, ,

09.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

09.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

  1. Být bohatý❌👉 ŠŤASTNÝ ❤️
  2. Udělat kariéru❌👉 JÍT ZA SVÝM SNEM❤️
  3. Najít vysněného partnera❌👉 VNITŘNÍ KLID ❤️
  4. Sbírat krásné věci ❌👉 ZÁŽITKY ❤️
  5. Žít ve vile❌👉 POZNAT SVĚT ❤️
  6. Udělat dojem na jiné lidi❌👉 SÁM NA SEBE❤️
  7. Žít v luxusu ❌👉 DOOPRAVDY ❤️

 

 

📌📢🔝🔝🔝 9.6.2024, VÝSLEDKY VOLEB DO EURO PARLAMENTU 2024: Eurovolby 2024: V Česku je rozhodnuto. Kdy budou výsledky, kdy první odhady:

 

Češi si už v pátek a v sobotu zvolili jedenadvacet zástupců Evropského parlamentu, výsledky ale statistici zveřejní až v neděli po 23:00, kdy se zavřou dveře volebních místností posledního státu Evropské unie – Itálie. V neděli odvolí většina států evropské sedmadvacítky.

Volební účast v Česku byla vyšší než před pěti lety, kdy činila necelých devětadvacet procent. NYNÍ PŘEVÝŠILA TŘICET PROCENT. Deník i v neděli přináší aktuální informace.

 

Co se v článku dočtete? Vyberte si, co vás zajímá:

 

 

Rychlé výsledky eurovoleb najdete na Deníku po jejich oficiálním zveřejnění přehledně v neděli 9. června po 23. hodině ZDE

 

Co se dělo během prvního volebního dne, jsme sledovali v tomto článku, včerejší volební dění ZDE.

 

V některých obcích se společně s volbami do Evropského parlamentu konala i místní referenda. Například obyvatelé Nové Bystřice na Jindřichohradecku rozhodovali o osudu léta plánovaného obchvatu města u hranic s Rakouskem.

 

Už je rozhodnuto. Na vyhlášení výsledků voleb do Evropského parlamentu si ale ČEŠI (KTEŘÍ VOLILI V PÁTEK A V SOBOTU) I LIDÉ Z DALŠÍCH ZEMÍ EVROPSKÉ UNIE POČKAJÍ DO NEDĚLNÍHO POZDNÍHO VEČERA.

Hodinu před půlnocí totiž odvolí Italové. České výsledky vyhlásí Český statistický úřad. Už v sobotu ale bylo známo, že volební účast v tuzemsku byla vyšší než před pěti lety, kdy byla 28,72 procenta. Nyní na mnoha místech převýšila 30 procent, v Praze se dokonce dostala přes 40 procent.

 

Většina zemí Evropské unie volí v neděli. Jsou jimi Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Kypr, Litva, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko a zmíněná Itálie, kde lidé začali volit už v sobotu. Italové jsou spolu s Čechy jedinými státy Evropské unie, kde se volí dva dny.

V PODVEČER JEN ODHADY

Jako první ve čtvrtek odvolili Nizozemci, v pátek následovali Irové, v sobotu Slováci a Češi, Lotyši a Malťané. Většina českých představitelů, včetně prezidenta Petra Pavla a premiéra Petra Fialy, odvolila již v pátek. Stejně tak lídři kandidátních listin, které se ucházely o hlasy voličů.

 

PODÍVEJTE SE, JAK VOLILI ČEŠTÍ POLITICI:

 

Než se lidé v neděli pozdě večer dozvědí finální výsledky, budou se od 18 hodin (v zemích, kde volby tou dobou již skončily, tedy i v Česku) postupně dozvídat odhady podle jednotlivých subjektů či údaje o účasti. Posléze, ve čtvrt na devět večer, budou zveřejňovány i celoevropské odhady. Reálné výsledky ale budou k dispozici až od oněch třiadvaceti hodin.

 

KDE BUDOU PODROBNÉ VÝSLEDKY

 

Na webu Evropského parlamentu bude výsledky možné sledovat podle jednotlivých států i celkově ZDE. Informace o českých výsledcích najdete buďto na webu Denik.cz, nebo přímo na volebním webu Českého statistického úřadu ZDE.

V sobotu po sedmé hodině večer Český statistický úřad oznámil, že dokončil sčítání všech hlasů. Na sociální síti X mohli lidé sledovat aktualizovanou mapu ČSÚ, která ukazovala, kolik volebních okrsků již úřad sesbíral. Data za poslední okrsek převzal ČSÚ v sobotu 19:40 hodin.

 

https://www.denik.cz/cesko-a-eu/eurovolby-vysledky-novi-europoslanci-cesko-nedele.html#utm_content=trendingnews&utm_term=v%C3%BDsledky%20voleb%202024&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

 

 

📌 LewRockwell.com, protistátní•protiválečné•pro-market

 

Michael McKay: KONEC TEORIE ZÁRODKŮ A VIROLOGIE. 32 KLÍČOVÝCH OTÁZEK PRO VÁS A VAŠEHO LÉKAŘE. Od tohoto Steve Falconer

 

Věděli jste, že rodinní lékaři a pediatři absolvují jen několik týdnů školení na lékařské fakultě v oblasti virologie, epidemiologie a velmi málo mikrobiologie, pokud se nespecializují?

 

Věděli jste, že většina jejich znalostí pochází od obchodních zástupců Big Pharma, kteří sami nemají žádné školení nebo vzdělání v těchto oborech?

 

Věděli jste, že nevědí, jak číst a interpretovat literaturu, kterou se v těchto oborech učili, nebo jak číst a rozumět metodologické části ve virologické studii nebo článku?

 

Věděli jste, že jsou příliš zaneprázdněni, než aby se obtěžovali přečíst si více než abstrakt a zbytek článku a metodologické sekce, protože věří, že to musí být správné?

Věděli jste, že zakladatelé a vědečtí průkopníci pseudověd virologie a epidemiologie za posledních několik set let byli všichni odhaleni, a proto se jim dodnes říká „teorie“ zárodků a ne „fakt“?

 

Věděli jste, že kartel s mnohabilionovým obratem ročně, který se nakonec proměnil v Blackrock a Vanguard, vyrostl z tohoto systému alopatické medicíny založeného na ropě a ne z jiných způsobů politického, potravinového nebo dokonce energetického příjmu? A byl schopen použít toto jmění k tomu, aby skoupil mainstreamová média a většinu světových vlád, aby protlačili propagandu, která vyhovuje jejich impériu za bilion dolarů a ne vašemu zdraví?

 

Věděli jste, že profitují pouze z toho, že nemocní lidé užívají jejich tlumící léky, aniž by jim nabídli léčbu, a že žádná populace v historii od doby, kdy převzali moc, nebyla tak kolektivně chronicky nemocná jako ta dnešní?

 

Věděli jste, že když se menstruace žen, které spolu žijí, synchronizují, nebo listy začnou měnit barvu a opadávat na podzim, nebo medvědi přezimují nejprve na Aljašce, pak v Kanadě a pak v USA, vypadá to nakažlivě, ale není?

 

Věděli jste, že za posledních 100 let proběhly více než tři desítky pokročilých experimentů s nákazou, z nichž některé probíhaly téměř 4 desetiletí, včetně blízkého kontaktu, injekce krve, polykání tekutin, stříkání do nosu a do očí… A ani jeden člověk nebo zvíře nikdy neonemocnělo kontaktem s krví nebo tekutinami nemocného člověka?

 

Věděli jste, že většina praktických lékařů navštěvuje tucet nebo více lidí denně, 5-6 dní v týdnu každou „chřipkovou sezónu“ a sami nikdy neonemocní, přestože se nenechali očkovat proti chřipce nebo nenosili masky a ochranné obleky?

 

Věděli jste, že existují spojená dvojčata, která sdílejí stejný oběhový systém a trup a jedno z nich by dostalo rýmu, chřipku, plané neštovice, spalničky atd., zatímco druhé ne, přestože jsou připojena a sdílejí stejný krevní oběh a jsou od sebe neustále vzdálena méně než stopu?

 

Věděli jste, že existovali 4 lékaři, Waite, Frazier, Powell a Pettenkofer, kteří jedli, pili, píchali injekce, stříkali si do nosu, do očí a všichni jejich asistenti, izolované takzvané patogenní bakterie, bez jedů a hnijících potravin nebo masa, ve kterých se nacházejí, včetně antraxu, Pfiefferova bacilu, dýmějového moru, cholery a tuberkulózy, a ani jeden z nich nikdy nedostal ani šňupnutí?

 

Věděli jste, že otrava arsenem z obchodu s kožešinami, barvením dřeva a nádobami na potraviny byla skutečnou příčinou tolika epidemií neštovic a nemocí námořníků?

Věděli jste, že každá nemoc, o které se tvrdí, že byla vymýcena vakcínami, existuje dodnes, ale pod několika různými názvy, přestože má stejné příznaky?

 

Věděli jste, že žádný virolog v historii světa nikdy nenašel, neizoloval, chemicky neanalyzoval nebo necharakterizoval údajnou virovou částici z žádného živého člověka, rostliny nebo zvířete?

 

Věděli jste, že tyto částice mohou vyrábět pouze ve zkumavkách a Petriho miskách tak, že na nestabilní, nerovnoměrnou chromozomovou tkáň nanesou sople, jako ze zelených opic nebo lidských rakovinných buněk… Pak je vyhladovět, otrávit tkání rozpouštějící antibiotika a přidat enzymy, které tyto tkáně rozloží na miliony kousků… pak je dále ničit 10 dalšími procedurami, dokud nevypadají jako kruh s hroty, které z nich vycházejí pod elektronovým mikroskopem… A pak ten obrázek nazvat „virem“?

 

Věděli jste, že Dr. Stefan Lanka udělal přesně to samé se zdravými, stabilními jinými tkáňovými liniemi a také je rozložil na přesně stejně vypadající částice, aniž by existovala jakákoli šance, že by údajný virus byl v tkáni?

 

Věděli jste, že v databázi není „genom viru“, který by nevznikl alespoň odebráním něčího sople, plus tyto nestabilní vzorky tkáně ve zkumavce nebo kultuře… Rozdělit ho na 56 milionů kousků a říct počítači, aby se pokusil je znovu sestavit do genomu, který v té osobě nikdy nebyl… a nazývat to virem?

 

Věděli jste, že to nyní mohou udělat se soplem zdravého člověka, aniž by ho položili na nestabilní tkáňové linky ve zkumavce nebo Petriho misce, rozložit ho na 56 milionů kousků a nechat počítač, aby ho přeměnil na jakýkoli virus nebo cokoli jiného, co chtějí, aby počítač sestavil a co odpovídá něčemu v jejich databázi… Dokonce i banán?

 

Věděli jste, že váš vzorek soplíku nebo plicního sputa obsahuje genetický materiál z vašich plic, vaši další tkáň, bakterie a mikroby žijící ve vašich plicích, pyl rostlin, který jste vdechli, drobné broučky, které jste vdechli, jídlo, které se dostalo do špatného potrubí, další genetický materiál ve vzduchu, který dýcháte… A že to všechno mohou rozsekat na 56 milionů kousků a poskládat dohromady jakoukoliv část kterékoliv z těch různých věcí a tvrdit, že ta věc, kterou vytvořili, byla v první řadě ve vašich plicích, i když je to jen Frankensteinova sestava a nikdy tam nebyla?

 

Věděli jste, že veškerá DNA jsou jen údajné sekvence ACGT nebo RNA, ACGU nukleotidů? Takže vaše plicní buňky, tělesná tkáň, bakterie v nich, pyl rostlin, brouci, spolykané jídlo atd. jsou tvořeny sekvencemi stejných 4 věcí… Takže jakmile je rozdrtíte na 56 milionů dílků, zamícháte je dohromady jako obrovský balíček karet a znovu je sestavíte pomocí počítače… Nemá žádný způsob, jak zjistit, které sekvence pocházejí z jakého jiného zdroje?

 

Věděli jste, že pokud jste si udělali PCR test a ten vám vyšel pozitivní s tím, že máte „virus“, neexistuje ŽÁDNÝ možný způsob, jak by to mohl zjistit?

 

PCR detekuje pouze několik sekvencí 20 nukleotidů ACGT nebo ACGU za sebou. Přesto tvrdí, že virus má jedinečnou sekvenci asi 30 000 nukleotidů v řadě… A vědí to, protože vytvořili sekvenci viru v počítači ze společného genetického materiálu, který se nachází v bubácích každého člověka… dokonce i ten váš.

 

Testují vaše bubáky na věci, které se nacházejí v bubácích kohokoliv, kdo detoxikuje mrtvou, normální lidskou tkáň a cizí zbytky a má tam bakterie, které to všechno pomáhají rozložit a přeměnit na jiné použitelné molekuly nebo se toho zbavit.

 

To je důvod, proč někdy zdraví lidé mají negativní test… protože tam mají méně rozkladného materiálu… ale také proč mají pozitivní test, přestože jsou zcela zdraví…

 

Vzhledem k tomu, že mají rozkladný materiál těchto běžných 20 nukleotidových sekvencí, testy hledají, ale ne dostatečně, kde proces eliminace těchto nečistot způsobuje jakékoli znatelné příznaky odstranění, jako je horečka, pocení, kašel, průjem atd.

 

Věděli jste, že nemáte imunitní systém, protože kromě jedů a toxických cizorodých proteinů, které jsou do vás vstříknuty a které mohou způsobit anafylaktický šok… Není nic, před čím by se dalo být „imunní“?

 

Věděli jste, že užívání toxických farmaceutických léků k léčení nemocí je stejně hloupé a nesmyslné jako praní oblečení ve špinavé vodě, abyste ho vyčistili?

 

Věděli jste, že užívání těchto potlačujících látek a zastavení detoxikace těchto toxinů je důvodem, proč může být chřipka pro některé lidi smrtelná? Chřipka léčí vaše tělo, nemůže vás zabít. Lék, který zastaví detoxikaci proti chřipce, je to, co vás zabije.

 

Listí padající ze stromů v zimě je to, co udržuje tyto stromy naživu po celou zimu, kdy nemají půdu, sluneční světlo a živiny, které by udržely listy a plody, aniž by celý strom hladověl… pouze jádro stromu.

 

Věděli jste, že proteinová lepidla, která naše tělo vytváří, nazývaná globuliny nebo „glue“ buliny, nejsou specifická pro to, aby se vázala na cokoli, ale buď se vážou na všechny druhy věcí, nebo vůbec na nic, v závislosti na chemickém složení jejich prostředí?

 

Věděli jste, že kdybych vás kopl do žaludku, vytvořili byste takzvané protilátkové proteiny, které by přišly a opravily žaludeční tkáň, přestože by moje noha nedostala virus do tvého střeva?

 

Položili jste si někdy otázku, proč vám váš ignorantský lékař říká, abyste si udělali test na protilátky, abyste zjistili, zda máte virus a jste nemocní… Přesto, že vám říká, že pokud máte specifické protilátky proti tomuto viru, mělo by to znamenat, že jste již imunní a nemůžete tímto virem onemocnět?

 

Požádali jste někdy svého lékaře, aby vám objasnil tento do očí bijící rozpor?

 

Kdybych vám řekl, že se musíte zamknout ve svém domě – nebo si dát injekci, která by vás mohla ochránit – protože mainstreamová média říkají, že Santa, velikonoční zajíček a zoubková víla jsou na celosvětovém vražedném řádění, udělali byste to?

 

Je mi líto, ale viry a nákaza nejsou jen neprokázané „teorie“, ale také vyvrácené pseudovědecké bláboly. Někteří z vás s tím minule souhlasili z nevědomosti a strachu.

 

Někteří z vás s tím půjdou i tentokrát. Pokud je toto vlákno příliš dlouhé na to, abyste si ho přečetli, není možné, abyste se naučili číst virologický článek a dostali se na konec do sekce metodologie.

 

Pro ty, kteří jsou ochotni se zeptat sami sebe, proč se obtěžuji vám to všechno říct a myslím si, že to dává smysl, rád vás pošlu na místa, abyste si znovu ověřili, co říkám… pokud jste ochotni pomoci sdílet tyto informace s ostatními.

 

Komentář od Michaela McKaye:
Pro vynikající vzdělání o výše uvedených bodech se prosím podívejte na tato videa, která také vytvořil učitel a filmař Steve Falconer.

 

Sdílejte prosím široce dál.

 

https://www.lewrockwell.com/lrc-blog/the-end-of-germ-theory-virology-32-key-questions-for-you-and-your-doctor-by-steve-falconer/

 

 

 

📌 Domov | Newsfront (Zpravodajská fronta)

 

středa, 05 červen 2024 08:39, Sandy Fitzgerald: BIDEN DOSTAL 64 MILIONŮ DOLARŮ OD TAJEMNÉHO DÁRCE, ABY ZASTAVIL TRUMPA

 

Čtyři roky poté, co prezident Joe Biden vyhrál volby v roce 2020, je zdroj daru ve výši 64 milionů dolarů z anonymního zdroje, který mu pomohl porazit tehdejšího prezidenta Donalda Trumpa, stále obestřen tajemstvím.

 

Peníze byly Bidenově kampani poskytnuty prostřednictvím fondu Impetus Fund, který dar získal od jediného anonymního zdroje poté, co byly prostředky směrovány přes několik účtů, uvádí CBS News.

Důležité: Soros, tajní miliardáři plánují zastavit Trumpa, více zde

Záhadné peníze ukazují systém, který by mohl být použit k tomu, aby se takové financování vrhlo do měřítka, které dosáhne větších rozměrů než kdy jindy, a to je problém, řekla Anna Massoglia, redakční a investigativní manažerka OpenSecrets, nestranické organizace, která sleduje, jak peníze ovlivňují politiku.

 

„Bez informací o tom, kdo financuje skupiny, které utrácejí za ovlivnění voleb, voliči nebudou vědět, kdo se snaží zabarvit jejich názory, nebudou si vědomi žádného potenciálního střetu zájmů, který financující subjekt má, ani toho, jaký může mít zájem na výsledku voleb,“ komentovala.

 

Většina spekulací o 64 milionech dolarů se točí kolem peněz pocházejících od jednoho bohatého Bidenova příznivce. Dar však mohl pocházet od korporace financované několika dárci, což je legální, ale dostalo se to pod palbu.

Breaking: Arabella“ má skrytou síť, aby dostala“ Trumpa, See More

 

Dar přistál ve fondu The Impetus Fund, organizaci osvobozené od daní podle paragrafu 501c4, než prošel několika subjekty v řadě kroků, které zakrývaly identitu zdroje. Jako nezisková organizace 501c4 by IRS vyžadoval Impetus k podpoře sociálního blahobytu, ale nezveřejňoval by své dárce.

 

Nejprve se 55 milionů dolarů z původního daru přesunulo na Future Forward USA Action, primární super PAC podporující Bidenovo znovuzvolení.

 

Několik týdnů před volbami v roce 2020 přesunul super PAC 60 milionů dolarů do FF PAC, jak je známá Bidenova hlavní kampaň. Výbor, který je také super PAC, musí zveřejnit své dárce, ale protože peníze získal od své vlastní neziskové organizace, původní zdroj daru mohl být utajen.

 

Podle Influence Watch byla organizace založena v červenci 2020 a je řízena poradenskou firmou Arabella Advisors. V tomto roce skupina získala 67 milionů dolarů v anonymních darech, podle daňových záznamů, Kromě Future Forward USA Action, neziskové odnože FF PAC, šly peníze do America Votes, Center for Voter Information (CVI) a ACRONYM.

 

Arabella dohlíží na několik neziskových organizací a pomáhá dárcům zůstat v anonymitě, poznamenává CBS News. Její neziskové organizace přinesly ve volebním cyklu v roce 2022 téměř 3 miliardy dolarů, přičemž fond Sixteen Thirty Fund získal téměř 380 milionů dolarů.

 

Fond Sixteen Thirty nasměroval během volebního cyklu v roce 2020 410 milionů dolarů, pomohl porazit Trumpa a vrátit demokratům většinu v Senátu.

 

Letos organizace řízené Arabellou pomáhají financovat progresivní kauzy a nalily peníze do volebních iniciativ v několika státech.

 

Mluvčí společnosti Arabella Steve Sampson odmítl dar Impetus komentovat s poukazem na to, že společnost poskytuje poradenské služby a že nedaruje finanční prostředky na kampaně ani kandidáty.

 

Kritici mezitím označují stížnosti demokratů na nedostatečnou transparentnost financování kampaní za pokrytecké, vzhledem k tomu, že Biden v roce 2022 prosazoval zákon o zveřejňování, který by vyžadoval, aby politické skupiny a neziskové organizace zveřejňovaly dary nad 10 000 dolarů. Legislativa byla letos znovu zavedena.

 

Jeden Bidenův poradce však řekl CBS News, že vzhledem k tomu, že „sázky v těchto volbách jsou nebetyčné“, prezidentův tábor bude „chránit naši demokracii všemi nástroji, které jsou legálně k dispozici“.

 

https://www.newsmax.com/newsfront/impetus-fund-joe-biden-2020-election/2024/06/05/id/1167522/

 

Nejnovější: SOROS MÁ PLÁN, JAK PORAZIT TRUMPA

 

Arabella a tajní miliardáři se snaží zastavit Trumpa:

 

KDO JSOU TI MILIARDÁŘI, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZASTAVIT DONALDA TRUMPA A OD ZÁKLADU NAVŽDY ZMĚNIT AMERIKU?

 

Slyšeli jste o Georgi Sorosovi, levicovém miliardáři, který podporuje krajně levicové kauzy a demokratické kandidáty.

 

Věděli jste, že Soros tajně podporoval Alvina Bragga, newyorského prokurátora, který se zaměřil na prezidenta Trumpa? Ve skutečnosti Soros financoval Bragga prostřednictvím PAC, o kterém slyšel jen málokdo…

 

Ale kdo je ve skutečnosti Soros a jak přesouvá doslova miliony do kapes levicových skupin pro svou radikální agendu?

 

Odpověď na tuto otázku nyní přináší nový bestseller Scotta Waltera Arabella: Síť temných peněz levicových miliardářů tajně transformujících Ameriku.

 

Málokdo zná tajné cesty těchto miliardářů lépe než Scott Walter.

 

Jako šéf renomovaného Centra pro výzkum kapitálu (Capital Research Center) více než deset let zkoumal zákulisní manévry krajní levice a jejích miliardářských cukrových tatínků.

 

Ví, kde jsou těla pohřbena.

 

George Soros, Bill Gates, Mark Zuckerberg a Warren Buffett jsou známí pro svou levicovou filantropii, ale jen velmi málo z nich ví o poradcích Arabelly.

 

V této nové knize se dozvíte, jak Arabella funguje jako tajná operace, která organizuje masivní příliv „temných peněz“ do politické krajiny země.

 

A velká část těchto peněz se dnes používá k tomu, aby se Donald Trump už nikdy nestal prezidentem.

 

Jak Walter ukazuje, Arabella operuje v zákulisí a využívá síť pop-up skupin, které se maskují jako občanské organizace.

 

A tyto organizace pak nalévají miliardy dolarů do konkrétních levicových kauz.

 

Nyní Walter poodhaluje závoj Arabelliných operací a odhaluje síť podvodů, která se rozprostírá do všech koutů americké politiky.

 

Zde je to, co potřebujete vědět: Neziskové organizace Arabelly nashromáždily ve volebním cyklu v roce 2018 ohromujících 1,2 miliardy dolarů, čímž zdvojnásobily získávání finančních prostředků Demokratického a Republikánského národního výboru dohromady!

 

V Arabelle zjistíte, že jejich podpora exponenciálně roste s tím, jak Trump opět stoupá.

Do roku 2020 se jejich rozpočet vyšplhal na 2,4 miliardy dolarů, což upevnilo postavení Arabelly jako finančního kolosu v oblasti politických financí.

 

Lze si jen představovat, kolik utratí v roce 2024 – protože Donald Trump vede v hlavních průzkumech veřejného mínění a porazí Joea Bidena.

 

Arabella zatím zůstává z velké části skryta před zraky veřejnosti, chráněna složitostí svých finančních struktur a anonymitou svých dárců.

 

Od nominací do Nejvyššího soudu až po woke environmentální politiku, zdravotní péči, a dokonce i manipulaci volebních úřadů, jako jsou okresní prokurátoři, je Arabellin vliv všudypřítomný, hluboký a radikální.

 

Arabella Scotta Waltera je budíčkem, který odhaluje nebezpečnou roli, kterou Arabella hraje, aby ukončila Ameriku, jak ji známe. Poprvé byla odhalena jejich tajemství.

Arabella: The Dark Money Network of Leftist Billionaires Secretly Transforming America (Síť temných peněz levicových miliardářů tajně transformujících Ameriku) je budíčkem, který odhaluje, do jaké míry Arabella utvářela americkou politiku a politiku v zákulisí. Pro ty, kdo se snaží porozumět skutečným silám, které hrají roli v americké politice, je kniha Scotta Waltera nezbytnou četbou.

 

https://w3.newsmax.com/General/NMM/Offers/NMM-Arabella?dkt_nbr=1034014qqur4

 

 

📌 Prevzaté:

 

Vážení gestoři,

 

vzhledem k aktuálnímu vývoji politické situace v USA v souvislosti s plánovanými prezidentskými volbami na podzim

tohoto roku a s celkově vyostřenou konfrontační kampaní Vám zasílám pro informaci můj dopis č. 10 s těmito přiloženými materiály:

 

1) video s Dr. Harabínem a jeho komentářem k dotyčnému soudu v N. Yorku s prezidentem D. Trumpem a k civilním soudům v USA obecně;

https://youtu.be/RJ5xrHq8-sU?si=HAcdXJV2jwSDUKt_

 

2) Dva články z American Media Group na téma soudu Trumpa, který spadal do jeho plánu

a otevřel tak cestu k obžalobě předchozích prezidentů, tj. Bushů, Clintona, Obamy a

Bidena za zločiny genocidy, vlastizrady, pedofílii a dalších spáchaných hrdelních zločinů;

 

3) průvodní komentář k celé záležitosti, jakož i k postupu agendy GESARA ve světě.

 

Současně se tímto obracím na Vás se žádostí, abyste tento dopis i s jeho přílohami rozeslali neprodleně na poštovny (poštmistrům) ve Vaší gesci k dalšímu šíření těchto informací.

 

Komentář k celému vývoji uslyšíte v pořadu Kompas v pondělí dne 3.6.t.r. od 20 hodin.

Upozorněte současně poštmistry na to, že tento dopis jim rozesíláte, veřejnost je třeba informovat neprodleně, a nikoliv až s odkladem poté, kdy někdo vůbec otevře mailovou schránku poštovny.

 

zdraví

 

  1. Tichý

https://t.me/absurdnisvet/74255

 

 

 

📌8.6.2024, 8:30, Jiří Pšenička: ŠÉF KAMPELIČKY, KTEROU PROŠETŘUJE POLICIE, JE PO SMRTI.

 

Dosavadní předseda představenstva Podnikatelské družstevní záložny byl nalezen bez známek života. Spáchal sebevraždu. ((Opravdu sebevražda???))

 

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

 

Zemřel Robert Zelenka, dosavadní předseda představenstva Podnikatelské družstevní záložny (PDZ). Od pátku po něm pátrala policie. Informaci jako první přinesl server iDNES.cz.

 

„Muž byl vypátrán bohužel bez známek života,“ uvedla tisková mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová.

 

Podle informací Seznam Zpráv došli policisté k závěru, že šlo o sebevraždu, což Kropáčová potvrdila. „Bylo vyloučeno cizí zavinění,“ uvedla na dotaz redakce.

 

Zelenka hrál ústřední roli ve zmíněné záložně, jejíž sporné operace z posledních let prověřují orgány činné v trestním řízení a ČNB s ní vede řízení o možném odebrání licence. Zelenka je stále veden jako předseda představenstva PDZ.

 

V jedné z nejmenších českých kampeliček mělo svého času peníze hned několik politiků ODS, členem byl pět let i současný premiér Petr Fiala, o svém kontu přitom neinformoval v majetkovém přiznání.

 

Jak Seznam Zprávy už dříve uvedly, policie po Zelenkovi zahájila pátrání v pátek. „Ráno odvezl dceru do školy v Praze-Troji a následně odjel svým vozidlem značky Mazda 6, RZ: 8AB 7871, šedé barvy, na dosud nezjištěné místo a do současné chvíle o sobě nedal vědět. Vzhledem k tomu, že se pohřešovaný v poslední době potýká s psychickými obtížemi a má úzkostné stavy, nelze vyloučit, že může být v ohrožení života,“ uvedla v pátek policie.

Zelenka stál dlouhou řadu let po boku neformálního šéfa PDZ Kamila Bahbouha.

 

NA NĚKOLIKA ŽIDLÍCH

 

Do záložny založené v 90. letech příbramským advokátem Antonínem Janákem dle dostupných informací Robert Zelenka poprvé přišel kolem roku 2004, když tehdy formálně zastupoval nizozemskou firmu Formuliance B.V, která figurovala mezi členy kampeličky

 

Podobně posléze jako právník na základě plné moci zastupoval další firmy spjaté se záložnou či dokonce vystupoval coby jejich vlastník (Galerie Gema, Gemacom, Distav construction, Wastech, Gozer Privatstiftung či Gozer Financial Services). Dodnes panuje podezření, že jen zastíral skutečné majitele a plnil pokyny neoficiálního šéfa Kamila Bahbouha. Ani Bahbouh zatím na dotaz, co ví o Zelenkových posledních dnech, nereagoval.

 

Zelenka seděl hned na několika židlích. V roli advokáta spolupracoval s advokátkou Štěpánkou Bahbouhovou, manželkou Kamila Bahbouha. Svého času byl i životním partnerem někdejší předsedkyně představenstva Terezy Bisové.

 

Uvnitř záložny nejdříve působil v úvěrové komisi, následně byl dlouhou řadu let předsedou kontrolní komise (2009 až 2021). Tudíž měl hlídat, zda ve finančním mikroústavu neprobíhají nestandardní operace a nedochází například k praní špinavých peněz.

 

Předsedou představenstva se Zelenka paradoxně stal v roce 2021 poté, co ČNB zjistila při kontrole v kampeličce zásadní nedostatky a žádala o nápravu.

 

Svůj několikaletý vztah se Zelenkou před časem redakci popisoval Martin Borovka, bývalý člen záložny a šéf velké stavební firmy Eurovia, jemuž Zelenka kolem roku 2010 pomáhal s převodem veškerých rodinných nemovitostí na rakouskou nadaci Jonak-Privatstiftung.

 

„Pana Zelenku mi někdo představil, ale kdo a kde, už nevím, nevzpomínám si. Žádné spojení s členstvím v záložně to nemělo,“ uvedl Borovka. Zelenkových služeb prý využíval zhruba dalších pět let a předností tohoto advokáta mělo být to, že byl jediným jemu známým advokátem, který uměl německy a zároveň znal systém fungování rakouských soukromých nadací.

 

Zamítavé gesto

 

Seznam Zprávy se s Robertem Zelenkou snažily osobně hovořit v dubnu, kdy se u pražského advokáta Petra Vališe konala mimořádná členská schůze PDZ, kde se mělo hovořit i o možnosti likvidace.

 

Vališ před jednáním redaktorovi řekl, že se Zelenkou „mluvit nelze“, a odkázal na mediální zástupkyni kampeličky. Po skončení schůze rozhovor odmítl i sám Zelenka. Přes sklo svého automobilu udělal rukou zamítavé gesto na znamení, že se o ničem bavit nehodlá. Poté odjel.

 

Další členská schůze se má konat těsně před startem prázdnin – v pátek 28. června v podvečer. Pod pozvánkou, která se na webu záložny objevila v minulých dnech, je podepsán již zemřelý předseda představenstva.

S přispěním Vojtěcha Blažka.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-policie-patra-po-muzi-ktery-videl-do-strev-prosetrovane-kampelicky-253397

 

 

📌🇮🇱 IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ ZVEŘEJNILO ZÁBĚRY Z NÁVRATU RUSA ANDREJE KOZLOVA ZE ZAJETÍ HAMÁSU.

 

IDF mezitím přiznaly smrt na následky zranění jednoho z velitelů jednotek, které se účastnily operace na osvobození rukojmích. Palestinská strana zase hlásí 80 Gazanů zabitých v důsledku akcí izraelské armády.

https://t.me/to_je_nas_svet/26844

 

 

📌🤡 EMMANUEL MACRON A JOE BIDEN NA SPOLEČNÉ TISKOVÉ KONFERENCI K VÝROČÍ VYLODĚNÍ V NORMANDII:

– Macron poděkoval Joeovi Bidenovi za americkou pomoc Ukrajině a přislíbil pokračující podporu těm, kdo „bojují o přežití“.

– Izrael musí otevřít všechna kontrolní stanoviště pro průjezd humanitární pomoci.

– Írán provedl údery na Izrael, usiluje o destabilizaci regionu.

– Jsme znepokojeni nekalými praktikami Číny v ekonomice.

– S prezidentem Bidenem jsme vypracovali plán, který bude zahrnovat vytváření pracovních míst nejen v USA, ale i v Evropě. – Macron

Biden poznamenal, že Izrael propustil čtyři rukojmí, uvedl, že se bude pracovat na dalším propuštění rukojmích.

Víme, co se stane, pokud Putin uspěje: na Ukrajině se nezastaví, ohrožena bude celá Evropa – Biden

https://t.me/to_je_nas_svet/26845

 

🤷‍♀️ BIDEN A MACRON OPUSTILI TISKOVOU KONFERENCI A IGNOROVALI OTÁZKU NOVINÁŘE.

Otázka se týkala ruských aktiv!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/26846

 

 

📌🇺🇦 OKOLÍ UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA VOLODYMYRA ZELENSKÉHO JE ZNEPOKOJENO ROSTOUCÍM VLIVEM ŠÉFA PREZIDENTSKÉ KANCELÁŘE ANDREJE JERMAKA, KTERÝ SOUSTŘEĎUJE DO SVÝCH RUKOU STÁLE VÍCE MOCI – The Times s odvoláním na vládní, vojenské a diplomatické zdroje na Ukrajině.

 

Zdroje deníku, z nichž mnohé žádaly o anonymitu, označují Jermaka za „faktickou hlavu státu“ a „víceprezidenta“.

Diplomaté, s nimiž novináři hovořili, tvrdí, že Jermak zcela kontroluje přístup k prezidentovi, a také uvedli, že velvyslanci zemí skupiny G7 se musí setkávat s ním, nikoli se Zelenským.

Několik zdrojů listu také sdělilo, že právě Jermak stojí za rezignacemi bývalého hlavního velitele Ozbrojených sil Ukrajiny Valerije Zalužného a vicepremiéra Alexandra Kubrakova, kteří se chovali příliš nezávisle. Tato situace také vytváří obavy z podmínek pro korupci, které se v okolí Jermaka objevují. Jak píše The Times, „roste obava, že Zelenskyj stále více spoléhá na hrstku podlézavců uvnitř země“.

https://t.me/to_je_nas_svet/26847

 

 

📌 😞Al-Džazíra uvádí, že z trosek tábora Nusirát a jeho okolí byla dosud vyproštěna těla 80 osob a desítek zraněných při izraelském útoku.

https://t.me/to_je_nas_svet/26848

 

 

📌8.6. 2024, Necenzurovanapravda: LABORATORNÍ MASO JE ŠPATNÉ PRO NAŠE ZDRAVÍ, MŮŽE BÝT POUŽITO JAKO ZBRAŇ A JE NÁSTROJEM K LIKVIDACI ZEMĚDĚLCŮ:

 

V současné době jsou patrné stále větší tlaky na schválení umělého masa a jeho prodej v mnoha zemích světa. Konkrétně EU se již o schválení pokouší, aktuálně probíhá test prodeje ve Švédsku, nicméně přece jen se zatím najde dostatek zemí, které jsou proti, což může celé schvalování přinejmenším zbrzdit.

 

Mezitím je už téměř připravená k zahájení výroby umělého masa největší továrna tohoto typu na světě – a to ve Španělsku. Zřejmě má v budoucnu zásobovat evropské země.

 

Už nějakou dobu se však množí zprávy o tom, jak škodlivé toto „maso“ je. Ovšem podle propagátorů klimatické apokalypsy bychom v budoucnu neměli mít k dispozici jiný zdroj živočišných bílkovin než umělé maso a hmyz.

 

Je cílem vnucování tohoto jídelníčku globalisty prosazovaná depopulace?

 

Detailní analýzu na téma „umělé maso“ připravil Dr. Joseph Mercola:

 

Podle nedávné analýzy „životního cyklu od kolébky po nebeskou bránu“ produkuje průmysl masa pěstovaného v laboratoři čtyřikrát až 25krát více CO2 než tradiční chov zvířat.

 

Kultivované maso je ultrazpracované, a proto pravděpodobně způsobí zdravotní problémy podobné těm, které způsobují jiné ultrazpracované produkty, jako je obezita, kardiovaskulární onemocnění, diabetes typu 2, metabolický syndrom, syndrom dráždivého tračníku, rakovina, problémy s duševním zdravím a zvýšená úmrtnost ze všech příčin.

 

Výchozími složkami v nových fermentovaných produktech syntetické biologie jsou levné cukry získané z geneticky upravené (GE) kukuřice a sóji. GM plodiny se pěstují v ekologicky destruktivních monokulturách, které využívají spoustu herbicidů, pesticidů a syntetických hnojiv. V důsledku toho jsou zatíženy zbytky chemikálií.

 

Jakmile cílové organismy ve fermentaci zkonzumují živiny, které potřebují, zbude nebezpečný biologický odpad, který musí být deaktivován a bezpečně zlikvidován. Odpad nelze uložit na skládku ani použít k jinému účelu.

 

Maso vypěstované v laboratoři není o vašem zdraví ani o životním prostředí; jsou nástrojem k postupnému vyřazování farmářů a farmářů a jejich nahrazení ultrazpracovaným produktem kontrolovaným patenty.

 

Úvod

 

Maso pěstované v laboratoři neboli kultivované maso je propagováno jako vlna budoucnosti – „zelený, udržitelný“ způsob stravování.

 

Žádné utrpení zvířat, žádné emise skleníkových plynů, jen bílkovina podobná masu, která bude chutnat jako hamburgery a steaky, na které jste zvyklí. Škoda, že je to všechno lež.

 

Pod nazelenalou fasádou padají přísliby masa vypěstovaného v laboratoři. Maso vypěstované v laboratoři není o vašem zdraví ani o životním prostředí: je nástrojem k postupnému vyřazování farmářů a jejich nahrazení ultrazpracovaným produktem kontrolovaným patenty.

 

Důležité je, že i když kultivované maso není samo o sobě toxické, jedná se o ultrazpracované produkty, a proto pravděpodobně způsobí zdravotní problémy podobné těm, které způsobují jiné ultrazpracované potraviny, jako je obezita, kardiovaskulární onemocnění, diabetes, metabolický syndrom, syndrom dráždivého tračníku, rakovina, duševní problémy a zvýšená úmrtnost ze všech příčin.

 

Navíc je pro životní prostředí škodlivější než konvenční farmaření. Vzhledem k tomu, že syntetická biologie spoléhá na geneticky upravenou (GE) monokulturu, vytváří právě to, proti čemu tvrdí, že působí: totiž degradaci životního prostředí, která podporuje změnu klimatu…..

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/laboratorni-maso-je-spatne-pro-nase-zdravi-muze-byt-pouzito-jako-zbran-a-je-nastrojem-k-likvidaci-zemedelcu/

 

 

📌😡 V GAZE BYLO PŘES NOC ZABITO NEBO ZRANĚNO 220 LIDÍ

Počet obětí izraelských úderů na pásmo Gazy dosáhl 36 654, uvedlo v sobotu ministerstvo zdravotnictví enklávy

https://t.me/to_je_nas_svet/26851

 

 

📌 🇩🇪 KANCLÉŘ SCHOLZ SLÍBIL, ŽE PRO UKRAJINU DOSÁHNE „SPRAVEDLIVÉHO MÍRU„.

 

V dalším vydání videoblogu Kanzler kompact hovořil o hlubokých sympatiích Němců k Zelenského režimu a dodal, že „Rusku jeho imperialistické plány neprojdou“. Podle logiky Bundeskanzlera je jakýkoli odpor vůči Západu a bloku NATO již agresí.

 

Mezitím právě SRN trvá na tom, aby se struktura, která bude regulovat západní vojenskou pomoc Kyjevu, nejmenovala „mise NATO na Ukrajině“, ale měkčím názvem – „závazek koordinace pomoci a výcviku“. Jinak bude mít Rusko argument v informační konfrontaci s Aliancí.

„Zastánci používání termínu ‚mise‘ argumentují tím, že Kreml projekt NATO tak či onak odsoudí a využije ho k dezinformačním kampaním,“ upozorňuje Der Spiegel

https://t.me/to_je_nas_svet/2685

 

 

📌🇺🇦 Nic neobvyklého, jen TAKHLE VYPADÁ ČERSTVÝ NÁBOR TĚCH, KTEŘÍ BYLI MOBILIZOVÁNI DO AFU KE KRÁTKODOBÉMU VÝCVIKU. VĚK VŠECH MOBILIZOVANÝCH ZAČÍNÁ NA 55 LETECH A VÝŠE.

https://t.me/to_je_nas_svet/26853

https://t.me/to_je_nas_svet/26854

https://t.me/to_je_nas_svet/26855

 

 

📌⚡️VE WASHINGTONU SE KONÁ PROPALESTINSKÉ SHROMÁŽDĚNÍ. PROTESTUJÍCÍ ZAPALOVALI DÝMOVNICE A SVĚTLICE A OBKLÍČILI BÍLÝ DŮM.

Na jezdecké soše George Washingtona je nápis „Svobodná Gaza„.

https://t.me/to_je_nas_svet/26856

 

 

📌8.6.2024, VOLNÝ bloG, Lenka Peterková: EVROPA SE PŘIPRAVUJE NA VÁLKU A JEJÍ VÁLEČNÝ VLAK SE STROJVEDOUCÍM, KTERÝ SE ZBLÁZNIL A JEDE S NÍM DO PEKEL, MUSÍME ZASTAVIT!

 

Viktor Orbán svolal v Budapešti obrovskou demonstraci proti válce a potvrdil koncepci Aeronetu, o čem budou eurovolby!

Chtějí do války na Ukrajině odvádět mladé lidi ze Střední Evropy, chystají na Evropany povinné odvody na frontu, varoval Orbánův ministr zahraničí před šílenci v Bruselu!

 

Volby do Evropského parlamentu jsou za dveřmi a v Maďarsku pojal Viktor Orbán víkendovou předvolební demonstraci jako obrovský protiválečný manifest, kterého se zúčastnilo podle odhadů přes půl milionu lidí a dosud nikdy v historii volby do EU parlamentu nepřivedly na předvolební demonstraci tolik lidí. Viktor Orbán v projevu zopakoval koncepci Aeronetu.

A to konkrétně, že tyto volby do evropského tělesa budou referendem o tom, jestli se Evropská unie zastaví a vystaví stopku další válečné eskalaci, anebo se naopak EU plně vrhne do otevřené války proti Rusku, a to nejprve na Ukrajině, ale později v celé Evropě, čemuž se nepůjde nakonec vyhnout. Přesně o tom budou tyto evropské volby. Orbán pochválil vysokou účast na demonstraci a prohlásil, že lidí přišlo tolik, že kdyby foukli na Orbánovy oponenty, tak ti by odletěli do Bruselu.

 

https://volnyblog.news/evropa-se-pripravuje-na-valku-a-jeji-valecny-vlak-se-strojvedoucim-ktery-se-zblaznil-a-jede-s-nim-do-pekel-musime-zastavit/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.06.2024“:

➡️☭☆V Bashkirii bylo zaznamenáno tornádo. Za 10 minut vichřice zdemolovala 8 železobetonových pilířů, ale bez obětí, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

https://t.me/c/1725938443/24363

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vojáci jednotky speciálních sil zničili bojové vozidlo pěchoty M2 „Bradley“ ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Avdeevskoe

Poté, co operátor dronu FPV zpozoroval cíl, provedl bojové přiblížení a vrhl se do přední části bojového vozidla a zasáhl jej kumulativní municí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Írán nepovažuje „vojenskou konfrontaci“ mezi Západem a Ruskem za řešení problému a vyzývá k dialogu, uvedl úřadující představitel. Vedoucí ministerstva zahraničních věcí Republiky Bagheri v rozhovoru pro tureckou televizní stanici CNN Türk

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *