, ,

14.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Atentát na Trumpa

14.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: ATENTÁT NA TRUMPA

 

❤️ „Nakonec se z nás všech stanou příběhy.“ – Margaret Atwood

 

 

📌13. července 2024: ŠÉF KABINETU MINISTRA ZAHRANIČÍ COLINA POWELLA: AMERICKÉ IMPÉRIUM SE HROUTÍ – OTÁZKOU JE, JAK RYCHLE Šéf kabinetu ministra zahraničí Colina Powella: Americké impérium se hroutí – otázkou je, jak rychle, Video: AJ, NJ

https://t.me/absurdnisvet/76115

 

 

📌13. července 2024: AMY GUTMANN, VELVYSLANKYNĚ USA VE SPOLKOVÉ REPUBLICE, BĚHEM AKCE PROTI ANTISEMITISMU; DIPLOMATKA OZNÁMILA SVŮJ NÁVRAT DO USA.👍     https://t.me/absurdnisvet/76119

 

 

📌13. července 2024: SPOLUPRÁCE NÁBOŽENSTVÍ S NACISTY. NÁBOŽENSKÁ GENOCIDA!!!

Jak s nacisty spolupracovala katolická církev, pravoslavná církev nebo představitelé islámu či judaismu? Nejen to se dozvíte v tomto úryvku z rozhovoru s okultistou, který zkoumá svět skrze vědomé reinkarnace. Náboženský krvavý teror…

Celý rozhovor s okultistou najdete zde: https://www.facebook.com/61553755850759/videos/1554379231766960

https://www.facebook.com/watch?v=273357399073556

 

📌13. července 2024, 19:39, VELVYSLANEC ANTONOV: BIDENOVY POKUSY URAZIT PUTINA POŠKOZUJÍ PRESTIŽ USA:

Šaškárny amerického prezidenta, když uráží ruského vůdce Vladimira Putina, nejsou hodny hlavy státu.

Takové nekontrolovatelné emocionální výbuchy způsobují nenapravitelné škody na image Ameriky.

Novinářům to řekl ruský velvyslanec ve Spojených státech amerických Anatolij Antonov.

„Samozřejmě mluvíme o banálních pokusech prosadit se a zvýšit volební sledovanost,“ řekl ruský diplomat.

Takto Antonov komentoval Bidenův projev k americkým voličům v Detroitu, kde opět urazil ruského prezidenta.

Šéf ruské diplomatické mise ve Spojených státech navíc poznamenal, že hlava země, která o sobě tvrdí, že je nositelem demokratických hodnot a vysoké morálky, si takové veřejné chování nemůže dovolit.

Nikdo nesmí urážet vůdce Ruska a s ním celý lid země, zdůraznil.

„Obvinění proti Vladimiru Putinovi jsou absurdní. Jsou to Spojené státy, které zatěžují planetu vojenskými konflikty, v jejichž důsledku umírají statisíce lidí,“ řekl velvyslanec.     Joe Biden opakovaně veřejně urážel Vladimira Putina. Americký prezident zejména na tiskové konferenci na summitu NATO ve Washingtonu uvedl, že po zahájení speciální vojenské operace na Ukrajině Evropu opět zachvátily její dlouhodobé obavy, protože „pochodoval šílený zabiják“.

Vladimir Rogov, předseda Komise Veřejné komory Ruské federace pro suverenitu, vysvětlil, že Putin se stal Bidenovou hlavní fobií.

https://www.vesti.ru/article/4045751

 

 

📌13. července 2024,  19:53, GT: ORBÁNOVA NÁVŠTĚVA MOSKVY VYVOLALA ZUŘIVOST V EU A ZEMÍCH NATO:

 

Cesta maďarského premiéra Viktora Orbána do Moskvy vyvolala nespokojenost v Evropské unii a zemích NATO.

 

Podle Global Times vyvolalo Orbánovo setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, stejně jako jeho návštěva Pekingu, zuřivost v zemích EU a NATO. Západ si pospíšil s vysvětlením, že maďarský premiér postrádá legitimitu a mandát EU k vyjednávání s ruským vůdcem.

 

Autor článku píše, že reakce západních zemí ukazuje, že nesouhlasí s jednáním o příměří bez jejich účasti. Chtějí posílit svou pozici na Ukrajině a zajistit si přístup k obrovským ložiskům lithia na Donbasu a také využít Ukrajince jako nástroj k oslabení Ruska.    V materiálu se uvádí, že Severoatlantická aliance je agresivní vůči ostatním zemím, autokratická vůči svým členům a zdá se, že nemá jiný cíl než rozšiřovat a obkličovat Rusko a Čínu.

 

Připomeňme, že 5. července Viktor Orbán přijel s delegací do Moskvy, kde se setkal s Vladimirem Putinem.

 

https://www.vesti.ru/article/4045754

 

 

📌13. července 2024, 19:50, Zacharovová: STOCKHOLM NEMÁ PRÁVO ANI VŮLI PROTESTOVAT PROTI SPOJENÝM STÁTŮM:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová komentovala prohlášení švédských úřadů ohledně vyšetřování výbuchu Nord Streamu na svém kanálu Telegram.

 

Švédské úřady zopakovaly, že vyšetřování incidentu bylo uzavřeno a nebylo možné identifikovat pachatele.

 

Maria Zacharovová připomíná, že tento zločin byl spáchán ve zvláštní ekonomické zóně Švédska. A důvod takové právní impotence Stockholmu leží na povrchu, protože hlavním příjemcem výbuchů plynovodů je administrativa Josepha Bidena, který se nikdy netajil svými záměry.

 

„Stockholm nemá právo ani vůli vznášet námitky proti státům. – píše Zacharovová. – Ve skutečnosti hovoříme o mezinárodním spiknutí s cílem zakrýt závažný zločin – teroristický čin. A Stockholm má v tomto vzájemném utajování odpovídající roli.“

 

Sabotáž plynovodů Nord Stream se uskutečnil v září 2022. Podle novináře Seymoura Hershe bomby nastražili potápěči amerického námořnictva s pomocí norských kolegů.

 

https://www.vesti.ru/article/4045765

 

 

📌13. července 2024, 22:17: IZRAEL ZATÍM SMRT VŮDCE VOJENSKÉHO KŘÍDLA HAMÁSU NEPOTVRDIL:

 

Izrael v pátek zaútočil na pásmo Gazy, aby zlikvidoval vůdce vojenského křídla radikálního palestinského hnutí Hamás Muhammada al-Deifa a jeho zástupce Rafiu Salamu.

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu uvedl, že armáda zatím nemá potvrzené údaje o smrti Mohammeda al-Deifa.

 

„Stále neexistuje přesná jistota, že byli zničeni, ale chci vám zaručit, že tak či onak se dostaneme k celému vedení Hamásu,“ zdůraznil Netanjahu.

 

Tato operace byla osobně schválena izraelským premiérem po prostudování zpravodajských služeb. Mohammed al-Deif je druhou osobou v hierarchii Hamásu. Izrael ho považuje za osobně odpovědného za plánování a řízení útoku ze 7. října 2023.

 

„Naplánoval a vedl masakr ze 7. října a mnoho dalších teroristických útoků, jeho ruce jsou potřísněny krví Izraelců,“ řekl izraelský premiér.

 

Odstranění celého vedení Hamásu je pro izraelskou armádu prioritou.

 

https://www.vesti.ru/article/4045770

 

 

📌13. července 2024, 22:17: JEDEN Z ORGANIZÁTORŮ TERORISTICKÉHO ÚTOKU V KERMÁNU, PŘI KTERÉM ZAHYNULO 89 LIDÍ, BYL PŘEVEZEN DO ÍRÁNU:

 

Jeden z hlavních organizátorů teroristického útoku spáchaného v lednu v íránském městě Kermán byl zadržen, uvedlo íránské ministerstvo zpravodajských služeb.

 

Podle agentury se terorista jmenuje Abdullah Kuwaiteh a do Íránu již byl dopraven.

 

Od zadržených byly získány informace, které pomohly odhalit další spiknutí, identifikovat jejich organizátory a zjistit, kde se skrývají, píše RIA Novosti.

 

K sérii explozí došlo 3. ledna v Kermánu na jihovýchodě Íránu. Útok byl proveden během smutečního průvodu v souvislosti se čtvrtým výročím úmrtí generála Islámských revolučních gard Kásima Sulejmáního. Bomby byly umístěny podél silnice vedoucí ke hřbitovu, kde je pohřben generál, který se těšil velké podpoře obyvatel země. Po své smrti se stal národním hrdinou a v den výročí jeho smrti přišly k jeho hrobu tisíce lidí. V důsledku výbuchů zahynulo 89 lidí. 4. ledna byl v Íránu vyhlášen státní smutek.

 

K odpovědnosti za teroristický útok se přihlásila teroristická skupina ISIS (zakázaná v Ruské federaci).

 

https://www.vesti.ru/article/4045815

 

 

📌13. července 2024, 21:32, Asja Jemeljanovová: TAJNÉ OPERACE NATO ZPŮSOBUJÍ PODIVNÉ JEVY U POBŘEŽÍ ITÁLIE:

 

Obyvatelé italského ostrova Elba a francouzské Korsiky hovoří o ohlušujícím zvuku z moře. Dunění bylo slyšet v okruhu nejméně 100 kilometrů. A nikdo nemůže říct – co to bylo?

Zpočátku byla oficiální verze zemětřesení, ale seismologové otřesy nezaznamenali. Pak úřady začaly mluvit o nadpozemské povaze tohoto jevu. Místní obyvatelé jsou si však jisti, že vše je mnohem jednodušší, a o to je to děsivější.

 

Buď se zřítila, nebo bouchla – obyvatelé Elby stále nemohou najít to správné sloveso. Byl to dlouhý rachot, říkají plavčíci z pláže. A trvalo to velmi dlouho. Moře bylo klidné, ale deštníky se houpaly. Okna se otřásla, psi se schovali pod stoly jako při zemětřesení, nebýt toho podivného zvuku.

 

S první hypotézou přichází obec Campo nel Elba. Meteorit, který spadl do moře u ostrova Monte Christo. Toskánský guvernér, který vyskočil na židli se všemi ostatními – rachot byl slyšet až na pevnině až 150 kilometrů daleko v Sieně – naléhavě zavolal na leteckou základnu, ale stíhačky se ten den do vzduchu nedostaly. Seismologové také tento tlak popřeli. Na Labi jsou senzory, jejichž data byla pečlivě prostudována v Geofyzikálním ústavu.

 

Tato zařízení instalovalo město Labe přesně před rokem společně se službou civilní ochrany. Podle oficiální verze monitorovat seismické události a uklidňovat obyvatelstvo. Což už dlouho říká, že se tam v moři už mnoho let něco děje. Meteoritovou verzi můžete prodat komukoli, ale ne obyvatelům ostrovů.

 

Místní obyvatelé vidí lety amerických stíhaček F-104 Starfighter. Ale nejen F-104. V místních chatech po celý červen jsou pohlednicové plány východů a západů slunce s ponorkami v přístavu Piombino. A články odborníků, kteří všem připomněli masový úhyn delfínů před několika lety. Ztroskotání lodi NATO v roce 2005. To, co jsou zde zvyklí slýchat od dětství, jsou podivné údery – hlubinné nálože a akustické granáty.

 

„Vítejte v kytovecké rezervaci. Kde armáda NATO, pod patřičným krytím, neváhá provádět své tajné podvodní experimenty za bílého dne po celá léta.“

 

Místní obyvatelé nevědí, co armáda NATO dělá v Itálii, v jejich domovech. Mohou jen hádat, protože existují důkazy – znečištění a ničení přírodních objektů, hromadné nemoci.

 

Vojenský novinář Fulvio Grimaldi ví o nemocech všechno – natočil dva dokumenty o cvičištích na Sardinii. Která se již dlouho stala laboratoří NATO pod širým nebem.

 

Základny NATO na Sardinii zabírají 67 % veřejné půdy. Skutečná kolonizace. Kde jinde můžete provádět cvičení při přistání na moři tak nerušeně? Explodovat. Otestujte chemické zbraně. Kromě vysokého výskytu rakoviny u lidí dochází k podezřelému úhynu hospodářských zvířat. Když v blízkosti jedné ze skládek začaly umírat krávy, toxikologové provedli testy. Pozůstatky zvířat obsahují těžké kovy.

 

Experimentují především tak, že vyhazují do povětří. 12 měsíců v roce nepřetržitě cvičí. Trénují skupiny. Ale co je nejdůležitější, testují nové výbušniny vyvinuté v chemických podnicích NATO.

 

Itálie skutečně dala NATO své nejlepší ostrovy a rezervy. Epicentrum červnové exploze bylo mezi uzavřenými ostrovy toskánského souostroví. Pianoza – bez doprovodu se tam nedostanete. Monte Cristo – nemůžete se k němu ani přiblížit na soukromé lodi, zatknou ho. Můžete tam beztrestně zažít cokoliv.

 

K ostrovu Monte Cristo se podle zákona nelze přiblížit blíže než na 2 kilometry, ale je možné zvednout dron. Až do 27. června byla celá oblast kolem ostrova na monitoru červená – uzavřená pro lety. To znamená, že se tam zjevně něco dělo.

 

Výbuch na moři bude začátkem nové série, ostrovy jsou si jisté, příměří bylo příliš podezřelé – pár měsíců ticha. Hlavní věc je, že nevybuchne v přístavu Piombino, kde před rokem kotvil terminál na zpracování zkapalněného plynu. Jedná se také o experiment na místních obyvatelích – pokus zbavit se ruského plynu.

https://www.vesti.ru/article/4045793

 

📌13. července 2024, 21:43: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO ZÁBĚRY ÚDERU ISKANDER NA PARKOVIŠTĚ EŠELONU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Iskander-M zahájil raketový útok na vlak v Charkovské oblasti. Informuje o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Útok byl proveden dvěma raketami. V důsledku toho bylo zničeno asi 20 jednotek techniky Ozbrojených sil Ukrajiny. Mezi nimi jsou i tři bojová vozidla pěchoty Marder. Kromě toho bylo zničeno až 120 ukrajinských vojáků.

 

Záběry z útoku zveřejnilo i ministerstvo obrany. Nutno podotknout, že parkoviště vlaku jednotky 53. mechanizované brigády se nacházelo v obci Budy.

 

O zničení vlaku municí již dříve informoval koordinátor Nikolajevského metra Sergej Lebeděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4045810

 

 

📌13. července 2024, 23:35, Libanova: POČET OBYVATEL UKRAJINY DO ROKU 2033 BUDE AŽ 35 MILIONŮ LIDÍ:

 

Do roku 2033 by počet obyvatel Ukrajiny mohl dosáhnout maximálně 35 milionů.

 

„Zapomeňme, že jsme měli 52 milionů Ukrajinců. Nikdy jich nebude 52 milionů. Podle nejoptimističtějšího scénáře nás bude v roce 2033 35 milionů,“ citovala RBC-Ukrajina Ellu Libanovovou, ředitelku Ukrajinského institutu demografie a sociálního výzkumu.

 

Je třeba poznamenat, že fráze „Nejste sami – je nás 52 milionů“ z populární reklamy, která byla uvedena v roce 1996 na ukrajinských televizních obrazovkách. Jedná se o historické maximum počtu obyvatel země, které bylo zaznamenáno v roce 1993.

 

Libanova ve svých předpovědích bere v úvahu počet obyvatel území, která byla v roce 1991 součástí Ukrajiny, uvádí RIA Novosti.

 

Aby Ukrajina udržela populaci země na úrovni 30 milionů lidí, potřebuje podle experta přilákat až 300 tisíc migrantů ročně, kteří mají být dovezeni z méně rozvinutých zemí. Libanová také doufá, že na Ukrajinu přiláká mladé lidi z Polska a pobaltských zemí, pokud se jim státu podaří vytvořit atraktivní podmínky.

 

https://www.vesti.ru/article/4045817

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14. července 2024, 1:23: PŘI TRUMPOVĚ PROJEVU V PENSYLVÁNII SE STŘÍLELO, MĚL ZAKRVÁCENÉ UCHO:

 

Výstřely byly údajně vypáleny během projevu k příznivcům bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa v Pensylvánii.

 

Na YouTube kanálu konzervativní mediální společnosti RSBN probíhalo vysílání, které bylo kvůli incidentu přerušeno.

 

Je třeba poznamenat, že Trump projev přerušil. Na videu je vidět, že má zakrvácené ucho.

 

https://www.vesti.ru/article/4045824

👉 https://vm.tiktok.com/ZGetyMvKW/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️14. července 2024, 1:49: TAJNÁ SLUŽBA VYŠETŘUJE STŘELBU NA TRUMPOVĚ MÍTINKU:

 

Americká tajná služba vyšetřuje okolnosti střelby na mítinku bývalého amerického vůdce Donalda Trumpa, který se uchází o republikánskou prezidentskou nominaci v Pensylvánii.

 

Podle konzervativní mediální společnosti RSBN střelec zatím dopaden nebyl. Není také známo, kolik útočníků bylo a odkud byly vypáleny výstřely.

 

Připomeňme, že Trump přerušil svůj projev ke svým příznivcům kvůli výstřelům. Podle předběžných informací nejsou mezi příznivci bývalého prezidenta žádné oběti. Na videu z vysílání je patrné, jak se Trump po střelbě chytil rukou za ucho, poté ho z pódia odvedli zpravodajští důstojníci. Pravé ucho měl zakrvácené.

 

https://www.vesti.ru/article/4045703

 

 

📌13. července 2024, 1:44, Světová banka: RUSKO PATŘÍ MEZI DESET ZEMÍ S NEJVĚTŠÍM OBCHODNÍM PŘEBYTKEM:

Podle výsledků roku 2023 se Rusko dostalo do první desítky zemí z hlediska obchodního přebytku.

Jak vyplývá z analýzy údajů RIA Novosti provedenou Světovou bankou, v loňském roce státy světa vyvezly zboží v hodnotě 23,3 bilionu dolarů a dovezly 22,9 bilionu dolarů, což vedlo k obchodnímu přebytku ve výši 365 miliard dolarů.

Nejvíce na obchodu vydělala Čína, jejíž obchodní přebytek činil 594 miliard dolarů. Následuje Německo s přebytkem 245,3 miliardy dolarů a Irsko s čistými příjmy z obchodu ve výši 178 miliard dolarů. V první pětce jsou také Singapur (155 miliard dolarů) a Švýcarsko (131 miliard dolarů). Na šestém místě byla Saúdská Arábie se 127 miliardami.

 

Na konci roku 2023 Rusko obdrželo obchodní příjmy ve výši 121 miliard dolarů a stalo se sedmým na tomto seznamu. První desítku uzavírá Nizozemsko (97 miliard), Austrálie (83 miliard) a Brazílie (81 miliard). Celkem bylo na světě 43 zemí s obchodním přebytkem 2,5 bilionu dolarů.

 

Počet zemí s obchodním deficitem přitom dosáhl 72, celkem se dostaly do červených čísel o 2,3 bilionu dolarů. Absolutním lídrem zde byly Spojené státy, které dovážely zboží z jiných zemí za 1,1 bilionu dráž, než samy prodávaly.

 

Indie se v tomto ukazateli umístila na druhém místě, ale její obchodní deficit je více než čtyřikrát menší než americký – pouhých 245 miliard dolarů. Třetí místo zaujímá Británie, země se dostala do červených čísel o 232 miliard, čtvrtá je Francie (88 miliard) a pátá je Turecko (87 miliard).

https://www.vesti.ru/finance/article/4045826

 

 

📌13. července 2024, 2:14: BIDEN NEOBDRŽEL ÚDAJE O ÚDAJNÉM ÚTOKU NA TRUMPA:

 

Americký prezident Joe Biden uvedl, že neobdržel informace o údajném útoku na republikána Donalda Trumpa, uvedla agentura Reuters.

 

„Ne,“ odpověděl novinářům na otázku, zda obdržel informace o tomto tématu.

 

Předtím Trump přerušil veřejný projev ke svým příznivcům v Pensylvánii kvůli zvukům střelby. Na videu bylo patrné, jak politika odvádějí stráže, má zakrvácené ucho. Americká tajná služba vyšetřuje okolnosti střelby na Trumpově mítinku.

 

https://www.vesti.ru/article/4045828

 

 

📌13. července 2024, 3:06: NEWYORSKÁ POLICIE POSILUJE BEZPEČNOST V OBLASTI TRUMP TOWER:

 

Newyorská policie posiluje bezpečnost v oblasti Trump Tower a dalších oblastech po pokusu o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa v Pensylvánii, uvedla kancelář starosty.

 

„Newyorská policie preventivně posílí svou přítomnost po celém městě, včetně Trump Tower,“ uvedl náměstek primátora pro komunikaci Fabien Levy na sociálních sítích X.

 

Kromě toho byla posílena bezpečnostní opatření v kanceláři starosty a na Wall Street.

 

Podle starosty New Yorku Erica Adamse nemá násilí ve Spojených státech místo a události v Pensylvánii označil za „hrozné“.

 

Předtím Trump přerušil svůj veřejný projev kvůli zvukům střelby na shromáždění v Pensylvánii. Video, které bylo pořízeno na místě činu, ukazuje, jak je politik se zakrváceným uchem odváděn strážemi. Později Trumpův mluvčí řekl, že je v pořádku.

 

https://www.vesti.ru/article/4045851

 

 

📌13. července 2024, 3:25: PRO TAKOVÉ NÁSILÍ NENÍ V AMERICE MÍSTO:

 

((Hlavně že x let rozpoutáváte násilí a vraždy na celém světě, ale v Americe pro to není místo!!!))

 

Biden odsoudil střelbu na Trumpově mítinku:

 

Americký prezident Joe Biden odsoudil střelbu na mítinku Donalda Trumpa 13. července a vyzval Američany, aby se sjednotili.

 

Prohlášení současného prezidenta Spojených států distribuovala tisková služba Bílého domu. Biden vyzval zemi, aby tento násilný čin odsoudila.

 

„V Americe není místo pro takové násilí. Musíme se sjednotit jako jedna země, abychom to odsoudili,“ uvádí se v dokumentu.

 

Biden poznamenal, že byl informován o střelbě na Trumpově mítinku, a dodal, že se modlí za brzké uzdravení svého předchůdce. Vyjádřil naději, že bude moci večer mluvit s Trumpem.

 

Předtím Trump přerušil svůj veřejný projev kvůli zvukům střelby na shromáždění v Pensylvánii. Video, které bylo pořízeno na místě činu, ukazuje, jak je politik se zakrváceným uchem odváděn strážemi. Později Trumpův mluvčí řekl, že je v pořádku.

 

https://www.vesti.ru/article/4045835

 

 

📌13. července 2024, 4:14: TRUMP ŘEKL, ŽE BYL STŘELEN DO UCHA A ZTRATIL HODNĚ KRVE:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že byl zraněn do ucha a ztratil hodně krve během střelby na shromáždění v Pensylvánii.

 

„Kulka mi prorazila horní část pravého ucha. Okamžitě jsem si uvědomila, že něco není v pořádku, když jsem uslyšela pískání, výstřely a ucítila kulku, která mi trhala kůži,“ uvedla politička na sociální síti TRUTH Social.

 

Podle Trumpa „ztratil hodně krve“. Bývalý americký vůdce také poznamenal, že muž, který ho zastřelil, je mrtvý, nic bližšího o něm není známo.

 

Připomeňme, že Trump kvůli střelbě přerušil veřejný projev na shromáždění v Pensylvánii. Video natočené na místě činu ukazuje, jak bývalého prezidenta se zakrváceným uchem odvádějí stráže. Později Trumpův mluvčí řekl, že je v pořádku.

 

https://www.vesti.ru/article/4045854

 

 

📌13. července 2024, 5:45: RUSKÝ FPV DRON SESTŘELIL UKRAJINSKOU BABA YAGU:

FPV dron ruských výsadkářů na obloze nad Razdolovkou v DLR narazil do ukrajinské útočné hexakoptéry typu Baba Jaga.

Podle Ministerstva obrany Ruské federace si operátor UAV jednotky Vzdušných výsadkových sil v Tule všiml ve vzduchu hexakoptéry typu Baba Jaga, která mířila k ruským pozicím ke shození min.

„Po nabrání výšky vstoupil provozovatel vzdušného bezpilotního letounu na pohodlnou trajektorii a narazil do UAV Ozbrojených sil Ukrajiny, který explodoval ve vzduchu,“ vysvětlilo ministerstvo.

 

Hlavním úkolem operátorů dronů vzdušných výsadkových sil Tula je průzkum ukrajinských pozic pomocí kvadrokoptér. Během dne najdou až několik desítek různých cílů, včetně opevněných pozic s nepřátelskou pracovní silou, zahraniční techniky a maskovaných zemljanek.

 

https://www.vesti.ru/article/4045842

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 14.07.2024“:

➡️☭☆Po summitu NATO ve Washingtonu Zelenskij pravděpodobně navštíví Británii, kde se příští týden zúčastní zasedání Evropského politického společenství, píše Guardian.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka BMP-3 zničila pevnost ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdiivka

Přicházející palebná síla zničila opevnění a demoralizovala nepřátelský personál, čímž zajistila postup ruské útočné skupiny. Požární úpravy byly prováděny v reálném čase.

Po úspěšném splnění bojové mise byla posádka vozidla oceněna medailí „Za odvahu“ přímo na frontě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily dva bezpilotní letouny nad územím Rostovské oblasti, jedno bezpilotní letouny nad územím Ruské federace území Belgorodské oblasti a jeden UAV nad územím Kurské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Státní duma začala zvažovat projekt, který by zavedl zákaz adopce nebo opatrovnictví dětí z Ruské federace pro občany cizích zemí, kde je změna pohlaví povolena, řekl Volodin.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Scholz věří, že rozmístění amerických zbraňových systémů dlouhého doletu na německém území nepovede k eskalaci konfrontace mezi Ruskem a NATO

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka vrtulníku Ka-52M zasáhla nepřátelský personál v Chasovoy Yar

Úder provedly neřízené letecké střely S-8 a řízené letecké střely Vikhr.

Všechny stanovené cíle byly úspěšně zasaženy, nepřítel utrpěl ztráty na mrtvých a zraněných.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Počet obětí izraelského úderu v Khan Yunis přesáhl 70, téměř 290 lidí bylo zraněno, informovalo ministerstvo zdravotnictví v Gaze.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na místě havárie SSJ v Moskevské oblasti pracují vyšetřovatelé a kriminalisté

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruská vláda pomůže regionům provést velké opravy v sociálních ústavech.

Odpovídající dekret podepsal Mišustin.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Peskov o ruské reakci na plány na rozmístění amerických raket dlouhého doletu a hypersonických raket v Německu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆“Lancet“ proměnil nepřátelskou stanici elektronického boje v hromadu kovu

Během leteckého průzkumu byla na pravém břehu Dněpru objevena nepřátelská stanice elektronického boje.

Cíl byl zničen přímým zásahem loudavé munice Lancet.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lukašenko oznámil odstranění napětí na hranici s Ukrajinou, uvádí Belta.

Lukašenko řekl, že Ukrajina stáhla svou armádu a další jednotky, které přesunula na hranici s Běloruskem, uvádí Belta.

Lukašenko nařídil stažení jednotek na jižních hranicích do míst trvalého nasazení, uvádí Belta

Lukašenko oznámil plány projednat s Putinem další kroky na Ukrajině

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lukašenko věří, že dialog je nezbytný, aby se zabránilo eskalaci ukrajinského konfliktu:

„Hlavní je mluvit. Pokud nebude dialog, nebude konverzace, dojde k eskalaci a lidé budou umírat… Nejsme nepřátelé Ukrajinců. Už jsem to řekl mnohokrát. To jsou naši lidé. Lidé jako my, jako Rusové, Rusové. Musíme se rychle dohodnout.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Peskov: „Kreml bude včas informovat o načasování budoucí schůzky mezi Putinem a Lukašenkem.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelský premiér uvedl, že zatím není jisté, že šéf vojenského křídla Hamasu byl zabit při náletu na jihu pásma Gazy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆POČET OBĚTÍ AKCÍ IZRAELSKÉ ARMÁDY V PÁSMU GAZY OD ZAČÁTKU ŘÍJNA LOŇSKÉHO ROKU PŘESÁHL 38,4 TISÍCE, INFORMOVALO MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ENKLÁVY.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záběry korvet tichomořské flotily „Gromky“ a „Razkiy“ vjíždějící do čínského přístavu Zhanjiang.

Oddělení lodí Pacifické flotily se zúčastní společného námořního cvičení „Námořní spolupráce – 2024“. Námořníci obou zemí procvičí záchranné mise na moři, provedou společná cvičení protivzdušné obrany a protiponorková cvičení za účasti námořního protiponorkového letectva PLA.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *