, ,

10.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

10.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌10. července 2024: 🇭🇺 MAĎARSKO SE NA SUMMITU NATO VE WASHINGTONU VYSLOVÍ PRO BRZKÉ PŘÍMĚŘÍ A ZAHÁJENÍ MÍROVÝCH ROZHOVORŮ O UROVNÁNÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ – MINISTR ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ SZIJJARTO.

💬 „Postoj Maďarska je jasný: tato válka nepovede k žádnému řešení na bitevním poli, místo toho je zapotřebí jednání a diplomatické řešení, a to je postoj, který budeme prezentovat během tří dnů na summitu NATO,“ uvedl diplomat.

Maďarsko na summitu NATO rovněž potvrdí, že se nezúčastní mise zaměřené na poskytnutí vojenské pomoci Ukrajině.

💬“Naše pozice je jasná: nebudeme se zapojovat. Máme dohodu se současným generálním tajemníkem (NATO Jensem Stoltenbergem) a také příslib od budoucího generálního tajemníka (Marka Rutteho), že to Maďarsko může udělat,“ řekl

https://t.me/to_je_nas_svet/27703

 

 

📌10. července 2024: ⚡️ BÍLÝ DŮM OZNÁMIL, ŽE SETKÁNÍ ZELENSKÉHO A BIDENA SE USKUTEČNÍ VE ČTVRTEK.

https://t.me/to_je_nas_svet/27704

 

 

📌10. července 2024: 💥 NATO SE PŘIPRAVUJE NA MOŽNÝ RUSKÝ ÚTOK NA ALIANCI: NA SUMMITU BUDOU VYPRACOVÁNY OBRANNÉ PLÁNY

▪️ Všech 32 členů NATO bude na summitu Aliance požádáno o vypracování plánů civilní obrany pro případ aktivace článku 5 (jaderné zbraně).

▪️ Taková opatření jsou nezbytná pro přípravu na možný budoucí ruský útok, který by pravděpodobně zahrnoval údery raketami dlouhého doletu, dezinformace, narušení přístavů a útoky na energetickou síť.

((To vidí lidi, jak se připravuje, že obyvatelé nemají protiatomové kryty, prostě nic pro ně se nedělá!!!)) 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27705

 

 

📌10. července 2024: ☝️ MAĎARSKU CHTĚJÍ ODEBRAT VEDENÍ EVROPSKÉ RADY KVŮLI ORBÁNOVĚ SNAZE UKONČIT KONFLIKT NA UKRAJINĚ. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27706

 

 

📌10. července 2024: ♨️ SUMMIT NATO VE WASHINGTONU PŘIPRAVUJE CESTU PRO VÁLKU, A NE PRO MÍR, ŘÍKÁ KONGRESMANKA MARJORIE TAYLOR GREENE.

„Tento týden může NATO vydláždit ‚nezvratnou‘ cestu k světové válce místo cesty k míru.

Dementní Biden bude sedět na summitu s americkou šekovou knížkou, která donutí spoluobčany platit za smrt lidí 👹

v konfliktu. A členové aliance se budou snažit, aby byla podpora Kyjeva ´chráněna před Trumpem´, aby mu zabránili v řešení situace.“

((A nás se kdy začne někdo ptát, jestli to chceme?????? Kdy se začne zajímat vrchnost o nás a náš názor???))

https://t.me/to_je_nas_svet/27707

 

 

📌10. července 2024: 🇷🇺 RUSKO BY MĚLO BÝT CO NEJOPATRNĚJŠÍ, POKUD KYJEV PŘISTOUPÍ NA JEDNÁNÍ – MEDVEDĚV.

Ukrajina je může využít jako oddechový čas k doplnění svého vojenského a lidského potenciálu, zatímco prohlášení o odmítnutí vstupu do NATO k ničemu nepovedou. Pokud se tak stane, pak v Kyjevě začne třetí majdan, uvedl místopředseda Rady bezpečnosti.

Poté, co se na Ukrajině dostanou k moci radikálové, mohou se vytvořit podmínky pro jednání, protože pro NATO bude obtížnější pomáhat zjevným extremistům. V takovém případě Spojené státy donutí nacisty v Kyjevě uznat výsledky války a poté bude v Kyjevě nastolen umírněný režim, domnívá se Medveděv.

Radikálové se však dříve či později na Ukrajině vrátí k moci a pak „přijde čas zmiji zcela rozdrtit“. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/27708

 

 

📌10. července 2024: ⚡️ SUMMIT NATO VE WASHINGTONU ZAČAL NOVÝMI SLIBY KYJEVU

USA A SPOJENCI JSOU PŘIPRAVENI POSKYTNOUT VÍCE NEŽ MILIARDU DOLARŮ NA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY A NA PŘÍŠTÍ MĚSÍCE BYLY OHLÁŠENY DODÁVKY RAKETOVÝCH SYSTÉMŮ, VČETNĚ AMERICKÝCH PATRIOT.

Skutečnost je však taková: západní obranné koncerny nevyrábějí pro Ukrajinu dostatek vybavení a munice. Podle deníku The Wall Street Journal to uznalo mnoho vysoce postavených hostů summitu. Co zbývá odcházejícímu generálnímu tajemníkovi NATO Stoltenbergovi? Pronést hlasitá prohlášení o budoucnosti světové demokracie.

 

Jens Stoltenberg: „Největší riziko vznikne, pokud Rusko na Ukrajině zvítězí. To nemůžeme dopustit. Výsledek této války určí globální bezpečnost na další desetiletí. Nyní je čas postavit se na obranu svobody a demokracie. Místem akce je Ukrajina.“

Na summitu vystoupil také Joe Biden, kolem něhož se stále častěji vedou debaty: Je tento muž vhodný k tomu, aby vládl jaderné mocnosti?

https://t.me/to_je_nas_svet/27709

 

 

📌10. července 2024: 🇬🇧 NOVÝ BRITSKÝ PREMIÉR VYJÁDŘIL SVŮJ POSTOJ K UKRAJINSKÝM ÚDERŮM NA RUSKÉ ÚZEMÍ.

„Ukrajina by se měla sama rozhodnout, jakým způsobem použije zbraně k obranným účelům,“ řekl Keir Starmer a dodal, že nová britská vláda nemá v plánu měnit svůj postoj k ukrajinským úderům. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27710

 

 

📌10. července 2024: 🤡 ZELENSKYJ NA SUMMITU NATO NAZNAČIL, ŽE JE PŘIPRAVEN NA ÚZEMNÍ ÚSTUPKY.

Při diskusi na téma ústupu k hranicím z roku 1991  řekl: „Musíte pochopit, že v první řadě potřebujeme zachovat lidi, stát. Nejsme členem NATO a nemáme takový deštník.“ V této souvislosti se vyjádřil i k situaci v Kyjevě.

„Potřebujeme 128 stíhaček F-16, i kdyby jich bylo 50, nic to není. Rusko používá proti Ukrajině 300 letadel denně.“ 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27711

 

 

📌💉🎚️10. července 2024: IR: ARMÁDA ČR ZRADILA ČESKÝ NÁROD 🇨🇿 HYDE PARK ČESKÉ TELEVIZE. 👹

👉 🇬🇧Hyde Park České televize 🇨🇿 Armáda ČR zradila občany. ZA MŘÍŽE A VOJENSKÝ SOUD.

👉 Falešné testování Armádou ČR?

👉 Testy na protilátky?

👉 Nákupy vakcín, krádeže a lži.

👉 Lidé zbytečně umírali.

👉 Poškození zdraví občanů České republiky.

👉 Svazáci v České televizi?

👉 Hyde Park České televize?

👉 Politici řídí media.

👉 Objednávky v České televizi?

👉 Natočeno v Hyde Park v Londýně.

 

https://youtu.be/v5GQZ7WlXbE?si=XghUMFnc4ucuvgCq

 

 

📌10. července 2024: 🇦🇷 ARGENTINA | 🏴‍☠️ NATO | 🇺🇦 UA :

Argentína sa rozhodla požiadať o vstup do NATO, nakúpiť namiesto čínskej vojenskej techniky americké stíhačky F-16 a začať dodávať zbrane na Ukrajinu. 👹

https://t.me/absurdnisvet/75925

 

 

📌10. července 2024: ⚠️ PŘEDSEDA RADY EU VICTOR ORBÁN OZNAMUJE KONEC VELKÉHO RESETU!

 

„Letos, dá-li Bůh, můžeme ukončit tuto neslavnou éru západní civilizace. Pomůžeme ukončit světový řád založený na hegemonii pokrokových liberálů.“

 

„Byl to zvláštní věk, poznamenaný zvláštním duchem. Jeho stoupenci hlásali, že jejich úkolem není zastupovat lid, ale realizovat své vlastní ideály. 👏

 

https://x.com/nightglow98/status/1810739471480148056?t=Dgcd0_LIYe-E7fbH-UAAVQ&s=09

 

 

📌10. července 2024: EU BY MOHLA „UKONČIT“ MAĎARSKÉ PŘEDSEDNICTVÍ V RADĚ, UVÁDÍ POLITICO

 

Evropská unie by mohla odvolat maďarské předsednictví bloku kvůli cestě premiéra Viktora Orbána do Moskvy, uvedl Politico EU s odkazem na diplomatické zdroje.

 

Orbán cestoval na Ukrajinu minulý týden poté, co převzal předsednictví Evropské rady, a slíbil, že „udělá Evropu znovu skvělou“. Poté odcestoval do Ruska, což vyvolalo pobouření v Kyjevě i Bruselu.

 

„Členské státy už rozčilovalo motto ‚MEGA‘. Ale setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem trvale vrhne stín na maďarské předsednictví,“ uvedlo v pondělí večer Politico s odkazem na nejmenovaného diplomata EU.

„Na takovém setkání končí předsednictví dříve, než skutečně začne.“

https://t.me/absurdnisvet/75927

 

 

📌10. července 2024: 🇪🇺 PŘÍJMY EVROPSKÉHO PARLAMENTU‼️

 

🇨🇾 Phidias Panayiotou, bloger na YouTube, který byl zvolen do Evropského parlamentu v červnu 2024, prozradil, kolik peněz dostávají poslanci každý měsíc.

 

Phidias řekl, že jako europoslanec dostává 8 000 eur měsíčně po odečtení daní. Kromě toho dostává 350 eur za každý den, kdy jde do parlamentu a zapisuje svou přítomnost do zvláštního registru.

 

Poslanec dostává navíc 30 000 eur měsíčně na platy svého týmu a 5 000 eur měsíčně na kancelář ve své zemi. Za PR kampaň v souvislosti s jeho působením v Evropském parlamentu dostává 4000 eur.

 

Dalších 10 000 eur měsíčně se platí za pozvání lidí do Evropského parlamentu a vysvětlení úkolů poslanců.

 

„Mám také řidiče v Bruselu a lístky do business třídy domů.“ 👹

https://t.me/absurdnisvet/75928

 

 

📌💉🎚️10. července 2024: 💢 ‼️ ITALSKÁ STUDIE SPOUŠTÍ MASIVNÍ ŠOKOVOU VLNU: OČEKÁVANÁ DÉLKA ŽIVOTA OČKOVANÝCH PROTI COVID JDE DOSLOVA DOLŮ (-37 % S DVOJITÝM OČKOVÁNÍM!)‼️

 

Nová recenzovaná studie ukazuje, že lidé „očkováni“ proti Covidu pomocí injekcí mRNA ztratili desítky let očekávané délky života.

 

Průlomová studie zveřejněná v prestižním švýcarském lékařském časopise MDPI přivedla vědeckou komunitu do varu.

 

Studie však také potvrdila varování předních odborníků o dlouhodobých účincích injekcí mRNA Covid.

 

https://legitim.ch/italienische-studie-loest-massive-schockwelle-aus-die-lebenserwartung-von-covid-geimpften-geht-buchstaeblich-den-bach-runter-37-bei-zweifachimpfung/

 

 

📌10. července 2024: ROZHODNUTÍ O DRUHÉM FUNKČNÍM OBDOBÍ: VON DER LEYENOVÁ VEDE KAMPAŇ ZA VĚTŠINU S FRAKCEMI EU

 

Po dohodě na summitu EU na konci června je nyní řada na EU parlamentu. O druhém funkčním období Ursuly von der Leyenové jako předsedkyně Evropské komise se bude hlasovat ve čtvrtek 18. července. Tento týden hledá podporu v Bruselu.

 

https://exxpress.at/entscheidung-ueber-zweite-amtszeit-von-der-leyen-wirbt-bei-eu-fraktionen-um-mehrheit/

 

 

📌💉🎚️10. července 2024: DR. MALONE O PTAČÍ CHŘIPCE: 👉Žádné známky vážného onemocnění u lidí, 6. července 2024👹

 

– – – – STRACH JAKO ZBRAŇ – – – –

 

„V USA právě nyní média vyvolávají velký strach z H5N1 (varianta ptačí chřipky) a její schopnosti infikovat krávy,“ říká spoluvynálezce technologie mRNA Dr. Robert Malone v rozhovoru pro Auf1. Pokud jde o izolované případy lidských onemocnění, americký lékař vysvětluje, že žádný z nakažených nezemřel. Máte jen zánět spojivek. To vyvrací úmrtnost uváděnou WHO jako 50 až 60 procent. Neexistují žádné důkazy o vážném onemocnění člověka virem ptačí chřipky. Dává jasně najevo, že strach z infekčních nemocí je používán jako zbraň. 👹

((Všimněte si, že u ptáků, prasat se jedná o chřipku, která u lidí se jako název, pohřbila od roku 2021 a přejmenovala na hrůzostrašný COVID 19!!!))

 

https://auf1.tv/auf1-spezial/dr-malone-zu-vogelgrippe-keine-beweise-fuer-ernsthafte-erkrankungen-bei-menschen

 

 

📌10. července 2024: 💢 ČínŠTÍ VÝROBCI OBLEČENÍ již zareagovali na nejnovější trendy „útoky nožů“ v Evropě a nyní vyrábí bundy odolné proti bodnutí. Ty by se skutečně mohly stát bestsellerem… 👏

https://t.me/absurdnisvet/75933

 

 

📌10. července 2024: VIKTOR ORBÁN: „JSME PATRIOTI, KTEŘÍ VÁŠNIVĚ MILUJÍ SVÉ ZEMĚ. JSME PATRIOTI, KTEŘÍ CHTĚJÍ SILNOU EVROPSKOU SPOLUPRÁCI PRO DOBRO NAŠICH NÁRODŮ. 👏 Jsme „patrioti pro Evropu“

https://t.me/absurdnisvet/75934

 

 

📌💉🎚️10. července 2024: 💢 SMRT PO OČKOVÁNÍ MRNA 

 

Soud: Všichni, kteří zemřeli na očkování, prostě spáchali sebevraždu „legálně“….byl to experiment a oni souhlasili a podepsali‼️‼️ 👹

https://t.me/absurdnisvet/75936

 

 

📌10. července 2024: ÚMRTNOST AMERICKÝCH MIMINEK ROSTE NA BEZPRECEDENTNÍ VÝŠI

 

Od Franka Bergmana

 

Vědci bijí na poplach poté, co studie zjistila, že dětská úmrtnost v Americe v posledních letech dosáhla šokující úrovně.

 

Vědci z Virginia Commonwealth University zjistili, že úmrtnost amerických dětí a teenagerů je vyšší než u jejich vrstevníků v dalších 16 zemích 👹

 

https://uncutnews.ch/die-sterberate-amerikanischer-babys-steigt-auf-einen-noch-nie-dagewesenen-hoechststand/

 

 

📌💉🎚️10. července 2024: NIŽŠÍ ŠANCE NA PŘEŽITÍ PO OČKOVÁNÍ PROTI COVID-19!

 

Pacienti s Covid-19, kteří přijdou do nemocnice, mají nižší šanci na přežití, pokud jsou očkováni. 👹

 

VYPLÝVÁ TO Z VĚDECKÉ STUDIE OHIO STATE UNIVERSITY (https://www.frontiersin.org/journals/immunology/articles/10.3389/fimmu.2024.1325243/full) .

Celkem byla analyzována data od 112 pacientů s Covidem přijatých do Ohio State University Hospital mezi květnem 2020 a listopadem 2022.

 

V souladu s tím byla úmrtnost pacientů bez očkování proti Covid-19 37%. U pacientů s očkováním proti Covid-19 to bylo 70 %!

 

I když byly brány v úvahu stejná základní onemocnění, šance na přežití u očkovaných pacientů byly výrazně horší než u neočkovaných pacientů.

 

Zřejmě existují další faktory, které zvyšují riziko pro očkované pacienty.  https://t.me/DrKayKlapproth

 

 

📌10. července 2024: AMISHOVÉ JSOU OFICIÁLNĚ PROHLÁŠENI ZA „NEJZDRAVĚJŠÍ DĚTI NA SVĚTĚ“ POTÉ, CO ODMÍTLI VAKCÍNY FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU  👍

 

https://wahrheitsiegt.substack.com/p/amische-werden-offiziell-zu-den-gesundesten?utm_source=multiple-personal-recommendations-email&utm_medium=email&triedRedirect=true

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ RAKETA ISKANDER ROZTRHALA NA KUSY UKRAJINSKOU VOJENSKOU ZÁKLADNU; „VELKÁ ZTRÁTA VOJÁKŮ…“

 

https://youtu.be/-7Ieo4A4f6w?si=yoJu-zkTDeRD3fNW

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZASÁHLA DĚTSKOU NEMOCNICI V KYJEVĚ VLASTNÍ UKRAJINSKÁ RAKETA? RUSKO TVRDÍ, ŽE TO BYLA AMERICKÁ RAKETA NASAMS, ODPÁLENÁ Z PROTIVZDUŠNÉHO OBRANNÉHO SYSTÉMU, NIKOLIV TEDY RUSKÁ KH101

 

https://youtu.be/6wV_sCeOeLE?si=3E142WvS4URuws0Z

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Daily Mail, Roman Kirsch: KYJEVSKÁ DĚTSKÁ NEMOCNICE: OKAMŽIK, KDY RUSKÁ RAKETA CH-101 ZAÚTOČILA

 

https://youtu.be/CpoioPHjbbE?si=istDHJaFBvQNOv0I

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Redacted, Roman Kirsch: NATO SE PŘIPRAVUJE NA TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKU NA VELKÉM SUMMITU VE WASHINGTONU; UKRAJINA HLAVNÍM BODEM.

 

https://youtu.be/tzSnYw3xfqU?si=kXiZtYYBcGLxxUc_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „DRTIVÁ PORÁŽKA“ PRO UKRAJINU V JASNOBRODIVCE; RUSKÁ ARMÁDA OBSADILA DALŠÍ OBLAST V REGIONU DONĚCK, 1.200 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/_AhSBh8zw14?si=07IJeq2z69bsHSSD

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZABIT ČLEN KOMANDA IDF PŘI ÚTOKU HAMÁSU; BRIGÁDY AL QASSAM ODHALUJÍ MRAZIVÉ DETAILY SVÝCH ÚTOKŮ

 

((Válka Izraele proti Hamásu připomíná Vietnam. Izraelská armáda začíná být vzteklá, v minulém videu jsem Vám to naznačil. Zabili 30 Palestinců v rámci útoku na jednoho na jednoho palestinského militanta. Zabili jednoho a 30 mrtvých okolo. Přesně, jak armáda USA ve Vietnamu. Když jim přestalo válčení jaksi jít, tak se uchýlili ke zvěrstvům. Vyřezávaní vagín za živa u partyzánek, svírání mužských varlat do klenotnických svěráků…Jsem pamětník těch zpráv z té doby, dokonce z Velké Británie. Měl jsem tam kámoše v roce 1969 a on mně jednou poslal dárek k narozeninám v krabičce, která byla vyložená zmačkanými novinami, které jsem si rozvinul a zkusil si to přeložit a tam zrovna byl článek z Vietnamu o amerických zvěrstvech ve Vietnamu, když už jim to válčení nešlo. Žena si musela vykopat sama hrob, lehnout si do něj a oni ji zasypali zaživa… Tak Izrael k tomu směřuje. Tady se podívejte, proč začíná být Izraelská armáda vzteklá….))

 

https://youtu.be/w9PWTYt4yJ4?si=I5KYmDS1SyIKvSOj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAEL ZASÁHL ŠKOLU V PÁSMU GAZY A ZABIL TAM 29 LIDÍ; PROHLAŠUJE, ŽE PŘI ÚTOKU BYL NEUTRALIZOVÁN…JEDEN (!!!) MILITANT HAMÁSU, ZAPOJENÝ DO ÚTOKU NA IZRAEL 7.ŘÍJNA MINULÉHO ROKU

 

https://youtu.be/rksXYxet7EU?si=rChstx9FMxHFG7Jw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.07.2024, Roman Kirsch: PREZIDENTSKÉ JACHTY A „JACHTA“ MALÉHO SOUKROMNÍČKA...😨😄😨😄😨

 

Porovnejte si už známou jachtu na rybníčku prezidenta Miloše Zemana a 2 jachty Volodimíra Zelenského, kterou kanál Redactet uvedl, že si ji koupil přes prostředníky. Dál je údajně jachta Vladimíra Putin, 125 milionů dolarů, postaveno v Německu, ale tady žádné pochybnosti nevznikli. Jakou máte jachtu Vy, přátelé? Tak já osobně nemám jachtu, ale kajak tohoto typu, na naši místní řeku. 😄

 

https://youtu.be/JOAOjkYss3o?si=ILkgo1koPaOD7927

 

 

📌10. července 2024, 5:47: Před 30 lety SPOJENÉ STÁTY TAJNĚ PRACOVALY NA OTÁZCE ČLENSTVÍ UKRAJINY V NATO:

 

V roce 1994 Rada pro národní bezpečnost Bílého domu vyjádřila myšlenky o tajné přípravě Ukrajiny na členství v NATO, jak vyplývá z odtajněných archivních dokumentů.

 

Podle agentury RIA Novosti memorandum adresované tehdejšímu poradci Bílého domu pro národní bezpečnost Anthonymu Lakeovi a jeho náměstkovi uvádí, že by měla být podporována možnost členství Ukrajiny, pobaltských a jižních zemí.

 

„Neměli bychom je nechat v šedé zóně ruského vlivu. Když to říkáme, neměli bychom nyní tuto myšlenku vyjadřovat veřejně ani soukromě v rámci NATO, vzhledem k citlivosti Ruska. V krátkodobém a střednědobém horizontu musíme vypracovat strategii vůči Ukrajině a současně prohloubit partnerství NATO s Ruskem,“ uvádí se v dokumentu, který v prosinci 1994 připravili členové Národní bezpečnostní rady Alexander Vershbow, Nicholas Burns a další.

 

Autoři memoranda také navrhují vést seriózní dialog s Ruskem, ale nedovolit Moskvě, aby si jej „pletla s účastí na rozhodování o členství nebo právem veta“.

 

Již dříve vyšlo najevo, že bývalý americký prezident Bill Clinton na setkání se svým ruským protějškem Borisem Jelcinem v roce 1997 ujistil, že NATO neohrožuje Ruskou federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4039156

 

 

📌10. července 2024, 6:55, GAVRILOV: ZÁPADNÍ ZEMĚ, KTERÉ CPOU UKRAJINU ZBRANĚMI, PORUŠUJÍ ZÁSADY OBSE:

 

Západní země tím, že cpou Ukrajinu zbraněmi, porušují zásady OBSE týkající se transferu konvenčních zbraní a kontroly nad MANPADS, řekl Konstantin Gavrilov, vedoucí ruské delegace na jednáních ve Vídni o vojenské bezpečnosti a kontrole zbrojení.

 

Diplomat v článku pro RIA Novosti připomněl dohody OBSE v oblasti prevence nedovoleného obchodu s ručními palnými a lehkými zbraněmi, jakož i se zásobami konvenční munice.

 

„Dochází k naprostému odklonu od principů svědomité kontroly vývozu v dodávkách zbraní a odpovědného chování při zvažování možnosti jejich přesunu do konfliktních zón, které prosazují již mnoho let,“ napsal Gavrilov.

 

Poznamenal, že Evropská unie a NATO cpou zbraně na Ukrajinu, aniž by se staraly o to, že je ukrajinská armáda používá proti civilní infrastruktuře a civilistům, včetně žen a dětí v Rusku. EU a Severoatlantická aliance často samy označují cíle úderů, aby zastrašily občany Ruské federace.

 

Gavrilov zdůraznil, že za takových podmínek nelze hovořit o novém režimu kontroly zbrojení v Evropě.

 

https://www.vesti.ru/article/4039200

 

 

📌10. července 2024, 9:25: ODĚSKÉ ÚŘADY OZNÁMILY ZKÁZU PŘÍSTAVU PO EXPLOZÍCH:

 

Přístavní infrastruktura v Oděské oblasti byla poškozena výbuchy, uvedly místní úřady.

Šéf Oděské oblastní vojenské správy Oleh Kiper informoval na kanálu Telegram, že při explozích v Oděské oblasti byly poškozeny sklady v přístavu, nákladní automobily a loď.

 

Ve středu večer napsal starosta Oděsy Gennadij Truchanov o zvucích výbuchů v Oděse na svém kanálu Telegram. Na pozadí náletu došlo k sérii explozí, poznamenal televizní kanál Suspilne.

 

https://www.vesti.ru/article/4039420

 

 

📌10. července 2024, 9:49, BÍLÝ DŮM: NATO PLÁNUJE V PŘÍŠTÍCH 5 LETECH VYROBIT 650 STÍHAČEK F-35:😂

 

Během příštích pěti let spojenci plánují výrazně zvýšit svůj vojenský arzenál, přidat 650 stíhaček F-35 a postavit nejméně 50 lodí a ponorek.

 

O této informaci informoval americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan ve sloupku pro The New York Times. Upřesnil, že modernizace bude zahrnovat také více než 1 000 systémů protivzdušné obrany, 1 200 tanků, asi 11 300 bojových vozidel a asi 2 000 dělostřeleckých systémů.

 

Země spojené se Spojenými státy v indo-pacifickém regionu navíc výrazně zvyšují své vojenské rozpočty. Japonsko má v úmyslu do roku 2027 zdvojnásobit financování projektů národní bezpečnosti a zvýšit vojenské výdaje o 65 %. Jižní Korea plánuje během pěti let utratit za obranu více než 260 miliard dolarů, což by znamenalo zvýšení výdajů v průměru o 6,8 % ročně. Austrálie se chystá v roce 2025 vyčlenit rekordních 37 miliard dolarů na vojenské potřeby.

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že do roku 2024 23 z 32 zemí aliance zvýší vojenské výdaje na 2 % HDP. Poznamenal, že výdaje organizace se ve srovnání s rokem 2023 zvýší o 18 %, což bude nejvýraznější nárůst za poslední desetiletí. Stoltenberg zdůraznil, že dvě třetiny těchto prostředků půjdou na obranné zakázky ve Spojených státech, což je výhodné pro americkou ekonomiku.

 

https://www.vesti.ru/article/4039474

 

 

📌10. července 2024, 11:41, MEDVEDĚV: ZMĚNA MOCI NA UKRAJINĚ VYTVOŘÍ PODMÍNKY PRO JEDNÁNÍ:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv se domnívá, že i v případě opakované změny moci na Ukrajině bude Rusko muset NWO dotáhnout do konce a „zatlouct dlouhý ocelový hřebík do rakve banderovského kvazistátu“.👍

 

V další publikaci na svém kanálu Telegram Medveděv uvedl, že naše země „kategoricky“ netěží z oddechu v nepřátelských akcích a jednáních, se kterými by kyjevské úřady mohly souhlasit v případě „změny prostředí ve Spojených státech“ v důsledku prezidentských voleb v listopadu 2024.

 

Místopředseda Rady bezpečnosti naznačuje, že pokud současné vedení Ukrajiny přijme návrh Vladimira Putina zahájit jednání o podmínkách uznání výsledků NWO stanovených Ústavou Ruské federace a odmítne vstup do NATO, bude smeten „krvavým Majdanem“ a k moci se dostane „ještě radikálnější junta“.

 

Pro Západ však bude obtížnější těmto „zjevným extremistům“ pomoci, bude muset přiznat, že stovky miliard dolarů daňových poplatníků byly na pomoc Ukrajině vynaloženy zbytečně, a v důsledku toho Washington donutí kyjevské úřady, aby uznaly výsledky voleb. Podle Medveděvovy předpovědi v tomto případě vedení země uprchne na Západ nebo zemře rukou davu a „na troskách přežívající části bývalé Ukrajiny povstane umírněný politický režim“.

 

Přesto se nakonec radikálové s podporou odpůrců Ruské federace vrátí k moci, načež „přijde čas konečně rozdrtit plaza“ a „vrátit zbývající země do lůna ruské země“. Medveděv zároveň varoval, že nepřátelé na Západě budou i nadále hromadit sílu, aby zničili Rusko.

„Musíme být připraveni na budoucí bitvy na obranu vlasti,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4039768

 

 

📌10. července 2024, 13:53: EK MÁ V ÚMYSLU POSLAT KYJEVU TRANŠI ZE ZMRAZENÝCH AKTIV RUSKÉ FEDERACE DO 2 TÝDNŮ:

 

Očekává se, že Ukrajina obdrží první peníze od EU v příštích dvou týdnech kvůli příjmům ze zmrazených ruských aktiv, uvedla Evropská komise.

 

Ukrajina obdrží finanční prostředky získané jako příjmy z ruských aktiv zmrazených v EU.   První tranše bude Kyjevu k dispozici „v příštích několika týdnech“, řekl mluvčí EK Christian Wiegand, jehož slova na brífinku přinesla agentura RIA Novosti.

 

V EU a zemích G7 byla zmrazena ruská aktiva ve výši 300 miliard eur, což je téměř polovina devizových rezerv Ruské federace, z nichž více než 200 miliard eur je v Evropské unii. Skupina G7 přidělila Ukrajině půjčku ve výši 50 miliard dolarů, peníze na její splacení budou odečteny z úroků ze zmrazených aktiv Ruské federace. Rusko označilo zmrazení majetku za krádež.

 

Na konci června EU schválila rozhodnutí o převodu příjmů z ruských aktiv ve výši 1,4 miliardy eur na Ukrajinu. Podle šéfa unijní diplomacie Josepa Borrella bude v červenci na Ukrajinu převedeno 1,4 miliardy eur. Mezinárodní měnový fond poukázal na to, že rozhodnutí použít příjmy z ruských aktiv nemá dostatečný právní základ a podkopává mezinárodní měnový systém.

 

https://www.vesti.ru/article/4040135

 

 

 

📌10. července 2024, 13:43: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA MIG-29 A 55 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZA DEN:

 

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že za uplynulý den ruské ozbrojené síly sestřelily letoun MiG-29 a zničily 55 dronů ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace na svém kanálu Telegram uvedlo, že systémy protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský letoun MiG-29, 55 nepřátelských dronů a čtyři rakety ATACMS americké výroby. Kromě toho protivzdušná obrana Ruské federace zničila tři rakety HIMARS MLRS americké výroby a čtyři naváděné letecké pumy Hammer francouzské výroby.

 

Podle vojenského oddělení během dne ruské letectvo, bezpilotní letouny, raketová a dělostřelecká vojska zničila radar pro detekci vzdušných cílů AN/MPQ-46, tři vylepšené systémy protivzdušné obrany HAWK americké výroby.

 

Ozbrojené síly RF také porazily nepřátelskou lidskou sílu a vybavení ve 131 okresech.

 

https://www.vesti.ru/article/4040074

 

 

 

📌10. července 2024, 12:14, PESKOV: AKCE VE SMĚRU CHARKOV JSOU KVŮLI BEZPEČNOSTI BELGORODU:

 

Problém s bezpečností Belgorodu se nyní řeší, vše, co se děje ve směru na Charkov, je tomu podřízeno, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Všechny ruské akce ve směru na Charkov jsou zaměřeny na zajištění bezpečnosti Belgorodu, řekl Peskov novinářům.

 

Řešení problému je podle něj „časově natažené“, práce probíhá, vyžaduje čas.

 

Jak v úterý informovalo ruské vojenské oddělení, během dne bylo ve směru na Charkov odraženo devět útoků ozbrojených sil Ukrajiny, byla zastavena brigáda Ljut Ministerstva vnitra Ukrajiny, jednotky Národní gardy a námořní pěchoty. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v bojích u Volčansku, Tsyrkunova a Lipců činily až 310 vojáků, tři houfnice a tři vozidla.

 

https://www.vesti.ru/article/4039879

 

 

📌10. července 2024, 13:55, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: KYJEV ZTRÁCEL 2,1 TISÍCE VOJÁKŮ DENNĚ:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace zveřejnilo souhrn akcí ruské armády v zóně speciální operace. Nepřátelské jednotky byly nejaktivnější v zóně skupiny sil Střed, kde bylo odraženo pět protiútoků Ozbrojených sil Ukrajiny. Ztráty nepřítele jsou však značné: více než dva tisíce lidí na všech frontách denně.

 

Jednotky skupiny Sever zasáhly živou sílu a techniku šesti nepřátelských brigád v Charkovské oblasti a odrazily dva protiútoky. Ztráty nepřítele jsou až 275 vojáků, tři automobily, dvě houfnice a stanice elektronického boje (EW).

 

Skupina Západ zaujala výhodnější linie a porazila formace pěti ukrajinských brigád v DLR a Charkovské oblasti. Ztráty nepřítele činily až 495 osob, osm vozidel, tank, čtyři děla různých systémů, stanoviště elektronického boje a protibateriové stanoviště.

 

Jednotky „Jižní“ zlepšily situaci podél frontové linie a porazily personál a techniku pěti nepřátelských brigád v DLR. Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily až 600 vojáků, šest vozidel, čtyři děla, dvě stanice elektronického boje a muniční sklad.

 

Jednotky „Středu“ zlepšily své taktické postavení a porazily šest nepřátelských brigád v DLR. Pět protiútoků bylo odraženo. Ztráty nepřítele činí až 510 vojáků, německé bojové vozidlo pěchoty, dvě automobily a dvě houfnice.

 

Jednotky skupiny vojsk Vostok bojovaly s formacemi pěti nepřátelských jednotek a odrazily jeden útok v DLR. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny jsou až 135 vojáků, tři vozidla, tři velkorážná děla. Byl zničen muniční sklad.

 

Skupina Dněpr se postavila proti dvěma ukrajinským brigádám v Chersonské oblasti. Jejich ztráty jsou až 85 vojáků, čtyři vozidla, dvě děla. Byl zničen muniční sklad.

 

https://www.vesti.ru/article/4040029

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.07.2024“:

➡️☭☆ FSB zabránila teroristickým útokům proti třem vysoce postaveným vojenským pracovníkům ministerstva obrany byl zadržen ruský občan narozený v roce 1994, který prostřednictvím kurýrů organizoval dodávku tří výbušných zařízení.

Bomby byly zabaleny v dárkovém balení. Zadržený se přiznal a řekl, že ho naverbovala ukrajinská rozvědka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ FSB ukázala video zadrženého muže, který připravoval teroristické útoky proti vysoce postaveným vojenským pracovníkům ministerstva obrany.

Na záběrech je vidět i dárkové balení obsahující výbušniny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *