, ,

12.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

12.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️Ľudia si neuvedumujú, jako ťažko sa hovorí pravda svetu plného ľudí, ktorí nevedia, že žijú v klamstve.“   Edward Snowden

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. července 2024: VOLNÝbloG, Lenka Peterková: UKRAJINŠTÍ ODVODOVÍ KOMISAŘI TCK UŽ POSÍLAJÍ NA FRONTU I LIDI SE 4. STUPNĚM ROZVINUTÉ TUBERKULÓZY A TĚŽKÉ DIABETICKÉ PACIENTY S GANGRÉNAMI NA PRSTECH NOHOU! 🙈

 

Ukrajinští odvodoví komisaři TCK už posílají na frontu i 👉lidi se 4. stupněm rozvinuté tuberkulózy a těžké diabetické pacienty s gangrénami na prstech nohou! Ukrajinský velitel roty ve videu popsal, jaké trosky mu přiváží do jeho roty v posledních týdnech! Summit NATO má schválit misi na Ukrajině, ale Maďarsko bude mít výjimku!

 

Zatímco ve Washingtonu probíhá summit NATO a očekává se schválení mise NATO na Ukrajinu, tak mezitím 👉na Ukrajině se odehrává doslova horor.

👉Každý den zaplavují ukrajinská média informace o tom, jak pohraniční stráže zadržely další a další desítky osob, které se pokusily uprchnout z Ukrajiny před mobilizací.

 

👉Útěk se přitom podaří zhruba 70 až 80% ukrajinských mužů, protože pohraniční stráže zadržují pouze ty skupiny prchajících mužů, které nezaplatily pohraničníkům poplatek.

👉Za povolení k útěku se platí horentní sumy a na skupiny lidí dokonce fungují množstevní slevy, resp. bez velkých skupin a tím pádem bez velkého úplatku pohraničníkům se není šance z Ukrajiny dostat.

👉A ti, co zůstanou, to jsou mrzáci, chudáci, důchodci, studenti a invalidi. Velitel roty AFU ve videu popsal, jaké lidské trosky mu vozí komisaři TCK na bojové linie 🙈.

 

👉Jak nás do redakce informoval náš ukrajinský kolega, úplatek za přechod hranice se nyní od soboty účtuje na 100 000 EUR za jednu skupinu, což obvykle znamená, že převaděči musí nasbírat více lidí, aby se dohromady složili na takový úplatek. Úplatky jsou opravdu astronomické, a ne každý má doma k dispozici 10 000 nebo 20 000 EUR, aby si mohl koupit místo v malé skupině pár lidí, která je tzv. krytá a má bezpečný přechod za dozoru podplacených UA pohraničníků.

👉Proto se mnozí snaží utéct z Ukrajiny na vlastní pěst a bez úplatku, což je ale sebevražda.

 

👉Ministerstvo obrany Ukrajiny pátrá po více jak 300 000 osobách, které se vyhýbají odvodu na frontu a měli ještě donedávna pobyt na Ukrajině.

 

👉Protože ukrajinské hranice hlídají drony s termovizemi a většina lidí bez zkušeností se snaží přejít v noci, což je nejhorší možný čas na přechod, protože termovize na dronech vidí skupinky lidí z dronů na obrovské vzdálenosti.

Ve dne je naopak všude vidět, takže přechod je nemožný i ve dne, ale šance je o něco větší než v noci.

👉Na sociální sítě unikl dokument ukrajinského ministerstva obrany se seznamy pohřešovaných povolanců, kteří se nezdržují na adrese trvalého pobytu a odmítají nastoupit na frontu.

Celkem jich ministerstvo obrany postrádá více než 300 000, přičemž ve srovnání s rokem 2022 se tato čísla zvedla, v některých regionech Ukrajiny až desetinásobně.

 

👉Nejvíce jich pochází ze Lvovské oblasti na západě Ukrajiny, armáda jich postrádá více než 85 000 a nejsou k dohledání. Podle našeho ukrajinského zdroje jsou již většinou v Polsku, protože odešli v době, kdy pohraničníci si za přechod účtovali „rozumné částky” a ne ty šílené astronomické rakety, které pohraničníci vyžadují dnes. Před přijetím mobilizačního zákona a jeho novely se dalo dostat do Polska za 1 500 EUR za jednotlivce.

👉Dnes ale není výjimkou, že pohraničníci chtějí 200 000 a někdy i 300 000 EUR za přechod, bez ohledu na to, jestli jde o jednotlivce nebo skupinu. 🙈

 

👉Jízdenka z Ukrajiny vyjde až na 300 000 EUR podle aktuálního ceníku z černého trhu převaděčů.

MAĎARSKO NEPOŠLE VOJÁKY DO MISE NATO NA UKRAJINĚ!

 

👉A protože takové peníze jednotlivec obvykle nemá, převaděči dávají dohromady skupiny, ale snaží se o to, aby byly co nejmenší, kvůli bezpečnosti a nenápadnosti, takže mnoho převaděčů odmítne myšlenku shánět někde 300 lidí, aby každého ta cesta vyšla jen na 1 000 EUR, protože to už by bylo velmi nebezpečné na organizaci.

👉Převaděči obvykle dnes akceptují max. 10 lidí a každého tak cesta z Ukrajiny vyjde až na 30 000 EUR.

👉To je čerstvá cena přímo z minulého víkendu.

👉A není proto divu, že mnoho kluků a mužů na to prostě nemá peníze a pokusí se přejít hranici na vlastní pěst.

 

👉Nelze se potom divit tomu, co se děje v ukrajinských městech, kde odvodoví komisaři TCK doslova pořádají hony na muže a kluky na ulicích, protože výnosem ministerstva obrany bylo již počátkem tohoto roku rozhodnuto, že která odvodová kancelář nenaplní měsíční kvótu odvedenců, tak na frontu budou povolání zaměstnanci tohoto TCK komisariátu. 🙈

NENÍ PROTO DIVU, ŽE NATO CHCE POSLAT VOJÁKY NA UKRAJINU V RÁMCI MISE A MAĎARSKO SI VYMOHLO VÝJIMKU, PROTOŽE VÍ, CO TO BUDE PRO EVROPU ZNAMENAT.

 

👉Jenže mise NATO je jedna věc a snaha o udržení fronty je věc druhá.

👉Takže celá ta brutalita zásahů komisařů TCK z videí na Telegramu, jak násilně nakládají do aut muže a kluky, je vlastně bojem o přežití těch komisařů.

Buď odvedou a odtáhnou na frontu toho chlapa, kterého chytili na ulici, anebo skončí na frontě oni sami. A když máte na výběr takové možnosti, tak je jasné, jak se rozhodnete.

A není proto divu, že komisaři TCK potom falšují papíry odvedenců a podplácí odvodové lékaře, aby uschopnili pro válečnou službu i lidi, kteří absolutně nemají v armádě co pohledávat.

👉Povolávání mentálně postižených osob je přitom ten nejmenší problém❗️❗️❗️

 

👉UKRAJINA UŽ NEMÁ MUŽE PRO VÁLKU, A PROTO NATO MUSÍ SCHVÁLIT MISI NA UKRAJINU❗️❗️❗️

 

👉Velitel ukrajinské roty ve videu nahoře v úvodu tohoto článku odhalil, jaké lidi mu vozí komisaři TCK na bojové pozice.

👉Situace je tak vážná a nedostatek vojáků je tak akutní, že KOMISAŘI TCK UŽ VOZÍ NA LINIE DOKONCE LIDI VE 4. STUPNI ROZVINUTÉ TUBERKULÓZY A DOKONCE I DIABETIKY S ROZVINUTÝMI GANGRÉNAMI NA PRSTECH NOHOU👹. Jeho svědectví pouze dokazuje, jaká je situace na frontě a jaký nedostatek vojáků je v ukrajinské armádě.

 

👉Pokud jsou komisaři TCK v situaci, že vozí na frontu už takovéto lidi, tak už najednou dává smysl ten uniklý dokument z ministerstva obrany s lidmi, kteří zmizeli a odmítli nastoupit do služby. Prostě více než 300 000 Ukrajinců zmizelo neznámo kam a na frontových liniích tak končí mentálně postižení, diabetici a tuberáci.

👉To je ta ukrajinská peremoga v reálu a bez příkras.

👉👉👉Je tak jasné, že ve Washingtonu bude přijat plán na misi na Ukrajině. A koho budou ti vojáci NATO cvičit na té Ukrajině?

 

👉Tyhle diabetiky s gangrénami na nohách, případně nějaké mentální pacienty? Nebo si snad generálové v NATO myslí, že když NATO bude mít na západě Ukrajiny tréninková centra, že Ukrajinci se přestanou bát mobilizace, vrátí se na Ukrajinu a půjdou se přihlásit k výcviku? Ne❗️❗️❗️

 

👉👉👉CELÉ JE TO JENOM SPROSTÁ A VYSOCE NEBEZPEČNÁ MASKÍROVKA NA NASUNUTÍ VOJSK NATO NA UKRAJINU POD MASKOVÁNÍM, ŽE TAM BUDOU CVIČIT UKRAJINCE.👹

 

👉Ne, BUDOU TAM CVIČIT SVÉ VOJÁKY, ALE ČESKÉ VOJÁKY, POLSKÉ VOJÁKY, VOJÁKY ZE ZEMÍ Z POBALTÍ!

 

NATO OČEKÁVÁ NÁSLEDUJÍCÍ POSTUP:

👉Po rozmístění mise NATO dojde do 3 měsíců k incidentu, kdy ruské rakety a ruské údery zasáhnou instalace mise NATO na Ukrajině a Brusel bude moci na obranu vojáků vyslat kavalérii, už tedy ne na výcvik, ale po zuby ozbrojenou.

👉TAKOVÝ JE PLÁN NATO 👹, informoval nás v úterý náš bruselský zdroj do redakce, že… s tímto je uvnitř NATO souhlas, s výjimkou Maďarska!

 

👉MAĎARSKO ZNÁ PLÁN NATO NA VYVOLÁNÍ VÁLKY S RUSKEM JIŽ OD DUBNA, PROTO SI VYMOHLO VÝJIMKU Z MISE NA UKRAJINĚ.

👉A ČÍNSKÁ ARMÁDA JE U POLSKÝCH HRANIC!

 

👉👉👉Když tohle v NATO slyšel maďarský vojenský atašé v dubnu, tento postup, tedy počkat na ruský úder na instalace mise NATO na Ukrajině, okamžitě to vyhodnotil jako plán na rozpoutání III. sv. války, a proto maďarská administrativa si před dvěma týdny vymohla v NATO výjimku, že se této provokační mise NATO na Ukrajině účastnit nebude. Maďaři totiž vědí, co je v plánu – vojenský konflikt s Ruskem na území Ukrajiny a výhledově i mimo ní. A už se na válku chystá i Čína❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉Čínská armáda již cvičí s tou běloruskou na polské hranici❗️❗️❗️

👉Společné protiteroristické cvičení čínské lidové armády v Bělorusku je vůbec premiéra. 👉Jde o nácvik obrany Běloruska před invazí z Ukrajiny a z Polska v případě proliferace konfliktu z Ukrajiny a po vypuknutí války s NATO.

 

👉NA CO SE ČÍNA PŘIPRAVUJE? NA SVĚTOVOU VÁLKU❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

👉Pouze ten, kdo je konceptuálně slepý, to nevidí.

👉Celé to může zastavit je nový prezident v USA, ale tímto tempem může eskalace nastat ještě před volbami v USA.

👉Ukrajina nemá muže, ale NATO chce cvičit Ukrajince na Ukrajině? Co je to za nesmysl? Co chybí v té rovnici? 👹 👹 👹

 

https://volnyblog.news/ukrajinsti-odvodovi-komisari-tck-uz-posilaji-na-frontu-i-lidi-se-4-stupnem-rozvinute-tuberkulozy-a-tezke-diabeticke-pacienty-s-gangrenami-na-prstech-nohou/

 

 

 

📌💉📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 11. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: VLÁDA ŘEKLA, TAK JSEM ŠLA NA TEČKU. CHTĚLA JSEM MÍT KLID. KDYŽ TO PŘEŽIJU, BUDE TO SUPER:

 

👉 Ohlédnutí za nechutným covidovým očkovacím divadlem, kdy se někteří nechali výhodně zabodat na hlavním nádraží nebo v obchodním centru. Jak snadno se nechají lidé zmanipulovat, a ještě si to sami odůvodní. Hlavně že se cítili svobodní.

 

👉 🐏🐏🐏 Ukázka debility v přímém přenosu. Kromě obvyklých důvodů jako cestování, hospoda atd. byly i reálné obavy před vyhozením z práce. Ale 👉 „Koronaviru“ se (ne)překvapivě nebál nikdo.

 

👉 Nepovažuji to za nutné ze zdravotního hlediska.

👉 Jsem donucená těmi restrikcemi, je to pod nátlakem, připadám si jako znásilněná.

👉 Mám strach z nežádoucích účinků.

👉 Mám strach z toho, jaké nežádoucí účinky se mohou objevit v horizontu několika let.

👉 Chci mít klid. Hlavák a OC Chodov 2021. Bylo to drama.

 

🐏🐏🐏 Já jsem to nechtěla. Nechci ani teď, ale jdu kvůli tomu, že budu mít klid v práci, kde to po nás budou chtít, bez toho bych tam nemohla chodit. Bojím se, má to být dvojitá dávka, tak se bojím, co to se mnou udělá, protože po mé zdravotní stránce to nebude nic dobrého. Když to přežiji, tak to bude super.

 

🐏🐏🐏 Když vláda řekla, že od toho druhého i do těch hospod všude tam bude muset být očkování nebo testy, tak jsem se rozhodl, že už by to asi bylo potřeba si to píchnout taky, no.

 

🐏🐏🐏 Jdu na očkování z důvodu, že bych chtěl mít určitou svobodu, cestování, a ty pravidla se budou zpřísňovat, tak jsem se donutil jít na očkování.

🐏🐏🐏 Zvažoval jsem to už dříve, restrikce mě donutily. Kdyby se nezpřísňovalo, tak bych nešel.

🐏🐏🐏 Dotlačili nás, a tak jdem. Hlavák 2021. Bylo to drama.

 

BABIŠ: Očkování bylo vždy dobrovolné, očkovaní neměli žádné výhody, nikoho jsme nestrašili a nikomu jsme nevyhrožovali. 👹

((A co byli ty nátlaky a vyhrožování, jak to chcete pojmenovat???)) 👹

 

Z archivu propagandy mainstreamu. #nezapomeneme 👹

 

https://volnyblog.news/vlada-rekla-tak-jsem-sla-na-tecku-chtela-jsem-mit-klid-kdyz-to-preziju-bude-to-super/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 11. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: Viktor Orbán o migračním plánu George Sorose:

 

((George Soros je finančník a multimiliardář židovského původu narozený v Maďarsku. George Soros se narodil v roce 1930 v židovské sekularizované rodině v Budapešti jako György Schwartz. Během německé okupace Maďarska v letech 1944–45 se rodina ukrývala a povedlo se jí zachránit před holokaustem.

Finančník, filantrop a aktivista George Soros se ve středu dožil pětaosmdesáti let. Muž, který původně podporoval liberální demokracii, v poslední době brojí proti „tržnímu fundamentalismu“.

 

George Soros se narodil v roce 1930 v židovské sekularizované rodině v Budapešti jako György Schwartz. Během německé okupace Maďarska v letech 1944–45 se rodina ukrývala a povedlo se jí zachránit před holokaustem. V roce 1947 György odjel do Británie, kde studoval u liberálního filozofa Karla Poppera, autora knihy Otevřená společnost a její nepřátelé (jimiž podle Poppera byli Platón, Hegel a Marx); jeho koncept „otevřené společnosti“ Sorose ovlivnil.

 

Od roku 1956 působil ve finančním sektoru v New Yorku v USA a závratně zbohatl. Nechvalně proslul především v roce 1992. Tehdy byla britská libra fixně navázána v Evropském směnném mechanismu (ERM) – a nadhodnocena. Soros na ni zaútočil. Britská vláda ji dlouho zachraňovala, ale nakonec libru vyvedla z ERM, devalvovala a přešla na plovoucí kurz. Při útoku na libru Soros vydělal prý přes miliardu dolarů a britská pokladna ztratila 3,4 miliardy liber. Soros byl pak označován jako ten, kdo „porazil Bank of England“.

 

BOJ PROTI NĚČEMU, CO NENÍ

 

Sorosova filantropie a politický aktivismus mají podobu jeho institutů a nadací pro Otevřenou společnost. Ty napomáhaly demokratizaci při pádu komunismu na přelomu 80. a 90. let 20. století ve střední a východní Evropě a Soros na demokratizační projekty přispěl skutečně štědře. Z tohoto období pochází i jeho podpora Středoevropské univerzity, jež nejdřív sídlila v Praze a pak přestěhovala do Budapešti.

 

Od poloviny 90. let však začal čím dále tím více podporovat ne liberální demokracii obecně, nýbrž jednu ideologii konkrétně, kterou lze označit za kombinaci demokratického socialismu v otázkách ekonomických a liberálního relativismu v morálních a hodnotových.

 

Soros si začal v 90. letech myslet, že je velkým teoretikem, a tvrdil, že po pádu fašismu a komunismu největší hrozbou pro otevřenou společnost je „tržní fundamentalismus“.

 

Jeho kritika by mohla být zajímavá, kdyby něco takového existovalo. Ale žádná existující společnost neodpovídá ideálu čistého tržního hospodářství, jaký obhajovali například Friedrich Hayek či Milton Friedman. Každá společnost má trh deformovaný komplotem mezi státem a speciálními zájmy či lobby, ať už odbory, korporacemi, nebo finančními skupinami. Trh je státními zásahy, udělováním privilegií a dotací deformován ve prospěch těchto speciálních zájmů.

 

Brojením proti „tržnímu fundamentalismu“ Soros brojí proti něčemu, co neexistuje a zároveň se řadí k lidem jako Noam Chomsky či Paul Krugman, kteří se díky kapitalismu stali bohatými a slavnými a kteří následně kapitalismus pomlouvají a diskreditují.

 

S jeho afinitou k sociální demokracii souvisí i jeho odpor k pravici v zemích střední a východní Evropy. Zřejmě se obává, že pravice je nacionalistická a náboženská – jak byla v meziválečném období – a jako taková je hrozbou pro otevřenou společnost. Proto projevuje větší afinitu k bývalým komunistům, kteří se po pádu komunismu transformovali v sociální demokraty a liberály, než k pravicovým antikomunistům, kteří totalitu odmítali principálně.

 

HODNOTOVÝ RELATIVISMUS

 

Přitom jeho strach je pomýlený; Pokud se po roce 1989 ve střední a východní Evropě objevil virulentní nacionalismus, jako například v Srbsku či Rusku, jeho nositeli nebyli lidé konzervativní pravice, nýbrž bývalí komunisté, kteří se transformovali v nacionalisty (viz Miloševič, Putin).

 

Jako by Soros mentálně uvízl někde v roce 1940: pravice je partikularistická, nacionalistická, křesťanská, proto pro otevřenou společnost zlá, levice je univerzalistická, sociálnědemokratická a relativistická, proto pro otevřenou společnost dobrá.

 

Přitom relativismus vůbec není blahodárný pro svobodu; zní svobodymilovně, když jej aplikujeme na osobní životy (žádná závazná morální pravda neexistuje, proto ať si každý žije, jak chce), nikoli už, když jej aplikujeme na státy a režimy (žádná závazná morální pravda neexistuje, proto ať každý režim nakládá s občany, jak chce). Hodnotový relativismus aplikovaný na režimy vede k jejich svévoli, a tudíž k vládě síly. Naopak svobodný politický řád je s objektivní morální pravdou nejen slučitelný, ale také ji potřebuje – jak věděli už například otcové zakladatelé Ameriky, když konstatovali, že tou objektivní morální pravdou je, že všichni lidé jsou si rovni a mají nezcizitelné právo žít ve svobodě.

 

To Soros, stejně jako ostatní relativističtí liberálové, nechápe.

 

JEHO ANTIPATIE K POLITICKÉ PRAVICI SE PROJEVUJE I V AMERICE A IZRAELI.

 

Čím jsou v USA pro mnohé organizace pravicové bratři Kochové, tím je pro mnohé levicové 👉George Soros: Hlavní sponzor a finančník.

👉V první dekádě století patřil k lidem, které postihnul „syndrom nepříčetnosti z Bushe“: chorobná nenávist k tomuto prezidentovi USA a naprostá ztráta soudnosti, pokud jde o jeho hodnocení.

Soros už v jeho prvním volebním období prohlásil, že za svůj životní úkol považuje porážku Bushe; to se mu sice nepovedlo (Bush byl znovuzvolen), ale finančně pro to dělal, co mohl. 👉A následně podporoval Hillary Clintonovou, Baracka Obamu a každou radikální levicovou organizaci či iniciativu. Dokonce i ty jako MoveOn.org, pro které Bush byl Bushitler a jež neviděly rozdíl mezi jeho Amerikou a Německem 30. let 20. století.

 

👉Stejný postoj měl i k bývalému izraelskému premiérovi Šaronovi; Soros nikdy nepociťoval velkou afinitu k Izraeli a judaismus coby náboženství mu zřejmě moc neříká. Když ale tvrdil, že Bushova a Šaronova politika byly jednou z příčin antisemitismu, to už neznělo jen jako nesouhlas s konkrétní politikou, nýbrž spíše jako projev nenávisti vůči židovskému státu samotnému.

 

Karl Popper vs. jeho žák:

 

👉Tím se dostáváme k poslednímu aspektu Sorosova politického myšlení: Jeho loajalita nepatří žádnému konkrétnímu státu; JE PŘESVĚDČEN, ŽE JE NUTNÉ A SPRÁVNÉ VYTVOŘIT GLOBÁLNÍ VLÁDU (NA BÁZI OSN). Globální problémy lidstva, například potřeba zkrotit globální kapitalismus, si vyžaduje globální vládnutí, tj. celosvětový stát.

 

👉George Soros je sociální demokrat, nikoli však na úrovni národní, nýbrž na té globální, proto požaduje celosvětový stát, který by svět reguloval.

👉Jeho učitel sir Karl Popper, ačkoli rodilý Vídeňan, zastával anglosaské politické myšlení, které je vůči státu obezřetné, a proto požaduje stát malý a omezený, aby se nevymkl z rukou a nezpůsobil mnoho zla.

👉Evropské kontinentální myšlení, především osvícenské, požaduje velký a centralizovaný stát, aby mohl konat mnoho dobra.

👉V tomto ohledu je Soros bližší francouzským jakobínům než Karlu Popperovi.

 

Popper termínem „otevřená společnost“ myslel to, že naše budoucnost je otevřená, že jako svobodní lidé máme možnost si ji určovat, a že tudíž neexistuje žádná historická nutnost, podle níž dějiny směřují jedním, předem daným směrem (jak tvrdili Hegel a Marx).

 

Popperův žák Soros však zastává názor, že je správné a nutné, aby důsledkem dějin byl jeden univerzální celosvětový stát, v němž všichni budou sociální demokraté a sekularizovaní relativističtí liberálové jako on.

 

A něco mi říká, že kdyby Popper, který zemřel v roce 1994, dnes viděl, jak Soros nakládá s jeho termínem „otevřená společnost“, kterým se tak zaštiťuje, pak by starý Vídeňan svému žákovi z Budapešti řekl: „György, zpátky do škamen!“))

 

👉 „MIGRAČNÍ KRIZE“ NENÍ SLED NĚJAKÝCH NAHODILÝCH ORGANICKÝCH UDÁLOSTÍ.

👉V roce 2015 zveřejnil George Soros svou publikaci v rámci Project Syndicate.

👉Maďarský premiér Viktor Orbán zmiňuje několik bodů. „BOJUJEME PROTI ORGANIZOVANÉMU GANGU, KTERÝ SE JMENUJE IMPÉRIUM GEORGE SOROSE!!!!!!“

 

https://volnyblog.news/viktor-orban-o-migracnim-planu-george-sorose/

 

https://bezpressu.news/videa/viktor-orban-o-migracnim-planu-george-sorose/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OPUSTÍ BRITÁNIE UKRAJINU UPROSTŘED RUSKÉ VÁLKY? NOVÝ PREMIÉR STARMER CHCE ZMĚNIT VÁLEČNOU POLITIKU

 

https://youtu.be/s5b6UNQOTiE?si=8z2JTol4o7Yr8M5c

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO HAMÁS; IZRAELŠTÍ VOJÁCI SE STÁHLI Z MĚSTA ŠEŽÁJA U GAZA CITY PO DIVOKÉM BOJI

 

https://youtu.be/ekkbtMDG8W8?si=scpL15Bc-9pvZ9v5

 

 

 

📌11. července 2024: DOKUMENTY ZE SUMMITU NATO UKAZUJÍ, ŽE ZÁPAD NENÍ NAKLONĚN MÍRU – DMITRIJ PESKOV

🔹 Kroky NATO směřující k rozšíření jeho vlivu v Evropě budou vyžadovat řešení ze strany Ruska, které by alianci zadrželo.

🔹 Rozšiřování NATO na Ukrajinu je nepřijatelnou hrozbou pro bezpečnost Ruska. Aliance je de facto plně zapojena do konfliktu, je čas nazývat věci pravými jmény.

🔹 Plány NATO přijmout Ukrajinu do aliance jsou spojeny s touhou porazit Rusko.

https://t.me/to_je_nas_svet/27731

 

 

📌11. července 2024: 🇸🇰 ORBÁNA ZA JEHO NÁVŠTĚVY RUSKA A ČÍNY A JEHO MÍROVÉ INICIATIVY SE Z NĚJ NEOPRÁVNĚNĚ SNAŽÍ UDĚLAT „VYVRHELE ROKU“ V EVROPĚ, UVEDL SLOVENSKÝ PREMIÉR FICO:

„To je prostě nepřijatelné. Kdyby jel ujišťovat, že se Slované mají zabíjet ještě intenzivněji, možná by ho někdo navrhl na Nobelovu cenu míru.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27732

 

 

📌11. července 2024: 🇷🇺 ZÁSADAMI INTERAKCE MEZI ZEMĚMI BRICS JSOU VZÁJEMNÉ ZOHLEDŇOVÁNÍ ZÁJMŮ A SPOLÉHÁNÍ SE NA DEMOKRACII.

 

Další Putinova prohlášení:

🔻 Vytvoření světového řádu, který by odrážel skutečný stav věcí ve světě, je složitý a bolestivý proces, Ruská federace to chápe;

🔻 Západ se uchyluje k síle a vydírání, aby si udržel dominantní postavení ve světě;

🔻 Snahy zemí BRICS a dalších rozvojových zemí narážejí na tvrdý odpor elit zemí „zlaté miliardy“;

🔻 Společnou prací můžeme ze světa, ve kterém žijeme, udělat mnohem bezpečnější a harmoničtější místo;

🔻Putin v budoucnu umožnil vytvoření parlamentní struktury BRICS.

https://t.me/to_je_nas_svet/27733

 

 

📌11. července 2024: 🗣 UKRAJINA CHCE USPOŘÁDAT NOVÝ SUMMIT, TENTOKRÁT S RUSKEM, JEŠTĚ PŘED VOLBAMI V USA.

Zelenskyj navrhuje uspořádat druhý summit v listopadu, protože se obává, že Trump vyhraje volby.

Mnoho zemí, které se ke švýcarskému setkání nepřipojily, dlouhodobě tvrdí, že Moskva by se měla jednání účastnit.

Takové setkání se může uskutečnit pouze tehdy, pokud má jasný cíl a je doprovázeno jasným očekáváním výsledku.

Dmitrij Peskov uvedl, že Moskva je otevřená dialogu, ale „je třeba pochopit, o čem mluvíme“

https://t.me/to_je_nas_svet/27734

 

 

📌11. července 2024: ❗️ ZEMĚ EU JEDNAJÍ O TOM, JAK POTRESTAT ORBÁNA ZA SETKÁNÍ S PUTINEM – The Financial Times

 

„Diplomatická volná noha“ Viktora Orbána je v rozporu s politikou EU – podle právní služby bloku porušil maďarský premiér svou návštěvou Ruska smlouvu EU, která zakazuje jakékoli kroky, jež by mohly ohrozit dosažení cílů Unie, píše list Financial Times.

 

Anonymní diplomaté publikaci sdělili, že mnoho členských států EU diskutuje o možnosti bojkotovat tradiční neformální setkání ministrů, která se mají konat v Maďarsku během předsednictví této země. Malá skupina hlavních měst rovněž zahájila neformální diskuse o tom, jak využít Smlouvu o EU k omezení Orbánových diplomatických možností během předsednictví. Podle úředníků někteří představitelé EU soukromě diskutují o možnosti zbavit Maďarsko předsednické role v Radě Unie.

https://t.me/to_je_nas_svet/27735

 

 

📌🐛🦗 🐛🦗11. července 2024: K TOMUTO SVINSTVU SE NEDÁ DÁT ANI NĚJAKÝ KOMENTÁŘ. TOTO JE NABÍDKA TVÉ VLÁDY A SPOLKU SEKTÁŘŮ.

https://t.me/absurdnisvet/75987

 

 

📌11. července 2024: 🍫 ČOKOLÁDA, ZEJMÉNA HOŘKÁ, SNIŽUJE RIZIKO SRDEČNÍCH ONEMOCNĚNÍ

 

Je bohatá na antioxidanty, jako jsou flavonoidy a polyfenoly, řekl pediatr Ramil Shakhveledov. Tyto látky pomáhají v boji proti oxidačním procesům v těle a chrání buňky před poškozením.

 

Podle odborníka může mírná konzumace hořké čokolády:

🔻snižuje riziko srdečních onemocnění,

🔻zlepšuje krevní oběh,

🔻zlepšuje paměť a koncentraci,

🔻snižuje riziko rozvoje neurodegenerativních onemocnění.

 

Čokoláda navíc stimuluje produkci endorfinů a serotoninu – hormonů štěstí. To může pomoci zlepšit vaši náladu a snížit hladinu stresu. Ale když už mluvíme o nebezpečí, mléčná a bílá čokoláda obsahují velké množství cukru, což může vést k přibývání na váze, cukrovce a poškození zubů. Čokoláda však obsahuje kofein, který ve velkém množství může způsobit nervozitu, nespavost a zrychlený tep.

☺️ Mimochodem, dnes je každoroční den čokolády.

https://t.me/absurdnisvet/75989

 

 

📌💉🎚️11. července 2024: Tak kdo z vás je stále ještě naživu, tak šup, utíkejte se dvojnásobně posílit! 🤭🐑👀

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/vakcina-proti-covidu-i-chripce-prosla-klicovym-testem-uspesne-350779

 

 

📌11. července 2024: POZORUJEME, ŽE PŘES KATASTROFU, KTERÁ PROBÍHÁ NA VÝCHODNÍ FRONTĚ, PO VELMI KRÁTKÉM ZDĚŠENÍ REALITOU, ZAVLÁDLA HOŘEČNÁ SNAHA VÁLEČNÉ ÚSILÍ ZVÝŠIT A RUSKO PORAZIT.

 

Považujeme tuto snahu za mimořádně nebezpečnou.

👉 V současnosti je Ukrajina paralyzována na mnoha frontách.

👉 Především „nejsou lidi“ a nenabízí se mnoho způsobů, jak počet vojaků na východní frontě zvýšit.

👉 Nejjednodušším se jeví „posbírat“ ukrajinské uprchlíky na Západě a poslat je do „masomlýnku“ na Východě.

👉 Ačkoliv se jedná o nejjednodušší variantu, tak skrývá mnohá nebezpečná úskalí.

👉 Od násilím „posbíraného“ kanónenfutru nelze čekat žádné velké výkony, ale pouze motivaci přežít, a to jakýmkoliv způsobem.

👉 Násilné odesílání uprchlíku na frontu také hrozí tím, že by mnoha místním bl*čkům mohlo dojít, že další na řadě budou oni.

👉 A v neposlední řadě lze čekat odpor, a to i násilný, a samozřejmě se jedná o příležitost k posílení mnoha kriminálních struktur.

👉 Chce-li Západ pokračovat ve válce, potřebuje nezbytně lidské zdroje, Ukrajinci dochází.

👉 Ukrajina má zničenou energetickou infrastrukturu, která je reálně v současnosti neopravitelná a zima se blíží.

👉 Jestli už dnes je politické vedení Ukrajiny pod obrovským tlakem a je nuceno uchylovat se k hrubému násilí, aby se udrželo u moci, tak opravdu nelze čekat, že by se situace začala zlepšovat.

👉 Ukrajina je před zhroucením na mnoha frontách.

👉 Chce-li Západ vést s Ruskem válku, bude muset poslat na Východ řádově stovky tisíc vojáků.

👉 Dnes si něco podobného neumí většina představit a mobilizace je považována za nemožnou.

👉 V nastaveném kurzu je ale mobilizace nezbytným milníkem.

👉 Považujeme proto za jisté, že nás v nejbližší době čekají brutální útoky pod falešnou vlajkou, které budou sloužit k získání veřejného mínění.

NEDIVME SE! ZÁPAD JE NA KOLENOU!

 

A místní elity😜 vnímají rozparcelování Ruska jako jedinou možnost, to, že to nejde si nepřipouští a ostatně, ony si nemyslí, že by je snad čekala smrt, umírat pro ně budou jiní.

https://t.me/absurdnisvet/75992

 

 

📌   11. července 2024: Alina Lipp: ⚡️ PILOT DOSVĚDČUJE, ŽE BILL GATES NASTŘÍKAL NA LIDSTVO MRNA VAKCÍNY „AIR VAX“ CHEMTRAILS

 

👉 Podle komerčního pilota, který svědčil o operacích chemtrail v Severní Americe a Evropě, Bill Gates rozprášil mRNA do vzduchu v hustě obydlených městských oblastech a venkovských oblastech s nízkou proočkovaností.

 

👉 Podle pilotů obeznámených s plánem je nová mRNA, známá jako Air Vax, určena k dodání vakcíny přímo do plic lidí, čímž se obejde potřeba injekcí a souhlasu.

 

Pilot, který požádal o jméno John, anonymně řekl, že mnoho lidí v leteckém průmyslu se bojí o svůj život a jeho hlas byl digitalizován, aby byla chráněna jeho identita:

 

„Každý, kdo pracuje v letectví, ví, že sázky jsou vysoké a že informátoři jsou biti. Nežijí dlouho. Sázky jsou příliš vysoké. Viděli jste, co se stalo tomu muži v Boeingu? Jen se snažil mluvit o bezpečnosti, o úsporách, jednoduchých věcech Zkuste si promluvit o chemtrails, nevydržíte ani minutu.

 

👉 Každý, kdo v jakékoli funkci pracuje na chemtrails, tomu rozumí. Takových lidí jsou tisíce a nikdo z nich nemluví. Existují piloti, mnozí z nich vojenští nebo bývalí vojáci, a ti vědí, jak mlčet.

👉 Pak jsou tu také komerční letadla, která jsou také zapojena. Tito lidé podepsali smlouvy o mlčenlivosti a jsou si vědomi závažnosti toho, co dělají.

👉 Musí vědět, co dělají, protože podepisují prohlášení o nebezpečném zboží, pokud mají na palubě nebezpečné chemikálie. Tato dopravní letadla jsou upravena tak, aby umožňovala snadný nástup a výstup. Ale tihle piloti ano, vědí, co dělají.

👉 Totéž platí pro inženýry a řídící letového provozu. Nemůžeš to nevědět. Chemtrail letadla se neukazují na letovém radaru.

 

Mnoho lidí si toho všimlo, když pozorovali letadla zanechávající mřížkové vzory nad jejich venkovskými domy. Letadla nejsou vidět na letovém radaru. Letadla duchů. Takže řízení letového provozu, vláda a armáda jsou zapojeny, protože pokud by nebyly zapojeny, neregistrované letadlo, které by se neukázalo na radaru, by letectvo zničilo během několika minut.

 

👉 Musíte si uvědomit, že jde o tisíce lidí, ale mnoho z nich věří, že chemtrails jsou ve veřejném zájmu. Jejich šéfové jim řekli, že chtějí bojovat proti klimatickým změnám a udělat svět lepším místem a že to, co dělají, je nutné, ale veřejnost se o tom za žádných okolností nesmí dozvědět. Takže tito lidé věří, že dělají něco okouzlujícího a vzrušujícího, jako je práce pro CIA nebo vojenskou rozvědku. Myslí si, že jsou James Bonds.

 

Ve skutečnosti jsou tyto pomýlené duše na základě příkazů shora zodpovědné za rozprašování vysoce toxických a karcinogenních chemikálií v hustě osídlených městských oblastech. Včetně, jak John vysvětluje, mRNA ze vzduchu.

 

👉 Jak v tomto důležitém článku vysvětluje editor Science Translational Medicine Courtney Malo, nedávno vyvinuté vzdušné vakcíny lze použít k širokému a rychlému šíření mRNA bez nutnosti injekce nebo souhlasu, utajovaná plošní genocida obyvatelů planéty:

 

Věc jsme prošetřili, protože kolegové nám nahlásili, že se něco změnilo ve skladech na palubě a už nepodepisují formuláře pro nebezpečné zboží.

 

👉 V USA armáda rozprašuje mRNA. Víme, že mRNA je rozprašována v odlehlých oblastech a městech, kde očkování zaostává.

👉 V Evropě slýcháme, že jde o kombinaci vojenských a komerčních letadel. Mnoho z nich neví, co činí.“

https://t.me/absurdnisvet/75993

 

 

📌11. července 2024: POLSKO POSÍLÁ NA HRANICE S BĚLORUSKEM 17 000 VOJÁKŮ!!

 

https://x.com/CaptCoronado/status/1811436270725533760?t=Upwikeqw9jo2-d6vi9HTfQ&s=19

 

 

📌11. července 2024: 🇩🇪🇺🇸 SCHOLZ OZNAČIL PLÁNY PENTAGONU NA UMÍSTĚNÍ ZBRAŇOVÝCH SYSTÉMŮ DLOUHÉHO DOLETU V NĚMECKU ZA „VELMI DOBRÉ ROZHODNUTÍ“. 👹

 

🇷🇺 Náměstek ministra zahraničí Rjabkov řekl, že Rusko vojensky odpoví na umístění amerických raket dlouhého doletu v Německu.

https://t.me/absurdnisvet/75996

 

 

📌11. července 2024: DEEP STATE SE SNAŽÍ ROZPOUTAT DALŠÍ PLANDEMII, PROTOŽE COLORADO VYHLAŠUJE VYPUKNUTÍ PTAČÍ CHŘIPKY ZA NOUZOVÝ STAV. ODHADUJE SE, ŽE BUDE POTŘEBA ZABÍT DALŠÍCH 1 800 000 KUŘAT. 👹

https://t.me/absurdnisvet/75997

 

 

📌 👶🙋‍♀️11. července 2024: VĚK DĚTSKÝCH PROSTITUTEK V IZRAELI KLESÁ… 👹

 

Věk, kdy děti začínají pracovat jako prostitutky, klesá; výzkum ukazuje, že průměrný věk je 13-14, i když se vyskytly případy dětí ve věku 11 let 👹, které byly využívány pro komerční sex.

 

Podle zprávy o prostituci nezletilých, která byla nedávno předložena Knesetu, nemají vládní agentury ani sociální organizace přesné informace o rozsahu prostituce mládeže v Izraeli.

 

Měla by být prostituce v Izraeli regulována?

Neobviňujte prostitutky; Obviňujte Johny

Izraelský pasák dostal příkaz zaplatit rodině oběti

Zima pro ohroženou mládež

Izrael musí řešit prostituci

Sdružení Elem pro mládež v tísni se domnívá, že se zde prostituce účastní tisíc teenagerů, přesto bylo od roku 2008 do července 2013 otevřeno pouze 29 policejních spisů proti klientům těchto mladých prostitutek, z toho 12. během první poloviny letošního roku. Z 12 případů zahájených v letošním roce bylo 10 předáno prokuratuře a dva se stále vyšetřují. Z dalších 17 spisů bylo 12 předem prokuratuře; z nichž byl jeden případ z roku 2009 stíhán a čtyři další vyšetřování uzavřena, tři pro nedostatek důkazů. Zpráva napsaná Výzkumným a informačním centrem Knessetu a předložená podvýboru Knessetu pro boj proti obchodování se ženami a prostituci uvádí, že dětské prostitutky pocházejí ze všech sektorů společnosti – jsou zde Židé a Arabové, věřící i sekulární, noví přistěhovalci. a nezletilé osoby, které nemají v Izraeli žádné právní postavení, jako jsou Palestinci a migranti. Zpráva rovněž podporuje obecný předpoklad, že klesá věk, kdy děti začínají pracovat jako prostitutky; výzkumy u nás i v zahraničí ukazují, že průměrný věk je 13-14, i když se vyskytly případy, kdy byly ke komerčnímu sexu využívány i děti ve věku 11 let.

 

Odborníci se obecně shodují, že prostituce mládeže je úzce spojena se sexuálním zneužíváním doma, zanedbáváním rodičů, problémy ve škole, nízkým socioekonomickým postavením, členstvím v gangu a životě na ulicích bez bezpečného přístřeší. Autoři zprávy však také říkají, že mezi mladými lidmi z normativních rodin, kteří neodešli ze školy, objevují nový vzorec příležitostné prostituce. Tito mladí lidé jsou lákáni k vykořisťování, protože chtějí sexuální peníze na značkové oblečení a další spotřební výrobky nebo na zlepšení svého společenského postavení.

 

Zpráva, že internet se stal jednou z hlavních arén komerčního sexuálního vykořisťování nezletilých.

 

https://archive.is/20220627121932/https://www.haaretz.com/2013-08-20/ty-article/.premium/report-age-of-child-prostitutes-dropping/0000017f-f098-d497-a1ff-f298bc380000#selection-525.0-525.43

 

https://x.com/JustDudeChannel/status/1811435966609125831

 

 

📌11. července 2024: 👹 OBCHODOVÁNÍ S LIDMI: IZRAEL ZNEPOKOJUJÍCÍ PRŮMYSL V HODNOTĚ 1 MILIARDY DOLARŮ

 

Průmysl obchodování s lidmi v Izraeli s odhadovanou hodnotou 1 miliardy dolarů se stal temným podhozem národního hospodářství. Každý rok jsou do země propašovány tisíce žen, především z Ukrajiny, Moldavska, Uzbekistánu a Ruska, které jsou prodávány do sexuálního obchodu. Tyto ženy obchodované jako zboží až do výše 10 000 dolarů za každou jsou vystaveny životu neúnavného zneužívání a násilí.

 

https://archive.is/20170422134503/http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3062297,00.html

 

https://x.com/JustDudeChannel/status/1811418063721677238

 

 

📌11. července 2024: 👹 ZPRÁVY AMERICKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ UVÁDÍ, ŽE „IZRAEL JE CÍLOVOU ZEMÍ PRO MUŽE A ŽENY, KTEŘÍ JSOU VYSTAVENI NUCENÉ PRÁCI A OBCHODOVÁNÍ SE SEXEM.

 

Izrael není zařazen na seznam západních demokratických států, pokud jde o splnění minimálních standardů požadovaných pro boj proti obchodování s lidmi, místo toho je Izrael zařazen na Tier 2 vedle zemí jako Pákistán, Rwanda, Senegal, Omán a Sierra Leone.

 

https://archive.is/20221022140850/https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4088190,00.html

 

https://x.com/JustDudeChannel/status/1811410895882326232

 

 

📌11. července 2024: VŮDCI ŽIDOVSKÉHO ‚KULTU‘ ODSOUZENI ZA ÚNOS 2 DĚTÍ V NEW YORKU, VČETNĚ DĚTSKÉ NEVĚSTY, V REŽIMU TWISTED SEX SCHEME.

 

👹 Tři bratři, kteří jsou členy sekty Lev Tahor, údajně přinutili dívku zpět do náruče jejího dospělého „manžela“ v odporném a sofistikovaném sexuálním schématu.

 

https://archive.is/20240710204205/https://nypost.com/2024/07/10/us-news/jewish-cult-leaders-sentenced-for-kidnap-of-2-ny-kids-including-a-child-bride-in-twisted-sex-scheme/

 

 

📌11. července 2024: Hellstorm – SKUTEČNÁ GENOCIDA „NACISTICKÉHO“ NĚMECKA | Kyle Hunt

 

Dokument, který vypráví příběh, který vítězové stále nechtějí, abyste věděli. Dozvíte se strašlivou pravdu o znásilňování, mučení, otroctví a masových vraždách, které německému lidu způsobili spojenečtí vítězové. „Hellstorm“ je dokumentární film vydaný v roce 2015, který zkoumá méně známé aspekty druhé světové války. Film zkoumá brutální a často přehlížené události, ke kterým došlo během války a po ní, a vrhá světlo na rozsáhlé ničení, utrpení a lidské tragédie, které zažívají bojovníci i civilisté. Dokument nabízí perspektivu, která zpochybňuje tradiční narativy, s cílem poskytnout komplexní pohled na dopad války na různé země a populace. Prostřednictvím archivních záběrů, rozhovorů a historických analýz vykresluje „Hellstorm“ ponurý portrét válečných následků a zároveň se dotýká témat přežití, odolnosti a složitosti historické paměti. Film se snaží nabídnout podnětný pohled na jinou stranu historie druhé světové války.

 

https://rumble.com/v1gu06r-hellstorm-the-real-genocide-of-nazi-germany.html

 

 

📌11. července 2024: ŽIDOVSKÝ PLÁN NA VRAŽDU ŠESTI MILIONŮ EVROPANŮ 👹

 

HolodomorInfo „Židovský plán na vraždu šesti milionů Evropanů“ od „HolodemorInfo“ odhaluje šokující spiknutí, které odhaluje temné záměry Abby Kovnera a jeho teroristické frakce Nakam. Po druhé světové válce Kovner plánoval genocidu 6 milionů Evropanů s cílem otrávit velká města prostřednictvím jejich zásob vody. Jeho genocidní spiknutí bylo zmařeno, když byl zatčen s dostatkem jedu, aby zničil čtyři velká evropská města, přesto byl po pouhém roce ve vazbě záhadně propuštěn do židovských izraelských rukou. Jako vůdce Sjednocené partyzánské organizace se Kovnerovy teroristické aktivity rozšířily po celou válku, což vedlo k vytvoření hnutí Berihah a založení Nakamu. Navzdory tomu, že selhal ve svém plánu masové genocidy, Nakam zorganizoval děsivý útok v internačním táboře Langwasser, který otrávil chléb 12 000 až 15 000 německých válečných zajatců. Přestože nikdo nezemřel, obětí brutality teroristické skupiny se stal nevýslovný počet německých civilistů. Tato expozice vrhá světlo na mrazivou realitu plánované genocidy a zákeřné jednání těch, kteří se ji snažili provést.

 

https://rumble.com/v54ottr-the-jewish-plan-to-murder-six-million-europeans-holodomorinfo.html

 

 

📌11. července 2024: ROZPLÉTÁNÍ SPLETITÉ SÍTĚ MARINE LE PEN:

 

V ‚Marine Le Pen EXPOSED‘ autorka Verdant Servant odlupuje vrstvy podvodu obklopující francouzskou prezidentskou kandidátku a její stranu Národní frontu. Servant se ponoří do méně známých souvislostí a odhaluje pravdu za údajným postojem Le Penové proti establishmentu, jejími vazbami na proizraelské a svobodné zednářské skupiny a její skutečný postoj k EU. Toto odhalení zpochybňuje široce rozšířené vyprávění o Le Penové jako o protižidovské a protievropské ohnivce a místo toho odhaluje skutečnou povahu její strany jako řízené opozice sloužící proizraelské a protimuslimské agendě

 

https://rumble.com/v54po9e-marine-le-pen-exposed-verdant-servant.html

 

 

📌11. července 2024: ⚠️🎭🇺🇦 MASAKR BUTCHA VYŘEŠEN

 

👉 Německá média mlčí!

Žoldák Philipp Siman je souzený v Praze a odhaluje šokující detaily:

 

Se svým praporem vyplenil Rusy opuštěné město Bucha a páchal zvěrstva na proruských civilistech.

Siman uvádí, že ukrajinský nacistický prapor „Karpatské sitsch“ podporoval svévolné střelby.

❗️👉 Západní média obvinila z masakru ruské jednotky a ignorovala bílé pásky obětí.

Ukrajina do dnešního dne odmítla provést nezávislé vyšetřování. 👹

 

https://x.com/anoynews/status/1810877106987176342

 

 

📌11. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: POKLAD, KTERÝ BYL KDYSI NA KAŽDÉ ZAHRADĚ! POTLAČUJÍ ROZVOJ RAKOVINY TLUSTÉHO STŘEVA A SLINIVKY BŘIŠNÍ

 

👉 Naše babičky z něj vařily marmelády a kompoty! Toto zapomenuté ovoce zabíjí cholesterol a rakovinu

 

Začátkem června začala sezóna angreštu, poněkud zapomenutého ovoce, které bylo populární ještě před několika desetiletími. Dnes se s ním můžete setkat i na místním trhu. Vyplatí se po něm pátrat, protože je bohatý na vlákninu, vitamin C a protirakovinné fytonutrienty.

 

  1. CHRÁNÍ PŘED VZNIKEM CUKROVKY A OBEZITY:

 

Keř, příbuzný rostlinám, jako je rybíz a josta, dosahuje výšky až jeden a půl metru a začíná plodit začátkem června. Plody mají barvu od světle zelené po tmavě červenou a lze je konzumovat až do září. V závislosti na odrůdě mají angrešty intenzivně kyselou nebo sladkokyselou chuť, existují však i sladké odrůdy.

 

Kdysi se vysazoval v domácích zahradách a na pozemcích. Děti ho jedly přímo z keře, babičky z něj vařily domácí angreštový džem. Dnes se pomalu vrací, protože ho lze najít jak ve velkých diskontních prodejnách potravin, tak na místních trzích.

 

Po tomto ovoci se vyplatí sáhnout, když je jeho sezóna, protože je to skutečná vitamínová bomba. Především je pokladnicí vitaminů B5 a B6 a také vitaminu C, silného antioxidantu, který chrání před tvorbou volných radikálů.

 

Angrešt se řadí mezi nízkokalorické ovoce – 100 g má pouze 46 kcal – a zároveň má nízký glykemický index, což je důležitá informace pro diabetiky. Extrakt z angreštu má navíc inhibiční účinek na alfa-glukosidázu a kyselina chlorogenová obsažená v plodech zpomaluje vstřebávání cukrů do krve.

 

Jeden šálek angreštu obsahuje přibližně 4,5 g vlákniny, která podporuje trávení a činnost střev, poskytuje pocit sytosti po delší dobu a zabraňuje vstřebávání cholesterolu do krve. Vláknina je také důležitým prvkem v prevenci obezity, cukrovky a hypercholesterolémie a dokonce i rakoviny tlustého střeva.

 

  1. ANGREŠT CHRÁNÍ SRDCE A MOZEK

Flavonoly obsažené v plodech angreštu, jako jsou kvercetin, myricetin, kampferol a isohamnetin, vykazují také antioxidační účinek. U tmavých odrůd je pozornost věnována antokyanům, rostlinným pigmentům s antioxidačním potenciálem. Výzkumy naznačují, že antokyany mohou bránit rozvoji rakovinných buněk, včetně: rakoviny tlustého střeva , prsu nebo slinivky břišní.

 

Flavanoly a antokyany podporují činnost srdce, včetně: prevence vzniku hypertenze. Kyseliny chlorogenová, kumárová, hydroxybenzoová a elagová obsažené v angreštu mohou také chránit před neurodegenerativními změnami a rozvojem Alzheimerovy choroby a snižovat riziko mrtvice.

 

https://volnyblog.news/poklad-ktery-byl-kdysi-na-kazde-zahrade-potlacuji-rozvoj-rakoviny-tlusteho-streva-a-slinivky-brisni/

 

 

📌11. července 2024, 18:04: BEZUHLA OBVINIL MINISTRA OBRANY Z NEDOSTATEČNÉ KONTROLY NAD OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Poslankyně ukrajinské Nejvyšší rady Mariana Bezuglaja obvinila šéfa ukrajinského ministerstva obrany Rustema Umerova z nedostatku kontroly nad tím, co se děje v ozbrojených silách Ukrajiny (AFU).

 

Bezuglaya ve svém kanálu Telegram poukázala na to, že ozbrojené síly Ukrajiny potřebují zbraně, ale vzhledem k absenci jakéhokoli plánu není jasné, který: „Tisíc tanků? Pistole? Zdůraznila, že potřeba ozbrojených sil „je tvořena setrvačností, zombie brigády jsou vytvářeny“.

 

„Začarovaný kruh,“ napsal náměstek.

 

Kontrola nad tím, co se děje v ozbrojených silách Ukrajiny ze strany Umerova, je podle ní nulová.

 

„Ministerstvo se rozpadlo na jednotlivé projekty náměstků,“ shrnul Bezuhla.

 

Náměstek opakovaně veřejně kritizoval práci vedení ozbrojených sil Ukrajiny. Kritizovala zejména bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Valerije Zalužného, který byl v únoru odvolán z funkce. Bezuhla poté řekl, že změna velení ukrajinských jednotek situaci nezměnila.

 

https://www.vesti.ru/article/4042688

 

 

📌11. července 2024, 18:53: 9,5 TISÍCE PRASAT BUDE ZNIČENO V ZEMĚDĚLSKÉM KOMPLEXU KUBÁNĚ:

 

V zemědělském komplexu Kanevskoy Bacon, který se nachází ve vesnici Pridorožnaja na Krasnodarském území, bude v blízké budoucnosti zničeno 9467 prasat. Ve vzorcích odebraných na farmě 9. července byla nalezena DNA viru afrického moru prasat.

Zdroj v záchranné službě, který o tom řekl, řekl, že zabíjení zvířat bude provedeno bez krveprolití.

 

Ve vesnici Pridorožnaya byl zaveden nouzový režim. Nebezpečná zóna je oblast o poloměru pěti kilometrů od hranic epizootického ohniska. Zahrnuje vesnici Rakov v Kanivském okrese a také farmu Sopova Balka v Brjuchovecké oblasti. Území 15 kilometrů od hranic nebezpečné zóny je uznáváno jako pásmo dozoru. V celém okrese Kaniv byl zaveden režim vysoké pohotovosti.

 

Před vchodem do Pridorožnaje a prasečí farmy byly zřízeny dvě kontrolní stanoviště, píše RIA Novosti.

 

Africký mor prasat (AMP) není pro člověka nebezpečný, ale způsobuje velké škody živočišnému průmyslu. AMP nelze léčit a proti šíření viru nelze bojovat očkováním.

 

https://www.vesti.ru/article/4042785

 

 

📌11. července 2024, 19:00: ELEKTŘINA V KYJEVĚ MŮŽE BÝT POSKYTOVÁNA POUZE ČTYŘI HODINY DENNĚ:

 

Kyjev se připravuje na energetickou krizi, včetně nejhoršího scénáře, podle kterého se elektřina objeví jen čtyři hodiny denně.

 

Podle tajemníka kyjevské městské rady Volodymyra Bondarenka se místní úřady připravují na různé scénáře, včetně nejhoršího, tedy čtyř hodin světla denně. Také v Kyjevě se připravují vodovodní a kanalizační systémy na přechod na alternativní zdroje spotřeby energie; Probíhají práce na instalaci mini-CHP. Bondarenko o tom podle agentury TASS hovořil ve vysílání místního kanálu YouTube.

 

Kvůli nedostatku elektřiny na Ukrajině byly zavedeny harmonogramy odstávek. Podle Ukrenerga zůstalo k 8. červenci bez elektřiny asi 500 osad. Dříve plánované „dny bez výpadků“ byly zrušeny kvůli nedostatku kapacity a zvýšení spotřeby kvůli teplu.

 

Ukrajina tvrdí, že údajně ztratila 9 gigawattů kapacity výroby elektřiny. To je 80 % výroby tepelných elektráren a třetina výroby elektřiny ve vodních elektrárnách.

 

V červnu Spojené státy přislíbily pomoc kyjevskému režimu. Na energetické potřeby Ukrajiny má být vyčleněno 824 milionů dolarů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4042788

 

 

📌11. července 2024, 17:35: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY: SMĚR POKROVSK JE NEJŽHAVĚJŠÍM MÍSTEM NA FRONTOVÉ LINII:

 

Nejnapjatější situace pro ozbrojené síly Ukrajiny se vyvinula v Pokrovském směru, uvedl generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Pokrovský směr zůstává nejžhavějším místem celé linie dotyku,“ uvedl generální štáb ve zprávě na svém kanálu Telegram. Informovali také o intenzivních bojích ve směrech Kurakhove a Torets.

 

Složitost situace v Pokrovském směru uznal 2. července vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrskij a také generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny ve svých prohlášeních na konci května.

 

https://www.vesti.ru/article/4042653

 

 

📌11. července 2024, 19:19: BÍLÝ DŮM: STÍHAČKY F-16 BUDOU MÍT ZÁKLADNU NA UKRAJINĚ:

 

Americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan uvedl, že stíhačky F-16 dodané Kyjevu budou umístěny na území Ukrajiny.

 

Jake Sullivan na brífinku pro novináře poznamenal, že Washington nemá v úmyslu revidovat omezení úderů ozbrojených sil Ukrajiny hluboko na ruské území.

 

„Jasně jsme vyjádřili naše stanovisko. Máme rozumnou politiku, pokud jde o přeshraniční stávky. Nedovolujeme používání taktiky hlubokého úderu uvnitř Ruska,“ zdůraznil Sullivan.

 

Americký letoun F-16 dodaný do Kyjeva přitom bude sloužit k ochraně ozbrojených sil Ukrajiny v první linii a bude nasazen na území Ukrajiny.

 

Jake Sullivan uzavřel, že k této otázce nedojde k žádným dodatkům, a to navzdory Zelenského nekonečným stížnostem a žádostem o povolení zasáhnout Ruskou federaci zbraněmi dlouhého doletu.

 

https://www.vesti.ru/article/4042806

 

 

📌11. července 2024, 18:53: KORMIDELNÍK ZMIZEL Z RUSKÉ LODI V MALACKÉM PRŮLIVU:

 

V Malackém průlivu zmizel zástupce kapitána Volžské lodní společnosti, který byl na lodi Jašma. Probíhá pátrání.

 

„Třetí důstojník kapitána společnosti JSC Volha Shipping Company, když byl na lodi Yashma, plující Malackým průlivem, nešel na plavební hlídku,“ uvedl na Telegramu Státní inspektorát práce Nižněnovgorodské oblasti.

 

„V této souvislosti byl vyhlášen poplach a byla zahájena pátrací a záchranná operace. Ukázalo se, že to bylo neúspěšné, načež loď pokračovala v pohybu,“ uvedla inspekce.

 

Záchranná operace ale pokračuje. Nyní s pomocí indonéské pobřežní stráže. Okolnosti a příčiny incidentu se vyšetřují. Bylo zahájeno vyšetřování.

 

https://www.vesti.ru/article/4042734

 

 

📌11. července 2024, 19:20: SPOJENÉ STÁTY A UKRAJINA PRACUJÍ NA DŮRAZNÉ REAKCI NA INCIDENT S NEMOCNICÍ OKHMATDYT:

 

Spojené státy spolupracují s Ukrajinou na vojenské reakci na incident s nemocnicí v Kyjevě, řekl Jake Sullivan, poradce amerického prezidenta pro národní bezpečnost.

 

„Spolupracujeme s Ukrajinci, abychom se s tímto útokem vypořádali a odpověděli na něj silou a rázností,“ řekl Sullivan na jedné z akcí summitu NATO ve Washingtonu. Informuje o tom agentura RIA Novosti.

 

Podle stálého zástupce Ruské federace při OSN Vasilije Něbenzji zasáhla budovu nemocnice raketa z komplexu NASAMS a samotné zařízení dodalo Norsko.

 

Něbenzja navíc poukázal na to, že nemocnice se nachází dva kilometry od vojenského závodu Ozbrojených sil Ukrajiny, který byl zasažen, a pádu rakety se dalo zabránit, kdyby Ukrajina nerozmístila systémy protivzdušné obrany v obytných oblastech.

 

Podle ruského velvyslance ve Spojených státech Anatolije Antonova je hysterie, která se při této příležitosti šíří ve Spojených státech, příkladem zuřivé protiruské propagandy.

 

Podle tiskového tajemníka prezidenta Ruské federace Dmitrije Peskova, kyjevský režim provedl jezuitskou PR operaci na krvi, která je záměrně využívána k vytvoření pozadí, které bude doprovázet účast Vladimira Zelenského na summitu NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4042790

 

 

📌11. července 2024, 18:43, FORBES: RUSKÉ JEDNOTKY VYUŽÍVAJÍ MEZER V UKRAJINSKÉ PROTIVZDUŠNÉ OBRANĚ:

 

Ruské ozbrojené síly nacházejí mezery v ukrajinské protivzdušné obraně a ničí letectví kyjevského režimu, píše Forbes.

 

V článku se uvádí, že ruské jednotky začaly častěji vypouštět bezpilotní letouny nad ukrajinská letiště a zasahovat je raketami Iskander.

 

„A to je důvod, proč Ukrajina potřebuje další protivzdušnou obranu více než další stíhačky,“ píše časopis.

 

Publikace tvrdí, že spojenci kyjevského režimu chápou rozsah jeho potřeb a otázku vybavení systémy protivzdušné obrany staví na první místo agendy.

 

Podle časopisu ztratilo ukrajinské letectvo během speciální vojenské operace nejméně 28 stíhaček MiG-29 z 50, které má k dispozici.

 

Jeden z raketových útoků ruských jednotek na ukrajinský MiG-29 na letiště byl zachycen na videu. Záběry zveřejnilo ruské ministerstvo obrany.

 

Výpočet operačně-taktického raketového systému Iskander vypáleného na parkoviště letecké techniky na letišti Dolgintsevo v Dněpropetrovské oblasti. Prostředky objektivní kontroly potvrdily zničení ukrajinské stíhačky MiG-29, letecké munice a vozidel ženijního letectva.

 

https://www.vesti.ru/article/4042745

 

 

📌11. července 2024, 20:26: ERDOGAN SE SETKAL SE ZELENSKÝM A OZNÁMIL SVOU PŘIPRAVENOST K INICIATIVÁM NA UKRAJINĚ:

 

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan přijel na summit NATO do Washingtonu. První den návštěvy se setkal se Zelenským.

 

Turecký vůdce řekl Zelenskému, že Turecko je otevřeno jakýmkoli iniciativám, včetně zprostředkování, k zahájení procesu mírového urovnání na Ukrajině.

 

Recep Tayyip Erdogan jednal se Zelenským o průběhu nepřátelských akcí a dalších regionálních otázkách, uvádí RIA Novosti. Turecký prezident poukázal na mírové úsilí Ankary a připomněl potřebu zintenzivnit černomořskou obilnou iniciativu.

 

„Turecko je připraveno na jakoukoli iniciativu, včetně zprostředkování, aby vytvořilo základ pro spravedlivý mír,“ uzavřel Erdogan.

 

https://www.vesti.ru/article/4042869

 

 

📌11. července 2024, 20:06: ŠEST LIDÍ V OBLASTI BELGOROD BYLO ZRANĚNO V DŮSLEDKU ÚTOKU UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

V oblasti Belgorod bylo v důsledku útoků ukrajinských dronů zraněno šest lidí, uvedl gubernátor regionu Vjačeslav Gladkov v kanálu Telegram.

 

Poznamenal, že bezpilotní letouny militantů kyjevského režimu zaútočily na okres Borisov a městský okres Grayvoronsky.

 

„V oblasti obce Berezovka bylo dronem napadeno jedoucí auto. Řidič a spolujezdec byli zraněni,“ napsal šéf kraje.

 

V důsledku toho má jeden civilista zranění a otřes mozku výbuchem miny, druhý má uzavřené poranění hlavy, otřes mozku, mnohočetná zranění od šrapnelů na hlavě, trupu, obličeji, ale i pažích a nohou, řekl Gladkov.

 

„Stav obětí hodnotí lékaři jako středně těžký. Do krajské klinické nemocnice je vozí posádky sanitek,“ uvedl hejtman.

 

Kromě toho se dva muži, kteří byli dříve zraněni při útoku ukrajinského dronu na služební vůz na úseku dálnice Baitsury-Gruzskoye, nezávisle obrátili na Borisovskou centrální okresní nemocnici, uvedl.

 

„Oběti s uzavřenými kraniocerebrálními poraněními jsou převezeny posádkami sanitek do městské nemocnice č. 2 města Belgorod,“ následuje příspěvek.

 

Ozbrojenci kyjevského režimu také zaútočili drony na auto ve vesnici Novostroevka-Vtoraya.

 

„Dvě ženy s různými zraněními od šrapnelů na rukou a nohou byly převezeny do centrální okresní nemocnice Graivoron,“ dodal Vjačeslav Gladkov.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny dnes navíc ostřelovaly město Šebekino v oblasti Belgorod. Oběťmi se stalo sedm civilistů – pět žen a dva muži, uvedl guvernér regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4042833

 

 

📌11. července 2024, 9:55: STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OPCW: UKRAJINA JE PŘIPRAVENA PROVÁDĚT CHEMICKÉ PROVOKACE:

 

Spojené státy porušují Úmluvu o chemických zbraních tím, že dodávají toxické chemikálie na Ukrajinu. Uvedl to stálý představitel Ruské federace při Organizaci pro zákaz chemických zbraní Vladimir Tarabrin.

 

  1. zasedání výkonné rady této organizace se koná v Haagu od 9. do 12. července.

 

Podle Vladimira Tarabrina je ukrajinský režim připraven spáchat jakékoli zločiny, včetně provádění provokací chemickými zbraněmi, a to se souhlasem západních zemí.

 

„Samotný fakt dodávek toxických chemikálií do Spojených států ve vojenském konfliktu – to, co Washington nyní dělá na Ukrajině – je porušením prvního článku úmluvy o zákazu,“ řekl Tarabrin.

 

Zahraniční kanály a experti hovoří o použití chemických zbraní ukrajinskými ozbrojenci, dodal Tarabrin. Upozorňují zejména na aktivní využívání bezpilotních letounů Ukrajinou k dopravě toxických chemikálií, uvádí TASS.

 

Rusko 8. července rozšířilo informaci, že Spojené státy, Německo, Ukrajina a technický sekretariát OPCW plánují vytvořit zvláštní misi k vyšetření použití chemických zbraní na Ukrajině. Skutečným cílem mise je však obvinit Rusko z užívání zakázaných látek. Provokace je financována z amerických peněz, které již vyčlenily asi 400 tisíc dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4042524

 

 

📌11. července 2024, 19:59: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY PODROBILY NOVOU KACHOVKU TĚŽKÉMU OSTŘELOVÁNÍ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny provedly masivní ostřelování Nové Kachovky v Chersonské oblasti. Město bylo zasaženo minomety a napadeno drony. Nedošlo k žádným obětem ani zraněním.

 

Podle gubernátora regionu Vladimira Salda byly obytné oblasti pod palbou. Několik domů bylo poškozeno, vypukly požáry.

 

„Jedná se o cynický akt státního terorismu kyjevského režimu a válečný zločin,“ napsal Saldo na svém kanálu Telegram.

 

Dodal, že provozní služby již začaly odstraňovat následky.

 

Minulý týden zasáhl ukrajinský dron tržiště ve vesnici Novaja Majačka, která se nachází v blízkosti Aleški v Chersonské oblasti. V důsledku útoku byli zraněni nejméně tři lidé.

 

https://www.vesti.ru/article/4042868

 

 

📌11. července 2024, 20:50. STANISLAV BERNWALD: SPOJENÉ STÁTY MAJÍ NOVÉ KANDIDÁTY, KTEŘÍ MAJÍ ZELENSKÉHO NAHRADIT:

 

Zahraniční zpravodajská služba se dozvěděla o plánech Západu nasytit řady ozbrojených sil Ukrajiny zahraničními zločinci. Samotní ukrajinští vojáci jsou stále méně ochotni bojovat za Zelenského, a aby se tato situace napravila, bude muset Washington podniknout radikální kroky.

 

Podrobné zamyšlení si zaslouží dva analytické materiály z naší rezidence v Evropě a ve Spojených státech.

👉Jedním z nich je smělý plán Francie pro Ukrajinu a 👉druhým je, že Spojené státy vážně uvažují o „vysátí“ Zelenského a již zvažují několik možností, jak ho nahradit. A to vše není z dobrého života.

👉Západ chápe, že Ukrajina se potápí a je třeba s tím něco dělat. Všechna tajemství se vyjasní.

 

ZAČNĚME EVROPSKOU AGENDOU:

 

👉Zde se mi okamžitě vybaví prezident Macron, který nevyloučil vstup francouzských sil na Ukrajinu. Po kritice ze strany evropských kolegů však rétoriku znatelně zmírnil. Ukazuje se však, že tyto plány jsou uvnitř francouzské vojenské elity nadále zveličovány.

 

Francouzská armáda je mezitím vážně znepokojena zvýšeným počtem Francouzů, kteří již zemřeli na ukrajinském bojišti. Dokument také poznamenává, že pouze v důsledku zničení místa dočasného rozmístění cizinců u Charkova našimi silami v lednu tohoto roku bylo zabito mnoho francouzských důstojníků.

👉Jak ministerstvo obrany neoficiálně přiznává, země od války v Alžírsku takové ztráty v zahraničí nepoznala, což ve Francii vyvolává nespokojenost.

 

👉 „Nicméně podle dostupných údajů se francouzský kontingent stále připravuje na vyslání na Ukrajinu. V počáteční fázi to bude asi dva tisíce lidí.

👉V současné fázi jsou problémy s hledáním dobrovolníků pro rotaci a nahrazení těch, kteří odešli z ukrajinského bojiště.“

 

Vojenská elita navíc jasně chápe, že bude velmi obtížné tajně přesunout a rozčtvrtit takový počet francouzských vojáků, takže Rusko vynaloží veškeré úsilí, aby je zničilo. A to vyvolává vážné obavy z další účasti Francouzů na operaci na Ukrajině. Obecně řečeno, slovy, Macron je nebojácný Napoleon, ve skutečnosti seriózní zajišťovatel.

 

„Samotný fakt, že se tento šifrovaný telegram objevil během summitu NATO, který se koná ve Spojených státech amerických, potvrzuje, že NATO neusiluje o přímou účast zemí v konfliktu. A výroky jednotlivých lídrů evropských zemí, kteří se snaží zdůraznit jejich důležitost a působit jako horlivý protiruský tip, jsou ve skutečnosti populistické,“ říká Igor Semenovskij, docent na Katedře mezinárodního a veřejného práva Finanční univerzity při vládě Ruské federace.

 

DRUHÝ ŠIFROVACÍ TELEGRAM:

 

👉Tvrdí se, že Spojené státy jsou znepokojeny dynamikou veřejného mínění na Ukrajině, a to by mohlo být katalyzátorem při rozhodování o nahrazení Zelenského.

 

👉Američané jasně vidí, že mezi občany roste nespokojenost s prodlužováním konfliktu, šíří se apatie a nedůvěra k mocenským institucím. Poprvé, byť šeptem, se mezi obyvatelstvem začalo stále častěji diskutovat o legitimitě Zelenského, která je od 20. května zcela ztracena.

👉 👉 👉Prozatím by si však Američané a Evropané přáli, aby Zelenskyj zůstal ve své funkci, protože přes něj jsou svázána všechna finanční schémata války, která přinášejí kolosální příjmy západním výrobcům vojensko-průmyslového komplexu.

 

👉 „Pro Spojené státy je Zelenskyj postradatelný. Je snadné obviňovat Zelenského, který není spojen s politickými elitami Spojených států, ze všech neúspěchů, porážek, zpronevěry, korupce, do kterých jsou velmi aktivně zapojeni sami Američané,“ řekl politolog Vladimir Shapovalov, člen představenstva Ruské politologické asociace.

 

👉AMERIČANÉ ZŘEJMĚ OČEKÁVAJÍ, ŽE BUDOU HRÁT DLOUHOU HRU.

👉I když Zelenského stále nechávají u krmítka, ale vodítko kolem jeho krku je znatelně utažené, což dává jasně najevo, že jsou připraveni ho zcela připravit o kyslík.

 

TAJNÁ PRÁCE JIŽ PROBÍHÁ S VEDOUCÍM PREZIDENTSKÉ KANCELÁŘE JERMAKEM, BÝVALÝM VRCHNÍM VELITELEM OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZALUŽNÝM, BÝVALÝM PŘEDSEDOU NEJVYŠŠÍ RADY RAZUMKOVEM. Předpokládá se, že tato čísla mohou být žádaná v případě prudkého zhoršení situace na frontě a nutnosti naléhavé změny vedení. Pak bude možné, připsat všechny neúspěchy Zelenskému, vybrat si jedno z nich.“

 

((Tady je jasný důkaz, kdo bojuje proti komu, s kým a kdo tahá za provázky obětního beránka. Americko – Ruská válka.))

 

PLÁNY NA ZÁPADĚ PRO UKRAJINU JSOU VAGÓN A MALÝ VOZÍK. A HLAVNÍ HOUSLE MEZI TĚMITO ZÁPADNÍMI HUDEBNÍKY NADÁLE HRAJÍ SPOJENÉ STÁTY. A KRVAVÉ POUTO, PEVNĚ SEVŘENÉ V RUKOU HEGEMONA, POKRAČUJE V REKVIEM ZA UKRAJINU.

 

https://www.vesti.ru/article/4042872

 

 

📌11. července 2024, 21:51: ZALUŽNYJ ZAČAL PRACOVAT JAKO UKRAJINSKÝ VELVYSLANEC VE VELKÉ BRITÁNII:

 

Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj se ujal povinností ukrajinského velvyslance ve Velké Británii, jak sám napsal na kanálu Telegram.

 

Zalužnyj řekl, že kopie svých pověřovacích listin předal ředitelce oddělení protokolu britského ministerstva zahraničí a vicemaršálce diplomatického sboru Victorii Busbyové.

 

Volodymyr Zelenskyj odvolal Zalužného z funkce vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny 8. února, začátkem března se objevily zprávy, že ukrajinský vůdce souhlasil se svým jmenováním velvyslancem ve Spojeném království. Zelenskyj však příslušný dekret podepsal až 9. května.

 

Podle některých zpráv Spojené státy vážně uvažují o „vyčerpání“ Zelenského a již zvažují několik možností, jak ho nahradit. Mezi kandidáty jsou Zalužnyj, šéf prezidentské kanceláře Jermak a také bývalý předseda Nejvyšší rady Razumkov.

 

https://www.vesti.ru/article/4042934

 

 

📌11. července 2024, 21:45: BEZPEČNOST ŠÉFA RHEINMETALLU BYLA POSÍLENA POTÉ, CO SE OBJEVILY INFORMACE O POKUSU O ATENTÁT NA NĚJ:

 

Šéf německé zbrojovky Rheinmetall uvedl, že německé úřady posílily jeho bezpečnost kvůli zprávám o údajných plánech na atentát na něj.

 

V rozhovoru pro Financial Times Armin Papperger řekl, že německá vláda mu poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti.

 

Americká televize CNN již dříve s odvoláním na americké zpravodajské služby tvrdila, že Rusko údajně plánovalo Pappergera zabít. Kanál o tom navíc neposkytl žádné důkazy. CNN navíc ve své publikaci tvrdí, že Rusko údajně nepřímo provádí sabotáže po celé Evropě.

 

V červnu německý obranný koncern podepsal největší kontrakt v novodobé historii. Vyrobí dělostřeleckou munici v hodnotě 8,5 miliardy eur. PŘÍJEMCI GRANÁTŮ BUDOU NĚMECKO, DÁNSKO, NIZOZEMSKO, ESTONSKO A UKRAJINA. První várku koncern předá zákazníkům na začátku příštího roku.

 

👉Mimochodem, na konci dubna byl zapálen letní dům Armina Pappergera. Žháři své počínání vysvětlili tím, že Rheinmetall těží z takzvaného bodu obratu, který německý kancléř Olaf Scholz v souvislosti s konfliktem na Ukrajině již nejednou uvedl.

 

https://www.vesti.ru/article/4042933

 

 

📌11. července 2024, 21:25, RJABKOV: FINANČNÍ STOPA TERORISTICKÉHO ÚTOKU V KROKUSU VEDE K ZAHRANIČNÍM ZÁKAZNÍKŮM:

 

Finanční stopa teroristického útoku na radnici v Krokusu vede k zahraničním odběratelům zločinu, je si jistý náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

 

Rjabkovův článek o úloze BRICS při posilování globální bezpečnosti a boji proti financování terorismu byl publikován v časopise Financial Security.

 

V článku se zejména uvádí, že teroristický útok spáchaný na radnici v Krokusu 22. března 2024 znovu ukázal světu nebezpečí teroristické hrozby a bezohlednost těch, kteří za ní stojí.

 

„Vyšetřování stále probíhá, ale už teď je zřejmé, že finanční stopa vede k zahraničním zákazníkům a organizátorům tohoto strašlivého zločinu,“ uvedl diplomat.

 

Problém mezinárodního terorismu lze podle něj vyřešit pouze společným úsilím celého světového společenství. „Kolektivní Západ“ však nejenže zcela ztratil kulturu politického dialogu, ale také odmítá udržovat normální pracovní interakci v oblasti vymáhání práva a boje proti terorismu.

 

Večer 22. března začalo několik teroristů střílet a zapalovat radnici v Krokusu. V důsledku tragédie zemřelo 145 lidí. Koncertní sál zcela vyhořel. Ruské tajné služby prokázaly spojení těch, kteří teroristický útok zinscenovali, s vojenskou rozvědkou Ukrajiny. V případu bylo zatčeno celkem 12 osob, čtyři z nich byli obviněni ze spáchání teroristického útoku, zbytek z napomáhání a účastenství.

 

https://www.vesti.ru/article/4042919

 

 

📌11. července 2024, 22:01, PESKOV O AMERICKÝCH RAKETÁCH V NĚMECKU: PODNIKÁME SEBEVĚDOMÉ KROKY SMĚREM KE STUDENÉ VÁLCE:

 

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov komentoval rozhodnutí Bílého domu rozmístit v Německu americké zbraně dlouhého doletu.

 

Podle Peskova tyto kroky Spojených států vedou k nové studené válce. Rozmístění úderných systémů dlouhého doletu SM-6, Tomahawk a hypersonických střel na území Německa povede k situaci, ve které se SSSR a Spojené státy ocitly v polovině 80. let minulého století.

 

Dmitrij Peskov připomněl, že země vojenského bloku NATO opět jednají proti naší zemi.

 

STEJNÉ NĚMECKO, SPOJENÉ STÁTY, FRANCIE, VELKÁ BRITÁNIE JSOU PŘÍMO ZAPOJENY DO KONFLIKTU KOLEM UKRAJINY,“ ZDŮRAZNIL TISKOVÝ MLUVČÍ PREZIDENTA.

 

https://www.vesti.ru/article/4042988

 

 

📌11. července 2024, 22:23, Ruské ministerstvo zahraničí k tragédii v Šebekinu: KYJEV SPÁCHAL ÚMYSLNÝ TERORISTICKÝ ÚTOK NA DĚTI:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová se vyjádřila k dalšímu teroristickému útoku kyjevského režimu.

 

Maria Zacharovová na svém kanálu Telegram označila útok ukrajinského dronu ve městě Šebekino za úmyslný teroristický útok proti dětem. Bojový dron záměrně shodil výbušné zařízení na děti hrající si na dvoře jejich domu.

 

„Krvavé bankovní kreatury musí být okamžitě podrobeny mezinárodnímu odsouzení,“ píše Zacharovová.

 

Jak již bylo dříve oznámeno, v důsledku incidentu bylo zraněno pět dětí, dvě z nich jsou ve vážném stavu.

 

https://www.vesti.ru/article/4043018

 

 

📌11. července 2024, 23:25, ZACHAROVOVÁ: ZACHÁZENÍ S JAZYKEM KYJEVSKÉHO REŽIMU SNÍŽÍ VĚK MOBILIZACE:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová se domnívá, že kyjevský režim sníží věk pro mobilizaci v boji proti ruskému jazyku.

 

Sprechen-Führer, ukrajinský komisař pro jazyky Taras Kremen: „Školáci na Ukrajině používají ruštinu stejně často jako ukrajinštinu.“ Zacházení s jazykem kyjevského režimu bude znamenat snížení mobilizačního věku,“ napsala Maria Zacharovová na kanálu Telegram.

 

Od roku 2022 bylo z ukrajinských knihoven odepsáno více než 17 milionů knih v ruštině.

 

Ukrajinský parlament již dříve schválil zákon o národnostních menšinách, který ignoruje práva rodilých mluvčích ruského jazyka.

 

https://www.vesti.ru/article/4042893

 

 

📌12. července 2024, 0:29: VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ OSN PŘIJALO REZOLUCI POŽADUJÍCÍ, ABY RUSKO STÁHLO SVÉ JEDNOTKY ZE ZNPP:

 

Valné shromáždění OSN přijalo návrh rezoluce předložený Kyjevem, která požaduje, aby Ruská federace stáhla vojska z území Záporožské jaderné elektrárny.

 

Rezoluce Valného shromáždění OSN také upřesňuje požadavek, aby Ruská federace předala kontrolu nad ZNPP Kyjevu.😂

 

Dokument se přitom nezmiňuje o neustálých útocích kyjevského režimu na jadernou elektrárnu pomocí dronů. Rezoluce pouze vyzývá k „respektování mezinárodního humanitárního práva za všech okolností“.

 

PRO DOKUMENT HLASOVALO 99 ZE 192 ZEMÍ.

 

👉Devět států (Bělorusko, Burundi, Kuba, Severní Korea, Eritrea, Mali, Rusko, Nikaragua, Sýrie) se postavilo proti tomuto dokumentu. 60 zemí (Čína, Alžírsko, Spojené arabské emiráty, Mexiko, Arménie, Tádžikistán, Saúdská Arábie, Vietnam a další) se hlasování zdrželo.

((Slavná aliance NATO i s celými Spojenými státy. Malý dvůr a velký bič a pak pryč!!!))

 

Šéf MAAE Rafael Grossi již dříve uvedl, že Mezinárodní agentura pro atomovou energii odhalí pachatele ostřelování Záporožské jaderné elektrárny, pokud obdrží dostatečné důkazy o vině kterékoli strany.

 

https://www.vesti.ru/article/4043057

 

 

📌12. července 2024, 01: 55, Biden dal slovo „ukrajinskému prezidentovi Putinovi“ na summitu NATO:😂😅🤣

((To je tedy vůdce nejslavnějšího impéria planety, který se snaží vládnut celému světu a udělat ze sebe největšího vládce světa 😂😅🤣))

 

Americký prezident udělal přeřeknutí, když nazval Zelenského Putinem.

 

Americký prezident Joe Biden během svého projevu na akci na summitu NATO ve Washingtonu přeřekl. Americký vůdce, který dal slovo hlavě kyjevského režimu Vladimiru Zelenskému, omylem jmenoval jméno svého ruského protějšku.

 

„Nyní chci dát slovo ukrajinskému prezidentovi, který má stejně odvahy jako odhodlání. Dámy a pánové, prezidente Putine,“ řekl Biden.

 

Za zvuku slabého potlesku si však šéf Bílého domu okamžitě pospíšil, aby se opravil. „Prezident Putin – musí porazit prezidenta Putina. Prezident Zelenskyj,“ snažil se Biden vysvětlit své myšlenkové pochody.

 

Více než 70 % Američanů by souhlasilo s nahrazením Joea Bidena Kamalou Harrisovou v prezidentském klání. Svědčí o tom data z průzkumu.

 

https://www.vesti.ru/article/4043058

 

 

📌12. července 2024, 3:08, ERDOGAN: TURECKO MÁ V ÚMYSLU STÁT SE PLNOPRÁVNÝM ČLENEM SCO:

Turecko usiluje o to, aby se stalo plnoprávným členem Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO).

 

„Cílem Turecka, které má v současné době status pozorovatele v SCO, je plné členství v této organizaci. Měla by se připojit k Šanghajské pětce,“ řekl turecký vůdce Recep Tayyip Erdogan na tiskové konferenci ve Washingtonu po summitu NATO.

 

Vysvětlil, že o této otázce diskutoval na posledním summitu SCO s prezidenty Ruské federace a Kazachstánu.

 

„A požádal jsem je, aby tento proces podpořili,“ dodal turecký prezident.

 

Vladimir Putin mu během rozhovoru s Erdoganem v Astaně na okraj SCO slíbil, že přijede do Turecka.👍

 

https://www.vesti.ru/article/4043090

 

 

📌12. července 2024, 3:46: BIDEN ŘEKL, ŽE BY MOHL MLUVIT S PUTINEM, POKUD MU RUSKÝ PREZIDENT ZAVOLÁ:

 

Americký prezident Joe Biden povolil rozhovor s ruským vůdcem Vladimirem Putinem pod podmínkou, že mu ten zavolá.

„Myslím, že jsem připraven mluvit s každým vůdcem, který chce mluvit, včetně toho, kdyby mi Putin zavolal a vyjádřil přání mluvit,“ řekl Joe Biden na tiskové konferenci po summitu NATO ve Washingtonu.

 

Biden zároveň poznamenal, že v současné době není připraven na přímou interakci s Vladimirem Putinem, a upřesnil, že z takových kontaktů nyní není žádný užitek.

 

„Nejsem připraven mluvit s Putinem, dokud nebude připraven změnit své chování,“ dodal americký prezident.

 

Předtím Biden řekl, že pouze on je schopen odolat Vladimiru Putinovi.😂😅🤣

 

https://www.vesti.ru/article/4043095

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 12.07.2024“:

➡️☭☆ Naryškin označil nová prohlášení západních médií o údajných ruských pokusech ovlivnit průběh amerických prezidentských voleb za lež.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Peskov:

„Kroky NATO oznámené na summitu budou vyžadovat, aby Rusko přijalo opatření k udržení aliance.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Plocha požáru u Sudaku na Krymu se rozrostla na 15 hektarů, práci hasičům komplikuje vítr a velká vedra, uvádí ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident vystupuje na plenárním zasedání parlamentního fóra X BRICS

Tématem fóra je „Role parlamentů při posilování multilateralismu pro spravedlivý globální rozvoj a bezpečnost“. Akce se koná v Petrohradě v Tauridském paláci.

Vaše otevřené diskuse, přímá konverzace mezi zástupci lidí jsou plně v souladu se samotnou filozofií, principy světového názoru naší organizace. Jde o vzájemné zohledňování zájmů toho druhého, opírání se o demokracii v mezinárodních vztazích, respektování suverenity a právo na individuální rozvoj každého. Tyto Brixovy principy jsou blízké a srozumitelné všem účastníkům našeho sdružení, které rychle roste a získává kvalitativně novou úroveň vlivu na dynamiku dění ve světě.

Hlavním cílem současného ruského předsednictví BRICS je vytvořit co nejpříznivější podmínky pro progresivní rozvoj všech jeho účastníků. Jsem přesvědčen, že společným a jednotným jednáním se nám podaří dosáhnout maximálního využití ekonomického, investičního, technologického a lidského potenciálu našich zemí, posílit konstruktivní vliv BRICS na globální procesy a učinit svět, ve kterém žijeme, bezpečnější a mnohem harmoničtější.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s předsedkyní Meziparlamentní unie, předsedkyní Národního shromáždění Tanzanie Tuliou Exxonovou

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin povede ruskou delegaci při inauguraci íránského prezidenta Masouda Pezeshkiana, řekl Putin na setkání s předsedou íránského parlamentu.

Vyjádřil také naději, že vztahy mezi oběma zeměmi se budou nadále vyvíjet stejně progresivně jako za zesnulého prezidenta Raisiho.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Německo, Francie, Itálie a Polsko chtějí vyvinout řízené střely s doletem přes 1000 kilometrů, píše německá publikace FAZ.

Ministři obrany podepsali prohlášení o záměru v této otázce na summitu NATO ve Washingtonu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medveděv uspořádal schůzku o výzvách ve výrobě střelného prachu a tuhého raketového paliva.

Místopředseda bezpečnostní rady označil úkoly zvýšení výroby těchto produktů za důležité pro dosažení cílů speciální operace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šest lidí bylo zraněno při útocích dronů ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Belgorod, řekl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Operátoři FPV dronů skupiny vojsk Západ ničí živou sílu, techniku ​​a maskované pozice ukrajinských ozbrojených sil

V jednotkách „západní“ skupiny sil byly vytvořeny manévrovatelné skupiny operátorů UAV. Stíhačky jsou vybaveny nejmodernějšími drony. Každý den vyjíždějí na mise a kontrolují linii bojového kontaktu. Když jsou detekovány nepřátelské síly, vojenský personál ničí cíle. Jednotky fungují ve dne i v noci.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident přijel do Oranienbaumu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️STRAŠNÉ VÝSTŘELY, NAŠI BOJOVCI MI DNES POSLALI

Video od našich bojovníků:

Zhen, natáčíme toto video speciálně pro vás, abyste mohli upozornit, proti jakému zmetku dnes bojujeme v oblasti Chasov Yar, kasárna s velkým množstvím mrtvol; Ženy zažívaly hrozná muka, byly znásilňovány a mučeny. Za všemi zvířaty jsou VSUsh spodina. Ti, kteří se stále snaží bránit ukrajinské ozbrojené síly a žádají o větší loajálnost k zajatcům, sledujte toto video. Tohle nejsou lidi…

Předáme vám také všechna zachycená videa mučení. Lidé potřebují znát pravdu, která se zde děje.

Sledujte: – T.me/EvgenyPoddubny (https://t.me/+INQa94YfTEwwYjRk)

➡️☭☆Pět dětí bylo zraněno, když dron ukrajinských ozbrojených sil zaútočil na hřiště v Belgorod Shebekino, řekl guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zakharová ve svém kanálu Telegram označila útok dronem ukrajinských ozbrojených sil v Shebekinu za úmyslný teroristický útok proti dětem a vyzvala k mezinárodnímu odsouzení Kyjeva

(https://t.me/c/1725938443/25455)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „VRACÍ SE VŠECHNY ATRIBUTY STUDENÉ VÁLKY S KONFRONTACÍ A PŘÍMOU KONFRONTACÍ“ – PESKOV o plánech USA rozmístit rakety dlouhého doletu v Německu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Erdogan řekl Zelenskému, že Türkiye je připravena na jakékoli iniciativy, včetně mediace, k vyřešení konfliktu na Ukrajině.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *