, ,

10.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 RUSKO SESLALO DÉŠŤ TŘÍTUNOVÝCH BOMB NA UKRAJINSKÉ POZICE V KURSKÉ OBLASTI PŘI VYUŽITÍ STÍHACÍCH BOMBARDÉRŮ SU-34; CELÝ UKRAJINSKÝ PRAPOR BYL „SMETEN“…

10.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:👉RUSKO SESLALO DÉŠŤ TŘÍTUNOVÝCH BOMB NA UKRAJINSKÉ POZICE V KURSKÉ OBLASTI PŘI VYUŽITÍ STÍHACÍCH BOMBARDÉRŮ SU-34; CELÝ UKRAJINSKÝ PRAPOR BYL „SMETEN“

 

📌10. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: ROBERT F. KENNEDY O CIA A PROGRAMU MKULTRA, JEHOŽ CÍLEM JE VYMÝVÁNÍ MOZKŮ (video):

 

Robert F. Kennedy, jehož otec i strýc se stali obětí atentátu v režii CIA – jak je přesvědčen i RFK – v nedávném rozhovoru rozebral tuto podvratnou organizaci a její vazby na nacisty.

„CIA investovala stovky miliard dolarů do výzkumu manipulace s jednotlivci a populacemi. Tento projekt je také známý jako MKUltra. První misí, kterou agentura dostala, byla operace Paperclip,“ řekl prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. v rozhovoru s Roseanne Barrovou.

 

Kennedy řekl, že „MK“ znamená „kontrola mysli.“ V roce 1947 byla zahájena operace Paperclip, v rámci, které bylo převezeno více než 1 600 německých vědců, inženýrů a techniků z nacistického Německa do Spojených států, aby po druhé světové válce pracovali pro americkou vládu, která zajistila vliv také v Evropě.

 

Vzpomeňte si na lidi, kteří pracovali na raketových systémech, kteří pracovali s jedovatým plynem, s biologickými zbraněmi a tak dále.

 

Většina z těchto vědců a inženýrů byli bývalí členové a vůdci NSDAP. Získali zkušenosti s vymýváním mozků lidí v koncentračních táborech.

 

„Pokud lidem vymyjete mozek, například tím, že je vystrašíte, už nebudou schopni kriticky myslet a budou snadno manipulovatelní,“ vysvětlil Kennedy.

 

Barrová dodala, že CIA se víceméně vyvinula z SS, Schutzstaffel.

Prokurátoři Norimberského procesu chtěli tyto lidi stíhat, ale CIA tomu učinila přítrž, zdůraznil Kennedy.

 

Celý rozhovor najdete zde:

 

https://volnyblog.news/robert-f-kennedy-o-cia-a-programu-mkultra-jehoz-cilem-je-vymyvani-mozku-video/

 

 

📌10. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, George Citroner: NADMĚRNÉ POUŽÍVÁNÍ INTERNETU NARUŠUJE KLÍČOVÉ ČÁSTI MOZKU DOSPÍVAJÍCÍCH:

 

ZÁVISLOST NA INTERNETU MĚNÍ MOZEK DOSPÍVAJÍCÍCH ZPŮSOBEM, KTERÝ PODPORUJE JINÉ NÁVYKOVÉ CHOVÁNÍ:

 

Vědci začali zkoumat důsledky žití života online a to, co zjistili, je odrazující – zejména pro dospívající.

 

👉 Vědci spojili nutkavé používání internetu se změnami v mozku, které mohou živit návykové chování a podkopávat intelektuální a fyzický vývoj. Vzhledem k tomu, o co jde, odborníci jako Anthony Anzalone, klinický psycholog ze Stony Brook Medicine, volají po změně.

 

👉 „Myslím, že už je načase, abychom začali děti co nejdříve vzdělávat o nebezpečích nezdravého a bezduchého používání obrazovky,“ řekl Anzalone pro The Epoch Times.

 

Anzalone poznamenává, že „nadměrné a návykové používání obrazovky“ je hlavním problémem rodičů – a to z dobrého důvodu. Podle průzkumu Statista loni američtí teenageři trávili na platformách sociálních médií průměrně 4,8 hodiny denně. To je 33,6 hodiny týdně, což je podle IRS ekvivalent plného úvazku.

 

DOSPÍVAJÍCÍ VÝVOJ MOZKU OVLIVNĚN:

 

👉 Vědci nyní zkoumají, co přesně se děje v mozku dospívajících poté, co se stal závislým na internetu.

 

Systematický přehled z University College London, publikovaný v červnu v PLOS Mental Health, se zabýval 12 studiemi zahrnujícími 237 mladých lidí ve věku 10 až 19 let, kteří měli formální diagnózu závislosti na internetu v letech 2013 až 2023. Všechny studie byly provedeny v asijských zemích.

 

Výzkumníci definovali závislost na internetu jako neschopnost odolat nutkání používat internet, což negativně ovlivňuje duševní pohodu i aspekty společenského, vzdělávacího a pracovního života.

 

👉 Všechny zkoumané studie používaly funkční zobrazování magnetickou rezonancí (fMRI) ke zkoumání toho, jak se oblasti mozku vzájemně ovlivňují (funkční konektivita) u účastníků žijících se závislostí na internetu v klidu a při plnění úkolu. Účinky byly pozorovány ve více oblastech mozku dospívajících.

 

Studie prokázaly směs zvýšené a snížené aktivity v částech mozku, které jsou aktivovány během odpočinku, spolu s celkovým poklesem funkční konektivity v částech mozku používaných při aktivním myšlení.

 

Zjištění naznačují, že tyto změny vedou k návykovému chování a tendencím u adolescentů a ke změnám chování souvisejícím s intelektuálními schopnostmi, fyzickou koordinací a duševním zdravím a vývojem.

 

FUNKČNÍ ZMĚNY V MOZKU:

 

👉 Další studie, publikovaná v roce 2023 v JAMA Pediatrics, zkoumala skupinu 169 studentů šesté a sedmé třídy ze střední školy na venkově v Severní Karolíně.

Výzkumníci rozdělili studenty do menších skupin podle toho, jak často hlásili kontrolu svých zdrojů na Facebooku, Instagramu a Snapchatu.

 

👉 Členové skupiny obvyklých uživatelů kontrolovali své zdroje 15 nebo vícekrát denně, mírní uživatelé jednou až 14krát a neobvyklí uživatelé méně než jednou denně.

 

👉 Děti dostaly tři skenování mozku ve zhruba ročních intervalech, zatímco hrály počítačovou hru, která nabízela odměny a tresty v podobě usměvavých nebo zamračených tváří.

Při hraní hry často kontroloři prokázali změny v oblastech mozku související se zpracováním odměn, které obvykle reagují na zážitky, jako je vyhrávání peněz nebo riskování. Měli také potíže s kontrolou impulzivního nebo navyklého chování.

 

👉 Zjištění naznačují, že dospívající, kteří vyrůstají při kontrole sociálních médií, jsou častěji přecitlivělí na zpětnou vazbu od ostatních dětí.

Zažívají také méně nebo méně intenzivní pozitivní pocity z dříve odměňujících podnětů, které by je mohly přimět k tomu, aby se snažili o silnější pocity prostřednictvím zvýšeného chování hledajícího odměnu.

 

ÚČINKY OBVYKLÉ KONTROLY VŠAK MOHOU PODLE AUTORŮ ZÁVISET NA JEDNOTLIVCI:

 

👉 U některých dětí by se kontrola mohla stát „kompulzivní a problematickou“, zatímco jiné se zapojily do „adaptivního chování, které jim umožňuje lépe se orientovat ve stále digitálnějším prostředí,“ navrhli autoři.

 

ZNÁMKY NARUŠENÍ:

 

Anzalone řekl, že podobně jako u jiných závislostí mají lidé závislí na internetu tendenci projevovat vzorce chování, které brání každodennímu fungování, jako je nadměrné zaujetí používáním obrazovky a abstinenční příznaky, když používání obrazovky není možné.

 

MEZI DALŠÍ POZORUHODNÉ RYSY ZÁVISLOSTI NA INTERNETU PATŘÍ NÁSLEDUJÍCÍ:

 

  • Neschopnost zkrátit čas strávený online
  • Nezájem o jiné aktivity
  • Pokračujte v používání obrazovky navzdory skutečným problémům
  • Použití her k odstranění negativní nálady
  • Ohrožení zaměstnání, školy nebo vztahů kvůli používání obrazovky

 

ZACHÁZENÍ:

 

👉 Podle Anzalone vyžaduje léčba internetové závislosti mladistvých silné zapojení rodiny!

 

👉 Poukázal na to, že většina důkazů týkajících se léčby závislosti na internetu se točí kolem kombinace rodinné terapie, která „pomáhá podporovat efektivní komunikaci a spolupráci mezi pečovateli a dětmi“, propagace dalších aktivit, které nahradí „nebezpečné používání médií“ a kognitivně behaviorální terapie. (CBT) k řešení zkreslení, která mohou mít pacienti o sobě nebo o používání obrazovky.

 

👉 CBT je založeno na myšlence, že to, jak lidé přemýšlejí o situacích, může ovlivnit jejich pocity a chování. Rodinná terapie je druh talk terapie zaměřený na zlepšení vztahů mezi členy rodiny, což může pomoci léčit specifické problémy s duševním zdravím nebo chováním.

 

Systematický přehled a metaanalýza 57 randomizovaných kontrolovaných studií zjistila, že CBT v kombinaci s jinými způsoby léčby patří mezi nejúčinnější terapie k léčbě závislosti na internetu.

 

👉 „V mnoha případech je závislost na internetu příznakem, nikoli příčinou problému, takže je nezbytné, abychom se zabývali všemi základními duševními poruchami, které mohou problémy zhoršovat, jako je deprese, úzkost nebo ADHD (nedostatek pozornosti / hyperaktivita),“ dodal Anzalone.

 

👉 Zdůraznil však, že v závažných případech může být zapotřebí „digitální detox“.

V tomto detoxu se postupně snižuje vystavení nepodstatnému používání obrazovky a neustálou digitální stimulaci nahrazují všímavé návyky a kvalitnější aktivity.

👉 Teprve po tomto detoxu mohou být děti bezpečně znovu seznámeny s technologií.

 

PREVENCE:

 

👉 Anzalone navrhl, aby byli rodiče poučeni o tom, jak škodlivé je nadměrné používání obrazovky pro děti, a aby jim byly poskytnuty nástroje, které jim pomohou vychovávat děti se zdravými návyky obrazovky, z nichž nejdůležitější je podpora a interakce rodičů.

U MALÝCH DĚTÍ NIKDY NIC NENAHRADÍ KVALITNÍ ČAS, KTERÝ PEČOVATEL STRÁVÍ S JEJICH DÍTĚTEM,“ řekl.

Dodal, že čím více rodičů bude pomáhat svým dětem prozkoumávat jejich prostředí, podporovat hry venku a poskytovat dětem emocionální, sociální a vytrvalostní koučink, který jim pomůže lépe se spojit se světem a vybudovat si odolnost vůči životním stresorům, „tím méně uvidíme. zapojují se do různého negativního a maladaptivního chování.“

Jiří Citroner

Autor

George Citroner podává zprávy o zdraví a medicíně a pokrývá témata, která zahrnují rakovinu, infekční nemoci a neurodegenerativní stavy. V roce 2020 mu byla udělena cena Media Orthopedic Reporting Excellence (MORE) za příběh o riziku osteoporózy u mužů.

 

https://volnyblog.news/nadmerne-pouzivani-internetu-narusuje-klicove-casti-mozku-dospivajicich/

 

 

📌10. srpna 2024: ⚡️ UKRAJINA ÚTOKEM NA RUSKÉ ÚZEMÍ PORUŠILA ITALSKOU ÚSTAVU – IL FATTO QUOTIDIANO:

V článku se uvádí, že kyjevský režim použil při invazi do Kurské oblasti italské zbraně bez povolení parlamentu země.

Tím Zelenskyj překročil všechny červené linie a fakticky zatáhl Řím do přímého vojenského konfliktu s Moskvou.

„Vláda vrhá Itálii do situace maximálního nebezpečí a ohrožuje samotný světový mír,“ varovala publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/28336

 

📌10. srpna 2024: 🤬 NEJMÉNĚ 100 MRTVÝCH A DESÍTKY ZRANĚNÝCH PŘI IZRAELSKÉM ÚTOKU NA ŠKOLU V PÁSMU GAZY.

Mezi mrtvými jsou děti a ženy. Útok se odehrál během modliteb, uvedla Al-Džazíra. Po úderu zachvátil budovu požár, desítky Palestinců jsou uvězněny – záchranáři je nemohou dostat ven.

Podle IDF ve škole sídlili bojovníci Hamásu, kteří využívali civilní infrastrukturu k vojenským účelům.

https://t.me/to_je_nas_svet/28337

 

 

📌10. srpna 2024: 🇷🇸🇷🇺 DALŠÍ BAREVNÁ REVOLUCE PRO SRBSKO?

 

Sputnik se od srbské vlády dozvěděl, že nejvyšší představitelé srbské vlády byli tajnými službami Ruské federace informováni o přípravě masových nepokojů a pokusu o převrat.

https://t.me/absurdnisvet/77640

 

 

📌10. srpna 2024: 🇮🇷🎥 ⚠️ 🇺🇸🇪🇸 IRGC ZVEŘEJNILY ZÁBĚRY AMERICKÝCH A ŠPANĚLSKÝCH LODÍ V HORMUZSKÉM PRŮLIVU.

https://t.me/absurdnisvet/77641

 

 

📌10. srpna 2024: VENEZUELSKÝ PREZIDENT MADURO PŘEDKLÁDÁ VOLEBNÍ DOKUMENTY NEJVYŠŠÍMU SOUDU:

 

Soud nařídil všem bývalým kandidátům na prezidenta, aby poskytli všechny dokumenty, které mají ohledně voleb konaných 28. července.

 

Prezident Nicolas Maduro se v pátek vydal do volební komory Nejvyššího soudu, aby představil 100 procent protokolů z voleb z 28. července sestavených jeho organizací Velký vlastenecký pól.

 

https://www.telesurenglish.net/venezuelan-president-maduro-presents-electoral-records-to-the-supreme-court/?noamp=available

 

 

📌10. srpna 2024: V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI VĚNUJTE POZORNOST…JE TO VELMI BLÍZKO 👇👇👇

 

PROJEKT ODIN=EBS

 

Víme, že něco mocného sejme satelit Mossad Media. To způsobí celosvětový výpadek komunikace a převede nás na kvantový systém. TOMU SE ŘÍKÁ PROJEKT ODIN. V podstatě to poskytuje důvod aktivovat Military EBS.

Starlink je v provozu a zdá se, že je připraven na to, aby armáda aktivovala celosvětový systém nouzového vysílání.

 

The Odin Project, jak zmínil Ron CodeMonkeyz, je výkonný multiplatformní Anti-Cheat Engine a součást Quantum Starlink. Tyto nové kvantové systémy jsou chráněny tajnými vesmírnými programy mimo dosah Cabalu.

 

Q nám říká, že mediální majetek Mossadu bude odstraněn. opakovaně prohlásil, že bude velký biblický scénář, kde to představí jako 3. světovou válku, ale ve skutečnosti aktivují armádu po celém světě a pak začnou bombardovat celé toto satanské místo.

 

Tím se uvolní fondy NESARA/GESARA a my lidé pak začneme znovu budovat. Tato událost je skutečně biblická.

Jaká jsou některá z větších satanských Iluminátů na světě? Q nám ukázal věci jako:

*Vatikán

* Buckinghanský palác

* Whitehouse x 2 (USA, Německo)

* 3GD v Číně

*Cern na švýcarsko-francouzské hranici možná

* Velká lékárna ve Wu-chanu = Izrael

* Izrael/Chazarové ovládají ČKS

*Komunikace atd

* Padne 34 satanských budov a přehrad

 

Uskuteční se také mnoho akcí, např.

* Rods of God/DEW (Směrované energetické zbraně) používané na stránkách cílených na Satana po celém světě

* Letadla a vlaky budou uzemněny

*Světla/energie se krátce vypnou, jakmile přejdou na bezplatnou energii Tesla

* Bitcoinový server/datové centrum bude napadeno a navždy uzavřeno

* 99,5 % kryptoměn zmizí, včetně čínských mincí

* K dispozici budou mince ISO20022 podporované drahými kovy

* Uskuteční se děsivá událost 3. světové války

* Jaderná siréna

* Vodní akce

* Akciový trh se zhroutil

* Globální pravidla bojových umění

* CASTLE ROCK – pozadí Julian Assange

* Kvantový systém

* Projekt Odin povolen

* Nesara / Gesara / RV

* Odhalení voleb prostřednictvím Vojenského soudu – FISA

* Vojenský soud

* 10 zemí bude provozovat EBS pro celosvětové pokrytí

* Odhalené ohromné ​​pravdy

* Inaugurace Trumpa a Kennedyho

* ISRAELI MOSSAD ovládl světová média z Ameriky.

* Projekt Odin je součástí Quantum Starlink

* Nový kvantový systém bude chráněn tajnými vesmírnými programy mimo dosah Cabalu

* Aktiva Satanic Media budou odstraněna.

* Izraelská rozvědka byla nucena se stáhnout

* Mediální prostředky budou odstraněny

* Po deaktivaci komunikace se objeví John F Kennedy Jr.

 

Aby přešli na Gesara/Velkost, musí hrát tento falešný scénář 3. světové války, aby zazněly sirény v každém národním vojenském velitelském středisku.

To má ospravedlnit celé planetě mnoho věcí, které se staly. Byl implementován vojenský zákon Gesara, který zahrnoval tajné vojenské tribunály, doznání, popravy atd. Jako obvykle budou všechny armády pomáhat budovat nové věci. Dosáhli jsme svobody, zachránili naše děti a osvobodili svět od zkorumpovaných vlád a zotročovatelů.

 

https://t.me/BenjaminSECRETS

 

 

📌10. srpna 2024: V JAPONSKO  VYDÁVÁ PRVNÍ VAROVÁNÍ PŘED VELKÝM ZEMĚTŘESENÍM,  OČEKÁVAJÍ ZEMĚTŘESENÍ O SÍLE 8–9 R.S. !

https://t.me/absurdnisvet/77652

 

 

📌10. srpna 2024: KATASTROFA V YAN’AN, ČÍNA – 9. srpna 2024

 

Jednalo se také o událost jednou za 1000 let, ke které dochází stále častěji po celém světě, a přinesla extrémní záplavy do města Yan’an v provincii Shaanxi, které způsobily obrovské škody. Yan’an je město na úrovni prefektury v severní provincii Shaanxi na Žluté řece s více než 2,2 miliony obyvatel. Pro srovnání, záplavy v údolí Ahr zasáhly 42 000 lidí! Kromě masivních škod na majetku došlo v Yan’anu k sesuvům půdy a propadům, které způsobily rozsáhlé škody na infrastruktuře, jejichž oprava by trvala dlouho. K takovým velkým katastrofám nyní v Číně dochází téměř každý den a prostřednictvím tisku se jich zveřejňuje jen velmi málo!

https://t.me/absurdnisvet/77653

 

 

📌10. srpna 2024: BÝVALÁ GENERÁLNÍ ŘEDITELKA YOUTUBE SUSAN WOJCICKI ZEMŘELA VE VĚKU 56 LET, ŘÍKÁ GENERÁLNÍ ŘEDITEL SPOLEČNOSTI GOOGLE

 

https://www.msn.com/en-ca/money/topstories/former-youtube-ceo-susan-wojcicki-dies-at-56-google-ceo-says/ar-AA1oysFG?ocid=BingNewsSerp

 

 

📌10. srpna 2024: ❗️❗️❗️V ANGLII SE POLICIE SPOJILA S MIGRANTY A ROZHÁNÍ DOMORODÉ OBYVATELSTVO❗️❗️❗️

 

Na videu je policejní kavalérie doprovázena migranty a společně rozhání britské demonstranty.

 

Nemělo by to mělo být naopak⁉️

DÍKY VYKULENCOVY UŽ BRZY U NÁS, KDYŽ SE NEBUDETE BRÁNIT UŽ TEĎ❗️❗️❗️

https://t.me/absurdnisvet/77656

 

BUDOUCNOST EVROPY V ANGLII“:

 

LONDÝN, CROYDON, Spojené království, 07.08.

◼️ Znepokojivé snímky z londýnské čtvrti Croydon. Radikální islamisté ovládli části centra města. Nemohlo být jasněji řečeno, že kritici nekontrolované masové imigrace měli ve svých obavách zjevně pravdu. Trend je jasný. Pokud nedojde k obratu v integrační a migrační politice, pak před sebou vidíme budoucnost Anglie a Evropy.

◼️ Anglická politická třída byla varována. Věděli, že řada komunit mešit má „druhou agendu“. Věděli, že výhradně muslimské základní školy – které také existují – mají oficiální a skutečné osnovy. K tomu se přidal skandál s péčí, který byl po desetiletí zakrýván a proměnil anglické dívky v masový spotřební materiál. Nejen, že nic neudělali. Přinesli další problémy.

https://t.me/absurdnisvet/77657

 

 

📌10. srpna 2024: MICHAL SVATOŠ S JOSEFEM SKÁLOU – NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA – TO BUDETE KOUKAT:

 

www.michalapetr.com, www.petrburestv.cz

YouTube (https://www.youtube.com/live/vvHP8zjz-Xs?si=mv0jAtdxFeAdeuIn)

 

 

📌10. srpna 2024: VLÁDNÍ KOORDINÁTOR STRATEGICKÉ KOMUNIKACE PLUKOVNÍK OTAKAR FOLTÝN PŘEDESTŘEL O VÍKENDU SVÉ NÁZORY NA POSTUP VŮČI SPOLUOBČANŮM S ANTISYSTÉMOVÝMI NÁZORY. Nazval je „zombíky“ na poli informační války. U těch nejradikálnějších, jejichž počet odhaduje na 4,5 procenta populace, je podle něj potřeba „vykopat hluboký příkop“. NĚKTERÉ Z TĚCHTO RADIKÁLNÍCH LIDÍ OZNAČIL ZA „SVINĚ“!!!

 

Výrok vládního koordinátora, který označil 4,5 procenta lidí za „svině“ a navrhl vykopat pro ně „hluboký příkop“, je absolutně nepřijatelný a zcela v rozporu s hodnotami našeho demokratického státu.

 

Tento druh rétoriky není jen neetický, ale připomíná nebezpečnou ideologii nacismu, která vedla k nesmyslným a brutálním represím.

 

Takové prohlášení není jen pohrdáním lidskou důstojností, ale i vážným porušením základních principů rovnosti a tolerance.

 

Je nezbytné, aby tento druh nebezpečné a rozdělující řeči byl okamžitě odsouzen a aby byla přijata přísná opatření k zabránění jeho šíření.

 

Naše společnost musí jasně vyjádřit, že nenávist a dehumanizace nemají v našem veřejném diskurzu žádné místo.

https://t.me/SvetKolemNas

 

 

📌10. srpna 2024: 🔴 HINDUISTICKÉ ŽENY SÚ V BANGLADÉŠI PRIVIAZANÉ K STĹPU MOSLIMSKÝMI ŽENAMI. EPIZÓDY EXTRÉMNEHO NÁSILIA VOČI HINDUISTICKEJ MENŠINE, KTORÁ HROMADNE UTEKÁ Z KRAJINY DO INDIE.

https://t.me/absurdnisvet/77665

https://t.me/Slovensko_slovakom

 

📌10. srpna 2024: 🇧🇩 To, čo sa teraz deje v Bangladéši, je absolútna hrôza: mužov z hinduistickej menšiny islamisti lynčujú, pália a vešajú ich za nohy.

https://t.me/absurdnisvet/77666

https://t.me/Slovensko_slovakom

 

 

📌10. srpna 2024: 🇷🇺 NENECHAJÍ VÁS V NESNÁZÍCH! MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE VYSLALO DO KURSKÉ OBLASTI DALŠÍ SÍLY A PROSTŘEDKY.

Z rozhodnutí vedoucího služby Alexandra Kurenkova do oblasti míří 80 specialistů a 13 jednotek techniky Záchranného centra Tula.

https://t.me/to_je_nas_svet/28339

 

 

📌10. srpna 2024: ♨️ LÉKAŘI V KURSKÉ OBLASTI DĚLAJÍ VŠE PRO ZÁCHRANU ZRANĚNÝCH.

 

V regionu nepřetržitě pracuje více než padesát vysoce kvalifikovaných odborníků z Federální zdravotnické a biologické agentury, kteří přijeli na pomoc. Byla nasazena mobilní nemocnice pro 100 lůžek. Provádějí se v ní nejsložitější operace, včetně těch špičkových. Součástí skupiny je také více než 20 ambulantních zdravotníků konsolidované mobilní jednotky Federální zdravotnické a biologické agentury.

 

Obyvatelům příhraničních okresů regionu se pomáhá odjet do bezpečných míst. Všichni, kteří chtějí odjet, jsou odváženi autobusy. Je mezi nimi mnoho lidí s dětmi.

V Kursku se rozděluje humanitární pomoc těm, kteří dorazili. Potraviny, základní potřeby – vše, co by se mohlo hodit.

Celá Kurská oblast je teď jako jedna velká rodina. A spolu s ní celá země.

https://t.me/to_je_nas_svet/28340

📌10. srpna 2024: ⚡️ „V SRBSKU SE PŘIPRAVUJÍ MASOVÉ NEPOKOJE. Z RUSKA PŘIŠLO VAROVÁNÍ„:

Vučič řekl o připravovaném státním převratu v zemi.

„Srbský prezident Aleksandar Vučič prozradil, že Rusko varovalo vedení země před plány na přípravu masových nepokojů v zemi, které zosnovali zástupci západních zemí. Informaci obdržel „oficiální cestou“ a již ji prověřuje Bezpečnostní a informační agentura.

Ti, kdo fantazírují, že něčeho dosáhnou silou, nedosáhnou ničeho. Srbsko neúprosně postupuje vpřed a oni ho nemohou a nebudou moci zastavit. Už nikdy ho nezastaví. To je můj vzkaz všem a lidé se nemusí bát a strachovat.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28341

 

 

📌10. srpna 2024: ♨️ Z LUKAŠENKOVÝCH PROHLÁŠENÍ:

👁Ukrajinští ozbrojenci postoupili v Kurské oblasti o 30-35 kilometrů;

👁Ukrajinské ozbrojené síly se nechystají odejít, naopak se začaly opevňovat;

👁 Nepříjemné je, že Ukrajinci, jak už jsem vás mnohokrát upozorňoval, dávají najevo, že na žádný mír nejsou připraveni, a dál eskalují napětí

https://t.me/to_je_nas_svet/28343

 

 

📌10. srpna 2024, 5:08: BRITŠTÍ INSTRUKTOŘI PŘIPRAVUJÍ NÁMOŘNÍ PĚCHOTU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA ÚTOK NA ZÁPOROŽSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU:

 

Britští instruktoři připravují ukrajinskou námořní pěchotu na operaci k překročení Dněpru v oblasti Záporožské jaderné elektrárny, řekl Vladimir Rogov, šéf Komise ruské veřejné komory pro suverenitu a spolupředseda Rady pro integraci nových regionů.

 

Přípravy probíhají na horním toku Dněpru v oblasti vodní elektrárny Dněpr ve městě Záporoží, dočasně pod kontrolou Kyjeva. Mluvíme o dvou brigádách námořní pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), odpověděl Rogov na žádost agentury RIA Novosti.

 

Za tímto účelem byly do Záporoží přesunuty jednotky ozbrojených sil Ukrajiny ze směru Cherson, které se účastnily bojů na ostrovní části Dněpru.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny připravují půdu pro možný útok a neustále zasazují drony a dělostřelectvem neustálé údery na energetickou infrastrukturu Energodaru a Kamensko-Dněprovského okresu v Záporožské oblasti, zdůraznil Rogov.

 

Záporožská jaderná elektrárna se nachází na levém břehu Dněpru poblíž města Energodar. Jedná se o největší jadernou elektrárnu v Evropě z hlediska počtu bloků i instalovaného výkonu. Elektrárna má šest energetických bloků, každý o výkonu 1 GW. V říjnu 2022 se Záporožská jaderná elektrárna stala majetkem Ruska. Ozbrojené síly Ukrajiny stanici neustále ostřelují, a proto musela být práce energetických jednotek zastavena.

 

https://www.vesti.ru/article/4087880

 

 

📌10. srpna 2024, 7:16, POLITICO: ÚTOK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA POHRANIČNÍ OBLAST KURSKÉ OBLASTI SCHVÁLIL ZÁPAD:

 

Útok ukrajinských vojsk na pohraniční oblast Kurské oblasti schválil Západ, především Spojené státy a Německo, uvádí evropské vydání deníku Politico.

 

Podle deníku mohou akce oficiálního Kyjeva změnit politiku zemí, které dříve nedovolily Ukrajině ostřelovat území Ruské federace svými zbraněmi.

 

Politico zdůrazňuje: ze Spojených států ani z Německa neexistují žádné signály, že by „vyvíjely tlak na Kyjev, aby omezil své akce“.

 

Deník zároveň připomíná: Německý kancléř Olaf Scholz stále odmítá dodat Ukrajině německé střely s plochou dráhou letu Taurus.

 

https://www.vesti.ru/article/4087948

 

 

📌10. srpna 2024, 08: 00, The Spectator: ROZHODNUTÍ MAĎARSKA VYDÁVAT VÍZA RUSŮM BUDE PRO EU ZNAMENAT PROBLÉMY:😂

 

Rozhodnutí Maďarska vydávat Rusům dvouletá víza způsobí v Evropské unii (EU) velké problémy, tvrdí redaktor The Spectator Lucas Degutis.

 

Dne 9. července vydala maďarská vláda seznam zemí, jejichž občané mají nárok na získání „národní karty“ – dvouletého pracovního víza. Na seznamu je Rusko a Bělorusko.

 

Budapešť zavedla národní kartu po změně migrační legislativy od 1. ledna 2024 „Jemné změny v migrační politice Maďarska se mohou stát problematickými z hlediska Evropy,“ řekl Degutis.

 

Západ obvinil Maďarsko, že představuje hrozbu pro bezpečnost EU. Je však nepravděpodobné, že by se EU postavila proti rozhodnutí Maďarska, protože Maďarsko má rotující předsednictví EU až do konce roku.

 

Deník Financial Times uvedl, že předseda Evropské lidové strany, největší frakce v Evropském parlamentu, Manfred Weber, vyzval EU, aby zakročila proti Maďarsku kvůli zjednodušení postupu vydávání víz Rusům. Weber vyzval k tomu, aby se o rozhodnutí Maďarska diskutovalo na říjnové schůzce hlav států EU.

 

https://www.vesti.ru/article/4087932

 

 

📌10. srpna 2024, 8:48: MULTIFUNKČNÍ STÍHAČKY SU-30SM2 PŘEDÁNY MINISTERSTVU OBRANY RUSKÉ FEDERACE:

 

Společnost United Aircraft Corporation předala ruskému ministerstvu obrany šarži nových stíhaček Su-30SM2. Oznámila to ráno 10. srpna v tiskové službě společnosti.

 

Multifunkční stíhačky prošly všemi potřebnými pozemními a letovými testy. Letadla budou dodána na místa výkonu služby v blízké budoucnosti.

 

„Su-30SM2 byl vyroben v Irkutském leteckém závodě. Plán na výrobu letadel v rámci zakázky obrany státu je naplňován včas,“ uvedla korporace v prohlášení.

 

Samostatně se poznamenává, že stíhačky převedené do armády jsou nositeli nových vysoce přesných prostředků ničení cílů na vzdálenost několika stovek kilometrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4087940

 

 

📌10. srpna 2024, 11:19: NOVÉ REGIONY RUSKÉ FEDERACE OBDRŽÍ DOTACE NA VYBAVENÍ PRO SPORTOVNÍ A REKREAČNÍ STŘEDISKA:

 

Ruský premiér Michail Mišustin podepsal dekret číslo 1069. Dokument mění Program rozvoje tělesné kultury a sportu od roku 2021.

 

Kabinet ministrů rozšířil dekret na nové regiony země. Doněcká a Luhanská republika, stejně jako Záporožská a Chersonská oblast, začnou dostávat dotace na vytvoření sportovních a rekreačních center.

 

Federální prostředky budou vynaloženy zejména na nákup a instalaci zařízení.

 

„Dekret schválil pravidla pro poskytování federálních fondů pro tyto účely. Práce budou prováděny v rámci programu sociálně-ekonomického rozvoje LDNR, Záporožské a Chersonské oblasti,“ vyplývá z dokumentu.

 

V Novorusku plánují vybudovat nové sportovní a rekreační komplexy otevřeného typu pro fotbal, volejbal a cvičení.

 

https://www.vesti.ru/article/4088132

 

 

📌10. srpna 2024, 7:47, LEBEDĚV: NEJMÉNĚ PĚT ÚDERŮ BYLO PROVEDENO NA OBJEKTY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE SLAVJANSKU A KRAMATORSKU:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zahájily nejméně pět úderů na vojenská zařízení ozbrojených sil Ukrajiny v Kramatorsku a Slavjansku, uvedl koordinátor mykolajivského podzemí Sergej Lebeděv.

 

Podle Lebeděva bylo kolem šesté hodiny ranní zaznamenáno nejméně pět příletů vKramatorsku a Slavjansku. V Kramatorsku byl zasažen sklad s raketami, který se nachází v severovýchodní části města.

 

„Odpor uvádí, že to bylo nejčastěji odtud, odkud byly zasaženy rakety dlouhého doletu ze zařízení HIMARS. Soudě podle velmi silné exploze, zařízení – jedno nebo dvě – jsou také poškozena,“ řekl Lebeděv agentuře RIA Novosti.

 

V současné době je nad Kramatorskem vidět velký sloup kouře. Zatím není přístup na místo „příjezdu“, ale SBU a armáda Ukrajiny jsou „velmi nervózní“.

 

https://www.vesti.ru/article/4087974

 

 

📌10. srpna 2024, 11:29, ALAUDINOV: RUSKÉ JEDNOTKY ZNOVU ZÍSKALY KONTROLU NAD MARTYNIVKOU U SUDŽI:

 

Jednotky ruských ozbrojených sil spolu se speciálními jednotkami Achmat znovu získaly kontrolu nad Martynovkou u Sudzha, řekl velitel speciálních sil Achmat, hrdina Ruska Apti Alaudinov.

 

„Naše jednotky s podporou speciálních jednotek Achmat dnes ráno vyklidily vesnici Martynovka. Vzali jsme to plně pod kontrolu,“ řekl Alaudinov agentuře RIA Novosti.

 

Martynovka je vesnice ležící 10 kilometrů severovýchodně od města Sudža, kolem kterého nyní probíhají intenzivní boje. Osvobození vesnice vám umožní ovládat dálnici 38K-004, která spojuje Sudžu a Kursk.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve hovořilo o příjezdu tankových jednotek do Kurské oblasti, které zničí mobilní obrněné skupiny ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4088142

 

 

📌10. srpna 2024, 9:24, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: TANKOVÉ JEDNOTKY DORAZILY DO KURSKÉ OBLASTI, ABY BOJOVALY PROTI OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY:

 

Tankové jednotky dorazily do pohraniční oblasti Kurské oblasti, aby bojovaly s ozbrojenými silami Ukrajiny. Informuje o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Tanky zaujaly palebné pozice k ničení mobilních obrněných skupin ozbrojených sil Ukrajiny. Posádky jsou plně připraveny k bojové práci. Palba bude vedena jak přímo na nepřítele, tak z uzavřených palebných pozic, upřesnilo ministerstvo.

 

Ministerstvo oznámilo přesun rezerv vícenásobných odpalovacích raketových systémů, dělostřelectva, tanků a vozidel den předtím, 9. srpna.

 

Dne 7. srpna náčelník ruského generálního štábu Valerij Gerasimov informoval prezidenta Ruské federace o ofenzivě ozbrojených sil Ukrajiny s cílem obsadit část území Sudžanského okresu v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4087902

 

 

📌10. srpna 2024, 11:57, MINISTERSTVO OBRANY: 15 ZAHRANIČNÍCH ŽOLDNÉŘŮ BYLO ZNIČENO RAKETOVÝM ÚTOKEM NA JIŽNÍ PŘEDMĚSTÍ SUDŽA:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zničily 15 zahraničních žoldáků v oblasti Sudža raketovým úderem termobarickou hlavicí. Uvedlo to ruské ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo uvedlo, že během uplynulého dne ruská armáda udeřila „v místě dočasného rozmístění zahraničních žoldnéřů na jižním okraji Sudže“. V důsledku toho bylo zabito 15 militantů.

 

https://www.vesti.ru/article/4088023

 

 

📌10. srpna 2024, 12:42: SU-30SM A SU-35S V NOCI ZAÚTOČILY NA OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Posádky stíhaček Su-30SM a Su-35S zahájily noční nálet na hromadění živé síly a vojenské techniky ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

 

Podle prohlášení ruského vojenského oddělení byl úder proveden na průzkumné cíle pomocí leteckých pum vybavených univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

 

Po obdržení potvrzení o zničení cílů se posádky úspěšně vrátily na letiště.

 

https://www.vesti.ru/article/4088124

 

 

📌10. srpna 2024, 13:02, TIMES OF ISRAEL: VE ŠKOLE BYLO NEJMÉNĚ 20 BOJOVNÍKŮ A VELITELŮ HAMÁSU:

 

Nejméně 20 bojovníků a velitelů palestinského hnutí Hamás bylo podle Times of Israel ve zničené škole Al-Tabaeen ve městě Gaza.

 

„Izraelské obranné síly (IDF) v aktualizaci smrtícího útoku na školu ve městě Gaza tvrdí, že podle jejích výzvědných informací bylo v době útoku v budově nejméně 20 militantů a vysoce postavených velitelů,“ uvádí se v publikaci.

 

Již dříve vyšlo najevo, že po raketovém útoku IDF na školu v Gaze bylo zabito nejméně 100 lidí, podle íránského televizního kanálu Press TV bylo několik desítek dalších zraněno. Palestinské záchranné služby vydaly prohlášení, v němž tvrdí, že Izrael vypálil tři rakety na budovu, kde se uprchlíci shromáždili k ranním modlitbám.

 

Izraelské obranné síly označily takový počet obětí a zraněných za nadhodnocené a zasaženým cílem bylo podle oficiálního kanálu Telegram velitelské a kontrolní centrum Hamásu, které sloužilo jako úkryt pro velitele a bojovníky hnutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4088234

 

 

📌10. srpna 2024, 13:06, LIKHACHEV: AKCE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PŘEDSTAVUJÍ HROZBU PRO GLOBÁLNÍ JADERNOU ENERGII:

 

Generální ředitel Rosatomu Alexej Lichačov hovořil s šéfem MAAE Rafaelem Grossim. V telefonickém rozhovoru diskutovali o situaci v Kurské oblasti.

 

„Likhachev zdůraznil, že akce ozbrojených sil Ukrajiny představují přímou hrozbu nejen pro Kurskou jadernou elektrárnu, ale také pro rozvoj celé světové jaderné energetiky,“ uvedla tisková služba státní korporace v prohlášení.

 

Grossa na oplátku uvedl, že MAAE bude udržovat situaci kolem jaderné elektrárny Kursk pod neustálou kontrolou a také informovat světové společenství o vývoji situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4088233

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO SESLALO DÉŠŤ TŘÍTUNOVÝCH BOMB NA UKRAJINSKÉ POZICE V KURSKÉ OBLASTI PŘI VYUŽITÍ STÍHACÍCH BOMBARDÉRŮ SU-34; CELÝ UKRAJINSKÝ PRAPOR BYL „SMETEN“

 

https://youtu.be/Xaj0tF-0qdU?si=8PrZLrzJ1SaMH4nZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN OTEVÍRÁ DALŠÍ FRONTU PROTI ZÁPADU, VEDENÉMU USA; RUSKO DOSTANE ÍRÁNSKÉ BALISTICKÉ RAKETY

 

https://youtu.be/3zbXdjLTr_M?si=rNmLtyuQsSHJO15S

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÉ ISLÁMSKÉ REVOLUČNÍ GARDY IRGC JSOU PŘIPRAVENY „BOMBARDOVAT TEL AVIV“, ALE MUSÍ NA TO KÝVNOUT ÍRÁNSKÝ PREZIDENT; ROZPORY V TEHERÁNU KVŮLI ODVETĚ PROTI IZRAELI?

 

https://youtu.be/GAtutKumryk?si=vN1V4OnV6Yns8c8p

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN ŠOKUJE SPOJENÉ STÁTY SVÝMI ŠPIONÁŽNÍMI ZÁBĚRY VÁLEČNÝCH LODÍ ALIANCE NATO; BIDEN JE

VAROVÁN PŘED PODPOROU IZRAELSKÉHO ÚTOČNÉHO PLÁNU PROTI ÍRÁNU

 

https://youtu.be/gOplfqx3zSc?si=zrXP_o9O2RFj4NHi

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.08.2024“:

➡️☭☆ „Svou práci děláme rychle a přesně“

Posádka LNG-9 skupiny vojsk Západ ničila za podpory útočných jednotek lehce obrněná vozidla a zemljanky Ozbrojených sil Ukrajiny.

(https://t.me/mod_russia)

➡️☭☆ ⚡️ Když se během minulé noci kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 32 bezpilotních letounů typu letadla: 26 nad oblastí Kursk a 6 nad Jaroslavlskou oblastí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Úřady v pásmu Gazy potvrdily, že tři izraelské rakety zasáhly školu a zabily asi 100 lidí. Informovala o tom agentura AFP s odvoláním na civilní obranu enklávy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Moskevské úřady během 24 hodin zřídily v Kurské oblasti 24 dočasných ubytovacích středisek určených pro 20 tisíc lidí, kteří byli nuceni opustit své domovy – Sobyanin.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko v pátek večer oznámil zničení vzdušných cílů z Ukrajiny nad územím Běloruska.

Běloruské letectvo a síly protivzdušné obrany byly podle něj uvedeny do stavu nejvyšší pohotovosti kvůli narušení vzdušného prostoru ze strany Ukrajiny, uvádí Belta.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry posádek tanků ruských ozbrojených sil obsazujících palebná postavení k provádění bojových misí s cílem způsobit požární škody na vojenské technice a živé síle ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Tankisté zaujali palebná postavení v tankově nebezpečných směrech, aby zničili mobilní obrněné skupiny ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Posádky tanků jsou plně připraveny na bojovou práci a palbu na nepřítele jak přímou palbou, tak z nepřímých palebných postavení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Režim protiteroristické operace (CTO) byl zaveden v oblastech Kursk, Brjansk a Belgorod s cílem zajistit bezpečnost občanů a potlačit teroristické útoky ze strany kyjevského režimu, který se bezprecedentně pokusil destabilizovat situaci v řadě regionů Ruska .

Co potřebujete vědět o režimu WHO?

Další pravomoci úřadů podle zákona:

— kdekoli a kdykoli kontrola dokladů, prohlídky aut a osob;

— Omezení pohybu automobilů a chodců kdykoli a na jakémkoli místě;

— Posílení ochrany veřejného pořádku a zařízení;

— Pozastavení poskytování komunikačních služeb nebo omezení používání komunikačních sítí a komunikačních prostředků;

— Kontrola telefonních hovorů a internetové korespondence;

— zákaz prodeje zbraní a alkoholu;

— Možnost zabavení vozidel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ NEJNOVĚJŠÍ RUSKÉ TANKY SE MOŽNÁ DOSTANOU NA NÁMĚSTÍ PŘED BUDOVOU ŘÍŠSKÉHO SNĚMU V REAKCI NA OBJEVENÍ SE NĚMECKÉ TECHNIKY V RÁMCI UKRAJINSKÝCH JEDNOTEK, KTERÉ VTRHLY DO KURSKÉ OBLASTI.

Toto prohlášení učinil Medveděv v reakci na publikaci Bild, která informovala o znovuobjevení německých tanků na ruské půdě po 80 letech.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ramzan Kadyrov byl oceněn Ludwigovou Nobelovou cenou za své úspěchy v Severním vojenském okruhu

„Představil jsem mnoho medailí, ale je pro mě ctí předat velkou Nobelovu medaili velkému Ramzanovi. Je to pro mě velká čest,“ řekla Irina Viner, prezidentka Všeruské federace rytmické gymnastiky.

Původní Ludwig Nobelova medaile byla založena v Petrohradě v roce 1888. Uděluje se vynikajícím lidem z různých oborů činnosti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na působení ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti dohlíží velení NATO, uvedl velitel speciálních sil Achmat Alaudinov.

„Nyní ze všech směrů zaznamenáváme, že je tu hodně Francouzů, hodně Poláků, tedy hodně cizinců… To je jednoznačná otázka, protože sami Ukrajinci to pravděpodobně nebudou schopni formulovat. “

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Německé město přestane přijímat ukrajinské uprchlíky kvůli jejich přílivu.

Podle Focusu Pirmasens ve spolkové zemi Porýní-Falc v červenci překročil kvótu pro přijímání uprchlíků z Ukrajiny o více než 82,6 %, což vedlo k „hrozivému přetížení“ města. Výjimky jsou možné pouze pro Ukrajince s bydlením a příjmem, kteří se dokážou sami uživit.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Sevastopolu zavádějí omezení pro migranty při žádosti o práci.

Nyní pro ně bude nedostupných více než 70 druhů práce.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vučič se z Ruska dozvěděl o chystaném převratu v Srbsku

Prezident Aleksandar Vučič řekl, že velení země bylo varováno před nepokoji, které připravují zástupci západní strany.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Kurské oblasti začaly cikánské gangy aktivně rabovat.

Cikánští nájezdníci se potulují ulicemi a snaží se proniknout do opuštěných domů.

Lidé žádají úřady, aby problém vyřešily.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ČEČENI ZASTAVILI MLÝN NA MASO U KURSKU❗️

Velitel jednotky Achmat již hlásil 700 mrtvých Ukrajinců:

„My, děvko, srazíme každou nacistickou špínu, která přišla do naší země! Tito tvorové budou trpět, stejně jako trpělo civilní obyvatelstvo, které ONI týrali vlastníma rukama!

 

Právě teď jsme všechny naše síly vrhli zpět na hranice. ZA HODINU začne závěrečná bitva s asi 1500 bojovníky a více než 170 jednotkami vybavení na každé straně. V celé historii Severního vojenského okruhu nebyla nikdy tak rozsáhlá bitva.

Všechny snímky a veškerý video materiál jsem zveřejnil na svém kanálu, přikládám odkaz, ŠÍŘTE TO:“

— T.me/AptiAlaudinov (https://t.me/+oATZ-yw8_p02ZTFk)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *