, ,

10.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⛔️💉🎚️ EUTANAZIE JE HLAVNĚ O PENĚZÍCH…

10.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ⛔️💉🎚️ EUTANAZIE JE HLAVNĚ O PENĚZÍCH…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÝ ČLEN PARLAMENTU ZVYŠUJE OBAVY ZÁPADU Z PUTINA SVOU MEGA-DOHODOU O DODÁVCE ZBRANÍ, KTEROU ODHALIL? SPOR O ÍRÁNSKÉ BALISTICKÉ RAKETY PRO RUSKO

 

https://youtu.be/XqvBhSVhtlk?si=xwDDRIHKEiYg-joS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PADNE BRZY POKROVSK? RUSKO OBSADILO DŮLEŽITOU OBEC MEMRYK A MŮŽE PŘERUŠIT ZÁSOBOVACÍ LINIE UKRAJINY.

 

https://youtu.be/X3YBLNDbfTI?si=iMU_cRIcWZty8Hln

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: ⛔️💉🎚️ EUTANAZIE JE HLAVNĚ O PENĚZÍCH…

 

Rhody Wilson  9. září 2024

 

Možná jste si všimli, říká Dr. Vernon Coleman, že mainstreamová média dávají stále více času a prostoru tématu EUTANAZIE NEBO SEBEVRAŽDY ZA POMOCI LÉKAŘE.

Velká část publicity je absurdní a zavádějící.

 

🛑EUTANAZIE JE PROGRAM GENOCIDY, NIKOLI LASKAVOSTI.

 

💉🎚️Eutanazie je hlavně o penězích.

 

👉Je to podstatná část cesty do Net Zero, která je samozřejmě předehrou Velkého resetu, ve kterém „VŠICHNI NEBUDEME NIC VLASTNIT A BUDEME ŠŤASTNÍ“. 👹

 

🛑ÚŘADY CHTĚJÍ ZABÍJET STARÉ, NEMOCNÉ A SLABÉ.

🛑V ZEMÍCH, KDE JE EUTANAZIE LEGÁLNÍ, UŽ ZABÍJÍ DĚTI, DUŠEVNĚ NEMOCNÉ A CHUDÉ.

Kapitola níže je převzata (s jeho svolením) ze zásadní knihy Jacka Kinga „CHTĚJÍ NÁS ZABÍT“.

Od Dr. Vernona Colemana

Z knihy „Chtějí nás zabít“ od Jacka Kinga.

 

PODVOD S EUTANAZIÍ SE PRODÁVÁ JAKO CVIČENÍ V LASKAVOSTI❗️❗️❗️

((Knižním příkladem už byla „Matka Tereza❗️❗️❗️))

 

👉 „Dobrou zprávou je, že vám můžeme pomoci vyhnout se bolesti a úzkosti a zachránit vaši rodinu před agónií z toho, jak pomalu upadáte. Tím, že vám pomůžeme spáchat sebevraždu, obejdeme všechnu tu bolest a přeneseme vás přímo k závěrečným titulkům.“

 

TO JE VŠECHNO NESMYSL, OBÁVÁM SE❗️❗️❗️

 

👉 Eutanazie je hlavně o penězích.

Bylo zjištěno, že průměrné roční náklady na zdravotní péči na osobu pro jednotlivce v

posledním roce jejich života jsou 14krát vyšší než pro osoby mimo poslední rok života.

 

👉 V důsledku toho se peníze ze zdravotní péče a paliativní péče přesouvají do programů „DOBROVOLNÉ ASISTOVANÉ UMÍRÁNÍ“ (známé také jako „STÁTEM SPONZOROVANÉ SMRTI“), které mají snížit náklady na zdravotní péči.

 

👉 Zabíjet lidi je mnohem levnější než poskytovat paliativní péči.

 

👉 A co je ještě důležitější, ZAVÁDĚJÍ SE PROGRAMY EUTANAZIE, ABY SE SNÍŽILY NÁKLADY NA DŮCHODY.

 

👉 Není žádným tajemstvím, že všechny vyspělé země se potýkají s obrovskými důchodovými problémy.

Mnozí z těch, kteří pobírají státní důchody, se (zcela mylně) domnívají, že peníze, které zaplatili na daních, byly odloženy na výplatu jejich důchodů.

 

👉 Ve skutečnosti jsou samozřejmě penzijní programy prostě obrovské Ponziho schémata. Státní důchody, které jsou dnes vypláceny, jsou vypláceny z dnešních daní.

A za dvacet let budou vyplácené důchody vypláceny z daní, které platí pracovníci za dvacet let.

Pokud se podaří snížit velikost staré populace, budou se roční úspory měřit v miliardách dolarů.

 

🛑POTÉ, CO BYLY BĚHEM BLOKOVÁNÍ V NEMOCNICÍCH A PEČOVATELSKÝCH DOMECH ZAVRAŽDĚNY TISÍCE STARŠÍCH LIDÍ, POLITICI SE S RADOSTÍ CHLUBILI, ŽE FINANČNÍ ÚSPORY NA NEVYPLACENÝCH DŮCHODECH BUDOU OBROVSKÉ. ČÍM VÍCE LIDÍ ZABIJÍ, TÍM VÍCE PENĚZ UŠETŘÍ.

 

👉 Buďme k tomu všichni upřímní: program pro eutanazii nemá nic společného s právy lidí ani se snižováním bolesti či úzkosti: je to možná nevyhnutelně vše o penězích.

 

👉 Existuje mnoho způsobů, jak by mohla britská národní zdravotní služba ušetřit peníze. 👉 Propuštění 20 % všech správců by nezměnilo kvalitu poskytované péče a ukrojilo by miliardy z ročního vyúčtování.

👉 Tvrdší smlouva s farmaceutickými společnostmi by také ušetřila miliardy. A snížení odpadu by také ušetřilo miliardy.

 

👉 Žádný z těchto režimů snižování nákladů však není u byrokratů tak oblíbený jako zavedení legální eutanazie.

 

👉 Rt. Rev. Iain Greenshields, moderátor Skotské církve, řekl, že je znepokojen tím, že ponechání nevyléčitelně nemocných pacientů legálně ukončit svůj život by trvale změnilo NHS.

 

👉 „Je to skutečně způsob, jakým si přejeme, aby byly řízeny vzácné pečující zdroje? Vzhledem k tlaku na zdroje zdravotní péče jsme také velmi znepokojeni tím, že asistované umírání by mohlo být vnímáno jako příležitost k úsporám nákladů.“

👉 Rev. Greenshields také řekl, že přijetí zákona schvalujícího umírání s legální asistencí „hluboce mění vztahy nejen mezi zdravotníky a pacienty, ale také v rámci rodin.

 

👉 Obáváme se, že pokud by bylo asistované umírání legalizováno, způsob, jakým naše společnost pohlíží na starší lidi a osoby se zdravotním postižením, se časem stane utilitárnějším.

 

👉 A reverend Greenshields řekl, že i za přísných podmínek by otevření stavidel schválením jakékoli verze zákona (umožňující asistované umírání) pravděpodobně vedlo k pozdější expanzi.

 

👉 Mnozí se obávají, že legálně schválená sebevražda by vedla k masivnímu nárůstu počtu lidí hledajících asistovanou sebevraždu kvůli chudobě, bezdomovectví nebo duševnímu utrpení.

 

👉 V Kanadě více než čtvrtina voličů uvedla, že chudým a bezdomovcům by mělo být umožněno ukončit svůj život pomocí lékařské pomoci při umírání (dále jen „MAID“). A nemůže být pochyb o tom, že legálně asistovaná sebevražda by byla využita k řešení problémů imigrantů a žadatelů o azyl a k řešení vnímaných problémů s přelidněním a přelidněním.

 

👉 Je naivní předpokládat, že legálně schválená sebevražda by se omezila na pomoc nevyléčitelně nemocným najít bezbolestnou smrt.

 

👉 Každý, kdo popírá, že se toto všechno děje, je buď ignorant, nebo skrývá pravdu, aby obhájil své nadšení pro zákonem schválenou sebevraždu.

 

👉 „Podstatou je, že mohou existovat určité počáteční náklady spojené s nabídkou lékařsky asistovaného umírání Kanaďanům, ale také může dojít ke snížení výdajů jinde v systému, a proto nabídka lékařské pomoci při umírání Kanaďanům nebude stát zdraví. systém péče nic extra,“ řekl Aaron Trachtenberg, rezident v oboru interního lékařství a jeden z autorů zprávy o asistovaném umírání v Kanadě.

 

👉 Překvapivě široce citovaná kanadská zpráva také uvedla, že „nemocniční péče stojí systém zdravotní péče více než komplexní systém paliativní péče, kde bychom mohli lidem pomoci dosáhnout jejich cíle zemřít doma“.

 

👉 Připadalo mi to udivující, protože se zdálo, že se předpokládá, že umírání (ať už sebevraždou nebo ne) je nevyhnutelnou součástí paliativní péče.

Všude na světě administrátoři a lékaři upozorňují na finanční výhody, které eutanazie může nabídnout.

 

🛑NENÍ ŽÁDNÝM TAJEMSTVÍM, ŽE PÉČE O POSTIŽENÉ, KŘEHKÉ A STARÉ LIDI MŮŽE BÝT DRAHÁ.

 

👉 Politici a propagátoři eutanazie tvrdí, že poskytování dávek, speciálních budov a personálu znamená, že poskytování péče se stalo obrovskou finanční zátěží pro národní a místní vlády a pro poskytovatele zdravotní péče. Těžce postiženým musí být poskytnuta buď komplexní domácí péče a podpora, nebo ústavní péče, obvykle v účelové budově s mnoha vysoce vyškolenými (a tedy drahými) zaměstnanci. S rostoucí velikostí populace se masivně zvýšil počet lidí vyžadujících péči a náklady na poskytování této péče. A samozřejmě je nepravděpodobné, že by sami těžce postižení jedinci byli schopni udělat cokoliv, aby si pomohli nebo odvedli produktivní práci.

 

👉 Úkol péče o zdravotně postižené se již řadu let postupně, ale záměrně přesouvá z vlád na dobrovolné skupiny.

A přesto břemeno nákladů (často zvyšováno byrokracií, byrokratickými požadavky, minimálními mzdami a tak dále) znamená, že zařízení se s tím snaží vyrovnat. Dobrovolníci by měli mluvit s pacienty, aranžovat květiny a celkově zlepšovat život. Místo toho dělají úklid a mytí nádobí.

 

👉 Poskytování paliativní péče utrpělo pravděpodobně více než jakýkoli jiný typ péče a administrátoři a lékaři nyní otevřeně upozorňují na skutečné finanční výhody, které vzniknou, pokud jsou pacienti přesvědčeni, aby se zabili (nebo, protože mnoho takových pacientů může být fyzicky neschopných zabíjet se, nechat se zabít).

 

🛑NIC Z TOHO SAMOZŘEJMĚ NEBYLO VELKÝM PŘEKVAPENÍM.

 

👉 Aktivisté vystupující za zdravotně postižené po mnoho desetiletí varovali, že legalizace asistované sebevraždy a rozšíření zákonných hranic by vedlo k tomu, že společnost znehodnotí životy lidí, kteří jsou zdravotně postižení (nebo křehcí, starší nebo kdokoli, kdo není schopen se dívat). po sobě) a dali by postiženým pocit, že mají odpovědnost zabít se, protože jejich životy nestály za to, aby je žili, a brali tolik potřebné zdroje. Obvykle nevysloveným strachem bylo, že se pacienti budou cítit provinile, pokud se nezabijí (nebo se nechají zabít).

 

🛑A TO VŠE SE NYNÍ DĚJE. A DĚJE SE TO VELMI RYCHLE.

 

👉 Smrt je nyní považována za životaschopnou alternativu k nákladné a nevyhnutelně marné lékařské léčbě.

 

Článek, který vyšel v Canadian Medical Journal, na tuto možnost velmi živě upozornil.

 

👉 Autoři dospěli k závěru, že lékařsky asistovaná smrt by mohla snížit roční výdaje na zdravotnictví o 34,7 milionu až 136,8 milionu dolarů.

(Vždy je pro mě těžké mít nějaký respekt, když je nabízena tak široká škála. Naznačuje mi to, že čísla nejsou víc než odhad.)

 

👉 Navíc bylo zdůrazněno, že tyto úspory by převážily odhadované náklady na zavedení lékařsky asistovaného umírání o značnou částku, přičemž náklady na nabízení eutanazie v širokém měřítku se odhadují na 1,5 milionu až 14,8 milionu USD.

(Znovu jsem musel čísla zkontrolovat, protože se mi zdá, že jde o velmi široký rozsah.)

 

👉 Autoři zprávy přirozeně zdůraznili, že při zvažování, zda má pacient žít nebo zemřít, by se nemělo brát v úvahu úspora peněz. Ale nejsem jediným pozorovatelem, který se obává, že to byl pouze pokus vyhnout se oficiální odpovědnosti za nekonečnou řadu dilemat, která nyní nastanou a o kterých, jak se obávám, budou rozhodovat lidé, které příliš netrápí etické jemnosti.

 

👉 Pokud stát chce utracení zdravotně postižených, neschopných, křehkých, starých a duševně nemocných, pak stát nebude mít potíže s hledáním lidí, kteří jsou připraveni vyřazení zajistit.

 

👉 Dlouhé čekací listiny (prodlužující se v Kanadě jako všude jinde), efektivní přidělování lékařských služeb (s mnoha operacemi dostupnými pouze pro ty, kteří si mohou platit soukromě) bude znamenat, že tlak na provádění programů eutanazie v širokém měřítku bude pravděpodobně dobře podporován širokou veřejností.

 

👉 Navrhovat, aby lékaři a byrokraté nebrali v úvahu finanční problémy, je přinejlepším naivní a cynické. Lékaři a byrokraté již berou v úvahu náklady a nyní je běžné, že léky zachraňující životy se nepoužívají jednoduše proto, že stojí příliš mnoho.

Realita je taková, že eutanazie je z velké části o úsporách peněz.

 

👉 Kluzký svah, před kterým aktivisté varovali, je velmi reálný. A to už jsme kousek ze svahu a každým dnem se po sjezdovce pohybujeme rychleji.

Postižení a starší lidé jsou nyní široce považováni za osoby s malou nebo žádnou finanční hodnotou.

 

👉 Peníze měly vždy mnohem větší vliv na politiku zdravotnictví a sociální péče, než je obecně přijímáno. Například v Británii byly kvůli politické korektnosti uzavřeny dlouhodobé pobytové domy pro duševně nemocné.

Výsledkem bylo, že bezpočet tisíc jedinců, kteří se o sebe nedokázali postarat, bylo vyhozeno do „komunity“. Nedostatek služeb a pomoci znamená, že tyto nešťastné duše nyní tráví dny sezením v parcích a autobusových zastávkách. Své dny trávili ve veřejných knihovnách, až na to, že jich už moc není. Ve skutečnosti to samozřejmě nemělo nic společného s politickou korektností. Všechno bylo o penězích, které se daly ušetřit.

 

👉 Hlavní důvody, proč lidé nesouhlasí s legalizací eutanazie, jsou strach, že zranitelné skupiny budou zabity (nebo se od nich bude očekávat, že se budou prosazovat jako kapitán Oates, aby ušetřili peníze a zdroje) a pocit, že role lékaře je léčit lidi a ne je zabíjet. (Kapitán Lawrence Oates byl antarktický průzkumník, který v roce 1912, když trpěl omrzlinami a gangrénou, vyšel do sněhu a nechal své tři společníky v jejich stanu v naději, že tím zvýší jejich šance na přežití. Zvolil smrt spíše než vyhlídka, že bude pro své společníky přítěží, když Oates odcházel ze stanu, řekl: „Jdu ven a možná to bude nějakou dobu.“

 

👉 Nezávislé studie a průzkumy opakovaně ukázaly, že méně než 10 %. lidí podporuje legalizaci, a když ano, činí tak z velké části proto, že jsou mylně přesvědčeni, že eutanazie může zabránit nevyhnutelné a nevyhnutelné bolesti a utrpení během nevyléčitelných nemocí.

 

🛑A KONEČNĚ JE TU JEŠTĚ JEDEN DŮVOD, PROČ JE ESTABLISHMENT TAK NADŠENÝ EUTANAZIÍ:

 

👉 UVOLNÍ K POUŽITÍ VELKÉ MNOŽSTVÍ ORGÁNŮ.

 

👉 Dva kontroverzní výzkumníci (Dr. David Shaw, etik na univerzitách v Basileji a Maastrichtu a profesor Alec Morton, ekonom v oblasti zdraví) tvrdili, že zabíjení nevyléčitelně nemocných pacientů by uvolnilo orgány k transplantaci – a také ušetřilo peníze.

Argumentují tím, že změna legislativy umožňující více asistovaných sebevražd by prospěla lidem, kteří chtějí zemřít, a širší obecné populaci.

 

👉 Oba autoři napsali: „Dárcovství orgánů by také mohlo být přínosné, protože existuje několik důvodů, proč je dárcovství po asistovaném umírání lepší z klinického a ekonomického hlediska.

 

👉 ZA PRVÉ, pokud je pacientům odepřeno asistované umírání, funkce orgánů se bude postupně zhoršovat, dokud nezemřou přirozeně, což znamená, že transplantace bude méně úspěšná.

👉 ZA DRUHÉ, pacienti, kteří se rozhodnou pro asistované umírání, musí projít zdlouhavým procesem a dárcovství orgánů lze do tohoto procesu snadno začlenit.“

 

👉 V Kanadě bylo odhaleno, že legalizace asistované sebevraždy vedla k otevřenému oslovování těch, kdo zvažují lékařsky asistovanou smrt. V jednom případě byla chronicky nemocnému muži odepřena zdravotní péče doma a byla mu nabídnuta asistovaná sebevražda. Není trochu ironie, že pacienti, kteří jsou povzbuzováni ke smrti, mohou být sami zachráněni, pokud by byli považováni za dostatečně důležité, aby se s nimi zacházelo jako s příjemci orgánů, nikoli jako s dárci orgánů.

 

👉 Dr. Moira McQueen, výkonná ředitelka Kanadského katolického bioetického institutu, řekla, že primární lékař „BY MOHL NAVRHNOUT DAROVÁNÍ ORGÁNŮ JAKO, NE-LI JAKO POBÍDKU, JAKOUSI ‚ÚTĚCHU‘ ZA VLASTNÍ ZTRÁTU ŽIVOTA DANÉ OSOBY.“

 

👉 Vzhledem k tomu, že transplantace orgánů je extrémně drahá a zdravotnické služby snižují náklady, je nevyhnutelné, že ORGÁNY ODEBRANÉ PACIENTŮM, KTEŘÍ BYLI ZAVRAŽDĚNI STÁTEM, BUDOU VYHRAZENY PRO POLITIKY, BYROKRATY A DALŠÍ, kteří jsou považováni za důležité osoby a je s nimi zacházeno. 👹 👹 👹

 

OMLUVTE PROSÍM MŮJ CYNISMUS. DLOUHOU DOBU PRAKTIKUJI MEDICÍNU A VÍM, JAK SYSTÉM FUNGUJE.

 

https://volnyblog.news/eutanazie-je-hlavne-o-penezich/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 👺CELÝ ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALISTÉ, KTEŘÍ JSOU DOSAZOVÁNI DO FUNKCÍ, ABY NIČILI A TRÝZNILI SVÉ NÁRODY!

 

👺CELÝ ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALISTÉ, KTEŘÍ JSOU DOSAZOVÁNI DO FUNKCÍ, ABY NIČILI A TRÝZNILI SVÉ NÁRODY!

 

🛑Černošská aktivistka vylíčila, proč jsou k moci v rolích prezidentů a premiérů dosazováni vydíratelní politici, kteří v dětství byli zneužíváni!

🛑První země NATO požádala o vstup do BRICS!

🛑A na Ukrajině v Poltavě po ruském úderu na výcvikové centrum prý zahynuli čeští vojáci!

 

👉Na americké alternativní scéně se už delší dobu pohybuje černošská konzervativní aktivistka a moderátorka Candace Owens, která se profiluje jako afro-americká konzervativní analytička, jenž podporuje Donalda Trumpa už od roku 2016, později Trumpa kritizovala za jeho slepou podporu covidových vakcín, ale v poslední době se hlavně vydala do boje proti Demokratické straně a jejímu programu na destrukci tradiční rodiny muže a ženy.

 

👉V polovině srpna natočila rozhovor, ve kterém se vyjádřila k situaci v USA okolo propagace genderového přešívání dětí a zaplavení amerických médií, televize, kin a rovněž internetu a počítačových her deviantním obsahem se sexuálním podtextem genderového rovnostářství a tzv. woke kultury.

 

👉A tento deviantní obsah jsme mohli vidět i během zahajovacího ceremoniálu olympiády v Paříži. Podle Owensové je to způsobené tím, že veškerou moc nad zeměmi západního světa převzali dosazení pedofilní kabalisté. 👺

 

👺Ti jsou 👉uctívači Bafometa a👉 vyznávají obětování dětí, 👉pedofilii, 👉 krevní rituály a 👉další praktiky spojené s tzv. Kabalou.

 

👉Do rolí prezidentů a👉 premiérů👉 jsou dosazování gayové, kteří v dětství zažili znásilnění a v případě Emmanuela Macrona dokonce došlo ke sňatku s transsexuálem, který ho v dětství tyranizoval.

👉Barack Obama je gay,

👉Justin Trudeau je gay,

👉Volodymyr Zelenský je gay,

👉Emmanuel Macron je gay.

 

👉Podle Owensové tito vysocí západní politici to maskují často tím, že vytvoří čistě fiktivní manželství, které je ale manželstvím manifestačním, jak ho popsal Sigmund Freud v jedné ze svých prací, jak gayové ve vysoké politice maskují svoji orientaci a vytváří sňatky buď s transsexuály, anebo se skutečnými ženami, které ale mají roli tzv. permanent escort společnic, případně jejich role je doplněna o funkci bílé či dokonce zlaté kobyly.

👺ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALA OBĚTUJÍCÍ DĚTI V OKULTNÍCH RITUÁLECH:

 

👉Vysoký politik na takovou ženu píše veškerý svůj odkloněný a nakradený majetek v době výkonu své funkce, čímž vzniká ze smluvní ženy bílá kobyla, anebo jde vyšší formu partnerství, kdy žena dostane dispoziční práva k částí politikova majetku, pokud žena souhlasí s tzv. manifestačním pořízením dětí, kdy asistenčně počne a následně porodí děti jako mediální důkaz funkčnosti rodiny politika před médii.

 

👉V takovém případě se ze ženy stává zlatá kobyla. Když se podíváme, kdo vládne nad zeměmi kolektivního Západu, tak jsou to politici, kteří doslova se k vlastnímu národu, občanům, průmyslu a ekonomice chovají jako okupant, nepřítel, destruktor, prostě jako někdo, kdo národem úplně opovrhuje a nenávidí ho. Je to někdo, kdo na jedné straně okrádá vlastní zranitelné osoby, třeba důchodce, aby mohl na straně druhé vyzbrojovat válku v jiné zemi. To je typicky projev psychopatologie, protože politik necítí zlo, které způsobuje, ale cítí uspokojení z „DOBŘE VYKONANÉ” práce.

 

👺Kabalisté podle Owensové vycházejí z tezí Sigmunda Freuda a chtějí získat světovou moc ukotvenou na půdorysu nového náboženství, které prostě bude mít charakter pedofilní kabalistiky a děti se začnou hromadně a rovněž institucionálně odtrhávat od rodičů a rodin, nejprve s tvrzením, že dítě má právo si samo určit pohlaví.

 

🛑ALE TO JE POUZE PRVNÍ KROK A ZÁMINKA KE KROKU DRUHÉMU:

 

👉A tím je odebrání rodičovských práv nad dětmi na základě nových legislativ a zákonů, čímž bude dítě zbaveno rodičovské ochrany a bude moci být zprzněno, znásilněno, a to s odkazem na tvrzení, že dítě si přece může zvolit nejen své pohlaví, ale může si samo rozhodnout o svém sexuálním životě. 👧🏻👶🏼🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰

 

🛑ZÁPADNÍ ELITY JSOU OVLÁDÁNY JAKO LOUTKY A POSLUŠNĚ NIČÍ SVÉ NÁRODY A EKONOMIKY:

 

👉 Přesně toto JE CÍLEM PEDOFILNÍCH KABALISTŮ, TEDY ÚPLNĚ ZPŘETRHAT POUTO MEZI RODIČI A DÍTĚTEM.

👉A v USA toto již běží na plné obrátky, kdy některé státy (např. Kalifornie) už přijaly zákony, že ŠKOLY NESMÍ INFORMOVAT RODIČE O TOM, ŽE SE DÍTĚ ROZHODLO ZMĚNIT SI POHLAVÍ A SVĚŘILO SE ŠKOLNÍMU LÉKAŘI.

 

👉Tohle je zkrátka postupný proces na zpřetrhání vazeb mezi dětmi a rodiči na základě obskurního tvrzení, že dítě má právo na rozhodování o svém genderu.

👉A posunuje se to i do škol v Evropě, kdy děti jsou ideologicky očkovány proti rodičům, neziskovky chodí po školách a debatují s dětmi o tom, jak jsou rodiče zaostalí, neprogresivní, nechápaví, jak nerozumí potřebám genderového sebeurčení dítěte.

 

🛑PEDOFILNÍ KABALISTÉ JSOU ZKRÁTKA DOSAZOVÁNI DO VEDOUCÍCH FUNKCÍ STÁTŮ PROTO, ŽE JSOU SNADNO OVLADATELNÍ A VYDÍRATELNÍ.

 

👉JEJICH PÁNOVÉ, TEDY VYSOKOSTUPŇOVÍ KABALISTÉ V LÓŽÍCH, ZNAJÍ JEJICH DEVIACE A MAJÍ V ARCHIVECH VIDEOKAZETY A MP4 NAHRÁVKY DEVIANTNÍCH PRAKTIK TĚCHTO POLITIKŮ.

 

🛑A ti nechtějí, aby se tyto materiály dostaly na veřejnost. Takže poslušně plní a vykonávají pokyny Komise 300 a jejich poradních sborů, bez odmlouvání, i když jde o strašné kroky, proti vlastnímu lidu, proti vlastnímu národu, proti vlastním důchodcům, proti vlastním dětem, které jsou przněny, proti vlastním ekonomikám, které jsou na pokyn Komise 300 likvidovány, jako v případě covidových lockdownů❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

🛑V POLTAVĚ PODLE INFORMACÍ ZAHYNULI VOJÁCI AČR, KTEŘÍ CVIČILI UKRAJINSKÉ RADISTY:

 

👉Anebo v případě likvidace německé ekonomiky v důsledku násilného odstřižení Německa od ruského plynu pod záminkou Američany a Ukrajinci vyprovokované války na Ukrajině, která by nikdy nevypukla, kdyby západní tajné služby v zimě 2014 neprovedly a nezorganizovaly v Kyjevě státní převrat, po kterém se k moci dostaly neonacistické síly.

 

👉A to zejména Banderovci, Azováci, Pravý sektor, Aidar a další extrémistické útvary, které transformovaly Ukrajinu během 8 let od roku 2014 do nástupní válečné platformy proti Rusku. A proto ani není divu, že v Poltavě v noci z pondělí na úterý údajně zemřelo několik vojáků Armády ČR po ruských úderech přesnými raketami na výcvikové centrum, kde prováděli výcvik ukrajinských radistů. Ukrajina již přiznala 51 mrtvých a dalších 200 bylo zraněno.

 

👉Co je ovšem zásadní, to je pochopení principu likvidace kolektivního Západu. Globalisté k destrukci systému Pax Americana a jeho kolektivního Západu používají všechny dostupné prostředky, a to včetně genderové deviatury a s ní spojené likvidace národů západních zemí a včetně likvidace jejich dětí. A TO NENÍ VŠECHNO.

 

👉Znovu a znovu se ukazuje, že globalistům nemusí ani vadit omezená a lokální válka v Evropě, a to ani v případě, kdyby byla jaderná a úplně by zničila Evropu do podoby zhroucené Říše římské, který rovněž skončila celá a úplně v troskách po nájezdech Barbarů. Tehdy nejmocnějším prostředkem ničení byly katapulty a oheň, ale dnes jsou to jaderné zbraně.

 

🛑GLOBALISTÉ DOKONČÍ DESTRUKCI KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU VŠEMI PROSTŘEDKY, VČETNĚ VSTUPU ČLENA NATO DO BRICS

 

👉Pokud si globalčiky uvědomí, že jaderná destrukce Evropy by urychlila zánik Pax Americana v Evropě, přičemž by poskytla prostor pro velkou obnovu z prostředků globalistů v Číně a ve skupině BRICS, kam právě podalo přihlášku už i Turecko jako první země NATO, tak potom opravdu se lze obávat, že konfrontace mezi NATO a Ruskem bude skutečně dovedena až do tohoto bodu.

 

👉Všimněte si velmi dobře, že procesu deviatury, úchylností, zvráceností, pedofilie a nenormálností 👉jsou vystaveny pouze země kolektivního Západu.

👉Nic z toho není vidět v zemích Globálního jihu, tedy 👉ani v asijských, 👉ani v arabských, 👉ani v čínských, 👉ani v ruských, 👉ani v afrických a 👉ani v žádných jiných zemích.

 

👉Deviatura je skutečně aplikována výhradně proti bílému muži, bílé ženě a jejich bílému dítěti.

 

👉A to je proces globalistů na likvidaci současné novodobé Římské říše ukotvené okolo systému Pax Americana a jeho petrodolaru.

 

👉Co bude na konci deviatury v USA a v zemích západu?

 

👉BUĎ ZDEGENEROVANÁ CIVILIZACE, KTERÁ KVŮLI GENDEROVÉ AGENDĚ VYMŘE, ANEBO SPÁLENÁ ZEMĚ PO JADERNÉM KONFLIKTU S RUSKEM.

 

👉A KDYŽ SE PODÍVÁTE NA EVROPSKOU UNII A JEJÍ PŘEDSTAVITELE, NA TY DEGENERÁTY A DEVIANTY, TAK JE JASNÉ, ŽE GLOBALISTÉ MAJÍ NAKROČENO K ÚSPĚCHU.

👉Destrukce Evropy bude impozantní a spousta politiků, které u voleb většinově volíme, jim v té destrukci bude pomáhat.

 

🛑TAKOVÝ JE BOURACÍ PLÁN ZÁPADNÍHO SVĚTA❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

-VK-Šéfredaktor AE Newsn

 

https://volnyblog.news/cely-zapadni-svet-ridi-pedofilni-kabaliste-kteri-jsou-dosazovani-do-funkci-aby-nicili-a-tryznili-sve-narody/

 

 

📢  PRO OSVĚŽENÍ FAKTŮ Z ARCHÍVU O KABALA:

 

📌📢 22.3.2024, Antiilluminaty TV: PUTIN OBVINIL ZÁPADNÍ VŮDCE Z PEDOFILIE A KANIBALISMU.

 

👉Podle ruského prezidenta Vladimira Putina, který odhalil, že globální elita provozuje neřesti, jako je pedofilie a kanibalismus, mnoho západních politiků trpí nějakým šílenstvím, které nelze léčit.

👉Po celá léta kolovaly zvěsti o zkažené chuti elit, jako je Klaus Schwab, Obama a Clinton, a Putin, čerstvě navrácený ze sesuvu půdy v Rusku, zvolil tento okamžik, aby odhalil skutečnou povahu Kabaly, která uchvátila nezvolenou moc na Západě.

👉Dříve Putin pronesl projev k národu a neztrácel čas na přilévání ropy do popelnice pokrytectví globální elity.

👉Zatímco Putin právě vyhrál národní volby se sesuvem osmdesáti sedmi procent hlasů, globální elita nadále pomlouvá jeho nesmírně populární prezidentství a obviňuje ho z toho, že je diktátor.

👉Mezitím však máme na Západě nevolené byrokraty, kteří vládnou, včetně násilníka Hlubokého státu Baracka Obamy, který právě podnikl neplánovanou návštěvu, aby se setkal s britským premiérem Rishi Sunakem na Downing Street a předal nejnovější pokyny globalistů.

Putin poukázal na to , že USA již nejsou demokracií mezi demokraty.

Putin tvrdil, že současná americká vláda využívá všechny své zdroje, včetně výzbroje ministerstva spravedlnosti a Lavfare, k útoku na politického soupeře pro letošní prezidentské volby.

Trump čelí bezprecedentní litanii občanských a trestních žalob, i když je pravděpodobným kandidátem republikánů na listopadové volby, protože elita uvedla do pohybu všechny páky, aby jeho pochod k prezidentskému úřadu selhal.

ALE PUTIN JEŠTĚ NEDOKONČIL PITVU SRDCE TEMNOTY GLOBALISTICKÉ KABALY.  

👉Podle Putina „Elita plní své bříšky lidským masem a kapsy penězi,“ porovnává zkaženost s „upíří koulí „, než předpovídá, že „konec této éry“ Je blízko, protože lidé světa se pomalu, ale jistě probouzejí k pravdě a odmítají globalistickou agendu. Putin je člověk, který velmi pečlivě volí svá slova. Když ruský prezident říká, že globální elita jsou monstra, která loví děti a naplňují jejich bříšky masem, pak každé slovo myslí vážně. Podle Putina globalistická kabala👉 vede válku proti dětem, která zahrnuje normalizaci pedofilie pomocí jemných a otevřených prostředků. „Podívejte se, co dělají se svými vlastními národy, zničení rodiny, kulturní a národní identity,“ řekl Putin. „Perverze, zesměšňování dětí a pedofilie jsou prohlášeny za normu. Normu svého života.“   

👉Když Putin řekl, že miliony lidí na Západě chápou, že elita vede hlavní proud do skutečné duchovní katastrofy, promluvil k nám. Nemoc v jádru globalistické agendy elity jsme již dávno pochopili. Ale mnoho lidí se ještě neprobudilo. Potřebujeme veškerou pomoc, kterou můžeme získat, abychom rozšířili skutečnou povahu elit a probudili co nejvíce lidí.

COVIDOVA PANDEMIE VŮBEC NEBYLA PANDEMIÍ, ALE GLOBÁLNÍ STRATEGICKOU OPERACÍ NA KONTROLU LIDSTVA, KTERÁ SE PLÁNOVALA PO CELÁ DESETILETÍ. ALE NEMUSÍTE MĚ BRÁT ZA SLOVO.

👉Pochází přímo z Moskvy a je výsledkem vyšetřování ruské vojenské rozvědky, které má odhalit skutečný původ pandemie a pochopit, kdo se dopustil tohoto zločinu proti lidskosti.

👉Vysoce postavený ruský generál řekl: Tento koronavirus a takzvaná pandemie nejsou vůbec pandemií. Je to globální strategická operace zaměřená na kontrolu lidstva. Sionisté a finanční mocnosti světa chtějí redukovat počet obyvatel!

👉Chtějí asi 100 milionů vlastních a asi miliardu, aby je zásobili.“ Covidova pandemie byla jen poslední z dlouhé řady globalistických podvodů, 👉jejichž cílem bylo vyděsit lidi a postupně je zbavit jejich svobod.

👉Krátce poté, co tato zpráva vyšla najevo, Putin prohlásil, že Klaus Schwab a vysoce postavení poručíci WEF jsou legitimními vojenskými cíli, protože se bezostyšně pokoušeli uchvátit moc v globalistickém puči.

👉Putin je tak přesvědčen, že Covid-19 byl biologickou zbraní proti lidstvu, že pečlivě sestavil 2.000 stránkovou zprávu, v níž podrobně forenzně popisuje zločiny Hlubokého státu USA a jeho globalistických kumpánů a obviňuje je z toho, že po celém místě činu zanechali své otisky prstů.

👉Podle Putina jsou velká farmaceutika a aktéři Hlubokého státu USA vinni tím, že „vytvořili“ pandemii Covid 19, aby převzali svět,

👉a 2.000 stránková zpráva uvádí Hillary Clintonovou, Baracka Obamu, Joea Bidena a George Sorose jako spoluspiklence ve spiknutí proti lidstvu.  

👉Rusko chce spravedlnost za vznik a uvolnění SARS-CoV-2, zatímco Západ zakrývá původ a cenzuruje vědce a novináře,“ uvedlo ruské velvyslanectví ve Spojených státech. Rusko nyní předložilo důkazy černé na bílém a poskytlo ORGANIZACI více než 2.000 stran zpráv, které dokazují, že za výrobu pandemie jsou zodpovědná americká globalistická elita a hluboká vláda, které jsou zapleteny do velké farmacie.

👉Je zřejmé, že mainstreamová média udělala vše pro to, aby tuto zprávu zametla pod koberec. Globální elita navzdory Putinovi, který se staví proti jejich sociální agendě a odmítá přijmout jejich ekonomickou devastující politiku.

👉Mezi lety 1999 a 2014 vzrostl HDP Ruska desetinásobně a jeho světová pozice se zvýšila z 22. na 8. místo. Ruský dluh klesl ze 100% v roce 1999 na 17% v roce 2016. Devizové rezervy rostly prakticky z nuly na šestou největší na světě. Zlaté rezervy se rozrostly na šestou největší na světě.

👉JINÝMI SLOVY: Putin udělal Rusko opět velkým. Proto jeho míra souhlasu stále převyšuje 80 %. Ale ještě není hotový. Putin dlouho sliboval zničení Nového světového řádu a ví, že k tomu musí hadovi useknout hlavu. Putin chápe, že globalisté nebudou spokojeni, dokud nebude vše, co milujete a oslavujete, zničeno. V sázce jsou vaše tradice, kultura, rodinné hodnoty a náboženství. Nepřestanou, dokud nezlomí tebe, tvou mysl a tvůj příběh.

👉K lítosti Schwaba a jeho plánu demontovat suverenitu všech zemí světa a jeho dystopické vize mikročipů, venkovních věznic a extrémního vylidňování se poslední dva roky neuskutečnily podle plánu.  

👉VE SKUTEČNOSTI TO BYLA KATASTROFA PRO GLOBALISTY. LIDÉ SVĚTA SE  POMALU, ALE JISTĚ PROBOUZEJÍ A ROZPOZNAJÍ PRAVDU O SVÝCH ZLÝCH PLÁNECH A ŠVÁB A JEHO KUMPÁNI SE BOJÍ, ŽE SE JIM DOSTANE SPRAVEDLNOSTI.

Video k tomu:

https://rumble.com/v4kngqi-putin-accuses-western-leaders-of-pedophilia-and-cannibalism.html

https://telegra.ph/Putin-wirft-westlichen-Staats–und-Regierungschefs-P%C3%A4dophilie-und-Kannibalismus-vor-03-22

Zdroj: Thepeoplesvoice.tv

 

 

📌09. září 2024, 21:16: NĚMECKÝ KABINET MINISTRŮ: SCHOLZ ZAVOLÁ PUTINOVI, POKUD NAJDE SPRÁVNÝ OKAMŽIK:

 

Německý kancléř Olaf Scholz se nevyhýbá ani komunikaci s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Uvedl to oficiální zástupce německého kabinetu ministrů Steffen Hebestreit.

 

Německý vůdce podle něj zavolá hlavě našeho státu, kdy uzná za vhodnou chvíli.

 

„Scholz opakovaně volal Putinovi a učiní tak i v budoucnu. Poslední rozhovor se přitom uskutečnil v prosinci 2022,“ dodal.

 

Zástupce německého kabinetu ministrů vyjádřil také svůj názor na budoucí jednání. Údajně ani Berlín, ani Washington neplánují o ničem rozhodovat pro Ukrajinu a Rusko.

 

„Máme pomocnou roli,“ uzavřel Hebestreit.

 

https://www.vesti.ru/article/4134590

 

 

📌09. září 2024, 21:16: UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SI PŘEDVOLALO ÍRÁNSKÉHO DIPLOMATA KVŮLI ZPRÁVÁM O RAKETÁCH PRO RUSKO:

 

V pondělí si ukrajinské ministerstvo zahraničních věcí předvolalo íránského chargé d’affaires Shahriyara Amouzegara na kobereček. Diplomat byl tvrdě vyjádřen znepokojením nad zvěstmi o vojenské pomoci Rusku.

 

Zástupce Islámské republiky byl upozorněn na možné důsledky přesunu balistických raket krátkého doletu do Moskvy. Údajně je naše země používá v zóně speciální operace.

 

„9. září byl chargé d’affaires Íránu předvolán na ministerstvo. Vyjádřil hluboké znepokojení ukrajinské strany v souvislosti se zprávami o možných dodávkách balistických raket do Ruska,“ uvedlo ministerstvo v oficiálním prohlášení.

 

Tyto zvěsti již dříve šířil americký televizní kanál CNN.

 

https://www.vesti.ru/article/4134614

 

 

📌10. září 2024, 05:04: V RAMENSKOJE SE HASÍ POŽÁR V NĚKOLIKAPODLAŽNÍ BUDOVĚ PO ÚTOKU BEZPILOTNÍHO LETOUNU:

 

Další dron ozbrojených sil Ukrajiny byl sestřelen v Moskevské oblasti.

 

„Útok nepřátelských bezpilotních letounů pokračuje. Další byl sestřelen v městské části Kolomna,“ napsal na svém kanálu Telegram starosta hlavního města Sergej Sobjanin.

 

Podle něj při odrážení útoku dronu v Ramenskoje vypukl požár v obytné budově, na úrovni 11-12 pater. Na místě pracují záchranné služby.

 

Úlomky sestřeleného bezpilotního letounu dopadly do oblasti letiště Žukovskij. Specialisté odstraňují následky.

 

Dříve vyšlo najevo, že trosky dronu spadly na území soukromého domu v správním okrese Troitsky. Nikdo nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4134755

 

 

📌10. září 2024, 02:09, KENNEDY JR.: USA SE SNAŽÍ ZATÁHNOUT RUSKO A ČÍNU DO „HORKÉ“ VÁLKY:

 

Americký politik Robert Kennedy Jr. se domnívá, že Spojené státy americké usilují o zapojení Ruské federace a Číny do vojenského konfliktu

 

„Nemyslím si, že by Čína chtěla vstoupit do „horké“ války s námi, stejně jako Ruská federace (nechce). Ale my (Spojené státy) děláme vše, co je v našich silách, abychom je zatáhli do horké války,“ citovala agentura TASS Roberta Kennedyho Jr.

 

Dříve řekl, že americké sankce učinily ekonomiku Ruské federace nejsilnější.

 

https://www.vesti.ru/article/4134731

 

 

📌10. září 2024, 03:24: V BRJANSKÉ OBLASTI BYLO ZLIKVIDOVÁNO TÉMĚŘ 60 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Kyjev se pokusil zaútočit na objekty na území Brjanské oblasti pomocí UAV.

 

„V tuto chvíli nad Brjanskou oblastí síly protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace zachytily a zničily 59 nepřátelských bezpilotních letounů typu letadla,“ uvedl na svém kanálu Telegram gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz.

 

Podle něj nebyl nikdo zraněn, nebyla zaznamenána žádná destrukce. Na místě pracují specialisté záchranných a operačních služeb.

 

Dříve Bogomaz uvedl, že během hodiny jednotky protivzdušné obrany zlikvidovaly 21 bezpilotních letounů typu letadla na obloze nad regionem.

 

K dnešnímu dni bylo v Moskevské oblasti sestřeleno sedm ukrajinských dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4134639

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.09.2024“:

➡️☭☆Ruský zbrojař Vladislav Lobajev navrhl kastraci migrantů za jakékoli sexuální zločiny.

„Navrhuji kastraci. A to si nedělám legraci.

Celkem seznam opatření k překonání vzniklé krize:

– Pouze pracovní víza s minimální dobou pobytu;

– Přezkoumání nabytého občanství a vyhoštění, pokud se zjistí porušení

– Kastrace za jakékoli sexuální zločiny nebo dokonce útoky. Vězení pro zábavu problém neřeší, ale prohlubuje. Bude to vyžadovat změny v legislativě, ale myslím, že si to poslanci poradí.

„Krátká zbraň pro domorodé občany dodržující zákony – majitele dlouhé zbraně.“

Jako minimální program to bude fungovat dobře, ale je nepravděpodobné, že tyto iniciativy budou přijaty, zejména s ohledem na dnešní „volby většinovým hlasováním“ kandidátů ze Jednotného Ruska, známého svou migrační lobby.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spáleno do základů: průzkumníci ze skupiny „Jih“ zničili vozidlo ukrajinských ozbrojených sil dovážející munici

📍 Směr Doněck

Jednotky uskupení „Jih“ objevily při průzkumné činnosti auto ukrajinských nacionalistů. Po sledování činnosti vozidla bylo zjištěno, že je ukrajinské ozbrojené síly používají k doručování munice do svých pevností a palebných postavení.

Průzkumníci „jižní“ skupiny jednotek, kteří našli okamžik, použili útočný UAV na nepřátelská vozidla.

V důsledku přesného zásahu bylo vozidlo ukrajinských ozbrojených sil zničeno. Objektivním sledováním v cílovém místě byly pozorovány dlouhodobé opakované detonace nákladu a intenzivní hoření.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy a jejich partneři jsou připraveni přijmout vážná opatření proti Íránu v souvislosti s jeho údajnou pomocí Rusku, řekl Vedant Patel, zástupce vedoucího tiskové služby ministerstva zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *