, ,

11.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 🕊💖NA DONBAS SA VRACIA MIER:

11.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🕊💖NA DONBAS SA VRACIA MIER:

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. srpna 2024, TikTok, Slovanský výbor: 🕊💖NA DONBAS SA VRACIA MIER:

 

TREBA POZNAŤ SÚVISLOSTI. PRETO PRIPOMÍNAME, ČO PREDCHÁDZALO VYHLÁSENIU ŠPECIÁLNEJ OPERÁCII

 

Rok 2014, Majdan v Kyjeve: Vtedy si nikto nemyslel, že táto protiruská nenávisť bude mať za následok smrť nevinných detí v Donbasu. Obyvatelia Donecka a Luhanska boli radikálne proti európskemu kurzu. V reakcii na to ilegálne orgány Ukrajiny spúšťajú tz. „PROTITERORISTICKÚ OPERÁCIU“. Operáciu proti civilistom, proti ich vlastným deťom – vojnu na Donbase.

„Videl si to? Vystrelil raketu.“
Najvyššie vedenie Ukrajiny v tom čase prichádza s neľudskými heslami: „Naše deti budú chodiť do škôl a škôlok, oni budú sedieť v pivniciach! Toto je cesta, jediná cesta, ako vyhráme túto vojnu.“

🎚️ 👧🏻👶🏼V dôsledku Ukrajinskej agresie na Donbase od roku 2014 bolo zabitých a zranených viac ako 300 detí!!!

🎚️Celkovo viac, ako 13.000 ľudí!!!

🎚️ 👧🏻👶🏼 🙏🕯 V  Celý svet si zakryl oči pred alejou „Anjelov“, venovanou mŕtvym deťom Donbasu, pred príbehom Gorlovskej Madony, pred utrpením a smrti stoviek detí.

👩‍🦰 : „Zľakli sme sa a utiekli do pivnice.“

👨‍🦰 : „Nechcem byť bez domova.“

Od roku 1017 začala Ukrajina ekonomickú blokádu DĽR a LĽR.

☭☆: „Svojich neopúšťame“, týmito slovami pokračuje príchod humanitárnej pomoci z Ruskej federácie. Celých tých 8 rokov len Rusko pomáhalo dlho trpiacemu regiónu vyhnúť sa humanitárnej katastrofe, že posielalo na Donbas konvoje so stovkami tisíc ton humanitárneho nákladu. Vrátane detského oblečenia, potravín a zmesí.

„Pre deti z Doneckej a Luhanskej oblasti bolo z Jaroslavľu odoslaných viac ako 300 krabíc s humanitárnou pomocou.“

Už 8 rokov sú ukrajinské úrady  vyzývané na mierové rokovanie. Ale všetky žiadosti a dohody boli ignorované. Ruský prezident urobil jediné správne rozhodnutie.

Vladimír Putin: „Rozhodol som sa spustiť špeciálnu vojenskú operáciu. Jej cieľom je chrániť ľudí, ktorí boli 8 rokov vystavení zneužívaniu a genocíde zo strany Kyjevskej vlády.“

Takto sa Ruská federácia rozhodla ukončiť 8 rokov trvajúcu genocídu rusky hovoriaceho obyvateľstva. Deti Donbasu strávili svoje detstvo v pivniciach a počúvali ostreľovanie.

👩‍🦰 „Začali veľmi silno strieľať.“

👨‍🦰 „Bojim sa o svojich rodičov.“

🧑 „Tu je šrapnel, ak by som sledoval ako raketa dopadla, umrel by som.“

Ale deti skoro zabudnú na slovo úkryt. 🕊 💖 NA DONBAS SA VRACIA MIER.

 

https://www.facebook.com/61557460874651/videos/451776180907036

 

 

📌11. srpna 2024: 10. srpna 2024, 19:03, Chris Harris: BOHATÍ OBYVATELÉ MALIBU ZÁLUDNĚ VZTYČUJÍ FALEŠNÉ NÁPISY, ABY ODVRÁTILI VEŘEJNOST: „TOTO JE PODVOD“:

 

Bohatí majitelé pobřežních nemovitostí v Malibu zjevně použili záludnou taktiku, aby zabránili riffům: oficiálně vypadající nápisy „soukromý majetek“, které varují lidi, že „narušitelé budou stíháni“.

 

Problém poprvé vyšel najevo poté, co muž, který natáčel nápisy, byl konfrontován rozzlobeným vlastníkem nemovitosti, což je interakce zachycená v nyní virálním klipu TikTok .

 

„Nejste na veřejném pozemku,“ trvá na svém majitel nemovitosti na záběrech a říká TikToker, aby ho nenatáčel, a snažil se mu srazit telefon.

 

Značky jsou vyzdobeny slovy „Soukromý majetek“ a „Pláž je na soukromých pozemcích“.

 

„Toto je volná země, může tu být kdokoli,“ řekl muž, který natáčel video. „Tohle je podvod.“ Karenův podvod.“

 

California State Coastal Conservancy uvedla, že byla upozorněna na falešné značení na pláži Lechuza a vyšetřuje to.

 

Kalifornský pobřežní zákon nařizuje, aby všechny pláže tohoto státu byly veřejné.

 

V tuto chvíli je zdroj falešného značení neznámý. Nápisy tvrdí, že jsou spojeny s plážovými pozemky Malibu Encinal Homeowner Beach.

 

Vedoucí vymáhání CSCC, Lisa Haage, řekla SFGate, že záležitost je předmětem přezkumu.

 

„Veřejný přístup je základním kamenem Coastal Act a komise bere tyto problémy velmi vážně,“ řekl Haage webu.

 

Před rokem Úřad pro rekreaci a ochranu hor obvinil úředníky z Malibu, že odstranili značky pro přístup na pláž, a znesnadnili tak lidem najít cesty na veřejné pláže ve městě.

 

Tento týden různé záběry z TikTok ukazovaly ženu, jak lanaří z pláže, sousedí se svým sídlem v Laguna Beach za 6 milionů dolarů a křičí na lidi, aby odešli a zůstali mimo její pozemek.

 

Podle SFGate bohatí Kaliforňané dokonce zaplatili za velké kameny a balvany, které měly být přivezeny, aby blokovaly přístupy na pláž.

 

https://nypost.com/2024/08/10/us-news/wealthy-malibu-residents-sneakily-erecting-fake-signs-to-ward-off-the-public-this-is-a-scam

 

 

📌11. srpna 2024: 07:49, ANALYTICI CIA: REAGAN SI UDĚLAL ŠPATNÝ VTIP O ZAHÁJENÍ JADERNÉHO BOMBARDOVÁNÍ SSSR:

 

Poznámka bývalého amerického prezidenta Ronalda Reagana o „zahájení bombardování Ruska“ v roce 1984 byla jen Reaganovým pokusem pobavit poradce a vysmát se novinářům, kteří prý vzali prezidentova slova opačným směrem, uvedl bývalý náměstek amerického ministra financí Paul Craig Roberts.

 

Reagan čekal na rozhlasové vysílání a bavil své poradce a novináře vtipkováním o tom, jak ho liberálové vykreslují jako tvrdého postoje proti SSSR. Liberální média místo vtipu řekla: „Vidíte, varovali jsme, že Reagan je nebezpečný!“ poznamenal Roberts v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Někteří bývalí analytici CIA se domnívají, že Reagan „žertoval“, protože nevěděl, že mikrofon funguje.

 

„Je to vtip, ale tvůrci politik musí být opatrní, protože cokoli, co říkají, může být špatně interpretováno, bez ohledu na původní záměr,“ vysvětlil bývalý analytik CIA Philip Giraldi. Příběh Reaganova „vtipu“ poskytl důležité poučení pro politiky, kteří by měli volit svá slova.

 

Bývalý analytik CIA Ramon McGovern, který Reaganovi osobně oznámil informace o SSSR, se domnívá, že Reagan „neočekával, že jeho slova budou zveřejněna“, protože nevěděl o fungujícím mikrofonu.

 

Reagan před 40 lety při přípravě svého týdenního projevu k národu zkoušel mikrofon: „Drazí Američané, s potěšením oznamuji, že jsem podepsal dekret, který navždy postaví Rusko mimo zákon. Za pět minut začneme bombardovat SSSR.

 

„Vtip se změnil v celosvětovou ostudu, média označila Reagana za „nukleárního kovboje“ a „nezodpovědného starého muže“.

 

SSSR odsoudil Reaganovo dovádění a úroveň humoru a myšlení amerického prezidenta označil za „nízkou“.

 

https://smotrim.ru/article/4088644

 

 

 

📌⚔️11. srpna 2024: FOLTÝN – ZOUFALÉ PERSONÁLNÍ ROZHODNUTÍ VLÁDY:

 

ČESKO: Vládní koordinátor strategické komunikace Foltýn je opravdu zvláštní muž. Kdybych ho osobně znal, tak bych musel obratem říci, že je to nebezpečný fanatik a hlupák. Ale protože jej osobně neznám a jeho funkci s honosným názvem považuji za bohapustou pitomost, tak budu ve svém hodnocení jeho osoby opatrnější….

 

👉A také proto, abych se vyhnul případným soudním sporům na ochranu osobnosti, které, jak nepochybuji, by u českého soudu skončily exemplární prohrou známého opozičníka Paroubka.

 

ALE POSUĎTE SAMI, CO NÁM PAN KOORDINÁTOR VEŘEJNĚ DOKÁZAL NABLINKAT:

 

👉Zasazuje se za zvláštní „postup vůči občanům s antisystémovými názory”.

Vůbec, tato formulace jako kdyby vypadla z arzenálu doktora Chocholouška anebo možná jen z dílny Jaroslava Haška.

👉Foltýn totiž předpokládá – celkem nemístně  – , že on má ty správné, systémové názory. A že ty antisystémové názory mají občané, které nazývá roztomilým výrazem „ZOMBÍCI”.

A u těch nejzavilejších z nich je prý třeba „VYKOPAT HLUBOKÝ PŘÍKOP” k zajištění jejich izolace. 👹

 

PŘELOŽME SI TO DO TROCHU PRAKTICKÉ ŘEČI.

 

👉Foltýn mluví o tom, že ti nejzavilejší a nejméně napravitelní představují až 5 procent českého obyvatelstva. Ale tak nějak nebydlí na jednom místě, ale předpokládám, že jsou rozeseti po celém území našeho státu.

Když bych pokračoval ve Faltýnově bludné úvaze, pak by to znamenalo část našich politicky nespolehlivých občanů prostě někde „koncentrovat”, aby byli pod dohledem.

👉Aby nenakazili svými názory 95 % názorově zdravé populace. No a od koncentrace ke koncetračním táborům není už tak daleko. Tím netvrdím, že by se to dalo provést, ale ukazuje to způsob myšlení Foltýnův a současné české vlády. NEBOŤ FOLTÝN JE PRODUKTEM SOUČASNÉ VLÁDY A VLÁDA NESE ZA NĚJ ODPOVĚDNOST.

 

👉A poslechněme si ještě, jak roztomile hovoří tento skvělý muž o údajných obdivovatelích „ZRŮDNÉHO PUTINOVA REŽIMU”. PRÝ JSOU TO „…… LIDÉ NEŠŤASTNÍ, ZAPŠKLÍ, ZAHOŘKLÍ, NEBO MAJÍ ŽIVOTNÍ SMŮLU…. ANEBO JSOU TO PROSTĚ SVINĚ”.

 

👉Zkrátka, slovník společenského suterénu. Tak „tohleto” (tím nechci říct individuum) má formovat naše myšlení, abychom mysleli správně a jak se přemýšlet má. 🙈

👉Další perla, která se Foltýnovi povedla je tato: „….. ZANEDBALI JSME PRÁCI S NAŠIMI SPOLUOBČANY”.

Ten člověk je opravdu kouzelník. Nevím, zda se stalo, zejména za posledních 2,5 roku, tedy od zahájení rusko-ukrajinské války, že by se například ve veřejnoprávní televizi anebo rozhlase objevil člověk, který by hlásal jiné názory, než má pan Foltýn, Moravec, Železný a jak se všichni ti borci jmenují.

👉Prostě, ve veřejnoprávních médiích a naprosté většině mainstreamových médií (výjimkou je MFD či Parlamentní listy) žádný prostor pro jiné, nežli ty foltýnovské názory není!

👉A přesto chtějí dvě třetiny našich občanů – a to i podle cinknutého průzkumu mainstreamové výzkumné agentury – ukončit válku na Ukrajině územními ústupky ve prospěch Ruska. Jednoduše řečeno, naprostá většina občanů uvažuje logicky a rozumně, a ani všichni Foltýnové světa s tím nic neudělají, a to včetně Foltýnů amerických. 👍

 

A TEĎ NA ZÁVĚR: Lampasák Foltýn předvedl veřejně způsob myšlení, který jsme v průběhu základní vojenské služby před téměř padesáti lety hodnotili termínem „ZELENÝ MOZEK”. 👍 V podstatě soudím, že FIALOVA VLÁDA BY ANGAŽMÁ TOHOTO, PODLE MÉHO NÁZORU NEBEZPEČNÉHO FANATIKA, MĚLA NA ÚŘADU VLÁDY OKAMŽITĚ UKONČIT!!!

 

AUTOR: Jiří Paroubek 👍

 

https://cz24.news/foltyn-zoufale-personalni-rozhodnuti-vlady/

 

 

 

📌11. srpna 2024: NE-UVĚŘITELNÉ!!! ROZESÍLEJTE TO DÁL, AŤ SE LIDÉ KONEČNĚ PROBEROU:

 

* Neuvěřitelné vynálezy. Utajované, potlačované, a jejich vynálezci jsou často likvidováni. (Stojí za to si to poslechnout celé.) Video ZDE.

* Kontrola populace pod vedením OSN. Utajená historie, jak ji neznáte. [18+] (poslechněte si hlavně to, co začíná časem videa 20:42) Video ZDE.

* Digitální diktatura CBDC a ID je cesta k úplnému zotročení. Celosvětový nový řád. Videa ZDE.

* Poodle špičkových vědců Ivermektin mohl ukončit pandemii covidu dříve, než začala. Videa ZDE.

* Očkováním proti covidu bylo způsobeno nejméně 35 milionů úmrtí. Pořád nic? (Pořád Vám to nedochází?) Text, data a video ZDE.

* Úmrtí a nežádoucí účinky po vakcínách proti COVID-19. Tohle se v mainstreamu nedozvíte. Video ZDE.

* Kdo je to Ursula von der Leyenová, jak se dostala k moci a komu slouží. (Třeba si to poslechnout až do samého konce.) Video ZDE:

* Totalitní nástroje dávají neomezenou moc marxistovi v čele WHO. Česká vláda souhlasí. Text a videa ZDE.

* IMPACT: Přelomový dokumentární film, který navždy změní váš pohled na svět. Je tam osmihodinové video, ale Pro pochopení souvislostí je třeba si to poslechnout celé. Video ZDE.

* Cesta do české vysoké politiky vede přes Aspen Institute. (Aspen Institute = Sionisté) Kdo je členem a přítelem? Video ZDE.

* Mnohem více souvisejících videí a textů najdete ZDE.

* Torontské (Sionistické) protokoly: Hlavní zásady NWO (Nového Světového Řádu) jsou uvedeny ZDE. V pdf formátu jsou ZDE.

* Jsou jen dvě cesty: jedna do digitálního koncentráku a druhá je do skvělé budoucnosti. Kudy se vydáme? Je to na každém z nás! Video ZDE, nebo ZDE.

JAK NA TO:

Svými mentálními představami si vytváříme svůj svět a jeho reality, neboť:
Fyzická, vně projevená realita je zhmotněný „sen“, který se řídí scénářem a pravidly toho, kdo ten sen vytváří. Proto si SVÝMI záměry a SVÝMI představami vytvářejte SVŮJ vlastní sen, abyste si mohli tvořit svou realitu dle SVÝCH vlastních pravidel a scénáře, nikoliv někým, či něčím podsouvaným! Pokud to neuděláte, stáváte se součástí pravidel a scénáře někoho jiného! Zrovna tak, jako se z hodně přehřáté páry (která je okem neviditelná) snížením teploty neboli frekvence, stává pára viditelná, následně (dalším snížením frekvence) voda a následně (dalším snížením frekvence) to krystalizuje do skupenství ve formě ledu, tak zrovna tak mentální představy snížením frekvence krystalizují do zdánlivě hmotného, fyzického projevu existence. (Částečně to je objasněno v knize TAJEMSTVÍ. Výborně to je zobrazeno ve velice zábavném filmu: „Film Co my víme – What The Bleep Do We Know (2004) CZ“, který je ZDE. Pojednává o tom též kvantová mechanika.)

Např. vejce, slepice i kohout byli též nejdříve jen pouhé mentální představy, které snížením frekvence zkrystalizovaly do hmotného projevu existence. Je to podobné jako pára, která má hodně přes sto stupňů, tak je neviditelná, ale snižováním teploty, neboli frekvencí pod bod mrazu se z ní nakonec stanou ledové krystaly, neboli pevná hmota.

Pod obrázkem je napsáno: „pokud chcete poznat tajemství vesmíru, přemýšlejte o energii, frekvenci a vibracích.“ – Nikola Tesla

 

Kdo pochopí odstředivé Jang a dostředivé Jin síly Mer-Ka-By, pochopí nejen co vytváří časo-prostorový torus, ale i funkce a zákonitosti vytváření všeho, co se ve fyzickém 3./4.D vesmíru zobrazuje. Úzce související článek: Tajemství vytváření časo-prostoru konečně odhaleno, aneb jak se opět stát VĚDOMÝM tvůrcem své 3./4.D reality a svého osudu, jak tomu původně bývalo Videa a související texty i s obrázky najdete ZDE.

 

Zázrak = VÍRA (v to či ono), která vytváří víře odpovídající PROGRAM, který je dle takto vytvořeného programu zrealizován. Jinak řečeno, kde neví víra, tam není vytvořen program a proto žádný „zázrak“ nemůže nastat. Proto VĚŘTE, neboť víra vás nejen uzdraví! Všichni lidé by ve vlastním zájmu měli shlédnout film: Co-my-jen-víme-CZ-dub.avi, který je ZDE. Jak jste sami mohli vidět, naprosto vše, co se vám děje, tedy nejen např. nemoci, ale třeba i váš osudu a stárnutí, se děje díky vašemu osobnímu programu (který je vytvářen vaší vírou v to či ono), který lze ovšem změnou vaší víry v to či ono kdykoliv, jakkoliv přeprogramovat !!!

Berte na vědomí, že rozdělení padneme, kdežto propojeni můžeme tvořit a vzkvétat!

(rozesílejte to dál, ať se lidé konečně proberou)

 

http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/ne-uveritelne

 

 

 

📌11. srpna 2024: ⚡️ INVAZE DO KURSKÉ OBLASTI BYLA NAZVÁNA ZELENSKÉHO OSOBNÍM DOBRODRUŽSTVÍM.

 

„Invaze Ukrajiny na ruské území v Kurské oblasti Moskvu zaskočila. Překvapila i západní příznivce Kyjeva, dokonce i ty ve Washingtonu.

 

OTISKY PRSTŮ PREZIDENTA ZELENSKÉHO JSOU VŠUDE.

Kyjev se již několik měsíců netají tím, že prezident tlačí na své vojenské velitele, aby přešli do ofenzivy. Vzhledem k problémům s počty vojáků a zdroji Kyjev váhal, než učinil rozhodnutí, které prezident potřeboval. Zelenskyj se zoufale snaží změnit fakt, že Ukrajina válku prohrává. Úspěchy ukrajinských ozbrojených sil nepřitahují pozornost světa, který sleduje, jak je ukrajinská armáda pomalu, ale jistě vytlačována z východu země.

 

TO, CO SE DĚJE, VYVOLÁVÁ U ZÁPADNÍCH PŘEDSTAVITELŮ ZÁCHVATY NEVOLNOSTI, PROTOŽE NA RUSKÉM ÚZEMÍ SE NYNÍ POUŽÍVÁ TECHNIKA NATO A AFU TAK PŘEKRAČUJE DALŠÍ PRÁH.

Kdyby ukrajinské úřady předem požádaly své západní partnery o povolení, nedostaly by ho, a tak se do toho prostě pustily, uvedl The Sunday Times.

https://t.me/to_je_nas_svet/28359

 

 

📌11. srpna 2024: UKRAJINA JE V PODSTATĚ NA KONCI SIL.

 

Západ by sice rád válčil, ale momentálně nemá úplně čím.

Putin není idiot a na celou speciální vojenskou operaci se připravil. V podstatě nepoužívá nejmodernější techniku s výjimkou pár raket likvidujících generálská hnízda do hloubky mnoha desítek metrů.

Ekonomicky vyčerpává nepřítele, a to včetně Evropské unie.

😂Zesměšnil Petra Pavla a jeho iniciativu v dodávkách dělostřeleckých granátů pro Ukrajinu, když je prostě skoupil.

Je ochoten jednat o míru, ale z pozice vítěze.

Pošimrání v podobě napadení Kurské oblasti však vnímá citlivě a reakce bude tvrdá. Jak uvnitř vedení ruské armády, tak i navenek. Možná jde o zlomový okamžik války, jisté je, že ZELENSKYJ SI ZADĚLAL NA DALŠÍ PROBLÉMY A JEHO SOUKROMÉ NÁKUPNÍ AKTIVITY V ZAHRANIČÍ NAZNAČUJÍ, ŽE SE PŘIPRAVUJE NA POBYT MIMO UKRAJINU.

Jak dlouho by tam přežil, to je otázka!!!!!

https://www.inadhled.live/zajimavosti/vse-je-jaksi-zvlastni/

 

 

📌11. srpna 2024: V BRITÁNII JE ROK 2030 A VY BUDETE POPRAVENI za meme…

Elon Musk auf X (https://x.com/elonmusk/status/1822254173359890461?s=4

 

 

📌11. srpna 2024: 🇮🇷🇮🇱🇵🇸 PREZIDENT MASOUD PEZESHKIAN O NEDÁVNÉM IZRAELSKÉM MASAKRU V PÁSMU GAZY:

 

Mezinárodní instituce, zejména islámské země, musí využít svých schopností, aby zabránily opakování takových zločinů.

 

Stoupenci okupačních sil jsou spoluviníky těchto ohavných zločinů svým dvojím metrem a mlčením.

 

Vyzýváme mezinárodní společenství a OSN, aby sehrály svou roli při prosazování práv palestinského lidu a ukončení pokračujících zločinů proti palestinskému lidu.

https://t.me/absurdnisvet/77701

 

 

📌11. srpna 2024: 🇷🇸 DALŠÍ SCÉNY Z BĚLEHRADU, KDE TISÍCE SRBŮ PROTESTUJÍ PROTI TĚŽBĚ LITHIA VE SVÉ ZEMI.

https://t.me/absurdnisvet/77702

 

 

📌11. srpna 2024: 🇹🇷 TÜRKIYE RUŠÍ ZÁKAZ INSTAGRAMU:

 

– Poté, co Instagram souhlasil a zrušil zákaz příspěvků souvisejících s mučedníkem Ismailem Haniyehem, zrušilo svůj zákaz na Instagramu i Turecko. Vedoucí mediální kanceláře tureckého prezidenta zveřejnil obrázek Haniyeh s následujícími slovy:

 

„Pamatuji na mučedníka Haniyeha se soucitem a vděčností. Náš boj bude pokračovat pod vedením prezidenta Erdogana, dokud nebude Palestina osvobozena a pachatelé genocidy postaveni před soud.

https://t.me/absurdnisvet/77706

 

 

📌11. srpna 2024: BREAKING: BÝVALÝ ZAMĚSTNANEC SPOLEČNOSTI, KTERÁ SE SPECIALIZUJE NA PRODEJ MEDICINÁLNÍHO KYSLÍKU, ÚMYSLNĚ NABOURAL SVOU CESSNOU 152 DO TOVÁRNY SPOLEČNOSTI V ROSARIO V ARGENTINĚ.

https://t.me/absurdnisvet/77708

 

 

📌11. srpna 2024: MOŽNÁ BYCHOM MĚLI NEJEN ODSTRANIT POHRANIČNÍ OBLASTI Z POLSKA, ALE VŠECHNY OBLASTI ODŇATÉ NĚMECKU… vrátit je. 👹

Pak by to bylo Německo…by se znovu sjednotilo a znovu získalo plnou velikost v mírovém soužití jako velmoc na stejné úrovni s Ruskem a všemi ostatními zeměmi.

https://t.me/absurdnisvet/77711

https://t.me/absurdnisvet/77712  mapa

 

 

📌11. srpna 2024: 6. DEN: 13 LIDÍ BYLO ZRANĚNO PŘI NOČNÍM UKRAJINSKÉM RAKETOVÉM ÚTOKU NA RUSKOU OBLAST KURSK, KDE PROBÍHÁ PROTITERORISTICKÁ OPERACE.

 

Na místě jsou záchranné složky – guvernér Smirnov.  IntelRepublic?

 

Krátce po útoku zničí ruská střela ukrajinské velitelské stanoviště v Kursku. Rakety Iskander zlikvidují 15 členů kyjevské 22. mechanizované brigády – ministerstva obrany.

https://t.me/absurdnisvet/77714

 

 

📌11. srpna 2024: TAKŽE CO SE TO TAM DĚJE?

Kurská oblast 🇷🇺 a útok na toto území je z nějakého důvodu v plánech Q operace, a týká se mimo jiné nejspíš i porážky Deep state 🇺🇦 a dohrání toho RuskoUkrajinského nutného divadla 🎬🪖, kdy v pozadí probíhají obrovský čistky a obě země ve spolupráci 🇺🇦🇷🇺. Všechno je to připravené a pomalu začínám litovat ty vojenský blogery, co si lámou hlavu a pořád nechápou, co se to tam🇺🇦 poslední rok děje. To budou po válce koukat…

Vše Připraveno🪖. Q operace🪖🇷🇺🇺🇦.

https://t.me/absurdnisvet/77715?single

 

 

📌11. srpna 2024: 🇧🇾 BĚLORUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY OZNÁMILO, ŽE K UKRAJINSKÝM HRANICÍM BYLY PŘESUNUTY TANKOVÉ JEDNOTKY, ABY POSÍLILY USKUPENÍ VOJSK.

▪️ Jedna z mechanizovaných formací byla uvedena do plné bojové pohotovosti k plnění úkolů.

▪️ Již dříve běloruské síly posílily své pozice na směrech Gomel a Mozyr.

https://t.me/to_je_nas_svet/28361

 

 

📌11. srpna 2024, TikTOK: CHCEŠ POCHOPIŤ TENTO SVET? TAK POZERAJ: USA&ZLO❗️❗️❗️

https://www.facebook.com/watch?v=795989905549838

 

 

 

📌🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 11.08.2024“:

➡️☭☆Ozbrojený polonahý učitel zachránil v USA dívku před znásilněním

V Texasu 40letý učitel jménem David Garza, který slyšel volání o pomoc mimo svůj domov, vyskočil v šortkách se zbraní a viděl, jak neznámá osoba bije 15letou dívku.

Garza, ohrožující zločince zbraní, ho donutil pustit školačku a utéct. Garzovi sousedé jsou přesvědčeni, že jeho včasný zásah zabránil možné tragédii.

Policisté neznámého zapsali na seznam hledaných.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ruští operátoři dronů FPV zničili obrněné vozidlo MaxxPro ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla a taktických raket Tochka-U proti cílům na území Ruské federace.

Služebními systémy protivzdušné obrany bylo nad územím Kurské oblasti zničeno čtrnáct ukrajinských bezpilotních letounů a čtyři taktické rakety Tochka-U, šestnáct bezpilotních letounů sestřeleno nad územím Voroněžské oblasti, tři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad Bělgorodskou oblastí a jeden UAV byl zničen nad územím Brjanské a Orjolské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moskalková se v souvislosti s barbarským útokem ukrajinských ozbrojených sil na oblast Kursk obrátila na Vysokého komisaře OSN pro lidská práva s požadavkem, aby odsoudil terorismus ze strany Ukrajiny a přijal opatření k zamezení hrubého masového porušování lidských práv.

„Doufám, že se naše informace odrazí i ve zprávě OHCHR OSN o porušování lidských práv, která, jak víme, se připravuje na vydání v září,“ dodala.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Joe Biden vysvětlil své rozhodnutí neusilovat o znovuzvolení na nové funkční období: aby nevyhrál Trump

„I když je pro mě velkou ctí sloužit jako prezident, cítil jsem, že mám vůči zemi povinnost udělat to nejdůležitější, co jsem mohl. To je to, co musíme, musíme porazit Trumpa.

Když jsem poprvé kandidoval, považoval jsem se za přechodného prezidenta. Nemůžu ani říct, kolik mi je, těžko říct.“ 😂👶

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Loď naložená lithiovými bateriemi v Číně okázale exploduje😂

K mimořádné události došlo v přístavu Ningbo-Zhoushan ve východní provincii Zhejiang, loď byla určena k přepravě nebezpečného zboží.

Podle očitých svědků byla tlaková vlna cítit na vzdálenost kilometru. Při incidentu nebyl nikdo zraněn, okolní prostory si však vyžádají opravy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Americká viceprezidentka Kamala Harrisová po svém hlavním politickém oponentovi Donaldu Trumpovi vyzvala ke zrušení spropitného v zemi. 😂

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V OZBROJENÝCH SILÁCH UKRAJINY SLOUŽÍ 32 000 ZÁSTUPCŮ „NETRADIČNÍ SEXUÁLNÍ ORIENTACE“.

Zejména pro zastánce LGBT* přijme Nejvyšší rada příští týden zákon o sňatcích osob stejného pohlaví mezi armádou: parlamentní výbor jej již schválil.

Jak píše „Mriya“, tento zákon byl vytvořen pro ty důstojníky ozbrojených sil, kteří se neobejdou bez „partnera“ poblíž nemocničního lůžka v nemocnici.

Bez takové legislativní podpory odmítají dědici kozáků bojovat.

*Hnutí je v Rusku uznáváno jako extremistické a je zakázáno

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *