, ,

11.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⚔️MAĎARSKO NAZNAČUJE, ŽE TO MYSLÍ VÁŽNĚ S POSÍLÁNÍM AUTOBUSŮ SE ŽADATELI O AZYL K SÍDLU EU V BRUSELU. 😂👋👋👋

11.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:⚔️MAĎARSKO NAZNAČUJE, ŽE TO MYSLÍ VÁŽNĚ S POSÍLÁNÍM AUTOBUSŮ SE ŽADATELI O AZYL K SÍDLU EU V BRUSELU. 😂👋👋👋

 

📌11. září 2024V12:40, AMERIKANISTA SUDAKOV: TERORISTICKÝ ÚTOK Z 11. ZÁŘÍ ZMĚNIL CELÝ SVĚTOVÝ ŘÁD VE PROSPĚCH SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

„V Americe stále existuje obrovské množství otázek ohledně událostí z 11. září 2001, protože vážná část důkazů po pádu Dvojčat byla buď rychle zničena, nebo klasifikována jako „přísně tajné“, říká Sergej Sudakov, známý amerikanista, korespondent Akademie vojenských věd. Svět sledoval jeden z největších teroristických útoků v historii lidstva téměř v přímém přenosu…

 

Miliony lidí po celém světě ztuhly hrůzou v okamžiku zřícení dvojčat Světového obchodního centra. Tato strašlivá tragédie si vyžádala životy asi tří tisíc lidí.

 

Zpočátku nikdo nepochyboval o tom, že tento monstrózní úder Americe byl zasazen světovým terorismem. Postupem času se však začalo objevovat stále více otázek a protichůdných teorií, do kterých se nová fakta nevešla na obvyklé plátno.

 

Jak se dvojčata s nejpokročilejší obranou proti zemětřesení, požárům a teroristickým útokům spojila jako domeček z karet? Proč se o několik hodin později náhle zřítila sousední výšková budova, do které letadlo nenarazilo? A kdo měl z těchto akcí skutečný prospěch?

 

„Klademe si jednoduchou otázku: bylo to prospěšné pro rodinu Usámy bin Ládina, který byl tehdy označován za teroristu číslo jedna? Jednoznačnou odpověď nebudeme schopni dát,“ říká Serhij Sudakov, který se sám vydal na místo tragických událostí krátce po teroristickém útoku a z toho, co viděl, zažil opravdovou hrůzu.

 

Letadla, která narazila do Dvojčat, jsou podle jeho názoru jen dobrým obrazem pro média, který pomohl legitimizovat následné akce Spojených států.

 

Po událostech 11. září Amerika velmi snadno vstupuje do jiného světa a říká: „Budu vás chránit před terorem, musíte získat mé bezpečnostní systémy,“ vysvětluje specialista.

 

Tvrdí, že právě tehdy začaly Spojené státy budovat „svět nových hrozeb“ a aktivně používaly politiku vydírání proti jiným státům.

 

Jak 11. září nejen změnilo Ameriku, ale přetvořilo celou architekturu mezinárodních vztahů? Co s tím má společného Deep State a „zlatá miliarda“?

 

A jakou roli může dnes hrát Rusko v další změně světového řádu? Odpovědi na tyto a další otázky jsou v novém vydání pořadu „Život a osud“ na kanálu „Rusko“ a mediální platformě „Sledování“.

 

https://www.vesti.ru/article/4137546

 

 

📌11. září 2024, 13:06, PESKOV: PŘÍPRAVY NA PUTINOVU NÁVŠTĚVU ANKARY POKRAČUJÍ:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov hovořil o přípravách návštěvy Vladimira Putina v Turecku.

 

„Doufáme, že se návštěva uskuteční až po dokončení příprav. Přípravy probíhají už dlouho,“ řekl mluvčí Kremlu na brífinku.

 

Dodal také, že návštěva hlavy Ruska v Turecku se očekává v obou hlavních městech – Moskvě a Ankaře.

 

Peskov navíc řekl, že Kreml počítá s kontakty mezi Putinem a Erdoganem na summitu BRICS, který se bude konat v říjnu v Kazani.

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu dříve v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 řekl, že Turecko nabídlo Rusku, aby souhlasilo s tím, že nebude útočit na energetická zařízení, včetně jaderných, ale Ukrajina to odmítla.

 

https://www.vesti.ru/article/4137523

 

 

📌11. září 2024, 14:58, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: LAVROV VYSTOUPÍ 28. ZÁŘÍ NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN A SETKÁ SE S GUTERRESEM:

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov vystoupí na zasedání Valného shromáždění OSN 28. září. Oznámila to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

„Lavrovův projev v rámci týdne Valného shromáždění na vysoké úrovni, který se bude konat od 24. do 30. září, je naplánován na 28. září,“ řekl diplomat.

 

Kromě toho je plánována řada bilaterálních schůzek ruského ministra zahraničí, včetně rozhovoru s generálním tajemníkem OSN Antóniem Guterresem.

 

Lavrov se také zúčastní akcí na okraj Valného shromáždění – setkání mezi BRICS a G20.👍

 

https://www.vesti.ru/article/4137865

 

 

📌11. září 2024, 14:59, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: POKUS OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZMOCNIT SE VRTNÉ SOUPRAVY BYL MEDIÁLNÍ OPERACÍ:

 

V noci na 11. září se kyjevský režim pokusil zmocnit ruské vrtné plošiny v Černém moři. Útok byl odražen, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo dodalo, že ukrajinská rozvědka vrhla do útoku 14 člunů Willard Sea Force dodaných ze Spojených států. V důsledku toho byly zabity desítky ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny. Několik ukrajinských lodí uprchlo a zanechalo za sebou mrtvé a raněné.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace poznamenalo, že pokus o zabavení vrtné plošiny je PR akcí načasovanou tak, aby se shodovala s návštěvou zástupců Spojených států a Evropy na Ukrajině.

 

„Mediální operace kyjevského režimu v Černém moři se utopila v krvi a vyžádala si životy mnoha desítek ukrajinských vojáků,“ uzavřelo vojenské oddělení.

 

Připomeňme, že 11. září přijeli do Kyjeva britský ministr zahraničí David Lammy a americký ministr zahraničí Anthony Blinken, aby se zúčastnili Krymské platformy. Do ukrajinského hlavního města dorazili také litevský prezident Gitanas Nauseda, litevská premiérka Evika Selina, předseda Senátu ČR Miloš Vystrčil a předseda moldavského parlamentu Igor Grosu.

 

https://www.vesti.ru/article/4137920

 

 

📌11. září 2024, 13:14: BĚLOUSOV POPRVÉ ZKONTROLOVAL SKUPINU VOJSK „ZÁPAD“ V ZÓNĚ NVO:

 

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov poprvé zkontroloval západní skupinu vojsk v zóně speciální operace. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

Bělousov uspořádal setkání, během kterého si vyslechl zprávy od velitelů o současné situaci.

 

„Velitel skupiny vojsk generálplukovník Sergej Kuzovlev informoval ministra obrany Ruské federace, že nepřátelské jednotky v současné době trpí značnými ztrátami,“ uvádí se ve zprávě.

 

Kromě toho byl ministr informován o počtu zničené techniky a živé síly nepřítele.

 

Bělousov poděkoval vojákům za splnění úkolů NWO a také předal státní vyznamenání významným bojovníkům.

 

Šéf ministerstva obrany již dříve vyjádřil vděčnost armádě, která osvobodila Vodiane, Galitsynovku a Krasnogorovku v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4137560

 

 

📌11. září 2024, 13:41, PESKOV: OZBROJENÉ SÍLY RF MAJÍ PLNÝ ARZENÁL PROSTŘEDKŮ K POKRAČOVÁNÍ NWO:

 

Ruská armáda má k dispozici plný arzenál prostředků k pokračování speciální operace. Uvedl to tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Takto mluvčí Kremlu komentoval slova amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena, který řekl, že Rusko údajně obdrželo rakety z Íránu a v nadcházejících dnech je hodlá použít.

 

 

Peskov označil tvrzení, že Ruská federace dostává zbraně ze zahraničí, za nepodložená. Podle něj taková obvinění „nemají žádný podklad“.

 

https://www.vesti.ru/article/4137636

 

 

📌11. září 2024, 16:26: ZACHAROVOVÁ UVEDLA, ŽE SI ZELENSKÉHO SPOJUJE S KRVAVÝM JOKEREM:

 

Hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj vypadá jako filmový padouch Joker, klaun s krvavým úsměvem, který se dostal k moci kvůli nedorozumění, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poznamenal, že zaměstnanci ukrajinských vojenských registračních a náborových úřadů jsou skuteční „kanibalové“, kteří jednají podle pravidel fašistických policistů.

 

„Film je skutečně, scénář byl napsán v Hollywoodu, v Americe,“ dodala Zacharovová.

 

Nucená mobilizace vyvolává mezi Ukrajinci nenávist. Proto zapálili auta územních náborových středisek, připomněl oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

  1. září ukrajinská média informovala o dalším incidentu souvisejícím s mobilizací. 46letý obyvatel Oděsy se popral se zaměstnanci TCC a policisty. V důsledku toho muž ztratil vědomí a musel zavolat sanitku.

 

https://www.vesti.ru/article/4138088

 

 

📌11. září 2024, 14:21. RJABKOV: SPOJENÉ STÁTY UČINÍ KROK K ESKALACI TÍM, ŽE UMOŽNÍ KYJEVU UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Povolení Washingtonu k úderům zbraněmi dlouhého doletu dodávanými na Ukrajinu hluboko do Ruska by mohlo vést k nebezpečným důsledkům. Tento názor vyjádřil náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

„Je to jen další možný eskalační krok ze strany Washingtonu… Je to znepokojující, je to nebezpečné, je to ohrožující, ale naše odhodlání dosáhnout všech cílů speciální vojenské operace je neochvějné,“ řekl Rjabkov v rozhovoru pro Russia Today.

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken již dříve uvedl, že americký prezident Joe Biden plánuje 13. září diskutovat s britským premiérem Keirem Starmerem o otázce, zda by ukrajinské ozbrojené síly mohly udeřit na ruské území zbraněmi dlouhého doletu dodanými Washingtonem a Londýnem.

 

Den předtím ruský prezident Vladimir Putin při zahájení velitelského a štábního cvičení Ocean-2024 řekl, že Washington podněcuje závody ve zbrojení, aniž by přemýšlel o rovnováze sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4137753

 

 

📌11. září 2024, 15:32: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA PŘEDSUNUTÉ VELITELSKÉ STANOVIŠTĚ USKUPENÍ CHORTYCJA OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské letectvo, raketové vojsko a dělostřelectvo zaútočily na předsunuté velitelské stanoviště ukrajinské skupiny Chortycja, informuje Ministerstvo obrany Ruské federace v denní zprávě.

 

Kromě toho ruská armáda ostřelovala 144 míst, kde se hromadila nepřátelská pěchota a vojenská technika, a také zničila muniční sklad.

 

Vojenské oddělení již dříve informovalo o pokusu Ukrajiny vylodit vojáky na vrtné plošině v Černém moři. Útok byl odražen a nepřítel ztratil 8 člunů a až 80 ozbrojenců.

 

Celkem od začátku speciální operace na Ukrajině ozbrojené síly Ruské federace zničily 642 nepřátelských letadel, 283 vrtulníků, 31398 dronů, 17986 tanků a dalších obrněných vozidel, 14438 děl. 👋👋👋

 

https://www.vesti.ru/article/4137970

 

 

📌11. září 2024, 15:22, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: AŽ 80 VOJENSKÝCH SOF KYJEVA BYLO ZNIČENO PŘI POKUSU O OBSAZENÍ VRTNÉ PLOŠINY:

 

Ukrajinské ozbrojené síly ztratily až 80 vojenských a 8 námořních člunů při pokusu o obsazení ruské vrtné plošiny v Černém moři v noci na 11. září. To bylo uvedeno na Ministerstvu obrany Ruské federace.

 

Jak je uvedeno v oddělení, Hlavní zpravodajské ředitelství ukrajinského ministerstva obrany vyslalo námořní vylodění sestávající ze 14 amerických člunů Willard Sea Force s armádou Sil speciálních operací (SOF) ukrajinského námořnictva, aby se zmocnily vrtné plošiny Ruské federace.

 

„Během bitvy síly Černomořské flotily a ruští vojáci < … > bylo potopeno 8 námořních člunů a zničeno až 80 ukrajinských vojáků speciálních operací,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Dodali, že dalších šest ukrajinských lodí „ustoupilo“, aniž by se pokusilo vyzvednout zraněné vojáky ozbrojených sil Ukrajiny, kteří zůstali ve vodě.

 

https://www.vesti.ru/article/4137956

 

 

📌11. září 2024: ‼️‼️ ZAPOMEŇTE NA PENÍZE. NEROZDĚLUJTE BOHATÝ – CHUDÝ. NEROZDĚLUJTE GAY – HETERO. NEHLEDEJTE VINÍKA ☝️☝️

 

🤔🤔

 

✅ Takže Ty zapomeneš na peníze, ale ti bohatí ne.

✅ Ty zapomeneš na LGBT svinstvo, ale depopulátoři ne.

✅ Ty zapomeneš že vládci tlačí, aby měli stále větší moc nad Tebou, ale oni na to nezapomenou a tlačit budou ještě víc.

✅ A především, Ty přestaneš hledat kde to svinstvo vzniká, ale oni Ti ani Tvůj prd neodpustí ‼️‼️

 

⚠️ Všechno jde říct pěkně i škaredě. Všechno jde představit jako prospěšné i jako neprospěšné. Je to jen otázka toho, jak se to podá. Říká se tomu MARKETING.

 

⚠️ Nekonkrétní pozitivní slova (laskavost, spojení, lidskost, víra, zapojení dětí atd) jsou použita jako křoví celého sdělení, aby ta konkrétní část sdělení (zbraně, peníze, LGBT atd) vypadala jako dobré myšlenky.

 

⚠️ Jde o velmi efektivní techniku manipulace. Učí se na VŠ a byla vyvinuta neurovědci.

 

 

Škola bdělé mysli (https://t.me/sobestacnost_a_neutralita/ 54) 💯✅️

– – – – – – – – – – –

Aby zdravý rozum

zůstal zdravý | Volme jinak

⚪️🔴🔵 Soběstačnost a neutralita (https://t.me/sobestacnost_a_neutralita)

 

 

📌11. září 2024: 💲 ZA TO BOJUJE ZÁPAD! DEMOKRACIE S TÍM NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO!

 

Forbes zveřejnil mapu hodnoty přírodních zdrojů na Ukrajině a také v ruských regionech Krym, DNR, DPR, Záporoží a Cherson.

 

Bez započtení oblastí LNR a DNR mapa ukazuje, že pouze přírodní zdroje Dněpropetrovské oblasti se odhadují na více než bilion dolarů.

https://t.me/DeFreundschaftRu

 

 

📌11. září 2024: ⚠️ POZOR ⚠️ NA VEŠKERÉ „DĚTSKÉ POCHUTINY„⚠️

 

👉Čokolády, oplatky, Snacks…

Toto Lippo obsahuje 2 tabletky, způsobují selhání plic a tachykardii. (bušení srdce)

\\ video je z Brazílie \\

https://t.me/c/1586239095/79441

 

 

📌11. září 2024:🛑JEŠTĚ JEDNOU, ABYCHOM SI PŘIPOMNĚLI NEJVĚTŠÍ ZLOČIN KABALY.

 

Po 23 letech se objevují nové záběry z 11. září.

 

Natočil a nahrál Kei Sugimoto, kterému v té době bylo 24 let, ukazuje nové pohledy na kolaps Světového obchodního centra.

 

Tyto záběry nabízejí jedinečnou perspektivu, kterou nevidíte z jihu ani z východu.

 

Tyto úhly vidíte vůbec poprvé.

KDE JSOU LETADLA????????????????????????????????????

((Nikde, protož žádná nebyla))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://x.com/ShadowofEzra/status/1816527164080373798?t=MAnwgDZEtkXoxj0uPMRapA&s=19

 

🛑🇺🇸 KOLAPS SVĚTOVÉHO OBCHODNÍHO CENTRA 11. ZÁŘÍ 2001:

 

Barry Jennings byl zabit krátce poté, co odhalil pravdu o 11. září…

⤵️

A to udělali každému, kdo chtěl zveřejnit pravdu.

 

Nyní víme, že do věží nevlétla žádná letadla. Světové obchodní centrum bylo kontrolovaně vyhozeno do povětří.

https://t.me/c/1586239095/79450

 

🛑🏙 📢🔝🔝🔝11. září 2001, 10.9.2023 • 1:01:49 minut: VELKÁ DOKUMENTACE AUF1

  1. září 2001 byla historická událost, která změnila celý svět. Oficiální zprávy hovoří o teroristickém útoku, při kterém dvě letadla vletěla do dvou věží a pak se zřítila. Příběh je ale vzadu a vepředu ne. Přesto byla tato inscenace použita k zahájení útočných válek. Co všechno bylo po tomto dni uděláno, jaké války byly vedeny a kdo byl obětí této události? V šestidílné sérii, která byla dosud nejnákladnější výrobou modelu AUF1, jsme se podrobně zabývali pozadím „9/11“. Ty nyní můžete vidět exkluzivně zde u nás jako celkovou dokumentaci s dobou platnosti více než hodinu.

✈️🏙 11.9 a stejná pohádka už 23 let!

Teroristé. Letoun. Světové obchodní centrum se zhroutilo. To byla slova, která 11. září 2001 dominovala světovému dění. Dnes je tomu 23 let od tohoto příběhu. O oficiálním účtu není pochyb, ale stále více lidí prokoukne lež.

Expert, inženýr a architekt Johann Kalari“ Jsem přesvědčen, že World Trade Center bylo vyhozeno do povětří“.

https://auf1.tv/auf1-spezial/11-september-2001-die-grosse-auf1-dokumentation

 

🛑DONALD TRUMP A JD VANCE PŘIJELI DO NEW YORKU NA VZPOMÍNKOVOU AKCI K 11. ZÁŘÍ 👇👇👇👇

https://t.me/c/1586239095/79451

 

🛑 K PŘÍSPĚVKU VÝŠE: ZDE JE VELMI JASNĚ VIDĚT, ŽE SE NEJEDNÁ O PŮVODNÍHO DONALDA TRUMPA.

 

Toto je dvojník v čele s Bílými klobouky.

 

Tento Trump Double je vysoký cca 170 cm. Trumpův zástupce JD Vance je vysoký asi 174 cm.

 

Original Donald Trump je vysoký 194 cm a převyšoval by JD Vance o 20 cm.

 

Původní Donald J. Trump je v bezpečí bunkru v Cheyenne Mountains. A to je dobře.

https://t.me/c/1586239095/79452

 

 

 

📌11. září 2024: HYSTERIE V RADĚ BEZPEČNOSTI OSN KVŮLI RUSKÝM NÁLETŮM – NEBENSJA: „CO JINÉHO JSTE ČEKALI?“

 

Ruský velvyslanec Vasilij Nebensja na úterním zasedání Rady bezpečnosti OSN v New Yorku znovu obvinil západní představitele z jednostranného pohledu na dění na Ukrajině. Ani jeden západní poslanec neřekl ani slovo o zvěrstvech spáchaných ukrajinskou armádou během invaze do Kurské oblasti, kritizoval Nebensja.

 

Nebensja odůvodnil „hysterii“ v Radě bezpečnosti OSN tím, že Rusko v posledních dnech skutečně zasadilo Kyjevu „velmi bolestivé rány“ a zeptal se: „Co jiného jste čekali, když Kyjev zvolil dobrodružství Kursk před mírovými rozhovory?“

https://t.me/c/1586239095/79449

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL SHODIL AMERICKÉ, 900 KG TĚŽKÉ, BOMBY MK 84 NA STANY V PÁSMU GAZY; „TĚLA OBĚTÍ SE TAVILA…“.

 

https://youtu.be/lhnYU5rLY6c?si=ryJl2Q_qfA44OVLg

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO ZBRANÍ ALIANCE NATO V KYJEVĚ; RAKETOVÉ A DRONOVÉ BOMBARDOVÁNÍ ZASÁHLO ŠEST REGIONŮ

 

https://youtu.be/qhnhBGrO-qY?si=WE83Pvq1yJ_7dTP7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI OBSADILI 10 KURSKÝCH VESNIC A ZAJALI UTÍKAJÍCÍ UKRAJINSKÉ VOJÁKY; ZUŘÍ RUSKÁ OFENZÍVA

 

https://youtu.be/ipfGtyh-soA?si=HOR8E-IJDa7qwiIT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÉ ALIGÁTORY VULGO VRTULNÍKY KA-52M PROVEDLY K.O.ZÁSAH PROTI UKRAJINSKÝM SILÁM V KURSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/dpFVjlIX3Xs?si=6fxC7TucOoilBpRr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZABITI DVA IZRAELŠTÍ VOJÁCI, 8 DALŠÍCH ZRANĚNO PŘI HAVÁRII VRTULNIKU TĚSNĚ PŘED PŘISTÁNÍM V GAZE

 

https://youtu.be/QRu8FLUk_wQ?si=v0GoDd0gSI53mkE5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MAĎARSKO NAZNAČUJE, ŽE TO MYSLÍ VÁŽNĚ S POSÍLÁNÍM AUTOBUSŮ SE ŽADATELI O AZYL K SÍDLU EU V BRUSELU. 😂👋👋👋

 

https://youtu.be/eoU6Ulk-u1s?si=p-_mSvn8301-cVZv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SPOJENÉ STÁTY RISKUJÍ VÁLKU S MOSKVOU? JSOU TU BIDENOVY VELKÉ POZNÁMKY O UKRAJINĚ KVŮLI POUŽITÍ…

 

https://youtu.be/T03gmWDQFbA?si=dJiKGZikKhyWSHQ4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: USA BUDOU PLATIT…“: RUSKÉ SILNÉ VAROVÁNÍ KVŮLI BIDENOVU PLÁNU VYUŽITÍ JEHO DALEKONOSNÝCH ZBRANÍ

 

https://youtu.be/Iy6IjF4RUlE?si=4qeZNmV0h_Pu3Lgr

 

 

 

📌💰❌‼️‼️‼️11. září 2024: AMERICKÁ BANKA MORGAN STANLEY PŘEDPOVÍDÁ MASIVNÍ PROPAD EURA❗️❗️❗️

 

👉Podle americké banky Morgan Stanley by kurz jednotné evropské měny mohl klesnout o sedm procent vůči americkému dolaru, dokud nebude ekvivalentní americkému dolaru.

 

👉To by pak byl důsledek očekávaného snížení úrokových sazeb ze strany ECB, vysvětlil devizový stratég z Morgan Stanley. Investiční banka Morgan Stanley očekává, že euro v příštích několika měsících klesne na paritu s americkým dolarem.

 

👉Americká banka to zdůvodňuje rostoucími politickými riziky a ekonomickou slabostí.

 

👉Jednotná evropská měna do konce roku klesne na 1,02 dolaru, což představuje znehodnocení asi o 7 procent ze současných úrovní, řekl David Adams, vedoucí devizové strategie skupiny 10 v Morgan Stanley, v rozhovoru zveřejněném agenturou Bloomberg.

 

👉Podle finančního stratéga tento výhled předčí očekávání, že Evropská centrální banka (ECB) bude na svých dalších třech zasedáních pokračovat ve snižování sazeb. Je možné, že by se úrokové sazby snížily o půl bodu a tedy výrazně.

 

👉 „To dává trhu dostatek prostoru soustředit se na skutečnost, že ECB by mohla snížit úrokové sazby hlouběji a rychleji, než je v současnosti cena,“ řekl Adams.

Seance tohoto týdne by se mohla ukázat jako důležitý katalyzátor, aby o tom trh začal přemýšlet.“

 

👉Jeho prognóza je nejpesimističtější mezi měnovými analytiky dotazovanými tiskovou agenturou. Většina předpokládá, že hodnota společné měny skutečně do konce roku 2024 stoupne na 1,11 amerického dolaru.

 

👉Pozornost obchodníků se nyní obrací k rozhodnutí ECB o úrokových sazbách koncem tohoto týdne. Očekává se, že se regulátor dohodne na snížení sazeb o čtvrt procentního bodu. Šlo by o druhé snížení sazeb v současném cyklu, protože ekonomika regionu se snaží udržet tempo růstu.

 

👉 „Politické rizikové prémie a nejistota rostou v době, kdy ekonomický růst zpomaluje,“

řekl Adams.

 

„Oba faktory naznačují, že investoři jsou méně ochotni investovat kapitál v regionu.“

 

https://telegra.ph/US-Bank-Morgan-Stanley-prognostiziert-massiven-Absturz-des-Euro-09-11-2

 

 

📌⛔️💉🎚️11. září 2024: 🦅🛑V NĚKTERÝCH ZEMÍCH OŽIVUJÍ HYSTERII KOLEM PTAČÍ CHŘIPKY. 🙈

🛑JAKÉ VAKCÍNY JSOU JIŽ K DISPOZICI? 🙈

 

👉I přes nedávný humbuk kolem 🐒opičích neštovic jsem stále naprosto přesvědčena, že ideálním kandidátem na příští plandemii je🦅 ptačí chřipka. Hysterii kolem ní sledují už od začátku letošního roku, kdy vypukla v USA.!!!))

((Ještě nám chybí celá řada pojmenovat chřipečku: 🐸🐧🦉🦄🦋🐍🐢🕷🦎🦖🐙🦀🐟🐬🐳🦈🐊🐆🦓🐘🦛🦏🐪🦒🦘🐉🐲

🐍🐜🦟🦗 pro 🐑🐑🐑!!!))

 

👉Přes léto se poněkud zmírnila, což je logické. Místo toho nám tedy nabídli opičí neštovice a jiné nemoci, které se mi však zdají méně vhodné.

Snad vyjma Covidu, ale ten už by zřejmě po minulých zkušenostech nikoho patřičně nevyplašil.

 

👉V poslední době se navíc v některých zemích téma ptačí chřipky opět oživuje, pouze je poněkud zastřeno například volební kampaní v USA.

 

👉Dokonce se objevila zpráva, že „USA potvrzují první případ ptačí chřipky bez známé expozice zvířat.“ 😂😂😂

 

👉To by mohl být náznak, že se možná brzy chystají oznámit přenos z člověka na člověka.

Důvody proč by měla být příští plandemií ptačí chřipka – včetně veškerých indicií, příprav apod. – nyní nijak detailně rozebírat nebudu, velmi podrobně jsem se tématu nedávno věnovala v pořadu, který najdete na Rumble.

 

👉Jen ve zkratce zopakuji, že důvod, proč by měla být příští plandemie právě ptačí chřipka, je ten, že ji lze zaměnit za běžnou sezónní chřipku, jako tomu bylo u Covidu, velmi lehce tak mohou uměle navyšovat čísla a děsit masy.

 

👉To by u opičích neštovic nešlo, protože typická vyrážka není pro chřipku běžná.

 

👉Jiné nemoci, o kterých se v poslední době více hovořilo, jsou přenášeny 🦟komáry, což je pro změnu nevhodné vzhledem k sezónnosti.

 

Stále tedy považuji jako kandidáta č. 1 pro příští plandemii právě 🦅ptačí chřipku.

 

💉🎚️Aktuálně jsou již k dispozici i tři různé „vakcíny,“ které budou v případě vyhlášení další pandemie dozajista připraveny k okamžité aplikaci.

 

Níže najdete několik informací o každé ze tří vakcín proti ptačí chřipce (H5N1) licencovaných americkou FDA a v nejméně jednom případě (Sanofi) schválenou i EMA (ostatní by jistě – podobně jako Covid „vakcíny“ – byly schváleny záhy po vyhlášení pandemie).

 

🛑O JAKÉ VAKCÍNY TEDY JDE?

 

💉🎚️První je  Sanofi (National Stockpile), která byla licencována pro dospělé na základě klinické studie, ve které bylo očkováno pouze 103 dospělých a 48 dostalo placebo.

Horší je, že ve skupině s vakcínou byly čtyři závažné nežádoucí účinky.

 

🛑VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ VAKCÍNY SANOFI JIŽ EU ZAKOUPILA A DALŠÍ DÁVKY MÁ OBJEDNÁNY.

 

💉🎚️Další na řadě je  ID Biomedical, který byl licencován pro dospělé v klinické studii, ve které skupina s vakcínou měla čtyřikrát vyšší výskyt nových imunitně zprostředkovaných onemocnění.

👧🏻👶🏼 Zkouška u dětí ve věku od 6 měsíců do 17 let měla pouze 838 dětí, takže byla poddimenzovaná a nemohla adekvátně měřit bezpečnost.

 

💉🎚️A v neposlední řadě je to  Seqirus, který byl licencován pro dospělé v klinické studii, ve které zemřelo 0,5 % očkované skupiny, ale pouze 0,1 % placebo skupiny.

👧🏻👶🏼 Zkouška u dětí ve věku od 6 měsíců do 17 let měla pouze 329 dětí, takže byla výrazně poddimenzovaná a nemohla adekvátně měřit bezpečnost.

 

🛑Mimo výše uvedených vakcín BY MĚLY BÝT DALŠÍ V 👉TESTOVACÍ FÁZI (například Moderna aktuálně vyvíjí mRNA „vakcínu“ proti ptačí chřipce).

 

🛑Můj osobní odhad je, že příští plandemie se připravuje buď od jara nebo podzimu příštího roku. Bude však hodně záležet i na tom, jak dopadne schvalování Pandemické dohody a dalších změn Mezinárodních zdravotních předpisů…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/v-nekterych-zemich-ozivuji-hysterii-kolem-ptaci-chripky-jake-vakciny-jsou-jiz-k-dispozici/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.09.2024“:

➡️☭☆ Spojené státy zavedou nové sankce proti Íránu v souvislosti s vojenskou spoluprací s Ruskem, Blinkene.

Americký ministr zahraničí potvrdil, že Rusko obdrželo od Íránu balistické rakety na pomoc ve válce proti Ukrajině.

Výměnou za rakety plánuje Teherán získat ruské stíhačky Su-35.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rodion Goslov se objevil na ukrajinském webu „Peacemaker“. Volací znak „Runner“.

Stoprocentní důkaz, že Ukrajinci ani nekontrolují, koho do svého „mírotvorce“ nasadili… Světového herce nelze nepoznat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Murmanské oblasti se provádějí nálety dronů, řekl guvernér

Letová omezení byla zavedena na celém poloostrově Kola (včetně Murmansku a Apatity).

V Murmanské oblasti byly sestřeleny tři drony, uvedl guvernér.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nejhorší povodně v Nigérii: zasaženo 6,5 milionu lidí.

Vláda státu Borno v Nigérii vyzvala obyvatele, aby přijali ochranná opatření po zhroucení vodních kanálů v přehradě Alau, což vedlo k rozsáhlým záplavám a donutilo mnohé opustit své domovy.

Města v regionu byla pod vodou, školy byly uzavřeny a ekonomika byla paralyzována.

OSN odhaduje, že postiženo bylo více než 280 000 lidí a nejméně 200 000 bylo nuceno evakuovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Školáci zapálili vrtulník v Noyabrsku. Za to jim bylo slíbeno 5 milionů rublů

Dva chlapci ve věku 13 a 14 let se vkradli na heliport na letišti Nojabrsk v autonomním okruhu Jamalo-Něnec, načež tam zaparkovaný vrtulník Mi-8 polili hořlavou kapalinou a zapálili.

Chlapci z místa činu utekli, ale po necelé hodině byli zadrženi. Vrtulník totiž školáci zapálili cigaretami.

Poté, co polili vrtulník tekutinou, se chlapci rozhodli kouřit a pak cigaretu hodili do vrtulníku. Nebyl tam žádný požár. Pak si jeden z chlapů zapálil druhou cigaretu a pak ji strčil do tekutiny. V tu chvíli došlo k výbuchu.

V důsledku toho byli chlapci vážně popáleni, takže po malém útěku z letiště museli školáci zavolat záchranku. Zdravotníci žháře převezli do nemocnice. Vrtulník shořel téměř celý – zůstal jen ocas.

Kluci dostali za úkol zapálit vrtulník přes instant messenger. Za svou „práci“ jim bylo slíbeno 5 milionů rublů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Peskov připustil, že rozhodnutí zasáhnout hluboko do ruského území raketami ATACMS již padlo a snaží se to formalizovat prostřednictvím médií.

Zapojení Spojených států a evropských zemí do konfliktu je podle něj přímé a každý nový krok ho zvyšuje. Samotný SVO je reakcí na možné útoky hluboko do Ruska, zdůraznil prezidentský tiskový tajemník.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruský „hurikán“ zdemoloval nepřátelské pozice

Posádka Uragan MLRS ze skupiny vojsk Střed zničila velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdějevskij.

Dělostřelci vypálili na nepřítele salvu 220mm raket na vzdálenost více než 25 kilometrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Rusko vyzývá svět, aby nezavíral oči před ukrajinskými zločiny a řádně je vyhodnotil,“ uvedla zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Zacharovová.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Včera večer byl zmařen pokus kyjevského režimu zmocnit se ruské zdvihací vrtné plošiny „Krym-2“ v Černém moři.

K zachycení ruské vrtné plošiny vyslalo hlavní zpravodajské oddělení ukrajinského ministerstva obrany obojživelné útočné síly čtrnácti amerických člunů Willard „Sea Force“ s vojenským personálem speciálních operačních sil ukrajinského námořnictva.

Během bitvy potopily síly Černomořské flotily a ruský vojenský personál plnící úkoly střežení a obrany vrtné plošiny osm námořních člunů a zabily až osmdesát ukrajinských příslušníků speciálních jednotek.

Dalších šest ukrajinských člunů ustoupilo, aniž by se pokusily vyzvednout zraněné ukrajinské vojáky, kteří zůstali ve vodě.

Další načasovaný na příchod 11. září tohoto roku. na Ukrajinu vysokými představiteli Spojených států a evropských zemí se „mediální operace“ kyjevského režimu v Černém moři utopila v krvi a vyžádala si životy mnoha desítek ukrajinských vojáků.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Obytný dům se částečně zřítil v Permu: městské úřady ignorovaly stížnosti obyvatel, kteří dva týdny před kolapsem zveřejnili video ukazující stav zdí

To jsou ti, kteří se dnes zhroutili. Obyvatelé ubytovny v ulici Kláry Zetkinové 13 si přitom už velmi dlouho stěžují, že úřady neuznávají dům z roku 1967 jako nebezpečný.

S naším domem se děje hrozná věc, bojíme se o život – stěny domu se vzdalují od stropu. To je patrné zejména v místě, kde je sprcha umístěna.

Řekli, že je vše v pořádku. Nasbírali jsme tolik dokumentů, nejstarší běhal po domě a snažil se, aby byl dům označen za nebezpečný.

Starosta města Eduard Sosnin příčinu zřícení domu neupřesnil, pouze uvedl, že „nedošlo k žádným obětem na životech“. Na jednom ze snímků zveřejněných místními médii je přitom vidět, jak záchranáři nesou muže na nosítkách.

Jeden z majitelů bytu v domě uvedl, že v dubnu proběhlo soudní řízení, při kterém se rozhodlo o uznání domu za nebezpečný. Soud ale shledal, že s budovou je vše v pořádku. Permské úřady také ignorovaly varování a stížnosti a oficiálně uvedly v pasu budovy, že opotřebení je 31%.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Jsme přesvědčeni, že Krym bude svobodný. To je náš společný úkol a celý svět je dnes v tomto boji spolu s Ukrajinou,“ sní Zelenskyj dál o Krymu

🤡 — Krym je již osvobozen od drogově závislého Fuhrera a jeho režimu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin pověřil ruskou vládu, aby zvážila otázku omezení dodávek řady strategického zboží na zahraniční trhy

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump uvedl, že nemá náladu na další televizní debatu s Harris a věří, že první kolo pro něj dopadlo skvěle.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *