, ,

14.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: NA UKRAJINĚ VÁM VYROBÍ NA ZAKÁZKU DÍTĚ, V PRAZE SE PORODÍ A PRODÁVÁ…

14.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: NA UKRAJINĚ VÁM VYROBÍ NA ZAKÁZKU DÍTĚ, V PRAZE SE PORODÍ A PRODÁVÁ

 

📌📢🔝🔝🔝PRAHA 🤬🙈➡️🤰👶14. července 2024, TALK TV XAVER & MUDr. Jan Síla:

 

❗️❗️❗️ MNOŽÍRNA DĚTÍ FUNGUJE CELOSVĚTOVĚ, NA UKRAJINĚ VÁM VYROBÍ DÍTĚ, O JAKÉ SI ŘEKNETE.

 

MUDr. Jan Síla: „To fungovalo tak, že potenciální žadatel o dítě si na Ukrajině vybral, jaké to dítě chce. Na Ukrajině došlo k umělému oplodnění té, které ženy, která na Ukrajině zůstala do toho 7. – 8. měsíce těhotenství a potom byla převezená sem➡️ do Prahy, kde ho donosila a porodila. K tomu porodu už byl přizván příslušný objednatel toho dítěte, který si to dítě zaregistroval na matrice, Ukrajinská matka se vzdala mateřských práv. Na naší matrice bylo dítě zaregistrováno i otcovská práva od objednávatele, který si to zaplatil. Ten dítě sbalil a odletěl třeba do Ameriky, do Španělska. Celá aféra se jmenovala „Španiel“, protože první člověk, který jako první to takhle u nás udělal, byl Španiel.“

 

XAWER: „Počkejte. A to funguje u nás tak, že Ukrajinka přijede, tady porodí to dítě, což vypovídá taky o nějaké zvláštní tvrdosti těch Ukrajinských žen, já neznám ve svém okolí, kdo Češku, která by toto byla ochotná udělat. A v ten den si otec vezme dítě a jede pryč?“

 

MUDr. Jan Síla: „To není hned ten den, ono to má určitý postup. Ty pracoviště jsou známé. To se dá dohledat.“

 

XAWER: „A nelegální to není?“

 

MUDr. Jan Síla: „Nejhorší na tom je to, že my jsme jedna z mála zemí, kde není legislativa ohledně mateřství řádně ukotvená. Pochopitelně jsou lidé, kteří na tom pracují dneska, na té legislativě, aby k tomu nemohlo docházet, ale zatím to ještě pořád nebylo protlačeno Parlamentem 👹.“

 

XAWER: „Co jsi o tom myslíte jako lékař, neurochirurg, o ženě, která je schopná porodit dítě, zkasírovat peníze a vrátit se na Ukrajinu?“

 

MUDr. Jan Síla: „Tak to je otázka každého svědomí.“

 

https://www.facebook.com/100001640940199/videos/452897324174731?idorvanity=836856788022310

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÝHRŮŽKA „ZABIJTE PUTINA“ SPOUŠTÍ POHOTOVOST V RUSKU; VAROVÁNÍ PŘICHÁZÍ PO POKUSU O ZABITÍ TRUMPA

 

Několik pokusů už bylo učiněno na zabití Putina, prohlašuje šéf Ukrajinských špionů. Rusko odpovídá Kyjevské hrozbě na „zavraždění Putina“. Ukrajinský zpravodajský vrcholní důstojník, „mírumilovného státu“, vydal varování před zavražděním Ruského prezidenta. Pokusy o zavraždění Putina se uskutečnili, ale jak vidíte, nebyli dosud úspěšné, dodala hlava Kyjevského hlavního zpravodajského ředitelství (GUR), Kyrylo Budanov. ((To je ten, co zcela oficiálně prohlásil, že Alexej Navalný nebyl zavražděn Rusy, ale zemřel následkem vážného zdravotního problému, Jenomže jejich místní rozlišovací propaganda bude tvrdit cokoliv, co oni chtějí, to, co potřebují, nebo se rozhodli to tvrdit.))

Rusko chtělo velmi rychle odpovědi na Ukrajinskou přímou otevřenou hrozbu šéfem Ukrajinských špionů, týkající se zabití Vladimíra Putina. Rusko si je vědomo těch nebezpečí prohlásil mluvčí Kremlu Dmitry Peskov v odpovědi na to vyhrožování…..

 

https://youtu.be/WdULMePSqlQ?si=h4x1bgxowNc0eYkF

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: STŘELBA NA TRUMPA: VYBUCHUJE 👉KONSPIRAČNÍ TEORIE TVRDÍCÍ, ŽE TRUMP NEBYL ZASAŽEN STŘELOU, ALE

 

Trump byl zasažen něčím jiným, ne tedy střelou? Projektilem? Objevuji se otázky kvůli tomu útoku na Trumpa. Výbuch spekulací, dohadů, pověsti po údajném pokusu zabít Donalda Trumpa…

((Hlavně, že tam byl 1 mrtvý a 2 taky zranění! To jsou taky dohady, spekulace, pověsti???))

 

https://youtu.be/GZl-0ZYiP38?si=iWLh7FCX-TeyCZ1M

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, The Free Press, Roman Kirsch: RUSKO VYPOUŠTÍ NA UKRAJINU DEVASTUJÍCÍ BOMBY Z LETADLA SU-34 NS UKRAJINU: ZRYCHLUJE SE ESKALACE KONFLIKTU

 

https://youtu.be/WAtRrkIKmig?si=RMNA27NyaTyJzIEj

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: 800.000 VOJÁKŮ: OBAVY Z PUTINA STRAŠÍ ČLENSKOU ZEMÍ NATO;

VELIKÝ BOJOVNÍK PROTI RUSKU UŽ Z DÁVNÝCH DOB, NĚMECKO SE PŘIPRAVUJE NA TOTÁLNÍ VÁLKU

 

Aliance NATO je připravená na boj s Ruskem? Do médii unikli Německé váleční plány proti Rusku. Takzvaný „Operační plán Německo“: 800.000 vojáků, 200.000 vozidel. Německé ministerstvo obrany odhalilo smělé plány pro potencionální konflikt s Ruskem….

 

https://youtu.be/G7l2GldiCnA?si=TJ6S2h-_PEBAE3w8

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Partie Plus, Roman Kirsch: ATENTÁT NA DONALDA TRUMPA A POLITICKÁ „KULTURA“ V „DEMOKRATICKÉM“ ČESKU…😨👎😨👎😨

 

 

https://youtu.be/tsxGzGiufd0?si=TKDwOZPkyOigZ5um

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NETANJAHU PŘIPOUŠTÍ, ŽE „NENÍ JISTÉ“, ZDA BYL MOHAMMED DEIF ZABIT PŘI VELKÉM ÚTOKU IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL, PROTOŽE HAMÁS ODMÍTÁ TO „FALEŠNÉ PROHLÁŠENÍ“ IZRAELE

 

https://youtu.be/Bqjeg4f7Jv0?si=xKahYptdRivm2Ijn

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINSKÁ VELKÁ „KAPITULACE“: ZELENSKÉHO JEDNOTKY „ODCHÁZEJÍ Z POZIC“ U HRANIC S BĚLORUSKEM; VELKÝ ROZKAZ PUTINOVA SPOJENCE ALEXANDRA LUKAŠENKA

 

https://youtu.be/U3HZSRKVzr0?si=wJr3muBWY-7mg7Fz

 

 

 

📌14. července 2024, 13:50: Peskov: KREML ODSUZUJE POKUS O ATENTÁT NA TRUMPA, ALE PUTIN SE NEOZVE:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov se vyjádřil k pokusu o atentát na účastníka prezidentského klání ve Spojených státech Donalda Trumpa.

 

K pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států došlo v sobotu 13. července, kdy hovořil ke svým příznivcům. Střelec zaujal místo na střeše asi 100 metrů od pódia a vypálil několik ran směrem k Trumpovi.

 

„Rusko vždy odsuzovalo a důrazně odsuzujeme jakékoli projevy násilí během politického boje,“ citovala agentura TASS Peska.

 

Mluvčí Kremlu zdůraznil, že ruská vláda nevěří, že atentát na Trumpa zorganizovala současná americká administrativa.

 

Peskov navíc upřesnil, že ruský vůdce Vladimir Putin neplánuje Trumpovi ohledně pokusu o atentát telefonovat.

 

Střelce zastřelili zástupci americké tajné služby. FBI ho již identifikovala. Podle předběžných informací se ukázalo, že je to dvacetiletý Thomas Matthew Crooks. V době pokusu o atentát měl střelec na sobě fotbalový dres s emblémem YouTube kanálu zbraní.

 

Jedna osoba se stala obětí pokusu o atentát, další dva diváci byli těžce zraněni. Sám Trump vyvázl s poraněním pravého ucha, po poskytnutí pomoci opustil nemocnici a odletěl letadlem do New Jersey.

 

https://www.vesti.ru/article/4046197

 

 

 

📌14. července 2024, 14:04: JEDNOTKY SKUPINY VOSTOK OSVOBODILY UROŽAJNOJE V DLR:

 

Ruské ozbrojené síly převzaly kontrolu nad Urožaynoje v Doněcké republice. O dobytí vesnice informovalo v neděli ministerstvo obrany země.

 

Osada byla okupována ozbrojenými silami Ukrajiny během medializované protiofenzívy v roce 2023. V současné době naši bojovníci provádějí odminovací práce.

 

„1.58., 72. a 128. brigáda nepřítele byly poraženy. Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily až 155 vojáků, čtyři automobily, šest houfnic a 152mm dělo D-20,“ uvedlo ministerstvo ve shrnutí.

 

Během uplynulého dne skupina vojsk Vostok odrazila dva protiútoky útočných jednotek 123. brigády teritoriální obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4046201

 

 

 

📌14. července 2024, 14:23, WP: POLICIE SI NENÍ JISTÁ, ZDA STŘELEC NA TRUMPA JEDNAL SÁM:

 

Spojené státy pokračují ve zjišťování okolností pokusu o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa. Federální úřad pro vyšetřování (FBI) se již k práci připojil.

 

Strážci zákona prověřují řadu verzí. Oznámil to policejní podplukovník George Bivens. Podle něj byla nyní zjištěna totožnost jednoho střelce.

 

„Vyšetřování stále probíhá. Nemůžeme říci, že podezřelý jednal sám,“ citoval policistu deník Washington Post.

 

Na místě činu byl zabit 20letý Thomas Matthew Crookes. Mladík měl u sebe poloautomatickou pušku typu AR-15.

 

https://www.vesti.ru/article/4046151

 

 

📌14. července 2024, 16:09: ISKANDER ZNIČIL NĚMECKÝ SYSTÉM PROTIVZDUŠNÉ OBRANY IRIS-T V DNĚPROPETROVSKÉ OBLASTI:

 

Ruský operačně-taktický komplex Iskander zničil německý protiletadlový raketový systém IRIS-T. Záběry zásahu do systému protivzdušné obrany zveřejňuje Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Vojenské oddělení upřesňuje, že komplex byl spatřen dronem poblíž vesnice Voloskoye, která se nachází v Dněpropetrovské oblasti.

 

Záběry z dronu potvrdily zničení odpalovacího zařízení IRIS-T a radaru TRML-40.

 

Připomeňme, že 3. července skupina vojáků Dněpr informovala o likvidaci odpalovacího zařízení IRIS-T.

 

Mezitím Norsko plánuje vyčlenit 94 milionů dolarů na nákup systémů protivzdušné obrany pro Ukrajinu. Oslo se společně s Berlínem chystá předat baterii systému protivzdušné obrany IRIS-T ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4046316

 

 

📌14. července 2024, 15:14, NYT: FOTOGRAFOVI SE PODAŘILO NATOČIT, JAK KULKA LETÍ KOLEM TRUMPOVY HLAVY:

 

Fotograf deníku New York Times údajně zachytil kulku letící poblíž hlavy amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa na předvolebním shromáždění v Pensylvánii.

 

„Fotograf New York Times zřejmě zachytil na fotografii, jak kulka proletěla kolem hlavy bývalého prezidenta Donalda Trumpa,“ píší noviny.

 

Jak řekl New York Times specialista na zbraně, bývalý důstojník FBI Michael Harrigan, fotografie pravděpodobně zachycuje dráhu kulky.

 

V sobotu 13. července během předvolebního shromáždění v Pensylvánii došlo k pokusu o útok na bývalého vůdce Spojených států. FBI zjistila, že 20letý Thomas Matthew Crookes zahájil palbu. Útočníka zabili příslušníci americké tajné služby.

 

V důsledku střelby byl Trump zraněn do ucha, dostalo se mu potřebné lékařské péče. Jeden divák zahynul, další dva byli zraněni.

 

https://www.vesti.ru/article/4046277

 

 

📌14. července 2024, 14:55, Volodin: SPOJENÉ STÁTY JSOU PO ATENTÁTU NA TRUMPA NA POKRAJI OBČANSKÉ VÁLKY:

 

((Vůbec nikomu nepřeji válku, ale Amerika by ji potřebovala zkusit jenom kvůli tomu, aby věděli, co rozpoutávali války x let po celém světě, co nevinní lidi a hlavně nevinné děti museli zažívat!!!))

 

Politika amerických úřadů vedla k tomu, že Spojené státy jsou doslova na pokraji občanské války, řekl předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin, když komentoval pokus o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Podle něj tento trend potvrzují průzkumy veřejného mínění: 37 % se domnívá, že pokud bude Joseph Biden znovu zvolen prezidentem, je pravděpodobná občanská válka.

 

Volodin také vyjmenoval faktory, které vytvářejí rozkol v americké společnosti: mnohá rozhodnutí činí americké úřady na úkor domácí politiky; Američané jsou nadále stavěni proti sobě podle rasových, náboženských a politických linií; LGBT propaganda je vnucována konzervativní části obyvatelstva a ničí tradiční hodnoty.

 

Podle předsedy Státní dumy Ruské federace nelze ukrajinskou otázku vyloučit.

 

„Trumpův postoj k ukrajinské otázce mohl způsobit akt agrese. Trump je jedním z mála západních politiků, kteří otevřeně hovořili o potřebě přestat sponzorovat vojenské operace,“ napsal Volodin na svém kanálu Telegram.

 

Pokud se domácí a zahraniční politika Spojených států nezmění, pak bude Západ čelit velkým problémům, uzavřel.

 

Útok na Donalda Trumpa byl spáchán během předvolebního shromáždění 13. července. Dvacetiletý Thomas Matthew Crookes zahájil palbu, v jejímž důsledku byl jeden člověk zabit, několik dalších bylo zraněno a sám Trump byl zasažen jednou z kulek do pravé tváře a poranil si ucho.

 

https://www.vesti.ru/article/4046254

 

 

📌14. července 2024, 16:12: AMERICKÁ TAJNÁ SLUŽBA POPÍRÁ, ŽE BY ODMÍTLA POSÍLIT BEZPEČNOST TRUMPA:

 

Informace, že americká tajná služba (USSS) údajně obdržela žádost o posílení bezpečnosti bývalého prezidenta Donalda Trumpa, ale odmítla tak učinit, není pravdivá. Oznámil to v neděli šéf komunikace oddělení Anthony Giulielmi.

 

„To absolutně není pravda,“ napsal Julielmi na své stránce na sociální síti H. Podle něj zpravodajské služby během Trumpovy volební kampaně naopak vyčlenily další „ochranné zdroje, technologie a síly“ na ochranu bývalého amerického vůdce.

 

Deník The New York Post již dříve napsal, že Trumpova ochranka nemá prostředky na to, aby zajistila jeho bezpečnost. Podle zdroje publikace politik nemá zásahový tým proti odstřelovačům a leteckou podporu, což ho „činí velmi zranitelným“.

 

K pokusu o atentát na Donalda Trumpa došlo večer 13. července, kdy bývalý americký prezident promluvil na shromáždění před svými příznivci v Pensylvánii. Podle FBI zahájil palbu 20letý obyvatel Thomas Matthew Crookes, jeho motivy zůstávají neznámé. V důsledku toho byl Trump zraněn do ucha, nyní není jeho zdraví v ohrožení.

 

Americká tajná služba uvedla, že v důsledku incidentu byl zabit jeden divák a další dva byli vážně zraněni. Střelec byl zlikvidován.

 

https://www.vesti.ru/article/4046318

 

 

📌14. července 2024, 16:36: FBI POTVRDILA, ŽE TO BYL DVACETILETÝ CROOKES, KDO ZASTŘELIL TRUMPA:

 

Pokus o atentát na bývalého amerického vůdce Donalda Trumpa provedl dvacetiletý obyvatel Pensylvánie Thomas Matthew Crooks. Po střelbě na předvolebním shromáždění byl na místě zlikvidován.

 

Totožnost osob zapojených do pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států potvrdil Federální úřad pro vyšetřování (FBI).

 

Deník The New York Times již dříve uvedl, že Crookes byl v pensylvánských voličských základnách uveden jako republikán. Muž neměl žádnou kriminální minulost.

 

Motivy Crookesova činu jsou vyšetřovány.

 

Pokus o atentát na Donalda Trumpa se odehrál večer 13. července na shromáždění v Pensylvánii. V důsledku toho byl republikán zraněn do ucha, nyní jeho zdraví není ohroženo. Při střelbě zahynul jeden divák, dva byli vážně zraněni. Střelec byl zlikvidován.

 

https://www.vesti.ru/article/4046365

 

 

📌14. července 2024, 17:17: IDF HLÁSÍ ODSTRANĚNÍ VELITELE HAMÁSU V CHÁN JÚNIS SALAMĚ:

 

V Chán Júnisu na jihu pásma Gazy byl odstraněn šéf vojenského křídla radikálního palestinského hnutí Hamás Rafia Salama, hlásí tisková služba IDF.

 

 

  1. července provedlo letadlo izraelského letectva vysoce přesný úder na jednoho z nejbližších spolupracovníků velitele vojenského křídla Hamásu Mohammeda al-Deifa. Útok byl proveden na základě zpravodajských informací získaných Všeobecnou bezpečnostní službou a Izraelskými obrannými silami. Rafia Salama je považována za jednu z organizátorek útoku na izraelské pohraniční osady 7. října 2023.

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu svolal mimořádnou tiskovou konferenci, na které poznamenal, že zatím není potvrzeno odstranění vojenského vůdce Hamásu („Inspirace“). Izraelský premiér zároveň označil útok za bod obratu v izraelské vojenské kampani v Gaze, což potvrzuje vážnost záměrů Izraele zlikvidovat celé vedení hnutí. Netanjahu řekl, že válka v Gaze neskončí, dokud Izrael nezničí Hamás.

 

Izraelský útok byl proveden v oblasti Al-Mawasi, kde se podle izraelské rozvědky v té době nacházeli vysocí vůdci hnutí Hamás, včetně velitele vojenského křídla organizace Muhammada al-Deifa a velitele místní brigády Hamásu Rafii Salamy. Podle Hamásu potřebuje Izrael „falešné cíle“, aby ospravedlnil své útoky na pásmo Gazy. Zejména 12. července bylo v důsledku izraelského útoku zabito více než devět desítek lidí, asi 290 jich bylo zraněno. Mluvčí radikálního palestinského hnutí uvedl, že oběťmi útoku na Chán Júnis byli výhradně civilisté.

 

https://www.vesti.ru/article/4046386

 

 

📌14. července 2024, 18:18: NA UKRAJINĚ ZAČÍNAJÍ POKUTOVAT POVINNÉ VOJÁKY, KTEŘÍ NEAKTUALIZOVALI SVÉ ÚDAJE:

 

Občané Ukrajiny podléhající vojenské službě, kteří neaktualizovali své vojenské pověření, budou pokutováni od 17. července. Oznámil to ředitel odboru personální politiky ukrajinského ministerstva obrany Mark Andrusiak.

 

„16. července končí dvouměsíční lhůta definovaná v zákoně pro aktualizaci vojenských pověření,“ uvedl v komentáři pro kanál YouTube Ministerstva obrany Ukrajiny a upřesnil, že se to týká mužů ve věku 18 až 60 let a určitých kategorií žen.

 

Podle Andrusiaka budou po 17. červenci zahájeny případy správních deliktů proti těm občanům, kteří údaje včas neaktualizovali. Dodal, že občané Ukrajiny se budou moci proti těmto případům odvolat k soudu, pokud jim budou předloženy dokumenty potvrzující, „že tak nemohli učinit včas“.

 

Andrusiak poukázal na to, že nyní se pokuta za předčasnou aktualizaci dat pohybuje od 15 do 25,5 tisíce hřiven (366,3 – 622,6 USD). Pokuty podle něj budou udělovat zaměstnanci vojenských registračních a odvodových úřadů.

 

https://www.vesti.ru/article/4046400

 

 

📌14. července 2024, 18:16: ABC: ZBRAŇ POUŽITÁ KE STŘELBĚ NA TRUMPA BYLA ZÍSKÁNA LEGÁLNĚ:

 

Puška, ze které Thomas Crookes zastřelil Donalda Trumpa, byla zakoupena legálně – podle ABC News patří útočníkovu otci.

 

Připomeňme, že k incidentu došlo 14. července během Trumpova projevu v Pensylvánii. Crookes pravděpodobně vypálil několik kulek z pušky AR. Jeden podrbal podnikatele na uchu, další zasáhly Trumpovy příznivce. Hlášena je smrt jedné osoby, další dva jsou v kritickém stavu. Střelec byl na místě zlikvidován.

 

Sám Donald Trump nabádal, abychom se nebáli, abychom zůstali neochvějní ve víře a neotřesitelní tváří v tvář zlu. Americký prezidentský kandidát také slíbil, že v blízké budoucnosti promluví ve Wisconsinu.

 

https://www.vesti.ru/article/4046416

 

 

📌14. července 2024, 18:12, WSJ: IED NALEZENA V AUTĚ PODEZŘELÉHO Z POKUSU O ATENTÁT NA TRUMPA:

 

Podle deníku Wall Street Journal (WSJ) byla v autě střelce Donalda Trumpa nalezena výbušná zařízení. Auto bylo zaparkované na místě předvolebního shromáždění.

 

Exprezidenta Spojených států zastřelil dvacetiletý Thomas Matthew Crookes z Pensylvánie. Jeho výstřel zabil jednoho z účastníků akce, několik lidí, kteří si přišli poslechnout projev prezidentského kandidáta Republikánské strany, bylo lehce zraněno. Crookes se skrýval na střeše průmyslové budovy asi 100 metrů od pódia. ABC News zjistila, že puška, ze které byl Trump zastřelen, byla zakoupena zcela legálně.

 

Donalda Trumpa zachránil před hrozící smrtí prudký pohyb hlavy, tvrdí ruský vojenský expert Jurij Podoljaka. Okamžité vyloučení pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států naznačuje, že střelec byl předem držen pod namířenou zbraní a zastřelen na povel, dodává politolog Sergej Michejev.

 

Bezpečnostní úředníci a policie tvrdí, že před začátkem shromáždění zkontrolovali střechu, kterou použil dvacetiletý střelec. Byla prázdná.

Donald Trump byl zraněn na mítinku v Pensylvánii 13. července. Kulka se dotkla tváře a ucha 45. prezidenta Spojených států amerických. Exprezident ztratil hodně krve, ale jeho život je mimo nebezpečí. Cítí se dobře, je v dobré náladě a hodlá pokračovat v boji o křeslo v Oválné pracovně Bílého domu.

 

Po pokusu o atentát na Trumpa budou na sjezdu Republikánské strany v Milwaukee 15. července výrazně posílena bezpečnostní opatření. Republikánský kongresman Mike Waltz řekl, že zpravodajské služby odmítly Trumpovu žádost o posílení jeho bezpečnosti. Prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu.

 

https://www.vesti.ru/article/4046398

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 14.07.2024“:

➡️☭☆Pro jednání o Ukrajině zatím nejsou žádné předpoklady, Moskva musí pracovat a dosáhnout svých cílů, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lavrov v reakci na otázku, proč se rezonující a hrozné události na Ukrajině vždy shodují s velkými summity na Západě

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ohrožení americké demokracie není venku, ale uvnitř země, řekla Zakharova.

„Jen bych objasnil, že jde o americkou demokracii, kterou liberalismus dohnal k sebevražednému stavu,“ dodal diplomat.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záběry z hašení lesního požáru v Kubáni pomocí letadla

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ve Voroněžské oblasti vykolejilo devět nákladních vagonů s obilím, nedošlo ke zpoždění vlaku, důvody se zjišťují, uvedla dopravní prokuratura

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Plocha požáru v oblasti farmy Durso u Novorossijska se rozrostla na 32 hektarů, uvedlo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *