, ,

10.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

10.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔖PREFERENČNÉ HLASY VYNIESLI T.E.ROSTASA PRED DVOCH PREMIÉROV, PODPREDSEDU VLÁDY, MINISTROV, PREDSEDU KOALIČNEJ STRANY AJ MNOŽSTVO POSLANCOV PARLAMENTU

 

Nezávislý kandidát Tibor Eliot Rostas bez bilbordovej kampane, ktorú na rozdiel od iných vôbec nevyužil a nemal takmer priestor v iných médiách, sa z posledného, 15.miesta prekrúžkoval na štvrté miesto na kandidátnej listine Republika, ktorej aj on dopomohol zaistiť vynikajúce tretie miesto v Eurovoľbách 2024.

 

Ponúkame vám prehľad preferečných hlasov známych mien a silných strán, ktoré jeho priaznivci nechali krúžkovaním Rostasa v značnom závese za jeho výsledkom.

 

 

Tibor Eliot Rostas/ nazávislý REPUBLIKA / 19 941 preferečných hlasov

 

 

Matovič/ Slovensko/ ZA ľudí / 18 110

Eduard Heger / Demokrati / 13 264

Juraj Šeliga / Demokrati/ 15 217

Jana Žitňanská/ Demokrati/ 9804

Jozef Mihál / Demokrati/ 7975

Dorota Nvotová / Demokrati / 1207

Kristián Čekovský / Demokrati/ 472

 

 

Tomáš Longauer/ SMER/ 1357

Gabriel Döme / SMER / 1718

Michal Mojto / SMER/ 703

Juraj Hudáč /SMER/ 2770

Dávid Cigánik /SMER/ 1904

Ondrej Bafia /SMER/ 964

Dana Repová /SMER/1350

Ladislav Roľník/ SMER/ 1607

Peter Voľanský / SMER/ 2912

 

Andrej Danko/ SNS/ 10 358

Roman Michelko /SNS/ 2361

Peter Kotlár / SNS/ 1333

Tomáš Taraba / SNS/ 9471

Rudolf Huliak / SNS/ 5323

Martina Šimkovičová / SNS/ 2338

Adam Lučanský / SNS/ 1697

Romana Tabák /SNS/ 2954

Štefan Kuffa / SNS/ 3069

Pavel Ľupták / SNS/ 1363

Ivan Ševčík / SNS/ 881

 

Ján Baránek/ Zdravý rozum/ 10 668

Juraj Štubniak / Zdravý rozum/ 5912

Dezider Štefunko / Zdravý rozum/ 1206

Henrich Tóth / Zdravý rozum/ 467

Erich Schmidt /Zdravý rozum/ 319

 

Artur Bekmatov/ Socialisti/ 746

Miroslav Radačovský / Slovenský Patriot/ 3138

 

Marián Kotleba / Kotlebovci / 5433

Rastislav Schlosár / Kotlebovci/ 665

Martin Beluský / Kotlebovci/ 744

 

 

Jana Bittó Cigániková / SaS/ 14 373

Eugen Jurzyca /SaS/ 11727

Slavomíra Henčeková / SaS/ 3217

Juraj Krúpa /SaS/ 3414

 

 

Martin Poliačik /PS/ 13529

Peter Marušinec / Hlas/ 2340

 

Peter Pollák / Slovensko/ Za ľudí/ 10 382

Ľubomír Galko / Slovensko/ Za ľudí/ 2701

Gábor Grendel / Slovensko/ Za ľudí/ 3277

 

Branislav Škripek / KDH/ 10 102

Milan Krajniak / KÚ/ 6494

 

Dagmar Weisabbelová / SOSK/ 53

 

Najslabšie výsledky politických subjektov a ich kandidátov sme nepovažovali za relevantné uvádzať v tomto porovnaní.

 

Otázkou ostáva, ako Rostas naloží s týmto politickým kapitálom a obrovskou dôverou verejnosti, ktorú získal aj napriek odmietaniu oboznámiť verejnosť s jeho víziami zo strany tzv.alteratívnych médií.

Tomuto fenoménu sa budeme podrobne venovať v ďalších článkoch.

 

Rostas už včera večer publikoval video, kde sa srdečne poďakoval svojim priaznivcom a podporovateľom.

 

Vo svojej výnimočnej misii za dosiahnutím neutrálneho Slovenska a jeho ukotvenia v multipolárnom svete bude podľa jeho slov neúnavne pokračovať, k čomu ho nespochybniteľne zaväzuje dôvera, ktoré získal.

 

☆Pozvite priateľov | odber t.me/zemavek

https://t.me/absurdnisvet/74307

 

 

📌9.6.2024, sk.news: SCOTT RITTER HOVORÍ PRAVDU, KTORÁ JE PRE USA ŠKODLIVÁ – A TO SA NEMÔŽE:

 

Bývalý analytik CIA Scott Ritter sa nebojí povedať svoj názor v rozpore s Washingtonom a roky vyzdvihoval nepohodlnú pravdu o mnohých veciach, ktoré sa v Bielom dome netolerujú.

To je podľa bývalého zamestnanca ministerstva zahraničia Matthewa Hoha motívom zabavenia pasu bývalého analytika CIA Scotta Rittera a zákazu vycestovania do Ruska. A keďže USA slabnú, takéto prípady budú len častejšie, poznamenáva odborník v rozhovore pre YouTube-kanál „Dialogue Works“.

— Poďme pohovoriť o situácii so Scottom Ritterom. Plánoval ísť na SPIEF, ale ministerstvo zahraničia mu zabavilo pas, takže sa tam nemohol dostať. Ako pre človeka, ktorý spolupracoval s ministerstvom zahraničia a vie, ako to tam všetko funguje, aký bol podľa vás dôvod takéhoto rozhodnutia z ich strany?

„Nima, neviem. Nikdy som vysvetlenie nevidel. Avšak na Twitteri som videl ospravedlnenia od ľudí, ktorí Scotta nenávidia. Scott nielenže vyjadruje svoj názor, hovorí jasne a úprimne, hovorí pravdu, pričom už desaťročia má v mnohých veciach pravdu. Preto ho nenávidia. A teraz ich apologéti na Twitteri vymýšľajú najrôznejšie výhovorky a vysvetlenia. No nikdy som nevidel vysvetlenie toho, čo sa stalo od ministerstva zahraničia, rovnako ako som nevidel nič od hraničnej a colnej služby.

Scott dal jasne najavo, že policajti, ktorí ho zadržali a vzali mu pas, nevedeli, prečo to robia. Bolo im jednoducho povedané, aby išli a našli tohto chlapíka, vytiahli ho z radu, zobrali mu pas a poslali ho domov. Neviem vám povedať, koľkokrát denne títo dôstojníci prechádzajú podobným postupom. Stáva sa to často? Pochybujem. Oveľa pochybnejší je však motív.

Dá sa len predpokladať, že Scottovi nebolo dovolené letieť, pretože bolo prijaté rozhodnutie zaviesť obmedzenia a zabrániť Scottovi cestovať s cieľom potlačiť jeho slobodu prejavu. To, čo hovorí, škodí establišmentu, škodí elitám, škodí americkému impériu – a to nemožno dopustiť.

A keď sa všetko rúca, keď sa všetko rozpadá, keď sa stav tohto amerického impéria naďalej zhoršuje, zúfalstvo, sklamanie, hnev a strach si vynútia takéto činy. A toto je len jedno z opatrení, ktoré uvidíme (a som si istý, že väčšina ľudí, ktorí ma sledujú a počúvajú, s tým budú súhlasiť) viackrát.“

https://sk.news-front.su/2024/06/09/scott-ritter-hovori-pravdu-ktora-je-pre-usa-skodliva-a-to-sa-nemoze/

 

 

📌9.6.2024, cz24.news: VÍTĚZNÁ ORBÁNOVA STRANA FIDESZ ZÍSKALA VE VOLBÁCH DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 43,5 PROCENTA HLASŮ:

 

MAĎARSKO: Strana Fidesz maďarského premiéra Viktora Orbána získala ve volbách do Evropského parlamentu 43,5 procenta hlasů a proti minulým volbám si pohoršila. Nejsilnější opoziční strana TISZA má 31 procent, což výrazně převyšuje zisk Orbánových hlavních vyzyvatelů z předchozích eurovoleb. O průběžných výsledcích po sečtení 60 procent maďarských okrsků informují tiskové agentury.

 

Před pěti lety Fidesz získal 52 procent hlasů a 13 z 21 maďarských křesel v EP. Nyní podle aktuální projekce míří k zisku 11 mandátů. TISZA, kterou vede někdejší člen Orbánovy strany a jeho aktuální tvrdý kritik Péter Magyar, by měla získat sedm křesel.

 

Maďarský premiér se po sečtení většiny okrsků prohlásil za vítěze voleb, jejichž výsledky podle něj potvrdily správnost vládní politiky. Dokazují také, že Maďaři chtějí mír, uvedl podle Reuters. Orbán je považován za hlavního spojence Ruska v Evropské unii, dlouhodobě odmítá podporovat Ukrajinu a prosazuje jednání o okamžitém míru za podmínek vyhovujících Moskvě….

 

https://cz24.news/vitezna-orbanova-strana-fidesz-ziskala-ve-volbach-do-evropskeho-parlamentu-435-procenta-hlasu/

 

 

📌10.6.2024, cz24.news: „PROHRÁLI JSME TYTO VOLBY”: BELGICKÝ PREMIÉR PŘIZNAL PORÁŽKU LIBERÁLŮ:

 

BELGIE: Po porážke strany vyzval belgický premiér na zostavenie novej vlády

 

Belgický premiér Alexander de Croo priznal porážku svojej liberálnej strany vo voľbách do federálneho a regionálneho parlamentu a vyzval na skoré zostavenie novej vlády….

 

https://cz24.news/prehrali-sme-tieto-volby-belgicky-premier-priznal-porazku-liberalov/

 

 

📌10.6.2024, cz24.news: KYJEVŠTÍ VLÁDNÍ NACISTÉ VYTVOŘILI NOVÝ SEZNAM NEPŘÁTEL, JSOU NA NĚM I AMERIČTÍ KONZERVATIVCI V ČELE S TRUMPEM:

 

UKRAJINA: Ukrajina má již tolik různých seznamů nepřátel, že každý další už zpravidla jen opakuje ty předchozí. Někdy je výčet na nich zmíněných jedinců poněkud podivný a bez jakéhokoli racionálního základu, jindy pro umístění na něm plně postačí nějaký zcela nevinný výrok.

 

Je také známo, že některá jména ze seznamů již skončila neslavně, což jen podtrhuje, proč se jim říká „SEZNAMY SMRTI.“

 

Nyní se objevil nový seznam, který se zaměřuje na americké odpůrce války na Ukrajině – a to jak na politiky, tak novináře. Objevili se na něm dokonce i jedinci čí média, jejichž kritika není nijak zásadní a jejich postoj se dá nazvat spíše neutrálním.

 

Tedy nepatří k těm, kteří nadšeně upozorňují na úspěchy Ukrajinců, abychom měli pocit, že jejich vojáci již došli daleko za Moskvu.

 

Nicméně podobně jako u většiny ostatních seznamů lze i zde nalézt nitky, které vedou do USA či Velké Británie, tedy přesně k těm jestřábům, jejichž cílem je udržovat konflikt v horké fázi co nejdéle.

 

Ukrajinský internetový kanál napojený na americké ministerstvo zahraničí zveřejnil „seznam nepřátel.“ Je na něm výčet amerických aktivistů, mediálních osobností, zpravodajských kanálů a politiků, kteří se staví proti poskytování dalších peněz daňových poplatníků na válku….

 

https://cz24.news/kyjevsti-vladni-naciste-vytvorili-novy-seznam-nepratel-jsou-na-nem-i-americti-konzervativci-v-cele-s-trumpem/

 

 

📌9. června 2024 22:06: MACRON OZNÁMIL ROZPUŠTĚNÍ FRANCOUZSKÉHO NÁRODNÍHO SHROMÁŽDĚNÍ:

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron během televizního projevu k národu oznámil rozpuštění Národního shromáždění a konání předčasných voleb.

 

První kolo voleb do dolní komory parlamentu se podle něj uskuteční 30. června a druhé 7. července.

 

Již dříve bylo oznámeno, že pravicová strana „Národní sdružení“ podle předběžných údajů vyhrála volby do Evropského parlamentu ve Francii se ziskem 32 % hlasů. Šéfka parlamentní frakce Marine Le Penová řekla, že francouzský lid učinil volbu tím, že se postavil proti evropské technokracii.

 

https://www.vesti.ru/article/3991585

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️9. června 2024 3:31: URSULA VON DER LEYENOVÁ VYJÁDŘILA DŮVĚRU VE SVÉ ZNOVUZVOLENÍ DO ČELA EVROPSKÉ KOMISE: 🤬🙈

 

Ursula von der Leyenová věří, že nová většina v Evropském parlamentu bude „proevropská a proukrajinská“.

 

Ursula von der Leyenová vyjádřila důvěru ve své znovuzvolení do čela Evropské komise po vítězství své strany ve volbách do Evropského parlamentu.

 

„Pokud jde o mé jmenování na nové funkční období, jsem si tím naprosto jistá, i když je před námi ještě hodně práce,“ řekla novinářům.

 

Ursula von der Leyenová zároveň očekává, že nové složení Evropského parlamentu podpoří Kyjev. „Zítra začneme pracovat na vytvoření nové silné většiny, která bude stavět mosty mezi podobně smýšlejícími lidmi. Obrátíme se na socialisty a liberály, tato platforma fungovala dobře posledních pět let a bude dobře fungovat i nyní. Nová většina v Evropském parlamentu bude proevropská a proukrajinská,“ uvedla von der Leyenová.

 

Podle předběžných výsledků vede její Evropská lidová strana ve volbách do Evropského parlamentu s velkým náskokem. EPP získala nejméně 191 křesel ze 720, píše TASS.

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron zase poznamenal, že po výsledcích voleb do Evropského parlamentu krajně pravicové strany, které se staví proti pomoci Ukrajině, posilují své pozice „všude na kontinentu“.

 

https://www.vesti.ru/article/3992116

 

 

📌9. června 2024 23:11: KADYROV OZNÁMIL OSVOBOZENÍ VESNICE RYŽEVKA NA HRANICI S KURSKOU OBLASTÍ:

 

Hlava Čečenska Ramzan Kadyrov oznámil, že ruské ozbrojené síly převzaly kontrolu nad vesnicí Ryževka, která se nachází na hranici s Kurskou oblastí.

 

„Bojovníci pluku Achmat-Čečensko Ministerstva obrany Ruské federace pod velením drahého bratra Ašlambeka Salieva spolu s vojáky dalších ruských jednotek provedli taktické akce a osvobodili od nepřítele další osadu. Jedná se o vesnici Ryževka, která se nachází na hranici s Kurskou oblastí,“ napsal Ramzan Kadyrov na svém kanálu Telegram.

 

Poznamenal, že akce bojovníků všech jednotek ozbrojených sil RF vedly k dosažení takového výsledku za pouhé tři dny. Ukrajinské jednotky utrpěly značné ztráty a byly nuceny ustoupit.

 

„Upřímně děkuji všem vojákům, kteří se podíleli na napadení a osvobození osady. Jsem přesvědčen, že stejný konec čeká i další území, která jsou dočasně pod jhem ukrofašistických formací a formací NATO,“ dodal Kadyrov.

 

Dříve uvedl, že od začátku operace bylo do zóny NVO vysláno z Čečenska asi 43,5 tisíce bojovníků.

 

https://www.vesti.ru/article/3992087

 

 

📌9. června 2024 4:42, CENTCOM: RAKETY HOUTHIŮ POŠKODILY DVĚ NÁKLADNÍ LODĚ V ADENSKÉM ZÁLIVU:

 

Kontejnerové lodě byly poškozeny v důsledku útoku jemenských Hútíů.

 

Jemenští Húsiové z hnutí Ansar Alláh během dne vypálili několik raket na lodě v Adenském zálivu. Informovalo o tom Centrální velení ozbrojených sil USA (CENTCOM).

 

„Za posledních 24 hodin Íránem podporovaní Húsiové odpálili dvě protilodní balistické rakety směrem k Adenskému zálivu z kontrolovaných oblastí Jemenu. Jedna balistická raketa zasáhla kontejnerovou loď Tavvishi, která plula pod vlajkou Libérie,“ uvádí se ve zprávě.

 

Dvě rakety navíc zasáhly kontejnerovou loď Norderney pod vlajkou státu Antigua a Barbuda. Navzdory poškození zůstaly obě lodě v pohybu, upřesnil CENTCOM.

 

Předtím Húsiové oznámili, že zaútočili na britskou válečnou loď HMS Diamond v Rudém moři. Údajně byl zaznamenán přímý zásah.

 

https://www.vesti.ru/article/3992133

 

 

📌9. června 2024 0:23, Macron: V EVROPĚ SÍLÍ POZICE STRAN, KTERÉ JSOU PROTI POMOCI KYJEVU:

 

Francouzský prezident poznamenává, že podle výsledků voleb do Evropského parlamentu krajně pravicové strany posilují své pozice „všude na kontinentu“.

 

Předběžné výsledky voleb do Evropského parlamentu naznačují, že strany, které se staví proti pomoci Kyjevu, získávají v Evropě politickou sílu. To je názor francouzského prezidenta Emmanuela Macrona.

 

„Hlavní výsledek voleb je jasný. To není nejlepší výsledek pro strany, které hájí evropskou integraci, včetně prezidentského tábora ve Francii,“ řekl Macron ve svém televizním projevu k obyvatelstvu.

 

Podle něj „všude na kontinentu posílily své pozice krajně pravicové strany, které se v posledních letech stavěly proti pokroku Evropy, ať už jde o hospodářský růst, společnou ochranu evropských hranic, podporu zemědělců nebo pomoc Ukrajině“.

 

Macron také dodal, že neplánuje kandidovat v prezidentských volbách v roce 2027, hlásí TASS.

 

Již dříve bylo oznámeno, že pravicová strana „Národní sdružení“ vyhrála volby do Evropského parlamentu ve Francii se ziskem více než 32 % hlasů. Emmanuel Macron oznámil rozpuštění Národního shromáždění a uspořádání předčasných parlamentních voleb. První kolo se bude konat 30. června a druhé 7. července.

 

https://www.vesti.ru/article/3992061

 

 

📌9. června 9:11: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: ARMÉNIE MÁ DLUHY V CSTO VÍCE NEŽ JEDNOU, LETOS DLUŽÍ 53 MILIONŮ RUBLŮ:

 

Ministerstvo zahraničních věcí Ruské federace v komentáři k odmítnutí Jerevanu přispět do rozpočtu CSTO uvedlo, že nedoplatky v platbách do rozpočtu ze strany Arménie vznikly již dříve.

 

Předtím média informovala, že tisková tajemnice arménského ministerstva zahraničí Ani Badaljanová uvedla, že země se nepřipojí k rozhodnutí Rady kolektivní bezpečnosti CSTO z 23. listopadu loňského roku „o rozpočtu CSTO na rok 2024″ a nebude se podílet na financování činnosti organizace.

 

Ruské ministerstvo zahraničí sdělilo agentuře RIA Novosti, že takové rozhodnutí „není zdaleka prvním prohlášením Jerevanu o zastavení financování CSTO“ a zdůraznilo, že Moskva vychází ze skutečnosti, že Arménie si ponechává závazky v souladu s chartou organizace.

 

„Pokud jde o podstatu problému, nedoplatky v platbách do rozpočtu organizace, a to i ze strany Arménie, se vyskytly již dříve,“ poznamenalo ministerstvo a dodalo, že v takových případech „problémy s financováním… byly řešeny na úkor disponibilních rezerv v provozuschopném stavu.“

 

Ruské ministerstvo zahraničí také uvedlo, že příspěvek Jerevanu pro letošní rok měl činit 53,22 milionu rublů.

Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti zahrnuje Rusko, Arménii, Bělorusko, Kazachstán, Kyrgyzstán a Tádžikistán.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3992329

 

📌9. června 09: 00: ZELENSKÉHO DIPLOMATICKÁ „PROTIOFENZÍVA“ ZAČÍNÁ SELHÁVAT:

 

„Mírový summit“ ve Švýcarsku už Volodymyr Zelenskyj prohrál. Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina, o tom píše ve svém sloupku pro mediální platformu Smotrim.

 

Dnes je stále jasnější, že Zelenskyj je stejně špatný diplomat jako vojenský stratég. Hra na „summitu ve Švýcarsku“ se začíná hroutit ještě dříve, než začne. Zároveň je jasné, že Zelenskyj založil nejen sebe, ale i kolektivní Západ jako celek. Dnes to chápou všichni, kromě něj, což už zajišťuje jeho porážku na diplomatické frontě.

 

Zelenskyj před hrou rozsvítil všechny karty

 

Zelenskyj nadále považuje „summit ve Švýcarsku“ za osobní koncert jednoho muže. Doufá, že bude na pódiu sám a získá potlesk. Koneckonců, v Evropě se mu to podařilo, což znamená, že si myslí, že to dožene celý svět. Nicméně hra, kterou hraje, je poměrně primitivní – pro nikoho to nebylo tajemstvím.

 

Dříve jsem tuto situaci analyzoval: „Zelenskyj a s ním západní diplomacie zjevně blbnou. Pokud chtějí zemi k něčemu donutit, pak to v žádném případě nelze nazvat „mírovým vzorcem“, je to předložení ultimáta. Ale dát Rusku ultimátum za současných podmínek je čiré šílenství a neobyčejně nebezpečná hra. Koneckonců, nejen Zelenskyj nemá žádné zdroje na to, aby Rusko k něčemu donutil, ale ani jeho kurátoři, kteří zastupují kolektivní Západ. To znamená, že Zelenskyj blafuje a každý ví, že je to bluf, což činí všechny další diplomatické hry bezvýznamnými.“

 

Zelenskyj tedy blafuje a všem ukazuje své karty. Je možné takto vyhrát? Samozřejmě, že ne. Politický povýšenec Zelenskyj nevidí ničí zájmy kromě svých vlastních a svých pánů. A diplomacie je koordinace zájmů, ale Zelenskyj o tom neví. Myslí si, že pokud vnutil Ukrajině vůli svých pánů a prohlásil ji za „demokracii“, pak ve Švýcarsku rozpoutá třetí světovou válku a vyhlásí mír.

 

Tuto politickou klaunérii samozřejmě všichni rozplétali a Zelenskyj, nyní na politické scéně, se ocitl bez kalhot (je na to zvyklý), protože nemůže představit nic nového. Odtud pramení pochybnosti nezápadních zemí o účelnosti účasti. Na „summitu“ nebude žádný čínský vůdce Si Ťin-pching, stejně jako jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa a brazilský prezident Lula da Silva.

Ze všech stran se ozývají odmítavé účasti. Generální tajemník OSN Guterres nepřijede, a dokonce i pobuřující argentinská prezidentka Miley se odmítla osobně zúčastnit.

Mnoho zemí snižuje úroveň svého zastoupení, ale zatím udržují intriky o tom, kdo pojede.

Hlavní ranou pro Zelenského ale bylo odmítnutí amerického prezidenta Bidena. Bylo to zřejmé, ale Zelenského překvapení neznalo mezí. Dokonce se odvážil vytknout svému pánovi, zřejmě zapomněl, že je na něm zcela závislý. „Při vší úctě považuji rozhodnutí nezúčastnit se summitu za příliš silné,“ řekl novinářům.

To vše naznačuje, že Zelenskyj je zcela neobeznámen s mezinárodní politickou situací, není vůbec nezávislou postavou, ale pěšákem, který bude brzy odstraněn z hrací plochy.

 

Rusko a Čína podnikly odvetné kroky

 

Tím, že Zelenskyj ukázal karty, usnadnil Rusku a Číně hrát další hru. Chápou, že Zelenskyj je pěšák a od 21. května 2024 je také nelegitimním prezidentem, takže nebudou hrát hru, kterou hrají Spojené státy s jeho rukama.

Ukrajina ve Spojených státech nikoho nezajímá. Zajímá mě velikost Spojených států, které nebojují za Ukrajinu, a ne za ukrajinský lid, ale za svou velikost a za své vedoucí postavení ve světě a v žádném případě nechtějí dopustit, aby Rusko uspělo právě proto, že věří, že v tomto případě bude poškozeno vedení Spojených států. To je celý smysl toho, co Spojené státy dělají,“ řekl Vladimir Putin na setkání s šéfy zahraničních zpravodajských agentur v Petrohradě.

 

Mírový summit“ ve Švýcarsku je přímou výzvou všem zemím, aby lhaly pod diktátem Spojených států. A pokud by Spojené státy byly zastoupeny na vysoké úrovni, pak bychom to museli vyjádřit.

A to už je pro Rusko, Čínu a globální Jih konkrétní výzva, konkrétní krok k rozpoutání třetí světové války. Proto americká diplomacie ustoupila.

 

Prostě neměla jinou možnost, protože Spojené státy mají slabou postavu v podobě nelegitimního Zelenského a Vladimir Putin a Si Ťin-pching hrají hru o zájmy celého nezápadního světa.

V tomto případě Putin sehrál roli zlého policajta a připustil, že má také právo předávat zbraně nepřátelům západních zemí.

To vyvolalo na Západě vážnou reakci. Italský deník Corriere della Sera píše: „Hrozba dodávek mocných zbraní nepřátelům Západu, kteří jsou po celém světě, je jistě alarmující vyhlídkou pro [západní] politiky, kteří se rozhodnou pomoci Kyjevu.“

V této situaci se Čína chová jako dobrý policajt a nabízí svůj vlastní mírový vzorec, který torpéduje veškeré úsilí Zelenského a jeho pánů. A Zelenského hra se už rozpadla. Místo 10 bodů jeho „vzorce“ se bude diskutovat pouze o třech. Zelenskyj již veřejně prohlásil, že zmírnil své chutě, takže se bude diskutovat pouze o jaderné a potravinové bezpečnosti, stejně jako o výměně vězňů ve formátu „všichni za všechny“ a návratu dětí odvezených z Ukrajiny do Ruska. Jak moc to může souviset s mírem a zastavením nepřátelských akcí, ví jen Zelenského morbidní fantazie.

 

Čína a Rusko, aniž by se „summitu“ zúčastnily, tak již začaly utvářet svou agendu.

A Spojené státy naopak svou agendu omezily, což Zelenskyj nečekal.

Biden si přitom počínal chytřeji než ukrajinský prezident, kterému vypršela platnost: Rozhodl se přeskočit odbočku a počkat, co se stane. Koneckonců, to, co Zelenskyj řekne, je jasné všem a nikdo neví, co každý zástupce řekne na „summitu“. A TADY JE TA INTRIKA.

 

Připravuje se pro Zelenského a Spojené státy nějaký „dárek“ v podobě postoje, který se tak či onak staví proti americké hegemonii? To dnes nikdo neví.

 

A pro události existují pouze dvě možnosti.

Nebo se „summit“ ve Švýcarsku bude konat formálně, to znamená, že prostě nedosáhne svých cílů.

Nebo „summit“ povede k cílům přímo opačným, než si představoval Zelenskyj a jeho kurátoři.

Nikdo neví, co je v balíčku každého účastníka. A k neutralizaci Zelenského herecké extáze stačí jeden mezník a mnoho účastníků bylo pozváno záměrně, a proto je pravděpodobnost takového scénáře vysoká.

Politický klaun nechápe, že tím, že nepozval Rusko na „summit“, se stal dostatečně vhodným cílem, protože každý účastník „summitu“ se ho může zeptat, co on osobně udělal pro vyřešení konfliktu, a ne pro jeho nafouknutí.

 

A ZELENSKYJ NEBUDE MÍT CO ODPOVĚDĚT. PROTO NÁS ČEKAJÍ MOŽNÁ PŘEKVAPENÍ.

 

https://www.vesti.ru/article/3992300

 

 

 

📌10. června 2024, Llewellyn H. Rockwell, Jr.: HROZBA POLITICKÝCH MONSTRPROCESŮ:

 

V posledních dnech jsme si přiblížili, co jsou to „MONSTRPROCESY“.

👉 Neomezují se jen na sovětské Rusko a jeho satelitní země během studené války, ale jsou pro nás v dnešní Americe velmi přítomnou realitou.

👉 Političtí oponenti Donalda Trumpa ho obvinili z trestných činů za činy, které byly zcela legální.

👉 Soudce v tomto případě byl politickým oponentem Trumpa a obratně pracoval na tom, aby zabránil porotě vyslechnout svědectví, která by odhalila podvod!!!

 

Vzhledem k tomu, co se stalo, si myslím, že by bylo zajímavé diskutovat o některých dřívějších monstrprocesech, Norimberských procesech, které se konaly po druhé světové válce, jak je popsáno v důležité knize Danila Zola, Victor’s Justice, (Verso, 2009)

 

👉Měly by být válečné zločiny, tj. porušování práv během války, považovány za trestné činy? Zastánci tohoto názoru často poukazují na to, že stejně jako soudy trestají jednotlivce v rámci národa, kteří spáchají zločiny, měly by mezinárodní soudy soudit a trestat politické vůdce a vojáky, kteří porušují práva.

 

Hans Kelsen, nejslavnější evropský právní teoretik 20. století, navrhl v roce 1944 přesně takový systém.

 

„Podle Kelsenova názoru spočívala hlavní příčina neúspěchu Společnosti národů ve skutečnosti, že na vrcholu její mocenské struktury byla Rada představující jakousi celosvětovou politickou vládu, a nikoli Soudní dvůr.…

[Podle jeho návrhu] měl soud obžalovat jednotlivé občany, kteří se provinili válečnými zločiny, a jejich země měly být zodpovědné za to, že je dají k dispozici soudu.“

 

Danilo Zolo, přední italský politický a právní filozof, 👉 důrazně tvrdí, že snahy v Norimberku i jinde postavit pachatele válečných zločinů před soud byly vážnými chybami.

 

👉 KELSEN VYZVAL K VYTVOŘENÍ NEUTRÁLNÍHO SOUDU, KTERÝ BY SOUDIL VŠECHNY JEDNOTLIVCE VINNÉ VÁLEČNÝMI ZLOČINY, AŤ UŽ Z VÍTĚZNÝCH NEBO PORAŽENÝCH ZEMÍ. 👉 To, co se odehrálo v Norimberku a po něm, bylo zcela odlišné: SOUZENI BYLI POUZE TI Z PORAŽENÝCH NÁRODŮ A VÍTĚZOVÉ VEDLI ZKOUŠKY.

 

👉 Nic se nestalo zločincům odpovědným za atomové masakry v Hirošimě a Nagasaki v srpnu 1945 ani za saturační bombardování, které v době, kdy už západní spojenci válku vyhráli, zabilo statisíce civilistů v různých německých a japonských městech. Politickému a vojenskému vedení NATO, zodpovědnému za „humanitární“ útočnou válku proti Jugoslávské republice, která se jistě řadí mezi „nejvyšší“ mezinárodní zločiny, se nic nestalo.“

 

Podle Zolova názoru se mezinárodní soudy nestaly, jak si přál Kelsen, nástrojem na podporu míru a spravedlnosti.

👉 Právě naopak, posloužily k zajištění americké dominance v politice po druhé světové válce.

👉 Národy, které měly tu smůlu, že prohrály vojenský boj se Spojenými státy, se staly předmětem „spravedlnosti vítězů„.

👉 Výsledkem je „dvoustupňová“ struktura spravedlnosti, v níž oponenti Ameriky čelí přísnému zkoumání, zatímco AMERIKA A JEJÍ SPOJENCI JSOU IMUNNÍ.

 

👉 „V praxi vznikl systém mezinárodního trestního soudnictví s dvojím metrem, v němž spravedlnost „šitá na míru“ hlavním světovým mocnostem a jejich vítězným vůdcům funguje vedle oddělené spravedlnosti pro poražené a utlačované.

👉 Zejména mezinárodní zločiny ius in bello, které jsou obvykle považovány za méně závažné než zločin agrese, byly neúnavně stíhány a v některých případech trestány velmi tvrdě, zejména Haagským tribunálem pro bývalou Jugoslávii. Současně byla systematicky ignorována agresivní válka, zločin páchaný převážně politickými a vojenskými orgány hlavních mocností.“

Kelsen mimochodem norimberský tribunál rychle zavrhl. Neneutrální soud, který operoval pouze s poraženými mocnostmi, neodpovídal jeho pojetí právního státu.

 

👉 „Kelsen argumentoval, že proces a rozsudek v Norimberku nemohou být považovány za právní precedens. Pokud by principy uplatňované v Norimberku přetrvaly, pak by na konci každé války mohly vítězné národy postavit vlády poražených před soud za spáchání „zločinů“, které jako takové jednostranně a zpětně definovali sami vítězové.…

👉 Podle Kelsenova názoru by potrestání válečných zločinců mělo být aktem spravedlnosti, a ne pokračováním nepřátelství ve formách, které jsou zdánlivě legální, ale ve skutečnosti jsou založeny na touze po pomstě.“

 

Proti Zolovu argumentu můžete namítnout, že i když je dvoustupňový systém zjevně nespravedlivý a přispívá k podpoře hegemonické americké zahraniční politiky, je třeba přiznat důležitou váhu na druhé straně. Není žádoucí, aby ti, kdo se provinili válečnými zločiny, byli postaveni před soud?

👉 Jiní mohou být také vinni a chyby použitých soudních postupů je třeba napravit, ale musíme zahodit celý koncept individuální právní viny za válečné zločiny?

 

Zolo je na tuto námitku dobře připraven a nabízí charakteristicky radikální odpověď. Vidí jen málo důkazů o tom, že by takové procesy snižovaly výskyt válečných zločinů nebo agrese. Bez odstrašujícího účinku pouze vyjadřují pomstu. Zolo má jen málo využití pro odplatu:

 

„Zdá se, že prokurátoři a soudci se ani v nejmenším nezamýšleli nad otázkou účelu trestu nebo jeho dopadů na osobnost a budoucnost odsouzených.

👉 Sankce – ať už trest smrti, doživotí nebo konkrétní trest odnětí svobody – měla čistě afektivní hodnotu. Šlo pouze o pronásledování viníka tak, aby mu způsobil utrpení, ponížení a ponížení až k fyzickému a mravnímu zničení.…

👉 Rozsudky vynesené byly zjevně určeny k tomu, aby zabránily jakémukoli budoucímu páchání zločinů, jako spíše k oslavě moci vítězů – kteří jsou sami zodpovědní za těžké mezinárodní zločiny – stejně jako v předmoderní době byla „nádhera“ muk odsouzeného oslavou majestátu krále nebo císaře.

 

Zolo v této souvislosti výstižně využívá práce Reného Girarda o mechanismu obětního beránka. (Viz např. Girard, The Scapegoat.)

 

I když Zolo vznesl účinné námitky proti soudnímu potrestání válečných zločinů spáchaných poraženými národy, musí čelit jiné námitce. Nedělá z těchto zkoušek příliš těžké počasí? Ať už jsou jejich nedostatky jakékoliv, nezaujímají na mezinárodní scéně jen vedlejší roli? Ale Zolo jde o mnohem větší hru.

 

👉 Hlavní ospravedlnění války je dnes „HUMANITÁRNÍ„. V přípravné propagandistické palbě, která vedla k válce v Iráku, hrály klíčovou roli zločiny a zneužívání moci Saddáma Husajna. Jean Bethke Elshtain a další obhájci americké invaze do Afghánistánu 👉 opět uváděli zjevnou nespravedlnost politiky Tálibánu vůči afghánským ženám jako důvod pro podporu intervence.

 

Procesy, které vzbuzují Zolovy obavy, jsou součástí širší ideologie. Tvrdí se, že vzhledem k tomu, že byla porušena práva, musí být použita síla, pokud je to jediný způsob, jak vymýtit zlé režimy. Proti této myšlenkové linii Zolo vznáší zásadní bod. Válka sama o sobě téměř jistě poruší práva strašlivým způsobem:

 

„A konečně se musíme ptát sami sebe, zda moderní válčení se svými zbraněmi hromadného ničení může být koherentně používáno mezinárodními institucemi – nebo vojenskými aliancemi, jako je NATO – pověřenými ochranou univerzálních hodnot, jako jsou lidská práva. … Legitimizace „humanitární války“ je ekvivalentem protichůdné negace všech těchto principů.

👉 Například v případě války o Kosovo byl v praxi vykonán trest smrti nad tisíci jugoslávskými občany, aniž by byla vyšetřena jejich osobní odpovědnost. …

👉 Tisíce prostých občanů [byly vystaveny] smrtícím náletům, při nichž … Byly také použity vražedné kazetové bomby a rakety s ochuzeným uranem.“

 

I když Zolo občas zachází ve své skepsi ohledně univerzálně platných práv příliš daleko, ukázal nicméně omyly až příliš běžného soudního modelu mezinárodních vztahů. To, co Isabel Patersonová nazvala „HUMANITÁRNÍ PRACOVNÍK S GILOTINOU„, představuje neustálé nebezpečí.

 

https://www.lewrockwell.com/2024/06/lew-rockwell/the-menace-of-political-show-trials/

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Roman Kirsch: TETUŠE DANUŠE JE PO TĚCH EUROVOLBÁCH PONĚKUD ZPLIHLÁ A MÍŘÍ K DRUHÉ VELKÉ PORÁŽCE, MYSLÍM

 

Tetuše Danuše Neradová naší společnosti vzkázala, že vlastně Filipa Turka volili jen proruští trolové a prokremelská scéna… Fiala jistě tleská…

 

https://youtu.be/nyyFmh6jbfc?si=lePTdEOk6viYlPMU

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Roman Kirsch: PODÍVEJTE SE, CO TAKÉ MŮŽE BÝT „PROFESIONÁLNÍM“ MODERÁTOREM VE SLAVNÉ TELEVIZI CNN PRIMA NEWS

 

😨👎😨👎😨 Doplňuji, že tohle nemehlo se jmenuje Jakub Kokoška. Že by to byl potomek koktajícího Kokošky z filmové pohádky „Šíleně smutná princezna“?

 

https://youtu.be/NsH1Y79Fc1U?si=xPxR-IovXaNShsNF

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Roman Kirsch: ANO, STAČILO! PIRÁTI, DO PODPALUBÍ! STAN DO MENŠÍHO STANU. GRATULUJI VÍTĚZŮM

 

https://youtu.be/WobHzNoEph0?si=0Skca-BjOlWJrHcj

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ČLENSKÉ ZEMĚ NATO REAGUJÍ NA PUTINA; ODMÍTAJÍ SE PŘIPOJIT K MACRONOVÝM KOALIČNÍM SILÁM PRO UKRAJINU

 

https://youtu.be/cIx-trs8x9g?si=GNvHB5ZwDKR1ln90

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUŠTÍ ČEČENŠTÍ BOJOVNÍCI PORAZILI UKRAJINU V SEVERNÍ OBLASTI SUMY; VÁLEČNÍK RAMZAN KADYROV ŘÍKÁ ŽE OBEC RYŽIVKA NA HRANICÍCH S RUSKEM BYLA „OSVOBOZENA“

 

https://youtu.be/A3AkeRDs9HA?si=–4VJ2frtfT2czcq

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MINISTR IZRAELSKÉHO VÁLEČNÉHO KABINETU BENNY GANTZ REZIGNOVAL A VYZVAL K PŘEDČASNÝM VOLBÁM; JAKÁ BYLA REAKCE PŘEDSEDY VLÁDY BENJAMINA NETANJAHUA A CO REZIGNACE ZNAMENÁ

 

https://youtu.be/Zvuh3ATkqCA?si=bTeW2Sx0JpBG5S3P

 

 

📌💥💥💥10.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAELSKÉ HOSPODÁŘSTVÍ JE V PROBLÉMECH; VYDRŽÍ VE VÁLCE I NADÁLE? OPĚT PŘEKROČEN ROZPOČTOVÝ DEFICIT

 

https://youtu.be/8XInbTEaOro?si=rvV83K9dmq3TxZ04

 

 

📌15.6.2024 13. hod RESSELPARK: ŽÁDÁME, ABY ORGANIZACE OSN (UNO), WHO A WEF BYLY V RAKOUSKU KLASIFIKOVÁNY JAKO TERORISTICKÉ ORGANIZACE.

 

– Zákon proti WEF/WHO/OSN prošel v Oklahomě drtivou většinou hlasů. Davoské skupině byly ukázány dveře.

– Po Louisianě přijala zákon proti WEF a OSN také Oklahoma.

– To znamená, že ani skupina z Davosu, ani WHO či jiné organizace OSN nemají v politice státu co pohledávat!

– MY v Evropě požadujeme totéž!

https://t.me/absurdnisvet/74264

 

 

📌 Toto je základ rodinného kruhu svědectví, že členové rodiny si navzájem dosvědčují svůj živý status ženy či muže.

– Všichni v rodině, máma, táta, naše děti, všichni máme sve Generální plné moci a Prohlášení za muže či ženy. Děti mají ty stejná prohlášení jen s pár odstavci navíc, které říkají, že do zletilosti jsou právní zástupci matka či otec, kteří nejlépe konají v duchu dětí dle svého nejlepšího vědomí  a svědomí a děti jsou beneficiéři této Důvěry.

Proto slogan „Žena – Muž – Rodina – Svaz – Rod“

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-CESTNE_PROHLASENI-o-zivote.docx

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/05/Prohlaseni-zive-zenymuze-vzor.pdf

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-Prohlaseni-za-ziveho-muze-z-Cestui-Qui-Vie-trust.docx

 

 

📌 KUBA POTVRDZUJE PRÍCHOD TROCH RUSKÝCH VOJNOVÝCH LODÍ A JADROVEJ PONORKY. Č

Čo tam robia? Nič! 😁 Doba letu jadrovej hlavice z Kuby je 5 minút. V USA z toho nikto nie je nervózny. Majú tam rodiny a nehnuteľnosti polovice ruskej elity priamo v Miami! 😁

https://t.me/absurdnisvet/74267

 

 

📌 URSULA VON DER LEYEN POVEDALA, ŽE JE PRESVEDČENÁ O SVOJOM ZNOVUZVOLENÍ NA NOVÉ OBDOBIE NA ČELE EURÓPSKEJ KOMISIE.

Uviedla tiež, že bude v Európskom parlamente spolupracovať s tými, ktorí majú spoločné ciele vrátane podpory Okrajiny. Európska ľudová strana, ktorá podporuje von der Leyenovú, zvyšuje svoje vedenie po sčítaní hlasov 26 krajín EÚ – v Európskom parlamente už získa 191 kresiel zo 720. Ak by volby o niečom rozhodovali, už by ich zakázali…

https://t.me/absurdnisvet/74269

 

📌 VÝSLEDKY VOLIEB DO EURÓPSKEHO PARLAMENTU:

 

Spolu 720 miest, zmeny minimálne…

 

Európska zjednotená ľavica – 34 (-3 kreslá)

Progresívna aliancia socialistov a demokratov – 135 (-4 kreslá)

Zelení – 53 (-19 kresiel)

Obnova Európy – 82 (-20 miest)

Európska ľudová strana – 181 (+5 kresiel) -gynekologička pokračuje????

Európski konzervatívci a reformisti – 71 (+2 kreslá)

Identita a demokracia – 62 (+13 kresiel)

Nezávislý – 51

Ostatné – 51

https://t.me/absurdnisvet/74270

 

 

📌❗️❗️⚡️🚨🕔❗️❗️❗️ PRVÉ VÍŤAZSTVO ZDRAVÉHO ROZUMU V GAYRÓPE!

 

⚡️🇫🇷 Macron oznámil rozpustenie francúzskeho Národného zhromaždenia, usporiadanie nových volieb, prvé kolo sa uskutoční Už 30.JÚNA

 

Stalo sa tak na pozadí skutočnosti, že pravicová strana Národné zhromaždenie Marine Le Penovej obsadila vo Francúzsku prvé miesto vo voľbách do Európskeho parlamentu.

 

Pred Macronovou  stranou mala viac ako dvojnásobný náskok – 31,5 oproti 15,2 %.

 

Le Monde, ktorý zverejňuje prieskumy verejnej mienky, to nazýva „historický vzostup krajnej pravice“.

 

Po výsledkoch volieb do Európskeho parlamentu už lídri Národnej únie Jordan Bardella vyzvali Macrona na predčasné voľby do tamojšieho parlamentu, keďže jeho súčasné zloženie (kde má Macron väčšinu) „neodráža vôľa ľudu“.

 

https://t.me/absurdnisvet/74271

 

 

📌🇫🇮 „URSULA – VÁLEČNÝ ZLOČINEC!“ – skandovali demonstranti během vystoupení Ursuly von der Leyen ve Finsku.

Ursula zároveň prohlásila, že „Putinova válka představuje existenční hrozbu“.

https://t.me/absurdnisvet/74272

 

 

📌 PROTI RUSKU, DALŠÍMU STÁTU BRICS, BYLY NASAZENY METEOROLOGICKÉ ZBRANĚ

https://t.me/absurdnisvet/74277

https://t.me/absurdnisvet/74278

 

📌 9.6.2024 V RAKOUSKU ZAČALY NEJHORŠÍ ZÁPLAVY ZA VÍCE NEŽ 100 LET A VE ŠTÝRSKU DEŠTĚ NEUSTÁVAJÍ. ZÁBĚRY Z DEUTSCHFEISTRITZ.

https://t.me/absurdnisvet/74284

 

BREAKING – Chaos v Rakousku: oblast zasáhly silné bouře. Místní média uvedla, že extrémní déšť přinesl v krátké době 100 litrů vody na metr čtvereční.

https://t.me/absurdnisvet/74287

https://t.me/absurdnisvet/74288

https://t.me/absurdnisvet/74289

 

9.6.2024 TURECKO: Silné srážky způsobily včera povodně v Ankaře

https://t.me/absurdnisvet/74285

 

ŠPANĚLSKO: Silné záplavy byly hlášeny včera 8.6.2024 v ulici La Rambla de la Mancha v Almanse, provincii Albacete.

https://t.me/absurdnisvet/74286

 

USA: Silná bouře s krupobitím v Arkansasu, hlášena 8. června.

https://t.me/absurdnisvet/74290

 

Rusko: Silné deště zaplavily ulice a obytné budovy v okrese Aleksandrovsky v regionu Orenburg. Špatné počasí zuří už několik dní – místy padají kroupy a bouřky a hurikánové větry srážejí budovy místních obyvatel.

https://t.me/absurdnisvet/74291

 

Saúdská Arábie: Silný vítr, pravděpodobně spojený s tornádem, zničil dva domy v oblasti Orwa poté, co silné bouře zasáhly Medinu, 8. června 2024

https://t.me/absurdnisvet/74292

 

Přívalové bouře způsobily značné záplavy v Collonges-sous-Salève v Haute-Savoie

v neděli večer

https://t.me/absurdnisvet/74294

 

 

📌Disney Paříž: Prosím, řekněte mi, že to jsou normální kondenzační stopy💩… 🙃 🤡

https://t.me/absurdnisvet/74293

 

 

📌NOVÉ VOLBY VE FRANCII:

 

Po hořkém volebním debaklu ve Francii Emmanuela Macrona… okamžitě vypsal nové volby. Jeho strana dosáhla pouhých 15,2 %, zatímco Le Penová získala neuvěřitelných 32,4 %.

https://t.me/absurdnisvet/74279

 

FRANCIE – Volby do Evropského parlamentu: v hnědé barvě, kde zvítězila Le Penova krajně pravicová strana RN.

https://t.me/absurdnisvet/74282

 

 

📌❗️FINSKO SPOUŠTÍ OČKOVACÍ KAMPAŇ PROTI PTAČÍ CHŘIPCE ❗️

 

Možná světová novinka: Finsko nabízí očkování proti ptačí chřipce „vybraným skupinám lidí“. Zaměření jsou zejména pracovníci v zemědělství.

 

ZAČÍNÁ TO: Finsko se připravuje na zahájení očkovací kampaně proti ptačí chřipce – zpočátku pro lidi, kteří jsou „v riziku kontaktu s kmenem ptačí chřipky, který se šíří mezi dobytkem a divokými zvířaty“. Samotné finské ministerstvo zdravotnictví říká, že je pravděpodobně první zemí na světě, která tak učinila. Vakcína byla sotva testována a byla schválena několik měsíců.

 

https://tkp.at/2024/06/08/finnland-startet-vogelgrippe-impfkampagne/

 

 

📌 RUSKÉ VÁLEČNÉ LODĚ SPOLU S JADERNÝMI PONORKAMI DORAZILY DO PŘÍSTAVU HAVANA NA KUBĚ

 

Rusko bude v blízkosti USA provádět zvýšenou námořní a leteckou aktivitu. Tyto akce vyvrcholí letos na podzim globálním cvičením ruského námořnictva – US Official                     https://t.me/absurdnisvet/74283

 

 

📌 🇸🇰 MÔJ CIEĽ JE ROZPAD EURÓPSKEJ ÚNIE A NÁVRAT K NÁRODNÝM VLÁDAM:

 

Včera sa priatelia – spoluobčania uskutočnila tlačová konferencia hnutia REPUBLIKA k eurovoľbám. Posielam Vám výsek, časť z môjho vystúpenia; pozrite si.

 

Vždy hovorím priamo o tom, o čom som presvedčený a čo cítim ako pravdu.

 

Verejne som ukázal a verifikoval, ako nikým nevolená európska komisia fyzicky lynčuje občanov a ako príklad som uviedol farmárov EU.

 

1] Európska komisia svojím GREENDEALOM (šibnutou zelenou dohodou) docielila, že vo Francúzsku každý druhý deň spáchal samovraždu jeden farmár, pretože nevie napĺňať nariadenia EU (agentúra Reuters, 2021)!

 

2] Podľa najnovšieho prieskumu medzi írskymi, nemeckými a belgickými farmármi (2024) je o 60% vyšší nárast duševných chorôb a porúch a 20% farmárov vidí riešenie v spáchaní samovraždy!

 

Priatelia, do tohto nás – občanov EU – dotlačila svojou „zelenou“ politikou európska komisia, kde sedia normálni banditi. Otcovia rodín páchajú samovraždy, pretože nevedia ako ďalej s napĺňaním cieľov týchto chorých ľudí.

 

Povedal som tiež jasne, že občania žiadajú od vlasteneckých europoslancov v Bruseli postaviť a tlačiť cieľ a víziu rozpadu EU a návrat k národným štátom a národným vládam.

 

K tomu, k čomu vznikla únia v 60.-tych rokoch a to voľný pohyb tovarov a osôb; nič viac a nič menej.

 

Vládnuť musia iba národné vlády a európskej únii a európskej komisii musí byť odobratý politický mandát.

 

Slováci, Nemci, Belgičania, Francúzi majú dosť únie a lynču európskej komisie a všetci žiadajú a budú žiadať rozpad EU, pretože do takejto únie sme nevstupovali a vidia to už milióny európanov.

 

Nebojím sa to povedať nahlas a formulujem to s podložením faktov, ktoré hovoria že európski občania už páchajú samovraždy.

 

Stačilo, tu sa musia veci okamžite zastaviť, európske nálady občanov smerujú k stopke EU, k rozpadu a takto chcem a budem vystupovať ja; takto a v tomto duchu hájiť a zastupovať občanov Slovenskej republiky.

 

🇸🇰 ÚNIA MUSÍ SKONČIŤ, PRETOŽE PÁCHA GENOCÍDU NA SVOJICH OBČANOCH!

 

https://youtu.be/UaZUz6tY5Ig

 

 

PROSÍM VÁS PRIATELIA, KTO STE NA FB POMÔŽTE MI ZDIEĽAŤ INFORMÁCIU PRE SLOVÁKOV O SAMOVRAŽDÁCH FARMÁROV A NÁRASTE DUŠEVNÝCH CHORÔB V ÚNII VĎAKA ZELENEJ POLITIKE EU (TZV. GREENDEAL).

 

Video je na FB blokované, keď to pozdieľate a budete komentovať, veľmi to pomôže.

 

Na niektorých videách sa narobím, pretože treba dohľadať dáta, navrhnúť banner s dátami, urobiť ho, dať vylačiť na A3 a potom urobiť v teréne celé video.

 

A potom človeka mrzí, keď má 3000 videní a 100 zdieľaní. To je ban na účte, ktorý to spomaľuje.

 

Vďaka za pomoc!

https://www.facebook.com/share/v/XK9Rh2pp41xcB13M/

 

 

📌➕ PIJETE COCA-COLU? TOTO SA DEJE S TELOM:

 

💋 V prvých 10 minútach: do tela sa prijme asi 10 lyžičiek cukru (maximálna odporúčaná denná dávka). V tomto momente vám nebude zle z prebytočného cukru, pretože kyselina fosforečná utlmí nadmernú sladkosť a umožní vstrebanie cukru.

💋 Po 20 minútach: hladina cukru v krvi sa zvyšuje, čo vedie k uvoľňovaniu inzulínu. Pečeň reaguje premenou cukru na tuk.

 

💋 Po 40 minútach: absorpcia kofeínu je dokončená. Zreničky sa rozšíria, krvný tlak stúpa a pečeň začne uvoľňovať viac cukru do krvného obehu. Adenozínové receptory v mozgu sú blokované, čím sa predchádza ospalosti.

 

💋 Po 45 minútach: zvyšuje sa produkcia dopamínu, hormónu, ktorý stimuluje mozgové centrum potešenia. Heroín funguje na rovnakom princípe.

 

💋 Po hodine: kyselina fosforečná viaže vápnik, horčík a zinok v črevách, čím zvyšuje metabolizmus. Zvyšuje vylučovanie vápnika močom.

 

💋 O viac ako hodinu neskôr: diuretický účinok kofeínu sa prejaví a musíte ísť na toaletu. Vápnik, horčík a zinok, ktoré sú tak potrebné pre kosti, sa vylučujú, ako aj sodík, elektrolyt a voda. Stanete sa podráždeným alebo letargickým.

 

💋 Toľko zla v jednej plechovke… Len si predstavte, čo sa stane, ak budete piť kolu každý deň.

💋 Je lepšie piť vodu, prírodné, čerstvo vylisované šťavy a čaj bez cukru.

https://t.me/absurdnisvet/74302

 

 

📌JUDr. Peter Weis, blog: OD VNÚTORNEJ POLITIKY SOM SA DOTERAZ SNAŽIL DIŠTANCOVAŤ.

Urobím malú výnimku, lebo nadchádzajúce voľby považujem za kľúčové.

 

EÚ totiž na zhromaždení WHO jasne vyjadrilo ambíciu, že bude bežným ľuďom priťahovať slučky, zvyšovať daňové zaťaženie a oberať ich o disponibilné príjmy skrz nezmyselnú agendu pod rúškom chiméry verejného zdravia.

 

Európsky parlament totiž funguje inak. Cez frakcie. Zabudnite pred voľbami, že v našich parlamentných voľbách ste volili tak alebo onak.

 

Dôležité sú politické frakcie. Tie určujú definitívne, ako sa bude politika únie uberať a či sa niečo zmení v prospech najmä strednej príjmovej vrstvy, alebo sa pri zachovaní status quo bude zvyšovať tlak na jej zánik a federalizáciu únie na obraz Spojených štátov amerických.

 

Historicky stáli za tými najhoršími myšlienkami Európski ľudovci a Európski socialisti. Ak tieto frakcie opäť získajú silný mandát, sme doslova a dopísmena v keli. A je mi to ťažké hovoriť takto, keď vidím, čo hovoria (a dobre hovoria) kandidáti vládnych strán a pritom dodávajú, že chcú pôsobiť vo frakcii socialistov. Sú pre mňa preto V TÝCHTO VOĽBÁCH nevoliteľní.

 

Eurovoľby má našliapnuté vyhrať tzv. pravica okolo AfD. Bude to tak v Nemecku, Taliansku, Španielsku, Portugalsku, Francúzsku aj Írsku. Zrejme aj v Maďarsku. A možno aj inde.

 

Je pre mňa preto logické v TÝCHTO VOĽBÁCH hlasovať za kandidátov, ktorí sa vedia dnes preukázať memorandom o spolupráci s AfD. V ich budúcej vlastnej frakcii.

 

Inú možnosť na zastavenie agendy, ktorá smeruje proti životu a historickým európskym hodnotám, nevidím.

 

AfD nereprezentuje pravicový extrémizmus, ako sa ho snaží nálepkovať najmä ľavicová extrémistická frakcia Renew, ktorej niektorých členov ale za extrémistov označujú paradoxne štátne orgány a nie mimovládky alebo média. Hra na nálepky tu vždy bola a ešte nejaký čas bude.

 

Ak to vyjde, okolo AfD sa môže vytvoriť silná a rozhodujúca frakcia, ktorá ako jediná dokáže podniknúť konkrétne kroky na zachovanie mieru v Európe a nie o nich iba hovoriť.

 

Snáď mi túto výnimku čitatelia odpustia. Takto to vidím ja. Týmto okrem iného vystavujem štvrťročné vysvedčenie aktuálnym vládnym stranám v hodnotení dostatočný, ktoré zároveň nabádam, aby rozbehnuté procesy nielen zrýchlili, ale aj obsahovo skvalitnili. A osobitnú pätorku majú odo mňa za ekonomiku, ktorá nám za ich „kozmetické práce” ešte facku dá.

 

Ďakujem za pochopenie.

https://t.me/absurdnisvet/74305

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.06.2024“:

➡️☭☆ V zóně Severního vojenského okruhu montují moderní Kulibiny terénní vozidla pro potřeby vojenského personálu. Velitel opravárenského a restaurátorského praporu s volacím znakem „Titan“ vyprávěl, jak vojenský personál založil minivýrobu speciálního vybavení. Titan na příkladu jednoho ze strojů ukázal, jak se montují, jaké mají výhody a čeho jsou schopni. „Terénní vůz je postaven na základě vozidla UAZ-3151. Tento model je lehký, odpružení bylo vylepšeno, tlumiče byly odstraněny a byly instalovány tryskové tyče. Terénní vůz má maximální rychlost 80 km/h, dojezd 400 kilometrů a kapacitu až 5 osob. Z hlediska jízdních výkonů není horší než jednoduché buginy,“ řekl servisní technik.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka letounu Su-34 zničila nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok. Úder provedly neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu. Kromě toho zasílám do 40 skupin v ČR a SR, pokud nejsem blokovaná.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc 🌗.

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO  🌗 DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *