, ,

13.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊DEZINFORMACE SE ZMĚNILA V INFORMACI❗️❗️❗️

13.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥DEZINFORMACE SE ZMĚNILA V INFORMACI❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🟥🔊JINDŘICH KULHAVÝ:VAROVÁNÍ PŘED OKRÁDÁNÍM V OBCHODECH:

 

➡️Máme tady takový vcelku nesolidní nešvar. Vládu nad většinou obchodu pro kuchyně a domácnosti převzali supermarkety vlastněné nadnárodními společnostmi. Jejich výsadní postavení je natolik patrné, že už nikoho nepřekvapí plná parkoviště před nimi a košíky přetékající tolika zbožím, že si říkáte, kam to všichni ti lidé mohou dát, natož to spotřebovat. Přestože jsme svědky obrovské drahoty, plna lidí se to asi stále nedotýká.

 

➡️ČESKÝ ZÁKAZNÍK VYDRŽÍ HODNĚ:

 

➤O cenách už byla řeč, oblbování zmenšováním obsahu balení je doslova ostudné a o kvalitě například potravin u nás už se napsalo hodně.

➤Nakupujete-li občas v zahraničí, musíte souhlasit s tím, že to, co zakoupíte v Německu, Rakousku, Francii či dokonce v Polsku, je prostě většinou mnohem chutnější, složením zdravější a vizuálně přívětivější.

Navíc rozhodně ne dražší než u nás. Obchodní strategie prodejců je jasná.

Češi jsou mlčící národ s vedením vždy někomu podřízeným, reptající pouze do to té míry, že to de facto nic neznamená.

A BRUSEL SI S NÁMI DOSLOVA VYTÍRÁ SVÉ POZADÍ.

 

➡️Zisky supermarketů však vlastníkům nestačí a neustále vymýšlí, jak je ještě navýšit. ➤Způsobů je mnoho. Tlakem na zaměstnance a maximální šetření v možných ztrátách způsobuje často nabízení zboží vzhledově i chuťově překonávající svůj zenit, což se týká především ovoce a zeleniny.

Další levou jsou obalové materiály. Například v Bauhausu musíte drobné zboží, např. šroubky, dávat do papírových pytlíků, přičemž jeden stojí korunu.

Personál však striktně vyžaduje, abyste v nich i zboží vážili, což Vám dále o něco navýší cenu.

Jde o haléře, z nichž však pro hobbymarket vznikají talíře.

 

➡️Obchodníci přichází i s hitem v podobě různých slev.

U nich však musíte dávat zásadní pozor.

➤Velmi často Vás nalákají na různé letáky, což je český fenomén, ale u pokladny Vás o ně tak nějak ošulí.

Vůbec, práce pokladních vyžaduje pozornost.

➤V poslední době máme zkušenosti z několika Lidlů, Globusů a Albertů, kde bylo okrádání zákazníků běžnou normou. Nezaostává ani Billa. Kdysi se fixlovalo především při vážení a neděláme si iluze, že se to neděje nadále, ale nyní už snad mají v pokladních systémech softwary připravené na systematické okrádání.

A tak se slevy zapomenou zobrazit, občas se něco namarkuje vícekrát či nesouhlasí příslušné kódy s uváděnou cenou.

Vzhledem k tomu, že se účtenky promítají do aplikací a naskakují často až když jste mimo obchod, k tomu se počítá s nepozorností, pohodlností a studem zákazníků, plno takových křiváren projde.

Obchod vydělává a Vy jste za úplné idioty.

Čím větší nákup a zmatek u ukládání zboží, tím větší riziko.

 

➡️Otázkou zůstává, jde-li o systém celého řetězce nebo o iniciativu personálu bránícího se tak postihům za případné manko.

➤Jisté je, že přehmat v jednom nákupu o 300,- korun, což znamenalo stoprocentní nárůst konečné ceny, je už razantní a nutno konstatovat, že ne úplně obvyklý.

Běžně se navýšení při posledních uskutečněných platbách při návštěvě supermarketu pohybovalo cca v řádu 5-10 %, což je v součtu všech uskutečněných prodejů obrovská suma.

Zároveň je pravdou, že dostat se zpět ke svým penězům není tak složité, musíte však absolvovat potupné dohadování s personálem, čehož se plno z vás nechce účastnit.

A na tom své podvody supermarkety staví.

Také na lenosti si účty položku po položce na místě zkontrolovat.

 

➡️Vzhledem k tomu, že jsme u kontrolních nákupů zaznamenali podobné události ve více jak 70% ze všech uskutečněných, apelujeme na vás.

Kontrolujte si velmi pečlivě účtenky, nepodléhejte naivní představě, že s aplikacemi a bez tištěných dokladů nakoupíte levněji a pečlivě sledujte markování, přičemž si až poté v klidu uklízejte nákup do tašek.

Systém oblbování zákazníků funguje napříč různými řetězci, nás nejvíce odírali v Lidlu, Globusu a v Albertu, ani v Kauflandu jsme se sporům nevyhnuli.

Strašidelnou zůstává pravidelnost těchto způsobů, jejich četnost a zvyšující se rozdíly v částkách.

 

➡️Chápeme, že hlídat podvodníky za pokladnami je náročné a nekomfortní, pozor musíte navíc dávat i tam, kde už pokračují v likvidaci pokladen a funguje skenování.

➤V těchto případech je situace více kontrolovatelná, ale možná jde o způsob, jak lidi přinutit platit kartami u samoobslužných terminálů.

➤To už ale zase jiná písnička, v důsledku také velmi smutná s dopadem na každého, kdo karty používá.

 

🔊JISTÉ JE, ŽE ČESKÝ ZÁKAZNÍK JE POVAŽOVÁN ZÁPADNÍMI VLASTNÍKY HYPERMARKETŮ ZA DOJNOU KRÁVU A ZISKŮM JE PODŘÍZENO VŠE. NEJDE JIM O VÁS, ALE O VAŠE PENÍZE.

 

https://volnyblog.news/jindrich-kulhavyvarovani-pred-okradanim-v-obchodech/  

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:🟥🔊SLOVENSKO NEBUDE UKRAJINĚ DODÁVAT DALŠÍ ZBRANĚ:

 

➡️ Bratislava nebude do Kyjeva dodávat vojenskou techniku ​​z vlastních zásob, ale bude Ukrajině i nadále pomáhat jinými způsoby, řekl slovenský ministr zahraničí Juraj Blanár své německé kolegyni Annaleně Baerbock při páteční návštěvě Berlína.

Blanar prohlásil, že postoj jeho země je konzistentní a jasný: Ukrajina nebude dodávat žádný další vojenský materiál, protože podle zpráv místních médií prostě „nezbylo nic“.

 

➡️ Země však údajně souhlasila s rozšířením své opravárenské základny pro vojenskou techniku ​​dodávanou Německem v Michalovcích nedaleko hranic s Ukrajinou. Opravna zahájila provoz na konci roku 2022 a v současnosti je využívána německými firmami. Opravy financuje Berlín, prostory poskytuje Slovensko.

 

➡️ Blanar také poznamenal, že Slovensko bude nadále poskytovat humanitární pomoc Ukrajině a plánuje se podílet na odminovacích snahách. Slovenský ministr zdůraznil, že Bratislava podporuje všechna mírová řešení konfliktu.

 

➡️ Strana Smer-SD premiéra Roberta Fica po loňském vítězství v parlamentních volbách zastavila dodávky zbraní na Ukrajinu a vyzvala k diplomatickému řešení konfliktu. Slíbil, že obnoví obchodní a politické vazby s Moskvou, jakmile boje skončí, s tím, že „EU potřebuje Rusko a Rusko potřebuje EU“.

 

➡️ Fico, dlouholetý kritik západní vojenské pomoci Ukrajině, který po neustálé mediální kritice své pozice přežil pokus o atentát údajně prokyjevského střelce, rovněž slíbil, že Ukrajině zablokuje vstup do NATO, argumentujíc tím, že umožní zemi vstoupit do USA- vedený vojenský blok by mohl připravit půdu pro světovou válku.

 

➡️ Předchozí slovenské vedení štědře dodávalo zbraně do Kyjeva, včetně vybavení, jako jsou stíhačky MiG-29 a systémy protivzdušné obrany S-300. Podle ministra obrany Roberta Kaliňáka jednali jeho předchůdci „nejzodpovědněji“, když předávali zbraně potřebné pro vlastní bezpečnost země.

 

➡️ Podle bratislavského státního tajemníka ministra obrany Igora Melichera prozatímní vláda premiéra Eduarda Hegera možná dokonce porušila, když v březnu 2023 urychleně povolila dodávku 13 MiGů-29 do Kyjeva. Ficova vláda požádala o právní přezkoumání zásilky.

 

https://volnyblog.news/slovensko-nebude-ukrajine-dodavat-dalsi-zbrane/

 

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻 13.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:🟥🔊 BOMBA: GENERÁLNÍ CHIRURG FLORIDY VYZVAL K ZASTAVENÍ VAKCÍN PROTI COVIDU-19❗️❗️❗️

 

Scénář Michel Chossudovsky a FOX 4 Newsroom

Globální výzkum, 12. října 2024

🟥FLORIDSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ, FOX NEWS:

 

🔊Narativ Covid 19 „Vakcína“ se v několika zemích posouvá a potvrzuje to, co jsme nastínili od počátku zavádění vakcíny v polovině prosince 2020.

➡️Vzpomínáme na nedávné prohlášení bývalého japonského ministra vnitra Kazuhira Haraguchiho

Měl jsi pravdu, vakcíny zabíjí miliony našich milovaných.“

Snaží se zablokovat naši svobodu, odpor, naši moc. Ale nikdy neprohrajeme.“

 

➡️A nyní floridský generální chirurg zpochybňuje legitimitu mRNA vakcíny, před 5. listopadem, prezidentské volby:

 

🟥ROZHODNUTÍ GENERÁLNÍHO CHIRURGA JE PEČLIVĚ ZDOKUMENTOVÁNO:

 

🟥FLORIDSKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VYDALO NÁSLEDUJÍCÍ DOPORUČENÍ:

 

➡️Na základě vysoké míry globální imunity a aktuálně dostupných údajů doporučuje generální chirurg státu proti použití mRNA vakcín proti COVID-19❗️❗️❗️  

➡️Každý poskytovatel, který se obává zdravotních rizik spojených s onemocněním COVID-19 u pacientů starších 65 let nebo se základními zdravotními stavy, by měl upřednostnit přístup pacientů k neomRNA vakcínám a léčbě COVID-19❗️❗️❗️

 

🟥OBAVY O BEZPEČNOST A EFACI:

 

➡️Poskytovatelé a pacienti by si měli být vědomi mimořádných obav o bezpečnost a účinnosti onemocnění COVID-19.

 

🔴MRNA vakcíny proti COVID-19 představují riziko subklinické a klinické myokarditidy a dalších kardiovaskulárních stavů mezi jinak zdravými jedinci.

 

🔴MRNA vakcína proti COVID-19 může být spojena se zvýšeným rizikem posturálního ortostatického syndromu tachykardie (POTS).

 

🔴MRNA vakcína proti COVID-19 může být spojena se zvýšeným rizikem autoimunitních onemocnění včetně systémového lupus erythematodes (SLE), revmatoidní artritidy a psoriázy.

 

Co ti nedělají! Dopad masky na vaše zdraví:

 

🔴Během celé pandemie studie napříč geografickými regiony zjistily, že mRNA vakcíny proti COVID-19 jsou spojeny s po čtyřech až šesti měsících. Jak účinnost opadá, studie ukázaly, že u očkovaných jedinců COVID-19 se vyvinulo zvýšené riziko infekce.

 

🔴Zvýšené hladiny mRNA a spike proteinu z mRNA vakcíny COVID-19 přetrvávají u některých jedinců po dobu neurčitou, což může nést zdravotní rizika.

 

🔴Potenciální integrace DNA z mRNA vakcín proti COVID-19 představuje jedinečné a zvýšené riziko pro lidské zdraví a pro integritu lidského genomu, včetně rizika, že DNA integrovaná do spermií nebo vaječných her může být přenesena na potomky příjemců vakcíny mRNA COVID-19.

 

🔴Existuje neznámé riziko možných nepříznivých dopadů s každou další dávkou mRNA vakcíny proti COVID-19; v současné době mohou jednotlivci dostat pět až sedm dávek (a počítání) této vakcíny po dobu 3 let.

 

🔴Zlepšení návyků a celkové zdraví pomáhá zvládat a snižovat riziko srdečních onemocnění, cukrovky 2. typu a obezita, rizikové faktory pro vážná onemocnění COVID-19.

 

Generální chirurg a ministerstvo zahraničí nadále povzbuzují Floriďany, aby upřednostňovali své celkové zdraví tím, že:

 

Stays fyzicky aktivní,

 

➤minimalizace zpracovaných potravin,

 

➤Upřednostňování zeleniny a zdravých tuků a

 

➤Čas utrácet venku, aby se podpořila potřebná hladina vitamínu D.

 

🔴 DNE 13. ZÁŘÍ 2023 GENERÁLNÍ CHIRURG DR. JOSEF A. LADAPO POSKYTLO POKYNY PROTI COVID-19 BOOSTERY PRO OSOBY MLADŠÍ 65 LET A MLADŠÍ.

 

🔴 KROMĚ VÝŠE UVEDENÝCH OBAV BY SI POSKYTOVATELÉ A PACIENTI MĚLI BÝT VĚDOMI MIMOŘÁDNÝCH OBAV O BEZPEČNOST A ÚČINNOST UVEDENÝCH V PŘEDCHOZÍCH POSILOVACÍCH POKYNECH GENERÁLNÍHO CHIRURGA, KTERÉ BYLY ZVEŘEJNĚNY V ZÁŘÍ 2023.

🔴BOMBSHELL: FOX NEW NAZNAČUJE: „SILNĚ NASANÉ

 

🔴 „MSM NYNÍ PŘIZNÁVÁ, ŽE VÝSTŘELY JSOU TOXICKÉ „ZOBÉTÁNÍ MILIARD FRAGMENTŮ DNA V KAŽDÉ DÁVCE“ – Florida Surgeon General

 

🔴 MASY BUDOU SILNĚ PI$$ED VYPNUTY, KDYŽ KONEČNĚ ZJISTÍ, S ČÍM SE MNOHOKRÁT VPÍCHLI.

 

Klikněte zde nebo na obrazovce pro přístup k Fox News Report

 

https://volnyblog.news/bomba-generalni-chirurg-floridy-vyzval-k-zastaveni-vakcin-proti-covidu-19/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JE VÁLKA MEZI ALIANCI NATO A RUSKEM NEVYHNUTELNÁ? POLSKO „VYRUKOVALO“ NA PUTINA, PROHLAŠUJE, ŽE „BUDE VÁLKA, POKUD…“

 

https://youtu.be/sxKp8puZtxw?si=gp20A_DgVDA1iVKJ

 

 

 

📌13.10.2024, 00:04, NYT: HAMÁS PLÁNOVAL UDEŘIT NA IZRAEL NA PODZIM 2022:

 

Palestinské hnutí Hamás plánovalo zaútočit na Izrael na podzim roku 2022, ale podle deníku The New York Times bylo rozhodnuto útok odložit.

 

S odkazem na zápisy z tajných schůzek vedení Hamásu noviny poznamenávají, že se tak dělo za účelem získání podpory Íránu a šíitského hnutí Hizballáh v Libanonu.

 

Původně Hamás plánoval provést útok s názvem „Velký projekt“ na podzim 2022. Muselo však odložit realizaci plánu, protože vedení hnutí se snažilo přesvědčit Írán a Hizballáh, aby se na něm podílely.

 

Íránská mise při OSN již dříve oznámila, že Teherán nemá nic společného s útokem Hamásu na Izrael. Hizballáh se připojil k boji Hamásu asi měsíc po vypuknutí bojů.

 

Konflikt na Blízkém východě prudce eskaloval po průniku ozbrojenců radikálního palestinského hnutí Hamás z pásma Gazy do Izraele 7. října 2023, doprovázeném vraždou obyvatel pohraničních osad a zadržením více než 240 rukojmích, připomíná RIA Novosti. V reakci na to Izrael zahájil vojenskou operaci v Gaze s cílem zničit politické a vojenské struktury Hamásu a osvobodit všechny unesené.

 

https://www.vesti.ru/article/4182103

 

 

📌12.10.2024, 21:33, DAILY MAIL: KRÁL KAREL III. NEZABRÁNÍ AUSTRÁLII OPUSTIT KORUNU:

 

Král Karel III. navštíví Austrálii příští týden. Podle deníku The Daily Mail nezabrání odchodu Austrálie ze Spojeného království.

 

Podle publikace není britský král proti tomu, aby se Austrálie stala republikou. Britský panovník vyjádřil tento názor v dopise s odpovědí Australskému republikánskému hnutí (ARM).

 

„Otázka, zda se Austrálie stane republikou, je ponechána na uvážení australské společnosti,“ napsal Karel III.

 

Britské vydání zároveň poznamenává, že králův názor neznamená změnu politiky, ale jedná se o novou úroveň diskuse o této otázce. Je symbolické, že Karl učinil takové prohlášení před svou cestou do Austrálie, pro kterou je formální hlavou státu.

 

Poslední referendum o nezávislosti Austrálie se konalo v roce 1999. V té době 55 % Australanů preferovalo setrvání pod nadvládou britské koruny. Jak však zdůrazňuje Australské republikánské hnutí ve svém projevu ke králi, nadešel čas, aby se Austrálie postavila na mezinárodní úroveň s ostatními národy. Podle hnutí za republikánskou budoucnost v Austrálii podpora tohoto názoru každým rokem roste.

 

Před cestou do Austrálie král Karel III. pozastavil léčbu rakoviny, během níž ztratil chuť.

  1. září lékaři v Buckinghamském paláci zaznamenali, že královo zdraví se zlepšuje, dynamika je pozitivní. Mezitím řada zdrojů uvádí, že byly zahájeny přípravy na odchod Karla III. a předání moci jeho synovi Williamovi.

 

https://www.vesti.ru/article/4182141

 

 

📌13.10.2024, 00:23, PENTAGON: ROZHODNUTÍ O ROZMÍSTĚNÍ KOMPLEXŮ THAAD V IZRAELI JEŠTĚ NEBYLO UČINĚNO:

 

Spojené státy dosud neučinily rozhodnutí o rozmístění protiraketových systémů THAAD v Izraeli, které by zachytily balistické rakety z Íránu.

Možné nasazení THAAD bylo oznámeno oficiálním zástupcem Ministerstva obrany USA.

 

„Rozhodnutí v této záležitosti ještě nebylo učiněno,“ řekl mluvčí Pentagonu.

 

  1. října izraelská televize, aniž by specifikovala zdroje, oznámila, že Spojené státy plánují rozmístit komplexy THAAD v rámci příprav na nový potenciální útok Íránu. Bylo poznamenáno, že tyto systémy v Izraeli budou obsluhovány americkou armádou. Počet systémů protiraketové obrany není specifikován, uvádí RIA Novosti.

 

Od 1. října Izrael provádí pozemní operaci proti Hizballáhu v Libanonu a pokračuje v náletech na sousední zemi. V Libanonu již zemřelo více než tisíc lidí. Hizballáh, navzdory vážným ztrátám, nezastavil raketové útoky na izraelské území a vedl pozemní bitvy.

 

https://www.vesti.ru/article/4182154

 

 

📌13.10.2024, 05:58, CORTEZ: KAMALA HARRISOVÁ BEZ ČTECÍHO ZAŘÍZENÍ JE NEJHORŠÍ NOČNÍ MŮROU DEMOKRATICKÉ STRANY:

 

Projev americké prezidentské kandidátky Kamaly Harrisové na setkání s voliči v Arizoně vyvolal bouřlivou reakci kvůli jejímu smíchu a pokusům mluvit bez čtecího zařízení.

 

O kritice Harrisové poté, co se pokusila mluvit k publiku „jednoduššími slovy“, informoval The New York Post. Je třeba poznamenat, že Tola uvítal přílišné zjednodušení Harrisové. Uživatelé sociálních sítí však byli mnohem méně shovívaví, uvádí RIA Novosti.

 

Politický komentátor Fox News Joe Concha řekl, že Harrisová je podle jeho názoru nejhorším prezidentským kandidátem všech dob.

 

Bývalý poradce Donalda Trumpa Steve Cortez reagoval na projev Harrisové podobně, když označil demokratického kandidáta za „nejhorší noční můru“.

 

„Bylo těžké se na to dívat. … Kamala Harrisová bez čtecího zařízení je nejhorší noční můrou Demokratické strany,“ řekl Cortez.

 

  1. října Kamala Harrisová při projevu k voličům v Arizoně hovořila o důležitosti nadcházejících prezidentských voleb, řekla, že „jsou plné některých věcí“, a okamžitě se zasmála.

 

Prezidentské volby v USA se budou konat 7. listopadu 2024. Účastní se jich viceprezidentka Kamala Harrisová za Demokratickou stranu a Donald Trump za Republikánskou stranu.

 

https://www.vesti.ru/article/4182157

 

 

📌12.10.2024, 20:56, IDF ROZŠIŘUJE UZAVŘENOU VOJENSKOU ZÓNU V SEVERNÍM IZRAELI:

 

Dalších pět okresů v severním Izraeli bylo přeměněno na uzavřenou vojenskou zónu. Hlásí to ozbrojené síly země.

 

„Po vyhodnocení situace byly oblasti v severním Izraeli prohlášeny za uzavřenou vojenskou zónu od 20:00 (shoduje se s Moskvou – cca. Ed.) dnes (v sobotu),“ informoval telegramový kanál izraelských ozbrojených sil.

 

Nyní je přísně zakázáno vstupovat do oblastí Zarit, Shomera, Shtula, Netua a dokonce i Menachem.

 

Izraelské ozbrojené síly již dříve oznámily likvidaci 50 militantů libanonského hnutí Hizballáh.

 

https://www.vesti.ru/article/4182096

 

 

📌13.10.2024, 01:20, KIM DOTCOMB: UKRAJINA A NATO PROHRÁLY AMERICKOU ZÁSTUPNOU VÁLKU PROTI RUSKU:

 

Ukrajina a NATO prohrály jménem Spojených států „zástupnou válku“ proti Ruské federaci, uvedl německo-finský podnikatel Kim Dotcom na sociální síti X.

 

„Americká zástupná válka proti Rusku skončila. Ukrajina a NATO prohrály. Zelenskyj je na odchodu,“ napsal Dotcom.

 

V červenci letošního roku generální ředitel Centra pro politické informace Alexej Muchin uvedl, že Ukrajina je nyní kvůli svým obrovským dluhům zcela závislá na Spojených státech ve vojenské i civilní sféře.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve poznamenal, že Západ je připraven bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince.

 

https://www.vesti.ru/article/4182155

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻12.10.2024:👹⚔️🟥🔊KAUZA P. DIDDYHO: SYSTÉM SE OPĚT SNAŽÍ ZASTŘÍT ZLOČINY VYSOCE POSTAVENÝCH ELIT, POLITIKŮ A CELEBRIT:

 

➡️Případ Diddyho má mnoho společného s kauzou kolem nechvalně známého pedofila Epsteina. A podobnosti mezi oběma kauzami nejsou jen v tom, že se zde roky zakrývaly zločiny celebrit a vysoko postavených politiků, jejichž oběťmi byly děti.

 

➡️Společná je také osoba žalobce, který očividně záměrně zastřel zločiny Epsteinových klientů a nyní se zdá, že kauza Diddyho, která byla svěřena témuž právníkovi, nabere stejný směr. Volba Damiana Williamse žalobcem v případu P. Diddyho vyvolává rozruch. Už zpackal případ Jeffreyho Epsteina a zabránil obvinění dalších spolupachatelů. Podobně je tomu i v případě Bankman-Frieda.

 

🟥ZDÁ SE, ŽE JE OPĚT ZAPOTŘEBÍ CHRÁNIT ESTABLISHMENT.

 

➡️Ve světě hip-hopu, kde sláva a bohatství jdou často ruku v ruce, se schyluje k bouři, která otřásá i těmi nejotrlejšími zasvěcenci oboru.

 

➡️Sean „P. Diddy” Combs, kdysi nesporný král impéria rapové hudby, se náhle ocitl v oku právního hurikánu, který hrozí, že jeho pečlivě vybudované impérium promění v trosky.

 

➡️Obvinění proti Combsovi se čtou jako scénář hollywoodského thrilleru: obchodování se sexem, sexuální napadení, organizovaný zločin. Ale tohle není film, to je pro bývalého hip-hopového titána hořká realita.

 

➡️S nájezdy na Combsovy nemovitosti v Los Angeles a Miami vyslaly federální úřady neklamný signál: Tohle není někdo, s kým se bude zacházet v rukavičkách.

 

➡️Čím hlouběji se ale do tohoto případu ponoříte, tím více otázek vyvstává. Středobodem je postava, jejíž role –  jak ukazuje současná kritická zpráva – vyžaduje přinejmenším zamyšlení: americký právník Damian Williams.

 

➡️Jeho činy – nebo spíše jeho váhání – osvětlují systém, který se zdá být prošpikovaný nepotismem a pochybnými spojenectvími.

 

➡️Williamsova kariéra se čte jako ukázkový příklad vzestupu v amerických elitních kruzích. Od Harvardské univerzity přes Cambridge až po Yale Law School – jeho akademická cesta otevřela dveře do nejvyšších kruhů.

 

 

🟥ALE JSOU TO JEHO POLITICKÉ KONEXE, KTERÉ SKUTEČNĚ VZBUZUJÍ OTÁZKY.

 

 

➡️Zvláště pikantní je Williamsovo spojení s Terrym McAuliffem, bývalým guvernérem Virginie a blízkým důvěrníkem Clintonovy rodiny (Bill Clinton byl častým hostem na „ostrově pedofilů“ a na palubě Epsteinova „Lolita Expressu“).

 

➡️McAuliffe sloužil jako mentor ctižádostivého právníka a katapultoval ho přímo do srdce Demokratické strany. Věci jsou ještě výbušnější, když vezmete v úvahu Williamsovo spojení s vlivnou Sorosovou rodinou.

 

➡️Cestu mu vydláždilo štědré stipendium od Sorosovy rodiny. Tato podpora vyvolává vážné otázky ohledně možného střetu zájmů a nezávislosti prokurátora.

 

➡️Williamsovy kroky v případu Combs šokujícím způsobem připomínají jeho řešení Epsteinova skandálu. V obou případech se zdá, že ignoruje nebo zlehčuje klíčové aspekty zneužívání dětí.

 

➡️Navzdory několika stížnostem podaným proti Combsovi nezletilými v době zločinu, včetně závažných obvinění, jako je znásilnění a rozšířené obchodování se sexem, zdá se, že Williamsova velká porota tyto aspekty záměrně ignorovala.

 

🟥MÍSTO TOHO SE OBŽALOBA ZAMĚŘUJE NA RELATIVNĚ MÍRNÁ OBVINĚNÍ.

 

➡️Obzvláště alarmující jsou zprávy o údajné Combsově praxi shromažďování kompromitujících materiálů o celebritách a politicích. BÝVALÝ BODYGUARD TVRDÍ, ŽE COMBS MÁ NAHRÁVKY „POLITIKŮ, PRINCŮ A KAZATELŮ.“

 

🟥TO VYVOLÁVÁ PODEZŘENÍ, ŽE DOTČENÉ OSOBY MOHOU MÍT ZÁJEM O ZAKRYTÍ CELÉ KAUZY.

 

➡️Paralely s případem Epstein jsou nápadné. I tam Williamsova kancelář zametla klíčové aspekty sítě zneužívání dětí pod koberec.

 

➡️V procesu s Ghislaine Maxwellovou byly jako svědci předvolány pouze čtyři z více než 30 známých obětí. Maxwellová byla navíc odsouzena pouze za jediné obvinění z obchodování s dětmi, přestože síť fungovala 25 let.

 

➡️NABÍZÍ SE OTÁZKA:

➤Co vede vysoce postaveného právníka, jako je Williams, k takovému pochybnému chování? ➤Je to čistý oportunismus, vydírání nebo jsou za tím ještě temnější motivy?

➤Kdo těží z Williamsovy nenápadné investigativní práce?

 

➡️Další otázky navíc vyvolává Williamsovo řešení dalších významných případů, jako je případ zakladatele Sama Bankmana-Frieda. Navzdory masivním obviněním z podvodů a napojení na vysoce postavené politiky se zdálo, že i zde trestní stíhání probíhá se zataženou ruční brzdou.

 

➡️Zřejmě nebyl zájem se v tom více vrtat, neboť jde o jednoho z nejvýznamnějších sponzorů Demokratické strany.

 

➡️Vzniká obraz justičního systému, v němž osobní vazby a politické zájmy často převažují nad důsledným stíháním trestných činů.

 

➡️Williams, kdysi oslavovaný jako maják naděje pro spravedlivější justiční systém, je nyní podezřelý z udržování právě toho systému, který slíbil reformovat.

 

🟥CO MYSLÍTE, JAK DLOUHO POTRVÁ, NEŽ SE DOZVÍME, ŽE SE ZNÁMÝ RAPPER OBĚSIL VE VĚZENÍ???

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/kauza-p-diddyho-system-se-opet-snazi-zastrit-zlociny-vysoce-postavenych-elit-politiku-a-celebrit/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024: Rub Velké říjnové mystifikace: ⚔️🟥

👉PŘEVRAT V RUSKU ORGANIZOVAL ZÁPAD.

👉BANKÉŘI PLATILI LENINA I TROCKÉHO.

👉STALIN JIM DO TOHO HODIL VIDLE.

👉JAKO DNES PUTIN.

👉I CHURCHILL VAROVAL PŘED ILUMINÁTY A ZEDNÁŘI.

👉JE TO POŘÁD STEJNÉ: KRVAVÉ PENÍZE A VELKÁ LEŽ

 

PROTIPROUD TV uvádí diskusi Petra Hájka s historikem a publicistou Milanem Macákem o skutečném pozadí VŘSR, jež měla být metodou, jak využít světové války k dobytí Ruska, což hluboce souvisí i s naší dnešní realitou, kterou ovládají tytéž mocné síly a bankéřské rodiny – včetně války na Ukrajině

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024:⚔️🟥HARRISOVÁ VŘÍSKÁ, ŽE MÁ RODIDLA V POŘÁDKU A JE ZDRAVĚJŠÍ NEŽ TRUMP:

 

🟥PŘITUHUJE!

➤Že by obyčejní Američané měli stejné problémy s šílenými jalovými ženami, jako máme my v České republice❓

➤Zvrácenné dámy burcující do zabíjení mají communi signo: jalovost a nenávist.

➤Váleční štváči a vidina smrti pro ostatní: ➤Černochová, ➤Pekarová, ➤Drábová… a Harrisová❓

 

➡️Kandidátka na prezidentku USA Kamala Harrisová zveřejnila zprávu o svém zdraví. Prý je ve výborném stavu a pro tuto funkci má potřebnou fyzickou i psychickou odolnost. Harrisová se tak snaží upřít pozornost na kondici svého rivala Donalda Trumpa. Voličům to zatím nevadí. Někteří navíc důvěřují Trumpovi, pokud jde o řešení válek.

 

🟥VE SWINGOVÝCH STÁTECH USA VĚTŠINA VOLIČŮ PREFERUJE DONALDA TRUMPA V OTÁZKÁCH ŘEŠENÍ VÁLKY NA UKRAJINĚ A KONFLIKTŮ NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ:

 

➡️V sedmi takzvaných swingových státech, které by mohly ovlivnit konečný výsledek amerických prezidentských voleb, dávají mladí voliči přednost Donaldu Trumpovi před Kamalou Harrisovou. Pozornost věnují především otázce urovnání války na Ukrajině a konfliktům na Blízkém východě.

A v tomto ohledu považují voliči Trumpa za zkušenějšího politika, který je schopen zastavit konflikty.

 

➡️Podle výsledků průzkumu The Wall Street Journal se 50 % respondentů domnívá, že ➤Trump je schopnější vypořádat se s ruskou agresí na Ukrajině, zatímco Harrisovou podpořilo pouze 39 % . Podobně 48 % voličů vidí Trumpa jako nejlepšího kandidáta na zvládnutí blízkovýchodní krize, zatímco Harris má podporu 33 %.

VE PROSPĚCH TRUMPA SE V TĚCHTO OTÁZKÁCH PŘIKLÁNĚJÍ I NEZÁVISLÍ VOLIČI.

➤Průzkum probíhal od 28. září do 8. října a týkal se 2100 voličů v sedmi klíčových státech, kde se rozdíl v hodnocení kandidáta pohyboval v mezích chyb.

 

🟥TRUMP, HARRIS A JEJICH NÁZORY NA TO, JAK ZASTAVIT VÁLKU NA UKRAJINĚ:

 

➡️Donald Trump, kandidát na prezidenta USA z Republikánské strany, řekl, že Amerika by se měla stáhnout z války na Ukrajině❗️❗️❗️

Současná administrativa Bílého domu to podle něj nemá v úmyslu.

Proto to udělá, jakmile se stane prezidentem.

➤Připomeneme, že Trump opakovaně sliboval ukončení války na Ukrajině do 24 hodin. ➤Kandidát na viceprezidenta JD Vance se rozhodl rozluštit svá prohlášení hned po neúspěšné debatě Trumpa s Kamalou Harris.

 

➡️Právě z jeho úst Ukrajinci poprvé slyšeli podrobnosti o takzvaném „mírovém plánu“, který by republikánský kandidát použil k ukončení války na Ukrajině.

➤Podle Vance by potenciální plán na ukončení války na Ukrajině mohl zahrnovat vytvoření „demilitarizované zóny“ na ukrajinském území a odmítnutí Ukrajiny vstoupit do NATO.

 

➡️Navrhovaná demilitarizovaná zóna, řekl Vance, bude „silně opevněna, aby zabránila Rusům v další invazi“.

➤Podle Vance si Ukrajina v rámci mírového plánu výměnou za neutralitu zachová nezávislost – to znamená, že Ukrajina nevstoupí do NATO ani do jiných „spojeneckých institucí“.

 

➡️Americká viceprezidentka Kamala Harrisová uvedla, že ukončení války na Ukrajině nebude úspěšné bez účasti Kyjeva a charty OSN.

➤Řekla, že se bilaterálně nesejde s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, aby vyjednali ukončení války na Ukrajině.

➤Mírový proces bez účasti Kyjeva vyloučila.

 

➡️Zajímavé na prohlášení Trumpa a Vance je to, že za stejné výroky BIS Koudelka zablokoval s Fialou naše weby a vyhrožoval kriminálem.

To bylo v roce 2022.

Připravuje nyní BIS Koudelka zatykač s naší vojenskou partou na Trumpa a Vance?

 

🟥TO JSOU PARADOXY, ZVOLAL BY VANĚK VÁCLAVA HAVLA.

 

  1. 3. 2024 17:00

➡️Soud rozhodl, že zablokování pseudo – dezinformačního serveru krátce po invazi Ruska na Ukrajinu bylo protizákonné.

➤Vláda i Vojenské zpravodajství, které k tomu vydaly doporučení, ale trvají na tom, že postupovaly správně.

➤A že totéž, co jsme psali, dnes říká celý svět mimo válečných štváčů, a dokonce v USA jdou pod tímto heslem k volbám?

 

🟥DEZINFORMACE SE ZMĚNILA V INFORMACI❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

https://skrytapravda.cz/ze-zahranici/2163-harrisova-vriska-ze-ma-rodidla-v-poradku-a-je-zdravejsi-nez-trump

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, Slovenská republika, 🟥🔊 Ivan Brožík: PORADCA VODCU UKRAJINY: „ZELENSKYJ UROBIL Z UKRAJINY KONCENTRAČNÝ TÁBOR❗️❗️❗️

 

🟥UKRAJINA/RUSKO/USA:

 

➡️Bývalý poradca Volodymyra Zelenského pre národnú bezpečnosť Alexej Arestovič hovorí zjavne úplne bez obalu, keď v poslednom videocaste odpovedal na otázku, či v Rusku dôjde k zrúteniu režimu Vladimíra Putina kvôli západným sankciám.

 

➡️Arestovič na to reagoval slovami, že v Rusku sa aj po uvalení sankcií žije ľuďom úplne normálne, na rozdiel od koncentračného tábora menom Volodymyr Zelenský.

 

➡️A podľa Arestoviča je to dokonca v tej pozícii, že keby bol Rusom, nosil by Putina na rukách a deň jeho narodenín by vyhlásil štátnym sviatkom a dňom voľna. Proste Arestovič úplne presne a trefne popísal a vykreslil realitu v Rusku aj na Ukrajine.

 

➡️Arestovič poukazuje na podľa neho „podozrivé správanie sa Zelenského“: „Ako keby už dopredu poznal výsledky amerických prezidentských volieb! Ďalej z jeho názorov vyberáme:

 

🟥MÁ ZELENSKÉHO EXPORADCA ARESTOVIČ PRAVDU?

 

➡️ „Zatiaľ čo v Rusku normálne funguje život a ľudia môžu slobodne cestovať do zahraničia, na Ukrajine je teror, zo zeme nesmie nikto z mužov odcestovať a celý štát je po necelých troch rokoch vojny v ekonomickom a sociálnom kolapse.“

Tieto výroky o Ukrajine z úst bývalého vrchného propagandistu Kyjeva, ktorý v polovici roku 2022 po vytlačení Ruskej armády z Charkovskej oblasti tvrdil, že do konca roka 2022 bude AFU na Kryme, pôsobia teraz po viac ako dvoch rokoch ako zjavenie, lenže realita spočíva v tom , že kyjevský režim to má spočítané a Arestovič vie, že streľba do chodiacej mŕtvoly Zelenského mu môže pripísať dôležité politické body po páde Zelenského režimu, ktorý je jednoducho len otázkou krátkeho času, pretože Zelenský je nelegitímny prezident.

🟥PRVÁ AGENDA: „ČAS NA VOJNU A ČAS NA MIER“:

➡️A akonáhle dôjde k prímeriu, zďaleka nemusí ani dôjsť k mierovej zmluve, len k prímeriu, tak prvé, čo sa bude riešiť, to budú voľby prezidenta na Ukrajine.

➤To bude prvá agenda, ktorá príde na pretras.

➤Skončí sa streľba na fronte a hneď sa začne riešiť usporiadanie odložených prezidentských volieb.

➤V nich sa počíta s Valerijom Zalužným, ale aj s bývalým ministrom vnútra Arsenom Avakovom.

➤Obaja sú považovaní za náhradníkov Zelenského, teda, že jeden z nich určite nastúpi po zosadení Zelenského.

🟥ČAS NA VOJNU A ČAS NA MIER:

➡️Podľa Dostojevského existuje čas na vojnu a tiež existuje čas na mier. A v čase vojny sú v procesoch riadenia potrební iní vodcovia ako v čase mieru. A to bez ohľadu na to, či sa vojna skončí víťazstvom alebo porážkou.

➤Parížsky klub veriteľov Ukrajiny bude po skončení bojov chcieť dostať do vedenia Ukrajiny nového vodcu, ktorý bude pripravený na čas mieru.

➤A okrem mieru bude pripravený na privatizáciu a ošklbanie Ukrajiny.

🟥ZELENSKÉHO FANTAZMAGORICKÝ „MIEROVÝ“ PLÁN:

➤Ukrajina podľa jeho plánu, má byť prezbrojená počas prímeria s Ruskom,                              ➤ďalej má Ukrajine byť poskytnutý status kandidátskej krajiny NATO a rovnako aj kandidátsky status členstva v EÚ.                                                                                                         ➤A po tretie, západné krajiny majú Ukrajine poskytnúť bezpečnostné garancie na úrovni článku 5 zmluvy NATO, a to aj bez členstva Ukrajiny v NATO.                                                             ➤➤➤A vôbec v tom pláne nie je nič o tom, či s tým plánom bude Moskva súhlasiť.

🟥ZELENSKÝ NA STRETNUTÍ S TRUMPOM V NEW YORKU:

➡️S týmto plánom už bol Zelenský vo Washingtone, kde mu to Biden hodil o hlavu. Teraz s tým plánom obchádza Veľkú Britániu, Rím a ďalšie metropoly v Európe. A práve v Taliansku denník Corriere della Sera uviedol, že Zelenský v tichosti a v súkromí politikom ponúka svoju pripravenosť na prímerie s Ruskom po nástupe Donalda Trumpa k moci.

🟥AKO TO ZELENSKYJ VIE?

➡️Zelenský vôbec nehovorí o tom, že by prezidentkou bola Kamala Harrisová, vôbec a nikde ju nespomína, všetky jeho kroky sú prípravou na Trumpa a jeho politiku ukončenia vojny na Ukrajine.

➤Všímajú si to aj nemeckí novinári, prečo Zelenský toto všetko vlastne robí a nepočká o mesiac dlhšie na výsledok prezidentských volieb v USA?

Kamala Harrisová a ľudia okolo nej tvrdia, že vojna sa nesmie skončiť, a že Ukrajine dodajú všetky zbrane, ktoré sú potrebné, vrátane rakiet dlhého doletu.

🟥ZELENSKYJ SA SPRÁVA, AKO KEBY VEDEL, ŽE PO VOĽBÁCH V USA BUDE ROKOVAŤ S TRUMPOM AKO NOVÝM PREZIDENTOM:

➡️Podľa ruských bezpečnostných analytikov je takéto správanie podozrivé, ako keby Zelenský dopredu vedel, ako voľby v USA dopadnú. Jazdiť po USA a po Európe a ponúkať plán na rýchly koniec vojny, kedy je každému jasné, že to neznamená nič iné ako prímerie na línii súčasnej fronty, je z praktického hľadiska úplný nezmysel vo chvíli, keď sa čaká na výsledok volieb v USA.

➤Na ten výsledok čakajú nielen voliči v USA, nielen Ukrajina, ale neprekvapivo a práve aj tie štáty Európy, v ktorých teraz Zelenský tlačí politikom do hláv svoj „Plán víťazstva“.

🟥V EURÓPE SA JEDNODUCHO ČAKÁ NA VÝSLEDOK VOLIEB V USA,

➡️ale Zelenský sa správa ako niekto, kto je zúfalý a dopredu už vie, ako tie voľby dopadnú a čo bude Trump od Ukrajiny požadovať.

➤Tohto podivného krepčenia Zelenského si jednoducho nejde nevšimnúť a je jasné, že má nejaké informácie zo zákulisia od Deep State. Vinu za koniec vojny chce Deep State zvaliť na Trumpa.

➤Situácia na Ukrajine sa dostala do bodu, keď Rusko nemožno konvenčne poraziť, že by to znamenalo pokúsiť sa o jadrovú konfrontáciu, ktorú pred dvomi mesiacmi začal Londýn v spolupráci s Kyjevom v pláne na strieľanie rakiet dlhého doletu na Rusko.

➤Potom Kremeľ zmenil jadrovú doktrínu, Putin pohrozil údermi na krajiny NATO, a zrazu sa niečo stalo.

🟥VYCÚVANIE USA A DEEP STATE Z VOJNY NA UKRAJINE BUDE MUSIEŤ BYŤ NIEKOMU DANÉ ZA VINU:

➡️Zelenskyj zmenil naratív a začal hovoriť o „Pláne víťazstva“ a začínajú sa objavovať správy o príprave na prímerie výmenou za garancie od NATO.

Zelenskyj jednoducho je len bábka, ktorá robí len to, čo sa deje v USA a vo vnútri Deep State.

A ak už Deep State má plán, ako vycúvať z Ukrajiny, napríklad cez plán na prímerie, aby mohol zdroje a zbrane presunúť na Blízky východ a tiež proti Číne, tak musí mať už aj plán, na koho bude zvalená vina za neslávny koniec ukrajinskej anabázy a najväčšie proxy vojny NATO proti Rusku od konca II. sv. vojny.

🟥TRUMP JE PRIPRAVENÝ:

➡️Ten obetný baran, ktorý ponesie vinu za de facto kapituláciu Ukrajiny, ktorú Zelenskyj bude ako lajno zabalené do zlatého staniolu vychvaľovať ako „Plán víťazstva“, je Donald Trump.

➤Deep State v roku 2020 sfalšoval voľby, pretože bolo vtedy už rozhodnuté o vojne na Ukrajine. A preto potrebovali do Bieleho domu senilného starčeka a bábku Bidena, ktorá nebude Deep State kecať do vojny na Ukrajine.

➤Lenže teraz po štyroch rokoch je situácia iná.

➤Deep State potrebuje z Ukrajiny vycúvať a zvaliť vinu za neúspech a za prímerie s Ruskom na nejakého politika.

➤Na Zelenského to nezvalí, to už je jasné.

➤Ale tým, kto to vynútené prímerie a de facto priznanie porážky NATO na Ukrajine vynúti a zariadi, bude práve Donald Trump. A bude to z vôle Deep State.

➤A preto Zelenskyj jazdí hore a dole ako splašený iba 25 dní pred voľbami v USA a predstavuje plán, ktorý je prichystaný pre nástup Trumpa.

➤Toľko bývalý poradca prezidenta Zelenského Alexej Arestovič.

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/poradca-vodcu-ukrajiny-zelenskyj-urobil-z-ukrajiny-koncentracny-tabor

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, Slovenská republika, Gabriela Federičová:

🟥🔊RUSKÝ GENERÁLMAJOR: NIE JE PRAVDEPODOBNÉ, ŽE VOLODYMYRA ZELENSKÉHO NECHAJÚ NAŽIVE:

 

🟥 „Nie je pravdepodobné, že západní lídri nechajú ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského nažive,“ citovala ruská štátna tlačová agentúra TASS generálmajora Aptiho Alaudinova, veliteľa špeciálnych síl Achmat, píše maďarský portál Index.

 

➡️Generálmajor tvrdí, že ukrajinský líder je „svedkom mnohých zločinov, ktoré spáchali západné vlády, a neúspechy Ozbrojených síl Ukrajiny (AFU) jeho situáciu ešte zhoršujú.“

 

➡️ „Teraz trpí, podľa mojich informácií, a dokonca aj jeho najbližší priatelia začínajú otvorene priznávať, že Kyjev nie je schopný poraziť Rusko,“ vyhlásil Apti Alaudinov v programe televízie Rossija-1.

 

➡️O situácii v Kurskej oblasti povedal, že ukrajinská armáda „utrpela veľké straty, čo spôsobilo paniku a teraz v ukrajinskej armáde vládne veľký chaos.“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/rusky-generalmajor-nie-je-pravdepodobne-ze-volodymyra-zelenskeho-nechaju-nazive

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÉ MASIVNÍ BOMBARDOVÁNÍ ZABILO 70 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ V CHERSONSKÉ OBLASTI; VIZ ŠOKUJÍCÍ VIDEO

 

https://youtu.be/88CkoCpiPLU?si=m3hnuZnL1XhzYPiZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINSKÉ JEDNOTKY UTÍKAJÍ V DOBĚ, KDY RUSKÉ JEDNOTKY POSTUPUJÍ SMĚREM K POKROVSKU; PŘIJDE VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO PUTINA DO KONCE ŘÍJNA?

 

https://youtu.be/Lr8peWUftCs?si=FUBcAgoO0g4PpvlC

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 13.2024“:

➡️☭☆ Spojené státy rozmístí v Izraeli systémy protiraketové obrany THAAD k zachycení balistických střel v případě dalšího íránského útoku, uvádí izraelský Channel 12.

Systém THAAD je schopen chránit před hrozbami ve výšce 40-150 kilometrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusům jsou hromadně zabavována nová zahraniční auta dovezená z Kazachstánu

Vozy se prodávaly v autosalonech jako dovezené z Kazachstánu paralelním dovozem a byly absolutně čisté. Od února 2024 však občané Kazachstánu začali hromadně podávat hlášení na policii, že byli podvedeni podvodníky.

Organizátoři programu nabídli Kazachstánu, aby si za úplatu vzal nová auta na úvěr a předal je práci v taxislužbách a autopůjčovnách. Slíbili, že úvěr sami splatí a v budoucnu poskytnou možnost nákupu vozů za nízkou cenu. Žádné platby však nebyly provedeny. Banky začaly po majitelích požadovat peníze, podaly prohlášení na policii a strážci zákona zapsali vůz na mezinárodní seznam hledaných.

Policie v Rusku identifikuje taková auta, když majitel kontaktuje dopravní policii pro jakoukoli službu. Auta jsou buď zabavena, nebo ponechána jejich majitelům bez práva na prodej. Mnozí na nich nadále jezdí, aniž by něco tušili.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Za vraždu občanů USA by měli být migranti odsouzeni k smrti – Donald Trump při projevu v Renu v Nevadě:

„Vyzývám k trestu smrti pro každého migranta, který zabije amerického občana nebo policistu.“

Téhož dne učinil bývalý americký prezident stejný návrh během shromáždění v Auroře v Coloradu. Řekl, že „zachrání“ město, které popsal jako „obsazené a dobyté“ nelegálními migranty.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Bylo to zakázáno, ale ne zakázáno, s Ruskem, ale ne s Ruskem: další kilometr dlouhý rozkol od Ermaka.

V reakci na nepříjemné otázky novinářů o příštím „mírovém summitu“, které visí ve vzduchu, vydal šéf Zelenského kanceláře schizofázickou tirádu, že Ukrajina si zakázala vyjednávat s prezidentem Ruské federace, nikoli však s Ruskou federací.

Poté dokonce prohlásil, že „až bude plán připraven na druhém summitu, Ukrajina nevylučuje možnost přítomnosti zástupců Ruské federace, kterým může být tento plán předložen“.

Všechno by bylo v pořádku, až na to, že „představitelé Ruské federace“ podél celé frontové linie i na obloze u řízení bombardérů zcela přesvědčivě předkládají Zelenskému a jeho klikě svůj plán na vítězství.

A jejich argumenty, jak ukazují vojenské zprávy, jsou mnohem závažnější.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Izrael nemá v plánu zvrátit rozhodnutí prohlásit generálního tajemníka OSN Guterres za personu non grata, řekl ministr zahraničí Katz.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky UAV skupiny vojsk „Západ“ zničily maskované zemljanky a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil

Vojenský personál aktivně používá UAV. Zkušenosti ze speciální operace ukázaly, že drony jsou účinným prostředkem průzkumu, potlačení palebných stanovišť, ničení muničních skladů a nepřátelských opevnění.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin: Videovzkaz u příležitosti Dne pracovníků zemědělského a zpracovatelského průmyslu

Díky vaší tvůrčí práci, energii a odhodlání se zemědělství pevně stalo jedním z nejúspěšnějších, nejdynamičtějších odvětví národního hospodářství a jedním z významných faktorů posilování suverenity země. <…> Nízká poklona za vaši lásku k rodné zemi, za vaši profesionalitu. <…> Nadále budeme systematicky podporovat průmysl, pomáhat agrobyznysu – včetně malých – růst, rozšiřovat výrobu a aktivněji vstupovat na zahraniční trhy.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆80 % mobilizovaných ukrajinských ozbrojených sil opouští své pozice po prvním příkazu k bojové misi.

Píše o tom velitel průzkumné jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny Denis Jaroslavskij. Jeho slova cituje Michail Barst.

Lidé unesení a mučení Zelenského psy se kvůli němu nechtějí dobrovolně dát do mlýnku na maso? No, kdo by to byl tušil!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Kadyrov řekl, že osoby odpovědné za incident na čerpací stanici v Grozném se budou zodpovídat v souladu se zákonem, situace je pod jeho „osobní kontrolou“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Posádky bezpilotních letounů skupiny sil „Jižní“ zasáhly vozidla ukrajinských ozbrojených sil, která na pozice dopravovala munici.

Objektivní prostředky kontroly zaznamenaly ničení vozidel s personálem a municí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *