, ,

08.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉IVERMECTIN BY MĚL BÝT PODÁVÁN VŠEM PACIENTKÁM S POKROČILOU RAKOVINOU PRSU❗️❗️❗️

08.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉IVERMECTIN BY MĚL BÝT PODÁVÁN VŠEM PACIENTKÁM S POKROČILOU RAKOVINOU PRSU❗️❗️❗️

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ! SPOJENÉ STÁTY PŘIŠLY S „OZVĚNOU“ PUTINOVÝCH PROHLÁŠENÍ; ŘÍKAJÍ „ANI ZÁPADNÍ ZBRANĚ JIŽ NEMOHOU ZVRÁTIT VÝVOJ VÁLKY VE PROSPĚCH UKRAJINY“

 

Americké zbraně nejsou dosti, aby zvrátili vývoj války, říká výbušné připuštění Lloyd Austin, ministr obrany Spojených států.

Velké připuštěný Spojených států v době, kdy Kyjev žádá o povolení k použití dalekonosných raket proti Rusům.

Spojení státy teď fungují jako odezva Putinova prohlášení o tom, že Západní zbraně nemohou změnit vývoj války.

Ministr obrany Spojených států Lloyd Austin učinil výbušné připuštění uprostřed ukrajinské války. Prohlásil, že žádná jednotlivá zbraň nebude rozhodujícím parametrem pro Ukrajinu, aby, porazila Rusko. Žádná taková zbraň neexistuje. Dále dodal, že použití darovaných amerických zbraní pro útoky na velkou vzdálenost na Ruské území nezvrátí vývoj té války ve prospěch Ukrajiny.

 

Austin učinil tyto poznámky na schůzce s ukrajinskou taktickou Ministerskou obrannou skupinou. Austin byl v Německu, aby se zúčastnil této schůzky s ukrajinskou kontaktní skupinou.

 

https://youtu.be/VHO-mhUL3_I?si=ODVCzv4IXMPub4yF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZABILO A ZRANILO RUSKO STOVKY BOJOVNÍKŮ ZE ZEMÍ ALIANCE NATO NA UKRAJINĚ? PŘEKVAPIVÝ ÚTOK NA VÝCVIKOVOU ZÁKLADNU VE MĚSTĚ POLTAVA

 

https://youtu.be/afm1GMnO2ds?si=gB8U1mE0s9yIaOSJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZOUFALÝ ZELENSKYJ ŽÁDÁ NATO O POMOC S UKONČENÍM VÁLKY BĚHEM 1-2 MĚSÍCŮ: NEZBYLY MU SNAD ŽÁDNÉ ZBRANĚ PO TOM HAZARDU A SELHÁNÍ V KURSKÉ OBLASTI?

 

https://youtu.be/0hfmYASXkIo?si=ceTjRsPlTSU-8yuM

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️07. září 2024, VOLNÝbloG: VČERA V NOCI INTENZITA RUSKÝCH ÚDERŮ V UKRAJINSKÉM TÝLU MÍRNĚ OPADLA, ALE NEDBALOST UKRAJINSKÉ ARMÁDY PŘIDALA ŠKODY NA UKRAJINSKÉ INFRASTRUKTUŘE.

 

👉6. září zahřměly výbuchy po celé zemi. Byly hlášeny téměř ve všech východních regionech a hlavním městě. Ruské bezpilotní letouny a rakety také neminuly své cíle v západním městě Lvově, které se v uplynulém týdnu dostalo pod několik vln ruských útoků.

 

👉Podle místních zpráv byly ve městě zničeny chemické laboratoře, sklady a nákladní automobily, které převážely vojenskou techniku z polského Rzeszów.

 

👉Podle předběžných zpráv dvě hypersonické střely Dagger zasáhly bunkr v oblasti Žytomyru. Zahynulo více než 25 ukrajinských vysokých důstojníků.

 

👉Účinnost ruských úderů zůstává vysoká jak v ukrajinských zadních oblastech, tak na frontových liniích; Ruská armáda však nepřestává rozšiřovat dolet UAV a raket rozmístěných ve zvláštní vojenské operaci. Podle vojenských zpráv ruské síly poprvé použily svou raketu Grom-1 (neboli Thunder-1) k úderu na zařízení ukrajinské strategické infrastruktury.

 

👉Ruská armáda má ve své službě nejméně dva druhy munice v této kategorii. Jedná se o řízenou střelu „Grom-1“ a vysoce přesnou klouzavou bombu „Grom-2“.

Grom-1 je vybaven raketovým motorem a má hlavici vážící 315 kg a Grom-2 nemá motor, což mu umožňuje zvýšit hmotnost hlavice na 480 kg. Grom-1 je založen na víceúčelové střele krátkého doletu Kh-38. Dokáže zničit objekty ve vzdálenosti až 120 km, zatímco letecká bomba Grom-2 je účinná ve vzdálenosti až 65 km.

 

👉Ukrajinští vojáci zase pomáhají Rusům ničit jejich vojenskou infrastrukturu, skladují zbraně a munici v civilních domech.

 

👉Ráno 6. září zahřměla velká exploze s dlouhotrvajícími sekundárními výbuchy ve městě Slavjansk, které je jednou z posledních velkých osad pod ukrajinskou kontrolou v Doněcké lidové republice. Ve městě se nerozezněly žádné sirény a nebyly hlášeny žádné ruské údery. Ukázalo se, že ukrajinští vojáci používali civilní domy v obytné čtvrti k uskladnění munice a proměnili je ve vojenská kasárna.

 

👉Taková krátkozraká taktika a nedbalost ukrajinské armády přináší ztráty a ohrožuje civilní obyvatelstvo. Ukrajinská armáda využívá civilní infrastrukturu k ukrývání munice, vojenského vybavení a pracovních sil od samého počátku nepřátelských akcí a používá civilisty jako lidské štíty.

 

👉Proto přesné ruské údery na skryté vojenské základny vedou ke zničení škol, dětských táborů, hotelů atd. V důsledku toho Kyjev ztrácí stovky vojáků a tuny vojenské techniky, ale získává mediální obraz nezbytný k tomu, aby si mohl hrát na oběť.

 

https://southfront.press/thunder-over-ukraine/  https://youtu.be/TpZN691BkW0?si=IuBG5PWLgFDz2K77

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️07. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: SPOJENECTVÍ DONALD TRUMP & ROBERT F. KENNEDY JR. UDĚLEJME AMERIKU ZNOVU ZDRAVOU.

 

👉Když Bobby Kennedy podpořil Donalda Trumpa, spálil za sebou mosty.

 

👉Pro něj ani pro americkou politiku už není cesty zpět, komentoval to Tucker Carlson v jeho příspěvku na platformě X. Mnoho lidí bylo šokovaných, ale oba spojuje přesvědčení, že americká vládnoucí třída je zkorumpovaná, a společně to říkají nahlas.

 

👉Tady je Kennedyho první rozhovor od veřejně vyslovené podpory Donaldu Trumpovi. #MAHA

 

🛑 „Demokraté se mění na stranu války, cenzurování, korupce, sloužící farmaceutickému průmyslu, majitelům velkým korporací a velkých peněz.“ – Robert F. Kennedy

 

🛑Spojenectví Trump & Kennedy Jr. Udělejme Ameriku znovu zdravou.

Donald Trump, RFK, Elon Musk, Vivek Ramaswamy v jedné obálce.

 

🛑Volba nikdy nebyla jednodušší.

USA mají jedinečnou šanci se uzdravit.

Ale bude to těžká bitva. Deep state se bez boje určitě nevzdá. [zdroj]

 

➡️Rozhovor Tuckera Carlsona s Robertem F. Kennedym Jr. / 1.část.

➡️Rozhovor Tuckera Carlsona s Robertem F. Kennedym Jr. / 2.část.

 

https://volnyblog.news/spojenectvi-donald-trump-robert-f-kennedy-jr-udelejme-ameriku-znovu-zdravou/

 

 

 

📌⚕️🧫 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: IVERMECTIN BY MĚL BÝT PODÁVÁN VŠEM PACIENTKÁM S POKROČILOU RAKOVINOU PRSU – PŘEKONÁVÁ CHEMO PACLITAXEL A ZABÍJÍ KMENOVÉ RAKOVINNÉ BUŇKY!

 

Autor: Medeea Greere 1. září 2024

 

👉Bombastická studie mexických vědců z roku 2017 měla změnit způsob léčby rakoviny prsu. NAVŽDY.

 

👉V dokumentu z roku 2017 „Ivermectin jako inhibitor rakovinných kmenových buněk“ přebírají výzkumníci z Mexico City teorii, že ivermektin by mohl zničit kmenové buňky rakoviny prsu.

 

👉JAK DLOUHO JE ZNÁMO, ŽE IVERMECTIN MŮŽE BÝT POUŽIT K LÉČBĚ RAKOVINY?

Od roku 1996!

 

👉CO JSOU RAKOVINNÉ KMENOVÉ BUŇKY?

„Ačkoli největší buněčnou zátěž nádoru tvoří takzvané hromadné nádorové buňky, nedávno byla identifikována malá subpopulace buněk v nádoru, která představuje fenotyp kmenových buněk, díky podobnosti s těmito buňkami byl tzv. „rakovinové kmenové buňky“ (CSC)“

Tato buněčná populace má obecně vlastnost neomezené sebeobnovy“ a je zodpovědná za metastázy a recidivy

 

👉V roce 2009 výzkumníci z MIT a Harvardu zjistili, že antiparazitikum, Salinomycin, může snížit počet kmenových buněk rakoviny prsu více než 100krát ve srovnání s chemoterapií paclitaxelem (Taxol) a inhibovat růst nádoru prsu.

 

👉Mexičtí vědci v této studii hledali molekulu, která se nejvíce podobala salinomycinu, a po prohledání 1623 sloučenin ji našli – byl to IVERMECTIN!

 

👉 „Ivermektin přednostně inhibuje životaschopnost populací obohacených rakovinnými kmenovými buňkami ve srovnání s celkovou buněčnou populací. Opačný vzorec byl pozorován při léčbě paklitaxelem.

👉TAKÉ: PŘIROZENÉ ZDRAVÍ: ZABIJTE RAKOVINNÉ BUŇKY! KOŘEN PAMPELIŠKY JE SCHOPEN ZABÍT 98 % RAKOVINOVÝCH BUNĚK DO 48 HODIN (video)

 

Ivermektin také snížil expresi tří „kmenových genů“, o kterých se uvádí, že jsou vysoce exprimovány v rakovinných kmenových buňkách.

 

ZÁVĚR: „Výsledky této studie prokázaly, že ivermektin se přednostně zaměřoval na populaci kmenových buněk v lidských buňkách rakoviny prsu MDA-MB-231.

Po léčbě milionů pacientů s onchocerciázou a jinými parazitickými onemocněními bylo prokázáno, že ivermektin je bezpečný, což z něj činí silného kandidáta pro další studie zkoumající jeho potenciální použití jako léčiva s přepracovaným účelem pro léčbu rakoviny.“

 

DŮSLEDKY JSOU OHROMUJÍCÍ:

 

🛑1. Ivermektin překonává chemoterapii (paklitaxel)

🛑2. Ivermektin ničí rakovinné kmenové buňky, které jsou zodpovědné za selhání léčby rakoviny, metastázy a recidivu rakoviny prsu.

🛑3. Ivermektin ničí rakovinné kmenové buňky více než 100krát ve srovnání s chemoterapií

🛑4. Ivermektin také snižuje expresi „kmenových genů“, které jsou vysoce exprimovány v rakovinných kmenových buňkách.

 

🛑SEČTENO A PODTRŽENO: Každý pacient s pokročilou rakovinou prsu by měl dostat Ivermectin k odstranění rakovinných kmenových buněk a snížení rizika selhání léčby, metastáz a recidivy.

 

Tak proč ne? Myslím, že všichni známe odpověď.

 

https://volnyblog.news/ivmectin-by-mel-byt-podavan-vsem-pacientkam-s-pokrocilou-rakovinou-prsu-prekonava-chemo-paclitaxel-a-zabiji-kmenove-rakovinne-bunky/

 

 

🛑PŘIROZENÉ ZDRAVÍ: ZABIJTE RAKOVINNÉ BUŇKY! KOŘEN PAMPELIŠKY JE SCHOPEN ZABÍT 98 % RAKOVINOVÝCH BUNĚK DO 48 HODIN (VIDEO)

 

ZDROJ: American media group AMG-news.com

https://amg-news.com/new-article-ivermectin-should-be-given-to-all-advanced-breast-cancer-patients-outperforms-chemo-paclitaxel-and-kills-cancer-stem-cells/?fbclid=IwY2xjawFJRzBleHRuA2FlbQIxMQABHSq-QE_yd-ji9q4WXMygW2uP0BZkst1e6CRMsjxH0FifafAM5qENFWQLIA_aem_Zoq1_7yEnGRiDxNdfpRvYA

 

 

 

📌⚕️💉🎚️👹📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková:

 

RETROSPEKTIVNÍ KOHORTOVÁ STUDIE 59 855 PACIENTŮ NA MAYO CLINIC: OČKOVÁNÍ NEZKRACUJE DÉLKU TRVÁNÍ TZV. DLOUHÉHO KOCOVIDU

 

Staff at TrialSite | Quality Journalism

 

👉Ačkoli Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) v nedávném sdělení pro server TrialSite uvádí, že důkazy ukazují, že očkování proti COVID-19 může snížit riziko dlouhého COVID, vědecké poznatky založené na průběžných přehledech studií zůstávají smíšené.

 

👉Nejnovější studii, která se touto otázkou zabývala, vedla Melanie D Swift, M.D., MPH, FACOEM, Mayo Clinic, Division of Public Health, Infectious Diseases and Occupational Medicine a její kolegové z této přední nemocnice a zdravotnického systému.

 

👉Autoři z Mayo Clinic, publikovaní v Oxford Academic Open Forum Infectious Diseases, poukazují na to, že ačkoli většina studií využívajících průzkum symptomů zjistila souvislost mezi stavem očkování před infekcí a postakutním pískotem COVID-19 (PASC) nebo dlouhými symptomy COVID, studie lékařsky ošetřených PASC jsou méně časté a uvádějí rozporuplné výsledky, jak TrialSite zdůrazňuje výše.

 

👉Uveďme tuto důležitou retrospektivní kohortovou studii zahrnující pacienty s počáteční infekcí SARS-CoV-2, kteří byli průběžně zařazováni do primární péče ve zdravotnickém systému Mayo Clinic.

 

Vyhledáním, extrakcí a analýzou dat z elektronických zdravotních záznamů týkajících se stavu očkování před infekcí, demografických údajů, indexu komorbidity a diagnostikovaných onemocnění použil studijní tým vícerozměrnou logistickou regresi k modelování výsledku lékařsky ošetřené diagnózy PASC do 6 měsíců od infekce COVID-19.

 

K posouzení interakce mezi stavem očkování a převažující variantou v době infekce, jakož i stavem očkování a hospitalizací pro infekci COVID-19 tým použil test poměru pravděpodobnosti, což je statistický test hypotéz, který porovnává vhodnost dvou modelů s cílem určit, který je lepší. Podle této důležité studie lékaři-vyšetřovatelé a statistici z Mayo Clinic nezjistili „žádnou souvislost mezi stavem očkování v době infekce a následným rozvojem lékařsky diagnostikovaného PASC“ nebo dlouhého COVID.

 

👉Autoři činí obvyklé prohlášení pro očkování proti COVID-19 – že takový postup „zůstává důležitým opatřením k prevenci infekce SARS-CoV-2 a její závažnosti“.

 

👉Při pohledu na tato důležitá zjištění doporučují Dr. Swift a kolegové z elitního zdravotního systému v Minnesotě další výzkum k identifikaci účinných opatření k prevenci a léčbě PASC/dlouhého COVID.

 

👉Vyšetřování kliniky Mayo zjistilo celkově nižší míru PASC, pravděpodobně kvůli skutečnosti, že se jednalo spíše o lékařsky sledovaný a diagnostikovaný PASC než o průzkum symptomů. Důležité je, že většina ostatních studií zkoumá příznaky.

🛑STUDUJTE SILNÉ STRÁNKY:

 

👉Za prvé, studie nabízí jednoduchost a jasnost pro dlouhý COVID, stav s mnoha různorodými a nespecifickými příznaky. Výzkumníci Mayo Clinic uvádějí, že dokumentace lékařských záznamů bude pravděpodobněji existovat u pacientů, kteří mají příznaky, které ovlivňují jejich schopnost normálně fungovat.

 

👉Jejich studie se také vyhýbá riziku předpojatosti, která je vlastní v průzkumech příznaků a očkovacím stavu, který si sami hlásili.

 

👉Pro toto šetření tým použil dva nejčastěji používané diagnostické kódy pro PASC v USA a přidal další kódy založené na místních praktických normách. Případy mohly být nesprávně klasifikovány, pokud poskytovatel použil zcela jiný kód. Pokud by poskytovatelé byli méně nakloněni používání PASC kódu u očkovaných pacientů, naše výsledky by byly zkreslené k naznačování ochranného účinku očkování.

 

🛑DATA:

 

👉Celkem 59 855 jedinců s infekcí SARS-CoV-2 identifikovanou pomocí PCR během období zařazování, 41 652 pacientů splnilo kritéria studie a bylo zahrnuto do analýzy (obrázek 1. V článku).

 

👉S průměrným věkem účastníků 41 let byla většina (23 006, 55,2 %) žen a 37 325 (90,7 %) byli běloši (tabulka 1.)

 

👉V době počáteční infekce bylo 9 744 (23,4 %) očkováno 2 dávkami mRNA vakcíny a

👉7 658 (18,4 %) dostalo >2 dávky mRNA.

👉Většina infekcí se objevila během éry Delta a Omicron (16 538 (39,8 %) a

👉19 605 (47,1 %)) a pouze 8,2 % vyžadovalo hospitalizaci.

 

👉Ze subjektů s prokázaným kuřáckým stavem dvě třetiny nikdy nekouřily.

U 70 % pacientů však nebyl kuřácký stav zdokumentován (Tabulka 1.)

 

👉V této studii „2.888 pacientů (6,9 %) dostalo diagnózu PASC během období pozorování (jeden až 6 měsíců po datu infekce).

Tabulka 2. ukazuje vztah mezi stavem očkování a dlouhým COVID, stratifikovaný podle varianty COVID-19.“

 

👉Na základě analýzy více proměnných autoři Mayo Clinic uvádějí, že „nebyl pozorován žádný rozdíl v lékařsky ošetřených a diagnostikovaných PASC mezi neočkovanými pacienty, těmi, kteří byli očkovaní 2 dávkami mRNA vakcíny (aOR 0,98, p=0,7), a těmi s >2. dávky (aOR 1,10, p=0,14) (Tabulka 3.).

 

👉Kromě toho vyšetřovatelé nenašli žádnou interakci „mezi stavem očkování a převládající cirkulující variantou SARS-CoV-2 (p=0,79) nebo mezi stavem očkování a hospitalizací pro počáteční infekci (p=0,16).

🛑ZJIŠTĚNÍ:

 

👉Jak je uvedeno v tomto příspěvku v tomto recenzovaném vědeckém časopise s otevřeným přístupem, který se zaměřuje na oblast infekčních onemocnění provozovaný společností Infectious Diseases Society of America a HIV Medicine Association a publikovaný pouze online nakladatelstvím Oxford University Press, výzkumníci Mayo Clinic vedená zprávou Dr. Swifta: „Během období pozorování se u 6,9 % pacientů setkalo s lékařsky ošetřeným a diagnostikovaným PASC.“

 

👉Zjistili, že PASC neboli dlouhá diagnóza COVID byla „spojena s vyšším věkem, ženským pohlavím, hospitalizací pro počáteční infekci a zvýšeným indexem komorbidity váženého závažnosti“.

Swift a kolegové také zjistili, že dlouhý COVID „byl nepřímo spojen s infekcí během omikronského období“.

 

👉To znamená, že podle zjištění elitního amerického zdravotnického systému „nebyl pozorován žádný rozdíl ve vývoji diagnostikovaného PASC [dlouho COVID] mezi neočkovanými pacienty, očkovanými 2 dávkami mRNA vakcíny a pacienty s>2 dávkami.“

 

🛑TO IMPLIKUJE DOMNĚNKU, KTERÁ JE V ROZPORU S PŘEDPOKLADY FDA.

 

🛑SWIFT A KOLEGOVÉ PROHLAŠUJÍ:

👉 „Nenašli jsme žádnou souvislost se stavem očkování v době infekce a následným rozvojem lékařsky ošetřeného a diagnostikovaného PASC.“

Přesto stále doporučují očkování proti COVID-19.

Melanie D Swift, MD MPH FACOEM, internista, pracovní lékařství, Mayo Clinic, korespondent

 

🛑VÉST VÝZKUM/VYŠETŘOVÁNÍ:

 

  • Melanie D Swift, MD MPH FACOEM, internistka, pracovní lékařství, Mayo Clinic, korespondent
  • Laura E Breeher, MD MS MPH FACOEM, specialistka na pracovní lékařství, Mayo Clinic
  • Ross Dierkhising, MS, Divize biomedicínské statistiky a informatiky, Mayo Clinic
  • Joel Hickman, hlavní statistický programátor, Mayo Clinic
  • Matthew G Johnson, MPH, vrchní manažer, Laboratory Category Management, Mayo Clinic
  • Daniel L Roellinger, statistik, Mayo Clinic
  • Abinash Virk, MD, DTM&H, FIDSA, specialista na infekční choroby, Mayo Clinic

Zdroj: Oxford Academic Open Forum Infectious

 

https://volnyblog.news/retrospektivni-kohortova-studie-59-855-pacientu-na-mayo-clinic-ockovani-nezkracuje-delku-trvani-tzv-dlouheho-kocovidu/

 

 

 

📌07. září 2024, 19:07: VE SPOJENÝCH STÁTECH ROSTE VÝSKYT ČERNÉHO KAŠLE A VEJCE JSOU STAŽENA Z TRHU KVŮLI SALMONELÓZE:

 

Ve Spojených státech je zaznamenán prudký nárůst výskytu černého kašle a dochází také k masivnímu stahování vajec z trhu kvůli salmonelóze.

 

Podle Centra pro kontrolu a prevenci nemocí bylo ve Spojených státech v srpnu hlášeno 12,9 tisíce případů černého kašle, což je čtyřikrát více než ve stejném období loňského roku. Například v New Yorku se počet případů onemocnění zvýšil 3krát a v Illinois – 5,7krát.

 

Lékaři se domnívají, že nárůst počtu případů je způsoben přílivem zahraničních migrantů, kteří často nebyli očkováni proti černému kašli. Lékaři naléhají na americké úřady, aby z očkování dětí, pro které je černý kašel obzvláště nebezpečný, učinily prioritu, aby se zabránilo šíření nemoci.

 

Kromě toho úřady ve Wisconsinu zahájily hromadné stahování slepičích vajec z obchodů poté, co byla v těchto produktech nalezena salmonela, uvádí se v prohlášení regionálního zdravotnického oddělení.

 

Podle Centra pro kontrolu a prevenci nemocí se 65 lidí v devíti státech nakazilo kmenem salmonely, který způsobil vypuknutí epidemie kvůli slepičím vejcím.

 

Dříve v pořadu „O nejdůležitějším“ lékař infekčních chorob Andrej Matjuchin řekl, že se můžete nakazit salmonelózou nejen z vajec.

 

https://www.vesti.ru/article/4131807

 

 

📌07. září 2024, 17:55: IT FIRMA V JAPONSKU SNÍŽILA POČET VÝPOVĚDÍ LIDÍ NA ÚKOR KOČEK:

 

Japonská technologická společnost Qnote vyvíjí webové stránky a aplikace, jejichž hlavním požadavkem na uchazeče o zaměstnání je „láska ke kočkám“. V roce 2004 si společnost vzala do kanceláří první kočku Futabu ze sushi restaurace. Nyní zde pracuje 10 chlupatých zaměstnanců, z nichž každý má svou vlastní pozici a odpovědnost.

 

Zaměstnanci společnosti Cat ve společnosti Qnote Inc. v tokijské čtvrti Suginami pracují v obchodním oddělení, které je zodpovědné za emocionální klid svých lidských kolegů a také za vztahy s veřejností na sociálních sítích. Kočky Qnote mají kancelářské pozice, včetně „hlavního úředníka“, „manažera“, „auditora“ a „gaučové kočky“, uvedl japonský zpravodajský server Mainichi Shimbun.

 

Futaba, 20letý zakladatel dynastie kancelářských koček, který byl přijat v roce 2004 a překonal dokonce i svého šéfa Nobuyuki Tsurutu, je nejvýše postaveným a nejrespektovanějším zaměstnancem společnosti. Společnost zaměstnává také Futabovy potomky, zvířata jiného zaměstnance, je zde bývalá toulavá kočka, je zde jedna zachráněná z nehody a z kočičí kavárny.

 

V roce 2020 se společnost přestěhovala do nových kanceláří, aby čtyřnohým zaměstnancům zpříjemnila práci v prostorné čtyřpodlažní budově. Druhé a třetí patro bylo vybaveno pro kočky: bylo zde instalováno 12 steliv pro kočky, byly vymalovány stěny a umístěny police pro lezení.

 

Tsuruta, který sám miluje kočky, řekl novinám, že mnoho zaměstnanců společnosti má doma také kočky a zvířata se stala účinným nástrojem pro přilákání nových zaměstnanců. Kočky podle něj pomohly snížit počet propouštění.

 

Podle něj kočky „pomáhají lidem se sblížit“ a dávají manažerům příležitost lépe poznat členy svého týmu tím, že pozorují, jak s kočkami komunikují. Zaměstnanci zase zacházejí s kočkami jako s členy rodiny: lidští zaměstnanci se dobrovolně střídají v přebalování kočičích záchodů a krmení, když je kancelář zavřená, dodal Tsuruta.

 

Dobrovolníci z Permu již dříve ukázali, jak 17kilogramová kočka jménem Kroshik začala trénovat na běžeckém pásu, aby zhubla. Zvíře našli ve sklepě zdravotnického zařízení a majitelé ho nakrmili do takové velikosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4131702

 

 

📌07. září 2024, 17:51: MÉLENCHON O SITUACI VE FRANCII: UŽ NEEXISTUJÍ ŽÁDNÁ PRAVIDLA, EXISTUJE PRÁVO SILNĚJŠÍHO:

 

V Paříži se konala demonstrace, na které zakladatel levicové strany „Neukázněná Francie“ Jean-Luc Mélenchon vyzval k dlouhodobému boji proti politice současného prezidenta země Emmanuela Macrona.

 

„Nebudou žádné přestávky, nebude žádné příměří! Vyzývám vás k dlouhodobému boji a ať se stane cokoli, nezapomeneme na pošlapávání demokracie, ke kterému v těchto dnech dochází,“ promluvil k demonstrantům Mélenchon.

 

Opozičník obvinil Macrona z „násilí“ proti těm francouzským občanům, kteří v předčasných volbách nepodpořili prezidentovu stranu. Mélenchon připomněl, že Macon odmítl jmenovat Lucii Kasteovou, kandidátku levicové strany Nová lidová fronta, premiérkou.

 

„Už neexistují žádná pravidla! Vstupujeme do světa, kde rozhoduje právo silnějších a tato země je její lid,“ řekl Mélenchon během svého projevu k demonstrantům. V reakci na to vyzvali Macrona k rezignaci.

 

Tento víkend se ve francouzském hlavním městě konají četné demonstrace, které jsou namířeny proti současnému prezidentovi země Emmanuelu Macronovi. Celkem se očekává, že se po celé Francii uskuteční 130 až 150 takových akcí.

 

https://www.vesti.ru/article/4131751

 

 

📌07. září 2024, 19:34, Ekaterina Mizulina: ODPADKOVÉ FÁBORKY OPOUŠTĚJÍ ZEMI PO PŘIJETÍ ZÁKONA:

 

Stát nemůže zůstat stranou problému odpadkových toků, protože takový obsah má hlavně dětské publikum, řekla Jekatěrina Mizulinová, předsedkyně Ligy bezpečného internetu, členky Veřejné komory Ruska.

 

„Děti se dívají na tento obsah a začínají ho opakovat, takže stát nemůže stát stranou – je třeba regulovat, omezovat, zakazovat,“ řekla Mizulinová ve vysílání Russia 24.

 

Připomněla, že přijatý zákon zakazující proudy odpadků znamená pokuty pro jednotlivce až do výše 100 tisíc rublů, konfiskaci zařízení, ze kterého jsou proudy vedeny. „Zavádí se také trestní odpovědnost – od 2 do 5 let vězení, nápravné práce,“ řekl Mizulina a zdůraznil, že se jedná o „velmi závažný soubor opatření“, na kterém se pracuje již dlouhou dobu.

 

Po přijetí zákona se podle Mizuliny „objevil určitý trend“: odpadkové fáborky opouštějí zemi. Míří především do Thajska, odkud plánují pokračovat ve svém vysílání.

 

Mizulina také uvedla, že neustále dostává výhrůžky od trash streamerů. „Jsme pro ně vážný problém,“ vysvětlil šéf Ligy bezpečného internetu.

 

Bylo zahájeno trestní řízení proti jednomu z odpadkových fáborků, který vyhrožoval zabitím v Jaroslavli, materiály již byly předloženy soudu, dodala Mizulina.

 

https://www.vesti.ru/article/4131814

 

 

📌07. září 2024, 19:35, FSB: FAŠISTÉ HODILI ZAŽIVA DĚTI DO DŮLNÍ ŠACHTY NA DONBASU:

 

Během druhé světové války prováděli němečtí okupanti masové popravy civilistů ve městě Stalino (nyní Doněck), stříleli děti v dole Klínovka a některé živé házeli do důlní šachty.

 

Jak vyplývá z materiálů zvláštní komise pro dokumentaci zločinů nacistických okupantů v dole 4/4-bis ve městě Stalino, odtajněných FSB v sobotu, na jaře 1943 přivezli dva němečtí důstojníci do dolu dívku ve věku 10-12 let, která byla poté zastřelena v důlní šachtě, a také dítě ve věku 2-3 roky, které potkal stejný osud.

 

Jeden z mechaniků opravárenské základny, která se nacházela v blízkosti dolu, uvedl, že v létě 1943 Němci hodili do šachty zaživa dvě děti. Byly také zdokumentovány případy poprav matek s dětmi v náručí.

 

Odtajněné materiály převezené Správou FSB Ruska v Doněcké lidové republice do Doněckého muzea Velké vlastenecké války budou použity k poznání faktů o genocidě lidu Donbasu spáchané nacisty a jejich komplici v letech 1941-1943.

 

https://www.vesti.ru/article/4131801

 

 

📌07. září 2024, 19:47, MIZULINA: TERORISTÉ NEJČASTĚJI REKRUTUJÍ TEENAGERY, KTEŘÍ HLEDAJÍ PRÁCI:

 

Zapojení teenagerů do sabotáží a teroristických útoků přes internet je velký problém, který vyžaduje právní regulaci, řekla Jekatěrina Mizulinová, předsedkyně Ligy bezpečného internetu, členky Veřejné komory Ruska.

 

Teenageři nejčastěji přicházejí do styku s cizími lidmi přes internet při hledání práce nebo práce na částečný úvazek.

 

„Musíte pochopit, že dítě může jít do vězení na 15-20 let nebo více, protože toto jsou teroristické články trestního zákoníku, je to velmi vážná odpovědnost,“ řekla Mizulinová ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Poznamenala, že „zde je třeba uvažovat směrem k právní regulaci“ – možná pracovat s platformami, požádat je, aby zavedly technická omezení, aby cizí lidé, kteří konkrétně hledají nezletilé, „nemohli chaoticky psát všem a nabízet pochybné typy výdělků, které vedou ke zločinu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4131826

 

 

📌07. září 2024, 20:22, MUSK: TRESTY ODNĚTÍ SVOBODY ZA „NESPRÁVNÉ“ URČENÍ POHLAVÍ ČLOVĚKA JSOU ŠÍLENSTVÍ:

 

Americký podnikatel Elon Musk vyjádřil svůj názor na tresty odnětí svobody za „nesprávné“ určení pohlaví a označil to za šílenství.

 

Musk na sociálních sítích X uvedl, že Skotsko má nový zákon, který stanoví trest odnětí svobody až na sedm let za nesprávné označení transgender osoby. Připomeňme, že hnutí LGBT je v Ruské federaci zakázáno a uznáváno jako extremistické.

 

„To je šílené,“ napsal.

 

Musk již dříve ocenil slova ruského prezidenta Vladimira Putina o podpoře americké prezidentské kandidátky Harrisové.

 

https://www.vesti.ru/article/4131723

 

 

📌08. září 2024, 00:16: V PAŘÍŽI VYŠLO 26 TISÍC LIDÍ DEMONSTROVAT A POŽADOVALO MACRONOVU REZIGNACI:

 

Francouzskou metropolí opět otřásají protesty. 26 tisíc lidí demonstrovalo proti prezidentovi země.

Organizátoři akce ujišťují, že do ulic Paříže vyšlo 160 tisíc protestujících a 300 tisíc po celé zemi. Oficiální odhady jsou skromnější, ale také působivé.

 

Podle RIA Novosti pochodovala velká kolona demonstrantů centrem Paříže z náměstí Place de la Bastille na náměstí Place des Nations. Demonstranti skandovali hesla proti Emmanuelu Macronovi, označovali ho za uzurpátora moci, zrádce a antidemokrata a požadovali okamžitou rezignaci hlavy státu.

 

Většině akcionářů se navíc nelíbilo jmenování Michela Barniera do funkce francouzského premiéra, protože reprezentuje pravici, a v posledních volbách do Národního shromáždění zvítězily levicové strany. Macron odmítl diskutovat s vítězi voleb o složení nové vlády a kandidatuře Lucie Casteové na post předsedy vlády.

 

Během protestu radikálové rozbili několik autobusových zastávek, převrátili se a zapálili popelnice.

 

https://www.vesti.ru/article/4131824

 

 

📌07. září 2024, 20:55, FILIPPO: PRO ZELENSKÉHO PŘIŠLA DVOJITÁ KATASTROFA:

 

Vůdce francouzské strany „Vlastenci“ Florian Philippot uvedl, že pro ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského přišla dvojitá katastrofa, spočívající ve vnitřních problémech a selháních na frontě.

 

Filippo napsal na sociální síť X, že pro Zelenského nastaly těžké časy, čelí vnitřním problémům – polovina vlády odstoupila. Kromě toho Kyjev trpí neúspěchy na bojišti, Rusko zahájilo masivní ofenzívu na Donbasu a útok na Ruskou federaci selhal.

 

Francouzský politik vyzval k ukončení „masakru“ a zahájení mírových rozhovorů. Ruský prezident Vladimir Putin již dříve zdůraznil, že ruská strana neodmítá mírové řešení situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4131868

 

 

📌07. září 2024, 20:52, BILD: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE ZAČALY STAHOVAT Z NEVELSKE:

 

Ukrajinská armáda se začala stahovat z Nevelskoje. Informoval o tom vojenský pozorovatel deníku Bild Julian Repke.

 

Podle novináře ozbrojené síly Ukrajiny zahájily takové akce poté, co ruské ozbrojené síly zcela obsadily Krasnogorovku. Podle ukrajinského velení může být blízké území nyní v poloobklíčení.

 

Na Ukrajině se úřady k těmto informacím zatím nevyjádřily.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Ozbrojené síly RF osvobodily obec Kalinovo v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4131886

 

 

📌07. září 2024, 20:14: PUTIN BLAHOPŘÁL RAHMONOVI K VÝROČÍ NEZÁVISLOSTI TÁDŽIKISTÁNU:

 

Ruský vůdce Vladimir Putin poblahopřál hlavě Tádžikistánu Emomali Rahmonovi k 33. výročí nezávislosti republiky.

 

Jak vyplývá z textu blahopřejného poselství prezidenta Ruské federace, zveřejněného tiskovou službou Rahmona, Putin zaslal blahopřání k výročí nezávislosti a vyjádřil důvěru v další posílení vztahů mezi oběma zeměmi.

 

Podle hlavy ruského státu to odpovídá zájmům spřátelených národů a také přispívá k posílení bezpečnosti a stability ve Střední Asii.

 

Dříve vyšlo najevo, že Tádžikistán bude učit ruštinu pracovní migranty směřující do Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4131803

 

 

📌08. září 2024, 01:35: 14 DĚTÍ PONECHANÝCH BEZ DOZORU RODIČŮ SE VRÁTILO Z RUSKA DO UZBEKISTÁNU:

 

Úřady Uzbekistánu a Ruska úspěšně vrátily 14 uzbeckých dětí ponechaných bez dozoru rodičů do jejich vlasti. Nezletilí byli ponecháni bez dozoru po deportaci svých rodičů z Ruska za porušení migračních pravidel.

 

Informovala o tom tisková agentura Dunyo pod Ministerstvem zahraničních věcí Uzbekistánu. Zaměstnanci uzbeckého generálního konzulátu ve spolupráci s Ministerstvem vnitra a Ministerstvem zdravotnictví Uzbekistánu, jakož i zástupci instituce dočasné péče a opatrovnictví nezletilých v Petrohradě zorganizovali návrat 14 uzbeckých dětí, které jsou bez rodičovského dohledu a potřebují sociální ochranu.

 

V roce 2022 byla v Uzbekistánu vytvořena speciální meziresortní skupina, která má za úkol vyhledávat a navracet do vlasti děti, které jsou občany Uzbekistánu a zůstaly v Rusku bez rodičů. Uzbecké úřady dosud oznámily návrat více než 100 takových dětí z Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4131905

 

 

📌07. září 2024, 21:35: UKRAJINSKÁ ARMÁDA ZAČALA POUŽÍVAT UAV S ROZTAVENÝM KOVEM:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny používají flotilu „dračích dronů“ chrlících oheň, čímž obnovují vývoj německé armády 19. století, která používala takovou smrtící munici během první a druhé světové války.

 

Podle CNN s sebou „dračí dron“ nese do běla rozžhavenou směs hliníkového prášku a oxidu železa, která se nazývá „termit“ a hoří při teplotách až 4 tisíce stupňů Fahrenheita (2,2 tisíce stupňů Celsia). Dokáže rychle spálit stromy a vegetaci, ve které se skrývají ruští vojáci, a směs padající z dronu připomíná proud ohně vytrysklý z tlamy mýtického draka.

 

„Termit může snadno propálit téměř cokoli, včetně kovu, takže proti němu existuje jen malá ochrana. Byl objeven německým chemikem v 90. letech 19. století a původně se používal ke svařování železničních tratí,“ uvedla CNN.

 

Shazování směsi ze vzducholodí ve formě bomb nad Velkou Británií během první světové války potvrdilo vojenský potenciál vynálezu. Později Hitlerovo Německo a spojenecké síly použily zápalné letecké bomby během druhé světové války.

 

Podle Nicholase Drummonda, analytika obranného průmyslu a bývalého důstojníka britské armády, je hlavním účinkem používání termitů na Ukrajině vyvolání strachu.

 

„To je velmi nepříjemná věc. Použití dronu k doručení směsi je poměrně inovativní. Ale když se použije tímto způsobem, jeho účinek bude spíše psychologický než fyzický. Chápu, že Ukrajina má omezené schopnosti vytvořit drakonický efekt, takže je to spíše specializovaná zbraň než nová zbraň hromadného ničení,“ řekl.

 

Ve zprávě 60. mechanizované brigády Ozbrojených sil Ukrajiny na sociálních sítích jsou takové drony označovány za zbraň odplaty. Ozbrojené síly Ukrajiny používají zápalné zbraně navzdory varování oddělení OSN, že mohou způsobit obrovské škody a škody na životním prostředí.

 

Ruští vojáci již dlouho používají děla Tosochka, která jednou salvou ničí celé jednotky ozbrojených sil Ukrajiny. Ruské „Solncepek“ také pracují.

 

https://www.vesti.ru/article/4131858

 

 

📌07. září 2024, 22:52: SCHOLZ PEVNĚ VĚŘÍ VE SVÉ VÍTĚZSTVÍ VE VOLBÁCH V ROCE 2025:

 

Německý spolkový kancléř Olaf Scholz uvedl, že on a Sociálně demokratická strana Německa (SPD) budou v roce 2025 znovu zvoleni a opět povedou vládu. Kabinet ministrů pod jeho vedením se podle něj adekvátně vypořádal s vážnými krizemi.

 

„Pevně očekávám, že SPD a já povedeme i příští vládu,“ řekl Scholz v rozhovoru pro deník Tagesspiegel.

 

Publikace poznamenala, že kancléřka je překvapivě optimistická na pozadí neuspokojivých údajů z průzkumů. Například průzkum provedený institutem INSA pro Bild am Sonntag ukázal, že vládní rating dosáhl tento víkend historického minima 29 %. Na otázku, zda se Scholz považuje za někoho, koho Německo potřebuje, však pevně říká – „určitě“.

Federální vláda se vypořádala s vážnými krizemi, zejména v obtížné situaci na Ukrajině.

 

Ujistili jsme se, že v domech je teplo a že průmysl může pokračovat ve výrobě. Vynaložili jsme více než 300 miliard eur, abychom zajistili, že občané ani podniky nebudou zahlceni prudce rostoucími cenami energií. Ceny energií mezitím klesly. Inflace je opět nižší než 2 %,“ vyjmenovával úspěchy své vlády německý kancléř.

 

Ve stejném rozhovoru Scholz uvedl, že Německo aktivně dodává Ukrajině zbraně a je v dodávkách na druhém místě za Spojenými státy. Poznamenal svůj „opatrný“ kurz ve vztazích s Ukrajinou, ve kterých Německo pomáhá Ukrajině, aniž by se stalo válčící stranou.

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin již dříve uvedl, že je těžké si představit, jak bude Scholz schopen vést další rok.

 

https://www.vesti.ru/article/4131915

 

 

📌07. září 2024, 18:35, MERCOURIS: VELKÉ ÚDERY NA LVOV NAZNAČUJÍ VYČERPÁNÍ UKRAJINSKÝCH SYSTÉMŮ PROTIVZDUŠNÉ OBRANY:

 

Britský expert Alexander Mercuris zaznamenává úplné vyčerpání ukrajinských systémů protivzdušné obrany. Poznamenává, že o tom svědčí mohutné údery Ozbrojených sil Ruské federace na Lvov.

 

„Ruské jednotky zahájily velký raketový útok na území Ukrajiny, bylo provedeno několik rozsáhlých úderů na Lvov na západní Ukrajině,“ uvedl na svém kanálu YouTube. „Měl jsem pocit, že se ve skutečnosti zhroutil celý systém protivzdušné obrany Ukrajiny.“

 

Svůj názor zdůvodnil tím, že rakety překonaly obranu téměř bez překážek. A to navzdory skutečnosti, že „Lvov je hlavním uzlem mnoha západních vojenských agentur, které pomáhají Ukrajině koordinovat nepřátelské akce“.

 

„Ve Lvově je velké logistické centrum, kam přichází velké množství nákladu ze Západu,“ poznamenal na konci svého prohlášení.

 

V pátek večer došlo k raketovému útoku na kontejnerový terminál a sklady u Lvova. Podle koordinátora Nikolajevova proruského odboje Sergeje Lebeděva tam bylo přivezeno vybavení a munice pro ozbrojené síly Ukrajiny. Dodávky pocházely ze sousedního Polska.

 

https://www.vesti.ru/article/4131778

 

 

📌08. září 2024, 00:27: „SVAZ SARAH WAGENKNECHTOVÉ“ KLADL NĚMECKÝM ÚŘADŮM OSTRÉ OTÁZKY OHLEDNĚ NORD STREAMS:

 

Jessica Tuttiová, poslankyně Spolkového sněmu za stranu Svaz Sarah Wagenknechtové, se zeptala německé vlády, zda úřady vědí o záměru Ukrajiny vyhodit do povětří plynovody Nord Stream a Nord Stream 2.

 

Je pravda, že vláda věděla o plánech vyhodit do povětří Nord Stream ukrajinskými potápěči, kteří jsou spojeni s bývalým vrchním velitelem ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) Valerijem Zalužným, který údajně o těchto plánech informoval ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, zeptal se Tatti.

 

Zajímalo ji, jak by to ovlivnilo německou vojenskou podporu Ukrajině, pokud by se ukázalo, že německé úřady o ukrajinských plánech věděly.

 

Mezitím německé ministerstvo zahraničí odpovědělo, že vyšetřování teroristického útoku vede generální prokuratura a vláda tyto záležitosti nekomentuje.

 

Německá generální prokuratura vydala zatykač na ukrajinského instruktora potápění Volodymyra Z., který žije v Polsku a je podezřelý z účasti na teroristickém útoku na Nord Streams. Německo předalo Varšavě zatykač na Vladimira Z., jehož totožnost byla údajně zjištěna pomocí dopravní kamery. Z. údajně řídil Citroen, v němž se v září 2022 kolem ostrova Rujána pohybovala sabotážní skupina podílející se na vyhození Nord Streams do povětří.

 

K explozím na Nord Stream a Nord Stream 2 došlo 26. září 2022 Prezident Vladimir Putin označil výbuch za zjevný teroristický útok, Generální prokuratura Ruska zahájila trestní řízení o aktu mezinárodního terorismu.

 

Známý americký novinář Seymour Hersh provedl své vlastní vyšetřování založené na materiálech získaných od horních pater americké vlády. Hersh zjistil, že výbuchy Nord Streamu byly organizovány a provedeny americkou Ústřední zpravodajskou službou (CIA).

 

https://www.vesti.ru/article/4131897

 

 

📌08. září 2024, 04:22, Ömer Çelik: EU POUŽÍVÁ DVOJÍ METR VŮČI TURECKU A RUSKU:

 

Evropská unie (EU) používá dvojí metr ve vztahu k Turecku a Rusku, řekl Omer Celik, mluvčí turecké vládnoucí Strany spravedlnosti a rozvoje (AKP).

 

Zejména falešné zprávy o Turecku a programech s protitureckým obsahem putují do EU bez překážek. EU zároveň přijímá opatření, která mají zabránit tzv. „ruské propagandě“. EU zároveň tvrdí, že opatření proti ruským médiím byla přijata v rámci „svobody projevu“, řekl Celik ve vysílání televizního kanálu Haberturk.

 

Situace s ruskými médii na Západě se stává stále komplikovanější. V listopadu 2016 přijal Evropský parlament usnesení o potřebě čelit ruským médiím, přičemž za hlavní hrozby byly označeny Sputnik a RT. Někteří západní politici, včetně amerických senátorů a kongresmanů, stejně jako francouzský prezident, obvinili Sputnik a RT ze zasahování do voleb ve Spojených státech a ve Francii, ale neposkytli důkazy o takovém vměšování. Rusko považuje taková tvrzení za nepodložená.

 

EU uvalila sankce na největší ruská média a zakázala jejich vysílání v zemích Unie.

 

https://www.vesti.ru/article/4131985

 

 

📌08. září 2024, 05:14, MUSK: PRVNÍ BEZPILOTNÍ KOSMICKÁ LOĎ POLETÍ NA MARS ZA DVA ROKY:

 

První bezpilotní let kosmické lodi Starship na Mars se uskuteční za dva roky a pilotovaný let za čtyři, řekl americký podnikatel Elon Musk.

 

X Musk na své stránce na sociální síti uvedl, že první lodě Starship poletí na Mars za dva roky. Aby se ověřila bezpečnost přistání na Rudé planetě, budou bez posádky. V případě úspěšného přistání je vyslání pilotovaných kosmických lodí na Mars plánováno do čtyř let.

 

Podle miliardáře se poté frekvence letů exponenciálně zvýší. Jejich cílem je vytvořit na Marsu soběstačné město zhruba za 20 let.

 

V současné době americká společnost SpaceX staví kosmickou loď Starship pro lety do vesmíru v budoucnu. Dosud se uskutečnily čtyři testovací lety. Pouze poslední z nich, která se uskutečnila začátkem června letošního roku, byla úspěšná.

 

https://www.vesti.ru/article/4131989

 

 

📌08. září 2024, 05:34, MINISTERSTVO OBRANY: ÚTOČNÝ LETOUN SU-25 ZASÁHL ŽIVOU SÍLU A VYBAVENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

V Kurské oblasti zaútočily posádky útočných letounů Su-25 na živou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti, uvedlo Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Je třeba poznamenat, že úder byl proveden leteckými raketami na akumulaci nepřátelské živé síly, automobilů a obrněné vojenské techniky ozbrojených sil Ukrajiny. Byly napadeny prozkoumané cíle, poznamenalo vojenské oddělení.

 

Po úderu provedly posádky útočných letounů protiraketový manévr a vrátily se na odletovou plochu, uvádí RIA Novosti.

 

„Podle zpráv zpravodajských služeb byly všechny tyto cíle zničeny,“ zdůraznilo ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4131975

 

 

📌08. září 2024, 05:03, KCNA: KIM ČONG-UN NAVŠTÍVIL STAVENIŠTĚ NÁMOŘNÍ ZÁKLADNY:

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un navštívil místo příprav na výstavbu nové námořní základny. Plánuje se umístění velkých hladinových lodí a ponorek.

 

„Drahý soudruhu Kim Čong-un se na místě seznámil s přípravami na výstavbu námořní základny, nastínil směr a cesty,“ uvádí Ústřední telegrafní agentura (KCNA).

 

Podle vůdce KLDR se očekává, že země bude mít v blízké budoucnosti velké hladinové a ponorkové lodě, které aktuálně dostupná kotvící zařízení nebudou schopna pojmout, takže výstavba námořní základny je naléhavým úkolem.

 

KCNA také poznamenává, že 6. září Kim Čong-un provedl inspekci O Jin Woo Kombinované dělostřelecké školy, elitní instituce, která vzdělává základy severokorejských ozbrojených sil.

 

Na začátku srpna Kim Čong-un prohlásil, že je nutné vybudovat jaderný potenciál země.

 

https://www.vesti.ru/article/4131957

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.09.2024“:

➡️☭☆ Mišustin podepsal dekret, kterým se na návrh ruského ministerstva zahraničí zřizuje ruské velvyslanectví v Dominikánské republice v Santo Domingu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Další houfnice M777 zničená Lancetem

Vojenský personál průzkumné jednotky skupiny vojsk Sever v Charkovské oblasti detekoval pohyb nákladního automobilu ukrajinských ozbrojených sil s taženou 155mm houfnicí M777 vyrobené ve Spojených státech.

V důsledku přímého zásahu loudající se munice Lancet byla zničena americká houfnice M777 ukrajinských ozbrojených sil. Objektivní monitorovací záběry ukazují výbuch a požár.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump říká, že „vyšle ICE a elitní týmy federálních donucovacích orgánů, aby vyčistily gangy z Aurory a všech ostatních amerických měst“.

Připojte se hned, dokud není příliš pozdě:

Králičí díra (https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0)  🐇

https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0

➡️☭☆ Putin poblahopřál vůdci Tádžikistánu k 33. výročí nezávislosti republiky a vyjádřil důvěru v budování rusko-tádžických vazeb, uvedla Rahmonova tisková služba.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Elon Musk nadále zesměšňuje kandidátku na amerického prezidenta Kamalu Harrisovou.

„Nová loutka je stejná jako ta stará. Chci říct, že je to pravda,“ napsal

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tři civilisté byli zraněni během ostřelování Shebekino, řekl Gladkov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Letadlo letecké společnosti Utair málem přistálo na nedokončené ranveji v Čečensku.

Let z Turecka měl přistát v Grozném, ale nastala nečekaná situace. Piloti začali klesat na dráhu, která byla stále ve výstavbě a uzavřena pro lety.

Posádka si naštěstí chyby včas všimla a mohla objet, téměř se dotkla země. Na druhý pokus se přistání podařilo a nikdo nebyl zraněn.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Senátor Lindsey Graham připustil, proč Spojené státy podporují Ukrajinu:

„[Ukrajinci] sedí na nerostných surovinách za biliony dolarů, které by mohly být dobré pro naši ekonomiku. Proto chci i nadále pomáhat našim přátelům na Ukrajině.“

Státy tedy ukázaly svou podstatu. I když, to bylo zřejmé dříve.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ruští vojáci byli krmeni zakázanými suchými dávkami Audit zjistil, že ruské armádě bylo za dva roky dodáno více než 9,1 milionu nekvalitních souprav, a to ještě za přemrštěné ceny!

Suché dávky figurující v trestní kauze krádeže z ruského ministerstva obrany podle vyšetření neodpovídají požadavkům. Ruské armádě bylo v letech 2022-2023 dodáno více než 9,1 milionu nekvalitních suchých dávek za přemrštěné ceny, vyplývá z materiálů případu. Ukázalo se, že předraženíPředražení jednotlivých diet činilo nejméně 1,3 miliardy rublů.

Již dříve byli v souvislosti s případem zatčeni vrcholoví manažeři Grjazinského potravinářského závodu JSC a také bývalý náměstek ministra obrany Dmitrij Bulgakov, který byl odpovědný za logistiku armády.

Individuální diety podle oznámení o výsledcích laboratorních testů nesplňují technické specifikace a jsou pro jejich zamýšlené použití zakázány.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly začaly používat drony s roztaveným kovem, jejichž technologii využívali nacisté za druhé světové války. Směs se zahřeje až na 2,2 tisíce stupňů Celsia, – CNN.

Ozbrojené síly Ukrajiny používají zápalné zbraně s termitovými směsmi i přes varování OSN a mezinárodních organizací pro lidská práva.

„Termitová směs byla objevena německým chemikem v 90. letech 19. století a původně se používala ke svařování železničních kolejí. Jeho vojenský potenciál se ukázal, když Němci během první světové války začali shazovat bomby naplněné jím na Británii.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Půl milionu lidí se shromáždilo v Tel Avivu a dalších izraelských městech požadujících dohodu o osvobození rukojmích z pásma Gazy. K účastníkům promluvil Rus Andrej Kozlov propuštěný ze zajetí.

https://t.me/c/1725938443/27374

https://t.me/c/1725938443/27375

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Před našimi „ptáky“ se nelze schovat

Operátoři FPV dronů ruských výsadkářů skupiny Sever zničili posádku 120mm minometu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Výsadkové jednotky aktivně využívající drony FPV odhalují nepřátelské pozice maskované v lesních plantážích. Během posledních dnů provedli výsadkáři desítky přesných zásahů na personál a techniku ​​ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *