, ,

12.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

12.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️12. července 2024, Retail investování: PROČ SE USA PŘIPRAVUJE NA VÁLKU!

 

Posledních pár let se rozhořelo hned několik válečných konfliktů, které odvedly pozornost od narůstajícího napětí mezi dvěma světovými mocnostmi. USA&Čína ❗️❗️❗️ UNIKL NÁM HLAVNÍ PROBLÉM USA, jeho cíle a důvody zastíracích válek po světě❗️❗️❗️

 

👉Úvod

👉Světový leader

👉Skrytá válka

👉USA, Japonsko, Čína a Tchaj -wan

👉Historie jednoduše

👉Čipová velmoc

👉Sankce

👉Příprava na válku

 

https://youtu.be/9OnC3J5uLa8?si=viTu4MqhM-dPL_3O

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HOLLYWOOD POVSTAL PROTI BIDENOVI; POPULÁRNÍ HEREC GEORGE CLOONEY JE V OPOZICI PROTI POKUSU BIDENA O ZNOVUZVOLENÍ AMERICKÝM PREZIDENTEM V LISTOPADU TOHOTO ROKU

 

https://youtu.be/iKQvUKZP1vA?si=WG_C_rzzn5T8rfoL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDEN NAZÝVÁ UKRAJINSKÉHO ZELENSKÉHO „PREZIDENT PUTIN“ A VYDÁVÁ POZDĚJI TOTO OPĚT MYLNÉ VYSVĚTLENÍ

 

https://youtu.be/oeXhpU3b3YE?si=yTOvHVvMtJHpVRkj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Oneindia News, Roman Kirsch: „2.000 FRANCOUZSKÝCH VOJÁKŮ NA UKRAJINĚ“: FRANCIE NAČRTÁVÁ TAJNOU MISI NAVZDORY VAROVÁNÍ PUTINA

 

https://youtu.be/flPOfvI3gQk?si=DSh1lRW9SxHEUCxh

 

 

📌12. července 2024: Německý MSM: ORBAN ZJEVNĚ PO SUMMITU NATO NAVŠTÍVÍ TRUMPA NA FLORIDĚ

 

Podle zprávy médií se maďarský premiér Viktor Orbán ve čtvrtek sejde s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Informovala o tom agentura Bloomberg s odvoláním na lidi obeznámené s věcí. Schůzka se uskuteční krátce po summitu NATO v Trumpově letovisku Mar-a-Lago na Floridě. Trump a Orban mají mezi sebou dobré vztahy. Orban odcestoval na Floridu, aby se v březnu setkal s republikánským prezidentským kandidátem. Tam pochválil Trumpa jako „prezidenta míru“. Pro Maďarsko i celý svět by bylo lepší, kdyby se Trump po listopadových volbách vrátil do Bílého domu.

Návštěva u Trumpa pravděpodobně vyvolá nespokojenost mnoha členů NATO, EU a Ukrajiny. Zejména proto, že Orbánova nedávná cesta vyvolala ostrou kritiku: Minulý týden Orbán odcestoval do Moskvy za šéfem Kremlu Vladimirem Putinem.

 

ORBÁN A PUTIN DISKUTOVALI O VÁLCE NA UKRAJINĚ

 

Po rozhovoru oba učinili prohlášení. Podle Putina diskutovali o „aktuálních mezinárodních otázkách, včetně ukrajinského konfliktu“ a „možných způsobech jeho řešení“. Orbán řekl, že Evropa musí diskutovat o důležitých otázkách. „Maďarsko se pomalu stane poslední evropskou zemí, která může mluvit s každým.“ Krátce po setkání s Putinem pokračoval Orban ve své samozvané „mírové misi“ v Číně. Tam se v úterý nečekaně setkal s prezidentem Si Ťin-pchingem. Tématem rozhovoru byla také Ukrajina. Čína je jedním z nejdůležitějších partnerů Ruska a navzdory válce se partnerství drží.

 

Ukrajinští spojenci se obávají, že by se Orbán mohl chtít dlouhodobě etablovat jako prostředník mezi Ruskem a Trumpem. Trump v minulosti vyjádřil přesvědčení, že se mu podaří přesvědčit Putina, aby ukončil válku ve druhém funkčním období. Svým voličům slíbil, že válku bude moci ukončit do 24 hodin.

 

Trump přitom podle zdrojů Bloombergu Orbána nevyzval, aby položil základy mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou. Místo toho jde spíše o neformální setkání. Trumpův volební tým ani maďarská vláda zprávu Bloomberg nekomentovaly. Orbánova nekoordinovaná cesta do Moskvy je bodem jednání na setkání vůdců NATO. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg v nedělním rozhovoru pro americkou televizi CBS jasně řekl, že Orbanova návštěva Moskvy se nekonala jménem obranné aliance. „Různí spojenci NATO interagují s Moskvou různými způsoby,“ řekl.

 

Orbánovu cestu kritizoval i americký prezident Joe Biden, otevřený zastánce Ukrajiny. Maďarský premiér „nevěří, že demokracie funguje“ a „hledá diktaturu“, řekl Biden na shromáždění ve Filadelfii.

 

Na svém summitu se státy NATO dohodly na dalších miliardách pomoci pro Ukrajinu. Šéfové států a vlád se podle Stoltenberga také rozhodli pro plán, který zajistí pomoc Ukrajině i v případě, že Trump vyhraje prezidentské volby v USA. To se Orbanovi asi nelíbilo. V minulosti zdržoval pomoc pro Ukrajinu, která byla napadena Ruskem, a několikrát se pokusil zabránit sankcím proti Moskvě. Maďarsko zůstává silně závislé na ruských dodávkách plynu, z nichž část proudí přes Ukrajinu navzdory válce.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/ukraine-krieg-orban-besucht-offenbar-nach-nato-gipfel-trump-in-florida/ar-BB1pMzgK?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=603263530ed745828f27dd333b55f0d2&ei=38

 

 

📌12. července 2024: VIKTOR ORBÁN BYL VČERA S TRUMPEM POTÉ, CO PŘEDTÍM NAVŠTÍVIL ZELENSKÉHO, PUTINA A SI ŤIN-PCHINGA

 

Orbán píše na X:

„Mírová mise 5.0

Bylo mi ctí navštívit dnes s prezidentem Donaldem Trumpem Mar-a-Lago. Mluvili jsme o tom, jak můžeme vytvořit mír.

Dobrá zpráva dne: On to udělá!“

 

https://x.com/PM_ViktorOrban/status/1811570519818269128

 

 

📌12. července 2024: 🇷🇺 BRICS JSOU OTEVŘENY INTENZIVNĚJŠÍMU DIALOGU SE VŠEMI ZAINTERESOVANÝMI ZEMĚMI, ŘEKL PUTIN

 

Ruský prezident Vladimir Putin během svého projevu na Parlamentním fóru sdružení BRICS řekl, že BRICS odráží zájmy států Jihu a Východu. Jako principy interakce BRICS uvedl vzájemný respekt, demokracii, otevřenost, spravedlnost a rovnost.

 

Potvrzuje to rostoucí počet příznivců sdružení, který se nyní rozrostl na deset členů. Putin také zmínil možné budoucí vytvoření parlamentní struktury BRICS.

 

DALŠÍ PROHLÁŠENÍ VLADIMIRA PUTINA:

 

– Aktivity BRICS narážejí na silný odpor elit zemí „zlaté miliardy“.

 

– Rusko sleduje pokusy o omezení přímých kontaktů mezi zákonodárci, což je v rozporu s právem každého státu hájit své zájmy na mezinárodní scéně.

 

– Rusko si klade za cíl vytvořit během svého současného předsednictví co nejpříznivější podmínky pro všechny členy BRICS a zajistit efektivní integraci nových členů do všech mnohostranných mechanismů aliance.

 

– Jednou z priorit sdružení je vytvořit mechanismus pro vzájemné dohody k dosažení pozitivních ekonomických změn.

 

– Navazování humanitárních kontaktů hraje zvláštní roli při budování vztahů důvěry mezi zeměmi.

https://t.me/absurdnisvet/76011

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: „DĚTI OČKOVANÉ PROTI COVID MAJÍ 44KRÁT VYŠŠÍ RIZIKO ÚMRTÍ NEŽ NEOČKOVANÉ DĚTI”❗️

 

Alarmující oficiální vládní statistiky odhalily, že dětem, které dostaly vpichy Covid mRNA, je výrazně zvýšené riziko smrti.

 

Šokující čísla byla odhalena ve zprávě britské vlády, která mlčky potvrdila, že injekce Covid zabíjejí děti v bezprecedentní míře.

 

Přiznání bylo skryto v oficiální zprávě připravené na základě údajů britského vládního úřadu pro národní statistiku (ONS).

 

Data ukazují, že děti, které byly očkovány, mají 44krát vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než děti neočkované.

 

Navíc u očkovaných dětí je 13 633 %/137x vyšší pravděpodobnost úmrtí na COVID-19 než u dětí, které nedostaly injekci mRNA.

 

Překvapivá čísla byla odhalena v nedávno zveřejněných údajích ONS o úmrtích podle stavu očkování v Anglii.

 

https://uncutnews.ch/covid-geimpfte-kinder-haben-ein-44-fach-hoeheres-sterberisiko-als-ungeimpfte-kinder/

 

 

📌12. července 2024: TRUMP: „KDE JSOU TY POHŘEŠOVANÉ DĚTI, KAMALO?“

https://t.me/absurdnisvet/76020

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: S NOVÝM ZAVEDENÍM IMUNIZACE RSV PRO MĚ PŘIŠLA NOVÁ ÚROVEŇ OČKOVACÍHO ŠÍLENSTVÍ.

 

Pokud už nestačí bombardovat těhotné ženy očkováním proti chřipce, koroně, černému kašli, záškrtu, dětské obrně a tetanu, jsou nyní farmaceutickým procedurám podrobována i dvoudenní miminka 😡…

 

Proč podle vás mají porodní asistentky zakázáno se k tomuto tématu kriticky vyjadřovat a hrozí jim existenční selhání a odebrání profesní licence?

 

…. protože porodní asistentky vždy dbaly na zdraví svých žen a dětí. To znamená, že byli vždy trnem v oku mocných, tedy lékařů.

 

My porodní asistentky jsme ty, které se ptají: „Povězte mi, myslíte si, že by opravdu mělo být zdravé, aby moje 9týdenní dítě bylo očkováno 8 různými vakcínami?“

 

Porodní asistentky jsou ty, které se ptají na nemoci, proti kterým se má očkovat, na složení a vedlejší účinky, protože na to v ordinaci pediatra není čas.

Praxe pediatrů vám dá brožuru Pharma, kterou si s sebou vezmete domů na U3, kde najdete informace o nemocech. Toto jsou obvyklé informace o očkování.

 

Porodní asistentky jsou ty, které sedí s matkami/rodiči dvě hodiny nebo déle a poskytují informace.

 

Porodní asistentky jsou ty, které jsou volány s otázkami jako:

„Řekněte mi, je normální, že moje dítě od té doby, co jsme šli k pediatrovi, celý den plakalo?

Nebo: „Je normální, že moje dítě má po očkování najednou divné záškuby?“

 

Porodní asistentky jsou ty, které volají večer nebo v noci, o víkendech nebo svátcích, protože miminka mají horečku a ptají se, co máme teď dělat?

 

Porodní asistentky se nazývají ty, když se u miminka náhle objeví podivné vyrážky?

„Co bych měla udělat“

 

Porodní asistentky jsou ty, které vidí změny temperamentu u dětí po očkování.

 

Vážení, my porodní asistentky jsme silné – ale také unavené…

 

✨@hebammekerstinpatzig✨ https://t.me/absurdnisvet/76021

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: NOVÁ STUDIE – VAKCÍNY COVID-19 SPOJENÉ S ALOPECIA AREATA, AUTOIMUNITNÍ ONEMOCNĚNÍ, KTERÉ ZPŮSOBUJE NÁHLÉ VYPADÁVÁNÍ VLASŮ NA POKOŽCE HLAVY, OBLIČEJI A DALŠÍCH ČÁSTECH TĚLA.

 

„Nejčastěji byla hlášena vakcína Pfizer (45,1 %), následovaná vakcínou ChAdOx1 nCoV-19 (27,5 %), Moderna mRNA-1273 (19,6 %), Sinopharm (3,9 %) a SinoVac (3,9 %) nejčastěji Alopecia areata se objevila během jednoho měsíce po první dávce a pak se postupem času postupně snižovala.

 

SOUVISLOSTI:

 

Dosud bylo na celém světě hlášeno více případů nežádoucích účinků vakcín COVID-19. Alopecia areata (AA) je méně častý typ nežádoucího účinku hlášený v některých článcích a má významný sociální a psychologický dopad na pacienty. Naše studie si kladla za cíl přezkoumat literaturu o vakcínách AA a COVID-19.

 

METODY:

 

Tento systematický přezkum byl proveden vyhledáváním článků o AA po vakcínách COVID-19 v mezinárodních databázích, jako jsou Embase, MEDLINE, PubMed, Web of Knowledge a Ovid, od prosince 2019 do 30. prosince 2023. Zahrnuli jsme studie, které poskytly údaje pro pacienty s AA po očkování covid-19 alespoň jednou dávkou. Byly zahrnuty údaje o pohlaví, věku, zemi/regionu původu, typu vakcíny, dnech mezi očkováním a prezentací příznaků, projevech AA, trichoskopii a histopatologických nálezech, léčbě a výsledcích.

 

VÝSLEDKY:

 

Celkem bylo identifikováno a zhodnoceno 579 zkoumaných studií a do hodnocení bylo zařazeno 25 článků s celkem 51 pacienty. U sedmadvaceti (52,9 %) pacientů se po podání vakcíny COVID-19 vyvinul nový nástup AA a recidiva nebo exacerbace AA se vyskytla po podání vakcíny COVID-19 u 24 (47,1 %) pacientů s preexistujícím onemocněním. Ve všech případech bylo hlášeno pět vakcín způsobujících AA. Nejčastěji byla hlášena vakcína Pfizer (45,1 %), následovaná vakcínou ChAdOx1 nCoV-19 (27,5 %), Moderna mRNA-1273 (19,6 %), Sinopharm (3,9 %) a SinoVac (3,9 %). AA se vyskytovala nejčastěji během jednoho měsíce po první dávce a poté se incidence s časem postupně snižovala. Lokální nebo systémové kortikosteroidy byly použity u 38 pacientů. Jedenáct pacientů bylo léčeno inhibitorem Inhibitoru Janus Kinase (jakinib), osm tofacitinibem a tři blíže neurčeným jakinibem. U 3 z 11 pacientů se však po léčbě vyskytly exacerbace.

 

ZÁVĚR:

 

AA po očkování covid-19 je vzácná a lékaři by si měli být tohoto jevu vědomi, aby zlepšili včasnou diagnózu a vhodnou léčbu.

 

ÚVOD:

 

Vzhledem k tomu, že COVID-19 zachvátil zeměkouli, bylo uplatněno mnoho opatření pro prevenci a léčbu. Jako jedno z nejúčinnějších opatření byly vakcíny v mnoha zemích široce používány. Více než 180 zájemců o vakcínu používá celou řadu technologických platforem, včetně virových vektorů, živého oslabeného viru, inaktivovaného viru, virovitých částic, nukleové kyseliny (DNA a RNA), peptidů a rekombinantních proteinových přístupů, které získaly souhlas k použití nebo ve vývoji.

 

Přestože jsou výše uvedené vakcíny obecně bezpečné, bylo publikováno mnoho článků o vedlejších účincích těchto vakcín. Vakcíny COVID-19 mohou vyvolat různé nežádoucí účinky, včetně bolesti hlavy, nevolnosti, zvracení, horečky, únavy, svědění, bolesti svalů, bolesti kloubů , lokálního zarudnutí nebo otoku a vzácně i anafylaktického šoku. Studie také informovaly o vývoji nebo recidivě alopecie areata (AA) po očkování přípravkem COVID-19. AA je orgánově specifická autoimunitní porucha charakterizovaná nezjizvenou ztrátou vlasů zahrnující pokožku hlavy, obličej nebo tělo. Může postihnout přibližně 2 % celkové populace a způsobit vážnou psychickou újmu [. Spontánní opětovný růst vlasů nastává přibližně u 80 % pacientů během jednoho roku po nástupu AA. U malého počtu jedinců se však může vyvinout alopecie universalis (AU), kterou nelze krátkodobě obnovit a která má významný sociální a psychologický dopad na pacienty.

 

Tři systematické přezkumy, všechny zveřejněné v roce 2022, zkoumaly téma AA vyvolané vakcínou COVID-19. Poslední přezkum zahrnoval 13 studií. Od té doby byla v literatuře na toto téma publikována řada nových studií. Aktualizovaná recenze literatury je proto oprávněná. Cílem naší studie bylo zajistit systematický přezkum tohoto tématu.

 

 

MATERIÁLY A METODY:

Tato studie byla provedena na základě pokynů PRISMA (Preferred Reported Items for Systematic Review and Meta-analysis). Protokol o přezkoumání nebyl registrován u žádných skupin, jako je Cochrane nebo Prospero. Jako dodatek k souboru 1 byla doplněna vyplněná kopie kontrolního seznamu PRISMA (PRISMA 2020). Celkový postup lze rozdělit do čtyřfázového výběrového řízení identifikace, prověřování, způsobilosti a zařazení. Promítání literatury, extrakci dat a hodnocení kvality provedli nezávisle dva autoři. Případné neshody byly vyřešeny diskusí nebo třetím autorem.

 

VYHLEDÁVACÍ STRATEGIE:

 

Systematické vyhledávání probíhalo v databázích Embase, MEDLINE, PubMed, Web of Knowledge a Ovid od prosince 2019 do 30. prosince 2023. Nebyla uplatněna žádná omezení týkající se návrhu studia, zeměpisné oblasti nebo jazyka. Pro nezjištěné studie bylo také použito ruční vyhledávání odkazů citovaných ve vybraných článcích a publikovaných recenzích. Strategie vyhledávání je podrobně uvedena Dodatek soubor 2.

 

KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI:

 

Zahrnuli jsme studie, které poskytly údaje pro kazuistiky a série případů AA po očkování covid-19 alespoň jednou dávkou. Recenzní články, nerecenzované zdroje a abstrakty předložené na konferencích nebyly způsobilé pro zařazení. Studie na in vitro a zvířecích modelech byly vyloučeny. Studie bez zmínky o zapojení vlasů po očkování covid-19 byly vyloučeny. Studie hodnotící jiné typy nezjizvené alopecie (tj. telogen effluvium) a zjizvené alopecie byly vyloučeny.

 

EXTRAKCE A MANIPULACE S DATY:

 

Dva nezávislí recenzenti promítali tituly a abstrakty, následovaly celotextové články. Diskuse byly použity k urovnání neshod. Byly zaznamenány následující podrobnosti každého článku: pohlaví, věk, země/oblast původu, typ vakcíny, interval mezi očkováním a prezentací příznaků, projevy AA, trichoskopie a histopatologické nálezy, léčba a výsledky.

 

Statistická analýza pro syntézu důkazů

Popisné statistiky byly použity k podrobnému popisu klinických charakteristik pacientů. V případě běžně distribuovaných proměnných byly použity frekvence a střední hodnota ± směrodatná odchylka (SD). U kategorických dat byla zobrazena procenta.

 

POSOUZENÍ PŘÍČINNÉ SOUVISLOSTI ÚDAJE AEFI

 

K posouzení příčinné souvislosti mezi očkováním covid-19 a AA uváděným v článcích byl použit nástroj AEFI CA vyvinutý WHO. Všechny výsledky byly rozděleny do čtyř hlavních kategorií, včetně písmene A) v souladu s příčinnou souvislostí s imunizací; B) neurčité; C) náhodná asociace; nebo D) neklasifikovatelná. Každá zpráva AEFI byla hodnocena odděleně dvěma klinickými lékaři se specifickými odbornými znalostmi v oblasti vakcinologie a rozdíly ve výsledcích hodnocení kauzality byly vyřešeny konsensem.japonsky AEFI CA

 

https://eurjmedres.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40001-024-01956-8

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: DOPORUČENÍ OČKOVÁNÍ PROTI RSV PRO KOJENCE: DALŠÍ PŘEVRAT „OČKOVACÍ MAFIE

 

STIKO vydalo doporučení k profylaxi proti infekcím RSV pro všechny novorozence. Vítězství pro Big Pharma.

 

Je to „další velký převrat“ „očkovací mafie,“ komentuje praktický lékař Andreas Sönnichsen nové doporučení pro pasivní očkování proti RSV pro všechny kojence. Probíhá další očkovací kampaň, která je „zbytečná a plná vedlejších účinků“. Ti nejmenší jsou v našem hledáčku. Od konce června RKI doporučuje profylaxi proti respiračnímu syncyciálnímu viru (RSV) pro všechny novorozence a kojence. Preventivní opatření by mělo být provedeno podáním monoklonální protilátky Nirsevimab (obchodní název Beyfortus®) v jedné dávce.[…]

 

S přibližně 770 000 novorozenci v Německu stojí profylaxe RSV ročně přes 200 milionů eur z klinické péče výrobců nirsevimab Sanofi a AstraZenica. „Tyto peníze již kliniky nemají na další dětskou péči. V tomto smyslu i zdejší kliniky pracují na vlastním zrušení,“ říká Dr.Konietzky

https://tkp.at/2024/07/10/rsv-impfempfehlung-fuer-saeuglinge-naechster-coup-der-impf-mafia/

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: EUTANAZIE MEZI LIDMI OČKOVANÝMI COVIDEM PŘIBÝVÁ:

 

Znepokojivé nové údaje ukázaly, že počet lidí zabitých eutanazií mezi očkovanými proti Covidu prudce stoupá, protože mnozí bojují se zraněními způsobenými injekcemi mRNA.

 

TATO ZPRÁVA PŘICHÁZÍ UPROSTŘED ROSTOUCÍCH OBAV, ŽE EUTANAZIE NEBO „ASISTOVANÁ SEBEVRAŽDA“ SE STÁVÁ „MAINSTREAMEM“, ZEJMÉNA V KANADĚ A „PROGRESIVNÍCH“ EVROPSKÝCH ZEMÍCH.

 

V zemích se socializovanými „systémy zdravotní péče“ nyní stát zabíjí problémové občany.

 

Všechny země, které nyní mají liberální zákony o eutanazii, postupovaly podle podobného vzoru.

 

Když byly zákony poprvé zavedeny, byly nabízeny jako poslední možnost pro zoufalé, nevyléčitelně nemocné pacienty, což jim dávalo šanci vyhnout se pomalé, bolestivé smrti.

 

V POSLEDNÍCH LETECH SE VŠAK TYTO ZÁKONY STÁLE VÍCE ROZŠIŘUJÍ.

 

V některých zemích, jako např v Kanadě jsou nyní zdraví občané, dospělí i děti, zabíjeni kvůli řadě menších a léčitelných problémů, jako jsou deprese, ztráta sluchu a dokonce chudoba a bezdomovectví.

 

Lékaři financovaní daňovými poplatníky stále více tlačí na to, aby pacienti volili raději eutanazii, než aby je léčili s psychickými problémy, jako jsou deprese nebo sebevražedné myšlenky.

 

https://uncutnews.ch/euthanasie-unter-covid-geimpften-menschen-nimmt-zu/

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: ROK 2023‼️‼️ ISLAND ZAKAZUJE OČKOVÁNÍ COVID MRNA, PROTOŽE NÁHLÁ ÚMRTÍ PRUDCE ROSTOU.

 

Islandská vláda podnikla rozhodné kroky a zakázala očkování mRNA Covid v ostrovní zemi, protože počet úmrtí, mrtvic, krevních sraženin, náhlých srdečních zástav a dalších „nevysvětlitelných“ zdravotních problémů celosvětově stále roste.

 

Začátkem října se v islandském hlavním městě Reykjavíku konala konference s názvem „Let the Science Speak“.

 

Hlavním tématem diskuse během akce byl negativní dopad injekcí Covid mRNA na veřejné zdraví.

 

Řečníci na konferenci také varovali před převzetím moci nevolenou Světovou zdravotnickou organizací (WHO) OSN.

 

https://slaynews.com/news/iceland-bans-covid-mrna-shots-sudden-deaths-skyrocket/

 

 

📌🧠12. července 2024, ELEKTROSMOG: EPIFÝZA, JE MALÁ ŽLÁZA V MOZKU VE TVARU BOROVÉ ŠIŠKY (odtud její název).

 

Je součástí endokrinního systému, tedy systému žláz v našem těle, který uvolňuje hormony přímo do krevního oběhu, aby mohly vykonávat svou kontrolní funkci v cílových orgánech. Šišinka mozková produkuje hormon melatonin, který je nezbytný pro regulaci našeho spánku.

 

Narušení produkce melatoninu v epifýze je jedním z dosud objevených důležitých škodlivých účinků elektrosmogu v mozku. Mezi další patří zvýšená stimulace hypofýzy, změkčení hematoencefalické bariéry a způsobení tinnitu.

https://t.me/absurdnisvet/76026

 

 

📌12. července 2024: DESET NOVÝCH STUDIÍ POPISUJE ZDRAVOTNÍ RIZIKA 5G

 

PŘÍPADOVÁ STUDIE 8LETÉHO CHLAPCE

 

V lednu 2024 Hardell a spol. případová studie osmiletého chlapce, který trpěl silnými bolestmi hlavy a dalšími příznaky, když navštěvoval školu poblíž mobilní věže se základnovými stanicemi 5G.

 

Chlapcova škola je 200 metrů od mobilní věže se základnovými stanicemi 5G a jeho třída je 285 metrů daleko. Krátce po nástupu do školy ho začaly bolet hlava, která se zpočátku vyskytovala jen sporadicky, a ne každý den či týden.

 

Na podzim roku 2023 se chlapcovy bolesti hlavy staly závažnějšími, vyskytovaly se denně a byly hodnoceny 10 na 10bodové škále, přičemž 0 představuje žádné nepohodlí a 10 představuje nesnesitelnou bolest. Trpěl také únavou (5. stupeň) a občasnými závratěmi (7. stupeň), zejména ve škole. Doma měl občas mírné bolesti hlavy (2. stupeň), které poměrně rychle ustoupily.

 

Na podzim roku 2023 začal nosit RF ochrannou čepici a svrchní oblečení do školy uvnitř i venku, poté bolesti hlavy zmizely.

 

Článek také cituje epidemiologické a laboratorní studie spojující vystavení RF záření s rakovinou prostřednictvím mechanismů, jako je oxidační stres, účinky mRNA a poškození DNA, a argumentuje pro klasifikaci RF záření jako lidského karcinogenu skupiny 1 s tím, že

 

TATO KLASIFIKACE BY MĚLA MÍT VÝZNAMNÝ DŮSLEDKY PRO PREVENTIVNÍ OPATŘENÍ“.

 

https://uncutnews.ch/zehn-neue-studien-beschreiben-die-gesundheitsrisiken-von-5g-2/

 

 

📌12. července 2024: od Kim Dotcom: VĚDĚLI JSTE, ŽE AMERICKÁ VLÁDA MÁ 24 HODIN DENNĚ 7 DNÍ V TÝDNU VIDEOZÁZNAMY VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ Z KAŽDÉHO MÍSTA NA ZEMI?

 

Můžete si vybrat libovolné datum, čas a místo a vidět, co se stalo, v úplných detailech, a to i v noci. Je to jako by vám Google Earth umožňovala přeskočit do libovolného bodu v čase.

 

Zkombinujte to s údaji o poloze vašeho mobilního telefonu. Vláda USA shromažďuje všechny pingy mobilních věží po celém světě a může sledovat všechny vaše pohyby a porovnávat je se satelitními daty, aby vytvořila videa ve vysokém rozlišení všech vašich pohybů na Zemi. Představte si, že vás všude sleduje video dron.

https://t.me/absurdnisvet/76028

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: RKI: SCHVÁLENÍ VAKCÍN NENÍ ŽÁDOUCÍ PŘED AMERICKÝMI VOLBAMI!

 

Výroba vakcín začala dříve, než důležité klinické studie přinesly výsledky. U těchto vakcín nebyla účinnost a bezpečnost důležitá. Žádné překvapení.

 

V nyní redigovaném protokolu RKI z 28. září 2020 je skutečná bomba: Schválení vakcín před listopadovými volbami v USA bylo „NECHTENO“. Americké ani evropské úřady nesměly udělit souhlas‼️‼️‼️

 

Údajná záchrana před nejhorší pandemií, která by si vyžádala miliony životů, by mohla přijít nejdříve po amerických volbách.

 

Schválení vakcín proti COVID bylo politickým rozhodnutím. S vědou neměli nic společného.

Teď to máme černé na bílém!

 

V ústavním státě by se nyní odpovědní museli bát o svou budoucnost.

http://www.ida-hd.de/

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: „SHROMÁŽDIL JSEM VŠECHNY SLOŽKY VAKCÍNY DO SEZNAMU A KONTAKTOVAL POISON CONTROL.“

 

Po úvodních úvodech a podobně a požádání o rozhovor s někým, kdo má dlouholeté zkušenosti a má znalosti, je toto podstata tohoto rozhovoru.

 

Já: Moje otázka je, jak jsou tyto přísady kategorizovány? Jako ☣️benigní nebo jed? (Spustil jsem několik přísad, ☣️ formaldehyd, Tween 80, ☣️ rtuť, ☣️hliník, ☣️fenoxyethanol, ☣️fosforečnan draselný, ☣️fosforečnan sodný, ☣️sorbitol atd.)

 

On: No, to je docela seznam… Ale klidně bych řekl, že všechny jsou pro člověka toxické… Používají se v hnojivech… ☣️Pesticidy… K ZASTAVENÍ SRDCE… K uchování mrtvého těla… Jsou u nás registrováni v různé kategorie, ale do značné míry jedy. Proč?

 

Já: Kdybych záměrně krmil nebo píchal své dítě těmito přísadami často, podle plánu, samozřejmě bych ublížil své dceři… Ale co by se mi podle zákona stalo?

 

On: Zvláštní otázka… Ale pravděpodobně byste byl obviněn z trestného činu nedbalosti… možná s úmyslem zabít… a samozřejmě týrání dětí… Vaše dítě by vám bylo odebráno… Víte o někom, kdo to svému dítěti dělá? Tohle je trestné…

 

Já: Průmysl… To jsou ingredience používané ve vakcínách… S pojivy, aby se zajistilo, že je tělo nevyplaví… Aby se hladiny protilátek udržely na neurčito…

 

On: COŽE?!

 

Váš názor?

 

On byl bez sebe. Zeptal se, jestli mu všechny tyto informace pošlu e-mailem. Chtěl to sdílet se svými dospělými dětmi, které jsou rodiči. Byl zděšený, že to nevěděl… jeho děti jsou očkované a mají zdravotní problémy…“

 

~ Od Iris Figueroa 🍃♥️🍃

 

✅ PŘÍSADY DO VAKCÍN – Bez vzdělání NEMŮŽETE učinit informované rozhodnutí.

 

ZDE JSOU JEN NĚKTERÉ SLOŽKY VAKCÍN.

TY JSOU VSTŘIKOVÁNY DO VAŠICH DĚTÍ;

 

☣️◾️Formaldehyd/Formalin – vysoce toxický systematický jed a karcinogen.

 

☣️◾️Betapropiolakton – toxická chemikálie a karcinogen. Po velmi krátké expozici malým množstvím může způsobit smrt/trvalé poškození. Korozivní chemikálie.

 

☣️◾️Hexadecyltrimethylamonium bromid – Může způsobit poškození jater, kardiovaskulárního systému a centrálního nervového systému. Může způsobit reprodukční účinky a vrozené vady.

 

☣️◾️Hydroxid hlinitý, fosforečnan hlinitý a soli hliníku – Neurotoxin. Nese riziko dlouhodobého zánětu/otoku mozku, neurologických poruch, autoimunitních onemocnění, Alzheimerovy choroby, demence a autismu. Proniká do mozku, kde přetrvává neomezeně dlouho.

 

☣️◾️Thimerosal (rtuť) – neurotoxin. Indukuje poškození buněk, snižuje oxidačně-redukční aktivitu, buněčnou degeneraci a buněčnou smrt. Souvisí s neurologickými poruchami, Alzheimerovou chorobou, demencí a autismem.

 

☣️◾️Polysorbát 80 & 20 – překračuje hematoencefalickou bariéru a nese s sebou hliník, thimerosal a viry; což mu umožní vstoupit do mozku.

 

☣️◾️Glutaraldehyd – Toxická chemikálie používaná jako dezinfekční prostředek pro lékařské vybavení citlivé na teplo.

 

☣️◾️Fetální bovinní sérum – získané z plodů skotu (kráv) odebraných březím kravám před porážkou.

 

☣️◾️Lidské diploidní fibroblastové buňky – buňky potraceného plodu. Cizí DNA má schopnost interagovat s naší vlastní.

 

☣️◾️ Ledvinové buňky africké zelené opice – mohou přenášet rakovinotvorný virus SV-40, který již nakazil asi 30 milionů Američanů.

 

☣️◾️Aceton – může způsobit poškození ledvin, jater a nervů.

 

☣️◾️E.Coli – ano, čtete správně.

 

☣️◾️DNA z prasečího (prasečího) cirkoviru typu-1

 

☣️◾️Kultury lidských embryonálních plicních buněk (z potracených plodů)

 

✳️Všechny tyto ingredience si můžete prohlédnout na webu CDCs. Doporučuji každému, aby si udělal vlastní výzkum. Podívejte se na MSDS o těchto chemikáliích. Přečtěte si tisíce recenzovaných studií, které vyhodnotily biologické důsledky, které tyto chemikálie mohou mít na tělo, zvláště když jsou injekčně podávány.

https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/09/10/vaccine-ingredients/

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: PRO VŠECHNY JIŽ OČKOVANÉ‼️

 

Existuje více než 5 000 šarží látky💉.

 

Zde je stránka, kde můžete zadat číslo šarže, abyste zjistili, zda tam je. Pokud tam není, pak nepatří mezi 5000 nejnebezpečnějších.

Pfizer: https://www.howbadismybatch.com/pfizerforeigndeaths.html

Moderna: https://www.howbadismybatch.com/modernaforeigndeaths.html

Janssen: https://www.howbadismybatch.com/janssenforeigndeaths.html

 

 

📌12. července 2024: TAKHLE SE VYRABENI ROUSKY ZA PAR SUPU ….VIDEO JE STARSI, ALE STOJI ZA PRIPOMENUTI.

https://t.me/absurdnisvet/76032

 

 

📌💉🎚️12. července 2024: §§§🎬 NOVÁ SOUDNÍ ZPRÁVA:

Očkování proti spalničkám! Musí to tak být? Matky žalují u soudu.

 

Podle očkovacího plánu STIKO musí miminka podstoupit 34 nevratných očkování (podle Spolkového ústavního soudu) až do věku 18 měsíců. Ale památná politika Corona zanechává následky, které se očkovacímu průmyslu nelíbí. Stále více rodičů začíná pochybovat o užitečnosti tohoto očkovacího maratonu.

 

To je případ této matky❤️, která odmítla povinnost doložit očkování svého 5letého dítěte proti spalničkám a 8. července 2024 zažalovala bavorský správní soud v Mnichově. Kladla blaho svého dítěte nad smysl pro povinnost poslušného občana. Mlčení senátu složeného ze tří soudců a dvou přísedících bylo velmi výmluvné.

 

https://youtu.be/QR6aY-YT5fg?feature=shared

 

 

📌12. července 2024: ITALSKÝ PACIENT VYHRÁL PRÁVNÍ BITVU: V PŘÍPADĚ TRANSFUZE CHCE DOSTAT KREV POUZE OD „NEOČKOVANÝCH LIDÍ“.

 

Mnoho lidí, kteří nepodstoupili experimentální genové injekce proti SARS-CoV-2, mají obavy z přijímání transfuzí krve od „očkovaných lidí“. To byl i případ muže z italského regionu Lombardie, když čekal na operaci.                                                                                                                   https://transition-news.org/italienischer-patient-gewinnt-rechtsstreit-er-mochte-im-falle-einer-transfusion

 

 

📌12. července 2024: PŮJDETE DO KRIMINÁLU, NEBO UTEČETE DO ZAHRANIČÍ?

Bude soudruhu Fialovi ještě horko?

Silne slova pane ministre 👀👀

https://t.me/absurdnisvet/76036

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.07.2024“:

➡️☭☆ Posádka Fagot ATGM zničila těžká obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Rabotino

Tentokrát posádka protitankového raketového systému jednotky vzdušných sil Novorossijsk prvním výstřelem zničila tank T-72 ukrajinských ozbrojených sil ve směru

Orechovskij. Ve stejný den výsadkáři zasáhli i další těžká obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil, včetně zahraničních. Vojenský personál prokázal nejvyšší profesionalitu a schopnost zasáhnout důležité cíle na velké vzdálenosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Objevil se kompletní seznam vojáků zabitých při speciální vojenské operaci na Ukrajině. Každý se s ní může seznámit a najít svého příbuzného mezi mrtvými.

Seznam není falešný a je aktualizován každý den, obsahuje i informace o zmizelých a hledají se.

Pro usnadnění vyhledávání byly přidány všechny regiony.

2022-2024dead.rf (https://t.me/+mGUT1XeZ8ERhYTAy)

➡️☭☆ 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ NEZNÁMÍ LIDÉ POLILI ČESKOU AMBASÁDU V MOSKVĚ ČERVENOU BARVOU

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *