, ,

14.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⚔️ZAÚTOČÍ RUSKÁ ARMÁDA PO PUTINOVĚ VAROVÁNÍ NA ČLENSKÉ ZEMĚ NATO?

14.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: ⚔️ZAÚTOČÍ RUSKÁ ARMÁDA PO PUTINOVĚ VAROVÁNÍ NA ČLENSKÉ ZEMĚ NATO?

 

📌14. září 2024:💥 CNN: PO CELÉ ITÁLII SE OBJEVILY STOVKY BILLBOARDŮ S HESLEM „RUSKO NENÍ NÁŠ NEPŘÍTEL“ A OBRÁZKEM PODÁNÍ RUKY V BARVÁCH ITALSKÉ A RUSKÉ VLAJKY.

 

Některé z nich, včetně těch, které se tento týden objevily v Římě, obsahují také slova: „Dost bylo peněz na zbraně pro Ukrajinu a Izrael. Chceme mír. Odmítáme válku.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29056

 

 

📌14. září 2024: 🇺🇸🗣🇵🇱💵🇺🇦 POLSKO VYČLENILO 4 MILIARDY DOLARŮ NA POMOC UKRAJINĚ, ŘEKL BLINKEN

https://t.me/c/1586239095/79547

 

 

📌14. září 2024: NIZOZEMSKO CHCE VYHLÁSIT VÝJIMEČNÝ STAV PROTI VSTUPU ŽADATELŮ O AZYL. NIZOZEMSKÁ RADIKÁLNĚ PRAVICOVÁ MINISTRYNĚ AZYLU MARJOLEIN FABER TO PRO SVOU ZEMI ZAVÁDÍ:

 

Výjimečný stav by měl v budoucnu výrazně omezit vstup žadatelů o azyl.

 

Podle údajů OSN letos uprchlo do Evropy 115 000 migrantů , což je zhruba 0,03 % populace EU. Podle názoru pravicové vlády Nizozemsku je to však příliš, země chce dále ztížit vstup žadatelů o azyl. Vláda nyní plánuje vyhlásit stav nouze, aby výrazně omezila příliv žadatelů o azyl.

 

Radikálně pravicová ministryně pro azyl Marjolein Faberová v Haagu oznámila, že chce vyhlásit krizi a „velmi rychle“ zrušit některé části azylového zákona. Podrobnosti o plánu by měly být zveřejněny odpoledne při předložení vládního programu.

Zpřísnění azylové politiky

 

V Nizozemsku jsou problémy s ubytováním žadatelů o azyl již řadu let, i když počet nově příchozích je poměrně stabilní. Do Nizozemska každoročně přichází asi 40 000 žadatelů o azyl. Nizozemsko zároveň již léta zpřísňuje zákony, což činí ubytování pro ty, kteří hledají ochranu, co nejméně atraktivním.

 

Vláda může na základě královského rozhodnutí vyhlásit stav nouze v případě krize a přijmout opatření i bez předchozího souhlasu parlamentu. Stalo se tak například během koronapandemie. Takové rozhodnutí však musí být právně odůvodněné.

 

Opozice reagovala rozhořčeně a mluvila o nedemokratickém kroku. Právníci a experti zpochybňují legalitu nouzových opatření, protože nedochází k žádnému neočekávanému přílivu žadatelů o azyl. Současná krize v oblasti bydlení je důsledkem úsporných opatření.

 

Snížení počtu žadatelů o azyl, migrantek a migrantů je jedním z hlavních cílů nové koalice, do které se poprvé zapojila i radikálně pravicová Strana za svobodu (PVV ) pravicového populisty Geerta Wilderse . Čtyřstranná koalice v čele s nestranickým premiérem Dickem Schoofem je ve funkci už dva měsíce.

 

Německu jsou zákony o azylu podobně zpřísněny vládou semaforů, a to i pod tlakem Unie a AfD. Šéf CDU Friedrich Merz nedávno také uvedl do hry vyhlášení stavu nouze , aby bylo možné prosadit odmítnutí žadatelů o ochranu na německých hranicích i v souladu s EU.

 

https://www.spiegel.de/ausland/migration-niederlande-wollen-notstand-ausrufen-gegen-einreise-von-asylsuchenden-a-370ce675-e66e-400a-ba16-639f51c807bd

 

 

📌14. září 2024: KANADSKÝ FAŠISTICKÝ DIKTÁTOR TRUDEAU „PLNĚ PODPORUJE“ UKRAJINSKÉ POUŽITÍ ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PROTI RUSKU‼️

 

https://t.me/c/1586239095/79551

 

https://x.com/vladi_the_gr8/status/1834643707313709343?t=98a5WsWuRLS0zQ7jZjxNqg&s=09

 

 

📌🧔🏿‍♂️🔪14. září 2024: BREAKING – NĚMECKO: 27LETÝ SYŘAN BYL ZATČEN V BAVORSKU PŘI PLÁNOVÁNÍ MAČETOVÉHO ÚTOKU.

 

Muž chtěl podle mnichovské prokuratury zaútočit na německé vojáky a plánoval „zabít jich co nejvíce“.

 

Když si 27letý muž ze Sýrie pořídí v bavorském městě Hof dva mačety, upozorní na něj úřady. Dojde k zatčení. Muž plánoval atentát. Podle vyšetřovatelů tím chtěl vzbudit rozruch a znejistět obyvatelstvo.

 

Generální prokuratura v Mnichově zatkla údajného islamistu za plán útoku namířený proti vojákům Bundeswehru. Muž prý v centru bavorského města Hof během oběda zaútočil na vojáky a chtěl jich zabít co nejvíce, sdělili vyšetřovatelé. Před několika dny si sedmadvacetiletý syřan za to koupil dva mačety.

 

Zatýkací rozkaz na podezřelého byl vydán v pátek a byl vykonán. Vyšetřující soudce okresního soudu Hof provedl zatýkací rozkaz na základě obvinění z přípravy závažného násilného činu ohrožujícího stát.

 

Podle vyšetřovatelů chtěl obžalovaný svým útokem vzbudit rozruch a vyvolat v obyvatelstvu pocit nejistoty. Mačety, které získal, jsou podle údajů asi 40 centimetrů dlouhé. Ten si je vzal těsně před úterým.

 

Vyšetřovatelé předpokládají, že sedmadvacetiletý muž je zastáncem radikální islámské ideologie. Bavorská centrála pro boj proti extremismu a terorismu při úřadu generálního prokurátora v Mnichově nadále případ vyšetřuje. Podezřelý má od roku 2015 status uprchlíka přiznaný Spolkovým úřadem pro migraci a uprchlíky. Informoval o tom krajský úřad Hof. Sedmadvacetiletý muž si pronajal byt v kraji. Podle zemského radního Olivera Bära byl „agresor již dříve trestán a vězněn“.

 

Hofova primátorka Eva Döhla reagovala otřeseně na údajné plány útoku na vojáky Bundeswehru. „Něco podobného u nás v Hofu ještě nikdy neexistovalo – soužití s více než 48 000 lidmi ze 127 zemí probíhalo vždy pokojně a uděláme vše pro to, aby tomu tak bylo i v budoucnu,“ uvedla. „Jsem proto policii a bezpečnostním silám z celého srdce vděčný za to, že svým rozhodným zásahem zabránily závažnému zločinu. “

 

Služba Bundeswehru s přibližně 450 silami

 

Všichni zúčastnění nyní intenzivně pracovali na dalším objasnění případu. „Další vyšetřování se teprve uvidí. Naše město stojí pohromadě. Veřejná bezpečnost a mírové soužití ve Hofu jsou pro nás prioritou. “

 

Kasárna v Hofu jsou jediným zbývajícím stanovištěm Bundeswehru v Horních Frankách – leží na okraji města. V kasárnách se nachází ústřední vyšetřovací středisko Bundeswehru pro technické rozvědky. Těžiště mj. spočívá v „vývoji a zkoumání nových technických osvětových schopností ve zpravodajském spektru Bundeswehru“. V této službě je asi 450 zaměstnanců.

 

Účetní dvůr má také pracovní místo pro občanské vzdělávání a odbornou přípravu: Vojáci se zde mohou ve spolupráci s Řemeslnou komorou a dalšími zařízeními pro odborné vzdělávání učit civilnímu povolání, aby byli profesionálně připraveni na dobu po své době bundeswehru. V neposlední řadě kvůli tomuto zařízení jsou příslušníci bundeswehru ve Hofu v městském obrazu zcela přítomni, například na zastávkách veřejné dopravy.

Zdroj: ntv.de, mba/AFP

 

https://www.n-tv.de/politik/Islamist-plante-Macheten-Attentat-auf-Bundeswehrsoldaten-article25224886.html

 

 

📌⛔️💉🎚️14. září 2024: Zcela nová studie ukazuje brutální účinky nadměrné úmrtnosti v Rakousku od očkování proti Covid-19

 

Studie matematika Matthiase Reitznera ukazuje souvislost mezi očkovací kampaní COVID-19 v Rakousku a zvýšenou nadúmrtností, zejména mezi lidmi ve věku 15 až 49 let.

 

Studie je založena na datech z roku 2021 a zjistila, že nadměrná úmrtnost byla po zahájení očkování vyšší, než se očekávalo. Ve druhém a třetím roce pandemie se hlášený počet úmrtí na COVID-19 snižuje, ale nadměrná úmrtnost se zvyšuje. Studie

 

(https://www.researchgate.net/publication/383498905_Excess_Mortality_in_Austria_during_the_COVID-19_Pandemic)

 

https://tkp.at/2024/09/12/oesterreich-studie-zeigt-zusammenhang-zwischen-impfung-und-uebersterblichkeit/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️👉14. září 2024: Yahoo včera zveřejnil toto! „TRUMP HROZÍ UVĚZENÍM BIDENA, HARRIS, PELOSI A DALŠÍCH. ODBORNÍCI SE OBÁVAJÍ

 

VŠICHNI SE BOJÍ TRUMPA!

 

Celý tento článek je o tom, že Trump znovu uvádí do pravdy příspěvky o Obamovi, zradě a padouších ve vězení!

 

👉 Důsledné výhrůžky bývalého prezidenta Donalda Trumpa , že bude stíhat své domnělé nepřátele – naposledy minulý víkend – se týkají mnoha právních a demokratických expertů, kteří tvrdí, že Trumpova vlastní historie ukazuje, že by mohl tyto sliby splnit ve druhém prezidentském období.

 

👉 V sobotu republikánský prezidentský kandidát pořadu Truth Social tvrdil , že v prezidentských volbách v roce 2020 došlo k „bezuzdnému podvádění a skullduggerii“, a to navzdory četným přepočtům a auditům, které vyvracely jeho tvrzení, že zřejmě prohrál jen kvůli podvodůms voliči .

 

👉 Trump pak tyto nepodložené podvodné nároky vznesl ve volbách v roce 2024 a prohlásil, že různé skupiny – včetně právníků a „zkorumpovaných volebních úředníků“ – by se měly mít na pozoru, že poté, co vyhraje volby v roce 2024, „budou stíháni ti lidé, kteří PODVÁDĚLI. “

 

👉 Hrozba přichází jen pár týdnů poté, co Trump rozeslal příspěvky Truth Social vyzývající k vojenským tribunálům proti bývalému prezidentovi Baracku Obamovi a k obvinění sněmovního výboru, který vyšetřoval útok na Kapitol z 6. ledna 2021. Se svými stoupenci sdílel příspěvek jiného uživatele zobrazující soupeře v kombinézách, včetně prezidenta Joea Bidena, viceprezidentky Kamaly Harrisové a bývalé předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové.

 

👉 Richard Painter, který byl právníkem prezidenta George W. v Bílém domě pro etiku. Bush komentáře přirovnal k vizi Ruska prezidenta Vladimira Putina, kde Putinovi političtí oponenti po kritice jeho režimukončí za mřížemi kvůli obviněním jako „ extremismus “ nebo „ zrada “.

 

👉 „Pro demokracii je to extrémně nebezpečné, ta myšlenka, že vítěz prostě zavře poraženého do vězení, stíhá poraženého,“ řekl Painter listu USA TODAY.

 

👉 Národní tisková tajemnice Trumpovy kampaně Karoline Leavittová v e-mailu sdělila listu USA TODAY, že Trump „věří, že každý, kdo poruší zákon, by měl být stíhán v plném rozsahu zákona, včetně zločinců, kteří se podílejí na volebních podvodech. “

 

👉 „Bez svobodných a spravedlivých voleb nemůžete mít zemi. Zeptejte se Venezuely,“ řekl Leavitt.

 

👉 Bývalý prezident již dříve naznačilže stíhání jeho soupeřů by bylo legitimní pomstou za jeho vlastní právní potíže, mezi něž patří jedno odsouzení za trestný čin u newyorského státního soudu a tři další trestní případy.

 

👉 Painter uvedl, že tento argument ignoruje některé výrazné rozdíly mezi Trumpovou vlastní situací a tím, co hrozí.

 

👉 „Joe Biden nikdy nevedl kampaň na základě slibu, že uvrhne Donalda Trumpa do vězení,“ řekl Painter. „Když se Donald Trump zapojil do chování, které udělal, byl jmenován nezávislý prokurátor,“ dodal s odkazem na zvláštního právního zástupce Jacka Smithe, který má významnou nezávislost na vedení ministerstva spravedlnosti a zajistil obžaloby velké poroty ve dvou federálních případech, jimž Trump čelí, z nichž jeden tvrdí, že se Trump nezákonně pokusil rozvrátit volby v roce 2020, a druhý tvrdí, že špatně nakládal s utajovanými dokumenty.

 

TRUMP SE UŽ DŘÍVE POKUSIL STÍHAT SVÉ SOUPEŘE:

 

👉 Robert Gordon, stanfordský profesor práva, řekl, že i když je Trump „oddán blufování a chvástání“, existuje dobrý důvod věřit, že to myslí vážně, když říká, že využije právního systému k pomstě. Gordon poznamenal, že Trump se během svého prvního funkčního období snažil přimět FBI a ministerstvo spravedlnosti, aby vyšetřily a stíhaly soupeře. To porušilo post-Watergate normy pro udržování vyšetřování donucovacích orgánů nezávislých na Bílém domě.

 

👉 Podle Muellerovy zprávy například Trumpův první generální prokurátor Jeff Sessions řekl federálním prokurátorům, že ho Trump požádal, aby zvrátil své rozhodnutí odvolat se z vyšetřování souvisejících s prezidentskou kampaní a nařídil ministerstvu spravedlnosti, aby vyšetřilo a stíhalo Hillary Clintonovou kolem léta 2017.

 

👉 Na jaře 2018 to Trump řekl také poradci Bílého domu Donaldu F. McGahn II. chtěl podle listu New York Times nařídit ministerstvu spravedlnosti, aby stíhalo Hillary Clintonovou i Jamese Comeyho, bývalého ředitele FBI, kterého Trump vyhodil již během vyšetřování ruského vměšování na pomoc Trumpovi v amerických prezidentských volbách v roce 2016 . McGahn nechal právníky Bílého domu napsat oběžník varující Trumpa, že pokud nařídí donucovacím orgánům, aby vyšetřily jeho soupeře, mohl by být obžalován.

 

👉 Po březnovém zveřejnění Muellerovy zprávy z roku 2019, která se zabývala ruským vměšováním do voleb v roce 2016, Trump také vyzval federální úředníky, aby „vyšetřili vyšetřovatele. Bill Barr, Trumpem zvolený generální prokurátor po Sessionsovi, později jmenoval zvláštního právního zástupce Johna Durhama , aby to udělal.

 

👉 „Dal jasně najevo své stanovisko, že jako šéf výkonné moci má pravomoc i právo řídit vymáhání federálního trestního soudnictví u všech cílů, které si vybere, a nerespektuje ‚nezávislost‘ generálního prokurátora a amerických prokurátorů.“ Gordon to sdělil listu USA TODAY v e-mailu.

 

PROČ BY TRUMP MOHL PŘÍŠTĚ USPĚT:

 

👉 Amanda Carpenterová, bývalá zaměstnankyně Republikánských Senů. Jim DeMint a Ted Cruz, kteří nyní pracují pro nestranickou neziskovku Protect Democracy, řekli listu USA TODAY, že pro Trumpa bude snazší přimět podřízené, aby prošli trestním stíháním – i bez pádných důkazů -, protože kontroly prezidentovy moci budou slabší.

 

👉 „Obžaloba, které vyhrožuje lidem, kteří zpochybňují jeho autoritu, je založena na šmouhách, konspiracích a lžích, a proto, když se po volbách v roce 2020 obrátil na soud kvůli těmto volbám, jsou jeho tvrzení znovu a znovu odmítána,“ uvedla s odkazem na Trumpových více než 60 neúspěšných soudních sporů souvisejících s volbami.

Více:Kontrola faktů: Donald Trump obdržel desítky slyšení o svých volebních nárocích v roce 2020

 

👉 Carpenter zaznamenal plány Trumpových spojenců na narušení nezávislosti ministerstva spravedlnosti spolu s rozhodnutím Nejvyššího soudu o prezidentské imunitě z 1. července ubývajícím počtemkongresových republikánů , kteří podpořili Trumpův obžalobu z 6. ledna.

 

👉 „Trump a jeho spojenci strávili čas mimo úřad vytvářením plánů na systematické vykuchání brzd a protivah, které mu v prvním funkčním období bránily v nadměrném porušování zákonů,“ řekl Carpenter.

 

OBHAJOBA TRUMPOVY VÝZVY K TRESTNÍMU STÍHÁNÍ SOUPEŘŮ:

 

👉 Nejméně jeden prominentní profesor práva vystoupil na podporu využití soudního systému k odvetě s tím, že Trump neměl být obviněn ze zločinů a stíhání pomsty je způsob, jak to napravit.

 

👉 Profesor práv na Kalifornské univerzitě v Berkeley John Yoo, bývalý právník ministerstva spravedlnosti a prominentní konzervativec, v květnu v National Review tvrdil , že stíhání proti Trumpovi ohrožuje schopnost budoucích prezidentů jednat v naléhavých případech, protože se budou obávat, že budou za své chování stíháni. Ti, kdo jsou zodpovědní za Trumpovy kriminální případy, se z toho poučí, řekl Yoo, jen pokud budou stíháni i Trumpovi soupeři.

 

👉 „Bez hrozby trestního stíhání vlastních vůdců budou demokraté nadále bez omezení obviňovat budoucí republikánské prezidenty,“ napsal Yoo.

 

👉 V e-mailu pro USA TODAY Yoo uvedl, že nebere Trumpovy příspěvky vážně. Na příspěvku o vojenských tribunálech pro Obamu řekl, že takové tribunály nemají pravomoc soudit americké představitele. Fotografie demokratů ve vězeňských kombinézách mu připadaly „jako vtip. “

 

👉 „Ve svém článku jsem argumentoval a nadále věřím, že demokratičtí okresní státní zástupci stíhají Trumpa a jeho představitele v rámci vymyšlených státních trestních obvinění za jejich chování ve federálních volbách,“ napsal. „Pokud však demokraté budou nadále zasahovat do federálních kandidátů, jako je Trump, a jejich kampaní, pak otevírají dveře republikánským DA, aby učinili totéž. “

 

👉 Ilja Somin, profesor práv na Univerzitě George Masona, řekl, že argumenty, že Trump by měl své soupeře nasadit jako pomstu – že „co je dobré pro husu, je dobré pro gandera“, jak se říká – ignorují otázku, kdo skutečně spáchal závažný zločin.

 

👉 „Pokud husa spáchala závažný zločin, zaslouží si být ve vězení, a pokud ne, tak ona ne,“ řekl listu USA TODAY. „Trump spáchal závažné zločiny tím, že se pokusil zvrátit volby v roce 2020 násilím a podvodem. “

 

JAKÉ ZLOČINY PODLE TRUMPA SPÁCHALI JEHO SOUPEŘI?

 

👉 Trump a memy, které znovu zveřejnil, neupřesnili, jaké zločiny jeho nemesové údajně spáchali, s výjimkou případu výboru č. 6, který obvinil z „pobuřování“. “

 

👉 „Pobuřující spiknutí“ je federální zločin, zahrnující spiknutí s cílem zaútočit nebo poškodit americkou vládu různými potenciálními cestami, jako je snaha o svržení nebo vedení války proti ní. Trump neobjasnil, jak se domnívá, že výbor, který vyšetřoval útok 6. ledna na Kapitol v rámci vyšetřovacích pravomocí Sněmovny reprezentantů, spáchal tento zločin.

 

👉 Pokud jde o stíhání nařízená Trumpem, Somin neočekává, že by soudy nebo poroty přijaly trestní obvinění pouze na základě toho, že by se někdo v nějaké otázce postavil proti Trumpovi, ale řekl, že i vyšetřování nebo obvinění by bylo významnou zátěží pro cílené.

 

👉 Nicméně vzhledem k tomu, kolik jednání se vztahuje na federální zákon, pokud by ministerstvo spravedlnosti skutečně chtělo někoho obvinit z trestného činu, je velká šance, že by ho mohlo najít téměř pro každého dospělého, dodal Somin. Zaznamenal například důkazy naznačující, že polovina dospělých Američanů vyzkoušela marihuanu, přestože držení marihuany je federální zločin.

 

👉 „Je to společný nástroj různých autoritářských režimů. Neříkám, že by nás Trump mohl okamžitě nebo rychle dostat až tam, ale je tu šance, že by udělal krok tímto směrem, kdyby měl příležitost,“ řekl.

 

PERSONÁL JE POLITIKA?

 

👉 Během Trumpova prvního funkčního období jmenovaní z republikánského establishmentu zpomalili nebo zablokovali některé Trumpovy snahy otestovat nebo prolomit zákonné hranice.

 

👉 Bill Barr například v dubnovém rozhovorupro CNN řekl Kaitlan Collinsové , že Trump „ztratí nervy“ a řekl, že lidé, na které je naštvaný, by měli být popraveni. „Nakonec by se to neuskutečnilo a dalo by se do něj mluvit rozumně,“ řekl Barr.

 

👉 Viceprezident Mike Pence odolal Trumpově mnohatýdenní kampani, aby ho přiměl zvrátit výsledky voleb v roce 2020 během Penceovy ústavní role při sčítání volebních hlasů.

Trumpovi poradci a bývalí spolupracovníci uvedli , že při výběru jmenovaných osob do své příští administrativy upřednostní osobní loajalitu a oddanost své agendě.

 

👉 Jedna taková osoba již byla vybrána: Republikánský kandidát na viceprezidenta JD Vance, který prohlásil, že podlena rozdíl od Pence nepotvrdil výsledky prezidentských voleb v roce 2020 .

 

👉 Tento článek původně vyšel na USA TODAY: Trump vyhrožuje uvězněním soupeřů. Podle odborníků je riziko reálné

 

https://www.yahoo.com/news/donald-trump-threatens-imprison-biden-090658476.html

 

 

VŠICHNI SE VYSMÍVAJÍ DONALDU TRUMPOVI, ŽE OBVIŇUJE NELEGÁLNÍ PŘISTĚHOVALCE Z KRÁDEŽÍ A ZABÍJENÍ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ.

 

Nyní ale Američanka s haitskými kořeny potvrzuje: Je to pravda! A je to ještě horší, než se čekalo: kočky a psi jsou zabíjeni pro rituály voodoo!

https://t.me/c/1586239095/79579

 

 

📌14. září 2024: ❄️☃️ NÁSTUP ZIMY V BAVORSKU A RAKOUSKU:

 

👉 Počasí aktuálně ukazuje svou vlhkou a chladnou stránku. Kromě neustálého deště se mnohé regiony mohou těšit také na sníh. První nástup zimy překvapil bavorské alpské okresky, oblíbené horské štíty zářily bílou nádherou. Podle „Merkur“ bylo den předtím na Zugspitze 15 centimetrů čerstvého sněhu.

 

👉 Sněží i v Rakousku. Kvůli sněžení ve vyšších polohách jsou problémy i na silnicích v zemi, například v Korutanech a Salcburku. ÖBB vydaly cestovní varování až do nedělního večera.

https://t.me/c/1586239095/79558

https://t.me/c/1586239095/79559

https://t.me/c/1586239095/79560

https://t.me/c/1586239095/79561

https://t.me/c/1586239095/79562

https://t.me/c/1586239095/79563

https://t.me/c/1586239095/79564

https://t.me/c/1586239095/79565

https://t.me/c/1586239095/79566

https://t.me/c/1586239095/79567

 

 

📌14. září 2024: PŘÍSPĚVEK DONALDA TRUMPA NA X: V PONDĚLÍ 16. ZÁŘÍ 2024 CHCE UČINIT PROHLÁŠENÍ VEČER V 8:00 (AMERICKÉHO ČASU) O TOM, JAK MŮŽEME OPUSTIT STARÝ, CHROMÝ BANKOVNÍ SYSTÉM A SPUSTIT NOVÝ, SVOBODNÝ FINANČNÍ SYSTÉM (ZALOŽENÝ NA KRYPTOMĚNÁCH? BRICS ?)…

https://t.me/c/1586239095/79569

 

 

📌14. září 2024, 02:23: RADA OZNÁMILA STOVKY TISÍC UKRAJINCŮ, KTEŘÍ SE ROZHODLI VZDÁT SE OBČANSTVÍ:

 

Nejvyšší rada zaznamenala masové odmítání Ukrajinců od občanství Nezalezhnaya.

 

Podle poslance ukrajinského parlamentu Mykoly Knjažyckého, který se odvolává na oficiální zdroje, opustilo Ukrajinu za posledních šest měsíců 400 tisíc lidí a celkem zemi v posledních letech opustilo 6,7 milionu lidí.

 

Ministerstvo zahraničních věcí Nezalezhnaya zároveň omezilo poskytování konzulárních služeb ukrajinským občanům v zahraničí. Z tohoto důvodu se mnoho Ukrajinců vzdává občanství své rodné země.

 

„Existují stovky tisíc žádostí o vzdání se ukrajinského občanství,“ řekl Knjažyckyj ve vysílání kanálu YouTube „Velký Lvov mluví“.

 

Domnívá se, že na Ukrajině v současné době probíhá „skutečná demografická katastrofa“.

 

Vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj již dříve připustil, že Ukrajinu opustilo velké množství lidí. Podle něj „mluvíme o milionech a milionech Ukrajinců“.

 

https://www.vesti.ru/article/4142435

 

 

📌14. září 2024, 07:39: AMERICKÁ VOJENSKÁ ZÁKLADNA FORT IRVINE HLEDÁ HERCE SE ZNALOSTÍ RUŠTINY NA CVIČENÍ:

 

Americká vojenská základna Fort Irwin, jejíž mapa byla nalezena v ukořistěném bojovém vozidle pěchoty Bradley Ozbrojených sil Ukrajiny, verbuje rusky mluvící „herce“ k účasti na cvičení.

 

Dokument ukořistěný ruskou armádou byl k dispozici RIA Novosti. Na mapě byly vyznačeny trasy obrněných vozidel, výseče pro střelbu, úkryty a další označení.

 

Národní výcvikové středisko Fort Irwin je klíčovým výcvikovým prostorem pro americkou armádu. Nachází se v Mohavské poušti v okrese San Bernardino v Kalifornii.

 

Je známo, že akce amerických jednotek v Afghánistánu a Iráku tam byly dříve simulovány. Podle agentury byly na internetu nalezeny inzeráty, ve kterých hledali lidi se znalostí ruského jazyka speciálně pro centrum Fort Irwin. Američané zjevně modelují situaci konfliktu na Ukrajině.

 

Dříve se bojovníci jednotky vojsk Střed zmocnili ukořistěného bojového vozidla pěchoty Bradley ve směru na Avdijivku v zóně speciální operace. Ruské armádě se podařilo evakuovat vůz do opravárenské jednotky bez kritického poškození a s plnou municí.

 

https://www.vesti.ru/article/4142474

 

 

📌14. září 2024, 07:50, WATERS: AMERICKÁ POLITICKÁ ELITA SE POVAŽUJE ZA NADŘAZENOU UKRAJINCŮM OD NAROZENÍ:

 

Frontman skupiny Pink Floyd Roger Waters řekl, že americká politická elita věří, že jsou od narození nadřazeni Ukrajincům.

 

„Vůdci amerického impéria, vetchý Joe Biden, Trump… Kamala Harrisová – všichni věří, že jsou od narození nadřazeni vám, Ukrajincům a mně,“ cituje RIA Novosti Waterse.

 

Waters již dříve řekl, že americká vláda se nestará o životy lidí v jiných zemích, jako je Ukrajina.

 

V loňském roce Waters obdržel pozvání do Ruska. Onehdy hudebník řekl, že je připraven navštívit Rusko, až obnoví koncertní činnost.

 

https://www.vesti.ru/article/4142401

 

 

📌14. září 2024, 10:21, FIGHTER LJ: OPERÁTOŘI DRONŮ AKHMAT FPV SOUTĚŽÍ V NIČENÍ TECHNIKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Posádky dronů speciálních sil Akhmat nepřetržitě monitorují situaci v Sudžanském okrese v Kurské oblasti a operátoři dronů FPV dokonce soutěží v ničení techniky ukrajinských ozbrojených sil.

Jak řekli bojovníci z Achmatu RIA Novosti, průzkum se provádí nepřetržitě, s neustálou kontrolou frontové linie a tras pohybu ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Provádíme průzkum, odřezáváme cesty přiblížení, rotace… Ani minutu klidu,“ řekl operátor bezpilotního letounu skupiny Aida s volacím znakem Husky.

 

Operátoři dronů FPV nejen kontrolují situaci, ale také soutěží v ničení nepřátelského vybavení. Podle bojovníka Akhmat s volacím znakem LJ provozovatelé kamikadze dronů pořádají jakousi soutěž, ve které se snaží zničit co nejvíce nepřátelské techniky.

 

„Naši specialisté na FPV již organizují soutěž o to, kdo spálí více zařízení,“ řekl.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že za celou dobu bojů na Kurském směru ztratily ozbrojené síly Ukrajiny téměř 12 800 vojáků a 108 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4142647

 

 

📌14. září 2024, 10:40: POSLANKYNĚ STÁTNÍ DUMY ŠEREMET VYZVALA ZÁPAD, ABY OTEVŘEL DRUHOU FRONTU PROTI NACISTŮM NA UKRAJINĚ:

 

Poslanec Státní dumy z Krymské republiky Michail Šeremet vyzval západní země, aby otevřely druhou frontu proti nacistům, kteří na Ukrajině ožili.

 

„V současné situaci navrhuji, aby rozumné západní elity otevřely druhou frontu proti nacistům, kteří se na Ukrajině oživili, stejně jako to již učinili jejich odvážní předkové,“ citovala Šeremeta agentura RIA Novosti.

 

Podle náměstka bude Západ spolu s Ruskem schopen dorazit „žlutomodrý fašistický mor“, který oživil kyjevský režim.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve zdůraznil, že dnes musí Rusko opět provést speciální operaci se zbraněmi v rukou, aby ochránilo svůj lid před neonacisty z Ukrajiny.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že naše země bude vždy bojovat proti propagandě nacismu a fašismu.

 

https://www.vesti.ru/article/4142603

 

 

📌14. září 2024, 08:13, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: 19 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ BYLO PŘES NOC ZNIČENO NAD OBLASTMI KURSK A BELGOROD:

 

Včera v noci zničily systémy protivzdušné obrany 19 ukrajinských dronů nad dvěma regiony – Belgorodskou a Kurskou oblastí. Informovalo o tom ministerstvo obrany.

Je třeba poznamenat, že 10 bezpilotních letounů typu letadla bylo sestřeleno nad Kurskou oblastí a dalších devět nad oblastí Belgorod.

 

Dne 10. září ministerstvo obrany oznámilo zachycení 144 nepřátelských dronů v Brjanské, Moskvské, Kurské, Tulské, Bělgorodské, Kaluze, Voroněžské, Lipecké a Orlské oblasti. Bylo zahájeno trestní řízení týkající se masivního útoku.

 

https://www.vesti.ru/article/4142482

 

 

📌14. září 2024, 08:24, TRUMP: HARRISOVÁ CHCE OBNOVIT BRANNOU POVINNOST A POSLAT AMERIČANY DO VÁLKY S RUSKEM:

 

Americký republikánský prezidentský kandidát Donald Trump řekl, že zvolení demokratické kandidátky Kamaly Harrisové hlavou státu by vedlo k vojenskému konfliktu s Ruskem.

 

„Tím, že volíte Kamalu Harrisovou, hlasujete pro válku s Ruskem,“ řekl a zdůraznil, že Spojené státy nepotřebují ozbrojený konflikt s Ruskou federací. Trump poznamenal, že je připraven to udělat pouze jako poslední možnost, ale věří, že je třeba se vyhnout válce.

 

Řekl také, že Harris plánuje obnovit brannou povinnost, aby poslal americké občany do „války, která by neměla být“.

 

Trump opakovaně deklaroval svůj záměr vyřešit konflikt na Ukrajině ještě před svou inaugurací. Podle něj by se bezprostředně po vítězství obrátil na ruského prezidenta Vladimira Putina a úřadujícího prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského s návrhem na zahájení jednání.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu.

 

https://www.vesti.ru/article/4142464

 

 

📌14. září 2024, 09:30, CHRENIN: BĚLORUSKO A ČÍNA POSÍLÍ VOJENSKOU SPOLUPRÁCI:

 

Bělorusko a Čína plánují rozšířit spolupráci ve vojenské sféře, řekl v sobotu běloruský ministr obrany Viktor Khrenin. Podle něj strany jednají o nových oblastech spolupráce.

 

Ministr připomněl, že Minsk a Peking již spolupracují v oblasti obrany, udržování míru a společného bojového výcviku. „Ale neusínáme na vavřínech,“ řekl Khrenin. Dodal, že o perspektivách další spolupráce diskutoval s ministrem obrany Čínské lidové osvobozenecké armády.

 

Khrenin také připustil, že Bělorusko by mohlo s Čínou sdílet svůj vývoj v oblasti boje proti dronům. Drony jsou „velmi účinné při porážení živé síly i techniky“, ukázal to konflikt na Ukrajině, řekl ministr.

 

Bělorusko a Čína již dříve zveřejnily společné komuniké o mírovém řešení konfliktů. Na začátku července prezident republiky Alexandr Lukašenko podpořil iniciativu PKKIN na řešení ukrajinské krize.

 

https://www.vesti.ru/article/4142521

 

 

📌14. září 2024, 10:50, Rjabkov: RUSKO BUDE REAGOVAT NA ZÁPADNÍ TLAK NA MÉDIA TAKOVÝM ZPŮSOBEM, ŽE „TO NENÍ ZVYKEM„:

 

Ruská federace důrazně odsuzuje tlak západních zemí na média, Moskva na to hodlá reagovat tak, aby podobným akcím v budoucnu zabránila. Uvedl to náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov, když komentoval kampaň Západu za pronásledování RT a obvinění médií ze špionáže.

 

Rjabkov poznamenal, že potlačování alternativních názorů je stále tvrdší a absurdnější.

 

„Důrazně odsuzujeme tuto praxi a potvrzujeme náš záměr na ni odpovídajícím způsobem reagovat, aby nebylo zvykem vyvíjet takový tlak na naše média,“ uvedl náměstek ministra.

 

Dříve bylo oznámeno, že Spojené státy uvalily sankce na Rossiju Segodňu a novináře, generálního ředitele mediální skupiny Dmitrije Kiseljova.

 

https://www.vesti.ru/article/4142675

 

 

📌☢️⚠️14. září 2024, 10:19, MEDVEDĚV: JADERNÝ KONFLIKT NIKDO NEPOTŘEBUJE, ALE TRPĚLIVOST RUSKA MŮŽE SKONČIT:

 

Formální předpoklady pro ruské použití jaderných zbraní existují, ale Moskva zatím prokazuje trpělivost. Uvedl to místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv.

 

Podle něj nikdo nepotřebuje jaderný konflikt, zatím nebylo rozhodnuto o použití jaderných zbraní.

 

„I když, upřímně řečeno, existují pro to formální předpoklady, srozumitelné celému světovému společenství a odpovídající naší doktríně jaderného odstrašení,“ napsal Medveděv ve svém kanálu Telegram a dodal, že takovým důvodem je například útok ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast.

 

Jaderná reakce je extrémně obtížné rozhodnutí a její důsledky jsou nevratné, zdůraznil zástupce předsedy Rady bezpečnosti Ruské federace. Zdůraznil, že Rusko prokazuje trpělivost, ale ta není neomezená.

 

„Nabubřelí anglosaští předčasně vyspělí si však nechtějí přiznat jednu věc: jakákoli trpělivost končí,“ prohlásil Medveděv.

 

Ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov již dříve řekl, že ruská strana „stokrát“ poukázala na to, že mezi zeměmi, zejména mezi Spojenými státy a Ruskem, nemůže být žádná jaderná válka a „nebudou žádní vítězové“.

 

https://www.vesti.ru/article/4142628

 

 

📌14. září 2024, 11:22, PUTIN: RUSKO JE HRDÉ NA PŘÍSPĚVEK DAGESTÁNU K BOJI PROTI TERORISMU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin poslal obyvatelům Dagestánu telegram, ve kterém vyjádřil hrdost na příspěvek republiky k boji proti terorismu a na dnešní úspěchy během speciální vojenské operace.

 

Hlava státu připomněla, že před 25 lety, v září 1999, byly mezinárodní gangy teroristů, které napadly území Dagestánu, poraženy v zuřivých bojích.

 

„Tehdy, v těžkých zkouškách pro Severní Kavkaz a celou zemi, se na vlastní oči projevily ty nejlepší vlastnosti našeho mnohonárodnostního lidu: soudržnost, obětavost, nezištná láska k vlasti, odpovědnost za její osud,“ uvádí se v telegramu, jehož text je zveřejněn na webových stránkách Kremlu.

 

Putin ocenil odvahu a obětavost dagestánských milicí spolu s vojáky, důstojníky ozbrojených sil a dobrovolníky a zdůraznil význam jejich role při odrážení nepřátelské agrese a ochraně země.

 

„Jsme upřímně hrdí na příspěvek Dagestánců k odražení agrese mezinárodního terorismu, na jejich dnešní činy během speciální vojenské operace,“ řekl prezident.

 

Hlava státu také poukázala na zvláštní roli Magomedaliho Magomedova, který v té době stál v čele republiky, při posilování míru v Dagestánu. Putin zdůraznil, že jeho odvaha a vlastenectví hrály významnou roli při zachování míru a územní celistvosti Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4142705

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „BOJÍTE SE PUTINA“: ZELENSKYJ „ZTRÁCÍ GLANC“ VŮČI BIDENOVI A DALŠÍM SPOJENCŮM V NATO KVŮLI RAKETÁM

 

https://youtu.be/0xKDClbEH1Q?si=URpCisdcWo_rwcN2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OBAVY Z PUTINA ŠTĚPÍ JEDNOTU ALIANCE NATO; POLSKÝ ČLEN EUROPARLAMENTU GRZEGORZ BRAUN ŽÁDÁ ANTONYHO BLINKENA „AŤ SE ZTRATÍ“ A JEDE DOMŮ – KVŮLI VLIVU NA UKRAJINSKOU VÁLKU

 

https://youtu.be/jkadkXcPbf4?si=jN6K14Mc5WxoENbY

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZAÚTOČÍ RUSKÁ ARMÁDA PO PUTINOVĚ VAROVÁNÍ NA ČLENSKÉ ZEMĚ NATO? USA VYSTRAŠENY, BIDEN ODPOVÍDÁ

 

https://youtu.be/gi3gb5ATgL4?si=hreG9-5vGieBtqKO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NATO „KAPITULUJE“ PO PUTINOVĚ HROZBĚ VÁLKOU; SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ A SPOJENÉ STÁTY I NADÁLE BLOKUJÍ UKRAJINU PŘED ZÁSAHY RUSKÉHO ÚZEMÍ RAKETAMI DLOUHÉHO DOLETU

 

https://youtu.be/AWh8YUXP6N0?si=m649w75DJOKwnM_Z

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO BOUŘI RAKET KALIBR SE PUTIN CHLUBÍ NADZVUKOVÝMI RAKETAMI MOSKIT V DOBĚ HROZÍCÍ VÁLKY S NATO

 

https://youtu.be/cIpx1DKenAU?si=tSodH6d8ZKJBDdJH

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MOBILIZUJE VLADIMÍR PUTIN SVÉ SPOJENCE UPROSTŘED OBAV Z VÁLKY S ALIANCÍ NATO? SERGEJ ŠOJGU SE SETKAL SE SEVEROKOREJSKÝM VŮDCEM KIM ČONG-UNEM

 

https://youtu.be/4-7WKucdKeM?si=QgiboL3k-_EtZ27s

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO HROZBĚ INVAZÍ DO IZRAELE HOSTÍ TURECKÝ PREZIDENT ERDOGAN V ANKAŘE LÍDRY HAMÁSU; OBVIŇUJE BENJAMINA NETANJAHUA ŽE ZASTAVENÍ ROZHOVORŮ O PŘÍMĚŘÍ V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/dlH1nvCA9GA?si=ZPOmgXftXFNKP1L7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLÁDA SAÚDSKÉHO PRINCE MOHAMMEDA BIN SALMÁNA KŘIČÍ NA IZRAEL KVŮLI PÁSMU GAZY; ISLÁMSKÉ NÁRODY SE SJEDNOCUJÍ PROTI „IZRAELSKÉ AGRESI“ V TOMTO PÁSMU

 

https://youtu.be/oxItwN7qhfE?si=xTPGxM48jBpFUeHz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 🟥 13. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

NĚMECKO OBRACÍ NA OBRTLÍKU: PROČ NÁHLE CHCE BÝT SCHOLZ MÍROTVORCEM UKRAJINY?

 

👉HOSPODÁŘSTVÍ MU JDE KE DNU❗️❗️❗️

👉I CELÁ EU SE MĚNÍ NA TŘETÍ SVĚT❗️❗️❗️

👉VŠE VYSÁVAJÍ USA❗️❗️❗️

👉NEJEN DRAGHI CHCE VYŘEŠIT KVADRATURU KRUHU❗️❗️❗️

👉JINAK SE PRÝ EU ROZPADNE❗️❗️❗️

👉KÉŽ❗️❗️❗️

 

👉Tomáš Bican přináší analýzu stavu ekonomiky Evropské unie a katastrofálních vyhlídek německého průmyslu jako důsledek slavného Green Dealu a dalších „kuriozit“ progresivismu, k nimž bruselské a německé elity nejprve dotlačily ostatní státy EU – a teď nevědí, co s tím, jenže na zpátečku je už pozdě❗️❗️❗️

 

👉 Podle názoru analytika Gavina Mortimera zveřejněného v britském The Spectator povede rozsah úpadku EU k jejímu rozpadu.

👉 Masová imigrace,

👉 drahá energie,

👉 zelená agenda,

👉 rostoucí vojenské výdaje a

👉 prudký pokles konkurenceschopnosti Evropy

👉 podkopávají sociální soudržnost a strany zklamaných voličů považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

 

🟥EVROPA SE NYNÍ MĚNÍ Z PRVNÍHO SVĚTA NA TŘETÍ SVĚT.

 

👉 Uvědomila si to Scholzova vláda a snaží se na poslední chvíli změnit politiku, nebo je to jen politický kalkul zoufalé vlády semaforů❓

👉 A není už příliš pozdě

 

👉 TOMÁŠ BICAN přináší analýzu stavu ekonomiky Evropské unie a katastrofálních vyhlídek německého průmyslu jako důsledek slavného Green Dealu a dalších „kuriozit“ progresivismu, k nimž bruselské a německé elity nejprve dotlačily ostatní státy EU – a teď nevědí, co s tím, jenže na zpátečku je už pozdě❗️❗️❗️

 

👉 Podle názoru analytika Gavina Mortimera zveřejněného v britském The Spectator povede rozsah úpadku EU k jejímu rozpadu.

Masová imigrace, drahá energie, zelená agenda, rostoucí vojenské výdaje a prudký pokles konkurenceschopnosti Evropy podkopávají sociální soudržnost a strany zklamaných voličů považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

 

👉 Evropa se nyní mění z prvního světa na třetí svět. Uvědomila si to Scholzova vláda a snaží se na poslední chvíli změnit politiku, nebo je to jen politický kalkul zoufalé vlády semaforů?

 

🟥A NENÍ UŽ PŘÍLIŠ POZDĚ❓❓❓

 

👉 Podle mnoha analytiků je změna postojů německé vlády ke konfliktu na Ukrajině, energetice, obchodním vztahům a migraci Scholzovou reakcí na vítězství Alternativy pro Německo v durynských volbách minulý týden. Tento úspěch byl posledním evropským triumfem stran, které někteří označují za populistické, jiní za krajně pravicové a další za nacionalistické. Vyberte si sami. Můžeme je však směle označit za strany zklamaných voličů, kteří považují EU za neúspěšný projekt, který své občany pouze zruinoval a ohrozil.

Je to jako chtít vyřešit kvadraturu kruhu.

 

🟥TOTO ROZČAROVÁNÍ JIŽ SDÍLEJÍ I ELITY❗️❗️❗️

 

👉 V pondělí Mario Draghi, bývalý prezident Evropské centrální banky a oblíbenec evropských technokratů, zveřejnil 400stránkovou zprávu o konkurenceschopnosti, kterou si Evropská komise nechala vypracovat ještě v roce 2023.

👉 Krátce před jejím zveřejněním šéfka Evropské komise 👺 Ursula von der Leyenová na sociálních sítích uvedla, že „netrpělivě očekává“, co bývalý italský premiér řekne.

TO, CO SLYŠELA, SE JÍ VŠAK ZŘEJMĚ NELÍBILO.

 

👉 Draghi ve své zprávě vehementně odsoudil pomalost a nekonkurenceschopnost EU v novém století❗️❗️❗️

👉 Situace je tak špatná, že Draghi přiznal, že má „noční můry“ o budoucnosti Evropy, pokud se nepodaří zastavit hospodářský úpadek neboli „pomalou agónii“.

Zpráva sice tvrdí, že Evropa má vytvořeny základy pro to, aby se stala vysoce konkurenceschopnou ekonomikou, zároveň však přiznává, že navzdory tomu růst v EU zpomaluje v důsledku slábnoucího růstu produktivity, což zpochybňuje schopnost Evropy tyto ambice naplnit❗️❗️❗️

 

👉 Na tiskové konferenci, která toto oznámení doprovázela, Draghi uvedl, že pokles ekonomiky zastaví pouze „bezprecedentní“ reformy. „Poprvé od dob studené války bychom se měli skutečně obávat o sebezáchovu a důvody pro jednotnou reakci nebyly nikdy silnější,“ vysvětlil Draghi.

 

👉 Uvedl, že Evropa potřebuje minimálně 750 miliard eur dodatečných ročních investic, což představuje přibližně 5 % celkového HDP EU, má-li dohnat Ameriku a necouvnout před Čínou.

 

👉 DIAGNÓZA JE SKUTEČNĚ FATÁLNÍ: z 50 největších technologických společností na světě jsou pouze čtyři evropské. Pokud 27 členů EU nepřikládá jeho zprávě žádnou váhu, Draghi předpověděl chmurnou budoucnost: „Budeme si muset vybrat,“ řekl.

 

👉 „Nebudeme moci být lídrem v oblasti nových technologií, majákem odpovědnosti za klima a nezávislým hráčem na světové scéně.

👉 Nebudeme schopni financovat náš sociální model. Budeme muset zmírnit své cíle – alespoň některé, ne-li všechny.“

👉 Jinými slovy, Evropa se bude i nadále měnit ze součásti vyspělého světa na součást třetího světa.

 

👉 Proto se tolik voličů odvrací od tradičních mainstreamových stran, ať už 👉 ve Francii, 👉 Nizozemsku, 👉 Itálii nebo 👉 Německu.

Vidí, že životní úroveň klesá, zatímco chudoba, násilí a protiimigrační nálady jsou na vzestupu.

👉 Nejzávažnějším důvodem tohoto znepokojivého vývoje je však hospodářská situace v EU. Minulý měsíc německý ministr hospodářství Habeck prohlásil, že „německé ekonomice se daří dramaticky špatně“.

 

👉 Draghi ve své zprávě uvedl, že tři vnější podmínky

👉 obchod,

👉 energetika a

👉 obrana, které byly základem růstu v Evropě po skončení studené války, se vytrácejí.

 

👉 A právě těmito třemi oblastmi se zabývá americký podnikatel a ekonomický analytik Cyrus Janssen ve svém příspěvku na YouTube „Jak Amerika zničila německou ekonomiku“. 👉 Podrobně rozebírá důvody, které vedly k úpadku německé ekonomiky, a roli, kterou ve všech třech oblastech sehrála politika USA.

 

👉 Jen pro srovnání:

👉 V roce 2008 byly HDP eurozóny a USA srovnatelné:

14,2 bilionu USD a 14,8 bilionu USD v dnešních cenách.

V roce 2023 se HDP eurozóny zvýšil na něco málo přes 15 bilionů USD, zatímco HDP USA činil 26,9 bilionu USD.

EU A NĚMECKO PADÁ, RUSKO STOUPÁ.

 

👉 V loňském roce zaznamenalo Německo nejhorší růst HDP ze všech velkých ekonomik, a to o 0,2 %, přičemž nejvyšší růst vykázalo Rusko, a tento trend se nemění.

👉 Prognóza pro rok 2024 počítá s růstem německé ekonomiky o pouhých 0,2 %.

👉 Podle analytika Petera Caddleho z týmu Brussels Signal se dvě ze tří německých společností částečně nebo zcela přesouvají do zahraničí kvůli vysokým cenám energií, inflaci a nadměrné regulaci.

👉 To potvrzuje i společnost Delloitte, která uvádí, že až 67 % německých společností přesunulo alespoň část svých aktivit do zahraničí.

 

👉 Cyrus Janssen uvádí, že důvody tohoto německého hospodářského úpadku mají jednoho společného jmenovatele – politiku USA.

👉 V oblasti obchodu a snížení německého vývozu do Číny zmiňuje „TLAK USA“ na uzavření dvou továren německých průmyslových gigantů BASF a VW v čínské provincii Sin-ťiang kvůli údajnému vykořisťování ujgurského obyvatelstva této provincie.

 

👉 Tyto rozprávky šíří Meziparlamentní aliance pro Čínu (IPAC) se sídlem v USA, Národní nadace pro demokracii (NED) financovaná CIA a Open Society financovaná 👺 Sorosem❗️❗️❗️ 👉 Součástí politiky USA je tlačit na své spojence, aby se od Číny odpoutali.

👉 V roce 2016 Čína předstihla USA a stala se největším obchodním partnerem Německa. 👉 Německo je vysoce závislé na exportu a vyváží 80 % své produkce automobilů, z nichž 30 % směřuje do Číny.

👉 Pro srovnání, USA vyvážejí do zahraničí pouze 12 % automobilů vyrobených v USA.

 

🟥TO SI VŠIMLI BRZY, ŽE NEMAJÍ LEVNÝ RUSKÝ PLYN… ❗️❗️❗️

 

👉 Německo zažívá katastrofální recesi průmyslu. Výhodou německé ekonomiky byla levná ruská energie. Tato energie, která roztáčela kola německého průmyslu, je již dva roky pryč.

👉 V důsledku kolapsu německého průmyslu bude propuštěno přibližně 70 000 kvalifikovaných pracovníků.

VW ZAVÍRÁ DVĚ SVÉ NĚMECKÉ TOVÁRNY A DALŠÍ BUDOU NÁSLEDOVAT.

👉 V oblasti energetiky USA obviňují Německo ze závislosti na ruských palivech a tlačí na Německo, aby ukončilo projekt Nord Stream.

👉 Když sankce nezabraly, potrubí tohoto projektu byla jednoduše zničena, což bylo podle novináře S. Hershe, držitele Pulitzerovy ceny, tak jako tak dílem USA.

👉 Německá média o tom šokujícím způsobem mlčela a snažila se zničit Hershovu pověst.

 

👉 Před vypuknutím ukrajinského konfliktu Německo dováželo až 55 % levného plynu z Ruska, což mu umožnilo stát se průmyslovou velmocí.

👉 Ten byl z velké části nahrazen dovozem zemního plynu z USA za astronomické ceny, jak si stěžoval německý ministr hospodářství.

👉 FRANCIE SE PŘIPOJILA K NĚMECKÉMU OBVINĚNÍ, že USA využívají války na Ukrajině k prodeji předraženého plynu.

👉Tento plyn se navíc těží ekologicky extrémně škodlivým frakováním, což však Zeleným v německé vládě zřejmě nevadí.

👉 Je to přece „svobodný a demokratický“ plyn, i když ďábelsky špinavý a drahý.

 

👉 Nedávno prezident Putin na jednom ekonomickém fóru prohlásil, že nedokáže pochopit logiku Německa, které zoufale dováží ruský plyn plynovody přes Turecko a ve zkapalněném stavu a nemá odvahu spustit zbývající plynovod Nord Stream❗️❗️❗️

👉 A tak je dnes Starý svět závislý na plynu, který stojí čtyřikrát až pětkrát více než v USA.

 

👉 Z těchto důvodů bezprostředně po začátku konfliktu a zavedení sankcí iniciovaných USA došlo v Německu k dramatickému nárůstu cen plynu, 👉 což mělo pochopitelně dopad zejména na výkonnost německé ekonomiky, ale také na životní úroveň německých domácností, jejichž ceny se zdvojnásobily.

 

🟥NEJDE VŠAK JEN O NĚMECKO❗️❗️❗️

 

👉 Ceny energií v podnicích EU jsou dvakrát vyšší než u zahraničních konkurentů. Z tohoto důvodu klesá výroba v klíčových odvětvích, jako jsou chemický průmysl a ocelářství, v celé Evropě.

👉 Ceny elektřiny v Německu jsou ještě horší a jsou nyní nejvyšší na světě.

👉 Před dvaceti lety Německo pokrývalo třetinu své spotřeby energie jadernými elektrárnami.

👉Nyní uzavírá své poslední tři funkční jaderné elektrárny, což energetickou krizi v zemi ještě zhoršuje. Mezinárodní energetická agentura odhaduje, že DO ROKU 2025 BUDE ELEKTŘINA V EVROPĚ DVAKRÁT DRAŽŠÍ NEŽ V USA❗️❗️❗️

 

👉Další zátěží pro německý rozpočet jsou vojenské výdaje, které podle zprávy Greenpeace „Vyzbrojování Evropy“ vzrostly za posledních deset let o 42 % V DŮSLEDKU TLAKU USA NA PODPORU UKRAJINY a splnění 2% závazku NATO v oblasti zbrojení.

👉Německo si to však již nemůže dovolit❗️❗️❗️

 

🟥NELZE JIM VĚŘIT ANI DOBRÝ DEN❗️❗️❗️

 

👉I zde bychom asi měli hledat důvody, proč chce Scholz najednou urychlit mírová jednání o Ukrajině, a dokonce schválil Putinovu účast na nich. V žádném případě to však není altruistické. Zdá se, že tímto způsobem chce pouze zmírnit hrozící politickou a hospodářskou katastrofu.

👉Již 72 % Němců si myslí, že jeho vláda „selhává“, uvádí Lisa Haseldine v analýze pro The Spectator.

👉Německý kancléř Olaf Scholz zřejmě podlehl tlaku, aby snížil podporu Ukrajině a napravil vztahy s Ruskem. V rozhovoru pro německou televizní stanici ZDF Scholz uvedl, že mírová jednání o ukončení ukrajinského konfliktu nejsou možná bez účasti Ruska.

 

👉 „Jsem přesvědčen, že nyní je ten správný čas na diskusi o tom, jak můžeme dosáhnout mírového řešení této války,“ řekl Scholz.

👉 „S ukrajinským prezidentem se shodujeme na tom, že Rusko se musí účastnit jakýchkoli jednání.“

 

👉Scholz se takto vyjádřil po pátečním setkání s Volodymyrem Zelenským ve Frankfurtu, kde lídři jednali o „společném úsilí o dosažení spravedlivého a trvalého míru na Ukrajině“. Německé a ukrajinské vládní zprávy o této události jsou neurčité, ale potvrzují, že vedoucí představitelé jednali o „možných dalších krocích“ před dalším kolem mírových rozhovorů.

 

👉Scholzova zázračná proměna v otázce mírového řešení ukrajinského konfliktu tak byla zřejmě způsobena kromě katastrofálních výsledků německé ekonomiky také stejně katastrofálními (pro vládnoucí strany) výsledky voleb v Durynsku a Sasku na začátku tohoto měsíce.

👉Ty ukázaly, že podpora kancléřovy Sociálnědemokratické strany (SPD), stejně jako jeho koaličních partnerů, Svobodné demokratické strany a Zelených, se rozpadá.

👉Nový průzkum veřejného mínění, který v pátek zveřejnila televize ZDF, ukázal, že již 72 % Němců si myslí, že Scholzova vláda „selhává“.

 

👉V komunálních volbách si nejlépe vedla krajně pravicová Alternativa pro Německo a levicový Svaz Sáry Wagenknechtové. Obě strany jsou pro ukončení vojenské podpory Ukrajiny a zlepšení vztahů s Moskvou, což jsou myšlenky, které u voličů rezonují. Červnový průzkum časopisu Focus ukázal, že více než 80 % voličů Alternativy je pro „diplomatické řešení“ konfliktu.

 

👉Do příštích spolkových voleb v Německu zbývá něco málo přes rok.

👉Mnozí předpovídají, že se k moci dostane Křesťanskodemokratická unie (CDU), a Scholzova SPD se již v některých průzkumech propadla pod Alternativu pro Německo.

V důsledku toho se kancléř musí snažit hrozící katastrofu nějak zmírnit.

Dvanáct měsíců je příliš krátká doba na to, aby se zcela odstranily faktory, které odvádějí voliče od semaforské koalice do náruče Alternativy a Unie, ale změna taktiky v otázce Ukrajiny by mohla tento exodus alespoň dočasně zastavit.

 

👉Spíše než snaha zachránit německou ekonomiku a životní úroveň voličů se tedy za Scholzovou proměnou a totálním obratem skrývá špatná politická kalkulace – s cílem opět oklamat voliče.

 

https://volnyblog.news/nemecko-obraci-na-obrtliku-proc-nahle-chce-byt-scholz-mirotvorcem-ukrajiny/

 

 

 

📌 💨✈️ ☣️⚠️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥 13. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 13.9. 🟥PRVNÍ ANALÝZA „SAHARSKÉHO PRACHU“: TERORISTICKÝ POPLACH❗️❗️❗️

 

(autor: Ivo Sasek)

👉Ve svém projevu na Kla.TV z 11. května 2024 jsem poprvé vyslovil podezření, že nové srážky saharského prachu mohou mít více společného s použitím dlouho patentovaných meteorologických zbraní než se samotným saharským pískem.

 

👉Dnes vám předkládám první analytickou zprávu, která uvádí, že NEJMÉNĚ 26 PRVKŮ, Z NICHŽ NĚKTERÉ JSOU VYSOCE TOXICKÉ, SE S KAŽDÝM TAKZVANÝM SAHARSKÝM PRACHEM SNÁŠÍ NA NAŠE HLAVY❗️❗️❗️

 

☣️⚠️ALE NEJEN NA HLAVY, ALE I NA CELÉ NAŠE ZEMĚDĚLSTVÍ, NA NAŠE JEZERA, ŘEKY, ZAHRADÁCH, LOUKY, NA VŠECHNA NAŠE ZVÍŘATA, NA POPULACE HMYZU VE VZDUCHU, NA ZEMI I POD ZEMÍ.

 

🟥ALE POPOŘADĚ:

 

👉Nejprve bych vám rád znovu připomněl AMERICKÝ PATENT 9924640❗️❗️❗️

 

🟥A TO JE 👉JEN JEDEN Z DESÍTEK PODOBNÝCH PATENTŮ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

💨✈️ ☣️⚠️POPISUJE, JAK JSOU LETADLA BOEING UPRAVENA PRO PŘEPRAVU 25 TUN NÁKLADU NANOČÁSTIC PODOBNÝCH PÍSKU VE VÝŠCE 18 000 METRŮ❗️❗️❗️

 

🟥DŮVOD: OVLÁDÁNÍ A MANIPULACE S POČASÍM A KLIMATEM❗️❗️❗️

 

 

👉Pak bych rád znovu připomněl palivo NATO „JP 8„, které ZEDNÁŘSKÉ NATO již dávno PRODALO asi 90 % civilních letadel, tj. TÉMĚŘ VŠEM VELKÝM LETIŠTÍM NA SVĚTĚ❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

☣️⚠️Znepokojující jsou výsledky analýzy jmenovaných přídatných látek:

 

☣️⚠️V TĚCHTO VOJENSKÝCH PALIVECH BYLO ZJIŠTĚNO VYSOKÉ MNOŽSTVÍ:

👉hliníku,

👉barya,

👉berylia,

👉olova,

👉kadmia,

👉chromu,

👉kobaltu,

👉železa,

👉mědi,

👉molybdenu,

👉sodíku,

👉niklu,

👉stroncia,

👉titanu,

👉vanadu,

👉zinku a

👉cínu.

👉Také MNOHO OXIDŮ TĚCHTO KOVŮ A DALŠÍCH TOXICKÝCH LÁTEK❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

 

👉Tyto výsledky měření nás přivedly na myšlenku, že podobné látky by se snad mohly nacházet i v jemných prachových nanočásticích podobných písku.

 

👉Stovky milionů tun těchto látek již byly rozprašovány nad hlavami nás všech.

 

👉A že takzvaný saharský prachový déšť mohou být také srážky obsahující právě takové látky.

 

👉Odhalené patenty na manipulaci s počasím (tzv. PATENTY NA METEOROLOGICKÉ ZBRANĚ) popisují černé na bílém, jak se tyto nanočástice písku vznášejí v horních vrstvách atmosféry 👉až dva roky poté, co byly vyvrženy 👉a pak na nás postupně dopadají.

 

👉A já říkám: Buď potichu, nebo v kombinaci s deštěm, který pak padá na naše hlavy, ale také na hlavy našich blízkých, našich dětí❗️❗️❗️

 

👉A pak také vygumují naše solární zařízení, potřísní všechny naše dopravní prostředky, otráví všechna naše pole a, a, a, a❗️❗️❗️

 

👉Než se dostanu k výsledkům analýz takzvaného saharského prachového deště, musím také znovu poukázat na rozsáhlé experimenty s lidmi v USA v roce 1994, které byly například již dávno odhaleny❗️❗️❗️

 

🟥MUSÍM TO UDĚLAT PROTO, ABYSTE DOSTATEČNĚ POCHOPILI, ŽE TAKOVÉ KRUTÉ POKUSY NA LIDECH VE SKUTEČNOSTI PROVÁDĚJÍ VLÁDY A PAK JE KRYJE SOUDNICTVÍ❗️❗️❗️

 

👉A zde se jedná pouze o špičku ledovce, kterou již svobodní osvícenci odhalili:

 

V ROCE 1994 BYLI NEDOBROVOLNÝMI TESTOVANÝMI SUBJEKTY OBČANÉ USA – CELÁ MĚSTA❗️❗️❗️

 

🟥CO SE STALO

 

💨✈️ ☣️⚠️Vojenská letadla je záměrně dlouhodobě postřikovala jedem, protože armáda údajně chtěla zjistit, co se stane – protože bojové látky se musí testovat, než se použijí na „nepřítele„❗️❗️❗️

 

👧🏻👶🏼🚿✈️Dokonce i základní škola s dětmi byla PO DOBU TŘÍ MĚSÍCŮ KAŽDÝ DEN záměrně postřikována👉 sulfidem zinečnatokadmiovým.

👉Tyto dvě látky si zapište, protože za chvíli se o nich dozvíte více.

💨✈️ ☣️⚠️DŮSLEDKY SAMOTNÉ MLHY ZE SULFIDU ZINEČNATÉHO A KADMIA BYLY DĚSIVÉ❗️❗️❗️

 

👉🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️🎚️Polovina celé školní třídy v důsledku toho doslova zemřela,

👉zatímco druhá polovina trpěla vážnými nemocemi, sterilizací a dalšími postiženími❗️❗️❗️

 

👧🏻👶🏼Těmto bezbranným obětem, malým dětem, se později, když vyrostly, samy narodily těžce postižené děti atd❗️❗️❗️

 

👉A na tomto místě prosím pochopte, že zde nemluvíme o pouhých konspiračních teoriích, ale MLUVÍME O ZLOČINECH SPÁCHANÝCH CELÝMI VLÁDAMI A JEJICH JUSTICÍ, KTERÉ BYLY JIŽ DÁVNO PŘIZNÁNY, ALE NIKDY ŘÁDNĚ POTRESTÁNY A ZVEŘEJNĚNY. 👺

 

👉Na dotaz dříve uvedli, že letadla pouze rozprašují neškodné chemikálie. 👺

 

👉Mimochodem, 👺 NAŠE VLÁDY NÁM DÁVAJÍ STEJNÉ ODPOVĚDI, když se jich ptáme na obsah milionů tun rozprašovaných nanočástic.

 

👉A vůbec se neozývají hlasy proti tzv. saharskému prachovému dešti – a to ani v našich mainstreamových médiích.

 

🟥NYNÍ VŠAK K ŠOKUJÍCÍM VÝSLEDKŮM ANALÝZY, KTERÉ NÁM PŘEDLOŽILI NEZÁVISLÍ VYŠETŘOVATELÉ Z BOSNY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Původní dokumenty se zobrazují na pozadí.

 

👉Nechali provést srovnávací analýzu původního saharského písku a údajného saharského písku ze srážek v Bosně a Hercegovině.

 

👉Zajímala je pouze otázka, zda se v takzvaném „SAHARSKÉM PRACHOVÉM DEŠTI“ mohou vyskytovat toxické prvky.

👉Něco, co škodí nám nebo našemu ekosystému.

👉A to je přesně to, co měly vlády dělat.

👉Protože však žádný z nich nepodnikl žádné kroky, byla následující analýza provedena na soukromé bázi.

 

🟥TAKŽE JSTE KROMĚ PŮVODNÍHO SAHARSKÉHO PÍSKU POSLALI DO ÚSTAVU PRO CHEMICKÉ PROCESNÍ INŽENÝRSTVÍ V TUZLE I VZOREK PÍSKU Z LUKAVCE❗️❗️❗️

 

👉 „Dne 6. května 2022 jsme odeslali dva vzorky do Ústavu chemického procesního inženýrství v Tuzle:

👉Vzorek písku z břehu jezera v jižním Tunisku a vzorek písku z Dobošnice Donji u Lukavce, který byl odebrán 7. dubna 2022 po červeném „krvavém dešti“.“ … který byl pořízen 7. dubna 2022 po tzv. saharském dešti.

👉Tento vzorek je nesmírně důležitý, protože v Bosně vane vítr 💨 převážně ze západu, a proto srážky v Lukavci nemohly být ovlivněny výfukovými plyny z průmyslu nebo tepelných elektráren apod.

 

☣️⚠️A JE TO TADY:

 

☣️⚠️V ANALYZOVANÉM TZV. SAHARSKÉM PRACHOVÉM DEŠTI BYLO NALEZENO NEJMÉNĚ 26 NÁSLEDUJÍCÍCH PRVKŮ, Z NICHŽ NĚKTERÉ JSOU VYSOCE TOXICKÉ:

👉Hliník,

👉arsen,

👉bór,

👉baryum,

👉berylium,

👉vizmut,

👉kobalt,

👉chrom,

👉měď,

👉železo,

👉lithium,

👉mangan,

👉molybden,

👉nikl,

👉olovo,

👉antimon,

👉selen,

👉cín,

👉stroncium,

👉thallium,

👉vanad,

👉zinek,

👉kadmium.

 

👉ŘÍKAL JSEM VÁM, ABYSTE NEZAPOMNĚLI NA POSLEDNÍ DVA PRVKY.

 

👉SAMOTNÝ OBSAH HLINÍKU v tzv. saharském prachovém dešti z Bosny BYL TEDY 728KRÁT VYŠŠÍ NEŽ V PŮVODNÍM SAHARSKÉM PÍSKU❗️❗️❗️

 

👉JEMNÝ HLINÍKOVÝ PRACH MŮŽE NAPŘÍKLAD ZPŮSOBIT:

👉Alzheimerovu chorobu,

👉poškodit ledviny,

👉játra,

👉kosti a mnoho dalšího.

 

👉Obsah arsenu byl 44krát vyšší,

👉obsah barya 660krát vyšší a

👉obsah niklu dokonce 2500krát vyšší než v původním saharském písku.

 

👉V TZV. SAHARSKÉM DEŠTI BYL ZJIŠTĚN:

👉64krát vyšší podíl zinku,

👉23krát vyšší podíl železa atd.

 

🟥PO TOMTO ODHALENÍ SE POSTIŽENÉ NÁRODY ZAJÍMAJÍ POUZE O JEDINOU VĚC:

 

👉Kdo sakra dovoluje, aby nám tyto nové, vysoce toxické koktejly lili na hlavu❓

👉Kdo přesně to dělá a proč❓

👉Jak se jmenují tito viníci❓

 

TO BYCHOM TEĎ RÁDI VĚDĚLI❗️❗️❗️

👉S jakým posláním a s jakými konečnými cíli jednají

 

👉Protože tyto předložené analýzy poskytují více než jen prvotní podezření, ŽE CELÁ EVROPA SE STALA CÍLEM NEJHORŠÍHO DRUHU HYBRIDNÍCH TERORISTŮ, vyzývám tímto všechny naše diváky, aby se aktivně podíleli na další osvětové práci v této věci.

👉Jako obvykle o tom povinně poplatná média nic neinformují, 👉a dokonce proti svému nejlepšímu svědomí zamlčují mnohem horší věci❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Od roku 2012 o tom informujeme každý den.

 

👉Nezapomínejte, že s každým dalším takzvaným oblakem saharského prachu vdechujete všechny tyto látky, dokud se volně vznášejí ve vzduchu.

 

👉A pak tyto nanočástice periodické tabulky se vstřebáváte každým pórem své kůže, jíte je s organickou zeleninou, polykáte je s pitnou vodou, a dokonce i při plavání se do vás dostávají❗️❗️❗️ Ze všech stran, nejen ústy❗️❗️❗️

 

👉Mějte na paměti, že konečný rozsah škod a dlouhodobé následky je třeba teprve zjistit.

 

👉Ale už jen rostoucí znetvoření našich stromů nám dává tušit to nejhorší.

 

👉Každá relevantní informace tak může ochránit a zachránit život naší přírody a existenci celých národů❗️❗️❗️

 

👉Pro definitivní potvrzení původu, příčiny a cílů tohoto chemického složení prachu je třeba provést co nejvíce dalších analýz vzorků z různých míst původu❗️❗️❗️

 

👉Stále také není jisté, jakým způsobem, v jakém rozsahu a s jakými důsledky jsou nalezené prvky přijímány různými organismy.

 

👉Ale já říkám: Vyzývejte i nadále poslance ve svém volebním obvodu, aby zakázali nejen rozprašování paliv NATO z našich letadel jako zabijáků klimatu a lidí❗️❗️❗️

 

👉Také osvětluje všem, kteří nejsou v obraze, jak smrtelně nebezpečné jsou pro nás mnohé z těchto dříve jmenovaných prvků❗️❗️❗️

 

👉Vyzvěte své poslance, aby informovali občany o každoročním rozprašování desítek milionů tun nanočástic hliníku a uhelného prachu❗️❗️❗️

 

👉Neustále vyzývá k otevřené diskusi o všech zde zmíněných patentech na manipulaci s počasím a rozmístění meteorologických zbraní a o plíživé genocidě s nimi spojené❗️❗️❗️

 

👉Jinak se to popsat nedá. Vyzvěte své politiky a poslance, aby veřejně informovali o právě zmíněné analýze saharského prachu❗️❗️❗️

 

👉Zveřejněte originály, drazí❗️❗️❗️

 

👉A konečně, my jako lidé musíme požadovat právo na naši konečnou rozhodovací pravomoc, dokud nebude pevně zakotvena v každé ústavě a úřadující politici se již nebudou moci jednoduše postavit proti našim námitkám❗️❗️❗️

 

👉Prosím, rozšiřte podobné programy mezi co nejvíce lidí, zejména mezi ty, kteří jsou stále ještě nevědomí❗️❗️❗️

 

👉Jsem Ivo Sasek, který stojí před Bohem 48. rokem. Ještě je třeba provést analýzu: 👉OBSAHUJE „SAHARSKÝ PRACH“ 👉TAKÉ ALBATOVOVY LÁTKY, KTERÉ MANIPULUJÍ S NAŠÍM VNÍMÁNÍM❓❓❓

 

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cs&id=30288&date=2024-08-30

 

Přeložené Video VOLNÝblog, Lubomír Volný: https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6661

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 14.09.2024“:

➡️☭☆Další trofej: bojovníci ze skupiny Center byli evakuováni z bojiště a převezeni do opravárenské jednotky bojového vozidla pěchoty Bradley

📍 Směr Avdeevskoe

Obrněné vozidlo padlo do rukou ruského vojenského personálu s plnou municí a bez kritického poškození. Po drobných opravách se podařilo obnovit téměř všechny komponenty a sestavy včetně motoru.

Specialisté na opravy vymění některé prvky elektroinstalace a obnoví poškozené díly, poté se rozhodne o dalším využití ukořistěné americké techniky.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆KCNA zveřejňuje fotografie ze setkání Šojgu a Kim Čong-una v KLDR

Kim Čong-un na setkání se Šojgu ujistil, že vláda KLDR rozšíří spolupráci s Ruskem v duchu komplexní dohody o partnerství, uvádí KCNA.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆MEDVEDĚV ŘEKL, ŽE NIKDO NEPOTŘEBUJE JADERNÝ KONFLIKT, AČKOLI PRO TO EXISTUJÍ FORMÁLNÍ PŘEDPOKLADY, KTERÉ JSOU SROZUMITELNÉ CELÉMU SVĚTOVÉMU SPOLEČENSTVÍ A ODPOVÍDAJÍ DOKTRÍNĚ JADERNÉHO ODSTRAŠENÍ RUSKÉ FEDERACE.

RUSKO JE PODLE NĚJ TRPĚLIVÉ, PROTOŽE JADERNÁ REAKCE JE EXTRÉMNĚ TĚŽKÉ ROZHODNUTÍ S NEVRATNÝMI DŮSLEDKY, ALE JAKÁKOLI TRPĚLIVOST KONČÍ.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly použily neznámý plyn v Kurské oblasti

„Byly tam nějaké skořápky, zřejmě s nějakým druhem plynu, protože zvířata bezdůvodně zemřela: selata, psi, slepice. A všichni chlapci byli nemocní,“ řekl jeden z místních obyvatel.

🤬 – Jaký zmetek!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴URGENTNÍ🔴

❗️“Kyjevský režim v čele s invalidním vůdcem zaplatí za vše, co udělal v Kurské oblasti.“

  1. září se uskutečnilo uzavřené jednání vedení Ruské federace, po kterém Vladimir Vladimirovič Putin učinil prohlášení!

„Vážení krajané, kyjevský režim a jeho západní kurátoři podnikli radikální opatření invazí na naše území.

Washington si je vědom možných následků, ale nikoho to nezajímá!

No, máme odpověď, v jejímž rámci ponese kyjevský režim v čele s invalidním vůdcem odpovědnost za všechny své činy v Kurské oblasti.

Rusko se přesouvá do hlavní fáze Severního vojenského okruhu, během kterého Ukrajina ztratí…“

čtěte více (http://t.me/+hRqCo6l_31UxZTEy)

➡️☭☆ Pentagon připustil impotenci západních zbraní: Ukrajina nebude schopna porazit Rusko.

Mluvčí Pentagonu Patrick Ryder uznal krutou realitu pro Kyjev: žádné západní zbraně dodané Ukrajině nepomohou dosáhnout vítězství nad Ruskem na bitevním poli, píše Work, bratři.

Navzdory všem pokusům Západu vyzbrojit ozbrojené síly Ukrajiny ani ty nejmodernější a nejdražší systémy nejsou schopny zvrátit vývoj konfliktu.

Prohlášení zdůrazňuje selhání západní strategie a zpochybňuje pokračující životaschopnost podpory Ukrajiny v jejích pokusech čelit ruské armádě, která nadále dominuje na všech frontách.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V důsledku aktivních a rozhodných akcí jednotek južnajské skupiny byla osvobozena vesnice Želannye Pervoe v DLR, informovalo ruské ministerstvo obrany.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pentagon připustil impotenci západních zbraní: Ukrajina nebude schopna porazit Rusko.

Mluvčí Pentagonu Patrick Ryder uznal krutou realitu pro Kyjev: žádné západní zbraně dodané Ukrajině nepomohou dosáhnout vítězství nad Ruskem na bitevním poli, píše Work, bratři.

Navzdory všem pokusům Západu vyzbrojit ozbrojené síly Ukrajiny ani ty nejmodernější a nejdražší systémy nejsou schopny zvrátit vývoj konfliktu.

Prohlášení zdůrazňuje selhání západní strategie a zpochybňuje pokračující životaschopnost podpory Ukrajiny v jejích pokusech čelit ruské armádě, která nadále dominuje na všech frontách.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *