože v Bosně vane vítr 💨 převážně ze západu, a proto srážky v Lukavci nemohly být ovlivněny výfukovými plyny z průmyslu nebo tepelných elektráren apod.

 

☣️⚠️A JE TO TADY:

 

☣️⚠️V ANALYZOVANÉM TZV. SAHARSKÉM PRACHOVÉM DEŠTI BYLO NALEZENO NEJMÉNĚ 26 NÁSLEDUJÍCÍCH PRVKŮ, Z NICHŽ NĚKTERÉ JSOU VYSOCE TOXICKÉ:

👉Hliník,

👉arsen,

👉bór,

👉baryum,

👉berylium,

👉vizmut,

👉kobalt,

👉chrom,

👉měď,

👉železo,

👉lithium,

👉mangan,

👉molybden,

👉nikl,

👉olovo,

👉antimon,

👉selen,

👉cín,

👉stroncium,

👉thallium,

👉vanad,

👉zinek,

👉kadmium.

 

👉ŘÍKAL JSEM VÁM, ABYSTE NEZAPOMNĚLI NA POSLEDNÍ DVA PRVKY.

 

👉SAMOTNÝ OBSAH HLINÍKU v tzv. saharském prachovém dešti z Bosny BYL TEDY 728KRÁT VYŠŠÍ NEŽ V PŮVODNÍM SAHARSKÉM PÍSKU❗️❗️❗️

 

👉JEMNÝ HLINÍKOVÝ PRACH MŮŽE NAPŘÍKLAD ZPŮSOBIT:

👉Alzheimerovu chorobu,

👉poškodit ledviny,

👉játra,

👉kosti a mnoho dalšího.

 

👉Obsah arsenu byl 44krát vyšší,

👉obsah barya 660krát vyšší a

👉obsah niklu dokonce 2500krát vyšší než v původním saharském písku.

 

👉V TZV. SAHARSKÉM DEŠTI BYL ZJIŠTĚN:

👉64krát vyšší podíl zinku,

👉23krát vyšší podíl železa atd.

 

🟥PO TOMTO ODHALENÍ SE POSTIŽENÉ NÁRODY ZAJÍMAJÍ POUZE O JEDINOU VĚC:

 

👉Kdo sakra dovoluje, aby nám tyto nové, vysoce toxické koktejly lili na hlavu❓

👉Kdo přesně to dělá a proč❓

👉Jak se jmenují tito viníci❓

 

TO BYCHOM TEĎ RÁDI VĚDĚLI❗️❗️❗️

👉S jakým posláním a s jakými konečnými cíli jednají

 

👉Protože tyto předložené analýzy poskytují více než jen prvotní podezření, ŽE CELÁ EVROPA SE STALA CÍLEM NEJHORŠÍHO DRUHU HYBRIDNÍCH TERORISTŮ, vyzývám tímto všechny naše diváky, aby se aktivně podíleli na další osvětové práci v této věci.

👉Jako obvykle o tom povinně poplatná média nic neinformují, 👉a dokonce proti svému nejlepšímu svědomí zamlčují mnohem horší věci❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Od roku 2012 o tom informujeme každý den.

 

👉Nezapomínejte, že s každým dalším takzvaným oblakem saharského prachu vdechujete všechny tyto látky, dokud se volně vznášejí ve vzduchu.

 

👉A pak tyto nanočástice periodické tabulky se vstřebáváte každým pórem své kůže, jíte je s organickou zeleninou, polykáte je s pitnou vodou, a dokonce i při plavání se do vás dostávají❗️❗️❗️ Ze všech stran, nejen ústy❗️❗️❗️

 

👉Mějte na paměti, že konečný rozsah škod a dlouhodobé následky je třeba teprve zjistit.

 

👉Ale už jen rostoucí znetvoření našich stromů nám dává tušit to nejhorší.

 

👉Každá relevantní informace tak může ochránit a zachránit život naší přírody a existenci celých národů❗️❗️❗️

 

👉Pro definitivní potvrzení původu, příčiny a cílů tohoto chemického složení prachu je třeba provést co nejvíce dalších analýz vzorků z různých míst původu❗️❗️❗️

 

👉Stále také není jisté, jakým způsobem, v jakém rozsahu a s jakými důsledky jsou nalezené prvky přijímány různými organismy.

 

👉Ale já říkám: Vyzývejte i nadále poslance ve svém volebním obvodu, aby zakázali nejen rozprašování paliv NATO z našich letadel jako zabijáků klimatu a lidí❗️❗️❗️

 

👉Také osvětluje všem, kteří nejsou v obraze, jak smrtelně nebezpečné jsou pro nás mnohé z těchto dříve jmenovaných prvků❗️❗️❗️

 

👉Vyzvěte své poslance, aby informovali občany o každoročním rozprašování desítek milionů tun nanočástic hliníku a uhelného prachu❗️❗️❗️

 

👉Neustále vyzývá k otevřené diskusi o všech zde zmíněných patentech na manipulaci s počasím a rozmístění meteorologických zbraní a o plíživé genocidě s nimi spojené❗️❗️❗️

 

👉Jinak se to popsat nedá. Vyzvěte své politiky a poslance, aby veřejně informovali o právě zmíněné analýze saharského prachu❗️❗️❗️

 

👉Zveřejněte originály, drazí❗️❗️❗️

 

👉A konečně, my jako lidé musíme požadovat právo na naši konečnou rozhodovací pravomoc, dokud nebude pevně zakotvena v každé ústavě a úřadující politici se již nebudou moci jednoduše postavit proti našim námitkám❗️❗️❗️

 

👉Prosím, rozšiřte podobné programy mezi co nejvíce lidí, zejména mezi ty, kteří jsou stále ještě nevědomí❗️❗️❗️

 

👉Jsem Ivo Sasek, který stojí před Bohem 48. rokem. Ještě je třeba provést analýzu: 👉OBSAHUJE „SAHARSKÝ PRACH“ 👉TAKÉ ALBATOVOVY LÁTKY, KTERÉ MANIPULUJÍ S NAŠÍM VNÍMÁNÍM❓❓❓

 

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cs&id=30288&date=2024-08-30

 

Přeložené Video VOLNÝblog, Lubomír Volný: https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6661

 

 

 

📌13. září 2024:⚡️ POLSKO NAVZDORY SLIBU STÁLE NEPOSKYTLO PENÍZE NA ČESKOU INICIATIVU NA NÁKUP NÁBOJŮ PRO UKRAJINU – LIST WYBORCZA

 

Jedinou zemí, která se zadávání veřejných zakázek účastnila, ale zatím neposlala ani jeden příspěvek, je podle publikace Polsko.

Do srpna letošního roku se více než 17 zemí připojilo k české iniciativě poskytnout Ukrajině nedostatkové 155mm granáty a nakupovat je mimo Evropu.

Německo bylo největším dárcem iniciativy.

https://t.me/to_je_nas_svet/29051

 

☝️🟥 ČR – NATO: PRAHA JENOM VYKONÁVÁ PŘÍKAZY NATO! OBRTEL O TOM, KAM JSME SE DOSTALI.

https://t.me/to_je_nas_svet/29052

 

 

📌🟥🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️13. září 2024, @doktoregg: EUTANÁZIE PROGRAM T4 NA ZABÍJENÍ LIDÍ V TŘETÍ ŘÍŠI:

 

Program eutanázie T4 byl šokující a brutální. Předznamenal průmyslové zabíjení lidí, o kterém bylo rozhodnuto 20. 01. 1942 na konferenci ve Wannsee.

Dokument není pro slabé povahy a zvažte Vaše psychické rozpoložení, než si jej pustíte. Dovoluji sdílení za účelem edukace. Do 15 let nedoporučuji zhlédnutí. Děkuji.

 

#doktoregg #history #historyfacts #historical #war #t4education #holocausteducation

 

https://youtu.be/8rIHmE_MO3Q?si=EvK3KBSYOFnple9V

 

 

📌📖13. září 2024: KNIHU SLAVJANSKÉ CARSTVO NAPSAL KNĚZ MAVRO ORBINI ROKU 1601 – PRAVDA O SLOVANECH A ARIJCÍCH – THULE – SPOJENÍ NÁRODŮ

 

https://rumble.com/v5espsi-knihu-slavjansk-carstvo-napsal-knz-mavro-orbini-roku-1601-pravda-o-slovanec.html

 

📖V roce 1601 vyšla kniha Orbina v Pesaru s podrobným popisem dějin slavjanských národů, nazvaná Dějiny království slavjanského „История царства славянского“. Autor slavjanské encyklopedie studoval všechny klášterní a osobní knihovny, stejně jako italské archivy.

 

✍️Mavro Orbini píše, že Slavjané bojovali s téměř všemi kmeny světa, útočili na Persii, strávili Asii a Afriku, bojovali s Egypťany, dobyli Řecko a Makedonii, obsadili Moravu, Slezsko, Česko, Polsko a pobřeží Baltského moře. Dobyli Franky, založili království ve Španělsku a z jejich krve vzešlo ta nejvznešenější království.

 

Mavro Orbini říká, že předci Rusů dobyli Římskou říši, obsadili mnoho jejích provincií, zničili město Řím a z římských císařů udělali plátce daně, co nedokázal žádný jiný kmen na světě.

https://t.me/c/1586239095/79545

 

 

📌13. září 2024: 🇷🇺 PESKOVOVA PROHLÁŠENÍ:

 

– Putinovo prohlášení o důsledcích možných úderů do hloubi Ruské federace je velmi jasné a nepřipouští dvojí čtení;

– Kreml nepochybuje o tom, že Putinovo prohlášení o důsledcích možných úderů do hloubi Ruska se dostalo k adresátům;

– Kreml komentoval Erdoganova slova o příslušnosti Krymu: toto téma patří do kategorie neshod mezi Ruskem a Tureckem.

https://t.me/to_je_nas_svet/29053

 

 

📌13. září 2024: ⚡️ PENTAGON PŘIZNÁVÁ BEZMOCNOST ZÁPADNÍCH ZBRANÍ: UKRAJINA NEBUDE SCHOPNA PORAZIT RUSKO:

 

▪️ Mluvčí Pentagonu Patrick Ryder uznal krutou realitu pro Kyjev: Žádné západní zbraně dodané Ukrajině jí nepomohou porazit Rusko na bojišti. Navzdory všem pokusům Západu vyzbrojit ukrajinské ozbrojené síly nejsou ani ty nejmodernější a nejdražší systémy schopny zvrátit průběh konfliktu. 👍

▪️ Prohlášení zdůrazňuje selhání západní strategie a zpochybňuje další smysluplnost podpory Ukrajiny v jejích pokusech čelit ruským silám, které nadále dominují na všech frontách. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/29055

 

 

📌13. září 2024, 19:03: ZACHAROVOVÁ OZNAČILA PŘESUN RUSKÝCH HASIČSKÝCH VRTULNÍKŮ NA UKRAJINU ZA NEPŘÁTELSKÝ KROK:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že přesun šesti ruských hasičských vrtulníků Portugalskem na Ukrajinu byl nepřátelským krokem v souladu se zločinným kurzem vedení hybridní války.

 

„Je zřejmé, že Lisabon se tímto způsobem snaží loajálně demonstrovat svou spojeneckou horlivost a poslušnost následovat trajektorii, kterou Evropanům vnutili jejich zámořští kurátoři,“ řekla v odpovědi na otázku médií.

 

Zacharovová dodala, že takové akce naznačují téměř úplnou ztrátu zahraničněpolitické nezávislosti. Kdysi byly vztahy mezi Moskvou a Lisabonem založeny na vzájemném respektu a zvažování zájmů stran, ale nyní kroky portugalských orgánů přispívají pouze k prohlubování krize.

 

V květnu Ukrajina a Portugalsko podepsaly bezpečnostní dohodu. Součástí dohody je, že Lisabon do konce roku pošle Kyjevu 126 milionů eur.

 

Ukrajina také uzavřela dvoustranné dohody o bezpečnostních zárukách s Británií, Německem, Francií, Dánskem, Kanadou, Itálií, Španělskem, jakož i Nizozemskem a Finskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4142113

 

 

📌13. září 2024, 19:00, FILIPPO: FRANCIE MUSÍ VYSTOUPIT Z NATO, NEŽ BUDE ZATAŽENA DO KONFLIKTU S RUSKEM: 👍

((To bychom bezpodmínečně a nejlépe hned potřebovali taky i my!!!))

 

Francie musí vystoupit ze Severoatlantické aliance dříve, než rozpoutá přímý konflikt s Ruskou federací. Uvedl to šéf francouzské strany „Patrioti“ Florian Philippot.

 

Poukázal na slova ruského vůdce Vladimira Putina, že pouze specialisté ze zemí NATO mohou provádět letové mise do raketových systémů západní výroby, a ukrajinská armáda to dělat nemůže.

 

„Varuje: TO ZNAMENÁ VÁLKU MEZI NATO A RUSKEM, TO ZNAMENÁ SVĚTOVOU VÁLKU. FRANCIE SE MUSÍ DOSTAT Z TOHOTO ŠÍLENSTVÍ! ZASTAVME NATO PRO MÍR,“ napsal Filippo na své stránce na sociální síti X.

 

Podle Filippa nejde jen o to, zda Kyjevu umožnit použít zbraně dlouhého doletu k úderu na ruské území, ale především o poskytnutí satelitů NATO Ukrajině a vyslání aliančních operátorů, aby tyto rakety ovládali.

 

https://www.vesti.ru/article/4142070

 

 

📌13. září 2024, 19:17, KIRBY: USA BEROU VÁŽNĚ PROHLÁŠENÍ RUSKA O REAKCI NA ÚDERY HLUBOKO DO RUSKA:

 

Washington se bude řídit „svými vlastními výpočty“, když se rozhodne zrušit omezení na údery na Rusko raketami ATACMS.

 

Uvedl to koordinátor strategické komunikace Rady pro národní bezpečnost Bílého domu John Kirby. Kyjev přitom zatím nedostal zelenou pro takové útoky.

 

„Máme vlastní výpočty. Řídíme se jimi,“ řekl na briefingu.

 

Bílý dům mezitím neignoruje reakci Moskvy na takové kroky. Kirby poznamenal, že Spojené státy berou vážně prohlášení ruského vedení o důsledcích.

 

„Bereme Putinovy hrozby vážně,“ dodal koordinátor.

((Opravdu??? Tak proč pořád dál pokračujete???))

 

https://www.vesti.ru/article/4142141

 

 

📌13. září 2024, 18:37, BOJOVNÍCI TEREK: ODRAZUJEME NEPŘÍTELE OD TOHO, ABY CHODIL PO NAŠÍ ZEMI:

 

Bojovníci průzkumné brigády Těrek bojují s ukrajinskými ozbrojenci v Sudžanském okrese v Kurské oblasti. Voják s volacím znakem Gyurza řekl filmovému štábu Russia 1, jak nyní probíhají boje s nacionalisty tímto směrem.

 

„Utíkají zpět, opouštějí, ustupují. Zpočátku bojovali, ale nyní ustupují. Nepřítel znatelně slábne. On už takovou sílu a prostředky nemá. Odrazujeme nepřítele od toho, aby chodil po naší zemi,“ říká bojovník.

 

Podívejte se na reportáž Eleny Erofejevové v pořadu „Zprávy ve 20:00″ na televizním kanálu „Rusko 1″.

 

https://www.vesti.ru/article/4142057

 

 

📌13. září 2024, 20:28: POLSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SE CHCE DISTANCOVAT OD SIKORSKÉHO ROZHOVORU S VTIPÁLKY POMOCÍ DEEPFAKE:

 

Videozáznam rozhovoru mezi polským ministrem zahraničí Radoslawem Sikorskim a ruskými vtipálky Vovanem (Vladimir Kuzněcov) a Lexusem (Alexej Stoljarov) je deepfake. Uvedl to tiskový tajemník polského diplomatického oddělení Pawel Wronski.

 

„Nahrávku za účasti ministra Radoslawa Sikorského považujeme za deepfake,“ řekl Wronski, kterého citovala rozhlasová stanice RMF FM.

 

Polské ministerstvo zahraničí se podle oficiálního zástupce diplomatického oddělení domnívá, že toto video bylo sestříháno, je do něj vložena „část výroků, které se dříve objevily ve veřejném prostoru“.

 

Den předtím zveřejnili vtipálci Vovan a Lexus na svém kanálu Telegram video, ve kterém hovoří se Sikorskym jménem bývalého ukrajinského prezidenta Petra Porošenka.

 

Sikorski v rozhovoru řekl, že dnes Polsko nemá chuť bránit Ukrajinu, a poukázal na to, že přítomnost polských vojáků na území této země je nemožná. Kromě toho se k podkopání Nord Streams vyjádřil šéf polského diplomatického oddělení. Podle něj, ať už plynovody vyhodil do povětří kdokoli, odvedl „dobrou práci“.

 

https://www.vesti.ru/article/4142183

 

 

📌13. září 2024, 17:26, CNN: USA VYZÝVAJÍ KYJEV, ABY ÚTOČIL POUZE NA SKUTEČNĚ CENNÉ OBJEKTY V RUSKÉ FEDERACI:👹

 

Washington pokračuje v jednáních s Kyjevem o použití amerických zbraní dlouhého doletu k úderům proti Rusku. Spojené státy se snaží přesvědčit prezidentskou kancelář, aby upustila od myšlenky další eskalace konfliktu.

 

„Bílý dům se snaží přesvědčit Ukrajinu, aby použila operačně-taktické rakety k dosažení maximálního účinku. Objekty na území Ruska mají malou strategickou hodnotu,“ uvádí CNN.

 

Podle amerických představitelů se ATACMS lépe používá na Krymu a ruských vojenských plavidlech umístěných v jeho blízkosti. Jinak budou údery plýtváním hlavicemi.

 

Mezitím Moskva již pracuje na akčním plánu pro případ, že Kyjev dostane od Washingtonu zelenou.

 

https://www.vesti.ru/article/4141928

 

 

📌13. září 2024, 18:17, NĚBENZJA: NATO ZAHÁJÍ PŘÍMOU VÁLKU S MOSKVOU, POKUD DOVOLÍ KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Země Severoatlantické aliance zahájí přímou válku s Ruskem, pokud dovolí Kyjevu udeřit zbraněmi dlouhého doletu na území Ruské federace. Prohlásil to stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

 

„Pokud rozhodnutí o zrušení omezení skutečně bylo učiněno nebo bude učiněno, bude to znamenat, že od nynějška země NATO začnou přímou válku s Ruskem,“ řekl Něbenzja.

 

„Naši západní kolegové se již nebudou moci vymlouvat na odpovědnost a přesouvat veškerou vinu na Kyjev.“

 

Podle diplomata, pokud bude Ukrajině dovoleno použít zbraně dlouhého doletu, Rusko bude nuceno „učinit příslušná rozhodnutí“ se všemi důsledky, které z toho pro Západ vyplývají.

 

Kromě toho Něbenzja poznamenal, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj má „mimořádný zájem“ zapojit Spojené státy a jejich spojence v NATO do konfliktu, pokud budou zrušena omezení na používání zbraní dlouhého doletu Kyjevem.

 

Dne 11. září navštívili Kyjev americký ministr zahraničí Anthony Blinken a britský ministr zahraničí David Lammy. Po schůzce obdržel Blinken od Zelenského plán možného použití amerických raket ATACMS k úderům na cíle nacházející se hluboko na ruském území, uvedla ABC.

 

Agentura Bloomberg již dříve uvedla, že Washington chce získat podrobný plán pro ukrajinské údery hluboko na ruské území, než zruší omezení na použití těchto zbraní. Deník Guardian s odvoláním na zdroje napsal, že Londýn se již rozhodl umožnit ukrajinským ozbrojeným silám zasáhnout cíle na ruském území raketami Storm Shadow.

 

https://www.vesti.ru/article/4141941

 

 

📌13. září 2024, 20:54, VELVYSLANEC ANTONOV: AMERICKÉ VOLBY NEGATIVNÍ POZADÍ VZTAHŮ S RUSKEM NEZMĚNÍ:

 

((Války chtiví, x let v nekonečných válkách po celém světě a národy kolonizovat, kvůli vlastnímu obohacovaní na úkor všeho lidu planety, za cenu jejich životů!!! Celé léta se politici  všech zemí, nehledě na tu naši, hluše, slepě, bez zájmu protestovat, koukali na zvěřstvá USA, viz Milouš Zeman a jeho mírové, humanitární bombardování Jugoslávie…a tady je výsledek celé té kumulace!!!))

 

Nadcházející prezidentské volby ve Spojených státech nezmění negativní náladu v rusko-amerických vztazích, řekl ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

 

„Nadcházející volby nezmění negativní pozadí, negativní situaci v rusko-amerických vztazích,“ řekl diplomat ve vysílání televizního kanálu Rusko-24.

 

Prezidentské volby v Americe jsou naplánovány na 5. listopadu 2024. První kolo předvolební debaty mezi Donaldem Trumpem a Kamalou Harrisovou se konalo 10. září na ABC News. Během debaty Trump slíbil, že ukončí konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou.

 

Prezidentské volby v Americe jsou naplánovány na 5. listopadu 2024. První kolo předvolební debaty mezi Donaldem Trumpem a Kamalou Harrisovou se konalo 10. září na ABC News. Během debaty Trump slíbil, že ukončí konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou.

 

Prezidentské volby v Americe jsou naplánovány na 5. listopadu 2024. První kolo předvolební debaty mezi Donaldem Trumpem a Kamalou Harrisovou se konalo 10. září na ABC News. Během debaty Trump slíbil, že ukončí konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou.

 

https://www.vesti.ru/article/4142219

 

 

📌13. září 2024, 23:55, ALAUDINOV: UKRAJINŠTÍ ZAJATCI HOVOŘÍ O NAPROSTÉ DEZORGANIZACI V ŘADÁCH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat Aptij Alaudinov, informoval o poklesu duchovní nálady ukrajinských ozbrojenců, kteří zaútočili na Kurskou oblast.

 

„Vězni si stěžují. Říkají, že mají úplnou dezorganizaci. Všichni se snaží utéct z území Ruska,“ uvedl Apty Alaudinov ve videozprávě na svém kanálu Telegram.

 

Vězni si také stěžovali na problémy v ukrajinské armádě s potravinami, vodou a zásobami.

 

„Ukazuje se, že pomalu přestávají být přítomni, jak se říká,“ řekl Alaudinov.

 

Dodal, že situace se pro ozbrojené síly Ruské federace ve směru na Kursk vyvíjí dobře. Ruští bojovníci systematicky ničí nepřítele.

 

Alaudinov již dříve uvedl, že v Kurské oblasti ozbrojenci armády kyjevského režimu zabíjejí své kolegy, kteří se rozhodli vzdát.

 

https://www.vesti.ru/article/4142425

 

 

📌13. září 2024, 23:29: ANTONOV HOVOŘIL O REAKCI BÝVALÝCH AMERICKÝCH PŘEDSTAVITELŮ NA PUTINOVY VÝROKY O UKRAJINĚ:

 

Bývalí američtí představitelé neignorovali slova ruského vůdce o důsledcích přímého zapojení Západu do konfliktu na Ukrajině.

 

Ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov hovořil o reakci bývalých amerických představitelů na slova Vladimira Putina o důsledcích použití západních zbraní Kyjevem k úderu na ruské území.

 

„Prohlášení Vladimira Vladimiroviče zde byla velmi pečlivě zaznamenána, volalo mi několik bývalých úředníků, kteří se ptali, co se skutečně za těmito prohlášeními skrývá, jednoduše jsem řekl: „Kolegové, nezahrávejte si s ohněm,“ řekl Antonov ve vysílání Russia 24.

 

Podle diplomata by Rusko v současné situaci mělo „jasně pokračovat ve své linii a spoléhat se pouze samo na sebe“.

 

Prezident Ruské federace již dříve uvedl, že probíhající diskuse na Západě o tom, zda povolit Kyjevu udeřit zahraničními vysoce přesnými zbraněmi hluboko do Ruska, je ve skutečnosti „pokusem o nahrazení konceptů“. Ve skutečnosti je to otázka rozhodnutí, zda NATO je přímo zapojeno do konfliktu nebo ne. Putin varoval, že Moskva se bude muset rozhodovat v souladu s existujícími hrozbami.

 

https://www.vesti.ru/article/4142380

 

 

📌14. září 2024, 04:01, BIDEN: O PUTINOVI MOC NEPŘEMÝŠLÍM: ((😂Máš jiné starosti cukroušku, kdy a kdo Ti vymění pleny!!!))      Prezident Spojených států amerických Joe Biden reagoval na prohlášení ruského vůdce Vladimira Putina o úderech západními zbraněmi na území Ruské federace.

„O Vladimiru Putinovi moc nepřemýšlím,“ řekl Biden v odpovědi na otázku novináře ohledně jeho reakce na Putinovo varování před západními zbrojními údery na Ruskou federaci.

 

Prezident Ruské federace již dříve řekl, že pokud kyjevský režim získá povolení k použití západních zbraní dlouhého doletu proti Ruské federaci, znamená to přímou účast zemí NATO v ozbrojeném konfliktu na Ukrajině.

 

„A to již významně mění samotnou podstatu konfliktu,“ řekl ruský vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4142391

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 14.09.2024“:

➡️☭☆ V továrně na výrobu koksu a plynu v Moskevské oblasti došlo k vážnému požáru.

Podle zpráv médií vypukl požár v podniku ve Vidnoye. Dým se šířil směrem k jižním čtvrtím hlavního města.

Na místo urychleně dorazily síly Ministerstva pro mimořádné situace Ruské federace a zaměstnanci byli rychle evakuováni.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Předseda Pentagonu Patrick Ryder řekl, že Spojené státy stojí za zachování územní celistvosti Ruska a pracují na poskytnutí finančních prostředků na ochranu své suverenity.

Samozřejmě se mýlil, ale nenávist už byla zaseta na ukrajinské veřejné stránky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Su-34 zasáhl koncentraci živé síly a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Posádka multifunkčního nadzvukového stíhacího bombardéru Su-34 vzdušných sil zasáhla soustředění personálu a vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Úder byl veden na průzkumné cíle leteckými pumami vybavenými univerzálním plánovacím a korekčním modulem. Tento modul umožňuje provádět přesné údery z bezpečné vzdálenosti od linie bojového kontaktu.

Po obdržení potvrzení od rozvědky, že cíle byly zničeny, se posádky bezpečně vrátily na odletové letiště.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy nezměnily své přístupy k omezení Kyjeva v používání amerických zbraní pro údery hluboko do Ruska a neplánují dnes ohlásit změny, uvedl Bílý dům.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojáci ze směru Kursk se vracejí domů.

Dnes proběhla výměna válečných zajatců mezi Ruskem a Ukrajinou. Do vlasti se vrátilo 49 našich obránců.

Očekává se, že velká výměna bude pokračovat zítra.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Pojď, střílej!“

Náš stíhač z auta sestřelil ukrajinský dron vteřinu předtím, než by zasáhl vozidlo. Bachmutův směr.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ WSJ: Není téměř žádná šance, že by Spojené státy v roce 2025 znovu poskytly Ukrajině velký balík pomoci.

Publikace uvádí, že Bidenovi zbývají pouhé 4 měsíce do Kongresu na přidělení pomoci, ale tato otázka zatím není ani na úrovni diskuse. I přes vítěze voleb v roce 2025 je tato pravděpodobnost velmi nízká.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka 120mm minometu 2B11 ze skupiny Dnepr vykopala nepřátelskou pevnost na pravém břehu Dněpru.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *