, ,

12.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊LIDSKÁ PRÁVA V USA! LIDOŽRAVEC – JAK FENTANYL NIČÍ AMERICKÁ MĚSTA…

12.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊LIDSKÁ PRÁVA V USA!  LIDOŽRAVEC – JAK FENTANYL NIČÍ AMERICKÁ MĚSTA

 

 

📌12.10.2024: 🔥 ZÁBĚRY Z NÁSLEDKŮ VČEREJŠÍHO OSTŘELOVÁNÍ ŠEBEKINA UKRAJINSKÝMI OZBROJENÝMI SILAMI.

 

Asi deset hospodářských budov u obytných domů bylo zcela vypáleno, obyvatelé si po incidentu prohlížejí své věci. Podle zpravodaje Vladislava Charčenka shořelo vše do základů, na místě není bezpečné se pohybovat, v trávě mohou být ukrajinské střely „zvony“.

Již dříve gubernátor belgorodské oblasti oznámil, že v důsledku dvou ostřelování města ze strany AFU bylo zraněno devět civilistů.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29907

 

 

📌12.10.2024: ZAHRANIČNÍ DLUH RUSKA POPRVÉ OD ROKU 2006 KLESL POD 300 MILIARD DOLARŮ:

 

K 1. říjnu to činilo 293,4 miliardy dolarů, což podle centrální banky představuje pokles o 7,7 procenta od začátku roku!

 

💬 Ruská ekonomika roste, HDP roste, státní dluh klesá, energie je dostupná a cenově dostupná, zvyšuje se ochrana životního prostředí – zatímco nezaměstnanost klesá.

 

A to vše pod podmínkou nezákonných, nejpočetnějších a nejtvrdších sankcí v dějinách lidstva.

 

A co umí německý ministr hospodářství Habeck – kromě psaní pohádek dětem?

 

https://t.me/russlandsdeutsche

 

 

📌⛔️⚕️STOP☣️⚠️💥💥💥12.10.2024:🟥🔊LIDSKÁ PRÁVA V USA!  LIDOŽRAVEC – JAK FENTANYL NIČÍ AMERICKÁ MĚSTA:

 

🟥DĚSIVÉ OBRAZY NELIDSKÉ SPOLEČNOSTI.

➡️Pro americkou elitu jsou lidé jen zboží a v podstatě se jich „zbaví“, když už nejsou pro kapitál užiteční.

Mnoho vojáků také takto tragicky dopadne;

 

➡️Dva miligramy KARFENTANYLU jsou smrtelné – lék má tisíckrát větší účinnost než heroin. Americká města jsou poznamenána živou smrtí. Je to tragédie, možná se jí dočkáme i v Německu.

 

➡️Ve vzduchu je nasládlý, hnilobný zápach, který vám téměř vezme dech. Kam se podíváš, tam leží lidé mezi horami odpadků, výkrementů a krvavých gáz – jejich těla jsou zcela tuhá, končetiny zakřivené odporným způsobem. Mladí, staří, ženy a muži s otevřenými, vlhkými a páchnoucími ranami na pažích, nohou a tváři utvářejí obraz města – u některých lidí člověk z dálky ani neví, zda jsou vůbec ještě naživu. Jiní před sebou sténají, nekontrolovaně se pokrčí nebo se pokoušejí vložit si špinavou stříkačku s ochablými pažemi do jí zjizvených ohybů loktů nebo mezi prsty nateklé černě.

 

➡️To, co se v současné době odehrává na amerických ulicích, jsou scény jako z hororového filmu. Ale lidé ve městech, jako je Philadelphia, Ohio a San Francisco, nejsou herci, kteří by dovedně představovali obzvlášť děsivou zombie. Jsou závislí, nemocní a umírají na otevřených ulicích – více než sto tisíc ročně. Jako oběť opiátové krize, které dominuje fentanyl, která nedávno dosáhla svého smutného vrcholu díky koronárním opatřením.

 

🟥OXYCONTIN: ZAČÁTEK KONCE:

 

➡️Všechno to začalo v 80. letech, kdy bylo publikováno několik studií, které naznačovaly údajné bezpečné dlouhodobé užívání opiátů, tedy žádné vysoké riziko závislosti – navzdory kvalitativním nedostatkům byly práce často citovány, včetně Americká společnost pro bolest (APS). Byla to také ona, která o několik let později prohlásila bolest za pátý vitální parametr – vedle krevního tlaku, pulsu, tělesné teploty a dýchání. Bolest byla považována za něco, co by se už nemělo snášet – vlastně dobrý zájem. Proč bychom měli žít s mučivou bolestí, když existuje jednoduché, neškodné řešení, které dělá život znovu snesitelnějším.

 

➡️Podobně to zřejmě viděly i státní úřady Federace státních lékařských rad (FSMB) a Úřad pro kontrolu léčiv (DEA), které krátce nato nařídily snížení kontrol lékařů předepisujících OPIOIDY. Následky byly katastrofální. Lékaři nyní předepisují léky nejen pacientům s rakovinou nebo paliativní léčbou, ale také všem ostatním pacientům trpícím bolestí – tedy i lidem, kteří například trpěli bolestmi zad nebo zubů. V té době dominujícím opioidem byl OXYKODON pocházející z Německa, prodávaný v USA pod značkou OXYCONTIN společností Purdue Pharma. Koncern inzeroval lék tím, že díky novému opláštění by měl jen malé riziko závislosti.

 

➡️To byla chyba – společnost, kterou později žalovaly tisíce Američanů, to přiznala u federálního soudu v Newarku v roce 2020. Ale už dávno bylo pozdě: Podle různých mediálních zpráv a knih, jako je Dopesick, Purdue Pharma v 90. letech poskytla miliony, aby se svými zástupci dělala reklamu lékařům – a to zejména lékařům, kteří nemají zkušenosti s opioidy. Měli být nuceni předepisovat látku po dlouhou dobu i při mírné bolesti ve vysokých dávkách – čímž se riziko závislosti OXYCONTINU, který má přibližně dvojnásobný účinek než morfium, ještě výrazně zvýšilo.

 

🟥OD OXYCONTINU K HEROINU K FENTANYLU:

 

➡️S tímto lékem se tehdy ve velmi krátkém čase dalo vydělat velmi mnoho peněz – proto podle různých studií došlo také k nevhodnému prodeji v lékárnách a dalších zdravotnických zařízeních. Vzhledem k tomu, že se zdá, že farmaceutická společnost Purdue měla dobré vztahy s vězeňským úřadem pro drogy DEA, existovali vysoce postavení členové agentury, kteří později přešli na vedoucí pozice společnosti.

 

➡️OXYCONTIN tak mohl relativně neomezeně zaplavit státy, během několika let se stal jedním z nejprodávanějších léků proti bolesti v USA. S prodejními čísly se však zvýšil nejen počet závislých, ale i počet úmrtí na drogách. V letech 1996, až 2010 se počet úmrtí na opioidy na předpis zčtyřnásobil. A to nakonec vedlo k politickým opatřením v mnoha státech.

 

➡️Byly přijaty zákony, které ztěžují podmínky pro vydání léku. Porovnání v elektronickém rejstříku by mělo rovněž umožnit rychlejší rozpoznání nápadného chování spotřebitelů. A pak v roce 2010 Purdue kvůli vypršenému patentu také změnil svůj lék, takže čistá účinná látka již nebyla tak snadno extrahována – dříve narkomani často vytrhli látku pro rychlejší a tvrdší kop a vstřikovali nebo kouřili.

 

➡️Počet úmrtí na drogách se v důsledku toho skutečně mírně snížil, ale jen krátce poté explodoval. Protože se stalo přesně to, co se muselo stát, když člověk bez odstavení bere narkomanovi jeho drogy: Přesedlali. OD OXYCONTINU K HEROINU, který je snadno dostupný na černém trhu – jehož katastrofální psychické a fyzické důsledky jsou známy většině lidí.

 

➡️To, co mnozí nevědí, je, že HEROIN JE ČASTO NATAHOVÁN FENTANYLEM – „heroinem smrtelnější bratranec“, jak titulkoval New York Times, v roce 2016. Dnes syntetický opiát dominuje drogové krizi ve Spojených státech. Protože látka, která se také používá v medicíně jako lék proti bolesti, je až 50krát silnější než heroin. Navíc je mnohem levnější a snadněji se obstarává.

 

🟥 „TA VĚC POŽÍRÁ LIDI V PRAVÉM SLOVA SMYSLU.“

 

➡️FENTANYL má extrémní návykový potenciál a silný návykový účinek u spotřebitelů, což znamená, že po krátké době je třeba užívat stále vyšší dávky, aby se dosáhlo požadovaného účinku – euforizujícího a zakalení vědomí. A právě to je nebezpečné, protože i malé množství může vést k zástavě dechu a tím i ke smrti. Mimo jiné, aby se tomu vyhnula a zároveň prodloužila účinek fentanylu, který mění vědomí, se v posledních několika letech stále více přidává do drogy levná látka „xylazin“. A právě tento „tranq“, jak se tomu říká na ulici, proměňuje lidi v opravdové zombie.

 

➡️XYLAZIN je vlastně veterinární lék, který lékaři používají k omráčení velkých volně žijících živočichů, jako jsou žirafy nebo sloni. Podle vědců, včetně úřadujícího ředitele Úřadu pro národní kontrolu drog Rahula Gupty, snižuje dýchání, krevní tlak, tělesnou teplotu a srdeční frekvenci na kritickou úroveň. To jde tak daleko, že při vysokých dávkách se spotřebitelé mohou dostat do stavu podobného kómatu, který lze vidět na ulicích Filadelfie, Chicaga nebo jiných měst po celých Spojených státech. Xylazin je také zodpovědný za to, že tolik těchto lidí sedí na invalidních vozících a má na svém těle velké, hluboké, otevřené rány – které částečně jdou až na kost.

 

➡️Ve vědecké zprávě „XYLAZINE – Medical and Public Health Imperatives“ gupta a jeho kolegové předpokládají, že narušený krevní oběh způsobuje, že přirozené mechanismy regenerace pokožky jsou pozastaveny. Dokonce i nejmenší zranění kůže se mění na rány, které se nehojí a stále se zvětšují. TKÁŇ TOTIŽ ODUMÍRÁ – a to nejen na poraněných místech kůže. Xylazin také vede k takovému zúžení krevních cév, že po krátké době na neporušených místech odumře tkáň. Ranní pošta cituje lékaře z Filadelfie: „Ta věc požírá lidi v pravém slova smyslu.“ A zabijte je: Zatímco v roce 2018 zemřelo na následky „Tranqu“ 260 lidí, v roce 2021 to bylo zhruba 3 500 lidí ročně.

 

➡️Teprve díky xylazinu se fentanyl stává „nejsmrtelnější drogovou hrozbou“, jakou Amerika kdy zažila – jak to vyjádřil Rahul Gupta. A i když na základě znepokojivých čísel a obrázků tomu sotva uvěříte, je to ještě horší. Kromě xylazinu je totiž na americkém trhu s drogami na vzestupu i carfentayl. Lék, který se používá jako „tranq“ k omráčení velkých savců, jako jsou sloni, ale je mnohem smrtelnější, a to i pro „cvičené“ spotřebitele. Podle DEA mohou být už dva miligramy drogy smrtelné, což je hodně, co je vedle penny sotva vidět. Již kontakt s kůží s „carfentanylem“ může skončit smrtí – před tím varovala bavorská policie podle Hamburger Abendblattu již v roce 2018 stráže v celém Německu. A také BKA a Interpol varovaly před látkou, která působí až 10 000krát silněji než morfin a až 5 000krát více než heroin.

 

➡️FENTANYL je na vzestupu i v Německu – to dokazuje únorová studie z Hamburku. Ze vzorků heroinu, které byly testovány v okolí hlavního nádraží, bylo asi 11 procent fentanylu přidáno. Nebezpečí, že by fentanyl, jeho ještě smrtelnější příbuzný carfentanyl a zombie droga xylazin mohly brzy vést i na německých ulicích k apokalyptickým scénám, je tedy zcela reálné – i když jsou opiáty v zemi regulovány mnohem silněji. Počet úmrtí způsobených drogami v Německu roste už několik let – stále více závislých a stále více bezdomovců. Pokud berlín a Hamburk nemají brzy vypadat jako Philadelphia, měli bychom být v Německu zatraceně opatrní – i s legalizací vstupních drog, jako je konopí.

 

https://www.anonymousnews.org/international/menschenfresser-wie-fentanyl-us-grossstaedte-zerstoert/

 

 

📌12.10.2024: „JSOU LIDÉ, KTEŘÍ CHTĚJÍ VRAZIT KLÍN MEZI TÁDŽIKISTÁN A RUSKO, ALE NEUSPĚJÍ

 

🇷🇺🇹🇯 Matwijenko uvedla, že Ruská federace a Tádžikistán budují vztahy na vzájemně výhodném základě a všechny „potíže“, včetně těch s migranty, budou okamžitě vyřešeny. Oslovila také ty, kteří se chtějí Tádžikistán tlačit ke zdi, a řekla jim, že neuspějí. Tyto lidi také obvinila, že pracují proti zájmům Ruska.

👉 https://t.me/c/1586239095/81484

 

 

📌12.10.2024: 🇷🇺🇮🇷 RUSKÝ PREZIDENT PUTIN NA SVÉM PRVNÍM SETKÁNÍ S ÍRÁNSKÝM PREZIDENTEM PEZESHKIANEM:

„Vztahy s Íránem jsou pro Rusko prioritou a rozvíjejí se velmi úspěšně. Naše hodnocení událostí ve světě jsou si často velmi blízká.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81485

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣 12.10.2024: 🟥🔊 KIM DOTCOM: IZRAEL ZAHÁJIL PALBU NA MÍROVÉ SÍLY OSN Z 50 ZEMÍ NA 3 ZÁKLADNÁCH V LIBANONU.

 

➤Jejich úkolem je zabránit eskalaci nepřátelství v Libanonu.

IZRAEL PRÁVĚ VYHLÁSIL VÁLKU CELÉMU SVĚTU.

➤To se stane, když desetiletí nespravedlnosti zůstanou nepotrestány kvůli americkému vetu.

https://t.me/c/1586239095/81486

 

 

📌12.10.2024: 🚨 🇺🇸 🟥🔊PREZIDENT DONALD J. TRUMP: AKTIVACE OPERACE AURORA

 

➡️Všichni nelegální přistěhovalci budou deportováni.

 

https://x.com/Prolotario1/status/1844858829374157010?t=X5ZVf1rpSAkoKiXApHpm6g&s=09

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣 12.10.2024: 🟥🔊PÁ 11. ŘÍJNA 2024 ZKORUMPOVANÁ MEZINÁRODNÍ ADVOKÁTNÍ KOMORA

 

➡️Kdo chrání farmaceutické společnosti?

➡️Kdo chrání zkorumpované politiky?

➡️Kdo chrání technologické giganty?

➡️Kdo chrání ELITY KABALU Deep State v každé zemi na světě?

➡️ODPOVĚĎ: PRÁVNÍCI

 

➡️Tito právníci INTERNATIONAL BAR ASSOCIATION pracují pro zahraniční subjekty Římsko/Vatikánské říše a byli jimi vytvořeni po konzultaci s papežem, královnou a Jindřichem VIII. v 16. století.

 

➡️V roce 1800, US Corp. novou pobočku BAR (British Accredited Registry) a založil ABA (American Bar Association). Obě sdružení jsou řízena zahraničními organizacemi a občanský soudní řád byl sepsán podle starověkých římských zákonů, které platí dodnes, a nikoli pro „My The People“.

 

NEZÁKONNÉ PRAKTIKY VŠECH SOUDCŮ, ADVOKÁTŮ A TĚCH, KTEŘÍ PROSAZUJÍ NEZÁKONNÉ POSTUPY NULITNÍCH ORGÁNŮ.

 

➡️VATIKÁN, KRÁLOVSKÁ KORUNA ANGLIE, USA INC. BUDOU ZATČENY ZA ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI A POTRESTÁNY PODLE VŠECH ZÁKONNÝCH ZÁKONŮ O NÁTLAKU A NEZÁKONNÝCH ČINŮ.

Vojenské soudy mají také plnou pravomoc uvalit vojenské soudy proti zahraničním okupantům a jejich korporačním pravomocem, všem protivníkům a partnerům.

 

➡️VŠECHNY SOUDY JSOU ZKORUMPOVANÉ.

Každá osoba, která je součástí SFA, je cizím subjektem, který porušuje lidská práva. Tito zaměstnanci BAR, společnost, společnosti již dlouho operují pod masivním podvodem, pod záštitou zákona po celém světě a v každé zemi.

 

➡️CHRÁNÍ VOLEBNÍ PODVODY, NEZÁKONNÉ PRAKTIKY POLITIKŮ, KORPORACÍ, TECHNOLOGICKÝCH GIGANTŮ, FARMACEUTICKÝCH SPOLEČNOSTÍ A ELIT, KTERÉ PO CELÉM SVĚTĚ ŘÍDÍ INTERNATIONAL BAR ASSOCIATION.

 

➡️BAR SE CHYSTÁ SVRHNOUT CELOSVĚTOVĚ, MASIVNÍ PODVODY BUDOU BRZY ODHALENY.

 

➡️Nemáte žádnou smlouvu s touto nezákonnou, rozbitou společností a partnery BAR a jejími odpůrci. Nejste majetkem ani subjektem těchto falešných korporací, sdružení a společností spojených s MEZINÁRODNÍ Advokátní asociací a jejími jednáními.

 

➤KDO TVRDÍ, ŽE JSTE VLASTNICTVÍ A KDO TVRDÍ, ŽE MÁ SVOU SMLOUVU NA DOBU VAŠEHO ➤ŽIVOTA, AŤ UŽ OSOBNÍ NEBO FIREMNÍ, VÁS KLAME.

➤TAKOVÁ SMLOUVA NEEXISTUJE!

➤KONEC HRY.

➤SOUDY SE ROZPADOU. Právníci, kteří chrání elitu a zlo, jsou téměř hotovi.

➤ARMÁDA JE JEDINÝ ZPŮSOB.

 

…Q

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻12.10.2024: 🟥🔊POLICIE PROHLEDALA PĚT REGIONÁLNÍCH KANCELÁŘÍ PROMINENTNÍ HUMANITÁRNÍ ORGANIZACE „SAVE THE CHILDREN“ V GUATEMALE – KVŮLI PODEZŘENÍ ZE ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ A OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI❗️❗️❗️

 

➡️Policie v Guatemale v pondělí provedla razii v pěti regionálních pobočkách britské charitativní organizace Save the Children v rámci vyšetřování údajného zneužívání dětí.

 

➡️Prokuratura si v dubnu vyžádala od amerických úřadů informace o údajném zapojení organizace do pašování dětí přes hranice, uvedla místní média.

 

➡️Organizace Save the Children uvedla, že si je vědoma aktivit ve svých kancelářích, a odmítla obvinění státních zástupců.

 

https://legitim.ch/polizei-durchsucht-in-guatemala-fuenf-regionalbueros-der-prominenten-hilfsorganisation-save-the-children-wegen-mutmasslichen-kindesmissbrauchs-kinderhandels/

 

 

📌12.10.2024:👹⚔️ USH 🟥🔊 VOMIT 1992: PAMATUJE SI NĚKDO PREZIDENTA BUSH SR. NEVOLNOST NA JAPONSKÉM PM?

➡️Zřejmě zemřel ten samý den a zprávy hlavního proudu tento příběh vyvrátily.

👉 https://t.me/c/1586239095/81512

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️12.10.2024: 🟥🔊BRUSEL – EVROPSKÝ SOUDNÍ DVŮR (ESD) BUDE PŘÍŠTÍ MĚSÍC PROJEDNÁVAT ŽALOBU ZA ZVEŘEJNĚNÍ SMS ZPRÁV, KTERÉ PŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE URSULA VON DER LEYENOVÁ ODESLALA PŘI JEDNÁNÍ O NÁKUPU VAKCÍN PROTI KORONAVIRU.

👇👇👇👇

➡️Žaloba podaná americkým listem New York Times bude projednána 15. listopadu, uvedla včera mluvčí soudu v Lucembursku.

 

➡️Obě strany by mohly předložit své argumenty na veřejném slyšení, oznámila. Rozhodnutí v případu se očekává až za několik měsíců.

 

➡️V jejím středu jsou zprávy, které si von der Leyenová vyměnila se šéfem americké farmaceutické společnosti Pfizer Albertem Bourlou v době vrcholící pandemie koronaviru, aby zorganizovala nákupy vakcín v EU. V roce 2021 o tom informoval list The New York Times.

 

➡️Obsah SMS zpráv nebyl nikdy zveřejněn.

 

➡️Deník loni zažaloval Evropskou komisi, protože zprávu nezveřejnila navzdory žádosti o svobodu informací.

 

➡️Během pandemie koronaviru zajistila EU vakcíny pro členské státy uprostřed masivní celosvětové poptávky.

 

➡️Evropská komise vybrala jako hlavního dodavatele Biontech/Pfizer. Mnohé aspekty zadávání veřejných zakázek však zůstaly důvěrné, což vedlo k obviněním z nedostatečné transparentnosti.

 

➡️Evropský soudní dvůr ( ESD ) bude příští měsíc jednat o žalobě na zveřejnění sms zpráv, kterou zaslala předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová při jednáních o koupi koronární vakcíny.

 

➡️O žalobě amerického deníku New York Times se bude jednat 15. listopadu, uvedla mluvčí soudu v Lucemburku. Obě strany by mohly předložit své argumenty na veřejném slyšení, oznámila. Rozhodnutí v tomto případě se očekává až za několik měsíců.

➡️V jeho středu jsou zprávy, které si leyenová na vrcholu koronapandemie vyměnila s šéfem americké farmaceutické společnosti Pfizer, Albertem Bourlou, aby zorganizovala nákup vakcín z EU. Deník New York Times o tom informoval v roce 2021.

 

➡️Obsah SMS zpráv nebyl nikdy zveřejněn. Loni zažaloval Evropskou komisi za to, že nezveřejnila zprávy navzdory žádosti o svobodu informací.

 

➡️Během koronapandemie, uprostřed obrovské celosvětové poptávky, EU zajistila očkovací látky pro členské státy. Jako hlavního dodavatele zvolila Evropská komise Biontech/Pfizer.

 

➡️Mnohé aspekty zadávání veřejných zakázek však byly považovány za důvěrné, což vedlo k obvinění mající za následek nedostatečnou transparentnost. © afp/aerzteblatt.de

 

https://archive.ph/uNBJQ

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️12.10.2024: 🟥🔊PŘÍSADA VAKCÍN NIČÍ MOZKOVÉ BUŇKY

HLAVNÍ PŘÍČINOU MŮŽE BÝT HYDROXID HLINITÝ

 

➤ALS

➤Parkinson

➤Alzheimer

➤Demence

 

➡️Studie publikované v roce 2009 vancouverským neurologem Chrisem Shawem naznačují přímou souvislost mezi hydroxidem hlinitým ve vakcínách a příznaky Parkinsonovy choroby, ALS a Alzheimerovy choroby.

 

➡️Aditivum je součástí VŠECH očkování již více než 80 let!

 

➡️Hliník nebo jeho sloučeniny nemají v lidském těle ŽÁDNOU funkci. Jsou považovány za jedovaté a jen stěží je lze z těla vyloučit.

 

➡️Během války v Zálivu byli údajně všichni američtí vojáci očkováni proti antraxu. U mnoha se následně rozvinul syndrom války v Zálivu, jehož příznaky jsou k nerozeznání od příznaků ALS, kromě toho, že vojáci byli mladší.

 

➡️U studovaných myší byly nervové buňky v oblasti mozku zodpovědné za koordinaci pohybu mrtvé.

 

➡️NAVZDORY TÉTO STUDII JSOU SLOUČENINY HLINÍKU STÁLE OBSAŽENY VE VŠECH VAKCÍNÁCH JIŽ 15 LET❗️❗️❗️

https://t.me/c/1586239095/81516

 

 

📌12.10.2024:🟥🔊VŠECHNA VOZIDLA NA TĚCHTO FOTOGRAFIÍCH JSOU ELEKTRICKÁ.

 

🔊Pracovní vozíky, autobusy, náklaďáky a samozřejmě auta.

🔊Všechny tyto fotografie jsou také staré více než 100 let.

🔊Říkají, že jim chyběla kapacita, nebyly tak populární jako plynové motory, ale byly to výmluvy, aby zakryly převzetí naší bezplatné elektrické soustavy?

🔊Elektromobily nabíjené neomezenou dodávkou elektřiny z výše uvedeného éteru.

🔊Dnes utrácíme tisíce dolarů ročně za benzín, abychom nakrmili kapsy parazitů.

🔊Zatímco všechno běží na ropě, včetně našich nekonečných válek, které živí naši závislost na ropě.

🔊Ve starověkém světě byla technologie určena pro blaho všech, a nejen pro obohacení několika…

https://t.me/c/1586239095/81518

https://t.me/c/1586239095/81519

https://t.me/c/1586239095/81520

https://t.me/c/1586239095/81521

https://t.me/c/1586239095/81522

https://t.me/c/1586239095/81523

https://t.me/c/1586239095/81524

https://t.me/c/1586239095/81525

https://t.me/c/1586239095/81526

https://t.me/c/1586239095/81527

 

MINULOST JE PLNÁ ÚŽASNÝCH VYNÁLEZŮ, KTERÉ VĚTŠINA NIKDY NEVIDĚLA.

 

Skutečný zlatý věk inovací a jedinečných nápadů, který se zdá být vzdálen od domácích krabic a nevýrazných, bezbarvých designů. Monowheel z 60. až 30. let 20. století to dává jasně najevo. Ať už to bylo vozidlo poháněné pedály, plynové, elektrické, vzduchové atd., existovalo mnoho verzí a designů tohoto úžasného, ​​ale jednoduchého vozidla.

👉 https://t.me/c/1586239095/81529

 

⬛️ PRO KOHO BYLY TYTO DVEŘE VE VATIKÁNU SKUTEČNĚ VYROBENY???

👉 https://t.me/c/1586239095/81530

 

ATLAS Z ROKU 1961….PLOCHA ZEME

👉 https://t.me/c/1586239095/81533

 

Vše je o úhlu pohledu…..

👉 https://t.me/c/1586239095/81534

 

NEJLEPŠÍ DŮKAZ, ŽE ZEMĚ JE PLACATÁ

👉 https://t.me/c/1586239095/81537

👉 https://t.me/c/1586239095/81541

👉 https://t.me/c/1586239095/81543

 

ÚRYVEK Z ROZHOVORU S BILLEM KAYSINGEM, AUTOREM KNIHY „NIKDY JSME NEBYLI NA MĚSÍCI“/

„We never went to the moon“ v roce 1976, omlouvám se za kvalitu kazety… ale už je stará… Ale poselství je dostatečně jasné, aby pochopil každý.

👉 https://t.me/c/1586239095/81536

NASA, ISS STANICE JE FAKE 😁😁😁

👉 https://t.me/c/1586239095/81531

 

NASA ZNÁ PRAVDU….🐍

👉 https://t.me/c/1586239095/81538

 

ODTAJNĚNÉ DOKUMENTY AMERICKÉ ARMÁDY A NASA

👉 https://t.me/c/1586239095/81539

 

👹🏴‍☠️⬛️SVOBODNÍ ZEDNÁŘI ZNAJÍ PRAVDU A UŽ VELMI DLOUHO

👉 https://t.me/c/1586239095/81540

 

 

📌12.10.2024: ⬛️ OTÁZKA JE NAPSÁNA NA FOTCE…. Jak se jim podařilo umístit kámen, který váží 80 tun na vrchol tohoto 216 stop vysokého chrámu a který pochází z doby před 1000 lety… protože zbrojní jeřáby v té době neexistovaly

👉 https://t.me/c/1586239095/81528

 

 

📌12.10.2024: ⚡️TELEGRAM ZAČAL UZAVÍRAT KOMENTÁŘE K NĚKTERÝM VEŘEJNÝM PŘÍSPĚVKŮM V KANÁLECH.

Jde o příspěvky, které vyvolávají nejkontroverznější diskuse. Jeden z bloggerů si nedávno stěžoval, že byly zbourány komentáře pod příspěvky o čtyřkoalici, Židech a Čečencích.

 

Objevují se také zprávy o násilném uzavírání komentářů u řady zpravodajských kanálů telegramu.

 

Telegram oficiálně neoznámil nová opatření k moderování komentářů. Zároveň Telegram nedávno rozšířil možnosti stížností na příspěvky.

 

Zakladatel messengeru Pavel Durov slíbil, že přístupy k moderování změní.

Na sociálních sítích se spekuluje, že Telegram testuje přísnější moderování obsahu po Durovově zatčení v Paříži.

https://t.me/to_je_nas_svet/29910

 

 

📌🔝🔝🔝12.10.2024, eREPORT: 👹⚔️ 🟥🔊PROGRESÍVCI PODALI NÁVRH NOVELY ZÁKONA O RODINE, CHCÚ ZMENY PRI UZATVÁRANÍ MANŽELSTVA:

 

➡️Návrhom by sa podľa Progresívneho Slovenska rozšírilo portfólio služieb verejnej správy pre občanov, ktorí by mohli uzavrieť manželstvo v územnom obvode matričného úradu.

 

➡️Skupina poslancov Národnej rady (NR) SR za opozičné PS navrhuje, aby sa manželstvo dalo uzavrieť aj pred orgánom obce alebo mestskej časti, ktorá nevedie matriku, a teda nie je matričným úradom. Podali preto do parlamentu návrh novely zákona o rodine, ktorou by sa menil aj zákon o matrikách.

 

🟥LIBERALIZÁCIA:

 

➡️ „V súčasnosti orgán obce alebo mestskej časti (starosta, starostka), ktorá patrí do územného obvodu matričného úradu, ale nevedie matričný úrad, nemôže uzatvárať manželstvo. To znamená, že snúbenci si nemôžu vybrať, či uzavrú manželstvo pred starostom/starostkou obce, v ktorej žijú,“ uviedli poslanci v dôvodovej správe návrhu.

 

➡️Vyhlásenie o uzavretí manželstva by podľa novely urobili snúbenci pred príslušným orgánom, ktorým je starosta alebo primátor, alebo poverený poslanec obecného zastupiteľstva alebo mestského zastupiteľstva. Manželstvo by sa v tomto prípade uzatváralo na obecnom úrade alebo na ktoromkoľvek inom vhodnom mieste. Obdobne ako pri uzavretí manželstva pred orgánom cirkvi, by bol príslušný orgán, pred ktorým bolo manželstvo uzavreté, povinný do troch pracovných dní doručiť zápisnicu o uzavretí manželstva matričnému úradu, v ktorého obvode bolo manželstvo uzavreté.

 

https://ereport.sk/progresivci-podali-navrh-novely-zakona-o-rodine/

 

 

📌12.10.2024: 🤡 🟥🔊VEDOUCÍ KANCELÁŘE PREZIDENTA UKRAJINY JERMAK VYSVĚTLIL, ŽE  ZELENSKYJ ZAKÁZAL VYJEDNÁVÁNÍ POUZE S PUTINEM, ALE S DALŠÍMI PŘEDSTAVITELI RUSKA JE TO PRÝ MOŽNÉ: 😂

– Od chvíle, kdy prezident schválil rozhodnutí Národní bezpečnostní rady Ukrajiny o nemožnosti jednání s ruskou stranou uběhly dva roky. Jak nyní vidíte jejich možnou účast na mírovém summitu?

– Za prvé, toto rozhodnutí se týká nemožnosti vyjednávat s Putinem. Co se týče případné účasti ruských představitelů, naše stanovisko zůstává nezměněno: až bude plán připraven, na druhém summitu nevylučujeme možnost přítomnosti zástupců Ruské federace, kterým může být tento plán předložen.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29912

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:🟥🔊MICHAEL SVATOŠ: ŠOK! ROZPOČET CHUDÉHO PORTUGALSKA ZVEŘEJNĚN❗️❗️❗️

🟥FIALA MŮŽE JÍT SPÁCHAT POLITICKÉ HARAKIRI❗️❗️❗️

 

➡️Michael Svatoš: Šok❗️❗️❗️ Rozpočet chudého Portugalska zveřejněn❗️❗️❗️

➡️Fiala může jít spáchat politické harakiri❗️❗️❗️

➡️Portugalsko staví 20 nemocnic, desetitisíce bytů, rozšiřuje kapacity vysokoškolských kolejí o 13 300 lůžek, kapacity technických vysokých a středních škol o další desetitisíce studijních míst, snižuje lidem daně, a mladým lidem ruší daně úplně! Přesto je jeho rozpočet v obrovském přebytku❗️❗️❗️

➡️Kde na to chudí Portugalci berou a kam nechává Stanjura mizet české miliardy❓❓❓

 

➡️V dnešní analýze provedeme šokující srovnání státních rozpočtů ČR a Portugalska na rok 2025, aby bylo všem už konečně jasné, co je Fiala za politického břídila a neschopného premiéra:

 

🟥A ZAČNEME PĚKNĚ ZHUSTA❗️❗️❗️

 

➡️Portugalsko odpouští 400 tisícům mladých lidí placení daní! Portugalský vládní program IRS Jovem odpouští od příštího roku všem mladým lidem první rok po nástupu do zaměstnání placení daní, a po dobu dalších 9 let dostanou daňovou slevu❗️❗️❗️

 

➡️Mladí v Portugalsku nevolí fialově, a tak se budou mít lépe, jak jim včera oznámil tamní ministr financí Joaquim Miranda Sarmento.

 

➡️I starší Portugalci mohli mít ze včerejšího vystoupení svého ministra financí radost. Portugalsku se ekonomicky daří, ekonomika roste +1.8% letos, +2.5% příští rok, státní rozpočet je a bude v přebytku +0,4% letos a +0.3% příští rok, státní dluh se splácí, a tak se daně všem lidem budou snižovat. (Jak konkrétně najdete podle příjmů zde.)

 

🟥JEDNÍM ZE ZPŮSOBŮ, JAK PORTUGALSKO SNIŽUJE DANĚ, KTERÝ BUDE ASI ČECHY ZAJÍMAT, JE SNÍŽENÍ DANĚ ZE STRAVENKY NA OBĚD.

 

➡️Zatím, co Fiala po nástupu do funkce Čechům stravenky zdanil, a dnes z nich platí daně od 116 CZK za lístek, v Portugalsku včera posunuli zdanění stravenky ze 6 EUR na 9 EUR, a v případě platby za oběd kartou na 10.2 EUR. Každý veřejný zaměstnanec v Portugalsku navíc musí dostat stravenku 6 EUR/150 CZK za každou směnu.

 

➡️TO JE ZÁKONNÝ NÁROKDále vláda osvobodila mladé lidi od platby daně z nabytí první nemovitosti a z placení poplatků za její převod do jejich vlastnictví, (daň IMT a kolek, podrobně zde).

 

🟥A TO HLAVNÍ TEPRVE PŘIJDE.

 

🟥PORTUGALSKO V ROZPOČTU NA ROK 2025 OZNÁMILO:

 

➡️ (1) že postaví 20 (!) nových nemocnic a klinik, aby zlepšilo dostupnost zdravotní péče.  (Rozpočet Portugalska Str. 43) Ve stejné době v ČR vláda plánuje zrušení špatných nemocnic, a vůdce VZP Kabátek dosazený do funkce parlamentními politiky otevřeně hovoří, že nemá smysl mít nemocnici za každým rohem! V malých českých městech se už nemocnice začaly zavírat.

 

➡️ (2) že postaví 10 000 státních bytů pro mladé a sociálně slabé (!) a 1000 pro invalidy (str.43), bude spolufinancovat družstevní výstavbu 26 000 bytů (!), a pro stavbu 33 000 dalších bytů, jsou už na příští rok zajištěny finance (!) (viz str.59), na tyto stavby dostalo Portugalsko z Bruselu 790 milionů EUR a přidá k nim 2 miliardy ze svého rozpočtu (viz str.59), celkem tedy Portugalsko podpoří bytovou výstavbu částkou 70 miliard, ve stejné době, kdy Fiala slíbil Bartošovi, těsně před vyhazovem, jen 8 miliard CZK (!) Podle portugalského rozpočtu se od příštího roku má začít financovat stavba 58 993 bytů, které jsou už připravené ke stavbě, za celkem 29 miliard CZK. Portugalská vláda totiž už jejich stavbu schválila na zasedáních v březnu, červenci a v září letošního roku. (Viz Str. 295) Nejde tedy jen o nějaký ústní slib na poslední chvíli, jako u Fialy s Bartošem.

 

➡️ (3) že postaví vysokoškolské koleje se 13 300 lůžky, že vytvoří 10 000 vysokoškolských míst pro studium přírodovědeckých, strojírenských, technologických a matematických oborů. Rekonstrukcí, nebo výstavou vytvoří 22 000 nových míst pro profesionální a technickou výuku středoškolských studentů nebo učňů. (!) Ve stejné době v ČR už několik let není dostatek studijních míst (Zdroj 2024Zdroj 2023Zdroj 2020)

 

➡️ (4) Děsivé je srovnání výdajů v kapitole Věda-Výzkum-Inovace (Ciência e Inovação). Portugalci vydají z rozpočtu 3.841 miliardy EUR, (98 miliard CZK), včetně příspěvku EU, (viz. strana 282), kdežto profesor Fiala jen 51.6 miliard CZK včetně příspěvku z EU, a ještě se tím chlubí!

 

➡️ (5) Odpověď na otázku, kde Portugalsko bere potřebné miliardy na své investice do bydlení, školství a zdravotnictví, ačkoli je jeho rozpočet v přebytku, je složitá, jisté však je, jak přiznal portugalský premiér, že země bude dávat na zbrojení 2% HDP, jak v ČR dává Fiala, až v roce 2029. A nyní tak na vojenských výdajích pod 2% HDP, (viz str. 249), šetří necelé 2 miliardy EUR ročně, (50 miliard CZK) ročně oproti výdajům ČR. Fiala v roce 2025 plánuje vydat na zbrojení 2% HDP, 153 miliard CZK. Mohl by tak ušetřit 75 miliard ročně, kdyby se choval jako Portugalsko, a vydával jen jako Portugalci 3.065 miliardy EUR, (78 miliard CZK), viz Str. 254. I tak by ovšem český rozpočet na příští rok dosahoval deficitu – 155 miliard, takže problém bude značně hlubší.

 

➡️ (6) Otázky vyvolává také značný nepoměr, mezi rozpočtovými investicemi Portugalska do rozvoje svého zdravotnictví = 16.8 miliardy EUR, (428 miliard CZK), když ve stejné době je rozpočet Českého ministerstva zdravotnictví jen 17 miliard CZKProtože Portugalská vláda se právě výší těchto investic do zdravotnictví mimořádně chlubila, je zřejmé, že opravdu investují, viz stavba nemocnic a zvyšování počtů míst pro studenty lékařství a dalších zdravotnických oborů. (Zdroj z rozpočtu, kapitola Saúde PO-11 str. 291).

 

➡️Zdá se tak být jasné, že by nebylo od věci, po 559 letech od velkého poselství z Čech do Portugalska vedeného tenkrát Jaroslavem Lvem z Rožmitálu, zase na tehdejší “konec světa” nějakou tu diplomatickou výpravu poslat, aby zjistila, jak to ti Portugalci teď dělají, že jsou ve státním rozpočtovém hospodářství tak daleko před Fialou a jeho rádci.

 

🟥ANALÝZA JE POKRAČOVÁNÍM MAP 2111:

 

➡️Ta byla aktualizována o nové údaje publikované včera portugalskou vládou, ze kterých vyplývá, že náklady na provoz, ne na platy, jsou mezi kanceláří Portugalského i Českého prezidenta srovnatelné.

 

➡️Je sobota 12. října 03.09 ráno. Mějte se. Naše analýzy čte odhadem nejméně 10 tisíc lidí denně. Kdyby každý přispěl desetikorunou měsíčně, nebyly by starosti. Protože tomu tak není, a doba je zlá, o to víc děkuji od srdce čtenářům, kdo nás i v dnešní těžké době podporují, aby naše analýzy mohly i nadále pokračovat! Mail na mne kpv0249@gmail.com.

 

https://volnyblog.news/michael-svatos-sok-rozpocet-chudeho-portugalska-zverejnen-fiala-muze-jit-spachat-politicke-harakiri/

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻12.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🟥🔊 RODIČE VE ŠKOLÁCH NECHTĚJÍ LGBT A GENDEROVOU PROPAGANDU! ŽÁDAJÍ O VYJMUTÍ DĚTÍ Z VÝUKY:

 

➡️Rodiče odmítají genderovou ideologii ve školách. Nechtějí, aby jejich děti byly ve školách masírovány agendami popírajícími biologická fakta. Vycházejí z toho, že výchova v těchto otázkách má být plně v jejich rukách. Rodič je zodpovědný za zdravý, rozumový, tělesný, citový a mravní vývoj svého dítěte. Tato zodpovědnost je nepřenositelná, tj. nemůže být přenesena na školu. Tohoto práva a zodpovědnosti může zbavit pouze soud.

 

🟥VYMÝVÁNÍ MOZKŮ DO ŠKOL NEPATŘÍ:

 

➡️Začátek školního roku přinesl žádosti od rodičů, v nichž žádají učitele a ředitele, aby omluvili jejich děti z hodin, kde by výuka obsahovala genderová či LGBT+ témata nebo popírala biologická fakta. Některé z těchto žádostí byly úspěšné, což zaregistroval i mainstream, například odporně manipulativní článek na iDnes spojuje přirozený odpor rodičů proti indoktrinaci jejich dětí LGBT ideologií na školách s ruskými dezinformacemi. Ne, nejde o žádné „podlehnutí dezinformacím“ ani žádný „boj proti menšinám“, jak se snaží naznačit.

 

➡️Pokud i vy nechcete, aby vaše ratolesti byly vystavovány LGBT indoktrinaci, tak si stáhněte z webu předmětný dokument, doplňte jej o osobní údaje vašich dětí a doručte řediteli či ředitelce příslušného vzdělávacího ústavu.

 

🟥ŽÁDOST O VYJMUTÍ Z VÝUKY
TÝKAJÍCÍ SE LGBTQ+, GENDEROVÝCH IDEOLOGIÍ A PŘIDRUŽENÝCH TÉMAT

Já, _____________________________________
nar.: ________________,
tel: ___________________,
e-mail:______________________,
jakožto rodič a zákonný zástupce mé/mého nezletilého dcery/syna
jméno příjmení dítěte: ____________________________________
nar.: ________________,

tímto využívám svého zákonného práva vyplývajícího ze zákona č. 2/1993 listina základních práv a svobod čl. 32, zákona č.89/2012 Sb. Občanský zákoník, § 856, § 857, § 858 a zákona č. 561/2004 Sb. školský zákon §21 odst. 1 písm. b) e) v souladu s odst.2, na informace o výukových metodách, tématech, materiálech a osobách, které na mé dítě při výuce působí a jakým způsobem tak činí.

 

V návaznosti na výše uvedené Vás oficiálně žádám o vyjmutí mého syna/dcery z jakékoli výuky či ovlivňování týkajícího se oblasti LGBTQ+, genderových ideologií a podobných témat, ať jsou předávána jakoukoli formou (hra, film, přednáška, čtení knih, divadlo atp.).

 

Velmi si vážím Vaší pedagogické práce, kterou vnímám jako poslání. Věřím zároveň, že budete plně respektovat mé rozhodnutí, které vychází nejen ze zdravého rozumu, ale i z randomizovaných vědeckých studií o škodlivosti „výuky“ a popularizace výše uvedených témat. Toto záměrné ovlivňování dětí na základě „společenské poptávky“ a lobbingu zájmových skupin často vede k nevratným fyziologickým i psychickým poškozením dítěte. Jako milující rodič jsem vázán zákonnou povinností zasáhnout a hájit tak zdravý vývoj svého dítěte.

 

Předem děkuji, že mé rozhodnutí budete plně akceptovat a nedojde tak k případnému sporu ve výše uvedených zákonných právech.

 

➡️Ke stažení v PDF zpracované od strany PRO zde.

 

🟥ŽÁDOST ZÁKONNÉHO ZÁSTUPCE O ZVÝŠENOU CITLIVOST TÝKAJÍCÍ SE GENDEROVÉ IDEOLOGIE A LGBT+ TÉMAT V RÁMCI VÝUKY NA ZŠ / SŠ A PŘÍPADNÉ VYJMUTÍ DÍTĚTE Z VÝUKY, KTERÁ GENDEROVOU IDEOLOGII A LGBT+ TÉMATA OBSAHUJE.

[ke stažení zde]

 

➡️Jasně, není to reprezentativní průzkum. Ale výsledek 90:10 v anketě na iDNES.cz už výpovědní hodnotu má skutečně velkou. Rodiče zkrátka nechtějí ideologizaci českého školství. Potvrzuje se tak výsledek veřejné konzultace k návrhu nových Rámcových vzdělávacích programů, o jejíž výsledcích jsme vám už psali. Politici by tomu měli věnovat velkou pozornost!

 

https://volnyblog.news/rodice-ve-skolach-nechteji-lgbt-a-genderovou-propagandu-zadaji-o-vyjmuti-deti-z-vyuky/

 

 

📌12.10.2024, 11:31: APPLE OTEVÍRÁ NEJVĚTŠÍ LABORATOŘ MIMO USA V ČÍNĚ:

 

Společnost Apple otevřela svou největší výzkumnou laboratoř mimo USA v Šen-čenu v jižní Číně, aby mohla lépe konkurovat místním výrobcům chytrých telefonů. Informuje o tom web MacRumors.

 

Nové výzkumné a vývojové centrum o rozloze 20 000 metrů čtverečních bude výzkumným a vývojovým centrem společnosti Apple v oblasti Greater Bay Area. Plánuje se, že v něm bude pracovat více než tisíc místních a zahraničních specialistů.

 

Podle publikace bylo otevření laboratoře v Číně pro Apple vynuceným krokem na pozadí rostoucí konkurence čínských výrobců, především Huawei.

 

Dříve Apple prohlásil 12 modelů počítačů Mac za zastaralé. Nejnovějším Macem na tomto seznamu je 13palcový MacBook Pro, který se začal prodávat v roce 2018.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4181987

 

 

📌12.10.2024, 12:14: TIKTOK NAHRADIL STOVKY ZAMĚSTNANCŮ UMĚLOU INTELIGENCÍ:

 

Videoslužba TikTok (vlastněná čínskou společností ByteDance) propustila stovky moderátorů obsahu po celém světě v souvislosti se zlepšováním technologií umělé inteligence. Píše o tom agentura Reuters s odvoláním na své vlastní zdroje.

 

V Malajsii přišlo o práci více než 700 lidí a nahradila je umělá inteligence. Společnost potvrdila hromadné propouštění, což naznačuje, že propouštění se dotklo méně než 500 pracovníků. Byli o tom informováni pracovní poštou 9. října.

 

Podle agentury plánuje TikTok v listopadu snížit počet zaměstnanců ještě více.

 

Nyní má TikTok personál asi 110 tisíc lidí, kteří pracují ve 20 městech po celém světě. Společnost uvádí, že přibližně 80 % obsahu, který porušuje pravidla webu, je automaticky odstraněno.

 

Dříve TikTok umožňoval některým uživatelům nahrávat na platformu videa až do 60 minut. Dříve služba umožňovala tvůrcům zveřejňovat pouze 60sekundová videa, poté byl limit zvýšen na 10 minut pro všechny a až na 15 minut pro některé uživatele.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4181988

 

 

📌12.10.2024, 12:06: JAPONSKÝ PREMIÉR ISHIBA VZPOMÍNAL NA ŠOK Z JADERNÉHO BOMBARDOVÁNÍ, KDYŽ BYL ŽÁKEM ŠESTÉ TŘÍDY:

 

Japonský premiér Šigeru Išiba během debaty mezi šéfy politických stran řekl, že Spojené státy zasáhly Hirošimu a Nagasaki atomovými bombami. Předvolební debaty vysílala televize NHK.

 

„Nikdy nezapomenu na šok, který jsem zažil, když jsem byl v šesté třídě základní školy, KDYŽ JSEM VIDĚL ZÁBĚRY NÁSLEDKŮ ATOMOVÉ BOMBY, KTEROU SPOJENÉ STÁTY SVRHLY NA HIROŠIMU,“ řekl Ishiba.

 

Premiér poznamenal, že by rád vybudoval svět bez jaderných zbraní. Během otázky týkající se jaderného odstrašování a myšlenky společného použití takových zbraní Ishiba objasnil, že kombinace odstrašení a odmítnutí jaderných zbraní vyžaduje reflexi a diskusi.

 

V SRPNU 1945 PROVEDLI PILOTI ZE SPOJENÝCH STÁTŮ ATOMOVÉ BOMBARDOVÁNÍ JAPONSKÝCH MĚST HIROŠIMA A NAGASAKI❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

NÁSLEDKY ÚDERŮ BYLY SMRTÍ 140 TISÍC LIDÍ V HIROŠIMĚ A 74 TISÍC V NAGASAKI. VĚTŠINA Z NICH BYLI CIVILISTÉ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

Každý rok 6. a 9. srpna se v těchto městech konají „mírové obřady“. Během této události japonští politici obvykle neuvádějí, že ATOMOVÉ BOMBY BYLY SVRŽENY SPOJENÝMI STÁTY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️👋

 

https://www.vesti.ru/article/4181955

 

 

📌12.10.2024, 11:27: MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ZVAŽUJE ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLU OSOBÁM MLADŠÍM 21 LET:

 

Ministerstvo zdravotnictví Ruska se zabývá otázkou možného zvýšení věkové hranice pro prodej alkoholu. Ministerstvo zaslalo tuto odpověď na výzvu poslance Státní dumy sultána Chamzajeva.

 

Náměstek se obrátil na ministerstvo s návrhem, aby byl povolen prodej alkoholu pouze osobám starším 21 let.

 

„Ministerstvo zdravotnictví Ruska vypracovalo návrh akčního plánu pro implementaci Koncepce snižování spotřeby alkoholu v Ruské federaci,“ uvedlo ministerstvo zdravotnictví v odpovědi, kterou má k dispozici RIA Novosti.

 

Plán také zahrnuje vypracování možnosti zvýšení minimálního věku pro prodej alkoholu, upřesnilo ministerstvo.

 

Chamzajev také navrhl administrativně trestat rodiče, jejichž děti pijí alkohol.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181916

 

 

📌12.10.2024, 11:27, NBS: IZRAEL SE OMEZÍ NA ÚTOK NA ÍRÁNSKOU VOJENSKOU A ENERGETICKOU INFRASTRUKTURU:

 

Izraelské obranné síly mohou provést odvetu proti Íránu již 12. října. Podle NBS News IDF pravděpodobně zaútočí na vojenská a energetická zařízení Islámské republiky.

 

„Je nepravděpodobné, že by íránští představitelé nebo jaderná zařízení byli v hledáčku obranných sil,“ uvedl autor publikace s odvoláním na americké představitele.

 

Partneři kanálu tvrdí, že Izrael ještě neučinil konečné rozhodnutí o odvetném úderu. Situace v regionu se nadále vyhrocuje.

 

Teherán vyzval arabské země v regionu, aby se od Tel Avivu distancovaly.

 

https://www.vesti.ru/article/4181986

 

 

📌12.10.2024, 14:08, TUSK: POLSKO NEHODLÁ DODRŽOVAT MIGRAČNÍ PAKT EU:

 

Varšava se nikdy nepodřídí diktátu Bruselu v oblasti migrační politiky. Prohlásil to polský premiér Donald Tusk.

 

Slíbil, že obnoví kontrolu nad hranicemi, ochrání společnost a republiku před nelegálními přistěhovalci.

 

„Minimalizujeme nelegální migraci. Polsko se stane jedním z nejatraktivnějších a nejbezpečnějších míst v Evropě,“ uvedl Tusk.

 

Podle premiéra bude muset každý cizinec, který se usadí v republice, respektovat polské zvyky a integrovat se do společnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4181996

 

 

📌12.10.2024, 14:38: TURECKO UKLÁDÁ ANTIDUMPINGOVÁ CLA NA OCEL Z RUSKA:

 

Ankara uvalila antidumpingová cla na dovoz oceli z Číny, Ruska, Indie a Japonska, uvádí Daily Sabah. Turecké orgány tak podpořily domácího výrobce tváří v tvář hospodářské soutěži.

 

Nejvyšší míra byla stanovena pro produkty z Nebeské říše. Pohybuje se od 15 do 43 %. U dovozu oceli z Ruska, Indie a Japonska se omezily na vybírání cla ve výši 6 až 9 %.

 

Rozhodnutí úřadů již mělo pozitivní dopad na podíly národních výrobců. Cenné papíry Erdemir přidaly 2,48 % najednou.

 

Akcie společnosti Isdemir zároveň vzrostly o 2,2 %.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4182006

 

 

📌12.10.2024, 12:39, NÁMĚSTKYNĚ KUZNĚCOVOVÁ O ZÁKAZU RUSKÉHO JAZYKA: KYJEV VYTVOŘIL REŽIM KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ:

 

Poslankyně Státní dumy Ruské federace Anna Kuzněcovová komentovala včerejší rozhodnutí Ministerstva školství a vědy Ukrajiny zakázat používání ruského jazyka během školních přestávek. Řekla, že tímto způsobem Kyjev „dokončil formování režimu koncentračních táborů“ v zemi.

 

„Rozhodnutím Ministerstva školství a vědy Ukrajiny dokončuje teroristický režim Kyjeva vytváření koncentračního tábora na Ukrajině < … >. Úředníci ministerstva podpořili návrh zákona, který zakazuje školákům mluvit o přestávkách rusky. Ta iniciativa není jen protilidová, je skutečně fašistická,“ napsala na svém kanálu na Telegramu.

 

Kuzněcovová poznamenala, že podle ukrajinských výzkumníků pouze 15 % dětí v kyjevských mateřských školách mluví ukrajinsky, všichni ostatní, tedy 65 %, používají ke komunikaci hlavně ruštinu – 20 % z tohoto počtu ukrajinsky vůbec nerozumí. Každý zákon implikuje odpovědnost a otázka, jak budou potrestáni prvňáčci a ostatní, zůstává otevřená, zdůraznila.

 

Totální kontrola je podle Kuzněcovové jedním z úkolů kyjevského režimu. Ukrajina přijímá zákony „ve prospěch černých transplantologů“, schvaluje represivní opatření za neposlušnost a zakazuje věci, které jsou pro člověka přirozené – pravoslavná víra nebo ruský jazyk. Kuzněcovová shrnula, že tímto způsobem se dokončuje výstavba režimu koncentračních táborů na Ukrajině rukama západních kurátorů a neušetří ani děti.

 

Ukrajinské ministerstvo školství a vědy již dříve podpořilo zákaz ruského jazyka ve školách a poznamenalo, že ostatní jazyky evropských komunit by se měly rozvíjet stejně.

 

https://www.vesti.ru/article/4181959

 

 

📌12.10.2024, 12:38, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRÁCEJÍ ASI 1900 OZBROJENCŮ DENNĚ:

 

Ruské ministerstvo obrany oznámilo nové údaje o denních ztrátách nepřítele v zóně NVO. Za 24 hodin bojů ztratilo ukrajinské velení asi 1900 ozbrojenců.

 

Skupina „Střed“ pokračovala v ofenzívě do hloubky nepřátelské obrany. V oblasti své odpovědnosti ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 490 ozbrojenců. „Jižní“ skupina vojsk připravila nepřítele o 640 sušniků a také zničila švédská samohybná děla. V zóně odpovědnosti „Západu“ bylo možné „dvě stě“ a „tři sta“ 465 ozbrojenců, „Sever“ – 110, „Východ“ – 140, „Dněpr“ – 70.

 

Kromě toho ruská armáda zničila nepřátelský muniční sklad a 11 automobilů, sestřelila 11 granátů HIMARS a 125 UAV ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve informovalo o zachycení 47 ukrajinských dronů, které se pokusily zaútočit na objekty na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4181960

 

 

📌12.10.2024, 12:50, NYT: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYTVOŘILY „DRAČÍ DRONY“, KTERÉ SYPOU ROZŽHAVENÝ KOV NA POZICE RUSKÉ FEDERACE:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) modernizovaly své drony a vybavily je zařízením schopným házet rozžhavený kov.

Píše o tom New York Times. Takzvané „dračí drony“ během útoku jsou schopny vrhat kov s teplotou přes dva tisíce stupňů.

 

Uvádí se, že roztavenou směs, skládající se z hliníku a oxidu železa, je téměř nemožné uhasit.

 

Podle tohoto zdroje je tento typ zbraně zakázán Úmluvou OSN. Kyjevský režim přitom opakovaně použil „dračí drony“ proti ruským vojákům.

 

Připomeňme, že v září vyšlo najevo, že Pentagon doporučil Bílému domu, aby začal dodávat Kyjevu fosforové bomby, proti čemuž se staví i aktivisté za lidská práva. Takové skořápky zanechávají vážné smrtelné popáleniny a toxický kouř poškozuje plíce a oči.

 

https://www.vesti.ru/article/4181962

 

 

📌12.10.2024, 14:10: HIZBALLÁH ZAHÁJIL RAKETOVÝ ÚTOK NA VELITELSTVÍ IDF V SEVERNÍM IZRAELI:

 

Šíitské hnutí Hizballáh zahájilo raketový útok na velitelství izraelské armády (IDF), které se nachází ve městě Safed na severu země. Informoval o tom libanonský televizní kanál Al-Mayadeen.

 

Safed se nachází asi 20 kilometrů od libanonských hranic. Podle tohoto kanálu je z tohoto velitelství řízeno velení izraelských jednotek umístěných v severní části země.

 

Izraelská strana se ke zprávám o raketovém útoku na Safed zatím nevyjádřila.

 

Připomeňme, že 27. září byl v důsledku leteckého úderu izraelské armády na Bejrút zabit generální tajemník Hizballáhu Hassan Nasralláh.

 

https://www.vesti.ru/article/4181995

 

📌12.10.2024, 16:19: VÝBUCH PLYNONÁDRŽE V GROZNÉM SI VYŽÁDAL ŽIVOTY ČTYŘ LIDÍ:

 

Čtyři lidé zemřeli v Grozném v důsledku výbuchu na čerpací stanici. Hašení požáru na čerpací stanici pokračuje, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace.

 

Podle očitých svědků výbuch odhodil tank do nejbližších obytných budov. Poškozen byl roh jedné budovy.

 

Na třídě Muhammada Aliho explodovala plynová nádrž, po které začal hořet. Nedaleko od místa incidentu se nachází vzdělávací instituce.

 

Čerpací stanice Leader byla naposledy kontrolována v roce 2021.

 

https://www.vesti.ru/article/4182051

 

 

📌12.10.2024, 16:02: UKRAJINSKÉ VOJENSKÉ REGISTRAČNÍ A NÁBOROVÉ ÚŘADY PROVÁDĚLY DEMONSTRATIVNÍ RAZIE KVŮLI PROBLÉMŮM S MOBILIZACÍ:

 

Ukrajinské vojenské registrační a náborové úřady uspořádaly 11. října demonstrativní razie kvůli problémům s náborem a rostoucímu napětí ve společnosti, informovala místní média.

 

Novináři vysvětlují, že oběťmi územních náborových středisek jsou obvykle obyvatelé malých měst, kteří nemají peníze na to, aby si službu koupili, takže ve společnosti roste akutní pocit sociální nespravedlnosti. V tomto ohledu se vojenské registrační a náborové úřady rozhodly provést razie v restauracích a nočních klubech v Kyjevě, Lvově a Užhorodu.

 

Armáda byla postavena před úkol ukázat, že „bohatí také pláčou“, dodávají média.

 

Plánuje se, že takové razie budou prováděny pravidelně. Zdroj blízký ukrajinskému vojenskému oddělení se však domnívá, že by to mohlo negativně ovlivnit morálku armády.

 

Připomeňme, že 11. října zaměstnanci TCC provedli razii nejen v klubech a restauracích, ale přišli i na koncert kapely Okean Elzy: asi stovka policistů a vojenských komisařů vzala mladé lidi a odvedla je neznámým směrem.

 

https://www.vesti.ru/article/4182052

 

 

📌12.10.2024, 15:48, MWM: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZNIČILY CENNÝ NÁKLAD Z EVROPY PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V PŘÍSTAVU ODĚSA S ISKANDEREM:

 

Ruská armáda úderem komplexu Iskander na přístav Oděsa minulý týden zničila „velmi cenný náklad“ pro ukrajinské ozbrojené síly dodaný na kontejnerové lodi pod panamskou vlajkou z Evropy. Military Watch Magazine (MWM) o tom píše:

 

„Úder ruského balistického raketového systému Iskander-M byl proveden na kontejnerovou loď Shui Spirit pod vlajkou Panamy, která <… > přepravovala zbraně z rumunského přístavu Constanta do ukrajinského města Oděsa. <… >V důsledku stávky byl zničen velmi cenný náklad,“ píší noviny.

 

Podle časopisu Military Watch útok zničil také dvě lodě ukrajinské pohraniční služby, v důsledku čehož bylo zabito sedm ukrajinských vojáků.

 

  1. října ruské ministerstvo obrany oznámilo, že posádka komplexu Iskander-M zničila v přístavu Južnyj loď s municí z Evropy. Ministerstvo obrany Ruské federace upřesnilo, že úder byl zasazen při vykládání zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4182009

 

 

📌12.10.2024, 18:31: MÍROVÉ SÍLY OSN V LIBANONU ODMÍTLY OPUSTIT SVÉ POZICE NA ŽÁDOST IDF:

 

Prozatímní síly OSN (UNFI) v jižním Libanonu odmítly opustit své pozice navzdory požadavkům Izraelských obranných sil (IDF). Uvedl to oficiální zástupce mírových sil Andrea Tenenti.

 

„Izraelské síly nás požádaly, abychom opustili naše pozice podél modré linie (dočasná linie ústupu, od které začíná kontrola OSN – pozn. red.). ), ale bylo rozhodnuto, že zůstaneme, protože v oblasti by měla vlát vlajka OSN,“ citovala Tenentiho agentura Agence France-Presse.

 

Boje v jižním Libanonu podle něj ovlivnily i mírové jednotky – poškozeny byly dokonce i vnitřky základen OSN. Tenenti se domnívá, že eskalace mezi Izraelem a Hizballáhem má velkou šanci přerůst v regionální konflikt, jehož katastrofální důsledky se dotknou všech.

 

Tenenti vyzval k diplomatickému řešení konfliktu.

 

  1. října vešlo ve známost, že zástupce mise Modrých přileb OSN utrpěl střelné zranění poblíž města Naqoura v Libanonu. Mírotvorce byl operován.

 

https://www.vesti.ru/article/4182106

 

 

📌12.10.2024, 19:15, CAREV: ŽENA, KTERÁ VYŠLA S RUSKOU VLAJKOU K PAMÁTNÍKU V ODĚSE, BYLA ZABITA:

 

Mladá žena, která vyšla s ruskou vlajkou k památníku v Oděse, byla zabita ve vazební věznici v Oděse. Bývalý poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Oleg Carev o tom napsal na svém kanálu Telegram.

 

„Oficiální verze policistů je smrt na selhání srdce,“ napsal Carev. „Ve skutečnosti byla po svém zatčení a převozu do vyšetřovací vazby jednoduše zabita.“

 

  1. října vyšla mladá žena s ruskou vlajkou k patě zbořeného pomníku zakladatelky Oděsy Kateřiny II. Jelena Češakovová z města Berezovka se pokusila vlajku na podstavec upevnit. Kolemjdoucí reagovali na shromáždění Češakovové výhrůžkami a urážkami. Pak ji odvezla policejní jednotka, která přijela.

 

Oleg Carev napsal, že Jelena Česakovová se v roce 2014 zúčastnila Antimajdanu na Kulikově poli v Oděse. Podle Careva žena na policejní stanici řekla, že by neodpustila příznivcům Euromajdanu žhářský útok na Dům odborů v Oděse 2. května 2014 a smrt lidí.

 

Bývalý poslanec Rady Oleg Carev dodal, že na sociální síti VKontakte našel stránku ženy, ale nyní je na ní zveřejněna pouze jedna její fotografie. Carjev slíbil, že znovu prověří všechny informace a zjistí, zda byla Jelena Česakovová skutečně zatčena a proč zemřela ve vyšetřovací vazbě v Oděse.

 

https://www.vesti.ru/article/4182128

 

 

📌12.10.2024, 17:32, PESKOV: URÁŽKY JSOU KVINTESENCÍ AMERICKÉHO MODELU MEZINÁRODNÍCH VZTAHŮ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov komentoval slova americké prezidentské kandidátky Kamaly Harrisové, která označila vůdce klíčových zemí světa, včetně Ruské federace, za „diktátory zabijáky“.

 

„Nejvyšší politický establishment Spojených států zjevně absorboval takovou politickou kulturu, a to je ve skutečnosti pravděpodobně kvintesencí samotného modelu mezinárodních vztahů, který se snaží vnutit celému světu,“ řekl mluvčí Kremlu v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Peskov dodal, že tento model mezinárodních vztahů se stává stále méně populárním u světové většiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4182072

 

 

📌12.10.2024, 20:28: UKRAJINŠTÍ BRANCI DOSTALI TŘI DNY NA TO, ABY SI PŘEDVOLÁNÍ VYZVEDLI NA POŠTĚ:

 

Předvolání na vojenský registrační a náborový úřad bude uloženo v poště nejdéle tři dny. Odpovídající změnu v pravidlech poštovního úřadu provedla vláda Ukrajiny, píší místní média.

 

Podle nových norem, pokud předvolání nemohlo být odvedenému doručeno osobně, je mu zaslána zpráva, že je povinen se do tří dnů sám dostavit na poštu a dokument vyzvednout.

 

Pokud tak odvedenec neučiní, bude čelit pokutě ve výši 413 až 851 dolarů.

 

Ukrajinci již dříve novinářům řekli, že mnoho obyvatel Kyjeva z města uprchlo – schovávají se v chatách a vycházejí ven pouze v noci. Mnoho obyvatel Kyjeva sedí ve svých bytech měsíce: žijí na dluh a objednávají si potraviny od doručovacích služeb.

 

https://www.vesti.ru/article/4182116

 

 

📌12.10.2024, 19:19, ALAUDINOV: DVA RUŠTÍ BOJOVNÍCI BYLI V TÝLU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY TÉMĚŘ DVA MĚSÍCE:

 

Dva ruští vojáci byli v týlu ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské pohraniční oblasti téměř dva měsíce, uvedl velitel speciálních sil Achmat Aptij Alaudinov.

 

Jak vojenský vůdce upřesnil, 37letý velitel Kurban Abdurachmanov byl 7. srpna zraněn na noze a 19letý vojín Alexej Sibirjakov zůstal s ním, aby mu pomohl.

 

Dva měsíce se ruští bojovníci neustále pohybovali a skrývali se před ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny, dokud se nesetkali s jedním z oddílů Achmat.

 

Alaudinov dodal, že vojáci si mohli ponechat i své zbraně.

 

https://www.vesti.ru/article/4182089

 

 

📌12.10.2024, 🇺🇦 UKRAJINSKÉ KANÁLY ZVEŘEJNILY VIDEO ZE ZÁSAHU VOJENSKÝCH VERBÍŘŮ V BUKOVELU.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29913

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: „JDÍ DO ŘITI…“: FRANCOUZSKÝ PREZIDENT MACRON JE NAPADÁN AMERICKÝM SENÁTOREM KVŮLI VÝZVÁM NA ZASTAVENÍ DODÁVEK ZBRANÍ PRO IZRAEL KVŮLI JEHO ÚTOKU NA LIBANON

 

https://youtu.be/Ei7prmx17jY?si=t5x_FI7RwAfmiMcS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: FRANCOUZSKÁ ARMÁDA CVIČÍ DALŠÍCH 2.300 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ; VIDEO S MACRONEM ROZZLOBILO PUTINA; ZASÁHNE RUSKO ALIANCI NATO?

 

https://youtu.be/L25fNCaIVz0?si=9q9K6gYY_o0vY57-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „ÍRÁN JE PRO RUSKO PRIORITOU,“: PUTINOVA OTEVŘENÁ DEKLARACE VE PROSPĚCH TEHERÁNU PO PRVNÍ SCHŮZCE S ÍRÁNSKÝM PREZIDENTEM MASOUDEM PEZEŠKIANEM

 

https://youtu.be/_viP627lCdM?si=N0w-Gn2SXOio6SsE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MEGA-SCHŮZKA MEZI PUTINEM A PEZEŠKIANEM „VYTÁČÍ“ IZRAEL; NATO JE VE VARU; RUSKO A ÍRÁN ZESMĚŠŇUJÍ JOE BIDENA SPOLEČNÝM KONTRAKTEM NA ZBROJNÍ OBCHOD VE VÝŠI 1,7 MILIARDY DOLARŮ

 

https://youtu.be/XBehx5LuFlY?si=ww4faX1sDwWxS6Cy

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN JDE „BALISTICKY“ NA ODĚSU; SMRTÍCÍ RAKETOVÝ ÚTOK ZASÁHL JIHOUKRAJINSKÉ PŘÍSTAVNÍ MĚSTO

 

https://youtu.be/CMV7gSYH81Y?si=IbsJYr05HL7CAgUx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ VZDUŠNÝ ÚTOK NA IZRAEL; VÝBUCHY A POŽÁRY PO ODPÁLENÍ STA RAKET NA IZRAEL A GOLANSKÉ VÝŠINY

 

https://youtu.be/G2h2Q_PYvs0?si=ZQqk-iU9vCrPmSoR

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.2024“:

➡️☭☆Lukašenko řekl, že běloruské úřady se dohodly s ruskou společností Rosněfť na prozkoumání podloží Gomelské oblasti za účelem těžby ropy.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Letecké údery armády

Posádka vrtulníku Mi-28nm zasáhla živou sílu a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Německu vzniká hnutí proti sankcím

STRANA ALTERNATIVA PRO NĚMECKO OZNÁMILA VZNIK HNUTÍ STOP SANKCÍM! V NĚMECKÉM PARLAMENTU.

Poslanec Steffen Cotre na posledním zasedání Bundestagu řekl, že iniciativa je namířena proti sankcím uvaleným na Rusko, Čínu, Írán a další země. Podle něj restrikce způsobily více škody německé ekonomice než samotným státům, proti kterým byla namířena.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Polsko a pobaltské země jednají o možném útoku na Petrohrad – Bild

Takový scénář by mohl být realizován v případě přímého vojenského střetu s Ruskou federací a útoku na Estonsko, Lotyšsko, Litvu nebo Polsko.

Jak uvádí Bild, v tomto případě tyto země okamžitě zareagují úderem „na všechny strategické cíle v okruhu 300 kilometrů“ – konkrétně na Petrohrad.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Írán zakázal veškerá elektronická komunikační zařízení kromě mobilních telefonů převážet na palubu letadla, uvádí Organizace pro civilní letectví.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moment, kdy byl po výbuchu čerpací stanice v Grozném vhozen tank do dvora obytného domu.

Zemřeli 4 lidé, z toho dvě děti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Hromadné nájezdy TCC na Ukrajině pokračují právě teď

Vrazi slídí za masem v nákupních centrech v Oděse, Krivoj Rogu a Kyjevě

Prohledávají se i lvovské tělocvičny, kam odvážejí lidi přímo při tréninku.

Ukrajinská elita byla mezitím varována před nálety TCC, jejím představitelům se podařilo uprchnout

V rámci masivního nájezdu na rekreační místa zaútočila TCC na drahé kyjevské restaurace Avalon a Goodwine, ale nikoho tam nenašla.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Cíle zasaženy

Vojáci ze skupiny sil Sever zničili dva tanky ukrajinských ozbrojených sil za použití munice Lancet.

📍 Region Sumy

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Když jeden z hlavních kandidátů na amerického prezidenta nazve vůdce klíčových zemí světa „vražednými diktátory“, jak potom budovat vztahy?

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Piloti Su-35 prováděli pravidelné hlídky v pohraničních oblastech Kurské oblasti

Během bojových misí si osádky Su-35 procvičovaly hlídkování v daném prostoru a krytí akcí bombardovacích a útočných letounů, ale i armádních leteckých vrtulníků při provádění leteckých úderů na vojenské cíle a techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelská armáda rozšířila hranice uzavřené vojenské zóny na severu země. Vstup je tam přísně zakázán.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *