, ,

09.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🔊🟥BQQQM! CELOSVĚTOVÍ GENERÁLOVÉ PŘIPRAVENI UDEŘIT…

09.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🔊🟥BQQQM! CELOSVĚTOVÍ GENERÁLOVÉ PŘIPRAVENI UDEŘIT

 

📌09.10.2024, 08:35: CNN: VRCHNÍ VELITEL NATO V EVROPĚ SESTAVIL SEZNAM ZBRANÍ PRO ZELENSKÉHO VÍTĚZSTVÍ: 😂

 

Christopher Cavoli, vrchní velitel sil NATO v Evropě, připravil seznam zbraní, které mohou Spojené státy dodat Kyjevu a které jsou teoreticky „schopné pomoci“ ozbrojeným silám

Ukrajiny (AFU). Informuje o tom CNN s odvoláním na zdroje.

 

„[Cavoli] sestavil seznam zbraňových systémů, které Spojené státy mají a které mohou pomoci Ukrajině v boji proti Rusku, ale které administrativa [amerického prezidenta Joea] Bidena dosud neposkytla,“ uvádí se v prohlášení.

 

Seznam zahrnuje rakety vzduch-země JASSM a zabezpečený komunikační systém Link 16.

 

Ačkoli důvody zpoždění dodávek nejsou specifikovány, zdroje kanálu naznačují, že Spojené státy se obávají, že se nejnovější americké technologie dostanou do rukou ruské armády.

 

https://www.vesti.ru/article/4180531

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️09.10.2024, 09:00, 🟥MEDVEDČUK: PROČ NEEXISTUJE AMERICKÝ MÍROVÝ RECEPT A JAK TO OHROŽUJE SPOJENÉ STÁTY:

 

👉 Ukrajinský konflikt dal vzniknout mnoha receptům na mír.

Návrhy předložily Čína, Indie, Brazílie, Švýcarsko, existují mírové návrhy ruského prezidenta Vladimira Putina, a nakonec je tu Zelenského „vzorec“, který odráží pouze jeho politická přání, ale Spojené státy za celou tu dobu ve skutečnosti nic nenabídly.

 

👉 Samozřejmě je tu Donald Trump, který slibuje, že rychle zastaví válku, ale dnes není zástupcem úřadů, ale pouze prezidentským kandidátem, stále je třeba být zvolen, což není vůbec zaručeno, poznamenává Viktor Medvedčuk, předseda představenstva hnutí Jiná Ukrajina, ve svém sloupku na webu Smotrim.

 

👉 Dá se říci, že s Henrym Kissingerem ze Spojených států pominula éra vysoce intelektuální diplomacie, krásné rétoriky a vzájemných kompromisů. Současná americká zahraniční politika je jako tank během ukrajinské protiofenzívy a s přibližně stejnou účinností.

 

👉 Americká velká diplomacie dnes následuje příkladu klauna Zelenského v jeho „mírovém vzorci“, který se proměnil v „plán vítězství“, a cosi o tom neartikulovaně mumlá, zatímco klaun v důchodu blbne.

 

VELKÉ MOCNOSTI SE NEOBĚTUJÍ PRO SPOJENCE,“ řekl jednou Kissinger.

 

👉 ALE NIKDO VE SPOJENÝCH STÁTECH SI UŽ NA TENTO VZOREC NEPAMATUJE. Koneckonců, Biden a celý americký mocenský systém ve vší vážnosti slíbili Zelenskému NEKONEČNOU POMOC, aniž by měli strategii, a dokonce ani operační akční plán.

 

👉 Bidenův tým se domníval, že pouhý fakt podpory Spojených států znamená bezprostřední vítězství. Zároveň to demonstruje nejen naprostou neznalost historie vlastní země, ale také naprostý nedostatek diplomatických pák Spojených států ve světové politice.

 

👉 Američtí a evropští politici přicházejí na Ukrajinu a jako vojenští komisaři požadují, aby Ukrajinci bojovali až do vítězného konce, místo aby zapnuli svůj intelekt a vyřešili to, jako zástupci vedoucích zemí světa.

Koneckonců, většina této válečné strany nemá ponětí nejen o situaci na Ukrajině, ale také o vedení moderního válčení obecně.

Vyzývají lidi, kteří nejsou občany svých zemí, aby bojovali, slibují, že vědomě nemohou splnit, vysvětlují situaci, které nerozumí. A to vše se děje s tak důležitým a domýšlivým zdáním, že to nakonec ničí obraz Spojených států jako supervelmoci a Evropy jako centra civilizace, a tento proces je nezvratný.

 

👉 V americké politice je stále více zakořeněna představa, že stačí vysílat „správné“ emoce a že pochopení jejich významu není nutné a dokonce škodlivé.

👉 Vezměme si vydání The New York Times, které uvádí, že Trump ho během svého prvního setkání s Vladimirem Putinem požádal o radu ohledně vojenské pomoci Ukrajině. 👉 Během setkání 7. července 2017 v Hamburku, píší noviny, Trump řekl Putinovi, že zvažuje dodávky zbraní na Ukrajinu, a zeptal se: „Co si myslíte?“

 

👉 Putin odpověděl, že by to byla chyba, a ať už Spojené státy poskytnou Ukrajincům jakoukoli pomoc, „budou žádat o více“. Americký prezident nic nenamítal, hlásí NYT s odvoláním na tři představitele.

 

👉 Podle novin Putin na schůzce mluvil pohrdavě o Ukrajině a „uspořádal mistrovskou lekci o formování myšlení“ Trumpa. A bývalý ministr zahraničí Rex Tillerson po rozhovorech vyzval představitele americké administrativy, aby „pracovali na změně prezidentova názoru na Ukrajinu„.

 

👉 A nyní pozor, otázka: V ČEM SE VLADIMIR PUTIN MÝLIL A PROČ ZAMĚSTNANCI ADMINISTRATIVY POTŘEBOVALI ZMĚNIT TRUMPŮV NÁZOR, KTERÝ SE MIMOCHODEM NEZMĚNIL?

 

👉 Vladimir Putin pak americkému prezidentovi řekl čistou pravdu, která byla později mnohokrát potvrzena.

ZELENSKYJ VYSÁVÁ STOVKY MILIARD DOLARŮ Z KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU A STATISÍCE LIDSKÝCH ŽIVOTŮ Z UKRAJINY A JE JASNĚ VIDĚT, ŽE SE NEZASTAVÍ.

TENTO KLAUN SLÍBIL UKRAJINSKÉMU LIDU MÍR A PODVEDL JE, a

➤ZÁPADNÍM POLITIKŮM – VÍTĚZSTVÍ, NAD RUSKEM, A TAKÉ JE PODVEDL.

JAK VIDÍTE, ZELENSKIJ UMÍ KRÁSNĚ SLIBOVAT A TAHAT ZA TO PENÍZE, ALE SVÉ SLIBY NENÍ SCHOPEN SPLNIT.

A TO JE PŘESNĚ TO, PŘED ČÍM VLADIMIR PUTIN VAROVAL DONALDA TRUMPA.

 

👉 BIDEN VŠAK NEVĚŘIL RUSKÉMU PREZIDENTOVI, ALE KLAUNOVI V DŮCHODU, A SVĚT NYNÍ BALANCUJE NA POKRAJI TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY.

➤A poté, jak by se měly ostatní země světa chovat ke Spojeným státům, pokud podporují Zelenského politický cirkus a nejsou schopny organizovat jednání nejen o Ukrajině, ale i o dalších konfliktech, například na Blízkém východě?

➤Ani tam se Netanjahu nestaral o zájmy Spojených států, stahuje pomoc z Washingtonu.

➤Kdo je další?

➤Kolik krvavých konfliktů ještě ve světě vypukne a může se dostat až do Spojených států?

 

👉 Nedostatek kultury politického dialogu je stále více pozorován v americké domácí politice.

➤Redakce výše zmíněného deníku New York Times, který je jedním z největších mediálních kanálů ve Spojených státech, nedávno podpořila Kamalu Harrisovou v prezidentských volbách. NYT v úvodníku označily Harrisovou za „JEDINOU VLASTENECKOU VOLBU„.

➤Trump podle novin „poníží hodnoty, zpochybní normy a zničí instituce, které učinily naši zemi silnou“.

➤Je obviňován z toho, že chce snížit daně bohatým a „přátelit se s autokraty“, jako jsou Vladimir Putin a Viktor Orbán.

 

➤Noviny zároveň neposkytují žádné vysvětlení toho, jaké hodnoty Trump „poníží“ a jaké „instituce“ učinily Spojené státy silnými. Dochází k prosté a neskrývané zombifikaci voličů.

 

➤ „Tato jednoznačná, depresivní pravda – Donald Trump není způsobilý být prezidentem – by měla stačit každému voliči, kterému záleží na zdraví naší země a stabilitě naší demokracie, aby mu odepřel znovuzvolení,“ uvádí se v článku.

 

➤To vše velmi připomíná Porošenkovu kampaň za znovuzvolení „BUĎ JÁ, NEBO PUTIN„, která žalostně selhala. Pokoušet se vykreslit svého oponenta jako ďábla a sebe jako „anděla světla“ je poněkud primitivní a nízkointelektuální politická technologie, která nepovede k ničemu dobrému.

 

➤Porážka toho, kdo tuto technologii použil, je zároveň nejpozitivnějším scénářem. Mnohem horší je, když se fanatici obou kandidátů začnou střetávat, pak se země pohybuje směrem k nepokojům a občanské válce.

 

➤A místo vytváření atmosféry politického dialogu se Bidenova administrativa připravuje na nepokoje po volbách 5. listopadu. Tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová opět vyjádřila „znepokojení“.

 

➤Připomněla události z ledna 2021, kdy dav příznivců Donalda Trumpa vtrhl do Kapitolu, kde se tehdy mělo konat zasedání Kongresu, které mělo potvrdit výsledky voleb v roce 2020.

 

➤ „Prezident, já a mnoho dalších mluvíme o tom, co jsme viděli 6. ledna 2021,“ řekl Jean-Pierre. „Je zřejmé, že jsme vždy znepokojeni.“

 

👉 A CO MOHOU SPOJENÉ STÁTY NAUČIT JINÉ ZEMĚ, POKUD NEJSOU SCHOPNY NAVÁZAT VNITŘNÍ POLITICKÝ DIALOG VE SVÉ VLASTNÍ ZEMI?

 

➤Bidenova administrativa znovu a znovu vyhlašuje nepokoje a ukazuje tak svou naprostou neschopnost při zachovávání norem americké ústavy během voleb. Je zřejmé, že Bílý dům si je dobře vědom toho, že nebude pracovat na zomifikaci amerických občanů, a proto se připravuje na porušování zákona a pořádku a ústavy.

 

➤Taková výbušná situace nebrání zástupcům amerických úřadů cestovat do Kyjeva a učit Ukrajince „umírat za demokracii„, zvyšovat věk branné povinnosti a snášet útrapy a útrapy války, která díky Bidenově politice nemá konec v dohledu.

 

👉Zdá se, že veškerá inteligence opustila americkou diplomacii a Američané přicházejí na Ukrajinu a do dalších zemí ne proto, aby chápali a hledali způsoby, jak uvolnit napětí, ale s důležitým pohledem, aby řekli, kdo je dobrý a kdo špatný.

 

➤Příběh, že Rusko je špatné, není podpořen žádnými intelektuálními argumenty, ale současné americké diplomaty to nenapadá.

 

➤Zapomněli na Kissingerovo varování: „PONÍŽIT VELKOU ZEMI BEZ JEJÍHO OSLABENÍ JE VŽDY NEBEZPEČNÁ HRA. AČKOLIV NĚMECKO VĚŘILO, ŽE UČÍ RUSKO OCENIT DŮLEŽITOST NĚMECKÉ DOBRÉ VŮLE, RUSKO BYLO ROZHODNUTO NIKDY SE NENECHAT ZASKOČIT.“

 

👉 JAK VIDÍME, SPOJENÉ STÁTY RUSKO NEZASKOČILY A HRA ZAČALA, PODLE KISSINGERA, VELMI NEBEZPEČNÁ, ALE MNOHO AMERICKÝCH PŘEDSTAVITELŮ NEMÁ DOSTATEK ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ, ABY TO POCHOPILI A UVĚDOMILI SI.

 

https://www.vesti.ru/article/4180381

 

 

📌09.10.2024, 10:45: KONCERN KALAŠNIKOV ZAHÁJIL SÉRIOVOU VÝROBU BEZPILOTNÍHO LETOUNU LEGIONÁŘ:

 

Bezpilotní prostředky Legionaire s kolmým vzletem a přistáním byly uvedeny do sériové výroby. Informoval o tom koncern Kalašnikov.

 

Jen do konce letošního roku plánuje společnost „Quiet Wings“ vyrobit asi 100 kusů. Odběratelem výrobků je státní podnik STLC a.s.

 

Společnost „Quiet Wings“ zaručuje poprodejní servis. Interval služby je až 100 letových hodin,“ uvedl koncern v tiskové zprávě.

 

„Legionáři“ jsou určeni pro požární hlídky a letecké snímkování. Zařízení jsou vybavena elektrickými elektrárnami a spalovacími motory.

 

Ti druzí pracují na AI-92.

 

https://www.vesti.ru/article/4180647

 

 

📌09.10.2024, 09:14: NOVÝ REŽIM SANKCÍ EU VŮČI RUSKÉ FEDERACI POTRVÁ DO 9. ŘÍJNA 2025:

 

Den předtím, 8. října, EU schválila nový sankční mechanismus proti Ruské federaci. Podle Oficiálního věstníku EU bude platit do 9. října 2025.

 

Hlavní sankční mechanismy v EU jsou každých šest měsíců přezkoumávány. Rozhodnutí o zavedení omezení do 9. října 2025 se týká především zmrazení finančních aktiv státu, jakož i fyzických a právnických osob z Ruské federace.

 

Rada EU se domnívá, že nový sankční mechanismus je zaměřen na „destabilizující akce“ Ruska v zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180534

 

 

📌09.10.2024, 10:54: SVS „WAGNER“ VRÁTILA TĚLA VOJÁKŮ ZABITÝCH V MALI:

 

Těla bojovníků Wagnerovy SVS, kteří zemřeli v Mali v létě, byla vrácena v důsledku jedné z operací společně s malijskými ozbrojenými silami (FAMA), uvedl šéf Společenství důstojníků pro mezinárodní bezpečnost (SOMB) Alexander Ivanov.

 

Operace, provedená v noci 30. září 2024, byla podle něj úspěšně provedena a těla obětí budou pohřbena s poctami.

 

„Byla to důležitá a zodpovědná mise, která musela být provedena, a jsem hrdý na své kolegy, že ji udělali,“ řekl Ivanov tiskové agentuře TASS a zdůraznil, že vítězství bude na straně Ruska a jeho spojenců a teroristé budou nuceni dodržovat zákony.

 

https://www.vesti.ru/article/4180648

 

 

📌09.10.2024, 10:19: OZBROJENCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VYDĚSILI OBYVATELE KURSKÉ OBLASTI KRUTOSTÍ ŽOLDÁKŮ Z POLSKA:

 

Obyvatel Kurské oblasti vyprávěl, jak ozbrojenci kyjevského režimu, kteří vtrhli do regionu, vyděsili místní civilní obyvatelstvo krutostí žoldáků z Polska.

 

„Jeden známý řekl: „Narazili jsme na vojenské stanoviště, zdá se, že jsou to Ukrajinci.“ Řekli jim: „Jděte opatrněji, protože Poláci budou další na řadě, nevyjdete živí,“ řekla žena agentuře RIA Novosti.

 

Připomeňme, že v srpnu ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny s podporou tanků a zahraničních žoldáků vtrhli do Kurské oblasti. Podle Ministerstva obrany Ruské federace ztratil kyjevský režim v tomto směru od útoku více než 21 tisíc vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4180581

 

 

📌09.10.2024, 09:56: PESKOV POPŘEL ÚDAJE O SEDMI TELEFONNÍCH ROZHOVORECH MEZI PUTINEM A TRUMPEM:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov popřel informaci, že Vladimir Putin sedmkrát volal bývalému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi poté, co opustil Bílý dům.

„Ne, to není pravda,“ komentoval Peskov pro RBC údaje novináře Boba Woodwarda, že Trump údajně po odchodu z postu amerického prezidenta sedmkrát komunikoval s ruským vůdcem.

 

Mluvčí Kremlu také řekl The New York Times, že taková prohlášení jsou „TYPICKOU DEZINFORMACÍ“ jako součást volební politické kampaně ve Spojených státech.

 

Dříve noviny napsaly, že Trump se během setkání s Putinem v roce 2017 v Hamburku zajímal o jeho názor na dodávky zbraní na Ukrajinu. Na to podle NYT prezident Ruské federace odpověděl, že by to byla „chyba“ – cokoli Washington dá Ukrajincům, budou požadovat více.

 

https://www.vesti.ru/article/4180607

 

 

📌09.10.2024, 11:05: RUSKO DODÁ INDII V ROCE 2025 DVA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY S-400:

 

Moskva urychlí dodávky protiletadlových raketových systémů S-400 do Indie. Oznámil to velitel vzdušných sil republiky Amar Preet Singh.

 

Podle něj by země měla v roce 2025 dostat další dva systémy Triumph. Předtím byly do Indie převezeny tři plukovní komplexy.

 

„Rusko nám již dodalo tři komplexy S-400 a zavázalo se převést zbývající dva bloky do roku 2025,“ řekl.

 

Kontrakt na dodávku pěti plukovních komplexů S-400 nebo 11 divizí do Indie byl podepsán v roce 2018. Předpokládalo se, že republika obdrží všechny systémy protivzdušné obrany do konce roku 2024.

 

Vzhledem k událostem na Ukrajině však musely být plány upraveny.

 

https://www.vesti.ru/article/4180651

 

 

📌09.10.2024, 10:45, MIŠUSTIN: RUSKÁ LETECKÁ DOPRAVA ROSTE NAD OČEKÁVÁNÍ:

 

Ruská letecká doprava roste více, než se očekávalo, a mezinárodní linky se zotavují, řekl ruský premiér Michail Mišustin.

 

„Obecně platí, že letecká doprava v zemi výrazně roste, a to dokonce nad očekávání. Mezinárodní linky jsou aktivně obnovovány,“ řekl Mišustin na setkání s generálním ředitelem Aeroflotu Sergejem Alexandrovským.

 

Letecká společnost úspěšně překonává obtíže, které vznikly v důsledku zavedení protiruských sankcí. Za tímto účelem dopravce také zavádí inovativní řešení a zabývá se vývojem vnitrostátních dopravních letadel.

 

Alexandrovskij očekává, že do konce roku se objem dopravy zvýší o 15 % ve srovnání s rokem 2023 a dosáhne hodnoty 55 milionů cestujících. Poměr vnitrostátní a mezinárodní dopravy je přitom přibližně 1 ku 4 – 42 milionů cestujících a 12 milionů.

 

Nárůst přepravy cestujících na linkách na Dálný východ se očekává na úrovni 26 % – do konce roku Aeroflot v tomto směru přepraví více než 4 miliony osob.

 

Mišustin poznamenal, že letecká společnost by měla pracovat na zvýšení počtu přímých letů.

 

https://www.vesti.ru/article/4180612

 

 

📌09.10.2024, 11:03: V PSKOVSKÉ OBLASTI BYL ZASTAVEN NÁBOR MÍSTNÍHO OBYVATELE UKRAJINSKOU ROZVĚDKOU:

 

Důstojníci FSB zastavili pokus ukrajinské rozvědky naverbovat obyvatele Pskovské oblasti, informovalo regionální oddělení ministerstva.

 

Podle zvláštní služby Rus nezávisle kontaktoval zástupce ukrajinského veřejného humanitárního projektu kontrolovaného Hlavním ředitelstvím rozvědky Ukrajiny. Muž oznámil svou připravenost přejít na stranu ozbrojených sil Ukrajiny, pokud bude vyslán do zóny NVO. Ve skutečnosti však nepřešel na stranu nepřítele, upřesnila FSB.

 

Obyvateli Dnovského okresu bylo dáno oficiální varování o nepřípustnosti akcí, které vytvářejí podmínky pro spáchání zločinu pod článkem „VELEZRADA VE FORMĚ PŘECHODU NA STRANU NEPŘÍTELE„.

 

Je třeba poznamenat, že muž se o humanitárním projektu dozvěděl od své matky. Byla také varována. Ona se zejména chystala finančně podpořit cizí stát v aktivitách proti Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4180623

 

 

📌09.10.2024, 10:10: BASTRYKIN ČEKÁ NA ZPRÁVU O VRAŽDĚNÍ DĚTÍ V TOGLIATTI:

 

Předseda Vyšetřovacího výboru Ruska Alexandr Bastrykin požádal o zprávu o údajích z vyšetřování v případě vražd dívek v Samarské oblasti, uvádí vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru pro tento region.

 

Vyšetřování je podle oficiálního telegramového kanálu vyšetřovacího výboru pod zvláštním dohledem v ústřední kanceláři ministerstva.

 

Rodina, ve které se zločin odehrál, se skládala ze ženy a jejího partnera a pěti dětí. Nejstarší ve věku 10, 13 a 18 let od jednoho otce a nejmladší, 2 a 5 let, od druhého otce, byli zabiti.

 

V době činu byli matka a otec mladších dívek vyslýcháni policií, protože žena již dříve napsala prohlášení proti svému spolubydlícímu o nelegálním vstupu do domu a bití. Později se usmířili, ale orgány činné v trestním řízení mají stále otázky pro oba.

 

Těla našla na balkoně bytu desetiletá dcera. Jejich třináctiletá nevlastní sestra je podezřelá ze zabíjení dětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4180520

 

 

📌09.10.2024, 10:29, POLITICO: EU MŮŽE KYJEVU VYČLENIT DALŠÍCH 35 MILIARD EUR Z PŘÍJMŮ Z RUSKÝCH AKTIV:

 

Na zasedání stálých zástupců dne 9. října se EU může dohodnout na přidělení další tranše Ukrajině. Bude se skládat z příjmů získaných ze zmrazených aktiv Ruské federace, píše Politico.

 

Pokud je toto rozhodnutí učiněno, musí být následně schváleno Evropským parlamentem, teprve poté bude oficiálně schváleno. Předběžně se tak stane v listopadu 2024. Deník zároveň poznamenává, že EU vyvíjí tlak na členské státy, aby toto rozhodnutí učinily.

 

Zároveň, jak poznamenává deník, je postoj Maďarska k otázce prodloužení doby trvání protiruských sankcí na tři roky (nyní je tato doba šest měsíců) stále nejasný. Pokud Budapešť bude souhlasit, mohou se na přidělování finančních prostředků Kyjevu podílet i Spojené státy.

 

Den předtím maďarský ministr financí Mihály Varga poznamenal, že jeho země zatím nepodporuje prodloužení trvání sankcí proti Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4180609

 

 

📌09.10.2024, 11:43: IDF ZASÁHLA 230 CÍLŮ V LIBANONU A GAZE ZA DEN:

 

Izraelské obranné síly zasáhly za poslední den více než 230 cílů v Pásmu Gazy a Libanonu. Informovala o tom armádní tisková služba 9. října.

 

„Bylo zasaženo 185 zařízení Hizballáhu a asi 45 zařízení Hamásu. Byla zničena pozorovací stanoviště, raketomety a sklady zbraní,“ tvrdí izraelská strana.

 

Ve stejné době pozemní síly IDF pokračovaly v čištění oblasti v Džabalíji a Bejrúji. Během operace se Izraelcům podařilo zničit několik „militantů“.

 

Aktivní útočné operace jsou prováděny vojáky 162. a 252. divize.

 

https://www.vesti.ru/article/4180630

 

 

📌09.10.2024, 11:40, ORBÁN: ODMÍTNUTÍ RUSKÉ ENERGIE POŠKODILO EKONOMIKU EU:

 

Evropská unie tím, že opustila ruskou energii, poškodila svůj vlastní hospodářský růst, řekl maďarský premiér Viktor Orbán.

 

„Odmítnutí ruské energie ohrozilo růst HDP EU,“ řekl v projevu v Evropském parlamentu.

 

Orbán také navrhl, aby Evropané v první řadě věnovali pozornost podpoře energetiky a vytvoření infrastruktury pro LNG.

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová již dříve obvinila Rusko z rostoucích cen energií a potravin ve světě. Ruská federace opakovaně prohlásila, že západní země nejsou schopny přiznat, že protiruské sankce selhaly. Nejenže se ukázala jako neúčinná, ale také tvrdě zasáhla celou globální ekonomiku.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180629

 

 

📌09.10.2024, 11:55, CAROV: BĚHEM NWO UKRAJINA ZÍSKALA UNIKÁTNÍ ZLATÉ A DEVIZOVÉ REZERVY: 😂

 

Na Ukrajině se během bojů objevily jedinečné zlaté a devizové rezervy, řekl bývalý poslanec Nejvyšší rady Oleg Carev v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

„Ukrajina má jedinečné zlaté a devizové rezervy. To se nikdy nestalo. Ukrajina má asi 50 miliard dolarů v penězích volných,“ řekl.

 

Carev zdůraznil, že v roce 2024 si ukrajinská populace koupí o 15 % více nových aut než loni.

 

Bývalý poslanec Nejvyšší rady poznamenal, že obyvatelstvo „trpí pouze na frontové linii“.

 

„[Mimo bojový kontakt] jsou všechny peníze, které přicházejí ze Západu, ukradeny. A do značné míry, i přes to, že jdou do války, stále nakupují potraviny, objednávají zboží – vše jde do ekonomiky,“ vysvětlil Oleg Carev.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180653

 

 

📌09.10.2024, 11:57, ZACHAROVOVÁ: AMERICKÁ ELITA SKRÝVÁ NÁSILÍ NA DĚTECH, MÁ RÁDA ZAHRANIČNÍ POLITIKU:

 

FASCINACE USA ZAHRANIČNÍ POLITIKOU ODVÁDÍ POZORNOST VEŘEJNOSTI OD ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ AMERICKOU ELITOU, napsala mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria

 

Zacharovová na svém kanálu Telegram, když komentovala případ Seana Combse (P. Diddy).

 

„Obvinění proti mýtickým ruským hackerům, „ruce“ Kremlu, vměšování do voleb, podpora podvodníků po celém světě, zapojení do ukrajinské agendy: TO VŠE JE KOUŘOVÁ CLONA, ODVÁDĚNÍ POZORNOSTI OD BEZEDNÉHO PÁDU SPOLEČNOSTI, JEJÍŽ ELITA ZNÁSILŇUJE DĚTI,“ napsala.

 

Zacharovová se vyjádřila k případu Seana Combse, lépe známého jako P. Diddy, který je již tři týdny ve vazbě v americkém vězení. Je obviněn z vydírání, obtěžování dětí, obchodování s lidmi, obchodu s drogami, úplatkářství a sexuálního vykořisťování.

 

Podle ní byly všechny tyto zločiny několik let po sobě páchány před očima všech, často na rapperových večírcích jste mohli potkat tzv. „světla“ liberální morálky. ALE TO NEJHORŠÍ, CO SE TAM UŽ ROKY DĚJE, JE PEDOFILIE.

 

Zacharovová poznamenala, že Washington by se měl méně ponořit do osudu ukrajinských dětí a konečně se postarat o své vlastní a řádně je chránit. Mezitím, aby odvrátil pozornost od palčivého problému pedofilie, se americký stát snaží obrátit všechny oči k zahraniční politice.

 

Nyní je P. Diddy ve vězení, jeho cela je vybavena kamerovým systémem.

Pravděpodobně je to proto, aby se neopakoval osud Jeffreyho Epsteina, který byl zapleten do skandálu podobného Combsovi – byl nalezen ve vlastní cele se stopami sebeudušení.

 

https://www.vesti.ru/article/4180652

 

 

📌09.10.2024, 12:11: SETKÁNÍ O UKRAJINĚ ODLOŽENO NA NEURČITO KVŮLI BIDENOVI:

 

Tuto sobotu se v Německu neuskuteční mítink ve formátu Ramstein. Setkání vedoucích představitelů západních zemí o Ukrajině bylo odloženo na neurčito.

 

Informoval o tom Spiegel. Podle publikace bylo toto rozhodnutí učiněno údajně kvůli událostem ve Spojených státech, odmítnutí Bidena a Blinkena se akce zúčastnit.

 

„Nové datum bude stanoveno později,“ tvrdí největší německý časopis.

 

Je třeba poznamenat, že Zelenskij plánoval 12. října znovu představit svůj SKVĚLÝ „VÍTĚZNÝ PLÁN“ svým partnerům.

 

https://www.vesti.ru/article/4180632

 

 

📌09.10.2024: 💥 UKRAJINU ČEKÁ PŘEVRAT, POKUD BUDE UZAVŘENA MÍROVÁ DOHODA PODLE VZORCE NATO VÝMĚNOU ZA ÚZEMÍ – FORBES

 

▪️Zelenskyj je nucen vzdát se území výměnou za přísliby vstupu do NATO.

▪️Až proces začne, povstanou ultranacionalistické prvky a uspořádají puč proti Zelenskému za vzdání se Donbasu a Krymu, uvádí publikace.

▪️Ruské vyprávění plní ukrajinská média o zradě Západu:

➖aktivně se diskutuje o tématu nedostatečné a pomalé podpory Ukrajiny

➖Západ využívá Ukrajinu jako loutku a ukrajinská média také kritizují Zelenského za centralizaci moci.

https://t.me/to_je_nas_svet/29798

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 SVO BUDE TRVAT, DOKUD NEBUDOU ODSTRANĚNY HROZBY VYCHÁZEJÍCÍ Z UKRAJINY

 

„Jejich patroni, reprezentovaní Spojenými státy a dalšími zeměmi NATO, chtějí Rusku způsobit strategickou porážku.

 

Za těchto podmínek nemáme jinou možnost, než pokračovat ve speciální vojenské operaci, dokud nebudou hrozby vycházející z Ukrajiny odstraněny“ – Sergej Lavrov.

 

Připomněl také předpoklady pro urovnání, které Vladimir Putin dříve jmenoval. Mezi ně patří úplné stažení ozbrojených sil Ukrajiny z DLR, LPR, záporožské a chersonské oblasti. Podle ministra Kyjev reagoval na toto prohlášení ozbrojenou invazí do kurské oblasti 6. srpna.

https://t.me/to_je_nas_svet/29799

 

 

📌09.10.2024: 💥 RAMSTEINSKÉ ZASEDÁNÍ O UKRAJINĚ BYLO ZRUŠENO KVŮLI BIDENOVI.

 

List Spiegel s odvoláním na zástupce amerického ministerstva obrany uvádí, že summit Kontaktní skupiny pro pomoc Ukrajině ve formátu Ramstein, plánovaný na 12. října, byl zrušen. Jednání bylo přeloženo na jiný den.

Důvodem bylo oznámení Bílého domu, že americký prezident Joe Biden kvůli blížícímu se hurikánu Milton zrušil cestu do Německa a Angoly. Po Bidenovi zrušil svou cestu na Ramstein i americký ministr zahraničí Antony Blinken.

https://t.me/to_je_nas_svet/29800

 

 

📌09.10.2024: ☝️ VÍCE NEŽ PĚT A PŮL MILIONU LIDÍ OPUSTILO SVÉ DOMOVY NA FLORIDĚ KVŮLI HURIKÁNU MILTON – THE NEW YORK TIMES.

 

Poté, co v pondělí začala povinná evakuace, byly silnice přetížené na 150 procent, i když úřady vyzývaly obyvatele, aby se odebrali do nejbližších úkrytů a necestovali daleko.

Očekává se, že Milton zasáhne Tampa Bay. Oblast nebyla přímo zasažena hurikánem více než sto let.

https://t.me/to_je_nas_svet/29801

 

 

📌09.10.2024: ⚡️ PO ZRUŠENÍ MÍROVÉHO SUMMITU A SETKÁNÍ V RAMSTEINU SE ZELENSKYJ CHYSTÁ DO CHORVATSKA, ABY SI VYLÉČIL SVÉ RÁNY NA DUŠI.

Dnes přijede do Dubrovníku na summit „Ukrajina – jihovýchodní Evropa“.

https://t.me/to_je_nas_svet/29802

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥09.10.2024: DVĚ VELMI ZÁVAŽNÉ VÝZVY: POŽADUJEME PROPUŠTĚNÍ POLITICKÝCH VĚZŇŮ A ZASTAVME NÁVRAT DO NACISTICKÉ A BOLŠEVICKÉ TOTALITY!

 

DNE 9.10.2024 POŘÁDÁME VE 12,00 HOD. U SOCHY SVATÉHO VÁCLAVA NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ PROTESTNÍ DEMONSTRACI PROTI POLITICKÝM SOUDNÍM PROCESŮM V NAŠÍ ZEMI A BUDEME POŽADOVAT PROPUŠTĚNÍ POLITICKÝCH VĚZŇŮ, JAKO JSOU TOMÁŠ ČERMÁK, PATRIK TUŠL A NOVĚ I SLÁVEK POPELKA.

 

Po skončení projevů u svatého Václava vyrazíme v doprovodu bubnů z Václavského náměstí na Klárov, kde bude demonstrace zakončena cca ve 14,30 hod.

 

A další výzva, ke které není třeba ani žádného dalšího komentáře:

 

„SOUDRUŽKA POLITRUČKA KSČ PREZIDENTOVÁ OD BÝVALÉHO KOMUNISTICKÉHO AGENTA PÁVKA NEVYŽIJE S DŮCHODEM PODPLUKOVNICE A PROSÍ V ZASTOUPENÍ TRAKTORISTY JUREČKY O VÝŽIVNÉ: A NÁROD SE RÁD SLOŽÍ!“

 

JÁ ALE NE!!!!

Proboha, kam až jsme došli v urážkách obyčejného lidu?

 

https://skrytapravda.cz/z-domova/2153-dve-velmi-zavazne-vyzvy-pozadujeme-propusteni-politickych-veznu-a-zastavme-navrat-do-nacisticke-a-bolsevicke-totality

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️09.10.2024: 🟥OTEVŘENÁ BRÁNA NESE SVÉ DŮSLEDKY:

🟥AŽ JEDNA TŘETINA ŽÁKŮ VE ŠKOLÁCH UŽ JSOU UKRAJINCI.

🟥Z PRAHY CIZINECKÉ SÍDLIŠTĚ.

🟥Z TACHOVA UŽ ROVNOU KOLONIE.

🟥KOMUNITY JAKO NA ZÁPADĚ.

🟥RAKUŠAN ZAŘÍDIL: BRZY SEM VTRHNOU TI, KTEŘÍ SE NEZAKECAJÍ

 

🟥 IVO STREJČEK na příkladu masové imigrace z Ukrajiny ukazuje, co nás brzy čeká při „multikulturním obohacení“, jemuž Rakušan s Fialou dle vzoru Merkelové otevřeli brány dokořán, a čemu se pak nebudeme stačit divit, pokud dál budeme držet ústa a krok

 

🟥OPATRNĚ SE ZAČÍNAJÍ OBJEVOVAT VAROVNÉ INFORMACE DOKAZUJÍCÍ, JAK DRAMATICKÉ I DALEKOSÁHLÉ UŽ JSOU, A JEŠTĚ BUDOU PRO ČESKOU REPUBLIKU DŮSLEDKY IMIGRACE CIZINCŮ DO NAŠÍ ZEMĚ.

 

👉Podívejme se blíže na dva příklady, které se v poslední době objevily v českých médiích.

 

👉Před nedávnem jeden z českých deníků přinesl varovnou informaci, že „v Tachově, který má téměř 11 000 obyvatel, tvoří už jednu třetinu cizinci, z nichž 1 700 jsou lidé ukrajinského původu“.

 

👉Zpráva sice konstatovala stav, ale dané noviny nenabídly jakékoli hlubší zamyšlení či dokonce varovný komentář. Lze proto usuzovat, že si vůbec neuvědomujeme – na příkladu i relativně malého města – jak vážnému problému začíná Česká republika čelit.

 

👉Takový podíl cizinců nevytváří pouze jazykový problém (jak si navzájem rozumějí lidé, z nichž jedna třetina už nemluví naším jazykem?), ale nutně vybízí k hledání odpovědí na otázky:

👉Co se děje v mateřských a základních školách?

👉Jak se změnila dostupnost zdravotní a sociální péče?

 

🟥ZDA A JAK SE MĚNÍ POCITY BEZPEČÍ MEZI MÍSTNÍMI ČI MÍRA KRIMINALITY.

 

👉Příklad Tachova, skutečně velmi varovný, je ovšem zřejmě jen vrcholkem pověstného ledovce. Lze předpokládat, že i jinde v Čechách a na Moravě může být situace podobná. 👉Uvědomujeme si to?

👉Jsme schopni domyslet důsledky?

👉Nebo jsme ochotni dál žít s pocitem, že se nic vážného neděje?

 

🟥UŽ VYTVÁŘEJÍ VLASTNÍ KOMUNITY:

 

👉Jeden z celostátních deníků včera přinesl celostránkovou reportáž o situaci vytvářené dětmi cizinců (drtivě migrantů) na pražských základních školách.

Školy hlásí, že cizinci (především děti ukrajinského původu) tvoří už až jednu třetinu jejich žáků. Ti, kteří se během roku alespoň zčásti naučily česky, výuku prý zvládají.

Většina však česky neumí nebo se ani nesnaží naučit.

 

👉Takové děti mají s výukou přirozeně ohromné potíže a pokud do školy vůbec chodí (reportáž přiznává, že neochota účastnit se vyučování je běžnou realitou), neznalost češtiny výuku výrazně komplikuje a znemožňuje: „CIZINCI NEROZUMĚLI ČESKY A ČESKÉ DĚTI SE PROTO VE VÝUCE NIKAM NEPOSOUVALY. Řešili jsme to tři roky, nakonec náš syn musel změnit školu,“ konstatuje jedna z českých maminek.

 

👉Drtivá většina ukrajinských migrantů původně zamířila do Prahy a stěhovat do jiných částí republiky už se tito lidé nechtějí, proto je zjevně nejhorší situace právě v hlavním městě.

Učitelé i ředitelé přiznávají, že „ve třídách, ve kterých je jedna třetina ukrajinsky mluvících dětí, vznikají komunity, uvnitř kterých si děti navzájem rozumí, což jim stačí, a nic je proto příliš nemotivuje učit se česky“.

 

👉Tyto „migrantské“ skupiny žijí „vedle“ českých spolužáků, aniž by byly nuceny přirozeně a postupně splývat s okolím, do kterého přišly.

 

👉Vznikající dvoukolejnost dětských kolektivů, což potvrzují ředitelé, mimo jiné způsobuje, že čím více je ve třídách cizinců, tím méně jsou čeští rodiče ochotni do takových tříd posílat své děti.

 

🟥BRZY SEM VTRHNOU TI, KTEŘÍ SE NEZAKECAJÍ:

 

👉Máme tak přímo před očima jeden z přímých důkazů, že vytváření národnostně vymezených komunit s vlastním jazykem a vlastními zvyky vede ke vzniku paralelní společnosti definované vlastním jazykem, obyčeji a vlastními zájmy.

 

👉V zemích na západ od nás fenomén masové migrace už celá léta způsobuje neřešitelné problémy – ekonomické, společenské i bezpečnostní.

 

🟥TO JEN MY V ČECHÁCH SE TVÁŘÍME, ŽE PODPIS MIGRAČNÍHO PAKTU MINISTREM VNITRA RAKUŠANEM, V JEHOŽ DŮSLEDKU SE Z NAŠÍ ZEMĚ STANE CÍLOVÁ DESTINACE PRO MIGRANTY I Z JINÝCH ČÁSTÍ SVĚTA NEŽ UKRAJINY, SE NÁS NIJAK NETÝKÁ.

 

👉Pokud se Ukrajincům – lidem jazykově i kulturně nám nepříliš vzdáleným, lidem, kteří většinově pracovat chtějí, daří do několika let tak významně proměňovat demografickou strukturu (a přiznejme částečně i společenskou atmosféru) v naší zemi, CO NÁS ČEKÁ PO MIGRAČNÍCH VLNÁCH Z JAZYKOVĚ, SOCIÁLNĚ A KULTURNĚ ODLIŠNÝCH ZEMÍ AFRIKY NEBO STŘEDNÍHO VÝCHODU, KTERÉ BRZY PŘIJDOU?

 

🟥NEDEJME SI VLÁDNÍMI POLITIKY NAMLOUVAT, ŽE STAČÍ, KDYŽ „MIGRACE BUDE SPRÁVNĚ ZVLÁDNUTA“ (RAKUŠAN), NEBO ŽE PROBLÉM MASOVÉ MIGRACE V NAŠÍ ZEMI DOKONCE NEEXISTUJE (NERUDOVÁ, PEKAROVÁ-ADAMOVÁ). NEJDE O PROBLÉMY VZDÁLENÉ BUDOUCNOSTI, JDE JIŽ EVIDENTNĚ O REALITU DNEŠKA.

 

🟥SUNDEJME SI BRÝLE MÁMENÍ.

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️09.10.2024:🟥ÚNAVA Z UKRAJINY:

🟥BEZ PODPORY ZÁPADU SKONČÍ VÁLKA DO 15 DNŮ.

🟥CO PŘIMĚJE USA K JEDNÁNÍ?

🟥ZVĚTŠENÍ RUSKÉ ARMÁDY, NOVÝ ROZPOČET A ZMĚNA JADERNÝCH PRAVIDEL. 🟥PŘISTOUPÍ ZÁPAD NA RUSKÉ MÍROVÉ PLÁNY VYCHÁZEJÍCÍ Z CÍLŮ SVO?

🟥BUĎ, ANEBO

 

👉JELENA PANINA se zamýšlí nad opatrnou ochotou Západu přehodnotit postoj k ukrajinskému konfliktu, pod tlakem ruských úspěchů na frontě a razantních opatření, které Rusko přijalo na svoji obranu

 

👉Zajímavé potvrzení známé teze, že Washington a jeho satelity rozumějí jen jazyku síly, přišlo Quincyho institutu. Zjistili, že mírumilovnost Západu se dramaticky zvýšila po třech událostech:

 

  • Zvětšení ruské armády, které probíhá na základě úspěšného tažení na Ukrajinu.
  • Vypracování nového rozpočtu, v němž bude 32,5 % výdajů určených na obranu.
  • Revize jaderné doktríny, která nyní považuje za „jaderný“ útok dokonce i útok na Rusko ze strany země, jako je Ukrajina, ale s podporou státu s jadernými zbraněmi.

 

👉Institut poznamenal, že se tato skutečnost shoduje s informacemi o „únavě z války“ a vyčerpanosti ukrajinské společnosti, jakož i se sociologickými průzkumy, které ukazují ochotu Ukrajinců akceptovat ztrátu části území, pokud zbytek obdrží bezpečnostní záruky v podobě členství v NATO.

 

👉Diplomaté spolupracující s kyjevským režimem také uvádějí, že Zelenský a další představitelé „se zdají být otevřenější mírovým jednáním“. Úspěch jednání se Západem, závisí samozřejmě na ruské síle. To, co se nyní odehrává, lze však interpretovat různými způsoby.

 

👉Pokud má Washington zájem nadále veřejně mluvit o Ukrajině jako o suverénní zemi, pak může být prudké uklidnění v průzkumech veřejného mínění znakem toho, že mezinárodní společenství se připravuje na „záchranu tváře“ ústupem Spojených států: My jsme neprohráli s Ruskem, to Kyjev už nechce bojovat za demokracii.

 

🟥PODMÍNKA, KTEROU NELZE OBEJÍT:

 

👉To by ale mohla být pravda jen tehdy, pokud by si Washington konečně uvědomil marnost dalšího tlaku na Rusko přes Ukrajinu, což je nepravděpodobné. Koneckonců, tento tlak je pro USA výhodný, zásoby ukrajinských mužů se sice tenčí, ale ještě se úplně nevyčerpaly, tak proč v této linii dál nepokračovat.

 

👉Pravděpodobnější je, že tři kroky, které Rusko deklarovalo, skutečně přinutily USA zamyslet se, především nad náklady na reakci na novou realitu. Protože zdroje Západu jsou sice velké, ale ne nekonečné, a do toho vstupuje Čína a rostoucí politické napětí ve vazalských zemích USA.

 

👉Ty mají na rozdíl od USA méně peněz. Ale přemýšlet ještě neznamená změnit názor. USA mají zájem o přestávku na vytvoření nové strategie. Proto se dnes bude stále více mluvit o míru. Pro Rusko je však přijatelné jednat o míru jen tehdy, pokud bude dosažen za jeho podmínek, veřejně vyhlášených na začátku Speciální vojenské operace (SVO). Nejde o účelovou tvrdost. Jde o to, že jiné možnosti nezajistí Rusku strategickou bezpečnost, kvůli které vše začalo.

 

👉 „Ukrajinský konflikt skončí do 15 dnů, pokud Západ přestane podporovat Ukrajinu“, prohlásil šéf unijní diplomacie Josep Borrell.

 

👉 „Ukrajina by se měla vzdát části svého území a členství v NATO“, přidal se Trumpův potenciální viceprezident J. D. Vance a navrhl vlastní verzi řešení konfliktu na Ukrajině, uvádí The American Conservative.

 

👉Plán zahrnuje zastavení bojů a vytvoření demilitarizované zóny. Co je však nejdůležitější, Ukrajina by měla obdržet záruku suverenity a na oplátku by se měla vzdát území, které již obsadilo Rusko, a svého členství v NATO. Koneckonců, obrovské náklady na pokračování ukrajinského konfliktu jsou nepřijatelné i pro USA.

 

🟥TO JE CELÁ UKRAJINSKÁ „NEZLOMNOST“.

 

https://protiproud.info/politika/8223-unava-z-ukrajiny-bez-podpory-zapadu-skonci-valka-do-15-dnu-co-primeje-usa-k-jednani-zvetseni-ruske-armady-novy-rozpocet-a-zmena-jadernych-pravidel-pristoupi-zapad-na-ruske-mirove-plany-vychazejici-z-cilu-svo-bud-anebo.htm

 

 

📌09.10.2024: ❗️ USA PŘIPRAVOVALY SCÉNÁŘ S POUŽITÍM JADERNÝCH ZBRANÍ V KURSKÉ OBLASTI, ABY VYPROVOKOVALY RUSKO – infoBRICS

 

Bývalý velvyslanec USA v Rusku Michael McFaul a několik dalších vysoce postavených amerických úředníků plánovali útok na Kursk, tvrdí nezávislý vojenský expert Drago Bosnich.

 

Do sítě se dostaly dokumenty a osobní korespondence amerických velvyslanců, z nichž vyplynulo, že cílem invaze AFU do Kurské oblasti bylo otestovat reakci Ruska.

 

Existovaly celkem dva scénáře:

▪️ Zahájit jednání o vstupu Ukrajiny do NATO.

▪️ Zorganizovat rozhodující průlom AFU s cílem způsobit destabilizaci a škody Ruské federaci. Tím se nakonec stalo kurské dobrodružství. Útok byl naplánován tak, aby v Rusku vyvolal revoluci ve stylu majdanu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29803

 

 

📌09.10.2024: 🤡 VON DER LEYENOVÁ JE POBOUŘENA, ŽE RUSOVÉ MOHOU DO MAĎARSKA BEZ KONTROLY, POKÁRALA MAĎARSKÉHO PREMIÉRA ORBÁNA ZA TO, ŽE ZJEDNODUŠIL VSTUP OBČANŮM RUSKÉ FEDERACE A BĚLORUSKÉ REPUBLIKY.

 

„Jak je možné, že maďarské orgány zvou ruské občany na území naší unie bez dodatečných bezpečnostních kontrol? Z tohoto důvodu představuje nový maďarský vízový režim bezpečnostní hrozbu. Nejen pro Maďarsko, ale pro všechny členské státy,“ uvedla Ursula von der Leyenová.

Vyjádřila rovněž nespokojenost s tím, že maďarské orgány umožňují působení čínské policie v zemi. Podle ní se jedná o mezeru pro zahraniční vměšování. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29804  👈

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 RUSKO JE NA PRVNÍM MÍSTĚ Z HLEDISKA PŘÍMÝCH INVESTIC DO BĚLORUSKÉ EKONOMIKY, UVEDL VLADIMIR PUTIN BĚHEM SETKÁNÍ S BĚLORUSKÝM PREZIDENTEM ALEXANDREM LUKAŠENKEM.

 

Projednali rovněž aktuální otázky dalšího rozvoje rusko-běloruských vztahů strategické spolupráce a spojenectví se zaměřením na integrační interakci v rámci svazového státu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29805

 

 

📌09.10.2024: ♨️ SETKÁNÍ VLADIMIRA PUTINA A ALEXANDRA LUKAŠENKA V KREMLU

 

▪️ Hlavní teze, které zazněly z úst hlav Ruska a Běloruska:

➖ Rusko a Bělorusko mají příležitost vzájemně se doplňovat v průmyslových projektech, zejména v oblasti letectví;

➖ Obchodní a hospodářské vztahy mezi Ruskem a Běloruskem se rozvíjejí tím nejlepším možným způsobem;

➖ Západ připravil plán, jak Rusko a Bělorusko uškrtit, ale nepodařilo se mu to;

➖ Mohlo by vzniknout silné regionální sdružení (SNS), pokud se vyvine větší úsilí.

➖Putin řekl, že prezident Běloruska udělal mnoho pro rozvoj bělorusko-ruských vztahů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29806

 

 

📌09.10.2024: 💥 AXIOS: OČEKÁVÁ SE, ŽE BIDEN BUDE VE STŘEDU JEDNAT S NETANJAHUEM O IZRAELSKÉM ÚTOKU NA ÍRÁN.

 

„Podle oficiálních představitelů se očekává, že izraelská odpověď bude významná a bude pravděpodobně zahrnovat kombinaci leteckých úderů na vojenská zařízení v Íránu a skrytých útoků, jako byl ten, při kterém byl v Teheránu zabit vůdce Hamásu Ismail Haníja,“ uvádí publikace.

 

Izrael rovněž zvažuje údery na íránskou ropnou infrastrukturu. Jeden z Netanjahuových poradců sdělil agentuře Axios, že jakmile bude rozhodnutí přijato, bude Netanjahu informovat Bidena.

https://t.me/to_je_nas_svet/29808

 

 

📌09.10.2024: 🇷🇺 HLAVNÍ Z BRÍFINKU OFICIÁLNÍ ZÁSTUPKYNĚ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARII ZACHAROVOVÉ:

▪️Úroveň jaderného nebezpečí výrazně vzrostla kvůli akcím Západu, Ruská federace vyzývá USA a jejich spojence, aby si uvědomili možné důsledky.

▪️Nový režim sankcí EU proti Rusku je nelegitimní.

▪️Zacharovová označila odpověď Vysokého komisaře OSN pro lidská práva na porušování práv v oblasti náboženství ze strany Ukrajiny za „rutinní odpověď“.

▪️Stále více obyvatel Ukrajiny preferuje komunikaci v ruštině.

▪️Snížení počtu volebních místností v Ruské federaci v Moldavsku pro prezidentské volby ukazuje strach kišiněvských úřadů.

▪️Zákaz ruských karikatur v Moldavsku ukazuje nejistotu úřadů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29809

 

 

📌09.10.2024: ⚡️ THE GUARDIAN: EVROPA SE MUSÍ PŘIPRAVIT NA TRUMPOVO VÍTĚZSTVÍ A NA ODCHOD Z NATO BEZ AMERICKÝCH PENĚZ, ZBRANÍ A ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ.

 

Pokud Trump vyhraje prezidentské volby, drasticky omezí financování NATO a pokusí se zprostředkovat mírovou dohodu o Ukrajině. Nelze vyloučit ani možnost, že USA z Aliance zcela vystoupí. Pro Evropu nastal čas přemýšlet o odvetných opatřeních.

 

Ke zmírnění dopadu kroků Washingtonu musí evropské země vytvořit zvláštní banku NATO, která bude shromažďovat příspěvky od všech členských států Aliance. Tato banka by půjčovala peníze kterémukoli státu v nouzi, a vytvářela by tak rezervu pro případ nepředvídaných komplikací.

 

Dalším důležitým krokem je uzavření dvoustranných dohod o společných zpravodajských akcích mezi Německem, Francií a zbytkem EU. Potřebné jsou také smlouvy o vývoji systémů protiraketové obrany, o programech doplňování paliva ve vzduchu pro bombardéry a dohody o údržbě letadel, upřesňuje se v článku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29810

 

 

📌09.10.2024: 👍ĽUBOŠ BLAHA NALOŽIL V EU 👉 https://t.me/to_je_nas_svet/29811

 

 

📌09.10.2024: 🤡 KYJEV BY CHTĚL KONFLIKT UKONČIT NEJPOZDĚJI DO ROKU 2025.

 

Toto prohlášení pronesl Zelenskyj na summitu Ukrajina-jihovýchodní Evropa v Chorvatsku.

Ukrajinský prezident uvedl, že do listopadu země očekává přípravu dokumentu, který bude předložen na nové konferenci o urovnání konfliktu. Zelenskyj zároveň neupřesnil, kdy se toto setkání plánuje uskutečnit.

https://t.me/to_je_nas_svet/29812

 

 

📌09.10.2024: 🔥 TORECK – VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ TĚŽKÉ BOJE, NEPŘÍTEL BYL ZATLAČEN ZPĚT NA PŘEDMĚSTÍ, ALE STÁLE KLADE ZUŘIVÝ ODPOR.

https://t.me/to_je_nas_svet/29813

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️09.10.2024: OD VÁS: REDAKCIA TAKTIK, SCHVÁLNE NEPÍŠEM „VÁŽENÁ REDAKCIA“, NAKOĽKO TOTO OSLOVENIE POUŽÍVAM LEN V PRÍPADE, KEĎ SI CHCEM NIEKOHO UCTIŤ, ČO VO VAŠOM PRÍPADE ABSOLÚTNE ODMIETAM.

 

PREJDEM ROVNO K VECI:

 

Včera som listovala učebnicou anglického čítania pre štvrtý ročník základných škôl a bola som zhrozená a veľmi nahnevaná (rozhodla som sa, že tento email napíšem s chladnou hlavou a v rámci slušnosti) keď som nalistovala stranu 64 rok vydania 2022. Lekcia nesie názov Covid rules…..  To akože vážne???????

 

Nehanbíte sa??? Kto vám zato zaplatil, komu ste sa chceli zapáčiť, nemáte už naozaj čo iné publikovať? Neni vám hanby takto vymývať mozgy malým deťom, len preto, že ste poslušné stádo? Netrpeli tie deti dosť? Neni vám to ani trochu hlúpe, na čom sa ešte stále podieľate? Týmto vaším brakom pokračujete v poškodzovaní duševného zdravia detí a robíte z nich poslušných otrokov a ovce ako ste očividne aj vy vo vašej redakcii……

 

Hanba vám všetkým, že ešte 2 ROKY po najväčšom globálnom podvode sa toto vydanie stále predáva, veď prečo aj nie, peniaze sú predsa dôležitejšie ako deti……. Aj „vďaka vám“ a vám podobným spoločnosť upadla, ľuďia sa rozdelili, pretože rôzne skorumpované a samozvané „celebrity a herci“, moderátori, športovci, politici a spoločností ako VY dosiahli len úpadok spoločnosti, rozsievanie strachu a zbytočné úmrtia ľudí, donútili ste ich vašimi „dodržiavaním protiústavných pravidiel“ prijať experimentálnu génovú terapiu a teraz znášajú celoživotné následky a vo väčšine prípadoch aj smrť……..

 

Dúfam a verím, že jedného dňa bude voči vám všetkým, ktorí ste sa akokoľvek podielali na tejto fraške vyvodená trestnoprávna zodpovednosť a že vám bude odobratý majetok v prospech všetkých poškodených pozostalých…..

 

Týmto vás žiadam o okamžité stiahnutie všetkých vydaní z daného roku a verejne ospravedlnenie na vašich oficiálnych stránkach a sociálnych sietiach.

 

Sľubujem, že tento email dostane čo najviac ľudí, organizácii a vplyvných osobností a budem apelovať na každého rodiča, ktorému zostala aspoň štipka zdravého rozumu o šírenie tohto emailu….

 

Želám vám celej redakcii, aby ste sa nedožili dňa, kedy budete musieť chodiť po kanáloch a aby sa vaše deti za vás nehanbili, ale boli na vás za vaše činy hrdé.

 

Otázka na záver:

Už ste vydali skvosty so zvrátenosťami ako LGBTQ, dúhový pride, sexuálnou výchovou a podobne?

 

Deti treba chrániť, nie zneužívať akýmkoľvek spôsobom……..

 

 

S odhodlaním bojovať ďalej

https://t.me/c/1586239095/81244

 

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️ SÚHRN ČO JE V NEREDIGOVANEJ CASTI ZMLUVY:

 

ŠPECIFICKÉ PODMIENKY DOHODY MEDZI EURÓPSKOU KOMISIOU A SPOLOČNOSŤAMI PFIZER A BIONTECH O NÁKUPE VAKCÍN PROTI COVID-19.

 

Ide o Advance Purchase Agreement (APA), ktorý pokrýva vývoj, výrobu, prednostné nákupné možnosti a dodávku úspešnej vakcíny pre členské štáty EÚ

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

hlavné body neredigovanej časti sú:

 

  1. PREDMET ZMLUVY – Zmluva sa týka obstarania určitých dávok vakcíny pre členské štáty EÚ počas pandémie. Európska komisia zastupuje členské štáty a nakupuje vakcíny počas krízového obdobia. Zmluva predpokladá, že vakcína nemusí byť úspešne vyvinutá, čo znamená riziko neúspechu

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. DODÁVKA VAKCÍNY – Pfizer a BioNTech sa zaviazali dodať po úspešnom vývoji a schválení 200 miliónov dávok vakcíny s možnosťou ďalšej objednávky až do 100 miliónov dávok navyše. Dodávky budú prioritne pre členské štáty EÚ

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. RIZIKÁ A ZÁRUKY – Dokument uznáva vysoké riziká spojené s vývojom vakcíny, vrátane technických, klinických a výrobných problémov. V prípade zlyhania vakcíny zmluva určuje možnosti, ako sú náhrady a vrátenie platieb

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

  1. ZODPOVEDNOSŤ A ODŠKODNENIE – Používanie vakcíny prebieha na základe výhradnej zodpovednosti členských štátov. Každý členský štát preberá zodpovednosť za použitie vakcíny a zároveň je povinný odškodniť výrobcu za akékoľvek škody súvisiace s použitím vakcíny

Directorate-General for Health and Food Safety.pdf.

 

Zmluva je komplexná a obsahuje viacero ustanovení týkajúcich sa logistických aspektov, bezpečnostných opatrení, cien a platobných podmienok.

https://t.me/c/1586239095/81247

 

 

📌09.10.2024: ❌🔥 ZÁPADNÍ PROPAGANDISTI ČASTO OBVIŇUJÚ ČÍNU, ŽE JE JEDNÝM Z HLAVNÝCH PRIEMYSELNÝCH ZNEČISŤOVATEĽOV PLANÉTY, ČO JE TROCHU POCHOPITEĽNÉ VZHĽADOM NA JEJ VEĽKOSŤ A VEĽKÝ POČET TOVÁRNÍ PRE SVETOVÉ TRHY. 🇨🇳

A taktiež obrovské množstvo obyvateľov.

 

 

👍 Nepovedia vám však, že Čína neuveriteľnou rýchlosťou zalesňuje aj rozsiahle púšte a pomaly mení rozľahlú krajinu na zelený raj.

 

Zatiaľ čo my v Európskej únii riešime totálne bludy a choré nápady…

Či Plavakovej choré nálepky, Čína je úplne inde …

T.me/slovenskymedved

https://t.me/c/1586239095/81248  👈

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️ 09.10.2024: DRAHÍ KOLEGOVIA LEKÁRI!

 

Obraciam sa na vás všetkých a prosím, aby tí, ktorí si ešte nevstúpili do svedomia, urobili tak skôr, ako lož zvíťazí na pokorou.

 

Priznajme si, že sme pochybili, že naše úsudky boli ovplyvnené atmosférou, ktorú navodili masovokomunikačné prostriedky, že sme si dostatočne neuvedomili, aké dôsledky bude mať naše konanie. Nájdime v sebe silu a hľadajme pravdu.

 

MUDr. Peter Kotlár predniesol správu o tom, čo sa u nás udialo v rokoch 2020 až 2022. Myslím, že sa nedopustil žiadneho priestupku proti Hippokratovej prísahe. Povinnosťou každého lekára je vždy konať podľa svojho svedomia, chrániť zdravie a život pacienta a pomáhať mu niesť jeho ťažký údel. Skepsa je jeho priateľ, ktorý má byť stále v jeho pätách. Lekár musí každý svoj krok, každé svoje rozhodnutie, ale i rozhodnutie svojich kolegov neustále kontrolovať.

 

Správal som sa k môjmu pacientovi ohľaduplne, uvážil som všetko, kým som stanovil diagnózu? Je moja diagnóza správna? Zvolil som ten najlepší spôsob terapie? Dal som pacientovi správny liek? Nezabudol som kontrolovať jeho ďalší stav?

 

Mnohí lekári mi dajú za pravdu, že ani po odchode z ordinácie či nemocnice v mysli neopúšťame svojho pacienta a jeho zdravotným stavom sa zaoberáme ešte aj doma, či na dovolenke.

 

Čím sa previnil náš kolega MUDr. Kotlár? Že pokladal za správne klásť otázky, keď sa k nám dostal nový vírus SARS-CoV-2? Ktorý lekár vlastní patent na rozum, že všetko mu je v medicíne jasné, že sa nemôže mýliť? A koľkí z nás lekárov v prípade omylu nájdu v sebe toľko odvahy, aby povedali: prepáčte, odpustite mi, pomýlil som sa…?

 

Všetci tí, ktorí organizovali celý ten cirkus okolo kovidovej infekcie u nás i v zahraničí, sa snažia zahladiť stopy, no napriek tomu už teraz vychádza na povrch pravda, veď už naši predchodcovia hovorili, že lož má krátke nohy, aj keď zo začiatku ťahá za dlhší koniec.

 

MUDr. Kotlár oprávnene žiada, aby boli zodpovedané otázky, ktoré položil. A nie je ich málo. I keď sa teraz obraciam hlavne na lekárov, prosím všetkých žurnalistov a neodborníkov, aby sa na verejnosti nezapájali do diskusie o takých otázkach, ako je molekulárna biológia, genetika, alebo problematika vírusových ochorení. Bez základných vedomostí o týchto odboroch ich otázky nieže vzbudzujú trápny úsmev, ale svojou naivitou pripomínajú niekoho, kto si už vyžaduje liečenie.

 

Reakcie na prejav MUDr. Kotlára narastajú, ale doteraz sa menovite nevyjadril ani jeden odborník, nepodpísal sa svojím menom pod konkrétne argumenty, na ktoré sa MUDr. Kotlár pýta. Vysoko odborné diskusie, pokiaľ si pamätám, sa konali vždy len v kruhu odborníkov. Oni boli kompetentní a oprávnení o daných problémoch diskutovať.

 

Už počas tzv. pandémie nie raz odborníci, ktorí mali ku kovidovým opatreniam námietky a výhrady, žiadali o odbornú diskusiu. Prečo k nej doposiaľ nedošlo? To sa pýtam vás, vážení žurnalisti. Prečo nikto z vás netrval na takomto návrhu? A prosím, prestaňte už konečne so všeobecnými frázami typu  „virológovia zo SAV nesúhlasia a sú znepokojení“. Ktorí menovite? Podpíšu sa pod takéto „znepokojenie“? Vedci vraj varujú, aby sa Slovensko nedostalo na okraj civilizovanej spoločnosti… Čo je to za frázu?! Zato, že vyslovím otázku, či látka, ktorú istá firma vyrobila, je bezpečná a navrhujem počkať s jej aplikáciou, pokiaľ sa to nepreverí, ma svet odsúdi a dostanem sa na okraj civilizovaného sveta?

 

Ešte poriadne neodznel prejav MUDr. Kotlára a už sa žurnalisti, a čo ma prekvapilo, i Slovenský rozhlas, pustili doňho ako rozdráždené osy. Čo ich tak pobúrilo? Že sa podarilo konečne jednému čestnému lekárovi dostať sa na verejnosť s vážnymi otázkami? Veď tu, drahí kolegovia, ide nielen o naše renomé, ale tu ide predovšetkým o zdravie a život našich pacientov! Alebo je nám jedno, čo sa okolo nás odohráva?

 

Ministerka zdravotníctva JUDr. Dolinková, ktorá medzičasom podala demisiu, nesúhlasí s otázkami MUDr. Kotlára… Čoho sa bojíte, pani ministerka? Pravdy? Ak ju MUDr. Kotlár nemá, tak sa mu to dokáže. Nemá pravdu, že šlo o umelý vírus vyrobený v laboratóriu? Veď je na to dôkaz, a nie z jedného laboratória. Alebo je problém s opatreniami, ktoré sa robili po celom Slovensku na zabránenie rozšírenia infekcie?

 

A čo liečba? A čo tzv. očkovacie látky? Nemá lekár právo pýtať sa, čo všetko taká ampulka obsahuje? Pani Dolinková, prečo ste doteraz nenaliehali, alebo nedali príkaz, aby sa urobil dôkladný rozbor toho, čo sa pichá, a často neodborným spôsobom, do pacienta? Množia sa nám totiž také prípady úmrtí, aké sme predtým nepozorovali. Žiadny lekár nemá právo položiť otázku si „prečo“? Ste si taká istá, že všetkým zaočkovaným už nehrozia žiadne následky po očkovaní? Povedzte, s ktorými otázkami či pochybnosťami, ale konkrétne, ktoré predniesol MUDr. Kotlár, nesúhlasíte… Je čestné, keď sa na to pýtam, alebo nemám na to právo?

 

Obraciam sa aj na lekársku komoru. Drahí kolegovia, nože sa vyjadrite k prejavu MUDr. Kotlára. Alebo ani lekárska komora s jeho výrokmi nesúhlasí? Som už starý lekár, prežil som v živote všeličo, ale úprimne vám poviem, takej hanby, do akej sa dostal náš lekársky stav na Slovensku, ešte nebolo.

 

Drahí kolegovia, spamätajme sa, pokiaľ nebude neskoro!

 

S kolegiálnym pozdravom –

 

Dr. med. Martin Jančuška 👏👏👏

 

https://www.zsi.sk/drahi-kolegovia-lekari/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři, Gates, Chwab

⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋

 

09.10.2024: TAMPA (FLORIDA) SE PŘIPRAVUJE STÁT SE „15MINUTOVÝM MĚSTEM“.

 

Miliardový projekt je partnerstvím mezi Billem Gatesem a majitelem Tampa Bay Lightning, na kterém je již přiděleno 40 akrů půdy.

 

Před 16 lety podal Gates patent na „techniky prevence hurikánů“, čímž si vysloužil přezdívku „krotitel hurikánů“. Tampa se nyní připravuje na hurikán Milton 5. kategorie.

https://t.me/c/1586239095/81254

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻09.10.2024: HRŮZA BYLA SKRYTA ZA PLATFORMOU DARKNETU „ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ“.

 

„Podle online informací FOCUS nejméně 200 000 pedokriminalistů z pěti kontinentů rozšířilo obrazové a video soubory o zneužívání dětí na izolovaných fórech. Většina zřejmě pocházela z Německa. […]

 

Tito muži stanovili soubor pravidel. Jak se dostanete do tajných chatů a fór, které „zboží“ poskytuje přístup k různým platformám. Uživatelé jednali pod legendami. Čím horší materiál, tím více bodů reputace poskytovatel získal. Bylo to jako bazar. Uživatelé využili utrpení dětí proti utrpení jiných dětí.

 

„Za prvé, existovala pravidla,“ řekl hlavní detektiv, že žádné sexuální mučení není povoleno. Operátoři se však později od svých specifikací odchýlili. Byla vytvořena takzvaná „batolecí oblast“, která znázorňovala zneužívání miminek. Někteří uživatelé platformy hledali kontakt se zločinci, kteří jim slíbili, že jim poskytnou přístup k kojencům nebo dětem.“

 

https://www.focus.de/panorama/kinderporno-bande-hinter-der-darknet-plattform-alice-in-wonderland-verbarg-sich-das-grauen_id_260377744.html

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️09.10.2024:🟥BQQQM! CELOSVĚTOVÍ GENERÁLOVÉ PŘIPRAVENI UDEŘIT:

 

🟥HROZÍ ZELENÉ SVĚTLO PRO GLOBÁLNÍ ZATÝKACÍ VÁLKY, KTERÉ ROZDRTÍ KORUPCI ELIT A UKONČÍ KABALU – TRUMP, MUSK A NOVÁ VLÁDA JSOU V ČELE!

 

🟥BQQQM! Trump, Musk a nově vytvořená vláda stojí v čele globálního odstranění korupce elit. Generálové po celém světě jsou vyzbrojeni a připraveni, čekají na zelenou, aby rozpoutali zatýkací války, které roztříští sevření moci kabaly. Pád globální elity se nezadržitelně blíží – bouře se chystá propuknout.

 

🟥 Q) STORM RIDER:

 

Po celém světě jsou vojenští generálové a zpravodajské služby v pohotovosti, připraveni stisknout spoušť. Důkazy mají ve svých rukou. Servery nabité usvědčujícími daty, satelitním sledováním a plnou vahou vyspělé vojenské techniky – to vše zaměřené na jeden cíl: globální elitu. V zákulisí se schyluje k bouři. Odhalení vojenského puče proti Donaldu Trumpovi, rozpoutání občanských nepokojů a téměř zhroucení národa není otázkou „kdyby“ – děje se to nyní. Tohle je válka o budoucnost a Trump, Musk a jejich nová vláda jsou u kormidla. Jejich poslání: vymazat síť korupce elit a odhalit ty nejzvrácenější operace, jaké kdy byly veřejnosti ukryty.

 

🟥GLOBÁLNÍ VOJENSKÝ PŘEVRAT: VÁLKA ČEKAJÍCÍ NA VYPUKNUTÍ:

 

Právě teď, ve stínech, jsou armády po celém světě zamčené a nabité. Od zpravodajských agentur, které léta hromadily data, až po generály, kteří čekají na rozkazy – jsou připraveny zasáhnout. Jsou vybaveni vším, co potřebují: inteligencí z Cheyenne Mountain, satelity Starlink zajišťujícími neustálý dohled a technologií nad rámec toho, co svět ví, že existuje. Ale čekají na signál. Jeden signál – zelené světlo, které změní tuto globální síť zatýkání ve válku, která přetvoří národy.

 

🟥 NEJEDNÁ SE O NĚJAKÉ DROBNÉ OTŘESY.

 

🟥TO JE ZAČÁTEK GLOBÁLNÍ ČISTKY.

 

Lídři v politice, šéfové průmyslových odvětví, generální ředitelé mocných korporací a klíčoví zpravodajští úředníci klesají.

 

🟥Trump a jeho nejužší kruh – Elon Musk, Kash Patel a záhadný Vivek – stojí v čele tohoto nového světového řádu. Kabala se třese v botách, protože vědí, že jsou další na řadě. Jejich čas vypršel.

 

🟥Zločiny minulosti vycházejí najevo a budou pohnány k odpovědnosti.

 

🟥SOUVISEJÍCÍ:

 

🟥 BREAKING: Trump a Musk oznamují ‚Go Time‘ pro MARS (vojenský pomocný rádiový systém) a

🟥 STARLINK: Nová zbraň v americkém arzenálu pro vojenskou nadvládu! BOOOM!

 

🟥 BOOOM!!! STARLINK JE PŘIPRAVEN POSÍLAT SIGNÁL EBS NA VŠECHNY MOBILNÍ TELEFONY NA SVĚTĚ, JENOM ČEKÁNÍ NA ZELENÉ SVĚTLO

 

🟥 BOOOM! Globální finanční revoluce: Jak Starlink, Basel III a ISO20022 vyhodí do povětří tradiční bankovnictví!

 

🟥 PUČ PROTI TRUMPOVI: OBČANSKÁ VÁLKA NEBYLA NÁHODA

Chaos, který jsme viděli během Trumpova prezidentování – nepokoje, nepokoje, téměř občanská válka – byl vše naplánovaný. Vojenský puč proti Trumpovi nebyl jen letmým politickým útokem. Bylo to zorganizované úsilí zkorumpované elity srazit národ na kolena, oslabit Trumpovu moc a převzít plnou kontrolu. Ale podcenili ho.

 

Nyní se karta obrátila. Trumpova administrativa, znovuzrozená pod touto nově vytvořenou vládou, se prodírá řadami těch, kteří chaos zorganizovali. Nepokoje byly jen předzvěstí – kouřovou clonou pro hluboce zakořeněné spiknutí, které je vytahováno na světlo. Nastal čas zúčtování a Trump jim přináší boj.

 

Jádrem této války jsou dva masivní případy: případ Epstein a případ plného odhalení Diddyho. Tyto skandály nejsou ojedinělými incidenty – jsou špičkou ledovce celosvětové sítě vydírání, sexuálního obchodování a manipulace.

 

🟥EPSTEINOVA TAJEMSTVÍ: TRUMPOVA MISE ZNIČIT GLOBÁLNÍ ELITU

Případ Epstein se brzy rozletí a zničí nejmocnější lidi světa. Pokřivené impérium, které vybudoval Jeffrey Epstein, bylo pevností sexuálního obchodování, vydírání a nepředstavitelné korupce a rozšířilo se do nejvyšších pater politiky, zábavy a financí. Trump a jeho tým se chystají zničit tu pevnost.

 

Úplný seznam těch, kteří se podíleli na Epsteinových zločinech, je odhalen a sahá daleko za to, co většina lidí ví. Trump nejde jen po Epsteinových komplicích – jde po bývalých prezidentech, nejvyšších vládních představitelích, a dokonce i po globálních zpravodajských agenturách. Vyděračské a sexuální operace CIA, jejichž cílem je kontrolovat vlády a celá průmyslová odvětví, jsou demontovány.

 

🟥VIZ TAKÉ: VAROVÁNÍ: Vědecký výzkum – Zelená zelenina způsobující diabetes 2. typu v milionech. Velká prezentace lží o cukrovce od lékařů!

 

🟥 Ale to je víc než jen Epstein. Jde o zlomení zad globální elitě, která po desetiletí používala své bohatství, moc a konexe k zotročení lidstva. Trump, Musk a síly, které shromáždili, obléhají samotné srdce této globální kabaly.

 

🟥SNOWDENŮV FAKTOR: SKRYTÝ KLÍČ K BOUŘI

 

Edward Snowden. Nebyl to jen informátor – on je klíčem k tomu všemu. Snowdenův útěk do Ruska nebyl náhodný. Bílé klobouky v rámci NSA, vojenští zasvěcenci, kteří jsou součástí větší aliance, zajistili, že Snowden skončil v Putinových rukou. Nebylo to jen o odhalení hromadného sledování – šlo o zřízení mnohem větší operace: začátek bouře.

 

🟥Rok poté, co byl Snowden předán, jsme viděli záhadné zmizení MH370. Náhoda? Sotva. Bylo to součástí předem domluvené dohody mezi NSA, vojenskou aliancí a Putinem. Snowdenovo zběhnutí spustilo řetězec událostí, které vedly k přenosu kritické technologie a inteligence – krok, který by ochromil globální elitu obchodu s dětmi a jejich pedofilní kruhy, operace zakořeněné ve Zlatém trojúhelníku a datované do období opiových válek.

 

🟥VATIKÁN, JEZUITÉ A NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ CIA

 

🟥 Kontrola CIA nad těmito sítěmi pro obchodování se sexem není nic nového – funguje už desítky let a má kořeny hluboko ve Vatikánu řízeném jezuity. Ano, Vatikán. Tatáž instituce, která káže mír a morálku, je po kolena po kolena ve špíně globálního vykořisťování dětí. A nezapomeňte na jezuity, strůjce MK Ultra, nechvalně známého programu psychologické války CIA.

 

🟥Tato monstra po desetiletí manipulují celou populací a využívají sexuální obchodování jako zbraň k ovládání mocných lidí. Trump a jeho tým přesně vědí, jak hluboko tato hniloba sahá, a jdou po všech. Od generála Petraeuse po Marka Zuckerberga, od hollywoodských elit po šéfy globálních korporací – nikdo není v bezpečí. Takzvaní světoví vůdci budou vytaženi na světlo.

 

🟥THE DIDDY CASE: A Collision Course with the Elite’s Downfall

Případ plného odhalení Diddyho se chystá explodovat. Toto není jen další skandál celebrit – je to detonace bomby, která tiká léta. Diddy není jen hudební magnát; je klíčovým hráčem v mnohem větší, temnější hře. Jeho spojení s politickými osobnostmi a globálními elitami – Kamala Harris, Ashton Kutcher, princ Harry – je jen začátek.

 

🟥SOUVISEJÍCÍ: Zpráva o bombovém útoku! FBI zabavila pásku Diddyho zobrazující Hillary Clintonovou zabíjející dítě na večírku „Freak Off“! Video Hlas lidu

 

Na povrch se objevují videa – videa, která nejen zničí reputaci, ale srazí i vlády. To není jen o Hollywoodu. Je to o nejvyšších úrovních moci a vlivu – o lidech, kteří si mysleli, že se jich nelze nikdy dotknout.

Diddyho trezor se chystá prolomit, a když se tak stane, srazí se s případem Epsteina způsobem, který odhalí propojenou síť zrady, pedofilie a sexuálního obchodování.

 

Tyto případy se nedějí izolovaně. Jsou spojeni s americkými úředníky, vojenskými veliteli a zpravodajskými agenturami. Stejní lidé, kteří se pokusili zničit Trumpa, jsou ti, kteří se nyní ukrývají. ALE NENÍ SE KAM SCHOVAT.

 

„Řešení EPIDEMIE obchodování s lidmi je prioritou mé administrativy. Bez TEBE by se nic nestalo.“ – Prezident Trump! BŮH ŽEHNEJ AMERICE!!! BŮH VÁM VŠEM ŽEHNEJ!!!

 

🟥TRUMPOVA KARTA: POSLEDNÍ MAT:

 

Trump se držel zpátky – až dosud. Dlouho si škádlil, že má poslední krok, Trumpovu kartu, která zhroutí celý zkorumpovaný systém. Ten čas nadešel. Globální vojenské síly, které číhaly, se chystají uvolnit. A když udeří, nebude to jen pár významných zatčení – bude to

totální kolaps mocenské struktury elity.

 

Díky satelitům Starlink Elona Muska, které poskytují zpravodajské informace a sledování, a vojenským silám připraveným k pohybu, je Trump na pokraji jednoho z největších zvratů moci v historii. TOHLE JE KONEC HRY. A KABALA JE VYDĚŠENÁ.

 

🟥THE FALL OF THE CABAL: A RECKOING LONG OVERDUME:

 

Dny kabaly jsou sečteny. Systém, který vybudovali – systém založený na obchodování se sexem, vydírání a kontrole nad vládami, médii a průmyslem – bude brzy smazán. Každá lež, kterou řekli, každý zločin, který spáchali, každý člověk, kterého využili, bude brzy odhalen.

 

BOOM! Tento studený nápoj může spustit vaši prostatu – zde je jeden tip, který vám pomůže udržet zdravou prostatu až do vysokého věku

 

Obamovo spojení s Diddym?

Nevyvázne z toho bez újmy. Když byl senátorem státu, Obama dostal Diddyho z vězení a poskytl mu zpravodajské informace.

Proč? Jaká je souvislost? A proč je Obama na seznamu klientů Diddyho? To vše vede zpět do stejné zkorumpované sítě. Tito lidé si mysleli, že dokážou udržet svět navždy v temnotě – ale Trump se ho chystá celý spálit.

 

🟥NOVÝ ÚSVIT: TRUMPOVA VLÁDA V BŘEZNU:

 

Jakmile poslední kousky skládačky zapadnou, Trumpova nově vytvořená vláda je připravena převzít kontrolu. Nejsou tu jen proto, aby zničili starý svět – budují nový. Svět osvobozený od řetězů kabaly, kde lidé již nejsou kontrolováni zkorumpovanými vládami, zpravodajskými agenturami nebo korporacemi.

 

Epický pád globálních kruhů obchodování se sexem, odhalení tajných operací CIA a plná síla spravedlnosti se brzy rozpoutají.

HROMADNÉ ZATÝKÁNÍ SE BLÍŽÍ A VINÍCI BUDOU VYTAŽENI NA SVĚTLO, ABY JE VŠICHNI VIDĚLI.

 

Bouře nepřichází – je tady. Síla kabaly se nám hroutí před očima a Trump se chystá odehrát svou poslední hru. Případy Epstein a Diddy, odhalení CIA a zrada spáchaná americkými úředníky jsou jen začátek.

 

Svět sleduje, jak se Trump a jeho koalice připravují na nejrozhodnější krok v historii. Když se to stane, nic už nebude jako dřív. Kabala klesá a z popela vstává nová éra.

 

🟥PŘIPRAVTE SE NA ZÚČTOVÁNÍ. BOUŘE JE NA NĚ A NENÍ ÚNIKU.

 

🟥AKTUÁLNÍ ZPRÁVY:

 

Prezident Trump vyzývá k vojenské operaci na ochranu Američanů – Vrchní velitel promluvil – „JE ČAS NA AKCI“ (video)

 

🟥NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY:

 

Prezident Trump vyzývá k silné vojenské operaci na ochranu amerických občanů.

„Teď je to jediný způsob.“ Odvážný krok k zabezpečení národa a sjednocení Američanů pod silnou a vlasteneckou obrannou strategií. Přečtěte si, jak je Trump připraven jednat. #Trump #Vojenská operace

 

🟥TRUMP VYZÝVÁ K AKCI – „TEĎ JE TO JEDINÝ ZPŮSOB.“ VRCHNÍ VELITEL PROMLUVÍ – „JE ČAS NA AKCI

 

VÍCE ČTĚTE ZDE: https://amg-news.com/breaking-news-president-trump-calls-for-military-operation-to-protect-americans-the-commander-in-chief-speaks-its-time- pro akční video/

 

🟥VIZ TAKÉ: BOOOM! Globální finanční revoluce: Jak Starlink, Basel III a ISO20022 vybuchují tradiční bankovnictví!

https://amg-news.com/booom-global-financial-revolution-how-starlink-basel-iii-and-iso20022-are- nafouknutí-tradiční-bankovnictví/

 

 

Trumpův mistrovský plán exploduje: Vojenské zátahy zničí elitní pedofilní kruhy ukrývající se v podzemních bunkrech od New Yorku po CERN a Antarktidou – systémy DARPA AI jako THORN se používají ke sledování a vyhledání dětí!

 

To se děje právě teď a svět bude brzy čelit pravdě. Nejtemnější tajemství hlubokého státu – globální síť obchodu s dětmi a pedofilní síť, která po desetiletí ovládala nejvyšší úrovně moci – je konečně roztrhána. Tento útok vede Donald J. Trump, podporovaný vojáky WH a patrioty.

 

Armáda provádí nálety na hlubinná státní zařízení po celém světě a důkazy, které našla, šokují svět. Od 8. října 2024 tyto operace eskalovaly a velké nálety na místa, která byla dříve považována za nedotknutelná. Kabala se už nemá kam schovat.

 

Antarktida, dlouho tajemná země, je nyní epicentrem tohoto útoku. Odhalují se podzemní bunkry, které kdysi sloužily ke kontrole světového obchodu. Armáda zabavila vše – servery, dokumenty a důkazy o zapojení elit do obchodování s dětmi. Antarktida nebyla zamrzlá pustina, ale útočiště zločinců.

 

Cheyenne Mountain byla také aktivována a hostí systémy umělé inteligence, které monitorují aktivity hlubokého stavu. Bílé hlavy využívají satelitní technologii k mapování a odstraňování tras obchodování s lidmi.

 

Mezitím je postiženo i Silicon Valley. Techničtí giganti jako Google, Facebook a Microsoft byli nedílnou součástí sledovací sítě hlubokého státu. Důkazy, které je spojují s obchodováním s dětmi, byly nalezeny v jejich datových centrech a umělá inteligence DARPA byla použita k monitorování dětí pomocí softwaru jako THORN.

 

Na Epsteinově ostrově armáda objevila tajné tunely používané k obchodování s dětmi a rituálnímu zneužívání. Kamala Harris, Bill Gates a další navštívili tento ostrov jako součást celosvětové sítě.

 

Další zátah zasáhl CERN ve Švýcarsku. Armáda zjistila, že údaje dokazující, že děti byly použity v krutých experimentech, a dlouho se proslýchalo, že se podílejí na ovládání mysli. Účast Vatikánu je nepopiratelná, protože vazby na jezuity sahají staletí zpět.

 

Dokonce i Evropská centrální banka v Berlíně byla odhalena jako finanční centrum pro obchodování s lidmi. Bylo odhaleno, že tyto operace financuje Světové ekonomické fórum.

 

V Austrálii další razie odhalila podzemní zařízení obchodující s dětmi z jihovýchodní Asie. Shromážděné důkazy prokazují přímé spojení mezi Hollywoodem, americkými politiky a globálními korporacemi a těmito sítěmi.

 

A Buckinghamský palác je nyní také vyšetřován. Dokumenty spojují britskou monarchii s globálním obchodováním s lidmi – její role v této síti je nepopiratelná.

 

Terčem byly i podzemní bunkry na Wall Street v New Yorku, které odhalily, jak finanční elita využívala děti jako páku při obchodech. Wall Street není jen o penězích, ale také o kontrole a vykořisťování.

 

Nejotřesnější důkazy však pocházejí z vatikánských tajných archivů, které demonstrují přímou účast katolické církve na obchodování s dětmi prostřednictvím jejích sirotčinců a charitativních organizací.

 

To je ono – bouře je tady. Armáda má důkazy ke zničení hlubokého státu. Od Antarktidy po New York už žádná elita není v bezpečí. Svět se probouzí a dny kabaly jsou sečteny.

Od Davida Wilcocka

 

ZLATÍ! Tribunály Trump a GITMO: Masivní rozšíření GITMO signalizuje pád globální kabaly – Vojenské tribunály odhalují zločiny proti lidskosti, vykořisťování dětí a obchodování (VIDEO)

Explosive Revelations: Masivní rozšíření GITMO se připravují na záplavu elitních kabalských vězňů, kteří čelí vojenským soudům za zločiny proti lidskosti. Pravda přichází a jejich čas vypršel.

 

The Truth Release: GITMO Expansions and Fall of the Cabal- The Unfolding Reality at Guantanamo Bay (GITMO VIDEO)

 

VÍCE ČTĚTE ZDE: https://amg-news.com/breaking-trump-and-gitmo-tribunals-massive-gitmo-expansions-signal-the-fall-of-the-global-cabal-military-tribunals-to- odhalit-zločiny-proti-lidskosti-vykořisťování-dětí-a-obchodování-vi/

 

🟥VIZ TAKÉ:

 

Red October Intel: Trumpovo ‚velké, silné poselství‘ – USA se připravují na vojenské útrapy – armáda je jediná cesta!

 

https://amg-news.com/red-october-intel-trumps-big-strong-message-u-s-prepares-for-military-tribulations-military-is-the-only-way/

 

BQQQM!!! Největší show na Zemi: ALERT ALERT ALERT! V TOMTO FILMU BYLO POUŽITO VÍCE NEŽ 200 000 HERCI Z CENTRÁLNÍHO CASTINGU POUŽÍVAJÍCÍCH CGI, AI, MASKY A HLASOVÉ MODULACE –

https://amg-news.com/the-greatest-show-on-earth-alert-alert-alert-more -v tomto filmu bylo použito více než 200 000 herců-z-centrálního-castingu-používajících-cgi-ai-masky-a-modulace-hlasu/

 

BOMBA! Udělejte GITMO znovu skvělým! Vojenský tribunál v GITMO: Seznam těch, o kterých věří, že jsou jmenováni ve více než 700 000 zapečetěných obviněních –

 

https://amg-news.com/bombshell-make-gitmo-great-again-a-military-tribunal-in-gitmo-list-of – ti, o kterých věří, že jsou jmenováni ve více než 700 000 zapečetěných obviněních/

 

https://amg-news.com/bqqqm-worldwide-generals-ready-to-strike-green-light-imminent-for-global-arrest-wars-to-crush-elite-corruption-and-end-the-cabal-trump-musk-and-a-new-government-lead-the-charge/

 

 

🟥VAROVAL UŽ MICHAEL JACKSON VŠECHNY PŘED P. DIDDYM?

Sean „Diddy“ Combs je obviněn z obchodování s lidmi a sexuálního zneužívání. Staré rozhovory M. Jacksona podněcují nové spekulace.

 

🟥ZVLÁŠTĚ VÝBUŠNÉ: NĚKTEŘÍ Z POSTIŽENÝCH BYLI V DOBĚ ÚDAJNÝCH ČINŮ NEZLETILÍ.                                                                                                                  https://www.heute.at/s/warnte-michael-jackson-hier-bereits-alle-vor-p-diddy-120065681

 

🟥 „SKUTEČNÁ PRÁCE TEPRVE ZAČÍNÁ

 

Policie uspěla v masivní stávce proti dětské pornografii: platforma s miliony obrázků a stovkami tisíc uživatelů po celém světě byla uzavřena a několik podezřelých podporovatelů v Německu bylo zatčeno. Nyní se vyhodnocují obrovské množství dat, aby bylo možné identifikovat uživatele platformy – včetně několika podezřelých ze Sárska.

 

🟥MNOHEM VÍCE LIDÍ BUDE MÍT NÁHLE A NEČEKANĚ NEHODU NEBO ZEMŘE…                                                                                                                       https://www.saarbruecker-zeitung.de/saarland/kinderporno-plattform-abgeschaltet-ermittlungen-auch-gegen-saarlaender_aid-119907577

 

🟥OPERA VARUJE PŘED KRVÍ A NÁSILÍM:

 

… na internetu výslovně varuje, že představení skandály opředeného rakouského performera výslovně ukazuje sexuální akty a zobrazení sexuálního násilí. Je vidět i skutečná krev, piercing a rána.

 

Kromě použití některých divadelních prostředků však není performance „falešná, ale skutečná“.

 

https://www.bild.de/regional/stuttgart/schockende-oper-in-stuttgart-18-visitors-treated-670689ab11c9952a2557d430

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋

09.10.2024: 🇵🇹 🌀 POZŮSTATKY HURIKÁNU KIRK … ZKÁZA V PORTUGALSKÉ BRAZE.

https://t.me/c/1586239095/81268

 

🇪🇸🌀 BOUŘE KIRK DORAZILA DO GALICIE A ZPŮSOBILA PÁD NĚKOLIKA STROMŮ V UNIVERZITNÍM KAMPUSU V SANTIAGU DE COMPOSTELA

https://t.me/c/1586239095/81269

 

🌀 TAMPA NA FLORIDĚ VYPADÁ JAKO MĚSTO DUCHŮ, NEŽ DORAZÍ NA PEVNINU HURIKÁN MILTON.

https://t.me/c/1586239095/81271

 

🌀 HURIKÁN MILTON NA CESTĚ NA FLORIDU

 

V dnešním videu je více o tomto hurikánu, který dosáhl historických rozměrů! Jak se přesouvá na Floridu, dotýká se Yucatánu, kde bouřkové vlny vedou k masivním záplavám, a podél mexického pobřeží jsou na okraji tohoto hurikánu, který má trvalé větry o rychlosti kolem 300 m/h s energií, vidět silné bouřky. 500 TW (!), což ji staví na úroveň energetické nerovnováhy Země (EEI)! Na Floridě probíhají masové evakuace a podle toho, jak to teď vypadá, z části Floridy už moc nezbyde, až se lidé vrátí!

https://t.me/c/1586239095/81275

https://t.me/c/1586239095/81276

https://t.me/c/1586239095/81277

 

🌀HURIKÁNY VOJENSKÁ OPERACE…DANE WIGINGTON, VYSVĚTLUJE PLK. DOUGLAS MACGREGOR

JAK BYL/JE ŘÍZEN HURIKÁN HELENE V RÁMCI OPERACE VÁLČENÍ POČASÍM

1947 Projekt Cirrus

https://t.me/c/1586239095/81278  👈 Video

 

🌀HURIKÁN ZA HURIKÁNEM! HELENE NÁSLEDUJE MILTON!

NÁSLEDUJE NADINE PO MILTON?

https://t.me/c/1586239095/81279 👈

 

🌀⚠️HURIKÁN MILTON SE JIŽ BLÍŽÍ K FLORIDĚ.

Meteorologové hurikánu přiřadili pátý (maximální) stupeň.

Nyní se pohybuje rychlostí téměř 15 km/h, přičemž nárazy větru dosahují 290 km/h

https://t.me/to_je_nas_svet/29816  👈

 

SIMPSONOVY… UKAZUJÍCÍ STROJ NA ZEMĚTŘESENÍ A TATARSKOU ARCHITEKTURU HLUBOKO POD ZEMÍ.

 

Nemůžu uvěřit, že stále existují lidé, kteří nechápou, že v hlavním proudu je všechno scénář.

Epizoda 11 (epizoda 6) s názvem „Hello Gutter, Hello Fadder“ původně odvysílaná 14. listopadu 1999.

Zvlášť když to padá daleko do hlubin, to, co ukazují, je zajímavé

https://t.me/c/1586239095/81272

 

 

📌09.10.2024: 👉 PREZIDENT SVĚTOVÉ BANKY VARUJE PŘED 800 MILIONY MIGRANTŮ:

 

„Před pár dny se v Hamburku konala konference pořádaná Organizací spojených národů, které se zúčastnil i Olaf Scholz. Kromě mnoha typicky levicových témat konverzace prezident Světové banky varoval před bezprecedentním pohybem uprchlíků.

 

Podle organizátorů se „Hamburg Sustainability Conference“ zúčastnilo více než 1500 účastníků z více než 100 zemí. (…)

 

Kvůli enormnímu růstu populace v Africe bude během příštího desetiletí a půl hledat práci více než 1,2 miliardy mladých Afričanů. Vzhledem k tomu, že v Africe je pouze 400 milionů pracovních míst, bude v dlouhodobém horizontu 800 milionů Afričanů bez práce a bez vyhlídek a bude hledat své štěstí v Evropě, která již přijala tolik jejich bratrů. (…)

 

Místo úvah o tom, jak zastavit africkou populační explozi, pro kterou nebude v Africe dlouhodobě dostatek pracovních míst, bydlení ani potravin, se diskutuje o přerozdělování evropského bohatství.“                                                                     https://heimatkurier.at/aktivismus/weltbankpraesident-warnt-vor-800-millionen-migranten

 

 

📌09.10.2024: „VLÁDA SE UŽ NESNAŽÍ SKRÝVAT, TEĎ NÁS ZABÍJÍ NA VEŘEJNOSTI.“

 

Existuje mnoho způsobů, jak manipulovat s počasím, prostřednictvím technologií, jako je síť meteorologických radarů NxRAD Doppler, které mohou ovlivnit bouře. Některé bouře, jako je hurikán Helen, byly tak záměrně nasměrovány, jak se zdá. Americká vláda zároveň brání záchranným operacím před přírodní katastrofou a darované materiály dává nelegálním uprchlíkům.

 

Německá verze článku The Reese Report z 8. října 2024. https://www.youtube.com/watch?v=UMEnWeNhkII

 

 

📌09.10.2024: WEATHER WARS – FEMA – SPRAVEDLIVÁ HROMADNÁ VRAŽDA…

VLÁDA SE UŽ NESNAŽÍ SKRÝVAT, TEĎ NÁS ZABÍJÍ NA OTEVŘENÉM PROSTRANSTVÍ.

V AJ….   https://gregreese.substack.com/p/weather-wars-fema-and-equitable-mass

 

 

📌09.10.2024: ♨️MACRON PŘIJEL S UMEROVEM PODÍVAT, JAK FRANCOUZSKÁ LEGIE CVIČÍ UKRAJINCE PRO VÁLKU S RUSKEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/29815

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, VOLNÝbloG, LUBONIR VOLNÝ: 9.10.2024 – JAK JSEM VIDĚL STAVROPOLSKOU FEDERÁLNÍ UNIVERZITU VLASTNÍMA OČIMA.

 

https://t.me/lubomirvolnyoficialni/6785

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO PUTINA: ZELENSKYJ JE NUCEN ZRUŠIT LISTOPADOVÝ MÍROVÝ SUMMIT O UKRAJINSKÉ VÁLCE

 

https://youtu.be/MEabT7NunVE?si=f5KjjUWykW0iJxWd

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „TROUFÁTE SI…“: PUTINOVO SMRTELNÉ ULTIMÁTUM VYSÍLÁ MRAZIVÝ ZÁVAN SKRZE ALIANCI NATO; SERGEJ LAVROV VARUJE, ŽE JEDINÝ ZÁPADNÍ „POSUN“ ZAŽEHNE VÁLKU

 

https://youtu.be/gk3OgL9oU8U?si=1XhMjR8RFL-np6nu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, SELECT EU, Roman Kirsch: ROBERT FICO: TA ZEMĚ NEBUDE ČLENEM ALIANCE NATO

 

https://youtu.be/q9-1v5W44aM?si=xsfgV8o0LM05S7US

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Slovenská republika, Směr, sociálna demokracia:

Ľ. BLAHA: V EURÓPSKOM PARLAMENTE SOM NALOŽIL SLNIEČKAROM AKO NIKDY – TOTO SI VYPOČUJTE, PRIATELIA 😉 👋👋👋👋👋

 

https://youtu.be/o0fbuiAgW4U?si=Lt4gsygwfHsz7xm5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OBAVA PO TESTU ÍRÁNSKÉ JADERNÉ BOMBY: BIDEN UKONČÍ DVOUMĚSÍČNÍ BOJ S NETANJAHUEM; JDE O SNAHU SPOJENÝCH STÁTŮ ZASTAVIT PLÁNOVANÝ IZRAELSKÝ ÚTOK?

 

https://youtu.be/7WiEdB27620?si=zSpa0Kodhfw42Mna

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VELKÉ SELHÁNÍ IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL V LIBANONU JE ODHALENO: HIZBALLÁH ZASTAVIL IZRAELSKÉ VOJÁKY, ABY NEPRONIKLI DO KLÍČOVÉHO LIBANONSKÉHO MĚSTA

 

https://youtu.be/V_fP-NzjZuk?si=l2XNIZnBy39v_e7j

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.10.2024, Onendia, Roman Kirsch: RUSKÉ DRONOVÉ BOMBARDOVÁNÍ V ODĚSE: ZELENSKYJ ŠOKOVÁN ZÁSAHEM BYTOVÉHO KOMPLEXU A ZAŘÍZENÍ

 

https://youtu.be/u6obn7lF9RI?si=P0co7MgVQvi2__5o

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻09.10.2024: ZAPOMEŇME NA HISTORII, JE POTŘEBA NOVÁ DÁVKA PROTI COVIDU, ŘEKL PRYMULA.

 

((Tohle už je škoda komentovat. Ať se nechá sám zabodat a netrepe už tyhle nesmysly. To už je na kazajku!!!))

 

Počty nakažených koronavirem v Česku stoupají. Epidemiolog a bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula varuje, že už nejsou chráněni ani ti, kteří se v minulosti nechali naočkovat. „V tuto chvíli je potřeba aplikovat jednu dávku nové vakcíny, tak se můžeme ochránit,“ řekl ve vysílání CNN Prima News.

 

Lidé očkovaní třemi dávkami už prakticky nejsou chráněni, řekl Prymula | (3:01) | video: CNN Prima News

 

„Úzus je momentálně takový, že bychom měli zapomenout na historii,“ řekl Prymula. Je podle něj potřeba očkování novou vakcínou, protože dlouhodobá paměť v případě koronaviru nefunguje. „To znamená, že po přibližně šesti měsících od očkování už nejsme prakticky chráněni,“ vysvětlil exministr na CNN Prima News.

 

Koronavirus nadále mutuje a objevují se stále jeho nové varianty. „Přibývá jich, ale myslím si, že nemusíme tak detailně sledovat neustále se měnící varianty omikronu, protože všechny mají poměrně podobný průběh. Klinická část už není tak dramatická, jako byla třeba u varianty delta. Velmi rychle se ale šíří,“ doplnil epidemiolog.

 

Lidé očkovaní třemi dávkami už prakticky nejsou chráněni, řekl Prymula | (3:01) | video: CNN Prima News

 

„Úzus je momentálně takový, že bychom měli zapomenout na historii,“ řekl Prymula. Je podle něj potřeba očkování novou vakcínou, protože dlouhodobá paměť v případě koronaviru nefunguje. „To znamená, že po přibližně šesti měsících od očkování už nejsme prakticky chráněni,“ vysvětlil exministr na CNN Prima News.

 

Koronavirus nadále mutuje a objevují se stále jeho nové varianty. „Přibývá jich, ale myslím si, že nemusíme tak detailně sledovat neustále se měnící varianty omikronu, protože všechny mají poměrně podobný průběh. Klinická část už není tak dramatická, jako byla třeba u varianty delta. Velmi rychle se ale šíří,“ doplnil epidemiolog.

 

Covid dál sílí a zabíjí. Za necelých pět let vymřelo středně velké město

 

Zatím poslední mutací, která se populací přenáší, je varianta XEC. Právě ta bude podle Prymuly v budoucnu dominovat. „V Evropě začíná nabývat na síle, představuje teď minimálně deset procent,“ uvedl.

 

Jedním z problémů je podle něj, že lidé často nepoznají, že se virem nakazili, a měli by si dojít na test.

 

„Pro laika je velmi těžké koronavirus poznat. Některé symptomy, jako ztráta chuti či čichu, jsou pro covid poměrně typické, ale v poslední době se setkáváme s nějakými méně specifickými, například průjmy. Zhruba 30 procent lidí, co přijde na testy, bývá pozitivních,“ řekl již dříve Prymula.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-respiracni-onemocneni-roman-prymula.A241009_142749_domaci_kurl

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.10.2024“:

➡️☭☆ Armádní letectvo ničí nepřátelské pozice

Posádka Mi-28nm zaútočila na obrněná vozidla a koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Politico: Orban říká, že Trump nebude čekat na inauguraci, aby na Ukrajině přinesl „mír“.

„Trump bude jednat okamžitě, takže my evropští lídři nesmíme ztrácet čas, protože mezi volbami a inaugurací nového prezidenta neuplynou dva nebo tři měsíce, jak to obvykle bývá,“ řekl Orbán.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Viktor Orban byl napaden během tiskové konference.

Aktivista Marton Gekicki po něm hodil balík peněz a obvinil maďarského premiéra ze „zrady země a prodeje jejích zájmů Rusku a Číně“.

Gekicki je členem Maďarské demokratické koalice a místním radním. Předseda strany, bývalý premiér Ferenc Gyurcsany, Gekickiho počínání veřejně podpořil, Orbána označil za zrádce a prohlásil, že ho z toho bude neustále obviňovat.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🗣Tržiště ve městě nedaleko Moskvy úplně vyhořelo.

V Noginsku u Moskvy vzplála tržnice s oblečením: nyní je celé město zakryto kouřovou clonou, na místě zasahují hasiči.

O obětech zatím nejsou žádné informace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Asi 300 lidí bylo evakuováno z Feodosie po požáru v ropném skladu, – úřady.

Oheň hoří půl dne, požár se nepodařilo lokalizovat.

Podle informací médií jsou v souvislosti s požárem vedeni tři zranění.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V izraelském městě Hadera došlo k teroristickému útoku.

Terorista pobodal izraelské civilisty na 5 různých místech. V tuto chvíli je terorista zneškodněn, na místě je 6 zraněných, dva umírají, dva jsou ve vážném stavu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Kremlu začalo setkání Vladimira Putina s prezidentem Běloruské republiky Alexandrem Lukašenkem

Na programu jednání je diskuse o aktuálních otázkách dalšího rozvoje rusko-běloruských vztahů strategické spolupráce a spojenectví s důrazem na integrační interakci v rámci unijního státu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin předal Alexandru Lukašenkovi Řád sv. Ondřeje Prvozvaného apoštola, nejvyšší státní řád Ruské federace

Prezident Běloruské republiky byl oceněn za vynikající zásluhy o rozvoj aliančních vztahů a strategického partnerství mezi Ruskem a Běloruskem, posilování přátelských vazeb mezi ruským a běloruským národem, jakož i za velký osobní přínos k vytvoření a efektivní činnosti unijního státu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelská armáda uvedla, že zaznamenala salvu 90 raket z Libanonu na severu země.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Harris urazil Putina tím, že kritizoval Trumpa za kontakty s ruským prezidentem.

Demokrat komentoval zveřejněné úryvky z nové knihy amerického novináře Boba Woodwarda „Válka“. Mimo jiné obsahuje informaci, že republikán údajně tajně posílal testy COVID pro osobní potřebu ruskému vůdci.

Harris kritizoval Trumpa a zároveň označil Putina za „vražedného diktátora“. Ústředí bývalého amerického prezidenta už na fámy, které se objevily v médiích, zareagovalo a označilo Woodwardovu knihu za fikci a samotného autora za „skutečně blázna“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádky protiletadlových raketových a dělových systémů Pantsir-S kontrolují vzdušný prostor nad pozicemi ruských jednotek v pohraničních oblastech Kurské oblasti.

Výzbroj raketového systému protivzdušné obrany Pantsir-S umožňuje zničit jakoukoli leteckou útočnou zbraň ve stanoveném operačním dosahu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump uvedl, že za jeho vlády byly Spojené státy, Rusko a Čína blízko k dohodě o úplné denuklearizaci.

Byli jsme blízko uzavření dohody o úplném odstranění jaderných zbraní. To by bylo tak úžasné… Jaderné zbraně jsou příliš silné, je jich příliš mnoho.

Politik upřesnil, že plánovaný obchod předpokládá jeho další rozšíření do dalších zemí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V ruských regionech se úspěšně realizuje řada významných investičních projektů v průmyslovém sektoru. Prezident se s nimi seznámí prostřednictvím odkazu na video

Naše průmyslová výroba roste a náš zpracovatelský průmysl vykazuje pozitivní dynamiku. Vyvíjejí se s předstihem. V mnoha ohledech je to výsledek systematické a společné práce byznysu a státu na aktualizaci a kvalitativním rozvoji výrobních kapacit. Máme celou řadu opatření na podporu průmyslových projektů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *