, ,

09.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉💥💥💥 MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR ROZHODL, ŽE IZRAELSKÁ OKUPACE PALESTINSKÝCH ÚZEMÍ PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVO A ŽE IZRAEL MUSÍ UKONČIT SVOU „NELEGÁLNÍ“ OKUPACI ZÁPADNÍHO BŘEHU, VÝCHODNÍHO JERUZALÉMA A GAZY…

09.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉💥💥💥 MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR ROZHODL, ŽE IZRAELSKÁ OKUPACE PALESTINSKÝCH ÚZEMÍ PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVO A ŽE IZRAEL MUSÍ UKONČIT SVOU „NELEGÁLNÍ“ OKUPACI ZÁPADNÍHO BŘEHU, VÝCHODNÍHO JERUZALÉMA A GAZY…

 

 

📌☢️ ☣️⚠️09. září 2024: ROZBORY VODY ZE VŠECH KRAJŮ ČR HOTOVÉ.

 

Rozhovor: OFICIÁLNÍ ROZBORY POTVRDILY KOVY V PITNÉ VODĚ | SVĚTLO NAD MRAKY 6.9.2024: Geonženýrství…

 

 

❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ OBSAHUJÍ TĚŽKÉ KOVY, NALEZENÉ V PALIVECH LETADEL, JAKO JE:

 

☣️BARYUM

☣️STRONCIUM

☣️LITHIUM

☣️HLINÍK

 

ROZBORY VODY ZE VŠECH KRAJŮ, I INFORMACE O ŠKODLIVOSTI TĚCHTO PRVKÚ NAJDETE NA WEBU: (odkaz v komentéři)

 

https://youtu.be/qf6xwr7XHfw?si=a6MYE_TZt8-Zyze2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️09. září 2024, Ing. Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO za Prahu: VLÁDA LHALA O ROZPOČTU. REKORDNÍ DLUHY PO FIALOVI. JEN ÚROKY BUDOU 100 MILIARD?

 

👉 Fiala nasekává rekordní DLUHY ve stovkách miliard Kč ročně.

Pětikoalice zadluží Čechy víc než všechny předchozí vlády, kterých se účastnilo ANO.

Už i provládní média jsou zděšena, jak vláda absolutně selhala ve zkrocení státního rozpočtu.

Stanjura všem zvýšil daně a dál pokračuje v šíleném rozhazování.

 

👉 Ještě před pár lety byly všude vidět plakáty koalice Spolu s heslem „Zastavíme zadlužování země. Změna, které můžete věřit.”

A jaká je nakonec realita?

Státní dluh kvůli Pětikoalici narostl tolik, že příští rok budou Češi platit 100 miliard korun jen a pouze na ÚROKU z tohoto dluhu!

 

👉 Už i Brusel říká, že česká vláda lhala o financích.

Loňský dluh republiky byl ve skutečnosti o 45 miliard korun vyšší, než oficiálně tvrdila Pětikoalice.

To jsou ty Stanjurovy účetní triky.

Bohužel to nezaplatí nikdo jiný než řadový občan.

 

👉 Benzin opět zdraží.

Pětikoaliční poslanci mají už připravený zákon o „zelené přirážce”, což je v podstatě pokuta za jízdu autem se spalovacím motorem.

Samozřejmě ho ale zavedou až po volbách, aby náhodou neztratili další hlasy.

 

👉 Je skoro půlka září a Bartošova digitalizace stále nefunguje.

Úředníci se zlobí, protože nový portál stavebníka prostě nefunguje tak, jak Piráti slibovali. Antimonopolní úřad navíc dal Bartošovi pokutu milion korun za veřejnou zakázku bez výběrového řízení.

Takže stavební úřady jsou sice zablokované, ale firmy napojené na Piráty na tom aspoň slušně vydělaly.

 

👉 Piráti chtěli zdražit kupón na MHD na 10 tisíc korun ročně.

Následoval mediální poprask a protesty naštvaných občanů, což je před blížícími se volbami pro Pirátskou stranu velký problém!

Náměstek Hřib tak najednou otočil a začal bránit „chudší občany”.

 

👉 Policie dál vyšetřuje Hřibovu městskou firmu kvůli pochybným zakázkám.

Audit odhalil i luxusní obědy v nejdražších restauracích, letenky, modernizaci kanceláří – vše placené z kapes Pražanů.

Piráti ukázali svou pravou tvář. Už tento týden budeme na zastupitelstvu žádat odpovědi!

 

👉 Radlická radiála, která měla odvést přetížený provoz z města, bohužel jen tak nebude. Primátor Svoboda (ODS) a Hřib (Piráti) jí nechají zmrazit nejméně do roku 2030.

To samozřejmě znamená další vyhozené miliony z okna, nemluvě o pokračujících dopravních problémech.

 

https://youtu.be/zZ0U9gFvO9c?si=M-Pa2LzADX9HVuYS

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌🏴‍☠️📢🔝🔝🔝09. září 2024: 👺LIDÉ NA EPSTEINOVĚ SEZNAMU JSOU TAK MOCNÍ A VLIVNÍ, ŽE JEJICH ZVEŘEJNĚNÍ BY MOHLO SVRHNOUT VLÁDY (video)

 

👉I když se již několikrát objevil seznam celebrit a politiků, kteří byli na seznamu kontaktů Epsteina, stále to neznamená, že všichni z nich také navštěvovali onen nechvalně pověstný pedofilní ostrov. Nicméně nemalá část z nich se zřejmě skutečně orgií na ostrově účastnila.

 

👉Seznam těch, kteří skutečně 🏴‍☠️ostrov navštívili, zatím oficiálně zveřejněn nebyl již jen proto, že by zřejmě vyšly najevo skutečnosti, které by mohly výrazně zamíchat i politickými preferencemi a mnohé hollywoodské hvězdy by se rázem dostaly na pranýř fanoušků.

 

👉Pokud bude Donald Trump v listopadu podruhé zvolen prezidentem Spojených států, nebude mít údajně problém se zveřejněním tajných dokumentů o pedofilovi Jeffreym Epsteinovi.

 

👉Trump považuje za pozoruhodné, že stále není známo, kteří vlivní lidé navštívili Epsteinův nechvalně známý 👺„PEDOOSTROV.“ Otázka tedy je, proč seznam nezveřejnil již ve svém prvním volebním období.

 

👉Jak Trump uvádí, on sám tam údajně nebyl.

„Nikdy jsem tam nebyl, ale spousta dalších mocných lidí ano!“ řekl prezidentský kandidát v podcastu Lexe Fridmana.

 

👉Na otázku, zda odhalí nechvalně proslulý „Epsteinův seznam,“ pokud bude mít příležitost, odpověděl: „URČITĚ SE NA TO PODÍVÁM!“

 

👉Komik Jim Breuer (viz video), který říká, že seznam viděl několikrát, dříve v podcastu The Breuniverse Podcast řekl, že NA SEZNAMU JSOU VÝZNAMNÍ HERCI A UMĚLCI.

 

„Proč si o tom nepromluvíme?

SEZNAM MÁ POTENCIÁL SVRHNOUT VLÁDY A ZHROUTIT HUDEBNÍ, FILMOVÝ A TELEVIZNÍ PRŮMYSL,“ řekl Breuer.

Hollywoodské hvězdy, vysoce postavení politici a tak dále.

Nedávno Kevin Spacey přiznal, že byl v Epsteinově letadle s Clintonem a skupinou mladých dívek.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/lide-na-epsteinove-seznamu-jsou-tak-mocni-a-vlivni-ze-jejich-zverejneni-by-mohlo-svrhnout-vlady-video/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️08. září 2024: PERVERZNÍ: EU CHCE STÁHNOUT PENÍZE Z DURYNSKA KVŮLI DOBRÉMU VÝSLEDKU AFD VE VOLBÁCH

 

👺 Fašistická EU chce opět trestat jiné názory, než jsou ty jediné povolené. Aby si občané příště rozmysleli házet hlasy jediné skutečné německé opozici, musí být potrestáni.

👺 EU si chce vychovat poslušné 🐑🐑🐑 euroovce a ne občany s vlastním názorem.

👺 To by tak hrálo, aby někdo volil proti tomuto spolku totalitářů…

 

👺 A trest má být zřejmě také varováním pro zbytek Evropy. Rozmyslete si, koho volíte. Jedině oddané loutky WEF, Aspenu a dalších organizací vás mohou spasit. Budete-li volit příliš „závadně,“ tak potrestáme i vás…

 

👺 Už si nelze představit  zlomyslnost a míru pohrdání občany a demokracií, kterého jsou v Bruselu aparátčíci levicového systému schopni:

 

👉Nejenže chtějí zakázat média, která šíří nepopulární názory; 👉snaží se také trestat a 👉nutit státy a 👉nyní i jednotlivé federální státy, které nehlasovaly tak, jak eurokraté doufají a nejsou tak v souladu s myšlenkami zavedených stran. 👹

 

V Evropské komisi například 👺 spolustranice Merkelové 👺 Ursula von der Leyenová vážně přemýšlí, jaké prostředky by se daly odebrat nebo seškrtat z Durynska, kde se AfD vedená Björnem Höckem stala zdaleka nejsilnější politickou silou, aby tamní zlobiví voliči pocítili své pochybení a zaplatili za to.

 

👺 David Boos to komentuje: „Pokud nebudete hlasovat tak, jak chce Brusel, budete potrestáni. TAK FUNGUJE DEMOKRACIE V EU.“

👺 Poradce EU prý již vypočítal, jak by mohlo být Svobodnému státu zadrženo 1,5 miliardy z fondů EU. Kouzelné slovo a obvyklý trik v této vyděračské a trestací akci zní: „Vynucování právního státu.“

 

ZA TÍMTO ÚDEREM, který lze použít k ospravedlnění prakticky všeho, a který se váže ke stejným klamným narážkám na údajně extremistické postoje AfD, které proti nim vznášejí domácí systémové strany, SE SAMOZŘEJMĚ SKRÝVÁ POŽADAVEK OTROCKÉ LOAJALITY K LINII TVÁŘÍ V TVÁŘ OTÁZKÁM GLOBALISTICKÉ AGENDY❗️❗️❗️

 

❗️❗️❗️A VYPADÁ TO TAKTO: POKUD VYSTOUPÍTE Z ŘADY, SNÍŽÍTE SVÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY, KTERÉ JSOU URČENY POUZE PRO POSLUŠNÉ VOLIČSTVO

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/perverzni-eu-chce-stahnout-penize-z-durynska-kvuli-dobremu-vysledku-afd-ve-volbach/

 

 

📌⛔️💉🎚️09. září 2024: PODÍVEJTE SE, JAKÉ BIZARNÍ NANOSTRUKTURY NAŠLI JAPONŠTÍ VĚDCI V TAKZVANÝCH „COVID VAKCÍNÁCH“ OD PFIZERU A MODERNY (video)

((O tom se ví celou dobu, jenomže to nedovolili publikovat!!!))

 

⛔️💉🎚️V minulosti se již objevil bezpočet videí, které jasně ukazují, že to, co se píchalo do lidí po celém světě nemělo s vakcínami nic společného. A to nejen tím, že to nijak nechrání před nákazou, a tedy ani před přenosem, ale i samotné složení jednotlivých lahviček vyvolává víc otázek než odpovědí.

 

⛔️💉🎚️Alarmující je, že i přes tyto důkazy se plánuje mnohem širší využití genových injekcí – a to proti mnoha dalším nemocem.

 

⛔️💉🎚️Vědci z Japonska a Jižní Koreje objevili bizarní nanostruktury ve vakcínách proti Covidu od společností Pfizer a Moderna.

 

👉Dr. John Campbell zveřejnil video o studii, která byla podrobena recenznímu řízení. Jeho video bylo od té doby z YouTube odstraněno.

 

👉 „CO TO SAKRA JE?!“ říká Campbell, když ukazuje obrázky samouspořádaných nanostruktur. „Přítomnost těchto struktur ve vakcínách proti Covidu je třeba objasnit,“ říká Campbell, který dodává, že by měl nerad něco podobného ve svém těle.

PODLE VĚDCŮ ZPŮSOBUJÍ POŠKOZENÍ NA BUNĚČNÉ ÚROVNI.

 

⛔️💉🎚️VAKCÍNY OBSAHUJÍ 3 AŽ 4 MILIONY NANOSTRUKTUR NA MILILITR.

 

🛑 VĚDCI NAŠLI STRUKTURY PODOBNÉ ČERVŮM, STEJNĚ JAKO DISKY, ŘETĚZY, SPIRÁLY, TRUBICE A OBDÉLNÍKOVÉ STRUKTURY OBSAHUJÍCÍ DALŠÍ NANOSTRUKTURY❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

👉 Campbell je v kontaktu s dalšími vědci, kteří učinili podobné objevy, ale zatím o nich nemůže nic říci, protože jejich zjištění ještě nebyla publikována.

👉 Celou studii si můžete přečíst zde.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/podivejte-se-jake-bizarni-nanostruktury-nasli-japonsti-vedci-v-takzvanych-covid-vakcinach-od-pfizeru-a-moderny-video/

 

 

⛔️💉🎚️SENÁTOR KAWADA PŘED MINISTERSTVEM ZDRAVOTNICTVÍ PROTESTUJE PROTI NÁSOBENÍ DÁVEK ZBYTEČNÉ A NEBEZPEČNÉ VAKCÍNY COVID. ÚŘADŮM SE PODAŘILO PŘESVĚDČIT DESÍTKY MILIONŮ LIDÍ, ABY DOSTALI AŽ 7 DÁVEK❗️❗️❗️

Ať Japonsko zastaví toto šílenství❗️❗️❗️ https://x.com/hirt_benjamin/status/1831971154799563091

 

 

📌🧔🏿‍♂️🔪09. září 2024: OBYVATELÉ SPRINGFIELDU V OHIU PROSÍ O POMOC: 20 000 HAIŤANŮ ZAPLAVILO MĚSTO, PÁCHAJÍ KRIMINALITU A ZABÍJÍ DIVOKÁ I DOMÁCÍ ZVÍŘATA:

 

((HAITI V ZAJETÍ GANGŮ. OHOŘELÁ TĚLA A VŠUDYPŘÍTOMNÉ NÁSILÍ, ŘÍKÁ ČESKÝ PRACOVNÍK:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-haiti-v-zajeti-gangu-ohorela-tela-a-vsudypritomne-nasili-rika-cesky-pracovnik-251476 ))

 

Zcela otevřená jižní hranice USA vedla k rekordní invazi odhadem až 15 MILIONŮ ILEGÁLŮ jen od roku 2021, kdy se Joe Biden ujal postu. Některá města jsou nyní nebývale sužována vysokou kriminalitou jedinců z nekompatibilních kultur. 🧔🏿‍♂️🔪

 

👉 To velmi připomíná situaci v Evropě, i když do USA se převážně dostávají jedinci ze západní polokoule, zatímco Evropu obsazují zejména Arabové a Afričané.

 

👉 Nicméně USA jsou i co do počtu obyvatel menší než Evropa, takže tak ohromný počet cizinců je samozřejmě znát možná ještě lépe než na našem kontinentu. I zde jde o řízenou invazi, jejímž cílem je konečné rozvrácení dané společnosti.

 

👉 O tom, jak to v některých městech v USA díky invazi vypadá, si lze udělat lepší představu na příkladu Springfieldu v Ohiu, což je město se 60 000 obyvateli, nicméně v posledních letech bylo obsazeno 20 000 Haiťany, což je pro takové město neúnosné.

 

👉 Město Springfield v Ohiu s 60 000 obyvateli bylo zahlceno zhruba 20 000 haitskými nelegálními migranty, kteří se do města nahrnuli – což podle představitelů města významně zhoršilo bytovou krizi a podle místních obyvatel pojídají domácí zvířata a divokou zvěř.

 

👉 Během zasedání městské komise 27. srpna jeden místní obyvatel řekl, že Haiťané V PARKU CHYTAJÍ KACHNY, UŘEZÁVAJÍ JIM HLAVY A JEDÍ JE.

 

👉 Další místní obyvatel napsal do skupiny na Facebooku, že jejich sousedovi zmizela kočka – jen aby ji viděl viset na větvi, jak si ji Haiťané porcovali k jídlu.

👉 Podle místních ze zahrad mizí i další domácí mazlíčci – kočky i psi.

 

👉 Další místní obyvatelka řekla městu, že už to nemůže vydržet, protože haitští migranti odhazují odpadky na jejím dvoře a obtěžují ji a jejího manžela.

 

👉 Obyvatelka Glenda Baileyová řekla: „STALI SE OKUPANTY. TO, CO UDĚLALI, JE, ŽE

NAHRADILI POPULACI VE SPRINGFIELDU.“

 

👉 Napětí vyvrcholilo v loňském roce poté, co ilegální přistěhovalec z Haiti způsobil nehodu školního autobusu loni v srpnu, při níž zahynul 11letý Aiden Clark poté, co bylo dítě vyhozeno z nouzového východu, když autobus sjel ze silnice. Dalších 20 dětí bylo zraněno.

 

👉 V červenci napsal městský manažer Bryan Heck vůdcům bankovního výboru Senátu a požádal o další federální financování.

 

👉 „Springfield zaznamenal nárůst populace v důsledku imigrace, což významně ovlivnilo naši schopnost jako komunity vytvářet dostatek příležitostí k bydlení pro všechny,“ napsal.

 

👉 K uvedenému jen dodávám, že zde se obyvatelé města zcela jistě stali obětí svých vlastních volebních návyků.

 

OČIVIDNĚ SI ZVOLILI TAKOVÉ ZÁSTUPCE, KTEŘÍ MĚSTO OTEVŘELI INVAZI A NECHALI JEJ ZAPLAVIT KRIMINÁLNÍMI ŽIVLY S CÍLEM NAHRADIT PŮVODNÍ OBYVATELSTVO.

Podobné problémy totiž zaznamenávají téměř výhradně demokraty vedená města…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/obyvatele-springfieldu-v-ohiu-prosi-o-pomoc-20-000-haitanu-zaplavilo-mesto-pachaji-kriminalitu-a-zabiji-divoka-i-domaci-zvirata/

 

 

📌📢🔝🔝🔝09. září 2024: POŘÁD NÁM OVLÁDAJÍ POČASÍ NA CELÉ PLANETĚ. ZAČLENĚNO DO PLÁNU GENOCIDY PLANETY, KTERÝ POKRAČUJE!!! HAARP + 5G!!!

 

💫🙏💫🌊 09. září 2024: 🇨🇳 PŘÍLIVOVÁ VLNA NA ŘECE FUCHUNJIANG SMETE LIDI NA POBŘEŽÍ V ČÍNĚ.

 

Řeka je známá tím, že je dějištěm největší přílivové vlny na světě. Tato přílivová vlna, která může dosáhnout výšky 9 metrů, se šíří rychlostí až 40 km/h a někdy způsobuje lidské ztráty. Příliv nastává koncem srpna a začátkem září. 🙈

https://t.me/c/1586239095/79321

 

💫🙏💫🇨🇳 🌀 SNÍMKY ŠKOD ZPŮSOBENÝCH TAJFUNEM YAGI NA OSTROVĚ HAINAN V ČÍNĚ.

https://t.me/c/1586239095/79348

 

⛈🇬🇹 OKAMŽIK, KDY SE PO VYDATNÝCH DEŠTÍCH VE MĚSTĚ SIQUINALÁ VYLILA ŘEKA. ESCUINTLA | GUATEMALA

https://t.me/c/1586239095/79322

 

🇻🇳 💨 VIDEO Z VIETNAMU. TAJFUN YAGI STRHL SKLENĚNÉ PANELY TÉTO BUDOVY V HA LONG – QUANG NINH.

https://t.me/c/1586239095/79323

 

🌪🇫🇷 Záplavy v sektoru Aragnouet Eget dnes ráno 🌧🌧 s velmi vydatnými srážkami v hraničním sektoru Bielsa.

https://t.me/c/1586239095/79324

 

🇦🇷 🔥 NEKONTROLOVANÝ LESNÍ POŽÁR V CORDOBĚ, POSTUPUJÍCÍ SMĚREM K OBYDLENÝM OBLASTEM, ARGENTINA.

https://t.me/c/1586239095/79326

 

🌪VE VIETNAMU SPADLO NEJMÉNĚ 13 LIDÍ DO ŘEKY HONG (RED) POTÉ, CO BYLA ODPLAVENA ČÁST MOSTU PHONG CHÂU V PHÚ THỌ.

 

Do vody spadlo také kolem deseti vozidel a dva motocykly. Úsilí o pomoc brání rychlé proudy, které následovaly tajfun Yagi, a počet obětí zůstává nejistý.

https://t.me/c/1586239095/79327

 

🌊🇩🇿 BÉCHAR V ALŽÍRSKU, VČERA….

https://t.me/c/1586239095/79339

 

⛈🇲🇦 PŘÍVALOVÉ DEŠTĚ PŘEKVAPÍ REKREANTY NA PLÁŽI NA OKRAJI AGADIRU.

https://t.me/c/1586239095/79341

 

⛈Wadi Aghi – PROVINCIE AL HAOUZ, MAROKO

https://t.me/c/1586239095/79342

 

🌊🇲🇦 📹 MAROKO POSTIHLY SILNÉ ZÁPLAVY. PODLE ZVEŘEJNĚNÝCH INFORMACÍ JE V NĚKOLIKA PROVINCIÍCH VYHLÁŠEN VÝJIMEČNÝ STAV.

https://t.me/c/1586239095/79343

https://t.me/c/1586239095/79344

https://t.me/c/1586239095/79345

https://t.me/c/1586239095/79346

https://t.me/c/1586239095/79347

 

CELOU ITÁLII V TĚCHTO DNECH SUŽUJE SILNÝ DÉŠŤ.

Výjimkou nebylo ani Koloseum v italském Římě

Kvůli špatnému počasí byl prostor mimo Colosseo těžce zaplaven. Silné deště způsobily značné škody, přerušily činnost a vyžadovaly naléhavá opatření pro obnovu.

Blesková bouře v Římě. Padlé stromy a zaplavené ulice pro oblačnost: co se stalo (a jaká jsou rizika)

 

https://www.ilmessaggero.it/video/roma/roma_locale_allagato_a_due_passi_dal_colosseo-8343273.html

 

VERSILII, PŘÍMOŘSKOU KRAJINU NA SEVEROZÁPADĚ ITALSKÉHO REGIONU TOSKÁNSKO, ZASÁHLO O VÍKENDU KRUPOBITÍ A SILNÝ NÁRAZOVÝ VÍTR.

Nárazy větru dosahují až 107 km/h. Místní obyvatelé sdílejí na sociálních sítích fotografie krup

https://t.me/c/1586239095/79351

https://t.me/c/1586239095/79352

https://t.me/c/1586239095/79353

https://t.me/c/1586239095/79354

https://t.me/c/1586239095/79355

https://t.me/c/1586239095/79356

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08. září 2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: UKRAJINSKÉ LINIE SE HROUTÍ, KYJEV ŽÁDÁ O NEEXISTUJÍCÍ RAKETY A „DOSTÁVÁ“ JE.

Překlad do ČJ

 

https://lubomirvolnyoficialni/6642

 

 

📌09. září 2024: 🇫🇷 TOTO JE FENOMÉN, KTERÝ EXPLODOVAL OD KARANTÉNNÍCH OPATŘENÍ: Znásilňování dětí prováděné živě na internetu chudými rodinami pro evropské sponzory. 👹👹👹

https://t.me/c/1586239095/79328

 

 

📌⚔️🧔🏿‍♂️🔪09. září 2024: 🇫🇷 DALO SE TO PŘEDVÍDAT, ÚTOKŮ PŘIBÝVÁ A SPRAVEDLNOST JE STÁLE LAXNĚJŠÍ, OBČANÉ BEROU VĚCI DO SVÝCH RUKOU.

https://t.me/c/1586239095/79329

https://t.me/c/1586239095/79330

https://t.me/c/1586239095/79331

https://t.me/c/1586239095/79332

https://t.me/c/1586239095/79333

https://t.me/c/1586239095/79334

https://t.me/c/1586239095/79335

https://t.me/c/1586239095/79336

https://t.me/c/1586239095/79337

https://t.me/c/1586239095/79338

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️09. září 2024: PŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE 👺URSULA VON LEYENOVÁ:

 

Evropská komise (EK) připravuje návrh, který by mohl spustit proces pozastavení vyplácení finančních prostředků z eurofondů pro Slovensko kvůli porušovaní demokratických norem, napsala v pondělí agentura Bloomberg. Bruselu podle ní například vadí, že vláda Róberta Fica (Směr, sociálna demokracie) zrušila speciální prokuraturu. Unie v minulosti zmrazila Eurofondy v Maďarsku.

((Ty si přímo koledují masívní odchod z vražední Evropské unie, což pak přijde dominovým efektem!!! Jakým právem nedemokraticky se vměšují do vnitrostátní politiky jednotlivých států ❓❓❓))

 

https://t.me/c/1586239095/79340

 

 

📌08. září 2024: PROJEV RÓBERTA FICA A VYJÁDŘENÍ SE K SITUACI NA UKRAJINĚ

https://t.me/c/1586239095/79349

 

 

📌09. září 2024: 👺SVĚTOVÉ EKONOMICKÉ FÓRUM (WEF) PŘIPUSTILO, ŽE PANDEMIE COVID-19 BYLA ZKOUŠKOU POSLUŠNOSTI VEŘEJNOSTI JEJÍMU „NOVÉMU SVĚTOVÉMU ŘÁDU“.

 

Na jejich stránce „My Co2“, která inzeruje 15minutová města, se píše toto:

 

„COVID-19 byl testem společenské odpovědnosti – miliardy občanů na celém světě přijaly velké množství dříve nemyslitelných omezení veřejného zdraví. Existuje mnoho příkladů sociálního distancování, nošení roušek, hromadného očkování, přijetí aplikací pro sledování kontaktů veřejného zdraví ve světě prokázalo podstatu společenské odpovědnosti jednotlivců.“

 

https://truthfriends.us/wef-gibt-zu-dass-covid-ein-test-fuer-den-gehorsam-der-oeffentlichkeit-gegenueber-der-neuen-weltordnung-war/

 

https://t.me/c/1586239095/79360   👈 pro 🐏🐏🐏

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 09. září 2024: 💥💥💥💥💥💥💥 MEZINÁRODNÍ SOUDNÍ DVŮR ROZHODL, ŽE IZRAELSKÁ OKUPACE PALESTINSKÝCH ÚZEMÍ PORUŠUJE MEZINÁRODNÍ PRÁVO A ŽE IZRAEL MUSÍ UKONČIT SVOU „NELEGÁLNÍ“ OKUPACI ZÁPADNÍHO BŘEHU, VÝCHODNÍHO JERUZALÉMA A GAZY.

 

Mezinárodní soudní dvůr prohlásil Izrael za nelegální stát.

💥💥💥💥💥💥💥

https://t.me/c/1586239095/79362

 

 

📌09. září 2024: 19:26: PRINCEZNA CATHERINE DOKONČILA CHEMOTERAPII, BUDE SE ZNOVU ÚČASTNIT AKCÍ:

 

Princezna z Walesu Kate Middleton se plánuje vrátit k některým veřejným povinnostem do konce letošního roku. Informovala o tom agentura Associated Press.

 

Podle tiskové agentury Catherine úspěšně podstoupila chemoterapii rakoviny. Její zdraví teď nic neohrožuje.

 

„S účastí princezny se očekává redukovaný program akcí,“ informuje AP.

 

Připomeňme, že onkologie Kate Middletonové byla zjištěna v zimě během plánované břišní operace. Typ nádoru pak nebyl zveřejněn.

 

Během léčby se princezna zúčastnila pouze přehlídky na počest narozenin krále Karla III.

 

https://www.vesti.ru/article/4134444

 

 

📌08. září 2024: 18:07, SI ŤIN-PCHING: ČÍNA BUDE I NADÁLE HRÁT KONSTRUKTIVNÍ ROLI PŘI ŘEŠENÍ UKRAJINSKÉ KRIZE:

 

ČLR očekává, že vytvoří příznivé podmínky pro řešení konfliktu na Ukrajině, řekl čínský prezident Si Ťin-pching na setkání s norským premiérem Jonasem Gahrem Størem v Pekingu.

 

Podle Si Ťin-pchinga bude ČLR také hrát konstruktivní roli při řešení ukrajinské krize a podporovat veškeré úsilí stran.

 

„Doufáme, že všechny strany budou spolupracovat prostřednictvím dialogu na vytvoření příznivých podmínek pro politické urovnání krize,“ řekl předseda, jehož slova citovala Čínská centrální televize.

 

Oficiální návštěva norského premiéra v Číně potrvá od 9. do 11. září.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve předložil návrhy na mírové řešení konfliktu na Ukrajině: Rusko okamžitě zastaví palbu a oznámí svou připravenost k jednání, za předpokladu stažení ukrajinských jednotek z území nových ruských regionů.

 

Putin také dodal, že Kyjev je povinen deklarovat své odmítnutí vstupu do NATO, provést demilitarizaci a denacifikaci a přijmout neutrální, bezjaderný a nezúčastněný status. Hlava státu také poukázala na zrušení sankcí proti Ruské federaci.

 

Po teroristickém útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast ruský vůdce označil za nemožné vyjednávat s těmi, kteří útočí na civilisty, útočí na civilní infrastrukturu a snaží se vytvářet hrozby pro jaderná energetická zařízení. Putinův poradce Jurij Ušakov později uvedl, že dříve vyjádřené mírové návrhy Moskvy na ukrajinské urovnání nebyly zrušeny, ale v této fázi Rusko nebude s Ukrajinou vyjednávat.

 

https://www.vesti.ru/article/4134256

 

 

📌09. září 2024, 18:13, Stíhací Abcházka: Ozbrojené síly Ukrajiny se snaží zakrýt smrt instruktorů NATO:

 

Velitelka „Divoké divize Donbasu“ Akhra Avidzba s volacím znakem Abcházie v rozhovoru pro Russia-1 uvedla, že ukrajinská armáda odváží těla členů NATO z bojiště.

 

„To znamená, že se snaží zakrýt některá fakta. S největší pravděpodobností je to buď stále aktivní NATO, protože kvůli jednoduchému veteránovi by se tolik nezabíjeli. To jsou s největší pravděpodobností aktivní kluci, možná ti instruktoři, kteří přišli s nimi. Trénovali jste, stejně jako to bylo v Cchinvali, řekli jste, jděte s nimi, ukažte, s čím jste je trénovali,“ řekl Avidzba.

 

Podle velitele „Divoké divize Donbasu“ mluví chování bojovníků Ozbrojených sil Ukrajiny samo za sebe: „tento člověk je pro ně jako cenná informace“.

 

Podívejte se na příběh Eleny Erofejevové v pořadu „Vesti“ ve 20.00 na televizním kanálu “

„Rusko-1″.

 

https://www.vesti.ru/article/4134299

 

 

📌09. září 2024, 17:41, GRAHAM: VYSLOUŽILÝ AMERICKÝ VOJÁK SE MŮŽE PODÍLET NA VÝCVIKU UKRAJINSKÝCH PILOTŮ NA F-16:

 

Vysloužilí američtí piloti F-16 by mohli pomoci s výcvikem ukrajinských pilotů, řekl americký senátor Lindsey Graham na ukrajinském televizním kanálu.

 

Podle politika se o této otázce diskutovalo 6. září v Itálii. Navíc šlo o efektivnější využití amerických zbraní a odstranění omezení na jejich použití.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj si dříve stěžoval, že ozbrojené síly Ukrajiny mají stále málo stíhaček F-16.

 

Zároveň, jak zjistili američtí novináři, západní představitelé se přou o to, jak oprávněné bylo rozhodnutí Ukrajiny vyslat F-16 do bitvy jen několik týdnů poté, co je obdrželi.

 

Havárie stíhačky F-16 a smrt pilota ukázaly, k čemu spěch vede, řekl jeden z úředníků v rozhovoru pro The Wall Street Journal.

 

https://www.vesti.ru/article/4134332

 

 

📌09. září 2024, 18:28, TASS: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OPUSTILY SVÉ POZICE V KRASNOGOROVCE, VE MĚSTĚ JIŽ NEJSOU:

 

Ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny uprchli z města Krasnogorovka v Doněcké lidové republice.

 

Agentuře TASS to oznámil zdroj v ruských bezpečnostních silách.

 

Britský expert Alexander Merkuris již dříve uvedl, že na sever od této osady je ve skutečnosti obklíčena velká skupina ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Bývalý plukovník SBU Oleg Starikov 5. srpna uvedl, že v oblasti Krasnogorovky by mohlo být obklíčeno několik ukrajinských brigád najednou. Karlivka již byla osvobozena, Krasnogorovka a Netaylovo jsou další na řadě, dodal Starikov.

 

https://www.vesti.ru/article/4134388

 

 

📌08. září 2024, 20:35, JAAKKOLA: KONFLIKT NA UKRAJINĚ BYL ŠOKEM, KTERÝ VÝRAZNĚ ZMĚNIL FINSKÝ OBRANNÝ SYSTÉM:

 

Finsko vstoupilo do NATO v nejvhodnější dobu. Tento názor vyjádřil velitel obranných sil Janne Jaakkola.

 

Podle jeho názoru to byl právě konflikt na Ukrajině, který vedl k největším změnám v národním obranném systému země.

 

„Pro nás byla speciální vojenská operace šokem. Finové se ale nemuseli probudit. 🙈 Vstoupili jsme do Aliance v tu nejvhodnější dobu,“ řekl veřejnoprávní televizi Yle.

 

V současné době je důvěra veřejnosti v NATO na vysoké úrovni. 🙈

Blok plánuje v blízké budoucnosti posílit obranu země rozmístěním vojenského kontingentu na tomto území. 🙈

 

„Taková jednání nyní probíhají,“ řekl vrchní velitel. 👹

 

Připomeňme, že Finsko vstoupilo do bloku 4. dubna 2023.

 

https://www.vesti.ru/article/4134562

 

 

📌09. září 2024, 19:29: VE VESNICI PŘISTÁL TUCET POLSKÝCH VÝSADKÁŘŮ: VISELI NA ELEKTRICKÉM VEDENÍ, POŠKODILI STŘECHU:😂😂😂

 

Skupina 12 výsadkářů 2. průzkumného pluku polských ozbrojených sil minula místo přistání a přistála v osadě. Jeden voják spadl na střechu domu a poškodil ji, druhý se zachytil o dráty. Vážným zraněním se však podařilo předejít – jeden voják s poraněním nohy byl hospitalizován.

 

Podle polských médií měli vojáci přistát v poušti Błędowska, která je na jihu země, ale silný vítr je zanesl na severozápad – do vesnice Chechlo.

 

Místní obyvatelé museli parašutisty zachraňovat. Armáda slíbila, že vyšetří příčiny incidentu.

 

Na konci srpna rumunská armáda, která byla na cvičení v Polsku, ostřelovala obytné budovy a školu ve městě Biala Piska. Jedna z střel zasáhla byt, kde muž v tu chvíli spal – rozbila okno a prorazila zeď. Naštěstí nebyl nikdo zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4134437

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.09.2024“:

➡️☭☆ Na Ukrajině se počet padělaných hřiven více než zdvojnásobil.

Informovalo o tom tamní ministerstvo financí. V první polovině roku 2024 připadalo na milion pravých bankovek 3,4 padělků, což je o 62 % více než v loňském roce.

Bankovky v nominální hodnotě 500 hřiven jsou často padělané.

Moc je nelegitimní, suverenita je falešná, peníze teď nejsou skutečné, stěžuje si Mriya.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Arménie předala Ázerbájdžánu plně odsouhlasený návrh mírové dohody, Jerevan čeká na reakci Baku,“ řekl arménský ministr zahraničí Mirzojan.

Jerevan a Baku se podle něj plně shodly na 13 ze 16 článků mírové smlouvy.

„Existuje reálná šance podepsat mírovou dohodu co nejdříve,“ poznamenal Mirzoyan.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *