, ,

14.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: BÝVALÝ ODSTŘELOVAČ: „JE ZŘEJMÉ, ŽE TRUMPŮV ATENTÁTNÍK MĚL POMOC“…

15.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, BÝVALÝ ODSTŘELOVAČ: „JE ZŘEJMÉ, ŽE TRUMPŮV ATENTÁTNÍK MĚL POMOC“

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Redacted, Roman Kirsch, 👉 Clayton Morris: „ČEKALI 42 VTEŘIN NEŽ ZASTŘELILI TRUMPOVA ATENTÁTNÍKA“; VYNOŘUJÍ SE NOVÉ OTÁZKY; Redacted, 1.díl…

 

https://youtu.be/P6my146yMo8?si=zdPAo_haNgxVOJYu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Redacted, Roman Kirsch, 👉 Clayton Morris: „ČEKALI 42 VTEŘIN NEŽ ZASTŘELILI TRUMPOVA ATENTÁTNÍKA“; VYNOŘUJÍ SE NOVÉ OTÁZKY; Redacted, 2.díl…

 

https://youtu.be/pMvcsWsSXPo?si=fESudA4-Jx1i29l9

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ POSUN UKRAJINY PROTI INDII PO OBJETÍ SE MODIHO S PUTINEM; NOVÉ DILLÍ UDEŘILO ZPĚT NA UKRAJINU.

 

https://youtu.be/Vo6lUKVlRVI?si=GOqdEPosyRLQzYrs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️15.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDENOVA REZIGNACE PŘEDPOVĚZENA; JEHO DÁRCI ZMRAZILI VOLEBNÍ FONDY; „BOMBA“ BÝVALÉHO MANŽELA JILL

 

https://youtu.be/mxz5NIHUpmw?si=9t6hg73jrxpHo4bJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝 ONDŘEJ PROKOP, předseda hnutí ANO za Prahu:

🛑 NEDLOUHO PO ATENTÁTU NA SLOVENSKÉHO PREMIÉRA FICA DOŠLO KE STŘELBĚ I NA AMERICKÉHO KANDIDÁTA NA PREZIDENTA DONALDA TRUMPA.

🛑 MÍSTO SNAHY O ZKLIDNĚNÍ EMOCÍ NĚKTEŘÍ NAŠI POLITICI NADÁLE ROZDĚLUJÍ SPOLEČNOST.

🛑 NEBUDETE VĚŘIT, JAK TENTO NECHUTNÝ ÚTOK KOMENTOVALI NĚKTEŘÍ NAŠI NOVINÁŘI A PODPOROVATELÉ PĚTIKOALICE.

👉 Fialova vláda chce potichu schválit český Green Deal. Jen benzin kvůli tomu zdraží o 10 korun za litr. Zdraží i energie a spousta dalších věcí. Média o tom nepíší a pětikoalice to “chytře” realizuje v létě, kdy je většina lidí na dovolených.

👉 Už teď přitom Češi platí za energie nejvíc ze všech zemí bývalého východního bloku. Platíme ceny jako na západě, ale dostáváme východní platy. Tím se Fiala nechlubí, ale je to dopad jeho neschopnosti řešit zásadní problémy České republiky.

👉 Tím zdražování nekončí. Pětikoalice chce protlačit vyšší poplatky i za TV a rozhlas. Česká televize a rozhlas přitom už teď požírají miliardy a bohužel mají k objektivní žurnalistice daleko. Proto jsem také podal stížnost na Radu ČT kvůli nevyváženým zprávám a upozaďování hlasů opozice.

👉 V Praze pirát Hřib nakoupil 94 autobusů, které nejezdí – teče jim nafta a musely být odstaveny. Navíc i natiskl lístky, které se nevejdou do označovače! Už je to taková klasika. Na co Piráti sáhnou..

👉Barrandovský most má opět zpoždění. Hotový bude nejdřív koncem listopadu. Vyzývám náměstka Hřiba, aby urgentně a prioritně zkoordinoval uzavírky, jinak nás v září a říjnu čeká hotové peklo.

👉 Kromě toho všeho si Hřib udělal na internetu ještě vlastní anketu a zjistil, že 41 % Pražanů chce dotovat nákladní kola. Je smutné, že s tolika problémy, kterými Praha trpí, řeší náměstek jako hlavní téma zrovna tohle…

 

https://youtu.be/-0mgbljSW7c?si=1_CPCY6mMDzcUosg

 

 

📌15. července 2024: VŮDCE REPUBLIKÁNŮ V SENÁTU ODHALUJE SKUTEČNÉ MOTIVY SPOJENÝCH STÁTŮ VE VÁLCE NA UKRAJINĚ:

 

Dokonce i váleční jestřábi již přiznávají, jaké jsou skutečné motivy pro to, aby konflikt na Ukrajině pokračoval a proč nemají zájem na jeho ukončení diplomatickou cestou.

 

Mitch McConnell, 82letý republikánský senátor a od roku 2021 vůdce republikánské menšiny v americkém Senátu, podal v americkém rozhovoru překvapivě upřímné a nepřikrášlené svědectví o tom, jaké jsou skutečné cíle a pozadí americké podpory Ukrajiny ve válce proti Rusku.

 

„Když se podíváte na to, kam jdou peníze na podporu Ukrajiny,“ řekl McConnell, „ukazuje to, že Spojené státy na tom skutečně vydělávají peníze, aniž by musely nést jakékoli náklady. Kromě Spojených států vynakládá významnou část vojenské a finanční pomoci dalších 38 zemí – včetně spojenců v NATO. Nejlépe se však daří Spojeným státům.“

 

Se svou ukrajinskou politikou našly USA obzvláště chytrý způsob, jak spojit obnovu svých ozbrojených sil se zahraničněpolitickou strategií: „Jednoduše nahrazujeme zbraně, které posíláme na Ukrajinu, modernějšími zbraňovými systémy,“ řekl senátor.

 

To posiluje domácí ekonomiku a aktualizace s inovativnějším systémem, což je na pořadu dne tak jako tak. Státy EU nepřímo platí za staré zbraně a poskytují Ukrajině splátky za zbraně, z nichž většinu si Spojené státy pouze pronajímají, prostřednictvím zákona o půjčce a pronájmu, který pochází z druhé světové války.

 

Jednoduše řečeno: Spojenci z EU platí Ukrajině náklady za zbraně, které Spojené státy poskytují. „Tímto způsobem kompletně přebudujeme naši průmyslovou základnu, včetně obranného průmyslu,“ řekl McConnell.

 

A má pravdu: Právě z tohoto důvodu vzkvétá zbrojní průmysl v duchu vojensko-průmyslového komplexu. A to je důvod, proč nikdo nechce, aby tato válka skončila. Zachování a prosazení vlastních výhod je skutečným cílem ukrajinské politiky Bidenovy administrativy.

 

„A nejlepší na tom je, že na Ukrajině neumírají žádní Američané!“ říká McConnell. „Pro Spojené státy existují jen výhody: Ukrajina ničí armádu jednoho z našich největších rivalů. Je pro mě těžké na tom najít něco špatného.“

 

Republikán doslova řekl s čirým cynismem: „Myslím, že je úžasné, že se brání.“ S odkazem na obvinění, že Evropané nedělají dost, McConell odporuje – také ne bez nepochybné zlomyslnosti:

 

„Utratili 90 miliard za Ukrajinu, poskytli domov obrovskému počtu uprchlíků… Myslím, že naši spojenci v NATO toho udělali hodně!“

 

S ohledem na tyto výroky na otázku, zda jako republikán vlastně nemá s Bidenovou administrativou s těmito názory příliš mnoho společného, odpověděl, že na domácí půdě tomu tak rozhodně není, ale pokud jde o strategii a zájmy zahraniční a bezpečnostní politiky z pohledu USA, rozhodně tuto politiku uvítal.

 

 

Jsou to tedy opět Evropané, kteří, jako užiteční idioti bez jakýchkoli výhod, jakéhokoli vlastního zájmu, ze sebe dělají poslušné přisluhovače Washingtonu a účastní se této průhledné hry. To opět potvrzuje skutečnost, že Spojené státy nemají přátele, mají pouze své zájmy.

 

To je ovšem přesně to, o čem politika vždy byla. Je to krutá realita: Vlády by měly jednat především ve svém vlastním zájmu, v zájmu svých vlastních národů a svých vlastních lidí. Tak je tomu po celém světě. Je to otřepaná pravda.

 

Jen lokajské země EU to většinově nechtějí pochopit. To je důvod, proč jsme dnes tam, kde jsme.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vudce-republikanu-v-senatu-odhaluje-skutecne-motivy-spojenych-statu-ve-valce-na-ukrajine/

 

 

📌15. července 2024, BÝVALÝ ODSTŘELOVAČ: „JE ZŘEJMÉ, ŽE TRUMPŮV ATENTÁTNÍK MĚL POMOC“ (video):

 

V současné době se objevují další a další důkazy o podivném průběhu celého pokusu o atentát, kdy mnoho svědků potvrdilo, že se zdálo, jako kdyby nebyl ze strany ochranky zájem proti útočníkovi zasáhnout.

 

Spekulace pak jen utvrzují i názory odborníků, včetně těch, kteří mají značné zkušenosti s ochranou vysoce postavených politiků.

 

Armádní veterán řekl, že střelec, který se pokusil zabít Trumpa, měl pomoc. Veterán Dallas Alexander strávil 14 let v týmu odstřelovačů kanadské armády s názvem JTF 2. Jeho úkolem bylo chránit světové vůdce, včetně kanadského premiéra.

 

Podle Alexandera není pochyb o tom, že střelec měl pomoc od „agentury, organizace nebo vlády.“ FBI tvrdí, že se zdá, že Thomas Matthew Crooks jednal sám.

 

Crooks ležel na střeše budovy asi 120 až 150 metrů od pódia, kde Trump mluvil. Jeho fanoušci ho mohli jasně vidět. Alexander říká, že normálně není možné dostat se tak blízko k prezidentovi se zbraní. „To je nemožné,“ zdůraznil.

 

„Něco se stalo, ale já na nikoho konkrétního neukazuji prstem. Je prostě zřejmé, že mu pomohli, aby se tam dostal,“ řekl veterán.

 

„Mohlo se stát, že se někdo záměrně díval jinam nebo že to bylo strategicky naplánováno,“ řekl.

 

Alexander dodal, že považuje za velmi podivné, že někdo, komu se podaří dostat se tak blízko k exprezidentovi se zbraní, mine.

 

„Pokud máte dovednosti k tomu, abyste se vyhnuli několika vrstvám zabezpečení, pak máte také dovednosti k tomu, abyste zasáhli první kulkou,“ vysvětlil. „To prostě nedává smysl.“

 

„Skutečnost, že střelec měl něčí pomoc, je očividně znepokojující,“ řekl Alexander.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/byvaly-odstrelovac-je-zrejme-ze-trumpuv-atentatnik-mel-pomoc-video/

 

 

📌15. července 2024, 15:00: V Jerevanu začíná společné cvičení Arménie a USA:

 

Arménští a američtí vojáci zahájili společné cvičení Eagle Partner 2024. Manévrů se účastní vojáci arménské mírové brigády, amerických pozemních sil v Evropě a Africe a Kansaské národní gardy.

 

Oznámili to v pondělí zástupci arménského ministerstva obrany. Společné cvičení arménských a amerických sil potrvá do 24. července.

 

Účelem cvičení je zlepšit koordinaci jednotek zapojených do mezinárodních mírových misí, vyměnit si osvědčené postupy v oblasti velení a řízení a taktické komunikace a zvýšit bojovou připravenost arménské jednotky.

 

Ve dnech 13. a 16. července navštívil Arménii zástupce vedoucího Ministerstva zahraničí pro civilní bezpečnost, demokracii a lidská práva Uzra Zeya. Náměstek amerického ministra zahraničí se v Jerevanu setkal s americkou velvyslankyní Christine Quinnovou a řekl, že Washington doufá v posílení vztahů s republikou.

 

https://www.vesti.ru/article/4047618

 

 

📌15. července 2024, 15:44, DUDA: POLSKO S ARMÁDOU ČÍTAJÍCÍ AŽ 300 TISÍC VOJÁKŮ NEPOTŘEBUJE BRANNOU POVINNOST:

 

Počet vojáků polské armády musí být zvýšen. Uvedl to v rozhovoru pro deník Super Express polský prezident Andrzej Duda.

 

Podle hlavy republiky potřebuje země asi o 50-100 tisíc obránců více. Vojenský potenciál má být posílen náborem dobrovolníků.

 

„Polská armáda by se měla rozrůst na 250-300 tisíc lidí. Nyní útrapy vojenské služby netrpí více než 198 tisíc vojáků a důstojníků,“ řekl polský vůdce.

 

Pokud bude úspěšná, Varšava nebude zavádět povinnou brannou povinnost.

 

https://www.vesti.ru/article/4047728

 

 

📌15. července 2024, 16:13: OD ÚTERÝ JE DO LOTYŠSKA ZAKÁZÁN VJEZD AUT S BĚLORUSKOU POZNÁVACÍ ZNAČKOU:

 

Lotyšsko zakazuje vjezd automobilů s běloruskými poznávacími značkami z Ruska a Běloruska. Pokud se majitel vozu odmítne vrátit do země, ze které přicestoval, bude mu auto zabaveno.

 

Zákaz platí od 16. července. Souvisí to se změnami v legislativě Evropské unie a s tím, že Riga obdržela vysvětlení od Evropské komise. Jak je vysvětleno v prohlášení lotyšského státního daňového úřadu, cílem tohoto opatření je „snížit riziko obcházení sankcí“.

 

Zákaz vstupu na území Evropské unie přes všechna kontrolní stanoviště na lotyšské hranici se podle lotyšského státního daňového úřadu nevztahuje na vozidla diplomatických misí a oficiálních delegací. Další výjimka z pravidel je stanovena pro návrat osob z EU do Běloruska, pokud auto není registrováno jako zboží a slouží jako dopravní prostředek.

 

Lotyšsko začalo 15. února zabavovat auta s ruskými poznávacími značkami, která byla v pobaltské republice přeregistrována až 14. února 2024. A v září 2023 Riga zakázala průjezd všech aut registrovaných v Rusku přes hraniční přechody, připomíná portál rus.lsm.lv.      Lotyšský parlament již dříve přijal v závěrečném čtení pozměňovací návrhy k zákonu o migraci. Ukládá ruským občanům povinnost složit zkoušku z lotyšského jazyka, aby si udrželi povolení k pobytu v zemi. Riga již zavázala asi 25 tisíc ruských občanů, aby složili takovou jazykovou zkoušku, aby mohli žít v Lotyšsku. Nová pravidla se dotknou dalších 5 tisíc Rusů. Pouze občané starší 75 let budou osvobozeni od zkoušky, uvedl lotyšský úřad pro občanství a migrační záležitosti.

 

Pskovská oblast je připravena poskytnout podporu při ubytování krajanů, kterým hrozí deportace z území Lotyšska. Vybavuje se pro ně dočasné ubytovací místo, uvedl gubernátor regionu Michail Vedernikov ve videozprávě zveřejněné na svém kanálu Telegram.

 

https://www.vesti.ru/article/4047781

 

 

📌15. července 2024, 14:35: ORBÁN ZASLAL VEDOUCÍM PŘEDSTAVITELŮM EU SVÉ NÁVRHY NA UROVNÁNÍ SITUACE NA UKRAJINĚ:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán rozeslal svůj plán na řešení konfliktu na Ukrajině všem hlavám zemí EU, uvedl jeho poradce Balázs Orbán.

 

Upřesnil také, že pokud chce EU mír a mít rozhodující hlas při řešení situace, musí změnit svůj politický kurz.

 

Poradce zdůraznil, že plán maďarského premiéra obsahuje realistické zhodnocení situace a harmonogram akcí, píše deník Magyar Nemzet.

 

Podle Balázse Orbána je důležité udržovat komunikační kanál s Ruskem, aby bylo dosaženo míru v regionu.

 

Premiér Orbán prodlouží svou mírovou misi, dodal poradce. Maďarsko v rámci svého předsednictví v Radě EU plánuje vytvořit podmínky pro mírové rozhovory o Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4047553

 

 

📌15. července 2024, 14:35: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE PŘEDALO VÁRKU OPRAVENÝCH A MODERNIZOVANÝCH MIGŮ-31:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace obdrželo z leteckého závodu „Sokol“ v Nižním Novgorodu šarži letounů MiG-31, které prošly opravou a modernizací.

 

Informovala o tom tisková služba společnosti United Aircraft Corporation (UAC). Zařízení bylo dodáno v rámci plnění závazků vyplývajících z příkazu obrany státu.

 

„Modernizované MiGy-31 mají vysoké bojové vlastnosti a jsou schopny úspěšně řešit úkoly v moderních podmínkách,“ uvedlo UAC v prohlášení.

 

Uvádí se, že letečtí technici byli posláni na své stálé základny po provedení komplexu pozemních a letových zkoušek.

 

https://www.vesti.ru/article/4047564

 

 

📌15. července 2024, 15:12, PUTIN: METALURGIE MÁ STRATEGICKÝ VÝZNAM PRO OBRANYSCHOPNOST RUSKÉ FEDERACE:

 

Hutní průmysl má pro Rusko strategický význam. Uvedl to prezident Vladimir Putin na akci věnované nadcházející oslavě Dne hutníků.

 

Hlava Ruské federace ve svém projevu uvedla, že domácí metalurgie má „strategický význam pro celou naši zemi, pro zvýšení jejího průmyslového potenciálu, realizaci velkých infrastrukturních projektů, vybavení armády a námořnictva“.

 

Putin vyzdvihl tvrdou práci metalurgů, která vyžaduje odolnost a otužování. „Jsme hrdí na vaše úspěchy,“ řekl.

 

Dříve se prezident Ruské federace podílel na spuštění nových metalurgických zařízení v zemi.

 

Den metalurgů se v Rusku slaví každoročně třetí neděli v červenci. V roce 2024 se svátek bude slavit 21. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4047646

 

 

📌15. července 2024, 15:33, AMERICKÁ TAJNÁ SLUŽBA: TRUMPOVA BEZPEČNOST BUDE POSÍLENA AŽ DO KONCE KAMPANĚ:

 

Americká tajná služba posílí bezpečnost bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa až do konce volební kampaně. Uvádí to v prohlášení ředitelka služby Kimberly Chitleová.

 

Připomněla, že v červnu byla zavedena další opatření k posílení Trumpovy bezpečnosti.

 

„Od soboty jsme také provedli změny v jeho ochrance, abychom zajistili jeho trvalou ochranu na sjezdu (Republikánské strany) a až do konce kampaně,“ řekl Chitle.

 

Kromě toho uvedla, že americká tajná služba se po sobotním pokusu o atentát na Trumpa plně zapojí do nezávislého vyšetřování. Chitl dodal, že služba v této věci spolupracuje s příslušnými výbory Kongresu.

 

Aby se předešlo incidentům, jako byl pokus o Trumpův život, americká tajná služba spolupracuje s úřady na všech úrovních, řekl Chitle.

 

Americký prezident Joe Biden již dříve uvedl, že vyšetřování pokusu o atentát na Trumpa bude rychlé a důkladné.😂🙈

 

https://www.vesti.ru/article/4047704

 

 

📌15. července 2024, 17:04, CNN: TRUMPŮV STŘELEC NAKOUPIL MUNICI NĚKOLIK HODIN PŘED ÚTOKEM:

 

Thomas Matthew Crookes, který v sobotu 13. července provedl pokus o atentát na bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, koupil před útokem v místním obchodě se zbraněmi 50 nábojů. Informovala o tom CNN s odvoláním na zdroje z orgánů činných v trestním řízení.

 

Crookes nakoupil munici několik hodin před pokusem o atentát na Trumpa, poznamenává kanál.

 

  1. července na předvolebním shromáždění v Pensylvánii zahájil Crookes palbu na účastníky shromáždění a samotného Trumpa, který byl zraněn do ucha. V důsledku střelby byl zabit jeden z příznivců bývalého vůdce Spojených států. Střelce zabili důstojníci americké tajné služby.

 

https://www.vesti.ru/article/4047942

 

 

📌15. července 2024, 17:22: NA FLORIDĚ BYL UZAVŘEN PŘÍPAD PROTI TRUMPOVI KVŮLI NELEGÁLNÍMU DRŽENÍ TAJNÝCH DOKUMENTŮ:

 

Soud na Floridě uzavřel případ proti bývalému americkému vůdci Donaldu Trumpovi kvůli nelegálnímu držení dokumentů, vyplývá z rozhodnutí soudce.

 

„Úředníkovi bylo nařízeno, aby případ uzavřel. Všechna naplánovaná slyšení jsou zrušena,“ uvádí se v dokumentu. Informuje také o zamítnutí jakéhokoli projednání petice.

 

Jak již bylo naznačeno, rozhodnutí uzavřít případ proti Trumpovi je způsobeno porušením pravidel pro jmenování zvláštního žalobce.

 

Již dříve bylo oznámeno, že celkový počet obvinění vznesených proti Trumpovi v případě nesprávného nakládání s utajovanými vládními dokumenty dosáhl 40.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4047983

 

 

📌15. července 2024, 16:52: IAC ZAČALO DEŠIFROVAT LETOVÉ ZAPISOVAČE LETADLA, KTERÉ SE ZŘÍTILO V MOSKEVSKÉ OBLASTI:

 

Specialisté laboratoře Mezistátního leteckého výboru začali dekódovat letové zapisovače letadla Superjet-100, které se zřítilo v oblasti Kolomna. Informoval o tom web IAC.

 

„V této fázi je předčasné hovořit o načasování ukončení vyšetřování, příčinách a okolnostech incidentu,“ stojí v oficiálním prohlášení.

 

K havárii letadla došlo 12. července. Podle předběžné verze selhal jeden z motorů Superjet-100. Tři členové posádky zahynuli.

 

Na základě tohoto incidentu vytvořila Mezistátní letecká komise komisi, která měla tuto nehodu vyšetřit.

 

https://www.vesti.ru/article/4047890

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 15.07.2024“:

➡️☭☆Vladimir Putin se podílí na spuštění řady zařízení hutnického průmyslu prostřednictvím video spojení

Spouští se vysoká pec č. 5 metalurgického závodu Jenakievo v DPR, vakuové obloukové a elektrostruskové přetavovací pece společnosti Ruspolimet as v Nižnij Novgorodské oblasti a nová koksová baterie Magnitogorských železáren a oceláren v Čeljabinské oblasti.

  1. července Rusko slaví Den metalurgů. Prezident poblahopřál pracovníkům a veteránům průmyslu k nadcházejícímu svátku.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident dal povolení ke spuštění vysoké pece č. 5 hutnického závodu Jenakievo v DPR, která po generální opravě obnovila provoz

Závod Yenakievo s celým metalurgickým cyklem se specializuje na výrobu armatur, válcovaného kovu, včetně pro stavbu lodí, a komerční litiny. Spuštění pece umožní výrobu více než 1 milionu tun oceli ročně.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vojenský personál skupiny sil „Jižní“ identifikoval a zničil britskou samohybnou dělostřeleckou jednotku AC-90 ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti vesnice Ilyinka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Jarní odvod na vojenskou službu byl dokončen, k vojákům bylo posláno 150 tisíc lidí, informovalo ruské ministerstvo obrany.

Samostatně ministerstvo zdůraznilo, že branci nebyli posíláni na místa nasazení v nových regionech ani k účasti na plnění úkolů Severního vojenského okruhu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *