, ,

09.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉DOUGLAS MURRAY: NEPOKOJE V BRITÁNII BY MĚLY BÝT VAROVÁNÍM PRO USA

09.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 DOUGLAS MURRAY: NEPOKOJE V BRITÁNII BY MĚLY BÝT VAROVÁNÍM PRO USA

 

📌09. srpna 2024: Smer, sociálna demokracia, Róbert Fico: ČO SA NEZMESTILO NA TLAČOVKU XXVIII.

Progresívne a liberálne médiá a ich poskokovia v PS a SaS vyrábajú ďalšieho Cintulu.

Róbert Fico: „…Európska únia pokladá za zločin mierové iniciatívy a všetky snahy na okamžité prímerie. Prvé, čo by mala Európska únia urobiť, je naliať si čisté víno, Je evidentné, že stratégia voči Rusku nefunguje a že nás poškodzuje. Naviac, za celý čas vojny na Ukrajine sme nemali v Európskej rade žiadnu diskusiu o reálnom stave vojenských operácii na Ukrajine a o perspektíve týchto operácii. Premiéri rozhodujú o desiatkach miliárd eur pre Ukrajinu, bez základných vedomostí, čo sa reálne na Ukrajine deje a čo sa môže stať. Ak sa Maďarské predsedníctvo Európske únii rozhodne ísť cestou hodnotenia použitej stratégie na Ukrajine, bude to mať moju podporu. V tomto duchu budem hovoriť aj s mojim Ukrajinským partnerom, Denisom Šmihajom na spoločnom zasadnutí Slovenskej a Ukrajinskej vlády počas 1. októbrového týždňa. No a verím, že môj zdravotný stav mi umožní absolvovať plánovanú cestu do Južnej Kórei, kde chceme rokovať aj o možnej spolupráci pri výstavbe nového jadrového bloku v Jaslovských Bohuniciach, potom osobne dôležitú cestu do Číny a na záver roka do Latinskej Ameriky. V každom prípade robím všetko pre to, aby som bol na rokovaní vlády 21.8.2024 fit. Moja rehabilitácia trvá, vzhľadom na závažnosť mojich zranení dlhšie, ako som očakával. V každom prípade sa teším na stretnutia s Vami a želám Vám všetkým pekné dovolenky a oddych počas prebiehajúceho leta. Zachovajme si prosím zdravý rozum a sebaúctu. Ešte raz pekný večer.“

 

https://youtu.be/gcdlZfyuSIE?si=6HJWCsmXJJBvFCeL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. srpna 2024: DOUGLAS MURRAY: NEPOKOJE V BRITÁNII BY MĚLY BÝT VAROVÁNÍM PRO USA:

 

Pokud se jeden z vašich spojenců začne rozpadat, měli byste si toho všimnout. a zjistěte proč.

 

Minulý týden byla Velká Británie zmítána nepokoji a nepokoji. V Severním Irsku protestanti a katolíci dokonce vyšli, aby se pro jednou vzbouřili vedle sebe.

 

To, co se stalo, má pro Ameriku obrovské ponaučení. A naši politici by to měli vzít na vědomí.

 

Porucha v Británii začala poté, co byly tři dívky ve věku 6, 7 a 9 ubodány k smrti, když se účastnily taneční party na téma Taylor Swift. Bezprostředně poté byli místní obyvatelé v Southportu šokováni, rozzlobení a hledali někoho, koho by mohli obvinit.

 

Ve Spojeném království – stejně jako v Americe – úřady nezveřejňují pouze informace o podezřelých a vinících. Oni „řídí“ uvolnění.

 

V Británii, stejně jako v Americe, pokud se má za to, že zločin má rasovou složku, pak jsou úřady ještě opatrnější, jaké informace se objeví.

 

Ale britská veřejnost, stejně jako Američané, je na tento proces zvyklá. A čím déle cítí, že jsou před nimi zadržovány informace, tím více mohou být naštvaní.

 

Tentokrát úřady jasně zadržovaly něco ohledně identity podezřelého. Brzy se na internetu objevily fámy. Vše z naprosto nespolehlivých zdrojů. Ale chytli se.

 

Objevila se fáma, že útočníkem byl muslim, který teprve nedávno dorazil na jedné z nelegálních lodí s migranty, které neustále proudí do jižní Británie.

 

Ve skutečnosti, i když došlo k mnoha trestným činům a terorismu spáchaným nelegálními osobami, nebyl to tento případ.

 

Tentokrát byl osobou, která spáchala tento otřesný zločin, 17letý syn rwandských migrantů. Jeho motiv zatím není znám.

 

 

REDAKČNÍ:

 

Britští policisté byli zraněni během „vážné poruchy“ po 3 dívkách zabitých při útoku nožem na taneční párty na téma Taylor Swift

Ale místní obyvatelstvo bylo zanícené. Brzy začala malá skupina násilníků házet věci na místní mešitu. Hněv a vztek na policii si vybíjela i další města. Což je samozřejmě jedna z nejhloupějších věcí, které si lze představit.

 

Někteří z policistů, kteří byli na místě masakru prvními zásahy, byli poté rozzlobení veřejností zasaženi.

 

To vše se ale odehrálo ve velmi nebezpečném kontextu. A je to něco, čemu by američtí politici dobře porozuměli. I když jejich britští protějšky neuspějí.

 

Ve Spojeném království – možná ještě více než v Americe – panuje velká nechuť k nelegální migraci porušující pravidla.

 

Pohled na hlavně mladé muže platící pašerákům lidí, aby je nelegálně převedli přes Lamanšský průliv, je děsivý. Proč byste měli platit parkovací lístek, když to lidem projde?

 

Horší je, že – stejně jako Amerika – všichni nelegální příchozí zůstanou. Zákon je chrání dříve než místní.

 

Úřady ubytovávají ilegály v hotelech (zní to povědomě?) a zkrátka se nedělá nic pro to, ABY TRESTALI LIDI ZA PORUŠENÍ ZÁKONA VLOUPÁNÍM DO ZEMĚ.

 

Legální migrace zároveň dosáhla historického maxima. Konzervativní vláda, která nastoupila do úřadu v roce 2010, slíbila, že sníží legální čistou migraci pod 100 000 ROČNĚ, a pustila úřad na začátku tohoto roku s legální migrací na více než 700 000 za rok.

 

Spojené království je samozřejmě menší než USA, ale záplava nelegálních přistěhovalců do země je podobná.

 

STEJNĚ JAKO DALŠÍ PROBLÉM:

 

Když se podíváte na města na severu Anglie, která v posledních dnech zažila nejhorší nepokoje, řada věcí vyniká.

 

Ano – jsou to oblasti, do kterých bylo vnuceno příliš mnoho imigrace. Jsou to však také oblasti, kde nezaměstnanost a závislost na sociálním zabezpečení v posledním desetiletí vzrostly.

 

Přestože vláda od krachu v roce 2008 vytvořila nová pracovní místa, naprostá většina těchto pracovních míst (PLNÉ TŘI ČTVRTINY) připadla pracovníkům narozeným v zahraničí!

 

Jinými slovy, vláda se pokusila rozšířit ekonomický koláč. Ale ani se neobtěžovalo sdílet to s lidmi, kteří se skutečně narodili a již v zemi žijí.

 

Samozřejmě lidé říkají: „No, možná by tito lidé nedělali nabízenou práci.“ Proč by však měla být jakákoli vláda tak líná, aby přijímala pěstování nezaměstnanosti mezi obyvatelstvem jako nějaký přírodní zákon? Samozřejmě, že není.

 

Myšlenka, že by se vašim vlastním lidem nemělo pomáhat v práci, a že by je ve skutečnosti měli vynechat kdokoli na světě, je katastrofální.

 

Podobná dynamika je však ve hře i zde v USA. Nejen s miliony nelegálních migrantů, kteří zaplavují jižní hranici a podbízejí americké dělníky na černém trhu. Ale také v celkových pracovních statistikách.

 

Podíl pracovníků narozených v zahraničí v USA v posledních čtyřech letech rychle rostl.

 

V loňském roce představovali 18,6 % celkové pracovní síly v USA. A i když by to mohlo fungovat, nefunguje, pokud počet pracujících Američanů skutečně klesne.

 

A to je přesně to, co se stalo v posledních čtyřech letech.

Například podle odhadů Center for Immigration Studies bylo v USA na konci loňského roku o 2,9 milionu pracovníků narozených v zahraničí (legálních i nelegálních) více než na konci roku 2019.

V USA jich však bylo o 183 000 méně. narozených pracovníků v práci na konci roku 2023 než na konci roku 2019.

 

TAKŽE VYTVÁŘENÍ PRACOVNÍCH MÍST V ÉŘE BIDENA-HARRISE SE TÝKALO VÝHRADNĚ PRACOVNÍKŮ NAROZENÝCH V ZAHRANIČÍ, ZATÍMCO POČET PRACOVNÍKŮ NAROZENÝCH V USA SE NEVRÁTIL NA ÚROVEŇ PŘED COVID.

 

https://nypost.com/2024/08/08/opinion/riots-in-britain-should-be-warning-to-us/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. srpna 2024: Lukáš Lhoťan: TO SE NA VEŘEJNOST NEDOSTANE. OHROŽENÍ V ČR. BRITSKÝ PREMIÉR JE PARCHANT:

 

👉ČESKO: Podle zprávy Federace židovských obcí za rok 2023 v Česku vzrostly antisemitské nálady. Jedním z rizikových míst má být i mešita v pražských Kyjích.

👉 „Jsem přesvědčen, že v českých mešitách se dlouhodobě a nepokrytě hlásá českým muslimům, že židé jsou nepřátelé,“ říká publicista Lukáš Lhoťan. On sám pomohl před lety podobný případ odhalit.

👉Nepokoje sílí i v Británii po vraždě tří malých holčiček. Britský premiér Keir Starmer je podle Lhoťana „parchant, který se sice tváří, jak se bude prosazovat právo a pořádek, ale ve skutečnosti jím řízený stát vysloveně brutálně potlačuje jakýkoliv odpor, i nenásilný, k politice multikulturalismu.“

 

👉Federace židovských obcí ve výroční zprávě za rok 2023 varuje, že i v české společnosti narostly antisemitské nálady.

Jedním z rizikových míst má být i pražská mešita v Kyjích, kde mají probíhat kázání na podporu Gazy a Palestiny. Souhlasíte s tvrzením FŽO?

 

👉Ano, souhlasím. Ono je dost těžké odlišit, co je antisemitismus a co je oprávněná kritika Izraele, ale v případě pátečních kázání v českých mešitách jsem přesvědčen, že se tam dlouhodobě a nepokrytě hlásá českým muslimům, že židé jsou nepřátelé, což má původ v některých interpretacích koránu, a také se propaguje cíl zničení státu Izrael.

 

👉Ale toto se na veřejnost většinou nedostane. V případě mešity zvané lidově Mešita na Černém Mostě se to na veřejnost dostalo jen díky Muslimské obci v Praze, která jejich kázání zveřejňuje na svém webu a v roce 2023 ještě ona kázání neprocházela cenzurou, takže se v nich objevovaly kontroverzní pasáže, na které upozornila i Federace židovských obcí ve své zprávě o antisemitismu za rok 2023. Obdobně na tato nenávistná kázání z roku 2023 upozornil již v lednu deník DNES a po jeho reportáži začala být evidentně zveřejňovaná kázání z pražské mešity cenzurovaná, takže se tam již kontroverzní pasáže o židech a Izraeli neobjevily, ale to neznamená, že v prostorách mešity se ta nenávist přestala kázat. Nejspíše se káže dál a pouze se to již nezveřejňuje pro českou veřejnost.     Mimochodem už před 23 roky zveřejnil varování před islámským extremismem a radikalismem v české komunitě tehdejší ředitel Židovského muzea v Praze Leo Pavlát v článku nazvaném „Náboženská tolerance je nedělitelná“, kde uvedl již tehdy důkazy o tom, jak se v pražské muslimské komunitě káže nenávist k židům.

 

👉A před skoro dvaceti léty natočil infiltrátor v pražské mešitě skrytou kamerou, jak kázali při přednášce muslimům, že sebevražední útočníci na izraelské civilisty jsou jako Jan Palach.

Od 7. října, kdy palestinští teroristé zaútočili na izraelský hudební festival a přilehlé osady, podle zprávy FŽO výrazně vzrostl počet antisemitských článků a dalšího nenávistného obsahu na internetu. Zvedá se podle vás vůči židům v naší zemi nějaká vlna nenávisti? A pokud ano, odkud?

 

👉Ano, zvedá se a sílí. Podle mne je už velmi slabý antisemitismus motivovaný starými důvody a teoriemi o snaze židů ovládnout svět. Takové teorie dnes již zastává stále méně Čechů, ale velmi sílí nenávist k židům v důsledku toho, co se děje v Pásmu Gazy a je tak záležitostí hlavně levicové části společnosti a propalestinských aktivistů. Ale mezi lidmi v České republice někteří aktivisté propagují teze, že žid = Izraelec, což souvisí s tím, že Izrael se prezentuje jako nacionalistický stát židovského etnika, v němž se toleruje život menšin, ale stát jako takový není neutrální, ale je otevřeně židovský a prosazující židovství. Proto to zlé, co dělá Izrael, je automaticky stahováno na všechny židy. A tím, jak se v České republice zrychluje rozrůstání muslimské komunity a její vliv na společnost, tak roste i nenávist k židům.

 

👉Vždyť o tom hovoří i již zmiňovaná zpráva Federace židovských obcí:

 

„Počty antisemitských incidentů vycházejících z islamismu se v letech 2019–2021 pohybovaly v řádu jednotek. V roce 2023 FŽO evidovala 212 incidentů, ve srovnání s rokem 2022 jde o nárůst ve výši 381,82 %. Islamismus tak byl vůbec nejrychleji rostoucí ideologickou motivací protižidovské nenávisti.“

 

👉Jsou podle vás židé v naší zemi v ohrožení?

 

👉V zemi jako celku asi ne, ale hlavně v Praze již ohroženi jsou, protože množství muslimů a levicových extremistů je tam asi největší z celé České republiky, takže může dojít k tomu, že někteří z nich dostanou amok a něco židům provedou, když je uvidí na ulici a poznají je. Co se týče rizika přímého teroristického útoku, tak si myslím, že riziko zde je, ale je mnohem menší než třeba v Německu, Francii nebo Anglii. Zdejší muslimská komunita ještě není tak velká a není tak silně radikalizovaná jako na Západě. Takže určité riziko zde je, ale zatím se vždy podařilo českým bezpečnostním silám útokům zabránit a potenciální úročníky pacifikovat.

 

👉Ale nenávistná kázání v českých mešitách jsou pro české židy vážnou hrozbou, protože mohou pomoci radikalizovat české muslimy a mohou je motivovat něco spáchat. A tato situace trvá už dlouho. Připomeňme si jen nenávistné kázání proti židům v brněnské mešitě pronesené v českém překladu z arabštiny konvertitou k islámu Lukášem Větrovcem:

Izrael dokázal eliminovat lídra Hamásu Ismajla Haníju. Nyní se na jeho místo dostal Jahjá Sinwár, mnohými považovaný za opravdového radikála. Co tato změna přinese Blízkému východu a konkrétně Izraeli?

 

👉To uvidíme. Já osobně si myslím, že to ze strany izraelské vlády je velká chyba a hlavně je to jasný vzkaz, že jakékoliv jednání o příměří je zbytečné, protože izraelská vláda o něj nemá zájem.

 

👉Jsem toho názoru, že situace je kritická a snad i beznadějná. Izrael se s Palestinou dostal do situace, kdy se celý konflikt po desítkách let proměnil do stavu, v němž vlastně není jiné řešení, než že jedna strana zničí nebo vyžene druhou stranu. Nejlépe je to vidět na Pásmu Gazy.

 

👉Izrael dnes už nemůže přestat porušovat mezinárodní právo a musí okupovat trvale palestinské území, protože kdyby se z něj stáhl, tak by se opuštěné území stalo jen další základnou pro hnutí typu Hamás k dalším útokům na Izrael. V podstatě stát Izrael musí vyhnat nebo zničit všechny potenciálně nepřátelské Palestince dříve, než budou opět tak silní, aby zopakovali mnohem větší tragédii ze 7. října.

 

👉Jsem ovšem přesvědčen, že dnešní situace se stavem izraelské společnosti, armády a hlavně stavem západní společnosti a armád spojenců Izraele – hlavně armády USA, je nejhorší od vzniku Státu Izrael. Pokud by došlo k většímu konfliktu v oblasti nebo by došlo na světě k více konfliktům, kde by se musely USA angažovat, tak Izrael dlouhodobě nedokáže udržet válku ve svůj prospěch. Čím déle by konflikt trval, tím více by bylo reálné zničení Izraele. A nepřátelé Izraele to vědí a čekají na příležitost. Zbrojní průmysl Západu je v nejhorším stavu od konce druhé světové války a muslimové jsou stále více přesvědčeni, že USA s Evropou jsou v nejhorším společenském stavu za posledních 200 let a nebudou ochotní jít do skutečné větší války kvůli Izraeli.

 

👉Takže Izrael likvidováním lidí stojící v čele hnutí typu Hamás či Hizballáh umožňuje nástup na jejich místa lidem, jež jsou mnohdy mnohem horší a odhodlanější zničit Izrael či rovnou židy vyvraždit. Takže ta změna bude, podle mne, spíše hodně negativní.

 

👉V Anglii propukly masové nepokoje poté, co 17letý mladík Axel Rudakubana v anglickém Southportu ubodal tři malé děti a deset dalších lidí zranil. Útočník je britským občanem, ale jeho rodiče přišli z Rwandy. Jaký je váš komentář k nepokojům?

 

👉Dalo se čekat a jen šlo o to, co bude záminkou. Napětí rostlo dlouhodobě. Stačí jen si připomenout co se dělo: Muslimské znásilňování gangy, které probíhá dlouhé roky s jistým krytím ze strany úřadů a benevolencí od policie, masy ilegálních imigrantů, jež připlouvají do Anglie a pak se podílejí na trestné činnosti, a to nejen z muslimských zemí, ale hlavně mnohdy jde o lidi problémové i v jejich domovské zemi. Postupná výměna původních obyvatel za muslimské a africké přistěhovalce, kteří si z Anglie budují islámskou či africkou společnost apod. Takže já jsem to čekal a naplnila se slova britského politika Enocha Powella na téma masové migrace do Velké Británie pronesená před víc než padesáti roky: „Národ si staví svou pohřební hranici, v budoucnosti vidím řeku krve!“

 

👉Co říkáte na reakci premiéra Keira Starmera? Ten vzkazuje, že ve vězeních „bude dostatek místa pro všechny, kdo se podílí na násilnostech“. Slíbil, že pachatele násilností stihne trest.

 

👉Je to parchant, který se sice tváří, jak se bude prosazovat právo a pořádek, ale ve skutečnosti jím řízený stát vysloveně brutálně potlačuje jakýkoliv odpor, i nenásilný, k politice multikulturalismu a na druhou stranu muslimští, afričtí a další zločinci imigrantského či barevného původu jsou evidentně zvýhodňováni v trestních řízeních a přistupuje se k nim s velkou tolerancí.

👉Běloch za údajně nenávistný komentář dostane pobyt ve vězení a zločinec, co vraždil a má jistou barvu kůže nebo jisté náboženství, tak dostává mnohem mírnější trest než běloch, co jen měl třeba blbé řeči. To vše je výsledek po desetiletí budované tzv. antirasistické justice a multikulturní společnosti, v níž být bělochem je vlastně zločin a barevní jsou zvýhodňováni.

👉A Anglie je v tomto dále jak naše EU, ale i tady v České republice se tato politika ze Západu postupně prosazuje v soudním systému a v právním řádu.

 

👉Takže jak by mne mohl překvapit britský premiér Keir Starmer, který je znám tím, že je zastáncem největšího nepřítele Evropy, marxisty Trockého? Starmer byl redaktor Socialist Alternatives, trockistického radikálního časopisu, jenž patřil k International Revolutionary Marxist Tendency (IRMT). Ten člověk může říkat, co chce, podle mne jen lže a oblbuje Angličany, ale jinak udělá cokoliv, aby dokončil proměnu Anglie v multikulturní totalitu, v níž být běloch bude za trest.

 

👉Útočník Rudakubana, který zabil tři malé děti, jako dospívající herec účinkoval i v reklamě pro BBC. Původně se šířila falešná informace, že útočník je muslim, jde však o křesťana. Jedná se podle vás o příklad nezvládnuté integrace, nebo je to složitější?

 

👉Zatím o něm a jeho motivech nic nevíme. Tento případ je složitý v tom, že jde o mladistvého, takže britské úřady toho asi moc nezveřejní. Ale jak jsem říkal již dříve, tak tento samotný útok byl jen spouštěčem dlouhodobě hromaděného napětí. Jenže už na něj nebere ohledy a jde si svou cestou. Dále to, že se někdo prohlásí za křesťana neznamená, že žije jako křesťan nebo že nekoná zlo. Jsou i křesťané konající zlo.

Vzpomeňme si jen na příklad první světové války, v níž na obou stranách fronty se vojáci modlili za své vítězství a za to, aby zabíjeli křesťany na druhé straně fronty, a ještě jim k tomu všemu vraždění asistovali faráři a žehnali jejich zabíjení, takže opravdu nevidím překážku pro zlo v tom, že je někdo křesťan nebo se za něj prohlásí. Pokušení páchat zlo čelí všichni. Jako člověk, jenž se při magisterském studiu teologie věnoval i tématu násilí a víry, prostě říkám, že být křesťan je spíše výzva pro osobní boj za dobro než nějaká překážka pro páchání zla.

 

👉Proč podle vás demonstranti v Británii uvěřili původní mylné informaci, že útočník je muslimský migrant? Vypovídá to o jisté předsudečné nenávisti v anglické společnosti?

 

👉A odkud víme, že ti demonstranti tomu uvěřili? Z toho, že jeden či dva lidi to řekli? Z toho, že to řekla média hlavního společenského proudu? Ta média, jež tvrdí, že bojují proti dezinformacím, a přitom je kolikrát sama šíří a mnohdy vytvářejí?

👉Já sám jsem například u nás v Radě pro rozhlasové a televizní vysílání před pár lety usvědčil Českou televizi z toho, že záměrně vyrobila dezinformaci a víte, co její zástupce řekl Radě pro rozhlasové a televizní vysílání? Něco ve smyslu, že to byla kreativní novinářská práce. Takže proč bychom měli věřit tvrzení britských médií hlavního proudu? Já jim nevěřím, ony byly také usvědčeny opakovaně ze lhaní a manipulování informací proti odpůrcům multikulturalismu či islámu.

 

👉Znovu zopakuji, že si myslím – a co sleduji některé ty britské demonstranty a jejich představitele na sociálních sítích, tak ty vraždy byly prostě jen spouštěčem hromaděného vzteku na to, do jaké tragédie dovedla Anglii politika multikulturalismu a jak jsou státními úřady a justicí zvýhodňováni zločinci z prostředí muslimů a barevných imigrantů a naopak běloši – původní obyvatele Velké Británie – jsou tvrdě pronásledováni a trestáni za jakýkoliv odpor či projev nepovoleného názoru apod.

👉Co poslouchám lidi žijící v Anglii, tak v určitých ohledech je tam méně svobody slova a projevu, jak bylo v komunistickém Československu a prostě tyto všechny věci dovedly ty lidi do ulic protestovat proti totalitnímu multikulturnímu režimu…

 

👉A předsudečná nenávist? Promiňte, ale je ovce plná předsudečné nenávisti, když uvidí vlka a dá se na útěk? Co když se ten vlk identifikuje taky jako ovce, a tak by měly být pastýřem ovce donuceny si ho pustit do ohrady? Takový pastýř by byl debil a nepřítel ovcí…

 

👉A my, Evropané, jsme dnes takové lidské ovce a jsme našimi vládnoucími pastýři – politiky – nucení si do svých ohrad – národních států – pouštět vlky.

 

👉Podle mne je lepší být urážen za to, že jsem „plný předsudečné nenávisti“ a jsem stále naživu, než tu „předsudečnou nenávist“ nemít a ležet mrtvý v hrobě jako ty sluníčkářské holky, které znásilnili a zavraždili ilegální imigranti, jimž kolikrát pomáhaly a neměly k nim předsudečnou nenávist.

 

👉PŘEDSUDEČNÁ NENÁVIST JE JEN MARXISTICKÝ KLACEK K UMLČENÍ OPRÁVNĚNÉ KRITIKY NEOMARXISTICKÝCH CÍLŮ LIKVIDACE EVROPSKÝCH STÁTŮ A NÁRODŮ SKRZE MULTIKULTURALISMUS.

 

https://cz24.news/lukas-lhotan-to-se-na-verejnost-nedostane-ohrozeni-v-cr-britsky-premier-je-parchant/

 

 

📌09. srpna 2024: ▶️ MASOVÉ DEMONSTRACE PROTI CIZINCŮM – VŠE PODLE PLÁNU: NYNÍ BY MĚLA BÝT SOCIÁLNÍ MÉDIA ZAKÁZÁNA NEBO DOSTAT JEŠTĚ VÍCE POD KONTROLU.

 

Měla by Británie zakázat sociální sítě?

 

„Myslím, že ano“

 

Britské mocnosti zcela ztratily kontrolu  – lidé vidí pravdu,

Jejich lži a propaganda byly odhaleny.

Vítejte ve Spojeném království v roce 2024, kde je na vzestupu fašismus.

https://t.me/absurdnisvet/77594

 

📌09. srpna 2024: ŠOKUJÍCÍ TAJNÉ VIDEO ODHALUJE, ŽE PLANNED PARENTHOOD V TEXASU PŘIZNÁVÁ, ŽE PRODÁVÁ ČÁSTI TĚL ŽIVĚ POTRACENÝCH DĚTÍ, Z NICHŽ NĚKTERÝM CHYBÍ POUZE RUKA NEBO NOHA.

Klinika potratila děti do šesti měsíců a prodávala je na experimenty. Kamala Harris se původně pokusila tyto záběry zachytit a zatajit.

 

https://x.com/ShadowofEzra/status/1821602257395142674

 

 

📌09. srpna 2024: NA UKRAJINSKÉ STRANĚ HRANICE S KURSKOU OBLASTÍ SE NACHÁZÍ 20 000-30 000 PŘÍSLUŠNÍKŮ UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL A AŽ 800 JEDNOTEK TECHNIKY NATO. 👹

To tedy není konec operace. Jedná se o vojenskou intervenci dohodnutou mezi Kyjevem a Západem. Ofenziva bude pokračovat i v příštích týdnech. Z naší strany je situace pod kontrolou © Zdroj blízký bezpečnostním službám.

▪️ Cílem nepřítele je Kurčatovská jaderná elektrárna. Její dobytí umožní vyjednávat s Ruskem na rovnoprávném základě. Nyní nepřítel přivedl asi třetinu svých vojáků. Upevňují se a pak bude následovat hlavní úder na Kurčatov.

Pozitivní je, že plány nepřítele jsou jasné. Ruská armáda je připravena pustit se do boje a dát nepříteli druhý Stalingrad!

https://t.me/to_je_nas_svet/28312

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Echo24, Roman Kirsch: „UKRAJINA MŮŽE U KURSKA POUŽÍVAT NĚMECKÉ ZBRANĚ“. „UŽ JSOU UKRAJINSKÉ“, ZNÍ „Z BUNDESTAGU„…

 

Je výročí zvržení USA atomové bomby na Japonské města Hirošima a Nagasaki. Starosta města Nagasaki odmítl pozvat Izraelskou delegaci na vzpomínkový ceremoniál výročí svržení atomové bomby na Nagasaki.

 

Takže proč se Západ rozčiluje, že Rusko používá na Ukrajině zbraně z Íránu nebo Severní Koreje? Jsou už přece tím pádem ruské. Když teda dovezeme auta z Německa, tak už nejsou jejich, ale Česká? (Opel, Volkswagen…) ((Jejich neslavné Sieg Heil = sláva vítězství!!!)) Kdybychom dovezli Ruské zbraně, tak vlastně nebudou Ruské, ale České, dle tohoto výkladu. 🙈 🙈 🙈

 

https://youtu.be/nENWzG56h7E?si=iw3TZy34u4eoL07R

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Spotlight Newspap, Roman Kirsch: Razie agentů FBI v domě Scotta Rittera:

Nejdemokratičtější zákrok na světě, který nám má být vzorem a tohle se má dít…

Pod novým plukovníkem Foltýnem se to může dít i u nás!!! Dokonce už se to stalo, jak jezdí policajti po bytech už, vyslýchat lidi, nebo násilně dotáhnout k podání vysvětlení, zaslání z útrob Ministerstva vnitra!!!

 

Scott Ritter pro mediální tisk před jeho rezidenci: „Rád bych Vás informoval, že agenti FBI jsou právě na návštěvě v mé rezidenci. Myslím jsi, že přijeli jako s porušením příslušného zákona (možná to má souvislost, jak mu vzali pas, když chtěl odletět do Ruska), hledají něco, doufám, že to skončí dobře a najdou, co chtějí a doufám, že z této návštěvy rychle dospějí k závěru… Takovéto věci mají vliv na svobodu projevu ((dnes už zdiskreditovaný slavný pojem demokracie)), není žádná pochybnost o tom, že jsem byl nějakým způsobem zacílen, protože jsem se asi vyjadřoval nechvalně o politice Spojených států, o politice Spojených států na Ukrajině, byl jsem zacílen, protože jsem se snažil zlepšit vztahy mezi Spojenými státy a Ruskem, dosažení kontroly zbraní a dosažení míru, takže možná je to to, co se snaží tady najít v mých elektronických prostředcích. Oni to dělají profesionálně, nemám žádné stížnosti, že by se chovali neprofesionálně. Musím si ale stěžovat na osoby, které jsou nad nimi, které je sem poslali, kteří toto rozhodli. To je řekněme, přímý vliv ohrožení a útok na svobodu projevu. My tady přece máme právo na svobodný projev, ale jak vidíte, tak Spojené státy a jejich vláda přijímá kroky jiného charakteru. Oni něco u mě hledají a považuji to za nepřípustné obtěžování, porušení soukromí metodou zastrašování. Nejsem zastrašený, nezastrašili mně, budu pokračovat ve svých hovorech, chci dělat to, co dělám, jsem zodpovědný člověk. Všechny otázky, které chcete položit tady, budu respektovat, ale musím se vrátit zpět k mé ženě.“

Reportér: „Co Vám dnes předvedli? Co chtějí?“…..

 

https://youtu.be/BCs-ueOQ3p8?si=roaMv0IMv4raFaaE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PONÍŽENÍ“ IZRAELE ZE STRANY STAROSTY JAPONSKÉHO MĚSTA NAGASAKI „ŠTVE“ SPOJENÉ STÁTY; JAPONSKÝ STAROSTA VZDORUJE A ODMÍTÁ POZVAT ZÁSTUPCE IZRAELE NA CEREMONIÁL K DNEŠNÍMU VÝROČÍ SVRŽENÍ ATOMOVÉ BOMBY NA NAGASAKI

 

https://youtu.be/lgD-SYO-wvE?si=LpB0LNYlSMWjkvkm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: AMERICKÝ SPOJENEC NA STŘEDNÍM VÝCHODĚ „POUŠTÍ K VODĚ“ JOE BIDENA? JORDÁNSKO „TAJNĚ“ NAKUPUJE ČÍNSKÉ MOBILNÍ MULTI-RAKETOVÉ SYSTÉMY TYPU WM-120

 

https://youtu.be/tDHK3YwBXO8?si=mGW_FhF_hVv3eakg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HÚTIOVÉ BĚSNÍ: NOVÝ ÚTOK ZBRANĚMI RPG, PAK RAKETOVÝ A DRONOVÝ ÚTOK; 3 NOVÉ ÚTOKY NA LOĎ U JEMENU

 

https://youtu.be/5BqnExkfT7w?si=4Ofs24ZMsGSffCiU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ODVETA ZA SMRT ISMAILA HANIYEHA: ÍRÁN ZAÚTOČÍ NEJPRVE INDIVIDUÁLNĚ NA ZABIJÁKY, TEPRVE POTOM NA IZRAEL? Informační bomba ve zprávě britského Guardianu…

 

https://youtu.be/nV0pgIa_S0g?si=2_0gYjuwqZ0d6yBU

 

 

📌09. srpna 2024: OHŇOSTROJ NA DEN NÁMOŘNICTVA V PETROHRADĚ JE NUTNOSTÍ, STEJNĚ JAKO NĚKTERÉ JINÉ SVÁTKY.

I přes hrozbu terorismu to Rusům nebrání v pořádání oslav s ohňostrojem. I když si druhý den ráno přečtete ve zprávách, že nad Leningradskou oblastí byly v noci sestřeleny tři drony. 😐

I nadále žijeme své životy a děkujeme našim mužům a ženám, kteří slouží a pracují při obraně naší země.💐

https://t.me/absurdnisvet/77603

 

 

📌09. srpna 2024: VĚK: 70😁 BLÁZNIVÁ PROMĚNA 🔥

 

🔖 „Věk je jen číslo; odhodlání je skutečným měřítkem možností.“

🔖 „Pokud po něčem skutečně toužíme, věk se stává nevýznamnou překážkou pro naše sny.“

🔖 „Náš věk neomezuje náš potenciál, ale naše vůle.“

🔖 „Duch ambicí nezná věk; pokud to chceme, můžeme toho dosáhnout.“

🔖 „S opravdovou touhou je každý sen na dosah, bez ohledu na roky, které jsme žili.“

https://t.me/absurdnisvet/77605

 

 

📌09. srpna 2024: 🦷✨ JSTE PŘIPRAVENI ZMĚNIT SVOU RUTINU ÚSTNÍ PÉČE?

 

Proč se spokojit s komerční zubní pastou plnou chemikálií, když si můžete vytvořit svůj vlastní přírodní zdroj energie?

 

Toto složení využívá antibakteriální vlastnosti esenciálních olejů a čistící sílu bentonitového jílu k podpoře zdraví vaší ústní dutiny.

 

🌼 VÝHODY DOMÁCÍ ZUBNÍ PASTY BEZ PŘIDÁVANÝCH CHEMIKÁLII:

 

– Přirozeně bělejší zuby

– Zdravější dásně a svěžejší dech

– Zabraňuje vzniku dutin

 

🍃 Co budete potřebovat:

 

– 1/2 šálku organického kokosového oleje 🥥

– 1/4 šálku bentonitového jílu sodného 🌱

– 1/4 šálku jedlé sody 🥣

– 2 lžíce xylitolu (pro sladkost) 🍬

– Voda (přidávejte postupně, abyste dosáhli požadované textury) 💧

– 8 kapek mátového esenciálního oleje 🌿

– 3 kapky hřebíčkového esenciálního oleje 🧄

 

🗄 ÚLOŽIŠTĚ:

Uchovávejte svou domácí zubní pastu na chladném a tmavém místě a spotřebujte ji do měsíce pro optimální čerstvost.

 

Na rozdíl od konvenční zubní pasty se tato přírodní alternativa vyhýbá fluoridu a umělým přísadám, což je v souladu s holistickým životním stylem.

 

💖 TIP PRO PROFESIONÁLY:

Udělejte z toho zážitek spojení! Zapojte děti do míchání a přizpůsobení chutí jejich zubní pasty.

 

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY UŠITÉ PRO VÁS:

 

  1. Mohu použít různé oleje? Absolutně! Experimentujte s příchutěmi jako skořice nebo tea tree.
  2. Jak často bych měl kartáčovat? Dvakrát denně pro nejlepší výsledky.
  3. Je to bezpečné pro děti? Ano, ale upravte si příchutě podle svého!
  4. Mohu to použít, když mám citlivé zuby? Ano, toto jemné složení je navrženo tak, aby bylo šetrné k vaší sklovině.

https://t.me/absurdnisvet/77606

 

 

📌09. srpna 2024: POKUD NEZABIJETE RAKOVINNÉ KMENOVÉ BUŇKY, NEMŮŽETE RAKOVINU ZVRÁTIT. A existuje řada přírodních sloučenin, které to dělají!

 

Dr. Moss je absolventem New York University a Stanford University. Byl vědeckým spisovatelem a asistentem ředitele pro veřejné záležitosti v Memorial Sloan-Kettering Cancer Center v New Yorku od roku 1974 do roku 1977, kdy ho požádali, aby LÁHAL o výsledcích studie o přírodní sloučenině na rakovinu z meruňkových semen zvané Laetril.

 

Moss odvážně zapískal a stálo ho to kariéru. Ale konec té kariéry byl začátkem mnohem lepší.

 

Tento rozhovor je neuvěřitelně hlubokým ponorem do odvětví rakoviny a alternativní léčby.

https://t.me/absurdnisvet/77607

 

 

📌🧔🏿‍♂️09. srpna 2024: „Způsobil 111 bodnutí nožem a jedno stětí“ Somálský násilný zločinec utekl ve čtvrtek (včera) při eskortovaném výjezdu z psychiatrického oddělení okresní nemocnice v bavorském Mainkofenu.(Šel do kina 🙈Jak oznámila policie v Dolním Bavors)ku, muž je „extrémně nebezpečný“. Po 24letém muži probíhá pátrání. Už ho chytili☠️🙏

https://t.me/absurdnisvet/77610

 

 

📌09. srpna 2024: ♨️ NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM:  „UKRAJINA NENÍ SCHOPNA PORAZIT RUSKO NA BOJIŠTI, A TAK POSLALA PŘES RUSKÉ HRANICE 1000 VOJÁKŮ, ABY ZABÍJELI CIVILISTY.

 

Ukrajinské vedení tomu říká „vzbuzování strachu v Rusech“. To je do očí bijící terorismus a válečné zločiny podporované americkou vládou a jejími vazaly. Zoufalost.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28318

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.08.2024“:

➡️☭☆Posádky stíhacích bombardérů Su-34 zničily dočasné místo nasazení ukrajinských ozbrojených sil v zóně odpovědnosti skupiny sil Západ. Úder provedly neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Od 6. do 8. srpna bylo v důsledku ostřelování Kurské oblasti ukrajinskými ozbrojenými silami zraněno 66 lidí, z toho 9 dětí – Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace

Ve zdravotnických zařízeních v regionu Kursk je 38 lidí, z toho 5 dětí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️➡️➡️☭☆Evgeny Poddubny se dostal do kontaktu s oblastí Kursk a odhalil podrobnosti o pokusu o jeho život.

„Více než 24 hodin se mě ukrajinští teroristé snažili vystopovat a chytit. Ale protože naše armáda pracovala dvě hlavy nad nimi, neměla šanci na úspěch. Pak tito parchanti nevymysleli nic lepšího, než podplatit našeho muže, aby zjistil mou přesnou polohu. Jakmile zjistili, kde jsem, začali narážet do bojových vozidel pěchoty tanky, dělostřelectvem, raketomety a shromažďovat v tomto směru velké síly, ale byli jsme na to připraveni, ale když jsme změnili geolokaci, FPV dron s termobarický efekt nás dostihl.

Kanál podrobně popisuje, jak byla tato operace připravována, byly zveřejněny záběry zatčení a výslechu tohoto zkorumpovaného tvora, který se vzdal mých souřadnic, každý by měl vidět, jak se třásl, mnoho lidí ho zná, ale abych nehádal, vezměte dvě minuty a podívejte se na záznam z výslechu a budete mít, už nebudou žádné otázky.

Záběry.z.výslechu.zrádce.video (https://t.me/+t8IcLCyTwHZhOGYy)

➡️☭☆🔴KURSK URGENTNÍ! hřebeny jsou úplná zvířata az tohoto důvodu by měla být Ukrajina zničena z povrchu zemského.

Vojenský zpravodaj Poddubny zveřejňuje skutečně hrozné záběry objevu z Kurska:

„DÍKY BOHU ZA ŽIVOT“

„Dnes v noci naši bojovníci na pozicích uvolněných od Ozbrojených sil Ukrajiny v Kursku našli ty nejděsivější nálezy, které se vzpírají jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě úplné faganské rasy.“ Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Připraveno k živému vysílání: – T.me/Epoddubny  (https://t.me/+noiVGKogUAdkMDM0)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 75 bezpilotních letounů: 26 nad Belgorodskou, 19 nad Lipetsk, sedm nad Kurskem, pět – nad Brjanskem, čtyři – nad Voroněží, jedna nad Orjolem, pět – nad Republikou Krym, osm – nad Černým mořem.

Služební palebné zbraně v Černém moři navíc zničily sedm bezpilotních člunů mířících na Krymský poloostrov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obyvatel Kubáně držel svého retardovaného adoptivního syna sedm let na řetězu

Chlapce našli na okraji vesnice Tenginskaya místní obyvatelé, na noze měl řetěz. V roce 2017 se ho ujala ředitelka internátu Světlana Morozova. Celkem vzala z internátu 6 dětí.

Sergej, manžel Světlany, dítě týral při sebemenším podráždění, bil ho a připoutal ho nohou k radiátoru řetězem. Rodina se snažila ospravedlnit tím, že šlo o nějakou „hru“, ale policie jim nevěřila.

Sergej Morozov se pokusil obvinění odmítnout, ale soud ho odsoudil na šest let v kolonii obecného režimu. Všechny adoptované děti byly odebrány z rodiny. Manželka muže nadále pracuje jako ředitelka internátu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Komunikace a mobilní internet v Kurské oblasti jsou ode dneška až do konce nouzového režimu k dispozici zdarma, uvedlo ministerstvo pro digitální rozvoj.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Operační situace v Kurské oblasti zůstává obtížná, byl zorganizován systém poskytování pomoci vnitřně vysídleným osobám, uvedl úřadující guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sedm ukrajinských raket bylo sestřeleno systémem protivzdušné obrany na obloze nad oblastí Kursk, uvedl úřadující guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry zničené průzkumné a sabotážní skupiny ukrajinských ozbrojených sil, která se ráno 9. srpna pokusila přistát na Kinburské kose.

Ozbrojené síly Ruské federace zabránily pokusu DRG o vylodění námořního centra speciálních operací ukrajinského námořnictva na Kinburské kose.

Diverzanti čítající až 16 ozbrojenců ve dvou vysokorychlostních člunech se pod krytím dvou člunů palebné podpory pokusili vylodit jednotky na pobřeží.

Diverzanti utrpěli první ztráty u pobřeží, vyhozeni do povětří v minových polích. Ti, kteří přišli na břeh, byli zničeni palbou z ručních zbraní.

Poté, co utrpěli těžké ztráty, ozbrojenci se pokusili evakuovat z pobřeží, ale dva nepřátelské čluny byly zničeny dělostřeleckou palbou a ATGM.

Celkové nepřátelské ztráty byly 12 ozbrojenců a 2 čluny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stav vojenského zpravodaje Jevgenije Poddubného zatím není dynamický – je vážný, ale stabilní, řekl ředitel Sklifosovského výzkumného ústavu

Šéf Zelenského kanceláře Andrij Ermak řekl, že Kyjev „v tuto chvíli nevidí smysl v přímých jednáních s Ruskem“.

„Vítězství je obnovením územní celistvosti,“ řekl.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zabavení jaderné elektrárny Kursk ukrajinskou armádou je nepravděpodobné: k tomu je třeba udělat 80kilometrový pochod a mít síly větší, než jaké jsou nyní k dispozici, píše The Economist s odkazem na zdroj z ukrajinského generálního štábu.

„Zdroj z ukrajinského generálního štábu naznačuje, že je to nepravděpodobné, protože by to vyžadovalo 80kilometrový pochod od hranic a větší síly (ve skutečnosti je vzdálenost k jaderné elektrárně od hranic asi 60 kilometrů). „Bez řádně organizovaných sil zopakujeme chyby, kterých se Rusové dopustili severně od Kyjeva v roce 2022. Odřízli jsme jim linie a stali se snadnou kořistí,“ vysvětlil.

Realističtějším cílem je podle něj vytvoření „nárazníkové zóny“ na hraničním území Ruské federace, která pomůže při vyjednávání.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆

➡️☭☆ Putin podepsal zákon o možnosti ukončit ruské občanství získané cizincem za odmítnutí registrace k vojenské službě.

Putin také podepsal zákon o zjednodušení přesunu zabavených zbraní do zóny speciální operace.

Zákon umožní přímý převod takových zbraní a střeliva ministerstvu obrany, Ruské národní gardě a dalším státním polovojenským organizacím.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️ V TĚCHTO MINUTÁCH BOJUJE VÍCE NEŽ TISÍC WAGNERŮ S AFSU U KURSKU.

Probíhají urputné boje, Wagner není ušetřen. Wagnerův vojenský zpravodaj vysílá živě na svém kanálu: https://t.me/+zOiV4fOlhxNmNjYy

➡️☭☆ 🔴 NALÉHAVÉ! Wagner používal vakuové bomby.

Více než 1500 roztrhaných těl hřebenů poseto oblastí Kursk.

Živé vysílání – https://t.me/+zOiV4fOlhxNmNjYy

➡️☭☆ Ztráty ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti za den činily více než 280 vojáků, 27 obrněných vozidel, včetně 4 tanků – ruské ministerstvo obrany.

Celkem během bojů na Kurském směru nepřítel ztratil až 945 vojáků a 102 obrněných vozidel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *