, ,

13.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

13.05.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌💥💥💥13.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO SESTŘELILO BRITSKÉ RAKETY; SKRÝVAJÍCÍ SE UKRAJINŠTÍ VOJÁCI BYLI SMETENI V BOJÍCH U CHARKOVA

 

https://youtu.be/uDstxJihiNU?si=hqbCh3OlgKb96J9C

 

 

📌💥💥💥13.05.2024, WION, Roman Kirsch: ČÍNA A MONGOLSKO MAJÍ SPOLEČNÉ ARMÁDNÍ CVIČENÍ; SUNAK SI JE JISTÝ VÍTĚZSTVÍM SVÉ STRANY VE VOLBÁCH

 

https://youtu.be/eAOEwdHhk2U?si=xA1NvsDl6zDIEwVR

 

 

📌💥💥💥13.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO OBSADILO DALŠÍ ČTYŘI VESNICE; TO PŘIZNÁVÁ I ŠÉF UKRAJINSKÉ ARMÁDY V DOBĚ, KDY MOSKVA ZABILA NA FRONTĚ 1.500 JEHO VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/U6kDYPnnKCk?si=p4NpNmrUgLoRguv7

 

 

📌💥💥💥13.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ERDOGANŮV OSTRÝ ÚTOK NA NETANJAHUA; ZOPAKOVAL „HITLEROVSKÝ“ POSMĚŠEK V DOBĚ ÚTOKU IZRAELE V RAFAHU

 

https://youtu.be/mKR0H3EQXO8?si=KP1QcZPDMPiRYvJ4

 

 

📌💥💥💥13.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „AKT ZRADY“: UKRAJINŠTÍ VOJÁCI V CHARKOVĚ REBELUJÍ PROTI ZELENSKÉMU PO DALŠÍM RUSKÉM BOMBARDOVÁNÍ

 

https://youtu.be/87R54FclA_Y?si=ZwnnAhVbIhzYSkcI

 

 

📌 13.5.2024, Necenzurovaná pravda: ČERSTVÁ ČÍSLA Z USA: MILIONY LIDÍ NEMOHOU KVŮLI GENOVÉ INJEKCI PRACOVAT (video):

 

Pravidelným čtenářům jistě neunikly průběžně zveřejňované statistiky úmrtnosti, poškození zdraví či pracovní neschopnosti, které několik posledních let bedlivě sleduje datový analytik Ed Dowd se svým týmem.

 

Již měsíce po aplikaci covidových injekcí zaznamenal jasnou korelaci mezi podáváním injekcí a nárůstem úmrtí či pracovní neschopnosti. Průběžně sleduje údaje pojišťoven, které zaznamenávají zejména údaje o lidech v produktivním věku.

 

Datový analytik Ed Dowd v rozhovoru s Gregem Hunterem z USAWatchdog.com řekl, že se zdá, že lidé přepisují narativ kolem poškození vakcínami.

 

👉 Řekl také, že jeho kolegové zjistili, že kumulativní nadměrná úmrtnost ve Spojených státech od roku 2021 přesáhla 1,1 milionu a že 33 milionů Američanů bylo poškozeno, trvale postiženo nebo zemřelo na očkování proti COVIDu.

 

Škody způsobené očkováním jsou přitom jen zřídka uznávány a jsou stále bagatelizovány.

👉 Americký novinář Chris Cuomo přiznává, že ho injekce poškodila a že BERE IVERMEKTIN. (Který je u nás zakázán, kvůli depopulaci!!!)

 

👉 „Expertka na Covid“ Deborah Birxová také uznává, že dochází k poškození vakcínami, ale tvrdí, že se to týká několika tisíc případů.

 

👉 „Něco se děje se zdravím Spojených států od zavedení vakcíny a je to vážné,“ zdůraznil Dowd.

 

👉 „Od zavedení došlo k o 1,1 milionu více úmrtím, než se očekávalo, 4 miliony Američanů jsou navíc invalidní a přibylo 28,6 milionu lidí, kteří občas nemohou pracovat kvůli chronickému onemocnění,“ poznamenal.

 

👉 „Takže EXISTUJE ASI 33 MILIONŮ AMERIČANŮ, KTEŘÍ BYLI POŠKOZENI, TRVALE POSTIŽENI NEBO ZEMŘELI NA TUTO VAKCÍNU,“ řekl Dowd, který si myslí, že SE TO BUDE JEN ZHORŠOVAT.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/cerstva-cisla-z-usa-miliony-lidi-nemohou-kvuli-genove-injekci-pracovat-video/

 

 

📌13. května, 2024, Blog Michal&Petr, MAP 1991: PUTIN SPOUŠTÍ PRVNÍ ÚDER NA DOLAR! ANEB CO MAJÍ SPOLEČNÉ: ORBÁNOVY TŘEŠNĚ, PÁD PUTINOVA MINISTRA ŠOJGU A TAŽENÍ ČESKÉHO AGENTA KOUDELKY PROTI RUSKÉMU GENERÁLU AVERJANOVI. (1.díl)

 

13 května, 2024/Kategorie: Blog /Vložil(a): Michael Svatoš

V pátek 10. května oznámilo Maďarsko, že uzavřelo dohodu o exportu třešní a skotu do Číny.

👉 V Česku se jen v roce 2022 vykácelo 80 hektarů sadů třešní a 80 hektarů sadů višní.

👉 1 milion ovocných stromů padnul v roce 2023.

👉 Další miliony mají padnout letos. 10% všech ovocných stromů má padnout k zemi, a bude hůř. Nejvíce se kácí české jabloně, protože pro česká jablka není odbyt!

👉 Kdo jsou přitom největší exportéři jablek do Číny – Francie, USA, Chile, Polsko, Nový Zéland a Itálie!

Polský úspěch na zásobování Číny jablky, který žárlivě sledují Italové, spočívá ve vykácení starých stromů a jejich včasným nahrazení novými. Italové čuchají velkou šanci na exportu jablek do Číny, protože ta se z jejich největšího světového exportéra stává největším importérem. Jakmile se Fiala dostal do úřadu, začal se chovat stejně jako legendární major Terazky: 👉  Na čo také velké stromy? Popílit! Všetky popílit!

👉 Proč se Maďarům, Italům i Francouzům vyplatí vyvážet do Číny třešně, višně i jablka, kdežto čeští zemědělci musí své sady vykácet??? 👉 Opět dílo party českých Tchajwanců! 👉 Obdobné platí to u kuřat, prasat i skotu! A to je teprve začátek fialové bídy, která se na Čechy valí ze všech stran jako morová pohroma.

 

V DNEŠNÍ ANALÝZE CELÉ TÉMA PODROBNĚ ROZEBEREME:

 

Západní ekonomika je komplikovaná, a takřka žádný západní výrobce dnes není schopen vyrobit žádný svůj moderní výrobek bez čínského přispění.

Naopak Rusko dnes dokáže vyrábět cokoli s čínským přispěním. Schopnost nepřetržitě vyrábět kvanta průmyslových výrobků a zbraní je přitom klíčová pro vítězství ve válce na Ukrajině.

👉1. května 24 Washington uvalil rozsáhlé sankce na čínské zásobování ruského průmyslu a zbrojní výroby.

👉Česká média raději rozsah sankcí příliš nekomentovala, aby fialoví voliči nepropadli těžké depresi. Minulý týden, po předchozím neúspěchu americké dvojice Yellenová Blinken, která se v dubnu snažila mazáním medu kolem úst i výhružkami v Pekingu přesvědčit Číňany, aby Rusy přestali zásobovat, se v Paříži při návštěvě prezidenta Xi o totéž pokusila i evropská dvojka Macron a von der Leyen. Pokus to byl marný, a zřejmě, ani nebyl myšlen vážně.

👉Macron je totiž s čínským byznysem navýsost spokojen, a nehodlá ho ohrožovat hýkáním za americké nebo ukrajinské zájmy, jak už Čechy roky sadomasochisticky trápí profesor Fiala s pirátským elévem Lipavským. 

👉Vlajková loď potápějící se francouzské ekonomiky Airbus, má na vlastních účtech nasysleno neuvěřitelných 8.5 miliardy EUR v hotovosti, a 👉právě spouští druhou montážní linku na letadla Airbus v Číně! Křídla Airbusů, která se do letošního roku komplikovaně loděmi dopravovala z Francie do Číny, se už také vyrábějí v Číně. Velení Airbusu dokonce přiznalo, že bez moderních čínských komponentů a už není možné žádné Airbusy v Evropě ani vyrábět. Kšeft s výrobou letadel je obrovský. Airbus má 8 600 nevyřízených objednávek při roční výrobní kapacitě (bez nové čínské linky) 735 letadel. Boeing 5660 při roční kapacitě 528 letadel. Na trhu je obrovský prostor k růstu, a letecké společnosti, které budou provozovat starší letadla, protože nová nebudou vyrobena, budou zatíženy vysokými náklady na údržbu i na paliva.

👉Macron úzkou spoluprací s Číňany v tomto vysoce ziskovém sektoru ekonomiky, který vytváří lukrativní pracovní místa, (v čínském Airbusu 90% zaměstnanců Číňani, 10% Francouzi), získal proti USA komparativní výhodu, a aby ji získal, neváhal nechat přesunout část vývoje (!) Airbusů do Číny.

👉Zisky Francie a Německa, které jsou hlavními výrobními základnami Airbusu i akcionáři, jsou tak přednější, než hýkání za USA a Ukrajinu, jasně ukázaly minulý týden jednání v Paříži mezi Macronem, von der Leyen a prezidentem Xi.

 

👉Komparativní srovnání hospodářské politiky Fialy a Orbána vykazuje děsivé varování pro Čechy a jejich budoucnost.

👉Victor Orbán hostil před pár dny čínského prezidenta Xi, podobně jak ho hostil prezident Zeman v minulosti. Jednou z mnoha investičních smluv, které oba státníci minulý týden v Budapešti podepsali, je i smlouva na rozvoj letiště Ference Liszta. Budapešťské letiště tak má brzy ročně vynášet 2.6 miliardy CZK maďarskému HDP. Přepočteno na malý počet zaměstnanců letiště jde o lukrativní sektor ekonomiky.

👉Letiště Ference Liszta bude spojeno s městem čínskou rychlodráhou, a ta bude přímo napojena na moderní čínské železnice, které budou nově spojovat velká maďarská města s Budapeští, a které okolo ní vytvoří rychlostní železniční obchvat.

👉V Praze se dočkáme díky tchajwanskému pirátovi Hříbovi spojení letiště Havla s centrem města jakýmisi přestupními vlaky v roce 2030 možná.

 

👉Pouhé srovnání vývoje počtů pasažéru letišť Havla a Liszta za poslední roky krásně ukazuje, kam protičínské hýkání Piráta Lipavského vede:

2015 počet pasažérů       Letiště Havla     12 milionů     Letiště Liszta    10 milionů

2019 před Covid max      Letiště Havla     18 milionů     Letiště Liszta    16 milionů

2023 počet pasažérů       Letiště Havla     14 milionů     Letiště Liszta    15 milionů

👉Čínsko-maďarská ujednání mají za cíl vytvořit z Budapešti letiště světového významu. Už teď je Ferenc Lizst propojen přímými leteckými spoji se 7 čínskými městy, a tento počet spojů má dále růst. Letiště Ference Liszta se má stát jednou z hlavních bran čínských turistů i zboží do Evropy.

👉Maďarsko se tak má rychle stát hlavní hub pro redistribuci čínského zboží dopravovaného do Evropy letadly a železnicemi, a zároveň hlavní hub pro výpravu evropského zboží a odbavení cestovatelů opačným směrem. Pomineme-li, že železniční doprava je nejekologičtější, celý hub vytvoří desetitisíce pracovních příležitostí, které de facto budou financovat čínští a evropští spotřebitelé, průmyslníci a cestovatelé. Pro Maďarsko čistý ekonomický příjem podobný, 👉 jaký vytváří Amsterodam pro Holandsko, Antverpy pro Belgii, a Hamburg pro Německo, jen bez přístavu, pouze s letištěm, železnicí a dálnicemi.

👉Pokud zalovíme v historii, snadno zjistíme, že původním plánem Číňanů, bylo po návštěvě Xi u Zemana vybudovat tento letištní uzel v PrazeDokonce se už začalo i jednat. 👉Leč pak Lipavský a další Fialoví zahýkali do boje proti Číně, zrodila se Vystrčilova parta českých Tchajwanců, 👉a kšefty i pracovní místa nám snadno vyfoukli Němci, Maďaři, Italové, Holanďané a další pragmatičtější národy západní EU.

 

👉Kam míří Putin další vývoj Ruska je přitom po včerejším přemístění ministra Šojgu na novou pozici jasnější než facka. Ekonomika války je neúprosná, a Putin to ví. Je proto třeba, zjednodušeně řečeno, okamžitě zefektivnit poměr nákladů na produkci zbraní a munice a dosažený výsledek v počtu pozabíjených Ukrajinců.

👉Ruské výdaje na zbrojení a válku dnes dosahují  6.7% HDP a mají se zvýšit na 7.4%.

👉Putin, známý znalec historie, se poučil z Velké vlastenecké války, a pochopil, že je třeba opět vyrábět pouze nejefektivnější zbraně. A proto dosadil do funkce ministra obrany Andreje Removiče Belousova. (Jde o významného a schopného ekonoma, jeho otec je považován za jednoho z tvůrců tzv. „Kosyginovy ekonomické reformy, která přivedla SSSR do fáze jeho nejrychlejšího ekonomického růstu, ale byla po Pražském jaru 68, raději brutálně revidována.)

👉Belousov se na poradách s Putinem nikdy netajil, (video z porady), jaké problémy ruský zbrojní průmysl tíží, a byl vždy velkým propagátorem vysoce efektivních dronů a přesných zbraní obecně. 👉Lze tak vyvozovat, že se Rusko pod jeho řízením soustředí výrazně na výrobu dronů a zbraní přesného ničení. Na likvidaci jednoho vojáka klasickými prostředky dělostřelectva je třeba stovek granátů. To představuje stovky kilogramů výbušnin a kovů, a potřebuje obrovské množství děl. Přesná naváděná střela vypálená dělem je zase astronomicky náročná na přesnost výroby, protože musí odolat obrovským tlakům a přetížení, které se v hlavni po výstřelu vytvoří.

👉Dron a přesná raketa mají výhody v přesnosti zásahu i v jednodušším procesu výroby, a nepotřebují výrobně a technologicky náročné hlavně. Ekonomika ničení se musí přesunout od děl k dronům a raketám, a 👉 Belousov jako ekonom má karierní předpoklady celý systém ruského válečného zásobování a vyzbrojování zefektivnit.

 

👉Pro představu. Ruský granát 152 váží 44 kg a k jeho vystřelení je třeba průměrně 8kg nálože. Roční salva Ruska proti Ukrajině má hodnotu 3 miliony granátů. To dohromady představuje 156 000 tun kovů, chemikálií a střelného prachu. Na výrobu je třeba desítek tisíc zaměstnanců a na distribuci na bojiště desetitisíce vlaků a nákladních vozidel. 👉Přesné granáty, drony a rakety jsou ale tisíckrát účinnější než klasické granáty a ke stejnému výslednému počtu zlikvidovaných Ukrajinců tak stačí jen stovky tun surovin a mnohem méně zaměstnanců i přepravců.

👉 Jediné, co potřebujete navíc, jsou moderní elektronika, senzory, čipy a čidla. Podle hlášení Bělousova Putinovi je Rusko značně závislé na jejich dovozu.

👉 Podle seznamu sankcí USA z 1. května 24 jsou hlavními dodavateli této elektroniky čínské firmy.

Seznam z 1. května 24 prokazuje, že 👉Yellenová ani Blinken v dubnu v Pekingu Čínu nezastrašili, ani neuplatili.

👉Jednání Leyen, Macrona a Xi v Paříži se konala až po zveřejnění sankcí, a tak jen potvrdila, že Západním Eurokratům šlo při jednáních o zastavení čínské válečné pomoci Rusku pouze o rétorické cvičení, které měla západní média distribuovat fialovým voličům, aby nepropadali skepsi.

👉Putinovo jmenování Belousova je potom logickým vyústěním odmítnutí Xi omezit podporu Rusku, a má pouze dosadit do řízení ministerstva obrany ekonoma, který podobně jako Ustinov za Velké vlastenecké války provede patřičnou výrobní reorganizaci a zefektivnění produkce přesných ničivých zbraní. Putin tedy již ví, že na čínské dodávky se může spolehnout.

👉Přesun Šojgu do vlivné pozice tajemníka Rady bezpečnosti Ruska na místo Patruševa, který bude pověřen jinými úkoly, je spojen s přesunem Komise pro vojensko-průmyslový komplex Ruska z ministerstva obrany pod Radu bezpečnosti.

👉Šojgu tak bude nadále řešit výrobní úkoly ruského zbrojního průmyslu a kontrolovat plnění úkolů, kdežto Belousov bude objednavatelem výrobků, hlavně dronů a přesných zbraní, a bude kontrolovat finanční efektivitu objednávek.

👉TO PRO UKRAJINU ANI NATO NEVĚSTÍ NIC POZITIVNÍHO, PROTOŽE RUSKÁ ZBROJNÍ VÝROBA PŘEJDE S ČÍNSKOU PODPOROU K MASOVÉ PRODUKCI PŘESNÝCH ZBRANÍ ZA „ČÍNSKÉ CENY”.

 

👉Jak jsme varovali už v březnu 2023, zemím NATO i Ukrajině letos dochází munice, a její výrobu se nedaří nastartovat.

👉EVROPĚ TOTIŽ NALÉHAVĚ CHYBÍ STŘELNÝ PRACH A NITROCELULÓZA, A ČÍŇANÉ I TCHAJWANCI SVŮJ EXPORT LONI PŘESMĚROVALI Z EU RADĚJI DO RUSKA.

👉Že tomu tak je i nadále se můžete dočíst v seznamu sankcí z 1. května.

 

PUTIN VŠAK MÍŘÍ DALEKO VÝŠ, NEŽ NA UKRAJINU…

(2. díl zítra, dnes jsem se dál nedostal, děkuji za pochopení.)

 

https://www.michalapetr.com/

 

 

📌13. května 2024, v 16:00: V BRITÁNII BYL TESTOVÁN KVANTOVÝ NAVIGAČNÍ SYSTÉM, KTERÝ NELZE RUŠIT:

 

Ve Velké Británii byl testován kvantový systém, který zajišťuje zaručenou navigaci letadla, která nemůže být rušena. Říká se, že funguje extrémně přesně, není závislý na GPS a není náchylný k útokům spoofingu (s časem a polohovým spoofingem).

 

Nová technologie je založena na využití kvantových metod a algoritmů umělé inteligence, píše v pondělí The Telegraph. Vývojáři byli Infleqtion společně s BAE Systems a QinetiQ.

 

Testy kvantového polohovacího systému proběhly na vojenském letišti britských ozbrojených sil Boscombe Down. Otestovali fungování dvou kvantových technologií – optických atomových hodin Tiqker a omezeného kvantového systému založeného na ultrachladných atomech, které byly instalovány na palubě upraveného letadla RJ100 společnosti QinetiQ.

Projekt získal vládní podporu ve výši 8 milionů liber.

 

Britské úřady očekávají, že do roku 2030 budou schopny plně ochránit své letectví před potlačením signálu GPS.

 

https://smotrim.ru/article/3947427

 

 

📌13. května 2024, 16:43: SOUD V NĚMECKU POVOLIL KONTRAROZVĚDCE POKRAČOVAT VE ŠPEHOVÁNÍ STRANY AFD:

 

Strana Alternativa pro Německo bude i nadále sledována. Soud v Německu potvrdil verdikt z roku 2022, podle kterého byla strana AfD kvalifikována jako „podezřelá“ z pravicového extremismu.

Podle agentury DPA bylo příslušné rozhodnutí vydáno správním soudem spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko.

👉Spolkový úřad pro ochranu ústavy má nyní právo pokračovat ve špehování členů strany. Bude moci i nadále využívat technické prostředky průzkumu.

👉Alternativa pro Německo s verdiktem nesouhlasí a chystá se podat další žalobu. „Samozřejmě se odvoláme k soudu vyšší instance,“ řekl Roman Roish, zástupce předsednictva strany. Tentokrát hovoříme o Spolkovém správním soudu v Lipsku.

Šéfka německého ministerstva vnitra Nancy Faeserová rozhodnutí soudu schválila.

„Verdikt ukazuje, že naše demokracie je schopna se bránit,“ řekla. Prezident Frank-Walter Steinmeier s jejím názorem souhlasil.

 

https://smotrim.ru/article/3947480

 

 

📌13. května 2024, 18:24: PUTIN MĚL TELEFONICKÝ ROZHOVOR S PREZIDENTEM BOLÍVIE:

 

Ruský prezident Vladimir Putin telefonicky hovořil s bolivijským prezidentem Luisem Arce. V rámci dialogu strany diskutovaly o otázkách další spolupráce s důrazem na realizaci společných projektů v ekonomice a energetice.

Hlavy států se navíc dohodly na zintenzivnění kontaktů na různých úrovních. Informovala o tom v pondělí tisková služba Kremlu.

 

Bolivijský vůdce na oplátku poblahopřál Vladimiru Putinovi a Rusům k 79. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce.

👉Je třeba poznamenat, že iniciátorem rozhovoru byla Bolívie.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve uvedl, že Bolívie má upřímný zájem na vstupu země do BRICS a Rusko ji v tomto úsilí podporuje.

 

https://smotrim.ru/article/3947703

 

 

📌13. května 2024, 18:37: Kyjevský politolog Bortnik: Spojené státy chtějí bagatelizovat význam ztráty Charkova:

 

Washington se bude snažit bagatelizovat význam územních ztrát ukrajinských ozbrojených sil v Charkovské oblasti, říká kyjevský politolog Ruslan Bortnik.

Ve vysílání YouTube kanálu Politeka poukázal na to, že ztráta jakéhokoli města na území Ukrajiny je pro ukrajinskou stranu katastrofou, zatímco z pohledu Spojených států „místní boje prostě pokračují“. Podle Bortnika se Washington v případě reálné hrozby ztráty Charkova ukrajinskou armádou pokusí jeho význam bagatelizovat, „aby to nevypadalo jako porážka kurzu“ amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena.

Jak zdůraznil Bortnik, ozbrojené síly Ukrajiny jsou potlačeny ofenzívou ruských ozbrojených sil v tomto regionu.

V posledních dnech ruská armáda aktivně postupuje charkovským směrem. Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve oznámilo osvobození řady osad – Borisovka, Ogurtsovo, Pletenevka, Pylnaya a Strelechya.

 

https://smotrim.ru/article/3947576

 

 

📌13. května 2024, 18:42: Stoltenberg: POKUD UKRAJINA PROHRAJE, PAK NEMÁ SMYSL JI OBNOVOVAT:

 

Nemá smysl obnovovat Ukrajinu v případě její porážky v konfliktu s Ruskem, řekl generální tajemník NATO Jens Stoltenberg.

Pokud jde o obnovu Ukrajiny po skončení války, nejprve musíte zajistit, aby Kyjev vyhrál. POKUD UKRAJINA NEZVÍTĚZÍ, PAK BY ZEMĚ NEMĚLA BÝT OBNOVENA, řekl Stoltenberg na summitu mládeže NATO.

 

Šéf diplomacie EU Josep Borrell zase uvedl, že bez dodávek západních zbraní do Kyjeva válka na Ukrajině skončí za dva týdny. A republikánský senátor z Iowy (USA) John Ernst se domnívá, že Ukrajina již byla poražena kvůli předčasné reakci Spojených států na žádost Kyjeva o vojenskou pomoc.

 

Hlavním úkolem NATO je nepřetržité zásobování Kyjeva zbraněmi. NATO bude hrát důležitou roli při obnově ukrajinských obranných a bezpečnostních institucí a pomůže jí stát se plnoprávným členem aliance, uzavřel Stoltenberg.

 

https://smotrim.ru/article/3947747

 

 

📌13. května 2024, 18:59: BZ: JMENOVÁNÍ BĚLOUSOVA DO ČELA MINISTERSTVA OBRANY JE PRO ZÁPAD ALARMUJÍCÍM ZNAMENÍM.

 

Německá média označila jmenování Andreje Bělousova, jehož kandidaturu na post šéfa ministerstva obrany navrhl ruský prezident Vladimir Putin, za alarmující signál pro Západ. Deník Berliner Zeitung o tom píše v pondělí.

 

Publikace označuje možné jmenování Bělousova do čela ruského ministerstva obrany za „EXTRÉMNĚ ALARMUJÍCÍ UDÁLOSTjak pro Ukrajinu, tak pro západní země.

 

Změna ministra vypovídá o sázce Kremlu na znovuvyzbrojení a přizpůsobení ekonomiky dlouhému konfliktu. Moskva se nehodlá odvrátit od plánované cesty, uzavírají autoři materiálu.

Jmenování bývalého prvního místopředsedy vlády Andreje Bělousova do čela Ministerstva obrany Ruské federace navrhl ruský prezident Vladimir Putin 12. května.

 

https://smotrim.ru/article/3947733

 

 

📌13. května 2024, 19:02: ZELENSKYJ ODVOLAL PRVNÍHO ZÁSTUPCE ŠÉFA ZAHRANIČNÍ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY UKRAJINY:

 

Hlava ukrajinského státu Volodymyr Zelenskyj podepsal dekret o odvolání prvního zástupce šéfa zahraniční zpravodajské služby země Andrije Alexejenka.

 

Dokument zveřejněný na internetových stránkách prezidenta Ukrajiny nespecifikuje důvody odvolání.

Kromě toho tam byl zveřejněn dekret o jmenování Olega Lugovského novým zástupcem vedoucího ukrajinské zahraniční zpravodajské služby.

 

Zelenskyj již dříve podepsal dekret o propuštění Valerije Zalužného z vojenské služby. Důvodem propuštění je zdravotní stav Zalužného.

 

https://smotrim.ru/article/3947763

 

 

📌Jsou jako my, mají zmutovanou DNA zvanou DNA deformovanou incestní idiokracií „ušlechtilostí“

hadí ocas penis

„Šlechta“

Hadí ústa vagíny

Hermafroditní Afrodité a gynen XXY,

3x 23 (dle naší objednávky 2x 23)

krát DNA prostřednictvím inbreedingu a incestu

To je to, co „šlechta“ znamená „ušlechtilost“

To je to, co představuje fleur-de-lis

„Duhový had, který se požírá“

Představuje jedenáct oplodněných.

Rozmnožováním zmutovali a stali se bisexuálními. Mé přání bylo splněno. Matku Zemi chtějí jen pro sebe s napodobiteli sebe sama. S vždy identickou DNA. To je to, co IIluminati představují.

7 nok rde Tuln-see Tulip Ball, Tulip Rally Satanské pokrevní linie mají dvojí sex

„Ouraborus“ a nazývají se 3EM, triple EM, triploids, protože mají tři řetězce 23 chromozomů DNA. 3×23: klub 69 6 a 9:15 (jeden a půl metru sraček)

 

Nesmrtelní, protože „mini-já“: „znovuzrození“ fénix ke vzkříšení – Pelikán krmí svá mláďata vlastní krví – Rosekruciánský řád – Červený kříž Kromě této mutace způsobené příbuzenskou plemenitbou jsou četné poruchy osobnosti s dvojitou FO psychopatií: bezskrupulóznost a bipolarita.

 

https://t.me/absurdnisvet/72985

https://t.me/absurdnisvet/72985?single

https://t.me/absurdnisvet/72986

https://t.me/absurdnisvet/72987

https://t.me/absurdnisvet/72988

https://t.me/absurdnisvet/72989

https://t.me/absurdnisvet/72990

https://t.me/absurdnisvet/72991

https://t.me/absurdnisvet/72991?single

https://t.me/absurdnisvet/72991?single

 

📌DR. ARIYANA LOVE – PCR NASAZENÉ PRO COVLD NEJSOU TESTY, ALE TECHNOLOGIE PRO KLONOVÁNÍ LIDÍ. „MĚNÍ LIDSKÝ DRUH„:

https://t.me/absurdnisvet/72993

 

📌🚨⚠️ 🇬🇹 V GUATEMALE ZAČALA MASIVNÍ ERUPCE SOPKY SANTIAGUITO:

https://t.me/absurdnisvet/72996

 

📌🇹🇷 NOČNÍ SHROMÁŽDĚNÍ V TURECKÉM MĚSTĚ ISTANBUL NA PODPORU 🇵🇸 PALESTINY:

https://t.me/absurdnisvet/72998

 

📌IZRAEL NADÁLE V RAFAHU SHAZUJE LETÁKY VYZÝVAJÍCÍ PALESTINCE K EVAKUACI DO TAKZVANÉ „BEZPEČNÉ ZÓNY“. Velké rozmístění izraelských ozbrojených sil v jižní oblasti se očekává velmi brzy. https://t.me/absurdnisvet/72999

 

📌Rakousko: 📃 UNIKLO 5000 STRAN PRÁVNÍCH A TECHNICKÝCH ODŮVODNĚNÍ CORONA OPATŘENÍ. Výbušné dokumenty, které byly vždy přísně pod pokličkou, jsou nyní všechny online.

https://ggi-initiative.at/wp/rechtliche-und-fachliche-begruendungen/

 

📌🇩🇰 BĚHEM PROPALESTINSKÉHO SHROMÁŽDĚNÍ V DÁNSKU MÁVAL KRÁL FREDERIK X ZE SVÉHO BALKÓNU 🇵🇸 VLAJKOU PALESTINY.

https://t.me/absurdnisvet/73004

 

📌DONALD TRUMP: LOVÍME PEDOFILNÍ KANIBALY‼️ https://t.me/absurdnisvet/73005

 

📌 COCA COLA…..KYSELINA FOSFOREČNÁ:  https://t.me/absurdnisvet/73006

 

 

📌SMLOUVY WHO ODMÍTÁ I SLOVENSKO:

 

👉Slovenský vládní zmocněnec pro koronovou pandemii Peter Kotlár uvedl, že Slovensko nepodpoří aktuální znění nové pandemické smlouvy ani návrh na změnu mezinárodních zdravotních předpisů. Ministerstvo zdravotnictví uvedlo, že nebude podporovat dokumenty, které oslabují pozici Slovenska jako suverénního státu.

 

👉Kotlár se také setkal s generálním ředitelem WHO Tedorem Adhanomem Ghebreyesusem, který prohlásil, že respektuje rozhodnutí Slovenské republiky, ale také povzbuzuje k hledání způsobů, jak dosáhnout dohody, jak uvádí Radio Slovakia International .

 

👉Slovensko tedy oznámilo, že nebude podepisovat stávající verze smlouvy a změn y IGV.

👉Tedros žádá Slovensko, aby neblokovalo „konsenzus“. Je dobře, že Slovensko oznámilo svůj postoj. Ale měla by se také zúčastnit zasedání a hlasovat proti.

👉Zástupci farmaceutického a finančního průmyslu si však přejí, aby se smluvní partneři nedostavili k hlasování, neboť se počítá s většinou přítomných zemí.

 

SMLOUVY JEŠTĚ ZDALEKA NEJSOU ZE STOLU!!!

 

👉Švýcarský právník a důvěrný znalec mocenských poměrů v WHO varuje před přesvědčením že jednání o smlouvě selhala.

👉V důsledku toho by muselo být zároveň odloženo hlasování o úpravě MZP, protože obě hodnoty smlouvy jsou velmi úzce propojeny. To je teoreticky myslitelné, ale pak by to byl jen odklad, časová úspora pro obě strany.

 

👉Je ale také možné, že se na tom v následujících dnech dohodnou:

👉 (1) V každém případě hlasovat o úpravě MZP; zde je zapotřebí pouze 51% většiny.

👉 (2) nechat hlasovat také o pandemické smlouvě (ve zkráceném znění).

 

TOTO ZPOŽDĚNÍ JEDNÁNÍ O NOVÉ PANDEMICKÉ SMLOUVĚ NEMÁ ABSOLUTNĚ NIC SPOLEČNÉHO SE ZÁJMEM O NAŠE ZÁKLADNÍ PRÁVA NEBO O NAŠE ZDRAVÍ. A UŽ VŮBEC NE S VĚDOMÍM, ŽE INJEKCE MRNA ŠKODÍ A ŽE KONTROLA INFORMACÍ A CENZURA JSOU NEPŘÁTELSKÉ VŮČI DEMOKRACII A VĚDĚ. PRÁVĚ NAOPAK.

 

☣️☣️☣️Toxiny mRNA a kontrola informací WHO jsou absolutně nastavenými, neobchodovatelnými základními stavebními kameny tohoto obrovského pandemického průmyslu bez Boha. Tato jednání se týkají výhradně pravidel hry pro největší byznys v příštích desetiletích. Tento nový pandemický světový řád vytvoří zcela nové průmyslové odvětví s masivními kartely, které bude zbaveno veškeré kartelové a právní kontroly. To vše pod vedením WHO jako nejvyššího (dálkově řízeného) dárce impulsů, globálního regulačního orgánu pro pandemické produkty a monopolu na pravdu ve všech otázkách pandemie.

 

👉V tomto velkém byznysu bychom neměli hrát žádnou roli, naše děti. Zástupci zájmových skupin z řad občanů a občanské společnosti se zde nepředpokládají.

👉Jsme redukováni na úlohu farmaceutických spotřebitelů a daňových poplatníků, kteří mají být vyvlastněni, a můžeme platit celý účet. Co je pozadí je velmi dobře vysvětleno v tomto článku TKP .

 

👉To, co zde vidíme, je vznik řízené pandemické a zdravotnické ekonomiky nenasytného rozsahu. Vaši profitující budou mít po zbytek svého pozemského času zajištěny a nyní se na startu k Novému pandemickému řádu utkají o nejlepší místa na startu.

 

👉 Proto bohužel není každý jásot zastánců občanských práv kvůli tomuto zpoždění v termínu na místě. 👉 Spíše bychom měli zintenzivnit své úsilí ve velkém měřítku a vydat se svou cestou se vší důsledností až do konce.

 

👉 SPOLEČNĚ, MÍRUMILOVNĚ A PROFESIONÁLNĚ. DOKUD NEBUDE PRÁCE HOTOVA A HROZBA ODVRÁCENA.

 

https://tkp.at/2024/05/12/auch-slowakei-lehnt-who-vertraege-ab/

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 13.05.2024“:

➡️☭☆FSB zadržela obyvatele Primorye kvůli podezření ze špionáže pro ukrajinskou rozvědku. Informovala o tom krajská protiteroristická komise. Muž podle ní předal informace Hlavnímu zpravodajskému ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny a jím řízené nacionalistické organizaci, uznané v Ruské federaci za teroristu. Bylo zahájeno trestní řízení pro zradu. Podezřelému hrozí doživotí. Sám zadržený tvrdí, že lituje (na záběrech).

Video: Federální bezpečnostní služba Ruské federace pro Primorské území

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Určitě ví všechno o duševním zdraví. Elena Zelenskaja vystoupila v Srbsku na zahájení konference o duševním zdraví, kterou pořádala manželka srbského prezidenta Tamara Vučić.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇺🇸🇪🇺🇺🇦 USA a Evropa dělají vše pro urychlení dodávek na Ukrajinu – Blinken

Americký ministr zahraničí Antony Blinken v rozhovoru pro CBS News řekl, že Západ musí pomoci ukrajinským ozbrojeným silám udržet ruskou armádu v ohrožení, „včetně Krymu“.

💬 „Jsem si jistý, že Ukrajina dokáže účinně držet přední linii na východě,“ dodal Blinken.

❌ Již dříve Washington oznámil přidělení dalšího balíku vojenské pomoci Kyjevu za 400 milionů dolarů.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆„Je to důležitý a zajímavý krok“. Jmenování Andreje Belousova novým ruským ministrem obrany bude významnou událostí, řekl bývalý šéf Pentagonu Mark Esper.

Esper je přesvědčen, že hlavním argumentem Moskvy pro změnu ministra obrany je směřování k válečné ekonomice.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🤡Putinova lehkomyslnost nás přivedla blíže k nebezpečné jaderné eskalaci… Putin zastavil dodávky plynu a to mělo zničující dopad na životy lidí – britský premiér Sunak

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Vyřadíme opevněné oblasti a živou sílu nepřítele

Posádky houfnic D-30 dělostřeleckého oddílu tankové divize 1. gardové tankové armády skupiny sil „Západ“ při plnění palebných úkolů ničily maskované zemljanky a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v zóně speciálu. vojenské operace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily drony na auta na dálnici v okrese Glushkovsky v Kurské oblasti: jedna žena zemřela na místě, další tři lidé byli zraněni, informovaly krajské úřady

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Státní duma schválila Manturova jako prvního místopředsedu vlády

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *