, ,

13.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně CNN: USA vyzývají Kyjev, aby útočil pouze na skutečně cenné objekty v Ruské federaci:👹

13.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: USA vyzývají Kyjev, aby útočil pouze na skutečně cenné objekty v Ruské federaci:👹

 

📌13. září 2024: 🇧🇾 LUKAŠENKO: ZELENSKYJ MI ČASTO VYČÍTAL: POMÁHÁTE RUSKU.“ Obviňuje mě. Říkám, ano, pomáháme Rusku. Ukrajině pomáhá 50 zemí světa. Padesát! A Rusku pomáhá pouze Bělorusko, protože to chceme legálně a skutečně dělat.

https://t.me/to_je_nas_svet/29030

 

 

📌13. září 2024: 🇩🇪 SOCIÁLNĚDEMOKRATICKÁ STRANA NĚMECKA ZVAŽUJE MOŽNOST VYŘADIT SOUČASNÉHO KANCLÉŘE SCHOLZE Z KANDIDÁTNÍ LISTINY PRO CELOSTÁTNÍ VOLBY V PŘÍŠTÍM ROCE, INFORMOVAL DENÍK FINANCIAL TIMES.

SPD upozornila na americkou přestavbu, kdy se kandidátem místo Bidena stal Harrisová, a uvažuje, zda tuto zkušenost převzít. Důvodem je Scholzův nízký rating. Jako možnou náhradu deník uvádí ministra obrany Pistoria nebo saského premiéra Relingera.

https://t.me/to_je_nas_svet/29031

 

 

📌13. září 2024: ⚡️ CHYBY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL ZPOMALUJÍ ROZHODNUTÍ O ÚDERECH ZÁPADNÍCH ZBRANÍ HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE – LE MONDE

V materiálu se uvádí, že západní partneři byli útokem ukrajinských ozbrojenců na Kurskou oblast zaskočeni. Kromě toho se v Evropě a Spojených státech obávají, že konflikt může přesáhnout hranice Ukrajiny.

Podle prognózy časopisu nelze v nejbližší době očekávat žádná rozhodnutí v této otázce kvůli volební kampani v USA a politickým krizím v Německu a Francii.

https://t.me/to_je_nas_svet/29032

 

 

📌13. září 2024: 🇺🇦 MINISTR ZAHRANIČÍ KULEBA BYL PROPUŠTĚN, PROTOŽE „NAŠTVAL“ JERMAKA – POLITICO

Zdroje listu uvedly, že Jermak chtěl mít větší kontrolu nad ministerstvem zahraničí a Kuleba naštval mocného šéfa Zelenského úřadu.

„Kulebův odchod je považován za další příklad toho, jak Zelenského okolí vyhazuje lidi zvenčí, kteří jsou připraveni klást otázky a výzvy,“ napsala publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29033

 

 

📌13. září 2024: ♨️ GRZEGORZ BRAUN, POSLANEC POLSKÉHO SEJMU A EVROPSKÉHO PARLAMENTU, K NÁVŠTĚVĚ MINISTRA ZAHRANIČÍ USA V POLSKU:

„Blinkene, jdi domů! Vrať se domů, a to co nejdříve. Ztraťte se! Nepotřebujeme tě tady! Nechceme, aby Poláci platili za vaše války a umírali v nich! Ne, díky!“

https://t.me/to_je_nas_svet/29034

 

 

📌13. září 2024: ⚡️ EU ZVÁŽÍ MOŽNOST PRODLOUŽIT SANKCE PROTI RUSKU KAŽDÝCH 36 MĚSÍCŮ – FINANCIAL TIMES.

Publikace uvádí, že EK nevylučuje ani časově neomezenou platnost současných omezení vůči Rusku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29036

 

 

📌13. září 2024: 🤡 „PÁN NEROZUMÍ MOSKALSKÉMU JAZYKU.“

Nápis na modlitební knížce v církevním obchodě v Kyjevě. Ukrajina začala nahrazovat pravoslavnou literaturu v ruštině.

https://t.me/to_je_nas_svet/29037

 

 

📌13. září 2024: 🇪🇺 EU MÁ V ÚMYSLU UVALIT NA ÍRÁN NOVÉ SANKCE, KTERÉ SE DOTKNOU LETECKÉHO SEKTORU A ÚČASTNÍKŮ PROGRAMŮ VÝVOJE DRONŮ A BALISTICKÝCH RAKET, UVEDL ŠÉF EURODIPLOMACIE BORRELL.

Důvodem jsou zprávy o dodávkách raket Teheránem do Ruska, které Írán již opakovaně popřel.

https://t.me/to_je_nas_svet/29038

 

 

📌13. září 2024: ♨️ PUTINOVO PROHLÁŠENÍ O NÁSLEDCÍCH ÚDERŮ ZÁPADU NA RUSKO ZBRANĚMI DLOUHÉHO DOLETU SE DOSTALO K ADRESÁTŮM – PESKOV

https://t.me/to_je_nas_svet/29039

 

 

📌13. září 2024: 🇨🇿 FIALA JEDE: SNAD JEDINÁ STABILITA V DOBĚ FIALOVY VLÁDY. ČESKO MĚSÍC CO MĚSÍC MÁ NEJVYŠŠÍ CENY ENERGIE V EVROPSKÉ UNII, UPOZORŇUJE KAREL HAVLÍČEK.

https://t.me/to_je_nas_svet/29040

 

 

📌13. září 2024: 😂 ŠVÉDSKÁ VLÁDA JE OCHOTNA ZAPLATIT MIGRANTŮM AŽ  34 000 DOLARŮ, POKUD BY VE VELKÉM ODEŠLI, ODKUD PŘIŠLI.

https://t.me/to_je_nas_svet/29041

 

 

📌🌊💦⛈ 13. září 2024, 11:14, Jaroslav Soukup: ZČERVENALA TÉMĚŘ CELÁ REPUBLIKA. METEOROLOGOVÉ JEŠTĚ ZESÍLILI VÝSTRAHU:

 

Meteorologové opět aktualizovali a zpřísnili výstrahu před povodněmi. Nejvyšší stupeň nebezpečí se týká téměř celého území republiky s výjimkou západu Čech. V platnosti je i varování před srážkami a silným větrem.

 

Stále platí, že silné deště zasáhnou celou republiku s výjimkou Karlovarského kraje. V částech Pardubického, Olomouckého a Moravskoslezského kraje stále platí, že srážkové úhrny mohou přesáhnout do neděle 300 milimetrů.

 

Extrémní srážky s úhrny přes 250 milimetrů předpokládají meteorologové na zbytku Moravy a Slezska, v oblasti Šumavy a části jižních Čech a rovněž v oblasti Krkonoš. V části Čech by měly být srážkové úhrny do 150 milimetrů, na západě do 100 milimetrů.

V souvislosti s očekávaným posunem extrémních srážek více na západ se rozšířilo varování před povodněmi, které se týká celého území s výjimkou Karlovarského kraje a části Plzeňského, Středočeského a Ústeckého kraje.

 

Povodňové ohrožení znamená riziko dosažení, případně překročení třetího stupně povodňové aktivity.

 

„Nejvyšší vzestupy s četným překročením třetího stupně povodňové aktivity předpokládáme až během soboty a neděle,“ uvedli meteorologové.

 

Na celém území zůstává do nedělního poledne v platnosti varování před silným větrem, který bude mít v nárazech rychlosti 90, v horských oblastech až 110 kilometrů v hodině.

 

K dispozici mapa…

 

https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-meteorologove-jeste-zprisnili-vystrahu-40488002

 

 

📌13. září 2024: 13:01, PESKOV: O PŘERUŠENÍ DIPLOMATICKÝCH VZTAHŮ S BRITÁNIÍ SE ZATÍM NEMLUVÍ:

 

O přerušení diplomatických vztahů mezi Ruskem a Spojeným královstvím nemůže být řeč, řekl tiskový tajemník ruské hlavy státu Dmitrij Peskov.

 

V odpovědi na otázku novinářů, zda je Moskva blízko přerušení diplomatických vztahů s Londýnem, mluvčí Kremlu řekl: „O tom nemůže být řeč.“

 

FSB již dříve uvedla, že ruská strana se rozhodla odebrat akreditaci šesti zaměstnancům britského velvyslanectví. Jsou podezřelí z provádění průzkumné a podvratné činnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4141390

 

 

📌13. září 2024, 13:04, POLITICO: USA A BRITÁNIE MOŽNÁ DOVOLÍ UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKO NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN:

 

Od 24. do 30. září se v New Yorku uskuteční týden Valného shromáždění OSN na vysoké úrovni. Na něm mohou Spojené státy a Velká Británie vyhlásit povolení pro Ukrajinu udeřit západními zbraněmi hluboko do Ruska.

 

Podle deníku Politico britští představitelé neočekávají oficiální prohlášení k této záležitosti tento víkend. „Jeden z nich doufá, že dohoda bude potvrzena na okraj Valného shromáždění OSN,“ poznamenává deník.

 

Americký prezident Joe Biden bude 13. září jednat s britským premiérem Keirem Starmerem. Očekávalo se, že po zasedání bude přijato rozhodnutí o zrušení zákazu používání západních zbraní dlouhého doletu ozbrojenými silami Ukrajiny k úderům hluboko na ruské území.

 

Média již dříve informovala, že americký ministr zahraničí Anthony Blinken obdržel od Volodymyra Zelenského dokument, který upřesňoval scénář možného použití raket ATACMS Kyjevem k úderu na Rusko.

 

Později ukrajinský prezident řekl, že Západ ruší omezení na používání zbraní dlouhého doletu, pro které není munice. Podle jeho názoru se nejedná o zrušení omezení.

 

https://www.vesti.ru/article/4141354

 

 

📌13. září 2024, 13:05: PESKOV JE PŘESVĚDČEN, ŽE ADRESÁTI SLYŠELI PUTINOVA SLOVA O DŮSLEDCÍCH ÚDERŮ NA RUSKOU FEDERACI:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov uvedl, že prohlášení Vladimira Putina o úderech Kyjeva západními zbraněmi na Rusko se dostala k adresátům.

„Prohlášení, které včera učinil Putin, je velmi důležité. Je to extrémně jasné, jednoznačné a neumožňuje žádné dvojí čtení,“ řekl Peskov. „Nepochybujeme o tom, že se toto prohlášení dostalo ke svým adresátům.“

 

Ruský vůdce již dříve zdůraznil, že údery kyjevského režimu západními zbraněmi hluboko do Ruské federace by znamenaly přímou účast západních zemí v nepřátelských akcích a změnily by podstatu konfliktu.

 

Putin varoval, že Ruská federace bude muset učinit vhodná rozhodnutí na základě hrozeb, které pro ni budou vytvořeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4141425

 

 

📌13. září 2024, 14:22: PESKOV SE OBRÁTIL NA MINISTERSTVO OBRANY VE VĚCI STÁVKY NA SUCHOU NÁKLADNÍ LOĎ S OBILÍM:

 

Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov přesměroval otázku ohledně možného úderu na loď s obilím v Černém moři na Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Již dříve byly na telegramovém kanálu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zveřejněny informace, že Ruská federace údajně zaútočila na suchou nákladní loď s obilím v Černém moři. Publikace tvrdí, že útok na plavidlo byl proveden bezprostředně poté, co opustilo ukrajinské teritoriální vody. Zatím neexistuje žádné oficiální potvrzení této informace.

 

Peskov řekl, že Kreml tato prohlášení neviděl.

 

„Zde je třeba apelovat na naši armádu, to zřejmě souvisí s průběhem speciální vojenské operace. Proto k tomuto tématu nemohu nic říci,“ řekl mluvčí Kremlu.

 

https://www.vesti.ru/article/4141531

 

 

📌13. září 2024, 13:40: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: 12 BOJOVNÍKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE BĚHEM DNE VZDALO VE SMĚRU NA KURSK:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že za poslední den se ve směru na Kursk vzdalo 12 ozbrojenců kyjevského režimu.

 

„Dvanáct ukrajinských vojáků se vzdalo,“ uvedlo vojenské oddělení ve zprávě na Telegramu.

 

Podle ministerstva obrany celkem během bojů u Kurska ztratily ozbrojené síly Ukrajiny téměř 12 800 vojáků.

 

Dříve vyšlo najevo, že ozbrojené síly RF s podporou letectva a dělostřelectva odrazily tři pokusy kyjevského režimu o prolomení hranice v Kurské oblasti za den.

 

https://www.vesti.ru/article/4141462

 

 

📌13. září 2024, 14:18, ALAUDINOV: FRONTA SE BUDE POHYBOVAT, DOKUD RUSKO NEZVÍTĚZÍ:

 

Velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov komentoval schopnost Ukrajiny zasáhnout raketami dlouhého doletu hluboko do Ruské federace v rámci programu 60 minut.

 

„Je jasné, že to všechno jsou metody vedení takové psychologické války proti naší populaci. Oni (země NATO – pozn. red.) mohou toto povolení snadno dát a jsem si více než jistý, že toto povolení udělí. Vyvstává však otázka: kolik z těchto raket převezli na Ukrajinu? Co se dá dělat s tímto počtem raket? Co lze změnit přímo na frontě? Absolutně nic,“ řekl Alaudinov.

 

Velitel Achmatu vyjádřil názor, že i přes možné hrozby se situace na frontě nezmění.

 

„To znamená, ano, mohou porazit s těmito raketami. Kvůli tomu bude trpět naše civilní obyvatelstvo. Většina z nich bude zachycena. Něco možná zasáhne naše mírumilovná města. Ale zde je samozřejmě otázka, poté, co vrchní velitel jasně vyjádřil svůj postoj k těmto útokům, pokud mají mozek, pravděpodobně si to dobře rozmyslí, než dají zelenou. Pro nás na frontě se nic nezmění, protože fronta se pohybuje a bude se pohybovat tak dlouho, dokud Rusko nezvítězí,“ řekl Alaudinov.

 

https://www.vesti.ru/article/4141420

 

 

📌13. září 2024, 15:36, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY OBEC DOLINOVKA V DLR:

 

V týdnu od 7. do 13. září ruská armáda osvobodila řadu osad v Doněcké lidové republice, včetně Dolinovky. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Zpráva oddělení zejména říká, že jednotky ruské skupiny „Střed“ osvobodily „osady Novogrodivka, Kalynove, Memrik, Galicyivka a Dolinivka“.

 

https://www.vesti.ru/article/4141719

 

 

📌13. září 2024, 16:17, MINISTERSTVO OBRANY: ASI 50 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ SE VZDALO ZA TÝDEN:

 

Podle ruského ministerstva obrany se za poslední týden vzdalo téměř 50 ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Během týdne se na linii dotyku vzdalo 49 ukrajinských vojáků,“ uvádí zpráva.

 

Během dne ozbrojené síly Ruské federace s podporou letectva a dělostřelectva odrazily tři pokusy ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny o prolomení hranice v Kurské oblasti. V oblasti Nového Putu, Medvežje a Veselého ztratil nepřítel až 50 bojovníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4141848

 

 

📌13. září 2024, 16:00, RUSKÝ VELVYSLANEC V BELGII: EVROPŠTÍ VOLIČI JSOU PROTI PUMPOVÁNÍ ZBRANÍ NA UKRAJINU:

 

Postoj mnoha evropských států ke konfliktu na Ukrajině začíná kolísat pod tlakem vlastních voličů. Prohlásil to ve vysílání televizního kanálu „Russia 24″ velvyslanec naší země v Belgii Alexander Tokovinin.

 

„Ve volbách v mnoha evropských státech, včetně Německa, voliči volí ty síly, které nepodporují pokračování současné agresivní linie vůči Rusku a pumpování Ukrajiny dalšími a dalšími zbraněmi a jsou pro ukončení a vyřešení konfliktu. Podle našich pozorování je takových lidí v Belgii stále více,“ řekl velvyslanec.

 

Tokovinin upozornil na to, že lidé nechápou, proč lídři zemí NATO narušili všechny možnosti politického řešení ukrajinské krize před začátkem NWO v únoru 2022 a v prvních týdnech po eskalaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4141655

 

 

📌13. září 2024, 15:22, VANCE: TRUMPŮV PLÁN ZAHRNUJE POSKYTNUTÍ RUSKA ZÁRUK NEUTRALITY KYJEVA:

 

Republikánský kandidát na viceprezidenta James David Vance odhalil podrobnosti Trumpova plánu pro Ukrajinu. Nastínil obrysy možné dohody o ukončení války během rozhovoru pro podcast Shawn Ryan Show.

 

Podle něj bude americký exprezident, pokud vyhraje volby, trvat na příměří podél současné demarkační linie a na vytvoření demilitarizované zóny.

 

Washington navíc poskytne Moskvě záruky neutrality Kyjeva

 

„Současná demarkační linie se stává demilitarizovanou zónou. Kyjev si přitom zachovává svou suverenitu, zatímco Moskva dostává od Ukrajiny záruky neutrality. Ta nevstoupí do NATO,“ řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4141686

 

 

📌13. září 2024, 15:40: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAHÁJILY ZA TÝDEN 39 SKUPINOVÝCH ÚDERŮ NA PALIVOVÝ A ENERGETICKÝ KOMPLEX UKRAJINY:

 

Za poslední týden ruská armáda zahájila 39 kombinovaných úderů na území Ukrajiny. Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země.

 

Podle agentury ozbrojené síly RF útočily na cíle vysoce přesnými raketovými zbraněmi a útočily na bezpilotní letouny.

 

„Energetická zařízení, která zajišťovala provoz podniků obranného průmyslu, stejně jako vojenská letiště a montážní dílny bezpilotních letounů, byla úspěšně zasažena,“ uvedlo ministerstvo ve shrnutí.

 

Dostaly ho i body dočasného nasazení jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny. Rakety a bezpilotní letouny navštívily nacionalisty a zahraniční žoldáky.

 

https://www.vesti.ru/article/4141720

 

 

📌13. září 2024, 14:05: PODDUBNÝ ŘEKL, ŽE SE CHCE SEZNÁMIT SE SVÝMI ZACHRÁNCI:

 

Vojenský korespondent Všeruské státní televize a rozhlasu Jevgenij Poddubnyj vyjádřil přání setkat se s lidmi, kteří mu zachránili život. Mluvil o tom v rozhovoru pro Vesti.

 

„Bohužel si nepamatuji lidi, kteří mi při evakuaci pomohli, kteří mě v podstatě zachránili, zachránili mi život. <… >Samozřejmě, že je opravdu chci poznat, abych si s nimi potřásl rukou a poděkoval jim,“ řekl novinář.

 

Jevgenij Poddubný vyzdvihl odvahu lidí, kteří ho zachránili.

 

„Za těchto okolností je převoz neznámého zraněného člověka do auta, nedaleko od nepřítele, také činem. Nebáli se. No, kdyby mě odtamtud nevytáhli, asi bych umřel,“ řekl vojenský korespondent Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti.

 

Jevgenij Poddubnyj byl zraněn 7. srpna u Kurska v důsledku útoku ukrajinského dronu FPV. Hořící auto vojenského zpravodaje viděl Sergej, který jel do Sudže odtamtud odvézt své příbuzné. Muž novináři ovázal hlavu.

 

Druhým zachráncem Poddubného byl Nikolaj Rylskij, který byl v té době také na cestě do Sudžy, ale dostal se pod palbu a rozhodl se vrátit zpět. Vzal raněného Jevgenije a odvezl ho k lékařům.

 

https://www.vesti.ru/article/4141383

 

 

📌13. září 2024, 16:13, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: BĚHEM TÝDNE BYLO SESTŘELENO 9 RAKET ATACMS, 30 BOMB HAMMER A 433 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Síly protivzdušné obrany sestřelily podle ruského ministerstva obrany za týden 433 dronů, z toho 237 mimo zónu NMD.

 

Brjanská oblast přežila rozsáhlý útok. Nad regionem bylo 10. září ve vzduchu zachyceno 72 bezpilotních letounů. Protiletadloví střelci také vypálili devět raket ATACMS a 30 bomb Hammer.

 

Jak upřesňuje vojenský odbor, za pouhých 2,5 roku práce naši stíhači zlikvidovali 642 letadel a 283 vrtulníků. Ukrajina také ztratila více než 31,5 tisíce UAV.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve oznámilo, že se během dne vzdalo 12 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Kursk.

 

https://www.vesti.ru/article/4141781

 

 

📌13. září 2024: 🇭🇺 ORBÁN PO SVÉ NÁVŠTĚVĚ MOSKVY SLIBUJE JEŠTĚ VÍCE DIPLOMATICKÝCH PŘEKVAPENÍ: MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN OZNÁMIL, ŽE MÁ „TRUMFY PRO MÍROVOU MISI“, O KTERÝCH SE VŠICHNI BRZY DOZVÍ.

 

„Maďarsko bude pokračovat v iniciativách k vyřešení konfliktu na Ukrajině.

Mám v rukávu několik dalších trumfů jako ‚mírovou misi‘,“ řekl Orbán. Dodal, že bude nadále navrhovat neočekávané iniciativy k přiblížení míru a své kroky velmi brzy oznámí. Maďarský lídr se snažil vykreslit cesty do Kyjeva a Moskvy jako inovativní pokus o zprostředkování příměří ve válce Ruska s Ukrajinou, která nyní probíhá třetím rokem.

 

Západní spojenci odpověděli ostrou kritikou toho, co nazývali formou appeasementu a pokusem podkopat podporu Kyjevu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29043

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024: POLSKÝ EUROPOSLANEC NA BLINKENA: „JDĚTE DOMŮ, NEJSTE TU VÍTÁN!“ (video)

 

Americký ministr zahraničí Antony Blinken byl ve čtvrtek v Polsku, aby se setkal s vysokými polskými vládními úředníky. Jednali o podpoře Ukrajiny a prohloubení obranné spolupráce USA s Varšavou.

 

Ministr odcestoval do Polska po středeční návštěvě Kyjeva, během níž ho ukrajinští představitelé žádali, aby bylo možné rakety dlouhého doletu dodané Západem odpalovat hluboko na ruské území.

 

Blinken rozhodně nebyl přivítán s otevřenou náručí. POLSKÝ EUROPOSLANEC GRZEGORZ BRAUN HO PROHLÁSIL ZA PERSONU NON GRATA. „BLINKENE, JDĚTE DOMŮ!“ Křičel před novináři.

 

JDĚTE DOMŮ, CO NEJDŘÍVE.  NEJSTE TU VÍTÁN,“ ŘEKL. „NECHCEME, ABY POLSKÝ LID PLATIL A UMÍRAL ZA VAŠE VÁLKY.“ 👋 👋 👋

 

Jak je vidět, tak ne každý Polák či polský politik má vymytý mozek. Bohužel, jsou slyšet spíš ti největší váleční štváči jako je ministr zahraničí Sikorsky, který v 80. letech bojoval v Afghánistánu po boku mudžahedínů.

 

V POPŘEDÍ JSOU NAKONEC VĚTŠINOU PODOBNÍ PSYCHOPATÉ, KTEŘÍ SVÉ ZEMĚ VEDOU DO VÁLKY… 👋 👋 👋

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/polsky-europoslanec-na-blinkena-jdete-domu-nejste-tu-vitan-video/

 

 

📌⛔️💉🎚️13. září 2024: STEVE KIRSCH ANALYZOVAL DATA Z ČESKÉ REPUBLIKY, NĚKTERÉ ŠARŽE „VAKCÍN“ MĚLY AŽ 9X VYŠŠÍ ÚMRTNOST:

 

🛑Zatímco v minulosti jste se dozvídali údaje o šaržích, které jsou distribuovány v různých zemích, přičemž k nám se z nich mohla dostat jen část, Steve Kirsch v nové analýze vychází z již dříve zkontrolovaných dat z České republiky, u nás tak byly podávány všechny níže uvedené šarže (v tabulce: batch = šarže).

 

👉Zároveň JE TÍM POTVRZENO, že také u nás byla u těchto šarží 🔼🎚️ vyšší úmrtnost. Pokud tedy máte podezření, že někdo z vašich příbuzných zemřel právě v důsledku podání těchto injekcí, tak právě porovnáním šarže, kterou daný člověk obdržel, se seznamem Steva Kirsche, můžete potvrdit případnou souvislost.

 

👉Nejsou zde očividně uvedeny všechny „závadné“ šarže, nicméně alespoň některé ano.

Dále již Steve Kirsch:

 

👉Nikoho, kdo pracuje ve veřejném zdravotnictví, nezajímá, kolik lidí 🎚️ zabila nedostatečná kontrola kvality těchto vakcín.

Jsou údajně „bezpečné a účinné 👹,“ i KDYŽ NEJSOU❗️❗️❗️

 

🟥KRÁTKÁ VERZE:

 

👉Šaržová analýza dat z České republiky porovnávající celkovou úmrtnost jeden rok po očkování ukazuje, že některé šarže jsou třikrát smrtelnější než jiné šarže od stejného výrobce, když jsou podávány ve stejnou dobu stejné věkové skupině (rozmezí 5 let – např. 60 – 64 nebo 70 – 74 apod.).

 

👉A jedna šarže Moderny může být osmkrát nebo více 🎚️smrtící než šarže Pfizer podaná ve stejnou dobu stejné věkové skupině.

To se nemůže stát, pokud jsou vakcíny bezpečné.

 

🟥REPLIKACE ANALÝZY:

 

👉Soubor csv pro dávkovou analýzu (vax_4.csv) můžete vygenerovat klonováním úložiště Github, přejděte do adresáře kódu a napište „make vax.“

 

👉Pokud chcete pouze pracovat s daty bez jejich regenerace ze zdroje, můžete si stáhnout soubor vax_4.xlsx zde.

 

👉Můžete analyzovat data a publikovat vlastní analýzu.

 

👉Více než devítinásobný nárůst 🎚️úmrtnosti ze všech příčin napříč všemi značkami

Při provádění analýzy šarží je nejspravedlivější porovnat roční míru 🎚️ úmrtnosti mezi šaržemi uvedenými ve stejném měsíci pro stejnou věkovou skupinu. Tím se minimalizují rušivé faktory.

 

🛑Uvažujme například všechny šarže přípravků Pfizer a Moderna podané více než 100 lidem ve věku 70 až 74 let v únoru 2021 a vypočítejme úmrtnost za jeden rok od doby podání.

 

👉Vidíte ty obrovské rozdíly v rámci značky, a ještě větší rozdíly mezi značkami?

 

👉Pokud je vakcína bezpečná, roční úmrtnost by měla být velmi podobná. ALE NENÍ.

 

👉Injekce značky Pfizer byly v rozmezí 2x, ale 🎚️Moderna měla více než 9x vyšší celkovou úmrtnost.

 

👉Oddělení PR společnosti Moderna vám řekne: „Nic nezajistí větší klid než vědomí, že máte 9krát vyšší celkovou úmrtnost, pokud zvolíte Modernu!“ To by měli dělat… lidi to sežerou. 🐏🐏🐏

 

👉Zdravotnické úřady samozřejmě odmítají přezkoumat data a veřejnost není nikdy informována o problému kontroly kvality.

 

👉Více než trojnásobná odchylka 🎚️v úmrtnosti ze všech příčin mezi šaržemi společnosti Pfizer

Nemůže to být tak, že třikrát vyšší celková úmrtnost závisí na šarži, kterou dostanete. To je šílenství. Zde jsou dvě dávky podávané ve stejném měsíci stejné věkové skupině. Můžete to zopakovat pro další mladší pětileté věkové skupiny a dostanete stejný faktor 3, takže to není náhoda.

 

👉Fisherův přesný test ukazuje, že je vysoce nepravděpodobné, že by dvě různé šarže byly stejnou vakcínou❗️❗️❗️

 

🟥TO ZNAMENÁ, ŽE KONTROLA KVALITY JE HROZNÁ A ZABÍJÍ LIDI❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Pokud je ovšem bezpečnější šarže placebo, nebezpečná šarže má trojnásobně vyšší riziko, 🎚️1-leté úmrtnosti. TOHLE JE ŠÍLENÉ❗️❗️❗️

 

👉Nemohou také tvrdit, že je to proto, že dávka FC byla distribuována osobám v pečovatelských domech, PROTOŽE účinek se vyskytuje u lidí ve věku 64 let a mladších a u starších lidí ne! 🙈

 

🟥ANALÝZA ŠARŽE:

 

👉Datové rámce usnadňují analýzu dat, jako je tato. Byl to jen řádek kódu Python, který přidal dávkovou analýzu, k již existující analýze:

 

[‚Věk‘, ‚Brand_2‘, ‚Batch_2‘, ‚Date_2‘]

 

👉Aby věci zůstaly kompaktní (soubor .xlsx má pouze 1,2 MB), podíval jsem se pouze na kódy pro snímek 2, ale mohl jsem se podívat na jakékoli číslo snímku.

 

🛑NEEXISTUJE TEDY ŽÁDNÁ OMLUVA PRO ZDRAVOTNICKÉ ORGÁNY, ŽE NEMAJÍ PROSTŘEDKY NA ZKOUMÁNÍ SVÝCH VLASTNÍCH ÚDAJŮ❗️❗️❗️

 

🟥TO NENÍ STATISTICKÁ NÁHODA:

 

👉Pokud byly vakcíny bezpečné, úmrtnost šarží, na které jsem se díval (podané dané skupině v určitém časovém období), musí mít normální rozložení. To je zaručeno centrální limitní větou.

Takže tady je jeden příklad. Žádné normální rozdělení. Ani zdaleka.

 

👉13 šarží mělo 🎚️10 nebo 🎚️více úmrtí. Míry úmrtnosti jsou uvedeny v tomto histogramu.

🎚️CELKEM ZEMŘELO 9884 LIDÍ❗️❗️❗️

 

Stejný graf, ale pro injekce z dubna 2021. Vidíte mimořádnou hodnotu? To se pravděpodobně nestane, pokud jsou vakcíny bezpečné.

🎚️JE TO MODERNA ŠARŽE 3000496. 🎚️

 

🛑POZOR: DATA OBSAHUJÍ CHYBY ZNAČKY:

 

👉 Dávka 3000496 je uvedena jako spojená se společnostmi Moderna, Pfizer a AstraZeneca. Zdá se, že jde o chybu kódování na vstupu.

 

👉 Označení značky je přesné pouze na 99,7 %. Tento problém můžete odstranit pouze pomocí kódu BATCH.

👉 Pokud k omezení dotazů použijete značku a dávku, budou čísla mírně nižší.

 

🟥SHRNUTÍ:

 

👉 Nalezení těchto příkladů trvalo jen několik minut a nejsou to jediné příklady.

 

👉ÚDAJE UKAZUJÍ, ŽE U TĚCHTO VAKCÍN👉 NEEXISTUJE ŽÁDNÁ KONTROLA KVALITY. 👹

 

👹 Aplikace těchto vakcín může ztrojnásobit nebo více než ztrojnásobit riziko úmrtí oproti základnímu riziku. To je bezprecedentní.

 

👹 Nyní víme, že zdravotnické úřady nikdy nebudou zkoumat jejich vlastní údaje, nikdy nepřiznají, že to měly vědět na základě údajů, které jasně měly, nebudou lidi varovat a nezavedou kontroly kvality.

 

👹 Takže věci budou pokračovat, jako by se nic nestalo.

 

Tento článek píšu pouze proto, abych vytvořil veřejný záznam, že data ukazují, že injekce proti COVIDu jsou katastrofou a nemusíte být raketový vědec, abyste na to přišli… 👍

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/steve-kirsch-analyzoval-data-z-ceske-republiky-nektere-sarze-vakcin-mely-az-9x-vyssi-umrtnost/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Roman Kirsch: PŘEJMENUJME LETIŠTĚ RUZYNĚ; ÚŽASNÉ LETIŠTĚ V ČÍNĚ, BĚŽTE ZA TÝDEN K VOLBÁM DO SENÁTU A KOMUNÁLU; POZOR NA HROZÍCÍ POVODNĚ

 

https://youtu.be/Z8koITSmUbg?si=Rpg7As2sJZpy3uI3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JE NATO V PANICE PO PUTINOVĚ HROZBĚ NA KAMERU VE VĚCI PŘÍMÉ VÁLKY? PRVNÍ REAKCE PŘEDSEDY VLÁDY SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ PO TOM ZÁVAŽNÉM „RAKETOVÉM POSUNU“

 

https://youtu.be/V7pfvUZPjJI?si=F-1AYQTSO3CyjTXI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Odhaleno: TRUMPŮV PLÁN NA UKONČENÍ VÁLKY BĚHEM 24 HODIN – BUDE NEJVĚTŠÍ UKRAJINSKÝ POŽADAVEK ZNIČEN?

 

Po měsících škadlení Trump šokuje Ukrajinu detaily svého mírového plán?

Trumpův možný viceprezident JD Vances a jeho velké odhalení plánu pro ukončení Ruské

války. Trump zničí Zelenského největší požadavek, pokud bude zvolen prezidentem?

Odhaleno, jak Trump ukončí Ukrajinskou válku od dob II. světové války během 24 hodin? JD

Vance podle zpráv odhalil Trumpův Ukrajinský plán v rozhovoru publikovaném 12.9.2024.

Podle Vance Donald Trump má konkrétní návrh na ukončení války na Ukrajině. Vance

hovořil s bývalým kontraktorem pro Americké námořnictví proti jednotky NAVY SEAL, CIA,

Shawn Ryanem v podcast a odhalil tam Trumpův Ukrajinský plán.

„Myslím, že to bude vypadat asi takto. Trump si přisedne a řekne Rusům, Ukrajincům a

Evropanům: Vy kluci musíte stanovit co a jak bude toto mírové řešení vypadat? A bude

pravděpodobně vypadat něco, jako…“ říká JD Vance.

„Současná demarkační linie, tedy současný stav, demarkační linie mezi Ruskem a

Ukrajinou, bude vypadat jako demilitační zóna, bude těžce opevněná, aby zabránila Rusům

znovu provést invazi. Rusko obdrží garance neutrality od Ukrajiny, to znamená, že se

nepřipojí Ukrajina k Alianci NATO, nepřipojí se k žádným Spojeneckým institucím…..

 

https://youtu.be/6pE9-mR3AgE?si=EHgq9KzT2FIn-BfV

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ROZZLOBENÝ VLADIMÍR PUTIN TRESTÁ „BRITSKÉ ŠPIÓNY“; RUSKO UKAZUJE DVEŘE ŠESTI BRITSKÝM DIPLOMATŮM

 

https://youtu.be/DnynKM_1xWo?si=pWzWrQ_nk0fKIRVn

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VYHLAŠUJE ALIANCE NATO RUSKÉ VÍTĚZSTVÍ JAK V KURSKÉ, TAK I DONĚCKÉ OBLASTI? UKRAJINA JE NUCENA POUŽÍVAT TAKÉ STARÝ AMERICKÝ ARZENÁL ZBRANÍ, NAPŘÍKLAD KANÓNY M101 Z ROKU 1945

 

https://youtu.be/a69EZv7TwVs?si=OS-volWbLloMiA0E

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVO „KURSKÉ ČIŠTĚNÍ“: AMERICKÉ ZBRANĚ SELHÁVAJÍ, UKRAJINŠTÍ VOJÁCI UTÍKAJÍ, DALŠÍ MĚSTA V KURSKÉ OBLASTI OSVOBOZENA UPROSTŘED RUSKÝCH ÚTOKŮ

 

https://youtu.be/wAf2MBCKQMg?si=6pJl_qgRgfu-wTm0

 

 

📌13. září 2024: ♨️ RUSKO NEBUDE TOLEROVAT AKTIVITY NEDEKLAROVANÝCH ČLENŮ BRITSKÝCH ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB NA SVÉM ÚZEMÍ.

 

Zacharovová prohlásila, že Rusko bude i nadále tvrdě a uvážlivě reagovat na jakékoli nepřátelské akce Británie.

Ruská federace vyzývá Velkou Británii, aby upustila od své kontraproduktivní a škodlivé nepřátelské linie vůči Rusku, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29044

 

 

📌13. září 2024: 🇷🇺 STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OSN NEBENZJA:

 

▪️ Země NATO zahájí přímou válku s Ruskem, pokud dají Kyjevu zelenou k použití zbraní dlouhého doletu.

▪️ Vazby kyjevského režimu na globální terorismus jsou stále silnější;

▪️ Pouze aktivní zapojení spojenců NATO umožní Zelenskému vyhnout se porážce na bojišti;

▪️ Zelenskyj se neostýchá vyjádřit svou nespokojenost s nerozhodností svých velitelů;

▪️ Pokud Západ dovolí Kyjevu použít zbraně dlouhého doletu hluboko v Ruské federaci, zásadně to změní vztahy s těmito státy;

▪️ Západní stratégové jsou si pravděpodobnosti takového scénáře dobře vědomi;

▪️ Zeptejte se Libyjců, Iráčanů, Afghánců, jak je Amerika zvýhodnila, a totéž se děje s Ukrajinou. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/29045

 

 

📌13. září 2024: 🤡 „ZATÍM SE VYZNAMENALO POUZE BĚLORUSKO, KTERÉ NA SVÉM ÚZEMÍ SESTŘELILO RUSKÉ ŠAHETY, NA ROZDÍL OD NAŠICH SPOJENCŮ, JEJICHŽ ÚZEMÍ JE NAPADÁNO RUSKÝMI RAKETAMI A DRONY.“

 

DALŠÍ ZELENSKÉHO VÝROKY:

▪️ Na tento měsíc je naplánováno naše setkání s Bidenem. Předložím mu plán vítězství 😂 – systém vzájemně propojených řešení, díky nimž bude Ukrajina dostatečně silná. Věřím, že to může Putina donutit přemýšlet o tom, jak válku ukončit; 😂 😂 😂

▪️ Všechny body plánu vítězství Ukrajiny závisí na Bidenově rozhodnutí, nikoli na Putinově;

▪️ Operace v Kurské oblasti není chybou, přinesla výsledky, v něž se doufalo;

▪️ Opožďování AFU v ostřelování u Pokrovska se po Kurské operaci snížilo z 1:12 na 1:2,5;

▪️ Rusové zatím v Kurské oblasti žádné vážné úspěchy nezaznamenali. Je hezké, že teď nejen my, ale i oni mluví o deokupaci svého území.

((Prolhaná krysa!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29049

 

 

📌13. září 2024: 18:37, BOJOVNÍCI TEREK: ODRAZUJEME NEPŘÍTELE OD TOHO, ABY CHODIL PO NAŠÍ ZEMI:

 

Bojovníci průzkumné brigády Těrek bojují s ukrajinskými ozbrojenci v Sudžanském okrese v Kurské oblasti. Voják s volacím znakem Gyurza řekl filmovému štábu Russia 1, jak nyní probíhají boje s nacionalisty tímto směrem.

 

„Utíkají zpět, opouštějí, ustupují. Zpočátku bojovali, ale nyní ustupují. Nepřítel znatelně slábne. On už takovou sílu a prostředky nemá. Odrazujeme nepřítele od toho, aby chodil po naší zemi,“ říká bojovník.

 

Podívejte se na reportáž Eleny Erofejevové v pořadu „Zprávy ve 20:00″ na televizním kanálu „Rusko 1″.

 

https://www.vesti.ru/article/4142057

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024, 17:26, CNN: USA vyzývají Kyjev, aby útočil pouze na skutečně cenné objekty v Ruské federaci:👹

 

Washington pokračuje v jednáních s Kyjevem o použití amerických zbraní dlouhého doletu k úderům proti Rusku. Spojené státy se snaží přesvědčit prezidentskou kancelář, aby upustila od myšlenky další eskalace konfliktu.

 

„Bílý dům se snaží přesvědčit Ukrajinu, aby použila operačně-taktické rakety k dosažení maximálního účinku. Objekty na území Ruska mají malou strategickou hodnotu,“ uvádí CNN.

 

Podle amerických představitelů se ATACMS lépe používá na Krymu a ruských vojenských plavidlech umístěných v jeho blízkosti. Jinak budou údery plýtváním hlavicemi.

 

Mezitím Moskva již pracuje na akčním plánu pro případ, že Kyjev dostane od Washingtonu zelenou.

 

https://www.vesti.ru/article/4141928

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️13. září 2024, 18:17, NĚBENZJA: NATO ZAHÁJÍ PŘÍMOU VÁLKU S MOSKVOU, POKUD DOVOLÍ KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

🟥 Země Severoatlantické aliance zahájí přímou válku s Ruskem, pokud dovolí Kyjevu udeřit zbraněmi dlouhého doletu na území Ruské federace. Prohlásil to stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Něbenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

 

🟥 „POKUD ROZHODNUTÍ O ZRUŠENÍ OMEZENÍ SKUTEČNĚ BYLO UČINĚNO NEBO BUDE UČINĚNO, BUDE TO ZNAMENAT, ŽE OD NYNĚJŠKA ZEMĚ NATO ZAČNOU PŘÍMOU VÁLKU S RUSKEM,“ řekl Něbenzja.

 

🟥 „NAŠI ZÁPADNÍ KOLEGOVÉ SE JIŽ NEBUDOU MOCI VYMLOUVAT NA ODPOVĚDNOST A PŘESOUVAT VEŠKEROU VINU NA KYJEV.“

 

🟥 Podle diplomata, pokud bude Ukrajině dovoleno použít zbraně dlouhého doletu, Rusko bude nuceno „UČINIT PŘÍSLUŠNÁ ROZHODNUTÍSE VŠEMI DŮSLEDKY, KTERÉ Z TOHO PRO ZÁPAD VYPLÝVAJÍ.

 

🟥 Kromě toho Něbenzja poznamenal, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj má „MIMOŘÁDNÝ ZÁJEM“ zapojit Spojené státy a jejich spojence v NATO do konfliktu, pokud budou zrušena omezení na používání zbraní dlouhého doletu Kyjevem.

 

🟥 Dne 11. září navštívili Kyjev americký ministr zahraničí Anthony Blinken a britský ministr zahraničí David Lammy. Po schůzce obdržel Blinken od Zelenského plán možného použití amerických raket ATACMS k úderům na cíle nacházející se hluboko na ruském území, uvedla ABC.

 

Agentura Bloomberg již dříve uvedla, že Washington chce získat podrobný plán pro ukrajinské údery hluboko na ruské území, než zruší omezení na použití těchto zbraní.

 

🟥 DENÍK GUARDIAN S ODVOLÁNÍM NA ZDROJE NAPSAL, ŽE LONDÝN SE JIŽ ROZHODL UMOŽNIT UKRAJINSKÝM OZBROJENÝM SILÁM ZASÁHNOUT CÍLE NA RUSKÉM ÚZEMÍ RAKETAMI STORM SHADOW.

 

https://www.vesti.ru/article/4141941

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 13.09.2024“:

➡️☭☆Čínské úřady se rozhodly od 1. ledna 2025 postupně zvyšovat věk odchodu do důchodu.

U mužů se zvýší ze současných 60 na 63 let a u žen – ze současných 50 a 55 let (pro pracovníky a zaměstnance) na 55, respektive 58 let.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️Centrální banka Ruské federace zvýšila klíčovou sazbu z 18 % na 19 % ročně.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na pomoc obyvatelům regionu Kursk, kteří utrpěli útokem ozbrojených sil Ukrajiny, již bylo přiděleno více než 8 miliard rublů, kabinet ministrů zváží otázku přidělení další miliardy, řekl Mišustin.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣ PRVNÍ TAKOVÝ PŘÍPAD V CELÉ HISTORII.

Apti Alaudinov se podělil o šokující informace.

Před 3 hodinami naši pohraničníci zaznamenali pohyb ze Sudzha, DRG se pokusili přiblížit, ale bylo potlačeno oddílem AKHMAT, zajímavostí je, že celá skupina se skládala výhradně z dívek, tito nacisté nejprve zveřejnili video, kde řekli, že postříleli všechny civilisty a pak se rozhodli to uskutečnit, ale realita se ukázala být jiná.

Naši celou tuto skupinu zničili, ale podařilo se jim zajmout několik dívek. Už jsem je vyslýchal a natočil veškerý potřebný materiál.

Jejich telefony obsahovaly takový materiál, stále jsem se neodstěhoval, nenapadlo mě, že by to mohly být takové bestie, opakuji, všechny členy skupiny byly dívky.

– t.me/AptiAlaudinov (https://t.me/+rdPJ78YA4-RkN2Qy)

➡️☭☆Branci ukázali, jak jim lidé z projíždějících aut předávají dárky v podobě jídla a cigaret.

❤️ – není nic lepšího než lidská podpora.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ve Spojených státech byl vlak zdemolován traktorem převážejícím houfnici M109 Paladin.

Při přejezdu železničního přejezdu v Goose Creek v Jižní Karolíně se zasekl návěs s dělostřeleckou lafetou. Vlak, spěchající za svými záležitostmi, nečekal, až armáda vyřeší jeho problémy, a prostě překážku zboural.

Při incidentu nebyl nikdo zraněn, uvedla policie. Stav houfnice také vypadá uspokojivě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Spojené státy mohou pozastavit pomoc Ukrajině ve výši 5,8 miliardy dolarů kvůli neshodám v Kongresu ohledně stropu rozpočtového dluhu – Associated Press.

Tyto prostředky jsou určeny k rozšíření programu transferu zbraní Presidential Drawdown Authority, který umožňuje Pentagonu posílat na Ukrajinu zbraně a vybavení z amerických vojenských zásob.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️2024 BUDE KONČÍM VÝSADZENÍM HLASITÝCH JMÉN.

Senzační materiál, který nasbíral Jevgenij Prigožin na nejvyšších příčkách, byl konečně zveřejněn, právě pro tento usvědčující důkaz byl zbaběle zabit, ale naštěstí se mu ho podařilo předat poctivým novinářům a dnes byl tento materiál zveřejněn.

📝 V tomto seznamu je zveřejněno více než sto jmen různých vysokých pozic, budete maximálně šokováni, když zjistíte, na čem jsou někteří lidé zapleteni.

Traitors.Rodiny.SVO.yandex.disk (http://t.me/+taHBK6IG1wI4MmYy)

➡️☭☆Časopis Time simuloval jadernou válku mezi Ruskem a Spojenými státy.

Očekává se, že hladomorem zemře více než 5 miliard lidí a taková válka nebude mít vítěze.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆❗️Ruští vojáci osvobodili vesnici Dolinovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní pohotovostní služba Ukrajiny ukázala záběry silného požáru v ropném skladu v Galiči v Ivano-Frankivské oblasti

„Muškáty“ fungovaly, jak měly!

Uvádí se, že na likvidaci požáru se podílelo několik stovek hasičů, desítky hasičských vozů a také 3 požární vlaky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 😱 Už víte, co se stalo v Moskvě?!

Situaci sledujeme prostřednictvím odkazu👇🏻

https://t.me/c/1725938443/27585

https://t.me/+MCyyaILLE-s4YzMy

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *