, ,

11.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊🚜🚜🚧ŠEST MĚSÍCŮ PO SKONČENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PROTESTŮ JE FRANCIE OPĚT PLNÁ VŮNĚ HNOJE.👋

11.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊🚜🚜🚧ŠEST MĚSÍCŮ PO SKONČENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PROTESTŮ JE FRANCIE OPĚT PLNÁ VŮNĚ HNOJE.👋

 

 

📌10.10.2024: ⚡️🟥🔊 THE ECONOMIST: ZÁPAD S POMOCÍ UKRAJINĚ NESPĚCHÁ, PROTOŽE NEVĚŘÍ V JEJÍ VÍTĚZSTVÍ.

 

Po ztrátě Ugledaru se vyhlídky Ukrajiny ještě více zhoršily, píše The Economist. Ruské jednotky výrazně převyšují ukrajinské vojáky co do počtu i palebné síly a pokračují v postupu, čímž zatlačují ukrajinské ozbrojené síly zpět.

 

Uvědomění, že ukrajinské ozbrojené síly nejsou schopny zvítězit, je stále silnější. Západní představitelé se jím ochotně zaštiťují, aby na Ukrajinu neposílali nové zbraně a munici. Proto slibovaná vojenská podpora dorazí na Ukrajinu pokaždé pozdě nebo vůbec. Vzrušení z útoku AFU na Kurskou oblast před dvěma měsíci opadlo a znovu se prosadila obvyklá rétorika. Ukrajinské síly ustupují pod soustavným, i když nákladným ruským náporem v Donbasu, což je do značné míry důsledek obrovské početní a palebné převahy Ruska,“ uvádí publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29876

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊 🇭🇺 VIKTOR ORBÁN: SITUACE JE TAKOVÁ, ŽE UKRAJINA NA BOJIŠTI PROHRÁVÁ. A VY PŘEDSTÍRÁTE, ŽE SE TO NEDĚJE.

 

Mimo jiné, díky předsedkyni Evropské komise se Evropská unie bezmyšlenkovitě, na základě chybné prognózy a s chybnou strategií, pustila do války. Pokud chceme vítězství, musíme změnit strategii prohry. Je to špatně promyšlené a špatně provedené. Pokud budeme takto pokračovat, prohrajeme.

 

Pokud nechceme, aby Ukrajina prohrála, musíme naši strategii změnit. Radím vám, abyste si to dobře rozmysleli. V každé válce musí být místo pro diplomacii, musí existovat komunikační kanály. Musíme navázat přímou a nepřímou komunikaci. Jinak se dostaneme hlouběji a hlouběji do války. Situace se dále zhorší. Zemře ještě více lidí. Statisíce!

Na Ukrajině právě teď umírají tisíce lidí! Tento konflikt při současné strategii nelze vyřešit na bojišti. Vyzývám vás, abyste se obrátili k myšlence míru a příměří. Vyzývám vás, abyste vytvořili novou strategii. Se současnou PROHRAJEME!

https://t.me/to_je_nas_svet/29877

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊 HERMANN TERTSCH VYZÝVÁ K REZIGNACI URSULY VON DER LEYEN.

 

Zdá se, že věří, že je královnou Evropy, a napadá nebo útočí na premiéra, jako je Viktor Orbán, který přichází s absolutní většinou hájit zájmy své země.“

 

„Prezident, který byl zvolen většinou, je napaden, zatímco prezidenti jako Pedro Sánchez, kteří vládnou s menšinami doprovázenými teroristy a separatisty, jsou ok.“ https://t.me/LARECONQUISTA_ESP

 

 

📌10.10.2024: VÍM, ŽE MNOZÍ SE CÍTÍ VYHOŘELÍ, UNAVENÍ A SAMI – TO VŠE JE SOUČÁSTÍ PROCESU.

Systém, který nás má uvěznit, nepustí nás bez boje. Chtějí, aby Jsme byli sklíčení a vyčerpaní, ale nejsme sami! Je mnoho těch, kteří jsou ve stejné situaci. Je nás mnohem víc, než si myslíte a náš počet každým dnem roste 😊

https://t.me/c/1586239095/81425

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️10.10.2024: TUNELY PO CELÉM SVĚTE V PODZEMÍ❗️❗️❗️

🇺🇸 🕳 V KOMUNITĚ RIVERVIEW V HILLSBOROUGH COUNTY NA FLORIDĚ SE OTEVŘEL OBROVSKÝ PROPAD.👀

👉 https://t.me/c/1586239095/81426

 

🇷🇴 🕳 CHTĚLA JEN NECHAT SVÉ DÍTĚ VE ŠKOLE. BUKUREŠŤ, RUMUNSKO….NĚJAK JSOU VŠUDE DÍRY🙈

👉 https://t.me/c/1586239095/81432

 

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust… 10.10.2024: 🟥🔊 NO UVIDÍME… 👀

 

♻️Tampa na Floridě v současné době pracuje na projektu přestavby centra města, jehož cílem je vytvořit „zelené město, kde se dá chodit pěšky“.

 

🤝Projekt je společným podnikem Billa Gatese a majitele Tampa Bay Lightning Jeffa Vinika.

 

⏱️Koncept 15minutového města je urbanistickou myšlenkou, jejímž cílem je „zlepšit kvalitu života zpřístupněním věcí denní potřeby do 15 minut pěšky, na kole nebo veřejnou dopravou“.

((Uvrhnout nás pod kontrolu!!!)) 👇

 

NAŠE MĚSTO

 

Tampa je živé, progresivní a multikulturní město ležící na západním pobřeží Floridy.

 

Tampa se řadí mezi nejlepší americká města, pokud jde o nejzdravější životní styl, hospodářský růst, inovace, životní náklady, vzdělávání a řemeslné pivovary. Jsme také domovem 3 hlavních profesionálních sportovních týmů.

 

Super Bowl LV se zde má konat v únoru 2021 a plánujeme, že náš rozehrávač Tom Brady povede Tampa Bay Buccaneers k vítězství. Centrum Tampy (Tampa Water Street) se v současné době renovuje s projektem společného podniku za 3 miliardy dolarů s majitelem Tampa Bay Lightning Jeffem Vinikem a zakladatelem Microsoftu 👺 BILLEM GATESEM.

 

Jejich plánem rozvoje o rozloze 50 akrů je proměnit naše centrum v zelené pěší město s pulzujícím prostředím živé práce a hry s budovou lékařské fakulty USF Morsani strategicky umístěnou podél zástavby. Nedaleké pláže v Perském zálivu jsou jen kousek odtud a Clearwater Beach se trvale řadí na 1. místo v zemi. Celoročních slavností a sportovních akcí je mnoho spolu s vyhlášenou invazí Gasparilly.

 

Florida Aquarium, Busch Gardens, Adventure Island, Straz Center for the Performing Arts, Riverwalk, Armature Works, více muzeí a malebný Bayshore Boulevard patří mezi mnoho oblastí zábavy a kultury dostupných v Tampě. Mezinárodní letiště Tampa (TIA) je trvale hodnoceno jako jedno z nejlepších letišť v zemi a jen 15 minut jízdy od Všeobecné nemocnice Tampa. Tampa má vše, co by si mladí lékaři a rodiny mohli přát, s výjimkou sněhového lyžování! Pro více informací o Tampě jako městě se podívejte na níže uvedené odkazy.

https://www.tampaemergencymedicine.org/our-city-tampa-florida#:~:text=Downtown%20Tampa%20(Tampa%20Water%20Street,check%20out%20the%20links%20below.&text=If%20playback%20doesn’t%20begin%20shortly%2C%20try%20restarting%20your%20device

 

🟥🔊 PROČ FLORIDA POTŘEBUJE PROPAGOVAT, PODPOROVAT 15MINUTOVÉ MĚSTSKÉ KONCEPTY:

 

V posledních několika týdnech došlo k oběhu jednoho z nejnáhodnějších spiknutí poslední doby: patnáctiminutového města.

 

Jako přilehlá osoba urbanistického plánování si už nějakou dobu uvědomuji koncept patnáctiminutových měst. Tato fráze pochází z myšlenky městského plánování, v níž jsou každodenní potřeby jako obchody s potravinami, lékárny, školy a pracoviště přístupné 15 minut chůze, na kole nebo veřejnou dopravou od vašeho domova.

Má zlepšit kvalitu života lidí a učinit z vlastnictví auta spíše volbu než předpoklad pro prosperitu ve společnosti.

 

Někde na trati se to překroutilo do spiknutí. Pravicoví komentátoři jako psycholog Jordan Peterson charakterizují patnáctiminutové městské plánování jako „autoritářské“ a spojují ho s širšími konspiracemi, které teoretizují centralizovanou vládní snahu zabránit lidem opustit své domovy.

 

Na ještě okrajovějším konci věci někteří teoretici tvrdí , že vykolejení vlaku v Ohiu bylo úmyslné a mělo přemístit venkovské obyvatelstvo do patnáctiminutových měst. (Cože?)

 

Ve skutečnosti by představa, že patnáctiminutová města mají kontrolovat obyvatelstvo, nemohla být dále od pravdy. Jde jim víc o svobodu než o cokoliv jiného. Svobodu volby, zda vlastnit či nevlastnit auto, jak se dostat do práce, jak trávit volné dny a kolik energie byste při tom všem chtěli spotřebovat. Schopnost lidí mít tyto volby je důležitá, protože emise z vozidel poháněných uhlíkem a těžba nerostných surovin pro elektromobily se stávají hlavními ekologickými obavami.

 

Patnáctiminutová města mohou také pomoci vyřešit problém akutně relevantní pro Floridu – otázku rozrůstání předměstí. Naše vzorce rozvoje často zabírají akry na akrech prostoru v oblastech s omezenou půdou, například tam, kde se větší oblast Miami setkává s Everglades.

 

Rozprostřené rodinné domy, omezené (pokud vůbec nějaké) spojení veřejnou dopravou, moře retenčních rybníků a golfových hřišť a obří parkoviště obklopující náměstí Publix jsou až příliš častým pohledem na celý Sluneční stát.

 

Uznávám, že předměstské bydlení má jakousi malebnou přitažlivost – celou tu myšlenku mít velký dvůr, garáž pro dvě auta, vlastní soukromý bazén – ale stává se problémem, když je to v podstatě jedinámožnost.

 

V Tallahassee, kde v současné době žiji, se mimo Collegetown, čtvrť určenou pro vysokoškoláky, těžko hledá kráčející životní styl (demografický vývoj, který často, jak si můžete všimnout, nevlastní auta). Bytové komplexy Collegetown jsou uspořádány hustě (podle floridských měřítek) s přístupem do nejrůznějších restaurací, základních obchodů a vybavení. Collegetown se mladým profesionálům a rodinám moc nezamlouvá, takže pokud chtějí žít někde na procházce v Tallahassee, smůla.

 

Patnáctiminutová města samozřejmě nemusí být baštami kolegiálního zhýralosti. Jsou vlastně jen vzorem rozvoje měst, který existoval před vzestupem automobilové kultury. Myslete na historická předměstí jako Winter Park poblíž Orlanda nebo Hyde Park v Tampě. Ty by byly považovány za patnáctiminutová města a jsou to také jedny z nejžádanějších míst k životu na Floridě.

 

Pokud chcete žít na klidném předměstí přístupném pouze autem, omráčte se. Nikdo vám v tom nebrání, pokud něco, developeři a zákony o územním plánování pro jednu rodinu vám pomáhají a v dohledné budoucnosti budou. Ale pro obyvatele Floridy, kteří by rádi jezdili do práce na kole, šli pěšky do obchodu na rohu a šetřili naše přírodní oblasti, je jasné, že naše komunity musí investovat do patnáctiminutového městského plánování.

 

((Uzavření do klecí, pod kontrolou, nebudete vlastnit majetek, auto, nic, ale budete šťastní!!! Všimněte jsi, že se malé byty staví ve velkém už i u nás, na malých prostorech!!! Množí se na ulicích koloběžky, kola na zapůjčení s poplatkem…To vše je jejich plán na ovládnutí celé populace světa))

 

https://eu.tallahassee.com/story/opinion/2023/04/16/why-florida-needs-to-promote-encourage-15-minute-city-concepts/70112012007/

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈10.10.2024:

🇺🇸🌀 💥🌊 JAK NIČIVÝ MŮŽE BÝT HURIKÁN MILTON? NA FLORIDĚ JE V SOUČASNOSTI VYSÍDLENO 5,5 MILIONU LIDÍ.

 

🎬Zápletka jako z filmu…MSM psycho!

👉 https://t.me/c/1586239095/81431

 

 

📌10.10.2024: 🔥🔥🔥🚨NA MARTINIKU🇲🇶 L REVOLTA SÍLÍ, NAVZDORY CENZUŘE FRANCOUZSKÝCH MÉDIÍ A NAPROSTÉMU MLČENÍ FRANCOUZSKÉ VLÁDY. REVOLTUJÍCÍ OBYVATELSTVO ZAPÁLILO ČETNICKOU BRIGÁDU CARBET.

👉 https://t.me/c/1586239095/81434

👉  https://t.me/c/1586239095/81435

 

 

📌10.10.2024: ♨️ NĚMECKO PEVNĚ STOJÍ A BUDE STÁT NA STRANĚ UKRAJINY – SCHOLZ

 

„Německo předalo Ukrajině dříve slíbený balíček vojenské pomoci ve výši 600 milionů eur.

Zahrnuje pátý systém IRIS T-SLM, tanky, houfnice, munici a bezpilotní letouny.“

Scholz uvedl, že podpora ukrajinské protivzdušné obrany zůstává pro Německo stěžejní.

https://t.me/to_je_nas_svet/29879

 

 

 

📌🚛🚜🚜🚛🚚🚧 10.10.2024: ☝️ ŠEST MĚSÍCŮ PO SKONČENÍ ZEMĚDĚLSKÝCH PROTESTŮ JE FRANCIE OPĚT PLNÁ VŮNĚ HNOJE. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29881

 

 

 

📌10.10.2024, 13:33, MAŠ: V KURSKÉ OBLASTI BYLO OBKLÍČENO ASI 1500 VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V důsledku ruské protiofenzívy bylo u obce Olgovka v Kurské oblasti obklíčeno jeden a půl tisíce ozbrojenců kyjevského režimu.

 

Píše o tom telegramový kanál Mash. Podle zdroje během dne ozbrojené síly RF vyřadily nepřítele ze čtyř osad.

 

Uvádí se, že ukrajinští operátoři dronů FPV v panice vyřazují své vlastní vybavení.

 

Kromě toho vojáci ozbrojených sil Ukrajiny po vyhodnocení vyhlídek opouštějí vesnici Leonidovo v malých skupinách v obrněných vozidlech.

 

https://www.vesti.ru/article/4181587

 

 

📌10.10.2024, 14:08, SILUANOV: PODÍL BRICS NA GLOBÁLNÍM HDP JE O ČTVRTINU VYŠŠÍ NEŽ PODÍL G7:

 

Role zemí BRICS v globálním HDP roste, dnes je již téměř o čtvrtinu vyšší než podíl zemí skupiny G7. Uvedl to šéf Ministerstva financí Ruské federace Anton Siluanov při zahájení druhého zasedání ministrů financí a guvernérů Centrální banky zemí BRICS.

 

„Podíl zemí BRICS na světovém HDP z hlediska parity kupní síly v roce 2024 dosáhne rekordních 36,7 % ve srovnání se zeměmi G7, kde je toto číslo 29,6 %,“ uvedl.

 

Siluanov také upozornil na skutečnost, že průměrné tempo růstu ekonomiky BRICS v novém složení dosáhne hodnoty 4,4 % ročně s celosvětovou hodnotou 3,2 %. Tempo růstu zemí G7 bude zase činit 1,7 %.

 

Siluanov již dříve poznamenal, že nastal čas změnit tvář globálního finančního systému, a vyjádřil naději, že by se to mohlo provést v příštích pěti letech.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181627

 

 

📌10.10.2024, 13:25: PUTIN POZVAL PESESCHKIANA DO RUSKA:

 

Ruský vůdce Vladimir Putin pozval svůj íránský protějšek Masúda Peseschkiana do Ruské federace na oficiální návštěvu.

 

Hlavy Ruska a Íránu se v pátek setkaly v hlavním městě Turkmenistánu, Ašchabadu. Peseschkian vděčně přijal pozvání.

 

Putin také poznamenal, že pro Ruskou federaci jsou vztahy s Íránem prioritou.

 

Očekává se, že se íránský prezident zúčastní summitu BRICS v Kazani na konci října. V rámci této akce je naplánováno setkání mezi Putinem a Peseschkianem.

 

https://www.vesti.ru/article/4181557

 

 

📌10.10.2024, 15:14: KLDR UVEDE ARMÁDU DO PLNÉ POHOTOVOSTI NA HRANICÍCH S JIŽNÍ KOREOU:

 

Severokorejské úřady uvedou své ozbrojené síly do plné pohotovosti v pohraničních oblastech s Jižní Koreou, uvedlo ministerstvo zahraničí KLDR.

Podle severokorejského ministerstva KLDR naposledy varuje sousední zemi a požaduje zastavení letů bezpilotních vzdušných prostředků (UAV) v blízkosti svého území, uvádí TASS.

 

Pchjongjang již dříve obvinil Spojené státy a Jižní Koreu z eskalace napětí v regionu a oznámil uzavření všech silnic, které vedou na jihokorejské území. Soul již vyjádřil svou nespokojenost s tímto rozhodnutím, protože vede ke konečnému oddělení obou Korejí.

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un již dříve řekl, že jeho země použije veškeré dostupné zbraně, včetně jaderných zbraní, v případě ohrožení suverenity KLDR.

 

https://www.vesti.ru/article/4181619

 

 

📌10.10.2024, 13:41, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSVOBODILY OSTROVSKOJE V DLR:

 

Ruská armáda osvobodila vesnici Ostrovskoje v DLR, informovalo ministerstvo obrany.

Vesnice v Pokrovském okrese byla dobyta zpět od nacionalistů „jižní“ skupinou vojsk. Podle sčítání lidu v roce 2001 zde žilo 323 obyvatel.

 

V rámci útočné operace naši bojovníci způsobili požární škody brigádám územní obrany a Národní gardě ozbrojených sil Ukrajiny. Během týdne ztratil nepřítel ve směru až 4790 ozbrojenců.

 

Dříve skupina osvobodila Želoannoye Vtoroy v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4181542

 

 

📌10.10.2024, 16:19, SEVASTJANOV: PAPEŽ FRANTIŠEK PORADIL ZELENSKÉMU, ABY ZAHÁJIL JEDNÁNÍ S RUSKEM:

 

Šéf Světového svazu starověrců (WSU) Leonid Sevastyanov uvedl, že během setkání s Volodymyrem Zelenským se pontifik snažil přesvědčit ukrajinského vůdce o potřebě zahájit dialog s Ruskou federací.

 

„Trvá na tom, aby Zelenskij začal vyjednávat,“ citovala Sevastjanova agentura RIA Novosti.

 

Papež František také nabídl svou pomoc při organizaci druhého „mírového summitu“ a slíbil, že se ho sám zúčastní, pokud se Ruská federace stane jedním z účastníků. Podle pontifika bude Ukrajina schopna dosáhnout více mírovým dialogem, a nikoli pokračováním nepřátelských akcí, ve kterých Kyjev riskuje „ztrátu všeho“.

 

Setkání papeže a hlavy kyjevského režimu se konalo ve Vatikánu v pátek.

 

https://www.vesti.ru/article/4181706

 

 

📌10.10.2024, 16:13: MINISTŘI ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ ZEMÍ EU BUDOU 14. ŘÍJNA JEDNAT O INICIATIVĚ BRAZÍLIE A ČÍNY TÝKAJÍCÍ SE UKRAJINY: 😂

 

Dne 14. října budou ministři zahraničí členských států Evropské unie (EU) diskutovat o situaci kolem Ukrajiny, včetně mírové iniciativy Brazílie a Číny. Oznámil to vysoce postavený zdroj v Bruselu.

 

„Ministři budou diskutovat o „mírovém plánu“ [ukrajinského prezidenta] Volodymyra Zelenského, stejně jako o iniciativě Číny a Brazílie,“ uvedl zdroj, kterého citovala agentura RIA Novosti.

 

Kromě toho se očekává, že ministři zahraničí EU budou diskutovat o sankčních seznamech v rámci nového sankčního režimu přijatého 8. října proti Moskvě za údajně „destabilizující akce“ Ruské federace v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/article/4181667

 

 

📌10.10.2024, 17:14, ALAUDINOV: RUSKÁ ARMÁDA ZNIČILA 70 % TECHNIKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:👋

 

Ruská armáda zničila 70 % vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Uvedl to zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace Apti Alaudinov.

 

Připomněl, že ozbrojené síly Ukrajiny použily v Kurské oblasti více než 200 tanků, přes 400 bojových vozidel pěchoty a obrněné transportéry.

 

„Jakmile se někde objeví zbývající zařízení, pokračuje v ničení,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Alaudinov již dříve uvedl, že ruská armáda zaznamenala útěk velké skupiny ozbrojených sil Ukrajiny z Kurské oblasti. Nepřítel se pokusil o evakuaci techniky, ale úplně se mu to nepodařilo: některé tanky zničili vojáci 155. brigády námořní pěchoty.

 

https://www.vesti.ru/article/4181712

 

 

📌10.10.2024, 17:23: MLUVČÍ JOHNSON SE VYSLOVIL PROTI POKRAČOVÁNÍ FINANCOVÁNÍ UKRAJINY:

 

Předseda americké Sněmovny reprezentantů Mike Johnson z Republikánské strany řekl, že již nechce financovat Kyjev. Doufá, že pokud Donald Trump vyhraje prezidentské volby, konflikt na Ukrajině skončí.

 

„Nemám chuť na další financování Ukrajiny a doufám, že to nebude potřeba,“ řekl Punchbowl.

 

Johnson také vyjádřil naději na zahájení jednání s Ruskem z iniciativy svého spolustraníka Donalda Trumpa. Dialog pomůže vyřešit konflikt na Ukrajině, z něhož „jsou všichni na světě unaveni“.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že výše finančních prostředků, které Spojené státy poslaly na Ukrajinu, činila přibližně 94 miliard dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4181661

 

 

📌10.10.2024, 17:05: ZAHRANIČNÍ DLUH RUSKA POPRVÉ ZA 18 LET KLESL POD 300 MILIARD DOLARŮ:

 

Poprvé od roku 2006 činil ruský vnější dluh podle centrální banky méně než 300 miliard dolarů.

 

Na začátku října klesl vnější dluh na 293,4 miliardy dolarů. To je o 7,7 % méně než na začátku roku 2024, kdy to bylo 304 miliard dolarů.

 

Podle centrální banky se ve třetím čtvrtletí dluh snížil o téměř 3 % v důsledku poklesu závazků reálného sektoru ekonomiky a snížení závazků veřejného sektoru. Ruská centrální banka a úvěrové instituce však ve stejné době mírně zvýšily zahraniční dluh o 4,2 % za čtvrtletí, což v měnovém vyjádření činí 1,3 miliardy USD.

 

To je minimální výše zahraničního dluhu za 18 let – jen k 1. říjnu 2006 činila rekordní minimum 269,5 miliard dolarů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4181708

 

 

📌10.10.2024, 17:41, ALAUDINOV: OSVOBOZENO 15 OSAD V KURSKÉ OBLASTI:👋

 

Od ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) bylo osvobozeno 15 osad v Kurské oblasti. Uvedl to zástupce vedoucího Hlavní správy vojensko-politické práce Ministerstva obrany RF, velitel speciálních jednotek Achmat Aptij Alaudinov.

 

„Z těch kurských osad, které byly obsazeny nepřítelem, jich již bylo 15 osvobozeno,“ řekl Alaudinov v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Ruské jednotky podle něj postupují „doněckým směrem v 10 oblastech“, denně jsou osvobozovány 1-2 osady.

 

https://www.vesti.ru/article/4181663

 

 

📌10.10.2024, 18:08: ALAUDINOV JE PŘESVĚDČEN, ŽE RUSKO SPECIÁLNÍ OPERACI DOKONČÍ V ROCE 2024:👋

 

Zástupce vedoucího Hlavní správy vojensko-politické práce Ministerstva obrany Ruské federace, velitel speciálních sil Ahamat Apty Alaudinov vyjádřil názor, že ruská speciální operace skončí v roce 2024, a dodal, že své předpovědi přebírá „ze Svatého Písma“.

 

„Jsem si jistý, že NWO letos dokončíme. Většinu svých předpovědí čerpám z Písma svatého,“ řekl v rozhovoru pro Komsomolskaja pravda.

 

Velitel Achmatu v rozhovoru zmínil rozhovor s novinářkou v únoru 2022, ve kterém jí podle něj, když mluvil o konci konfliktu, naznačil, že „říká to, co vidí z písem“.

 

Alaudinov také poukázal na to, že dnes Ukrajina nemůže vyhrát použitím „konvenčních zbraní, které jí byly dány“.

 

„Pokud bude Ukrajině umožněno zasáhnout zbraně NATO hluboko do Ruska, bude to pro nás již signál, abychom také začali používat silnější zbraně,“ dodal.

 

https://www.vesti.ru/article/4181749

 

 

📌⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 10.10.2024: STUTTGART …….⚠️….A KDO PLATÍ ZA TAKOVOU „ŠPÍNU„❓

 

Sexuální scény šokují diváky…záchranáři ošetřují 18 návštěvníků❗️❗️❗️

Choreografka Florentina Holzinger (38) ve své tvorbě radikálně předvádí ženská těla, zapojuje bolestivé kousky a nevyhýbá se ani trash. V opeře „Sancta“

Rakušanka přináší na scénu lesbické milostné scény s provokativní jasností, zesměšňuje křesťanské rituály a odsuzuje sexuální útlak žen.

👉 https://t.me/c/1586239095/81444

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust… 10.10.2024: JE TO ČÍM DÁL TÍM ŠÍLENĚJŠÍ❗️❗️❗️ BIOETIK NAJDE VELMI BIZARNÍ ŘEŠENÍ „ZMĚNY KLIMATU

 

Chov menších lidí a zavádění intolerance masa jako řešení „změny klimatu“. Pro profesora a bioetika S. Matthew Liao je to budoucnost.

 

Liao věří, že menší lidé spotřebují méně energie. Lidé by také mohli být geneticky nebo drogově upraveni, aby jim při konzumaci masa bylo špatně. To by omezilo masný průmysl.

 

„Lidé jedí příliš mnoho masa. Kdyby snížili spotřebu masa, planetě by to prospělo,“ řekl Liao.

 

Dodal, že někteří lidé jsou ochotni vzdát se masa, ale jiní – stejně jako on – bez masa nemohou žít.

 

Profesor navrhl, způsobit, aby lidé byli alergičtí. Existuje klíště, které po kousnutí způsobuje alergii na maso.

👉 https://t.me/c/1586239095/81445

 

 

📌 📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust…10.10.2024: VICE NEZ 200 000 HERCU Z CENTRAL CASTING SPOLUS CGI, UI, MASKAMI A MODELACI HLASU, BYLO POUZITO V TOMTO FILMU….K ODHALENI PEDOFILU A KABALY

👉 https://t.me/c/1586239095/81447

👉  https://t.me/c/1586239095/81448

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈10.10.2024: 📺🇺🇸 „NEMOHOU OVLIVNIT HURIKÁNY… ŽE?“

 

„Weather Wars: 44 Minutes“ (History Channel, 2009) podrobně vysvětluje, jak HAARP mění počasí a vyvolává zemětřesení. Představte si, co teď dokážou!

 

Pokusili se odstranit tyto informace z internetu, ale našel jsem je 🔥

 

https://x.com/SamParkerSenate/status/1842623286091588056?t=aODNMziCy2qVtBUm0x2AJg&s=19

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊LUKASZ JASTRŽEMBSKI Z POLISH THOUGHT: „POZORNĚ JSEM POSLOUCHAL PROJEV PANA ANDRZEJE DUDY NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN.

 

Vzpomněl jsem si na jeho různá prohlášení z posledních dnů, včetně toho, že vůdce PSL Kosinyak-Kamysh zapadá do Putinovy ​​politiky.

 

Prezident Andrzej Duda je jako politik upřímný vlastenec, dělá vše pro dobro země, kterou nosí v srdci. Nestává se často, že narazíte na takového ideologického bojovníka za věc, ve kterou věří. Ukrajina má proto velké štěstí.

 

Přál bych si, aby Polsko jednou mělo prezidenta, který by bojoval za naše zájmy stejně, jako prezident Duda bojoval za zájmy Ukrajiny.“

👉 https://t.me/c/1586239095/81450

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ZAJATÝ UKRAJINSKÝ VOJÁK OBVIŇUJE ZELENSKÉHO Z NÁSILNÝCH ODVODŮ, VYZÝVÁ KYJEV, ABY KAPITULOVAL

 

https://youtu.be/lp6ehcBnRWE?si=r-oTX_A2XVzlr4BD

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN JE V TURKMENISTÁNU: RUSKÝ SPOJENEC „KRÁLOVSKÝ“ URAZIL ZELENSKÉHO; IGNORUJE KYJEVSKÝ POŽADAVEK NA ZATČENÍ PUTINA PODLE ROZHODNUTÍ MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA

 

https://youtu.be/yPYeMImtjDY?si=1SB6u90IiREvvXYC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KURSKÁ OBLAST: RUSKÁ ARMÁDA NUTÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY „UTÍKAT O ŽIVOT“; PUTINOVI VÍTĚZSTVÍ PŘIJDE BRZY?

 

https://youtu.be/8AXGS94jRN8?si=2ZSYH7UaVeVIN89y

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024: 🟥 SCOTT RITTER:🔊 PANI LEYENOVÁ, ODSTÚPTE, ALE OKAMŽITE!

 

USA – Bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter vyzval šéfku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú, aby odstúpila. Aby odstúpila okamžite. Napísal o tom na svojej stránke na sociálnej sieti X, z ktorej pripravil správu web svpressa.ru.

 

Ursula von der Leyenová sa vyjadrila k udeleniu Nobelovej ceny za mier japonskému hnutiu ľudí, ktorí prežili atómovú bombu. Napísala, že je bežnou povinnosťou chrániť budúce generácie pred hrôzami jadrovej vojny.

 

🟥A TO SI VŠIMOL RITTER A ŠÉFKE KOMISIE ODKÁZAL: 👋

 

„A napriek tomu tlačíte na Ukrajinu, aby použila zbrane NATO na zásah hlboko do ruského územia, čím sa NATO stáva priamou stranou konfliktu a vyvolávate priamy konflikt medzi Ruskom a NATO, ktorý nevyhnutne prerastie do totálneho, globálneho konfliktu a v konečnom dôsledku do jadrovej vojny. Najlepší spôsob, ako ochrániť budúce generácie, je, aby ste odstúpili, pani Leyenová… TERAZ❗️❗️❗️ IHNEĎ❗️❗️❗️“ Napísal Ritter, uvádza RIA Novosti.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/scott-ritter-pani-leyenova-odstupte-ale-okamzite

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊 NOVÝ NEPRIATEĽ UKRAJINY:

 

🟥MOSKVA – Ruské armádne zbory dostali nového silného spojenca v bojoch o vytláčanie ukrajinských brigád z frontovej línie. Je ním jeseň. Zo stromov opadáva lístie a tak bojové stanovištia Ukrajincov, ukryté v listnatých lesoch, sú zrazu viditeľné ako keby boli niekde na promenáde. Ruským vojskám sa za posledné dni podarilo dostať do vážneho rizika obkľúčenia hneď až sedem ukrajinských brigád. Informuje svpressa.ru.

 

Kyjevská propaganda, ktorá stále vydáva správy o úspechoch Ukrajiny na Kurskom fronte, začala používať na ospravedlnenie nezatajiteľných porážok argument, že „to preto, lebo opadali listy“.

 

🟥CITÁT ZDROJA SV.PRESSA.RU:

 

„Banderovi priaznivci vysvetľujú svoje zlyhania tým, že opadávanie listov Rusom pomáha. Nuž a ruské prielomy frontu v posledných hodinách sú naozaj impozantné – mohli by viesť k obkľúčenia až siedmich brigád ukrajinských ozbrojených síl.“

 

V okrese Sudžanskyj postupujú útočné formácie ruskej skupiny „Sever“ a vytláčajú nepriateľa z lesných pásov pri obci Čerkasskaja Konopelka. Okrem toho letectvo a delostrelectvo ruských ozbrojených síl „tradične“ pracovalo na objektoch ukrajinských ozbrojených síl v pohraničnej zóne v okrese Glušhkovsky.

 

🟥OFICIÁLNA SPRÁVA:

 

Podľa správy Ministerstva obrany Ruskej federácie jednotky skupiny vojsk Sever pokračovali v útočných operáciách, počas ktorých porazili formácie 22., 41., 47. a 115. mechanizovaného ukrajinského pluku, 17. tankovéhoý, 82. a 95. leteckej squadrony, eliminovali 1. brigáda národnej ukrajinskej gardy, ako aj 103. a 129. brigáda územnej obrany ukrajinských ozbrojených síl v oblastiach osád Darino, Ľubimovka, Nova Puť a Plechovo.

 

🟥PROTIÚTOK KYJEVA:

 

Podľa svpressa ho podniklo ukrajinské velenie s jednou čatou. Šesť jej vojakov padlo a päť dezertovalo.

 

V regióne Sverdlikov prebiehajú intenzívne bojové akcie, ukrajinské ozbrojené sily sú tiež zatlačené z Kremjan. Zároveň sa zhoršujú poveternostné podmienky. Hmla a dážď sťažujú vykonávanie prieskumu zo vzduchu. A blatisté cesty korigovali priebeh nepriateľských akcií, pretože na niektorých miestach bolo nemožné použiť kolesové vozidlá kvôli blatu a rozmočeným cestám. Ukrajinci preto často svojich zranených bratov v zbrani nechávajú bez lekárskej starostlivosti.

 

🟥TRADIČNÁ PROPAGANDA – VYHLÁSIME, ŽE TO NEEXISTUJE, TAK TO NEEXISTUJE:

 

Je zvláštne, že experti z Inštitútu pre štúdium vojny (ISW) v tejto súvislosti reagovali vágnym komentárom, že podľa nich zatiaľ neexistuje dôkaz, že bahnitá pôda obmedzuje manévrovanie mechanizovaných jednotiek na ktoromkoľvek úseku frontu. Či už v regióne Kursk alebo na Ukrajine.

 

Viacerí nezávislí experti navyše uviedli, že „hmla a dážď sú na strane Rusov“. Dokonca sa hitom stali spory o tom, komu viac pomáha opadávanie listov na fronte.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/novy-nepriatel-ukrajiny

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024: 🟥🔊ORBÁNOV NÁPAD ROZVÍRIL NEMECKÉ MÉDIÁ: KOMENTÁRE PRASKAJÚ VO ŠVÍKOCH:

 

🟥Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom prejave v Štrasburgu zmienil myšlienku schengenského summitu, na ktorom by presadzoval diskusiu o otázke nelegálnej migrácie.

 

Nemeckí komentátori si zamilovali Orbánov štrasburský prejav, v ktorom maďarský premiér doslova posadil Ursulu von der Leyenovú a Manfreda Webera, píše maďarský portál Mandiner. V nemeckom denníku Die Welt sa objavil článok, ktorý sa zameral na to, že maďarský premiér vo svojom prejave navrhol schengenský summit, kde by sa mala diskutovať otázka nelegálnej migrácie.

 

🟥POD ČLÁNKOM MÔŽEME NÁJSŤ MNOŽSTVO KOMENTÁROV OD NEMCOV, KTORÍ OPÄŤ OSLAVUJÚ VIKTORA ORBÁNA.

 

➡️Tu je niekoľko z mnohých pochvalných komentárov:

 

➡️ „DOBRE, ŽE V EÚ MÁME ORBÁNA! MÁ PRAVDU!“ – zdôraznil ďalší čitateľ.

 

Z komentárov vyplynulo, že s Viktorom Orbánom súhlasili aj tí, ktorí nemajú Maďarsko v obľube: „Bohužiaľ, Maďarsko má pravdu. Von der Leyenová pracuje proti záujmom Európy a Nemecka,“ napísal napríklad ďalší používateľ.

 

„Po prejave von der Leyenovej a Webera bolo jasné, že kašlú na predstavený program alebo akýkoľvek návrh, a plenárne zasadnutie využívajú len na odvrátenie pozornosti od problémov EÚ, ktorými sa zaoberajú aj Draghi a Macron. Podstatou bolo, aby z Orbána urobili čiernu ovcu a poslali ho na púšť,“ postavil sa jeden z čitateľov na stranu maďarského premiéra.“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/11/orbanov-napad-rozviril-nemecke-media-komentare-praskaju-vo-svikoch

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab, Faust…

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊 KLAUS SCHWAB UŽ OFICIÁLNĚ NENÍ ŠÉFEM WEF, ZŮSTÁVÁ „JEN“ PŘEDSEDOU SPRÁVNÍ RADY:

 

➡️Již před několika měsíci jsem vás zde informovala nejen o odchodu Klause Schwaba z čela WEF, kde byl dlouhých 53 let, ale také o jeho nástupci, kterým je poměrně neznámý norský politik.

 

➡️Nedávno se již tedy to, co bylo na jaře oznámeno, stalo skutečností a příští týden v Dubaji, na zasedání WEF, již Schwab poprvé v historii Světového ekonomického fóra nevystoupí jako šéf této podvratné organizace.

 

🟥NICMÉNĚ STÁLE ZŮSTÁVÁ ČLENEM SPRÁVNÍ RADY A V UŽŠÍM VEDENÍ JE NYNÍ I JEHO SYN.

 

➡️Dále se dozvíte nejen to, kdo všechno je nyní v nejvyšším patře této globalistické organizace, ale i více o programu zasedání, které proběhne příští týden.

 

🟥Zde je také na místě připomenout, že WEF je čelní globalistickou organizací, která „vodí“ vládní loutky z většiny zemí světa.

 

➡️Zatím si dovolilo jen velmi málo politiků pozvání na summity odmítnout, přičemž od nás se za každé vlády přinejmenším dva vládní politici tohoto setkání účastnili.

 

🟥Sledování činnosti WEF je tak mnohem důležitější než sledování bezvýznamných loutek, které jen oddaně přebírají pokyny.

 

➡️Zakladatel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab má přednést úvodní slova na výročním zasedání globálních rad pro budoucnost WEF v Dubaji 16. října, ale poprvé za 53 let je prezentován bez svého obvyklého titulu výkonného předsedy.

 

➡️ „Výroční setkání globálních rad budoucnosti WEF“ je dvoudenní setkání, kterému se nedostává tolik pozornosti jako okázalému globalistickému setkání ve švýcarském Davosu, ale tento rok je setkání významné, protože je to poprvé, kdy se Schwab nenese titul „výkonný předseda“ WEF – to je funkce, kterou zastával od roku 1971.

 

Začátkem tohoto roku WEF oznámil, že nejpozději do ledna 2025 Schwab přejde ze své role výkonného předsedy organizace, kterou založil, na pozici předsedy správní rady.

 

🟥TEN DEN NYNÍ NASTAL.

 

🟥NYNÍ JE SCHWABŮV OFICIÁLNÍ NÁZEV PRO NADCHÁZEJÍCÍ SETKÁNÍ V DUBAJI „ZAKLADATEL A PŘEDSEDA SPRÁVNÍ RADY SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA.“

 

➡️Podle programu WEF Annual Meeting of the Global Future Councils 2024 toto setkání svede dohromady přední světovou znalostní síť.

 

➡️Tato síť zahrnuje myšlenkové vůdce z akademické sféry, obchodu, vlády, mezinárodních organizací a občanské společnosti. Ve 30 tematických panelech je zastoupeno více než 500 odborníků.

 

➡️Budou sdílet poznatky o vznikajících trendech a scénářích týkajících se klíčových globálních problémů a zároveň rychle sledovat pokrok a opatření ze strany těch, kdo rozhodují.

 

➡️Jedná se o druhé takové setkání v letech 2023-2024. Setkání umožní členům rozšířit dopad jejich práce na témata, jako je umělá inteligence, geopolitika, energeticky zelená transformace, zaměstnanost a růst a čistý vzduch.

 

➡️Klaus Schwab se tedy nikam nechystá; prostě se přesouvá ze své role výkonného předsedy do role předsedy správní rady Světového ekonomického fóra, které tvoří jedni z nejmocnějších lidí planety.

 

➡️Správní rada WEF zahrnuje významná jména z oblasti obchodu, vlády a akademické sféry a všechna jsou uvedena na obrázcích níže. ((Otevřít odkaz www))

 

➡️Vzhledem k tomu, že se Schwab stal výkonným předsedou správní rady WEF, bylo mnoho spekulací o tom, kdo převezme post předního představitele organizace.

 

➡️Byla zmíněna jména jako Tony Blair, Yuval Noah Harari a další, ale od WEF žádné takové oficiální oznámení nepřišlo.

 

➡️Oficiálně se však říká, že výkonnou odpovědnost WEF bude řídit prezident a správní rada.

 

🟥PREZIDENT WEF BØRGE BRENDE

 

➡️Současným prezidentem WEF je bývalý norský poslanec Børge Brende. Je také předsedou správní rady.

 

➡️Pokud si Brende udrží svou pozici prezidenta, může být novou tváří a hlasem organizace, která se již téměř deset let mění v přední světovou instituci pro spolupráci veřejného a soukromého sektoru.

 

➡️Výkonná rozhodnutí však nebudou udělována jedné osobě, ale budou zahrnovat i správní radu.

 

🟥SOUČASNÁ SPRÁVNÍ RADA SE SKLÁDÁ ZE SEDMI GENERÁLNÍCH ŘEDITELŮ WEF:

 

➤Børge Brende

➤Jeremy Jurgens

➤Olivier M. Schwab

➤Alois Zwinggi

➤Mirek Dušek

➤Gim Huay Neo

➤Saadia Zahidi

 

➡️Na nadcházejícím výročním zasedání globálních rad pro budoucnost přednese Schwab úvodní slova společně s Mohammadem Abdullahem Al Gergawim, ministrem pro záležitosti vlády, Ministerstva pro záležitosti kabinetu Spojených arabských emirátů.

 

➡️Al Gergawi byl po Schwabově boku, když zakladatel WEF oznámil iniciativu „The Great Narrative“ jako pokračování „Velkého Resetu“ na „Great Narrative Meeting“ v Dubaji v listopadu 2021.

 

➡️SCHWAB MÁ VZOREC OPAKOVÁNÍ A RECYKLACE FRÁZÍ, které aplikuje na různé „výzvy“, ať už skutečné nebo domnělé, a své nápady testuje na summitech světové vlády.

 

➡️Například minulý měsíc v září 2024 Schwab oznámil, že tématem příští výroční schůze WEF v Davosu v lednu bude „Spolupráce pro inteligentní věk“ poté, co tuto myšlenku poprvé představil na letošním summitu světových vlád, který se také každoročně koná v Dubaji.

➡️

Schwab učinil podobný krok v roce 2022, když na Světovém vládním summitu prohlásil: „Historie je skutečně v bodě obratu.“

 

🟥V DOBĚ, KDY SE TOMU JEŠTĚ ŘÍKALO OJEDINĚLÝ SUMMIT SVĚTOVÉ VLÁDY, SCHWAB 30. BŘEZNA 2022 ŘEKL:

 

➡️ „Historie je skutečně v bodě obratu. Zatím neznáme úplný rozsah a systémové a strukturální změny, které nastanou.

 

➡️Víme však, že globální energetické systémy, potravinové systémy a dodavatelské řetězce  budou hluboce ovlivněny.„

 

➡️O dva měsíce později uspořádalo WEF výroční zasedání v Davosu na téma „Historie v bodě obratu.“

 

➡️Níže je uveden aktuální program WEF „Výročního zasedání Rady pro globální budoucnost,“ který může podléhat změnám:

 

🟥ZDÁ SE, ŽE HLAVNÍMI TÉMATY BUDOU KLIMATICKÁ AGENDA A AI.

 

➡️Výroční zasedání globálních rad budoucnosti WEF bude probíhat od 16. do 17. října 2024.

 

➡️Poslední zasedání WEF, „Schůzka o dopadu udržitelného rozvoje,“ se konalo ve dnech 23. až 27. září.

 

➡️John Kerry tam učinil kontroverzní poznámky týkající se svobody projevu a dezinformací, když uvedl:

 

🟥 „Demokracie po celém světě nyní zápasí s absencí arbitra pravdy“ – a zároveň prohlásil, že

🟥„Náš první dodatek představuje hlavní překážku schopnosti zlikvidovat dezinformace.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/klaus-schwab-uz-oficialne-neni-sefem-wef-zustava-jen-predsedou-spravni-rady/

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.10.2024:🟥🔊EPSTEINOVA OBĚŤ VIRGINIA GIUFFRE NABÍZÍ ELONU MUSKOVI SEZNAM KLIENTŮ Z ŘAD MILIARDÁŘSKÝCH ELIT, POLITIKŮ A CELEBRIT:

 

➡️Musk se nedávno v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem zmínil o tom, že hlavním důvodem proč většina různých miliardářů a celebrit podporuje Harrisovou, je strach ze zveřejnění Epsteinova seznamu.

 

➡️Mají totiž jistotu, že Harrisová tak dlouho utajovaná jména udrží nadále v tajnosti, nicméně v případě Trumpa již tuto jistotu nemají (přestože v prvním volebním období nic nezveřejnil). Trump však nyní opakovaně slíbil, že seznam zveřejní.

 

➡️Virginia Roberts Giuffre, jedna z obětí Jeffreyho Epsteina, vydala veřejné prohlášení šéfovi X Elonu Muskovi, ve kterém mu nabídla, že mu dá jména mocných elit na notoricky známém „seznamu klientů.“

 

➡️Guiffreová je jednou z Epsteinových nejvýznamnějších obětí sexuálního obchodování.

 

➡️Obvinila prince Andrewa, že ji několikrát znásilnil, když byla teenager a nedávno vyhrála vyrovnání od britské královské rodiny poté, co ho zažalovala.

 

➡️Giuffreová řekla, že ji Epstein a Ghislaine Maxwellová unesli, když jí bylo pouhých 15 let.

 

➡️Během několika let byla nesčetněkrát znásilněna Epsteinem a prodána jeho mocným společníkům  za účelem sexu.

 

➡️Giuffreová při několika příležitostech svědčila, že viděla Epsteina a jeho „klienty“ znásilňovat mladé ženy a nezletilé dívky v jeho různých domech, v jeho soukromém letadle a na jeho soukromém karibském ostrově Little St. James, známém také jako „Ostrov pedofilů.“

 

🟥EPSTEIN BYL V ROCE 2019 NALEZEN MRTVÝ VE SVÉ VĚZEŇSKÉ CELE, KDYŽ ČEKAL NA SOUD KVŮLI OBVINĚNÍ Z OBCHODOVÁNÍ SE SEXEM.

 

➡️V roce 2021 byla Maxwellová shledána vinnou ze sexuálního obchodování s dětmi a dalších trestných činů v souvislosti s Epsteinovými zločiny.

 

➡️Přestože byla Maxwellová odsouzena za obchodování s dětmi, žalobci nikdy neprozradili, komu oběti prodávala.

 

🟥TAKZVANÝ „SEZNAM KLIENTŮ“ ZŮSTÁVÁ ZAPEČETĚNÝ A SKRYTÝ PŘED VEŘEJNOSTÍ.

 

➡️Musk nedávno obnovil zájem o seznam tím, že navrhl, aby prezident Donald Trump zveřejnil jména, pokud bude v listopadu zvolen.

 

➡️Během explozivního rozhovoru mezi Muskem a Tuckerem Carlsonem generální ředitel Tesly poznamenal, že mocní miliardáři podporují Kamalu Harrisovou, protože se „děsí“, že Trump odhalí jejich vazby na Epsteina.

 

➡️Musk konkrétně jmenoval Billa Gatese a antitrumpovského zakladatele LinkedIn Reida Hoffmana  jako mocné elity, které mají co skrývat.

 

➡️Gates i Hoffman byli obviněni z návštěvy Epsteinova „ostrova pedofilů“.

 

🟥 „VÍTE, ČÁST TOHO, PROČ KAMALA ZÍSKÁVÁ TAKOVOU PODPORU, JE, ŽE POKUD VYHRAJE TRUMP, SEZNAM KLIENTŮ EPSTEINA SE STANE VEŘEJNÝM,“ ŘEKL MUSK CARLSONOVI.

 

➡️ „A někteří z těch miliardářů stojících za Kamalou se tohoto výsledku děsí.“

 

➡️Podle Muska by vítězství Trumpa mohlo vést k odhalení mocnějších jmen a možná i zveřejnění Epsteinova seznamu klientů. Krátce po odvysílání rozhovoru Giuffreová napsala zajímavý příspěvek na X.

 

➡️Odpověděla na příspěvek od Muska a nabídla mu, že mu poskytne jména, která jsou na „seznamu klientů.“ Giuffreová řekla, že chce spolupracovat s Muskem na odhalení Epsteinova miliardářského playboy klubu.

 

➡️ „Elone Musku, jsem Virginia Robertsová, znám seznam klientů Epsteina,“ uvedla v příspěvku na X.

 

➡️ „S Trumpem jsem se setkala, když jsem pracovala v Mar-a-Lago… doufejme, že bude náš nový prezident… znovu!

 

➡️Musím být také opatrná, komu o seznamu řeknu. Pomoci může jen někdo z vás upřímných, kdo ví, co s těmito informacemi dělat.

 

➡️ „Jaké jsou vaše úmysly a plány ohledně uvedení věcí do pořádku v playboy klubu miliardářů? Prosím o více… Děkuji.“

 

🟥MUSKOVA KONVERZACE S CARLSONEM MĚLA ŠIROKÝ ZÁBĚR, ALE TVRDĚ ZASÁHLA KRITICKÁ TÉMATA.

 

➡️Na jiném místě v rozhovoru Musk varoval, že pokud Trump prohraje, mohly by to být poslední volby.

 

➡️Tvrdí, že eroze demokracie za desetiletí vedení demokratů by po čtyřech letech prezidentství Harrisové překročila bod, ze kterého není návratu.

 

🟥ZABÝVALI SE TAKÉ SEZNAMEM KLIENTŮ DIDDYHO, VAKCÍNAMI, ÚTOKY GAVINA NEWSOMA NA SVOBODU PROJEVU A PRO-ZLOČINNOU AGENDOU DEMOKRATŮ❗️❗️❗️

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/epsteinova-obet-virginia-giuffre-nabizi-elonu-muskovi-seznam-klientu-z-rad-miliardarskych-elit-politiku-a-celebrit/

 

 

📌10.10.2024: 🟥🔊ŠÉF SENÁTNÍHO KLUBU „STAN“ JAN SOBOTKA O👑 EVĚ PAVLOVÉ👑 V ÚLOZE MANŘELKY PREZIDENTA: „Ta role není tak jednoduchá, jak vypadá. Já bych to přirovnal ke královně Alžbětě, která v podstatě svůj život obětovala Anglii“.

 

((No, co se ještě nedozvíme lidičky❓❓❓❓❓ My najednou v ČR máme monarchii a královnu 👑 Evu Pavlovú. Kdypak ji korunovali ve „Stanu“❓❓❓❓❓ Nějak nám to uniklo❗️❗️❗️ To, že ji nadělili od ledna 100.000 Kč královské peníze + ostatní výdaje podobné s monarchií, to už víme❗️❗️❗️))

https://t.me/to_je_nas_svet/29883

 

 

📌10.10.2024: ♨️🟥🔊 ZA KAMALOU HARRISOVOU STOJÍ ZLOČINCI Z EPSTEINOVA SEZNAMU KLIENTŮ – ELON MUSK

 

Kamala je jako loutka, která má tisíce loutkovodičů, včetně mnoha Epsteinových klientů.

Na otázku Tuckera Carlsona: Kdy uvidíme ten seznam, odpovídá:

 

„To nevím. Je úžasné, že se americké úřady nepokusily stíhat ani jednoho, dokonce ani toho nejzávažnějšího zločince ze seznamu Epsteinových klientů, nepokusily se stíhat ani jednoho – to je šílené.“

 

Musk také prozradil: „Epstein se v minulosti dopustil trestného činu podvodu:

Já, myslím, že proto má Kamala takovou podporu, a pokud Trump vyhraje, Epsteinův seznam klientů se dostane na veřejnost. A někteří z těch miliardářů, kteří stojí za Kamalou, se takového výsledku bojí.“

 

Musk mezi Epsteinovými miliardářskými klienty zmínil Billa Gatese a Reida Hoffmana.

https://t.me/to_je_nas_svet/29885

 

 

📌10.10.2024: 🇸🇰♨️🟥🔊 SLOVENSKÁ VLÁDA POD VEDENÍM PREMIÉRA ROBERTA FICA SE ROZHODLA ZASTAVIT POSKYTOVÁNÍ VOJENSKÉ POMOCI UKRAJINĚ ZE STÁTNÍCH ZÁSOB. INFORMOVALA O TOM TELEVIZNÍ STANICE TA3. 👋

Ministr zahraničí Juraj Blanár upřesnil, že Bratislava bude i přes zastavení vojenských dodávek nadále poskytovat Ukrajině humanitární pomoc.

https://t.me/to_je_nas_svet/29886

 

 

📌💫🙏💫 &☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 10.10.2024: UŽ JE TO OFICIÁLNÍ. ČÍNA SE SPOJILA S RUSKEM, CHTĚJÍ VYŠACHOVAT ZÁPAD:

 

Arktida je další místo, kde chtějí spojit síly Čína a Rusko. Na konci září se obě země dohodly, že tam výhledově začnou s těžbou nerostných surovin a budou více využívat Severní mořskou cestu. Je to podle nich další krok v tažení proti Západu.

 

Zářijová schůzka čínských a ruských vrcholných představitelů v Pekingu byla plodná. Velmoci se shodly, že svou přítomností v nejsevernější výspě světa budou společně čelit NATO a ekonomickým sankcím Západu. „Spolupráci v tomto koutě světa nazvaly novými politickými podmínkami, aby vytvořily komplexní strategické partnerství k prosazování svých společných zájmů,“ sdělilo po schůzce podle webu jamestown.com ruské ministerstvo zahraničí.

 

🟥KREML I PEKING CHTĚJÍ V ARKTIDĚ VYUŽÍVAT NEROSTNÉ ZDROJE, ALE V NOVÉM PARTNERSTVÍ SE ZAVÁZALY HLAVNĚ KE SPOLUPRÁCI PROTI ZÁPADU. TO ZAHRNUJE I VZÁJEMNOU VOJENSKOU PODPORU.

 

REAKCE ZÁPADU PŘIŠLA VZÁPĚTÍ.

 

O několik dní později Kanada oznámila, že vytvořila obrannou alianci se svými spřátelenými zeměmi Severoatlantické aliance v severní Evropě, přesněji s Dánskem, Finskem, Islandem, Norskem a Švédskem. Zároveň jsou všechny tyto země, včetně Spojených států a Ruska, členy mezivládní organizace arktických států Arktické rady. Od vypuknutí rusko-ukrajinské války se všechny země Arktické rady odmítají účastnit zasedání, kterým předsedá Moskva.

 

„Kanada si dlouhou dobu myslela, že je díky geografické poloze chráněna. Nyní ale musíme počítat s tím, že jsme zemí, která stojí tváří v tvář Rusku. Navíc kvůli klimatickým změnám projevuje zájem o Arktidu stále více zemí, včetně Číny,“ řekla agentuře Bloomberg kanadská ministryně zahraničí Melanie Jolyová. Zdůraznila, že Ottawa musí vzít v úvahu tuto „novou realitu“.

 

Další spolupráci si navíc čínský prezident Si Ťin-pching a šéf Kremlu Vladimir Putin přislíbili také v uplynulých dnech. „Dobré sousedské přátelství, komplexní strategická koordinace a vzájemně výhodná spolupráce,“ upřesnil podle čínské agentury  Sinchua  čínský prezident, v čem vzájemná pojítka vidí.

 

Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/577807-uz-je-to-oficialni-cina-se-spojila-s-ruskem-chteji-vysachovat-zapad?campaignsrc=tn_clipboard

 

 

📌10.10.2024: 👍 NA LETIŠTI DOMODĚDOVO V MOSKVĚ PROBĚHLA HROMADNÁ DEPORTACE MIGRANTŮ.

Očití svědci natočili deportaci asi stovky zahraničních specialistů na letišti Domodědovo. Policisté vedli zahraniční specialisty do odletové zóny. 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29888

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s íránským prezidentem Masoudem Pezeshkianem. Prohlášení hlavy ruského státu:

Vztahy s Íránem jsou pro nás prioritou a velmi úspěšně se rozvíjejí. V letošním roce zaznamenáváme nárůst obchodního obratu. Pravda, nevzpamatovala se z loňského poklesu, ale trend je dobrý.

Aktivně spolupracujeme na mezinárodní scéně a naše hodnocení událostí ve světě jsou často velmi blízké. Určitě si o tom dnes také povíme.

🔹Írán se stal řádným členem SCO a BRICS. Masoud Pezeshkian je očekáván v Kazani na summitu BRICS, plánuje se bilaterální setkání vůdců.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení Vladimira Putina v rozhovoru s Gurbangulym Berdimuhamedovem:

🔹Strategické partnerské vztahy mezi Ruskem a Turkmenistánem se úspěšně rozvíjejí, jsou si velmi blízké a důvěřivé, především díky úsilí Gurbangulyho Berdimuhamedova.

🔹Rozvíjejí se obchodní a ekonomické vazby, jsou dobré projekty, uděláme vše pro jejich rozvoj.

🔹Posiluje se interakce na regionální úrovni: 60 zakládajících subjektů Ruské federace má stabilní vazby se svými přáteli a partnery v Turkmenistánu (vůdci – Tatarstán, Astrachaňská oblast, Petrohrad).

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ KLDR umístí útočné zbraně na hranici s Jižní Koreou v plné pohotovosti, uvádí ministerstvo zahraničí KLDR.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jednotky samohybných děl Nona-S potlačily palebné body ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Během průzkumných a pátracích akcí objevili výsadkáři v lesní plantáži baštu ozbrojených sil Ukrajiny.

Po potlačení odkrytých nepřátelských palebných bodů a narušení jeho řídicího systému umožnilo výsadkové dělostřelectvo výsadkovým útočným skupinám okamžitě vstoupit do pevného bodu a vyčistit jej.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ PRVNÍ ROZHOVOR NOVÉHO PREZIDENTA IRÁNU S RUSKÝM NOVINÁŘEM

Otázka: Co by dnes řekl Izraeli?

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Asi 100 raket bylo vypuštěno z Libanonu do severního Izraele za méně než hodinu, uvedla IDF.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve dnech 22.–24. října se v Kazani bude konat summit BRICS – první v novém složení

Nyní je 10 členských zemí BRICS: Brazílie🇧🇷, Rusko🇷🇺, Indie🇮🇳, Čína🇨🇳, Jižní Afrika🇿🇦, Egypt🇪🇬, Írán🇮🇷, Spojené arabské emiráty🇪🇪, Saudská Arábie🇦🇪, Saudi 🇹.

„Pokud se budeme bavit o této kazaňské akci, pak by se podle mého názoru mohla změnit v největší zahraničněpolitickou akci, která se kdy v naší zemi konala,“ řekl prezidentský poradce Jurij Ušakov.

Ushakov také zdůraznil, že nadcházející summit bude „příkladem multipolárního světa“. Práce na organizaci podle něj „probíhají nejaktivnějším způsobem“.

O BRICS projevuje zájem 34 států – buď o plnohodnotné členství, nebo o spolupráci v té či oné formě.

👍 – A řekli, že Rusko je izolované! Rusko má velké množství partnerských zemí!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Lednička zachránila život – muž byl při hurikánu Milton v USA smeten do oceánu, podařilo se mu zachránit popadnutím ledničky.

Muž byl na moři na rybářské lodi. Několik hodin předtím, než hurikán přistál, se jeho loď porouchala. O den později ho záchranáři našli 48 km od pobřeží Floridy – držel se ledničky, kterou odnesli do oceánu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Z ortodoxní televize „Lázně“ jsou opět vysílány odborné posudky: tentokrát tamní géniové věří, že prostřednictvím quadrobingu jsou děti vtahovány do neortodoxního BDSM.

„To je vše, čemu se říká BDSM. Tohle všechno jsou sado-maso kecy. <…> Všechna tato vodítka, masky, obojky, představovat si sebe jako němé zvíře, něčího otroka – to vše je odtud.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Cena červeného kaviáru v Rusku v září vzrostla o 12,6 %; podle Rosstatu patřil produkt k nejdražším v zemi. Ceny za to někdy již přesahují 10 tisíc rublů za kilogram.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *