, ,

11.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉ZÁSAH NCOZ NA PRAŽSKÉM ARCIBISKUPSTVÍ: KRIMINALISTÉ SE ZAJÍMAJÍ O PŘEVODY NEMOVITOSTÍ…

11.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉ZÁSAH NCOZ NA PRAŽSKÉM ARCIBISKUPSTVÍ: KRIMINALISTÉ SE ZAJÍMAJÍ O PŘEVODY NEMOVITOSTÍ…

👉Nehádejte se s nikým, kdo měl zůstat v kondomu❗️❗️❗️

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️10. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková:

 

WEF VYSVĚTLILO, ŽE PANDEMIE COVID BYLA POUZE „TESTEM“ „OBROVSKÉHO MNOŽSTVÍ NEPŘEDSTAVITELNÝCH OMEZENÍ

 

👉Globální Světové ekonomické fórum (WEF) prohlásilo, že pandemie Covid byla pouze „zkouškou“ „obrovského množství nepředstavitelných omezení“ svobod běžného obyvatelstva.

 

👉V příspěvku na webových stránkách WEF se švýcarská organizace Klause Schwaba chlubí, že ochota „miliardů občanů po celém světě“ dodržovat omezení Covid dokazuje, že veřejnost může být manipulována, aby přijala „individuální společenskou odpovědnost“.

WEF chválí, jak „miliardy“ lidí dodržují „omezení“ Covid, a tvrdí, že by udělali totéž pod rouškou snižování uhlíkových emisí.

 

👉Článek s názvem „MŮJ UHLÍK: PŘÍSTUP K INKLUZIVNÍM A UDRŽITELNÝM MĚSTŮM“ naznačuje, že stejnou taktiku zastrašování lze použít k uvalení dalších „omezení“ na širokou veřejnost.

 

👉Tématem článku je, jak přesvědčit lidi, aby přijali „osobní programy přidělování uhlíku“.

WEF lituje, že takové plány byly dosud převážně neúspěšné.

 

👉Schwabova skupina však poznamenává, že zlepšení technologií špehování a sledování pomáhá překonat „politický odpor“ vůči takovým programům.

 

COVID-19 BYL TESTEM SPOLEČENSKÉ ODPOVĚDNOSTI,“ píše se v článku.

 

👉Dále chválí, jak „miliardy občanů na celém světě přijaly obrovské množství nepředstavitelných omezení veřejného zdraví“.

 

👉 „Ve světě existuje mnoho příkladů 👉dodržování sociálního distancování, 👉nošení roušek, 👉hromadného očkování a přijetí aplikací pro sledování kontaktů veřejného zdraví, které demonstrovaly podstatu společenské odpovědnosti jednotlivců,“ dodává WEF.

 

👉Organizace dále podrobně popisuje, kolik lidí splnilo příkazy k uzamčení, navzdory drtivým důkazům o škodlivých účincích takových omezení na společnost.

 

👉WEF pak navrhuje, že by se veřejnost chovala podobně submisivně i v jiných oblastech života. Tato shoda by byla podporována technologiemi, jako je umělá inteligence, digitalizace a zařízení „smart home“, tvrdí skupina.

 

👉Článek požaduje systém přidělování uhlíkových emisí ve stylu systému sociálních kreditů. Takový systém by poskytoval „individualizovaná doporučení pro nízkouhlíkové a etické volby při spotřebě produktů a služeb,“ navrhuje WEF.

 

👉Rovněž by byly vytvořeny nové sociální normy, které by definovaly, co představuje „spravedlivý podíl“ osobních emisí, a stanovily „přijatelné úrovně“ osobních emisí.

 

👉WEF často citoval „úspěch“ omezení Covidu jako příklad toho, jak by podobná taktika mohla být znovu použita ke kontrole veřejnosti.

 

👉Dcera zakladatele WEF Klause Schwaba se během panelové diskuse pochlubila, že podobná omezení by mohla být zavedena pod záminkou „boje proti změně klimatu“.

 

👉Jak uvedl Slay News, Nicole Schwab vysvětlila, že tyranská omezení během pandemie Covid sloužila jako předzvěst nadcházejících „klimatických uzamčení“.

 

👉Podle mladšího Schwaba byl Covid „ohromnou příležitostí“ otestovat, jak bude veřejnost reagovat na autoritativní opatření, která by mohla být použita k prosazení agendy WEF „Velký reset“.

 

👉Propagace příběhu o „klimatické krizi“ ze strany WEF si klade za cíl vytvořit „změnu, která není přírůstková… aby se příroda dostala do středu ekonomiky,“ říká dcera zakladatele WEF.

Nicole Schwab se vyjádřila v nově zveřejněném videu zaznamenaném během panelové diskuse WEF v roce 2020.

 

👉Světové ekonomické fórum (WEF) se stále více snaží smazat hranice mezi Covidem a takzvanou „klimatickou krizí“.

 

👉Jak uvádí Slay News, WEF, miliardář Bill Gates a jejich globalističtí spojenci prosazují plány údajně zaměřené na „záchranu“ planety před „globálním oteplováním“ pomocí vakcín.

 

❗️❗️❗️ V POSLEDNÍCH MĚSÍCÍCH SE NIKÝM NEVOLENÉ ELITY ZAMĚŘOVALY NA SVĚTOVÉ DODÁVKY POTRAVIN A TVRDILY, ŽE ZEMĚDĚLSTVÍ PŘISPÍVÁ K TAKZVANÉ „KLIMATICKÉ KRIZI“ ❗️❗️❗️

 

👉WEF a Organizace spojených národů (OSN) trvají na tom, že emise ze zemědělství brání vládám splnit cíle čisté nuly.

 

👉Aby bylo dosaženo cílů agendy WEF „net zero“, jsou vlády pod rostoucím tlakem, aby zničily zemědělství, navzdory zjevnému ohrožení dodávek potravin.

 

👉Gates, největší americký vlastník půdy a hlasitý zastánce agendy proti masu, financoval vývoj nových vakcín prostřednictvím své organizace, o které tvrdí, že pomůže v boji proti „globálnímu oteplování“.

 

👉Podle Gatese lze hospodářským zvířatům určeným k zásobování potravinami aplikovat jeho vakcíny, aby se snížily jejich „emise metanu“.

 

❗️❗️❗️TO SAMOZŘEJMĚ ZNAMENÁ, ŽE SE VAKCÍNY DOSTANOU DO POTRAVINOVÉ NABÍDKY.

 

❗️❗️❗️REPORTÉR YUDI SHERMAN VŠAK VARUJE, ŽE GLOBALISTÉ NEBUDOU CHTÍT POUZE OČKOVAT ZVÍŘATA, ALE ZAMĚŘÍ SE TAKÉ NA OBECNOU POPULACI TAKZVANÝMI „KLIMATICKÝMI VAKCÍNAMI“.

 

🛑READ MORE – WEF PROSAZUJE ZÁKAZ DOMÁCÍCH POTRAVIN, ABY SE „BOJOVALO PROTI ZMĚNĚ KLIMATU“

 

👉Světové ekonomické fórum (WEF) vyzývá vlády, aby zakázaly široké veřejnosti pěstovat si doma vlastní potraviny, a tvrdí, že způsobují „změnu klimatu“. ”

 

👉Podle takzvaných „expertů“ stojících za nedávnou studií WEF vědci zjevně zjistili, že „uhlíková stopa“ domácích potravin „ničí planetu. ”

 

WEF a další globalističtí klimatičtí fanatikové proto nyní požadují, aby vlády zasáhly a zakázaly jednotlivcům pěstovat si vlastní potraviny s cílem „zachránit planetu“ před „globálním oteplováním“. ”

 

👉Výzkum ukázal, že uchýlení se k produkci od zahrady ke stolu způsobuje mnohem větší uhlíkovou stopu než konvenční zemědělské postupy, jako jsou venkovské zemědělské podniky.

 

👉Tento výzkum, který provedli vědci financovaní WEF z Michiganské univerzity, byl publikován v časopise Přírodní města.

Studie se zabývala různými typy městských farem, aby zjistila, kolik oxidu uhličitého (CO2) bylo vyprodukováno při pěstování potravin.

V průměru porce potravin vyrobených z tradičních farem vytváří podle studie 0,07 kilogramu (kg) CO2.

👉Výzkumníci financovaní WEF však tvrdí, že dopad na životní prostředí je téměř pětkrát vyšší při hmotnosti 0,34 kg na porci u jednotlivých městských zahrad.

První autor článku Jake Hawes řekl:

„Nejvýznamnějším přispěvatelem k emisím uhlíku v městských zemědělských lokalitách, které jsme studovali, byla infrastruktura používaná k pěstování potravin, od vyvýšených záhonů přes zahradní přístřešky až po cesty, tyto stavby měly hodně uhlíku investovaného do jejich výstavby. ”

 

👉Studie zaměstnala 73 městských zemědělských lokalit po celém světě.

Tyto farmy zahrnovaly některé v Evropě, Spojených státech a Velké Británii.

Výzkumníci tvrdí, že provedli komplexní posouzení životního cyklu infrastruktury, zavlažování a dodávek lokality.

 

Hawes a jeho spoluhráči seskupili městské zemědělské lokality do tří kategorií: individuální nebo rodinné zahrady, včetně přídělů; kolektivní zahrady, jako jsou komunitní zahrady; a větší, obchodně orientované městské farmy.

 

👉Výzkumníci také zjistili další faktory, o nichž tvrdili, že jsou „nebezpečné“, pokud jde o dopad údajné „klimatické krize“. ”

Špatně řízený kompost a další syntetické vstupy přispívají ke „globálnímu oteplování“, varovali.

Dále upozornili, že ovoce je 8,6krát více „ekologické“, když se pěstuje konvenčně ve srovnání s městem.

 

👉Zelenina byla zatím 5,8krát lepší pro životní prostředí, když byla ponechána profesionálům, tvrdí.

Dvě třetiny „uhlíkové stopy“ přídělů navíc podle jejich údajů vytváří samotná zahrada.

Trvají nicméně na tom, že lidé by měli být omezeni, pokud jde o držení rostlin uvnitř jejich domovů, a také pěstování potravin na jejich zahradách.

Městští zahradníci mívali žádné výčitky svědomí z ekologizace svých vnitřních prostor.

 

👉Za prvé to snižuje obavy z života ve městě a emocionální stres.

Také schopnost postarat se o rostliny uvnitř svých kanceláří a domů by mohla být součástí interiérového designu a mírného zlepšení kvality ovzduší.

Klimatičtí alarmisté však obyvatelům měst klid nedodají.

Podle výzkumníků WEF může ekologizace vnitřních prostor přinést i náklady na životní prostředí.

 

👉Ty jsou podle nich vyrobeny z ropy a sklizeň půdních složek, jako je rašelina, může „roztrhat pomalu se tvořící stanoviště.”

 

👉Susan Pellová, ředitelka USA Botanická zahrada ve Washingtonu, D.C., vyprávění zlehčovala.

Pell tvrdí, že široká veřejnost by měla mít alespoň stále možnost pěstovat rostliny v květináčích doma, i když si je nemůže koupit.

Musí jen zvážit „škody na životním prostředí spojené s vnitřním zahradničením“, tvrdí.

Zprávy přicházejí uprostřed sílící války proti dodávkám potravin, aby údajně bojovaly proti „globálnímu oteplování“.

 

👉Jak uvedlserver Slay News , 14 velkých amerických měst si stanovilo „cíl“ splnit cíle zelené agendy WEF zákazem masa a mléčných výrobků do roku 2030.

 

👉Cílem dohody je také zakázat soukromé vlastnictví automobilů a zavést další omezení veřejných svobod ke splnění cílů WEF „ Net Zero “.

 

👉Americká města vytvořila koalici nazvanou „C40 Cities Climate Leadership Group“ (C40), která stanovila „ ambiciózní cíl“ splnit cíle WEF do roku 2030.

 

KE SPLNĚNÍ „CÍLE“ SE MĚSTA C40 ZAVÁZALA, ŽE JEJICH OBYVATELÉ BUDOU DODRŽOVAT NÁSLEDUJÍCÍ SEZNAM POVINNÝCH PRAVIDEL:

 

  • „0 kg [spotřeby] masa“
  • „0 kg [spotřeby] mléka“
  • „3 nové oděvní předměty na osobu a rok“
  • „0 soukromých vozidel“ vlastněných
  • „1 zpáteční let na krátké vzdálenosti (méně než 1500 km) každé 3 roky na osobu“

 

👉Začátkem tohoto týdne newyorská protitrumpovská demokratická generální prokurátorka Letitia Jamesová tuto agendu prosadila podáním žaloby na největšího světového producenta hovězího masa, jak uvedlserver Slay News.

NY AG James žaluje JBS USA kvůli tvrzení, že společnost nesplnila svůj takzvaný závazek „Net Zero“.

 

👉Get -Trumpův prokurátor obviňuje JBS, že údajně přispívá ke „globálním emisím skleníkových plynů“, neboť „rodiny nadále čelí každodenním dopadům klimatické krize. ”

James v oznámení rozmetal zemědělský průmysl a tvrdil, že produkce hovězího masa má největší „stopu skleníkových plynů“ ze všech významných potravinářských komodit.

James také tvrdil, že živočišné zemědělství představuje 14,5% celosvětových emisí skleníkových plynů.

 

MASY PLATÍCÍ DANĚ MUSÍ V PODSTATĚ PŘESTAT JÍST MASO A POUŽÍVAT PŘÍRODNÍ PALIVA, ABY SPLNILY CÍLE ELITY.

 

🛑READ MORE – Plán Billa Gatese na „boj proti změně klimatu“ blokováním Slunce začíná

 

👉Radikální plán Billa Gatese „zachránit planetu“ před „změnou klimatu“ zablokováním Slunce oficiálně odstartoval, KDYŽ VĚDCI TENTO TÝDEN ZAČALI PUMPOVAT CHEMIKÁLIE NA OBLOHU.

 

👉Jak již dříve uvedl server Slay News, Bill Gates se již dlouho zasazuje o plán boje proti „globálnímu oteplování“ POMOCÍ EXPERIMENTÁLNÍHO GEOINŽENÝRSTVÍ K ZABLOKOVÁNÍ SLUNCE.

 

👉Myšlenka, kterou prosazují Gates a levicový  miliardář George Soros, zahrnuje pumpování člověkem vytvořených bílých mraků do atmosféry, aby odrážely sluneční světlo od povrchu planety.

 

👉Radikální schéma by snížilo teplotu planety a údajně „bojovalo proti globálnímu oteplování.”

 

👉Soros tvrdí, že technologie pomůže zabránit tání ledových příkrovů.

Zejména v Grónsku tající ledové příkrovy by podle něj mohly zničit lidskou civilizaci.

🙈 „Naší civilizaci hrozí zhroucení kvůli neúprosnému pokroku klimatických změn,“ řekl Soros.

🙈 „Tání grónského ledového příkrovu by zvýšilo hladinu oceánů o sedm metrů.

🙈 „To představuje hrozbu pro přežití naší civilizace,“ tvrdil.

 

METODA PROSAZOVANÁ BILLEM GATESEM ZAHRNUJE ZVÝŠENÍ KONCENTRACÍ AEROSOLŮ VE STRATOSFÉŘE, ABY ODRÁŽELA SLUNEČNÍ ZÁŘENÍ DALEKO OD ZEMĚ.

👉Gates financuje velký projekt na Harvardu pomocí balónků k nasazení aerosolů.

👉Gatesův harvardský projekt byl však po odsunu veřejnosti kvůli plánu ukončen.

👉Nicméně další skupina vědců nyní Gatesův plán prosazuje, píše Wall Street Journal.

 

VĚDCI VSTŘIKUJÍ REFLEXNÍ ČÁSTICE NA OBLOHU, VYHAZUJÍ CHEMIKÁLIE DO OCEÁNU A STŘÍKAJÍ SLANOU VODU DO VZDUCHU V ZOUFALÉ SNAZE ZASTAVIT NEBO ZVRÁTIT „ZMĚNU KLIMATU“.

 

🙈 Tvrdí, že techniky jsou nezbytné k ochlazení planety, protože globální snahy o kontrolu emisí skleníkových plynů selhávají.

Tyto geoinženýrské přístupy kdysi považovali za tabu vědci a regulátoři, kteří se obávali, že zahrávání si s životním prostředím by mohlo mít nezamýšlené důsledky.

Výzkumní pracovníci však dostávají finanční prostředky daňových poplatníků a soukromé investice, aby Gatesovy plány prosadili.

 

👉Plán zahrnuje tři experimentální metody blokování slunečního světla.

Marine Cloud Brightening, je výzkumný projekt vedený Southern Cross University jako součást programu obnovy a adaptace útesů v hodnotě 64,55 milionu dolarů, tedy 100 milionů australských dolarů.

 

👉Program zahrnuje modifikaci mraků tak, aby odrážely sluneční světlo od Země, aby údajně zastavily „globální oteplování“. ”

 

👉Tento týden začali výzkumníci na palubě lodi u severovýchodního pobřeží Austrálie poblíž ostrovů Whitsunday stříkat do vzduchu slanou směs vysokotlakými tryskami ve snaze rozjasnit nízkovýšková mračna, která se tvoří nad oceánem.

 

👉Vědci doufají, že větší a jasnější mraky budou odrážet sluneční světlo daleko od Země, zastíní povrch oceánu a ochladí vody kolem Velkého bariérového útesu.

 

👉V Izraeli začal startup s názvem Stardust Solutions testovat systém, který má rozptýlit oblak drobných reflexních částic ve výšce asi 60 000 stop.

 

👉Tyto geoinženýrské mraky odrážejí sluneční světlo od Země, aby ochladily atmosféru v konceptu známém jako řízení slunečního záření neboli SRM.

 

👉Mezitím se v Massachusetts výzkumníci z Oceánografického institutu Woods Hole chystají letos v létě nalít 6000 litrů tekutého roztoku hydroxidu sodného, složky louhu, do oceánu 10 mil jižně od Martha’s Vineyard.

Doufají, že chemická základna bude působit jako velká tableta Tumů, sníží kyselost kousku povrchové vody a absorbuje 20 metrických tun oxidu uhličitého z atmosféry a uloží ho „bezpečně“ do oceánu.

 

👉Experimenty zaměřené na ochlazení atmosféry odrazem slunečního světla od Země jsou pokusem napodobit, co se stane, když vybuchne sopka.

 

👉V roce 1991 hora Pinatubo, aktivní sopka na Filipínách, chrlila síru a popel do horních vrstev atmosféry a snížila teplotu Země o 0,5 stupně Celsia (. 9 stupňů Fahrenheita) na celý rok.

 

👉Ještě před několika lety se však mnoho vědců stavělo proti lidským zásahům.

Vědci se obávali, že takové experimenty vytvoří šikmou plochu, která společnosti umožní vyhnout se těžkým rozhodnutím o snížení emisí, a nakonec by se mohla vymstít.

 

👉Avšak vzhledem k tomu, že globální elity jako Gates a Soros spolu se svými spojenci ve Světovém ekonomickém fóru (WEF) a Organizaci spojených národů (OSN) takové plány prosazují, tato tabu a obavy se postupně rozleptávají, navzdory zbývajícím stejným rizikům.

V ROCE 2022 BÍLÝ DŮM DEMOKRATICKÉHO PREZIDENTA JOEA BIDENA TAKÉ ZVEŘEJNIL „ POKYNY PRO MODIFIKACI SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ“.

 

👉POKYNY UVÁDĚJÍ:

Tento výzkumný plán byl vypracován v reakci na požadavek ve společném vysvětlujícím prohlášení přiloženém k oddílu B zákona o konsolidovaných prostředcích z roku 2022, kterým se řídí Úřad pro vědeckou a technologickou politiku (OSTP) s podporou Národnísprávy oceánů a atmosféry (NOAA), poskytnout výzkumný plán pro „solární a jiné rychlé klimatické intervence.”

 

👉NEJENŽE POTŘEBUJEME JASNĚJŠÍ MRAKY, ALE POTŘEBUJEME VÍCE POPELA NA OBLOZE, ABYCHOM HO ZTMAVLI.

Krátkodobé riziko paradoxně spočívá v tom, že jeden z těchto plánů je ve skutečnosti úspěšný při snižování globálních teplot.

DATA BUDOU TÉMĚŘ JISTĚ MANIPULOVÁNA, ABY UKÁZALA ÚSPĚCH, POKUD Z JINÉHO DŮVODU, NEŽ ABY ZÍSKALA VÍCE FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA „ZÁCHRANU PLANETY. ”

 

DLOUHODOBÉ RIZIKO SKUTEČNÉHO OCHLAZENÍ PLANETY, ABY USPOKOJILA GLOBALISTICKOU „ZELENOU“ AGENDU, BY VŠAK BYLO KATASTROFÁLNÍ.

 

🛑 READ MORE – Bill Gates zahajuje program na „záchranu planety“ před „změnou klimatu“ pokácením milionů stromů

 

👉Spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates právě spustil svůj radikální nový plán, který slibuje „záchranu planety“ před „změnou klimatu“.

 

👉Jak loni uvedl server Slay News, Gatesova organizace Průlomová energie vložila do projektu vedeného společností Kodama Systems 6,6 MILIONU DOLARŮ.

 

👉Projekt slíbil odstranit „uhlíkové emise“ ze zemské atmosféry kácením stromů a jejich pohřbíváním do podzemí.

 

👉Při tomto kroku bude pokáceno 70 milionů akrů lesů, většinou v západních Spojených státech.

 

👉PODLE ORGANIZÁTORŮ PROJEKTU „VĚDCI“ ŘÍKAJÍ, ŽE „POHŘBÍVÁNÍ STROMŮ MŮŽE SNÍŽIT GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ.”

🙈Kodama tvrdí, že zakopání stromů jim zabrání v údajném „chrlení“ uhlíku zpět do vzduchu.

STROMY BUDOU POHŘBENY MÍSTO TOHO, ABY BYLY POUŽITY PRO KONVENČNÍ PROSTŘEDKY, JAKO JE DŘEVO PRO BYDLENÍ.

 

👉Tento týden Gates právě spustil nový produkt, který bude fungovat vedle jeho projektu sekání stromů.

 

👉Graphyte, startup na odstraňování uhlíku podporovaný Gatesovou breakthrough energy, právě podle Inc. odstartoval provoz ve svém závodě se sídlem v Arkansasu.

Poté, co Budou stromy utraceny Kodamou, budou poslány do Gatesova Grafytu na „odlévání uhlíku. ”

 

👉Technologie „odlévání uhlíku“ společnosti zahrnuje sušení a stlačování biomasy ze dřeva a zemědělských vedlejších produktů do bloků zhruba o velikosti krabic od bot, vysvětluje zpráva.

 

👉BLOKY JSOU PAK POKRYTY NEPROPUSTNOU BARIÉROU, POHŘBENY POD ZEMÍ A MONITOROVÁNY, ABY SE ZABRÁNILO ROZKLADU.

To údajně eliminuje potenciální emise vzniklé při spalování nebo ponechání biomasy rozkladu.

 

👉JEDNOLETÁ SPOLEČNOST PRÁVĚ ZAHÁJILA SVŮJ CÍL ODSTRANIT DO KONCE ROKU 2024 Z ATMOSFÉRY 15 000 TUN CO2 POHŘBÍVÁNÍM VYVRÁCENÝCH STROMŮ.

SPOLEČNOST TAKÉ USILUJE O DALŠÍCH 50 000 V ROCE 2025.

 

👉 „První zařízení společnosti Graphyte vyrábějící uhlíkové odlévací bloky se tento týden stane v příštích několika měsících největší společností na odstraňování uhlíku na světě a jen v příštím roce odstraní 50 000 tun,“ uvedl v prohlášení generální ředitel graphytu Barclay Rogers.

„Tohle není hypotetické, tohle se děje, jak mluvíme. ”

 

👉Graphyte tvrdí, že jeho „inovace“ umožní odstranění uhlíku za cenu zhruba 100 dolarů za tunu.

Odstraňování uhlíku prostřednictvím přímého zachycování vzduchu naproti tomu může podle Světového ekonomického fóra (WEF) stát od 600 do 1000 dolarů.

 

👉Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta: učit se, učit se…

👉Startup předpovídá, že jeho metoda udrží zachycený uhlík mimo atmosféru více než 1000 let.

Graphyte se může pochlubit investicemi od společnosti Breakthrough Energy Ventures, která ve své správní radě nebo mezi své investory počítá Gatese, Jeffa Bezose z Amazonu, Jacka Ma z Alibaby, Richarda Bransona z Virgin Group a manažera hedgeových fondů Raye Dalia.

👉Již v listopadu 2023 uzavřela dohodu s American Airlines, které zaplatily odstranění 10 000 tun CO2.

 

🛑OBRAZEM – ŠPIČKOVÝ ODBORNÍK NA KLIMA PÍSKÁ: OXID UHLIČITÝ NEZPŮSOBUJE „GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ“

 

👉Jeden z předních světových klimatických expertů se vyslovil, aby varoval veřejnost, že globalistická zelená agenda tvrdí, že oxid uhličitý způsobuje „globální oteplování“, je „zcela nepravdivá. ”

 

👉V POSLEDNÍCH LETECH NEVOLENÍ BYROKRATÉ, KORPORÁTNÍ ELITY A JEJICH SPOJENCI V GLOBÁLNÍCH VLÁDÁCH A MÉDIÍCH PROSAZUJÍ AGENDU „ DEKARBONIZACE “.

 

👉Tato agenda, kterou prosazuje Světové ekonomické fórum (WEF) a Organizace spojených národů (OSN), tvrdí, že oxid uhličitý způsobuje takzvanou „klimatickou krizi“.

 

👉Řešením této údajné „krize“ je, aby světové vlády splnily cíle WEF „Net Zero“, aby splnily „Agendu 2030“ a „Agendu 2050“.

Plán WEF usiluje o odstranění „člověkem způsobených emisí“, jako je oxid uhličitý, aby „zachránil planetu. ”

 

KRITICI VŠAK TVRDÍ, ŽE „DEKARBONIZACE“ JE JEN EUFEMISMEM PRO PROTILIDSKOU AGENDU WEF.

 

👉Největším zdrojem oxidu uhličitého na Zemi jsou samozřejmě lidé a lidské činnosti, jako je spalování fosilních paliv.

 

👉Průměrný člověk vydechne v průměru za den asi 2,3 libry oxidu uhličitého.

👉Vezměte si toto číslo a vynásobte ho celosvětovou populací 8,1 miliardy lidí, oddechněte 365,25 dne v roce a získáte roční produkci CO2 3,4 miliardy tun.

 

👉Odborníci však quick poukazují na to, že toto číslo je nesmyslné, protože lidské dýchání je součástí „uzavřeného smyčcového cyklu“, v němž je náš výkon oxidu uhličitého vyrovnán oxidem uhličitým, který přijímá pšenice, kukuřice, celer a ovoce Ugli, které jíme.

 

👉PROTI UHLÍKOVÁ AGENDA SE NICMÉNĚ PŘÍMO ZAMĚŘUJE NA LIDI A LIDSKÉ ČINNOSTI.

Odpověď podle WEF zní, že široká veřejnost musí drasticky snížit kvalitu svého života a  zároveň předat obrovské sumy peněz globální elitě.

 

👉PODLE KLIMATICKÉHO EXPERTA WILLIEHO SOONA VŠAK UHLÍK NEMÁ SE ZMĚNAMI KLIMATU NIC SPOLEČNÉHO.

 

Brzy nyní píská na píšťalku, aby odhalila zelenou agendu a varovala veřejnost, že proti uhlíková tvrzení jsou lež.

Odborník vysvětluje, že změny klimatu jsou přirozeným jevem, který se děje už miliardy let a nemá nic společného s lidskou činností.

Říká, že lidstvo by se muselo podívat za zem, aby našlo zdroj.

Hostující kolega z Vědeckého poradního výboru Centra pro energetiku, klima a životní prostředí při The Heritage Foundation brzy říkáže rotace Země kolem Slunce je to, co ovlivňuje teplotu planety, nikoli oxid uhličitý, jak tvrdí globální mocenské elity.

 

👉Například ledovce podle Soona „roztály, protože Slunce začalo být… jasnější a poskytovalo více sluneční energie klimatickému systému“.

 

👉Soon, bývalý výzkumník Centra pro astrofyziku-Harvard & Smithsonian, během své kariéry tvrdí, že se snažil sledovat fakta kolem posunů klimatu, protože „věda není o víře. ”

„Věda je o datech,“ tvrdí.

 

👉Globalisté tvrdí, že „rostoucí oxid uhličitý, který je hlavním faktorem … který ovlivňuje změnu klimatu, a to je zcela nepravdivé,“ říká Soon.

 

To je tak zkreslený názor, že si myslím, že je třeba ho napravit. ”

 

👉Brzy vysvětluje falešnou protiuhlíkovou agendu během rozhovoru v pořadu „The Daily Signal Podcast“ pro druhou část třídílné série diskutující o „změně klimatu“.

 

👉Vysvětluje, proč je Slunce zdrojem měnícího se klimatu a jak ovlivňuje cykly oteplování a ochlazování Země.

Probuzení“ byrokrati a korporátní elity nemohou tyto cykly změnit, poznamenává.

 

🛑READ MORE – ČLEN WEF: SNÍŽENÍ LIDSKÉ POPULACE O 90% BY POMOHLO DOSÁHNOUT „ČISTÉ NULY“

 

👉Člen Světového ekonomického fóra (WEF) vychvaloval šokující návrh na splnění cílů globalistické organizace „Net Zero“.

 

👉Anglická primatoložka a antropoložka Jane Goodallová, kterou WEF uvádí jako jednu ze svých „ přispěvatelek agendy“, řekla svým kolegům globalistům, že by mohli „zachránit planetu“ před „globálním oteplováním“, POKUD BY POPULACE ZEMĚ BYLA O 90 PROCENT MENŠÍ NEŽ DNES.

 

👉GOODALL TVRDÍ, ŽE VŠECHNY „PROBLÉMY“ WEF BY BYLY VYŘEŠENY, KDYBY PO ZEMI CHODILO MÉNĚ LIDÍ.

Prohlásila to během panelové diskuse na výročním summitu organizace ve švýcarském Davosu.

 

👉Panel diskutoval o plánech na dosažení „čisté nuly“ s cílem splnit cíle pro „Agendu 2030“, jak je diktuje WEF a její nevolená globalistická organizace – Organizace spojených národů.

Goodallovy komentáře si získaly novou pozornost poté, co byl na Twitteru/X nedávno sdílen klip s jejím prohlášením na summitu.

 

👉Během panelové diskuse účastníci diskutovali o překážkách, kterým čelí při uvádění agendy WEF nevyhovující veřejnosti.

Stěžovali si na odsun k nepopulární politice boje proti „změně klimatu“ a ukončení kapitalismu.

GOODHALL PAK ZASTÉNAL NAD VELIKOSTÍ SVĚTOVÉ LIDSKÉ POPULACE A NAZNAČIL, ŽE ZEMI BY BYLO LÉPE, KDYBY NA NÍ BYLO MNOHEM MÉNĚ LIDÍ. 🙈

 

👉 „Nemůžeme se skrývat před růstem lidské populace,“ řekla frustrovaným elitám.

„Protože je základem tolika dalších problémů,“ pokračovala. 🙈

👉 „Všechny tyto problémy, o kterých mluvíme, by nebyly problém, kdyby byla tak velká populace jako před 500 lety.” 🙈

 

V ROCE 2023 JE LIDSKÁ POPULACE ZEMĚ ODHADOVÁNA NA 8 MILIARD LIDÍ.

 

PŘED 500 LETY, JAK BY VĚDĚL RENOMOVANÝ ANTROPOLOG GOODALL, BYLA POPULACE LIDÍ PŘIBLIŽNĚ 435 MILIONŮ.

 

ABY USPOKOJIL GOODALLŮV NÁVRH NA ŘEŠENÍ „PROBLÉMŮ“ GLOBALISTŮ, MUSELO BY ODEJÍT 90% LIDSTVA. 🙈

👉 Samozřejmě, WEF sponzorovaní „ověřovatelé faktů“ se vám budou snažit říct, že přímé citování Goodallových komentářů je „dezinformace“ a neměli byste věřit svým prolhaným uším.

 

👉 Goodall však není prvním členem WEF, který prosazuje „výhody“ menší populace lidí.

Jak uvedlserver Slay News , další slavný člen WEF vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „pokojně.”

 

👉 Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „ Limity růstu“.

Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

👉 Dcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický tátaDcera Heidi Klumové vypadá jako její ikonický táta: učit se, učit se

👉 Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla PŘED VÍCE NEŽ 50 LETY, ZŮSTÁVÁ JEHO VELMI PROTILIDSKÁ IDEOLOGIE KLÍČOVOU INSPIRACÍ PRO AGENDU WEF A JEJÍHO ZAKLADATELE KLAUSE SCHWABA.

 

👉 MEADOWS TVRDÍ, ŽE VĚTŠINA SVĚTOVÉ POPULACE MUSÍ BÝT VYHLAZENA, ABY PŘEŽIVŠÍ MOHLI „MÍT SVOBODU“ A „VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ“. 🙈

🙈 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows tvrdil, že genocida 86% světové populace je „nevyhnutelná.”

🙈Trvá však na tom, že „benevolentní“ diktatura by mohla dosáhnout masového depopulace „pokojně“.

🙈 „Pravděpodobně bychom mohli mít osm nebo devět miliard,“ říká o rostoucí světové populaci.

🙈 „Pokud máme velmi silnou diktaturu, která je chytrá… a [lidé] mají nízkou životní úroveň,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

🙈 „Ale chceme mít svobodu a chceme mít vysokou životní úroveň, TAKŽE BUDEME MÍT MILIARDU LIDÍ.

🙈 „A TEĎ JSME V SEDM, TAKŽE SE MUSÍME VRÁTIT DOLŮ.

🙈 „Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti. ”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995nazvané  „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti.”

 

👉 Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

„Zemědělský svět“, v němž je většina lidských bytostí rolníky, by měl být schopen uživit 5 až 7 miliard lidí …

Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News, Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“ v dnešním světě.

 

👉 Podle Harariho se nyní většina široké veřejnosti stala „nadbytečnou“ a GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že moderní technologie jako umělá inteligence „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI. ”

 

👉 V září loňského roku Harari glosoval, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „technologickou Noemovu archu“.

 

👉 Naznačil, že „technologická Noemova archa“ by byla prospěšná pouze pro bohaté „elity“, které se mohou zachránit, ZATÍMCO ZBYTEK LIDSTVA ZAHYNE❗️❗️❗️❗️❗️❗️ 🙈

 

👉Oficiální parlamentní vyšetřování mezitím v srpnu zjistilo, že Německo nasypalo miliardy dolarů z peněz daňových poplatníků nadaci Billa Gatese na financování programů „kontroly populace“ a dalších protihumánních programů, jak uvedl server Slay News.

 

👉NĚMECKÁ VLÁDA BYLA NUCENA FINANČNÍ PROSTŘEDKY ODHALIT POTÉ, CO BYLA NUCENA PŘEDAT ZÁZNAMY VYŠETŘUJÍCÍMI POLITIKY Z PARLAMENTNÍ SKUPINY DIE LINKE.

 

👉 Reakce na dotaz odhalila, že NADACE BILLA A MELINDY GATESOVÝCH OBDRŽELA OD NĚMECKÉ VLÁDY FINANČNÍ PROSTŘEDKY VE VÝŠI ZHRUBA 3,8 MILIARDY EUR (4,15 MILIARDY KČ).

Finanční prostředky směřovaly na různé projekty a programy související s globalistickými iniciativami.

DOKUMENTY UKAZUJÍ, ŽE NĚMEČTÍ DAŇOVÍ POPLATNÍCI PŘEDALI MILIARDY DOLARŮ NA VÝPLATNÍ PROGRAMY VČETNĚ PROGRAMŮ KONTROLY OBYVATELSTVA A AGENDY OSN 2030. 🙈

 

🛑OBRAZEM: WEF POŽADUJE 3,5 BILIONU DOLARŮ ROČNĚ NA „DEKARBONIZACI“ ZEMĚ

 

👉 Světové ekonomické fórum (WEF) požaduje, aby daňoví poplatníci po celém světě platili 3,5 bilionu dolarů ročně, aby splnili cíl globalistické organizace „Net Zero“ pro „dekarbonizaci“ planety.

 

👉 WEF trvá na tom, že ohromující návrh zákona je nezbytný, protože bude financovat údajné snahy ušlechtilé globální mocenské elity „dosáhnout Net Zero a obnovit přírodu.”

((Kterou všemi směry jenom devastují!!!! Vzduch, půdu, spodní i povrchové zdroje vody, moře, cílené vybíjení zvířat a především lidstva❗️❗️❗️))

 

👉 Dosažení cílů WEF „Net Zero“ je součástí zelené agendy globalistů, která se údajně snaží „zachránit planetu“ před takzvanou „klimatickou krizí“. ”

 

👉 Kritici však tvrdí, že „dekarbonizace“ je jen eufemismem pro protilidskou agendu WEF.

Největším zdrojem oxidu uhličitého na Zemi jsou samozřejmě lidé a lidské činnosti, jako je spalování fosilních paliv.

 

PRŮMĚRNÝ ČLOVĚK VYDECHNE V PRŮMĚRU ZA DEN ASI 2,3 LIBRY OXIDU UHLIČITÉHO❗️❗️❗️

 

👉 Vezměte si toto číslo a vynásobte ho celosvětovou populací 8,1 miliardy lidí, oddechněte 365,25 dne v roce a získáte roční produkci CO2 3,4 miliardy tun.

 

👉 Odborníci však quick poukazují na to, že toto číslo je nesmyslné, protože lidské dýchání je součástí „uzavřeného smyčcového cyklu“, v němž je náš výkon oxidu uhličitého vyrovnán oxidem uhličitým, který přijímá pšenice, kukuřice, celer a ovoce Ugli, které jíme.

Protiuhlíková agenda se nicméně přímo zaměřuje na lidi a lidské činnosti.

 

👉 Odpověď podle WEF zní, že ŠIROKÁ VEŘEJNOST MUSÍ DRASTICKY SNÍŽIT KVALITU SVÉHO ŽIVOTA A ZÁROVEŇ PŘEDAT OBROVSKÉ SUMY PENĚZ GLOBÁLNÍ ELITĚ.

 

👉 WEF ve středu zveřejnila novou bílou knihu ve spolupráci se společností McKinsey & Company.

 

PODLE BÍLÉ KNIHY JE ČAS VYTISKNOUT VÍCE PENĚZ, ABYCHOM DÁLE DEVALVOVALI BOHATSTVÍ SPOLEČNÝCH OBČANŮ, ABYCHOM SLEDOVALI ZDÁNLIVÝ UŠLECHTILÝ CÍL „DEKARBONIZACE.” 🙈

 

DOKUMENT S NÁZVEM „ÚLOHA PARTNERSTVÍ VEŘEJNÉHO A SOUKROMÉHO SEKTORU A FILANTROPŮ PŘI ŘÍZENÍ KLIMATICKÝCH A PŘÍRODNÍCH PŘECHODŮ.” 🙈

 

👉 „Svět potřebuje každoročně až 3,5 bilionu dolarů dodatečných investic, aby dosáhl net zero a obnovil přírodu,“ zdůrazňuje zpráva.

 

👉 List dodává, že organizace založená WEF, nazvaná Giving to Amplify Earth Action (GAEA), MÁ ZA ÚKOL SETŘÁST VLÁDNÍ PŘEDSTAVITELE SUVERÉNNÍCH STÁTŮ KVŮLI PENĚZŮM.

 

👉 Podle bílé knihy by se soukromé organizace měly vzdát své autonomie vládám výměnou za nekonečné množství úvěrů a pojistku ochrany, pokud by jejich podnikání na volném trhu selhalo.

👉 Plán je v podstatě přesnou vládní strukturou Komunistické strany Číny (KS Číny).

 

👉 Jak již dříve uvedl Slay News, zakladatel WEF Klaus Schwab přivítal KS Číny jako vzor pro vládnutí.

 

👉 Vezmeme-li v úvahu těchto 3,5 bilionu dolarů, je to téměř 60 procent ročního federálního rozpočtu USA.

 

👉 Jak jsme viděli u mezinárodních snah veřejného a soukromého sektoru, američtí daňoví poplatníci budou první, kdo se v tomto procesu otřese.

PŘED DVĚMA TÝDNY WEF V JINÉ ZPRÁVĚ PROHLÁSIL , ŽE BUDE ZAPOTŘEBÍ 13,5 BILIONU DOLARŮ CO NEJDŘÍVE, ABY SE PŘEDEŠLO KLIMATICKÉ KATASTROFĚ. 🙈

 

👉 Podle zprávy, která byla napsána s pomocí pay-to-play „poradenství“ Accenture, se datum, po které se Země roztaví kvůli „globálnímu varu “, vrátilo z doby před 25 lety do roku 2050❗️❗️❗️

 

ZASTÁNCI VYLIDŇOVÁNÍ VE ZPRÁVĚ ZDŮRAZŇUJÍ POTŘEBU RYCHLÉ „DEKARBONIZACE“.

 

👉 SLOVO „DEKARBONIZACE“ SE VE ZVEŘEJNĚNÉ ZPRÁVĚ POUŽÍVÁ 91KRÁT.

 

👉 Nejsou to však jen WEF, kdo tyto hovory provádí.

👉 Několik mocných elit také požadovalo, aby se veřejnost během nedávného summitu COP28 v Dubaji vykašlala.

👉 Mezi těmito bohatými globalisty BYL I ČLEN WEF KRÁL KAREL III.❗️❗️❗️

 

👉 Britský král je citován jako jeden z architektů stojících za agendou WEF „Great Reset“ po boku zakladatele organizace Klause Schwaba❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Jak uvedl server Slay News, CHARLES TENTO MĚSÍC PŘEDNESL PROJEV NA SUMMITU COP28, KDE POŽADOVAL OD DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ PĚT BILIONŮ DOLARŮ ROČNĚ NA PROSAZENÍ AGENDY WEF „Net Zero“❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Příští měsíc bude WEF hostit své výroční zasedání ve švýcarském Davosu.

Letošní ročník se zaměřil na řešení takzvaných „dezinformací“.

👉Tématem summitu v roce 2024 je „Obnova důvěry.” 🙈

 

🛑 OBRAZEM: OSN vyzývá veřejnost, aby žila v blátivých chatrčích a splnila cíle „Net Zero“

 

👉 Nevolení byrokraté v OSN (OSN) vyzývají veřejnost, aby začala žít v chatrčích vyrobených z bláta a slámy, aby splnila cíle globalistické agentury „Net Zero“ před rokem 2050.

 

👉 OSN právě zveřejnila novou zprávu, která stanoví extrémní opatření, která budou muset občané v západních státech snášet, aby vyhověli zelené agendě firemní elity.

 

👉 Ke splnění cíle dosáhnout „nulových uhlíkových emisí“ před rokem 2050, jak diktují OSN a Světové ekonomické fórum (WEF), bude muset veřejnost výrazně snížit kvalitu svého života a začít se sbližovat s globalistickou vizí kolektivismu.

👉 OSN trvá na tom, že tradičně postavené domy již nejsou přijatelné a lidé budou muset začít žít v chatrčích vyrobených ze stavebních materiálů sestávajících z hliněných cihel, bambusu a lesních „odpadků“. 🙈

 

👉 Podle OSN musí svět přejít na „regenerační materiální praktiky. ”

Tyto postupy zahrnují používání „eticky vyráběné“ nízkouhlíkové zeminy a biologických stavebních materiálů.

Příkladem jsou hliněné cihly, dřevo, bambus a zemědělské a lesní odpadky. 🙈

Zpráva se vrací do poloviny minulého století, kdy drtivá většina kultur stavěla velké budovy a města z původních hliněných, kamenných a biologických materiálů, včetně dřeva, třtiny, došků a bambusu. 🙈

 

👉 Organizace spojených národů kontrastuje s moderními betonovými, ocelovými a skleněnými budovami a tvrdí, že „masivní hliněné budovy byly po staletí udržovány s neporušenými stavbami.” 🙈

 

 

👉OSN UVÁDÍ PLÁNY V NEDÁVNO ZVEŘEJNĚNÉ ZPRÁVĚ NAZVANÉ „STAVEBNÍ MATERIÁLY A KLIMA: BUDOVÁNÍ NOVÉ BUDOUCNOSTI. ”

 

Zpráva čerpá z široké škály mezinárodních autorů.

OSN na přípravě zprávy spolupracovala s Yaleovou univerzitou a Globální aliancí pro budovy a stavebnictví (GABC).

 

👉 GABC získala finanční prostředky od zelené aktivistky Laudes Foundation a britské vlády.

👉 Začátek formuláře

ZABIJTE NEJNOVĚJŠÍ NOVINKY ZADARMO!

 

👉 My nespamujeme! Přečtěte si naše zásady ochrany osobních údajů pro více informací.

Konec formuláře

Zpráva je jednou z řady, které se v poslední době objevily a které začaly vytyčovat tvrdé změny, jež bude třeba provést, aby byly splněny globalistické cíle „Net Zero“.

 

👉 V rámci Net Zero bude za méně než 30 let zakázáno 80% světové energie produkované fosilními palivy.

 

👉 Stavebnictví prý představuje 37 % „emisí způsobených člověkem“ plynů, jako je oxid uhličitý.

 

👉 Dosažení pokroku při jeho snižování bude vyžadovat drastická opatření se zprávou, v níž se uvádí, že materiály jako beton, ocel a hliník budou použity pouze tehdy, bude-li to „naprosto nezbytné. ”

 

👉 Jak však již dříve uvedl server Slay News , experti varují, že splnění těchto cílů bude daňové poplatníky stát závratných 75 bilionů dolarů.

👉 Není divu, že NEVOLENÁ OSN požaduje legislativní opatření ve své zprávě o budovách a navrhuje, aby peníze daňových poplatníků byly použity na prosazení jejích systémů zelené agendy.

 

👉 K prosazení plánů OSN na bahenní chaty budou zapotřebí vládní „pobídky, osvětové kampaně a právní a regulační rámce“, konstatuje zpráva.

„Recyklační systémy pro stavební materiály obvykle vyžadují podobné druhy podpory napříč zeměmi,“ uvádí zpráva.

 

👉 Pro opatření je podle OSN zapotřebí „mnohem více investic“ vzhledem ke složitosti toho, co je navrhováno.

„Regulace a synergické prosazování je vyžadováno ve všech fázích životního cyklu budovy, od extrakce až po ukončení užívání,“ dodává zpráva.

 

👉 Byrokraté dosazení do administrativy demokratického prezidenta Joea Bidena mezitím prosazují další opatření, která drasticky osekají kvalitu života většiny Američanů, aby splnili „Net Zero“. ”

 

👉 Jak nedávno uvedl server Slay News, Bidenův „klimatický car“ John Kerry vedl Spojené státy k podpisu paktu s několika dalšími významnými státy produkujícími potraviny, které se snaží zakročit proti zemědělství.

 

👉 AMERIKA SE PŘIPOJILA K DVANÁCTI DALŠÍM STÁTŮM Z CELÉHO SVĚTA V DOHODĚ O POTÍRÁNÍ ZEMĚDĚLSKÉHO PRŮMYSLU V BOJI PROTI „GLOBÁLNÍMU OTEPLOVÁNÍ“.

 

👉 Mezinárodní vlády se dohodly, že podepíší pakt, který se zavazuje zaměřit se na produkci potravin  uzavřením farem s cílem snížit „emise metanu“. ”

 

👉TŘINÁCT STÁTŮ, KTERÉ PODEPSALY GLOBÁLNÍ ZÁVAZEK TÝKAJÍCÍ SE METANU, JSOU:

  • Argentina
  • Austrálie
  • Brazílie
  • Burkina Faso
  • Chile
  • Česká republika
  • Ekvádor
  • Německo
  • Panama
  • Peru
  • Španělsko
  • Spojené státy
  • Uruguay

 

👉 Tento krok se snaží drasticky omezit dodávky masa a mléčných výrobků po celém světě, aby údajně „zachránil planetu“ před „změnou klimatu“. ”

👉 SPOJENÉ STÁTY, AUSTRÁLIE, BRAZÍLIE A ARGENTINA, STÁTY, KTERÉ PAKT PODEPISUJÍ, PATŘÍ K NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM PRODUCENTŮM MASA.

 

👉 VELKÁ AMERICKÁ MĚSTA MEZITÍM ZAVÁDĚJÍ DRASTICKÁ OPATŘENÍ, ABY SPLNILA CÍLE „NET ZERO“.

 

Jak uvedl server Slay News , 14 amerických měst si stanovilo „cíl“ splnit cíle zelené agendy OSN a WEF ZÁKAZEM VLASTNICTVÍ MASA, MLÉČNÝCH VÝROBKŮ A SOUKROMÝCH AUTOMOBILŮ DO ROKU 2030.

 

👉 Americká města vytvořila koalici nazvanou „C40 Cities Climate Leadership Group“ (C40).

C40 stanovila „ambiciózní cíl“ splnit cíle WEF do roku 2030.

 

👉 Ke splnění „cíle“ se města C40 zavázala, že jejich obyvatelé budou dodržovat následující seznam povinných pravidel:

 

  • „0 kg [spotřeby] masa“
  • „0 kg [spotřeby] mléka“
  • „3 nové oděvní předměty na osobu a rok“
  • „0 soukromých vozidel“ vlastněných
  • „1 zpáteční let na krátké vzdálenosti (méně než 1500 km) každé 3 roky na osobu“

 

👉 Dystopické cíle C40 Cities najdete v její zprávě „ Budoucnost městské spotřeby ve světě o teplotě 1, 5°C “.

 

Mezi členy amerického města C40 patří:

  • Austin
  • Boston
  • Chicago
  • Houston
  • Los Angeles
  • Miami
  • New Orleans
  • New York City
  • Filadelfie
  • Phoenix
  • Portland
  • San Francisco
  • Washington, D.C.
  • Seattle

 

👉 Phoenix vede útok na tlak, jak uvedl Slay News.

 

👉 Demokratická starostka arizonského Phoenixu Kate Gallegová podnikla kroky k prosazení globalistické agendy tím, že přistoupila k zákazu spotřeby masa a mléka a soukromého vlastnictví automobilů.

👉 Gallego, člen C40 od roku 2020 , nyní působí jako „místopředseda řídícího výboru C40“, který“ zajišťuje strategický dohled, aby zajistil, že poslání a mandát C40 jsou přímo řízeny potřebami měst C40 a reagují na ně. ”

 

👉 Mezi jejich poslání a mandát patří celosvětová kampaň Race to Zero  za dosažení čistých nulových uhlíkových emisí v 1000 městech po  celém světě a „udržitelná potravinová politika“, která podporuje „celkové zvýšení zdravé spotřeby potravin na bázi rostlin v našich městech odklonem od neudržitelné, nezdravé stravy“, A.K.A. masožravá diety.

 

👉 C40 Města také vyžadují omezení počtu kusů oblečení, které si jednotlivci mohou každý rok zakoupit, a omezí veřejnost pouze na letecké cestování jednou za tři roky.

 

🛑 OBRAZEM: ČLEN WEF: 90% SNÍŽENÍ POPULACE BY VYŘEŠILO „PROBLÉMY“ GLOBALISTŮ

 

👉 Členka Světového ekonomického fóra (WEF) sdělila svým kolegům globalistům, že všechny jejich „problémy“ budou vyřešeny, pokud bude populace Země o 90 procent menší než dnes.

 

👉 Anglická primatoložka a antropoložka Jane Goodallová, kterou WEF uvádí jako jednu ze svých „přispěvatelek agendy“, učinila prohlášení během panelové diskuse na výročním summitu organizace ve švýcarském Davosu.

 

👉 Goodallovy komentáře si získaly novou pozornost poté, co byl na Twitteru/X nedávno sdílen klip s jejím prohlášením na summitu.

 

👉 Během panelové diskuse účastníci diskutovali o překážkách, kterým čelí při uvádění agendy WEF nevyhovující veřejnosti.

 

👉 Stěžovali si na odsun k nepopulární politice boje proti „změně klimatu“ a ukončení kapitalismu.

 

👉 Goodhall pak zasténal nad velikostí světové lidské populace a naznačil, že Zemi by bylo lépe, kdyby na ní bylo mnohem méně lidí.

🙈 „Nemůžeme se skrývat před růstem lidské populace,“ řekla frustrovaným elitám.

🙈 „Protože je základem tolika dalších problémů,“ pokračovala.

🙈 „Všechny tyto problémy, o kterých mluvíme, by nebyly problém, kdyby byla tak velká populace jako před 500 lety. ”

 

👉 V roce 2023 je lidská populace Země odhadována na 8 miliard lidí.

Před 500 lety, jak by věděl renomovaný antropolog Goodall, byla populace lidí přibližně 435 milionů.

 

👉 Aby uspokojil Goodallův návrh na řešení „problémů“ globalistů, muselo by odejít 90% lidstva.

👉 Samozřejmě, WEF sponzorovaní „ověřovatelé faktů“ se vám budou snažit říct, že přímé citování Goodallových komentářů je „dezinformace“ a neměli byste věřit svým prolhaným uším.

👉 Goodall však není prvním členem WEF, který prosazuje „výhody“ menší populace lidí.

Jak uvedlserver Slay News , další slavný člen WEF vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „pokojně. ”

 

👉 Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „Limity růstu“.

 

👉Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla před více než 50 lety, zůstává jeho velmi protilidská ideologie klíčovou inspirací pro agendu WEF a jejího zakladatele Klause Schwaba.

Meadows tvrdí, že většina světové populace musí být vyhlazena, aby přeživší mohli „mít svobodu“ a „vysokou životní úroveň“. ”

 

👉 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows tvrdil, že genocida 86% světové populace je „nevyhnutelná. ”

Trvá však na tom, že „benevolentní“ diktatura by mohla dosáhnout masového depopulace „pokojně“.

„Pravděpodobně bychom mohli mít osm nebo devět miliard,“ říká o rostoucí světové populaci.

„Pokud máme velmi silnou diktaturu, která je chytrá… a [lidé] mají nízkou životní úroveň,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

„Ale chceme mít svobodu a chceme mít vysokou životní úroveň, takže budeme mít miliardu lidí.

„A teď jsme v sedm, takže se musíme vrátit dolů.

„Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti.”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995 nazvané  „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti. ”

Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

👉 „Zemědělský svět“, v němž je většina lidských bytostí rolníky, by měl být schopen uživit 5 až 7 miliard lidí …

👉 Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News , Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace“ v dnešním světě.

 

👉 Podle Harariho SE NYNÍ VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU❗️❗️❗️

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že MODERNÍ TECHNOLOGIE JAKO UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.”

 

👉 V září loňského roku Harari glosoval, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „TECHNOLOGICKOU NOEMOVU ARCHU“.

Naznačil, že „technologická Noemova archa“ by byla prospěšná pouze pro bohaté „elity“, které se mohou zachránit, zatímco zbytek lidstva zahyne❗️❗️❗️

 

👉 Oficiální parlamentní vyšetřování mezitím v srpnu zjistilo, že Německo nasypalo miliardy dolarů z peněz daňových poplatníků nadaci Billa Gatese na financování programů „KONTROLY POPULACE“ a dalších protihumánních programů, jak uvedl server Slay News.

Německá vláda byla nucena finanční prostředky odhalit poté, co byla nucena předat záznamy vyšetřujícími politiky z parlamentní skupiny DIE LINKE.

 

👉 Reakce na dotaz odhalila, že Nadace Billa a Melindy Gatesových obdržela od německé vlády finanční prostředky ve výši zhruba 3,8 miliardy eur (4,15 miliardy Kč).

 

👉 Finanční prostředky směřovaly na různé projekty a programy související s globalistickými iniciativami.

👉Dokumenty ukazují, že němečtí daňoví poplatníci předali miliardy dolarů na výplatní programy včetně programů kontroly obyvatelstva a Agendy OSN 2030.

 

🛑OBRAZEM: VŠECHNY COVIDSKÉ VARIANTY BYLY NAVRŽENY V BIOLABECH, ZJISTILA STUDIE

 

👉 Bombastická nová studie zjistila, že všechny varianty Covidu byly navrženy v biolabech a neobjevily se přirozeně, jak se dříve tvrdilo.

 

👉 V Americe korporátní média vyhrocují zprávy, že případy Covidjsou před kritickými volbami v roce 2024 na vzestupu.

 

👉 Mediální kampaň propaguje návrat masek a vakcín k řešení údajného šíření nových variant EG.5.1 a BA.X.

 

👉 Jak uvedlserver Slay News, administrativademokratického prezidenta Joea Bidena nedávno schválila novou vakcínu pro boj s EG.5.1, a to navzdory tomu, že se tato varianta již vytratila.

 

👉 Zdravotničtí „experti“ mezitím volají po návratu k omezením z pandemické éry kvůli variantě BA.X.

 

👉 A i když by zdravotníci tvrdili, že návrat k pandemické tyranii může být nevyhnutelný, nedávná japonská studie naznačuje, že může být součástí zlověstného plánu.

 

STUDIE ZJISTILA, ŽE VŠECHNY PŘEDCHOZÍ VARIANTY SARS-COV-2, VIRU, KTERÝ ZPŮSOBUJE COVID-19, SE PŘIROZENĚ NEVYSKYTUJÍ, ALE VE SKUTEČNOSTI BYLY VYROBENY V LABORATOŘI❗️❗️❗️

 

👉 Předpokládá se, že nejnovější varianty EG.5.1 a BA.X byly podle studie také navrženy v laboratoři.

 

👉 Studii vedli renomovaní japonští profesoři Atsuki Tanaka a Takayuki Miyazawa z Ósaka Medical University a Kyoto University,

 

👉 Tanaka a Miyazawa chtěli vysledovat historický vývoj omikronové varianty SARS-CoV2.

Aby vystopovali původ varianty, studovali virové sekvence nalezené „ve volné přírodě“ a uložené ve veřejných databázích.

PŘI TOM NAŠLI KOLEM 100 SAMOSTATNÝCH OMIKRONOVÝCH SUBVARIANT, KTERÉ NEMOHLY TEORETICKY VZNIKNOUT PŘÍRODNÍMI PROCESY.

 

👉ZDÁ SE, ŽE EXISTENCE TĚCHTO VARIANT POSKYTUJE DEFINITIVNÍ DŮKAZ O ROZSÁHLÉ MASOVÉ TVORBĚ A UVOLŇOVÁNÍ VIRŮ COVID-19.

 

👉 Navíc se zdá, že varianty tvoří komplexní panely mutací typických pro ty, které se používají v experimentech „reverzní genetiky“ k systematickému testování vlastností různých částí virůnapsal Substacker PSMI .

 

👉 Nová práce profesorů Tanaky a Miyazawy se jmenuje:

NEPŘIROZENOST V PROCESU VÝVOJE VARIANT SARS-COV-2 A MOŽNOST ZÁMĚRNÉHO PŘIROZENÉHO VÝBĚRU.”

 

👉 „V této studii jsme si kladli za cíl objasnit evoluční procesy vedoucí k tvorbě variant SARS-CoV-2 Omicron se zaměřením na varianty Omicronu s mnoha mutacemi aminokyselin v hrotovém proteinu mezi izoláty SARS-CoV-2,“ vysvětlují Tanaka a Miyazawa ve své studii.

 

👉 „Abychom určili pořadí, v jakém mutace vedou k vytvoření variant SARS-CoV-2 Omicron, porovnali jsme sekvence 129 izolátů souvisejících s Omicronem BA.1, 141 izolátů souvisejících s BA.1.1 a 122 izolátů souvisejících s BA.2 a pokusili se rozpustit evoluční procesy variant SARS-CoV-2 Omicron, včetně pořadí mutace vedoucí k tvorbě variant SARS-CoV-2 Omicron a výskytu homologní rekombinace.

 

👉 „V důsledku toho jsme dospěli k závěru, že formace části izolátů Omicron BA.1, BA.1.1 a BA.2 nejsou produkty evoluce genomu, jak je běžně pozorováno v přírodě.”

 

👉 Tato zjištění potvrzují, že k variantám nemohlo dojít přirozeně.

ANALÝZA, KTEROU JSME ZDE UKÁZALI, JE, ŽE VARIANTY OMICRONU JSOU TVOŘENY ZCELA NOVÝM MECHANISMEM, KTERÝ NELZE VYSVĚTLIT PŘEDCHOZÍ BIOLOGIÍ,“ tvrdí.

👉POKRAČUJÍ DALŠÍM VYSVĚTLOVÁNÍM ZJIŠTĚNÍ:

 

👉 „V genetické variaci proteinu S v těchto variantách byla většina mutací nesynonymní,“ pokračuje list.

 

👉 „Ve variantách Alfa, Beta, Gamma, Delta nebo Mu nebyly žádné synonymní mutace, ale pouze jedna ve variantách Lambda a Omicron.

 

👉 „Mezi těmito variantami je varianta Omicron (linie BA.1), která vykazuje největší akumulaci mutací v proteinu S, primárně nesynonymní v proteinu S a má pouze jednu synonymní mutaci při c25000u.

 

👉 „Synonymní/nesynonymní poměr je abnormální vzhledem k tomu, jak lidské koronaviry zmutovaly.”

 

👉 V této souvislosti „synonymum“ obvykle odkazuje na něco, co přirozeně mutuje.

 

👉 „Synonymní“ mutace tak činí většinou způsoby, které nemění povahu originálu.

Proto, když máte „synonymní/nesynonymní poměr“, který je stejně „abnormální“ jako poměr variant Covid, znamená to, že se nevyskytují přirozeně.

 

👉 „Skutečnost, že většina těchto mutací se vyskytla bez synonymních mutací, naznačuje, že žádná z těchto mutací nevznikla v důsledku náhodných mutací pokus-omyl v přírodě,“ vysvětlují Tanaka a Miyazawa.

 

👉 Podle zjištění profesorů pocházel COVID-19 a všechny jeho varianty z laboratoře.

„Předpokládejme, že varianta SARS-CoV-2 Omicron a její jednoaminokyselinové reverzní mutanty byly uměle a systematicky generovány,“ objasňují dále.

 

👉 „V takovém případě bychom měli mít podezření, že ostatní varianty (Alfa až Delta) mohou být také uměle generované viry.” ((Viry, které neexistují!!!))

 

🛑POKRAČUJÍ TÍM, ŽE VYVOLÁVAJÍ OTÁZKY, KDO MOHL VIRUS ZKONSTRUOVAT A PROČ ❗️❗️❗️

 

👉 „JEDNA MYŠLENKA, HYPOTÉZA, ŽE TYTO VIRY BYLY UMĚLE VYTVOŘENY, JE ROZUMNĚJŠÍ NEŽ NAVRHNOUT NOVÝ MECHANISMUS ZÍSKÁVÁNÍ MUTACÍ,“ píše se v dokumentu.

 

👉 „Existuje však nějaký důvod k umělému vytvoření těchto mutantů, které se vzhledem k současné epidemii SARS-CoV-2 pravděpodobně přirozeně neobjevily? ”

 

👉 Vědci však vytyčují čáru v tvrzeních o úmyslném spuštění pandemie Covid.

Tvrdí, že takové úsudky nespadají do jejich oblasti odbornosti.

Je nepřátelské mít za to, že uměle syntetizované viry byly záměrně šířeny po celém světě,“ poznamenávají. 🙈

👉 „DÁLE NEDOCHÁZÍME K ZÁVĚRU, ŽE TYTO VIRY BYLY UMĚLE SYNTETIZOVÁNY A DISTRIBUOVÁNY NA ZÁKLADĚ ZLÝCH ÚMYSLŮ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️”

Nicméně tvrdí, že varianty nemohly vzniknout přirozeně, což znamená, že mohly být navrženy pouze v laboratoři.

 

👉 „Analýza, kterou jsme zde ukázali, dochází k závěru, že varianty Omicronu jsou tvořeny zcela novým mechanismem, který nelze vysvětlit předchozí biologií,“ uzavírají.

V souhrnu nový japonský list uvádí:

 

👉 Následující výsledky prezentované v této studii mohou podpořit hypotézu, že varianty Omicronu mohly být spíše uměle syntetizovány, než přirozeně se vyskytovaly:

 

1) přítomnost izolátů spojených s variantou Omicronu s jedním místem mutace typu Wuhan;

 

2) téměř úplnou absenci synonymních mutací proteinu S v těchto izolátech;

 

3) varianta Omicron, která měla být poprvé nahlášena WHO z Jihoafrické republiky 24. listopadu 2021, byla již endemická v Portoriku v roce 2020 a že existovaly izoláty, které byly rekombinantní mezi kmeny Omicron BA1 a BA2.

 

🛑OBRAZEM: VĚDCI VYVÍJEJÍ „AIRBORNE MRNA“ PRO OČKOVÁNÍ VEŘEJNOSTI BEZ SOUHLASU

 

👉 Tým vědců z Yaleovy univerzity vyvinul novou formu „vzdušné“ vakcíny mRNA, kterou lze rychle nasadit mezi veřejnost k očkování mas bez jejich vědomí či souhlasu.

Výzkumníci vyvinuli novou vzdušnou metodu pro dodávky mRNA přímo do plic lidí, čímž obešli potřebu dobrovolných injekcí.

 

👉 Metoda byla také použita k intranazálnímu očkování myší .

 

👉 Vědci poznamenávají, že testy na zvířatech nyní „otevřely dveře pro testování na lidech v blízké budoucnosti. ”

 

👉 Zatímco vědci mohou tento vynález oslavovat jako vhodnou metodu očkování velkých populací, kritici vyvolávají zjevné obavy z možného zneužití vzdušné vakcíny.

 

👉 Metoda vyvolává vážné obavy ohledně možnosti tajných biovylepšení – konceptu, který byl dříve navržen v akademické literatuře.

Roman Balmakov vyvolává poplach ohledně nového „Air Vax“ během epizody pořadu Epoch Times „Fakta jsou důležitá. ”

 

👉 Ve výzkumu prováděném na myších vyvinuli vědci z Yaleovy univerzity polymerové nanočástice pro zapouzdření mRNA.

Tato metoda přeměňuje mRNA na inhalovatelnou formu pro doručení do plic.

 

👉 Studie byla nedávno zdůrazněna v publikaci Science Translational Medicine .

Editorka časopisu Science Translational Medicine Courtney Malo vysvětluje, že VZDUŠNÉ VAKCÍNY MOHOU BÝT POUŽITY K OČKOVÁNÍ VEŘEJNOSTI PROTI PŘÍPRAVKU COVID, ANIŽ BY SE SPOLÉHALY NA INJEKCE.

 

👉 „Schopnost efektivně dodávat mRNA do plic by měla uplatnění pro vývoj vakcíny, genovou terapii a další,“ řekl Malo.

 

👉 „Zde Suberi a kol. ukázaly, že takového dodání mRNA lze dosáhnout zapouzdřením mRNA zájmu v rámci optimalizovaných poly(amine-co-ester) polyplexů [nanočástic].

 

👉 „Polyplexem dodané mRNA byly účinně převedeny na bílkoviny v plicích myší s omezenými důkazy toxicity.

 

👉 „Tato platforma byla úspěšně aplikována jako intranazální vakcína SARS-CoV-2, což vyvolalo robustní imunitní odpovědi, které poskytovaly ochranu proti následným virovým výzvám.

 

👉 „TYTO VÝSLEDKY ZDŮRAZŇUJÍ POTENCIÁL TOHOTO DORUČOVACÍHO SYSTÉMU PRO APLIKACE VAKCÍN I MIMO NĚ.” 🙈

 

👉 Tým vědců z Yaleovy univerzity vedl buněčný a molekulární fyziolog Mark Saltzman.

Saltzman tvrdí, že inhalovatelná vakcína mRNA „úspěšně chráněná proti SARS-CoV-2“ a že „otevírá dveře k poskytování dalších terapií messenger RNA (mRNA) pro genovou substituční terapii a další léčbu v plicích.” 🙈

Pro studii dostaly myši dvě intranazální dávky nanočástic nesoucích vakcíny mRNA COVID-19.

 

👉 Ukázalo se, že vakcíny jsou účinné u zvířat po dodání mRNA do plic.

👉 Dříve se terapie mRNA zaměřená na plíce snažila dostat do buněk nezbytných k expresi kódovaného proteinu, známého jako špatná transfekční účinnost❗️❗️❗️

 

👉 „Saltzmanova SKUPINA TUTO PŘEKÁŽKU ČÁSTEČNĚ OBEŠLA POMOCÍ NANOČÁSTICE vyrobené z poly(amine-co-ester) polyplexů neboli PACE , biokompatibilního a vysoce přizpůsobitelného polymeru,“ vysvětluje tisková zpráva Yaleovy univerzity .

 

👉 V předchozí studii saltzman vyzkoušel systém „prime and spike“, který měl dodat snímky COVID-19.

 

👉 METODA ZAHRNOVALA VSTŘÍKNUTÍ MRNA INJEKCÍ DO SVALU PŘED NASTŘÍKÁNÍM HROTOVÝCH PROTEINŮ DO NOSU.

 

👉 PO FRUETHEROVÝCH EXPERIMENTECH SI VŠAK VĚDCI UVĚDOMILI, ŽE INJEKČNÍ ČÁST MŮŽE BÝT ZBYTEČNÁ.

 

👉 Saltzman říká, že nyní vkládá velké naděje do metody doručování vzduchem, kromě vakcín:

V nové zprávě není intramuskulární injekce.

PRÁVĚ JSME DALI DVĚ DÁVKY, PRVOČÍSLO A VZPRUHU, INTRANAZÁLNĚ, A DOSTALI JSME VYSOCE OCHRANNOU IMUNITNÍ ODPOVĚĎ.

 

👉 „Ale také jsme ukázali, ŽE OBECNĚ MŮŽETE DODAT RŮZNÉ DRUHY MRNA. Takže to není dobré jen pro vakcínu, ale potenciálně také dobré pro genovou substituční terapii u nemocí, jako je cystická fibróza a genová editace. ((Kterou vyvolá!))

 

👉 „POUŽILI JSME PŘÍKLAD VAKCÍNY, ABYCHOM UKÁZALI, ŽE FUNGUJE, ALE OTEVÍRÁ TO DVEŘE KE VŠEM TĚMTO DALŠÍM DRUHŮM ZÁSAHŮ. ”

 

👉 Tým vědců se domnívá, že jejich nový „Air Vax“ by mohl „radikálně změnit“ způsob očkování lidí obcházením nepopulárních injekcí.

 

👉 Saltzman říká, že tento „nový způsob porodu by mohl radikálně změnit způsob očkování lidí.”

 

👉 Tvrdí, že systém usnadní očkování lidí v odlehlých oblastech.

 

👉 Vědec se také chlubí tím, že „Air Vax“ lze použít k očkování lidí, kteří se bojí jehel.

Vzdušná vakcína také umožňuje její rychlé šíření napříč populací, poznamenává Saltzman.

Uvolněním vakcíny do vzduchu není nutné aplikovat každému člověku injekci jednotlivě.

 

👉 Zavedení vakcín, které vyžadují injekce, je nejen časově náročné a drahé, ale také obtížné, pokud jednotlivec protestuje proti výstřelu.

To však není případ vzdušné vakcíny.

 

👉 „AIR VAX“ LZE VYPUSTIT DO VZDUCHU BEZ SOUHLASU VEŘEJNOSTI NEBO DOKONCE VĚDOMÍ LIDÍ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

Podobná strategie se používá s mRNA v krevetách, které jsou příliš malé a početné na to, aby se daly aplikovat jednotlivě.

 

👉 Místo toho byla vytvořena perorální „NANOVAKCÍNA“, která měla zastavit šíření viru.

Shai Ufaz, generální ředitel společnosti ViAqua, která technologii vyvinula, uvedl:

„Orální porod je svatým grálem rozvoje zdraví akvakultury jak kvůli nemožnosti očkování jednotlivých krevet, tak kvůli jejich schopnosti podstatně snížit provozní náklady na zvládání nákaz a zároveň zlepšit výsledky…“

 

👉 Zatímco vědci z Yaleovy univerzity se zaměřují na intranazální produkt mRNA, výsledek je stejný.

 

👉 CÍLEM JE ODHALIT CO NEJVÍCE LIDÍ S CO NEJMENŠÍMI NÁKLADY A ÚSILÍM.

Podle studie Yale:

„Inhalovatelná platforma pro léčbu messenger RNA (mRNA) by umožnila minimálně invazivní a plícemi 👉 CÍLENÝ POROD PRO CELOU ŘADU PLICNÍCH ONEMOCNĚNÍ.

 

👉 „Vývoj medikace mRNA zaměřené na plíce byl omezen špatnou účinností transfekce a rizikem patologie vyvolané vehikulem.

 

👉 „Zde hlásíme inhalovatelné vozidlo na bázi polymerů pro dodávku terapeutických mRNA do plic.

 

👉 „Optimalizovali jsme biologicky rozložitelné poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexy [nanočástice] pro dodávky mRNA pomocí úprav koncových skupin a polyethylenglykolu.

„Tyto polyplexy dosáhly vysokétransfekce mRNA v celé plíci, zejména v epiteliálních buňkách a buňkách prezentujících antigeny.

 

👉 „Aplikovali jsme tuto technologii k vývoji slizniční vakcíny proti závažnému akutnímu respiračnímu syndromu koronaviru 2 a zjistili jsme, že intranazální očkování mRNA polyplexy kódující špičatý protein indukovalo silnou buněčnou a humorální adaptivní imunitu a chránilo vnímavé myši před smrtící virovou výzvou.

„Together, these results demonstrate the translational potential of PACE polyplexes for therapeutic delivery of mRNA to the lungs.”

 

🛑 OBRAZEM: COVID MRNA SHOTY VYVOLALY EPIDEMII VAIDS, VARUJE STUDIE

 

👉 Vědci vyvolávají poplach poté, co nová studie ukázala, že vakcíny Covid mRNA jsou zodpovědné za globální epidemii imunitních nedostatků získaných vakcínou (VAIDS).

 

👉 Třeba AIDS, VAIDS, napadá imunitní systém těla a činí lidi zranitelnými vůči jiným infekcím, nejen Vůči Covidovi.

 

👉 Nová studie konkrétně upozorňuje na imunitní účinky vakcíny COVID-19 mRNA společnosti Pfizer.

 

👉VAIDS JE NOVÝ HOVOROVÝ TERMÍN, KTERÝ ZAVEDLI VÝZKUMNÍCI A ZDRAVOTNÍCI UPROSTŘED PRUDCE ROSTOUCÍCH PŘÍPADŮ NARUŠENÉHO IMUNITNÍHO SYSTÉMU OD ZAVEDENÍ COVIDOVÝCH INJEKCÍ.

 

👉 Stále větší počet odborníků se nyní domnívá, že injekce Big Pharma Covid mohou zhoršit nebo potlačit imunitní odpovědi.

 

👉 VAIDS však ještě není uznáván jako zdravotní stav a zastánci experimentálních snímků je často sestřelen jako „konspirační teorie“.

Zatímco nová studie nepoužívá termín VAIDS, výzkumníci uznali, že vakcíny Covid mRNA způsobují získané imunitní nedostatky (AIDS).

 

👉 Injekce přípravku Covid způsobují „celkový pokles odpovědí cytokinů a chemokinů“ na bakterie, houby a nekovidové viry u dětí po očkování přípravkem COVID-19, konstatuje studie.

 

👉 „Naše zjištění naznačují, že očkování SARS-CoV-2 mRNA by mohlo změnit imunitní reakci na jiné patogeny, které způsobují jak nemoci, jimž lze předcházet očkováním, tak nemoci, jimž nelze předcházet očkováním,“ napsali autoři studie publikované v frontiers in immunology.

 

👉 „To je zvláště důležité u dětí, protože: mají rozsáhlou expozici mikrobům při denní péči, škole a společenských příležitostech; často se s těmito mikroby setkávají poprvé; a dostávají více vakcín jako součást rutinních očkovacích schémat pro děti. ”

 

👉 Studii provedli výzkumníci z Murdochova dětského výzkumného ústavu a Královské dětské nemocnice v Melbourne v Austrálii.

👉 Vědci odebrali vzorky krve 29 dětem.

👉 Vzorky byly odebrány jak před očkováním, tak po dvou dávkách Pfizer mRNA.

 

👉 Ve srovnání s předočkováním výzkumníci zjistili, že krevní vzorky po očkování měly nižší odpověď cytokinů na nekovidské patogeny.

Tato snížená imunitní odpověď přetrvávala zejména u nekovidských virů.

Vzorky krve odebrané v šesti měsících ukázaly, že některé děti mají stále nízkou odpověď na proteiny viru hepatitidy B a proteiny, které napodobují virovou infekci.

U bakteriálních expozic se však zvýšily odpovědi na cytokiny.

 

👉 Imunitní reakce na proteiny Covid – včetně hrotových proteinů a jejich podjednotek S1 a S2 – a nukleokapsidové proteiny zůstaly po očkování vysoké.

Profesor Retsef Levi, specializující se na řízení rizik a zdravotní systémy na Massachusettském technologickém institutu ( MIT), na Twitteru/X uvedl, že studie „doplňuje kumulativní důkazy naznačující nežádoucí imunitní změnu“ očkováním COVID-19.

 

👉 Imunoložka a výpočetní bioložka Jessica Roseová také spojila závěry studie s VAIDS.

 

👉 STUDIE JE JEDNOU Z MNOHA, KTERÉ NAZNAČUJÍ POKLES IMUNITNÍ ODPOVĚDI PO OČKOVÁNÍ PŘÍPRAVKEM COVID.

 

👉 Předtisková studie u 16 dospělých naočkovaných vakcínami Pfizer mRNA měla podobné nálezy snížené vrozené imunitní odpovědi u účastníků vystavených patogenním houbám.

 

👉 Stejný dokument také zjistil dlouhodobé změny ve vrozených imunitních buňkách.

Zprávy přicházejí uprostřed prudce rostoucích případů, kdy je VAIDS hlášen, protože odborníci varují před epidemií.

Právě tento týden bývalá hvězda Fox News Megyn Kellyová prozradila, že jí byl diagnostikován VAIDS.

Kelly tvrdí, že její imunitní systém byl poškozen jejím Covidovým výstřelem.

 

👉 Vydala prohlášení o diagnóze a řekla, že lituje užívání vakcíny Big Pharma.

„Lituji, že jsem dostala vakcínu, i když jsem 52letá žena, protože si myslím, že jsem ji nepotřebovala,“ uvedla Kelly v nahraném prohlášení.

„Myslím, že bych byla v pořádku.

„Dosta jsem COVID mnohokrát a bylo to dávno minulostí, když vakcína dělala to, co měla.”

 

„Poprvé jsem měla pozitivní test na autoimunitní problém při své každoroční fyzické prohlídce,“ dodala Kelly.

„A šla jsem za nejlepší revmatoložkou v New Yorku a zeptal jsem se jí: „Myslíš, že by to mohlo souviset s tím, že jsem dostala ten zatracený posilovač a pak jsem do tří týdnů dostal COVID?“

„A ona řekla. „Ano.“

„Nebyla jsem jediná, u koho to viděla. ”

 

🛑 OBRAZEM: NEVAXOVANÁ AMIŠSKÁ ÚMRTNOST 90KRÁT NIŽŠÍ NEŽ ZBYTEK AMERIKY

 

👉 Velká studie dopadu pandemie na amišské komunity zjistila, že úmrtnost covidů mezi tradicionalistickými skupinami občanů je devadesátkrát nižší než ve zbytku Ameriky.

Hlavní rozdíl, odhalila studie, spočívá v tom, že amišské komunity zcela ignorovaly pokyny z USA. Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

 

👉 Amišské rodiny se nenechaly očkovat ani nosit masky, ani se nezapojily do uzamčení, sociálního distancování nebo jiného typu omezení.

 

👉 Oddělené komunity se však nevyhnuly zachycení viru, protože zhruba 90% Amišů se nakazilo Covidem.

 

👉 Studii provedla Nadace pro výzkum bezpečnosti vakcín (VSRF) a konkrétně se zaměřila na Amiše v Lancasteru v Pensylvánii.

 

👉 Lancaster má největší samostatnou komunitu Amišů na světě s více než 45 000 obyvateli.

 

👉 Steve Kirsch, zakladatel VSRF, tento týden v rozhovoru pro pensylvánský státní senát vypovídal o své studii.

 

👉 Kirsch vysvětlil, proč amišští občané umírali mnohem nižší rychlostí než zbytek země.

Kirsch nejprve popsal rozhovor s rodinou osamělého Amiše v lancasterském okrese, který údajně zemřel na Covida.

Když mluvil s rodinou, Kirsch zjistil, že ve skutečnosti nevědí, zda z viru přešel, protože tvrzení vznesla nemocnice, kde muž zemřel.

„Možná zemřel na protokoly nemocnice Covid,“ řekl Kirsch státnímu senátu o Amišovi.

Kirsch řekl, že slyšel, že na Covida zemřelo pět amišů, ale nebyl schopen o nich najít žádné informace a nemohl potvrdit jejich totožnost ani smrt.

Řekl, že „provedl výpočet“ na základě předpokladu, že je schopen potvrdit totožnost pěti.

 

👉 Kirsch uvedl, že výpočet odhaluje, že Amišzemřel tempem „devadesátkrát nižším, než je úmrtnost na infekci ve Spojených státech amerických. ”

 

👉 „Amišové zemřeli devadesátkrát nižší rychlostí z Covidu než zbytek Ameriky,“ zopakoval.

 

👉 POKRAČOVAL TÍM, ŽE NAZNAČIL, ŽE DŮVODEM JE TO, ŽE AMIŠSKÉ RODINY SVÉ DĚTI NEOČKUJÍ.

 

👉 „A protože se Amišové neřídili jediným pokynem CDC, nezamykali se, nemaskovali se, neměli společenskou vzdálenost, neočkovali a v amišské komunitě nebyly žádné mandáty k očkování❗️❗️❗️

 

👉 „V PODSTATĚ IGNOROVALI VŠECHNY POKYNY, KTERÉ NÁM CDC DALO❗️❗️❗️”

 

👉 Později Kirsch také poznamenal, že výzkumníci nebyli schopni „najít autistické dítě, které nebylo očkované“ v amišských komunitách❗️❗️❗️

 

👉 Dodal, že nemoci jako ADD, autoimunitní onemocnění, PANDAS PANS nebo epilepsie mezi amišskými dětmi v podstatě neexistují❗️❗️❗️

 

👉 Kirsch také řekl, že federální vláda studuje amišské komunity desítky let, aniž by zveřejnila veřejnou zprávu.

Tvrdil, že zveřejnění takových informací by pro CDC „bylo zničující“ a odhalilo by jejich doporučení jako škodlivá pro Američany❗️❗️❗️

 

👉 Demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. také zopakoval některé Kirschovy postoje k americkému přeočkování dětí během nedávné akce na radnici.

 

👉 Kirsch komentoval poznámky RFK jr. na Twitteru.

„RFK to ve své odpovědi zatluče,“ tweetoval Kirsch.

„Ve všem, co řekl, měl pravdu.

DĚTI, KTERÉ SE VYHÝBAJÍ VŠEM VAKCÍNÁM, JSOU MNOHEM ZDRAVĚJŠÍ NEŽ OČKOVANÉ DĚTI❗️❗️❗️

OSOBNĚ ZNÁM VELMI ROZSÁHLOU DĚTSKOU PRAXI, KTERÁ SE VYHÝBÁ VAKCÍNÁM A POSLEDNÍCH 25 LET V ŘADĚ MÁ ZERO AUTISMUS❗️❗️❗️”

 

❗️❗️❗️NEJVYŠŠÍ KANADSKÝ PŘEDSTAVITEL SE OMLOUVÁ UNVAXXEDOVI: „MÝLILI JSME SE❗️❗️❗️“

 

👉 VRCHOLNÝ KANADSKÝ POLITIK UČINIL BEZPRECEDENTNÍ KROK, KDYŽ PŘIZNAL, ŽE SE VLÁDA V OTÁZCE VAKCÍN „MÝLILA“, A ZÁROVEŇ SE OMLUVIL NEOČKOVANÝM❗️❗️❗️

👉 Od roku 2020, kdy se covidská pandemie poprvé objevila, kanada prosadila jedny z nejpřísnějších a nejtyranštějších opatření ze všech států západního světa.

 

👉MANDÁTY NUTILY KANAĎANY NOSIT MASKY A NECHAT SE OČKOVAT NEBO RISKOVAT ZTRÁTU ZAMĚSTNÁNÍ.

 

👉Ti, kteří se rozhodli nenechat se očkovat, však byli zbaveni svobody cestovat nebo navštěvovat veřejná místa.

 

👉 Letecká doprava a veřejná doprava byly omezeny pouze na ty, kteří poskytli doklad o očkování s takzvanými „očkovacími pasy.”

 

👉 A přesto, navzdory drakonické taktice vlády, Danielle Smithová, současná premiérka Alberty v Kanadě, právě udělala něco pozoruhodného.

 

👉 Podle nové zprávy Revolver News učinil Smith odvážný a bezprecedentní krok a omluvil se neočkovaným Kanaďanům, kteří po celou dobu „pandemie“ čelili nespravedlivému zacházení ze strany vlády. ”

 

SMITH SE VŠAK NEZASTAVIL JEN U OMLUVY:

 

👉 Nejvyšší představitel nyní slíbil, že každý, kdo byl propuštěn ze zaměstnání kvůli své volbě, bude znovu přijat.

 

👉 Komik a konzervativní podcaster Jimmy Dore byl touto omluvou skutečně unešen, a dlouze ji pokryl.

 

👉 TATO SMITHOVA OMLUVA A SLIB VYSÍLAJÍ GLOBALISTICKÉ ELITĚ SILNÝ VZKAZ: VŠICHNI JSTE SE MÝLILI A VŠICHNI TO VĚDÍ❗️❗️❗️

 

👉 Danielle Smithová díky své pokoře nastavila nový standard v politickém vedení.

 

👉 Její uznání hrůz, jimž čelí neočkovaní, a její ochota převzít odpovědnost za nechutné činy vlády během pandemie ukazují, že má potenciál být dobrou vůdkyní.

 

NENÍ TO VŠAK POPRVÉ, CO SE SMITH POSTAVIL GLOBALISTICKÉ ELITĚ.

 

👉 Jak uvedla Slay News , poté, co v říjnu složila přísahu, vydala Smithová varování Světovému ekonomickému fóru (WEF), že nebude dodržovat agendu organizace Klause Schwaba.

 

👉 Rozhořčila Schwaba ohledně „kontroly“, kterou WEF má nad „politickými vůdci“ po celém světě.

 

👉V KOMENTÁŘI O WEF SMITHOVÁ UVEDLA, ŽE POVAŽUJE ZA „NECHUTNÉ“, KDYŽ SE MILIARDÁŘI „CHLUBÍ“ KONTROLOU „POLITICKÝCH VŮDCŮ“ SUVERÉNNÍCH STÁTŮ❗️❗️❗️”

👉 Poznamenala, že Schwab glosuje, že má pod kontrolou světové lídry, zejména kanadského premiéra Justina Trudeaua a klíčové členy svého kabinetu.

„Myslím, že je to urážlivé pro lidi, kteří by měli řídit vládu, nebo pro lidi, kteří je volí,“ poznamenala.

 

👉 Jak zdůraznil Slay News, vůdce WEF Schwab se v roce 2017 chlubil, že se jeho organizaci podařilo „proniknout do kabinetů“ vlád po celém světě.

 

👉 Během komentářů Schwab zmínil jména předsedů vlád v různých zemích, které byl podle něj pod jeho kontrolou, včetně kanadského premiéra Trudeaua.

 

👉 „Včera jsem byl na recepci pro premiéra Trudeaua a věděl bych, že polovina jeho kabinetu nebo dokonce více než polovina jsou ve skutečnosti naši mladí globální lídři Světového ekonomického fóra,“ řekl.

 

🛑 OBRAZEM: WEF POŽADUJE 75% SNÍŽENÍ SOUKROMÉHO VLASTNICTVÍ AUTOMOBILŮ VEŘEJNOSTI

 

👉 Světové ekonomické fórum (WEF) vyzývá globální vlády, aby souhlasily s novými cíli zelené agendy, které výrazně sníží počet automobilů, jež jsou v soukromém vlastnictví veřejnosti.

 

👉 WEF prosazuje do roku 2050 závratné snížení soukromého vlastnictví automobilů včetně elektromobilů o 75 procent.

 

👉 Globalistická organizace Klause Schwaba tvrdí, že většina světové populace bude do roku 2050 „městská“ a veřejnost nebude schopna ospravedlnit potřebu soukromého auta ani používání komerční letecké dopravy.

 

👉 Poslední požadavek WEF byl odhalen v nové zprávě listu Wall Street Journal.

WSJ našel cíl pohřbený v instruktážním dokumentu WEF vydaném minulý měsíc s názvem „The Urban Mobility Scorecard Tool: Srovnávání přechodu k udržitelné městské mobilitě. ”

 

👉 Poukazuje na to, že více než dvě třetiny světové populace budou do roku 2050 městské, a naznačuje, že lidé nebudou muset opouštět své místní oblasti.

 

👉 Aby byly splněny radikální klimatické cíle Organizace spojených národů, WEF a Pařížské dohody, zpráva uvádí, že je třeba drasticky snížit vlastnictví soukromých vozidel.

 

👉 Místo toho musí veřejnost přejít na „veřejnou dopravu a sdílenou mobilitu“, trvá zpráva na svém.

 

👉 Aby vlády splnily cíle zelené agendy WEF, budou se muset sjednotit, aby „snížily počet vozidel z potenciálních 2,1 miliardy na 0,5 miliardy. ”

 

👉 TÍMTO CÍLEM JE RADIKÁLNÍ PROPAD S MÉNĚ NEŽ 30 LETY NA TO.

 

👉 WEF však tvrdí, že jeho plán „by mohl snížit emise z osobních vozidel o 80 % ve srovnání s běžným scénářem – snížit množství CO2 v atmosféře o 3,9 miliardy tun ročně. ”

Lidé dávají přednost vlastnictví aut, protože jim to dává jedinečnou mobilitu.

Většina vozidel na silnicích je dnes poháněna fosilními palivy, protože nabízejí lepší výkon a hodnotu.

 

👉 Kdyby hromadná doprava nabízela stejný nebo lepší výkon a byla bez vysokých dotací daňových poplatníků cenově konkurenceschopná, vybralo by si ji více lidí.

 

👉 Pro některé však, jako jsou komunity ve venkovských komunitách, veřejná doprava nebo „sdílená mobilita“, prostě nejsou možnostmi.

 

👉 Cíle WEF budou vyžadovat rozsáhlý projekt centrálního plánování za nevýslovné náklady.

 

👉 JAK POZNAMENÁVÁ WSJ, WEF A JEHO SPOJENCI SE NIKDY NEZAMĚŘUJÍ NA SOUKROMÉTRYSKOVÉ A VRTULNÍKOVÉ LETY NEBO NAPOUŽÍVÁNÍ JACHET MEZI BOHATOU ELITOU❗️❗️❗️

 

👉 Proč nejít příkladem zákazem cestování soukromým tryskáčem na shromáždění WEF?

 

Soukromé tryskáče mají „uhlíkovou stopu“, která je mnohem větší než jednotlivá auta.

Pokud by to WEF předložil k diskusi, mohli bychom dokonce získat realističtější diskusi o nákladech versus přínosech.

TENTO DVOJÍ METR SE VŠAK ČASTO PROMENÁDUJE MEZI GLOBALISTY ZELENÉ AGENDY.

 

👉 Například „klimatický car“ demokrata Joea Bidena John Kerry je ukázkovým příkladem elitářského ekologického pokrytectví.

 

👉 Miliardář Kerry, jehož rodina vlastní soukromou proudovou společnost, často používá luxusní letadla chrlící uhlík k cestování po světě a poučování veřejnosti o snižování kvalityjejich života , aby „zachránili planetu. ”

 

👉 Kerry je nyní také jedním z předních zastánců prosazení války WEF proti zemědělcům.

WEF vede poplatek za snížení globálního zemědělského průmyslu , aby se snížily „uhlíkové emise. ”

 

👉 Jak nedávno uvedl server Slay News , Kerry nedávno vyzval zemědělce, aby přestali pěstovat potraviny, aby splnili radikální cíle WEF „čisté nuly“ pro snížení „emisí“. ”

Kerry vydal varování během konferencezelené agendě  ve Washingtonu D.C.

Během AIM pro klimatický summit ministerstva zemědělství (USDA) Kerry publiku řekl, že „se nemůžeme dostat na čistou nulu, tuto práci nezvládneme, pokud nebude zemědělství v rámci řešení v popředí zájmu. ”

👉 Kerry varoval účastníky, že „životy“ jeho a dalších světových lídrů závisí na tom, zda zemědělci ukončí svou činnost.

 

👉 Zabránit zemědělcům v pěstování potravin sníží zemědělské „emise“, trvá na svém Kerry.

👉 „Zmírnění metanu je nejrychlejší způsob, jak krátkodobě snížit oteplování,“ tvrdil Kerry, když se zaměřil na chovatele hospodářských zvířat.

👉 Pokračoval poznámkou, že už tomu ani neříká změna klimatu.

👉 „Není to změna, je to krize,“ prohlásil.

 

🛑OBRAZEM: WEF VYZÝVÁ UMĚLOU INTELIGENCI K PŘEPSÁNÍ BIBLE, VYTVOŘENÍ „NÁBOŽENSTVÍ, KTERÁ JSOU SKUTEČNĚ SPRÁVNÁ“

 

👉 Nejvyšší představitel Světového ekonomického fóra (WEF) vyzval k tomu, aby bylo náboženské písmo „přepsáno“ umělou inteligencí (AI), aby vznikla globalizovaná „nová Bible“. ”

 

👉 Yuval Noah Harari, vrchní poradce WEF a její předseda Klaus Schwab, tvrdí, že použití AI k nahrazení Písma vytvoří jednotná „náboženství, která jsou ve skutečnosti správná.”

 

👉 Harari, vlivný autor a profesor, telefonoval a zároveň hovořil o „budoucnosti lidstva“. ”

Podle Harariho lze sílu AI využít a využít k přetvoření spirituality do globalistické vize WEF o „spravedlnosti“ a inkluzivismu.

 

👉 Když Harari hovořil s novinářem Pedrem Pintem v portugalském Lisabonu, řekl elitářskému publiku:

„Je to vůbec první technologie, která dokáže vytvářet nové nápady.

👉 „Víte, tiskařský lis, rádio, televize, vysílají, šíří myšlenky vytvořené lidským mozkem, lidskou myslí.

👉 „Nemohou vytvořit novou myšlenku.

👉 „Víte, [Johannes] Gutenberg otiskl Bibli v polovině 15. století; tiskařský lis otiskl tolik výtisků Bible, kolik mu Gutenberg nařídil, ale nevytvořil jedinou novou stránku.

 

O BIBLI NEMĚLA ŽÁDNÉ VLASTNÍ PŘEDSTAVY: JE TO DOBRÉ? JE TO ŠPATNÉ? JAK SI TO VYLOŽIT? JAK SI TO VYLOŽIT?”

 

👉 Harari pak prozradil, že on a jeho spojenci ve WEF mají řešení údajných problémů, na které právě upozornil.

„UI může vytvářet nové myšlenky; [to] může dokonce napsat novou Bibli,“ prohlásil.

„V průběhu dějin náboženství snila o tom, že budou mít knihu napsanou nadlidskou inteligencí, nelidskou entitou,“ dodal.

 

👉 „Za pár let by mohla existovat náboženství, která jsou skutečně správná … stačí se zamyslet nad náboženstvím, jehož svatou knihu píše umělá inteligence.

„Za pár let by to mohla být realita. ”

 

👉 Harari na jiném nedávném shromáždění poznamenal, že software jako ChatGPT ovládá lidské jazyky a dokáže tuto funkci využít k ovlivnění kultury, uvedl seznam Times of Israel.

 

👉 „Po tisíce let používali proroci, básníci a politici jazyk a vyprávění příběhů, aby manipulovali a ovládali lidi a přetvářeli společnost,“ řekl podle listu.

„Teď to UI pravděpodobně dokáže.

A jakmile to půjde… nemusí posílat zabijácké roboty, aby nás zastřelili.

 

👉 „Může to přimět lidi, aby zmáčkli spoušť.”

 

👉 👉 👉 Harari také řekl, že „NA ROZDÍL OD TOHO, CO PŘEDPOKLÁDAJÍ NĚKTERÉ KONSPIRAČNÍ TEORIE, VE SKUTEČNOSTI NEMUSÍTE IMPLANTOVAT ČIPY DO MOZKU LIDÍ, ABYSTE JE MOHLI OVLÁDAT NEBO S NIMI MANIPULOVAT,“ poznamenal list. 🙈

 

👉 Varoval také, že „musíme jednat rychle, než se AI vymkne naší kontrole“ a že „vlády musí okamžitě zakázat zveřejnění jakýchkoli dalších revolučních nástrojů umělé inteligence, než budou bezpečné,“ dodal list.

 

👉 Harari často prosazuje myšlenky, které zahrnují, že lidstvo je nahrazováno stroji.

Jak již dříve uvedl server Slay News , Harari loni glosoval, že v dnešním světě „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“. 🙈

 

👉 Podle Harariho se nyní VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU. 🙈

 

👉 Harari tvrdí, že moderní technologie jako UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.” 🙈

 

👉 „Když se vrátíte do poloviny 20. století – a je jedno, jestli jste ve Spojených státech s Rooseveltem, nebo jestli jste v Německu s Hitlerem, nebo dokonce v SSSR se Stalinem – a přemýšlíte o budování budoucnosti, pak o vaší budově materiály jsou ty miliony lidí, kteří tvrdě pracují v továrnách, na farmách, na vojácích,“ řekl Harari.

„Potřebuješ je.

 

👉 „Nyní rychle vpřed do počátku 21. století, kdy prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace,“ dodal. 🙈

„Budoucnost je o vývoji stále sofistikovanějších technologií, jako je umělá inteligence [a] bioinženýrství.

 

👉 „VĚTŠINA LIDÍ K TOMU NIČÍM NEPŘISPÍVÁ, SNAD S VÝJIMKOU SVÝCH DAT, A AŤ UŽ LIDÉ STÁLE DĚLAJÍ COKOLIV, CO JE UŽITEČNÉ, TYTO TECHNOLOGIE BUDOU STÁLE VÍCE NADBYTEČNÉ A UMOŽNÍ NAHRADIT LIDI.” 🙈

 

🛑OBRAZEM: ČLEN WEF POŽADUJE 86% SNÍŽENÍ SVĚTOVÉ POPULACE

 

👉 Slavný člen globalistického Světového ekonomického fóra (WEF) vyzval k ohromujícímu snížení populace lidí o 86 procent a tvrdil, že cíle lze dosáhnout „mírovou cestou“. ”

Výzvu učinil Dennis Meadows, jeden z hlavních autorů knihy Římského klubu o vylidňování z roku 1972 „ Limity růstu“.

 

👉 Meadows je čestným členem Římského klubu a členem Světového ekonomického fóra.

Navzdory tomu, že jeho kniha vyšla před více než 50 lety, JE JEHO IDEOLOGIE STÁLE VELMI PROTILIDSKÁ.

 

👉 Meadows tvrdí, že VĚTŠINA SVĚTOVÉ POPULACE MUSÍ BÝT VYHLAZENA, ABY PŘEŽIVŠÍ MOHLI „MÍT SVOBODU“ A „VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ“.

 

👉 Během rozhovoru v roce 2017 Meadows TVRDÍ, ŽE GENOCIDA 86% SVĚTOVÉ POPULACE JE „NEVYHNUTELNÁ. ”

 

👉 Trvá však na tom, že „benevolentní“ DIKTATURA BY MOHLA DOSÁHNOUT MASOVÉHO DEPOPULACE „POKOJNĚ“.

 

👉 „PRAVDĚPODOBNĚ BYCHOM MOHLI MÍT OSM NEBO DEVĚT MILIARD,“ říká o rostoucí světové populaci.

 

👉 „POKUD MÁME VELMI SILNOU DIKTATURU, KTERÁ JE CHYTRÁ … A [LIDÉ] MAJÍ NÍZKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ,“ říká Meadows, když vysvětluje, jak by se mohla spustit agenda snižování počtu obyvatel.

 

👉 „ALE CHCEME MÍT SVOBODU A CHCEME MÍT VYSOKOU ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ, TAKŽE BUDEME MÍT MILIARDU LIDÍ.“

 

👉 „A TEĎ JSME V SEDM, TAKŽE SE MUSÍME VRÁTIT DOLŮ.“

 

👉 „Doufám, že to může být pomalé, relativně pomalé a že to bude možné udělat způsobem, který je relativně rovný, víte, aby lidé sdíleli zkušenosti. ”

 

👉 Není náhodou, že Meadowsova slova odrážejí slova ve zprávěroku 1995nazvané „Agenda OSN 2030: Globální hodnocení biologické rozmanitosti. ”

 

👉 Ve zprávě, která byla poprvé představena na konferenci OSN o změně klimatu COP1, se uvádí:

ZEMĚDĚLSKÝ SVĚT“, V NĚMŽ JE VĚTŠINA LIDSKÝCH BYTOSTÍ ROLNÍKY, BY MĚL BÝT SCHOPEN UŽIVIT 5 AŽ 7 MILIARD LIDÍ

 

👉 Naopak rozumný odhad průmyslové světové společnosti na současné severoamerické materiální životní úrovni by činil jednu miliardu.

Zastánci této ideologie podle všeho opomíjejí zmínku o tom, že podle Worldometer je počet obyvatel světa v současnosti přes 8 miliard.

 

👉 V roce 1972 zveřejnil Římský klub „Limity růstu “ výsledky počítačově simulovaných prognóz vypočítaných týmem statistiků přijatých z Massachusettského technologického institutu (dále jen „MIT“).

 

👉 Bylo to vyvrcholení dvouleté studie, kterou provedl tým MIT pod nominální hlavičkou Jaye Forrestera a Dennise Meadowse.

„Meze růstu“ je pravděpodobně nejvlivnější knihou o „udržitelnosti“. ”

 

Stala se plánem nového antihumanistického hnutí , které zrodilo dnešní agendu Zeleného Nového údělu.

 

Kniha není v zásadě jen malthusiánská, ale průzkum její bibliografie odhaluje, že je také podpořena rozsáhlými citacemi od řady malthusiánsko-eugenických a přidružených institucí, které se věnovaly kontrole populace.

 

👉 Článek z roku 2012 oslavující 40. výročí knihy uváděl: „DNES STOJÍ ZA TO PŘEHODNOTIT LIMITY [RŮSTU], PROTOŽE VÍCE NEŽ KTERÁKOLI JINÁ KNIHA PŘEDSTAVILA MASOVÉMU PUBLIKU KONCEPT ANTROPOCENTRICKÉ [ČLOVĚKEM ZPŮSOBENÉ] ZMĚNY KLIMATU.”

Dalším důvodem, proč se vrátit k „Limitům růstu“, je zdůraznit vliv, který měl a stále má na nadnárodní organizace.

 

👉 GURU NEW AGE BARBARA MARX HUBBARDOVÁ – KTERÁ POŽADOVALA, ABY JEDNA ČTVRTINA LIDSKÉ POPULACE BYLA VYVRAŽDĚNA, ABY ZAHÁJILA NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD – DESÍTKY LET prosazovala transhumanismus a malthusovský udržitelný rozvoj.

 

👉 Ideologie je jádrem agendy zakladatele a předsedy WEF Klause Schwaba „Velký reset“ a „Čtvrtá průmyslová revoluce“.

 

Hubbardovy malthusovské teorie o přelidnění byly částečně inspirovány „LIMITY RŮSTU.”

Ve skutečnosti v Hubbardově „Knize spolutvorby“ existuje několik pasáží, které varují před malthusovskými „limity růstu“, jež by mohly vést k ekologickým katastrofám.

 

Osobně se také setkala se spoluzakladatelem Římského klubu Aureliem Pecceim, který přiměl Světové ekonomické fórum, aby na třetím výročním zasedání WEF v roce 1973 přijalo malthusovské principy „MEZE RŮSTU“.

A teď tu máme Meadowse, který směle prohlašuje, že doufá, že diktatura pomalu a „pokojně“ vyhladí 86% světové populace.

 

👉 Tato teorie neunikla ani dalším členům Světového ekonomického fóra.

 

ELITY WEF ČASTO OBJÍŽDĚJÍ SVĚT S MASIVNĚ SNÍŽENÝM POČTEM OBYVATEL.

 

Jak uvedl server Slay News, Yuval Noah Harari, nejvyšší člen WEF a hlavní poradce Schwabu, loni prohlásil, že „PROSTĚ NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“ v dnešním světě.

👉 PODLE HARARIHO SE NYNÍ VĚTŠINA ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI STALA „NADBYTEČNOU“ A GLOBÁLNÍ ELITĚ BUDE V BUDOUCNU K NIČEMU.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že MODERNÍ TECHNOLOGIE JAKO UMĚLÁ INTELIGENCE „UMOŽŇUJÍ NAHRADIT LIDI.”

👉NEDÁVNO HARARI V ZÁŘÍ GLOSOVAL, že „změna klimatu“ vytvoří na Zemi „technologickou Noemovu archu“, která bude prospěšná jen pro „elity“.

 

🛑OBRAZEM: PORADCE WEF: „NEPOTŘEBUJEME DRTIVOU VĚTŠINU POPULACE“

 

👉 Poradce Světového ekonomického fóra (WEF) Yuval Noah Harari prohlásil, že v dnešním světě „prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace“.

 

👉 Podle Harariho se nyní většina široké veřejnosti stala „nadbytečnou“ a globální elitě bude v budoucnu k ničemu.

 

👉 Harari, který se označuje za historika a futuristu, tvrdí, že moderní technologie jako umělá inteligence „umožňují nahradit lidi. ”

 

👉 Tyto poznámky pronesl během rozhovoru s Chrisem Andersonem, šéfem TED.

Harari, který je hlavním poradcem WEF a zakladatelem organizace Klausem Schwabem, vyhodnotil rozšířenou současnou deziluzi mezi „obyčejnými lidmi“ jako zakořeněnou ve strachu, že v budoucnosti řízené „chytrými lidmi“ „zůstane pozadu“. ”

 

👉 Pokračoval tvrzením, že takové obavy jsou oprávněné vzhledem k jeho projekci, že vznikající technologie vytlačí ekonomické potřeby do mnoha kategorií stávající práce.

„Spousta lidí cítí, že jsou opomíjeni a vynecháni z příběhu, i když jejich materiální podmínky jsou stále relativně dobré,“ řekl Harari Andersonovi.

 

👉 „Ve 20. století bylo společné všem příběhům – liberálním, fašistickým, komunistickým – to, že velkými hrdiny příběhu byli obyčejní lidé, ne nutně všichni lidé, ale pokud jste žili, řekněme, v Sovětském svazu ve třicátých letech, život byl velmi ponuré, ale když jste se podívali na propagandistické plakáty na zdech, které zobrazovaly slavnou budoucnost, byli jste tam.

 

👉 „Podíval jste se na plakáty, které ukazovaly oceláře a farmáře v hrdinských pózách, a bylo zřejmé, že tohle je budoucnost,“ vysvětluje.

 

👉 „Když se teď lidé dívají na plakáty na stěnách nebo poslouchají TED rozhovory, slyší spoustu těchto velkých myšlenek a velkých slov o strojovém učení a genetickém inženýrství a blockchainu a globalizaci, a nejsou tam.

 

👉 „Už nejsou součástí příběhu budoucnosti a já si myslím, že – opět je to hypotéza – pokud se pokusím pochopit a spojit se s hlubokou záští lidí, na mnoha místech po celém světě, součástí toho, co by se tam mohlo ubírat uvědomují si lidé – a mají pravdu, když si to myslí – že: „Budoucnost mě nepotřebuje. Máte všechny ty chytré lidi v Kalifornii, v New Yorku a v Pekingu a oni plánují tuto úžasnou budoucnost s umělou inteligencí a bioinženýrstvím a v globální konektivitě a tak, a oni mě nepotřebují. Možná, že když jsou milí, hodí mi nějaké drobky jako univerzální základní příjem, ale psychologicky je mnohem horší mít pocit, že jste k ničemu než mít pocit, že jste vykořisťováni. ”

 

👉 Harari kontrastoval 20. století s 21. stoletím a zároveň předpovídal budoucnost „obyčejným lidem“ lidstva.

Řekl, že současné a budoucí ekonomiky století postupně snižují potřebu lidských bytostí.

 

👉 „Když se vrátíte do poloviny 20. století – a je jedno, jestli jste ve Spojených státech s Rooseveltem, nebo jestli jste v Německu s Hitlerem, nebo dokonce v SSSR se Stalinem – a přemýšlíte o budování budoucnosti, pak o vaší budově materiály jsou ty miliony lidí, kteří tvrdě pracují v továrnách, na farmách, na vojácích,“ řekl Harari.

 

👉 „Potřebujete je,“ dodal.

„Bez nich nemáš žádnou budoucnost.

„Nyní rychle vpřed do počátku 21. století, kdy prostě nepotřebujeme drtivou většinu populace,“ uzavřel.

„Budoucnost je o vývoji stále sofistikovanějších technologií, jako je umělá inteligence [a] bioinženýrství.

VĚTŠINA LIDÍ K TOMU NIČÍM NEPŘISPÍVÁ, SNAD S VÝJIMKOU SVÝCH DAT, A AŤ UŽ LIDÉ STÁLE DĚLAJÍ COKOLIV, CO JE UŽITEČNÉ, TYTO TECHNOLOGIE BUDOU STÁLE VÍCE NADBYTEČNÉ A UMOŽNÍ NAHRADIT LIDI.”

 

Začátek formuláře

Konec formuláře

 

 

 

 

 

https://volnyblog.news/wef-vysvetlilo-ze-pandemie-covid-byla-pouze-testem-obrovskeho-mnozstvi-nepredstavitelnych-omezeni/

 

Zdroj: https://slaynews.com/news/wef-covid-test-huge-number-unimaginable-restrictions/

 

 

📌10. září 2024: ZÁSAH NCOZ NA PRAŽSKÉM ARCIBISKUPSTVÍ: KRIMINALISTÉ SE ZAJÍMAJÍ O PŘEVODY NEMOVITOSTÍ:

 

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) zasahovali v úterý na pražském arcibiskupství. Policisté prověřují podezření z podvodu v souvislosti s prodeji desítek nemovitostí včetně pozemků a budov patřících arcibiskupství za poslední tři roky. Novinkám to řekl dozorující státní zástupce Jiří Pražák s tím, že samotná instituce je v pozici poškozeného.

 

„Jde o majetky z církevních restitucí, které dál prodávali pod cenou,“ sdělil v úterý večer redakci Novinek důvěryhodný zdroj.

Na policejní zásah upozornil server iROZHLAS.cz. „Náš útvar dnešního dne provádí úkony trestního řízení, informování o věci si vyhradilo Vrchní státní zastupitelství v Praze,“ uvedl pro Novinky mluvčí NCOZ Jaroslav Ibehej bez bližších podrobností.

Dozorující žalobce z tohoto zastupitelství Pražák byl už o něco sdílnější. „Dnešního dne provedl policejní orgán NCOZ řadu úkonů trestního řízení včetně domovních prohlídek a také prohlídek jiných prostor ve věci podezření ze zločinu podvodu,“ nastínil státní zástupce s tím, že případnému pachateli by hrozilo pět až deset let vězení.

 

Doplnil, že podezření se týká převodu nemovitých věcí z majetku Arcibiskupství pražského. Na dotaz Novinek, zda tedy šlo o prodej majetku, který byl prodáván zřejmě za nižší cenu, než jaká byla jeho skutečná hodnota, odpověděl: „Zhruba tak by se to dalo říct.“

 

O prodeji majetku patřícímu arcibiskupství přitom musely rozhodovat jeho statutární orgány. Mezi ně patří především arcibiskup, kterým byl do poloviny roku 2022 nynější primas český a kardinál Dominik Duka, od července 2022 úřad převzal Jan Graubner. Dalším statutárním zástupcem je pak generální vikář (nyní Jan Balík) a také ředitel kurie.

Prodej desítek nemovitostí za poslední tři roky

Dozorující žalobce uvedl, že policisté zasahují kromě sídla arcibiskupství i na dalších místech, převážně v Praze. Kriminalisté podle něj shromažďují důkazy.

„Jde o období od roku 2021 a o soubory nemovitostí, dejme tomu, že o desítky, tedy o pozemky, jejichž součástí mohou být někdy i stavby,“ přiblížil Pražák s tím, že odhadovaná výše škody předběžně činí přibližně 200 milionů korun.

V případu dosud nebyl nikdo zadržen ani obviněn. „Trestní stíhání nějaké osoby nebylo v této fázi zahájeno a neočekávám to ani v nejbližší době,“ dodal.

Mluvčí arcibiskupství Jiří Prinz Novinkám potvrdil, že se detektivové z NCOZ v úterý v budově diecéze pohybovali. „Prověřovali nějaké staré transakce z doby před několika lety. Arcibiskupství s nimi plně spolupracuje,“ uvedl Prinz.

 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policejni-zasah-na-prazskem-arcibiskupstvi-40487523

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.09.2024“:

➡️☭☆ V petrohradské čtvrti Petrohrad na 200 metrech čtverečních hoří budova bývalého sportovního areálu, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

Nebyly hlášeny žádné oběti.

Jak záchranáři upřesnili, hořící budova je nevyužívaná, probíhá její oprava.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dvě letadla se srazila při pojíždění na ranvej na letišti v Atlantě.

Delta Air Lines uvedla, že její křídlo Airbus A350 narazilo do ocasu Endeavour Air CRJ-900.

Je třeba poznamenat, že nedošlo k žádným obětem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šéf maďarského ministerstva zahraničí uvedl, že v rámci předsednictví země v EU bude v listopadu schválen fázový plán partnerství mezi Arménií a unií.

➡️☭☆ RUSKO SE NEBUDE ZODPOVÍDAT SPOJENÝM STÁTŮM ZA SPOLUPRÁCI S ČÍNOU, ŘEKLA MARIA ZACHAROVOVÁ. 👋👋👋

„Budujeme vztahy s Čínou vzájemně výhodným způsobem, plně v souladu s mezinárodním právem, a nebudeme podávat zprávy Spojeným státům,“ řekla RTVI v komentáři k článku Politico, že Moskva by mohla pomoci Pekingu s vyspělou armádou. technologie výměnou za vojenskou pomoc.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Moskvě byl zadržen Uzbek, který byl střelcem ukrajinských ozbrojených sil při dnešním útoku na hlavní město

Pár dní před masivním útokem dronů v Moskevské oblasti fotil administrativní budovy. V telefonu podezřelého našli fotografie a videa vojenských registračních a náborových úřadů v Kuzminkách, Ljubertsy, Společném vojenském komisariátu okresů Zamoskvoretsky a Ostankino a vládních zařízeních v okrese Meshchansky v hlavním městě.

Migrant přiznal, že veškeré materiály poslal Rajabovi M., se kterým se dříve seznámil na sociálních sítích. Za to měl nárok na peněžitou odměnu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Hizballáh údajně zasáhl velitelství IDF v Amiadu mezi Safedem a Galilejským mořem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *