, ,

12.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉🦻👀 EU CHCE DÁL SLEDOVAT KAŽDOU VAŠI ZPRÁVU❗️❗️❗️

12.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉🦻👀 EU CHCE DÁL SLEDOVAT KAŽDOU VAŠI ZPRÁVU❗️❗️❗️

 

❤️Toľko zloby a nenávisti…

A prečo?

Život je tak krátky, stačí jeden moment a neexistuješ…

 

 

📌11. srpna 2024: VYBAVENÍ NATO SKONČILO?

 

Objevily se záběry z pohybu sovětské techniky AFU v Sumské oblasti směrem ke Kursku, jak stahuje rozbitou výzbroj

▪️ Na bocích techniky je taktický znak bílý trojúhelník, používaný při ofenzivě v pohraniční oblasti.

▪️ Je zajímavé, že France Press nemá v záběru obrněná vozidla NATO. Analytici mají podezření, že Kyjev již vyčerpal své zdroje v této dobrodružné operaci, jak se o ní na Západě uvažuje.

▪️ Na videu je vidět, jak BREM evakuuje německé BMP Marder a MRAP MaxxPro.

https://t.me/to_je_nas_svet/28373

 

 

📌11. srpna 2024: 🌩🌩🌩INDIE 11.8.2024 MASIVNÍ ZÁPLAVY V HAROLI V UNA V HIMÁČALPRADÉŠI.

https://t.me/absurdnisvet/77744

 

🌩🌩🌩ČÍNA…  https://t.me/absurdnisvet/77745

 

🌩🌩🌩ČÍNA: Po vydatném dešti, 9. srpna záplavy v řece Luohe v provincii Shaanxiv

https://t.me/absurdnisvet/77747

 

🌩🌩🌩ČÍNA: Zhidan Street v Shaanxi po vydatném dešti 9. srpna

https://t.me/absurdnisvet/77748

 

🌩🌩🌩KANADA – Po vydatných deštích zatopeno parkoviště hotelu Holiday Inn Laval v Montrealu.   https://t.me/absurdnisvet/77749

 

 

📌11. srpna 2024: 🇧🇩 BANGLADESH – HISTORICKÉ HINDUISTICKÉ POVSTÁNÍ

 

Právě teď jsou hinduistické menšiny v oblasti Shiv Bari v okrese Khulna a protestují proti pronásledování. https://x.com/HinduVoice_in/status/1822616370514711026?t=ABfJRgCNoYbkm96idUG-SQ&s=19

 

 

📌📓📒📑11. srpna 2024: FRANK ZAPPA MLUVÍ O VEŘEJNÝCH ŠKOLÁCH.

 

Školní systém je navržen tak, aby se z vás stal použitelný nástroj.  Nenaučí vás nic, na čem skutečně záleží, pouze vás nutí zapamatovat si nesmyslné věci, které z 99 % nikdy v životě nebudete potřebovat.

 

Pokud se chcete nechat indoktrinovat, otupit a mít uzavřenou mysl, jděte do školy, pokud se chcete skutečně naučit něco, na čem záleží, začněte číst knihy.

https://t.me/absurdnisvet/77750

 

 

📌11. srpna 2024: 👺Reinhard Heydrich, zastupující římský protektor: „Češi jsou bestie!“

👺Otakar Foltýn, vládní cenzor: „Češi jsou svině!“

https://t.me/absurdnisvet/77752

 

 

📌11. srpna 2024: 💊🏳️‍🌈🇬🇧 „LÉKAŘI BYLI INSTRUOVÁNI, ABY PŘED RENTGENEM MUŽŮ UPŘESNILI, ZDA NEJSOU TĚHOTNÍ.“ 😂😅😀

 

Britští rentgenologové se nyní musí „v zájmu ochrany inkluzivity“ zeptat všech na případné těhotenství. 😂😅😀

 

„Podle nových pravidel by britští radiologové měli před provedením rentgenového vyšetření položit všem pacientům ve věku 12 až 55 let otázku, zda nejsou těhotní, a to bez ohledu na jejich pohlaví. 😂😅😀

 

Novinka přišla po incidentu, kdy transgender muž, který o svém těhotenství nevěděl, si nechal provést CT vyšetření. 😂😅😀 Lékaři jsou vyzýváni, aby nezapomínali na inkluzivitu a bez předsudků věnovali zvláštní péči transgenderům, nebinárním a intersexuálním pacientům.

 

Při vyprávění o reakci Britů na nová pravidla radiologové uvedli, že muži někdy po povinné otázce prostě odejdou z ordinace a ženy začnou plakat, když lékaři začnou mluvit o plodnosti.“

 

Sledujte @neCT24  | 42TČen (https://42tcen.com/)

 

 

📌👩‍🚀👨‍🚀😂11. srpna 2024: Dekuji Patricii. ✔️NASA A JEJÍ LŽI!

 

☑️Devont Island je druhý největší ostrov v souostroví Nunavut v Kanadě.

Je to 27. největší ostrov na světě a 6. v Kanadě, je to největší neobydlený ostrov na Zemi a jeho krajina odpovídá fotografiím, které podle NASA pocházejí z Marsu.

👉  https://t.me/absurdnisvet/77756

 

 

📌♨️♨️♨️⚔️11. srpna 2024: AKTUÁLNÍ DOJMY Z DERRY, DRUHÉHO NEJVĚTŠÍHO MĚSTA SEVERNÍHO IRSKA

https://t.me/absurdnisvet/77757

https://t.me/absurdnisvet/77758

 

 

📌11. srpna 2024: UKRAJINA NEDOKÁZALA PORAZIT RUSKO NA BITEVNÍM POLI A POSLALA PŘES RUSKÉ HRANICE 1000 VOJÁKŮ, ABY ZABILI CIVILISTY.

Ukrajinské vedení tomu říká 👉„STRAŠENÍ RUSŮ“. 👹

To je do očí bijící terorismus a válečné zločiny podporované americkou vládou a jejími vazaly. Zoufalství.

https://t.me/absurdnisvet/77759

 

 

📌✈️🎚️🔥🔥🔥📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. srpna 2024: OSM LÉKAŘŮ ZABÝVAJÍCÍCH SE RAKOVINOU, „KTEŘÍ ZASVĚTILI SVÉ ŽIVOTY ZÁCHRANĚ OSTATNÍCH“ MEZI 62 ​​CESTUJÍCÍMI A ČLENY POSÁDKY, KTEŘÍ ZEMŘELI PŘI ODSOUZENÉM BRAZILSKÉM LETU, KTERÝ SE ZŘÍTIL Z NEBE A EXPLODOVAL V OHNIVÉ KOULI, KDYŽ BYLI NA CESTĚ NA KONFERENCI:

 

Mezi 62 ​​cestujícími a posádkou, kteří zemřeli, když se brazilské dopravní letadlo dramaticky zřítilo z nebe a explodovalo v ohnivé kouli, bylo osm lékařů na rakovinu.

 

👉 Šest předních onkologů a dva domácí zdravotníci v posledním roce výcviku byli na cestě z domovského města Cascavel NA ONKOLOGICKOU KONFERENCI v Sao Paulu, když se dvoumotorový turbovrtulový letoun ATR 72-500 VoePass Airline zřítil do uzavřené komunity, v pátek zabijí všechny na palubě.

 

Eduardo Baptistella z Regionální lékařské rady řekl: „Bohužel jsme obdrželi velmi smutnou zprávu a mohli jsme potvrdit smrt osmi lékařů. Lékaři se chystali na onkologickou konferenci. Byli to lidé, kteří zasvětili své životy záchraně ostatních.“

 

Některá jména lékařů se začala objevovat minulou noc, včetně radiologa Leonela Ferreira, dětská odbornice na rakovinu Sarah Stella a Silvia Osaki.

Pan Baptistella řekl, že dvouhodinový let odsouzený k zániku měl naplánovat na 15 lékařů, ale sedm z nich vzalo dřívější letadlo.

 

Mluvčí nemocnice Uopeccan Cancer Hospital v Cascavelu potvrdil, že zemřeli dva lékaři na onkologii, Arianne Risso (28) a Mariana Belim (29), a dodal: „S nesmírnou bolestí můžeme potvrdit smrt pacientů z klinické onkologie.

Přečtěte si více

Špičkový odborník na letectví odhaluje pravděpodobnou příčinu „spirály smrti“, která svrhla brazilské letadlo 

 

„Neexistují žádná slova, která by vyjádřila smutek, který cítíme tváří v tvář této velké tragédii.“

Let VoePass 2283 se zřítil 50 mil severozápadně od Sao Paula na cestě na městské mezinárodní letiště Guarulhos.

Letadlo bylo ve výšce 16 000 stop, když se dostalo do „spirály smrti“ a za padesát sekund se zřítilo k zemi.

 

👉 Očití svědci, kteří nehodu natočili, uvedli, že se zdálo, že se zastavila, než kolem 13:30 místního času (17:30 BST) kroužila k zemi a vzplanula.

 

👉 Včera v noci letecká společnost potvrdila, že deset lidí, kteří čekali u špatné nástupní brány v Cascavel, zázračně zmeškalo let.

 

Jeden muž, který neuvedl své jméno, řekl zpravodajské stanici CNN: „Monitor ukazoval špatnou bránu a sedělo nás tam deset a uvědomili jsme si, že jsme na špatném místě.

Přečtěte si více

Na snímku: Zkušený pilot zahynul při havárii brazilského letadla, která si vyžádala 61 mrtvých 

 

„Doběhli jsme k pravé bráně a zeptal jsem se jedné z agentek: „Děvče, posaďte mě do tohoto letadla, musím jít, musím jít“, ale ona řekla: „Ne, jdeš pozdě a já můžu jen přeplánovat svůj let.“

 

👉 Přátelé pilota Danila Romana (35), který měl deset let zkušeností s létáním, ho popsali jako „úžasného profesionála“, který se „vždy usmíval a byl ochotný pomoci“.

Pilot sice nevolal, ale letečtí experti tvrdí, že letadlo mohlo mít náhlou námrazu na křídlech.

 

ČERNÁ SKŘÍŇKA LETU BYLA NALEZENA V DOBRÉM STAVU.

 

Sdílejte nebo komentujte tento článek: Osm lékařů zabývajících se rakovinou, „kteří zasvětili své životy záchraně ostatních“ mezi 62 ​​cestujícími a členy posádky, kteří zemřeli na brazilském letu odsouzeném k zániku, který se zřítil z nebe a explodoval v ohnivé kouli, když byli na cestě na konferenci

 

((Řekla bych umlčení s plánovanou vraždou!!! Museli mít na tu konferenci pádné důkazy o vražedných očkovacích látkách, a to se někomu nehodili do karet!!!))

 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13731431/Eight-cancer-doctors-dedicated-lives-passengers-crew-dead-doomed-Brazil-flight-plunged-sky-exploded.html

 

 

📌🔊11. srpna 2024: ❗️ROZHOVOR S ELONEM MUSKEM A DONALDEM TRUMPEM PROBĚHNE ZÍTRA.

🌎Svět se bude dívat.

https://t.me/absurdnisvet/77762

 

 

📌🚨🚨🚨11. srpna 2024: ÚSPORNÉ ZÁŘIVKY NÁS NIČÍ❗️🚨🚨🚨

 

👀Lidské oko to nevidí! Časosběrné kamery to dělají.

K vymývání mozku dochází světelnými signály (SEASONAL CODE), které jsou přenášeny do mozku prostřednictvím očí a zrakového nervu. Když se na to podíváte takto, vlastní energie člověka je neustále bombardována a vysávána světelnými frekvencemi energeticky úsporné žárovky.

https://t.me/absurdnisvet/77765

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SEVEROKOREJSKÉ RAKETY“ ZACÍLILY NA UKRAJINSKÝ KYJEVSKÝ REGION; RUSKÝ ÚTOK ZPŮSOBIL NĚKOLIK ÚMRTÍ

 

https://youtu.be/8k5qjGuJhiQ?si=CZQwz3M8Jdhjvars

 

 

📌11. srpna 2024, 18:06: AMERICKÝ KANDIDÁT NA VICEPREZIDENTA VANCE NAVRHL ZAČÍT S DEPORTACÍ ILEGÁLNÍCH IMIGRANTŮ:

 

James David Vance, republikánský kandidát na viceprezidenta Spojených států, navrhl zahájit proces deportace nelegálních přistěhovalců.

 

Jak Vance řekl v rozhovoru pro ABC, ve Spojených státech je asi 20 milionů ilegálních migrantů. Podle jeho názoru je nutné začít s jejich deportací od 1 milionu lidí a poté jejich počet zvýšit.

 

Republikáni, včetně bývalého amerického lídra a prezidentského kandidáta Donalda Trumpa, jsou pro zpřísnění migrační politiky. Trump slíbil, že v případě svého návratu do Bílého domu zahájí největší kampaň v historii země za deportaci nelegálních migrantů.

 

https://www.vesti.ru/article/4089196

 

 

📌11. srpna 2024, 17:39, BIDEN: PŘÍMĚŘÍ V PÁSMU GAZY JE V DOHLEDNÉ DOBĚ STÁLE MOŽNÉ:

((TAK NAČ ZMETEK POCHCANÝ ČEKÁ CELOU DOBU???))

 

Americký prezident Joseph Biden uvedl, že dohoda o příměří v Gaze může být uzavřena ještě před koncem jeho funkčního období.

 

Plán Bílého domu na zastavení ozbrojeného konfliktu podpořily země G7 i Rada bezpečnosti OSN, vysvětlil v rozhovoru pro CBS.

 

Biden poznamenal, že on a jeho tým na této otázce pracují denně, protože by se mohlo snadno stát, že konflikt mezi Izraelem a palestinskou enklávou přeroste v regionální válku.   Konflikt mezi Izraelem a Pásmem Gazy eskaloval v říjnu 2023. Po útoku Hamásu zahájil Tel Aviv proti této enklávě totální vojenskou operaci.

 

Na začátku srpna 2024 ministerstvo zdravotnictví Gazy oznámilo, že během této doby počet Palestinců zabitých při akcích Izraelských obranných sil přesáhl 39,5 tisíce.

 

Raketový útok IDF na školu v Gaze 10. srpna zabil asi 100 lidí.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že Rusko je izraelským útokem šokováno. Washington požádal Tel Aviv o další informace o tom, co se stalo po útoku IDF na komplex, který zahrnoval i školu.

 

https://www.vesti.ru/article/4089163

 

 

📌11. srpna 2024, 18:05: DĚTI EVAKUOVANÉ Z KURSKÉ OBLASTI MOHOU CHODIT DO ŠKOL V MOSKEVSKÉ OBLASTI:

 

Ombudsmanka Ruské federace Taťána Moskalkovová uvedla, že děti evakuované z Kurské oblasti pravděpodobně zahájí nový školní rok ve školách v Moskevské oblasti.

 

Komisař pro lidská práva v neděli navštívil dočasné ubytovací středisko pro evakuované v Moskevské oblasti.

 

Evakuované děti podle ní půjdou do školy „s největší pravděpodobností tady“. Poznamenala, že gubernátor Moskevské oblasti si je „vědom“, každé dítě je pod zvláštní kontrolou.

 

Na setkání s evakuovanými ombudsman ujistil, že děti, které absolvují školu, „budou orientovány na vysokoškolské instituce,“ uvádí RIA Novosti.

 

V sobotu ministerstvo pro mimořádné situace informovalo, že z pohraničních oblastí Kurské oblasti bylo dočasně evakuováno více než 76 tisíc obyvatel na bezpečnější místa.

 

https://www.vesti.ru/article/4089209

 

 

📌11. srpna 2024, 06:30: POLOVINA AMERIČANŮ ZA BIDENA ZHORŠILA SVOU FINANČNÍ SITUACI:

 

Finanční situace poloviny Američanů se během prezidentství amerického prezidenta Joea Bidena zhoršila.

 

Průzkum mezi Američany byl proveden deníkem Financial Times a Ross Business School Michiganské univerzity. 50 % respondentů se domnívá, že od doby, kdy se Biden stal v roce 2021 prezidentem, se jejich finanční situace zhoršila. A pouze 19 % uvedlo zlepšení. Průzkum také ukazuje, že 73 % Američanů má negativní pohled na ekonomické podmínky ve Spojených státech, uvádí RIA Novosti.

 

Prezidentské volby v USA se budou konat 5. listopadu. Z republikánů se o post hlavy státu hlásí Donald Trump. Za demokraty – viceprezidentka Kamala Harrisová.

 

Ruský politolog Sergej Michejev se domnívá, že pokud Trump vyhraje, bude muset vyřešit problémy v ekonomice. Trump podle něj nemá žádné univerzální recepty na řešení všech problémů; a pokud zvítězí na pozadí chmurných předpovědí a tyto předpovědi se naplní, pak to bude Trump, kdo to bude muset všechno vyřešit.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4089141

 

 

📌11. srpna 2024, 18:45: ZAKLADATEL ORGANIZACE GEORGIAN DREAM SE ODMÍTÁ SETKAT S AMERICKÝMI SENÁTORY:

 

Gruzínská veřejná a politická osobnost, zakladatelka strany Gruzínský sen – Demokratická Gruzie Bidzina Ivanišvili se odmítla setkat s americkými senátory.

 

Gruzínský premiér Irakli Kobachidze informoval, že Ivanišvili osobně vysvětlil svým partnerům ze Spojených států důvody svého odmítnutí.

 

„Pokud jde o to, do jaké míry se toto vysvětlení může dostat na veřejnost, záleží na Bidzině Ivanišvilim,“ citovala ho televize Rustavi.

 

Letos v květnu se Ivanišvili odmítl setkat s náměstkem ministra zahraničí Jamesem O’Brienem.

 

https://www.vesti.ru/article/4089173

 

 

📌11. srpna 2024, 18:46: V KEMEROVU HODILA NEZNÁMÁ OSOBA AIRSOFTOVÝ GRANÁT NA SKUPINU LIDÍ:

 

V Komsomolském parku v Kemerovu 11. srpna hodil neznámý útočník airsoftový granát do davu rekreantů. Incident byl nahlášen strážcům zákona.

 

V důsledku mimořádné události byly zraněny dvě děti (12 a 13 let) a 20letá dívka.

 

Utrpěli odřeniny a odmítli hospitalizaci.

 

Podle regionálního oddělení Vyšetřovacího výboru Ruské federace na svém kanálu Telegram se provádí kontrola podle článku trestního zákoníku Ruské federace „chuligánství“.

 

https://www.vesti.ru/article/4089230

 

 

📌11. srpna 2024, 19:31: V SURGUTU SE PROVÁDÍ KONTROLA FAKTU HROMADNÉ OTRAVY V SRDEČNÍM CENTRU:

 

V Surgutu vyšetřovatelé provádějí kontrolu kvůli otravě jídlem u 94 pacientů okresního kardiologického centra.

 

Informovalo o tom oddělení Vyšetřovacího výboru Ruska pro Chanty-Mansijský autonomní okruh-jugru na kanálu Telegram.

 

„Dne 11. srpna byla přijata zpráva o skupinovém výskytu potravinové infekce u pacientů kardiologické ambulance ve městě Surgut. Podle předběžných údajů byly příznaky nákazy jídlem zjištěny u 94 lidí,“ uvádí se v příspěvku.

 

Procesní kontrola se provádí na základě trestných činů podle článku 238 trestního zákoníku Ruské federace (poskytování služeb, které nesplňují bezpečnostní požadavky) a článku 236 trestního zákoníku Ruské federace (porušení hygienických a epidemiologických předpisů), upřesnilo oddělení.

 

Dnes vyšlo najevo, že u více než 90 pacientů Centra kardiologie Surgut byla diagnostikována akutní střevní infekce. Podle předběžných údajů byla jeho zdrojem potrava.

 

https://www.vesti.ru/article/4089242

 

 

📌11. srpna 2024, 19:28: V LLR BYLA ZADRŽENA UKRAJINKA, KTERÁ KORIGOVALA ÚDERY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA LUGANSK:

 

Příslušníci FSB Ruské federace zadrželi obyvatele Markovského okresu LLR, který vykonával nezákonnou činnost.

 

Bylo zjištěno, že na pokyn SBU předávala ukrajinské straně zpravodajské informace o raketových útocích na Luhansk v letech 2022-2023.

 

Zadržená osoba je občanem Ukrajiny. Bylo proti ní zahájeno trestní řízení podle článku trestního zákoníku Ruské federace o špionáži, píše TASS.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny pokračují v raketových útocích na Luhansk. 4. srpna bylo na město vypáleno 12 raket západní výroby. Poškozeno bylo asi 30 domů a elektrické vedení. Z tohoto důvodu byla ve městě přerušena dodávka elektřiny. Nikdo z obyvatel nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4089241

 

 

📌11. srpna 2024, 17:32: RUSKÁ FEDERACE VYTVOŘILA RAKETU PRO BOJ SE ZÁPADNÍMI STÍHAČKAMI:

 

Zástupce velitele gardového stíhacího leteckého pluku ruských leteckých sil uvedl, že ruští konstruktéři vyvinuli raketu, která by čelila západním stíhačkám, včetně letounů F-16.

 

Voják řekl, že nyní se v Rusku „připravují překvapení“ v podobě vylepšené letecké rakety. Ve vysílání jednoho z federálních kanálů řekl, že je schopen zasáhnout různé modely letadel.

 

Zástupce velitele vysvětlil, že taková raketa může zasáhnout „energicky manévrující cíle“, její název je stále držen v tajnosti.

 

„Nestojíme na místě, náš průmysl funguje,“ uvedla armáda a dodala, že pokud se objeví nepřátelská letadla, budou následovat protiopatření.

 

Volodymyr Zelenskyj již dříve potvrdil, že Ukrajina obdržela první várku stíhaček F-16 ze západních zemí. Předtím britský časopis The Economist uvedl, že do Kyjeva bylo dodáno 10 letadel. Plánuje se, že do konce letošního roku se jejich počet zvýší na 20.

 

https://www.vesti.ru/article/4089189

 

 

📌11. srpna 2024, 20:45, STARIKOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE V KURSKÉ OBLASTI DLOUHO NEUDRŽÍ:

 

Ozbrojenci kyjevského režimu se v Kurské oblasti dlouho neudrží a po chvíli budou z regionu vytlačeni.

 

Uvedl to plukovník Bezpečnostní služby Ukrajiny ve výslužbě Oleg Starikov v rozhovoru pro kanál Politeka.

 

Srovnal situaci ukrajinské armády v pohraniční oblasti Kurska se situací v obci Krynki v Chersonské oblasti. Neúspěšně se pokusili tuto osadu dobýt a utrpěli těžké ztráty.

 

Takové předmostí nemůže dlouho vydržet, poznamenal Starikov. Čím déle to bude trvat, tím více personálu zemře, vysvětlil bývalý plukovník SBU.

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov již dříve uvedl, že do regionu dorazily další síly a prostředky, aby čelily ukrajinským jednotkám a postupovaly hluboko na ruské území. Ministerstvo obrany Ruské federace spolu se všemi orgány činnými v trestním řízení přijímají veškerá nezbytná opatření ke stabilizaci situace v regionu, dodal.

 

https://www.vesti.ru/article/4089288

 

 

📌11. srpna 2024, 20:27: NA OKRAJI ODĚSY BYL ZASAŽEN MUNIČNÍ SKLAD:

 

Na okraji Oděsy byl zasažen muniční sklad.

 

Řekl to ve svém kanálu Telegram představitel odboje Sergej Lebeděv.

 

Metro poznamenalo, že příjezd do skladu ve vesnici Nerubayskoje slyšela celá Oděsa. Nachází se zde také vojenská jednotka.

 

Již dříve byl v Oděse vyhlášen letecký poplach. Zanedlouho starosta města ohlásil výbuch.

 

Odpoledne došlo k výbuchům také v Sumy a v Kyjevem kontrolovaném Chersonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4089278

 

 

📌11. srpna 2024, 20:22, KADYROV: V KURSKÉ OBLASTI BYLA ZNIČENA KOLONA TECHNIKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY S PERSONÁLEM:

 

Vojáci pluku Achmat-Čečensko spolu s 810. samostatnou gardovou brigádou námořní pěchoty Ministerstva obrany RF zničili v Kurské oblasti kolonu techniky ozbrojenců kyjevského režimu i personál.

 

Přeživší teroristé byli zablokováni poblíž místa kontaktu, uvedl na kanálu Telegram šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Poukázal na to, že munice a zbraně ze zničeného konvoje dokazují, že síly NATO jsou spojeny se sabotážním plánem ukrajinských jednotek. Podle Kadyrova počítali s dlouhodobým pobytem v Rusku.

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov mezitím informoval o příchodu dalších sil a prostředků do regionu k boji proti ukrajinským jednotkám. Dodal, že ruská armáda dělá vše nezbytné, aby zajistila bezpečnost civilistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4089218

 

 

📌💉🎚️ 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková:

STUDIE: NANOČÁSTICE MĚNÍ MOZKOVOU AKTIVITU A PSYCHIKU:

 

Studie byla zaměřena na nanočástice jako takové, ne přímo na ty, které najdeme v mRNA injekcích, ale podle všeho by měl být vliv velmi podobný.

 

👉Nová studie odhalila, že nanočástice, které se nachází také v injekcích mRNA, drasticky mění mozkovou aktivitu u příjemců, což vede k velkým změnám chování a osobnosti.

 

„Zde představujeme magnetogenetickou sadu nástrojů založenou na nanomateriálech ve spojení s technologií Cre-loxP k selektivní aktivaci geneticky kódovaných iontových kanálů Piezo1 v cílových populacích neuronů prostřednictvím točivého momentu generovaného nanomagnetickými aktuátory in vitro a in vivo,“ uvedla studie v dokumentu Sekce „Abstrakce.“

 

„Demonstrujeme tento magnetický přístup cílený na buněčný typ pro vzdálenou a časoprostorově přesnou kontrolu neurální aktivity mozku na mnoha modelech chování, jako je obousměrná kontrola krmení, dlouhodobá neuromodulace pro kontrolu hmotnosti u obézních myší a bezdrátová modulace sociálního chování u více myší ve stejném fyzickém prostoru.“

 

Nano materiály, nazývané také nanočástice, mají velikost pouze asi 1 až 100 nanometrů, zatímco tloušťka listu papíru je asi 100 000 nanometrů.

 

Vlny viditelného světla se pohybují v rozmezí od asi 400 do 700 nanometrů mezi spodní a horní částí viditelného spektra (duha) v rámci většího elektromagnetického spektra.

 

Proto lze nanočástice vidět pouze tak, že na ně místo světla míří elektrony, jak používají procesní elektronové mikroskopy.

 

👉I když se mRNA „očkování“ proti Covidu liší v nasazení a povaze, používá lipidové (tukové) nanočástice k dodání modifikované messenger RNA do ribozomů buněk.

Je známo, že tato technologie má škodlivé účinky na zdraví.

 

O NĚKTERÝCH NANOČÁSTICÍCH JE TAKÉ ZNÁMO, ŽE JSOU SPOJENY S MRTVICÍ.

 

Nepotvrdilo se, že se tyto nanočástice používají k ovládání mysli prostřednictvím modulace s elektromagnetickými frekvencemi, jaké jsou vyzařovány mobilními věžemi, nicméně o narůstající technologii se diskutovalo v roce 2015 v The Alex Jones Show.

 

👉 „Testovali ‚inovaci‘ tím, že u svých testovacích subjektů vyvolali ‚mateřské‘ instinkty. V dalším testu vědci vystavili testovací skupinu laboratorních myší magnetickým polím navrženým ke snížení chuti k jídlu, což vedlo k 10procentnímu úbytku tělesné hmotnosti, tedy asi 4,3 gramu,“ uvedla Belle Carter v Natural News.

 

„Vědci manipulovali se složitou sítí více než 100 miliard neuronů magnetickým otáčením malého aktuátoru, aby přitahovali nebo tlačili nanočástice implantované do mozku myší. Podle studií je tato síť klíčová pro pochopení kognice, emocí a sociálního chování.“

 

Očekává se, že tato technologie bude použita pro další výzkum zaměřený na pochopení toho, jak mozek funguje, a na vývoj systémů obousměrných mozkových rozhraní – jinými slovy systémů pro čtení myšlenek a systémy implantace myšlenek.

 

👉 „TOTO JE PRVNÍ TECHNOLOGIE NA SVĚTĚ, KTERÁ VOLNĚ OVLÁDÁ SPECIFICKÉ OBLASTI MOZKU POMOCÍ MAGNETICKÝCH POLÍ,“ uvedl Jinwoo Cheon, ředitel IBS Center for Nanomedicína, v prohlášení.

 

Cheon, hlavní autor studie, která byla nedávno publikována v časopise Nature Nanotechnology, dodal:

 

„Očekáváme, že bude široce používána ve výzkumu k pochopení mozkových funkcí, sofistikovaných umělých neuronových sítí, obousměrných technologií (rozhraní mozek-počítač) a nových způsobů léčby neurologických poruch,“ řekla Millie Turner v The Sun.

 

https://volnyblog.news/studie-nanocastice-meni-mozkovou-aktivitu-a-psychiku/

 

 

📌11. srpna 2024: ⚡️ NEPŘÍTEL ZASÁHL ZÁPOROŽSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU, HOŘÍ CHLADICÍ SYSTÉMY ZNPP.

▪️ Všech 6 energetických bloků elektrárny je v režimu studené odstávky, nehrozí výbuch ani jiné následky, – uvedl gubernátor oblasti E. Balickij.

▪️ Narkoman Zelenskyj už přispěchal s prohlášením, že Rusové tam „pálí pneumatiky„. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28374

 

🤬 ZELENSKYJ: Z NIKOPOLE HLÁSÍME, ŽE RUŠTÍ OKUPANTI ZALOŽILI POŽÁR V OBJEKTU ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY.

Úroveň radiace je v současné době v normálu. Dokud si však ruští teroristé ponechají kontrolu nad jadernou elektrárnou, situace není a nemůže být normální. Od prvního dne obsazení Záporožské jaderné elektrárny ji Rusko využívá výhradně k vydírání Ukrajiny, celé Evropy a světa.

Čekáme na reakci světa, čekáme na reakci MAAE. Rusko za to musí nést odpovědnost. Pouze ukrajinská kontrola nad Záporožskou elektrárnou může zaručit návrat k normálu a plné bezpečnosti.

https://t.me/to_je_nas_svet/28375

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. srpna 2024: SOUHLAS, NEBO ZÁKAZ! EU CHCE DÁL SLEDOVAT KAŽDOU VAŠI ZPRÁVU!

 

🦻👀👉EU nadále trvá na tom, aby pod záminkou boje proti zneužívání dětí online sledovala úplně všechny soukromé zprávy úplně všech obyvatel členských států EU!

 

Belgie přišla s kompromisem, nad kterým zůstává rozum stát a já už u té mentality západních států přemýšlím, jaké má vůbec výhody, být s nimi v jednom spolku bez pevných hranic, když jsou takhle pomatení!

 

SLEDUJTE A SDÍLEJTE SPECIÁLNÍ VIDEO, KTERÉ SE TÝKÁ NÁS VŠECH! NAŠEHO SOUKROMÍ! NAŠÍ SVOBODY! Ano, JDE I O POTENCIÁLNÍ CENZURU A KRIMINALIZACI SLUŠNÝCH LIDÍ!

 

https://www.incorrect.cz/eu-kontrola-vsech-zprav#google_vignette

 

👉SOUHLAS, NEBO ZÁKAZ! EU chce dál sledovat každou vaši zprávu!!!

 

https://youtu.be/FpVqNWGsTPk

 

 

📌11. srpna 2024, 22:48: VÍCE NEŽ 100 LIDÍ BYLO OTRÁVENO BĚHEM VZPOMÍNKOVÉHO OBŘADU V ÁZERBÁJDŽÁNU:

 

Při vzpomínkovém obřadu ve městě Gandža v západním Ázerbájdžánu bylo otráveno 105 lidí. Všichni byli hospitalizováni.

 

96 lidí bylo převezeno do dvou nemocnic v Ganji, dalších devět bylo přesměrováno do zdravotnického zařízení v sousedním městě Goygol.

 

Všem pacientům je poskytnuta nezbytná lékařská péče, píše Interfax.

 

https://www.vesti.ru/article/4089296

 

 

📌11. srpna 2024, 21:04, JEVGENIJ POPOV: ZELENSKYJ SE ROZHODL PRO SEBEVRAŽEDNÉ DOBRODRUŽSTVÍ PRO KYJEV:

 

👉Proč Zelenskyj vstoupil do ruské pohraniční oblasti? Rozhodl se pro bolestivé dobrodružství pro Moskvu a sebevražedné pro Kyjev, když dostal „zelenou“ ze Západu?

 

I když počáteční reakce Washingtonu je hrou imitace naprosté ignorance.

 

„Samozřejmě, že jste viděl všechny zprávy. Chystáme se oslovit ukrajinskou armádu, abychom se dozvěděli více o jejich cílech. Pokud jde o podrobnosti, apelovala bych na Ukrajince, aby hovořili o svých vlastních vojenských operacích,“ uvedla tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová.

 

„Předpokládám, že máte na mysli přeshraniční operaci, kterou zahájili. Nechám na nich, aby se vyjádřili k tomu, jaký druh operací provádějí a jaké jsou jejich cíle,“ dodal mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller.

 

Stejní lidé věděli vše o monstrózní inscenaci v Buči nebo o ukrajinském raketovém útoku na nádraží v Kramatorsku hned v prvních sekundách – okamžitě obvinili Rusko. A teď válečná mlha. I když 8. srpna se ukázalo, že Pentagon považuje použití amerických zbraní v Kurské oblasti za sebeobranu Ukrajiny.

 

👉 „Ano, je to v souladu s naší politikou a od samého začátku jsme podporovali Ukrajinu v obraně proti přeshraničním útokům a v potřebě křížové palby. Jednají v sebeobraně proti útokům z regionu. To zapadá do americké politiky ohledně toho, kde mohou použít naše zbraně, naše systémy, naše schopnosti,“ řekla zástupkyně mluvčího amerického ministerstva obrany Sabrina Singhová.

 

Brusel také viděl světlo za Washingtonem. Evropská komise přímo uvedla: Ukrajina ve svém zákonném právu invazí na území Ruska brání suverenitu a územní celistvost.

 

👉Mluvčí zahraniční politiky Evropské komise PETER STANO komentoval události v Kurské oblasti Ruské federace a uvedl, že podle mezinárodního práva má Ukrajina „legitimní právo se bránit, a to i úderem na agresora na svém území“.

 

„EU nadále plně podporuje legitimní právo Ukrajiny bránit se proti ruské agresi a její úsilí o obnovení svrchovanosti a územní celistvosti,“ uvedl.

 

Použití západních zbraní ozbrojenými silami Ukrajiny, a to i proti civilistům v Kurské oblasti, evropské politiky vůbec neznepokojuje.

 

👉Šéf obranného výboru Bundestagu Markus Faber se domnívá, že po předání jakéhokoli německého vybavení do Kyjeva přestává být německé.

👉A to je důvod, proč jsou úplatky z Berlína hladké.

 

Podle zpráv, které se zakládají na prohlášeních ruského ministerstva obrany, byly do operace v Kurské oblasti zapojeny nejméně tři německé obrněné transportéry Marder. Jako důkaz může sloužit video útoku ruských kamikadze dronů na toto zařízení.

 

Šéf obranného výboru Bundestagu nevidí žádný problém, pokud Ukrajina použije zbraně dodané Německem, zejména bojové tanky Leopard 2, k postupu hluboko na ruské území.

 

👉 „Poté, co tyto zbraně skončí na Ukrajině, stanou se ukrajinskými. To platí pro všechno, včetně Leoparda 2. Vzhledem k tomu, že Rusko zaútočilo na Ukrajinu, je území obou států válečnou zónou,“ uvedl poslanec Bundestagu.

 

👉Američané se zaměřují na skutečnost, že „POPRVÉ OD DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY NAPADLA ARMÁDA JINÉ ZEMĚ RUSKO„.

 

Američtí, ukrajinští a ruští představitelé přiznali probíhající útok, který zřejmě zahrnoval použití obrněných bojových vozidel poskytnutých Kyjevu Spojenými státy a jejich evropskými partnery. Událost, která nevyvolala okamžité námitky ze strany Bidenovy administrativy, a to navzdory jejím dřívějším omezením takového použití amerických zbraní.

 

👉 👉 👉Novináři z Washingtonu by mohli čtenářům připomenout ještě jeden historický fakt: Od Sudži po Prochorovku, kde byly v červenci 1943 během bitvy u Kurska poraženy tankové divize Říše „Smrtihlav“ a „Adolf Hitler“ v přímé linii dlouhé 100 kilometrů.

 

„Chtěl bych poznamenat, že nyní je výročí slavné bitvy druhé světové války v Kurském výběžku. Jak Ukrajinci, tak ruští vojáci si samozřejmě dobře pamatují historii té bitvy, že to byl zlomový bod v té válce, a v tu chvíli ruská, sovětská vojska porazila nacisty,“ připomněla bývalá zástupkyně generálního tajemníka NATO Rose Gottemoellerová.

 

👉The Washington Post uvádí, že Kyjev již požádal Bílý dům, aby mu umožnil použít rakety dlouhého doletu ATACMS pro údery hluboko do Ruska. A nevylučuje, že takové povolení bude uděleno – koneckonců neměli námitky proti použití amerického vybavení v Kurské oblasti. To podle publikace umožní režimu udržet si část regionu a získat tak páku k ovlivňování Ruska. Pokud povolení nezískáte, budete muset ustoupit.

 

JE ZŘEJMÉ, ŽE TENTO ÚNIK JE SOUČÁSTÍ POKRYTECKÉ HRY. Americké rakety jsou během invaze používány bez jakéhokoli veřejného povolení, kterým Zelenskyj už ani nemluví v ezopštině.

 

👉 „Všichni vidí, že ukrajinská armáda ví, jak překvapit a ví, jak dosáhnout výsledků,“ řekl šéf kyjevského režimu.

 

The Telegraph se domnívá, že současná provokace Kyjeva se spojenými zbraněmi je fází přípravy na budoucí jednání. A německý Die Welt si je jistý, že útok na Kurskou oblast je Zelenského rušivým informačním manévrem na pozadí každodenního postupu ruské armády v jiných oblastech.

 

Účelem ukrajinského útoku na Kurskou oblast je prosadit dohodu o výměně území při budoucích jednáních. Úniky potvrdily, že Zelenskyj uvažoval o okupaci ruských vesnic jako o prostředku k získání páky na Moskvu.

 

Ukrajinci zaútočili na Kurskou oblast, aby odvrátili pozornost od neúspěchů na východní frontě. To znamená, že je to nezbytné k vytvoření pozitivních zpráv pro Západ, aby pokračoval v podpoře Ukrajiny, a samozřejmě pro své vlastní obyvatelstvo, aby morálka úplně neklesla,“ řekl korespondent Die Welt Christopher Wanner.

 

👉 „Myslím, že chtěli odvést pozornost od ostatních. Ozbrojené síly Ukrajiny také chtěly Rusům zasadit morální ránu. Chtěli Putinovi ublížit, chtěli ukázat, že i oni jsou stále schopni útočné akce. Obávám se však, že to skončí Pyrrhovým vítězstvím. V tomto ohledu se samozřejmě všechny ostatní sektory fronty zhroutí a Rusové budou moci pokračovat ve své aktivní ofenzívě,“ řekl generál Bundeswehru ve výslužbě Roland Kater.

 

👉New York Times si klade otázku: Bude Kyjev bojovat za udržení dobytých osad s omezenými zdroji, i když právě toho se nyní nepřítel zjevně obává. CNN se obává ještě většího rozšíření již tak tisícikilometrové frontové linie, což bude nevyhnutelně vyžadovat, aby Západ dále navyšoval dodávky zbraní na Ukrajinu.

 

👉 „To vše se děje v době, která je pro Kyjev neuvěřitelně obtížná. V Doněcké oblasti, poblíž města Pokrovsk, které je jejich klíčovým vojenským centrem, jsou pod velkým tlakem. Tam jsou pomalu, ale jistě poráženi. Také vzhledem k délce linie dotyku existují předpoklady, že jim dochází pracovní síla. Takže dnes analytici na Ukrajině říkají: „Co to děláte? Vstupte na území Ruska, zatímco na frontové linii prohráváte,“ řekl novinář CNN.

 

👉Je důležité, aby, i když pochybuje o vojenské účelnosti invaze, žádné ze západních médií, ani jediný představitel neodsoudil její teroristickou podstatu.

STŘELBA NA OBYTNÉ ČTVRTI, STŘELBA DO CIVILNÍCH AUT, VRAŽDY LÉKAŘŮ A TĚHOTNÝCH ŽEN V EVROPĚ I V ZÁMOŘÍ JSOU VZDOROVITĚ IGNOROVÁNY.

 

https://www.vesti.ru/article/4089275

 

 

📌11. srpna 2024, 23:01: POPRVÉ BYLA INFRASTRUKTURA ZNPP VÁŽNĚ POŠKOZENA V DŮSLEDKU ÚDERU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ukrajinské síly vážně poškodily infrastrukturu Záporožské jaderné elektrárny.

 

V Záporožské jaderné elektrárně byly poprvé za celou dobu útoků ozbrojených sil Ukrajiny zaznamenány vážné škody. Oznámila to ředitelka komunikace ZNPP Yevhenia Yashyna.

 

„Infrastruktura Záporožské jaderné elektrárny byla poprvé vážně poškozena v důsledku úderu ozbrojených sil Ukrajiny,“ řekl Jašina.

 

Upřesnila, že ukrajinské síly zaútočily na stanici kamikadze dronem, uvedla agentura TASS.

 

Dříve vyšlo najevo, že v důsledku úderu ozbrojených sil Ukrajiny vypukl v zařízení chladicích systémů ZNPP požár. Podle gubernátora Záporožské oblasti Jevgenije Balického je všech šest energetických bloků elektrárny ve stavu „studeného odstavení“, nehrozí výbuch páry ani jiné následky.

 

https://www.vesti.ru/article/4089223

 

 

📌11. srpna 2024, 22:49, Times: UKRAJINA SE PŘIPRAVUJE NA SILNÝ RAKETOVÝ ÚTOK Z RUSKA:

 

Ukrajinské úřady se připravují na silný raketový útok z Ruska, hlásí The Times.

 

Důvodem takové přípravy je invaze ozbrojených sil Ukrajiny do Kurské oblasti. Deník The Times cituje zdroje z ukrajinského velení, které tvrdí, že Rusko by mohlo zaútočit na řadu vládních budov. Reakce Moskvy může být velmi tvrdá, protože invaze do Kurské oblasti nemůže zůstat nepotrestána.

 

Podle mluvčího publikace nepůjde o čtyři rakety – mohou jich být stovky. Mluvíme o složitých zbraních – řízených a balistických střelách. „To by mohl být velký problém pro naši protivzdušnou obranu,“ řekl zdroj z ukrajinského velení.

 

Stojí za zmínku, že Volodymyr Zelenskyj ve svém večerním projevu oznámil potřebu posílit ukrajinskou protivzdušnou obranu.

 

Deník The Times již dříve poznamenal, že vůdce kyjevského režimu učinil nejriskantnější rozhodnutí od začátku rusko-ukrajinského konfliktu. Útok na Kurskou oblast je zoufalým pokusem dokázat, že ozbrojené síly Ukrajiny s ruskou armádou neprohrávají.

 

https://www.vesti.ru/article/4089321

 

 

📌11. srpna 2024, 22:48, ZACHAROVOVÁ: TERORISTÉ V KYJEVĚ SE PUSTILI DO JADERNÉHO TERORU KONTINENTU:

 

Teroristické orgány Ukrajiny se pustily do jaderného teroru kontinentu, řekla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Ve svém telegramovém kanálu napsala, že podle šéfa Záporožské oblasti v důsledku ostřelování Energodaru ozbrojenými silami Ukrajiny vypukl požár v zařízení chladicího systému Záporožské jaderné elektrárny.

 

TERORISTÉ V KYJEVĚ POD VEDENÍM KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU ZNIČILI SVOU ZEMI, VYHODILI UKRAJINSKÝ LID, PODKOPALI GLOBÁLNÍ ENERGETICKOU A POTRAVINOVOU BEZPEČNOST, NYNÍ ZAHÁJILI JADERNÝ TEROR NA KONTINENTU,“ řekla Maria Zacharovová.

 

Dne 12. července se ruský prezident Vladimir Putin setkal s šéfem Záporožské oblasti Jevgenijem Balickým. Prezident poznamenal, že údery na ZNPP prováděné nepřítelem vyžadují zvláštní pozornost Ruské federace. Nedostatečnou reakci na tyto údery ze strany těch, kteří podporují Kyjev, Putin označil za velkou chybu.

 

https://www.vesti.ru/article/4089317

 

 

📌12. srpna 2024, 0:29, Rosatom: ÚDER OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA ÚZEMÍ ZNPP JE JADERNÝ TERORISMUS:

 

V důsledku útoku ukrajinských sil byly vážně poškozeny vnitřní konstrukce jedné z chladicích věží Záporožské jaderné elektrárny, uvedla státní korporace Rosatom.

 

Útok ukrajinských sil na zařízení chladicího systému Záporožské jaderné elektrárny lze považovat za fakt jaderného terorismu. To bylo konstatováno v Rosatomu.

 

„Rána byla zasazena na zařízení jaderné elektrárny, jehož hlavním úkolem je chlazení vody za běžného provozu stanice. Tuto událost lze tedy charakterizovat jako fakt jaderného terorismu ze strany ukrajinských úřadů,“ cituje RIA Novosti prohlášení státní korporace.

 

Podle Rosatomu byly 11. srpna ve 20:20 a 20:32 provedeny dva přímé údery dronů ozbrojených sil Ukrajiny na jednu ze dvou chladicích věží Záporožské jaderné elektrárny. V důsledku toho vypukl požár. Do 23:30 byl hlavní požár uhašen silami Ministerstva pro mimořádné situace.

 

„Došlo však k vážnému poškození vnitřních konstrukcí chladicí věže. Hrozba zřícení konstrukce posoudí odborníci, až to situace dovolí,“ poznamenala státní korporace.

 

Ředitelka komunikace Záporožské jaderné elektrárny Jevhenia Jašina již dříve uvedla, že v Energodaru, v jehož blízkosti se nachází ZNPP, stále hrozí nebezpečí útoku ukrajinských sil. Podle ní jsou na obloze nad městem zaznamenány drony.

 

https://www.vesti.ru/article/4089326

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.08.2024“:

➡️☭☆Ředitelství FSB pro LPR zadrželo ukrajinského občana za přípravu a předání zpravodajských dat SBU pro zahájení raketových útoků na Lugansk v letech 2022-2023.

Bylo zahájeno trestní řízení podle článku 276 trestního zákoníku Ruské federace „špionáž“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Kadyrov řekl, že v Kurské oblasti síly pluku Achmat-Čečnya spolu s námořní pěchotou zničily kolonu techniky ukrajinských ozbrojených sil spolu s personálem, povaha munice a zbraní dokazuje, že síly NATO souvisí se sabotáží. plán

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šílený chlap střelil souseda do očí přes zkroucené dveřní kukátko v Petrohradě. Muž usoudil, že je z Ukrajiny.

K incidentu došlo na Kultury Avenue. Policii kontaktovala 30letá žena, operátorka call centra. Její soused pomocí šroubováku odšrouboval dveřní kukátko, do otvoru strčil plynovou pistoli a ženu střelil do levého oka. Oběť zavolala záchranku.

Žena řekla, že si její soused myslí, že pochází z Ukrajiny, a tak se s ní dostává do konfliktu. Navíc je rodačkou z Petrohradu a vyšetřování incidentu probíhá.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Apti Alaudinov hovořil o stabilizaci situace ve směru Kursk.

V areálu obce Martynovka (východně od Sudzha) 18 jednotek těžké a lehké techniky Ozbrojených sil Ukrajiny a až 100 jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny bylo zničeno za méně než jeden den

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kadyrov řekl, že ruští bojovníci získali ukořistěné zbraně a různé vybavení ve stylu NATO při ničení nepřátelské kolony.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ DOBŘE HOŘÍ: ZASAŽENY BYLY DALŠÍ TŘI JEDNOTKY OBRNĚNÝCH VOZIDEL UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL

Během průzkumných aktivit v pohraniční oblasti Kurské oblasti identifikovali ruští vojáci obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil.

Po analýze obdržených zpravodajských dat bylo rozhodnuto provést cílenou palbu na nepřátelská obrněná vozidla s potulující se municí Lancet.

Objektivní monitorovací záběry přijaté v reálném čase umožnily ověřit, zda byly zjištěné cíle zasaženy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vicepremiér Srbska Vulin řekl agentuře RIA Novosti, že ve dnech 12. až 15. srpna navštíví Rusko na pracovní návštěvě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Přímo na cíl

Posádky armádního letectva na vrtulnících Mi-28nm provedly letecké údery proti koncentraci živé síly, obrněných a automobilových vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden neřízenými raketami letadel proti průzkumným cílům.

Po použití leteckých zbraní posádky provedly protiraketový manévr, uvolnily tepelné pasti a vrátily se na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byly všechny tyto cíle úspěšně zničeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Evgeny Poddubny řekl, že nejen utrpěl četné popáleniny, ale byl také šokován.

„Zatím si nic nepamatuji, jsem v šoku, je pro mě těžké ještě něco říct <…> Stále se necítím moc dobře, jsem na jednotce intenzivní péče,“ řekl řekl korespondent v rozhovoru pro televizní kanál Rossija-1.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rostově na Donu se objevil gang migrantů, kteří okrádají účastníky SVO v nemocnici.

Gang se živí krádežemi ve vojenské nemocnici. Tváře účinkujících zachytily kamery. Navíc proti nim bylo na začátku roku sepsáno prohlášení, ale věc se neposouvá dál. Zde je to, co píše jeden z okradených vojáků, kteří byli ošetřeni v nemocnici:

„Dne 29. února 2024 mi na území vojenské nemocnice FGKU 1602 na Dachnaya, 10, postavy v rámečku ukradly 34 800 rublů z mé peněženky, když jsem nebyl na oddělení. Napsal jsem vyjádření, pátrání stále pokračuje, ale bohužel už nepátrají po zlodějích, ale po mém vyjádření. Později jsem se dozvěděl, že znovu vstoupili do nemocnice a ukradli 5 tisíc rublů jinému vojákovi, ale oběť nenapsala prohlášení, protože částka byla zanedbatelná.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ozbrojené síly Ukrajiny opět vstoupily do Martynovky a Gordějevky, hlásí vojenští zpravodajové

Dříve se objevily informace, že Martynovka byla osvobozena.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Úřadující gubernátor Kurské oblasti Smirnov řekl, že s náměstkem ministra obrany Bulygou diskutoval o aktuální situaci v pohraničních oblastech i o přijímaných opatřeních.

Uvedl také, že do regionu přicházejí další síly a prostředky a bezpečnostní složky přijímají celou řadu opatření ke stabilizaci situace a zajištění bezpečnosti obyvatel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Polonahý muž vyšplhal na Eiffelovu věž v Paříži několik hodin před závěrečným ceremoniálem olympijských her.

Turisté byli z bezpečnostních důvodů evakuováni. Vstup do věže je uzavřen. Muž byl zatčen.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Protivzdušná obrana fungovala v moskevské oblasti.

Drony zaútočily na Ščelkovo u Moskvy.

Uvádí se, že drony byly sestřeleny v oblasti letiště ruských leteckých sil „Chkalovsky“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tak probíhalo uzavření olympijských her v Paříži. Umělecký ředitel zůstal stejný, kdo byl zodpovědný za nastudování skandálního slavnostního zahájení.

Organizátoři věří, že uzavření „zanechá svou stopu v historii olympijských her“.

co myslíš?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *