, ,

12.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⚔️UKRAJINA SE PŘIPOJÍ K ALIANCI NATO“: ANTONY BLINKEN PŘEKRAČUJE VEŠKERÉ LIMITY V DOBĚ…

12.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️UKRAJINA SE PŘIPOJÍ K ALIANCI NATO“: ANTONY BLINKEN PŘEKRAČUJE VEŠKERÉ LIMITY V DOBĚ…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024, ČT24 ZIVE: 🛑👉EVAKUAČNÍ ZAVAZADLO:

 

🛑ZÁKLADNÍ TRVANLIVÉ POTRAVINY:

 

👉 (Nejlépe v konzervách), dobře zabalený chléb a pitná voda, vše na 2 – 3 dny

 

🛑PŘEDMĚTY DENNÍ POTŘEBY:

 

👉 (Jídelní nádobí, příbory, otvírák, ostrý nůž, hrnky, užívané léky, toaletní a hygienické potřeby, osobní doklady, peníze a cennosti, pojistné smlouvy, náhradní oděv, pláštěnka, spací pytel, obuv, nebo přikrývka, přenosné rádio s rezervními bateriemi, mobil, přenosná svítilna, zápalky, knihy, stolní hry, hračky apod)

((Takhle měli být sbalení lidi do koncentračních táborů!!!))

 

Hele, česká vláda nečeká stoletou vodu, ale totální apokalypsu, nebo je to příprava na válku, nebo co to zase Fialovi němečtí poradci jako s námi hrajou?

Zavazadlo označit jménem a visačkou.

Někam lidi povezou?

Dobytčákama, jako dycinky?

https://t.me/c/1586239095/79505

 

 

 

📌🐄🐂12. září 2024: HOLANDSKÁ VLÁDA POKRAČUJE VE ZRADĚ VOLIČŮ: MINISTRYNĚ, KTERÁ JE ČLENKOU FARMÁŘSKÉ STRANY, SNIŽUJE POČET HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT:

 

👉V Holandsku aktuálně vládne koalice stran, z nichž některé byly prezentovány jako „protestní.“ Jejich voliči očekávali razantní změny oproti předchozí Rutteho vládě a nyní jsou silně znechuceni zejména jednáním farmářské strany BBB a Wildersovy PVV.

 

Obě strany se stavěly jako „odpor“ a nyní se ukazují být účelově nasazenou řízenou opozicí.

V několika článcích jsem zde upozornila na názorové veletoče Wilderse, který se zatím drží svého programu (i když jen částečně) pouze v migrační politice, ve všem ostatním zaznamenala jeho strana PVV obrat o 180 stupňů – a to bez jakékoli snahy prosadit v dané oblasti to, co voličům slíbila.

 

👉Není to však pouze PVV, kdo se vyznačuje značnou názorovou flexibilitou. Také farmářská strana BBB, která se prezentuje jako „obhájce zemědělců“ a má podle toho i gesci, tedy ministerstvo zemědělství, nyní ukazuje, pro koho ve skutečnosti pracuje.

Pro své voliče jistě ne.

 

👉Než půjdeme k článku, který osvětluje další zradu účelově nasazené řízené opozice, pak je třeba vysvětlit, co se v Holandsku aktuálně děje, tedy co je konkrétně záminkou k pokračování likvidace chovů.

 

👉Holandsko MÁ ÚDAJNĚ PŘÍLIŠ VYSOKÉ ZÁSOBY HNOJE, KTERÉ JE NYNÍ NUTNÉ SNÍŽIT.

👉Nepůjde se na to cestou využití v rostlinné výrobě (hnojení se totiž na příkaz EU všude omezuje), ale právě vybíjením chovů. 👈

 

👉Ministryně zemědělství Femke Wiersma (BBB) má přijít již v pátek s balíčkem, který bude „bolet“ všechny zemědělce.

 

👉Aby bylo možné řešit krizi s přebytkem hnoje, dojde nejen k omezení stád dojnic, ale také chovatelům prasat a kuřat hrozí, že budou muset výrazně snížit své chovy. 👹

 

👉Zdroje v Haagu očekávají, že ministryně BBB si znepřátelí své vlastní podporovatele z řad zemědělců. Velkou otázkou je, zda to tyto sektory přijmou. Dnes se ministryně sejde se zemědělskými sektory, aby „předala tvrdé poselství.“

 

👉Na tyto plány, které se ničím neliší od plánů minulé vlády, která likvidovala zemědělce ve velkém, se ozývá mnoho kritiky. „Máme nový kabinet. Ale co se vlastně změnilo?“ ptá se nahlas bývalý europoslanec Rob Roos.

 

👉Členka výboru FVD Rebecca de Knegt odpovídá: „Rozděl a panuj! Hlasovali jste pro BBB nebo PVV a očekávali jste, že tyto strany budou v Bruselu bojovat za vaši farmu?“

Další upozorňují na to, že je to jako další volební období Rutteho.

 

👉Zdá se tedy, že Holandsko již brzy čekají další mohutné protesty zemědělců, kteří naletěli na sliby strany, která se zaklínala podporou farmářů.

 

👉Přitom ani jedna ze dvou údajně protestních stran nechce odejít z EU.

 

👉Není právě to tím hlavním signálem, že jsou jen řízenou opozicí?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/holandska-vlada-pokracuje-ve-zrade-volicu-ministryne-ktera-je-clenkou-farmarske-strany-snizuje-pocet-hospodarskych-zvirat/

 

 

📌12. září 2024: 🇵🇱 POLSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SIKORSKI VYZVAL EU, ABY PŘESTALA VYPLÁCET DÁVKY UKRAJINSKÝM UPRCHLÍKŮM, PROTOŽE TYTO PLATBY SNIŽUJÍ MOBILIZAČNÍ POTENCIÁL UKRAJINY:

 

„Pokud jsou pod ochranou EU jako uprchlíci, dostávají 200 eur měsíčně na každé dítě registrované v polském systému. V západní Evropě dostávají jiné kompenzace. To vytváří finanční překážky pro mladé muže a ženy, kteří by se mohli vrátit domů a bránit svou zemi.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29012

 

 

📌12. září 2024: 💥Pařížský soud odsoudil dvě ženy, které tvrdily, že manželka francouzského prezidenta Macrona se narodila jako muž, k pokutě 13 500 eur za pomluvu, uvedla televize BFMTV. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29013

 

 

📌12. září 2024: 🤡 „Ruské ozbrojené síly přešly do protiofenzívy v Kurské oblasti, vše probíhá podle našeho ukrajinského plánu“ – Zelenskyj 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29014

 

 

📌12. září 2024: 🤡 ZELENSKYJ OPĚT KRITIZOVAL MÍROVÝ PLÁN BRAZÍLIE A ČÍNY:

„Čínsko-brazilský návrh je také destruktivní, je to jen politické prohlášení.“

Podle jeho názoru prý Brazílie a Čína svůj mírový návrh předem projednaly s Ruskem.

„Nejsme hlupáci,“ shrnul Zelenskyj. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29015

 

 

📌12. září 2024: ♨️ PLÁNY USA UMOŽNIT UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKO ZBRANĚMI DLOUHÉHO DOLETU JSOU KROKEM KE TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLCE – ELON MUSK

▪️ Francouzský deník Le Monde mezitím uvádí, že Západ se obává, že se konflikt přenese i mimo Ukrajinu, do Polska a Lotyšska, a proto odkládá rozhodnutí o úderech v hloubi Ruska.

▪️ Již dříve Rusko pohrozilo použitím jaderných zbraní, pokud bude Kyjevu uděleno povolení k raketovým úderům ze strany Západu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29016

 

 

📌12. září 2024: 💥 SOUČASNÝ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO STOLTENBERG SE PO ÚNORU 2025 STANE PŘEDSEDOU MNICHOVSKÉ BEZPEČNOSTNÍ KONFERENCE, PÍŠE POLITICO.

Stoltenbergovo funkční období ve funkci generálního tajemníka aliance vyprší 1. října a nahradí ho Mark Rutte.

https://t.me/to_je_nas_svet/29017

 

 

📌⛔️💳 12. září 2024: BREAKING – NĚMECKO: PLATBY KARTOU BYLY V CELÉ ZEMI PŘERUŠENY:

 

„Každý, kdo chce u pokladny platit kartou, může v současnosti narazit na problémy: Od dnešního rána je celostátně přerušeno placení žirovými, kreditními a debetními kartami,“ – Tagesschau

HOTOVOST, JEN A POUZE HOTOVOST‼️‼️‼️

https://t.me/c/1586239095/79507

 

💸 💸 💸 Více než tři roky, kdekoli se mě zeptají, jak chci platit, říkám pouze hotovost, protože hotovost je naše svoboda💥💥💥

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024: NA SCHŮZCE RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJE LAVROVA S ​​VEDOUCÍMI DIPLOMATICKÝCH MISÍ AKREDITOVANÝCH V MOSKVĚ BYLA NA PROGRAMU SITUACE KOLEM UKRAJINY.

 

👉Počet cílených útoků ukrajinských jednotek na civilní cíle v Rusku každým dnem prudce narůstá, zdůraznil nejvyšší diplomat ve čtvrtečním projevu.

 

👉Lavrov: NATO koordinuje útoky ukrajinských ozbrojených sil na civilní infrastrukturu v Rusku!

 

👉Kyjevské síly stále více střílejí na civilní objekty na ruském území, vysvětluje ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na setkání se zahraničními velvyslanci. Ukrajinská armáda je přitom přímo podporována NATO.

 

👉Na setkání ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova s vedoucími diplomatických misí v Moskvě byla situace kolem Ukrajiny na pořadu dne. Počet cílených útoků ukrajinských vojsk na civilní cíle v Rusku se každým dnem prudce zvyšuje, zdůraznil nejvyšší diplomat v projevu ve čtvrtek.

 

👉Civilisté jsou stále častěji ostřelováni kyjevskými silami. V této souvislosti obvinil NATO z přímé pomoci ukrajinské armádě při podobných útocích. Podle Lavrova už pro to existuje zavedený systém, přičemž se jedná o otevřené informace. Podle jeho slov kyjevské členské státy aliance předávají kromě zbraní také údaje o svých vojenských průzkumech vesmíru. Tato data budou použita k identifikaci a útoku na cíle hluboko v ruském vnitrozemí. Ministr zahraničních věcí ve znění:

 

👉 „Tyto cíle zahrnují obytné domy, životně důležitá zařízení, energetickou a průmyslovou infrastrukturu a jednoduše sociální zařízení: Školy, školky, kliniky. Západní vojenští specialisté doslova koordinují ruční útoky s vysoce přesnými prostředky proti cílům, které jsem zmínil, čistě civilním cílům. „

 

👉Podle Lavrova jsou útoky ukrajinských ozbrojených sil na civilní zařízení stále častější i v ruské pohraniční oblasti Kursk. Kyjevští bojovníci tam podle něj pronikli s teroristickými cíli. Ruská armáda je v současné době v procesu vyhánění ukrajinských jednotek z oblasti.

 

„Jsou nyní neochvějně vytlačováni a jsou vytlačováni, o tom není pochyb“.

 

👉Kromě toho ruský ministr zahraničí zdůraznil, že ukrajinská armáda nadále útočí na civilisty na ruských územích Belgorod a Brjansk a útočí na další pohraniční oblasti drony. Moskva sází na urovnání ukrajinské krize, prohlásil nejvyšší ruský diplomat. Prezident Vladimir Putin to několikrát potvrdil, naposledy na Východním ekonomickém fóru v přístavním městě Vladivostok. Lavrov doslova:

 

NEVIDÍME ŽÁDNOU OCHOTU K ČESTNÉ DIPLOMACII.“

 

👉Západ se všemi možnými způsoby snaží ovlivnit situaci přes Ukrajinu tak, aby při možných jednáních bylo ultimátum vůči Rusku a jen jedna cesta k míru.

 

Více o tématu – The Guardian: Kyjev chce vynutit rozhovory útokem do hlubin Ruska

 

https://rtnewsde.pro/international/218971-lawrow-nato-koordiniert-angriffe-ukrainischer/

 

 

📌12. září 2024: PATENT MICROSOFT 666 (060606) VYSVĚTLENO SKUTEČNÝM PRÁVNÍKEM… v AJ

 

https://www.youtube.com/watch?v=jWvJG_YZ0Og

 

 

📌12. září 2024: AKTIVITA LIDSKÉHO TĚLA SPOJENÁ S ÚKOLEM POSKYTNUTÝM UŽIVATELI MŮŽE BÝT POUŽITA V PROCESU TĚŽBY KRYPTOMĚNOVÉHO SYSTÉMU.

 

Server může poskytnout úlohu zařízení uživatele, které je komunikativně svázáno se serverem. Senzor komunikativně spojený se zařízením uživatele nebo obsažený v něm může snímat tělesnou aktivitu uživatele. Údaje o tělesné aktivitě mohou být generovány na základě snímané tělesné aktivity uživatele. Kryptoměnový systém komunikativně propojený se zařízením uživatele může ověřit, zda údaje o tělesné aktivitě splňují jednu nebo více podmínek stanovených systémem kryptoměny, a udělit kryptoměnu uživateli, jehož údaje o tělesné aktivitě jsou ověřeny.

 

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606#:~:text=WO2020060606%20-%20CRYPTOCURRENCY%20SYSTEM%20USING%20BODY%20ACTIVITY%20DATA.

 

PATENT 060606 – DIGITÁLNÍ MĚNA PROPOJENÍ TĚLA s MICROSOFT   v AJ

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=us%20patent%20060606&mid=E10386B4F8779EA112FAE10386B4F8779EA112FA&ajaxhist=0

 

 

 

📌12. září 2024, eReport, Lukáš Krupa: PS, SAS A KDH SA NEZÚČASTNIA NA HLASOVANÍ K ODVOLÁVANIU ŠIMEČKU: HOVORIA O FRAŠKE…

 

Poslanci Národnej rady (NR) SR za opozičné PS, SaS a KDH sa nezúčastnia na hlasovaní o návrhu na odvolanie Michala Šimečku (PS) z funkcie podpredsedu parlamentu. Avizoval to predseda poslaneckého klubu PS Martin Dubéci. Uvádza tasr.

 

„Hlasovanie bude najskôr v utorok (17. 9.). Na základe rokovacieho poriadku to musí byť tajná voľba. Za poslanecké kluby PS, SaS a KDH môžem povedať, že sa na tejto tajnej voľbe nezúčastníme,“ poznamenal na štvrtkovej tlačovej konferencii.

 

PS náhradníka zatiaľ nenavrhuje

Poslanecký klub PS nebude v prípade odvolania Šimečku podľa slov Dubéciho na aktuálnej schôdzi navrhovať iného kandidáta na post podpredsedu NR SR. „O ďalšom postupe budeme následne informovať,“ dodal.

 

HOVORIA O FRAŠKE:

 

Priebeh schôdze označil za frašku. „Táto schôdza absolútne stráca energiu. Je absolútne zrejmé, že tu nie sú poslanci vládnej koalície, ktorí majú chuť sa postaviť za tento návrh alebo vystupovať v rozprave,“ podotkol. Opozícia bude podľa neho počas schôdze poukazovať na zlyhania súčasnej vládnej koalície. Predpokladá, že diskusia bude trvať do noci, keďže parlament si odhlasoval, že bude rokovať až do jej úplného skončenia.

 

MAJERSKÝ DRŽÍ SO ŠIMEČKOM:

 

Odvolávanie Šimečku z postu skritizovali aj zástupcovia KDH a SaS. Poslanec a líder kresťanských demokratov Milan Majerský to vníma ako pošliapavanie zaužívaného práva najsilnejšej opozičnej strany na miesto podpredsedu parlamentu. „Štvrtková schôdza, ktorej sme svedkami, nie je o Michalovi Šimečkovi. Štvrtková schôdza je o pošliapavaní demokracie a právneho štátu,“ povedal. Poslanec a predseda SaS Branislav Gröhling odvolávanie označil za absurdné. „Hlavný dôvod je, že premiér Robert Fico (Smer-SD) sa zľakol. Reálne sa zľakol, že ľudia začínajú vidieť neschopných ministrov jeho vlády,“ skonštatoval. V tejto súvislosti opätovne skritizoval vládny kabinet za nečinnosť a neriešenie aktuálnych problémov.

 

https://ereport.sk/odvolavanie-simecku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024, Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí Ano za Prahu a hostem je Zdeněk Kučera: SEVER PRAHY JE DLOUHODOBĚ PŘEHLÍŽENÝ. CO JE NUTNÉ V SENÁTU ZMĚNIT?

 

🗣️ Také sever Prahy, který je dlouhodobě přehlížený, potřebuje oporu v Senátu.

Co chce Zdeněk prosazovat a proč se rozhodl kandidovat? Jaké má nápady a cíle?

O tom ale i o dalších tématech jsme se bavili v novém podcastu, kde vám budu průběžně představovat zajímavé hosty a osobnosti.

Budu moc rád, když si dnešní díl pustíte a napíšete nám váš názor nebo postřeh do komentářů.

Prosím také o sdílení. Předem moc děkuji!

ZDENĚK KUČERA: je nejen úspěšný starosta městské části Praha 18 (Letňany) ale i velký dobrodruh a sportovec.

Cestoval v Americe a také v Asii, kde dokonce v rámci svatební cesty pěšky zdolal Annapurnu v Himalájích.

Pravidelně se účastní extrémních triatlonů, jako je Ironman.

 

https://youtu.be/OZRU_EdYs1M?si=pxUdwMSVAMtCxI2_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. září 2024: 🇳🇱 HAAG, NIZOZEMSKO, MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR:

IZRAELSKÁ OKUPACE PALESTINY JE NEZÁKONNÁ. JE V ROZPORU S LIDSKÝMI PRÁVY CHARTY OSN.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/29020

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: U HRANIC ALIANCE NATO ZNIČILO RUSKO DRONY: VELKÁ BOJOVÁ AKCE UPROSTŘED OBAV Z VÁLKY RUSKA A NATO

 

https://youtu.be/bM61n-WPTd8?si=nuNhA24QmQL2gIRc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: CHAOTICKÉ CHOVÁNÍ UKRAJINSKÉHO MŮŽE PŘI PATOVÉ SITUACI VE VARŠAVĚ: HOŘÍCÍ PŘEDMĚTY, VZDUCHOVÁ PISTOLE; PĚTIHODINOVÁ KONFRONTACE S VARŠAVSKOU POLICIÍ

 

https://youtu.be/dO3Og_6G5z4?si=OIxcnq1SH048aiDc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VNITŘNÍ BOJE V UKRAJINSKÉ ARMÁDĚ ZANECHÁVAJÍ ZELENSKÉHO S RUDOU TVÁŘÍ; PROČ SELHALA TAJNÁ OPERACE V ČERNÉM MOŘI PŘI POKUSU O OBSAZENÍ RUSKÉ TĚŽNÍ PLOŠINY

 

https://youtu.be/aFaDEY7poTE?si=zNMYpG_QaeIF3y8i

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: V DEN ÍRÁNSKÉ NEJVĚTŠÍ HROZBY STAHUJÍ USA KLÍČOVOU LETADLOVOU VÁLEČNOU LOĎ, CHRÁNÍCÍ ÚZEMÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/b_CqhdJRTr4?si=0XJSqbymZ3O8GfXi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PŘI „ŽERTOVNÉM ROZHOVORU“, POLITIK ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO ODHALUJE, ŽE „NIKDY NESLYŠEL“ UKRAJINSKOU PRAVDU; INFORMAČNÍ BOMBA POSILOU PRO RUSKO?

 

https://youtu.be/C2_T8cC7z0M?si=yGiOM6WKTMmeba2j

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „TĚLA VOJÁKŮ Z ČLENSKÝCH ZEMÍ ALIANCE NATO“: RUSKO PŘEDKLÁDÁ DŮKAZ ROLE ZÁPADU V UKRAJINSKÉ VÁLCE

 

https://youtu.be/Y8mHyMgmTBM?si=XIIb-HHwHHybtjGv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️12.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PŘERUŠENÍ ZPRÁV: „UKRAJINA SE PŘIPOJÍ K ALIANCI NATO“: ANTONY BLINKEN PŘEKRAČUJE VEŠKERÉ LIMITY V DOBĚ, KDY RUSKO ŘÁDÍ V KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/1IFt4W-FmLw?si=itQ2FpIjhVND7Ylf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ODVETA: RUSKO BOMBARDUJE UKRAJINU 64 DRONY SHAHED V DOBĚ ČERNOMOŘSKÉ OPERACE; KURSKÉ ÚTOKY.

 

https://youtu.be/-3obQx7DziI?si=hMtGeWsdrehQsq3E

 

 

📌12. září 2024: ⚡️ ZEMĚ G7 SE ZATÍM NEDOHODLY NA PODMÍNKÁCH POSKYTNUTÍ 50 MILIARD DOLARŮ KYJEVU Z VÝNOSŮ Z RUSKÝCH AKTIV.

 

„Pokud jde o financování, orgány G7 intenzivně diskutují o podmínkách a parametrech splnění svého slibu poskytnout Ukrajině finanční podporu ve výši 50 miliard dolarů,“ uvedlo komunikační oddělení Mezinárodního měnového fondu (MMF).

https://t.me/to_je_nas_svet/29021

 

 

📌12. září 2024: 🇷🇺 „POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PROTI RUSKU BY ZNAMENALO PŘÍMOU ÚČAST ZEMÍ NATO V BOJÍCH NA UKRAJINĚ“ – Vladimir Putin se vyjádřil k plánům Ukrajiny získat od Západu povolení k úderům přesně naváděnými zbraněmi hluboko dovnitř Ruské federace.

 

Podle něj jde o snahu nahradit koncepty, neboť AFU to již dělá s pomocí bezpilotních letounů.

Kromě toho Ukrajina není schopna udeřit takovými zbraněmi, protože nemá potřebné zpravodajské údaje. Ty jí mohou poskytnout pouze NATO a Spojené státy ze svých satelitů. A pouze ony mohou provádět letové úkoly. Pokud se tak stane, Západ se přímo zúčastní bojových akcí a bude ve válce s Ruskou federací, shrnul prezident po svém projevu na plenárním zasedání X. petrohradského mezinárodního fóra sjednocených kultur.

https://t.me/to_je_nas_svet/29022

 

 

📌12. září 2024, 17:24, LE MONDE: ZÁPAD ODKLÁDÁ ROZHODNUTÍ O ÚDERECH HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE KVŮLI CHYBÁM OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA FRONTĚ:

 

Západ nespěchá s tím, aby Kyjev umožnil udeřit zbraněmi dlouhého dosahu, které mu byly dodány hluboko na území Ruské federace v souvislosti s chybami, kterých se na bojišti dopustily Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU). Píší o tom francouzské noviny Le Monde s odvoláním na nejmenované zdroje.

 

Mezi chybami ozbrojených sil Ukrajiny zmiňuje Le Monde zejména srpnový útok na Kurskou oblast, který překvapil ukrajinské partnery na Západě. Jak také píší noviny, Západ požaduje, aby Kyjev objasnil svou strategii v konfliktu, a obává se, že by se mohl rozšířit „mimo Ukrajinu“, například do Polska a Lotyšska.

 

Olivier Schmitt, profesor Centra pro studium vojenských konfliktů na Univerzitě jižního Dánska, se v rozhovoru pro Le Monde podělil o svůj názor, že rozhodnutí umožnit Kyjevu udeřit hluboko na ruské území by se v blízké budoucnosti nemělo očekávat.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že bude amerického prezidenta Joea Bidena informovat o výsledcích své cesty do Kyjeva, včetně otázky použití západních zbraní dlouhého doletu ukrajinskými ozbrojenými silami k úderům na cíle v Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4140165

 

 

📌12. září 2024, 16:05: HLAVNÍ BANKY PŘEDPOVÍDAJÍ, ŽE CENY ROPY V ROCE 2025 KLESNOU NA 60 USD:

 

Řada významných bank očekává, že cena ropy Brent v roce 2025 klesne na 60 USD za barel. To bude usnadněno slabou poptávkou v Číně a nadměrnou nabídkou na trhu.

 

Podle RIA Novosti jsou kotace v současné době pod 71 USD. Naposledy byla taková cena zaznamenána v prosinci 2021. Podle odborníků je pokles cen způsoben zpomalením čínské ekonomiky, ochlazením napětí na Blízkém východě a také „zelenou agendou“ západních zemí, v důsledku čehož se snížil počet investic v ropném a plynárenském sektoru.

 

„Pro členy OPEC+ je stále obtížnější udržet ceny vysoko. Problém je v tom, že kartel nejsou všichni dodavatelé,“ cituje agentura profesora finanční univerzity Sergeje Tolkačeva.

 

Článek poznamenává, že ani snížení produkce OPEC+ o 0,5 milionu barelů denně není schopno kompenzovat rezervy, které byly nahromadeny za poslední rok.

 

Ivan Andrievsky, viceprezident Ruského svazu inženýrů, se však domnívá, že tento stav věcí není pro Rusko kritický. Při vyrovnávání rozpočtu je tedy prostor pro mravy i při ceně 60 dolarů za barel. Diverzifikace, nahrazování dovozu a obrat na východ podle experta přispívají ke stabilizaci ekonomiky.

 

„Příjmy z trhu spolu s rezervami nezkolabují ekonomiky producentů ropy, včetně Ruska,“ uzavřel Eduard Khristianov, předseda představenstva RosDorBank.

 

Odborníci očekávají, že ceny ropy povedou ke zpomalení ekonomiky, ale v dlouhodobém horizontu nebudou mít vážný dopad.

 

Konstantin Simonov, generální ředitel Národního fondu solární bezpečnosti, profesor na Finanční univerzitě při vládě Ruské federace, již dříve ve vysílání Vesti FM řekl, že srpen byl rekordní, pokud jde o příjmy v ruském ropném a plynárenském průmyslu.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4139879

 

 

📌12. září 2024, 17:59: VYŠETŘOVACÍ VÝBOR RUSKÉ FEDERACE VYŠETŘUJE ZLOČINY KYJEVA V DLR, LLR A CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Ruští vyšetřovatelé zjistí okolnosti zranění 13 civilistů a smrti jedné osoby v důsledku ostřelování DLR, LLR a Chersonské oblasti ozbrojenými silami Ukrajiny, uvádí se na webu Vyšetřovacího výboru Ruské federace.

 

Upřesňuje se, že v Nové Kachovce v Chersonské oblasti bylo zraněno osm civilistů, jeden zemřel v důsledku ostřelování civilních objektů ozbrojenými silami Ukrajiny. Dva lidé byli zraněni u Kremennaja v Luhanské lidové republice. Kromě toho byli tři lidé zraněni v Gorlovce v Doněcké lidové republice.

 

„Vyšetřovací výbor Ruska zjistí všechny okolnosti incidentu a okruh osob zapojených do páchání zločinů,“ uvádí se ve zprávě.

 

Šéf ruské Rady pro lidská práva Valerij Fadějev již dříve uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny záměrně směřují údery proti civilistům. Opakované údery jsou navíc často zasahovány záchranáři, kteří jsou zaneprázdněni rozebíráním trosek.

 

https://www.vesti.ru/article/4140211

 

 

📌12. září 2024, 15:50: SIKORSKI SE SMÍCHEM KOMENTOVAL VÝBUCH NORD STREAMS:

 

Ať už vyhodil do povětří plynovody Nord Stream 1 a 2, odvedl „dobrou práci“, řekl polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski v rozhovoru s vtipálky Vovan a Lexus.

 

Upřesňuje se, že při těchto slovech nemohl diplomat zadržet smích. Připustil také, že Spojené státy si byly vědomy hrozící sabotáže.

 

„Nyní víme, že Američané o tom věděli předem a nezastavili to,“ citovala Sikorského agentura RIA Novosti.

 

Dříve v rozhovoru s vtipálky Sikorski řekl, že Polsko nechce bránit Ukrajinu. Ministr však nevyloučil, že by se situace mohla změnit, pokud by se fronta zhroutila.

 

Připomeňme, že výbuchy na plynovodech Nord Stream 1 a 2 byly zaznamenány 26. září 2022. Podle jedné verze bomby nastražili ukrajinští sabotéři.

 

Podle amerického novináře Seymoura Hershe byly výbuchy připraveny americkým námořnictvem s pomocí kolegů z Norska.

 

https://www.vesti.ru/article/4139945

 

 

📌12. září 2024, 14:45: PUTIN NAVRHL USPOŘÁDAT SEPARÁTNÍ SCHŮZKU S MÓDÍM NA SUMMITU BRICS V KAZANI:

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin pozval indického premiéra Naréndru Módího na bilaterální schůzku na summitu BRICS v Kazani.

 

„Čekáme na pana Modiho v Kazani,“ řekl Putin indickému premiérovi pro národní bezpečnost Ajitovi Kumaru Dovalimu. „Navrhuji uspořádat bilaterální schůzku 22. října v Kazani.“

 

Podle ruského vůdce bude účelem setkání diskutovat o společné práci na implementaci dohod z Módího červencové návštěvy Moskvy.

 

Putin a Módí se setkali 8. července ve státní rezidenci prezidenta Ruské federace v Novo-Ogarevo. Také ruští a indičtí vůdci navštívili VDNKh a poté jednali v Kremlu.

 

Po setkání s Putinem Modi poznamenal, že Ruská federace a Indie učinily důležitá rozhodnutí o rozvoji spolupráce.

 

https://www.vesti.ru/article/4139717

 

 

📌12. září 2024, 14:59, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: 10 OSAD OSVOBOZENO V KURSKÉ OBLASTI ZA DVA DNY:

 

Ozbrojené síly Ruské federace osvobodily 10 osad v Kurské oblasti za pouhé dva dny, informuje ruské ministerstvo obrany v denní zprávě.

 

Mluvíme o Apanasovce, Bjachovu, Višněvce, Viktorovce, Vnězapnoje, Gordějevce, Krasnookťabrském, Obukhovce, Snagosti a 10. říjnu.

 

Za poslední den zahájily ozbrojené síly Ukrajiny dva neúspěšné protiútoky v Kurské oblasti. Ztráty vojáků kyjevského režimu činily 20 vojáků a důstojníků, jedno bojové obrněné vozidlo a jedno automobil. Kromě toho se jeden ozbrojenec vzdal.

 

https://www.vesti.ru/article/4139841

 

 

📌12. září 2024, 18:20, POLITICO: STOLTENBERG BUDE V ROCE 2025 PŘEDSEDAT MNICHOVSKÉ BEZPEČNOSTNÍ KONFERENCI:

 

Jens Stoltenberg, který do 1. října dokončí svou práci generálního tajemníka Severoatlantické aliance, se ujme funkce předsedy Mnichovské bezpečnostní konference.

Informuje o tom s odvoláním na zdroje deník Politico.

 

Podle ní se Stoltenberg této funkce ujme na konci mnichovské konference v únoru 2025.

 

Od roku 2014 působí jako generální tajemník NATO. Od 1. října nahradí Stoltenberga bývalý nizozemský premiér Mark Rutte.

 

https://www.vesti.ru/article/4140221

 

 

📌12. září 2024, 18:12, POLSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: SOUL PRODAL VARŠAVĚ ZBYTEČNÉ FA-50, VŠICHNI ZAPOMNĚLI NA ZBRANĚ:

 

V Polsku vypukl nový skandál. Ministerstvo obrany země bylo v epicentru událostí. Díky bývalému ministrovi Blaszczakovi země získala bojové cvičné letouny FA-50 z Jižní Koreje bez bojového vybavení.

 

„Otázka zbraní se měla projednat až po nákupu. Byla to vyjednávací taktika,“ vysvětlil poslancům Sejmu náměstek ministra obrany republiky Cezary Tomchik.

 

Polsko již obdrželo 12 letadel od svého asijského spojence. Jsou dislokovány na 23. základně taktického letectva v Minsku-Mazovickém.

 

Zároveň se nyní ministerstvo obrany snaží najít použité zbraně pro korejská vozidla po celém světě.

 

„Problém je v tom, že bojové vybavení pro tento letoun se již nevyrábí,“ dodal zástupce ministerstva.

 

https://www.vesti.ru/article/4140233

 

 

📌12. září 2024, 18:11: DŮSTOJNÍK SBU OKLAMAL PRILEPINA, ABY SE TO DOZVĚDĚL OD SVÉHO SYNA:

 

U soudu v případu pokusu o atentát na spisovatele Zachara Prilepina zazněly některé podrobnosti o organizaci tohoto zločinu. Ukázalo se, že důstojník SBU oklamal spisovatelova syna, aby zjistil, kde by jeho otec mohl být. Tyto informace byly poté použity k vyhození vozidla do povětří.

 

Tyto údaje byly dnes oznámeny u vojenského soudu 2. západního okruhu v Moskvě, kde se posuzuje případ pokusu o atentát. Občan Ukrajiny Alexander Permjakov (zařazený na seznamu teroristů a extremistů) je obviněn ze spáchání trestného činu. Přiznal se ke spáchání teroristického útoku. Vyšetřování také identifikovalo komplice, který byl zařazen na seznam hledaných osob.

 

Z vyšetřovacích materiálů vyplývá, že šéf organizované skupiny Žuravkin na sociální síti „V Kontaktě“ si vytvořil účet pod jménem Ivanka Polikarpovová a navázal korespondenci s Prilepinovým synem Iljou. Zjistil tedy, že Prilepin se bude nacházet v oblasti obce Pioněrskij.

 

Prilepinovo auto bylo vyhozeno do povětří 6. května 2023 ve vesnici Pioněrskij v Nižněnovgorodské oblasti. Na cestě auta, ve kterém spisovatel cestoval, byly položeny dvě protitankové miny. Jeden z nich byl aktivován. Při pokusu o atentát byl spisovatel zraněn na nohách, jeho řidič zemřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4140157

 

 

📌12. září 2024, 17:45, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: V KURSKÉ OBLASTI VYTVOŘILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZDÁNÍ KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ:

 

Na území Kurské oblasti, kam vtrhli ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny, vznikly podoby koncentračních táborů pro civilisty, vyplývá z údajů ruského ministerstva zahraničí.

 

„Lze konstatovat, že na řadě území kontrolovaných ozbrojenci bylo vytvořeno zdání ‚koncentračních táborů‘,“ uvedlo ruské ministerstvo zahraničí ve zprávě, kterou má k dispozici RIA Novosti.

 

Je třeba poznamenat, že ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny do takových táborů násilně hnali lidi, kteří nedokázali „opustit území dobyté nepřítelem“.

 

Kyjevský režim také využíval obyvatele regionu k natáčení propagandistických příběhů zahraničních novinářů. Takže 70 až 100 civilistů bylo násilně nahnáno do sklepů internátní školy Sudzha za účelem natáčení propagandy.

 

Podle ruského ministerstva obrany ztratil kyjevský režim za celou dobu nepřátelských akcí ve směru na Kursk více než 12,5 tisíce ozbrojenců.

 

https://www.vesti.ru/article/4140191

 

 

📌12. září 2024, 18:50, ŠÉF ROSREESTR SKUFINSKY: 3 ROKY NEVYVINUTÝ POZEMEK DACHA BUDE ODEBRÁN:

 

Šéf Rosreestr, Oleg Skufinsky, vysvětlil dopad dříve přijatého zákona na nevyužité pozemky v sídlech. Podle něj by se letní obyvatelé neměli nových pravidel bát.

 

Faktem je, že zákon nestanoví ani nové důvody pro odnětí půdy, ani nové pokuty.

 

„Je také stanoven tříletý odklad. Zpočátku dostanou majitelé zarostlých pozemků upozornění na odstranění porušení,“ píše RBC.

 

Úředníci budou moci zahájit procesy pro zabavení místa až po šesti měsících. Zároveň v každém případě rozhodne soud.

 

https://www.vesti.ru/article/4140261

 

 

📌12. září 2024, 18:09: ZELENSKYJ SI STĚŽOVAL NA ZÁPAD, KTERÝ ODKLÁDÁ POVOLENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Západ ruší omezení na používání zbraní dlouhého doletu, pro které není munice, řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

 

Nejedná se tedy o zrušení omezení, domnívá se hlava kyjevského režimu.

 

„Je to jiný způsob, jak nevydat kladné rozhodnutí o použití vhodných zbraní,“ citovala ukrajinská média Zelenského.

 

Podle ukrajinského prezidenta dnes nevidí výsledky práce západních zbraní.

 

Britská média již dříve informovala, že Londýn umožnil kyjevskému režimu odpálit řízené střely Storm Shadow na cíle hluboko na území Ruské federace.

 

Mezitím se Le Mond dozvěděl, že Západ odkládá povolení k použití zbraní kvůli chybám ozbrojených sil Ukrajiny – zejména kvůli útoku na Kurskou oblast.

 

https://www.vesti.ru/article/4140234

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.09.2024“:

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly ostřelovaly centrální trh v Novaja Kakhovka: jeden člověk byl zabit, osm bylo zraněno, řekl guvernér Saldo

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Gruzii blesk málem zabil ruského turistu s přáteli, kteří natáčeli videa za doprovodu hudby a krásného západu slunce.

Firma zaslechla hlasitý rachot a v tu chvíli muže zasáhl silný elektrický výboj, po kterém upadl a oblečení na jeho těle vzplálo a bylo roztrháno na kusy.

Na místo přijela záchranka, která ho s popáleninami po celém těle hospitalizovala. Lékaři byli překvapeni, jak přežil a dostal se tak snadno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na Krasnodarském území plaval muž 10 kilometrů od pobřeží, protože se rozhodl trochu se vyspat. Záchranáři našli nebohého v noci.

SUP strávník si šel zaplavat, lehl si k odpočinku na slunci a probudil se na otevřeném moři. Měl štěstí, že měl po ruce telefon, podařilo se mu kontaktovat záchranáře, ale svou polohu prozradit nedokázal.

Chudák byl nalezen kolem půlnoci a vynesen na břeh.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Migranti musí studovat na ruských školách za poplatek

Uvedl to předseda Uralského cechu učitelů ruštiny jako cizího jazyka Alexej Botalov.

„Dnes každý, kdo přijde do školy, studuje zdarma. To trochu odrazuje určité skupiny občanů, včetně migrujících pracovníků, protože se toho snaží nějak využít.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆⚡️Ruská armáda během dvou dnů ofenzivy v Kurské oblasti osvobodila deset osad, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin a patriarcha moskevský a celé Rusi Kirill dorazili do Lávru Nejsvětější Trojice Alexandra Něvského u příležitosti 300. výročí převozu ostatků Alexandra Něvského do Petrohradu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident položil květiny k hrobu velkého ruského velitele Alexandra Suvorova, pohřbeného v Nejsvětější Trojici Alexandr Něvské lávře

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Návštěva kostela Zvěstování Nejsvětější Trojice Alexandra Něvského lávry

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zelenskyj kritizoval mírový plán mezi Čínou a Brazílií na ukončení bojů a označil jej za „destruktivní“.

„Jejich návrh je také destruktivní, je to jen politické prohlášení. Řekl jsem prezidentovi Brazílie: „Pojďme si sednout a promluvit si spolu.“ Nejste naši nepřátelé, my nejsme vaši nepřátelé. Proč jste se najednou rozhodli, že byste se měli postavit na stranu Ruska a být někde uprostřed? Nejsme blázni. K čemu je toto divadlo?“ poznamenal Zelenskij.

Čínsko-brazilský plán počítá s zastavením nepřátelství podél frontové linie.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Obyvatelům regionu Kursk, kteří zcela přišli o svůj majetek, bude vyplaceno 75 až 150 tisíc rublů.

Výši plateb oznámil úřadující guvernér regionu Alexey Smirnov.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆PREZIDENTOVA ODPOVĚĎ NA OTÁZKU OHLEDNĚ MOŽNOSTI POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU K ÚDERU NA RUSKO:

TO BUDE ZNAMENAT, ŽE ZEMĚ NATO, USA A EVROPSKÉ ZEMĚ JSOU VE VÁLCE S RUSKEM. A POKUD TOMU TAK JE, PAK S OHLEDEM NA ZMĚNU SAMOTNÉ PODSTATY TOHOTO KONFLIKTU UČINÍME PŘÍSLUŠNÁ ROZHODNUTÍ NA ZÁKLADĚ HROZEB, KTERÉ PRO NÁS BUDOU VYTVOŘENY.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *