, ,

12.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: ⚔️TOTÁLNY MASAKER! Viktor Orbán ODKÁZAL Von der Leyenovej že BUDE VOZIŤ MIGRANTOV DO BRUSELU…

12.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:⚔️TOTÁLNY MASAKER! Viktor Orbán ODKÁZAL Von der Leyenovej že BUDE VOZIŤ MIGRANTOV DO BRUSELU…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💉🎚️👹11. září 2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný, Jana Hrušková: BUDE JÍDLO, KTERÉ JÍTE VE VELMI BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI KONTAMINOVÁNO MRNA? NEBO JEŠTĚ HŮŘE?

 

Děje se to teď? Když říkali, že budou očkovat proti každé představitelné infekční nemoci, nemluvili jen o lidech. Ne, jdou si také pro zvířata. V uplynulém roce se objevilo několik článků, které se zabývali vyhlídkami na očkování mRNA hospodářských zvířat. A ano, to jsou zvířata, které jíme. A ano, pokud Vás to zajímá, jedná se o stejnou technologii, jako u určitého lékařského postupu, který byl vypuštěn na veřejnost v roce 2021 a všichni víme, jak to probíhalo. A říkají nám, že bychom měli být nadšení? Chci říct, no tak jaké máme štěstí, že máme tak úžasné objevy? Mají tu univerzitního profesora, který tvrdí, že tato nová technologie v příštích letech změní tvář zemědělství, a věřte mi, že s tím jdou plnou parou vpřed. V současné době existuje několik různých mRNA vakcín ve vývoji pro zvířata. Jednou z nich je slintavka a kulhavka, hovězí respirační virus pro krávy, prasečí epidemický průjem, máte prasečí chřipku, máte ptačí chřipku, máte vzteklinu. Není to tak dávno, co se jim v Austrálii dokonce podařilo urychlit sledování jedné z těchto mRNA injekcí pro ovce. Vědci zřejmě pěstují mRNA vakcíny, aby chránili krávy a lidi před ptačí chřipkou, protože to je samozřejmě tak velký problém, taková epidemie, se kterou se právě teď potýkáme. Takže ano, lidi, je to skutečná věc, i když si nikdo o to doopravdy nežádá, stejně to dělají. Pro ty, kteří nevědí, o čem mluvíme, injekce mRNA se liší od tradičních injekcí v tom, že neobsahují mrtvý, nebo inaktivovaný virus, ale místo toho poskytují mRNA, což je zkrátka pro ribonukleovou kyselinu. Přemýšlíte o tom v podstatě jako o genetickém návodu, který říká buňkám, aby vyráběli cizí proteiny. Přirozeně se proti tomu objevil určitý odpor veřejnosti, jak můžete vidět zde….

 

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6654

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 👹 👹 👹 👹 👹11. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: NA WEBU SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA DOŠLO K PŘIZNÁNÍ, ŽE PANDEMIE COVID-19 BYLA PILOTNÍM TESTEM PŘED ZAVEDENÍM OSOBNÍ KARBONOVÉ DANĚ!

 

🛑 🛑 🛑 Na webu Světového ekonomického fóra došlo k přiznání, že pandemie Covid-19 byla pilotním testem před zavedením osobní karbonové daně!

🛑 Došlo tím k potvrzení článků z Aeronetu z roku 2020! Ministr Dvořák prohlásil, že po zavedení karbonové daně v ČR budou lidé jezdit méně, a tím pádem nedají vydělat Putinovi!

 

🛑 JAKÝ JE ROZDÍL MEZI KONSPIRACÍ AERONETU A REALITOU? ASI TAK 4 ROKY!

 

👉 Ano, přesně toto rčení bylo znovu a opět potvrzeno, protože na oficiálním webu Světového ekonomického fóra (WEF) právě došlo k představení platformy osobní uhlíkové daně pro obyvatelstvo západních zemí s názvem My Carbon, což je projekt globalistů na zavedení osobní karbonové daně v rámci Green Deal programu, KTERÝ JAKO PRVNÍ V EVROPĚ PŘIJALA VLÁDA PETRA FIALY V ČR. 👹

 

👺 Tato banda národní zkázy totiž provádí úkoly a zadání 👺 Klause Schwaba a ministři Fialovy vlády DOSTALI ZA ÚKOL TENTO PROGRAM OSOBNÍ KARBONOVÉ DANĚ ZAVÉST V ČR.

 

👺 Ministr pro evropské záležitost Martin Dvořák ze strany STAN totiž prohlásil, že CÍLEM ZDRAŽOVÁNÍ PALIV V ČR JE MENŠÍ SPOTŘEBA FOSILNÍCH PALIV, ABYCHOM PRÝ NEDÁVALI VYDĚLÁVAT PENÍZE RUSKU.

 

👺 Tankování v ČR se stane po roce 2027 noční můrou pro motoristy. Dole na obrázku máte obraz budoucnosti, jak vidí realitu v ČR po roce 2027 umělá inteligence. Všimněte si nové české vlajky v roce 2027 na benzínovém stojanu a ani s americkými dolary (po přechodu k americkému dolaru po zhroucení české koruny) se v ČR za ruský benzín nedoplatíte.

 

👺 Češi podle Dvořáka budou méně jezdit, a tím pádem Putin nevydělá tolik peněz z prodeje ropy. „Zdražování pohonných hmot samozřejmě přijde, jestli to bude o dvě koruny, tři koruny, o pět či o deset, to já teď nevím. O třicet to nebude. Chci říct, že cílem těchto opatření není, aby se lidem hůře žilo, ale aby spotřebovávali méně fosilních paliv a mimo jiné, abychom také nedávali vydělat Rusku, které je největším producentem fosilních paliv, na nichž jsme dlouhodobě byli závislí a teď se toho pomalu a těžko zbavujeme,“ uvedl ministr Dvořák. Ve sněmovně se právě projednává tzv. transpoziční novela daní k palivům podle směrnice Green Deal z Evropské unie.

 

🛑GREEN DEAL V ČESKU JE JEN DALŠÍM ZPŮSOBEM, JAK FIALOVA VLÁDA CHCE OHOLIT OBČANY O PENÍZE.

 

👉 Karbonová daň by se od roku 2027 měla vybírat i od fyzických osob.

👉 Ve Fialově vládě je ale rok před volbami poplach a snaha novelu odložit až pro novou vládu. Preference pětikoalice jdou totiž do kytek.

👉 Jenže, zdražení benzínu v ČR zhruba o 10 až 12 Kč za litr, reálně ale o 18 až 22 Kč v důsledku české inflace v roce 2027, POVEDE K OBROVSKÉMU ZDRAŽOVÁNÍ ZBOŽÍ A SLUŽEB V ČR, COŽ ROZTOČÍ INFLAČNÍ SPIRÁLU DO ABSURDNÍCH ROZMĚRŮ❗️❗️❗️

 

👉 Cílem je samozřejmě státní bankrot České republiky a s tím spojené ožebračení a oholení občanů ČR o majetky, především o nemovitosti, na které budou uvalený obrovské komerční daně z podnětu Mezinárodního měnového fondu a Světové banky, aby ČR po roce 2027 dosáhla na záchranný „ŘECKÝ” BALÍK.

Prostě uvalení osobní karbonové daně na paliva MÁ NASTARTOVAT V ČR SUPERINFLACI❗️❗️❗️

 

👉 Karbonová daň se rovněž uvalí na nemovitosti jako takové, a to podle způsobu jejich vytápění.

Všechno to zkrátka vede k tomu, aby lidé si nemohli dovolit vlastnit nemovitost, aby si ji mohli jen pronajímat, a rovněž to samé i s automobily, aby lidé nevlastnili auta, ale pouze si je půjčovali stejně, jako si ve městech už dnes lidé půjčují úchylné elektrické koloběžky, které mají vylítané baterky. TO JE TAKÉ TEST.

Aby se lidé naučili půjčovat si prostředek dopravy. Když se dnešní sójoví latté boys naučí půjčovat si koloběžky, nebudou mít problém půjčovat si v dospělosti i auta. Koloběžky ale odhalují i násilné chování.

Na půlce cesty zhebnou vylítané baterky a koloběžky přestanou jet a latté boys je odhodí na chodník nebo doprostřed silnice, na vztek a just proti majitelům automobilů.

 

👉 To je nový trend v Německu. Házení koloběžek do silnice, aby řidiči s auty museli zastavit. Ale to není to hlavní.

 

👉 To hlavní je přiznání Světového ekonomického fóra, že Covid-19 byla agenda, která měla otestovat přechod k novému společenskému řádu.

 

🛑OCITUJEME SI TEN ČLÁNEK CELÝ, PROTOŽE TO OPRAVDU STOJÍ ZA TO:

 

👉 My Carbon – Přístup k udržitelným městům podporujícím začlenění

 

👉 Města na celém světě se podílejí téměř 75% na celkových emisích uhlíku. Vzhledem k tomu, že země směřují k realizaci svých závazků pro čistou nulovou budoucnost, zůstanou městské oblasti akční půdou i pro další desetiletí.

Zatímco doprava a budovy jsou hlavní hnací silou emisí ve městech, podíl individuálních emisí je významný a činí přibližně 40%.

 

👉 Zapojení občanů se stává nejdůležitějším prvkem úspěchu či neúspěchu na cestě k udržitelnosti. Iniciativy vedené komunitou mohou významně přispět k udržitelnosti, zvýšit odolnost a sociální soudržnost. V posledních dvou desetiletích se v diskusích objevilo mnoho příkladů osobních emisních povolenek programů, které však měly omezený úspěch kvůli nedostatečnému společenskému přijetí, politickému odporu a nedostatku povědomí a spravedlivého mechanismu pro sledování emisí „mého uhlíku”.

 

🛑NÁŠ SVĚT SE PROMĚŇUJE – VELKÉ KOMUNITNÍ TRENDY PRO UDRŽITELNÁ MĚSTA:

 

👉 V posledních pěti až sedmi letech došlo k významnému vývoji v sociální, environmentální a technologické oblasti, který by mohl pomoci realizovat iniciativy „My Carbon” pro formování budoucnosti směrem k inteligentním a udržitelným městům.

 

🛑V TÉTO SOUVISLOSTI ZMIŇME KONKRÉTNĚ TŘI UDÁLOSTI:

 

➡️1. COVID-19 BYL ZKOUŠKOU SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI. 🙈

 

Obrovské množství nepředstavitelných omezení pro veřejné zdraví přijaly miliardy občanů na celém světě. V celosvětovém měřítku existovala řada příkladů udržování sociálního odstupu, nošení roušek, hromadného očkování a přijímání aplikací pro sledování kontaktů v zájmu veřejného zdraví, které prokázaly podstatu společenské odpovědnosti jednotlivce.

 

➡️2. PRŮLOMOVÉ TECHNOLOGIE ČTVRTÉ PRŮMYSLOVÉ REVOLUCE: 🙈

 

Pokroky v nově vznikajících technologiích, jako je umělá inteligence, blockchain a digitalizace, mohou umožnit sledování osobních emisí uhlíku, zvýšit informovanost a také poskytovat individuální rady ohledně nižších emisí uhlíku a etické volby spotřeby výrobků a služeb. Iniciativa Scale 360 Světového ekonomického fóra ukazuje využití technologií čtvrté průmyslové revoluce v celém životním cyklu výrobků a služeb.

Došlo k významnému pokroku v oblasti technologií inteligentních domácností, volby dopravy s dopadem na emise uhlíku, zavedení inteligentních měřičů, které umožňují jednotlivcům volbu, jak snížit emise související s energií, vývoj nových personalizovaných aplikací pro zohlednění osobních emisí a lepší osobní volbu v oblasti potravin a emisí souvisejících se spotřebou. Umělá inteligence může také pomoci posílit obchodní modely oběhového hospodářství, jako jsou modely produktu jako služby, předpovědi poptávky a inteligentní správa majetku, a to kombinací údajů v reálném čase a historických údajů o produktech a uživatelích.

 

Existuje značný počet programů a aplikací, které občanům umožňují přispívat k emisím uhlíku tím, že jim poskytují důkladnou informovanost o volbě osobních emisí uhlíku v oblasti potravin, dopravy, energie v domácnosti a volby životního stylu.

Tyto aplikace pro energetickou účinnost poskytují návrhy a statistiky týkající se emisí skleníkových plynů a nabízejí způsoby, jak snížit svou osobní stopu. Sledují spotřebu energie v domácnosti a motivují ke změně životního stylu a přispívají svým dílem ke zlepšení životního prostředí.

 

➡️3. ZVÝŠENÉ POVĚDOMÍ A ODPOVĚDNOST ZA PŘÍRODU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ: 🙈

 

V posledních několika letech se zvyšuje povědomí a zájem veřejnosti o klimatické změny a speciálně mezi mladými lidmi. V průzkumu UNDP „Peoples’ Climate Vote” se odráží skutečnost, že více než 64 % lidí považuje změnu klimatu za celosvětově naléhavou.


Nový průzkum Pew Research Center v 17 vyspělých ekonomikách zjistil, že panují všeobecné obavy z osobních dopadů globálních změn klimatu: 80% občanů uvedlo, že jsou ochotni změnit způsob svého života a práce, aby bojovali proti dopadům změny klimatu. Mladí dospělí, kteří v posledních letech stáli v čele některých z nejvýznamnějších protestů proti změně klimatu, se v mnoha průzkumech veřejného mínění obávají osobního dopadu oteplování planety více než jejich starší kolegové.

 

🛑CO DÁL? UDRŽITELNÁ MĚSTA DÍKY INTELIGENTNÍM KOMUNITÁM: 🙈

 

👉 Tyto tři trendy poskytují pádné důkazy o umožnění společenského hnutí pro iniciativy „My Carbon” tím, že umožní partnerství veřejného a soukromého sektoru, které pomůže tento program kurátorovat. Navrhuje se, aby se toto hnutí utvářelo na základě trojího přístupu. 🙈

 

Taková ekonomická opatření budou potřebovat politickou podporu ze strany vedení měst prostřednictvím rozsáhlé diskuse mezi zúčastněnými stranami, aby se dospělo ke spravedlivému a inkluzivnímu přístupu. 🙈


Páky kognitivního umožnění a sociálních norem budou mít mnohem větší dopad prostřednictvím programů zapojení občanů a při koncipování těchto programů je třeba zachytit poznatky z výše uvedených trendů. Inovativní umělá inteligence a schopnosti strojového učení by pomohly zachytit emise obsažené ve zboží a službách a mohly by pomoci při poskytování individuálních a včasných rad, jak snížit emise způsobené jejich životním stylem. 🙈

 

👺 Zkrátka je patrné, že přesně to, co se píše na webu WEF, JE PRÁVĚ TEĎ APLIKOVÁNO VLÁDOU PETRA FIALY NA ČESKÉ POKUSNÉ LABORATORNÍ OBČANY. 🙈

 

➡️PRÁVĚ PROTO MAJÍ ČEŠI ÚMYSLNĚ NEJDRAŽŠÍ ELEKTŘINU PRO DOMÁCNOSTI V EVROPĚ, ABY SE JAKO V LABORATOŘI ZJISTILO, KDY ČESKÝ POKUSNÝ OBČAN ZDECHNE, CHCÍPNE, POJDE, NATÁHNE BRKA, ODEBERE SE NA VĚČNOST, PROSTĚ KOLIK DŮCHODCŮ FIALOVA VLÁDA DOSTANE DO DŘEVĚNÉHO PENÁLU, TŘEBA KRÁCENÍM VALORIZACÍ, NEZVLADATELNOU INFLACÍ, NEJDRAŽŠÍMI POTRAVINAMI VE STŘEDNÍ EVROPĚ.

 

➡️ČESKÁ LABORATOŘ WEF S HORDOU 10 MILIONŮ POKUSNÝCH EXEMPLÁŘŮ❗️❗️❗️

 

👉 PROSTĚ FIALOVA GARNITURA PŘEMĚNILA ČR NA GLOBALISTICKOU LABORATOŘ❗️❗️❗️

 

A odborníci WEF sledují, jak se český laboratorní materiál chová a reaguje na podněty, když třeba Fialova vláda se více stará o Ukrajince než o Čechy❗️❗️❗️

 

👉 To jsou velmi cenná data pro globalisty.

👉 Sledují reakce české pokusné veřejnosti.

👉 Sledují reakce českých důchodců, když je Fialova vláda okrade na valorizacích a

👉 hned potom ta samá vláda nakupuje houfnice, tanky a děla pro Ukrajince.

👉 Reakce nebo netečnost pokusných občanů se potom vyhodnocuje v Ženevě.

👉 Právě proto ministr Dvořák prohlásil, že Češi prostě budou méně jezdit, aby Putin tolik nevydělával. Může si to dovolit prohlásit. Kdyby to řekl občanům nějaké zakavkazské země, asi by mu šlo o život, ale ne v Česku.

 

👉 V laboratoří Fialového Piotra Piotoviče jsou zvířátka netečná, nechávají se klidně sdírat z kůže, ani nepípnou.

👉 A dokonce ani tehdy, když Fialův nejnovější poskok začne pokusné a vzpurné černé české myšky, které se staví pokusům na odpor, urážet a říkat o nich, že jsou SVINĚ.

👉 Prostě nečinnost Čechů proti Fialové hrůzovládě podněcuje další a další pokusy proti pokusným subjektům.

👉 Salámové pokusy na českém obyvatelstvu ukazují, že Češi vydrží fakt hodně, a proto se pokusy přitvrzují

👉 Když si nechají Češi líbit okrádačky důchodců, a když jim nevadí nejdražší elektřina v EU, přestože ta elektřina je v Česku lacině vyráběna v elektrárnách postavených za komunistů z daní českých občanů, a když Češi nereagují ani na utrácení peněz na vládě za americké zbraně a stíhačky v době, kdy Fiala vytvořil největší deficit v ČR od roku 1989, tak je jasné, že teror a pokusy se prohloubí.

👉 A ministr Dvořák jako PROVOKATÉR začne lidem říkat, že budete jezdit méně, aby Putin neměl zisky.

👉 Tak to prostě funguje. Když lidé nevyběhnou do ulic, když na tyto nekonečné podrazy a okrádačky českých občanů prostě nepřijde tvrdá odezva z ulice, když se dokonce zdá, že lidé se raději uskromní, aby měli na zaplacení vymyšlených karbonových daní z kde čeho, tak se nic nezmění.


➡️V laboratoři Čechy sedřou z kůže a zbaví vlastnictví automobilů a nemovitostí, pod záminkou karbonových bubáků, takže prostě ten národ v té pokusné laboratoři zahyne, protože tak končí všechny pokusné myši. Testují se tak dlouho, až se najde limit, kdy prostě ten další test už doopravdy nedají. A nepřežijí. Přesně tohle teď dělá s občany Fialova junta a její ministři.

 

➡️👺Klaus Schwab to pouze propaguje jako teze. Ale 👺Fiala to testuje naživo v 10. milionové myší laboratoři.

NIC JINÉHO TO NENÍ, JENOM TEST. Jako byl Covid-19 test, tak i toto je jen test. Jenže pozor – když je něco jenom jako test, ještě to neznamená, že nikdo během toho testu neumře. 👉 Viz. test s Covidem.

👉 Viz. test s okradením důchodců.

👉 Viz. test s dodávkami zbraní Ukrajině.

👉 Viz. test se zavedením osobních karbonových daní.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/na-webu-svetoveho-ekonomickeho-fora-doslo-k-priznani-ze-pandemie-covid-19-byla-pilotnim-testem-pred-zavedenim-osobni-karbonove-dane/

 

 

📌 🛑 11. září 2024: 🇺🇸🇬🇧 AMERICKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ANTONY BLINKEN A BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DAVID LAMMY DORAZILI NA INSPEKCI DO KYJEVA, INFORMUJÍ MÉDIA.

https://t.me/to_je_nas_svet/28979

 

🛑 🇺🇸 👺 BLINKEN V KYJEVĚ UJIŠŤUJE O PODPOŘE USA V BOJI DO POSLEDNÍHO UKRAJINCE:

 

„Je důležité, aby nás ukrajinský lid i nadále přímo slyšel. Zůstáváme plně oddáni vítězství Ukrajiny, a to nejen proto, abychom zajistili, že se Ukrajina dnes může bránit, ale může stát na vlastních nohou, vojensky, ekonomicky, demokraticky. Ještě mnoho a mnoho dní, abychom zajistili cestu, kterou si ukrajinský lid zvolil pro větší integraci do euroatlantického společenství, včetně EU a NATO, k dosažení spravedlivého a trvalého míru. Základem je, že chceme, aby Ukrajina vyhrála. Podpora pro Ukrajinu bude pokračovat, protože nezávisí na žádné zemi, žádné straně, žádných volbách. Naším společným vzkazem Putinovi je, že naše podpora nepoleví. Naše jednota se nezlomí. Putin nepřežije koalici zemí oddaných ukrajinskému úspěchu a rozhodně nepřežije ukrajinský lid.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28980

 

🛑⚡️USA PŘISLÍBILY UKRAJINĚ VÍCE NEŽ 700 MILIONŮ DOLARŮ NA OBNOVU ENERGETICKÉHO SYSTÉMU A HUMANITÁRNÍ PODPORU.

Oznámil to ministr zahraničí Anthony Blinken během své návštěvy Kyjeva.

https://t.me/to_je_nas_svet/28981

 

🛑 💥The Independent: POSTOJ VELKÉ BRITÁNIE K POVOLENÍ UKRAJINĚ PROVÁDĚT DÁLKOVÉ ÚDERY NA RUSKÉ ÚZEMÍ SE NEZMĚNIL. STÁLE JSOU ZAKÁZÁNY

https://t.me/to_je_nas_svet/28985

 

🛑 ⚡️ USA POŽADUJÍ ZELENSKÉHO STRATEGII ÚDERU NA RUSKO PŘED ZRUŠENÍM OMEZENÍ – BLOOMBERG

 

▪️Tento týden se žádné rozhodnutí neočekává, lídři se sejdou později v OSN.

▪️ Během návštěvy Kyjeva plánovali americký ministr zahraničí Blinken a britský ministr zahraničí Lammy vyvinout tlak na Zelenského a jeho tým.

▪️ Chtěli od něj získat dlouhodobý plán na příští rok. Podle zdrojů listu chtějí ukrajinští partneři před přijetím rozhodnutí lépe pochopit, čeho chce Kyjev dosáhnout.

▪️ Zároveň se podle agentury Bloomberg neočekává, že by se omezení tento týden výrazně změnila. Prezident Joe Biden a britský premiér Keir Starmer se však sejdou ve Washingtonu, aby o této otázce jednali.

https://t.me/to_je_nas_svet/28991

 

🛑 🇺🇸 „USA JSOU I NADÁLE NEJVĚTŠÍM POSKYTOVATELEM VOJENSKÉ POMOCI UKRAJINĚ A VEDOU MEZINÁRODNÍ KOALICI, KTERÁ POMÁHÁ PŘI JEJÍ OBRANĚ.

 

Dnes vidíme, že Putin sfoukl prach ze své staré taktiky proměnit chlad ve zbraň proti ukrajinskému lidu.

Proto dnes oznamujeme 325 milionů dolarů na opravu ukrajinské energetické sítě. Dnes také oznamuji 290 milionů dolarů na novou humanitární podporu. A konečně oznamujeme 102 milionů dolarů na humanitární odminování.“ Anthony Blinken shrnul svou návštěvu Kyjeva.

https://t.me/to_je_nas_svet/28994

 

 

📌11. září 2024: ♨️ ERDOGAN VYZVAL K NAVRÁCENÍ KRYMU UKRAJINĚ:

((A to chce vstoupit do BRIX??? 😂))

 

Turecký prezident to prohlásil během svého videoproslovu v rámci takzvané Krymské platformy, která právě probíhá v Kyjevě.

💬 Erdogan uvedl, že podpora Ankary územní celistvosti, svrchovanosti a nezávislosti Ukrajiny zůstává nezměněna, neboť návrat poloostrova pod kontrolu Kyjeva je požadavkem mezinárodního práva.

Turecký prezident rovněž vyjádřil naději, že v blízké budoucnosti budou podniknuty další kroky k posílení práv krymskotatarských Turků.

https://t.me/to_je_nas_svet/28982

 

 

📌11. září 2024: 🤡 ZELENSKYJ: POKUD JDE O VÍTĚZNÝ PLÁN, BUDU DŮSLEDNÝ 😂 😂

 

Nejprve ho prodiskutujeme s prezidentem Bidenem. 😂 Myslím, že každý chápe, že existuje množství vlivu a množství pomoci. Toto je plán na seriózní posílení Ukrajiny a podle mého názoru bude mít psychologický, politický a jiný typ zbrojení vliv na rozhodnutí Ruska ukončit tuto válku. Tento plán musí být předložen na druhém mírovém summitu, aby bylo Rusko donuceno k diplomatickému ukončení války.

Pokud ho partneři podpoří, usnadní Ukrajině vynutit si ukončení války. 😂 😂 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28983

 

 

📌11. září 2024: 😂 NERUDOVÁ JE HLAVIČKA POMAZANÁ, ALE ASI NĚJAKOU KYSELINOU. 👉 Babišova vláda prý vybudovala energetickou závislost na Rusku.                                                  👉 👉 👉 A v její hlavě na tom asi nic nezmění ani fakt, že plynovody a ropovody byly vybudovány již v 70. letech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28989

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️11. září 2024: TOTÁLNY MASAKER! Viktor Orbán ODKÁZAL Von der Leyenovej že BUDE VOZIŤ MIGRANTOV DO BRUSELU

 

Je nepravdepodobné, že Európska únia ustúpi požiadavkám Maďarska v otázke prijímania migrantov, najmä vzhľadom na dlhodobé napätie medzi Budapešťou a Bruselom v oblasti migrácie.

 

Maďarsko, pod vedením premiéra Viktora Orbána, má tvrdú politiku voči migrácii a opakovane vystupuje proti rozhodnutiam EÚ v tejto oblasti, vrátane povinných kvót na prijímanie migrantov.

 

Európska únia sa naopak snaží o spoločné európske riešenie migračnej krízy, ktoré zahŕňa zdieľanie zodpovednosti medzi členskými štátmi. 😂 🙈

 

V tomto kontexte môže byť Orbánova rétorika vnímaná skôr ako snaha o získanie domácej politickej podpory než o reálne riešenie situácie na európskej úrovni. 😂 🙈

 

Európska únia v minulosti už ukázala, že má obmedzenú toleranciu voči provokáciám zo strany Maďarska, najmä pokiaľ ide o otázky právneho štátu a základných hodnôt EÚ. 😂 🙈

 

Ak by Maďarsko skutočne uskutočnilo hrozbu posielania migrantov do Bruselu, pravdepodobne by to viedlo k ďalším sporom a možným sankciám zo strany EÚ.

Rétorika a tlak zo strany Maďarska môžu viesť k ďalšej eskalácii, no je nepravdepodobné, že by Európska únia ako celok ustúpila tomuto typu požiadaviek.

((Musela. Už mají bojáka!!! Nebo bobky???))

 

https://youtu.be/93HciWClZ6E?si=Yb-jltzpkwJAWYTa

 

 

📌11. září 2024: ♨️ ÚTOK UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL NA RUSKÉ ÚZEMÍ JE NEPŘIJATELNOU ESKALACÍ ZE STRANY USA A VELKÉ BRITÁNIE, KTERÁ VYŽADUJE REAKCI RUSKA – BÝVALÝ DŮSTOJNÍK AMERICKÉ ROZVĚDKY SCOTT RITTER.

„Máme tu schválení cílů, které mohou být zasaženy na území Ruské federace, ze strany Států a Británie. To znamená, že skutečně útočí na Rusko,“ zdůraznil.

https://t.me/to_je_nas_svet/28993

 

 

📌11. září 2024, 16:54, Trutněv: NA EEF BYLO PODEPSÁNO 313 DOHOD V HODNOTĚ 5,5 BILIONU RUBLŮ:

 

Na Východním ekonomickém fóru (EEF), které se konalo ve Vladivostoku, bylo podepsáno více než 310 dohod, informoval vicepremiér Jurij Trutněv na zasedání vlády s prezidentem.

 

„Je to nejlepší výsledek za všechny uplynulé roky. V roce 2023 jsme podepsali 386 investičních dohod v celkové hodnotě 3 biliony 800 miliard,“ uvedl Kreml v prohlášení na svých webových stránkách.

 

Devátého Východního ekonomického fóra na začátku září se zúčastnilo více než 7 tisíc lidí ze 75 zemí a teritorií, řekl Anton Kobyakov, poradce ruského prezidenta. V roce 2023 se fóra zúčastnili zástupci 63 zemí a v roce 2024 – již 75, včetně 16 nepřátelských států.

 

https://www.vesti.ru/article/4138124

 

 

📌11. září 2024, v17:29, MINISTERSTVO VNITRA: BĚLORUSKÁ POŘÁDKOVÁ POLICIE A VNITŘNÍ VOJSKA NASAZENY NA HRANICÍCH S UKRAJINOU:

 

Ukrajina soustředila asi 14 tisíc vojáků poblíž hranic s Běloruskem. Aby Minsk lokalizoval hrozbu invaze, rozmístil na jihu země speciální jednotky pořádkové policie a vnitřních vojsk.

 

Oznámil to šéf Ministerstva vnitra republiky Ivan Kubrakov. Bezpečnostní síly podle něj musí zabránit potenciálnímu vstupu nepřítele do osad, jako je tomu v Kurské oblasti.

 

„Analyzovali jsme akce ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti a v souvislosti s napjatou situací u jižních hranic Běloruska jsme se rozhodli rozmístit v pohraniční oblasti speciální jednotky OMON a vnitřní vojska,“ řekl.

 

Oddělení navázalo operační spolupráci s velením bojových jednotek a předsedy okresních výkonných výborů. Situace v pohraniční oblasti je pod kontrolou.

 

https://www.vesti.ru/article/4138211

 

 

📌11. září 2024, 17:35: V OBLASTI TULA BYL NALEZEN SESTŘELENÝ UKRAJINSKÝ S-200: SESTŘELENÁ RAKETA UKRAJINSKÉHO KOMPLEXU S-200 BYLA NALEZENA V EFREMOVSKÉM OKRESE V TULSKÉ OBLASTI.

 

Podle publikace RBC s odkazem na místní média nebyl při pádu munice nikdo zraněn, na zemi také nedochází k ničení. Na místě pracují provozní služby.

 

Připomeňme, že S-200 je sovětský protiletadlový raketový systém dlouhého doletu. S určitou modernizací však může být jeho munice přizpůsobena k úderu na pozemní cíle.

 

Hlavice rakety váží 220 kilogramů, přičemž 90 kilogramů jsou výbušniny. Navíc, když hlavice vybuchne, vytvoří se až 37 tisíc fragmentů.

 

https://www.vesti.ru/article/4138217

 

 

📌11. září 2024, 18:22, ZACHAROVOVÁ: NĚMECKO NEPŘENESLO SCHOLZŮV PLÁN PRO UKRAJINU DO RUSKA:

 

Německé vedení nepředalo do Ruska žádné výzvy ani materiály. Takto se vyjádřila oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová k informacím o určitém mírovém plánu, který připravil německý kancléř Olaf Scholz.

 

„Všechno jsou to nějaké úniky, některé, abych tak řekl, drby a tak dále, neexistuje žádné oficiální potvrzení, takže ve skutečnosti není co komentovat,“ řekla Zacharovová.

 

Nikdo však nebude ze Scholzovy mírové iniciativy nijak zvlášť nadšený, protože je to právě současné německé vedení, které dodává peníze a zbraně kyjevskému režimu, připomněla mluvčí ministerstva zahraničí.

 

Pokud Německo přestane financovat Ukrajinu, pak Berlín prokáže své odhodlání k mírovému urovnání konfliktu.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve uvedl, že Kreml ví o Scholzově „mírovém plánu“ pouze to, co bylo zveřejněno v médiích. Nikdo ho předem neodbývá, ale nejdřív bych chtěl vědět, o čem to mluví, vysvětlil prezidentský mluvčí.

 

Připomeňme, že La Repubblica zjistila, že německá kancléřka připravuje plán na mírové urovnání konfliktu na Ukrajině. Je to něco jako nové minské dohody, které zahrnují převod části ukrajinského území na Rusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4138287

 

 

📌11. září 2024, 18:48: NĚMECKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VSTOUPILO DO POLEMIKY S TRUMPEM OHLEDNĚ ELEKTRÁREN:

 

Německé ministerstvo zahraničí popřelo slova Donalda Trumpa o Německu. V Berlíně byl americký prezidentský kandidát ujištěn, že Němci nejedí kočky a psy.

 

Evropská země také staví moderní elektrárny, které jsou šetrné k životnímu prostředí a efektivní z hlediska výroby energie.

 

„Ať se to někomu líbí nebo ne, německý energetický systém je plně funkční. Ve více než 50 % případů jsou elektrárny provozovány na obnovitelných zdrojích energie,“ uvedlo ministerstvo zahraničí v oficiální publikaci.

 

Trump si je zároveň jistý opakem. Podle jeho názoru Německo nebylo schopno opustit výstavbu „normálních elektráren“.

 

https://www.vesti.ru/article/4138350

 

 

📌11. září 2024, 19:24: KVŮLI UKRAJINSKÉMU OBČANSTVÍ MŮŽE 22 KRYMSKÝCH NOTÁŘŮ PŘIJÍT O SVŮJ STATUS:

 

Ruské ministerstvo spravedlnosti navrhlo zbavit 22 krymských notářů jejich statusu kvůli dvojímu občanství, uvedla tisková služba ministerstva.

 

Ministerstvo spravedlnosti odhalilo druhé občanství 23 notářů Republiky Krym, z nichž 22 má status platného. Podle agentury všichni překročili státní hranici Ruské federace na základě národních a zahraničních pasů Ukrajiny, což dokazuje skutečnost, že mají dvojí občanství. Ministerstvo konstatovalo, že je to v rozporu s požadavky právních předpisů o notářích.

 

Jak vyplývá ze sdělení ministerstva, příslušný návrh již byl zaslán notářské komoře Republiky Krym. Ministerstvo spravedlnosti požádalo Federální notářskou komoru, aby převzala kontrolu nad odvoláním Notářské komory Republiky Krym.

 

Již dříve vyšlo najevo, že pracovní zkušenosti notářů v DLR, LLR, Záporoží a Chersonské oblasti budou započítány jako kritérium pro nábor stážistů. Příslušný zákon již byl schválen v Radě federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4138378

 

 

📌11. září 2024, 17:47, AMERIČTÍ KONZERVATIVCI: HARRISOVÁ SE V DEBATĚ UKÁZALA JAKO RELIKT MINULOSTI:

 

Americká prezidentská kandidátka Kamala Harrisová se v debatě s Donaldem Trumpem ukázala jako relikt minulosti, píše Daniel McCarthy v článku pro American Conservative.

 

Podle novináře Harrisová podporuje současný řád věcí a chce pro Spojené státy více migrantů, více záměrně prohraných válek, potraty bez omezení a snižování počtu pracovních míst.

 

To je však přesně to, co stará elita Demokratické a Republikánské strany podporuje, dodal novinář.

 

Podle průzkumu mezi diváky, které provedla CNN, 63 % respondentů uvedlo, že Harrisová se ukázala lépe než Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4138228

 

 

📌11. září 2024, 18:56, KARAGANOV: SPOJENÉ STÁTY LŽOU, ŽE JEJICH JADERNÉ ZÁRUKY SE VZTAHUJÍ NA SPOJENCE:

 

Sergej Karaganov, čestný předseda prezidia Rady pro zahraniční a obrannou politiku a akademický supervizor Fakulty světové ekonomiky a mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické, řekl, že nedůvěřuje prohlášením Spojených států o rozšíření jejich jaderných záruk na spojence.

 

Politolog poznamenal, že během studené války Spojené státy vypracovaly scénář jaderného úderu na území Německa v případě, že by jím SSSR prošel v tankových kolonách.

 

„Ne v SSSR. Od té doby se v tomto ohledu pro Spojené státy nic nezměnilo. A stále jsme v mraku falešných myšlenek,“ zdůraznil Karaganov.

 

Podle něj musí ruská vláda jasně deklarovat svou připravenost použít jaderné zbraně proti zemím, které podporují „agresi NATO na Ukrajině“. Předseda dodal, že by měl být zaveden koncept „jaderné eskalace“ – předběžné kroky, které mohou přesvědčit možného protivníka o připravenosti použít jaderné zbraně.

 

https://www.vesti.ru/article/4138295

 

 

📌11. září 2024, 18:51, ZACHAROVOVÁ: NULANDOVÁ DOKÁZALA, ŽE SPOJENÉ STÁTY NESOU VINU ZA ODMÍTNUTÍ ISTANBULSKÝCH DOHOD:

 

Slova bývalé náměstkyně amerického ministra zahraničí Victorie Nulandové o účasti Spojených států na ukrajinském odmítnutí istanbulských dohod potvrzují vinu Washingtonu, uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poznamenal, že Západ nikdy neměl zájem na řešení ukrajinského konfliktu politickými a diplomatickými prostředky. „Je to odhalení, které je nyní < … > pocházela z úst amerického úředníka,“ dodala.

 

„Není pochyb o tom, že to byly Spojené státy, které svého času prezentovaly bývalého britského premiéra (Borise) Johnsona jako iniciátora narušení istanbulských dohod,“ dodala Zacharovová a zdůraznila, že v této situaci „EXISTUJE SKUTEČNĚ ZLOČINNÉ SPIKNUTÍ“ MEZI SPOJENÝMI STÁTY A VELKOU BRITÁNIÍ.

 

Podle oficiálního zástupce ruského ministerstva zahraničí události kolem istanbulských dohod naznačují, že společné akce Spojených států a Británie jsou „poutem mezi dvěma státy“, které využívají třetí zemi pro své vlastní účely.

 

Diplomat připomněl, že Washington diktuje Kyjevu všechna rozhodnutí a vyvíjí je pro něj.

 

https://www.vesti.ru/article/4138372

 

 

📌11. září 2024, 19:21: MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ UKRAJINY UVEDLO, ŽE MINISTR JIŽ 6 DNÍ ŽÁDÁ O POVOLENÍ UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Nový ukrajinský ministr zahraničí Andrij Sybiha uskutečnil za posledních 6 dní 20 telefonických rozhovorů s 21 ministry zahraničí různých zemí, uvedlo ukrajinské ministerstvo zahraničí.

 

Hlavními tématy bylo zrušení omezení úderů hluboko na území Ruska, vstup Ukrajiny do Evropské unie a NATO a posílení obranyschopnosti země.

 

Připomeňme, že 10. září vyšlo najevo, že Sybiha hovořil s australskou ministryní zahraničí Penny Wongovou. Ukrajinský diplomat požádal o dodání dalších obrněných vozidel Bushmaster ozbrojeným silám Ukrajiny a také o poskytnutí vyřazeného vojenského vybavení.

 

V roce 2023 již Kyjev požádal Canberru o 45 vyřazených vrtulníků Taipan, ale Australané odpověděli, že všechna letadla již byla zlikvidována.

 

https://www.vesti.ru/article/4138358

 

 

📌11. září 2024, 20:00, VOLODIN: POSLANCI PŘESTALI BĚHEM SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACE JEZDIT NA DOVOLENOU DO ZAHRANIČÍ:

 

Poslanci Státní dumy Ruské federace během speciální vojenské operace (SMO) přestali cestovat na dovolenou do zahraničí, jako tomu bylo dříve. Každý by se měl cítit zodpovědný, řekl předseda Dumy Vjačeslav Volodin v rozhovoru pro Rossija 24.

 

Politik připomněl zákon přijatý v Ruské federaci, podle kterého jsou poslanci a senátoři povinni dohodnout se na odchodu z Ruska.

 

„Všichni se zajímají o to, kdo kam šel a kam přestal. Letos, v létě, nikdo nejel „na ostrovy“, jako tomu bylo dříve. Všichni poslanci chápou: probíhá speciální vojenská operace, naši chlapi, důstojníci bojují, není čas dovolených. Každý by se měl cítit zodpovědný,“ řekl předseda Státní dumy.

 

https://www.vesti.ru/article/4138458

 

 

📌11. září 2024, 20:00, VOLODIN: STÁTNÍ DUMA JE PROTI FIKTIVNÍM SŇATKŮM PRO MIGRANTY:

 

Poslanci Státní dumy představili návrh zákona, který navrhuje prodloužit dobu strávenou v manželství pro získání ruského občanství, řekl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin v rozhovoru pro Russia 24.

 

„O této otázce budeme dále diskutovat. Možná to budou tři roky. Možná čtyři roky,“ komentoval.

 

Volodin poznamenal, že prodloužená čekací doba manželství pouze posílí, pokud je uzavřeno z lásky. Smyslem právní úpravy je v tomto případě vyloučit fiktivnost manželství, odstranit mezery pro získání občanství a chránit občany.

 

„Uděláme vše pro to, abychom zabránili případům porušování migrační legislativy,“ řekl předseda Státní dumy.

 

Zároveň zdůrazňuje potřebu efektivnější práce klíčových ministerstev a ruské vlády v této oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4138440

 

 

📌11. září 2024, 16:34: ŠÉF POLSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY: POUZE NATO MŮŽE DOVOLIT KYJEVU ZASÁHNOUT RUSKOU FEDERACI ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI:

 

Pouze se souhlasem NATO bude Ukrajina schopna udeřit na všeobecně uznávané území Ruska. Novinářům to řekl polský ministr obrany Władysław Kosiniak-Kamysh.

Jednotlivé země podle něj v tomto ohledu o ničem nerozhodují. V tomto ohledu se nevyplatí čekat na souhlas Spojených států. Potřebujeme kolektivní řešení Aliance.

 

„V každém ze svých projevů Zelenskyj tuto otázku nastoluje. To by ale měla být reakce celého NATO, a ne jedné země,“ uvedl vicepremiér.

 

Mezitím Ukrajina již získala podporu Velké Británie a Francie. Vedoucí země bloku přestaly protestovat proti raketovým útokům dlouhého doletu na Rusko.

 

Washington je však kategorický. Spojené státy si nepřejí eskalaci konfliktu před prezidentskými volbami.

 

https://www.vesti.ru/article/4138131

 

 

📌🛑👹11. září 2024, 22:33, GUARDIAN: LONDÝN UŽ DOVOLIL KYJEVU ZASÁHNOUT STÍN BOUŘE HLUBOKO V RUSKU:

 

Londýn se již rozhodl umožnit Kyjevu udeřit raketami Storm Shadow na cíle nacházející se na ruském území. Píší o tom noviny Guardian s odvoláním na zdroje ve vládě království.

 

V publikaci se zejména uvádí, že „již bylo rozhodnuto umožnit Ukrajině použít rakety Storm Shadow proti cílům na ruském území“.

 

Den předtím poradce Bílého domu pro komunikaci národní bezpečnosti John Kirby řekl, že postoj USA k ukrajinským úderům hluboko na území Ruské federace se nezměnil, Washington stále nepodporuje použití amerických zbraní k tomuto účelu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138577

 

 

📌11. září 2024, 23:38: BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PŘISLÍBIL UKRAJINĚ 100 LET PODPORY: 🙈

 

Britský ministr zahraničí David Lammy oznámil „100leté partnerství“ pro podporu Spojeného království Ukrajině. Řekl to na tiskové konferenci v Kyjevě po setkání s kolegy ze Spojených států a Ukrajiny.

 

Podle něj se na schůzce diskutovalo nejen o vojenské podpoře, ale také o sankcích a humanitárních potřebách. Kromě toho účastníci podrobně diskutovali o energetice.

 

„Diskutovalo se o široké škále témat o silných aliancích a o našem závazku, závazku Spojeného království nejen pro tuto zimu, mluvíme o 100letém partnerství, protože Ukrajinu podporujeme v dlouhodobém horizontu,“ citovala Lammyho agentura RIA Novosti.

 

Ministr dodal, že britskému premiérovi Keiru Starmerovi sdělí výsledky jednání o udělení povolení Ukrajině použít rakety dlouhého doletu k úderům hluboko na ruské území.

 

Kromě toho Lammy vyjádřil teze z dříve vydaného prohlášení britské vlády o přidělení 600 milionů liber na pomoc Kyjevu a převodu raket protivzdušné obrany, munice a obrněných vozidel ozbrojeným silám Ukrajiny do konce roku 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4138628

 

 

📌12. září 2024, 00:01: IZRAEL ZAÚTOČIL NA ŠKOLU V PÁSMU GAZY, ZABIL 6 ZAMĚSTNANCŮ OSN:

 

Šest zaměstnanců Agentury OSN pro palestinské uprchlíky na Blízkém východě (UNRWA) bylo zabito při dvou izraelských náletech na školu v uprchlickém táboře Nuseirat v centru pásma Gazy, hlásí UNRWA na sociální síti X.

 

Jedná se o nejvyšší počet zaměstnanců UNRWA zabitých na jednom místě. Mezi mrtvými je i manažer přijímacího střediska pro uprchlíky.

 

Izraelské obranné síly (IDF) oznámily útok na budovu školy Al-Jauni v uprchlickém táboře Nuseirat. IDF tvrdí, že ve škole byli palestinští bojovníci Hamasu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138666

 

 

📌12. září 2024: 02:46: PESESCHKIAN VYZÝVÁ KE SMAZÁNÍ HRANIC MEZI ISLÁMSKÝMI ZEMĚMI:

 

Íránský prezident Masúd Pezeškian, který je v Iráku v rámci zahraniční cesty, na setkání s iráckým vůdcem Abdelem Latifem Rashidem vyzval k vymazání hranic mezi islámskými státy, jak se to děje v zemích EU, hlásí oficiální webové stránky šéfa íránské exekutivy.

 

Peseschkian poukázal na dlouhou historii vztahů mezi Íránem a Irákem a také zdůraznil potřebu vytvořit společnou alianci pro islámské státy.

 

„Peseschkian vyzval k posunu směrem k vymazání hranic mezi islámskými zeměmi, podobně jako to bylo implementováno Evropskou unií,“ uvádí se v prohlášení na prezidentových webových stránkách.

 

Íránský vůdce také navrhl vytvořit specializované íránsko-irácké komise pro rozvoj politických, ekonomických, sociálních a kulturních vazeb mezi oběma zeměmi.

 

Peseschkian již dříve řekl, že Írán potřebuje přesunout hlavní město země z Teheránu na jih, na pobřeží Perského zálivu.

 

https://www.vesti.ru/article/4138652

 

 

📌12. září 2024, 04:32, ANTONOV: SPOJENÉ STÁTY JSOU POTĚŠENY SMRTÍ SLOVANŮ NA UKRAJINĚ:

 

Spojené státy jsou potěšeny smrtí Slovanů na obou stranách ukrajinského konfliktu, řekl ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov.

 

„Politici ve Spojených státech jsou nesmírně potěšeni smrtí Slovanů na obou stranách palebného odporu,“ řekl velvyslanec.

 

Mezitím Spojené státy, když hovoří o možnosti použití amerických raket Ozbrojenými silami Ukrajiny (AFU) k úderu na týl Ruska, zaměřují na Ukrajinu, aby zintenzivnily útoky na obyčejné Rusy. Obecně platí, že Spojené státy dláždí cestu pro třetí světovou válku, vysvětlil Antonov.

 

Cíl sledovaný Spojenými státy způsobit Rusku strategickou porážku je zároveň nerealizovatelný, uzavřel velvyslanec.

 

https://www.vesti.ru/article/4138727

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.09.2024“:

➡️☭☆ Shoigu uspořádal schůzku v Petrohradě s poradcem indického premiéra Dovalem pro národní bezpečnost.

Tajemník ruské bezpečnostní rady poznamenal, že mezi oběma zeměmi efektivně funguje politický dialog založený na důvěře, který je založen na pravidelných kontaktech mezi hlavami států.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní duma připravuje iniciativu, která zakáže migrujícím pracovníkům vozit své rodiny do Ruska, většina poslanců ji podpoří, řekl Volodin

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Blinken řekl, že s Kyjevem jednal o povolení použít rakety dlouhého doletu k úderu hluboko na ruské území a o výsledcích jednání bude informovat Bidena.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Země NATO daly jasně najevo, že členství Ukrajiny v alianci je nevyhnutelné a země je na dobré cestě ke vstupu, řekl Blinken.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Armádní letectví je na obloze – nepřítel utrpí ztráty

Posádka Mi-28nm zasáhla obrněná vozidla a koncentraci živé síly jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Podle zpráv tajných služeb byly cíle zničeny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení náměstka ministra zahraničí Ruské federace Rjabkova:

— Rusko nebude souhlasit s žádnými ultimáty ohledně Ukrajiny;

— Záměr USA umožnit Kyjevu použít západní rakety k úderu hluboko do Ruské federace je dalším krokem k eskalaci;

— Nové dodávky ATACMS do Kyjeva budou zničeny, západní cíle jsou nedosažitelné;

— Jedna dohoda mezi Ruskou federací a Západem o výměně zajatců nepřinesla vztahu důvěru;

— Spojené státy se v otázce Ukrajiny přiblížily k propasti, mohlo by to pro ně skončit špatně.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rusko se nebude zodpovídat Spojeným státům za spolupráci s Čínou, Zacharovová.

„Budujeme vztahy s Čínou oboustranně výhodným způsobem, plně v souladu s mezinárodním právem, a nebudeme podávat zprávy Spojeným státům,“ řekla.

👍 — To je pravda, kdo to vůbec jsou, aby se jim hlásili?!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Víte, proč se Erdogan bojí obchodů s nábytkem? Protože tam se na všech židlích sedět nedá. O čem to mluvím:

Turecký prezident Erdogan řekl, že Krym se musí vrátit Ukrajině, to je požadavek mezinárodního práva.

🤡 — A po tomhle se chce přidat k BRICS?!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️Británie povolila Ukrajině použít řízené střely Storm Shadow k úderu hluboko na ruské území – The Guardian.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Británie se rozhodla povolit Kyjevu používat rakety Storm Shadow proti cílům hluboko na ruském území, tvrdí Guardian s odkazem na zdroje z kabinetu ministrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *