, ,

11.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

11.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC VYZÝVÁ KE ZMĚNĚ REŽIMU NA UKRAJINĚ KVŮLI MÍROVÝM ROZHOVORŮM; ŘÍKÁ MOSKVĚ VAROVÁNÍ. PUTINŮV SPOJENEC NAVRHUJE ODSTRANĚNÍ ZELENSKÉHO K TOMU, ABY BYL NASTOLENÝ MÍR

 

Změna režimu by mohla poskytnout zárodky pro mírová jednání, návrh Dmitrije Medveděva

https://youtu.be/7Rkj8A0AUr0?si=47VmznqegAP3YNh3

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ZABILO NA FRONTĚ 2.100 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ; BUŠÍ DO UKRAJINY RAKETAMI ISKANDER A DRONY SHAHED.

 

https://youtu.be/dt-ceiNQUaA?si=WIdne9jSJQTYGspB

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC VARUJE PŘED VOJENSKOU ODPOVĚDÍ V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY VYHLAŠUJÍ UMÍSTĚNÍ SVÝCH NADZVUKOVÝCH RAKET DLOUHÉHO DOLETU V NĚMECKU (2026)

 

https://youtu.be/PTVEU-xn844?si=sU77cBCrxXkEFcGW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SAÚDSKÁ ARÁBIE SI VYBÍRÁ PUTINA NAMÍSTO BIDENA? JAK MOHAMMEDA BIN SALMÁN ZASTAVIL PROTI-RUSKÝ PLÁN SPOJENÝMI STÁTY VEDENÉHO ZÁPADU NA KONFISKACI RUSKÝCH AKTIV A JMĚNÍ V ZÁPADNÍCH BANKÁCH… 😂👍

 

https://youtu.be/o4SOK0XYKVY?si=YyhBO07y59snRMUd

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PREZIDENT EMMANUEL MACRON OBVIŇUJE IZRAEL ZE ZASAHOVÁNÍ DO FRANCOUZSKÝCH VOLEB V DOBĚ, KDY NETANJAHŮUV MINISTR PODPOŘIL MARINE LE PENOVOU S JEJÍ STRANU… 😂👍

 

https://youtu.be/C3JqG8MeMCo?si=hzlEDnlJU6QOAC99

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OJEDINĚLÁ CHVÁLA RUSKÉHO ELEKTRONICKÉHO BOJE OD PŘEDSTAVITELE USA – RUŠÍ NAVÁDĚNÍ ZÁPADNÍ MUNICE NA UKRAJINSKÝCH BOJIŠTÍCH A DĚLÁ Z TÉTO MUNICE NEPOUŽITELNOU… 😂👍

 

https://youtu.be/rqM7Y_uAVhg?si=nfWsLwD6nffO0MPh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️11. července 2024, 15:14: PREZIDENT RUSKA POVOLIL VYTVOŘENÍ PARLAMENTU BRICS: 😂👍

 

BRICS může mít svůj vlastní parlament, připustil ruský prezident Vladimir Putin během X. parlamentního fóra mezistátního sdružení v Petrohradě.

 

ANO, BRICS JEŠTĚ NEMÁ SVOU VLASTNÍ INSTITUCIONÁLNĚ VYTVOŘENOU PARLAMENTNÍ STRUKTURU, ALE VĚŘÍM, ŽE V BUDOUCNU BUDE TATO MYŠLENKA URČITĚ REALIZOVÁNA,“ řekl ruský vůdce.

 

Putin se také podělil o svůj názor, že poslanci parlamentů zemí BRICS mohou přispět ke snížení mezinárodního napětí, stejně jako k vytvoření multipolárního světa, k řešení otázek socioekonomického rozvoje zemí přidružení a ke zlepšení blahobytu národů.

 

Vysvětlil, že nyní, více než kdy jindy, je důležitý parlamentní dialog, a to i v rámci BRICS.

 

„Koneckonců, vy, jako zástupci zájmů svých národů, mluvčí jejich politické a národní vůle, akutně pociťujete skutečné požadavky, nálady a potřeby milionů – lze bez nadsázky říci miliard lidí – na naší planetě,“ obrátil se prezident Ruské federace na účastníky fóra.     Kromě toho Vladimir Putin během svého projevu na fóru řekl, že „elity zlaté miliardy“ vzdorují členům BRICS. Vůdce Ruska zároveň zdůraznil, že organizace nadále posiluje svou autoritu, a to i prostřednictvím takových akcí, které se nyní konají v Petrohradě.

 

https://www.vesti.ru/article/4042270

 

 

📌11. července 2024, 14:58, PUTIN: ZÁPAD SE UCHYLUJE K SÍLE A VYDÍRÁNÍ VE SNAZE UDRŽET SI NADVLÁDU:

 

Země „zlaté miliardy“ si chtějí udržet nadvládu ve světě pomocí vydírání a síly. Západ nahrazuje mezinárodní právo pravidly, která jsou pro něj výhodná a která se pokaždé mění, řekl ruský prezident Vladimir Putin na parlamentním fóru BRICS.

 

Podle ruského prezidenta si země „zlaté miliardy“ v souladu s tradicemi „klasického kolonialismu“ vytvářejí pravidla, která jsou pro ně v každé situaci výhodná, někdy dokonce poškozují dlouhodobé zájmy svých národů.

 

Podle Putina existují pokusy nahradit mezinárodní právo pravidly, která jsou psána a měněna pokaždé znovu v zájmu těch, kteří se považují za výjimečné.

 

Pokusy zákonodárců o navázání přímých kontaktů se snaží omezit, i když je to v rozporu s myšlenkou, že každá země má právo hájit své zájmy, řekla hlava ruského státu během fóra v Petrohradě.

 

Zároveň se formuje nový systém světového řádu, který odráží skutečnou rovnováhu sil a geopolitickou realitu, je to bolestivý složitý proces, dodal prezident. Fórum bylo vysíláno televizním kanálem Russia 24.

 

V květnu Putin poznamenal, žezahraniční společenství je nepřátelské vůči Rusku a Bělorusku a snaží se omezit rozvoj těchto zemí, ale zatím se jim to nepodařilo.

 

https://www.vesti.ru/article/4042240

 

 

📌11. července 2024, 15:46: MATVIJENKO: REAKCE NA ROZMÍSTĚNÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU V NĚMECKU BUDE TVRDÁ:

 

Šéfka Rady federace Valentina Matvijenková uvedla, že rozhodnutí Bílého domu rozmístit rakety dlouhého doletu na území Německa nezůstane bez odezvy ruské strany.

 

👉 👉 👉 NĚMECKO MÁ PODLE POVÁLEČNÝCH DOHOD ZAKÁZÁNO TAKOVÉ ZBRANĚ MÍT, PŘIPOMNĚLA VALENTINA MATVIJENKO, TAKŽE REAKCE RUSKÉ FEDERACE BUDE TVRDÁ A ADEKVÁTNÍ.

 

„To je prostě nepřijatelné. Když se podíváte na všechny dokumenty z poválečného období, tak Německo nemá vůbec žádné právo mít zbraně tohoto druhu – podle dohod, které byly podepsány,“ řekl předseda Rady federace.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Washington se rozhodl rozmístit na území Německa do roku 2026 úderné systémy dlouhého doletu. Tyto zbraně jsou svými vlastnostmi výrazně lepší než obranné systémy, které jsou již v Evropě.

 

https://www.vesti.ru/article/4042357

 

 

📌11. července 2024, 16:28: BORRELL PŘIPUSTIL, ŽE EU NECHCE MÍR NA UKRAJINĚ ZA CENU KAPITULACE KYJEVA:

 

Evropská unie chce pouze vítězství Ukrajiny, jiné mírové scénáře jsou pro ni nepřijatelné, řekl šéf diplomatické služby EU Josep Borrell.

 

 

V reakci na obvinění z prodlužování války dodávkami zbraní odpověděl, že EU je proti kapitulaci Ukrajiny. Tématu se dotklo setkání summitu NATO s partnery – Evropskou unií, Japonskem, Jižní Koreou, Austrálií a Novým Zélandem.

 

MY TAKOVÝ SVĚT NECHCEME, TO JE POSTOJ CELÉ EVROPSKÉ UNIE. PRO EVROPSKOU UNII NEEXISTUJE JINÝ PLÁN NEŽ PLÁN ZELENSKÉHO,“ vysvětlil Borrell. 😂👍

 

Šéf diplomatické služby také dodal, že Evropská unie se snaží chránit suverenitu a nezávislost Kyjeva, stejně jako bezpečnost svobodného světa, který podle Borrella zahrnuje země EU a NATO. Politik vyzval k rozšíření dodávek zbraní do Kyjeva.

 

Borrell již dříve řekl, že pokud Gruzie nezmění svůj politický kurz, pak se pro ni dveře Evropské unie zavřou.

 

https://www.vesti.ru/article/4042460

 

 

📌11. července 2024, 15:24: RUSKO BUDE ČEKAT NA SI ŤIN-PCHINGA NA SUMMITU BRICS V KAZANI:

 

Podle ruského prezidenta Vladimira Putina by Moskva chtěla, aby se čínský prezident Si Ťin-pching zúčastnil říjnového summitu BRICS v Kazani.

 

Ve čtvrtek se Putin setkal s šéfem Stálého výboru Všečínského shromáždění lidových zástupců Čao Le-ťiem na okraj parlamentního fóra BRICS v Petrohradě.

 

Prezident požádal čínského zástupce, aby sdělil, že Rusko čeká na Si Ťin-pchinga v Kazani na summitu BRICS, který se bude konat od 22. do 24. října.

 

Putin se s čínským prezidentem setkal na začátku července na summitu Šanghajské organizace pro spolupráci v kazašské Astaně. Poznamenal, že vztahy mezi Ruskou federací a Čínou nyní procházejí nejlepším obdobím v historii, jsou založeny na vzájemném respektu a rovnosti.

 

Prezidentský mluvčí Dmitrij Peskov uvedl, že lídři Ruské federace a Číny na schůzce diskutovali téměř o všech oblastech společné spolupráce.

 

https://www.vesti.ru/article/4042307

 

 

📌11. července 2024, 16:09, FICO: ČLENSTVÍ UKRAJINY V NATO JE ZÁRUKOU TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY:

 

Slovenský premiér Robert Fico uvedl, že členství Ukrajiny v Severoatlantické alianci zaručí třetí světovou válku, a zdůraznil, že poslanci jeho strany nepodpoří vstup Kyjeva do NATO.

 

„Strana Smer a její poslanci nebudou ve slovenském parlamentu souhlasit s členstvím Ukrajiny v NATO,“ řekl slovenský premiér ve videoposelství.

 

Fico také poznamenal, že nařídil ministrům, kteří se zúčastnili summitu NATO ve Washingtonu, aby v závěrečné deklaraci zachovali požadavek na souhlas parlamentů všech členských států aliance pro případný vstup Kyjeva do organizace.

 

https://www.vesti.ru/article/4042487

 

 

📌11. července 2024, 16:10: VOLODIN POVEDE RUSKOU DELEGACI NA INAUGURACI ÍRÁNSKÉHO PREZIDENTA:

 

Předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin povede ruskou delegaci při inauguraci íránského prezidenta.

 

Uvedl to ruský prezident Vladimir Putin na setkání s předsedou Islámského poradního shromáždění Íránu Mohammadem-Baghírem Ghalibáfem. Setkání se zúčastnila také předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenková.

 

  1. července se v Íránu konalo druhé kolo předčasných prezidentských voleb vyhlášených po smrti Ebráhíma Raísího. Zvítězil kandidát reformního křídla, bývalý ministr zdravotnictví Masúd Pezeschkjan, který získal 53,6 % všech hlasů. Konzervativec Saíd Džalílí získal 44,3 procenta.

 

Inaugurace je naplánována na 30. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4042472

 

 

 

📌11. července 2024, 17:19, GANČEV: FAKTA O ZNÁSILNĚNÍ JSOU ZAZNAMENÁNA V CHARKOVSKÝCH VESNICÍCH KONTROLOVANÝCH OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev uvedl, že Rusko zaznamenává fakta o znásilňování a rabování v osadách regionu kontrolovaného ukrajinskými jednotkami.

 

„Máme také informace o případech rabování a znásilnění. Kromě toho má naše ředitelství vnitra za úkol všechny tyto zločiny co nejvíce zaznamenávat,“ řekl Gančev.

 

Šéf správy poznamenal, že takové informace přicházejí od místních obyvatel do centra pro záznam kriminality.

 

LIDÉ, KTERÝM SE PODAŘILO UTÉCT, ODEJÍT DO RUSKA… MLUVÍME S NIMI, JE TAM BEZPRÁVÍ,“ řekl Gančev a zdůraznil, že svévole je podporována ukrajinským vyšším velením.

 

Podle něj bude tento stav pokračovat, dokud budou vesnice pod kontrolou ozbrojených sil Ukrajiny, k nápravě situace pomůže pouze osvobození oblasti od ukrajinských ozbrojenců.

 

https://www.vesti.ru/article/4042589

 

 

📌11. července 2024: NĚMECKO, VELITELSKÉ CENTRUM PŘÍMÉHO VEDENÍ VÁLKY:

 

USA mají vojenské základny po celém světě, nicméně v Evropě v poslední době rostou doslova jako houby po dešti. A to, jak v nových členských zemích jako je Finsko a Švédsko, tak v zemích, které již nějakou dobu členy NATO jsou.

 

Nedávné schválení 11 základen také u nás ukazuje, že ani my nebudeme výjimkou. V Německu je pak základen několik desítek, i když většina lidí zná jen několik málo z těch největších.

 

 

Málokdo však ví, jak neomezeně si americká vojenská moc může v Německu dodnes dělat, co chce. Německo je tak v podstatě stále okupovanou zemí (stejně jako zbytek evropských členských zemí NATO).

 

Zvláštní roli v současnosti hraje americká základna ve Wiesbadenu-Erbenheimu. Právě tam  totiž Pentagon zřídil velitelské centrum pro Ukrajinu.

 

Co by to mohlo znamenat – a to nejen pro Německo, ale i pro nás coby sousedy, ale i členy NATO? A jak dalece je Berlín povinen poslouchat Washington? To a mnohé další se dozvíte v následujícím videu (český dabing):

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/nemecko-velitelske-centrum-primeho-vedeni-valky/

 

 

📌11. července 2024, SOUDKYNĚ, KTERÁ MÁ NAPOJENÍ NA BIG PHARMU, ZAMÍTLA ŽALOBU NA PFIZER A MODERNU:

 

Na mnoha místech po celém světě se rozběhly žaloby proti těm, kteří lidem vnucovali experimentální genové injekce – tedy proti politikům, rádoby odborníkům a korporátním médiím – a především proti výrobcům těchto přípravků, kteří účelově lhali o jejich účinnosti a bezpečnosti.

 

Některé soudní procesy stále nejsou u konce, jiné byly hned v počátcích zamítnuty. To je i nedávný případ žaloby na Pfizer a Modernu, který byl přidělen soudkyni s jasným střetem zájmů.

 

V Austrálii se lékař a lékárník obrátil na federální soud kvůli geneticky modifikovaným organismům ve vakcínách mRNA, ale jeho případ byl okamžitě zamítnut. Nyní se dostává i do hlavního proudu: odpovědná soudkyně zatajila své spojení se společností Pfizer a farmaceutickým průmyslem.

 

Australská justiční integrita je podle článku v australském Sky News ohrožena. Důvodem je soudní spor se společnostmi Pfizer a Moderna kvůli takzvanému očkování proti Covidu – respektive jeho zamítnutí soudkyní Helen Rofe.

 

Dr. Julian Fidge, lékárník a praktický lékař z Victorie, který je sám očkován a očkoval řadu pacientů, zažaloval společnosti, protože se domnívá, že takzvané vakcíny obsahují neregulované geneticky modifikované organismy – což je porušení zákona o genové technologii.

 

FIDGE UPOZORNIL NA TO, ŽE SPOLEČNOSTI PFIZER A MODERNA MĚLY ZÍSKAT ZVLÁŠTNÍ POVOLENÍ OD ÚŘADU PRO REGULACI GENOVÝCH TECHNOLOGIÍ (OGTR), COŽ BY VYŽADOVALO PODROBNÉ PŘEZKOUMÁNÍ SLOŽEK LÉKŮ NA GENOVOU TERAPII.

 

Fidge zacílil na komplexy LNP-mod-RNA a plasmidové kontaminanty. OGTR to odmítl.

 

Případ byl extrémně explozivní, protože nyní je už příliš pozdě na to, aby byly experimentální léky na genovou terapii podrobeny detailním analýzám – zatím se tomu věnovali pouze kritičtí vědci, úřady po celém světě udělily velké farmaceutické společnosti Big Pharma licenci a stále záměrně ignorují údaje o kontaminaci DNA.

 

Soudkyně Helen Rofe o tom ale nechtěla slyšet a žalobu zamítla. Podle jejího názoru není lékař, který očkoval a je sám očkován, postiženou osobou.

 

Přitom dr. Fidge se považuje za viníka, protože prohlašuje, že nebyl schopen splnit své právní, morální a etické povinnosti tím, že svým pacientům neposkytl správný informovaný souhlas s uvedením všech pochybných přísad.

 

Rofeová případ zamítla 1. března. Krátce poté zveřejnila advokátní kancelář zastupující Fidge tiskovou zprávu zkoumající střet zájmů soudkyně.

 

 

Ukázalo se, že v minulosti pro firmu Pfizer minimálně pětkrát pracovala jako právnička.

 

KROMĚ TOHO MÁ RODINNÉ VAZBY NA BIG PHARMU A VÝZKUMNÝ PRŮMYSL: JEJÍ RODINA PROVOZOVALA BIOMEDICÍNSKOU VÝZKUMNOU ORGANIZACI WALTER AND ELIZA HALL INSTITUTE (WEHI), KTERÁ VYBRALA STOVKY MILIONŮ DOLARŮ Z PENĚZ DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ A OBDRŽELA VÍCE NEŽ 30 MILIONŮ DOLARŮ OD NADACE BILLA A MELINDY GATESOVÝCH.

 

Rofeová také sloužila deset let v Bolton Clarke Human Research and Ethics Committee, který obdržel finanční prostředky od jejího bratrance, sira Andrewa, který sloužil jako předseda výboru Felton Bequests Committee a byl roky čestným prezidentem WEHI.

 

Případu se mohlo ujmout 16 dalších soudců, ale dostala ho právě Rofeová s napojením na farmaceutický průmysl. Právníci volají po vyšetřování. Zamítnutí případu by mělo být zrušeno a požadují nový proces se soudcem bez střetu zájmů.

 

Případ se stává stále výbušnější kvůli rostoucí kritice očkování proti Covidu. V USA nyní několik federálních žalobců podniká kroky proti společnosti Pfizer.

 

 

BMJ také zveřejnil studii, která zkoumala masivní nadměrnou úmrtnost na Západě během údajné pandemie a po ní a konkrétně se zabýval vážnými (a někdy fatálními) vedlejšími účinky takzvaných „vakcín proti Covidu.“

 

BMJ později zpanikařil kvůli následnému zpravodajství v řadě médií a zdůraznil, že studie neprokázala, že by nadměrná úmrtnost byla způsobena očkováním. Možná se bojí o své financování?

 

Celkově případ vyvolává značné otázky – a to nejen s ohledem na australský právní systém. Kolik soudců na celém světě je na výplatní listině průmyslových odvětví, proti kterým by měli vynášet právní rozsudky?

 

Kolik lidí u moci je ovlivněno masivními střety zájmů? Roky Covidu ukázaly: Pravděpodobně jich bude nespočet. Každý, kdo z toho měl prospěch, si nyní bude chtít zachránit kůži a zabránit jakémukoli přehodnocení té doby…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/soudkyne-ktera-ma-napojeni-na-big-pharmu-zamitla-zalobu-na-pfizer-a-modernu/

 

 

📌11. července 2024, ČT24: V POLSKÉM DOLE UVÁZLO PO OTŘESU 40 HORNÍKŮ:

 

Z polského dolu se podařilo dostat většinu horníků. po dvou se stále pátrá:

 

Z polského uhelného dolu Rydultowy, ve kterém ve čtvrtek ráno došlo k silnému otřesu v hloubi 1200 metrů, se podařilo dostat 76 ze 78 horníků, kteří byli v té době pod zemí. Po dvou havířích se dál pátrá, uvedli představitelé majitele dolu, kterým je těžební společnost Polska Grupa Górnicza (PGG). Důl se nachází nedaleko hranic s Českem. První informace hovořily o 68 hornících pod zemí.

 

„Máme lokalizovaného jednoho ze dvou pohřešovaných horníků, práce na lokalizaci druhého pokračují,“ řekl podle televize TVN 24 ředitel výroby Damien Borgiel.

 

Záchranářům se ještě nepodařilo k horníkovi dostat; zachytili signál z jeho lampy, ale nevidí jej. Ředitel upozornil, že záchranná operace se odehrává v obtížných podmínkách, za nejvyššího stupně ohrožení metanem a případným závalem. Do pátrání je zapojeno jedenáct záchranných týmů, dodala agentura Reuters.

 

Ze 76 evakuovaných horníků bylo sedmnáct zraněných. Nejvážněji zraněného horníka přepravil do nejbližší nemocnice vrtulník, ostatní převezly sanitky, napsal server Onet. Potíže s počítáním horníků pramení podle něj i z toho, že dříve několik samostatných dolů bylo v roce 2016 sloučeno do jediného.

 

Podle mluvčí PGG otřes nastal po 8:00 v hloubce přibližně 1,2 kilometru. Mluvčí Aleksandra Wysocká-Siembigová vyloučila výbuch metanu.

 

„Je to jev poměrně častý a asi nejnebezpečnější,“ popsal důlní otřes pro ČT ředitel Hlavní báňské záchranné stanice Ostrava Josef Kasper. Otřes přirovnal k zemětřesení, bývá ho prý velmi těžké předvídat.

 

Rydultowy je jedním z nejstarších černouhelných dolů v Horním Slezsku, nachází se asi patnáct kilometrů od hranic s Českem a třicet kilometrů severovýchodně od Ostravy. Provoz zahájil už v roce 1792. V současné době zaměstnává přes dva tisíce horníků. Už v minulosti se v něm odehrála důlní neštěstí, v roce 2020 zemřel šestačtyřicetiletý horník kvůli uvolnění horniny z důlního stropu a o rok dříve zahynul při otřesu čtyřiačtyřicetiletý důlní pracovník, píše Onet.

 

Polsko, které je z velké části energeticky závislé na uhlí, zažilo v posledních letech několik důlních neštěstí. Letos v květnu přišli o život dva horníci při otřesu na Dole Myslowice-Wesola na jihu Polska.

 

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/otres-v-polskem-dole-uveznil-pod-zemi-na-ctyricet-horniku-351028

 

 

📌11. července 2024, VOLNÝbloG, Luboš Volný: NATO CHCE ZAJISTIT BEZLETOVOU ZÓNU NAD ZÁPADNÍ UKRAJINOU + KYJEV SE SNAŽÍ PŘEDVÁDĚT FALEŠNÉ SVALY. Český překlad

 

https://www.facebook.com/100072368564637/videos/353830057563386

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *