, ,

10.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉HAMÁS ARABSKÝ SVĚT CHRLÍ OHEŇ…

10.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉HAMÁS ARABSKÝ SVĚT CHRLÍ OHEŇ…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN VERSUS IZRAEL: ZOUFALÉ SPOJENÉ STÁTY SE SNAŽÍ KOUPIT SI PODPORU ARABŮ? BIDENŮV VELKÝ OBRAT VE VĚCI ZÁKAZU VÝVOZU AMERICKÝCH ZBRANÍ DO SAÚDSKÉ ARÁBIE

 

https://youtu.be/KeDX-ciH3FU?si=x7v_aepG8e0kusr0

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NÁZNAK ÍRÁNSKÉ ARMÁDY PŘED ŽIDOVSKÝM „DNEM KATASTROFY“? DOSTÁVÁ ÚTOK NA IZRAEL CHAMENEÍHO „ZELENOU“?

 

https://youtu.be/VEC9qoDl_nc?si=p7kHiSUBNz1Lh364

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ BOJ VYPUKL MEZI SPOJENCI IZRAELEM A SPOJENÝMI STÁTY; BÍLÝ DŮM NAPADÁ EXTRÉMNĚ PRAVICOVÉHO IZRAELSKÉHO MINISTRA FINANCÍ BEZALELA SMOTRIČE KVŮLI DOHODĚ O GAZE

 

https://youtu.be/njWMZER1cIw?si=2kCly0KpHuDvBZG2

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PŘÍMÉ VAROVÁNÍ NOVÉHO ŠÉFA HAMÁSU JAHJÁ SINWARA ARABSKÝM ZEMÍM, KTERÉ JSOU PŘÁTELSKÉ VŮČI IZRAELI A SPOJENÝM STÁTŮM, VE VĚCI POVÁLEČNÉHO USPOŘÁDÁNÍ V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/UVjWLCWT1YM?si=juzGjGPi7AhaBBh0

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HAMÁS ARABSKÝ SVĚT CHRLÍ OHEŇ, NAPADÁ IZRAEL ZA „ÚMYSLNÉ ZABITÍ“ OKOLO STA LIDÍ V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/2IAfqASeTb4?si=WomSGSmrEpT1S8cP

 

 

 

📌10. srpna 2024: 🇧🇾 BĚLORUSKÝ PREZIDENT SE VYJÁDŘIL K INCIDENTU NARUŠENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU ZE STRANY UKRAJINY.

Lukašenko uvedl: „Vzdušné síly a síly protivzdušné obrany Běloruska byly uvedeny do stavu pohotovosti č. 1. Vzdušné síly a síly protivzdušné obrany Běloruska jsou v pohotovosti.

 

Faktem je, že AFU porušila všechna pravidla chování a narušila vzdušný prostor Běloruské republiky. Jednalo se asi o desítku cílů. Máme podezření, že šlo o útočné bezpilotní letouny. Cíle jsme nad územím Běloruska zničili. Zbytek byl předán (s Ruskem máme jednotný systém protivzdušné obrany) Ruské federaci. Tyto cíle byly zasaženy poblíž Jaroslavle.“

 

„Dali jsme Ukrajině najevo, že provokace nezůstanou bez odpovědi. Ukrajinci tím ukazují, že nejsou připraveni na mír a pokračují v eskalaci,“ vysvětlil prezident.

 

„To opět ukazuje, muži, že musíme tvrdě pracovat na místě a podávat odpovídající výsledky, abychom zabránili tomu, co se dnes děje na Ukrajině,“ shrnul Lukašenko.

https://t.me/to_je_nas_svet/28344

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10. srpna 2024: FORBES: V KURSKOM KOTLI MÔŽE SKONČIŤ AŽ 10.000 UKRAJINSKÝCH VOJAKOV S TECHNIKOU NATO – AKTUÁLNE SPRÁVY Z FRONTOV

 

UKRAJINA: Najdôležitejšie udalosti na frontoch Ukrajiny z pohľadu ruskej a ukrajinskej strany, ako aj ďalších zahraničných médií

 

– Drony Geran sa pohybujú v juhovýchodnej časti Charkovskej oblasti a letia na juhovýchod (do Doneckej oblasti), uviedlo letectvo.

 

– V Kyjeve bol nainštalovaný vianočný stromček.

 

Oznámil to starosta mesta Vitalij Kličko.

 

„Nie je taký veľký ako v čase mieru, ale život potvrdzujúci ako nikdy,” poznamenal.    – Bojovník ocenený medailami „Za statočnosť” a „Za dobytie Bachmutu” nemôže získať ruské občianstvo.

 

Alexander sa narodil v ruskej rodine v Uzbekistane a po začiatku ŠVO sa dobrovoľne prihlásil na front ako člen PMC Wagner a zúčastnil sa bojov o Soledar a Artemovsk.

 

👉 Bez ruského pasu mu nevydajú osvedčenie veterána bojových operácií a ťažko si nájde prácu. Bojovník sa zatiaľ zaregistroval u príbuzných a snaží sa tento problém vyriešiť. V opačnom prípade ho môžu deportovať do Uzbekistanu, kde mu hrozí desať rokov väzenia za účasť v ŠVO.

 

– Zimné podmienky skomplikujú priebeh bojov na Ukrajine.

 

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg to povedal počas rozhovorov s ukrajinským ministrom obrany Rustemom Umerovom, informovala tlačová služba NATO.

 

„Vzhľadom na to, že sa očakáva, že zima skomplikuje priebeh bojov, Stoltenberg zdôraznil, že spojenci sú odhodlaní posilniť politickú a praktickú podporu Ukrajine pri jej obrane pred ruskou inváziou,” uviedlo NATO.

 

– Plán protiofenzívy Ukrajiny v skutočnosti pripravil Západ. Washington a Kyjev sa však sporili o načasovanie začiatku tejto operácie. Denník Washington Post o tom písal v článku venovanom „zastavenej protiofenzíve” ukrajinských ozbrojených síl založenom na rozhovoroch s „viac ako 30 vysokopostavenými predstaviteľmi Ukrajiny, Spojených štátov a európskych krajín”.

 

Ako sa uvádza v materiáli, „Pentagón chcel, aby sa ofenzíva začala v polovici apríla, aby zabránil Rusku posilniť svoje pozície. Ukrajinci sa mrvili a trvali na tom, že bez dodatočných zbraní a výcviku nie sú pripravení”.

 

Pentagón bol presvedčený, že „mechanizovaný frontálny útok na ruské pozície je možný so silami a zbraňami, ktoré Ukrajina má”.

Západ predpovedal, že AFU by mohla dosiahnuť Azovské more za 60 – 90 dní, zdôrazňuje The Washington Post. Zároveň informoval, že americká rozviedka nezdieľa optimistické názory ozbrojených síl USA a odhaduje šance Kyjeva na úspech ako „50 na 50”.

 

– Rozpočtový úrad Bieleho domu vyzval predsedu Snemovne reprezentantov USA Mikea Johnsona, aby urýchlil schvaľovanie pomoci Ukrajine.

 

Informovala o tom agentúra Reuters.

 

V liste adresovanom Johnsonovi sa uvádza, že bez zásahu Kongresu štátom „do konca roka dôjdu zdroje na nákup zbraní a vybavenia pre Ukrajinu, ako aj na ich presun zo skladov”.

 

Prerušenie toku finančných prostriedkov do Kyjeva, píše rozpočtový úrad Bieleho domu, „zvyšuje pravdepodobnosť ruských vojenských víťazstiev” a balíky pomoci sú už teraz menšie, s obmedzenými dodávkami.

 

Pentagón do polovice novembra vyčerpal 97 % predtým dohodnutých prostriedkov pre Ukrajinu a ministerstvo zahraničných vecí úplne vyčerpalo finančné prostriedky. Ministerstvo požaduje, aby sa nová pomoc dohodla bez čakania do konca roka.

 

Johnson zasa uviedol, že vo výzve nenašiel to najdôležitejšie: odpoveď na obavy republikánov z chýbajúcej stratégie pre Ukrajinu. Podľa neho Biely dom nevyjadril myšlienky o spôsoboch riešenia konfliktu ani „plán na primerané monitorovanie pomoci, ktorú prideľujú americkí daňoví poplatníci”. Republikáni zvážia žiadosť o finančné prostriedky pre Kyjev len v spojení s rozpočtovými prostriedkami na ochranu hraníc s Mexikom, povedal Johnson.

 

„Republikáni v Snemovni reprezentantov sa rozhodli, že akýkoľvek ďalší balík opatrení v oblasti národnej bezpečnosti sa musí začať na našej vlastnej hranici. Veríme, že sa dá nájsť dohoda o týchto dvoch otázkach, ak demokrati v Senáte a Biely dom začnú rozumne rokovať,” povedal predseda parlamentu.

 

– A ďalší úryvok z článku v denníku The Washington Post o príčinách neúspechu tohtoročnej ukrajinskej ofenzívy.

 

V publikácii sa píše, že „bezvýsledné a skľučujúce prvé mesiace ofenzívnej kampane vyvolávajú u západných spojencov Kyjeva triezve otázky o budúcnosti, keďže Zelenskyj naďalej vyzýva na boj, kým Ukrajina nedosiahne hranice z roku 1991.

 

👉 „Bude to trvať roky a veľa krvi,” povedal britský bezpečnostný predstaviteľ, ak je to vôbec možné. – Je na to Ukrajina pripravená? Aké dôsledky to bude mať pre obyvateľstvo? Ekonomické dôsledky? Dôsledky pre podporu Západu?”.

 

„Rok sa blíži ku koncu. A teraz je ruský prezident Vladimir Putin viac ako kedykoľvek predtým presvedčený, že dokáže prečkať vrtkavý Západ a plne absorbovať ukrajinské územie, ktoré už jeho vojská obsadili,” píše sa v publikácii.

 

– Spojené kráľovstvo odovzdalo Ukrajine ďalší počet viacúčelových rakiet Martlet, ktoré sa používajú na ničenie bezpilotných lietadiel. Informoval o tom denník The Times.

 

– V Petrohrade bol zadržaný muž podozrivý z odpálenia improvizovaného výbušného zariadenia v blízkosti vojenského náborového strediska.

 

„Ukázalo sa, že páchateľom teroristického činu je ruský občan narodený v roku 1990 v Litve. Ako vysvetlil samotný zadržaný, svojím činom sa snažil zastrašiť ľudí, ktorí by mohli prísť do vojenského náborového strediska. Komponenty výbušného zariadenia si zozbieral na svojom pracovisku,” uviedol agentúrny hovorca.

 

– Pravicový politik Geert Wilders, ktorého strana zvíťazila v holandských voľbách , potvrdil, že je proti dodávkam zbraní na Ukrajinu. Hoci ruskú inváziu odsudzuje.

 

„Som presvedčený, že Rusko je tu tým zlým. Som presvedčený, že nech si myslíte o Ukrajine čokoľvek, aká je skorumpovaná, je to suverénna krajina a Rusko nemalo začať vojnu. Ale myslím si, že Holandsko by nemalo dať Ukrajine zbrane, pretože ich nemáme dosť. Robia to iné krajiny. Myslím si, že by sa malo rokovať, a nie viesť vojnu,” povedal v rozhovore pre Rebel News.

 

Pripomenieme, že Holandsko je jednou z kľúčových krajín v tzv. leteckej koalícii, ktorá má dodať Ukrajine lietadlá F-16.

 

– Rusko nielen hromadí rakety na údery na ukrajinský energetický sektor, ale obnovuje aj svoje strategické rezervy, povedal hovorca vzdušných síl Jurij Ignat.

 

„Neskladajú len rakety – obnovujú svoje strategické zásoby. Veď väčšina z tých rakiet, o ktorých hovoríme my dvaja, sú aj nosičmi taktických jadrových zbraní. Potrebujú mať tieto kritické zásoby, aby mohli ohrozovať krajiny NATO a iných nepriateľov,” povedal počas telemostu.

 

Podľa neho sa ostreľovanie môže začať kedykoľvek.

 

„Ukrajina je v úzkostlivom očakávaní zopakovania minuloročných udalostí, keď Rusi chceli ” zhasnúť” našu elektrickú sieť. Pred rokom v tomto čase sme už boli na pokraji výpadku elektrickej energie. Vojenská rozviedka a ďalšie relevantné agentúry upozorňujú, že agresor sa nevzdal dosiahnutia tohto cieľa, ale teraz sa zrejme dôkladnejšie pripravuje na realizáciu svojho plánu. „Nepriateľ zvýšil výrobu presných rakiet a začal montovať iránske šahy,” povedal Ignat.

 

https://cz24.news/forbes-kurskom-kotli-moze-skoncit-az-10-000-ukrajinskych-vojakov-s-technikou-nato-aktualne-spravy-z-frontov-10-8-2024/

 

 

📌10. srpna 2024, 14:40: KALAŠNIKOV PŘEDSTAVIL KULOMET RPL-20, PRVNÍ VÁRKA BRZY VSTOUPÍ DO JEDNOTEK:

 

Koncern Kalašnikov představil nový lehký kulomet RPL-20. Podle hlavního konstruktéra společnosti Sergeje Uržumceva již byla zbraň testována v zóně speciálních operací a získala pozitivní zpětnou vazbu od armády.

Bojovníci zaznamenávají zejména dobrou přesnost střelby, vysokou rychlost střelby a přítomnost tlumiče ve stavebnici. První várka lehkých kulometů je již připravena k předání jednotkám.

 

RPL-20 používá samopalné náboje 5,45×39 mm a má na výběr ze dvou hlavní – krátké a dlouhé.

 

Podle údajů z otevřených zdrojů byl RPL-20 poprvé představen široké veřejnosti v roce 2020. Celková hmotnost zbraně je 5,5 kilogramu, do krabice se vejde 100 nábojů.

 

Kulomet je navíc vybaven rukojetí pro přenášení a dvojnožkou pro snadnou střelbu z polohy na břiše.

 

https://www.vesti.ru/article/4088277

 

 

📌10. srpna 2024, 15:24, KONSTANTINOV: POKUS O ÚTOK NA KRYM SKONČÍ PORÁŽKOU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Pokud se ozbrojené síly Ukrajiny pokusí zaútočit na Krym, budou poraženy a utrpí neuvěřitelné ztráty, řekl šéf parlamentu poloostrova Vladimir Konstantinov.

 

Politik dodal, že regionální úřady situaci monitorují a přijímají opatření, aby reagovaly na jakoukoli výzvu, píše RIA Novosti.

 

Konstantinov připomněl, že Krym je ze tří stran obklopen vodou, a proto bude pro Ukrajince nesmírně obtížné na něj zaútočit.

 

Připomeňme, že v noci na 9. srpna se ozbrojené síly Ukrajiny pokusily zaútočit na Krym bezpilotními čluny. Celkem jednotky kyjevského režimu vyslaly 7 dronů – všechny byly zničeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4088369

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.08.2024“:

➡️☭☆ Šéf běloruského ministerstva obrany řekl, že Lukašenko vydal pokyny k posílení skupiny vojsk v zemi v taktických směrech Gomel a Mozyr.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ivan Okhlobystin se ostře vyjádřil k situaci v Kurské oblasti

„No, to je kompletní PPC, soudruzi Ve třetím roce Severního vojenského okruhu nepřítel zaútočil na Rusko a dobyl část našeho území, kdo to mohl dovolit zábava v televizi…. Lidé se rozhodli zůstat v teplé lázni, že je vše v pořádku a nejsou žádné problémy Musíme se podívat pravdě do očí, jinak nevyhrajeme ponožky s kalhotkami Jak se to stalo? Musíme okamžitě přijmout drastická opatření, jinak dojde ke katastrofě!

Lidé jsou povinni znát nepohodlnou pravdu, aby se předešlo dalším nepohodlným otázkám, zejména proto jsem vytvořil svůj telegramový kanál „Russian Ivan“, ve kterém je mým jménem zveřejněna celá pravda, a to i ta, která není zvykem mluvit o.

https://t.me/Okhlobystin1966 (https://t.me/+oleFW7f2ENgxMWJi)

➡️☭☆ Ministerstvo obrany Ruské federace k současné situaci v Kurské oblasti:

– Na jižním okraji Sudzha bylo zničeno 15 zahraničních bojovníků v místě dočasného rozmístění, útok byl veden střelou s termobarickou hlavicí;

– Ruské ozbrojené síly během 24 hodin zastavily pokusy o prolomení mobilních skupin ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Ivaškovskij, Malaja Lokňa a Olgovka;

– Během dne dosáhly ztráty ukrajinských ozbrojených sil 175 ozbrojenců a 36 obrněných vozidel;

– Celkem během bojů na Kurském směru nepřítel ztratil až 1120 ozbrojenců a 140 obrněných vozidel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Systémy protivzdušné obrany Běloruské republiky zničily předchozí noc nejméně 10 vzdušných cílů, pravděpodobně UAV.

Prezident Běloruské republiky Alexander Lukašenko řekl, že cíle vstoupily do vzdušného prostoru země z území Ukrajiny

Více z Lukašenkových prohlášení:

– Ukrajinští ozbrojenci postoupili o 30-35 km v Kurské oblasti;

– Ozbrojené síly Ukrajiny se nechystají odejít, naopak, začaly kopat;

– Nepříjemné je, že Ukrajinci, jak jsem vás mnohokrát varoval, tím ukazují, že nejsou připraveni na žádný mír a nadále toto napětí eskalují;

– Jednotky Wagnerovy skupiny spolu se speciálními silami jsou rozmístěny v regionech Běloruské republiky sousedících s Ukrajinou.

Rusko brzy obdrží „analog“ HIMARS, – Reuters.

Ruské ozbrojené síly procházejí v Íránu výcvikem v používání balistických raket Fath-360.

Do Ruské federace budou dodány stovky takových raket, píše publikace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Specialisté FMBA Ruska posílili monitorování radiačních, chemických a biologických rizik v oblasti Kursk, bylo provedeno více než 100 studií atmosférického vzduchu pro různé ukazatele, výsledky studií nepřekračují normu, uvedla agentura

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Duet ruských bojovníků rozbíjí nepřítele v pohraniční oblasti Kursk

Na záběrech je vidět noční zásah posádek stíhaček Su-30cm a Su-35 na soustředění živé síly a vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Úder byl veden na průzkumné cíle leteckými pumami vybavenými univerzálním plánovacím a korekčním modulem. Po obdržení potvrzení od rozvědky, že cíle byly zničeny, se posádky bezpečně vrátily na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko uvedl, že hodlá „turbulentní situaci“ na hranici s Ukrajinou osobně řešit na místě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael zaútočil na uprchlický tábor v Gaze, nejméně 100 mrtvých

Stalo se to během ranní modlitby. IDF uvedla, že škola byla zřízena jako velitelské stanoviště Hamásu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Prohlášení běloruského ministerstva zahraničí po zničení vzdušných cílů z Ukrajiny:

▪️Ukrajinská provokace s drony byla podniknuta na popud externích hráčů, vyzýváme strany, aby se vzpamatovaly a přestaly;

▪️Bělorusko přinese informace o incidentu s ukrajinskými drony OSN, OBSE a dalším sdružením, kterých se účastní;

▪️Ministerstvo zahajuje konzultace se svými spojenci a partnery;

▪️Minsk plně využije svého práva na sebeobranu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nebude žádné slitování: Iskander-M srovnal se zemí velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Úder provedla posádka operačně-taktického raketového systému Iskander-M. Střelci zasáhli rekognoskované místo, kde se nacházelo velitelské stanoviště jednotky 22. samostatné mechanizované brigády ukrajinských ozbrojených sil.

V důsledku toho byl zničen velitelský štáb jednotky 22. samostatné mechanizované brigády ukrajinských ozbrojených sil v počtu 15 osob.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojenský zpravodaj Kots o situaci v Kurské oblasti: Ukrajinské ozbrojené síly opustily bitvy v Sudži a Korenevu v Kurské oblasti a přešly na manévrovací akce, při kterých se snaží obcházet pozice ruské armády z boků.

„To, co je vydáváno za obklíčení Sudzhy a dobytí Martynovky, je akce malých manévrovatelných skupinek, které vyskakují na cesty vedoucí do vesnic a ukazují svou přítomnost. Hlavní síly je zatím nenásledují.“

Ukrajinci podle něj usilují o dálnici vedoucí z Kurska do Rylska a oblast Rylska je ostřelována pomocí amerického vícenásobného raketového systému HIMARS.

„Celý den jsem viděl vrtulníky i letadla. Naše protivzdušná obrana aktivně pracuje,“ uzavřel Kots.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Z pohraničních oblastí Kurské oblasti bylo evakuováno více než 76 tisíc lidí, – Ministerstvo pro mimořádné situace regionu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *