, ,

08.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:✨SVĚT JE V SOUČASNÉ DOBĚ PLNĚN ČERVENÝMI PILULKAMI ZÁVRATNOU RYCHLOSTÍ…

08.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:SVĚT JE V SOUČASNÉ DOBĚ PLNĚN ČERVENÝMI PILULKAMI ZÁVRATNOU RYCHLOSTÍ…

 

📌08.10.2024: ELON MUSK: NĚKTEŘÍ MILIARDÁŘI SE BOJÍ VYPUŠTĚNÍ EPSTEINOVA SEZNAMU, PROTO JSOU NA STRANĚ HARRISOVÉ (video)

 

V předvolební kampani Trump mimo jiné slíbil, že zveřejní celý – Bidenovou vládou utajovaný – Epsteinův seznam, který odhalí všechny pedofily z řad politiků, celebrit a miliardářů.

 

Zatím je k dispozici pouze seznam kontaktů Epsteina, který ještě nedokazuje, že všechny osoby na něm uvedené skutečně využívaly jeho služeb poskytovaných na jeho pedofilním ostrově či v Lolita expresu.

 

Nicméně předpokládá se, že většina na něm uvedených osob skutečně jím nabízených služeb využívala.

 

Existuje však ještě jeden seznam, na kterém jsou již uvedena konkrétní jména pravidelných klientů pedofilního kuplíře.

A právě ten slíbil Trump zveřejnit.

Elon Musk se posadil k rozhovoru s Tuckerem Carlsonem poté, co vystoupil a podpořil Trumpa v Butleru v Pensylvánii.

 

ELON MUSK A TUCKER DISKUTOVALI O NÁSLEDUJÍCÍCH TÉMATECH:

  • Jak se Elon Musk soustředí na Donalda Trumpa
  • Jak Elon Musk poskytuje Starlink obětem hurikánu Helene
  • Musk říká, že pokud Trump prohraje, budou to poslední volby
  • Seznam klientů Epsteina a Diddyho
  • Vakcíny
  • Hnutí za dekriminalizaci zločinu
  • Útok Gavina Newsoma (kalifornského guvernéra) na první dodatek
  • Klesající porodnost v Evropě
  • Potřebujeme náboženství
  • Proč je tam tolik protilidských zpráv?
  • Umělá inteligence a virus „woke mysli“
  • Muskova role v Trumpově administrativě

 

Elon Musk řekl, že důvodem, proč miliardáři vystoupili na podporu Kamaly Harrisové, je to, že jsou na seznamu Epsteinových klientů.

 

Musk řekl, že dochází k překrývání s loutkovodiči Kamaly Harrisové a Epsteinovým seznamem.

 

„Myslíte, že se Epsteinův seznam někdy objeví?“ Zeptal se Tucker Carlson Elona Muska.

„Víte, jedním z důvodů, proč má Kamala tak velkou podporu, je to, že pokud Trump vyhraje, seznam Epsteinových klientů se stane veřejným,“ řekl Elon Musk.

 

Elon Musk pokračoval: „A někteří z těch miliardářů za Kamalou jsou z tohoto výsledku vyděšeni.“

 

„Myslíte, že se Reid Hoffman cítí nepohodlně?“ Zeptal se Tucker s odkazem na miliardáře a zakladatele LinkedIn.

 

„Ano, a také Bill Gates,“ řekl Elon Musk.

Vyjádřil se také k tomu, co se stane, když vyhraje Harrisová.

 

„Pokud Trump prohraje, jsem v prdeli. Jak dlouho si myslíte, že bude můj trest odnětí svobody?“ Řekl Elon Musk se smíchem. „Uvidím své děti? Nevím.“

 

Elon Musk pokračoval: „A já jsem Kamalu nonstop pomlouval… no, loutka Kamala, říkám jí. No, stroj, který představuje loutka Kamala.“

 

Elon Musk také řekl, že pokud se Kamala Harrisová stane prezidentkou, pokusí se X vypnout všemi možnými prostředky.

 

„Budou se snažit stíhat společnost, budou se snažit stíhat mě. Množství soudních sporů, které vidíme, je pobuřující,“ řekl Elon Musk.

 

Celý rozhovor můžete shlédnout níže, některé další výstupy přinesu v rámci dalšího článku:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/elon-musk-nekteri-miliardari-se-boji-vypusteni-epsteinova-seznamu-proto-jsou-na-strane-harrisove-video/

 

 

📌08.10.2024: 🇮🇷 ÍRÁN JE PLNĚ PŘIPRAVEN NA VÁLKU – MINISTR ZAHRANIČÍ ZEMĚ

 

▪️ Írán je připraven na jakýkoli scénář, ozbrojené síly již identifikovaly všechny potřebné cíle.

▪️ Teherán nechce válku a není ochoten zvyšovat eskalaci na Blízkém východě, i když se konfliktu nebojí, řekl Abbás Aragčí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29775

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻08.10.2024: RODIČE OMLOUVAJÍ DĚTI Z VÝUKY LGBT+, RADÍ JIM ODPŮRCI „HOMOSEXUALISTŮ

 

Začátek školního roku kromě testů, úkolů či rodičovských schůzek přinesl také netradiční žádosti. V těch rodiče urgují zástupce škol, aby omluvili jejich děti z některých hodin.

 

Konkrétně z těch, kde by výuka obsahovala genderová či LGBT+ témata. Rodiče tak činí na popud spolku Tradiční rodina. Podle České školní inspekce (ČŠI) však jdou takové žádosti proti zásadám vzdělávání.

 

„V případě, že bude výuková hodina obsahovat genderovou ideologii, genderismus, LGBT+ témata či popírání biologických faktů, Vás žádám, aby žák, jehož jsem zákonným zástupcem, byl z této hodiny omluven a byla mu dána možnost účastnit se výuky v hodině souběžné v jiné třídě, ve které pedagog žáky s uvedenými tématy nekonfrontuje,“ píše se v hlavní části dokumentu, který lze stáhnout online.

 

Ten na sebe upoutal pozornost v minulých týdnech, když se na sociálních sítích objevila odpověď od vedení olomoucké základní školy. Ředitelka Vladimíra Švecová v ní rodičům studentky oznamuje, že jejich žádost přijala a rozhodnutí akceptuje.

 

Žádosti zaznamenala už i Česká školní inspekce. Nevidí ale důvod, proč by jim měly školy vyhovět. „Škola poskytuje vzdělávání komplexně všem žákům v souladu se základními zásadami a cíli vzdělávání,“ sdělil iDNES.cz náměstek ústředního školního inspektora Karel Kovář.

 

„V případě, že bude výuková hodina obsahovat genderovou ideologii, genderismus, LGBT+ témata či popírání biologických faktů, Vás žádám, aby žák, jehož jsem zákonným zástupcem, byl z této hodiny omluven a byla mu dána možnost účastnit se výuky v hodině souběžné v jiné třídě, ve které pedagog žáky s uvedenými tématy nekonfrontuje,“ píše se v hlavní části dokumentu, který lze stáhnout online.

Ten na sebe upoutal pozornost v minulých týdnech, když se na sociálních sítích objevila odpověď od vedení olomoucké základní školy. Ředitelka Vladimíra Švecová v ní rodičům studentky oznamuje, že jejich žádost přijala a rozhodnutí akceptuje.

 

Žádosti zaznamenala už i Česká školní inspekce. Nevidí ale důvod, proč by jim měly školy vyhovět. „Škola poskytuje vzdělávání komplexně všem žákům v souladu se základními zásadami a cíli vzdělávání,“ sdělil iDNES.cz náměstek ústředního školního inspektora Karel Kovář.

Odkázal se přitom na školský zákon, zejména na část, která pojednává o zásadě vzájemné úcty, respektu, názorové snášenlivosti, solidarity a důstojnosti všech účastníků vzdělávání. Redakce iDNES.cz se ředitelku Vladimíru Švecovou následně snažila kontaktovat s dotazy týkajícími se legitimity jejího rozhodnutí, ale do vydání článku neodpověděla.

 

Dokument, který mají rodiče do škol posílat, vytváří a šíří spolek Tradiční rodina. Jeho předsedkyní je odpůrkyně Istanbulské úmluvy a členka SPD Ivana Schneiderová, která na sociálních sítích sdílela nejrůznější konspirace. Například, že 5G vysílače způsobují údajně škodlivý elektrosmog.

 

Místopředsedou je „odborník na migraci“ z dezinformačních webů Zdeněk Chytra, který mimo jiné šířil hoax, že Istanbulská úmluva zaručí ochranu pedofilům. Místopředsedkyně Jitka Kolářová pak na sebe převzala agendu týkající se oněch žádostí a ve videích rodičům radí, jak na to. Podpůrná videa kromě ní vytváří také komunální politik Ladislav Kytka z PRO Jindřicha Rajchla.

 

Jak upozornil Deník N, spolek stojí za iniciativou Zachraňme děti, kterou podporují proruské organizace. Například srbská nacionalistická organizace Důstojní Srbska, kterou vedou proruští dezinformátoři. Dále projekt Familien-Schutz od organizace Zivilen Allianz, která vyjadřuje podporu německé AfD, polský ultrakonzervativní spolek Ordo Iuris nebo iniciativa Ženy a život, která aktuálně na Facebooku radí, jak vymáhat odškodnění po vakcinaci proti koronaviru.

 

„Nejsme homofobní, nevadí nám LGBT+ menšina. Důrazně se ale vymezujeme proti snahám LGBT+ a feministických lobbistů prosazujících přizpůsobení většinové společnosti životnímu stylu a nadřazení práv genderistů a homosexualistů nad práva většinové společnosti a zejména nad práva dětí, a to i těch mezinárodně uznaných,“ argumentuje na stránkách Tradiční rodina.

 

Redakce iDNES.cz spolek kontaktovala s otázkami, zda se vymezuje proti zmínkám o LGBT+ a genderu i v běžné výuce, jako jsou hodiny českého jazyka, dějepisu nebo občanské výchovy. Popřípadě, jestli žádosti o vyjmutí studentů z nich nepovažuje za cenzuru.

 

Předsedkyně Ivana Schneiderová ale odpověděla, že spolek „po vzoru slovenského premiéra Roberta Fica odmítá jakoukoliv komunikaci s mainstreamovými médii, protože je považuje za jednostranná a politicky a ideologicky ovlivněná“.

 

LGBT+ témata mají být reflektována, říká Bek

Genderová a LGBT+ témata by v budoucnu mohla být začleněna i do hodin dějepisu.

 

Navrhují to nové rámcové vzdělávací programy, které ministerstvo školství spolu s Národním pedagogickým institutem v reakci na veřejnou konzultaci nyní dopracovává. Autoři osnov odmítají, že by studentům měly být informace prezentovány jakkoli ideologicky.

 

Ministr školství Mikuláš Bek zároveň v dubnu uvedl, že témata jako LGBT+ do moderní výuky na českých školách patří. „Tahle témata mají být reflektována,“ řekl Bek v televizi Nova a vyzdvihl historický vývoj i to, jak bylo na sexuální menšiny v historii nahlíženo.

 

„V představách některých lidí se životy gayů, leseb a trans lidí točí výhradně kolem sexu a tenhle předsudek způsobuje, že si tito lidé myslí, že LGBT+ témata jsou témata do sexuální výchovy. Realita je taková, že LGBT+ témata se promítají do všech předmětů, nemůžeme děti posílat pryč, když se probírá v literatuře Oscar Wilde, v dějepise koncentrační tábory nebo v občance manželství a partnerství,“ říká manažer vzdělávání z organizace Prague Pride Aleš Rumpel.

 

Podle českého výzkumu OUT z roku 2022 se 80 % z celkem 904 zúčastněných vyučujících domnívá, že se jejich kolegové a kolegyně vyhýbají všemu, co souvisí s LGBT+ tématikou. Ta jde ruku v ruce se sexualitou, kterou však většina vyučujících považuje za nedůležité téma, které do škol nepatří.

 

Nejčastějším důvodem absence těchto témat ve výuce byla vzdálenost od vyučovaného předmětu. Důvodem také může být, že ve školství nepanuje shoda na tom, jak témata sexuality a genderu do výuky zahrnout, nebo pocit nekompetentnosti ze stran vyučujících. Někteří také uváděli, že se obávají reakcí části rodičů a studujících.

 

Se zařazením témat genderové identity a sexuální orientace do výuky pomáhá projekt Učím o LGBT, za kterým stojí Prague Pride, Pedagogická fakulta UK, Queer filmový festival Mezipatra a organizace Transparent. „Pokud studující řeší nejistoty a konflikty ohledně své genderové identity a sexuality, nemohou se naplno věnovat učení,“ uvádí spolek s tím, že by škola měla být bezpečným místem, kde studenti budou mít možnost si věci ujasnit, získat nové informace a setkat se s přijetím.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/skola-vyuka-lgbt-gender-omluvenka-spd-spolek-rodina.A240927_202713_domaci_pukk

 

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️🩸STOP👧🧒🏻👦👩🏻08.10.2024: PROČ SE TIHLE „LIDÉ“ UDRŽUJÍ PO ZBYTEK VÁLKY „NA ŽIVU„?

 

 

Proč je potřeba je nahradit drahým dvojníkem nebo je simulovat pomocí technologie CGI a dalších, a popravu před masovou veřejností tajit?

 

Většina z nich byli ti nejbohatší na světě. Jejich majetky obrovský a jejich filmy i hudba přinášejí obrovský peníze každý den. Jejich existenční vazby navíc pomáhají odhalovat další a drobnější sítě pavučiny, a tahle planeta se vyčistí prostě CELÁ. Od svého zatčení jsou jejich bankovní účty v moci armády a jejich majetek, jak v mnohých případech vidíme, je ještě v době hodnoty a za času prodáván. Nepochybuju, že jejich zabavené peníze se už teď používají tam, kde je potřeba. Pořád s nimi lze ještě platit, a jsou hodnotou k uskutečňování dobrých věcí.

 

Simon Cowell, 17.1.2023: Martin Cornel operstdoSn3afl997lin64e0f26 hdtg6lh16ft0321cu21l.tt1ah5 l33l  ·

 

➡️Simon Cowell zveřejnil nedávno na Instagramu? video a ikdyž ho vůbec nikdo neposlouchal, v médiích titulky jako DEBATA FANOUŠKŮ SE ZVRTLA.

 

„Co mu je, kdo to je, možná po covidu, podle očí možná po vakcinaci, není to on, možná začal prodávat krémy, možná si nechal vypnout pleť, to je vosk, proč má na sobě gumovou masku.“

 

Pár lidí se tam pak ještě bavilo na téma TENHLE SE JIM MOC NEPOVEDL.

A já říkám, že POVEDL a přesně takhle ho chtěli.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=110644851923991&id=100089354288243

 

➡️Madonna, 16.1.2023: Věděli jste například, že žijete ve světě, kdy zpěvačka Madonna byla před +- dvěma lety popravena za satanismus, pedofilii a obchod s dětmi, a nahrazena dvojnicí? Samozřejmě, že spousta z vás už ví, a zároveň i to, že takových případů je spousta, a ještě víc než spousta.

 

Tohle je ode mě jen taková vsuvka a časem na to přijde řada a těch překvapení, u kterých máme stoprocentní jistotu, ukážu a popíšu víc. Prozatím to není téma, které je potřeba vytahovat.

 

Na všech čtyřech je už nová Madonna, „vyrobila“ ji armáda, a pomocí její osoby teď podprahově odhaluje fanouškům i ostatním myslícím bytostem skrytou realitu samotné Madonny a v návaznosti na to, colou pop kulturu. A opravdu to funguje, a lidé to vidí a probouzí se.

 

Satanismus nebyla nikdy jen taková recese nebo sranda. Ono je to skutečný a slovenská prezidentka by nám mohla vyprávět.

 

Kromě satanismu ohledně Madonny pak lidem díky téhle operaci dochází i to nejdůležitější a je cílem, aby si toho všimli a ptali se…tak jako na jejím Instagramu: „Kdo jsi s co jsi udělala s Madonnou!“

 

Touhle otázkou se totiž doberou ke zjištění, že se tady děje něco víc a celý svět je dnes vojenská operace. Pak už jen zůstane otázka PROČ .

A pravdivá odpověď je na všechno.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=109804882007988&id=100089354288243

 

➡️Melinda Gates, 18.1.2023: Martin Cornel

ndtSporsoeu2.4ae0la2821304ci6u1 h027h69ht8fc40dm9a82u1it 3ln

 

Melinda Gates na Wimbledonu 2022.

Poslední rok už nám to naplno ukazují a je toho tolik, že to ani nestíháme všechno vidět.

Nedovedu/nebo dovedu?/ si představit ty snoby vedle: „Hele, podívej na Melindu….No ty krávo, tak je to pravda.. Tak jsme v prdeli“

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=111438345177975&id=100089354288243

 

➡️Vatikán papež Francis, 20.1.2023: Martin Cornel

rsodpeonSt2f6e25n ald8htma7a1u070u6 l.50u2202lllg3i0f3013c4t  ·

 

27 8l7it9hge1hu5t4079a8i22ut1m109g.dl7a3503 

 

Trump při návštěvě Vatikánu po svém zvolení, a ještě původní satanista František. V ten den se figurka papež dozvěděl, že je konec, udělaly se poslední fotky a nejspíš hned s odjezdem Trumpa si papeže a jeho sekretariát převzala armáda. Papež byl nahrazen dvojníkem a pravděpodobně hned od roku 2017 je Vatikán pod kontrolou armády a na oko se pokračuje dál.

 

Poprvé až letos, při návštěvě Elona Muska/ta se nejspíš nestala, pouze pro média/, si Alliance WH dovolila poslat do světa jasný vzkaz, že Vatikán je vyřešený a všechno důležitý ukončeno. Pokud by ještě probíhaly jakýkoliv větší procesy, zmenšit papeže o 10 centimetrů by si asi nedovolili. Kdo ho máme trochu nakoukanýho, vidíme i v obličeji, že vedle Muska není ani originál, ani předchozí herec.

 

Musk i Trump měří shodně 1,9 m.

Celý svět je pod kontrolou a tohle je jen 1 z 1000 důkazů pro veřejnost.

Sledujete film a bourání matrixu.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=113055015016308&id=100089354288243

 

➡️Tom Hanks, 10.6.2023: Martin Cornel

tSeosrnpdo691fl 20c.0ualv3cf5l5icčc02ife2c05t3 r5l75241m3n19

 

Tom Hanks byl historicky první světovou celebritou, která dostala „armádní Covid19″

 

Poprvé byl zadržený a předběžně obviněný v Austrálii 11.3.2020. Následně mu podle všeho bylo umožněno být pod dohledem na svobodě, a pokračovalo se ve vyšetřování. Poslední jeho příspěvek na Twitteru je z 22.5.2020 (pravděpodobně mu byl účet zabaven).

 

Popravený byl údajně injekcí na Guantanámu v červenci 2021, po jeho definitivním zatčení v červnu 2021 v Miláně.

 

„Komise amerického námořního generálního žalobce předložila důkazy spojující Hankse s kruhem obchodníků s dětmi. Bylo uvedeno, že se touto zločinností zabýval 30 let. Důkazem byly záznamy z mnoha notebooků a mobilních telefonů, které obsahovaly fotografie a videa Hanksova sexuálního styku s dětmi mužského pohlaví, které evidentně nedosahovaly plnoletosti.

 

Další videa prokázala, že Hanks se účastnil adrenochromových večírků a rituálů, na nichž si elita a hollywoodské hvězdy aplikují chemickou sloučeninu vyrobenou z oxidovaného adrenalinu, který se získává z krve mučených dětí, a syntetických opiátů.“

 

Jeho poslední aktuální film byl dotočený už před lety a poslední tři roky se zpracovával u stolu.

 

Na veřejnosti se za poslední dva roky „Hanks“ objevil pořádně dvakrát, a v obou mediálních případech to bylo jeho ponížení , a hlavně je už vidět, že to není původní Hanks.

 

Minulý rok jeho syn poskytl rozhovor, kde se sice s moderátorkou nebaví konkrétně, ale jeho odpověď na dotaz, „jak dnešní pro něj těžkou dobu snáší“, po chvíli mlčení a mrtvýho pohledu odpovídá, že „lidi jsou zlí a když můžou hodit kamenem, dělají to“, něco v tom smyslu.

 

Tom Hanks už dva roky neexistuje, ale klidně zítra může zpívat s Johny Deppem. Ten už je taky trochu jiný

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=209071745414634&id=100089354288243

 

 

📌08.10.2024: ✨SVĚT JE V SOUČASNÉ DOBĚ PLNĚN ČERVENÝMI PILULKAMI ZÁVRATNOU RYCHLOSTÍ.

 

Navzdory snahám globalistů cenzurovat a označovat vše, co je v rozporu s jejich narativem, za dezinformaci, se konečně objevuje příval pravdy, který bude jen sílit.

 

Připravte se na několik tvrdých pravd o své vlastní víře a náboženství.

 

Stále existuje velký odpor vůči pravdě, a to nejen ze strany těch, kteří se právě probouzejí, ale i těch, kteří se považují za probuzené. Když to zasáhne domov, dostaví se kognitivní disonance.

 

Cokoli, co ohrožuje základy víry lidí, je impulzivně odmítáno, ale musíme mít na paměti, že se nebudeme dále vyvíjet, pokud nebudeme ochotni vzít v úvahu možnost, že i věci, které jsme celý život považovali za pravdu, mohly být zmanipulovány s cílem ovládat a řídit naše jednání.

 

Zůstaňme, prosím, otevření k tomu, abychom zvážili možnost, že to, co si myslíme, že známe jako pravdu, nemusí být pravda a že prostřednictvím podvodu možná mnohým z nás vymyli mozek, aby podporovali zlé síly, o nichž tvrdíme, že si je přejeme vymýtit.

 

Pamatujte, že se vším bylo manipulováno… Lhali nám o všem.

 

https://t.me/LauraAbolichannel

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 08.10.2024: 17 Q OPERACE /7♥️. VŠE PŘIPRAVENO/

Proč né…🇨🇿

 

„V nečekaném vývoji událostí oznámila vláda ČR, ŽE SE UKRAJINSKÝ PREZIDENT VOLODYMYR ZELENSKYJ STAL VĚTŠINOVÝM VLASTNÍKEM SPOLEČNOSTI ČESKÁ REPUBLIKA S.R.O.

Tento krok přichází po měsících ekonomických a politických turbulencí, kdy země hledala způsob, jak stabilizovat své hospodářství a vrátit se je „zlatým časům“ průmyslové expanze.

….“

 

https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-kde-se-rozpusti-mlhy-zamiri-teploty-vzhuru-40491917#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=nexIqxlTOzL-202410071719&dop_id=40491917&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦 08.10.2024: NOAA SMAŽALA SVOU STRÁNKU RADARU NEXRAD, ABY SKRÝVALA, CO DĚLÁ S MILTONEM…. VE VLÁDĚ PROBÍHÁ VELKÉ KRYTÍ PO ZASAŽENÍ HURIKÁNU GEO ENGINEERING HELENE….  https://www.ncei.noaa.gov/products/radar

https://t.me/LauraAbolichannel

 

Manipulace s počasím hurikán Helene…    https://t.me/LauraAbolichannel

 

🇺🇸🌀ROZDÍL MEZI HURIKÁNEM KATEGORIE 1, 2, 3, 4 a 5

https://t.me/c/1586239095/81215

 

🌊🇫🇷 MARSEILLE, DNES RÁNO

https://t.me/c/1586239095/81216

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024: MOŽNÉ NAČASOVÁNÍ: Pon. 7. října 2024: BQQQQQQQM! JE KONEC: VÝPADEK POTVRZEN, FÁZE 1 NYNÍ AKTIVNÍ – KYBERNETICKÝ ÚTOK VYDÁN! …17. DOPIS (JFK JR.) NA TELEGRAMU

 

BLACKOUT JE SKUTEČNÝ: FÁZE 1 AKTIVOVÁNA. Už nemluvíme o hypotetických scénářích nebo dočasných nepříjemnostech. Byla zahájena první fáze koordinovaného plánu zaměřeného na naši digitální a finanční infrastrukturu.

 

Nejde jen o ztrátu přístupu k internetu nebo o výpadek proudu; je to promyšlená stávka navržená tak, aby rozložila ekonomiky a vyvolala rozsáhlý chaos.

Představte si, že se probudíte a zjistíte, že máte zmrazené bankovní účty, vymazané digitální bohatství a přerušené komunikační linky.

Toto není dystopický román; je to naše krutá nová realita.

 

Finanční systémy, na které se spoléháme, visí na vlásku.

Výpadek není přechodná bouře, ale úvodní salva ve větší strategii zaměřené na způsobení nenapravitelných škod.

Tento kybernetický útok vedený silami, kterým se daří z narušení, není jen možnost – je to nevyhnutelné. Doslova i přeneseně nás to nechá ve tmě, protože samotné základy naší společnosti se otřásají v základech.

 

The Gathering Storm se chystá už nějakou dobu. Varování se ozývalo ze všech koutů, ale masy byly náměsíčné do propasti. Hodiny tikají a odpočítávání do katastrofy začalo.

To, co přichází, je globální reset – bezprecedentní finanční a společenský otřes. To není jen cvičení; je to totální útok na systémy, které jsme kdysi považovali za samozřejmost.

 

Na obzoru se rýsuje moderní černé úterý. Přízrak krachu akciového trhu, podobně jako nechvalně známé Černé úterý z roku 1929, vrhá dlouhý stín na naši současnou finanční situaci. Mrazivé historické obrazy lidí, kteří během Velké hospodářské krize zoufale skákali z oken, již nejsou jen historickými anekdotami; jsou potenciální realitou. Otázkou není, jestli se trh zhroutí, ale kdy a kdy se to stane, bude to rychlé a zničující.

 

Alarmy zvoní už roky: „Dostaňte své peníze z bank“. Spokojenost nás však dovedla na okraj této propasti. Nyní, když je výpadek proudu v plném proudu, se varování změnila v chmurná proroctví. Posledních 48 hodin bylo vírem paniky a šeptem o blížící se zkáze – „týden sebevražd“, někteří tomu říkají – ozvěnou po síních moci. Paralely s 29. říjnem 1929 jsou ostré a děsivé.

 

Finanční kolaps nebude postupným poklesem; bude to náhlé, vše pohlcující peklo. Banky zmrazí aktiva, trhy se zhroutí a globální ekonomika upadne do chaosu. Pro ty nepřipravené bude příliš pozdě jednat, jakmile budou dveře zamčeny a bankomaty vyprázdněny. Čas na přípravu je nyní.

 

Big Spitball byl odhozen a není cesty zpět. Toto není jen varovný výstřel; je to začátek konce. Ti, kteří ignorovali znamení a lpěli na iluzi digitálního bohatství, se ocitnou uvězněni v systému, který je má selhat. Výpadek je víc než ztráta energie – je to strategický krok k obnovení globálního pořádku.

 

Globální reset se blíží. To, co bylo kdysi odmítáno jako konspirační teorie, se nyní odehrává v reálném čase. Tento reset není o opravě poškozeného systému; jde o to zbourat a postavit nový od začátku.

 

Událost černé labutě – katastrofální událost, která mění hru – spustí tento reset, pravděpodobně ve formě masivního kybernetického útoku.

Digitální bohatství bude vymazáno a v novém finančním řádu budou mít hodnotu pouze hmotná aktiva jako hotovost, zlato a stříbro.

 

Fénix povstane z popela tohoto kolapsu, ale přežije jen pár vyvolených. Tady nejde o férovost nebo spravedlnost; jde o přežití nejschopnějších. Z chaosu vzejdou ti, kteří se připravili, kteří pochopili potřebu likvidity a fyzického bohatství. Budoucnost patří těm, kteří kolaps předvídali a podle toho jednali.

 

Připojte se a  sdílejte můj kanál:

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻08.10.2024: STOVKY TISÍC UŽIVATELŮ: HLAVNÍ PLATFORMA DĚTSKÉHO PORNA BYLA VYPNUTA

 

Duisburg (NRW) – Jen zabavené DVD a videokazety zaplnily 94 stěhovacích krabic…

Podle ministra vnitra Severního Porýní-Vestfálska Herberta Reula (72, CDU) byla obrovská platforma Darknet pro obsah dětské pornografie uzavřena po stávce proti předním podporovatelům. Případ byl „závratně velký“ a počet uživatelů se pohyboval ve stovkách tisíc, řekl Reul.

 

V září se hledalo v šesti spolkových zemích. Policii se podařilo zajistit rozsáhlé důkazy. Celkem bylo nalezeno 1517 exponátů, jako jsou notebooky a mobilní telefony.                                                                                                              https://m.bild.de/news/hunderttausende-nutzer-grosse-kinderporno-plattform-abgeschaltet-6704eb14dd4668399e3bddbc?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.bild.de%2Fnews%2Fhunderttausende-nutzer-grosse-kinderporno-plattform-abgeschaltet-6704eb14dd4668399e3bddbc

 

 

📌08.10.2024: PETER NEUMAN, EXPERT NA TERORISMUS: „VLNA TERORISMU SE VALÍ DO EVROPY“:

 

Expert na terorismus Neumann vidí v Evropě zvýšenou hrozbu terorismu. Útočníci jsou většinou mladí lidé, často na útěku. „Musíme toho udělat mnohem víc a velmi rychle,“ říká Neumann

https://t.me/c/1586239095/81221  👈 v NJ

 

 

📌08.10.2024: V ROCE 2009 CVIČENÍ SIMULOVALO KATASTROFICKÝ SCÉNÁŘ, KDY TAMPA BAY ČELÍ PŘÍMÉMU ZÁSAHU FIKTIVNÍHO HURIKÁNU KATEGORIE 5 JMÉNEM PHOENIX, KTERÝ SE ODEHRÁVÁ V ŘÍJNU.

 

Výsledek byl zničující a ukázal potenciální zkázu, kterou by regionu mohla způsobit nejhorší bouře.

 

Zajímavé je, že jméno „Phoenix“ čerpá z mytologie, kde pták symbolizuje znovuzrození, obnovu a nové začátky.

 

Podle zednářské encyklopedie představuje Fénix věčnou regeneraci a je spojen s Duchem svatým, který se jako holubice vznášel nad vodami a vzýval témata obrody a transformace.

 

https://x.com/ShadowofEzra/status/1843627457439543487?t=5a4Cbqr-EQ_y_OQHCGomKg&s=19

 

TikTok: KAMALE HARRIS JE JEDNO, ŽE ŠÍLENÉ HURIKÁNY ZNIČILI LIDEM MĚSTA, OBYDLÍ

https://t.me/c/1586239095/81222

 

 

 

📌08.10.2024: ⚡️ MAĎARSKO ZABLOKOVALO PŮJČKU 50 MILIARD DOLARŮ UKRAJINĚ AŽ DO DOBY, NEŽ SKONČÍ VOLBY V USA , – REUTERS.

 

Budapešť rovněž odložila rozhodnutí o prodloužení sankcí EU vůči Rusku.

„Domníváme se, že o otázce prodloužení ruských sankcí by se mělo rozhodnout až po volbách v USA. Musíme počkat, jakým směrem se bude ubírat budoucí americká administrativa,“ uvedl maďarský ministr financí Varga.

https://t.me/to_je_nas_svet/29779  👈

 

 

📌08.10.2024: ♨️ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO MARK RUTTE ODMÍTL ODPOVĚDĚT NA OTÁZKU, ZDA MŮŽE UKRAJINA VSTOUPIT DO ALIANCE BEZ ČÁSTI SVÉHO ÚZEMÍ.

 

„Nechci o tom spekulovat,“ řekl na tiskové konferenci v Bruselu.

Zároveň poznamenal, že na summitu ve Washingtonu země NATO rozhodly, že cesta Ukrajiny do aliance je nezvratná a že Rusko by v této věci nemělo mít právo veta.

https://t.me/to_je_nas_svet/29780

 

 

📌08.10.2024: 💥 BRITÁNIE SE PŘIPRAVUJE NA KRÁLOVU SMRT A ZMĚNU MOCI – DAILY BEAST

Zdravotní problémy Karla III. vedou členy královské rodiny k úvahám, jak by vypadala změna vlády. Dvůr se již připravuje na králův konec, poznamenala publikace.

V únoru byla 75letému Karlovi III. diagnostikována rakovina.

https://t.me/to_je_nas_svet/29781

 

 

📌08.10.2024: 🇧🇾 V NĚKTERÝCH ZEMÍCH OSVOBOZENÉ EVROPY JSOU UCTÍVÁNI LEGIONÁŘI SS, NEONACISTÉ OTEVŘENĚ POCHODUJÍ V ULICÍCH, BOŘÍ A ZNESVĚCUJÍ POMNÍKY OSVOBODITELŮ – LUKAŠENKO

 

„Mladí lidé účastnící se tohoto sabatu, vychovaní v duchu národní nadřazenosti a revanšismu, nemají o běhu dějin nejmenší ponětí. Byli donuceni zapomenout, že za to, že se narodili, vděčí sovětským vojákům, kteří zaplatili životem za mír na jejich zemi, za svobodu jejich zemi a za budoucnost jejich národů.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29782

 

 

📌08.10.2024: 🇺🇦 UKRAJINA OZNÁMILA ZRUŠENÍ DRUHÉHO MÍROVÉHO SUMMITU V LISTOPADU.

Poradkyně vedoucího ukrajinské prezidentské kanceláře Darija Zarivnaja uvedla, že druhý mírový summit o Ukrajině plánovaný na listopad se neuskuteční. V rozhovoru pro list Telegraf vysvětlila, že summit se sice v listopadu neuskuteční, ale přípravy na něj již probíhají.

Zarivnaja poznamenala, že nyní probíhají tematické konference k jednotlivým bodům Zelenského „mírové formule“ a na jejich základě jsou přijímána komuniké. Tato ustanovení budou základem mírového plánu pro druhou konferenci, která se podle ní pravděpodobně uskuteční později.

https://t.me/to_je_nas_svet/29783

 

 

📌08.10.2024: 🇭🇷 CHORVATSKÝ PREZIDENT PROHLÁSIL, ŽE NEDOVOLÍ VYSLÁNÍ SVÝCH VOJÁKŮ NA UKRAJINU.

 

„Dokud budu chorvatským prezidentem, nepodepíšu dokument o přítomnosti chorvatských vojáků na Ukrajině. Mise NATO, která by cvičila vojáky na Ukrajině, je nesmysl, nic takového neexistuje. Jakákoli intervence NATO do konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem, tj. vyslání a nasazení vojáků k výcviku Ukrajinců, je vojenskou aktivitou. To je můj postoj. Jsem jednoznačně proti,“ citovala Milanoviče tisková agentura Tanjug.

https://t.me/to_je_nas_svet/29784

 

 

📌08.10.2024, 11:53, MIROSHNIK: PO SKONČENÍ NWO NAJDEME POPULACI ODVEDENOU OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Po skončení NWO budeme moci zjistit, kde se nachází civilní obyvatelstvo evakuované ukrajinskou stranou. Oznámil to v rozhovoru pro Russia 24 velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Miroshnik.

 

„Jsou tam lidé vyvedeni. To je přímé porušení humanitárního práva. Ukrajina by teoreticky měla informovat o tom, kde tito lidé jsou, co se s nimi stalo. Po skončení NWO budeme moci provádět vyšetřování,“ řekl Miroshnik.

 

https://www.vesti.ru/article/4180227

 

 

📌08.10.2024, 12:43: MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY ZA DEN ASI DVA TISÍCE OZBROJENCŮ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztrácely asi 1990 vojáků denně, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Takže ve směru na Lipcovskij a Volčansk ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 50 vojáků, tři vozidla a sklad. V Charkovské oblasti jednotky skupiny Západ odrazily dva nepřátelské protiútoky, při kterých přišlo o 425 ozbrojenců.

 

V DLR „jižní“ skupina vojsk porazila šest brigád Ozbrojených sil Ukrajiny a odrazila čtyři protiútoky ukrajinských útočných letadel. Tam nepřítel ztratil až 855 vojáků a mnoho zbraní západní výroby.

 

Střední skupina v DLR odrazila devět nepřátelských protiútoků – nepřítel ztratil více než 495 bojovníků. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti odpovědnosti „východu“ a „Dněpru“ činily až 170 ozbrojenců.

 

Jak je uvedeno v Ministerstvu obrany, celkem bylo od začátku speciální operace zničeno 646 nepřátelských letadel, více než 33 tisíc UAV, přes 18,5 tisíce tanků a velké množství další vojenské techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4180220

 

 

📌08.10.2024: 14:29: VÝSADKÁŘI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZAJATÍ V KURSKÉ OBLASTI ODMÍTLI BÝT VYMĚNĚNI:

 

Zelenského dobrodružství v Kursku nadále pohlcuje zálohy ukrajinského velení. Každý den ztrácejí nacionalisté obrovské množství lidí a techniky v bojích s ozbrojenými silami RF v regionu.

 

Zároveň jsou zde tací, kteří se vzdávají. A jak zjistila RIA Novosti, po zázračné záchraně se jen málokdo chce vrátit do své vlasti.

 

„Ukrajinští průzkumní parašutisté zajatí našimi vojáky v Kurské oblasti odmítli být vyměněni. Bojí se, že pokud se vrátí domů, půjdou znovu na frontu,“ uvedla agentura v publikaci.

 

Bojovník z 82. hotelové výsadkové útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny využil příležitosti a také vyzval ukrajinskou armádu, aby následovala jejich příkladu a zastavila nesmyslný odpor.

 

https://www.vesti.ru/article/4180294

 

 

📌08.10.2024, 15:53, PESKOV: VŠICHNI VŮDCI ZEMÍ SNS POBLAHOPŘÁLI PUTINOVI K JEHO NAROZENINÁM V NOVO-OGARJOVU:

 

Vladimir Putin se neformálně setkal s vůdci zemí SNS ve své oficiální rezidenci v Novo-Ogarevo. Autor a spolumoderátor pořadu „Moskva. Kreml. Putin,“ řekl Pavlu Zarubinovi tiskový tajemník prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Byla to soukromá akce, ale všichni vůdci SNS byli v Novo-Ogarevu a gratulovali Putinovi k jeho narozeninám. Byla to naprosto soukromá, neformální komunikace,“ řekl Peskov.

 

Mluvčí poznamenal, že během takových neformálních setkání se zpravidla „vždy diskutuje o podstatných otázkách“.

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko již dříve řekl, že dal „velmi vážný dárek“ k narozeninám Vladimira Putina.

 

https://www.vesti.ru/article/4180284

 

 

📌08.10.2024, 17:07, PUTIN: NAHRAZOVÁNÍ DOVOZU V RUSKU POSTUPUJE RYCHLÝM TEMPEM:       NAHRAZOVÁNÍ DOVOZU V RUSKU RYCHLE POSTUPUJE, COŽ MÁ POZITIVNÍ VLIV NA POSÍLENÍ TECHNOLOGICKÉ SUVERENITY ZEMĚ, ŘEKL RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN BĚHEM PROJEVU NA SUMMITU SNS.

 

Podle ruského vůdce má v obtížné zahraničně-ekonomické a zahraničněpolitické situaci a na pozadí tlaku na Rusko ze strany řady zemí posílení suverenity prvořadý význam.

 

Ve dnech 7. a 8. října se v hlavním městě Ruska koná summit členských zemí Společenství nezávislých států (SNS).

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4180392

 

 

📌08.10.2024, 18:55: ÚTOČNÝ LETOUN BĚŽEL S RUSKOU VLAJKOU PODÉL OSVOBOZENÉ ZOLOTAYA NIVA:

 

Voják 5. tankové brigády s volacím znakem Mityai vyprávěl o svém vítězném tažení s ruskou trikolorou v rukou osvobozenou osadou Zolotaya Niva.

 

Nebylo kde pověsit vlajku – nebyl tam ani jeden neporušený dům nebo budova, řekl bojovník.

 

„Helikoptéra vyslala vlajku, rozložila ji a běžela, pokřižovala se a běžela. Protože to bylo samozřejmě velmi těžké, byla jsem už unavená. No, to je v pořádku, ať Němci vědí, že ta vesnice je naše. Nejdůležitější je to pro ně vzdát. Je lepší to vzdát,“ řekl Mityai.

 

Podrobnosti naleznete v pořadu „Zprávy ve 20:00″ na televizním kanálu „Rusko 1″.

 

Ministerstvo obrany již dříve oznámilo osvobození Zolotaya Niva.

 

https://www.vesti.ru/article/4180409

 

 

📌08.10.2024, 18:21, ORBÁN: UKRAJINA NEMŮŽE VYHRÁT NA BOJIŠTI A MUSÍ UZAVŘÍT PŘÍMĚŘÍ:

 

Pokud Ukrajina není schopna zvítězit na bojišti, pak musí vyjednat a uzavřít příměří, řekl maďarský premiér Viktor Orbán během tiskové konference vysílané maďarským kanálem HirTV.

 

Současná strategie Evropské unie v konfliktu na Ukrajině je hloupá a zbytečná, dodal politik. Budapešť v tomto ohledu hledá spojence, aby přesvědčila Brusel.

 

  1. října Orbán řekl, že EU má problémy – stala se nebezpečnou na ulicích a migranti vzbuzují v Evropanech strach.

 

MAĎARSKÝ PREMIÉR NAVÍC PŘIPOMNĚL, ŽE EVROPSKÁ UNIE BYLA VYTVOŘENA PROTO, ABY UDRŽOVALA MÍR, ALE V KONFLIKTU NA UKRAJINĚ SE BRUSEL CHOVÁ JAKO AGRESOR. 👋👋👋

 

https://www.vesti.ru/article/4180406

 

 

📌08.10.2024: 19:19, LAVROV O FICOVÝCH SLOVECH O ÚDERU BRUSELU: JE TO ČESTNÝ POLITIK, JE TŘEBA MU NASLOUCHAT:

 

Slovenský premiér Robert Fico je čestný politik, na Západě je jich málo, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov novináři Pavlu Zarubinovi.

 

Tak ministr reagoval na žádost o komentář k prohlášením Fica z předchozího dne, že úředníkům v Bruselu, kteří snadno HOVOŘÍ O RAKETOVÝCH ÚTOCÍCH DLOUHÉHO DOLETU NA RUSKO, BY MĚL BÝT PŘÍLET TAKOVÉ RAKETY DO BRUSELU PREZENTOVÁN. 👋👋👋

 

„Je to chytrý, slušný člověk, čestný politik, tam (na Západě – pozn. red.) není jich mnoho, takže samozřejmě musíte poslouchat, co říká, a slyšet,“ řekl Lavrov ve videu zveřejněném na novinářově kanálu Telegram. 👋👋👋

 

V komentáři ke zprávám, které se objevily v západním tisku, že Kyjev by měl vyjednávat s Moskvou, Lavrov řekl, že takové rozhovory „ho vůbec nezajímají“. „Opakovaně jsem si připomněl přísloví o Emelji, všechno je to o Emelji,“ dodal Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4180362

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY RAKETY ZAPÁLILY ODĚSU, ZNIČILY UKRAJINSKOU LOĎ A POSÁDKU; ÍRÁNSKÉ DRONY VYVOLALY SPOUŠŤ

 

https://youtu.be/lVuUu59dXT8?si=hy8fCFTyTd_khRwG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PRVNÍ PROHLÁŠENÍ ÍRÁNSKÉHO MINISTRA V DOBĚ ZPRÁV O TESTU ÍRÁNSKÉ JADERNÉ BOMBY: TOTO ŘÍKÁ IZRAELI

 

https://youtu.be/dfenORwBveU?si=FYLYX0rGNpIKWlBh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VSTOUPÍ NAKONEC ERDOGAN DO IZRAELSKÉ VÁLKY? TURECKÉ VOJENSKÉ LODĚ MÍŘÍ DO LIBANONU V DOBĚ INVAZE

 

https://youtu.be/1T78lMcyNCo?si=AlML8dieXD6VkEW3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: BOLESTIVÝ ÚDER HIZBALLÁHU IZRAELI: SALVA VÍCE NEŽ STA RAKET ZAPALUJE ULICE PŘÍSTAVNÍHO MĚSTA HAIFA

 

https://youtu.be/ad-85Gk8G6A?si=7lQsAyoM7MHEpOzw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL RUŠÍ PLÁN ÚTOKU NA ÍRÁNSKÁ JADERNÁ ZAŘÍZENÍ A ROPNÁ POLE PO ŠOKUJÍCÍ ZPRÁVĚ A VAROVÁNÍ

 

https://youtu.be/yLyWbNiRinA?si=-CRdtyJNzoiAoN-t

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAEL JE V PANICE PO ZPRÁVÁCH O TESTU PRVNÍ ÍRÁNSKÉ JADERNÉ BOMBY; RUŠÍ SVŮJ PLÁN ÚTOKU NA TEHERÁN

 

https://youtu.be/v-krB3AjPCA?si=AVdnzarYAbHnm44B

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINSKÁ ARMÁDA PANIKAŘÍ V DOBĚ, KDY RUSKÉ SÍLY ÚTOČÍ NA MĚSTO TORECK; „SITUACE JE NESTABILNÍ…“

 

https://youtu.be/KrfWlXnJTTQ?si=JipdiqV3LhoaIQoI

 

 

 

📌08.10.2024: POLSKO: NĚMCI HROZÍ 12 LET AŽ DOŽIVOTÍ ZA VÝROKY NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH TÝKAJÍCÍ SE VÁLKY NA UKRAJINĚ:

 

Politické procesy nyní probíhají v mnoha evropských zemích.

 

V poslední době se hodně hovoří o Velké Británii, kde došlo dokonce ke zrychleným soudům, ve kterých bylo několik tisíc lidí odsouzeno za účast na protimigrančích demonstracích nebo za poznámky na toto téma na sociálních sítích.

 

KVŮLI TOMU, ABY BYLO VE VĚZNICÍCH MÍSTO PRO TYTO „POLITICKÉ ZLOČINCE,“ BYLO PŘEDČASNĚ PROPUŠTĚNO MNOHO SKUTEČNÝCH ZLOČINCŮ. AKTUÁLNĚ TAKÉ PROBÍHÁ ŘADA POLITICKÝCH PROCESŮ V NĚMECKU, ALE I NĚKTERÝCH DALŠÍCH ZEMÍCH.

 

U nás je to již zavedená praxe, i když tresty se zpravidla nemohou vyrovnat tomu, co nyní hrozí Němci, který žije v Polsku. Tam v rámci organizace, pro kterou pracuje, pomáhal zejména obětem covidových zločinů, ale i dalších politicky motivovaných kauz.

 

Mimoto se obhajobě disidentů věnoval i v několika dalších evropských zemích. Sám právník nyní může skončit za sdílení nebo psaní příspěvků v nejlepším případě na 12 let – a v tom nejhorším do konce života – ve vězení.

 

A ZAJÍMAVÉ JE I TO, ŽE – PODOBNĚ JAKO JE TOMU U POLITICKÝCH KAUZ V DALŠÍCH ZEMÍCH – SE NESMÍ U SOUDU NIJAK HÁJIT.

 

Také u něho celé obvinění zavání účelovou snahou odstranit nepohodlného disidenta „z cesty,“ neboť už dlouho vadil vládním politikům, ať už minulým nebo současným.

Němec Udo Leibmann, který žije v Polsku a je zakladatelem lidskoprávní organizace UNITED FOR FREEDOM, tam byl obviněn ze „zahájení a vedení útočné války.“

 

Na okraj je třeba upozornit, že tato organizace nemá nic společného s klasickými politickými neziskovkami. Organizace byla původně založena na obranu lidí obviněných z porušení covidových restrikcí a postupně pomáhá i dalším nespravedlivě obviněným.

Aktivista za lidská práva veřejně kritizoval válku na Ukrajině. Trestní proces proti němu má začít 11. října 2024 u krajského soudu ve Vratislavi. SVĚDCI PRO OBHAJOBU A PROTIDŮKAZY NEJSOU VE ZJEVNĚ POLITICKÉM PROCESU POVOLENI.

 

Udu Leibmannovi proto hrozí několikaletý trest odnětí svobody, jak oznámila KommunalWohlLobby v tiskové zprávě. Zahraniční média jsou v podstatě to jediné, co může tento politický proces ještě ovlivnit.

 

Novinka v polské justici – tak popisuje německo-polský právník Markus Matuschczyk případ svého klienta, německého lidskoprávního aktivisty Udo Leibmanna (48), který žije v Dolním Slezsku u Wroclawi a působí v Polsku, kde pracuje pro lidskoprávní organizaci od roku 2020.

 

Nyní je souzen před polským krajským soudem ve Vratislavi kvůli obvinění ze „zahájení a vedení“ útočné války. Tamní státní zastupitelství ho viní z toho, že veřejně kritizoval válku na Ukrajině a polskou zahraniční politiku.

 

V PŘÍPADĚ ODSOUZENÍ MU HROZÍ TREST ODNĚTÍ SVOBODY NA DVANÁCT LET AŽ DOŽIVOTÍ.

 

„V Polsku jsem se stal docela známým díky své práci v oblasti lidských práv a vznesl několik vážných obvinění proti státním institucím,“ řekl Leibmann pro Epoch Times.

 

POMÁHAL POLSKÝM OBČANŮM, KTEŘÍ SE PODLE JEHO NÁZORU STALI OBĚTÍ POLITICKY MOTIVOVANÉHO PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV – PŘEDEVŠÍM V SOUVISLOSTI S COVIDOVÝMI OPATŘENÍMI.

 

Zastává se také politicky pronásledovaných osob v právních sporech nebo obětí bankovních podvodů a angažuje se v boji proti obchodování s dětmi. Je spoluzakladatelem lidskoprávní organizace „United for Freedom“.

 

Leibmann, který v Polsku používá pseudonym Udo Bawarczyk, také nějakou dobu pracoval jako novinář na volné noze pro malou alternativní  televizní stanici .

 

Státní zastupitelství ve Vratislavi ho obvinilo v prosinci 2023 na základě 31 výroků o ukrajinském konfliktu. Leibmann je prý zveřejnil na svém facebookovém profilu pod jménem „Udo Bawarczyk“ mezi 24. únorem a 24. dubnem 2022.

 

V očích státního zastupitelství „úmyslně veřejně schvaloval zahájení a vedení útočné války“ a porušil tak § 12 odst. 1 a § 117 odst. 1 polského trestního zákoníku.

 

Leibmann na druhé straně za kauzou vidí politickou kampaň proti sobě, aby umlčeli kritický hlas. Některé výroky byly navíc cizí nebo pocházely od jiných lidí, přičemž on je pouze reprodukoval.

 

V souvislosti s blížícím se termínem soudu, ve kterém – bude-li seznán vinným – může být polské vládě nepohodlný člověk odsouzen na nejméně 12 let do vězení, bylo vydáno následující tiskové prohlášení:

 

ŠOKUJÍCÍ POLITICKÉ PRONÁSLEDOVÁNÍ V POLSKU – OBRÁNCE LIDSKÝCH PRÁV UDO LEIBMANN ČELÍ VĚZENÍ

 

Bavorský obránce lidských práv Udo Leibmann, který žije poblíž města Vratislav a je zakladatelem nezávislé organizace pro lidská práva „UNITED FOR FREEDOM“ (UFF), která sídlí v Anglii a je také partnerskou organizací občanské iniciativy Common Good Lobby, je neustále pronásledován, utlačován a trestán polským státem, polskou policií, týrán a zraňován na ulici.

 

Od takzvané „pandemie“ je Udo Leibmann v Polsku politicky pronásledován s nepodloženými obviněními. Vždy s nadšením pomáhá dětem, mladým lidem a slabším lidem, jejichž lidská práva byla mimo jiné porušována. V současnosti vede kampaň za vězněného vojáka Alexandra Bittnera.

 

S UNITED FOR FREEDOM BYL A JE ÚSPĚŠNÝ V UPOZORŇOVÁNÍ NA DO OČÍ BIJÍCÍ PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV RŮZNÝMI ÚŘADY, INSTITUCEMI, ORGANIZACEMI ATD. V POLSKU, NĚMECKU, MAĎARSKU ČI JINÝCH ZEMÍCH EU, KTERÉ LIDSKÁ PRÁVA PORUŠUJÍ.

 

Hrozí několik let vězení

 

UDO LEIBMANN JE V SOUČASNOSTI OBVINĚN Z NESMYSLNÉHO OBVINĚNÍ Z „VEDENÍ ÚTOČNÉ VÁLKY PROTI UKRAJINĚ“! DNE 11. ŘÍJNA 2024 MÁ BÝT PROTO ODSOUZEN K NĚKOLIKALETÉMU TRESTU ODNĚTÍ SVOBODY.

Jednání začíná v 9 hodin u Krajského soudu ve Vratislavi III. Trestní komora, Sadova 1, 50-046 Wrocław.

 

Každý ví, že žádný člověk nemůže vést útočnou válku sám. Obvinění vznesená polským státním zastupitelstvím, která jsou politicky motivovaná, jsou justičním skandálem.

 

Neexistuje žádný jiný způsob, jak popsat údajná obvinění proti Udu Leibmannovi vznesená ve Vratislavi. Soudce je známý politicky motivovanými rozsudky!

 

Žádné důkazy ani svědky z obhajoby nepřipouští a sám obhajobě původně přístup do spisu odepřel a následně velmi ztížil. Státní zastupitelství je také v Polsku vázáno pokyny.

Prohlášení státního zástupce ohledně přijímání svědků a přijímání důkazů obhajoby Udo Leibmanna bylo: „Nebudeme věc zbytečně protahovat.“ Soudce souhlasil.

Probíhající akce na záchranu Uda Leibmanna

 

UFF je vždy živě na místě jako pozorovatel a následně je svědkem tohoto nezákonného jednání vyšetřujících orgánů. Občanská iniciativa žádá širokou podporu médií a veřejnosti. Je důležité, že o incidentu informuje mnoho médií.

 

Občanská iniciativa a lidskoprávní organizace UNITED FOR FREEDOM apelují na soud ve Vratislavi a na všechny další úředníky odpovědné za tento proces proti Udo Leibmannovi, aby včas napravili své pochybení a dodržovali zákony a právní stát.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/polsko-nemci-hrozi-12-let-az-dozivoti-za-vyroky-na-socialnich-sitich-tykajici-se-valky-na-ukrajine/

 

 

📌08.10.2024: ☝️ ZELENSKYJ SI KOUPIL HITLEROVU SLAVNOSTNÍ LIMUZÍNU:

 

Tento vůz byl vydražen v roce 2018 v arizonském Scottsdale, ale nepodařilo se jej prodat poté, co nabídka 7 milionů dolarů nedosáhla minimální ceny.

Později byl spatřen na superbohatém předměstí Seattlu, kde žijí Jeff Bezos a Bill Gates. Nový majitel Hitlerova vozu zůstával tajemstvím až do včerejška, kdy byl z tohoto vozu v Kyjevě spatřen vystupovat Vladimir Zelenskyj.

((TAK NA JEHO PŘEPYCH JDOU NAŠE DŮCHODY, DANĚ, PENÍZE OD EU NA POVODNĚ, 150 MILIARD DAR, STIHAČKY…!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29785

 

 

📌08.10.2024: ONKOLOŽKA HANA ŠTUDENTOVÁ: NA LÉČBU RAKOVINY NEMÁ STÁT DOSTATEK PENĚZ, UŽ TEĎ JE SITUACE NEUDRŽITELNÁ:

 

Nádorová onemocnění patří ke druhým nejčastějším příčinám úmrtí v České republice, zanedlouho budou mít podle prognóz smutné prvenství.

Některým druhům karcinomů by se přitom dalo zabránit, kdyby lidé chodili na preventivní prohlídky.

O jaké konkrétně jde a jaké jsou dnes možnosti onkologické léčby? Na to jsme se zeptali docentky Hany Študentové z Onkologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.

 

KTERÉ NÁDORY U VÁS NA KLINICE ŘEŠÍTE ODHADEM NEJČASTĚJI?

 

Je to určitě karcinom prsu a karcinom tlustého střeva. Tyto nádory mají vysokou incidenci (počet nově nemocných za konkrétní časový úsek, pozn. red.) a prevalenci (podíl počtu jedinců trpících danou nemocí k počtu všech jedinců ve sledované populaci, pozn. red.) v populaci a tvoří velkou část našich pacientů. Navíc pacienti po úspěšné onkologické léčbě u nás zůstávají v péči a pravidelně docházejí na kontroly.

 

VY SE OSOBNĚ SPECIALIZUJETE NA NĚJAKÝ DRUH KARCINOMU?

 

Já se nejvíce věnuji karcinomu prostaty, ledvin a močového měchýře. Tím nechci říci, že nedělám jiné diagnózy, ale tohle je řekněme moje užší specializace. My zde na onkologii řešíme prakticky celé tělo, ale v dnešní době s množstvím poznatků, co jsou, je v podstatě nemožné umět všechno. Panuje tedy takový trend, že se lékaři specializují na určité typy nádorů.

 

RAKOVINA PROSTATY U NÁS PATŘÍ MEZI NEJČASTĚJŠÍ ONKOLOGICKÁ ONEMOCNĚNÍ MUŽŮ. JSOU ZNÁMY DŮVODY, PROČ SE TAK DĚJE?

Je zde určitá analogie s karcinomem prsu – prostata je rovněž žláza, jejíž funkce závisí na produkci mužských pohlavních hormonů. Výskyt karcinomu prostaty se zvyšuje s věkem. Je nutné však zmínit, že řada nádorů prostaty se chová indolentně, to znamená, že svého nositele neohrožuje na životě ani v dlouhodobé perspektivě. V rámci diagnostiky je tedy nesmírně důležité nádor správně klasifikovat, aby bylo jasné, jak moc aktivně je potřeba k němu přistupovat. Bylo by totiž chybou v podstatě neškodný nádor řešit radikální léčbou a pacienta tak zatížit následky zbytečné léčby a samozřejmě naopak.

 

Z POHLEDU MODERNÍ MEDICÍNY DOŠLO V RÁMCI LÉČBY RAKOVINY PROSTATY V POSLEDNÍCH LETECH K OBROVSKÉMU POKROKU. CO VY OSOBNĚ VNÍMÁTE ZA TEN NEJVĚTŠÍ OBJEV POSLEDNÍCH LET, JENŽ VÝZNAMNĚ ZVÝŠIL NADĚJI NA ÚSPĚŠNOU LÉČBU?

 

Jsem klinický onkolog a ve své klinické praxi řeším pokročilé nádory prostaty, tedy nikoliv onemocnění, které se dá radikálně operovat či zářit. Pro karcinom prostaty jsou životně důležité mužské pohlavní hormony. Je dlouhou dobu známé, že kastrace (v dnešní době převážně využíváme chemickou kastraci pomocí hormonálních injekcí) je základní součást léčebného schématu, nicméně tato strategie po určité době selhává. Z mého pohledu byly největším objevem se zásadním vlivem na prognózu pacientů léky, které se nyní přidávají ke kastraci. Užívání těchto preparátů (patří sem abirateron acetát, apalutamid, enzalutamid a darolutamid) je velmi dobře tolerované a výrazně zvyšuje účinnost samotné kastrace a přidá nemocným roky kvalitního života. Výzkum se posouvá dál a my už víme o nádorech, že mohou mít v sobě určitou mutaci neboli chybu v genu, kterou také umíme cílit a tím onemocnění léčit. Jedná se o tzv. PARP inhibitory, které se užívají v tabletách.

 

 

ZPŮSOBŮ LÉČBY NÁDORŮ JE VÍCE, KTERÝ JE ALE NEJÚČINNĚJŠÍ?

 

Záleží na typu nádoru. Jsou nádory jako například nádory varlat u mladých mužů, které lze i v pokročilé fázi nemoci vyléčit samotnou chemoterapií. Pokud bych však měla hovořit o metodě, která zásadním způsobem změnila prognózu pacientů napříč celým spektrem nádorů, tak je to imunoterapie, která znamenala velký průlom v moderní onkologii.

A vyvíjejí se nové molekuly v léčbě. V karcinomu močového měchýře je velmi slibný konjugát protilátky, který na sebe váže cytostatikum, jež se uvolňuje až v nádorových buňkách. Má takové podivné jméno – enfortumab vedotin. Konjugáty jsou rovněž inovativní léčbou cílenou na konkrétní nádor.

 

U karcinomu prostaty považuji za nesmírně zajímavou teranostiku. Látky s teranostickými vlastnostmi nám umožňují diagnostikovat, tedy objevit nádor a rovnou jej léčit, což zvyšuje komfort pacientů, šanci na jejich dřívější vyléčení a zároveň spoří čas i finance. Buňky karcinomu prostaty totiž na svém povrchu exprimují receptor PSMA, který umí protilátka vyhledat, dopravit na místo zářič, navázat se na buňku karcinomu prostaty a zářením ji zničit.

 

Lidé nechodí na prevenci, nestarají se o sebe a pak přijdou k nám do ambulancí s tím, že mají na něco nárok ve stylu: „Pane doktore, tady mě máte a něco se mnou udělejte.“ KLASICKY V PODOBĚ: „DEJTE MI NĚJAKOU TABLETKU A TA VYŘEŠÍ VŠECHNY PROBLÉMY.“ VELMI ZARÁŽEJÍCÍ JE TÉMĚŘ ABSENCE PROAKTIVNÍHO PŘÍSTUPU, CO JÁ PRO TO MŮŽU UDĚLAT.

MEZI NEJVĚTŠÍ STRAŠÁKY PATŘÍ KARCINOM SLINIVKY. JE TO Z TOHO DŮVODU, ŽE SE HO NEDAŘÍ VČAS DIAGNOSTIKOVAT?

 

To také, ale je to velmi agresivní nádor. I když se snažíme, v léčbě bohužel zatím nejsme úspěšní.

 

NĚKTERÉ NÁDORY SE DAJÍ ÚSPĚŠNĚ ŘEŠIT, KDYŽ JSOU VČAS DIAGNOSTIKOVÁNY. ALE I KDYŽ LIDÉ MAJÍ MOŽNOST PREVENTIVNÍCH VYŠETŘENÍ VYUŽÍT, NE VŠICHNI JE VYUŽÍVAJÍ. PROČ MYSLÍTE, ŽE TO TAK JE?

 

Pro mě je to také záhadou. Lidé se diví, že zrovna oni onemocní. Prostě asi věří, že jich se to netýká. A do jisté míry to může být i pohodlnost, nechtějí změnit svůj styl, vzdát se svého komfortu. Pak onemocní a ze dne na den se proberou. Přestanou například kouřit, nebo jíst maso a podobně. Udělají zkrátka radikální změnu, ale už je pozdě. Souvisí to zřejmě i s naší náturou.

 

Lidé nechodí na prevenci, nestarají se o sebe a pak přijdou k nám do ambulancí s tím, že mají na něco nárok ve stylu: „Pane doktore, tady mě máte a něco se mnou udělejte.“ Klasicky v podobě: „Dejte mi nějakou tabletku a ta vyřeší všechny problémy.“

Velmi zarážející je téměř absence proaktivního přístupu, co já pro to můžu udělat.

Pasivní přístup k prevenci je zarážející zejména v rodinách, kde rakovina byla.

Tam je nutná opatrnost. Je potřeba také říci, že spousta lidí se k lékaři bojí jít. Když slyší o kolonoskopii, raději vyšetření nechtějí. Jistě, není to úplně příjemné. Mohou to ale brát jako takové „nutné zlo“, ale pak mít klid a na deset let pokoj.

 

JAKÉ SCREENINGY, RESPEKTIVE PREVENTIVNÍ PROHLÍDKY MOHOU LIDÉ VYUŽÍT?

 

Jedná se o pravidelné gynekologické prohlídky, kolonoskopie, mamografie a lidé s rizikovým fototypem kůže by neměli podceňovat pravidelná vyšetření na dermatologii. Nově u nás existuje screening pro karcinom plic u rizikové skupiny kuřáků.

 

CO BYSTE PORADILA LIDEM, JEJICHŽ RODIČE MĚLI ONKOLOGICKÉ ONEMOCNĚNÍ?

 

Určitě využít zmiňované screeningové programy. Pokud jsem nosičem známé mutace, která je spojována s vyšším výskytem některých nádorů, tito pacienti obyčejně v rámci vyšetření v genetické poradně dostanou doporučení, jaká vyšetření by měli absolvovat. A pak samozřejmě naslouchat svému tělu. Výrazné hubnutí, problémy s polykáním, změny stolice (průjem nebo naopak zácpa), krev v moči či stolici, bolesti… To všechno jsou symptomy, které bychom neměli podceňovat a měli bychom vyhledat lékaře.

 

MÁM POCIT, ŽE SE MNOŽÍ PŘÍPADY ONKOLOGICKÝCH ONEMOCNĚNÍ U DĚTÍ A MLADÝCH LIDÍ, JE TO TAK?

 

Konkrétní čísla neznám, ale nemyslím si, že jich je násobně více. Spíše se o tom více mluví a píše v médiích. Když má někdo nádor ve čtyřiceti letech, je to otázka spíše genetiky nebo špatné shody náhod. Ve čtyřiceti není nádor plic následkem kouření. To předpokládá dlouhodobou expozici.

 

JE NA OBZORU NĚJAKÁ ZÁZRAČNÁ LÉČBA RAKOVINY?

 

Hodně se mluví o buněčné terapii. Věřím, že to bude úspěšné, ale problémem je, že léčba bude finančně nesmírně nákladná. Jde o léčbu, která se chystá pro konkrétního pacienta a stojí miliony korun. Pokud by byl tento způsob léčby úspěšný a aplikoval se do praxe, neumím si představit, kdo by to financoval. Obávám se, že náš zdravotnický systém na to nebude mít peníze. Už teď je situace neudržitelná a nevím, kam to spěje.

 

JAK JE TO S FINANCOVÁNÍM LÉKŮ?

NAPŘÍKLAD NĚKDE V ZAHRANIČÍ JE K DISPOZICI LÉK, KTERÝ ALE U NÁS V ČESKU NENÍ. MOHOU SI JEJ PACIENTI ZAPLATIT SAMI?

JAK TO FUNGUJE?

 

Registrace nového léku a jeho úhrada z veřejného zdravotního pojištění je běh na dlouhou trať. Nové léky jsou výsledkem výzkumu, který trvá řadu let. Po úspěšné klinické studii je lék registrován, obyčejně nejprve v Americe, pak v rámci EU a může se tak dostat do České republiky. To ale ještě neznamená, že lék bude hrazen ze zdravotního pojištění. Proces schvalování úhrady nového léku může být také zdlouhavý. Dokud není lék oficiálně v ČR hrazený, lze o úhradu požádat revizního lékaře dané pojišťovny a v případě odmítnutí úhrady léčby ze strany pojišťovny si pacient může sám uhradit terapii jako samoplátce. Léčba je však nesmírně finančně nákladná.

 

CO SE VLASTNĚ JEŠTĚ V SOUVISLOSTI S FINANCOVÁNÍM LÉČBY ŘEŠÍ?

 

Dále je otázkou, jak se dohodne nemocnice s plátci péče o limitech na léčbu na daný rok. Čísla meziročně rostou – díky novým lékům, ale také například díky úspěšně léčeným pacientům, kteří v důsledku účinné terapie žijí déle. Pokud neproběhne regulace celého systému, dlouhodobě to nemůže být udržitelné. Určitě by se mělo projevit, zda pacient využívá nebo nevyužívá nabízených screeningových programů. Stane se, že ne, a pak přijde, když už je pozdě a očekává, že dostane vše, na co má nárok. Tedy tu nejmodernější a samozřejmě velice nákladnou léčbu. A přitom stačilo, kdyby přišel před pěti lety na screeningovou kolonoskopii.

 

LIDÉ SI MOŽNÁ VŮBEC NEUVĚDOMUJÍ, KOLIK TAKOVÁ LÉČBA STOJÍ

 

Osobně si myslím, že bychom měli zvýšit povědomí lidí, kolik lékařská péče stojí. Byla jsem na stáži v Německu a viděla jsem, že pacient je daleko více součástí rozhodovacího procesu, jak se bude léčit. Důvodem byl ostatně také fakt, že ne všechno bylo hrazené a pacient si mohl vybrat, zdali půjde cestou léčby hrazené z veřejného zdravotního systému, nebo si bude chtít za něco připlatit. Třeba za lepší přístroj v rámci diagnostiky či za roboticky provedenou operaci.

 

TO ZNAMENÁ, ŽE VY SE MUSÍTE VEJÍT DO ROZPOČTU A SMYSLUPLNĚ HO ROZDĚLIT.

 

V podstatě ano. Je tam ale řada proměnných, které ovlivňují konečnou sumu. Od ceny stávajících léků, přibývajících nových léků či nových indikací. Meziročně se počítá s určitým nárůstem a ke konci roku se budget upravuje podle toho, jak vycházíme. Centrová léčba (biologická léčba) roste neuvěřitelným tempem. Tato nákladná terapie je tady ani ne dvacet let. Ze začátku jsme řešili pár léků, nyní to jsou desítky preparátů a tisíce pacientů. Jenom naše pracoviště za loňský rok spotřebovalo na centrovou léčbu přes 0,5 mld.

 

PODLE ČEHO SE VLASTNĚ ROZHODUJETE, KOMU URČITÝ LÉK DÁTE, POKUD JSTE TAKTO LIMITOVÁNI? JE TO NAPŘÍKLAD PODLE VĚKU?

 

Takto se nerozhodujeme. Je třeba k takovému rozhodnutí přistupovat komplexně. Zásadní je typ nádoru, který je pro volbu léčby určující. Jsou nádory velmi citlivé na chemoterapii, pak jsou nádory, kde chemoterapie vůbec nefunguje, a naopak může být velice účinná zmiňovaná biologická léčba. Čím více toho o povaze nádoru víme, tím lépe jsme schopni terapii cílit. Z hlediska pacienta je důležitý jeho celkový výkonnostní stav a komorbidita. Věk samozřejmě hraje také roli, jelikož starší lidé už mají křehčí tělo, které snese daleko méně než mladý člověk. Někdy může být ale kalendářní věk zavádějící, důležitá je hlavně celková kondice a také motivace.

 

POKUD JDE O DOSTUPNOST LÉČBY – DOSTANOU SE K NÍ LIDÉ I MIMO VELKÁ MĚSTA?

 

Je pravdou, že dostat se kupříkladu z odlehlé vesničky do velké fakultní nemocnice na pravidelné terapie není pro každého jednoduché. Na druhou stranu nelze očekávat, že náš zdravotnický systém se postará úplně o všechno. Lidé musí zvážit své priority. My nabídneme možnosti a už je na nich, do čeho chtějí sami investovat, jak si to zařídí.

 

VAŠE KLINIKA JE ZNÁMÁ TÍM, ŽE U VÁS FUNGUJE AMBASADORKA ONKOLOGICKÝCH PACIENTŮ.

CO MÁ NA STAROSTI?

 

Tato role je velice důležitá. Člověk, který se dozví diagnózu, bývá zoufalý, neví, co má dělat, co ho čeká. Naše ambasadorka – paní Věra Zukalová – je žena, která sama prošla nemocí a léčbou a pacientům dokáže poradit, říci jim, co je čeká, na co se mají připravit a podobně. Je pro ně důležitá ale i po léčbě. Ti lidé se nějakým způsobem chtějí vrátit do normálního života a ono to mnohdy z různých důvodů nejde.

 

Diagnóza postihne nejen člověka samotného, ale i jeho rodinu, práci, partnerský život, děti. Člověk může mít po léčbě i nějaké následky a možná už nebude jeho život takový jako dříve. Myslím si, že i tito lidé zasluhují podporu našeho systému, aby se jim někdo věnoval. Naše ambasadorka je zaměstnankyní nemocnice a je úzce propojena s onkologickým centrem a celým personálem, což je výhodou. Byla bych ráda, kdyby se od nás další pracoviště inspirovala.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-onkolozka-hana-studentova-na-lecbu-rakoviny-nema-stat-dostatek-penez-uz-ted-je-situace-neudrzitelna-40491587

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.10.2024“:

➡️☭☆ Gruzie považuje mír s Ruskem a partnerství s NATO za své priority.

Prohlásil to tamní premiér Irakli Kobachidze. Zdůraznil, že jeho strana Gruzínský sen bude usilovat o „pragmatickou politiku a mírové řešení konfliktu“ s Ruskem. Zároveň je podle Kobachidzeho hlavním národním úkolem Gruzie „resetovat“ vztahy se Spojenými státy a EU.

„Posílení spolupráce s NATO je jednou z našich hlavních priorit,“ citovala Kobakhidzeho místní televizní stanice 1tv.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Asi 100 raket! Hizballáh vypálil rakety na izraelskou Haifu a okolí.

Turecké úřady dnes oznámily, že evakuují turecké občany z Libanonu po moři.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Turecku byly zadrženy ženy, které se pokoušely propašovat 9 kilogramů zlata.

Na letišti Izmir policie zadržela šest občanů Uzbekistánu, kteří do země přiletěli ze SAE. O tom, že se ženy pokusí pašovat kontraband, byly bezpečnostní složky předem informovány.

Při prohlídce vozu, který je potkal, a pasažéry bylo zabaveno 82 zlatých slitků po 110 gramech. Po dodatečném zkoumání se ukázalo, že do ženských genitálií bylo všito dalších 84 zlatých slitků.

Rozhodnutím soudu byl proveden chirurgický zákrok. Z genitálií cestujících se podařilo získat zlato o celkové hmotnosti 9 kilogramů a 240 gramů.

Kurýrky a muž, který se s nimi setkal, byli zatčeni.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Indii se letecké show zúčastnilo více než milion lidí, což vyvolalo tlačenici, která zabila a zranila desítky lidí.

K tragédii došlo na akci věnované 92. výročí indického letectva. Na konci představení nastal chaos a tlačenice u východu, což mělo za následek 5 mrtvých a 40 diváků zraněných a hospitalizovaných.

Na dvoukilometrové pláži Marina Beach se sešlo celkem 1,2 milionu diváků, ale úřady ani pořadatelé nebyli na takový nápor lidí připraveni. Záběry z nedalekého vlakového nádraží ukazují, že tam byla také tlačenice, sešlo se tam asi 300 000 lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Setkání Vladimira Putina s předsedou vlády Arménie Nikolem Pashinyanem

Obchodní obrat loni dosáhl 7,4 miliardy dolarů a v prvním pololetí letošního roku vzrostl 2,5krát a přesáhl 8,3 miliardy dolarů. Pokud se budeme pohybovat tímto tempem, znamená to, že letošní obchodní obrat by mohl dosáhnout 14–16 miliard dolarů – to je rekordní číslo.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident Ruska vystoupil na zasedání Rady hlav států SNS v úzkém formátu

Interakce v rámci SNS je jednou z hlavních priorit zahraniční politiky Ruské federace. Pro nás jsou země Commonwealthu našimi nejbližšími sousedy, přáteli a strategickými partnery. A přirozeně jsme odhodláni posilovat naši spolupráci všemi možnými způsoby. Právě k tomu směřuje koncepce ruského předsednictví v roce 2024 a rozsáhlý plán souvisejících akcí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jakmile dá Západ ukrajinským ozbrojeným silám povolení k použití raket dlouhého doletu, ruská odpověď již bude účinná, řekl Lavrov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Netanjahu řekl, že izraelské síly zlikvidovaly nástupce generálního tajemníka Hizballáhu Nasrulláha a „nástupce jeho nástupce“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *