, ,

10.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

10.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 10.6.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO v Praze: PĚTIKOALICE DOSTALA VÝPRASK. HNUTÍ ANO VYHRÁLO. OBROVSKÉ DÍKY VÁM VŠEM.

 

Čau Praho! 🇨🇿 Vyhráli jsme eurovolby. Hnutí ANO získalo rekordních 776 tisíc hlasů a s tím i 7 mandátů v Evropském parlamentu. Chtěl bych vám všem ze srdce poděkovat. Bez každého z vás bychom to nedokázali! Nezklameme vás a věřte, že budeme v Evropě bojovat za české zájmy.

 

👉 Nálepkování pokračuje. Pražská kavárna a “lepší lidi” označili výsledky voleb jako výhru pro Putina. Kam jsme to v Česku dopracovali, když je jakýkoliv opoziční názor tímto způsobem odsuzován?🤨

 

👉 Koalice Spolu získala druhé místo s 22,27 % hlasů. Není to však jedna strana, jsou to strany hned tři. ODS, která má premiéra, získala pouze 3 mandáty. Srovnejte s našimi 7 europoslanci. Nechápu Fialovo triumfální prohlášení, kdy se tvářil jako vítěz voleb. Je to spíš úplně naopak.

 

👉 Nové a malé strany dokonce přeskočily Starosty i Piráti. Mám z toho radost. Lidé vidí, jak to se Starosty a Piráty ve skutečnosti je. Pořád jen mluví a mluví, ale “skutek utek”. Nemají za sebou žádné výsledky práce. Vidíme to i v Praze.

 

👉Šéf kampeličky, kde měl Fiala zapomenutý milion a kterou prošetřuje policie, je po smrti. Údajně spáchal sebevraždu. Nevím, jak to vidíte vy, ale mně to přijde hodně zvláštní. V kauze Dozimetr je už pět podivných úmrtí.

 

👉 Úřad zavřel Kasárnu Karlín, lidé protestují. Před čtyřmi měsíci jsme Adamu Zábranskému (Piráti) a primátorovi navrhli, aby urychleně připravili novou nájemní smlouvu. Neudělali nic a takhle to dopadlo.

 

👉 Zdeněk Hřib (Piráti) zvažuje, že bude firmám dávat dotace až 100 tisíc Kč na elektrická cargo cola. Místo, aby konečně začal řešit šílenou dopravu v hlavním městě, přichází s tímhle. Napište mi, co si o tom myslíte.

 

👉 Petr Hlubuček, kterého odvedli v poutech v kauze Dozimetr, má pocit, že ho STAN vyhodil ze strany neprávem. Pokud se mu podaří s odvolacím soudem dostat zpátky, alespoň se potvrdí, co jsou Starostové vlastně zač.

 

https://youtu.be/HcBx67Se1i0?si=zjQrUkDXDQgB1p_b

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️9.6.2024, VOLNÝ bloG, Jana Hrušková:

 

1) HLAVNÍ ESKALACE: RUSKO OBKLOPILO USA DESÍTKAMI PONOREK VYZBROJENÝCH JADERNÝMI STŘELAMI

Po nedávném prohlášení ruského prezidenta Vladimira Putina, že Moskva definitivně zareaguje na akce Západu na Ukrajině asymetricky, se aktivita četných sil bojujících proti americké armádě po celém světě rapidně zvýšila. Jen za posledních 24 hodin bylo v Iráku a Sýrii zaznamenáno asi 8 útoků na americké letecké základny a vojenské konvoje. Navíc jemenští Húsíové také zintenzivnili své útoky na obchodní a vojenská plavidla západních zemí v jižní části Rudého moře a západní části Adenského zálivu………

 

2) NATO SE ROZZUŘILO: TVRZENÍ UKRAJINY, ŽE JEJÍ BEZPILOTNÍ LETOUN ZASÁHL RUSKÝ STÍHAČ SU-57, BYLA VYVRÁCENA

  1. června 2024 začaly ukrajinské telegramové kanály spolu se Western Media šířit satelitní snímky pořízené americkým průzkumným satelitem. Tyto snímky zachycují vojenskou leteckou základnu Achtubinsk, kde sídlí 929. státní letové testovací středisko Ministerstva obrany Ruské federace. Právě na tomto vojenském letišti jsou ruští piloti cvičeni k létání na nejnovějších stíhačkách 5. gener

 

ŠIŘME MÍR, NE VÁLKU. DÁVEJME LÁSKU, NE ZBRANĚ.💞

VOLNÝ BLOG PODPORUJE MÍR 🕊

 

ZDROJ: Borzzikman

https://www.youtube.com/watch?v=xkKrL5Wxsys&t=6s

https://www.youtube.com/watch?v=vyYKCcbUwtI&t=207s

 

 

📌 🇷🇺 PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJE LAVROVA NA MINISTERSKÉM ZASEDÁNÍ BRICS V NIŽNÍM NOVGORODU:

 

▪️ Byly zahájeny práce na klíčových ruských iniciativách: v oblasti dopravy, vytvoření pracovních skupin pro klima, jadernou medicínu a lékařské sdružení.

▪️ Země BRICS aktivně pracují na vytvoření platformy pro zúčtování v národních měnách.

▪️ BRICS je hnán vpřed větrem změn a jeho role při řešení globálních problémů bude jen růst.

▪️ Přechod k novému světovému řádu bude trvat celou historickou epochu a bude trnitý.

https://t.me/to_je_nas_svet/26890

 

 

📌🇷🇺 DMITRIJ MEDVEDĚV: „DOBŘE, DOBŘE, MACRONE A SCHOLZI, KTERÉ NIKDO NERESPEKTUJE, VIDĚLI JSTE VÝSLEDKY VOLEB DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU?

Jsou odrazem vaší nešikovné politiky podpory banderovského vedení na zatracené Ukrajině na úkor vašich vlastních občanů, vaší idiotské hospodářské a migrační politiky! Počkejte a uvidíte, co se bude dít dál!

Je na čase odejít do penze. Na smetiště dějin!“

https://t.me/to_je_nas_svet/26892

 

 

📌⚡️ UKRAJINA PŘIPRAVUJE TERORISTICKÉ ÚTOKY NA RUSKÉM ÚZEMÍ, PÍŠE DAILY EXPRESS.

Novináři publikace píší, že pokud ukrajinské ozbrojené síly začnou prohrávat nebo pokud budou „na Kyjev uvaleny nepříznivé mírové podmínky“, Ukrajina zaútočí na civilní cíle v Ruské federaci.

„Ukrajina bude chtít provádět teroristické aktivity v Rusku, pokud Rusko zvítězí na bitevním poli. Takové útoky teď absolutně plánují. Není pochyb,“ píše britský analytik Nicholas Drummond.

DODAL, ŽE TATO ČINNOST BUDE ZAHRNOVAT BOMBARDOVÁNÍ ŠKOL, ŠKOLEK A INFRASTRUKTURY. 👹 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/26893

 

 

📌10. června 2024 13:28: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY VESNICI STAROMAYORSKOJE V DLR:

Jednotky skupiny vojsk Vostok pokračují v postupu hluboko do obrany ozbrojených sil Ukrajiny, v důsledku čehož byla osvobozena osada Staromayorskoje DLR.

 

V oblastech osad Vodiane, Neskuchnoje, Velikaya Novoselka, Vuhledar a Urožajnoje ruští bojovníci porazili techniku a živou sílu 58. motostřelecké pěchoty a 72. mechanizované brigády ukrajinské armády, jakož i 128. a 123. brigády teritoriální obrany DLR.

 

V důsledku dobře koordinované práce jednotek východní skupiny sil bylo zničeno až 140 ukrajinských ozbrojenců, 2 vozidla, houfnice FH-70 britské výroby, dělo D-20 a houfnice D-30.

 

https://www.vesti.ru/article/3967951

 

 

📌10. června 13:13, MEDVEDĚV: JE ČAS, ABY MACRON A SCHOLZ ŠLI PO VOLBÁCH DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU NA SMETIŠTĚ DĚJIN:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv se domnívá, že je čas, aby německý kancléř Olaf Scholz a francouzský prezident Emmanuel Macron rezignovali.

 

Medveděv komentoval výsledky voleb do Evropského parlamentu a řekl, že je čas, aby Scholz a Macron odešli na smetiště dějin, napsal o tom na sociální síti X.

 

Podle politika jsou výsledky voleb do Evropského parlamentu důsledkem nešikovné, idiotské politiky a podpory banderovcova režimu na Ukrajině, kterou Německo a Francie poskytly na úkor vlastních občanů i ekonomik zemí.

 

„Počkej a uvidíš, co se bude dít dál! Je čas odejít do důchodu. Na smetiště dějin,“ napsal Medveděv.

 

Předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenková již dříve uvedla, že drtivá porážka francouzského prezidenta Macrona a německého kancléře Scholze ukazuje jejich nekompetentnost jako národních i evropských politiků.

 

https://www.vesti.ru/article/3992937

 

 

📌10. června 14:32: TŘI SEBEOBRANNÍ BOJOVNÍCI A KAMERAMAN ROSSIJA 24 BYLI VYHOZENI DO POVĚTŘÍ MINOU V ŠEBEKINU:

 

Ve městě Šebekino v Belgorodské oblasti byli minou vyhozeni do povětří čtyři lidé, včetně tří bojovníků sebeobrany a jednoho zaměstnance televizního kanálu Russia 24.

 

Čtyři lidé, včetně zaměstnance televizního kanálu Russia 24, byli vyhozeni do povětří minou ve městě Šebekino. Oznámil to gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov ve svém kanálu Telegram.

 

Kameraman televizního kanálu byl převezen do Ústřední okresní nemocnice se střepinovými ranami do břicha a levého ramene. V současné době lékaři bojují o jeho život.

 

Život další oběti není v ohrožení, má zranění končetin. Dva vojáci, kteří utrpěli lehká zranění, byli propuštěni domů k ambulantnímu ošetření.

Na místě zasahují záchranné složky.

 

https://www.vesti.ru/article/3993135

 

 

📌10. června 15:31: KAMERAMAN RUSKA 24 ZRANĚNÝCH V ŠEBEKINU SE UKÁZAL BÝT JAROSLAV BORISOV:

 

Jméno provozovatele televizního kanálu Russia 24 zraněného v důsledku výbuchu miny v Belgorodu Šebekina se stalo známým – ukázalo se, že je to Jaroslav Borisov.

 

K incidentu došlo při práci ženistů, kteří po ranním útoku ozbrojených sil Ukrajiny kontrolovali území na nevybuchlou munici. Poté ukrajinští ozbrojenci shodili z dronu výbušné předměty, v důsledku čehož byli zraněni tři civilisté.

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov již dříve oznámil zranění operátora ruské 24 a tří bojovníků sebeobrany. Zraněný zaměstnanec televizního kanálu byl podle něj s poraněním břicha a levého ramene ve vážném stavu převezen do Centrální okresní nemocnice v Šebekinu, kde podstupuje operaci.

 

Reportáž, kterou natočil Jaroslav Borisov, byla odvysílána dnes ráno.

 

https://www.vesti.ru/article/3993264

 

 

📌10. června 14:34: POLSKÝ SOUD VYDAL EVROPSKÝ ZATYKAČ NA SOUDCE, KTERÝ ODJEL DO BĚLORUSKA:

 

Okresní soud ve Varšavě vydal evropský zatykač na Tomasze Schmidta, který začátkem května odjel do Běloruska a požádal tam o azyl.

V Polsku je uprchlík obviněn ze špionáže. Soud na něj vydal zatykač na žádost prokurátora, píše RIA Novosti.

 

Tomasz Schmidt, bývalý soudce druhé pobočky Správního soudu Varšavského vojvodství, který byl po svém útěku zatčen v nepřítomnosti v Polsku, vysvětlil, že se rozhodl rezignovat na svůj post a odjet do Běloruska na protest proti kurzu Varšavy na Moskvu a Minsk.

 

Schmidt řekl, že v Polsku obdržel výhrůžky a varování od neznámých osob, že musí „zmizet“. Bývalý soudce nevyloučil možnost jeho fyzické likvidace polskými tajnými službami. V Bělorusku se Schmidt podle svých slov cítí bezpečně.

 

Řekl také, že by kromě polského rád získal i běloruské občanství, pokud by taková právní možnost existovala.

 

Po Schmidtově útěku do Polska byla z iniciativy premiéra Donalda Tuska vytvořena komise, která měla vyšetřit „ruský vliv“, který se v zemi údajně odehrával v předchozích letech.

 

https://www.vesti.ru/article/3993082

 

 

📌10. června 13:55: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA UKRAJINSKÝ MIG-29:

 

Ruské síly protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský letoun MiG-29, uvedlo ruské ministerstvo obrany ve zprávě za poslední den.

 

Kromě toho ruská armáda zasáhla velitelské stanoviště brigády taktického letectva Ozbrojených sil Ukrajiny, místa nasazení zahraničních žoldnéřů, sklad polního dělostřelectva, akumulace nepřátelské živé síly a vojenské techniky ve 147 okresech.

 

Za poslední den byla také zachycena americká protilodní střela Neptun a dvě protiradarové střely HARM, čtyři řízené pumy zahraniční výroby, sedm raket a 51 bezpilotních letounů.

Ministerstvo informovalo, že ruské jednotky osvobodily vesnici Staromayorskoje v Doněcké lidové republice.

 

Ruské ozbrojené síly již dříve porazily nepřítele u Rabotina v Záporožské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/3993009

 

 

📌10. června 14:30, PUTIN: LIDÉ V INSTITUCÍCH FEDERÁLNÍ VĚZEŇSKÉ SLUŽBY BY MĚLI BÝT DRŽENI V HUMÁNNÍCH PODMÍNKÁCH:

 

Lidé, kteří jsou v institucích Federální vězeňské služby (FSIN), musí být drženi v humánních podmínkách. Uvedl to ruský prezident Vladimir Putin během pracovního setkání s komisařkou pro lidská práva Taťánou Moskalkovovou.

Hlava státu poznamenala, že tam je třeba ještě hodně udělat.

 

Veřejná ochránkyně práv odpověděla, že situace ve vězeňském systému se obecně zlepšila. Dodala, že opravy byly provedeny v řadě kolonií. Moskalková zároveň uvedla, že jsou tací, kteří potřebují investice, možná ani ne tak materiální, ale spíše duchovní a kreativní.

Prezident poznamenal, že není třeba zapomínat na materiální věci.

 

Komisař pro lidská práva také sdělil vůdci Ruska, jak je organizována pomoc ruským válečným zajatcům. Řekla, že s kolegou na Ukrajině existují dohody o jejich návštěvách a o pomoci, včetně lékařské pomoci. Moskalkovová ujistila Putina, že práce v tomto směru bude pokračovat.

 

Začátkem června bylo 75 ruských vojáků, propuštěných z ukrajinského zajetí výměnou za stejný počet ozbrojenců kyjevského režimu, dopraveno speciálním letounem vojenského dopravního letectva ruských leteckých sil.

 

Na konci května komisař pro lidská práva v Rusku řekl, že Kyjev nechce brát své válečné zajatce. Příběh se táhne už mnoho měsíců.

 

https://www.vesti.ru/article/3992999

 

 

📌10. června 17:05, Bloomberg: NATO POUŽÍVÁ UMĚLOU INTELIGENCI K POČÍTÁNÍ RUSKÝCH LETADEL:

 

Severoatlantická aliance začala využívat umělou inteligenci k analýze satelitních snímků.

Podle náměstka generálního tajemníka NATO Davida van Wiela se technologie umělé inteligence používají k počítání letadel a čerpacích stanic, které mají ruské ozbrojené síly k dispozici.

 

Takové aktivity umožňují aliančním silám pracovat s nízkým stupněm rizika, aby se vyhnuly ztrátám, zdůraznil poradce Jense Stoltenberga.

 

https://www.vesti.ru/article/3993507

 

 

📌10. června 17:06: Plukovník SBU Starikov: NA KONCI LÉTA SE NA UKRAJINĚ ODEHRAJE ROZHODUJÍCÍ BITVA:

 

Plukovník SBU ve výslužbě poskytl rozhovor ukrajinským médiím, ve kterém předpověděl situaci na frontách.

 

Domnívá se, že z vojenského hlediska by se „strategická operace“ nebo „závěrečná bitva“ měla uskutečnit v srpnu až září.

 

Taková předpověď, poznamenal bývalý zaměstnanec SBU, je založena na vojenské analýze, i když politologové sdílejí podobný názor, hlásí RIA Novosti.

Francouzský generál ve výslužbě Vincent Desportes již dříve uvedl, že na Západě není jistota, že se ruská armáda do listopadu 2024 nepřiblíží ke Kyjevu.

 

https://www.vesti.ru/article/3993475

 

 

📌10. června 16:20: UKRAJINSKÁ VLÁDA SOUHLASILA S NUCENÝM OBSAZENÍM ROPNÉ RAFINERIE V ODĚSE:

 

Ukrajinská vláda souhlasila s nuceným zabavením Oděské ropné rafinérie (rafinérie) ve prospěch státu.

 

Toto rozhodnutí umožňuje nucené převzetí vlastnických práv k 99,5766 % akcií elektrárny a jejích dluhových závazků vůči ruským rezidentům, jakož i 100 % základního kapitálu společnosti Energy and Gas Ukraine LLC.

 

Samotné zabavení bylo provedeno na návrh Národní agentury Ukrajiny pro sledování a správu majetku, hlásí Interfax.

 

Oděská ropná rafinerie je čtvrtá největší na Ukrajině. Před svým zatčením v roce 2022 patřil do skupiny Vetek ukrajinského podnikatele Serhije Kurčenka. Tato skupina ji svého času koupila od Lukoilu a následně ji použila jako zástavu k získání půjček od ruské banky.

 

https://www.vesti.ru/article/3993391

 

 

📌📢🔝🔝🔝💥💥💥 10. června 17:06, Plukovník SBU Starikov: NA KONCI LÉTA SE NA UKRAJINĚ ODEHRAJE ROZHODUJÍCÍ BITVA:

 

Plukovník SBU ve výslužbě poskytl rozhovor ukrajinským médiím, ve kterém předpověděl situaci na frontách.

 

Domnívá se, že z vojenského hlediska by se „strategická operace“ nebo „závěrečná bitva“ měla uskutečnit v srpnu až září.

 

Taková předpověď, poznamenal bývalý zaměstnanec SBU, je založena na vojenské analýze, i když politologové sdílejí podobný názor, hlásí RIA Novosti.

 

Francouzský generál ve výslužbě Vincent Desportes již dříve uvedl, že na Západě není jistota, že se ruská armáda do listopadu 2024 nepřiblíží ke Kyjevu.

 

https://www.vesti.ru/article/3993475

 

 

📌10. června 17:20, Tusk: KABINET POLSKÝCH MINISTRŮ SCHVÁLIL NÁRAZNÍKOVOU ZÓNU NA HRANICI S BĚLORUSKEM:

 

Polská vláda přijala usnesení o navrácení nárazníkového pásma na několika úsecích hranice s Běloruskem.

 

Podle premiéra republiky Donalda Tuska bude délka této speciální zóny několik desítek kilometrů. Jeho hloubka v různých oblastech se bude pohybovat od 200 metrů do 2 kilometrů, píše TASS.

 

Plány na obnovení nárazníkové zóny na hranicích s Běloruskem oznámil minulý týden polský ministr národní obrany Władysław Kosiniak-Kamysh. Poláci ji potřebují, aby zajistili ochranu hranic a zvýšili bezpečnost zaměstnanců.

 

Ministr upřesnil, že zóna podél hranice je zřízena na 26 místech Gainovského a na jednom místě v okresech Bialystok republiky. Bude platit zvláštní režim, zejména se nebude možné přiblížit k hranici blíže než na 200 metrů.

 

Polsko již po začátku migrační krize zavedlo nárazníkovou zónu na hranicích s Běloruskem, ale režim byl zrušen po

parlamentních volbách na podzim 2023.

 

https://www.vesti.ru/article/3993510

 

 

📌10. června 17:20, Tusk: KABINET POLSKÝCH MINISTRŮ SCHVÁLIL NÁRAZNÍKOVOU ZÓNU NA HRANICI S BĚLORUSKEM:

 

Polská vláda přijala usnesení o navrácení nárazníkového pásma na několika úsecích hranice s Běloruskem.

 

Podle premiéra republiky Donalda Tuska bude délka této speciální zóny několik desítek kilometrů. Jeho hloubka v různých oblastech se bude pohybovat od 200 metrů do 2 kilometrů, píše TASS.

 

Plány na obnovení nárazníkové zóny na hranicích s Běloruskem oznámil minulý týden polský ministr národní obrany Władysław Kosiniak-Kamysh. Poláci ji potřebují, aby zajistili ochranu hranic a zvýšili bezpečnost zaměstnanců.

 

Ministr upřesnil, že zóna podél hranice je zřízena na 26 místech Gainovského a na jednom místě v okresech Bialystok republiky. Bude platit zvláštní režim, zejména se nebude možné přiblížit k hranici blíže než na 200 metrů.

 

Polsko již po začátku migrační krize zavedlo nárazníkovou zónu na hranicích s Běloruskem, ale režim byl zrušen po parlamentních volbách na podzim 2023.

 

https://www.vesti.ru/article/3993510

 

 

📌10. června 17:08: RUSKÉ LETOUNY DLOUHÉHO DOLETU LÉTALY NAD TŘEMI MOŘI:

Strategické raketové nosiče Tu-95MS a dálkové bombardéry Tu-22M3 letěly nad neutrálními vodami Baltského, Barentsova a Norského moře, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

„Nejdelší let trval více než šest hodin. Stíhací doprovod zajišťovaly posádky letounů Su-30SM, Su-27, Su-33 leteckých sil a námořního letectva námořnictva,“ uvádí se ve zprávě.

Ministerstvo poznamenalo, že v některých úsecích trasy doprovázely ruské letectví také stíhačky z cizích zemí.

 

Ve zprávě se také uvádí, že piloti dálkového letectva Ruské federace průběžně v přísném souladu s mezinárodními pravidly provádějí lety nad neutrálními vodami Černého a Baltského moře, Severním ledovým oceánem, severním Atlantikem a Tichým oceánem.

 

V dubnu ministerstvo obrany informovalo o přeletu dvou Tu-95MS nad Barentsovým a Norským mořem. Bylo objasněno, že ruské strategické raketové nosiče přitahovaly pozornost bojovníků cizích států během plánovaného letu nad neutrálními vodami. Tu-95MS je považován za nejrychlejší turbovrtulový sériový raketový letoun na světě.

 

V únoru provedly ruské Il-38 cvičné lety nad Ochotským mořem.

 

https://www.vesti.ru/article/3993505

 

 

📌 10.6.2024, SMER-SD za lepšie Slovensko: AMERIKA HORÍ! NEŠŤASTIE? TRUMP RÚCA ZÁKLADY ŠTÁTU A ŽENIE PRED SÚD…             

 

https://youtu.be/LhBUgK9gLb4?si=JvKxAaQG3yaeThSw

 

 

📌10.6.2024, NewsFront: V ČESKU OZNAČILI MYŠLIENKU NÁKUPU NÁBOJOV PRE UKRAJINU ZA „PR-KAMPAŇ

 

Návrh českej vlády na nákup streliva pre Ukrajinu je „PR-kampaňou“ a robí z Česka terč.

 

Povedal to bývalý minister zahraničných vecí Lubomír Zaorálek, informuje portál „Idnes.cz“.

Český prezident Petr Pavel na Mníchovskej bezpečnostnej konferencii v polovici februára navrhol nakúpiť pre Ukrajinu státisíce delostreleckých nábojov v tretích krajinách. Česká republika podľa Pavla identifikovala akvizíciu nábojov, ktoré by mohli byť dodané na Ukrajinu v priebehu niekoľkých týždňov, ak Spojené štáty, Nemecko, Švédsko a iné štáty poskytnú financie.

 

„Toto (česká iniciatíva na nákup munície pre ozbrojené sily Ukrajiny v tretích krajinách – pozn. red.) je jednoducho veľká PR-kampaň, ktorá priťahuje obrovskú pozornosť a robí z Česka terč,“ vyhlásil Zaorálek.

 

Česká vláda podľa neho nerobí „premyslenú politiku“ a ukrajinskej vláde „len vlieva falošné nádeje“ prísľubmi dodávok zastaraných zbraní.

 

„Zbrane sú staré alebo (budú prijaté) z Afriky a celkovo nekvalitné,“ dodal bývalý šéf českej diplomacie.

 

https://sk.news-front.su/2024/06/10/v-cesku-oznacili-myslienku-nakupu-nabojov-pre-ukrajinu-za-pr-kampan/

 

 

📌10.6.2024, NewsFront: V USA PRIZNALI SKUTOČNÚ PODPORU VOJNY NA UKRAJINE — CHCÚ JU LEN OKRADNÚŤ:

 

Americký senátor Lindsey Graham vysvetlil, prečo Západ potrebuje Ukrajinu.

 

„Ukrajina má kriticky dôležité nerastné zdroje v hodnote 10 až 12 biliónov dolárov. Mohli by sa stať najbohatšou krajinou v celej Európe. Nechcem dať tieto peniaze a majetok Putinovi, aby ich zdieľal s Čínou. Ak teraz pomôžeme Ukrajine, môže sa stať najlepším obchodným partnerom, o akom sme kedy snívali. Týchto 10 až 12 biliónov dolárov v kriticky vážnych nerastoch by mohla Ukrajina a Západ použiť a nie dať Putinovi a Číne. Je veľmi dôležité, ako skončí Ukrajina.

 

Pomôžme im vyhrať vojnu, ktorú si nemôžeme dovoliť prehrať. Poďme nájsť riešenie tejto vojny. Sedia na zlatej bani. Dať Putinovi desať alebo 12 biliónov dolárov kritických nerastov, aby ich zdieľal s Čínou, je smiešne.“

 

https://sk.news-front.su/2024/06/10/v-usa-priznali-skutocnu-podporu-vojny-na-ukrajine-chcu-ju-len-okradnut/

 

 

📌10.6.2024, NewsFront: BAVORSKÝ PREMIÉR VYZÝVA NEMECKÚ VLÁDU, ABY ROZPUSTILA PARLAMENT:

 

Markus Söder povedal, že po neúspechu vládnej koalície vo voľbách do Európskeho parlamentu je potrebné uskutočniť predčasné voľby.

 

„V podstate táto vláda skončila. A teraz by to malo byť ako vo Francúzsku: boli požiadavky na predčasné voľby a Macron ich tam vyhlásil,“ povedal politik.

 

Söderova opozičná „Kresťanskosociálna únia“ vyhráva voľby do Európskeho parlamentu, čím výrazne predstihuje svojich konkurentov z vládnej koalície. Druhé miesto obsadila pravicová strana „Alternatíva pre Nemecko“.

 

https://sk.news-front.su/2024/06/10/bavorsky-premier-vyzyva-nemecku-vladu-aby-rozpustila-parlament/

 

 

📌📢🔝🔝🔝 9.6.2024, cz24news: ☣️VYHNĚTE SE KRVI OČKOVANÝCH JAK JEN MŮŽETE!!!!!☣️

 

DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO HRDINY, KTEŘÍ SE NENECHALI VTÁHNOUT DO CELOSVĚTOVÉ PLOŠNÍ GENOCIDY, VYHRÁL ZDRAVÝ ROZUM NAD ZASTRAŠOVÁNÍM, VYHROŽOVÁNÍM, VYHAZOVEM Z PRÁCE, NÁLEPKOVÁNÍM, POSMĚCHEM A ODSUZOVÁNÍM OKOLÍ, SOUDNÍMI PROCESY

 

☣️Transfuze a riziko autoimunitních onemocnění pro neočkované:

 

SVĚT: Riziko krevní transfuze od lidí očkovaných proti covidu je reálné. Opakovaně se objevují varování před krví očkovaných, přesto drtivá většina zemí krev nijak nekontroluje. Některé studie dokazují, že krev očkovaných je kontaminována spike proteinem. Může se to dokonce týkat i neočkovaných, u kterých se tak projeví efekt vylučování spike proteinů z očkovaných. Vědci volají po naléhavých opatřeních: Vyhněte se krvi očkovaných.

 

V metaanalýze, která byla nedávno zveřejněna na preprints.org, japonští vědci varují před potenciálně smrtelnými riziky pro pacienty, kteří dostávají krev od lidí, kteří byli očkováni injekcemi mRNA proti COVIDu, a vyzývají k naléhavým opatřením k zajištění bezpečnosti globálního zásobování krví. Podle autorů:

 

“…mnoho zemí po celém světě oznámilo, že tzv. genetické vakcíny, jako např. ty, které používají modifikovanou mRNA kódující spike protein a lipidové nanočástice jako transportní systém, vedly k trombóze a následnému kardiovaskulárnímu poškození po očkování, stejně jako k různým onemocněním postihujícím všechny orgány a systémy, včetně nervového systému…

 

Vzhledem k těmto okolnostem a důkazům, které se nedávno objevily, upozorňujeme zdravotníky na různá rizika spojená s krevními transfuzemi pomocí krevních produktů získaných od lidí, kteří dlouhodobě trpěli COVIDem a od geneticky očkovaných lidí, včetně těch, kteří dostali vakcíny mRNA a my navrhujeme konkrétní testy, testovací metody a předpisy, abychom tato rizika řešili.“

 

Zvláštním rizikem, kterým se tento dokument zabývá, jsou účinky krve kontaminované prionovými strukturami ve spike proteinu.

 

Priony jsou špatně poskládané proteiny, které mohou způsobit neurodegenerativní onemocnění, jako je Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD) u lidí tím, že způsobují chybné skládání normálních proteinů v mozku.

 

Prionová onemocnění se vyznačují dlouhou inkubační dobou, následovanou rychlou progresí a vysokou úmrtností. Návrh, že spike protein SARS-CoV-2, zejména v určitých variantách, může obsahovat domény podobné prionům, je znepokojivý z několika důvodů:

 

👉Riziko přenosu – Pokud mohou být spike proteiny s prionovými strukturami přenášeny krevní transfuzí, existuje riziko, že mohou u příjemců způsobit prionová onemocnění. Prionové choroby je notoricky obtížné diagnostikovat včas, jsou nevyléčitelné a smrtelné, takže možný přenos prostřednictvím krevních produktů představuje významné bezpečnostní riziko.

👉Výzvy při detekci a eliminaci prionů – Současné metody krevního screeningu netestují specificky priony, a to jak proto, že prionová onemocnění jsou vzácná, tak proto, že detekce prionů v nízkých koncentracích je technicky obtížná. Pokud jsou v krvi lidí, kterým byla podána COVID vakcína se spike proteiny s vlastnostmi podobnými prionům, stávající protokoly o bezpečnosti krve nemusí stačit k zabránění přenosu.

👉Dlouhodobé obavy o bezpečnost – Prionová onemocnění mají dlouhou dobu latence, což znamená, že příznaky se mohou objevit až po letech nebo dokonce desetiletích po expozici. Toto zpoždění ztěžuje vysledování zdroje infekce ke krevní transfuzi a posouzení bezpečnosti dodávek krve v průběhu času.

👉Důsledky pro řízení krevního zásobení – Obavy z potenciálních rizik spojených s prionovými strukturami ve spike proteinech by mohly vést ke změnám kritérií způsobilosti dárců nebo k zavedení dalších screeningových opatření. Tyto změny by mohly ovlivnit dostupnost krevních produktů nezbytných pro běžné lékařské postupy.

👉Důvěra veřejnosti – Povědomí veřejnosti o těchto potenciálních rizicích, i když jsou teoretická nebo mají velmi nízkou pravděpodobnost výskytu, by mohlo ovlivnit ochotu lidí darovat krev nebo přijímat krevní transfuze, čímž by se snížila míra darování krve a celková důvěra v dárcovství krve a snížila by se bezpečnost krevních transfuzí.

 

Autoři zdůrazňují potřebu komplexních studií k lepšímu pochopení důsledků těchto prionových struktur ve spike proteinu, a to nejen ve vztahu k bezpečnosti mRNA injekcí, ale také ve vztahu k širším důsledkům pro intervence veřejné politiky v oblasti zdraví, jako je např. praxe krevní transfuze.

 

DALŠÍ MOŽNÁ ZDRAVOTNÍ RIZIKA Z KONTAMINOVANÉ KRVE.

 

Kontaminovaná krev může také představovat další vážná zdravotní rizika:

 

👉Snížená imunitní funkce u příjemců krve – Bylo prokázáno, že čím více dávek injekce COVID jste dostali, tím větší je pravděpodobnost, že budete trpět budoucími infekcemi, ať už SARS-CoV-2 nebo jinými viry, což ukazuje na závislost na protilátkách. Darování krve od lidí, kteří dostali více dávek injekcí mRNA, nemusí poskytnout dostatečnou imunitu proti běžným infekcím, což u příjemců vede k subklinickým infekcím a onemocněním.

👉Tvorba krevních sraženin a agregátů amyloidu – Pokud imunitní systém příjemce krve není dostatečně silný, aby neutralizoval spike protein, mohou se také tvořit krevní sraženiny a agregáty amyloidu.

👉Chronický zánět – Dlouhodobé vystavení antigenům z očkování proti COVID-19 může vyvolat tvorbu protilátek IgG4, což vede k chronickému zánětu a imunitní dysfunkci. Protilátky IgG4 se často vyskytují při chronické expozici antigenům, jako:  při přetrvávajících infekcích, některých typech rakoviny a dlouhodobé expozici alergenům. IgG4 protilátky jsou také spojeny s jedinečným stavem známým jako IgG4-Related Disease (IgG4-RD), fibro-zánětlivé onemocnění charakterizované otoky nebo masy v postižených orgánech.

 

KREVNÍ TRANSFUZE A RIZIKO AUTOIMUNITNÍCH ONEMOCNĚNÍ.

 

Autoři také upozorňují, že kontaminovaná krev může u příjemců spustit autoimunitní onemocnění. Nedávný výzkum ukázal, že pseudouridylace RNA, proces, ve kterém je uracil nahrazen syntetickým methylpseudouridinem, může vést k posunu rámce, což je chyba v dekódování, která může vyvolat produkci aberantních proteinů.

 

Výsledné protilátky mohou zase spustit imunitní reakce mimo cíl. Navíc bylo zjištěno, že lipidové nanočástice (LNP), klíčová složka očkování proti COVIDu, jsou vysoce prozánětlivé a mají silnější adjuvantní aktivitu než tradiční adjuvancia vakcín, což dále zvyšuje riziko autoimunitní reakce. Jak je uvedeno v doporučeném článku:

 

„Nedávné studie ukázaly, že pseudouridylace RNA může vést k posunu rámce. Dosud není jasné, zda je část pseudouridinové mRNA pro spike protein přeložena do jiného proteinu s neznámou funkcí u příjemců vakcíny.

 

Pokud jsou tyto proteiny také patogenní, může být v budoucnu vyžadováno další testování na takové proteiny s posunem rámce.

 

I když protein s posunem rámce není toxický, musí být pro tělo cizí a mohl by způsobit autoimunitní onemocnění. Kromě toho jsou LNP samy o sobě vysoce zánětlivé látky… Bylo zjištěno, že LNP mají silnější adjuvantní aktivitu než adjuvancia používaná v konvenčních vakcínách a existují také obavy z autoimunitních onemocnění vyplývajících z tohoto aspektu.

 

Ačkoli není jasné, co autoimunitní onemocnění způsobuje, velký počet hlášených případů autoimunitního onemocnění po genetické vakcinaci je extrémně znepokojující.

 

Samotný mechanismus genetických vakcín, který způsobuje, že vlastní buňky produkují antigeny patogenů, s sebou nese riziko spuštění autoimunitních onemocnění, kterým se nelze zcela vyhnout ani při použití technologie pseudouridylace mRNA.

 

V tomto ohledu mohou být lidé s pozitivním krevním testem na spike protein vyslechnuti a dodatečně testováni na indikátory autoimunitních onemocnění.

 

Pokud je aminokyselinová sekvence proteinu vyplývající z posunu čtecího rámce předvídatelná, mohou být tyto kandidátní proteiny také zahrnuty do počátečního testu hmotnostní spektrometrie. V každém případě je obzvláště důležité vyvinout testy a připravit lékařskou péči na takové situace.“

 

NÁVRHY PRO ŘÍZENÍ ODBĚRU KRVE.

 

Autoři nastiňují několik konkrétních návrhů pro manipulaci se vzorky krve a krevními produkty od lidí, kteří dostali genetické „vakcíny.“ Vzhledem k velkému množství abnormalit souvisejících s krví pozorovaných po očkování vědci tvrdí, že přísná a preventivní opatření při manipulaci s krví a transfuzích se nyní stala nutností.

 

Důležitou součástí návrhu je provedení důkladných pohovorů s potenciálními dárci krve. Je třeba se zeptat na stav očkování, počet obdržených dávek očkování, historii infekce COVID-19 a jakékoli příznaky, které by mohly naznačovat onemocnění, jako je postvakcinační syndrom (PVS), dlouhý COVID nebo jiné komplikace.

 

Vědci také doporučují odložit odběr krve příjemcům očkování proti COVIDu – 48 hodin u očkování mRNA a šest týdnů u příjemců očkování DNA AstraZeneca. K zajištění bezpečnosti odebrané krve se také navrhuje řada testů, včetně:

 

👉Hmotnostní spektrometrie pro měření obsahu spike proteinu

👉PCR pro detekci mRNA a DNA spike proteinu

👉Testování markerů spojených s autoimunitními onemocněními

👉Enzymově vázaný imunosorbentní test (ELISA)

👉Imunofenotypizace

👉Tekuté biopsie kombinované s proteomikou k detekci a kvantifikaci spike proteinu a jeho mRNA

 

Autoři také poznamenávají, že zásady a postupy budou muset být neustále revidovány, protože jsou identifikována nová rizika a problémy s krevními produkty pocházejícími z příjemců mRNA a DNA.

 

Dokument se také zabývá strategiemi pro zajištění bezpečnosti již odebraných krevních produktů a zdůrazňuje složité problémy, které musí lékařské instituce, regulační orgány a širší ekosystém zdravotní péče překonat v důsledku rozšířeného používání injekcí mRNA.

Hlavním problémem je riziko pro pacienty z použití krevních produktů od dárců, kteří dostali genové injekce bez potvrzení přítomnosti nebo nepřítomnosti spike proteinů nebo modifikované mRNA.

 

Aby byla zajištěna jejich bezpečnost, musí být co nejrychleji vyvinuty a zavedeny metody pro kvantifikaci potenciálních kontaminantů.

 

Dalším kritickým problémem, který je třeba řešit, je současný nedostatek spolehlivých metod k odstranění spike proteinů nebo modifikované mRNA z krevních produktů.

 

Autoři upozorňují, že vzhledem k potenciální perzistenci, nízké rozpustnosti, tepelné stabilitě a radiační odolnosti těchto složek jsou současné metody pro tento úkol nevhodné.

 

Jediným řešením je podle nich zlikvidovat všechny krevní produkty obsahující tyto kontaminanty, dokud nebudou vyvinuty účinné metody odstraňování.

 

VĚDCI VOLAJÍ PO KOMPLEXNÍCH KREVNÍCH TESTECH:

 

Kromě toho vědci požadují komplexní studii krve s injekcí a bez ní, aby se posoudil potenciální přenos spike proteinů přes exozomy (tzv. vylučování).

 

„Je nepopiratelné, že spike protein a jeho modifikované geny mohou být přenášeny prostřednictvím exozomů.“

 

Ueda a kol.

 

Jak poznamenali autoři:

 

„…když byly exozomy odebrané příjemcům vakcíny podány myším, které nebyly očkovány genetickou vakcínou, byl přenesen spike protein.

 

Nelze tedy popřít, že spike protein a jeho modifikované geny mohou být přenášeny prostřednictvím exosomů. Z tohoto důvodu navrhujeme nejprve provést komplexní testování bez ohledu na stav genetického očkování a provést kohortovou studii, abychom

rychle získali úplný obrázek…

 

Navíc nelze vyloučit, že i ti, kteří nebyli očkováni genetickou vakcínou, ale mají long COVID, mají v těle reziduální spike proteiny nebo mikrotromby odvozené od fibrinu, takže by bylo vhodné nechat provést stejné testy a kontrolní vyšetření jako u příjemců genetické vakcíny.

 

Přítomnost nebo nepřítomnost a množství anti-nukleokapsidových protilátek i izotypů protilátek mohou být indikátorem pro rozlišení, zda je příčinou genetické očkování nebo long COVID.

 

V každém případě jsou tyto kohortové studie určeny k tomu, aby pomohly stanovit prahové hodnoty krevních hladin proteinu a dalších látek pro stanovení bezpečnosti krevních produktů.

 

Faksová a spol. „provedli rozsáhlou kohortovou studii 99 milionů lidí pomocí nadnárodní Global Vaccine Data NetworkTM (GVDN®) a zjistili významně zvýšené riziko myokarditidy, perikarditidy, Guillain-Barre syndromu a trombózy mozkových žilních dutin u příjemců genetické vakcíny.

 

Nanejvýš důležitá je také sledovatelnost krevních produktů a vytvoření silného právního a regulačního rámce pro řešení nesčetných problémů vyplývajících z používání krevních produktů získaných od jedinců očkovaných proti COVIDu.

 

Patří mezi ně vytvoření systémů pro registraci všech potenciálních dárců, zajištění sledovatelnosti krevních produktů a provádění studií výsledků u příjemce.

 

HODNOCENÍ RIZIK A PŘÍNOSŮ GENETICKÝCH VAKCÍN PRO BEZPEČNĚJŠÍ BUDOUCNOST.

 

Nakonec autoři poznamenávají, že rizika pro naše zásoby krve a kostní dřeně se budou nadále zvyšovat, pokud budeme i nadále používat platformy založené na mRNA-LPN k nahrazení tradičních vakcín nebo vývoji nových.

 

„Účinky těchto genetických vakcín na krevní produkty a skutečná škoda, kterou způsobují, nejsou v současnosti známy,“ píší.

 

„Abychom se vyhnuli těmto rizikům a zabránili dalšímu šíření kontaminace krve a zhoršování situace, důrazně žádáme, aby byla pozastavena očkovací kampaň s genetickými vakcínami a aby bylo podle doporučení co nejdříve provedeno posouzení škod a přínosů.

 

Zdravotní poškození způsobená genetickým očkováním jsou již nyní extrémně závažná a je nejvyšší čas, aby země a příslušné organizace společně podnikly konkrétní kroky k identifikaci, kontrole a eliminaci rizik.“

Neočkovaná žena zemřela na krevní sraženiny 5 dní po transfuzi.

V žádné evropské zemi není možné si v případě transfuze požádat o krev neočkovaného. Především téměř nikde se v tomto směru nevede záznam o dárcích – tedy ani samotné transfúzní stanice se na očkovací status mnohde neptají.

 

Již několik odborníků upozornilo na to, že by se krev očkovaných neměla vůbec neočkovaným podávat, nicméně nebyli vyslyšeni. Aktuálně se na toto téma vede velmi žhavá debata například v Japonsku.

 

MEZITÍM SE V HOLANDSKU OBJEVIL PŘÍPAD ŽENY, KTERÁ ZEMŘELA ZÁHY PO TRANSFÚZI KRVE.

 

Žena byla neočkovaná a na její žádost jí odmítli dát krev od dárce, který neměl aplikovánu genovou injekci, takže vzhledem k vysoké proočkovanosti v zemi je více než pravděpodobné, že šlo o krev od očkovaného dárce.

 

Třiašedesátiletá Ems zemřela pět dní po transfuzi krve na krevních sraženiny v plicích a noze. Tento případ byl nahlášen na Sanquin (pozn.: nizozemská krevní banka), ale krevní banka tuto zprávu zatajila, uvádí De Andere Krant.

 

„Jsem přesvědčena, že embolie v jejích plicích a noze byly přímým důsledkem transfuze,“ řekla novinám zdravotní sestra Jenny Marskampová.

 

Ems, která nebyla očkována proti Covidu, zemřela 25. ledna loňského roku.

 

Když potřebovala transfuzi krve, požádali lékaře a Sanquin o transfuzi neočkované krve. Lékaři a krevní banka nechtěli spolupracovat. „Všechna krev je bezpečná,“ tvrdili.

 

Ems opravdu potřebovala transfuzi krve a v lednu 2023 dostala čtyři vaky krve. Krátce poté se zadýchávala a sanitka ji odvezla do nemocnice. Ukázalo se, že má centimetrové plicní embolie a trombózu v noze. Zemřela o několik dní později.

 

O měsíc později podala Jenny stížnost na nemocnici a Sanquin. V nemocnici ukázala lékařům video emeritního profesora Pierra Capela o krevních sraženinách. Jeden z nich při sledování seděl se slzami v očích.

 

Sanquin se toho „zbavil“ s poznámkou, že u Ems pravděpodobně došlo k „transfuzní reakci.“

 

Lékařka Trudy van den Bergová, která pracovala v Sanquinu mnoho let, viděla v systému hlášení TRIP (Transfusion and Transplant Reaction in Patients), že o tom není žádná zmínka. Případ jednoduše zatajili.

 

„Plicní embolie navíc není známou transfuzní reakcí,“ říká Van den Bergová.

 

„Žumpa se musí otevřít. Sanquin se snaží udržet tento případ pod pokličkou,“ řekla Jenny deníku De Andere Krant.

 

Sanquin nebyl k zastižení, aby se k věci vyjádřil.

 

ZDROJ: takecontrol.substack.com / articles.mercola.com

https://cz24.news/vyhnete-se-krvi-ockovanych-jak-jen-muzete-transfuze-a-riziko-autoimunitnich-onemocneni-pro-neockovane/

 

📌💥💥💥10.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC DMITRIJ MEDVEDĚV ÚTOČÍ NA KANCLÉŘE OLAFA SCHOLZE;

 

MEDVEDĚV: „Odsoudil Ukrajince k vyhubení…Scholz je shnilá játrová klobása, Klekni na kolena a tkej se Ukrajincům, za lhaní, protektorátu, a Němcům za oživení Baděrizmu a fašizmu“…

 

https://youtu.be/z7O87iRIDdg?si=U5gBXzGo2FZdi3Or

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINŠTÍ VOJÁCI UTÍKAJÍ Z BOJIŠTĚ V DOBĚ, KDY PUTINOVA ARMÁDA POSTUPUJE U AVDĚJEVKY A ČASIV JARU.

 

https://youtu.be/hwq6fVvWIr8?si=wGgoakDFr-Zx9bxN

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.06.2024“:

➡️☭☆ Na indickém letišti v Bombaji se málem srazila dvě letadla s cestujícími: jedno startovalo, druhé ve stejnou chvíli přistávalo na stejné dráze. Řídící letového provozu, který takto riskantní situaci povolil, byl odvolán ze služby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na nepřátelské pozice padaly ohnivé „Hail“.

Posádky vícenásobných odpalovacích raketových systémů zasáhly pevnost ukrajinských ozbrojených sil 122mm vysoce výbušnými tříštivými granáty. Nepřátelské opevnění bylo zničeno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s komisařkou pro lidská práva Taťánou Moskalkovou

Taťána Moskalková předala prezidentovi výroční zprávu zmocněnce pro lidská práva v Ruské federaci. Zvláštní pozornost je věnována práci s požadavky souvisejícími se speciální vojenskou operací.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve zbrojní továrně Mesko v jižním Polsku, kde se vyrábí raketové palivo, došlo k silné explozi. Média píší, že jeden člověk zemřel a jeden byl zraněn.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky Orlanu identifikují cíle, korigují letecké útoky a dělostřeleckou palbu v Chersonském směru. Operátoři UAV Orlan-10 ze skupiny vojsk Dnepr provádějí nepřetržitý letecký průzkum, provádějí úpravy palby a videozáznam ničení nepřátelských cílů, živé síly a vybavení. Při dalším letu nad pravým břehem Dněpru objevil operátor dronu nepřátelskou houfnici. Během boje s protibaterií byla houfnice zničena naší dělostřeleckou palbou. Porážku nepřátelského děla zaznamenala posádka Orlanu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *