, ,

13.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

13.05.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

❤️ „Nepokoušejte se stát úspěšnou osobou, ale raději se pokuste stát se hodnotnou osobou.“ – Albert Einstein

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.5.2024, Volný bloG, Jana Černeková, Větičky Ladika Větvičky: JE POZDĚ, VY KLUCI UKRAJINSKÝ! TO JSTE MĚLI POCHOPIT, DOKUD BYL ČAS. MY, PŘÁTELÉ AMERICKÝCH FONDŮ. NEJVĚTŠÍ PODVOD V ZELENÉM (A V ZELENSKÉM). MAJDAN V GRUZII? JAK PŘES FIALOVÝ KOPÍRÁK. NEVZBUDÍŠ-LI SE, ZAHYNEŠ.

 

Ladislav Větvička komentuje dění tohoto týdne pomocí krátkých zpráv z médií, které vypovídají téměř přesně o naší fialové válečné realitě a na jednom dobrém špatném příkladu ukazuje, že mnozí se jako obvykle probudí, až když je pozdě…

  1. květen v dějinách: v roce 1458 se narodil německý satirik a humanista Sebastian Brant. Vzhledem k tomu, že jeho nejslavnějším citátem je věta „Dnes penězům je vše, ach vše, podrobeno,“ nelze se divit tomu, že si jej dnes nikdo nepamatuje ani jako humanistu, ani jako satirika.

 

Filip Turek: GREEN DEAL JE POTŘEBA RUŠIT, RUŠIT, RUŠIT. VŠECHNA MOŽNÁ NAŘÍZENÍ GREEN DEALU JSOU NESMYSLY.

V životě jsem neviděl tolik blbostí, mám pocit, že to vymýšleli pseudofilozofové, kteří si myslí, že elektřina vzniká v zásuvce a peníze se tisknou v bankomatu.

Je to převýchova lidí, je to útok na domácnosti, je to útok na průmysl, a zvláště automobilový průmysl.

👉 GREEN DEAL JE JEDNÍM Z NEJVĚTŠÍCH PODVODŮ V HISTORII.

👉A zaplatí to úplně všichni, protože to je v podstatě ohromný balíček zdanění úplně všeho

Vidlákovy kydy: OD PRVNÍHO ČERVNA PRÝ UKRAJINA ZNEPLATNÍ VŠEM UKRAJINCŮM STÁVAJÍCÍ PASY.

👉 Pokud budou chtít nové, musejí si je vyřídit na Ukrajině. Bez platného dokladu totožnosti neexistujete.

👉 Nedostanete účet v bance, nedostanete zdravotní pojištění, nedostanete pracovní povolení, nedostanete sociální dávky pro děcka, nedostanete nic… Tedy… pokud jste Ukrajinec.

👉 Pokud jste Afghánec, Syřan či Eritrejec, je naopak lepší pas „ztratit.“ Oni vám dají jiný náhradní doklad.

👉 Pokud Ukrajina zneplatní pasy, odnesou to nejen uprchlíci, kteří přišli teď nedávno, ale i ti, kteří tady už zakořenili a dlouhá léta normálně pracují.

 

PŘÁTELÉ UKRAJINY? NE, BLACK ROCKU!

To se nám to pěkně otočilo, že? Takhle jste to, kluci ukrajinští, neplánovali, že? Mysleli jste, že jste z toho venku, že to tam odbojuje nějaká lůza z ukrajinského venkova.

👉 👉 👉 Vašim největším nepřítelem byli čeští dezoláti, co mluvili o míru, varovali před eskalací války, tvrdili na všechny strany, že ukrajinské vítězství je jen chiméra a ve skutečnosti jsou ukrajinští odvedenci hnáni na smrt, protože jiné prostředky k boji, než živá těla vojáků, už kyjevský režim nemá.

👉 To jste ještě měli pro dezoláty jen opovržení. Chcimíři jsou to! 👉 Viď, Noro Fridrichová. ŽÁDNÝ MÍR, FIALA NEVĚŘÍ NA PACIFISTICKÁ ŘEŠENÍ A DIPLOMACII.

👉 A PROTO MUSÍTE TEĎ PĚKNĚ DOMŮ NA FRONTU. Jinak, než obětováním vlastních životů prý Putina nezastavíte.

👉 A hlavně – jak by k tomu přišly ty americké investiční fondy?

👉 Vidíte to… teď vás ti největší přátelé Ukrajiny posílají na smrt, protože to ve skutečnosti nejsou přátelé Ukrajiny ale Black Rocku a Vanguardu. ŠKODA, ŽE VĚTŠINA LIDÍ VŽDYCKY POCHOPÍ, AŽ KDYŽ JE POZDĚ

Ukrajinská pravda: 👉 Podle západních zpravodajských služeb Rusko brzy zesílí vzdušné a pozemní útoky na Ukrajinu. Jeden americký vojenský představitel, který hodnotil vyhlídky Ukrajiny v nadcházejících týdnech i s vojenskou pomocí, řekl CNN: „Nejlepším scénářem je držet frontovou linii.“

 

CO PLATÍ V USA OD ROKU 1938, JE ZLOČINEM V EVROPĚ 2024?

Evropská pravda:

👉 EU podle médií nevylučuje zrušení bezvízového styku s Gruzií v případě přijetí „ruského zákona“.

👉 A mohl bych se zeptat – ten „ruský zákon“, to je ten, co mají Spojené státy od roku 1938, aby zviditelnili vliv cizích mocností na média a neziskovky?

iDNES:

👉 Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do predátorských časopisů využila „šejdířských praktik“. Ve vysílání CNN Prima News to řekl pirátský europoslanec Mikuláš Peksa, který kauzu považuje za ostudu, jež shazuje české vědce.

 

👉 Ale podívejme, je vidět, že se blíží volby a jakmile jde o prachy z Europarlamentu, už se začínají požírat mezi sebou

Izvěstija:

👉 Ruské zpravodajské služby dostanou nový nástroj pro pátrání po pachatelích. Dnes se musí podle zákona uchovávat hovory, zprávy a odchozí provoz od účastníků, údaje o přenosu zpráv jsou uchovávány po dobu jednoho roku a obsah zpráv – po dobu šesti měsíců.

👉 Ministerstvo pro digitální rozvoj navrhuje doplnit do seznamu údajů, které mají být uloženy, čísla síťových portů uživatelů.

👉 Organizátory úložišť informací jsou fyzické nebo právnické osoby, které vlastní stránky s možností komunikace mezi uživateli, zejména zahrnuje sociální sítě, instant messenger, úložiště souborů, videohosting, seznamky, média, internetové obchody a jakékoli weby se zpětnou vazbou.

 

MAJDAN V GRUZII PŘECHÁZÍ DO HORKÉ FÁZE:

EuroAsia Daily:

👉 Vypadá to, že majdan v Gruzii přechází do horké fáze: Prohlášení gruzínské státní bezpečnosti o plánech opozice použít násilný scénář při protestech v Tbilisi odráží realitu, říká politolog Petre Mamradze. “

 

Dobře poznávám rukopis Saakašviliho (exprezidenta Gruzie – pozn. PP) a jeho lidí, jeho pokyny po telefonu. Aby mohli manipulovat s lidmi, musí v televizi ukázat obraz, který jim vyhovuje.“ Podle politologa v Gruzii netolerují bití žen a dětí, a to byl záměr na protestech 30. dubna a 1. května. Ženy a mládež museli trpět, aby se protest rozšířil.

👉 „Na vypracování násilného scénáře bylo připraveno více než 300 dobře vycvičených lidí. Čekali, až policie začne střílet gumovými projektily, a pak vyjdou tisíce lidí. To organizátoři chtěli,“ – zdůraznil odborník.

Jak poznamenal Mamradze, lidem jsou vnucovány informace, že úřady údajně zasahují do evropské cesty Gruzie, což je absolutní lež.

 

FIALOVÝ KOPÍRÁK:

👉 Pořád dokola totéž – a pořád jim to vychází.

👉 Napohled je to záhada: Proč takové množství lidí pochopí smysl těch krvavých scénářů Západu, až když je pozdě?

👉 JAKO TI UKRAJINŠTÍ HOŠI UPRCHLÍ DO ONÉ BÁJEČNÉ EU, PO NÍŽ NA MAJDANU TAK TOUŽILI – A NYNÍ JE JEJICH PROTEKTOŘI ŠUPEM POŠLOU BRÁNIT BANDEROVSKÝ REŽIM DOSLOVA „DO ROZTRHÁNÍ TĚLA“.

👉 U nás je to se spící části veřejnosti přece přesně totéž – jak přes fialový kopírák.

 

Zdroj.

https://protiproud.info/politika/7917-veticky-ladika-vetvicky-je-pozde-vy-kluci-ukrajinsky-to-jste-meli-pochopit-dokud-byl-cas-my-pratele-americkych-fondu-nejvetsi-podvod-v-zelenem-a-v-zelenskem-majdan-v-gruzii-jak-pres-fialovy-kopirak-nevzbudisli-se-zahynes.htm

 

https://volnyblog.news/veticky-ladika-vetvicky-je-pozde-vy-kluci-ukrajinsky/

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.5.2024, Volný bloG: POTVRZENO!!!

SMYSLEM COVID PASŮ K NEÚČINNÝM VAKCÍNÁM BYLO PROTLAČENÍ DIGITÁLNÍ IDENTITY!

 

👉 Vysoká představitelka WHO přiznala, že smyslem covid pasů k neúčinným vakcínám bylo protlačení digitální identity.

V bombastickém svědectví odhalila, že tlak Světové zdravotnické organizace na globální očkovací pasy nebyl ničím jiným než záludnou!!! taktikou k urychlení očkování na celém světě a zároveň k prosazení schématu digitálních občanských průkazů v Evropě!!!

 

👉 Dr. Hanna Nohyneková, předsedkyně Strategické skupiny expertů pro imunizaci WHO a hlavní lékařka Finského institutu pro zdraví a sociální péči, ohromila helsinskou soudní síň svým přiznáním.

 

👉 VE VÝPOVĚDI NOHYNEKOVÁ PŘIZNALA, ŽE WHO VĚDĚLA, ŽE MRNA VAKCÍNY PROTI COVIDU JSOU NEÚČINNÉ V BOJI S VIREM, PŘESTO ORGANIZACE PODPOROVALA JEJICH MASOVÉ PODÁVÁNÍ GLOBÁLNÍ VEŘEJNOSTI.

 

👉 Podle Nohynkové WHO tlačila na světové vlády, aby používaly očkovací pasy jako donucovací nástroj k vynucení dodržování své očkovací agendy, a to i přesto, že si byla plně vědoma neúčinnosti vakcín při zastavování infekce a přenosu viru!!!

 

👉 Nohynkové odhalení vyšly najevo během žaloby finského občana Mika Vauhkala, kterému byl zamítnut vstup do helsinské kavárny pro chybějící očkovací pas, přestože byl v té době v dobrém zdravotním stavu.

 

👉 Nohyneková dále prozradila, že WHO i finské vládě doporučovala nezavádět očkovací pasy, přičemž jim zdůrazňovala, že covidové vakcíny poskytují falešný pocit bezpečí a nezabraňují přenosu viru!

 

Kromě toho zdravotní rizika spojená s očkováním daleko převyšují omezené až zanedbatelné výhody očkování neúčinnými mRNA vakcínami.

👉 Nohynkové varování však zapadlo prachem, protože WHO nadále prosazovala svou agendu bez ohledu na rizika pro obyvatele.

Již v létě 2021 si WHO a Finský institut pro zdraví uvědomovaly nedostatky vakcín při zastavování přenosu viru.

👉 Přesto trvali na jejich protlačování a zároveň se zasazovali za vytvoření mezinárodního rámce pro bezpečné cestování, což nakonec vedlo k zavedení covid pasů v členských státech Evropské unie.

👉 Zrození digitálního ID (DIGITÁLNÍHO OBČANSKÉHO PRŮKAZU)!!!

👉 Navzdory množícím se důkazům o neúčinnosti vakcín Evropská unie (EU) ve spolupráci se Světovým ekonomickým fórem (WEF) rozšířila systém očkovacích pasů na širší schéma digitální identifikace.

 

👉 Tento krok zdůraznil OČIVIDNÉ IGNOROVÁNÍ OBAV O VEŘEJNÉ ZDRAVÍ A NEÚNAVNÉ PROSAZOVÁNÍ AGENDY HROMADNÉHO DOHLEDU NAD OBYVATELSTVEM.

 

👉 Svědectví doktorky Nohynkové vyvolalo otřesy v celosvětových lékařských kruzích, protože její přiznání PŘÍMO ZPOCHYBŇUJE DŮVĚRYHODNOST OFICIÁLNÍCH PROHLÁŠENÍ WHO K POLITICE OČKOVÁNÍ.

 

👉 Navzdory jejímu vedoucímu postavení v organizaci a pozici nejvyššího představitele pro imunizaci vrhají Nohynkové odhalení špatné světlo na to, jak WHO manažovala pandemii.

👉 Svědectví britského kardiologa Dr. Aseema Malhotra, který se také objevil u soudu, aby svědčil v případě finského občana Vauhkala, odráželo Nohynekovy obavy týkající se neetických a nátlakových politik očkování.

👉 Malhotra zdůraznil alarmující trend upřednostňování dosahování kvót očkování před informovaným souhlasem pacienta a lékařskou praxí založenou na důkazech, přičemž zdůraznil potřebu odpovědnosti a transparentnosti v rámci globálního řízení zdraví.

ZÁVĚR:

 

👉Když nyní vychází na povrch pravda o agendě WHO týkající se očkovacích pasů, slouží nám to jako připomínka důležitosti zpochybňování autorit a HNÁNÍ GLOBÁLNÍ ELITY NA ZODPOVĚDNOST ZA JEJICH TYRANSKÉ  A VRAŽEDNÍ ČINY.

 

👉 Pokud covidoví zločinci nebudou za své zločiny spravedlivě potrestáni, příště se odváží ve své kriminalitě a porušování lidských práv jít ještě dál!!!!!

 

Zdroj: Top WHO Official Blows Whistle: ‘Ineffective’ Covid Vaccine Passports Used To Push Digital ID Scheme

 

Pro překlad originálních textů Nespokojený používá i automatický překladač, to bohužel nemusí být přesné a někdy ani dobře čitelné. Původní informace najdete v uvedených zdrojích.

 

ZDROJ:

https://volnyblog.news/potvrzeno-smyslem-covid-pasu-k-neucinnym-vakcinam-bylo-protlaceni-digitalni-identity/

 

 

📌 11.5.2024, Tomáš Mrkvička: DO ČESKA SE VRACÍ POVINNÁ PRÁCE. ZAPOMEŇTE NA TO, ŽE SE BUDETE FLÁKAT. POŘÁDNĚ SE PŘITVRDÍ.

 

👉 Dnes platí, že komu se nechce, ten jednoduše pracovat nemusí. Bohatě mu stačí, když natáhne na úřadě ruku a dostane poměrně tučné příspěvky. Ty se v posledních letech významně navyšovaly, a navíc přišla velká benevolence v jejich vyplácení. Mnoho lidí proto zjistilo, že se jim nevyplatí pracovat například za minimální mzdu. Raději si dojdou pro dávky a potom si něco přivydělají ještě takříkajíc načerno.

 

Záchranná síť, nikoliv samoobsluha:

 

Jenže tomu je podle všeho konec. Stát už si nemůže dovolit financovat domácnosti, které nic neprodukují a pouze se přiživují na štědrém systému. Ten navíc není primárně určen pro ně, ale má sloužit jako záchranná síť pro ty, kteří do něj spadnou třeba po propuštění ze zaměstnání. Ty pochopitelně po potřebný čas podrží, aby se mohli znovu odrazit.

 

👉 Nikdo ale není zvědavý na lidi, kteří ani pracovat nechtějí. A že dnes není o práci nouze. Pokud přijdete na Úřad práce, vždycky vám něco najdou, jen se trochu snažit. Kdo tak ale neučiní, bude se do budoucna potýkat s problémy.

 

MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ TOTIŽ V RÁMCI REFORMY SOCIÁLNÍCH DÁVEK PLÁNUJE I VELKOU NOVINKU.

👉 Tou je takzvaná veřejná služba, což ve výsledku není nic jiného, než povinná práce. Pakliže se někdo v produktivním věku ocitne bez zaměstnání, pochopitelně nebude muset hned nastoupit do veřejné služby. Dostane určitý čas, aby si našel novou práci. Tento institut má nastoupit tehdy, když se u dlouhodobě nezaměstnaných nic jiného nedaří.

 

MĚLO BY TO LIDI MOTIVOVAT:

Někdo to přitom může vnímat jako velmi kontroverzní krok. Ostatně, koketovalo se s ním už v roce 2012, avšak 👉 Ústavní soud tehdy koncept veřejné služby shodil ze stolu. Prý je v rozporu se zákazem nucené práce. Nakonec byl v určité formě prosazen, ale příliš se nevyužívá.

 

👉 To by se však mělo změnit. Teď celá záležitost dozná významných novinek a bude fungovat jinak než dříve. Lidé pobírající sociální dávky, kteří nechtějí pracovat, budou muset vykonávat veřejnou službu, a to například v rámci práce pro obci.

 

Čtěte také: Úřad práce zatne tipec nezaměstnaným. Podpora v nezaměstnanosti se zpřísní!

 

👉 Ve výsledku se třeba tento institut ani tolik neuplatní, jelikož obce se zaměstnáváním některých obtížnějších lidí budou mít spíše potíže, ovšem mělo by to sloužit jako určitá motivace k tomu, aby si lidé sami hledali práci, která jim bude vyhovovat více.

 

 

https://eprehledne.cz/do-ceska-se-vraci-povinna-prace-zapomente-na-to-ze-se-budete-flakat-poradne-se-pritvrdi/

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.5.2024: KDO BUDE MÍT NA ÚČTU UŠETŘENO 200 TISÍC KORUN, BUDE MÍT V ČESKU PROBLÉM. STÁT MU SEBERE PENÍZE!!!

 

👉 Na jedné straně stát pumpuje do lidí peníze skutečně horem dolem v podobě nejrůznějších dotací. Ať už si dnes kupujete cokoliv nějak související s bydlením, případně chystáte rekonstrukci, měli byste se seznámit s tím, co všechno za příspěvky můžete inkasovat. Ještě nikdy v historii nebyly možnosti tak štědré jako dnes.

 

BUDE SE ŠKRTAT:

 

👉 Ovšem na straně druhé se postupně zavírá okno příležitosti pro všechny, kdo měli ve zvyku kasírovat od státu sociální dávky, a to navzdory tomu, že je tak úplně nepotřebovali. Respektive oni si na základě platných zákonů dokázali obhájit, že je potřebují, byť z vnějšího pohledu tomu bylo přeci jen jinak. Pakliže se ale splnily formální povinnosti, stát musel vyplácet.

 

👉 To se teď ale změní a bude zajímavé sledovat, kolika domácnostem se dávky seškrtají. Kromě toho, že se hned čtyři příspěvky spojují do jednoho a oprávněnost čerpání se bude mnohem více zkoumat, je tu jedna velká novinka, která mnoha lidem rozhodně nebude po chuti.

 

👉 👉 👉 Jde o to, že Úřad práce bude moci nahlížet do vašich bankovních účtů.

👉 Vše začne platit už od 1. července 2024, přičemž zákon zní jasně.

 

Banky, pobočky zahraničních bank, spořitelní a úvěrní družstva, instituce elektronických peněz, pobočky zahraničních institucí elektronických peněz, vydavatelé elektronických peněz malého rozsahu, platební instituce, pobočky zahraničních platebních institucí a poskytovatelé platebních služeb malého rozsahu, jsou povinni sdělit orgánu pomoci v hmotné nouzi na jeho písemnou žádost údaje o číslech účtů žadatele o dávku, příjemce dávky i společně posuzovaných osob nebo jeho jiných jedinečných identifikátorech, jakož i o jejich stavu a změnách,” uvádí se v novele zákona o pomoci v hmotné nouzi.

 

👉 (Zrušit konta v bankách!!!!!!)

 

PŘIPRAVTE SE NA KONTROLU:

 

Ministerstvo práce a sociálních věcí upozorňuje na skutečnost, že rozhodně do účtů nebude nahlížet svévolně 😂, ale pouze se souhlasem klienta. 👉 Tímto souhlasem však bude nově podmíněno právě vyplacení sociální dávky, TUDÍŽ JE TO TAK TROCHU VYNUCENÉ.

 

👉 Jde tu o to, aby se náhodou nevyplácely dávky těm, kdo mají ve skutečnosti velmi slušný majetek, ať už nemovitý nebo movitý.

👉 Kontrolovat se tak bude například 👉 vlastnictví nemovitostí nebo 👉 vozidel, které lze zpeněžit, ale právě i 👉 aktuální zůstatky na účtech v bankách.

 

Čtěte také: 

♨️♨️♨️Seberou vám všechny peníze z účtu a ještě si na vás půjčí. Šibalové mají nový trik a Češi jsou v koncích.

 

Mělo by to být přitom tak, že žadatel o dávku bude moci mít na účtu maximálně 200 000 Kč, pakliže bude žádat sám.

Pokud se bude dávka vztahovat na celou domácnost, může mít tuto částku na účtu každý její člen, což dává určitý prostor k manévrování.

♨️♨️♨️Ovšem v případě, že budete mít ušetřeno více, 👉 dávku vám vezmou.

👉 A platit to bude i u těch, kteří už nějaké příspěvky od státu čerpají.

👉 Brzy se bude vše revidovat.

 

 

https://eprehledne.cz/kdo-si-na-uctu-usetri-200-tisic-korun-bude-mit-v-cesku-problem-stat-mu-sebere-penize/

 

 

📌 ZE STARÝCH ARCHIVŮ 🎞

🇮🇷🇺🇸Židovská lobby v USA je příliš mocná | Íránský šáh Mohammad Reza Pahlavi

(((Mike Wallace))):

Proč by měl prezident Spojených států věnovat pozornost této lobby?

Shah:

Jsou silní. Ovládají mnoho věcí.

(((Mike Wallace))):

Kontrolovat co?

Shah:

Noviny. Média. Banky. Finance, a tady se zastavím…

https://t.me/absurdnisvet/72967

 

 

📌 NĚMECKÝM TRHEM S ELEKTROMOBILY OTŘÁSAJÍ KATASTROFÁLNÍ PRODEJNÍ ČÍSLA

 

»Němci stále více ztrácejí zájem o elektromobily. Ukazují to aktuální prodejní čísla. Elektromobily, které nejsou na prodej, nyní hnijí na „hřbitůvcích aut“. To už nemá nic společného s udržitelností. A co víc, nestanou se baterie těchto vozidel, která měsíce stojí na otevřeném prostranství, tikající bomby?

 

Zajímaly by mě k tomu komentáře od zeleně zbarvených křiklounů.

 

https://report24.news/produktion-fuer-den-friedhof-katastrophale-verkaufszahlen-erschuettern-deutschen-e-auto-markt/

 

 

📌 DE/ TVRDÉ PROBUZENÍ NA ČERPACÍ STANICI: NABÍJENÍ ELEKTROMOBILŮ JE DRAŽŠÍ NEŽ TANKOVÁNÍ BENZÍNU!                                                                            

 

https://deutschlandkurier.de/2024/05/boeses-erwachen-an-der-tanke-das-laden-von-e-autos-ist-teurer-als-benzin-tanken/

 

 

📌 V dopise ze dne 8. dubna 2024 adresovanému hlavnímu soudci Swainovi z New Yorku ASHLEY BIDEN POTVRDILA PRAVOST SVÉHO DŘÍVE „UKRADENÉHO“ DENÍKU…KDE POPISUJE SPRCHOVÁNÍ SE SVÝM OTCEM

 

https://static01.nyt.com/newsgraphics/documenttools/654c5f7182bca1ee/6fe57478-full.pdf

 

https://www.thegatewaypundit.com/2024/05/ashley-biden-officially-confirms-her-diary-where-she/

 

 

📌 ZBRAŇ TEMNÝCH SIL PRO TRANSHUMANISMUS

 

CRISPR je systém, který umožňuje vědcům přidávat, odebírat nebo měnit specifické genetické informace v těle.

Technicky a lékařsky jsou o 50 let před námi a předkládají nám jen kousíčky toho, co je možné…

 

https://t.me/absurdnisvet/72978

 

 

📌 ☣️ JE TO JED! UMĚLÉ SLADIDLO aspartam je ve skutečnosti mozková droga, která stimuluje váš mozek tak, že si myslíte, že jídlo, které jíte, chutná sladce. Všimnete si, že když použijete aspartam, všechno, co sníte současně, také chutná sladce.

 

Aspartam se rozkládá na své toxické složky při 86 stupních (kyselina asparagová 40 %, fenylalanin 50 % a metanol 10 %).

 

Přibývá důkazů, že „syndrom pálení úst“, kterým trpěli vojáci Pouštní bouře, byla ve skutečnosti otrava metanolem z dietní koly, kterou těžce pili poté, co byli vystaveni pouštním teplotám.

 

Aspartam 10% Metanol se rychle dostává do těla a je to stejný alkohol, před kterým vás vaše matka pravděpodobně varovala a který vás může oslepnout. Mnoho alkoholiků, kteří žili na ulici, mělo problémy s touto levnou, ale smrtící formou alkoholu. Aspartam 40% Kyselina asparagová je „excitotoxin“ v mozku a stimuluje neurony k odumírání, tzn. H. zabíjí mozkové buňky, způsobuje další poškození nervů a vyvolává migrénové bolesti hlavy.

 

https://t.me/absurdnisvet/72980

 

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *