, ,

14.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Cenzura v České republice je nepřípustná 🇨🇿 ÚSTAVA ČR…

15.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: CENZURA V ČESKÉ REPUBLICE JE NEPŘÍPUSTNÁ 🇨🇿 ÚSTAVA ČR

 

📌📢🔝🔝🔝💣 15. července 2024, Inovace republiky: CENZURA V ČESKÉ REPUBLICE JE NEPŘÍPUSTNÁ – 🇨🇿 ÚSTAVA ČR:

 

👉 Kdo rozhoduje o cenzuře? 🇨🇿 VLÁDA nebo YOUTUBE ⁉️ STÁT nebo KORPORACE⁉️

👉 Cenzura v ČR? Co říká Ústava ČR?

👉 Ústava ČR článek 17, odstavec 3?

👉 Kdo cenzuruje? Porušují zákony ČR?

👉 Žalovat YouTube?

👉 Na základě čeho se cenzuruje?

👉 Kdo řídí stát?

 

https://youtu.be/gOZ9x1BYf6g?si=jhqK7Q3fLcCNAOxj

 

 

 

📌15. července 2024: ❗️💥 PCR TESTY VÝTĚRU Z NOSU COVID BYLY „NEZÁKONNÝM POŽADAVKEM“, ROZHODL SOUDCE V KANADĚ.

 

Další soudní rozhodnutí ze Severní Ameriky, které dává kritikům Covid za pravdu. Tentokrát soud v kanadském Ontariu rozhodl, že povinný test PCR Covid je nezákonný. Řeč je o cestovateli, který byl odsouzen k tučné pokutě poté, co odmítl takový PCR nosní test.

 

https://tkp.at/2024/07/13/kanadisches-gericht-pcr-nasenabstrich-rechtswidriger-eingriff/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝15. července 2024: 💥 TRESTNÍ OZNÁMENÍ PROTI OČKOVACÍM LÉKAŘŮM

 

Novinář Helmut Reinhardt má právníky Dr. Josef Hingerl a Jürgen Müller ze Sdružení pro práva dětí Now e.V. Rozhovor byl právě zveřejněn na kanálu YouTube „Politics-Spezial – Voice of Reason“.

 

Klikněte zde pro podání trestního oznámení.

↕️↕️↕️

 

https://kinderrechtejetzt.de/strafanzeige-geimpft-ohne-aufklaerung/

 

Je důležité, jak bylo v rozhovoru několikrát zdůrazněno, aby co nejvíce postižených podalo trestní oznámení a trestní oznámení.

 

 

 

📌15. července 2024: 💥 „ČERSTVÉ“ POTRAVINY V ALDI

 

Stojí za to se podívat na obal!

„Biotechnologicky vyrobené“

 

CO TO ZNAMENÁ?

 

Biotechnologie se v současnosti vyznačuje tím, že pracuje s metodami genetického inženýrství a molekulární biologie.

Mikroorganismy jsou geneticky modifikovány, dokud nemají požadované vlastnosti.👀

https://t.me/absurdnisvet/76168

 

 

📌15. července 2024: Alex Jones: NEJVYŠŠÍ ČERVENÁ VÝSTRAHA! GLOBALISTICKÝ DEEP STATE JE ZOUFALÝ A POKUSÍ SE ZNOVU ZABÍT TRUMPA!

 

Alex Jones vysvětluje, proč se neschopnost tajné služby zabránit pokusu o atentát na prezidenta Trumpa rovná hlubokému státnímu převratu, a tím to neskončí.

 

https://www.infowars.com/posts/maximum-red-alert-the-globalist-deep-state-is-desperate-and-will-try-to-kill-trump-again/

 

 

📌15. července 2024: Překlad: MUSK ODHALUJE EVROPSKOU KOMISI JAKO ZLOČINECKOU ORGANIZACI, TOTALITA, PŘED KTEROU JSME VAROVALI, SE SKUTEČNĚ DĚJE:

 

Zoufale se snaží udržet kontrolu nad historií a zdá se, že se jim do cesty staví Elon Musk.

 

Od té doby, co Elon Musk koupil Twitter, jsem k jeho záměrům skeptický. Ale bombová zpráva z pátečního rána ukazuje, že moje skepse možná nebyla na místě.

 

Margarethe Vestager, výkonná viceprezidentka Evropské komise, vysvětlila, že Muskova Platforma X, dříve Twitter, „nedodržuje DSA v klíčových oblastech transparentnosti. Uvádí uživatele v omyl, neposkytuje adekvátní úložiště pro reklamy a blokuje přístup výzkumníků k datům.“

 

Dodala: „Je to poprvé, co jsme učinili prozatímní rozhodnutí podle zákona o digitálních službách.“

 

Elon Musk pak shodil bombu a napsal.

 

„Evropská komise nabídla 𝕏 ilegální tajnou dohodu: pokud bychom tiše cenzurovali projev, aniž bychom to komukoli řekli, nepotrestali by nás,“ uvedl v příspěvku na X. „Ostatní platformy tuto dohodu přijaly. 𝕏 ne.”

 

Páni! Jak jsem nedávno diskutoval ve svém pořadu, postoj X „svoboda projevu, ale žádný dosah“ je přijatelný pouze tehdy, je-li společnost ochotna obhajovat VŠECHNY typy legální svobody projevu. Pokud je Muskovo obvinění oprávněné, pak se zdá, že jeho platforma skutečně dělá to, co tvrdí, že dělá.

 

Evropská komise je jen jednou z mnoha globalistických organizací, které se snaží kontrolovat výkaznictví po celém světě, zejména na internetu. Naneštěstí drtivá většina velkých technologických a mediálních společností až příliš ráda vyhovuje požadavkům cenzury. Skutečně sdílejí globalistický postoj k „dezinformacím“ a nechtějí nic jiného než povolení k cenzuře.

 

Je ironií, že Evropská komise ve svém sporu s Muskem Jinými slovy, chtějí lépe porozumět tomu, jak vyprávění nejen ovládat, ale také používat způsobem, který masy vtlačí do daného vidění světa. Musk to nedovolí.

 

Sláva Muskovi a X za vítězství v této důležité otázce. Pořád mu úplně nevěřím, ale mělo by se mu to přiznat, když si to zaslouží.

 

Totalita, před kterou jsme varovali, se skutečně děje.

 

Evropská unie v současnosti nutí velké technologické společnosti, aby tajně prováděly masovou cenzuru. Zdá se, že Google a Facebook se přidávají.

 

Z hlavních platforem klade odpor pouze Elon Musk s X.

A nyní se EU chystá potrestat X masivními pokutami – až 6 procent z celkového celosvětového prodeje.

 

Nedovedu si představit ohavnější formu zahraničního vměšování do našich vnitřních záležitostí, než je požadavek zahraničních vlád na masivní tajnou cenzuru z ideologických a politických důvodů.

 

Děsivé je především zjevné přímé zapojení státních tajných a bezpečnostních služeb a jejich zprostředkovatelů do požadavků cenzury.

 

A to vše se děje právě ve chvíli, kdy tytéž vlády – včetně naší – varují před ruskými dezinformacemi prostřednictvím spamových účtů, které sotva kdo kdy vidí.

 

Nenechte se zmást událostmi. Vlády a bývalí představitelé zpravodajských služeb v Evropě, Austrálii, Izraeli, Brazílii, na Ukrajině a v dalších zemích nejen požadují cenzuru, ale často sami šíří dezinformace.

 

EU například tvrdí, že na X je více dezinformací než na jiných platformách a že by je omezila větší cenzura.

 

To je špatně. Pouze X má open source systém Community Notes, který umožňuje opravu nesprávných informací v reálném čase. Nedávná studie v JAMA, Journal of American Medicine, zjistila, že 97,5 % komunitních poznámek bylo zcela přesných, 2 % částečně a 0,5 % nepřesných.

 

Není to dokonalé. Já sám mám někdy jiný názor. A samozřejmě věda nikdy nezůstane na místě; to, co se dnes zdá správné, již nebude správné v budoucnosti.

 

Ale X’s Community Notes více mluví, než cenzuruje, aby dal kontroverzní obsah do kontextu. I když je připojena poznámka komunity, můžete souhlasit nebo odmítnout obsah.

 

EU chce, aby její expertní panely, nikoli poznámky komunity, tajně rozhodovaly o tom, co můžeme číst a říkat online. To je nemorální a protiústavní.

 

Další důležitou součástí dezinformací EU je, že „výzkumníci“ by měli mít přístup k interním datům X, která mu Musk vzal nákupem Twitteru. Ale lidé, kteří chtějí tato data, nejsou výzkumníci. Jsou to aktivisté cenzury, z nichž mnozí mají úzké vazby na vlády obecně a na zpravodajské služby zvláště.

 

Pokud se EU podaří cenzurovat X, Facebook, Google a všechny další velké internetové platformy, pak už nebude svoboda projevu. Pak už bude jen státem řízené vyjadřování názoru.

 

Mnoho lidí se oprávněně obává důsledků, pokud bude jediný muž, Elon Musk, to jediné, co stojí mezi námi a totalitními cenzurními plány zahraničních vlád. To mě také znepokojuje. Naše svoboda projevu je nezcizitelná. Není to něco, co nám dávají vlády.

 

Musíme se bránit. Měli bychom být Muskovi vděční za to, že se postavil totalitám v Evropě, Brazílii a Austrálii, ale musíme vybudovat občanské hnutí, abychom se bránili.

 

https://uncutnews.ch/musk-entlarvt-europaeische-kommission-als-kriminelle-organisation-der-totalitarismus-vor-dem-wir-gewarnt-haben-findet-tatsaechlich-statt/

 

 

 

📌15. července 2024: ZVAŽUJE SE REPRESIVNÍ OPATŘENÍ PROTI MAĎARSKU: EU JE NESPOKOJENÁ S ORBÁNOVÝMI CESTAMI DO RUSKA A ČÍNY:

 

Ministři zahraničí EU plánují bojkotovat příští měsíc summit ministrů zahraničí v Budapešti tím, že zorganizují vlastní setkání v souvislosti s návštěvami maďarského premiéra Viktora Orbána v Rusku a Číně, uvádí Politico s odkazem na diplomaty EU.

 

Politico ve čtvrtek uvedlo, že země EU zvažují represivní opatření vůči zemi a vyhrožují „praktickými důsledky“ uprostřed nespokojenosti s Orbánovými návštěvami Moskvy a Pekingu jen několik dní poté, co Maďarsko převzalo předsednictví EU.

 

Pokud šéf zahraniční politiky EU Josep Borrell svolá oficiální schůzku ve stejný den jako schůzka v Budapešti, ministři by nemohli odcestovat do Maďarska, uvedl zdroj. Jiný diplomat deníku řekl, že EU chce dát Maďarsku „jasný signál“, že nemůže mluvit za celý blok.

 

KOMENTÁŘ:

 

Poslední vývoj ukazuje, že EU má menší zájem na míru a stabilitě než na prosazování vlastních politických zájmů, které očividně dostává od USA. Navzdory diplomatickému úsilí maďarského premiéra Viktora Orbána otevřít komunikační kanály k vyřešení konfliktu na Ukrajině ministři zahraničí EU reagují bojkoty a hrozbami. Namísto podpory dialogu a hledání mírových řešení se zdá, že EU je připravena uvalit sankce na členské země a prohloubit rozdíly v rámci bloku.

https://t.me/absurdnisvet/76175

https://t.me/absurdnisvet/76174

 

 

📌15. července 2024: NYNÍ SE UVÁDÍ, ŽE THOMAS MATTHEW CROOKS NENÍ PODEZŘELÝM STŘELCEM A ŽE JE TO ČLOVĚK SPOJENÝ S ANTIFA, který byl ve skutečnosti zatčen v roce 2016 za účast na protestu proti Trumpovi v Pittsburghu.

 

🚨 Střelec se Jmenuje se Maxwell Yearick. Byl odsouzen na 3 až 12 měsíců ve věznici Allegheny County. V tuto chvíli nevím, kdo je skutečným střelcem, a zdá se, že jsme záměrně zmateni. 🤷‍♂️

https://t.me/absurdnisvet/76176

 

 

📌15. července 2024: PĚKNÝ DIVADÝLKO😀

https://t.me/absurdnisvet/76180

😂 ATENTÁT???? 👇👇👇

https://t.me/absurdnisvet/76181

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PLÁNOVAL ÚTOČNÍK NA TRUMPA SEBEVRAŽEDNÉ BOMBARDOVÁNÍ NA ONOM VOLEBNÍM SHROMÁŽDĚNÍ? ZDE JE TO, CO NAŠLA FBI V AUTĚ A BYTĚ ÚTOČNÍKA THOMASE CROOKA

 

https://youtu.be/7XIk1R-XQTU?si=7-O1-8bcCdxCs7mh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDENOVA REZIGNACE PŘEDPOVĚZENA; JEHO DÁRCI ZMRAZILI VOLEBNÍ FONDY; „BOMBA“ BÝVALÉHO MANŽELA JILL

 

https://youtu.be/mxz5NIHUpmw?si=M6sQbb7_Jo8YO_15

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, ECHO24, Roman Kirsch: „NĚMEČTÍ DŮCHODCI NA ÚPRKU DO ORBÁNOVA MAĎARSKA„…

 

https://youtu.be/E-YG-Um6z9U?si=B-rfeeQE7Yda7NKR

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: FRANCOUZŠTÍ VOJÁCI VTRHLI NA BITEVNÍ POLE PROTI RUSŮM V CHARKOVSKÉ OBLASTI? BOMBA PUTINOVA SPOJENCE. RUSKÉ VELKÉ OBVINĚNÍ PROTI FRANCII

 

https://youtu.be/lH2StsNl11w?si=AoDkS2uMfR0Fh_C2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PROHRAJE JOE BIDEN JEŠTĚ PŘED VOLBAMI? DONALD TRUMP DOSTAL PODPORU OD NEJBOHATŠÍ OSOBY NA SVĚTĚ

 

https://youtu.be/p_epkQXErmk?si=V7aiXfjIIvG-7wwv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ ELONA MUSKA PO ÚTOKU NA TRUMPA; ZVAŽUJE NUTNOST MÍT „LÉTAJÍCÍ KOVOVÉ BRNĚNÍ„…

 

https://youtu.be/9PKfY1N-xHc?si=g8eMKsxvP9GRm7GT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BYL ZNIČEN NĚMECKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM IRIS-T PŘI RUSKEM ÚTOKU RAKETOU ISKANDER; ZÁSAH JE NA ZÁZNAMU

 

https://youtu.be/sl9QAxBdRTw?si=BFM4vAZAYW7J2tRN

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DŮKAZ „PODEZŘELÉ“ ROLE AMERICKÝCH TAJNÝCH SLUŽEB? CO SE STALO NĚKOLIK VTEŘIN PŘED NAPADENÍM TRUMPA

 

https://youtu.be/_UEVVJBMT84?si=YDb3bwoZSaM1pgdY

 

 

📌15. července 2024, 7:22: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY V NOCI ZNIČILY A ZACHYTILY 22 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruská protivzdušná obrana odrazila letecký útok armády kyjevského režimu.

 

Během minulé noci bylo během pokusu kyjevského režimu provést teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů leteckého typu na území Ruské federace zničeno a zachyceno systémy protivzdušné obrany ve službě 22 dronů,“ uvádí ruské ministerstvo obrany.

Ruské ministerstvo obrany upřesnilo, že 15 z těchto bezpilotních letounů bylo neutralizováno nad územím Brjanské oblasti, šest nad Krymem a jeden nad Lipeckou oblastí.

 

Gubernátor Lipecké oblasti Igor Artamonov uvedl, že dron spadl na území rozvodny energie v městské části Stanovljanskij.

 

https://www.vesti.ru/article/4046664

 

 

📌15. července 2024, 10:50: ESTONSKÝ PREMIÉR REZIGNOVAL NA FUNKCI V EU:

 

Estonská premiérka Kaja Kallasová rezignovala, informoval internetový portál televizní společnosti ERR. Po premiérovi oznámila demisi i vláda.

 

Dokud se nový kabinet neujme úřadu, hlavní rusofob republiky bude nadále vykonávat své povinnosti v souladu s ústavou země.

 

„Prezident Alar Karis obdržel prohlášení o Kallasovi. Vláda už uspořádala mimořádné zasedání a rozhodla se podat demisi,“ uvedl portál.

 

Kallas musela opustit svůj post z nějakého důvodu. Její kandidatura na post šéfky evropské diplomacie byla schválena již dříve. V křesle nahradí Borrella.

 

https://www.vesti.ru/article/4047030

 

 

📌15. července 2024, 10:46: UKRAJINSKÝ DRON ZAÚTOČIL NA AUTO S LIDMI POBLÍŽ BELGORODU:

 

Nejméně dva lidé byli zraněni v důsledku útoku ukrajinského dronu na auto v oblasti Belgorod, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Dron zaútočil na auto s lidmi ve vesnici Oktyabrsky. V kabině byli dva muži, jeden z nich utrpěl barotrauma, jeho spolucestující utrpěl zranění střepinami do pravého předloktí a hlavy. Oběti byly převezeny do nemocnice, vozidlo nelze obnovit.

 

Provozovatel jiného bezpilotního letounu shodil dvě výbušná zařízení poblíž sociálního zařízení v obci Politotdelsky, naštěstí pro místní obyvatele nevybuchla. Nyní ženisté zkoumají nebezpečné předměty.

 

https://www.vesti.ru/article/4046996

 

 

📌15. července 2024, 11:48: UKRAJINSKÁ POHRANIČNÍ STRÁŽ ZASTŘELILA NEPLATIČE ODVODU MÍŘÍCÍHO DO PODNĚSTŘÍ:

 

Ukrajinští pohraničníci zastřelili dezertéra, který se pokusil vstoupit na území Podněstří, uvedl tamní Státní úřad pro vyšetřování.

Podle předběžných údajů 14. července utekli čtyři vojáci z cvičiště v Podolském okrese v Oděské oblasti, poté si zavolali taxi a odjeli do pohraniční oblasti v Zacharovském okrese.

 

Do sousední republiky se jim nepodařilo dostat – v Marjanovce, která je 15 kilometrů od Podněstří, auto zastavili pohraničníci. Dva podvodníci se rozběhli různými směry, jeden z nich se rychle zkroutil, druhý se bránil a byl zastřelen.

 

Podle nepotvrzených informací byl zesnulý mobilizován zhruba před měsícem.

 

https://www.vesti.ru/article/4047218

 

 

📌15. července 2024, 12:13: BĚHEM TÝDNE BYLO NAD VELKÝMI MĚSTY DLR ZACHYCENO 270 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Nad čtyřmi velkými městy v Doněcké lidové republice bylo během týdne zachyceno 270 ukrajinských dronů. Konkrétně systém elektronického boje Kupol (EW) zasáhl dva průzkumné UAV v Kirovském a Petrovském okrese Doněcka.

 

„Za poslední týden bylo nad Doněckem, Makejevkou, Avdijivkou a Jasinovají detekováno a zachyceno 270 ukrajinských dronů,“ uvedla tisková služba FSB v regionu. Dodali, že na předměstí Volnovacha poblíž železniční nemocnice byl potlačen dron typu Baba Jaga.

 

Jak bylo shrnuto v FSB, UAV byly neutralizovány pomocí speciálních technických prostředků, výbušné objekty byly zničeny nadzemními náložemi na místě.

 

https://www.vesti.ru/article/4047062

 

 

📌15. července 2024, 11:34: MUSK OBVINIL AMERICKOU TAJNOU SLUŽBU Z TOHO, CO SE STALO NA TRUMPOVĚ MÍTINKU:

 

Americký miliardář Elon Musk obvinil bezpečnostní úředníky z toho, že pokus o atentát na Donalda Trumpa na předvolebním shromáždění umožnili.

„Na vině je tajná služba. A to je vše,“ napsal podnikatel na své stránce na sociální síti.

 

Americká tajná služba již dříve obvinila policii státu Pensylvánie, že nezajistila bezpečnost střechy, ze které útočník střílel.

 

Sám Donald Trump označil práci bezpečnostních důstojníků za „fantastickou“ a přirovnal jejich jednání k chování hráčů v americkém fotbale.

 

Dvacetiletý Thomas Matthew Crookes se pokusil zabít bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa během jeho předvolebního mítinku v Pensylvánii. Kvůli střelbě, kterou zahájil, byl jeden z účastníků akce zabit, další byl zraněn. Sám Trump jako zázrakem vyvázl téměř bez zranění – kulka mu proletěla kolem hlavy a lehce se dotkla jeho ucha.

 

Jako úkryt si střelec vybral střechu produkční budovy asi 100 metrů od pódia – mimo území, kde se akce konala. Po prvních výstřelech ho zabili příslušníci tajné služby.

 

https://www.vesti.ru/article/4047116

 

 

📌15. července 2024, 11:18: TAJEMNÍK RADY NÁRODNÍ BEZPEČNOSTI A OBRANY A BÝVALÝ ŠÉF SBU BYLI ZATČENI V NEPŘÍTOMNOSTI V PŘÍPADU VÁLEČNÝCH ZLOČINŮ:

 

Moskevský soud v Basmany zatkl v nepřítomnosti bývalého šéfa Bezpečnostní služby Ukrajiny Valentina Nalyvajčenka (uznaného za extremistu) a tajemníka Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexandra Litviněnka, uvedla tisková služba soudů obecné jurisdikce hlavního města.

 

Jak Nalyvajčenko, tak Litviněnko jsou zapleteni do případů použití zakázaných prostředků a metod vedení války. V obou případech bylo zvoleno preventivní opatření v podobě dvouměsíční vazby v nepřítomnosti. Tato doba se počítá od okamžiku, kdy jsou podezřelé osoby zadrženy nebo vydány.

 

Bývalý šéf Bezpečnostní služby Ukrajiny a tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany byli zařazeni na mezinárodní seznam hledaných osob, ale Interpol nebere v úvahu relevantní prohlášení Ruské federace týkající se ukrajinských vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4047131

 

 

📌15. července 2024, 9:49: TRUMP ŘÍKÁ, ŽE BIDEN STÁHNE DVĚ ŽALOBY PROTI NĚMU:

 

Trestní stíhání Donalda Trumpa ve dvou případech může být zastaveno. Uvedl to bývalý americký prezident v rozhovoru pro New York Post.

 

Podle jestřába Republikánské strany se Joe Biden plánuje v blízké budoucnosti odvolat k ministerstvu spravedlnosti s odpovídajícím příkazem.

 

„Prezident nařídí ukončení dvou trestních stíhání proti Trumpovi,“ uvedl deník.

 

Celkem byl politik obviněn z 91 obvinění ve čtyřech trestních kauzách. Trump je obviněn z nelegálního držení tajných dokumentů a nátlaku na místní úředníky.

 

Údajně také vyzradil státní tajemství a bránil vyšetřování.

 

https://www.vesti.ru/article/4046802

 

 

📌15. července 2024, 11:02: DELEGACE SAM TATARSTÁNU SE DOSTALA POD PALBU V ZÓNĚ NVO:

 

Delegace Duchovní správy muslimů Tatarstánu, vedená muftím Kamilem Samigullinem, se dostala pod palbu v zóně NVO, uvedla tisková služba SAM republiky.

 

Duchovní, včetně arcikněze Andreje Zinkova, pracovníka Odboru Kazaňské diecéze pro spolupráci s ozbrojenými silami, navštívili tři vojenské útvary v Doněcku, Lugansku a Makejevce.

 

Zpráva uvádí, že během třídenní cesty ozbrojené síly Ukrajiny zahájily dělostřelecké údery a provedly útoky dronů. Kromě toho „byla provedena nepřátelská operace s cílem ostřelovat delegaci z Tatarstánu“. Nedošlo k žádným obětem ani zraněním.

 

Loni v květnu navštívila delegace SAM Tatarstánu Lugansk, Lisičansk a Debalceve.

 

https://www.vesti.ru/article/4047102

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.07.2024“:

➡️☭☆ Rozdrtíme drony ukrajinských ozbrojených sil

Posádka stanice elektronického boje R-934 skupiny vojsk Sever potlačila průzkumné UAV ukrajinských ozbrojených sil.

Jedna taková stanice je schopna „zablokovat“ oblohu v okruhu několika desítek kilometrů. Všechny drony za letu se zobrazují na monitoru. Operátoři mohou zahltit řídicí a navigační systémy dronů, což způsobí, že ztratí kontakt s vysílačem a jednoduše spadnou na zem.

Stanice funguje jak v režimu rádiového průzkumu, to znamená, že vypočítává souřadnice nepřátelských komunikačních center, svých radarových systémů a kontrolních bodů UAV, tak v režimu potlačení rádiového signálu – vyřazuje z provozu nepřátelské drony různých konfigurací – od průzkumných až po kamikadze drony.

S pomocí této stanice specialisté na elektronický boj účinně potlačují řídicí kanály nejen nepřátelských průmyslových UAV, ale také podomácku vyrobených dronů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Letos ráno 15. července. Další pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů typu letadla proti cílům na území Ruské federace byl zastaven.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily šest UAV, z nichž jedno bylo zachyceno nad územím Orjolské oblasti, dvě byly zničeny nad územím Brjanské oblasti a tři byly zničeny nad územím Kurské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Generální tajemník NATO Stoltenberg: „Vojska NATO by se neměla přímo účastnit ukrajinského konfliktu, včetně sestřelování ruských letadel a raket.“ 😂

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dva civilisté byli zraněni v bělgorodské vesnici Okťabrskij v důsledku útoku ukrajinského dronu, řekl guvernér Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Orbán po své misi v Ruské federaci, Spojených státech a na Ukrajině zaslal vůdcům zemí EU návrhy na řešení ukrajinského konfliktu, uvedl premiérův poradce.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *