, ,

12.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊HURÁ, NĚCO POZITIVNÍHO PRO NAŠI SPOLEČNOST SE DĚJE❗️❗️❗️ POPÍRAČ COVIDU, ONÁLEPKOVANÝ DEZOLÁT PAVEL ZÍTKO BYL PROPUŠTĚN Z VAZBY:

12.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊HURÁ, NĚCO POZITIVNÍHO PRO NAŠI SPOLEČNOST SE DĚJE❗️❗️❗️ POPÍRAČ COVIDU, ONÁLEPKOVANÝ DEZOLÁT PAVEL ZÍTKO BYL PROPUŠTĚN Z VAZBY:

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️12.10.2024:🟥🔊HURÁ, NĚCO POZITIVNÍHO PRO NAŠI SPOLEČNOST SE DĚJE❗️❗️❗️ POPÍRAČ COVIDU, ONÁLEPKOVANÝ DEZOLÁT PAVEL ZÍTKO BYL PROPUŠTĚN Z VAZBY:

 

🟥PAVEL ZÍTKO ČELÍ OBŽALOBĚ Z TRESTNÉHO ČINU ŠÍŘENÍ POPLAŠNÉ ZPRÁVY.

 

➡️Zítko byl na konci června zadržen na Slovensku. V době šíření nemoci covid zpochybňoval existenci viru❗️❗️❗️

 

➡️Pavel Zítko obžalovaný z šíření poplašné zprávy byl v pátek podle informací ČTK propuštěn z vazby. Ve Vazební věznici Litoměřice byl od letošního srpna. U okresního soudu v Chomutově s ním v pátek pokračovalo hlavní líčení, ke kterému dorazil i Zítkův nový obhájce.

 

➡️Česká policie po Zítkovi letos v dubnu vyhlásila pátrání (Vít Rakušan, kterému ležel v žaludku❗️❗️❗️). Předtím se nedostavil k chomutovskému soudu. Později byl zadržen na Slovensku. Slovenská policie Zítka na základě evropského zatýkacího rozkazu, který byl neoprávněně vydán, zadržela na konci června, soud v Nitře na něj o několik dní později uvalil předběžnou vazbu.

((Na Slovensku ve vazbě ho navštívil Štefan Harabin, Slovenský právník, soudce a politik a kandidát na prezidenta, který v televizi prohlásil pána Zítka za nevinného❗️❗️❗️))

 

➡️Páteční soud byl opět pod dohledem policie❗️❗️❗️ DORAZILI I PSOVODI A SLUŽEBNÍ PSI❗️❗️❗️ V okolí budovy okresního soudu bylo ráno několik policejních vozidel❗️❗️❗️ Síň hlídala justiční stráž❗️❗️❗️ Zítko pokračoval ve své obsáhlé výpovědi. U soudu platila opatření, aby byl zajištěn klidný průběh jednání. Líčení se mohlo účastnit maximálně 16 lidí. Všichni Zítkovi příznivci se do síně dnes dostali, přišlo jich méně než minule.

 

➡️Během minulého hlavního líčení, které se uskutečnilo na konci srpna, ZÍTKO ODMÍTL VINU. Advokát Filip Geryk ČTK sdělil, že Zítka již nezastupuje. V pátek na jednání dorazil nový obhájce, jenž nechtěl být na fotografiích a videích, které si pořizovali přítomní novináři.

 

➡️Osmapadesátiletý Zítko bývá označován za dezinformátora❗️❗️❗️

OBŽALOBĚ ČELÍ KVŮLI TOMU, ŽE V DOBĚ PANDEMIE COVIDU ZPOCHYBŇOVAL EXISTENCI VIRU A VE SVÝCH VIDEÍCH MLUVIL O NEGATIVNÍCH ZDRAVOTNÍCH DŮSLEDCÍCH OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU❗️❗️❗️

UVEDL TŘEBA, ŽE OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU-19 VEDLO K POTRATŮM A LIDEM PO NĚM HOUSTLA KREV❗️❗️❗️

((Což už je nespočet důkazů odborníků po celém světě, že měl pravdu❗️❗️❗️))

Trestné činnosti se dopouštěl v době, kdy byl vyhlášen nouzový stav, řekl státní zástupce David Verner. Zítkovi hrozí až osm let za mřížemi.

 

➡️Zítko chtěl kandidovat při loňských volbách na prezidenta, ale nepředložil dostatek občanských podpisů, proto ho Ministerstvo vnitra do voleb nepustilo. V minulosti na sebe upozornil i u Obvodního soudu pro Prahu 8, kde hlasitými projevy a skandováním spolu s dalšími lidmi vyjadřoval podporu několika obžalovaným.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-popirac-covidu-zitko-byl-propusten-z-vazby-262403

 

 

📌12.10.2024: ♨️ DMITRIJ MEDVEDĚV REAGOVAL NA PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ USA O UKONČENÍ VÁLKY NA UKRAJINĚ

 

▪️ Michael Johnson věří, že Trump v případě svého znovuzvolení zavolá Putinovi a řekne, že „už toho bylo dost“, a tím ukončí válku.

▪️ Na to Medveděv jízlivě odpověděl: „Co když Putin řekne: Teď ne. Ukrajina musí kapitulovat a nevstupovat do NATO“.

https://t.me/to_je_nas_svet/29889

 

 

📌12.10.2024: 🟥🔊ZBYNĚK PROUSE, NAZOR A KOMETÁŘ:

Fanaticky nenávistná rusofobie je virus.

Našim nepřítelem není Putin, ani Rusko, ale ti, co nás proti Rusku štvou❗️❗️❗️ 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29890

 

 

📌12.10.2024: 🟥🔊 PREZIDENT PETR PAVEL PŘIZNAL, ŽE NÁVRH, Z NĚHOŽ NAKONEC VZNIKLY KONTROVERZNÍ MĚSÍČNÍ NÁHRADY PRO MANŽELKU NEBO PARTNERA PREZIDENTA, POCHÁZÍ OD PRAŽSKÉHO HRADU.

 

Pavel dle svých slov chtěl, aby se část jeho prezidentských náhrad převedla na jeho manželku, nechtěl peníze navíc, uvedl ve videu zveřejněném na sociální síti X.

 

V návrhu zákona z dílny ministerstva práce a sociálních věcí (MPSV) to ale takto uvedeno není. Návrh vyvolal kritiku, zejména vzhledem k současnému stavu veřejných financí a dřívějšímu navýšení rozpočtu prezidentské kanceláře.

 

„Prezident má základní plat 340 tisíc korun, k tomu víceúčelovou náhradu 320 tisíc korun, což dohromady činí zhruba 650 tisíc korun měsíčně,“ říká Sklenář a dodává, že od příštího roku se náhrady zvýší na 380 tisíc korun měsíčně. Celkově tak prezidentovy odměny mohou dosáhnout až 900 tisíc korun měsíčně.“ 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/29891

 

 

📌12.10.2024, 00:05: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYPÁLILY NA ÚZEMÍ DLR VÍCE NEŽ 80 JEDNOTEK MUNICE DENNĚ:

 

Armáda kyjevského režimu ostřelovala území Doněcké lidové republiky za poslední den osmadvacetkrát.

 

Zastoupení DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny kyjevského režimu informovalo o dvaceti osmi skutečnostech ostřelování území Doněcké lidové republiky za poslední den.

 

Ve stejnou dobu bylo zaznamenáno sedm útoků v Doněckém sektoru a dvacet jedna v sektoru Horlivka.

 

Je třeba poznamenat, že v důsledku ostřelování armádou kyjevského režimu byli zraněni dva civilisté.

 

Celkem ukrajinští ozbrojenci vypálili na území DLR osmdesát čtyři jednotek různé munice.

 

https://www.vesti.ru/article/4181868

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️👉12.10.2024:🟥KONFERENCE O ROZDĚLENÍ RUSKA: 🟥MOSKVA MUSÍ PROŽÍT KONEČNOU SMRT IMPÉRIA.

🟥HÁDKA ŠVÉDŮ A FINŮ, KOMU PŘIPADNE PO VÍTĚZSTVÍ NATO PETROHRAD.

🟥SPOR POLÁKŮ S LITEVCI, KOMU PŘIPADNE MOSKVA.

🟥SEŠLI SE PACIENTI PSYCHIATRICKÝCH LÉČEBEN❓❓❓

🟥Sraz válečných štváčů❗️❗️❗️

 

➡️SERGEJ VASILJEV komentuje průběh jedné z mnoha konferencí Atlantistů, kteří tentokrát snili o rozparcelování Ruska po konečném vítězství NATO, jak je plánoval už Zbigniew Brzeziński, jehož duch se nad akcí BEST vznášel, zatímco jeho syn (a synové obecně) přednášeli svá psychotická moudra

 

➡️Zatímco v září ruská armáda zrychlila vítězný postup na ukrajinské frontě a současně likvidovala nejschopnější jednotky NATO, které pod hlavičkou kyjevské junty vtrhly do ruského pohraničí, na mezinárodní konferenci v Budapešti – The Budapest Energy and Security Talks (BEST), pořádané 12. září Equilibrium Institute podporovaným NATO, diskutovali váleční štváči z USA a EU o scénářích možné budoucnosti❗️❗️❗️

 

 

🟥AŽ DO (HOŘKÉHO) KONCE:

 

➡️ „Když na začátku ruské agrese vyzvala EU své členy, aby v rámci Evropského mírového plánu pomohli Ukrajině, zavolal jsem svým ministerským kolegům do Stockholmu a Osla. Informoval jsem je, že Finsko se chystá poskytnout Ukrajině vojenskou pomoc.

Po dlouhé odmlce můj švédský kolega řekl, že Švédsko naposledy pomohlo Finsku zbraněmi v roce 1939, kdy bylo napadeno SSSR. ➤Přišla ta doba znovu?”, zeptal se pateticky bývalý finský ministr zahraničí Pekka Haavisto.

 

➡️ „Není cesty zpět. To dává jistou záruku do budoucna. Rusko už nebude moci Evropu vydírat dodávkami energií. Přirozeně, že nemůže,“ pokračoval ➤rozzuřený Pekka Haavisto. Podle něho je to proto, že Evropa snižuje spotřebu energie.

➤Shromáždění pak uvítalo finský návrh bojovat až do konce, bouřlivým a dlouhotrvajícím potleskem …

 

➡️V podobném duchu mluvil i místopředseda zahraničního výboru litevského parlamentu a bývalý ministr zemědělství Giedrius Surplis, který prohlásil:

➤ „Hlavním politickým poselstvím EU a NATO je dnes fakt, že ruská agrese by neměla skončit příměřím nebo dokonce porážkou Ukrajiny.

➤To by Putinovu režimu pomohlo nashromáždit sílu pro nová vojenská dobrodružství.”

 

➡️ „Není cesty zpět.

➤To dává jistou záruku do budoucna.

➤Rusko už nebude moci Evropu vydírat dodávkami energií.

➤Přirozeně, že nemůže,“ pokračoval ➤rozzuřený Pekka Haavisto.

➤Podle něho je to proto, že Evropa snižuje spotřebu energie.

➤Shromáždění pak uvítalo finský návrh BOJOVAT AŽ DO KONCE, BOUŘLIVÝM A DLOUHOTRVAJÍCÍM POTLESKEM

 

➡️V podobném duchu mluvil i místopředseda zahraničního výboru litevského parlamentu a bývalý ministr zemědělství Giedrius Surplis, který prohlásil:

➤ „Hlavním politickým poselstvím EU a NATO je dnes fakt, že ruská agrese by neměla skončit příměřím nebo dokonce porážkou Ukrajiny.

To by Putinovu režimu pomohlo nashromáždit sílu pro nová vojenská dobrodružství.”

 

🟥KOLIK DIVIZÍ VYŠLE EURO-LITVA NA VÝCHODNÍ FRONTU?

 

➡️Podle tohoto rusobijce, skončení bojů za podmínek Ruska Evropě mír nepřinese. „Putin zahájil plnohodnotnou agresi ultimátem NATO…

➤Pokud nebude Kreml zastaven, bude pokračovat ve vydávání ultimát a vytyčování červených linií ➤alianci NATO, která se stále označuje za nejsilnější vojenskou organizaci na světě ….

➤A pokud se NATO a zbytek civilizovaného světa nedokážou postavit Putinově agresi, bude mezinárodní právo bezzubé.

➤Nebude již k ničemu zavazovat Moskvu, Peking ani žádného jiného diktátora, který rozumí pouze síle,” rozumoval litevský poslanec.

Tento salonní válečník bohužel nesdělil, kolik divizí je Euro-Litva připravena vyslat na východní frontu.

 

➡️Podle názoru Vladimíra Sokora, vědeckého pracovníka pro východoevropské záležitosti Jamestown Foundation (USA) je nebezpečné zejména uzavření příměří, to sebou přináší tzv. zmrazení konfliktu. Za této situace je to podle něj špatné samo o sobě. Ještě horší však je, že ve skutečnosti k žádnému zmrazení (ve smyslu zastavení nepřátelských akcí) patrně nedojde.

 

➡️Pojem zmrazení už podle něho vlastně ani neexistuje.

➤ „V roce 2014 se Rusko pokusilo zmrazit konflikt na východní Ukrajině, ale válka nízké intenzity tam pokračovala.

➤A v současné situaci bude poučené Rusko o to více pokračovat v současném aktivním konfliktu, aby zabránilo vstupu Ukrajiny do NATO,” říká Volodymyr Sokor.

 

🟥RUSKO MUSÍ PROŽÍT SMRT IMPÉRIA:

 

➡️Podle očekávání patřili K NEJAGRESIVNĚJŠÍM ŘEČNÍKŮM POLÁCI.

Bývalý ministr klimatického podvodu ve vládě PiS a nynější čestný člen americké Atlantické rady (Atlantic Council), Michał Kurtyka, je přesvědčen, že západní politici by se neměli nechat omezovat strachem z rozpadu Ruska.

 

➡️ „V roce 1991 se SSSR rozpadl na několik států – a  nevedlo to ke katastrofě.

➤Ale co je nejdůležitější, dnešní Rusko je posledním impériem, zombie impériem, které v roce 1991 zdánlivě zemřelo, ale poháněno Putinovými ambicemi funguje dál.

RUSKO MUSÍ PROŽÍT KONEČNOU SMRT IMPÉRIA, JAKO JI PROŽILO JAPONSKO NEBO NĚMECKO, A POKUSIT SE OŽÍT AŽ V PODOBĚ DEMOKRATICKÉHO STÁTU.

➤To by byl nejlepší scénář pro všechny – pro Rusko samotné, jeho sousedy i Západ,” sní Kurtyka.

 

➡️Se svou troškou do mlýna přispěl i bývalý náměstek ministra obrany USA a dnešní poradce ukrajinské vlády syn jednoho ze stratégů Atlantistů Zbigniewa Brzezińského, rovněž člen Atlantické rady Ian Brzezinski:

➤„Rusko je sice UPADAJÍCÍ MOCNOSTÍ, ale má sílu a zdroje na to, aby se pustilo do nových nebezpečných podniků.

➤Pokud Moskva zvítězí, půjde dál.

➤Slabost protivníků jen podněcuje kremelský apetit,” rozumoval mladý Brzezinski.

 

➡️Celou konferencí atlantických válečných štváčů se táhla myšlenka, že Rusové nepotřebují nejen Ukrajinu, ale dokonce ani samotné Rusko.

➤To jen diktátor Putin o své vlastní vůli nenechá zombie impériium zřítit se k Evropou schváleným hranicím moskevského knížectví.

ATLANTISTÉ NA KONFERENCI PAK VÁŠNIVĚ PLÁNOVALI, JAK SI RUSKO PO JEHO BEZPROSTŘEDNÍ PORÁŽCE (JINAK BÝT NEMŮŽE, PROTOŽE NEMŮŽE BÝT NIKDY JINAK) MEZI SEBOU ROZDĚLÍ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

🟥KOMU PŘIPADNE PETROHRAD❓❓❓❓❓❓

 

➡️ÚČASTNÍCI KONFERENCE SE TAK ROZVÁŠNILI, ŽE SE NAKONEC POHÁDALI O TO, KDO BUDE BUDOUCÍM MAJITELEM PETROHRADU❗️❗️❗️

O PRÁVO NA VLÁDNUTÍ SE DRAMATICKY PŘETAHOVALI FINOVÉ A ŠVÉDOVÉ❗️❗️❗️

O TOM, KOMU PŘIPADNE MOSKVA A KREML SE ZASE NEJVÍC PŘELI POLÁCI A LITEVCI❗️❗️❗️

 

➡️Litevský poslanec Giedrius Surplis, který tuto virtuální bitvu prohrál, uraženě uzavřel: „Upřímně řečeno, nerozumím probíhající debatě o tom, co se stane s Ruskem, pokud prohraje.

Nejprve vytvořme podmínky pro to, aby Ukrajina válku vyhrála, a pak budeme přemýšlet o mezinárodním tribunálu pro válečné zločiny, obnově Ukrajiny a budoucnosti Ruska. Věřím, že pokud v Rusku existují demokratické síly, otázku změny kremelského režimu nějak samy vyřeší.”

 

 

➡️Podle Surplise je nejdůležitější, aby sousedé Ukrajiny posílili své obranné schopnosti, dokud ještě Kyjev odolává náporu ruské armády:

„Přiznejme si, že Ukrajina bojuje za svobodu Litvy, Polska, Německa a celé Evropy.

Ano, používá západní zbraně a peníze, ale krveprolití, unesené děti a zničená města jsou její, ukrajinská.

Pokud se jí podaří odrazit Putinovu hordu a dosáhnout míru za podmínek Kyjeva, můžeme se těšit na trvalý mír na starém kontinentu i na celém světě.”

TO ŘEKL A TVÁŘIL SE VÁŽNĚ.

 

🟥PORADA V BLÁZINCI❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

➡️JAK JE VIDĚT, Z PRŮBĚHU KONFERENCE ATLANTISTŮ HLAVNÍM CÍLEM NENÍ UKRAJINA, ALE PORÁŽKA A ROZPARCELOVÁNÍ RUSKA❗️❗️❗️

➤Vystoupení profesionálních rusobijců svědčilo spíše o tom, že by přítomní měli navštívit psychiatra❗️❗️❗️ 💯%

➤Jejich uvažování svědčí o naprosté ztrátě smyslu pro realitu.

PŘESTOŽE VŠAK ŽIJÍ V PUBESCENTNÍCH BLUDECH, NENÍ RADNO SUMMIT TĚCHTO PSYCHOPATŮ PODCEŇOVAT❗️❗️❗️

 

➡️Mnozí z nich mají totiž stále ještě určitý vliv na rozhodovací procesy, které mohou skončit katastrofou, neboť Rusko vítězně postupující na ukrajinské frontě se v žádném případě nebude rozpakovat hájit své životní zájmy i pomocí jaderných zbraní, pokud by Západ Rusko otevřeně napadl, jak o tom snili účastníci konference v Budapešti.

 

➡️Není divu, že v Rusku sílí hlasy poukazující, že bez denacifikace a demilitarizace Evropy a NATO k denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny nedojde.

➤Atlantisté a jimi podporovaní váleční štváči se už rozhodli a nepřestanou.

 

➡️NIKDY SE NEZASTAVÍ. Válka bude dlouhá. Ukrajinská válka a podpora kyjevské junty je pouhým doutnákem. Chápou ji jen jako předehru.

 

🟥PO JEJÍM SKONČENÍ, MÁ TEPRVE ZAČÍT HLAVNÍ PŘEDSTAVENÍ.

 

https://protiproud.info/politika/8228-konference-o-rozdeleni-ruska-moskva-musi-prozit-konecnou-smrt-imperia-hadka-svedu-a-finu-komu-pripadne-po-vitezstvi-petrohrad-spor-polaku-s-litevci-komu-pripadne-moskva-sesli-se-pacienti-psychiatrickych-leceben.htm

 

 

📌12.10.2024: 🇸🇰 SLOVENSKO UŽ NEBUDE POMÁHAT UKRAJINĚ SE ZBROJENÍM, PROTOŽE UŽ NEMÁ CO POSKYTNOUT – SLOVENSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ

 

Juraj Blanár na společné konferenci s Annalenou Baerbock, horlivou zastánkyní dalšího vyzbrojování Ukrajiny:

 

„Slovensko již nebude pomáhat Ukrajině vojenským materiálem ze skladů naší armády, protože jí již nemůžeme nic poskytnout. Slovensko podporuje všechna mírová řešení konfliktu na Ukrajině. Rusko by mělo být přítomno na příštím summitu, i když to bude obtížné zajistit. Zároveň by tam měly být i země globálního jihu jako Čína a další, protože míru nebude snadné dosáhnout. Musíme na tom pracovat.“ 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29895

 

 

📌12.10.2024: 🇺🇸 TRUMP SLÍBIL, ŽE BUDE POPRAVOVAT MIGRANTY ZA ZABÍJENÍ AMERIČANŮ: 👋

 

Shromáždím všechny členy skupin tvořených cizinci a ti budou uvězněni nebo vyhoštěni z naší země, aby tam žádný nezůstal. Tuto operaci nazveme „Aurora“.

Pokud se vrátí do USA, dostanou automaticky 10 let vězení bez možnosti podmínečného propuštění. A jsem pro trest smrti pro každého migranta, který zabije amerického občana nebo strážce zákona. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29896

 

 

📌12.10.2024: 🚜🚜🚜 FRANCOUZŠTÍ ZEMĚDĚLCI USPOŘÁDALI NOVÁ PROTIVLÁDNÍ SHROMÁŽDĚNÍ, NA KTERÝCH POŽADUJÍ VYŠŠÍ MZDY. VIDEO UKAZUJE TRAKTORY STAVĚJÍCÍ BARIKÁDY ZE SLÁMY A ZEMĚDĚLSKÉ PĚNY V POITIERS. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29897

 

 

📌12.10.2024: ⚡️:⚔️ 🟥🔊 POLSKO A POBALTSKÉ STÁTY JEDNAJÍ O ÚDERU NA PETROHRAD – BILD

 

▪️ Náčelník polského generálního štábu Raimund Andrzejczak prohlásil, že jedním z cílů úderu by byl Petrohrad, pokud Rusko zaútočí na pobaltské státy a východní Evropu.

➖ „Ne první den, ale v první minutě. Zasáhneme všechny strategické objekty v okruhu 300 kilometrů. Zaútočíme přímo na Petrohrad,“ řekl Andrzejczak.

▪️ Poradce litevského prezidenta pro národní bezpečnost Kęstutis Budrys uvedl, že po skončení války na Ukrajině by Rusko mohlo nasměrovat svou imperialistickou expanzi na Estonsko, Lotyšsko, Litvu a Polsko.

▪️ Šéf polského generálního štábu se domnívá, že je možné odradit Rusko od agrese tím, že „převezme iniciativu“ a ukáže, že útok na Polsko a pobaltské státy by znamenal začátek totální konfrontace. Za tímto účelem Polsko nakupuje 800 raket s doletem až 900 kilometrů. 👹

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29898

 

 

📌12.10.2024: ♨️:⚔️ 🟥🔊 AMERICKÁ PRÁVNIČKA DILLONOVÁ: „POKUD SE KAMALA STANE PREZIDENTKOU, CO SE STANE NA ZÁKLADĚ TOHO, CO JSTE VIDĚLA?

Demokratická strana se dnes stala stranou velkého byznysu. Stala se také stranou válečných štváčů. Můžete očekávat spoustu dalších válečných štváčů. Budou rádi investovat do konfliktů jiných zemí.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29899

 

 

📌12.10.2024:⚔️ 🟥🔊🇭🇺 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SZIJJÁRTÓ ZKRITIZOVAL KAMALU HARRISOVOU, KTERÁ OZNAČILA VIKTORA ORBÁNA ZA VRAHA:

 

„Především je to skandál. Je to skandál takhle mluvit o mém premiérovi. Je to nepřijatelné. To je naprostá neúcta nejen k předsedovi vlády, ale i k maďarskému lidu.

Vždy jsme projevovali úctu americkému lidu a očekáváme, že Američani budou také projevovat úctu maďarskému národu. Tento druh prohlášení ukazuje naprostou neúctu, což je nepřijatelné, zejména ve vztazích mezi spojenci.“ 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29900

 

 

📌12.10.2024:⚔️ 🟥🔊 CO NESEDÍ, BUDE VYROBENO NA MÍRU

 

➤Další finanční injekce z Evropské unie, která bude zahrnovat výnosy ze zmrazených ruských aktiv, bude Ukrajině podána podle nového modelu.

PENÍZE JSOU PŘIDĚLOVÁNY V RÁMCI PROGRAMŮ Z ROZPOČTU EU, NIKOLI PROSTŘEDNICTVÍM TAKZVANÉHO MÍROVÉHO FONDU EU.

➤To připravuje Maďarsko a jeho premiéra Viktora Orbána o možnost zablokovat rozhodnutí.

➤Očekává se, že dohoda bude v následujících dvou dnech

 

🟥BLOKÁDA ZRUŠENA

 

🟥ORBÁN BYL ZBAVEN PRÁVA VETA PRO UKRAJINSKOU POMOC:

 

➡️Evropská unie bude ukrajinskou pomoc v budoucnu poskytovat z rozpočtu EU, a nikoli prostřednictvím mírového fondu.

➤Maďarsko tak ztrácí možnost zablokovat pomoc.

➤Příslušná dohoda by měla být uzavřena v příštích dvou dnech.

 

➡️Příští finanční injekce Evropské unie, do které budou mimo jiné proudit příjmy z mražených ruských aktiv, bude ukrajině předána podle nového modelu.

➤Peníze jsou udělovány v rámci programů z rozpočtu EU, nikoli prostřednictvím tzv. Mírového fondu EU.

➤To zbavuje Maďarsko a jeho premiéra Viktora Orbána možnosti rozhodnutí zablokovat. Očekává se, že dohoda bude uzavřena v příštích dvou dnech.

 

🟥DLOUHÁ HÁDKA KONČÍ:

 

➡️Dlouhý spor s Orbánem o jednu ze sporných otázek ve vztazích mezi Maďarskem a EU tak končí vítězstvím Pro Brusel.

➤Budapešť už rok blokuje osmou tranši pomoci Ukrajině přes šest miliard eur.

➤Peníze by měly být vyplaceny Ukrajině jako kompenzace zemím EU za pomoc Ukrajině. ➤Polsko s tím vyjádřilo zvláštní nespokojenost.

➤Měl se stát jedním z největších příjemců mírového fondu, ale kvůli překážkám vytvořeným maďarskou vládou musí na své peníze čekat měsíce.

 

➡️ORBÁNOVI JSOU OBECNĚ ODŇATY MOŽNOSTI, JAK ZNEMOŽNIT DODÁVKU POMOCI UKRAJINĚ.

➤To znamená, že ztrácí možnost vyměnit své právo veta za přijetí v jiných otázkách.

➤To je pro něj docela nepříznivé, a docela příznivé pro Brusel.

 

https://m.focus.de/politik/ausland/blockade-aufgehoben-orban-wird-vetorecht-bei-ukrainehilfe-entzogen_id_260375565.html

 

🟥PREMIÉR ORBÁN PŘED EVROPSKÝM PARLAMENTEM: „JSEM TADY, ABYCH ZASTUPOVAL MAĎARSKÉ NÁRODNÍ ZÁJMY. TAKŽE NEZASTUPUJI GLOBALISTICKOU ELITU, EVROPSKÉ BYROKRATY ANI NIKOHO, KDO SE VZNÁŠÍ V NEBI.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81464

 

 

 

📌12.10.2024: 🔥🔥🔥 🇨🇱 DNES ODPOLEDNE (11.10.24) POŽÁR ZPUSTOŠIL HISTORICKÝ KOSTEL SAN FRANCISCO V IQUIQUE, KTERÝ SE NACHÁZÍ NA SEVERNÍM POBŘEŽÍ CHILE.

Kostel je klasifikován jako historická památka

👉 https://t.me/c/1586239095/81460

 

 

📌12.10.2024: INFLACE ZE STRANY ADMINISTRATIVY

Trump 👈

Harris Biden 🔴

https://x.com/realDonaldTrump/status/1844520137753272646?t=wqE9MDziAS7Q-kIlYdh94A&s=19

 

 

📌12.10.2024: 👹⚔️ 🟥🔊 ČESKÁ REPUBLIKA ZABLOKOVALA SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ EU VYZÝVAJÍCÍ K PŘÍMĚŘÍ V LIBANONU❗️❗️❗️

 

➤Jenom pouze kvůli SION Česku neprošla dohoda o příměří 🤮

➤Protože Česko vždycky za genocidní Izraeli, že ano!

➤Protože ani tady se nás neštítí obětovat potom, co to začne naplno a ty, které neustále podporuje tahle sionistická vláda, nás hodí přes palubu, protože jim na spojencích nezáleží! ➤Jde jim jen o sebe, svá území a jejich krev!

➤Nikdo vůbec neví, s čím máme, co dočinění.

➤Tohle jsou sionisti, satanisti, co uznávají Babylonský talmud, náboženství nenávisti vůči všem nežidům a ti se nezastaví před nikým a před ničím!

➤U nás se o to postarali zaprodaní politici, kteří už teď podepsali ortel jakože “”naší”” sionistické země, kterou pojmenovali „Česká republika”, která ani není republikou, ale CENTREM SIONISMU.

https://t.me/c/1586239095/81467

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋  12.10.2024:👹

⚔️ 🟥🔊 NA FLORIDĚ SE ROZJEL PLÁN CHYTRÝCH 15 MIN MĚST, PROTOŽE TAMPU VLASTNÍ KILL BILL.

 

➤Lidem po této katastrofě bude zabavena půda kvůli těžbě lithia, jelikož právě na Tampě objevili ložiska.

 

➤Američané, kteří se tam nachází to hromadně sdílí, ale FEMA to dostala na starosti a všechno vydává za dezinformace. Dokonce vydali i stránku, kde tyto zprávy od lidí, co se tam nacházejí, zpochybňují. Prý to uvádějí “na pravou míru”.

 

V oblasti, kde udeřil ještě před více než týdnem hurikán Helene, buldozery zahrabávají těla mrtvol.

 

PRÝ JE TAM TISÍCE MRTVÝCH, NEZVĚSTNÝCH A FEMA TO MLŽÍ.

 

➤Chtějí lidi dostat z jejich pozemků v těchto osidlených oblastech a budovat tam chytrá 15min města, postupně po celé Floridě.

 

➤Nahrává jim to, že je hurikánová sezóna, ale lidé, kteří tam jsou, píšou, že je to uměle vyvolané včetně tohoto ničivého hurikánu Milton.

 

➤Někdo píše, že si to „Američani zaslouží”.

➤Proč, když to jsou obyčejní lidé stejně jako my?

➤Tam žijí úplně stejně jako my, taky je většina proti vládě, tak proč tohle někomu přejete?

➤Ty lidi jsou chudáci.

➤Tisíce lidí se evakuuje a opouští vše, co měli, své domovy, které budovali celý život, kvůli něčemu, co je uměle vyvolané a opět prospěje pouze těm na vrcholu pyramidy.

➤Tady se to liší od Blízkého východu tak, že tam jedou naplno války atd, ale v těchto zemích jako je Evropa, Amerika, TO DĚLAJÍ POČASÍM.

➤Namíří na jakékoliv místo a udělají tornádo, hurikán, povodeň…protože přece „příroda, klimatická změna” (tomu lidé uvěří) a i takovým způsobem vyženete lidi ze svých pozemků, a i takto je přinutíte vzdát se dobrovolně svého majetku.

➤Tak nebuďte tak zákeřní a přející někomu utrpení, když téměř všude na světě, jsou na tom lidé jako my, nevybrali si, kde se narodí, a hlavně nemohou za svoji vládu, která je tak jako nás táhne ke dnu.

➤Vláda na ně sere a vše posílá Izraeli a Ukrajině, ti jsou jim přednější než jejich lidi.

➤A vlastní lidi musí utéct ze svých domovů kvůli tomu, že si hrají s počasím a míří na oblast, kterou potřebují vylidnit, aby mohli stavět podle plánu.

➤Tohle je katastrofa. Jsou to chudáci. Nevím, jak by bylo vám, kdybyste museli opustit místo, kde jste žili celý život.

➤Opravdu to nepřejte nikomu, protože to, co přejete druhým, se vám vrátí.

 

https://t.me/bezpravdynenizivot

 

 

📌12.10.2024: ⚔️🟥🔊 NIKDE NA SVĚTĚ NEJSOU TAK LIDÉ LHOSTEJNÍ, AROGANTNÍ, ATESTIČTÍ, RASISTICKÝ A ZLÍ JAKO V ČESKU❗️❗️❗️ NIKDE NA SVĚTĚ❗️❗️❗️

 

➤Tady se vznáší mrak takové zloby a arogance, že to není ani možný, jak mohou být lidé v tak malé zemi, tak arogatní a zlí, přející někomu utrpení, hladovění a smát se nad něčí bolestí a ztrátou. To vidím jen tady. Nikde jinde to nevidím.

 

➤Všude jinde je empatie, zastání slabších, taková ta pomoc od bližního, nekoukají zvrchu, nejsou rasisti.

 

➤Třeba Slovensko to ještě má, ti jsou stále na té vlně, mají v sobě dobro.

Jsou milí, mají v sobě laskavost.

 

➤To samé jinde po světě, nekoukají na barvu, na to, jak vypadáte, hledí si svého a když potřebujete, tak pomohou, kdykoliv.

 

➤Stalo se nám to všude. Ale tady??

➤Arogance, zlost, závist, udavačství, ego, ATEISMUS, ten hraje v té zatvrzelosti největší roli, protože vidí jen SEBE, pouze JÁ, JÁ, JÁ. Žádný Bůh, ale „JÁ” jsem „někdo” a já nepotřebuju věřit v nic, pouze v „SEBE”.

➤To je to EGO. Žádná POKORA. Vidí jen SEBE. A na to tenhle podělaný národ zbabělců a udavačů narazí.

 

➤A hlavně jsou VŽDY na straně těch největších vrahů a zastávají se zla.

Jak se říká: Kdo chce tam, pomůžeme mu tam…

https://t.me/bezpravdynenizivot

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 12.10.2024:

🟥🔊TOTO VIDEO JE VÝŇATEK Z PROJEVU VICEPREZIDENTA LYNDONA B. JOHNSONA PRONESENÉHO NA SOUTHWEST TEXAS STATE UNIVERSITY DNE 27. KVĚTNA 1962.

 

➤Johnson řekl: „Kdo ovládá počasí, bude ovládat svět.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81474

 

 

📌12.10.2024, 08:38, GLOBAL TIMES: ASIJSKÝ PROJEKT NATO SELHAL:

 

Asijský projekt NATO selhal. Tento názor zazněl na stránkách Global Times. Podle autora publikace považují země regionu Severoatlantickou smlouvu za předzvěst katastrofy.

 

„NATO má image tvůrce konfliktů a chaosu. Mnoho lidí NATO opovrhuje. Bez nadsázky lze říci, že organizace se měla stát minulostí už dávno,“ uvádí se v publikaci.

 

Autor publikace dodal, že asijské mocnosti jsou kategoricky proti importu mentality studené války a táborové konfrontace do regionu. Lidé v zemích ASEAN chtějí mír a harmonii.

 

„Asijské státy preferují nezávislost a autonomii,“ zdůrazňuje článek.

 

https://www.vesti.ru/article/4181909

 

 

📌12.10.2024, 09: 20: V ZÁPOROŽÍ BYLO ZASAŽENO PRŮMYSLOVÉ ZAŘÍZENÍ:

 

Ruské ozbrojené síly zahájily včera v noci další útok na Záporoží, uvedl šéf regionální vojenské správy Ivan Fedorov.

 

Podle úředníka kyjevského režimu byly v důsledku příjezdu poškozeny výrobní závody jednoho z městských podniků.

 

„Nepřítel zasáhl v noci výrobní prostory jednoho z podniků. Předtím byli zraněni tři lidé,“ napsal na svém telegramovém kanálu.

 

Mezitím šéf chersonské městské vojenské správy Roman Mrochko oznámil porážku skladu v regionálním centru. Požár, který vypukl na místě, se stále hasí.

 

https://www.vesti.ru/article/4181936

 

 

📌12.10.2024, 07:34, MINISTERSTVO OBRANY: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA V SOBOTU V NOCI ZACHYTILA 47 UKRAJINSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ:

 

Síly protivzdušné obrany podle ruského ministerstva obrany v noci na dnešek sestřelily 47 ukrajinských dronů nad ruskými regiony.

Upřesňuje se, že 17 dronů bylo zničeno nad Krasnodarským územím, 16 nad Azovským mořem, 12 nad Kurskou oblastí a další dva nad Belgorodskou oblastí.

 

Den předtím ruská protivzdušná obrana zastavila útoky 10 dronů Ozbrojených sil Ukrajiny na regiony Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4181927

 

 

📌12.10.2024, 10:26: UKRAJINA ZVÝŠILA DOVOZ ELEKTŘINY Z EVROPY PĚTINÁSOBNĚ:

 

Ukrajina 12. října zvýší dovoz elektřiny více než 5,5krát z Polska, Slovenska, Rumunska, Maďarska a Moldavska.

 

Země plánuje získat od evropských partnerů nejméně 12 700 MWh, uvedlo ministerstvo energetiky republiky.

 

Pro srovnání, 11. října země požadovala pouze 2308 MWh energie.

 

„K dnešnímu dni se předpokládá dovoz energie o celkovém objemu 12 700 MWh a kapacitě 1130 MW,“ uvedlo ministerstvo v oficiálním prohlášení.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181940

 

 

📌12.10.2024, 10: 10: KLDR OPĚT VYPUSTILA KOULE S ODPADKY SMĚREM K JIŽNÍ KOREJI:

 

Severní Korea vypustila na svého jižního souseda asi 20 balónů s odpadky. Informuje o tom

Yonhap News.

 

Asi 10 balónů přistálo v oblasti pohraničního města Cheorwon. Nachází se v provincii Gangwon.

 

KLDR dodávala do Jižní Koreje letecky sběrový papír a plasty. Nebezpečné látky nebyly nalezeny v parcele seveřanů.

 

Tento incident byl 28. od května tohoto roku.

 

Soul nenechal leteckou nehodu bez odpovědi. Jižní Korea shazovala propagandistické letáky nad Pchjongjangem s pomocí bezpilotních letounů.

 

https://www.vesti.ru/article/4181965

 

 

📌12.10.2024, 09: 40: UKRAJINSKÁ ARMÁDA PROVÁDÍ SKUTEČNÝ HON NA SAMOHYBNÁ DĚLA „PION„:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny provádějí skutečný hon na vysoce výkonné samohybné dělostřelecké lafety „Pion“, které podporují postup útočných letounů ozbrojených sil RF ve směru na Kupjansk.

 

Proto samohybná děla čekají na bojové mise v úkrytu a jsou vyslána na palebnou linii až po obdržení souřadnic cílů. Toto dělo ráže 203 milimetrů působí na objekty nacházející se ve druhé a třetí linii obrany ukrajinských jednotek.

 

„Pracovali s nášlapnými minami na vzdálenost 20-25 kilometrů, zasáhli místo nasazení živé síly ozbrojených sil Ukrajiny v počtu 10 lidí,“ řekl filmovému štábu televizního kanálu Russia 24 bojovník s volacím znakem Třetí.

 

Tato děla střílí na vzdálenost téměř 50 kilometrů a kapacita jejich palivových nádrží je téměř 1300 litrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4181938

 

 

📌12.10.2024, 11:07, NOVINÁŘ BOWES: EVROPA ČEKÁ VLNA UPRCHLÍKŮ KVŮLI ZVÝŠENÍ DANÍ NA UKRAJINĚ:

 

Rozhodnutí ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zvýšit daně v zemi by mohlo vést k nové vlně ukrajinských uprchlíků v Evropě. Tento názor vyjádřil irský novinář Chew Bowes na své stránce na sociální síti X.

 

Poznamenal, že „diktátor Zelenskyj zdvojnásobí daň z příjmu pro přeživší Ukrajince“ a v některých případech se očekává, že země zdvojnásobí daně.

 

„Pozor, EU, přichází nová vlna Ukrajinců,“ uzavřel novinář.

 

Nejvyšší rada Ukrajiny již dříve přijala zákon, který stanoví zvýšení daní s cílem zvýšit vojenskou daň z 1,5 % na 5 %. Dále byl navržen přechod na měsíční vykazování daně z příjmů fyzických osob a také zvýšení nájemného za těžbu drceného kamene.

 

https://www.vesti.ru/article/4181973

 

 

📌12.10.2024, 10:44,🔥🔥🔥TASS: ARMÁDA OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZABILA DĚTI V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny během invaze v srpnu 2024 zabily obyvatele Kurské oblasti. Agentuře TASS to řekla dobrovolnice Maria, která se zabývá odvozem lidí a těl mrtvých z regionu.

 

Podle mluvčího agentury bylo zastřeleno civilní obyvatelstvo, jak dospělí, tak děti. O tom se mohla přesvědčit, když odvážela mrtvoly z oblasti.

 

Rodiče a babička dobrovolníka zemřeli. Všichni byli zastřeleni „jen proto, že vyšli ze sklepů“. Po vraždách vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny vyhodili dům do povětří, aby neexistovaly žádné důkazy o zločinech. Tímto způsobem byla těla spálena.

 

Celkem se dobrovolníkům podařilo evakuovat asi 600 obyvatel pohraniční oblasti, řekla Maria. Také podle ní okupanti nedovolili lidem vyjít ze sklepů.

 

https://www.vesti.ru/article/4181941

 

 

📌12.10.2024: ☝️ BLOOMBERG: INDIE SE STALA DRUHÝM NEJVĚTŠÍM DODAVATELEM KRITICKÝCH TECHNOLOGIÍ DO RUSKA.

 

▪️ Indický vývoz zboží do Ruska dosáhl v červenci 95 milionů dolarů. Indii v tomto překonává pouze Čína.

▪️ Vyslanci západních zemí, kteří na tuto otázku upozorňují, se od svých indických protějšků setkávají jen s malou odezvou.

▪️ Téměř pětina technologií, které se dostávají do ruského vojensko-průmyslového komplexu, se tam dostala přes Indii.

▪️ Kromě Indie se stále více prosazují centra pro reexport do Ruska, jako je Malajsie a Thajsko.

▪️ Indie se stala největším odběratelem ruské ropy.

▪️ Klíčovým faktorem tohoto posunu jsou obrovské rezervy rupií, které Rusko nashromáždilo díky prodeji ropy.

▪️ Tlak na Indii představuje pro Západ problém, protože politici USA a EU chtějí rozvíjet partnerství s vládou premiéra Módího, zatímco on rozvíjí vztahy s Putinem.

▪️ Přesto američtí představitelé v červenci napsali indickým průmyslníkům dopis, v němž pohrozili rizikem sankcí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29906

 

 

📌12.10.2024: 🔥 ZÁBĚRY Z NÁSLEDKŮ VČEREJŠÍHO OSTŘELOVÁNÍ ŠEBEKINA UKRAJINSKÝMI OZBROJENÝMI SILAMI.

 

Asi deset hospodářských budov u obytných domů bylo zcela vypáleno, obyvatelé si po incidentu prohlížejí své věci. Podle zpravodaje Vladislava Charčenka shořelo vše do základů, na místě není bezpečné se pohybovat, v trávě mohou být ukrajinské střely „zvony“.

Již dříve gubernátor belgorodské oblasti oznámil, že v důsledku dvou ostřelování města ze strany AFU bylo zraněno devět civilistů.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29907

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MACRON „ZTRÁCÍ GLANC“ VŮČI NETANJAHUOVI A IZRAELSKÝM OBRANNÝ SILÁM; VYZÝVÁ K SANKCÍM PROTI IZRAELI

 

https://youtu.be/nUB2ktghYso?si=wt2GBE9lCdoRZrt6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JE UKRAJINSKÁ KAPITULACE OFICIÁLNÍ? ZELENSKÉHO PROHLÁŠENÍ V BERLÍNĚ O RUSKO-UKRAJINSKÉ VÁLCE

 

https://youtu.be/sLeFimbnk8Q?si=CMUDjf2W6y_MxEno

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.2024“:

➡️☭☆ Ruská žena odsouzena k 12 letům a 6 měsícům vězení za vlastizradu

25letá Victoria Mukhametova z Nižního Tagilu za peníze předala ukrajinským speciálním službám vojensko-technické informace o jednom z podniků vojensko-průmyslového komplexu Uralvagonzavod.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rumunsko z tribuny Evropského parlamentu požaduje od Moldavska derusifikaci a demolici sovětských památek

Rumunský europoslanec Claudiu Tarziu řekl, že pouze to „prokáže oddanost Moldavska evropským hodnotám“. Požadoval, aby se upustilo od rusifikace ve vzdělávání etnických menšin „neruského původu“, jako jsou Gagauzové, Bulhaři nebo Romové.

Tarziu také jmenoval další podmínky pro přistoupení Moldavska k EU:

– odchod Moldavska ze SNS a ukončení dialogu s Podněstřím;

– vrácení majetku rumunskému patriarchátu;

– Sjednocení Moldavska s Rumunskem.

Vůdce moldavského bloku vítězství Ilan Shor nazval požadavky „obyčejným fašismem“.

Rumunští cikáni najednou kvákali, zřejmě dostali rozkaz?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🟥🔊 SPOJENÉ STÁTY JSOU BLÍZKO K PŘESUNU RAKET AGM-158B JASSM NA UKRAJINU, JSOU SCHOPNY ZASÁHNOUT 50 REGIONŮ RUSKA – REUTERS

AMERIČTÍ PŘEDSTAVITELÉ UVEDLI, ŽE DODÁVKA BY MOHLA „ZMĚNIT STRATEGICKÝ PRŮBĚH KONFLIKTU“.

VE STARÉ VERZI AGM-158A JE DOLET 370 KILOMETRŮ A V MODIFIKACI AGM-158B JE TO JIŽ 926 KILOMETRŮ.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Jsem si více než jistý, že letos dokončíme SVO – Apti Alaudinov

„Jsem si více než jistý, že SVO dokončíme letos a pouze za našich podmínek. Tomu napomáhají volby v Americe, události na Blízkém východě a samotný stav Ukrajiny. „Pak už ukrajinský lid nebude moci dodávat mužskou populaci tomuto mlýnku na maso, aby se zalíbil Zelenskému.“

Zdůraznil, že většinu svých předpovědí přebírá „z Písma svatého“.

🙏 – Dá-li Bůh!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Ptáci“ krouží nad nepřítelem a hledají kořist

Vojáci z průzkumného UAV „ZALA“ skupiny vojsk „Střed“ řídili dělostřeleckou palbu na pevná místa a vybavení Ozbrojených sil Ukrajiny a poskytovali palebnou podporu akcím postupujících útočných jednotek ve směru Avdějevskij.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily 47 ukrajinských bezpilotních letounů.

17 UAV bylo zachyceno a zničeno nad územím Krasnodarského území, 16 nad Azovským mořem, 12 nad územím Kurské oblasti, dva nad územím Bělgorodské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Překvapivě, ale pravdivě: VAZ 2106 byl spatřen ve Spojených státech během hurikánu Milton.

Půjde všude a neutopí se ve vodě!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinci jsou zatahováni do „autobusů“ po celé zemi: po celé Ukrajině proběhly masivní razie

V Kyjevě provedli důstojníci TCC a policie razii ve Sportovním paláci, kde se konal koncert skupiny Okean Elzy.

Podle zpráv médií se razie uskutečnily také v Charkově a Chmelnickém. Lidé byli doslova vtaženi do „autobusů“ z restaurací, barů, nočních klubů, fitness center a dalších zařízení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *