, ,

08.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉🏴‍☠️WEF KONEČNĚ PŘIZNÁVÁ, ŽE COVID BYL TESTEM NAŠÍ POSLUŠNOSTI VŮČI RYCHLE SE FORMUJÍCÍMU NOVÉMU SVĚTOVÉMU ŘÁDU…

08.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:👉🏴‍☠️WEF KONEČNĚ PŘIZNÁVÁ, ŽE COVID BYL TESTEM NAŠÍ POSLUŠNOSTI VŮČI RYCHLE SE FORMUJÍCÍMU NOVÉMU SVĚTOVÉMU ŘÁDU…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ZAÚTOČILO NA ZELENSKÉHO ZÁKLADNU: DRON ZASÁHL OBJEKT PARLAMENTU; KYJEV ZASÁHLY VÝBUCHY

 

Putin zaútočil na Ukrajinské sídlo moci v Kyjevě. Rusové zaútočili na srdce Ukrajinského hlavního města. Úlomky z dronů byly nalezeny poblíž Ukrajinského Parlamentu. Rusko odpálilo tucty dronů na Ukrajinu při nočním vzdušném útoku, prohlásil Kyjev. Úlomky z dronů byly nalezeny vedle Parlamentní budovy v Kyjevě. Ukrajinský Parlament potvrdil škody v oblastech poblíž této budovy v hlavním městě Kyjevě. Výbuchy byli silně pociťovány ve středu Kyjeva během nočního Ruského útoku. Ukrajina prohlašuje 58, ze 67. dronů bylo údajně sestřeleno během masového útoku. Rusko odpálilo drony jak z hraničních regionů, tak z Krymského poloostrova. Rusko použilo dalekonosné druhy Shahed při nočním útoku na Kyjev a na další regiony. Útok zacílil na mnoho regionů, způsobil poškození, ale žádné oběti….

 

https://youtu.be/XY0f7FuK73I?si=k54k1qVwCVAAbfD0

 

 

📌📢🔝🔝🔝08. září 2024, 🏴‍☠️WEF KONEČNĚ PŘIZNÁVÁ, ŽE COVID BYL TESTEM NAŠÍ POSLUŠNOSTI VŮČI RYCHLE SE FORMUJÍCÍMU NOVÉMU SVĚTOVÉMU ŘÁDU:

 

Potvrzuje se vlastně to, co mnozí z nás pochopili již po několika týdnech dlouho dopředu připravované frašky, která ukázala jediné: LIDSTVO JE MNOHEM LÉPE MANIPULOVATELNÉ, NEŽ KDY, KDO TUŠIL.

 

🛑PŘEDEM PŘIPRAVENÉ A DO VLÁD PEČLIVĚ NAINSTALOVANÉ LOUTKY SPOLU S KORPORÁTNÍMI MÉDII MĚLY ZARUČIT, ŽE VŠE PROBĚHNE PŘESNĚ PODLE PŘEDSTAV TĚCH, KTEŘÍ VŠE ORGANIZOVALI.

 

👉Co se týká koordinace oněch loutek, tak právě WEF bylo zřejmě oním místem, kde probíhala hlavní instruktáž (zřejmě na srazech v letech 2018 a 2019).

 

👉Je to právě ona lehká manipulovatelnost mas, co umožňuje i nadále pokračovat v realizaci dlouholetých plánů.

 

👉WEF se tentokrát soustřeďuje na vytváření chytrých a 15minutových měst, což je projekt, který bude zřejmě prověřen během příští vyhlášené plandemie.

 

👉Je zarážející, že tyto spící masy se nadále nechají manipulovat, a dokonce mnohde podporují ty, kteří pomáhali tento velký test realizovat.

 

👉Chtěli vědět, kolik lidí by se podřídilo úplnému přeuspořádání svých životů, pokud budou dostávat příkazy, které nejsou založeny na žádné vědě, ale jen na náhodných příkazech, z nichž některé hraničí s absurditou.

 

👉Covid 19 byl spuštěn záměrně malým počtem lidí z třídy globalistických predátorů a jejich loutek z jednoho jediného důvodu – jako beta test nadcházejícího technokratického nového světového řádu.

 

👉Nyní přichází Světové ekonomické fórum a v podstatě  přiznává, že to byl přesně důvod, proč muselo dojít k „pandemii“ Covid-19.

 

👉WEF radostně zveřejnilo následující úryvek na stránce „My Carbon“ na svých webových stránkách, kde předkládá návrh na tzv. chytrá města.

 

👉První ze tří „událostí“, které podle WEF musí být zavedeny, než se svět může vyvinout do své utopické vize „CHYTRÝCH A UDRŽITELNÝCH MĚST,“ je dodržování omezení naší svobody.

 

🛑PÍŠE SE V NĚM:

 

👉COVID-19 byl testem společenské odpovědnosti – Miliardy občanů na celém světě přijaly obrovské množství nepředstavitelných omezení pro veřejné zdraví. Celosvětově bylo mnoho příkladů udržování sociálního odstupu, nošení roušek, hromadného očkování a přijímání aplikací sledování kontaktů pro veřejné zdraví, které demonstrovaly jádro individuální společenské odpovědnosti.

 

👉Zkoušeli nás. O TOM BYL COVID. Chtěli vidět, kolik z nás by se vzdalo své individuální svobody a individuální suverenity tím, že by se podřídilo „novému normálu,“ který se skládal z omezení hraničících s absurditou.

 

👉Proč bylo například „bezpečné“ nakupovat ve velkých hypermarketech, ale nebezpečné nebylo nakupovat v malém podniku nebo navštěvovat kostel?

👉Proč bylo v pořádku chodit ven v poledne, ale večer jste již museli zůstávat doma v situaci, kdy byly všechny podniky uzavřené?

 

👉WEF svým výše uvedeným prohlášením naznačuje, že aby byl světUDRŽITELNÝ“, lidé a společnosti se budou muset podřizovat novému, autoritářštějšímu globálnímu řádu.

 

🛑NEPTEJTE SE.

🛑NEUCHYLUJTE SE K LOGICE.

🛑PROSTĚ POSLOUCHEJTE.

 

👉Byli bychom poslušní tváří v tvář idiotským novým zákonům a regulacím,

🛑jako je nošení prachových respirátorů,

🛑abychom zastavili to, co bylo považováno za aerosolizovaný virus, a

🛑stání dva metry od sebe na veřejnosti a

🛑podrobení se nikdy předtím nepoužité, nelicencované injekci založené na genu mRNA?

 

👉Říkali, že je to pro vás dobré, tak si vyhrňte rukáv. Neptejte se. Pokud byste to udělali, 👉mohli byste přijít o práci a 👉být považováni za společenského vyvrhele.

👉Mnoho lidí ztratilo přátele nebo dokonce 👉blízké členy rodiny kvůli této monstrózní „zkoušce“ naší ochoty bezvýhradně dělat to, co se nám řekne.

 

👉Téměř o pět let později pravděpodobně nejmocnější neziskové partnerství veřejného a soukromého sektoru na světě, WEF, přiznává, že to všechno byla zkouška naší vůle a oslavuje skutečnost, že většina z nás v této zkoušce neuspěla (nebo prošla na výbornou, záleží na tom, jak se na to díváte).

 

🛑TEDY DRTIVÁ VĚTŠINA SE OCHOTNĚ PODŘÍDILA – A UDĚLALI BY TO ZNOVU.

 

👉Chtěli zjistit, kolik z nás by dokázalo být otroky v bezprávnému, fašistickému systému tím, že by se podřídili dříve zcela nepředstavitelným omezením, z nichž mnohá byla vytvořena z ničeho bez jakýchkoli vědeckých důkazů, které by je podpořily jako příspěvek k veřejnému zdraví.

 

👉Nejvyšší zdravotnický byrokrat americké vlády, 👺DR. ANTHONY FAUCI, nedávno připustil, že za jeho rozhodnutím vyžadovat, aby Američané dodržovali rozestupy šest stop od sebe, nebyla žádná věda (totéž bylo od Fauciho převzato poslušnými evropskými loutkami coby 2metrové rozestupy).

 

🛑CHTĚLI JEN VIDĚT, KOLIK Z NÁS PROKÁŽE SVOU VĚRNOST „AUTORITÁM,“ LIDEM V BÍLÝCH PLÁŠTÍCH NEBO V OBLECÍCH A KRAVATÁCH.

 

👉Beta test známý jako Covid-19 opět prokázal platnost 💉🎚️Milgramova experimentu.

 

👉Tento experiment byl proveden v letech 1961-1962 profesorem Yaleovy univerzity Stanleym Milgramem.

 

👉Ukázalo se, že drtivá většina Američanů by uposlechla zákon nebo příkaz, o kterém by věděli, že je špatný, pokud by rozkaz měl pocházet od oficiální autority.

👉Alarmujících 65 procent Američanů by neochotně porušilo své vlastní svědomí a uposlechlo rozkaz, i kdyby věděli, že by to mělo za následek smrt nevinného člověka.

 

👉Počínaje 7. srpnem 1961 byla psychologem Stanleym Milgramem z Yaleovy univerzity prováděna řada experimentů sociální psychologie, které měly za cíl změřit ochotu účastníků studie poslouchat autoritu, 👉která jim nařizovala provádět činy 👉v rozporu s jejich osobním svědomím.

 

👉Účastníci byli vedeni k tomu, aby věřili, že asistují nesouvisejícímu experimentu, ve kterém museli dát „žákovi“ elektrické šoky. Tyto falešné elektrické šoky se postupně zvyšovaly na úroveň, která by byla smrtelná, kdyby byly skutečné.

 

👉Experimenty neočekávaně zjistily, že velmi vysoký podíl subjektů plně poslouchal pokyny, přičemž každý účastník by zvýšil na 300 voltů a 65 % by zvýšilo na plných 450 voltů.

 

👉Milgram poprvé popsal svůj výzkum v roce 1963 v článku v Journal of Abnormal and Social Psychology.

 

👉Pro případ, že by se WEF rozhodlo odstranit tento usvědčující odkaz o tom, ŽE COVID JE TESTEM VEŘEJNÉHO SOUHLASU S LÉKAŘSKOU TYRANIÍ, níže je jeho snímek obrazovky (přeloženo z angličtiny, níže i originál)

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/wef-konecne-priznava-ze-covid-byl-testem-nasi-poslusnosti-vuci-rychle-se-formujicimu-novemu-svetovemu-radu/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝08. září 2024: 🏴‍☠️88 GLOBALISTICKÝCH👺LÍDRŮ OFICIÁLNĚ PODPOŘILO KAMALU HARRISOVOU:

 

🛑Světu vládnou korporace, což je také důvod, proč potřebují v čele důležitých zemí svoje oddané loutky. Není tedy nic podivného, když Murdoch nebo Rothschildovi podpoří pokračování vlády loutky Deep State.

 

👉Podle zprávy Breitbartu podepsalo 88 velkých podnikatelských vůdců dopis podporující Kamalu Harrisovou.

 

🛑V DOPISE PODNIKATELŠTÍ LÍDŘI PROHLÁSILI:

 

👉 „Její zvolení je nejlepším způsobem, jak podpořit pokračující sílu, bezpečnost a spolehlivost naší demokracie a ekonomiky. S Kamalou Harrisovou v Bílém domě si podnikatelská komunita může být jistá, že bude mít prezidenta, který chce, aby americký průmysl prosperoval.“

 

👉 Jako partnerka prezidenta Bidena má viceprezidentka Harrisová bohaté zkušenosti s prosazováním opatření na podporu obchodních investic ve Spojených státech a zajištěním toho, aby americké podniky mohly konkurovat a vyhrávat na globálním trhu.

 

👉 Bude i nadále prosazovat spravedlivou a předvídatelnou politiku, která podporuje právní stát, stabilitu a zdravé podnikatelské prostředí, a bude usilovat o to, aby každý Američan dostal příležitost uskutečňovat americký sen.“

 

🏴‍☠️👺MEZI OBCHODNÍMI GLOBALISTICKÝMI VŮDCI, KTEŘÍ PODEPSALI TENTO DOKUMENT, JSOU:

 

  • James Murdoch, bývalý generální ředitel společnosti 21st Century Fox a dědic rodinného impéria Murdochů
  • Lynn Forester de Rothschild
  • Ted Leonsis, majitel týmu NBA Washington Wizards
  • Jeffrey Katzenberg, zakladatel a řídící partner společnosti Wndr a bývalý předseda Walt Disney Studios
  • Filantropka Laurene Powell Jobs
  • Spoluzakladatel Facebooku Dustin Moskovitz
  • Člen Síně slávy NBA a miliardář a podnikatel Magic Johnson
  • Podnikatel Mark Cuban
  • Bývalý generální ředitel LinkedIn Reid Hoffman

 

🛑MNOZÍ Z TĚCHTO VŮDCŮ SE STAVÍ PROTI EKONOMICKÉ AGENDĚ AMERICA FIRST, JEJÍMŽ ZASTÁNCEM JE DONALD TRUMP.

 

👉 Někteří jsou také stranickými demokraty, kteří by tedy logicky nikdy nevolili republikány.

👉 Teprve se uvidí, zda tito 👺oligarchové ovlivní americké volby.

👉 Zatímco demokraté za Trumpa často označovali republikány za stranu velkého byznysu, to se nyní změnilo a na straně korporací jsou nyní demokraté.

👉 Lze předpokládat, že právě tato podpora nebude mít na volby až tak veliký vliv, hlasování ve prospěch Harrisové ovlivní spíš média a agitace ze strany hollywoodských celebrit.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/88-globalistickych-lidru-oficialne-podporilo-kamalu-harrisovou/

 

 

📌🐸08. září 2024: HERBICID MĚNÍ POHLAVÍ ŽAB💣

 

Ale co to dělá s námi lidmi?

 

Myslím, že téma a hromadění případů v posledních letech k tématu:

Neztotožňování se s vlastním pohlavím nám ukazuje, co to s námi jako lidmi dělá kromě mediálního programování.

https://t.me/c/1586239095/79210

 

🐸PESTICIDY MĚNÍ ŽABÍ SAMEČKY NA SAMIČKY, ZJISTILI AMERIČTÍ VĚDCI:

 

👉Pesticid atrazin je podle vědců odpovědný za úbytek obojživelníků, mezi které žáby patří. Látka samečky chemicky vykastruje a postupně poženští. Skutečných samečků pak pro udržení populace zbývá příliš málo.

 

👉Pesticid a herbicid atrazin, který patří mezi nejběžněji užívané v USA a celosvětově mezi nejkontroverznější, dokáže změnit žabí samečky na samičky. Informovali o tom vědci z Kalifornské univerzity.

 

👉Jejich experiment je prvním, který dokazuje podobné dopady atrazinu. O této látce je známo, že dokáže zničit hormony, a je považována za jednoho z hlavních „podezřelých“ při zjišťování příčin celosvětového poklesu počtu obojživelníků.

 

👉 „Žabí samečci vystavení atrazinu byli chemicky vykastrováni a v dospělosti zcela poženštěni,“ napsal ve své studii Tyrone Hayes s kolegy z Kalifornské univerzity. Už v minulosti výzkum zjistil, že atrazin narušuje vývoj a u žab vede k hermafroditismu, tedy vzniku jak mužských, tak ženských rysů.

Nová studie provedená na 40 žabích samečcích ale zjistila, že tento proces může jít podle

Haynese ještě dál.

 

👉 „Předtím jsme věděli, že dostaneme méně samečků, než bychom měli mít a kromě nich i hermafrodity. Teď jsme jasně dokázali, že mnohá z těchto zvířat jsou samečci s přeměněným pohlavím na samičí,“ dodal.

 

👉Společnost Syngenta, jedna z firem, které atrazin vyrábějí, výsledky studie popřela a obvinila Hayese, že už v minulosti zveřejnil studie s pochybnými výsledky.

„Padesát let se atrazin bezpečně používá v zemědělství, aniž by měl jakékoli dopady na obojživelníky, ptáky, ryby a další volně žijící živočichy,“ uvedla společnost v prohlášení.

 

👉Evropská unie zakázala atrazin v roce 2004. Podle integrovaného registru znečišťování ministerstva životního prostředí ČR SLOUŽIL ATRAZIN JAKO HERBICID ÚČINNÝ NA DVOUDĚLOŽNÉ PLEVELE.

 

👉Používal se v zemědělství, v lesnictví i ve vodních ekosystémech. Nyní už v České republice není registrovaný žádný přípravek na ochranu rostlin s obsahem atrazinu.

 

👉Ve Spojených státech se ale stále široce využívá a nová studie by mohla zvýšit tlak na USA, aby používání této chemikálie přísněji regulovaly.

👉 „V USA se každoročně použije zhruba 36 tisíc tun a atrazin je tu nejběžnějším pesticidem znečišťujícím půdu a povrchové vody,“ uvedli vědci.

 

ZDA MŮŽE MÍT ATRAZIN OBDOBNÝ DOPAD I NA ČLOVĚKA, ZATÍM NENÍ JASNÉ.

 

👉Žáby mají tenkou kůži, kterou se chemické látky snadno vstřebávají, a navíc se doslova koupou v kontaminované vodě.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/mazlicci/pesticidy-meni-zabi-samecky-na-samicky-zjistili-americti-vedci.A100304_114921_hobby-mazlicci_bma

 

 

 

📌☭☆08. září 2024: 🇷🇺🚈🚆 RUSKO MASIVNĚ INVESTUJE DO INFRASTRUKTURY!

 

„Síť metra se za 14 let téměř zdvojnásobila,“ poznamenal Putin ve svém dnešním projevu.

Moskva dnes otevírá pět nových stanic na trase metra Troitskaja!

https://t.me/c/1586239095/79211

 

🚈🚆Putin a moskevský starosta Sobyanin otevřeli první úsek nové trasy metra Troitskaja, nový kampus Baumanovy Moskevské státní technické univerzity a první etapu kinoparku Moskino!

https://t.me/c/1586239095/79212

 

 

📌08. září 2024: BILD: JEŠTĚ PŘEDTÍM, NEŽ MÁ MOC TRUMP CHCE UKONČIT UKRAJINSKOU VÁLKU „ZA JEDEN DEN“❕🇺🇸 🇺🇦

 

  1. září 2024 – 13:56

 

Donald Trump (78) už spřádá ambiciózní plány na své vytoužené volební vítězství – a zjevně nechce ztrácet čas.

 

Republikánský kandidát na prezidenta nyní oznámil, že chce ukončit válku na Ukrajině dříve, než složí přísahu jako prezident USA, pokud vyhraje volby 20. ledna.

 

Jak přesně chce Trump prakticky přes noc dosáhnout konce války, neprozradil. Jeho taktika obsahuje „překvapivé prvky,“ navrhuje. A: „Zaručit“ aby se zastavilo krveprolití. V jednu chvíli dokonce řekl „za den“.

 

„Nemohu prozradit víc,“ řekl Trump nedávno v podcastu – aby neohrozil efekt překvapení.

 

https://m.bild.de/politik/ausland-und-internationales/donald-trump-will-ukraine-krieg-bei-wahlsieg-in-einem-tag-beenden-66dafeeb7ec3b15c6e1f41dd

 

 

📌☭☆08. září 2024: 🇷🇺 RUSKÝ URALVAGONZAVOD (UVZ) DODAL RUSKÉ ARMÁDĚ NOVOU VÁRKU HLAVNÍCH BOJOVÝCH TANKŮ T-90M PRORYV (BREAKTHROUGH).

 

T-90M je v současnosti nejmodernější ruský hlavní bojový tank používaný ve válce na Ukrajině.

https://t.me/c/1586239095/79214

https://t.me/c/1586239095/79215

 

 

📌⚔️08. září 2024: 🇫🇷🗣 MASOVÉ PROTESTY VE FRANCII.

 

Po vítězství levice v parlamentních volbách vyšli demonstranti v Paříži do ulic po rozhodnutí Macrona jmenovat předsedou vlády zástupce pravice Michela Barniera. Demonstranti nesou transparenty s hesly jako: „MACRON UKRADL NAŠE PENÍZE A NAŠE VOLBY“, „KDE JE MŮJ HLAS?“, „ZASTAVTE MACRONOVO UCHVÁCENÍ MOCI“…

https://t.me/c/1586239095/79216

https://t.me/c/1586239095/79217

https://t.me/c/1586239095/79218

https://t.me/c/1586239095/79219

https://t.me/c/1586239095/79220

https://t.me/c/1586239095/79221

https://t.me/c/1586239095/79222

https://t.me/c/1586239095/79223

 

 

📌08. září 2024: EDUARDO BOLSONARO NOSÍ 𝕏 KOŠILI

 

Ve svém projevu nazývá Alexandra de Moraese PSYCHOPATEM a odsuzuje zneužívání zákona.

De Moraes zablokoval 𝕏, aby skryl pravdu před světem.

https://x.com/seibtnaomi/status/1832473774786048028?s=46

 

Španělská vláda tuto neděli v ranních hodinách oznámila, že přijme venezuelského protivníka Edmunda Gonzáleze Urrutiu, který již opustil Caracas v letadle španělského letectva.

 

EDMUNDO GONZÁLEZ VZLÉTL Z CARACASU DO ŠPANĚLSKA V LETADLE ŠPANĚLSKÉHO LETECTVA.

„Španělská vláda poskytla nezbytné diplomatické a materiální prostředky pro jeho převoz na jeho žádost,“ uvedlo španělské ministerstvo zahraničí v prohlášení zveřejněném na svém webu.

 

Opoziční vůdce Edmundo González opouští Venezuelu a ukrývá se ve Španělsku

Ministerstvo zahraničních věcí uvedlo, že Caracas již opustil v letadle španělských letectev

Sleduje živě příchod Edmundo González do Španělska

Z vnitrozemí argentinského velvyslanectví v Caracasu: „To, co prožíváme, je stát bez kontroly, bez zákona.“

 

Španělská vláda v neděli ráno oznámila, že bude hostit venezuelského oponenta Edmundo González Urrutia, který již opustil Caracas v letadle španělských vzdušných sil.

 

„Edmundo González vzlétl z Caracasu do Španělska v letadle španělských vzdušných sil. Španělská vláda má k dispozici diplomatické a materiální prostředky, které jsou nezbytné pro jejich přemístění, které se uskuteční na její žádost,“ ujišťuje španělské ministerstvo zahraničí v oznámení zveřejněném na jeho internetových stránkách.

 

Ministr zahraničí José Manuel Albaresoznámil na svém účtu x (bývalý Twitter), že „na jeho žádost letí do Španělska“ a zdůraznil svůj závazek „k politickým právům a fyzické integritě všech Venezuelanů“. Na internetových stránkách exteriérů je výslovnější odkaz na závazek Španělska vůči „politickým vůdcům“ Venezuely.

 

Kromě toho Albares ve svých prohlášeních pro média, která ho doprovázejí na oficiální cestě do Číny, poukázal na to, že González „také požádal o právo na azyl, které samozřejmě španělská vláda zpracuje a udělí“.

 

https://www.abc.es/internacional/lider-opositor-venezuela-edmundo-gonzalez-refugia-espana-20240908060953-nt.html#_tcode=anpvdnQ%3D&ref=https://www.abc.es/internacional/lider-opositor-venezuela-edmundo-gonzalez-refugia-espana-20240908060953-nt.html

 

 

📌08. září 2024: 🇺🇸🇮🇶 USA A IRÁK SE DOHODLY NA ODSTOUPENÍ DOHODY👀,

 

jejímž cílem je stáhnout washingtonské jednotky do roku 2026, po šesti měsících rozhovorů zaměřených na (konečně) zpečetění probíhajících snah iráckého odporu o vyhnání amerických bojovníků za svobodu.

 

IRÁK BYL OKUPOVÁN USA PŘES DVĚ DESETILETÍ.

 

I když to nebylo zdaleka poprvé, kdy byly takové dohody oznámeny, vzhledem k intenzitě operací podporovaných Íránem proti washingtonským základnám, doufejme, že to byly poslední!

https://t.me/c/1586239095/79226

 

 

📌⚔️08. září 2024: 🚨 TISÍCE BRAZILCŮ PROTESTUJÍ V ULICÍCH ZA NÁVRAT SVÉ ZEMĚ

 

DEEP STÁT CHCE TOTO VIDEO STAHOVAT, NEMŮŽEME JIM DOVOLIT

 

Děkuji @goddeketal, že jsi riskoval svůj život, abys to vzal, Amerika stojí za Brazílií 🇺🇸🤝🇧🇷

https://x.com/i/status/1832519919864619254?mx=2

 

 

📌✈️08. září 2024: Ezra: „Neumíte si představit, co bude dál…“ 🔥

 

„Tato fotografie z července 2000 ukazuje tři generace letadel vyvinutých Skunk Works, pokročilou vývojovou skupinou Lockheed a Lockheed Martin v Palmdale v Kalifornii.“ 😂                                                                                                                                                https://x.com/EzraACohen/status/1832552366127689987?t=c8IgE9tVU4xb85Ah8NYrUA&s=19

 

 

⚔️ UŽ SE TO STALO V BRAZÍLII. ZELENÝ POLITIK ANTON HOFREITER NYNÍ NAVRHUJE, ABY BYLO V TÉTO ZEMI OMEZENO I POUŽÍVÁNÍ ONLINE PLATFORMY X.

 

Kromě toho je zapotřebí více „virtuálních agentů“, aby mohli podniknout kroky proti zločincům. Zdůvodňuje to bojem proti teroru.

 

„Jedním z největších problémů extremismu je online radikalizace,“ řekl Hofreiter novinám mediální skupiny Funke (sobotní vydání).

 

„Musíme zastavit šíření protilidského a protiústavního obsahu na internetu,“ požadoval předseda Evropského výboru v Bundestagu. https://www.welt.de/politik/deutschland/article253404566/Anti-Terror-Kampf-Gruenen-Politiker-Hofreiter-will-notfalls-Plattform-X-sperren.html

 

 

📌08. září 2024: 🚨 EPSTEINŮV SEZNAM – ODSTOUPILI ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN❗️❗️❗️

 

👉Jessica Alba odchází z pozice hlavní kreativní ředitelky The Honest Co. The

👉Republikánský guvernér Iowy Adam Gregg oznámil svou rezignaci.

👉Nejvyšší kalifornský zdravotní úředník rezignuje.

👉Výkonný ředitel EasyJet Johan Lundgren rezignuje na prezidentku a ředitelku Rhonda Kiest.

👉Dětské muzeum Norwalk rezignuje.

👉Heli Bennun rezignuje na funkci výkonného předsedy RADCOM.

👉Zvláštní poradce prezidenta pro média a publicitu a oficiální mluvčí prezidenta Bola Tinubu, šéf Ajuri Ngelale odstoupil.

👉Steven Reed, náčelník štábu starosty Montgomery, rezignuje.

👉Chicagský kněz nařídil opustit farnost a školu kvůli obvinění ze zneužívání dětí.

👉Šéf Darktrace rezignuje před převzetím soukromého kapitálu ve výši 4,3 miliardy liber.

👉Sylvia Puente, prezidentka Latino Policy Forum, odstupuje z funkce CEO po 16 letech.

https://t.me/c/1586239095/79230

 

 

📌⚔️✝️08. září 2024: SANIJA AMETI, ŠVÝCARSKÁ POLITIČKA ZE ZELENÉ LIBERÁLNÍ STRANY (GLP) A MUSLIMKA, KTERÁ SE SAMA OZNAČUJE, VYVOLALA DNES RÁNO VZRUŠENOU DEBATU, KDYŽ NA INSTAGRAM ZVEŘEJNILA SNÍMKY, NA KTERÝCH STŘÍLELA NA OBRAZ MARIE A MALÉHO JEŽÍŠE.

 

⚔️✝️TENTO PŘÍSPĚVEK SE SETKAL S VELKÝM NEPOCHOPENÍM A POBOUŘENÍM, ZEJMÉNA MEZI KŘESŤANY.

 

ŠVÝCARSKO: ZELENĚ LIBERÁLNÍ POLITIČKA STŘÍLÍ PRO ZÁBAVU NA MARII A JEŽÍŠE:

 

Švýcarská zelenoliberální politička Sanija Ametiová vystřelila na vyobrazení Marie a Jezulátka a zveřejnila proklouznutý obraz na Instagramu jako provokaci, aby vygenerovala více lajků. Akce však začala dozadu.

 

Ve svém volném čase muslimka pravidelně chodí na střelnici – podle jednoho ze svých příspěvků na Instagramu používá střelbu, aby vypnula a vyčistila hlavu.

 

Sanija Ametiová, švýcarská politička Strany zelených liberálů ( SLP) a muslimka, uvedla , že dnes ráno vyvolala intenzivní diskusi, když na Instagramu zveřejnila obrázky, které ukázala při střelbě na obrázek Marie a Dítěte Ježíše.

Zvláště mezi křesťany se tato pošta setkala s velkým nepochopením a rozhořčením.

 

👶🏼DÍTĚ JAKO CÍL PRO VYPNUTÍ:

 

Ameti, která podle svých slov provozuje sportovní střelbu pro relaxaci, bránila svůj výběr terče nejprve s vysvětlením, že náhodou použila obraz z uměleckého katalogu, aniž by zohlednila náboženský kontext.

 

Zdánlivě stejně „náhodně“ zveřejnila dva obrazy, na kterých bylo vidět mnoho výkopů na obrázku náboženských postav, spolu s komentářem „Vypnout“. Zvláště kriticky bylo zaznamenáno, že použila jako terč právě obraz Jezulátka. 👶🏼

 

Když švýcarská média upozornila na možné důsledky své akce, zejména na porušení náboženského cítění a právní důsledky takového činu, obhájce členství v EU Sanija Ameti se okamžitě omluvil. Označila své chování za neuvážené a „hloupé“ a zdůraznila, že při tom nic nemyslela.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Mnozí tento incident považovali za další skandál v řadě sporů, do nichž se Ameti již zapojil – včetně kosovských volebních plakátů a vystoupení ve švýcarské uniformě, což by mohlo vést k pokutě.

 

Nedávná akce, při níž střílela na obraz Marie a Ježíše, byla však pociťována jako překročení červené čáry.

 

Ameti, která se také staví jako hlasitá podporovatelka Ukrajiny, je nyní v křížové palbě kritiky.

 

Zatímco jejich politický postoj vůči Ukrajině naráží na podporu zelených liberálů, jejich činy ohledně náboženských symbolů vyvolaly širokou vlnu rozhořčení.

 

Politička mezitím vymazala kontroverzní příspěvek na Instagramu. Zda zůstane u zelených liberálů nebo zda uvažuje o rezignaci, zůstává nejasné – to ví snad jen Bůh.

Al-Káida vyzývá k „odvetným útokům“ ve Švédsku a Dánsku

 

((Blokováním RT se EU snaží umlčet kritický, neprozápadní zdroj informací. A to nejen v souvislosti s ukrajinskou válkou. Přístup na naše webové stránky byl ztížen, několik sociálních médií zablokovalo naše účty. Nyní je na nás všech, zda se v Německu a v EU bude i nadále věnovat žurnalistice mimo mainstreamové narativy. Pokud se vám naše články líbí, rádi je sdílíte všude, kde jste aktivní. To je možné, protože EU nezakázala naši práci, čtení a sdílení našich článků. Poznámka: Rakousko však změnou zákona o audiovizuálních mediálních službách ze dne 13. dubna zavedlo v tomto ohledu změnu, která se může týkat i soukromých osob. Proto vás prosíme, abyste až do vyjasnění situace nesdíleli naše příspěvky v Rakousku na sociálních sítích.))

 

https://dert.online/schweiz/218412-schweiz-gruenliberale-politikerin-schiesst-aus/

 

 

📌08. září 2024: 7.9.2024, 19:39: BILD: DVĚ HAVÁRIE V JEDEN DEN NA STEJNÉM MÍSTĚ JSOU DIVOKÉ

 

🔥 Bad Sassendorf (NRW) – Bílá Cessna byla ve vzduchu jen pár okamžiků, pak katastrofa: dva mrtví při letecké havárii ve čtvrti Soest. Je to již druhá smrtelná nehoda tohoto víkendu – v Gütersloh ráno zemřel pilot (67) dvouplošníku.

 

Několik hodin po první nehodě odstartovala bílá „172 Rocket“ Cessna z letiště Bad Sassendorf (NRW). Krátce nato se z dosud nejasných příčin zřítila mezi letištěm Bad Sassendorf a čtvrtí Lohne, zřítila se do pole a vzápětí vzplanula.

 

Policejní mluvčí Marco Baffa-Scinelli: „Dva cestující byli tak vážně zraněni, že zemřeli na místě nehody. Zatím nemůžeme poskytnout žádné další informace o totožnosti lidí.“

 

https://m.bild.de/regional/ruhrgebiet/bad-sassendorf-nrw-cessna-abgestuerzt-zwei-tote-66dc7daa850ab075339ca1e4

 

 

📌08. září 2024: 🇪🇺 WikiLeaks na X: „EVROPSKÁ UNIE TIŠE SHROMAŽĎUJE DŮKAZY, ŽE TELEGRAM BY MĚL PODLÉHAT NEJPŘÍSNĚJŠÍM PRAVIDLŮM PRO MODEROVÁNÍ OBSAHU V BLOKU.“

https://t.me/c/1586239095/79235

 

 

📌08. září 2024: 🇪🇺🇧🇪🇭🇺 MAĎARSKO NABÍZÍ NELEGÁLNÍM MIGRANTŮM BEZPLATNOU JEDNOSMĚRNOU JÍZDU AUTOBUSEM Z MAĎARSKÝCH HRANIC DO BRUSELU

😂😂😂👋👋👋

https://t.me/c/1586239095/79236

 

 

📌💉🎚️☠️08. září 2024: OČKOVÁNÍ STÁLO MILIONY ŽIVOTŮ.

 

Říká: Přiznává, že věděl, že očkování má za cíl snížit populaci a že má za následek trvalé postižení. Očkoval lidi. Neměl by nést odpovědnost, pouze jeho společnost. Byl k tomu donucen.

 

Poznámka: Otáčejí se jako vlajka ve větru.

https://x.com/i/status/1829815214684119396

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO OTŘÁSÁ UKRAJINSKÝM REGIONEM SUMY; ZNIČENY BUDOVY; ZRANĚNÍ TAKÉ PŘI ÚTOCÍCH NA RUSKÝ BĚLGOROD

 

https://youtu.be/p5CFksiwb-4?si=AeQCAb3s5-9J7rYK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO OBSADILO DONĚCKOU OBEC KALYNOVE; KYJEV JE „NA KOLENOU“ PO MNOHA MĚSÍCÍCH INTENZIVNÍCH BOJŮ

 

https://youtu.be/bsSTq4VBijo?si=QifNBa8bdlMHMMUL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ZNIČILO CELOU UKRAJINSKOU ČETU V KURSKÉ OBLASTI; „FRUSTROVANÝ“ KYJEV ÚTOČIL NA SKLAD ZBRANÍ

 

https://youtu.be/eL2MpEaMXrI?si=gN-wBWpuabH0fDW1

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘÍŠTÍ VELKÝ UKRAJINSKÝ CÍL: BOMBARDOVÁNÍ PARLAMENTU? OBAVY PO HAVÁRII DRONU POBLÍŽ BUDOVY

 

https://youtu.be/YHQDERKeSf8?si=qgmSsKbe–8h3lTP

 

 

📌08. září 2024, 06:29, SOUL: SEVERNÍ KOREA VYPUSTILA BALÓNY S ODPADKY SMĚREM K JIŽNÍ KOREJI:

 

KLDR vypouští balóny s odpadky směrem k Jižní Koreji již pátý den v řadě, uvedla kancelář starosty Soulu.

 

Takové akce KLDR probíhají od 4. září, tvrdí Soul.

 

KLDR varovala, že nenechá bez odezvy házení jihokorejských propagandistických letáků. Balóny z KLDR přilétají do Jižní Koreje od května. Aktuální akce byla 17. října.

 

V Soulu a okolní provincii Gyeonggi-do bylo od 28. května do 10. srpna přijato 51 odvolání v souvislosti se škodami způsobenými odpadkovými balóny. Celková výše škod přesáhla 74 tisíc dolarů, uvádí Yonhap. Největším incidentem byl pád odpadků na střechu vozu, škoda činila 11,7 tisíce dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4131981

 

 

📌08. září 2024, 05:53: SCOTT RITTER: POUŽITÍ JADERNÝCH ZBRANÍ JE OTÁZKOU ČASU:

 

Vzhledem k vysoké úrovni napětí ve světě dříve nebo později začne jaderná válka, řekl bývalý zpravodajský důstojník amerických ozbrojených sil Scott Ritter.

 

Svět, řekl, se postupně odklání od klasického konceptu jaderného odstrašení. Státy již nevyjednávají o kontrole zbraní hromadného ničení ani nehovoří o potřebě snížit své arzenály.

 

Použití jaderných zbraní je vzhledem k vysoké úrovni napětí ve světě jen otázkou času, zdůraznil expert.

 

„Existuje scénář, ve kterém můžete zahájit preventivní úder,“ citovala Rittera agentura RIA Novosti.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve připomněl, že nyní by se nemělo podceňovat nebezpečí rizika jaderné války. Ty jsou v současnosti velmi významné. Navíc existuje mnoho lidí, kteří jsou připraveni tuto hrozbu uměle nafouknout.

 

https://www.vesti.ru/article/4131961

 

 

📌08. září 2024, 05:42: POSÁDKA TANKU T-80 ZNIČILA 40 VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A 15 ZEMLJANEK:

 

Posádka tanku T-80 skupiny vojsk Dněpr zničila od začátku roku více než 40 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v Záporožské oblasti, uvedl velitel tankové čety s volacím znakem „Boxer“.

 

Posádka tanku T-80 BVM má k dispozici více než 15 zemljanek, dvě stanice elektronického boje a muniční sklad. Ozbrojené síly Ukrajiny se bojí ruských tanků. „Okamžitě se dostaví zvuk výstřelu a granátu. Nepřítel nemá čas se skrývat,“ řekl Boxer.

 

  1. září slaví ruští tankisté v bojových pozicích svůj profesní svátek – Den tankistů.

 

Tanky pracují především z uzavřených palebných pozic na souřadnicích cílů, bojové mise plní „v šedé“, tedy při západu nebo východu slunce. „Během dne je nádrž vidět z dálky kvůli mračnům prachu a v noci je nádrž jasně viditelná drony s termokamerou,“ vysvětlil Boxer.

 

Každý tankista čety obdržel státní vyznamenání za odvahu a statečnost prokázanou během speciální vojenské operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4131992

 

 

📌08. září 2024, 07:26, PESKOV: RUSKO MÁ PŘED SEBOU JEŠTĚ HODNĚ PRÁCE, ABY VYHRÁLO SPECIÁLNÍ OPERACI:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov uvedl, že Rusko má před sebou ještě hodně práce, aby speciální operaci vyhrálo.

 

Velitel speciálních sil Achmat, generálmajor Apty Alaudinov, již dříve řekl, že země již NWO vyhrála.

 

„Zbývá toho ještě hodně,“ řekl Peskov v odpovědi na otázku agentury RIA Novosti, zda souhlasí s Alaudinovovým názorem.

 

Rusko zahájilo speciální vojenskou operaci na Ukrajině 24. února 2022. Vladimir Putin nazval jeho cíl „ochranou lidí, kteří jsou již 8 let vystaveni šikaně ze strany kyjevského režimu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4132030

 

 

📌08. září 2024, 08:10, RIA NOVOSTI: RUSKO OBEŠLO POLOVINU ZEMÍ G20 V ŽEBŘÍČKU DOSTUPNOSTI MASA:

 

Průměrný plat v Rusku vám umožní koupit více hovězího masa než ve Francii. Dokládají to údaje národních statistických úřadů. Podle tohoto ukazatele Ruská federace uzavírá 20 nejlepších v hodnocení.

 

Seznam byl sestaven na základě údajů o průměrném platu v zemi a průměrné ceně kilogramu hovězího masa. V Rusku tedy může obyvatel utratit svůj výdělek za 161 kilogramů masa.

 

Na prvním místě je Katar – 391 kilogramů, na druhém jsou Spojené arabské emiráty – 336 kilogramů, na třetím je Kuvajt – 295 kilogramů.   Ukazatele Francie (153 kilogramů) a Švédska (175 kilogramů) se nejvíce přiblížily Rusku. Bělorusko (74 kilogramů) je na 55. linii ratingu a Ukrajina (67 kilogramů) je na 63. místě, vypočítala agentura RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4132037

 

 

📌08. září 2024, 08:14: RUSKÉ JEDNOTKY ZAČALY V ZÓNĚ NVO POUŽÍVAT ÚTOČNÉ ELEKTRICKÉ MOTOCYKLY:

 

Dvoukolová elektrická terénní vozidla, přezdívaná „šílené stoličky“, začala být používána ruskými jednotkami ve speciální vojenské operaci. Díky své nehlučnosti, rychlosti a nízké hmotnosti je lze použít k útočným operacím.

 

Elektrická terénní vozidla „Shturm“ byla vyvinuta konstrukční kanceláří „Horizont“ v Tambově.

 

Podle zástupce designové kanceláře vypadá elektrický motocykl Shturm jako dětské kolo, ale je to terénní vozidlo s nízkou hmotností. Zařízení není v termokamerách vidět, jezdí tiše a vyvíjí rychlost až 50-60 kilometrů za hodinu, přičemž váží pouhých 35 kilogramů.

 

„… Každý, kdo na něm seděl, nazývá zařízení „šílenou stoličkou“, řekl agentuře TASS zástupce konstrukční kanceláře na okraj shromáždění Dronnitsa v Novgorodu.

 

Elektrická terénní vozidla lze jednoduše vyhodit z nákladního vozu na správné místo a „se zařízením se nic nestane“, Shturm se snadno schovává a táhne přes překážky, uvedla vývojářská organizace.

 

„Lehká dvoukolová elektrická terénní vozidla „Shturm“ jsou určena k řešení úkolů frontové obranné linie a útočné zóny. Naše zařízení jsou již používána v zóně NVO ke skrytým hodům s cílem dobýt bašty ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvedl mluvčí agentury.

 

Konstrukční kancelář uvedla, že vyrábí také těžké elektrické terénní vozidlo „Bityug“ a střední „Rysak“, které mají ochranu proti minám.

 

https://www.vesti.ru/article/4132038

 

 

📌08. září 2024, 09:15: BÝVALÝ EUROPOSLANEC CHAUPRADE POZVAL FRANCII, ABY SE PŘIPOJILA K BRICS:

 

Vstup Francie do mezistátního sdružení BRICS je návratem k její přirozené politice.

 

Prohlásil to bývalý poslanec Evropského parlamentu za Irskou republiku, geopolitický analytik Aymeric Chauprade na okraj Východního ekonomického fóra.

 

„Připojení k BRICS je návratem k naší přirozené politice… je to naprosto přirozené, není to divné,“ řekl agentuře RIA Novosti.

 

Chauprade vysvětlil, že plán pro vstup Francie do BRICS je realistický, protože Francie není jen evropskou zemí, ale globální mocností. Paříž kontroluje území v Tichém oceánu a Karibiku a také se účastní Asociace zemí pobřeží Indického oceánu pro regionální spolupráci a mnoha regionálních fór, řekl.

 

„Takže je logické patřit k tomuto globálnímu Jihu, jak říkáme, k BRICS,“ dodal bývalý europoslanec.

 

Politik zároveň objasnil, že vstup Francie do BRICS bude možný po změně vedení v Paříži. Dříve podle něj země prosazovala multipolaritu, ale po prezidentství Jacquese Chiraka se tato tradice ztratila a republika začala na světové scéně více následovat americkou linii.            Poradce ruského prezidenta Jurij Ušakov již dříve potvrdil, že Turecko požádalo o plnou účast v BRICS. Kromě toho Ázerbájdžán podal podobnou žádost. Podle Ušakova již bylo podáno celkem více než 30 žádostí o vstup do organizace.

 

https://www.vesti.ru/article/4132078

 

 

📌08. září 2024, 09:12: SEDM OBĚTÍ PO ÚTOKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA BELGOROD BYLO POSLÁNO DO MOSKVY:

 

Sedm lidí zraněných v důsledku ostřelování oblasti Belgorod ozbrojenými silami Ukrajiny bylo odesláno do Moskvy k ošetření, uvedl gubernátor regionu Vjačeslav Gladkov.

 

Podle něj je v současné době v nemocnicích v Belgorodské oblasti 65 civilistů, včetně sedmi dětí. Čtyři dospělí a tři děti byli posláni do Moskvy.

 

Tisková služba gubernátora zase uvedla, že kromě zmíněných sedmi dětí byly do místních nemocnic přijaty také dvě děti, které byly zraněny při zásahu střely obytnou budovu ve vesnici Nikolskoje. Jak upřesňuje TASS, stav těchto obětí je lékaři hodnocen jako vážný, zdravotní stav ostatních dětí se blíží uspokojivosti.

 

Vjačeslav Gladkov již dříve řekl, že noc z 8. září se v regionu ukázala jako alarmující. Došlo k několika ostřelování ze strany ozbrojených sil Ukrajiny, nad oblastí Belgorod, systém protivzdušné obrany sestřelil několik vzdušných cílů.

 

https://www.vesti.ru/article/4132076

 

 

📌08. září 2024, 08:49, ANALYTIK ESCOBAR: NATO PROVOKUJE ZAČÁTEK OTEVŘENÉ VÁLKY ÚDERY HLUBOKO DO RUSKA:

 

NATO se koordinací úderů ozbrojených sil Ukrajiny na Rusko snaží vyprovokovat Moskvu k reakci, aby pak vyhlásila přímou válku, říká geopolitický analytik Pepe Escobar, který je na Východním ekonomickém fóru.

 

Kyjev se nerozhoduje sám – údery hluboko do Ruska lze provádět pouze s koordinací NATO, věří Escobar.

 

Poznamenává, že akce NATO lze považovat za provokaci Moskvy k odvetě, což by mohlo být interpretováno jako útok na civilisty v Evropě.

 

„Provokují Rusko kvůli nějakému druhu reakce… aby mohli použít „pátý článek“, řekl analytik RIA Novosti. Pátý článek smlouvy NATO stanoví, že útok na jednu ze zemí aliance je považován za útok na celou alianci.

 

V květnu sociální aktivista Vladimir Rogov poznamenal, že bezpilotní letouny NATO koordinují útoky na Krym a připravují půdu pro teroristické útoky.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že NATO bude nuceno zodpovídat se za údery Kyjeva na ruské území západními zbraněmi.

 

https://www.vesti.ru/article/4132066

 

 

📌08. září 2024, 08:58: RUSKÁ ARMÁDA VYTVOŘILA PLÁŠTĚNKU, KTERÁ CHRÁNÍ PŘED ŠRAPNELY:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo, že bojovníci jižní skupiny vojsk vyrobili vzorek pláštěnky, aby ochránili vojenský personál před šrapnely.

 

„S využitím bojových zkušeností,… vojáci z 1. samostatné gardové motostřelecké brigády „Slavjansk“ „jižní“ skupiny vojsk vyvinuli a vyrobili v terénu první experimentální vzorek ochranné pláštěnky,“ uvedlo ministerstvo.

 

Je třeba poznamenat, že je vyroben z několika vrstev kevlaru. Při zkouškách různých materiálů bylo rozhodnuto, že tato varianta je nejúspěšnější. Při použití se plášť připevní k neprůstřelné vestě, což umožňuje vojákovi být zcela chráněn před šrapnely. Může být také použit jako maskovací plášť, jako úkryt před nepřízní počasí a jako nosítka.

 

Na zkušebním záznamu zveřejněném Ministerstvem obrany je vidět, že voják odpaluje tříštivé ruční granáty RGD-5 a F-1 ve vzdálenosti asi 1-1,5 metru od pláštěnky. Během kontroly zůstaly láhve s vodou pod pláštěnkou neporušené.

 

Voják z brigády s volacím znakem Kazbek uvedl, že až 90 % vojáků je zraněno střepinami.

 

„Cena pláštěnky je nízká, což udrží co nejvíce vojáků v řadách k plnění bojových misí,“ řekl.

 

Na začátku letošního roku vyšlo najevo, že ruští zpravodajští důstojníci mohou mít neviditelné pláště.

 

https://www.vesti.ru/article/4132070

 

 

📌08. září 2024, 09:39, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY CHTĚLY ZASTAVIT SVOU OFENZÍVU ÚTOKEM NA RUSKOU FEDERACI, ALE POUZE JI URYCHLILY:

 

Zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov uvedl, že ukrajinští ozbrojenci chtěli zpomalit postup ruské armády v zóně speciálních operací útokem na Kurskou oblast, ale to jen urychlilo ofenzívu.

 

„Mysleli si, že ofenzíva ruských vojsk se zastaví, že jednotky z těch oblastí, kde jdeme do ofenzívy, budou staženy a přesunuty sem,“ řekl vojenský vůdce a zdůraznil, že ofenzíva ozbrojených sil RF naopak zrychlila její průběh.

 

Poznamenal také, že ruské jednotky každý den obsazují několik osad, postupují vpřed a osvobozují území, která jsou již podle ústavy ruská.

 

Ozbrojeným silám RF se také podařilo zastavit nepřítele v Kurské oblasti a způsobit mu značné škody, dodal Alaudinov.

 

„Víme, že původně měl tento hod za úkol obsadit jadernou elektrárnu, vstoupit na území Kurska, aby bylo možné tímto způsobem vydírat vedení Ruské federace,“ vysvětlil velitel Achmatu.

 

Když ruské jednotky zastavily ozbrojené síly Ukrajiny, stabilizovaly linii dotyku a ukrajinští ozbrojenci začali utrpět těžké ztráty, nepřítel dostal nový úkol.

 

„Celý plán Zelenského a bloku NATO… absorbuje úkol ovlivnit jadernou elektrárnu, která bude jakýmsi vyjednávacím trumfem… Aby bylo možné ,… vyvinout tlak na Rusko a donutit ho, aby zasedlo k jednacímu stolu,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/article/4132087

 

 

📌08. září 2024, 10:13: Vysoký představitel Hamásu zabit po izraelském náletu:

 

Vysoký představitel palestinského hnutí Hamás byl zabit při leteckém útoku na svůj dům v Pásmu Gazy, informovaly Times of Israel.

 

„V důsledku izraelského náletu byl zabit zástupce šéfa vnitřní bezpečnostní služby v severní Gaze,“ uvedly noviny s odkazem na média v enklávě napojená na Hamás.

 

Podle publikace mluvíme o Muhammadu Mursím – on a tři jeho příbuzní byli zabiti při útoku ve městě Jabalia.

 

Již dříve vešlo ve známost, že egyptská jednání o příměří v Pásmu Gazy skončila bez dohody. Izrael a Hamás nepřijaly návrhy zprostředkovatelů.

 

https://www.vesti.ru/article/4132138

 

 

📌08. září 2024, 11:55, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI ZMĚNILY SVÉ RYCHLÉ TEMPO NA ZAKOPÁVÁNÍ:

 

Velitel speciálních sil Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace generálmajor Apty Alaudinov uvedl, že akce ozbrojených sil RF donutily ozbrojené síly Ukrajiny změnit taktiku z rychlého postupu na opevnění.

 

„Vzhledem k tomu, že se chovali troufale, se ukázalo, že jsme jim uštědřili opravdu velmi vážnou porážku,“ vysvětlil pro RIA Novosti.

 

Alaudinov dodal, že první den, kdy síly Achmatu vstoupily do Kurské oblasti, bylo v jedné oblasti zničeno 32 jednotek techniky ozbrojených sil Ukrajiny. Kyjevská armáda ztratila několik tanků a obrněných vozidel. Generálmajor poznamenal, že síly speciálních sil jsou nuceny být v regionu neustále, aby v případě potřeby eliminovaly i dvě nebo tři jednotky techniky ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„No, samozřejmě, já věřím, že díky tomu se nám podařilo od něj (nepřítele – pozn. red.) touha pohybovat se rychlým tempem. On se do toho pustí,“ řekl.

 

Jednotky ozbrojených sil Ukrajiny 6. srpna v 5:30 ráno zahájily ofenzívu u Kurska s cílem obsadit území regionu, ale jejich pohyb byl zastaven. 7. září ruské ministerstvo obrany oznámilo, že během bojů na Kurském směru ztratily ozbrojené síly Ukrajiny asi 10,7 tisíce osob a 84 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4132297

 

 

📌08. září 2024, 12:01: Lavrov komentoval křeče a agónii kyjevského režimu:

 

Hysterii proti ruskému jazyku a obecně proti všemu ruskému na Ukrajině komentoval ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

„Skutečnost, že (ukrajinský) lid je z velké části náš bratr, o tom nejen mluvíme, víme to, a ti lidé, které Západ přivedl k moci prostřednictvím protiústavního puče, plní úkol proměnit zemi v nacistickou hrozbu, opět v nacistickou hrozbu pro Ruskou federaci,“ řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva“. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Každému je již jasné, že současné kyjevské úřady neuspějí, zdůraznil Lavrov.

 

„Ale nějaký druh křečí, agónie, které nyní pozorujeme, a to i v rámci takzvané Kurské akce – ty jsou zřejmé každému. Proto je naše věc spravedlivá,“ dodal ministr.

 

https://www.vesti.ru/article/4132210

 

 

📌08. září 2024, 12:38, ALAUDINOV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE MOHOU V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI POKUSIT POSTOUPIT K JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ KURSK:

 

Velitel speciálních sil Achmat, zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství Ministerstva obrany Ruské federace generálmajor Aptij Alaudinov uvedl, že ukrajinští ozbrojenci se mohou brzy pokusit postoupit k jaderné elektrárně Kursk, v současné době jsou takové akce potlačovány ruskými silami.

 

„Víme, že nepřítel opět plánoval na 3. září… přiblížit se k jaderné elektrárně, aby ji bylo možné ostřelovat z dělostřeleckých zařízení,“ řekl Alaudinov.

 

Poznamenal, že úkol postoupit do 3. září byl zmařen ruskou armádou.

 

„Nepřítel neuspěl, utrpěl značné ztráty,… Nyní opět pokračuje v přeskupování, stahování jednotek z jiných oblastí,“ řekl vojenský vůdce.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny se podle něj potřebují přiblížit k jaderné elektrárně, aby ji porazily, aby mohly vydírat Ruskou federaci, „za těchto podmínek položit samotné Rusko nějaké ultimátní otázky“.

 

„Ruské síly a prostředky kompetentně konfrontují, ničí velké množství techniky, živé síly, kvůli čemuž nepřítel neplní úkol, který mu byl přidělen,“ shrnul velitel Achmatu.

 

https://www.vesti.ru/article/4132263

 

 

📌08. září 2024, 13:08: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY BĚHEM DNE V ZÓNĚ NVO AŽ 2075 VOJÁKŮ:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že jednotky skupin vojsk „Sever“, „Střed“, „Jih“, „Západ“, „Východ“ a „Dněpr“ ozbrojených sil RF porazily vojenskou techniku a personál Ozbrojených sil Ukrajiny, v důsledku čehož bylo zničeno až 2075 ukrajinských ozbrojenců.

 

Oddělení informovalo, že jednotky severní skupiny vojsk zasáhly formace Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech osad Goptovka, Okhrimovka, Sosnovka a Volchansk v Charkovské oblasti. Ztráty nepřítele činily až 160 ozbrojenců.

 

Díky aktivním a přesným akcím Středové skupiny vojsk byla osvobozena osada Novogrodivka DLR. Je třeba poznamenat, že ruská armáda odrazila osm útočných útoků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Ztráty nepřítele činily až 560 vojáků, tank a bojová obrněná vozidla MaxxPro americké výroby,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany ve shrnutí.

 

Během postupu „jižní“ skupiny vojsk do hloubky nepřátelské obrany zničila armáda ozbrojených sil RF až 625 ukrajinských ozbrojenců a šest polních muničních skladů.

 

Ministerstvo obrany uvedlo, že bojovníci jednotek západní skupiny vojsk zasáhli techniku a personál Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech šesti osad Charkovské oblasti a jedné v DLR, v důsledku čehož nepřítel ztratil až 550 zaměstnanců, dvě stanice elektronického boje a šest muničních skladů.

 

Je třeba poznamenat, že až 130 vojáků bylo zničeno díky přesným akcím jednotek „východní“ skupiny vojsk v oblastech osad Velikaya Novoselka, Zolotaya Niva a Dobrovolye DLR. Ruská armáda také zasáhla 155 mm houfnici FH-70 vyrobenou ve Velké Británii.

 

Ztráty nepřítele v zóně působení bojovníků skupiny vojsk Dněpr za den činily až 50 vojáků, dále bojové obrněné vozidlo a pět automobilů, poznamenalo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4132314

 

 

📌08. září 2024, 13:25: PUTIN SE PŘÍŠTÍ TÝDEN ZÚČASTNÍ VOJENSKÉHO CVIČENÍ:

 

Jaké akce za účasti prezidenta Ruska se očekávají příští týden? To je v příběhu programu „Moskva. Kreml. Putin.“

 

V nadcházejícím týdnu se Vladimir Putin zúčastní vojenského cvičení. Prezident se také setká se členy vlády a Bezpečnostní rady Ruské federace.

 

V prezidentském plánu je také řada schůzek v rámci ruského předsednictví v BRICS. Přijedou delegace z různých zemí.

 

V plánu ruského vůdce je samozřejmě mnoho dalších akcí. Jako vždy, program „Moskva. Kreml. Putin.“

 

https://www.vesti.ru/article/4132122

 

 

📌08. září 2024, 14:01: MĚSTSKÁ RADA POLTAVA ZVEŘEJNILA JMÉNA DŮSTOJNÍKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, KTEŘÍ ZEMŘELI PŘI ÚDERU 3. ZÁŘÍ:

 

Poltavská městská rada zveřejnila seznam se jmény mrtvých důstojníků Vojenského institutu komunikací, kteří byli zlikvidováni raketovými útoky ruských ozbrojených sil 3. září, píše ukrajinské vydání Strany na kanálu Telegram.

 

Na seznamu jsou uvedeni podplukovníci Andrij Nazarenko a Serhij Ďuďuk, major Serhij Andrusčuk a další ukrajinští vojáci, kteří vyučovali na této vzdělávací instituci.

 

  1. září zaútočili ruští vojáci raketovým systémem Iskander-M na vojenský institut v Poltavě. V tu chvíli byli učitelé a kadeti ve formaci. Bylo upřesněno, že zde byli přítomni i zahraniční instruktoři.

 

Podle některých zpráv bylo k 6. září v důsledku úderu ruských ozbrojených sil na výcvikové středisko v Poltavě zabito a zraněno asi 500 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4132449

 

 

📌08. září 2024, 13:51: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: ASI 30 ŽOLDÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO ZNIČENO NA MÍSTĚ NASAZENÍ U SUMY:

 

Úder ruské armády dopadl na místo dočasného rozmístění zahraničních žoldáků severně od Sum, asi 30 z nich bylo zničeno.

Ministerstvo obrany Ruské federace informuje o raketovém útoku na oblast osady Štětkovka v Sumské oblasti severně od regionálního centra.

 

„V důsledku raketového útoku bylo v místě dočasného rozmístění zničeno asi 30 zahraničních žoldáků a 6 kusů techniky,“ uvedlo ruské vojenské oddělení v prohlášení.

 

V sobotu vysoce postavený vojenský zdroj RIA Novosti uvedl, že při úderu Iskanderu na Konstantinovku kontrolovanou ozbrojenými silami Ukrajiny v DLR bylo zničeno asi 50 francouzských žoldáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4132411

 

 

📌08. září 2024, 12:53: VELITEL RUSKÝCH OZBROJENÝCH SIL „LAZAR“: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NA DÁLKU ZAMINOVALY VESNICI KURSK:

 

Ozbrojenci kyjevského režimu dálkově zaminovali vesnici Nižnij Mordok v Kurské oblasti, uvedl velitel jednotky 14. armádního sboru Severního uskupení sil ruské armády s volacím znakem Lazar.

 

Upřesnil, že miny, které instalovaly ukrajinské jednotky, byly vyrobeny v Německu.

 

„V Nižnij Mordce ukrajinské jednotky zaminovaly celou vesnici na dálku… Německé protidové miny s anténami,“ vysvětlil pro RIA Novosti.

 

Podle vojáka granáty vybuchly automaticky čtvrtý den po instalaci. Za 10 minut ruští bojovníci napočítali 70 výbuchů.

 

Místní obyvatelé zůstali nezraněni, ale zvířata byla zraněna – tři koně a stádo ovcí, dodal Lazar.

 

Již dříve vešlo ve známost, že tři ruští vojáci zázračně přežili, když je vyhodila do povětří mina v autě UAZu ve směru na Ugledar.

 

https://www.vesti.ru/article/4132319

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.09.2024“:

➡️☭☆Trump prohlásil, že ho Putinův ironický komentář o podpoře Harrise urazil.

Ruský vůdce dříve s ironií prohlásil, že Moskva poté, co byl Biden „odvolán“ z prezidentského klání, podporuje Harrise. Putin poznamenal, že „v konečném důsledku je volba na americkém lidu“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Asi 60 lidí uspořádalo hromadnou rvačku v Kubáni. Očití svědci hlásí, že slyšeli výstřely.

Podle zpráv médií začalo ve vesnici Afipsky na Krasnodarském území po 21:00 poblíž místního Domu kultury zúčtování mezi Rusy a Kavkazany.

Podle místních obyvatel bylo „zúčtování“ nařízeno proto, že den předtím na tomto místě skupina neznámých lidí surově zbila mladého muže a dívku.

Žádný z účastníků nenapsal prohlášení ani nekontaktoval policii. Nejaktivnější bojovníci byli zadrženi, dnes bude výslech.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Lidé jsou nemocní: téměř půl milionu lidí se shromáždilo v Tel Avivu a dalších izraelských městech požadujících dohodu o osvobození rukojmích z pásma Gazy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ USA oznámily Zelenského pravděpodobný útěk na Floridu

Americký zpravodajský důstojník Tony Shaffer navrhl, že by se Zelenskij mohl pokusit o útěk do Států, konkrétně na Floridu.

„Myslím, že Zelenskyj se bude snažit přestěhovat do jednoho ze svých domů na Floridě, pravděpodobně do prosince, kdy bude stejně zle,“ řekl Shaffer.

Americký zpravodajský důstojník také řekl, že ukrajinské ozbrojené síly nebudou schopny udržet současná území na frontě. Podle jeho předpokladů může být situace konečně vyřešena na podzim.

Sám Zelenskij den předtím apeloval na západní země s návrhem uspořádat druhý mírový summit, aby se konflikt s Ruskou federací letos na podzim definitivně ukončil. Řekl, že na summit je třeba pozvat i Rusko. Před tím se ukrajinský vůdce kategoricky postavil proti mírovým jednáním s Ruskou federací

👍 — Ani experti hostitelů Ukrajiny už nevěří v její vítězství!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump prohlásil, že ho Putinův ironický komentář o podpoře Harrise urazil. Děkuji, že nebrečíš.

Putin dříve ironicky řekl, že Moskva poté, co byl Biden „odstraněn“ z prezidentského klání, podporuje Harrise. Prezident Ruské federace poznamenal, že „v konečném důsledku je volba na americkém lidu“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Státní duma chce v Rusku zakázat webové kamery

V Kazachstánu vstoupily v platnost novely trestního zákoníku, které zavádějí postihy za služby sexuální povahy „v reálném čase prostřednictvím internetu“. Totéž je třeba udělat pro Rusy, tvrdí Výbor Státní dumy pro otcovství.

„Webová kamera by měla být v Rusku zakázána stejně jako v Kazachstánu. Možná ještě radikálnější. Určitě se seznámíme s prací našich kolegů z Kazachstánu a pokusíme se vzít to nejlepší, co mají,“ říkají poslanci Státní dumy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pracujeme bez oddechu: Posádky Msta-S zničily dočasné místo nasazení a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil

Dělostřelci 20. gardové kombinované armády skupiny vojsk Západ zahájili intenzivní útok na nepřítele z uzavřených palebných postavení na vzdálenost až 15 kilometrů.

Ničení cílů bylo potvrzeno objektivními monitorovacími záběry z UAV.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace poblahopřál vojenskému personálu, veteránům a pracovníkům obranného průmyslu ke Dni tankerů

 

ROZKAZ MINISTRA OBRANY

RUSKÁ FEDERACE č. 515

Moskva

 

Soudruzi vojáci a námořníci, seržanti a předáci, praporčíci a praporčíci, důstojníci! Vážení zaměstnanci podniků vojensko-průmyslového komplexu! Vážení veteráni!

 

Ozbrojené síly Ruské federace slaví 8. září 2024 Den tankistů!

 

Personál tankových vojsk po celou dobu sloužil jako vzory odvahy a skutečného vlastenectví, plnil svou služební povinnost se ctí a významně přispíval k posílení obranyschopnosti státu a zajištění jeho bezpečnosti.

 

A dnes při speciální vojenské operaci prokazují tankoví vojáci nejvyšší úroveň výcviku, vytrvalosti a hrdinství. Dovedně se orientují ve složitých situacích, jednají odvážně a vytrvale a efektivně řeší všechny zadané úkoly.

 

Hluboký dík si zaslouží svědomitá a obětavá práce specialistů ve vojensko-průmyslovém komplexu, díky níž vznikají unikátní ukázky obrněných zbraní a techniky.

 

Vážení soudruzi! Blahopřeji všem k svátku a děkuji za věrné služby.

 

Přeji vám hodně zdraví, síly a dalších úspěchů ve prospěch vlasti!

 

MINISTR OBRANY RUSKÁ FEDERACEA.

Belousov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)  AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+U552GJP7eG4yZGUy)🇷🇺

➡️☭☆ Kim Čong-un se seznámil s postupem příprav výstavby námořní základny s tím, že KLDR je námořní zemí a velký význam je přikládán „rozvoji loďařského průmyslu a námořnictva při budování obranyschopnosti státu,“ uvádí KCNA.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Osada Novogrodovka v DLR byla osvobozena v důsledku aktivních akcí jednotek skupiny vojsk Střed, řeklo ruské ministerstvo obrany agentuře RIA Novosti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Elon Musk se chce do roku 2027 stát prvním bilionářem na světě – Informa Connect.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zarubin se Lavrova ptal na to, že v Kyjevě chtějí přejmenovat i „kopeck“ a zda lze toto každodenní šílenství někdy zvrátit

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dobrovolníci z Melitopolu sbírali humanitární pomoc pro oblast Kurska.

Vedoucí střediska zdrojů dobrovolníků v regionu Záporoží Maxim Šeremetěv uvedl, že kromě shromažďování humanitární pomoci probíhá rotace dobrovolníků: je vyslána nová skupina dobrovolníků na pomoc pracujícím dobrovolníkům. Během příštího týdne budou nahrazeni a na jejich místo nastoupí další aktivisté.

Šeremetěv upřesnil, že humanitární pomoc zahrnovala potraviny, prostředky osobní hygieny, léky a novou várku ložního prádla.

👍 — Děkujeme všem, kteří nezůstávají lhostejní!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *